View Full Version : A1 Basket 2010 - 2011.
scarecrow
29-04-2011, 16:06
Να πέφτεις όταν είσαι ο χειρότερος αγωνιστικά.
Σόρι αλλά από τα λίγα ματς που είδα μάλλον είμασταν οι χειρότεροι.
kseftylismos einai re kalytera na pesoume b para na meinoume etsi
ΑΥΤΟ
croissant429
29-04-2011, 16:19
και τι θα γινει που θα σωθεί?
αν δεν αλλάξουν τα πράγματα του χρόνου πάλι καρφί για Α2 πάει
Το ενδεχόμενο να ανέβει τρίτος από την Α2 έχει αποκλειστεί;
Γιατί κάπου διάβασα ότι η διαγραφή του Ηλυσιακού δεν συνεπάγεται παραμονή για την Αεκ, που και να σημαίνει, θα πρέπει να πάρει πιστοποιητικό για το πρωτάθλημα.
tsimpouklano
04-05-2011, 18:52
Περάσαμε από την Καβάλα 62-64. Άντε ρε αρρώστια η ευρωλίγκα είναι κοντά.
51-62 ο Άρης του Μαρούσι για το 1-1 και τρίτο παιχνίδι στο αλεξάνδρειο.
Δώστε κανα λινκ αν έχετε, δεν πιάνω νετ :/
mourning apocalypse
15-05-2011, 20:35
http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2010/11/dusan-ivkovic-olympiakos.jpg
Tyler_Durden
15-05-2011, 20:41
Δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε, και λογικά ήρθε η ήττα. Ωστόσο ρε μπινέ χατζηγεωργίου βάλτο στον πάτο σου ρε μαλάκα. Σήμερα ξεπεράστηκε και ο Μίχος σε σιχαμάρα περιγραφής
Ethereal
15-05-2011, 20:50
αναμενομενο κατα καποιο τροπο.tbh μας περιμενα πιο χαλαρους και τον γαυρο πιο παθιασμενο,για τους προφανεις λογους(ευρωπαικο πριν μια βδομαδα,μεγαλυτερο κινητρο σε γαυρο και αναλογα και οι προετοιμασιες μας).
σαφως και ηθελα να κερδισουμε αλλα και τοσο που το παλεψαμε με ικανοποιησε.
Amnesiac.
15-05-2011, 21:10
Μπράβο στην ομάδα, χωρίς Νεστέροβιτς - Σπανούλη δε μας έδινα πολλές ελπίδες, αλλά παίξαν όλοι καλά. Κορυφαίος με διαφορά ο Μπουρούσης, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι.
Τελικός που θα ξεχαστεί εύκολα πάντως και από τις δυο πλευρές, όπως φάνηκε και από τους πανηγυρισμούς, εμείς καιγόμαστε για το πρωτάθλημα, εσάς στα παπάρια σας το κύπελλο όταν έχετε πάρει ευρωπαϊκό μια βδομάδα πριν.
Οι τελικοί πότε ξεκινάνε;
Ethereal
15-05-2011, 21:19
το αργοτερο 28/5 τελειωνουν οι ημιτελικοι
Stormrider
15-05-2011, 21:20
φαπαναθηναϊκός
Tyler_Durden
15-05-2011, 21:28
φαπαναθηναϊκός
μαζέψου ρε. γελοιοποιήσαι
Amnesiac.
15-05-2011, 21:37
Γελάμε μπδγ για άλλη μια φορά με βαζελοσάιτς που μιλάνε για σφαγή του Παναθηναϊκού.
MaX Payne
15-05-2011, 21:40
και εμεις με γαβροσαιτ που γραφουν "Ο Θρύλος γλέντησε τον Πελάτη (68-74) ακόμα μία φορά και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας." :grin:
Stormrider
15-05-2011, 21:51
φαπαναθηναϊκός
γιατι γελοιοποιούμε ρε? συγχαρητήρια και πάλι για το ευρωπαϊκό . δεν είναι και λίγο να σε έχω κερδίσει παντού φέτος .
nothingman
15-05-2011, 21:52
φαπαναθηναϊκός
μαζέψου ρε. γελοιοποιείσαι
.
(δεν το είδα το ματς, άκουσα όμως τις φοβερές δηλώσεις περί γιορτής του αθλητισμού επειδή δεν έπεσε ένα κέρμα στο γήπεδο. ευρώπη γινήκαμε)
Ο Μπουρούσης έχει κλείσει στο βάζελο λέει.
MaX Payne
15-05-2011, 21:58
ε ο παναθηναικος ουσιαστικα δεν ειχε κοσμο συγγενεις και φιλοι γιαυτο και δεν επεσε ενα κερμα
δωρο στο κουμπαρο το μπρικι απο τον ζελικο
εδω εδωσε και ενα στο κλαψα το γιαννακη θαφηνε ετσι τον κουμπαρο
Ethereal
15-05-2011, 22:05
Ο Μπουρούσης έχει κλείσει στο βάζελο λέει.
αυτο ακουγεται απο την αρχη του ετους,αλλα δεν το αποκλειω να ειναι παιχνιδια του μανατζερ για νεο συμβολαιο.
Amnesiac.
15-05-2011, 22:52
Ειρωνικά το είπε ο Έις φαντάζομαι.
Και για να μη τα ξαναλέμε :
Ο κ. Μπουρούσης και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, το καλοκαίρι του 2009, συμφώνησαν από κοινού σε συμβόλαιο τριών χρόνων που λήγει το καλοκαίρι του 2012. Ο κ. Μπουρούσης δεν διατηρεί δικαίωμα αποχώρησης, εκτός της περίπτωσης του ΝΒΑ και μόνον. Συνεπώς, ο κ. Μπουρούσης δεν είναι ελεύθερος ώστε να χρειάζεται να ψάχνει ομάδα και μπορεί να φύγει μόνο μετά από απόφαση του Ολυμπιακού και όχι δική του.
Όλα τα υπόλοιπα "σενάρια" δεν μας αφορούν και τα συμπεράσματα του καθενός περιττεύουν… Ωστόσο, αν είναι επαναλαμβανόμενα, δεν μπορούν να θεωρηθούν ως συμπτωματικά και θα αντιμετωπιστούν με διαφορετική διάθεση.
Ethereal
15-05-2011, 23:21
α,fail τοτε.
φαπαναθηναϊκός
γιατι γελοιοποιούμε ρε? συγχαρητήρια και πάλι για το ευρωπαϊκό . δεν είναι και λίγο να σε έχω κερδίσει παντού φέτος .
Στο ένα από τα τρία παιχνίδια κέρδισες γιατί σε άφησαν. Ο ΠΑΟ έπαιρνε το ματς και επέλεξε να το πάει παράταση για να βγάλει τη διαφορά, οπού και πήρε δύσκολα ρίσκα που δε βγήκαν. Τα ματς που μετράνε έρχονται.
Entrancemperium
16-05-2011, 02:45
παιδιά κάτι άσχετο που μου ρθε ναι;
ο πιτσιρικάς ο παπανικολάου του γαύρου είναι ωραίο πουλέν και θα αφήσει εποχή αν πάρει ευκαιρίες..
SpiritCrusher
16-05-2011, 02:51
Τι πουλέν, ήδη έχει χρυσα και MVP και ότι θες από το 2009, αλλά θάφτηκε με τη μεταγραφη. Κρίμα.
μπραβο στα πλουσιοπαιδα που πηραν το κυπελλο ελλαδας
αυτο δεν αναιρει βεβαια οτι παραμενουν το ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Amnesiac.
16-05-2011, 09:04
Τι πουλέν, ήδη έχει χρυσα και MVP και ότι θες από το 2009, αλλά θάφτηκε με τη μεταγραφη. Κρίμα.
Τι εννοείς θάφτηκε; Φέτος ξεκινάει βασικός όλη τη χρονιά και γενικά έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Άσχετα αν συνήθως απογοητεύει.
Stormrider
16-05-2011, 20:20
Στο ένα από τα τρία παιχνίδια κέρδισες γιατί σε άφησαν. Ο ΠΑΟ έπαιρνε το ματς και επέλεξε να το πάει παράταση για να βγάλει τη διαφορά, οπού και πήρε δύσκολα ρίσκα που δε βγήκαν. Τα ματς που μετράνε έρχονται.
λατρεύω αυτη την λογική του παράλογου . ειδικά στο μπάσκετ .
στο ματς στο σεφ είχα άλλη μια επίθεση και εγω να κάνω. ΑΝ έβαζε την βολή λοιπόν , εγώ λέω πως θα βάζαμε καλάθι μετά .
καταταλλα το φαπαναθιναικος τοπα γιατι εφετο ήμαστε 14-3 στις νικες .
όπως ειπες τα ματς που έρχονται ειναι τα πιο κρίσιμα , μέχρι τωρα ,κατα την γνωμη μου ,ο ολυμπιακός εχει δείξει πως τα θέλει πιο πολύ , αν καταφέρει ο παναθηναϊκός και σπάσει παλι την εδρα ειναι ντροπη .
Το ποστάρεις εδώ που μιλάμε για μπάσκετ, συμπάθα με αν δεν κρατάω αρχείο με το τι γίνεται στα σπορ που δεν παρακολουθώ.
Επιμένω ότι ακόμα και αν δεν σας "χάρισε" το ματς ο ΠΑΟ, σίγουρα δεν το χτύπησε απλά για να το πάρει. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην τελευταία επίθεση, όταν είδαμε ότι η διαφορά δύσκολα φτάνει εκεί που τη χρειαζόμαστε, όλοι βλέπαμε ότι θα προσπαθήσει να το πάει παράταση ο Ζέλικο. Όταν η μια ομάδα παίζει γι' αυτό και όχι για να το πάρει έστω και με έναν πόντο, σαφώς έχεις πλεονέκτημα - όπως και έχεις πλεονέκτημα στην παράταση όταν από το 0-0 εσύ θες απλά να "μη χάσεις πολύ" ενώ ο αντίπαλος διαφορά. Ρίσκα, βιασύνες κλπ.
Η γνώμη μου είναι ότι γενικά και συνυπολογίζοντας πολλούς παράγοντες έχουμε καλύτερη ομάδα. Αυτό δε σημαίνει τίποτα με μειονέκτημα έδρας και τόσα ματς, αλλά η γνώμη παραμένει.
Amnesiac.
26-05-2011, 17:15
Άντε καμιά μπασκετοκουβέντα θα κάνουμε;
Καταρχάς να πούμε για άλλη μια φορά πόσο ΑΘΛΙΟ έχει γίνει το κακόμοιρο το ελληνικό μπάσκετ, είναι φοβερό να περιμένεις να έρθει ο Μάης για να δεις αγώνα με ενδιαφέρον. Βάζεις να δεις ημιτελικούς Α1 και το κλείνεις μετά από λίγο. Το κακό είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει αυτό.
Για τους τελικούς τώρα. Η λογική λέει ότι ο βάζελος είναι φαβορί όπως πάντα. Ακόμα και με αυτό το ρόστερ κατάφερε να σηκώσει Ευρωλίγκα, οπότε δύσκολα τον λες αουτσάιντερ για οτιδήποτε. Και γενικά μας έχει χαλαρά σε θέματα ψυχολογίας, προσωπικότητας παικτών κτλ.
Εμείς έχουμε Ίβκοβιτς που σου εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον θα διαβάσει καλά το παιχνίδι. Τον έβλεπα τη Δευτέρα να παίρνει τάιμ άουτ στο 7-5 (υπέρ μας), σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς με τον Άρη και συγκινούμουν, οι εποχές Γιαννάκη με τα τάιμ άουτ μετά το 17-0 του αντιπάλου είναι πρόσφατες ακόμα.
Έχουμε την έδρα η οποία φέτος μάλλον αρνητικά λειτουργεί για εμάς, θυμίζω Φενέρ και Σιένα, οι μόνες φορές φέτος που γέμισε το ΣΕΦ.
Κυρίως έχουμε άπειρα μαζεμένα κόμπλεξ κατωτερότητας, ένα αδύναμο ρόστερ το οποίο όμως μπορεί να κάνει την έκπληξη σε κάποια παιχνίδια και έχουμε και ένα φετινό 3-0 το οποίο αν μη τι άλλο έχει καταρρίψει κάποιους μύθους (π.χ. το "αν παίξουν καλά ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ ο γαύρος δεν έχει ελπίδα")
Γενικά βάζελο προβλέπω να το σηκώνει πάλι, η μόνη μου ελπίδα είναι ο Ίβκοβιτς και το να βρεθούν σε καλή μέρα (να κάνουν καλή σειρά μάλλον) κάποιοι ρολίστες.
Για πείτε και σεις.
Μπορεί φέτος να σας κάτσει, κάποιες φορές νικάει και ο χειρότερος.
mourning apocalypse
26-05-2011, 20:03
Tρομερή ανάλυση
Tρομερή ανάλυση
Να αναλύσω αυτό που είπα λοιπόν.
Ας πούμε ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος. Θα ορίσω το "καλύτερος" λέγοντας ότι αν όλα τα πράγματα ήταν όμοια και ο αγώνας μπάσκετ μπορούσε να απλοποιηθεί σε ένα πείραμα τύχης, ο ΠΑΟ θα νικούσε περισσότερες φορές. Νομίζω ότι μπορούμε να δεχτούμε ότι αν ο ΠΑΟ σε τέτοιες συνθήκες νικούσε 2 στα 3 ματς που θα έπαιζαν οι ομάδες, οι περισσότεροι φίλαθλοι (!) θα τον θεωρούσαν πραγματικα "καλύτερο". Έστω ότι είναι έτσι.
Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν η πιθανότητα να πάρει ο ΠΑΟ τη σειρά των τελικών είναι λίγο μεγαλύτερη των 4/5. Άρα αντίστοιχα η πιθανότητα να το πάρει ο γαυρος είναι χοντρικά 1/5, διόλου ευκαταφρόνητη και νομίζω ότι η πρότασή μου "κάποιες φορές νικάει και ο χειρότερος" είναι ακριβής.
Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι περίπου ίδια (πάνω κάτω και κάτα μέσο όρο) θα μπορούσε να πει ότι ήταν η διαφορά των ομάδων σε πολλά από τα έτη που το πήρε ο ΠΑΟ, με αποτέλεσμα είτε ο ΠΑΟ να είναι ακόμα καλύτερος από την αρχική εκτίμηση, είτε ότι παίζει να ήρθε η ώρα να υπάρξει μερική διόρθωση των αποτελεσμάτων του "πειράματος" με μια νίκη του γαυρου. Αν και ως πειράματα τύχης με ανεξάρτητα αποτελέσματα, δεν είναι καθόλου σίγουρο κάτι τέτοιο.
Σε κάλυψα; :ρ
Tyler_Durden
26-05-2011, 20:21
Η λογική λέει ότι ο βάζελος είναι φαβορί όπως πάντα. Ακόμα και με αυτό το ρόστερ κατάφερε να σηκώσει Ευρωλίγκα, οπότε δύσκολα τον λες αουτσάιντερ για οτιδήποτε. Και γενικά μας έχει χαλαρά σε θέματα ψυχολογίας, προσωπικότητας παικτών κτλ.
Διαφωνώ οτι φέτος σας έχουμε χαλαρά σε θέμα ψυχολογίας. Το 3-0 όπως κι αν προήρθε είναι σημαντική ψυχολογική αβάντα όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε εκατέρωθεν. Επίσης όσο και να είναι πορωτικό να λέμε για "εξοχικό", το ΣΕΦ είναι πάντα ΣΕΦ και το πλεονέκτημα έδρας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Τέλος, αυτό με το "αδύναμο" ρόστερ το άκουσα σήμερα για από άλλον γαύρο, και δεν το καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχεις ΠΟΛΥ καλύτερο προπονητή φέτος και λειτουργείς ΠΟΛΥ καλύτερα σαν ομάδα, πράγμα που νομίζω είναι το σημαντικότερο από το αν έχεις 2-3 χειρότερους παίχτες σε ατομικό επίπεδο σε σχέση με πέρυσι.
Amnesiac.
26-05-2011, 20:37
Η λογική λέει ότι ο βάζελος είναι φαβορί όπως πάντα. Ακόμα και με αυτό το ρόστερ κατάφερε να σηκώσει Ευρωλίγκα, οπότε δύσκολα τον λες αουτσάιντερ για οτιδήποτε. Και γενικά μας έχει χαλαρά σε θέματα ψυχολογίας, προσωπικότητας παικτών κτλ.
Διαφωνώ οτι φέτος σας έχουμε χαλαρά σε θέμα ψυχολογίας. Το 3-0 όπως κι αν προήρθε είναι σημαντική ψυχολογική αβάντα όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε εκατέρωθεν. Επίσης όσο και να είναι πορωτικό να λέμε για "εξοχικό", το ΣΕΦ είναι πάντα ΣΕΦ και το πλεονέκτημα έδρας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Τέλος, αυτό με το "αδύναμο" ρόστερ το άκουσα σήμερα για από άλλον γαύρο, και δεν το καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχεις ΠΟΛΥ καλύτερο προπονητή φέτος και λειτουργείς ΠΟΛΥ καλύτερα σαν ομάδα, πράγμα που νομίζω είναι το σημαντικότερο από το αν έχεις 2-3 χειρότερους παίχτες σε ατομικό επίπεδο σε σχέση με πέρυσι.
Απλά δεν είναι 2-3 αυτοί οι παίχτες. Από εμάς ας πούμε "έχεις απαιτήσεις", από Σπανούλη, Τεόντοσιτς και Μπουρούση. Ο Νεστέροβιτς μας τελείωσε, όπως και ο Νίλσεν (λολ), ο Γλυνιαδάκης δεν υπάρχει, για Πελεκάνο δε το συζητάμε, ο Κέσελ άντε να βάλει ένα τρίποντο, να χάσει 4 και να πάρει και 2 ριμπάουντ, ο Παπανικολάου πάνω κάτω τα ίδια και απλά ελπίζεις κάποιος από την υπόλοιπη ομάδα (Μαυροκεφαλίδης, Παπαλουκάς, Χαλπερίν, Γκόρντον κυρίως αμυντικά, ο Πρίντεζης μάλλον στο λολ μπαίνει) να βρεθεί σε καλύτερη μέρα απότι συνήθως, να κάνει το κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει όλη τη σαιζόν. Δύσκολα πράγματα σε τελικούς Α1.
Δε μας θεωρώ καταδικασμένους σε καμία περίπτωση, απλά πιστεύω ότι το ρόστερ μας παραείναι ασταθές σε απόδοση για να μπορείς να ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ σε κάτι. Σίγουρα πάντως ο Ίβκοβιτς τα ξέρει καλύτερα αυτά και θα έχει κάνει το σχεδιασμό του και είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι σε αυτό τον τομέα θα είσαι καλυμμένος, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι αρκεί.
χαλπεριν - μαυροκεφαλιδης εχουν δειξει πολυ καλα στοιχεια ...χαλπεριν ειδικα στα ντερμπυ - μην τους ξεγραφεις ετσι απλα
οπως και παπαλουκα -
θα ειναι δυσκολο πολυ να κερδισει ο παο μιας και φετος δεν εχει κανει καλο παιχνιδι διαρκειας με τον γαυρο - αυτο νομιζω γινεται επειδη ειναι καλα διαβασμενος ο Ντουντα
Ethereal
26-05-2011, 21:59
βασικα ειναι αυτο που ειχε γραψει ο αce καποια στιγμη,φτιαχτηκε ομαδα για να κερδιζει τον παναθηναικο.
δεν χανουμε τις ελπιδες μας παντως οσο υπαρχει ζοτς.το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολα για μας περα απο καθε αλλη φορα σ'αυτην την παρακατι δεκαετια που εχουμε παρει ρεζερβε τους τελικους.
Entrancemperium
26-05-2011, 23:53
φροντίστε φέτος να αφήσετε το Μήτσο να το σηκώσει στο ΣΕΦ μην αρχίσετε πάλι τις αρκουδιές..
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
Ethereal
26-05-2011, 23:55
:touched: τεραστια νικη,δεν το περιμενα.
πιστευα πως αν καναμε το break,θα γινοταν στο τριτο ματς.εξακολουθω να πιστευω οτι θα ειναι πολυ δυσκολη σειρα παντως.
jack the ripper
26-05-2011, 23:55
THRASH ATTACK ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΙΝΟ ΣΑΣ
carheart
26-05-2011, 23:56
Αγανακτισμένοι στο ΣΕΦ!
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
Αυτό.
Πάει για 3-0 άνετα
Amnesiac.
26-05-2011, 23:59
Μόνο το Γκούμα δεν έχει αυτή η ομάδα. Δε με ξάφνιασε η ήττα, αλλά χάστε στο 3ο βρε πούστηδες.
Tyler_Durden
27-05-2011, 00:02
σφαγή (http://www.rednews.gr/redtop.aspx?nid=1918&cid=n) όμως ρε παιδιά :touched:
Πόσο κάνει 10 συν 7
27-05-2011, 00:04
http://img863.imageshack.us/img863/6061/unledewq.png
με κακο παναθηναικο και χανεις ετς γαμησετα VSPAN
μαριτς σε λατρευω και επισης απελαση για βαγγο ιωαννου και σια!
green_machine
27-05-2011, 00:04
μα πότε πια?
Αγανακτισμένοι στο ΣΕΦ!
αχαχαχαχα :touched:
BURNIN AMBITION
27-05-2011, 02:09
χαλπεριν - μαυροκεφαλιδης εχουν δειξει πολυ καλα στοιχεια ...χαλπεριν ειδικα στα ντερμπυ - μην τους ξεγραφεις ετσι απλα
οπως και παπαλουκα -
θα ειναι δυσκολο πολυ να κερδισει ο παο μιας και φετος δεν εχει κανει καλο παιχνιδι διαρκειας με τον γαυρο - αυτο νομιζω γινεται επειδη ειναι καλα διαβασμενος ο Ντουντα
20 σελίδες το τόπικ, ενώ το περσινό σταμάτησε στις 65
Από την αρχή δεν το πιστεύατε ε. :ρ
BURNIN AMBITION
27-05-2011, 08:24
perimenw pws kai pws sto teleutaio p[aixnidi molis o shkwsoume me to kalo na paei o zots ston human error machine(ma afou etsi ton fwnazan to kill bill kapoios ellhnaras prepei na to evgale) kai na tou kanei pat pat sthn kefala tou
perimenw pws kai pws sto teleutaio p[aixnidi molis o shkwsoume me to kalo na paei o zots ston human error machine(ma afou etsi ton fwnazan to kill bill kapoios ellhnaras prepei na to evgale) kai na tou kanei pat pat sthn kefala tou
turnover machine?
carheart
27-05-2011, 10:11
Ρε την ιστορία με τα NOTHING (http://www.leoforos.gr/article/21557/e-omada-tou-nothing) την έχουμε αναφέρει; Λογικά ναι, δεν γίνεται να μην έχει ειπωθεί κάτι. Βγαλμένο από Monty Python
αυτα μπηκαν με εντολη ιβκοβιτς για να πεισμωσει
και καλα τους παιχτες....οπως ειδαμε χτες ειχε αποτελεσμα!
ο λουκας ο μαυροκεφαλιδης ο χορηγος της wind και η μεταγραφικη βομβα
του απριλιου πριντεζης εσταζαν αιμα:moutza:
στον τριτο τελικο να τελειωσει το πρωταθλημα οπως πρεπει
αγγελοπουλοι αφηστε τα πικενρολ και δωστε φραγκα στον ερασιτεχνη,
σας τα τρωνε οι παπαλουκαδες ρε μαλακες,λιγο νιονιο δεν εχετε?
jack the ripper
30-05-2011, 00:04
Σπανουλης :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Ethereal
30-05-2011, 00:07
με ρισκο,αλλα νομιζω οτι τελειωσε το πρωταθλημα απο αποψε.
:wave:
Tyler_Durden
30-05-2011, 00:23
σφαγή (http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/telikoi-playoffs-2011/live-panathhnaikos-olympiakos.1090260.html) όμως ρε παιδιά :touched:
ΣΠΑΝΟΥΛΗ.. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. Φ Υ Γ Ε.
Raven Lord
30-05-2011, 00:34
με αυτά που είπαν φραγκοφονούλης και ίβκοβιτς στη συνέντευξη τύπου θα με αναγκάσουν να ξαναγίνω γραφικός.
Tyler_Durden
30-05-2011, 01:07
αποχώρηση μπουρούση από την εθνική...
carheart
30-05-2011, 01:12
τους βαρέθηκε η ψυχή μου ρε
αν αυτή θεωρείται γενικά "κακή διαιτησία", στο ποδόσφαιρο θα έπρεπε να έχουν απαγορέψει στον Ολυμπιακό να πλησιάζει γήπεδο στα δύο χιλιόμετρα
http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/telikoi-playoffs-2011/article1090746.ece/ALTERNATES/w700/billf.jpg
Πάρε δω φάτσα :touched:
http://www.gazzetta.gr/article/item/197871-mpoukali-teodosits-stis-court-seats
Ο Σέρβος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» καθόταν εκνευρισμένος στον πάγκο και στα τελευταία λεπτά πέταξε ένα μπουκάλι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ.
Tyler_Durden
30-05-2011, 01:55
Μιλώντας και λίγο για μπάσκετ πάντως, οι δικοί μας μπήκανε αρκετά μουδιασμένοι και αυτό το "τρακάρισμα" δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια. Στο συγκεκριμένο μάτς το μούδιασμα αυτό, ήταν εμφανέστατο μέχρι και τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου. Την ίδια στιγμή ο γαύρος έπαιζε πολύ σκληρή άμυνα (ένας από τους λόγους των πολλών φαινομενικά φάουλ) και οι δικοί μας δεν είχαν εύκολο το καλάθι μέσα από τη ρακέτα. Απο κει και πέρα στο β' ημίχρονο, λίγο το οτι βρέθηκε κάποια λύση από το περιφερειακό σουτ, λίγο οτι συμμαζέψαμε τα τραγικά πολλά λάθη, δεν ήθελε πολύ να γυρίσει το ματς. Ειδικά όταν ο γαύρος πατάει ρακέτα μετά από αίτηση, και τα τρίποντά του είναι για τα πανηγύρια. Την Τετάρτη δεν βλέπω να γίνεται καθαρό 3-0 ωστόσο. Αφενώς λόγω της δυσκολίας να κάνεις 2 εκτος έδρας νίκες σε play off, αφετέρου (και πιο πιθανού) το παιχνίδι δεν παίζει να λήξει ποτέ σαν και πέρυσι έτσι και δουν οι "επιστήμονες" οτι πάει η φάση για τρίτο μπουρκουμέ.
Σε άλλα νεα να σημειώσουμε οτι με βάση (και) αυτό το βίντεο ο τεόντοσιτς ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ:
y5HnG-DGoz4
Entrancemperium
30-05-2011, 02:27
Έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τους ανθρώπους του μπάσκετ επικαλέστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ανακοινώνοντας ότι σταματάει από την Εθνική ομάδα!
Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα εξαιτίας της διαιτησίας του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Μετά και το σημερινό παιχνίδι θέτω τον εαυτό μου εκτός Εθνικής! Δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απόφαση».
Έπειτα, εξήγησε για την απόφασή του πως «οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ, δεν σέβονται το άθλημα και εμένα ως αθλητή. Είμαι όμως πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Εγώ τιμώ την ομάδα μου και αυτοί δεν με σέβονται. Έχω παίξει με σπασμένο χέρι και τραυματίας στην Εθνική ομάδα και πέρυσι έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάνω κακό στον εαυτό μου με αυτή μου την απόφαση, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω».
Μπορείς να πέσεις στα γόνατα (ή μάλλον να ξαπλώσεις), να βρέξεις λίγο το λαρύγγι σου, να πάρεις μια πίπα του Πάυλου μπας και σκεφτεί να σε υπογράψει κάποια στιγμή.. Κατά τ' άλλα παλιογίδι μην τολμήσεις και πάρεις την απόφαση πίσω, μου βρήκανε όλες οι θιγμένες αδερφές πρόφαση να σταματήσουν από την εθνική.. Ρε ούστ μπετόβλακα.
Stormrider
30-05-2011, 02:35
y5HnG-DGoz4
δεθαβαλει ποτε μυαλό :pink:
BURNIN AMBITION
30-05-2011, 08:57
eilikrina thelw na mou exhghsei enas gauros giati einai kakh i diaithsia . thelw videakia na dw pou adikhthike o gauros giati egw eida oti i diaitisia xtes gamhse ton panathinaiko
BURNIN AMBITION
30-05-2011, 09:04
re mh moutzwnete.apla peite mou. sas prokalw. gia kathe stravo sfurigma diko sas sas apantaw aneta me 2 dika mas
Raven Lord
30-05-2011, 10:00
επειδή η μόνη καραμέλα που ακούω αφορά τις βολές, μάλλον δε θα βρεθούν οι φάσεις που ζητάς μπέρνη.
βολές στο 73-70 του ΣΕΦ στην κανονική περίοδο:
Παναθηναϊκός : 16/22 βολές
Ολυμπιακός : 30/36 βολές
βολές στο περσινό 69-76 που ακόμα δεν έχει λήξει:
Ολυμπιακός : 22/32
Παναθηναϊκός : 12/12
χμμμμ :roll:
chris_boss
30-05-2011, 11:03
Σε άλλα νεα να σημειώσουμε οτι με βάση (και) αυτό το βίντεο ο τεόντοσιτς ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ:
y5HnG-DGoz4
αυτό πήγε καλύτερα από τα τρίποντα που βάραγε
Amnesiac.
30-05-2011, 11:20
Μια χαρά ήταν η διαιτησία και στα 2 ματς, τα όποια λάθη ήταν συνήθως σε φάσεις που χρειαζόσουν 4 ριπλέι για να τα δεις, οπότε είναι ξεφτίλα να ασχολούμαστε.
Όπως ξεφτίλα είναι η συμπεριφορά Μπουρούση - Σπανούλη, ειδικά ο δεύτερος μάλλον έχει ψυλλιαστεί το κράξιμο που τους περιμένει και προσπαθεί να το σώσει. Αντί να μιλάει για διαιτησία ας σκεφτεί τους 6 πόντους που φάγαμε από την τεχνική ποινή του.
Το παιχνίδι το πήρε η φοβερή άμυνα του βάζελου στο β' ημίχρονο, δεν πρέπει να βάλαμε ούτε ένα εύκολο καλάθι.
Για Σπανούλη πάντως, στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι, δε συμμερίζομαι το κράξιμο που τρώει, το παλεύει ο άνθρωπος, δεν είναι αδιάφορος. Χθες ήταν ο καλύτερος μαζί με Μαυροκεφαλίδη στο α' ημίχρονο, στο β' έπεσε όλη η ομάδα, δύσκολο θα ήταν να μας κρατήσει αυτός. Ναι οκ, περιμένεις από τον Σπανούλη να είναι ηγέτης, αλλά η ομάδα κουβαλάει ένα αρρωστημένο κόμπλεξ και όταν περνάει μπροστά ο βάζελος χέζονται όλοι πάνω τους και αρχίζουν τα "μεγάλα σουτ" μπας και μας κάτσει το παιχνίδι.
Για τον Παπαλουκά τι να πούμε δηλαδή;
ο μπουρουσης μετα το καρφωμα που εχασε - γαμωντας την πασα της χρονιας του τεοντοσιτς - ας το κοψει γενικα - ή φταινε οι διαιτητες και γιαυτο?
Ο σπανουκλας αγοράστηκε για να χτυπήσει ο γαυρος κανένα ματς και στο οακα στο οποίο οι υπόλοιποι λερώνουν το βρακί τους όταν σφίγγουν τα γάλατα. Το πάλεψε σίγουρα, αλλά χρειάζεται κι άλλος ένας (τουλάχιστον), με έναν παίκτη δεν νικάς τον Ομπράντοβιτς.
επιτελους ο αγνος μπασκετικος κοσμος του ολυμπιακου
θα χορτασει τη τεταρτη μπασκετ:touched:
να μας πουν στην νετ και ποιος θα ερθει για τη μεταδοση γιατι η λιστα των δημοσιογραφων που δηλωνουν κολλημα για το σεφ μεγαλωνει
BURNIN AMBITION
30-05-2011, 16:18
re gg afou oi soeapers gauroi eina iti saspeirazei sto sef? tsoukala thelete i aki?
Ο δεύτερος τελικός έληξε 78-66 υπέρ του Παναθηναϊκού. Κάνατε το 2-0 και απέχετε μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε απασχολεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει το φταίξιμο στη διαιτησία; Ότι ο Παναθηναϊκός είχε 22 περισσότερες βολές;
"Όταν χάνεις, είναι λογικό να ψάχνεις δικαιολογίες. Το ίδιο έγινε το 2009, το ίδιο το 2010, το ίδιο και τώρα. Το τι κάνει ο Ολυμπιακός είναι δικό του θέμα. Εμένα με απασχολεί τι εκτέλεσε σωστά και τι με λανθασμένο τρόπο η δική μου ομάδα. Με ενοχλεί, όμως, λίγο το ότι δεν έχουν βγει ποτέ να πουν... ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Αντιθέτως, το άλλοθι της διαιτησίας αποτελεί την πρώτη σκέψη τους. Αφήνω, λοιπόν, αυτές τις ιστορίες στους αντιπάλους μας. Θα τους θυμίσω μόνο ότι εμείς δεν είπαμε τίποτε για το 3-0 στην κανονική περίοδο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ότι παραδεχτήκαμε τις ήττες μας".
Κατά τη γνώμη σου τι ήταν αυτό που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού;
"Πιστεύω ότι η αμυντική προσήλωση σε συνδυασμό με τα εύστοχα τρίποντα του Νίκολας και του Φώτση προς το τέλος της τρίτης περιόδου άλλαξαν το momentum του αγώνα. Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Στις προηγούμενες φάσεις αστόχησαν σε αντίστοιχα, ελεύθερα, σουτ ο Τεόντοσιτς και ο Ερτσεγκ. Το υπενθυμίζω αυτό για να πω ότι οι διαιτητές δεν βάζουν τρίποντα. Εμείς τα βάλαμε. Οι διαιτητές δεν παίζουν άμυνα, εμείς παίξαμε και όπως λέει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, δεν μπορείς να παίξεις άμυνα αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιήσεις σωστά τα φάουλ. Για αυτό σας λέω, δεν με νοιάζει τι λένε. Είναι δικό τους θέμα. Θα με ενδιέφερε μόνο αν έπαιζα στον Ολυμπιακό".
Εσύ προσωπικά δεν έχει τύχει να αισθανθείς ότι σε αδικούν;
"Ναι, το έχω αισθανθεί, αλλά επιλέγω άλλη αντιμετώπιση. Το προσεγγίζω διαφορετικά. Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε δέκα σουτ και να τα βάλουμε όλα. Αν αστοχήσω στα έξι από αυτά, δεν θα μου φταίνε τα διχτάκια, η μπάλα και τα στεφάνια. Θα βάλω κάτω τον πισινό μου και θα προπονηθώ δέκα φορές περισσότερο ώστε την επόμενη φορά να ευστοχήσω σε αυτά τα σουτ. Αυτό είναι το θέμα κατά τη γνώμη μου".
Συμφωνείς ότι η απουσία του Ράσο Νεστέροβιτς έχει αποδειχθεί τεράστια στους τελικούς;
"Φυσικά και είναι τεράστια η απουσία του. Όλοι το ξέρουν στην Ευρώπη. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Αυτό, όμως, ήταν γνωστό και πριν από τους τελικούς. Και εμείς όλο τον χρόνο υποφέραμε από τραυματισμούς. Όταν φτάνει η ώρα των αγώνων, δένεις τα παπούτσια και το σορτσάκι σου και μπαίνεις στη μάχη. Τότε μετρούν οι παρόντες και όχι οι απόντες. Ο Νεστέροβιτς είναι σπουδαίος παίκτης και φοβερό παιδί. Για αυτό όλοι τον συμπαθούν και τον σέβονται".
Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις "κλειδί" ένα στοιχείο του παιχνιδιού και έναν συμπαίκτη σου, τι θα επέλεγες;
"Θεωρώ ότι κλειδί ήταν τα 12 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε. Οταν παίζεις άμυνα και χάνεις το αμυντικό ριμπάουντ, είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις με την ίδια ένταση στην άμυνα για άλλα 24 δευτερόλεπτα. 48 δευτερόλεπτα είναι πάρα πολλά και εμείς στον δεύτερο τελικό είχαμε 12 παραπάνω επιθέσεις λόγω των επιθετικών ριμπάουντ. Δεν θυμάμαι πόσες από αυτές κατέληξαν σε καλάθι, αλλά με τα επιθετικά ριμπάουντ χαλάς το μυαλό του αντιπάλου σου. Οσο για τον παίκτη – κλειδί; Θα έλεγα ο Κώστας Τσαρτσαρής. Εδωσε φοβερές μάχες και μας βοήθησε ουσιαστικά. Και ο Αντώνης Φώτσης έκανε εξαιρετική δουλειά, ενώ δεν ξεχνώ το τρίποντο που έβαλε ο Ρομέιν Σάτο. Μας έδωσε γερή ανάσα".
Δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις ότι η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ ήταν πολύ καλύτερη από αυτή στο ΟΑΚΑ.
"Υπάρχει αλήθεια σε αυτό που λέτε. Στο ΣΕΦ δεν υπήρχαν λέιζερ, ούτε ιπτάμενα αντικείμενα. Ετσι πρέπει να είναι η ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι και μακάρι έτσι να παραμείνει και στον τρίτο τελικό. Το ΟΑΚΑ, πάντως, έχει ένα πρόβλημα σε σχέση με το ΣΕΦ. Ο κόσμος όχι μόνο είναι πολύ περισσότερος, αλλά βρίσκεται και πολύ πιο κοντά στους δύο πάγκους, ενώ στο ΣΕΦ υπάρχει ο στίβος. Είναι δύσκολο, λοιπόν, να ελέγξεις τόσες χιλιάδες ανθρώπους. Δεν σας κρύβω ότι το ιπτάμενο τηλέφωνο που κατέληξε στο παρκέ, κόντεψε να χτυπήσει εμένα. Και δεν έφυγε από την πλευρά των οργανωμένων. Αναρωτιέμαι, πότε θα σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Ελεος πια"...
Πρέπει να είσαι, πάντως, από τους ελάχιστους παίκτες του Παναθηναϊκού, που συμπαθούν τον Μίλος Τεόντοσιτς. Κάθε φορά που γίνεται κάτι, σπεύδεις να τον συγκρατήσεις, να τον ηρεμήσεις...
"Ο Μίλος είναι μεγάλο παιδί και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Τι μπορώ να πω για αυτό που έκανες χθες; Γυρίζω σπίτι μου, ανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω στο βίντεο ότι πετάει στην άλλη πλευρά του γηπέδου ένα μπουκάλι. Δεν τον δείχνω με το δάκτυλο αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωπος και έχει νεύρα. Οπως και εγώ είχα κάνει... that malakia (έτσι το είπε ακριβώς) στο παιχνίδι με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας. Ξέρεις, όμως, ότι στα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού οι οπαδοί περιμένουν να κάνεις το παραμικρό λάθος για να σου την πέσουν. Μην κάνεις τέτοια χαζομάρα. Αναρωτιέμαι τι παθαίνει μερικές φορές. Γιατί κατά τα άλλα είναι από τους παίκτες, που –δεν σας κρύβω και ας παρεξηγηθώ- θέλω να βλέπω στην τηλεόραση. Είναι ο περυσινός MVP της Ευρωλίγκας, διαθέτει μεγάλη ποιότητα ως παίκτης"
Stormrider
30-05-2011, 18:42
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2011/05/kourkouti-panathinaikos-olympiakos-dusan-ivkovic-psarianos-gypsos.jpg
mourning apocalypse
30-05-2011, 19:00
Ο άλλος πόσταρε συνέντευξη προς παραδειγματισμό ανθρώπου που έχει πιαστεί 2 φορές με κόκα,έχει εγκαταλείψει γυναίκα που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και έχει κάνει και το εγκληματρικότερο φάουλ στην ιστορία του μπάσκετ("έχω κάνει that μαλακία:touched:).
Κάνει πουθενά λάθος γι' αυτά που λέει;
Δεν γνωρίζω τα κουτσομπολιά εκτός γηπέδων, μέσα στο γήπεδο 8 χρόνια τώρα έχει κάνει ΜΙΑ μαλακία και όποιος ασχολείται έστω και ελάχιστα με το μπάσκετ πρέπει να διάβασε τη συγγνώμη του ίσα με 200 φορές σε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεσή του. Για κόκες και τα ρέστα ούτε ξέρω, ούτε με απασχολεί αν κάνει - στο γήπεδο είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Κάνει κριτική στους οπαδούς του ΠΑΟ αναγνωρίζοντας την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ (ποιος έχει τα αρχίδια να το κάνει; ), αναγνωρίζει την αξία αντιπάλων και στηλιτεύει ήπια τη συμπεριφορά του τεοντοσιτς. Αντί να μιλάμε για τον κοκάκια Μπατίστ, δεν ασχολούμαστε λίγο με το μουνόπανο που πέταξε το μπουκάλι;
Raven Lord
30-05-2011, 19:19
Ο άλλος πόσταρε συνέντευξη προς παραδειγματισμό ανθρώπου που έχει πιαστεί 2 φορές με κόκα,έχει εγκαταλείψει γυναίκα που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και έχει κάνει και το εγκληματρικότερο φάουλ στην ιστορία του μπάσκετ("έχω κάνει that μαλακία:touched:).
:moutza: επειδή λες ανακρίβειες και δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις ένα google search.
αναφορά για σύλληψη για ναρκωτικά δεν υπάρχει πουθενά, ενώ η εγκατάλειψη έγινε σε οδηγό μηχανής, ενώ και οι δύο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. μάλιστα ο οδηγός αποδείχθηκε οπαδός του ΠΑΟ, οπότε κ έλαβε μια γενναία αποζημίωση χωρίς να το τραβήξει στα δικαστήρια. από τότε και ως το ηλίθιο χτύπημα με την ολύμπια δεν έχει δώσει δικαιώματα.
δεν τον δικαιολογώ για τίποτα από τα δύο, αλλά μη λέμε κ ότι θέλουμε.
nothingman
30-05-2011, 19:45
από τότε που μεθυσμένος χτύπησε έναν με μηχανάκι και τον άφησε εκεί, πάτησε στο κεφάλι έναν Σλοβένο. στο ενδιάμεσο όμως έδωσε λεφτά και υποθέτω μια κάποια ιδρωμένη φανέλα στον άτυχο οπαδό οπότε ας είμαστε πιο προσεχτικοί.
gayρος.
Raven Lord
30-05-2011, 20:29
ξέχασα να αναφέρω ότι στο ενδιάμεσο έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια εναντίον ερυθρόλευκων νεανίδων όπως η ακόλουθη
D8pcajNKjQA
mourning apocalypse
30-05-2011, 21:26
Προς οντόνιαν και ρειβεν λορντ:στα καλάθια τί φωνάζετε?
mourning apocalypse
30-05-2011, 21:30
ενώ η εγκατάλειψη έγινε σε οδηγό μηχανής, ενώ και οι δύο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. μάλιστα ο οδηγός αποδείχθηκε οπαδός του ΠΑΟ, οπότε κ έλαβε μια γενναία αποζημίωση χωρίς να το τραβήξει στα δικαστήρια.
Πεθαίνω.
Raven Lord
30-05-2011, 21:30
Προς οντόνιαν και ρειβεν λορντ:στα καλάθια τί φωνάζετε?
εσύ σε αυτό τι φώναξες?
0nw-b7dtqI0
mourning apocalypse
30-05-2011, 21:40
Ρέιβεν φίλε πήγαινε γράψε για τον μαρινάκη και το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο και άσε το μπασκετάκι στην ησυχία του.
Ra Pariah
30-05-2011, 21:45
http://www.vekrakos.gr/upload_files/products/2010-02-25_174_facialeurosyst.gif
Raven Lord
30-05-2011, 21:55
Ρέιβεν φίλε πήγαινε γράψε για τον μαρινάκη και το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο και άσε το μπασκετάκι στην ησυχία του.
:moutza:
2/2! πολύ καλύτερα από τον τεόντοσιτς!
από τότε που μεθυσμένος χτύπησε έναν με μηχανάκι και τον άφησε εκεί, πάτησε στο κεφάλι έναν Σλοβένο. στο ενδιάμεσο όμως έδωσε λεφτά και υποθέτω μια κάποια ιδρωμένη φανέλα στον άτυχο οπαδό οπότε ας είμαστε πιο προσεχτικοί.
gayρος.
Υποθέτω ότι "είναι αυτονόητο" ότι καταδικάζεις την ενέργεια του τεοντοσιτς ε;
BURNIN AMBITION
31-05-2011, 00:53
Ρε Μπουρούση θα καρφώσεις έλεγες
Ρε Μπουρούση θα καρφώσεις έλεγες
Τάπα και στο Βερολίνο...
Τάπα στο εξοχικό
Τάπα έφαγες και από το ταμπλό
BURNIN AMBITION
31-05-2011, 00:54
re bourousi karfoma den ekanes,
re bourousi karfoma den ekanes
....tropeo stin varkeloni
6o evropaiko
ke prota8lima mes to e3oxiko.....
Ra Pariah
31-05-2011, 00:57
bunrin lsd apo sodeia kalh. sthrizw
gayρος.
Υποθέτω ότι "είναι αυτονόητο" ότι καταδικάζεις την ενέργεια του τεοντοσιτς ε;
καταδικαστεα
και θελουμε να τιμωρηθει το ιδιο αυστηρα με τον μποντιρογκα
Α κάτσε, είσαι υπέρμαχος της διατήρησης των τιμωριών που είχαμε παλιά; Γιατί μαθαίνω ότι κάνουμε (πάλι) μια νέα αρχή!
Βέβαια δε χρειάζεται να πηγαίνουμε και 10 χρόνια πίσω στον Μποντίρογκα (που επέστρεψε αντικείμενο που έφαγε), ας τιμωρηθεί όσο ο μητροπουλος.
ο μποντιρογκα επεστρεψε αντικειμενο που εφαγε ενω ο τεοντοσιτς το μπουκαλι που πεταξε το βρηκε αφου ανοιξε η οροφη του οακα στα 2 και επεσε στον παγκο του ολυμπιακου τυχαια
Δεν βλέπω στο βίντεο να πέφτει τίποτα στον πάγκο. Δεν χτυπήθηκε εκείνη την ώρα με κάτι, λυπάμαι. Δεν λεφτά για νεράκια οι αγγελοπουλοι, τους τα έφαγε όλα ο φραγκοφονουλης;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία να γίνει η οποιαδήποτε σύγκριση με τότε. Ήταν ένα παιχνίδι που κυλούσε ομαλά και πήγε να το τινάξει στον αέρα. Αν δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά θα είναι ξεφτίλα για το μπάσκετ. Ας μη φτάσει και αυτό το επίπεδο του ποδοσφαίρου που κανείς πρωταγωνιστής δεν τιμωρείται πλέον.
MaX Payne
31-05-2011, 01:51
μηπως του το εδωσε κανας χοντρος φροντιστης να πιει νερο και δεν διψαγε ε και το εριξε απεναντι
επρεπε να το ριξει οπισθεν εκει θα χε γλεντι οχι στις πολυθρονες
με την κουβεντα θυμηθηκα και μεγα στογιαν στο αλεξανδρειο με τον αναπτηρα
μπασκετανθρωποι το οακα θα τιμωρηθει ή και οι πετρες και τα τηλεφωνα που επεσαν τα εριχνε ο χοντρος φροντιστης του ολυμπιακου?
οντονιαν μην στενοχωριεσαι ρε για τους αγγελοπολους,μπορει να ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ
αλλα λεφτα εχουν
αλλοι ζοριζονται τελευταια
http://www.gazzetta.gr/article/item/198000-ptose-70-e-vianex
Δε βαριέσαι, τουλάχιστον ρίχνουν κάνα πούτσο
http://www.gazzetta.gr/article/item/197812-aionios-dunastes-pics-vid
οτι μπορει ο καθενας μωρε
περιμενω με αγωνια το επομενο ποδοσφαιρικο σου κατεβατο για τον μαρινακη την παραγκα και τη βρωμια της σουπερ λιγκας που εχει στερησει 43 πρωταθληματα στον παο:twisted:
Το ξέρεις ότι για σένα τα γράφω! :pink:
mourning apocalypse
01-06-2011, 18:03
Eν' όψει του τρίτου και πιθανότατα τελευταίου τελικού παραθέτω ένα ωραίο σχόλιο από το τρίποντο:
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ είναι αφόρητα κακός.Η μπάλα του μένει στα χέρια 4 φορές κι έχει γύρω στα 10 λάθη.Μετά βίας τελειώνει εύστοχα 7 επιθέσεις σε ολόκληρο το ημίχρονο.Στο ίδιο διάστημα ο Ολυμπιακός είναι πολύ εύστοχος,συγκεντρωμένος,και πειθαρχημένος.Σκοράρει με τρίποντα,δίποντα κοντά και μακριά,αιφνιαδιασμούς.Η διαφορά κλείνει στους ...6 πόντους κι αν ο ΠΑΟ ήταν εύστοχος στις βολές το ημίχρονο θα έληγε ισόπαλο.Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο εκτελεί 18 βολές,σύνολο 20 στο πρωτο μισό(κι έτσι δεν μένει στους 23 στο ημίχρονο,το ξαναγράφω 23 στο ημίχρονο,)).Τέτοιο ματς σε τελικό ξαναχω δει μόνο στο ΝΒΑ μεταξύ Λέηκερς-Σακραμέντο παιχνίδι που ακόμα το θυμούνται τα Αμερικανά.Ο ΠΑΟ εκτελεί συνολικά 35%βολές πάνω απ'το μέσο όρο του κι ο Ολυμπιακός 110% κάτω απ'το δικό του.Καλό είναι όμως να μη μας ...σκανδαλίζουν αυτές οι ποταπές λεπτομέρειες.
Μετά τα 4 πρώτα παιχνίδια οι "ειδικοί"κατέληξαν ότι κερδίζει ο πιο εύστοχος στα δίποντα.Χθες έχασε.Οπότε οι "ειδικοί" κατέληξαν ότι τη διαφορά έκανε το παιχνίδι στη ρακέτα του ΠΑΟ και τα μις ματς.Βέβαια πιο πολλά ποσταρίσματα έκαναν οι ψηλοί του Ολυμπιακού,και πιο πολλά μπασίματα τα γκαρντ του,συνολικά περισσότερες επαφές στη ρακέτα του ΠΑΟ.Και το 65% των φάουλ των ψηλών του Ολυμπιακού δόθηκε μακριά απ'τη ρακέτα.Οπότε οι πιο ειδικοί κατέληξαν ότι είναι αργό το χεντς άουτ.Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν παίζει το χεντς άουτ κι αφήνει το μπάσιμο.Οπότε οι ειδικότεροι των ειδικών κατέληξαν στο ότι φταίνε τα αργά πόδια των παιχτών του Ολυμπιακού και η ανικανότητά τους στο μαρκάρισμα.Στο επόμενο παιχνίδι που θα εκτελέσει 40 βολές ο Ολυμπιακός για να βγει το γραμμάτιο,η ομάδα θα'χει μάθει το μαθημά της κατά τους ειδικούς.Θα το ξεχάσει όμως ξανά στο ΟΑΚΑ ειδικά αν το παιχνίδι πάει κοντά κοντά.
Ο Τεόντοσιτς δεν οργανώνει καλά,μη μπασκετικά λέμε,κι ο Ολυμπιακός δεν έχει αρχές ως ομάδα,πελαγώνει στα δύσκολα κι ο Ίβκοβιτς ξεχνάει να πάρει τάημ άουτ.Είναι πλέον δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός για κερδίσει πρωτάθλημα πρέπει να πιάσει απόδοση Μπουλς 90-93 και να κάνει το τέλειο ματς επί 40 λεπτά.Γιατί απέναντί του έχει την ομάδα κομπιούτερ.Τόσο εξελιγμένο είναι το λογισμικό της ώστε είναι αδύνατο να χάσει σουτ χωρίς να πάρει φάουλ.Αδύνατο να παίξει άθλια και να βρεθεί 20 πόντους πίσω.Αδύνατο ένας εκ των δύο καλύτερων παιχτών της να κάνει πάνω από 2 φάουλ πριν το 39.Μιλάμε για ένα θαύμα του μπάσκετ που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ποτέ και με κανέναν τρόπο να καταβάλλει αν δεν σουτάρει επί 3 δεκάλεπτα όπως πέρσι και στο τελευταίο σαν τον Κουντέλιν απ'τα 9 μέτρα γιατί πιο μέσα απαγορεύεται.Κι όσο θα τρώει το παραμύθι αυτό η ομάδα θα απαξιώνει όποιον παίχτη και προπονητή περνάει.Και καλά θα κάνει.Συγκρίνεται δηλαδή ο αμπάσκετος Τεόντοσιτς που παίρνει τεχνική ποινή με το τέρας ψυχραιμίας Διαμαντίδη που δεν παίρνει ποτέ-εκτός αν παίξει με καμμιά Ισπανία που δεν μπορεί να συγκρατηθεί.Συγκρίνεται ο ερυθρόλευκος Σπανούλης που κάνει αντιαθλητικό σε λάθος σημείο,με τον πράσινο Σπανούλη που δεν κάνει ή ακόμα καλύτερα με τον Τσαρτσαρή που δεν κάνει ποτέ-εκτός από κάποτε που μας χαντάκωσε με τους Ισπανούς κι αυτός.
Να'χαμε να λέγαμε.Είναι αργά να ζητήσει ξένους διαιτητές ο Αγγελόπουλος.Τώρα είναι ώρα να ακούσουμε πώς ο ΠΑΟ κερδίζει πάντοτε αιτιολογημένα ακόμα κι όταν τα στοιχεία είναι ...σκανδαλιστικά.
chris_boss
01-06-2011, 18:06
βαζω στοίχημα ότι είναι ο μαγουλάς
Ethereal
01-06-2011, 20:40
ματσαρα στη πυλαια.βλεπει κανεις;
tsimpouklano
01-06-2011, 20:47
Ξεκολώθηκε ο Χατζηβρέτας γαμώ το θεό του
Ethereal
01-06-2011, 20:50
εκανε ενα 7-0 σε ενα λεπτο,μονος του το πηρε το ματς στην ουσια.
Έπαιξε κι ένα ματς τα 2 χρόνια που τον έχουμε...
Για να δούμε τι θα γίνει την κυριακή.
tsimpouklano
01-06-2011, 23:38
Για ένα ακόμα ματς η ομάδα σε κρίσημα σημεία δεν μπόρεσε να "χτίσει" διαφορά και να πάει με ασφάλεια προς το ροζ φύλλο.
Από μας, ο Μάρσαλ δεν έκανε τις μαλακίες τους 2ου παιχνιδιού, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Εκβιασμένες ενέργειες, κυρίως σουτ εκτός ρακέτας (αν δεν ήταν ο Ντόζιερ να βάζει και κανένα θα είχε ανοίξει πολύ περισσότερο η διαφορά), ενώ ούτε μπασίματα, ούτε ρολαρίσματα, ούτε πικ, ούτε τίποτα. Άλλη ομάδα έπαιζε στην κανονική διάρκεια, άλλη στα play off.
Από τον Άρη, ο Σλούκας είναι τρελό παικτάκι. Έκανε τεράστια ζημιά απέναντι σε παίκτες που πίστεψαν ότι η έδρα και μόνο και θα δώσει το παιχνίδι.
Πόσο κάνει 10 συν 7
01-06-2011, 23:47
τα μουνια του πορτολεονε εχουν μαζευτει πισω απο τον παγκο..
θα μας κλασουν τα αρχιδια
_UnHoLy^MaRtYr_
01-06-2011, 23:50
εγω στη θεση σου θα φοβομουν μη με πετυχει καμμια μποτιλια.
Πόσο κάνει 10 συν 7
01-06-2011, 23:52
εχει καλσονακι γυρω ρε. μονο απο απεναντι οτι βρει τον στοχο του
Raven Lord
01-06-2011, 23:55
τσάμπα ήττα. μαλακιστίκαμε στο τέλος
Ethereal
01-06-2011, 23:55
οτι λαθος μπορουσαμε να κανουμε στο τελευταιο 3λεπτο-5λεπτο,το καναμε.
mourning apocalypse
01-06-2011, 23:58
Άθλιος ολυμπιακός,με πελεκάνο-μαυροκεφαλίδη στο 3-4 από τσίλντρες-κλέιζα δεν πας πουθενά(+την απουσία του νεστέροβιτς φυσικά).
Δικαίως θα το πάρει την κυριακή ο πάο εκτός μη εφικτού απροόπτου.
Amnesiac.
02-06-2011, 00:04
Το μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό είναι μάλλον ότι τελείωσε ο αγώνας και δεν είχαμε τα περσινά.
Κατά τ'άλλα περίεργο ματς, ο βάζελος δεν έκανε το καθιερωμένο καλό του 3ο δεκάλεπτο, εμείς ήμασταν χειρότεροι από τους προηγούμενους αγώνες, αλλά το πήραμε χάρη σε σουτ από Πελεκάνο ( :!: ) και Πρίντεζη ( :!: ).
Με ξάφνιασε λίγο το πώς το γυρίσαμε, αυτό το 11-0 που κάναμε ήταν έξω από τη ροή του αγώνα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι δικοί μας έκαναν συνεχώς μαλακίες.
Δε μας δίνω καμία ελπίδα για νίκη στο ΟΑΚΑ πάντως.
ion_storm
02-06-2011, 00:04
Τυχερός ο γαυρος. Κατα τα αλλά νταξει μην πανηγυριζετε τόσο. Την Κυριακή θα αποκατασταθεί η τάξη.
Tyler_Durden
02-06-2011, 00:05
Δηλαδή σήμερα που πνίγηκαμε απο τα ίδια μας τα λάθη, θα πρεπε να μιλάμε για το οτι οι βολές ήταν 24 προς 9; Μονοι μας χάσαμε, και την Κυριακη με σοβαρότητα θα το σηκώσουμε.
Τι έκανε ο Καλάθης στο τέλος του ημιχρόνου :shock:
BURNIN AMBITION
02-06-2011, 00:32
siga re apla eixe ampalous amuntikous an deis poso arga ekane tis triples pisw apo thn plath. sto oaka thelw tsimoukia akraia me 20 pontous diafora kai marmarokoftes. poutsa asaliwti
νικησαμε τη ζελα και εφυγα ξενερωμενος...μονο ο μπασκετικος ολυμπιακος προσφερει τετοιες στιγμες
μακαρι να χαναμε-τοσα happenings ειχαν ετοιμασει τα παιδια,δεν υπολογιζεις τον κοπο του αγνου κοσμακη μαλακα καλαθοσφαιριστη του ολυμπιακου?
Γιατί δε γεμίζει το ΣΕΦ τζιτιζι;
Stormrider
02-06-2011, 02:46
Γιατί δε γεμίζει το ΣΕΦ τζιτιζι;
γεμίζει αλλα ο περισσότερος κοσμος πηγαίνει στο ενα πέταλο .
καταταλα θα πω την γραφικότητα πως το πήρε ο κόσμος το ματς .
http://www.youtube.com/watch?v=1EQVtAKkSGs&feature=player_embedded
jack the ripper
02-06-2011, 02:58
Τι έκανε ο Καλάθης στο τέλος του ημιχρόνου :shock:
Γαμησε απλα
siga re apla eixe ampalous amuntikous an deis poso arga ekane tis triples pisw apo thn plath
ΛΟΛ
siga re apla eixe ampalous amuntikous an deis poso arga ekane tis triples pisw apo thn plath
Δεν τον λες και άμπαλο αμυντικό τον Παπανικολάου. Στη συγκεκριμένη φάση τον κυνηγάει σε όλο το γήπεδο και αλλοιώνει το lay up. Τεράστιο καλάθι.
Και επίσης
ΣΠΑΝΟΥΛΗ.. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. Φ Υ Γ Ε.
mourning apocalypse
02-06-2011, 03:15
Χμμ γιατί αυτή η επιμονή με σπανούλη?Προσωπικά και εμένα μου την έσπαγε ιδιαίτερα το "καραγκούνικο" στυλ του από τότε που έπαιζε στον πάο αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός (άντε μαζί με τον μπουρούση) που δεν κωλώνει να πάρει προσπάθειες στα δύσκολα.
Μακράν ο mvp σήμερα.
Δε μπορώ να τον βλέπω γενικά, όχι μόνο με τα ερυθρόλευκα.
Σαν παίχτης δεν μου λέει τίποτα απολύτως.
Άρχισε να πουλάει και οπαδιλίκι με πανηγυρισμούς μετά από καλάθια, τσαμπουκάδες με πρώην συμπαίχτες του, δηλώσεις για διαιτησίες κλπ και αυτό τον κάνει ακόμα πιο σιχαμένο.
inb4 Νικοπολίδης
οντονιαν οτι ειπε ο stormrider
γενικα στο σεφ ειναι πολυ χαλαρη η κατασταση-φαντασου οτι εχει κατσει να μπω χωρις τικετο σε ματσακι ευρωλιγκας και να βρεθω να κανω κανω βολτες εξω απο τα αποδυτηρια της προκομ
και ο.κ. βλακακος ο σπακανουλης αλλα για τον αρχηγο τον παπαλουκαμπ
δεν εχω λογια
3μυρια το χρονο για να χειροκροτας στον παγκο μωρη γαμιολα και να δινεις συνεντευξη με τον γκομενο σου τον διαμαντιδη για το wind extra large(το καβλι που θα φαει)????
jack the ripper
02-06-2011, 03:23
Μακράν ο mvp σήμερα.
μηπως ειναι και ο 2ος καλυτερος ευρωπαιος που επαιξε ΝΒΑ μετα το γκασολ??
χαλαρα μπουρουσης ηταν ο καλυτερος σας παιχτης..το να παιρνεις προσπαθεια στα δυσκολα δε σημαινει αυτοματα οτι ειναι και σωστο...σε ποσα ματς τον εχουν κραξει ολυμπιακοι και αντιστοιχα εμεις επειδη τα γαμαγε ολα στο τελος με αψυχολογητα σουτ?
mourning apocalypse
02-06-2011, 03:30
Μόνο που ο παναθηναικός είχε άλλους 3 παίκτες για να παίρνουν τα δύσκολα σουτ (σάρας,δδ,νίκολας) σε αντίθεση με τον ολυμπιακό που έχει τον κανέναν.Αυτό τον κάνει απαραίτητο στη φετινή αποψιλωμένη απο ηγέτες ομάδα που έφτιαξε ο ιβκοβιτς.
Για το ότι είναι mvp σήμερα δεν ακούω κουβέντα.Έβγαλε ενέργεια σε στιγμές που είχαν κολλήσει τελείως οι άλλοι,έπαιξε καταπληκτική άμυνα σε δδ και καλάθη στο τέταρτο και έβαλε και τα πιο κρίσιμα σουτ του αγώνα με πρώτο αυτό που δεν έδειξε η tv(μειώθηκε στους 3 η διαφορά).
mourning apocalypse
02-06-2011, 03:38
Eπίσης να πω ότι δεν άντεχα να τον βλέπω ούτε κεγώ μέχρι το ευρωμπάσκετ του 09 όπου παίρνει ομάδα τίγκα στους ρολίστες(καιμακόγλου,κουφός,καλάθης,πρίντεζης) και προερχόμενους από 2 χρόνια αποχή(σόφο) και της δίνει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το χάλκινο αποκλείωντας τουρκία του προερχόμενου από καλύτερη σεζόν της καριέρας του Τούρκογλου και νικώντας στο μικρό τελικό την καλύτερη σλοβενία των τελευταίων 10 ετών.
οντονιαν οτι ειπε ο stormrider
γενικα στο σεφ ειναι πολυ χαλαρη η κατασταση-φαντασου οτι εχει κατσει να μπω χωρις τικετο σε ματσακι ευρωλιγκας και να βρεθω να κανω κανω βολτες εξω απο τα αποδυτηρια της προκομ
Μου έκανε εντύπωση γιατί στα πλάνα πίσω από το καλάθι φαινόταν όλο το πάνω διάζωμα στο ένα πέταλο άδειο.
Beyond Within
02-06-2011, 04:00
Εν τω μεταξύ γελάει ο κόσμος με τα τρίποντα μας. 4/18 και αυτά από πρίντεζη και πελεκάνο.
Raven Lord
02-06-2011, 11:36
"Πιστεύω ότι νικήσαμε όπως ο Παναθηναϊκός στο προηγούμενο παιχνίδι. Και όπως συμβαίνει γενικότερα σε αυτή τη σειρά, κρίνεται το ματς στο ένα σουτ ή στο τέλος"
τι εννοεί ο ποιητής? ότι έσφαξε η διαιτησία τον παναθηναϊκό?
Amnesiac.
02-06-2011, 11:39
Μη διαβάζεις πολύ leoforos.gr
Αμέσως μετά εξηγεί ότι νικήσαμε λόγω καλής άμυνας.
Raven Lord
02-06-2011, 11:43
στο sport24 το διάβασα (κόκκινης απόχρωσης ο αρχισυντάκτης του παρεπιπτόντως)
άρα δέχεται ότι κ ο ΠΑΟ προχτές νίκησε λόγω καλής άμυνας. τότε γιατί έσκουζε σαν μυξοπαρθένα μετά το ματς?
edit: http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/A1Basket/telikoi-playoffs-2011/spanoulhs_me_amyntikh_nootropia.1093875.html
Ruthless
02-06-2011, 13:13
Καλά, βάζοντας κάτω εκπρόθεσμα σουτ που μέτρησαν(ενώ ανάποδα δεν μέτρησαν πχ κάρφωμα Φώτση), τραβήγματα στεφάνης και πόσα όμορφα ακόμα που βγάζαν μάτια, είναι πολύ αστείο να διαβάζω στο ίντερνετ γαύρους να κλαίγονται για κοράκια λέγοντας ότι η διαιτησία έπαιξε 60-40 κατά του γαύρου(κάποιοι λένε ακόμα και για 90-10). Τους έχει καλομάθει πολύ ο Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο μάλλον.
ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ
KoiliaSamprela
03-06-2011, 10:53
πάντως απορίας άξιον ή πέταγμα λευκής πετσέτας από τους γαύροι είναι η ΜΗ αναφορά στο 2002.
Τότε η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό από 0-2 έκανε το 3-2
πάντως απορίας άξιον ή πέταγμα λευκής πετσέτας από τους γαύροι είναι η ΜΗ αναφορά στο 2002.
Δεν ειδα να ανακοινωνεται πουθενα οτι δε θα παιξει ο Διαμαντιδης ή ο Μπατιστ στο ΟΑΚΑ.
επειδη ακομα και αν γινει καμια στραβη και νικησουμε την κυριακη θα χασουμε στο 5ο
Τι ανύπαρκτα φάουλ σφυράνε γαμώ το Δία..
Πφ, έχει τελειώσει το ματς.
Το θέλανε πιο πολύ και παίξανε καλύτερα, αλλά και η διαιτησία ΓΑΜΗΘΗΚΕ.
Στο δεύτερο ημίχρονο σε 1,5 λεπτό 5 ομαδικά, τα 3 ανύπαρκα. Αποτέλεσμα αεράμυνα και όλα τα φαουλ βολές, οπότε πάει και η διαφορά.
Τέσπα, ας γίνει ό,τι είναι να γίνει στο τελευταίο.
jack the ripper
05-06-2011, 21:46
"Στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον τέταρτο τελικό της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Μάικλ Κοχ.
Ο παλαίμαχος άσος μόλις έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» αποθεώθηκε, ενώ στο ΟΑΚΑ ακούστηκε μετά από πολλά χρόνια ξανά το σύνθημα «είναι τρελός ο Γερμανός».
http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2011_06/KOX-PAO.jpg
:touched:
ΓΙΑ ΠΑΜΕ
Raven Lord
05-06-2011, 22:24
τι γκίνια με διαμαντίδη :|
KoiliaSamprela
05-06-2011, 22:25
Δεν ειδα να ανακοινωνεται πουθενα οτι δε θα παιξει ο Διαμαντιδης ή ο Μπατιστ στο ΟΑΚΑ.
έχεις κανονίσει για ποδαρικό ? :)
Το αντιαθλητικό στο Γλυνιαδάκη :touched:
το πήραν πίσω wtf
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
jack the ripper
05-06-2011, 23:04
για γελια πολλα σκηνικα..τι ψαχνεις τωρα..τι τους γινεται δεν ξερουν
oπως λεει κ η φυλλαδα σας που ειναι δευτερη σε πωλησεις χωρις την διαιτησια ειμαστε ενα τιποτα.
Beyond Within
06-06-2011, 00:06
γαμώ τις βολές μου μέσα ρε πούστη
μαλάκα παπαλουκά τράβα πίσω στη μόσχα
Raven Lord
06-06-2011, 00:07
θα πεθάνω από καρδιά
Πόσο κάνει 10 συν 7
06-06-2011, 00:08
http://img34.imageshack.us/img34/5073/unledlg.png
Raven Lord
06-06-2011, 00:18
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ethereal
06-06-2011, 00:26
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ.
Beyond Within
06-06-2011, 00:29
ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
Ruthless
Προβλέπω εξώφυλλο Φραγκοφονούλη να κοιτάει τα σκατά στα χέρια του.
ion_storm
Τυχερός ο γαυρος. Κατα τα αλλά νταξει μην πανηγυριζετε τόσο. Την Κυριακή θα αποκατασταθεί η τάξη.
Apokatastasis Panton.
jack the ripper
06-06-2011, 00:30
ΠΡΩΤΟΝ
ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
κατα τα αλλα:
http://www.trifiliworld.gr/images/ar8ra%20basket/antonis-fwtsis.jpg
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
ποσο τεραστιο ματς μπορει να εκανε
εκπληκτικος μπατιστ επισης για μια ακομα φορα σημερα :pink::pink:
συνεχιζουμε με ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ βασιλη σπανουλη που μας βοηθησε σημερα να παρουμε το ματς κανοντας οτι μπορουσε τις κρισιμες στιγμες..παρακαλω πολυ καποιος να βρει φωτο με την εκφραση του οταν του γλιστρισε η μπαλα :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
παντως ηταν φοβερος τελικος με πολυ αγωνια και θυμησε παλιες εποχες
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ -->
του χρονου παιδια :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
Tyler_Durden
06-06-2011, 00:30
http://2.bp.blogspot.com/-A1NFBUE9oQw/TcJuPXiEXCI/AAAAAAAAE0M/7xgnUqS1F9Y/s1600/fotsis.jpg
icBSQS3esSM
KoiliaSamprela
06-06-2011, 00:32
έχετε αποδεδειγμένα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αν διώξετε και τους μαο-μαο θα είναι καλύτερα
Ra Pariah
06-06-2011, 00:35
ΘΑΥΜΑ!!!!! ΜΠΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!!!
carheart
06-06-2011, 00:36
ξενέρωσα αγρίως, γαμώ τα μαλακιστήρια που μπήκαν μέσα
my_troubled_Mind
06-06-2011, 00:39
εκεί με το πανί ''δεν θα το σηκώσετε ποτές'' πόνεσε αρκετά. στα αρχίδια μας όμως,γαύρος είσαι-ευτυχισμένος άνθρωπος θα τη βρεις την άκρη.
και πινκ στο μπουρούσαρο που τα γάμησε τη μάνα όλα.
carheart
06-06-2011, 00:44
Το "σου γαμώ τα ράμματα που καιρός για γράμματα" πανό-απάντηση στον εβαγγελισμό ήταν Ένα Έπος, ο παναθηναϊκός με τον ολυμπιακό είναι όντως ισάξιες ομάδες όταν δεν παίζει ο διαμαντίδης, και η διαιτησία με προβλημάτισε διότι σε κρίσιμα σημεία έκανε αστεία πράγματα, που νιώθω πως βοήθησαν λίγο τον παναθηναϊκό, σε αντίθεση με την αρχή που ήταν απλά οτινάναι. Δεν φοβήθηκα δευτερόλεπτο πως θα χάναμε. Μεγάλος Φώτσης και συνολικά ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που δεν χάρηκα
Tyler_Durden
06-06-2011, 00:45
φαπαναθηναϊκός
http://i.imgur.com/9umtD.jpg
green_machine
06-06-2011, 00:49
τοσα χρονια βλεπω μπασκετ, αυτο που γινεται με το γαβρο δεν εχει ξαναγινει
ας πανε στην αδριατικη λιγκα, ε δε γινεται
ωραιο ματς...τρελο αγχος...εστω και οριακα το αξιζε ο παναθηναικος!
φωτσης το ματς της ζωης του - συγκινηση απλα!
να παν να γαμηθουν τα ζωα που μπηκαν μεσα κ οσοι γαμανε το ματς ενω κερδιζουμε κιολας...θανατος.
chris_boss
06-06-2011, 01:27
και συνολικά ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που δεν χάρηκα
από την προθέρμανση το μετάνιωσα που πήγα και είχα σχεδόν αποφασίσει να φύγω στο ημίχρονο. τελικά έμεινα κυρίως για να έχω ιδία άποψη για τα καραγκιοζιλίκια
MaX Payne
06-06-2011, 01:33
καλα μη λεμε και οτιναναι "δεν χαρηκαμε" και τετοια
το γαυρο γαμαμε καθε χρονο μια χαρα χαιρομαστε
λεσ και δεν εχουν ξαναγινει οακα επεισοδια δηλ παλια σε κρισιμα ματς;
δεν το χαιροσασταν και τοτε?
chris_boss
06-06-2011, 01:43
καλά αφού επιμένεις:
να χαρώ να χαρώ να χαρώ
το μωρό το μωρό το μωρό
μιλάμε για ασύλληπτες καθυστερημενιές. κροτίδες (από τις γερές -όχι στρακαστρούκες- μέσα στον κόσμο) και 20-30 παληκαράδες-μασκοφόρους πίσω από τον πάγκο του γαύρου. νιώσε σε παρακαλώ
Entrancemperium
06-06-2011, 01:53
γελάω με δηλώσεις του πουτάναςγιου φραγκοπουτανούλη, που δε θελει να μιλήσει για τη διαιτησία και την εχθρική ατμόσφαιρα..
Για άλλη μια φορά να μπει στον τριχωτό σου πάτο μπάσταρδε και το 32ο αλλά και τα επόμενα που θα έρθουν.. Μικρός παίχτης τελικά πολύ μικρός!
MaX Payne
06-06-2011, 02:01
δεν ειναι και nba να φωναζουνε defence
μπασκετ σεφ οακα εχουνε γινει ΤΑ οργια χρονια τωρα
ατομα πισω απο παγκο γαυρου στο οακα γινετε χρονια
να τρωνε αντικειμενα φωτοβολιδες κλπ οι παγκοι απο το ζεσταμα ακομα
τι το διαφορετικο που δεν εχουμε ξαναδει ειδατε σημερα και ξενερωσατε εκει εχω απορια
atom_smasher
06-06-2011, 02:10
πχ 2011 και οχι 1989, ρε γαμω την παναγια τους.
Entrancemperium
06-06-2011, 02:14
http://www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2011_06/789810.jpg
κλαίω..
chris_boss
06-06-2011, 02:19
τι το διαφορετικο που δεν εχουμε ξαναδει ειδατε σημερα και ξενερωσατε εκει εχω απορια
οκ
SpiritCrusher
06-06-2011, 02:23
Υπέροχο quote. Oι υπόλοιποι να τo βλέπετε, που απορείτε γιατί έχουμε τέτοια κατασταση στην Ελλάδα. Εμ, φάτε κακακια γαιδάρου τώρα.
Stormrider
06-06-2011, 02:51
φαπαναθηναϊκός
http://i.imgur.com/9umtD.jpg
ωραιος ρε. περίμενες τοσες μερες . οπως ειπα και σε προηγούμενα ποστς τοχα πει για αλλους λογους .
άξιοι της μοίρας μας πραγματικα . προφανώς δεν φταιει καμια διαιτησία σε αυτη την σειρα .
παπαλουκα εισαι φιλότιμος πολυ αλλα οσο και να προσπαθώ να σε συμπαθήσω τοσο καιρο δεν μπορω ρε γαμωτο . γιατι εισαι ασσος , παιρνεις τοσα λεφτα και οταν ειναι να βαρέσεις τρίποντο δεν σε παρκαρει κανενας και σε βολες δεν βαζεις ποτε και τις δυο . τοσα λεφτα ρε πουστη .
σπανουλη αντε γαμησου ρε .
thymios13
06-06-2011, 02:57
32
όργια φωτοσοπάδων τις επομενες μέρες με τον σπανούλη να κοιτάζει τα χέρια του. Οι γνωστοί φωτοσοπάδες.
BURNIN AMBITION
06-06-2011, 03:05
kavla ghpedara kai porwsh
epeidh egw den to evlepa apo ton kanape kai thewrw oti sta 3 dekalepta toulaxiston mas xemouniasan ta korakia, peite mou kapoios antikeimenikos pws krinei th diathsia. ws gnwston sto ghpedo ta vlepoume ola enantion mas alla egw eida na mas paizoun 30-70 uper tou gaurou
kata ta alla
εβαγγελισμος
BURNIN AMBITION
06-06-2011, 03:10
μολισ σθνειδητοποιισα οτι μοθ λειπσε το
ειναι χοντροσ ειναι και ποθτανασ γιοσ τρςει πολθ το λενε σοφοκλι
ασχετο αλλα ειπα να το αναφερς
KoiliaSamprela
06-06-2011, 08:21
epeidh egw den to evlepa apo ton kanape kai thewrw oti sta 3 dekalepta toulaxiston mas xemouniasan ta korakia, peite mou kapoios antikeimenikos pws krinei th diathsia. ws gnwston sto ghpedo ta vlepoume ola enantion mas alla egw eida na mas paizoun 30-70 uper tou gaurou
kata ta alla
εβαγγελισμος
εγώ που απλά έβλεπα το μπασκετάκι μπορώ να πω ότι η διαιτησία δεν είχε σκοπό να παίξει κάποια ομάδα, λάθη έγιναν, γενικά μέτρια διαιτησία, αλλά μεροληπτική δεν θα την έλεγα προς καμιά κατεύθυνση.
Μπερνι μόλις τέλειωσε το ματς, έκαμα ζάππινγκ και πέφτω στο Commando ... βρε μπαγάσα εσένα σκέφτηκα. Λέω πήρε πρωτάθλημα, έχει και σβασρτσενέγκερ, ποθτανα ολα.
Πιο πολύ βάζελο έπαιξε η διαιτησία.
nothingman
06-06-2011, 13:01
ότι γίγαντες της διανόησης και πολιτιστικά κειμήλια τύπου μπέρνη βρίσκουν το θράσος να κάνουν πλάκα για ορθογραφικά πρέπει να είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα του αθλητισμού.
ότι διάφορες εφημερίδες δε βρήκαν χώρο στα εξώφυλλα για τις τριφυλλάρες που έκαναν ντου φαντάζομαι είναι τυχαίο, στις μέσα σελίδες θα έχουν πύρινα και αγανακτισμένα άρθρα.
ότι η διαιτησία έπαιξε κάμποση πανάθα είναι προφανές αλλά με τι μούτρα να πεις τίποτε, πας βάζεις τις βολές στο τέλος και στέλνεις τους ναύτες των εξεδρών και τις κλαίουσες αμοιβάδες των φόρουμ σπίτια τους.
αυτά και του χρόνου ζήτω ποτέ ποτέ ποτέ.
chris_boss
06-06-2011, 13:07
πίνκαρα στην πρώτη πρόταση, το μετάνιωσα μετά
Raven Lord
06-06-2011, 13:21
εμένα μου άρεσε η δεύτερη περισσότερο. για το υπόλοιπο :moutza:
nothingman
06-06-2011, 13:33
ωραία όλα αυτά αλλά που διαφωνούμε να τα βρούμε βρε κρισμπος.
δε μιλάμε όμως και είναι κρίμα.
δεν έχει ενδιαφέρον ότι για τα εξώφυλλα των Σπορντέι και Εξέδρα δεν έγινε τπτ αξιοσημείωτο μετά τον αγώνα; ακόμα και αν μέσα έχουν τεράστια κείμενα με ρεπορτάζ και δηλώσεις και φωτογραφίες και προτάσεις και ξερωγωτιάλλο, δεν νομίζεις ότι τίθεται ένα κάποιο ζήτημα σχετικά με το πως αξιολογούν τα γεγονότα; δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία; δεν είναι κουραστικο το αστειάκι με το στόλο, είτε ντύνεσαι σα ναύτης για να πας γήπεδο είτε ντύνεσαι υπερβάζελος και κλαις στο ηαρ με τις πιξ; δε θα ήθελες να πεις γιατί το μετάνιωσες;
Stormrider
06-06-2011, 15:48
http://www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2011_06/789810.jpg
κλαίω..
καραγκιοζακο . :moutza:
chris_boss
06-06-2011, 15:59
ωραία όλα αυτά αλλά που διαφωνούμε να τα βρούμε βρε κρισμπος.
δε μιλάμε όμως και είναι κρίμα.
δεν έχει ενδιαφέρον ότι για τα εξώφυλλα των Σπορντέι και Εξέδρα δεν έγινε τπτ αξιοσημείωτο μετά τον αγώνα; ακόμα και αν μέσα έχουν τεράστια κείμενα με ρεπορτάζ και δηλώσεις και φωτογραφίες και προτάσεις και ξερωγωτιάλλο, δεν νομίζεις ότι τίθεται ένα κάποιο ζήτημα σχετικά με το πως αξιολογούν τα γεγονότα; δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία; δεν είναι κουραστικο το αστειάκι με το στόλο, είτε ντύνεσαι σα ναύτης για να πας γήπεδο είτε ντύνεσαι υπερβάζελος και κλαις στο ηαρ με τις πιξ; δε θα ήθελες να πεις γιατί το μετάνιωσες;
ρε φίλε, έχουμε και δουλειά.
Δεν ξέρω αν έπαιξε Παναθηναϊκό η διαιτησία, ήμουν γήπεδο σε σχετικά απομακρυσμένη θέση. Απλώς το "προφανώς" με κάνει να υποθέτω ότι συνεπάγεται "όπως κάθε άλλη φορά", οπότε να ένας λόγος να το μετανιώσω. Τώρα σχετικα με τις αμοιβάδες, έχω σχολιάσει ο ίδιος πριν από σένα στην ίδια σελίδα
Phantom Duck
06-06-2011, 16:09
εγώ πάντως γελάω με το ναύτη, εντάξει, δεν έχει πάει και με αμερικάνο η μάνα μου (νομίζω) οπότε το παίρνω στο χαβαλέ. αυτά ωραία είναι, να δουλευόμαστε, να πικάρουμε, να 'χει λίγο τζέρτζελο ρε αδερφέ.
αυτό που μου τη δίνει είναι τρόμπες τύπου μαξπέην που αυτό που βρήκαν να σχολιάσουν είναι μόνο η τεράστια πούτσα που έδωσε ο αντωνάρας στο γαύρο, μιας και έλα, πάντα αυτά τα μπάχαλα γίνονται, τώρα με τούτα θα ασχολούμαστε;;;
και του χρόνου στου καραϊσκάκη θα γίνουν πάλι τα ίδια και οι μεν θα γίνουν οι δε και "ε ρε μουνάκια τι περιμένατε, αφού εσείς μας τα κάνετε στο μπάσγκεντ, έτσι γουστάρουμε να τα παίρνουμε".
nothingman
06-06-2011, 16:12
το "προφανώς" πήγαινε επειδή έγραψε ο ένας ότι έπαιξε παο, έγραψε ο άλλος ότι έπαιξε γαύρο (τον ξεμούνιασαν κιόλας τον μπέρνη) και επειδή από το σπιτάκι μου είχα την άνεση των ριπλέυ, λέω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. δεν είπα ότι χάσαμε ένεκα τανατζήδων, ξέρω πολύ καλά πως είναι οι σφαγές.
και αν θες να ξέρεις, και εγώ αυτή τη στιγμή βγάζω το ψωμάκι μου αλλά αυτό δε με εμποδίζει να ποστάρω, πρέπει να έχουμε και κάποιες προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή.
επικροτουμε το μπουκετο στον κυριο αγγελου(αρχιδι μεγιστο)
αλλα ρε μαλακες βαζελινες ενας δεν βρεθηκε να σκασει μια στον παπαλουκα?
α και μην ξανακουσω κλαψα για καφριλικια και αχ καλε ακουμπησαν τον σισε ή το μανεκεν τον τζορβα
οποιος πει για διαιτησια εβλεπε αλλο ματς-ηταν μακραν η λιγοτερο κακη διαιτησια στο οακα(ο πηλοιδης απο τη χαρα του πηγε να εκτεθει λιγο αλλα το μαζεψε)
πιαχτες,φροντιστες τεχνικο τιμ της καε ολυμπιακος
ευχομαι μεχρι και το τελ. cent που βγαλατε απο τους αγγελοπολους να τα φατε στους γιατρους
carheart
06-06-2011, 16:25
δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία;
Εκνευρίστηκα πολύ με την διαιτησία στα εξής τρία σημεία : Τέταρτο φάουλ Μπουρούση που απλά μάρκαρε και δεν κινούνταν καν προς τον Καλάθη, επιθετικό του Βουγιούκα προς Σπανούλη που δεν σφυρίχτηκε και κατέληξε σε δικό μας καλάθι, και ένα διπλό μαρκάρισμα στον Μαυροκεφαλίδη και καθαρό κατέβασμα της μπάλας που χρεώθηκε τάπα. Συνοψίζοντας, τέταρτο φάουλ στον καλύτερο παίχτη του γάβρου που ξεκάθαρα δεν έκανε, και δύο καθαρά φάουλ πάνω σε παίχτες του Ολυμπιακού που δεν σφυρίχτηκαν. Αυτά σε κάπως κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, και στην αρχή πχ είχε αδικήσει τον Παναθηναϊκό με ένα ανύπαρκτο φάουλ Τσαρτσαρή, αλλά ήταν αρχή, μικρή σημαντικότητα σε σχέση με τα μετά. Αστεία ακύρωση βολών δική μας επίσης, αλλά ας πούμε πως αυτό προβλέπεται κάπου. Σε αυτές τις τρεις φάσεις, καταλάθος/επίτηδες ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός επειδή ήταν κρίσιμο σημείο του αγώνα. Επίσης, η ψυχολογική πίεση των εκατό τραμπούκων περιμετρικά, ένα λεπτό πριν το τέλος, "λήγει" από μόνη της το παιχνίδι και είναι μια αηδία : Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που κάποιος επιλέγει να υποστηρίζει μια ομάδα, πέρα από παιδικό/εφηβικό παροξυσμό και προτίμηση χρώματος. Και επειδή οι τραμπουκισμοί και το διαιτητικό σπρώξιμο (σε άλλα μεγέθη φυσικά, ουδεμία επαφή με τα χτεσινά) είναι Ολυμπιακές Ιδέες, εγώ ξενερώνω όταν μερικά πράγματα εξισώνονται με τέτοιο τρόπο. Δεν γουστάρω να με σπρώχνει η διαιτησία σε τρεις (αριθμημένες και συγκεκριμένες) φάσεις, ούτε τα λοβοτομημένα. Αν ήμουν ΓΑΒΡΟΣ θα πανηγύριζα και θα δούλευα τους χαμένοι, δεν είμαι. Δεν είδα την απονομή, και από χτες σιχτιρίζω.
Θέλω να κερνάει έξι τρίποντα ο "πρώην μπασκετμπολίστας Φώτσης" (όπως λέγατε κάποιοι εδώ παλιότερα, ξέρετε ποιοί είστε) και ο Παναθηναϊκός να γλεντάει ξανά τους πουθενάδες, χωρίς τον Διαμαντίδη. Θέλω να παραπονιέται ο Αγγέλου στους διαιτητές που φωνάζει ο Ομπράντοβιτς δείχνοντάς τον, να γυρίζει ο Ομπράντοβιτς ρωτώντας τον "are YOU talking το ME?" και το φτύμα να υπαναχωρεί στωικά στον πάγκο, αγκαλιά με τον Τόμιτς και να το βουλώνουν παρέα. Αρκούν αυτά για νικάς τους διάφορους, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται
α και μην ξανακουσω κλαψα για καφριλικια και αχ καλε ακουμπησαν τον σισε ή το μανεκεν τον τζορβα
οποιος πει για διαιτησια εβλεπε αλλο ματς-ηταν μακραν η λιγοτερο κακη διαιτησια στο οακα(ο πηλοιδης απο τη χαρα του πηγε να εκτεθει λιγο αλλα το μαζεψε)
ευχομαι μεχρι και το τελ. cent που βγαλατε απο τους αγγελοπολους να τα φατε στους γιατρους
Σε αυτό το ομολογουμένως πολύ καλό ποστ, απλά να σημειώσω ότι είναι έτσι κι αλλιώς άσκοπη η "κλάψα για τα καφριλίκια" - δε βρίσκω τρομερές διαφορές στους οπαδούς όλων των χρωμάτων. Η φασαρία που έκανα εγώ προσωπικά ήταν για τη συμπεριφορά των θεσμικών, είτε αυτοί είναι παράγοντες είτε παίκτες είτε δικαστές. Αν διαβάσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΠΑΟ, όλοι σχεδόν καταδίκασαν άμεσα και ουσιαστικά αυτά που έγιναν. Δεν είχαμε μαρινακηδες να κατεβούν να που ποιον γάμησαν και πως. Αν ο ΠΑΟ πέσει στα "μαλακά" (όπως δεν αμφιβάλω ότι θα συμβεί, όπως συνέβη και πέρσι με το ματς στο ΣΕΦ που δεν έληξε κλπ), θα είναι ντροπή.
Σε αυτό το ομολογουμένως πολύ καλό ποστ, απλά να σημειώσω ότι είναι έτσι κι αλλιώς άσκοπη η "κλάψα για τα καφριλίκια" - δε βρίσκω τρομερές διαφορές στους οπαδούς όλων των χρωμάτων. Η φασαρία που έκανα εγώ προσωπικά ήταν για τη συμπεριφορά των θεσμικών, είτε αυτοί είναι παράγοντες είτε παίκτες είτε δικαστές. Αν διαβάσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΠΑΟ, όλοι σχεδόν καταδίκασαν άμεσα και ουσιαστικά αυτά που έγιναν. Δεν είχαμε μαρινακηδες να κατεβούν να που ποιον γάμησαν και πως. Αν ο ΠΑΟ πέσει στα "μαλακά" (όπως δεν αμφιβάλω ότι θα συμβεί, όπως συνέβη και πέρσι με το ματς στο ΣΕΦ που δεν έληξε κλπ), θα είναι ντροπή.
http://www.superbasket.gr/permalink/140998.html
http://www.superbasket.gr/permalink/140999.html
θα εβλεπαν νετ μαλλον
χαχ οκ
Περιττό να κάνουμε τη σύγκριση με τον μαρινακη όμως ε; Ακόμα και αφού ηρέμησε από τη "δίκαιη νίκη" της ομάδας του.
Φυσικά όταν έγραψα για "πρωταγωνιστές" εννοούσα τους παίκτες και τον Ζέλικο, που φαντάζομαι διάβασες τι είπαν ακόμα και μέσα στη χαρά της νίκης.
nothingman
06-06-2011, 17:19
και φαίνεται να μη συμφωνούμε όλοι με το "δε βρίσκω τρομερές διαφορές στους οπαδούς όλων των χρωμάτων", ε καρχαρτ;
Ωπ, νάτο το τσουτσέκι:
Ο Μαρινάκης, αυτή την φορά με την ιδιότητα του ανθρώπου του αθλητισμού, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν σε άλλο άθλημα από αυτό με το οποίο ασχολείται και συγκεκριμένα με το μπάσκετ και τα επεισόδια που ακολούθησαν με την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και ο πρόεδρος της, με επίσημη θέση καταδίκασαν τα όσα έγιναν στον αγώνα μπάσκετ του ΟΑΚΑ ως εξής: "Τότε όλοι μιλούσαν για ντροπή. Τώρα η σιωπή των… αμνών. Πολιτεία, πολιτική ηγεσία, ΜΜΕ, όλοι σιωπούν. Έβγαιναν στα “παράθυρα” στα δελτία ειδήσεων και καυτηρίαζαν και καταδίκαζαν. Τα είχαν βάλει όλοι με τον Μαρινάκη και τώρα αποθεώνουν τον πρωταθλητή και μάλιστα επαινούν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ υπάρχει βίντεο που έδειξε όσα έγιναν". Ασχολίαστη δεν έμεινε και η αντιμετώπιση από την κρατική τηλεόραση: "Το πλάνο έγινε ξαφνικά γενικό και δεν προβλήθηκε τίποτα. Τώρα θα γίνει ΕΔΕ;".
Επί της ουσίας δηλαδή, ο Μαρινάκης ζητάει, τα όσα ακολούθησαν τα έκτροπα του "Καραϊσκάκη" να γίνουν και στην περίπτωση του μπάσκετ. Μόνο που αυτή την φορά δεν είπε αν τα επεισόδια του ΟΑΚΑ ήταν μόνο 20 δευτερολέπτων ή παραπάνω...
Πόσα βλακείες έχει το κείμενο; Πάμε:
1. Η συμπεριφορά των μέσων δεν είναι πολύ διαφορετική. Χαρακτηριστικά να θυμίσω το εξώφυλλο της "αντικειμενικής" σπορντέη με τη φάτσα του βαλβερδε μετά από τα αίσχη του καραισκακη. Εκτός αν εννοεί τα οπαδικά του ΠΑΟ, οπότε να τον συμβουλέυσω να σταματήσει να δίνει hits στο leoforos.gr.
2. Με τον μαρινακη τα έβαλαν γιατί έκανε αυτά τα συγκεκριμένα που έκανε. Οτιδήποτε και να είχε γίνει στο ΟΑΚΑ, δε νομιμοποιεί τον μαρινακη να κάνει καφρίλες στα αποδυτήρια και να υποβαθμίζει συστηματικά τα γεγονότα βίας.
3. Τι ακριβώς έπαθε ο γαυρος μετά από τα γεγονότα του ντέρμπυ που πρέπει να πάθει ο ΠΑΟ; Μια αγωνιστική κεκλεισμένων; Τι λες ρε παιδί μου, αν είναι έτσι να τιμωρηθούμε, να ηρεμήσει ο χοντρός.
4. Τελικά όσα έγιναν στο καραισκακη ήταν ψιλοπράγματα ή απλά δεν πειράζουν επειδή τα κάνει και ο αντίπαλος;
να προσπαθεις να βγαλεις λιγοτερο ή περισσοτερο καφρο/κοπανο τον χοντρο απο τους κοντους καταντα λιγο κουραστικο.
επισης αποφασισε θες τιμωρια σε συγκριση με το σεφ ή το καραισκακη?
και η αντιμετωπιση απο τα μεσα ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι διαφορετικη-μμε δεν ειναι μονο η σπορτνει
ειναι και τα ραδια και τα καναλια
ξανθη-γαυρος 1-1 ΠΡΩΤΟ παιχνιδι του νικοπολιδη με το κοκκινο σιχαμα πανω του βγαινει στην συνεντευξη τυπου οργισμενος με την διαιτησια.
2-0 στην σειρα ο σπανουλης λεει φοβομαστε να τους ακουμπησουμε.
τυχαιο?
mourning apocalypse
06-06-2011, 17:55
sod 1-2 με γκολάρα κιόλας λαμπριάκου ήταν.
nothingman
06-06-2011, 18:00
ye, παίχτηκε και στη μαλαισία αυτό.
mourning apocalypse
06-06-2011, 18:06
Σχετικά με το ματς δεν έχει καμία δικαιολογία χτες ο ολυμπιακός.
Ματς δικό του το χαρίζει είτε με τις βολές είτε με τα 21421432 επιθετικά του πάο.
Σχετικά με τον παπαλουκά ενώ προφανώς από το 2008 που ήρθε η παρουσία του είναι ανεμική χτες ήταν μακράν ο καλύτερος του ολυμπιακού.Ακόμα και στη μαλακία με τις βολές στην επόμενη φάση ρίχνει τάπα στα ίσια στον καλάθη.
Ψάξτε αλλού για εξιλαστήρια.
να προσπαθεις να βγαλεις λιγοτερο ή περισσοτερο καφρο/κοπανο τον χοντρο απο τους κοντους καταντα λιγο κουραστικο.
επισης αποφασισε θες τιμωρια σε συγκριση με το σεφ ή το καραισκακη?
και η αντιμετωπιση απο τα μεσα ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι διαφορετικη-μμε δεν ειναι μονο η σπορτνει
ειναι και τα ραδια και τα καναλια
Είμαι λίγο κουραστικός, ναι. Πρέπει να θέλω τιμωρία σε σύγκριση με κάτι; Το κείμενο σχολίασα, στο οποίο ο μαρινακης ήθελε να γίνουν τα ίδια που έγιναν τότε, κάτι που μου φάνηκε αστείο, αφού δεν έγινε τίποτα τότε (και σύμφωνα με τον μαρινακη και με τους αθλητικούς δικαστές). Αν είναι δυνατόν για εισβολή οπαδών να μην τιμωρείται η ομάδα ουσιαστικά. Εγώ θέλω τιμωρία "σε σύγκριση" με το αθλητικό δίκαιο και αν αυτό είναι ελλιπές και για τον πούτσο γενικότερα (που είναι, ειδικά σε ότι αφορά συμπεριφορές παραγόντων), αλλαγή του. Εκτός αν πρέπει να ψάχνουμε προηγούμενο για να τιμωρήσουμε κάποιον, όπως έκανες εσύ με το προ δεκαετίας σκηνικό με τον Μποντίρογκα - δεν είναι λογική αυτή.
Ράδιο δεν ακούω και τα κανάλια ψωλάρουν ως συνήθως. Λίγα έκαναν τότε, λίγα και τώρα.
Raven Lord
06-06-2011, 18:38
:thumbsup:
η ουσία είναι ότι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται καφριλίκια και να κουμαντάρουν τον αθλητισμό βρωμεροί παράγοντες.
τα περι στόλου ότι "κουράζουν" και ότι το "gayρος" ενοχλεί μερικούς, δεν τα θεωρώ σοβαρές τοποθετήσεις από τη στιγμή που προφανώς είναι πειράγματα αντίστοιχα με το "βαζελίνες" και "λαγουδάκια". σιγά μη μιλάμε με το σεις και με το σας...
Πάντως τζιτζι, πάρε λίγη κούραση ακόμα.
http://www.sportdog.gr/article/35211/tha-ginomoun-ego-anthropine-aspida
Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους χωρίζει. Λυπάμαι που δεν το πήρα χαμπάρι για να κατέβαινα πρώτος εγώ και να γινόμουν ανθρώπινη ασπίδα. Όλοι οι αθλητές είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Αυτά τα γεγονότα τα καυτηριάζαμε και τα καυτηριάζουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατό να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε και την επόμενη μέρα να είναι ελεύθερος. Όποιους πιάνουν, θα πρέπει να τους βάζουν 5-10 μέρες φυλακή για να τους γίνεται μάθημα.
Jangling Jack
06-06-2011, 20:13
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254569_220926264591855_177211268963355_874807_7566605_n.jpg
BURNIN AMBITION
06-06-2011, 21:21
το "προφανώς" πήγαινε επειδή έγραψε ο ένας ότι έπαιξε παο, έγραψε ο άλλος ότι έπαιξε γαύρο (τον ξεμούνιασαν κιόλας τον μπέρνη)
ρε αγορακλα μου, ειπα οτιετσι μου φανηκε απο το γηπεδο. οπως επισης ανεφερα οτι επειδη απο μεσα τα βλεπουμε ολα " καπως" ζητησα τη γνωμη σας, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω
η απαισια αληθεια ειναι οτι οι διαιτητες παιζουν εδρα.για του λογου το αληθες δειτε τις βολες στην σειρα.
freak brother
06-06-2011, 23:52
kata ta alla
εβαγγελισμος
εγώ που απλά έβλεπα το μπασκετάκι μπορώ να πω ότι η διαιτησία δεν είχε σκοπό να παίξει κάποια ομάδα, λάθη έγιναν, γενικά μέτρια διαιτησία, αλλά μεροληπτική δεν θα την έλεγα προς καμιά κατεύθυνση.
Μπερνι μόλις τέλειωσε το ματς, έκαμα ζάππινγκ και πέφτω στο Commando ... βρε μπαγάσα εσένα σκέφτηκα. Λέω πήρε πρωτάθλημα, έχει και σβασρτσενέγκερ, ποθτανα ολα.
asxeto , alla to commando to xe 2 fores xtes.... tyxaio?
ο μπεος είχε παίξει σύμφωνα με τα λεγόμενά του ένα χιλιάρικο για να το πάρει ο γαυρος - κουβαδάκι καλοκαιρινό
Kaserinos
06-06-2011, 23:55
Τι τυχαιο, ο Alpha καθε βραδυ σχεδον το ιδιο κανει.
Ταινια 10-12...επαναληψη 2-4.
Raven Lord
06-06-2011, 23:57
ο μπεος είχε παίξει σύμφωνα με τα λεγόμενά του ένα χιλιάρικο για να το πάρει ο γαυρος - κουβαδάκι καλοκαιρινό
δε χάνει ευκαιρία να γλείψει
δε χάνει ευκαιρία να γλείψει
Για να κάνει αυτή την επική δήλωση, χρειάστηκε να δεχθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Δαλούκα και το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, λέγοντας: «Εγώ τον πήρα τηλέφωνο για να του πω να παίξει για τον εαυτό του, για την καριέρα του και για την οικογένειά του. Όταν όμως έδωσε αυτό το πέναλτι, που θεωρώ οτι είναι προϊόν πίεσης, τον πήρε τηλέφωνο για να μην υπάρξει πρόβλημα με έναν νέο παράγοντα που είχε μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Προσπάθησα να προστατεύσω το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όσο για το γνωστό σε όλους πλέον «Βαγγέλη ψάξου», είπε: «Ποτέ δεν είπα «Βαγγέλη ψάξου». Άκουσα την πρώτη κασέτα και φαίνεται να είναι η δική μου φωνή. Δεν έχω ακούσει όμως την δεύτερη κασέτα. Δεν το παραδέχθηκα ποτέ πως είναι η δική μου φωνή. Δεν συζητάω υποθετικά και δεν θα νομιμοποιήσω προϊόντα υποκλοπής».:touched:
Πάντως τζιτζι, πάρε λίγη κούραση ακόμα.
http://www.sportdog.gr/article/35211/tha-ginomoun-ego-anthropine-aspida
Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους χωρίζει. Λυπάμαι που δεν το πήρα χαμπάρι για να κατέβαινα πρώτος εγώ και να γινόμουν ανθρώπινη ασπίδα. Όλοι οι αθλητές είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Αυτά τα γεγονότα τα καυτηριάζαμε και τα καυτηριάζουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατό να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε και την επόμενη μέρα να είναι ελεύθερος. Όποιους πιάνουν, θα πρέπει να τους βάζουν 5-10 μέρες φυλακή για να τους γίνεται μάθημα.
ελα ρε βουρκωσα
με μια μερα χρονοκαθυστερηση δουλευει αυτος?
χτες δεν πηρε πρεφα τι εγινε?στο γηπεδο δεν ηταν που μοιραζε τα μπραβο απο τα μικροφωνα?
ειδικα εκει που θα μπει και ανθρωπινη ασπιδα ο τσατσενκο με γονατισε...
και κουιζακι
σε φωτο απο το χτεσινο ντου φαινεται και οπαδος φιρμα:touched:
MaX Payne
07-06-2011, 01:24
ο κολλημενος;
Πόσο κάνει 10 συν 7
07-06-2011, 01:31
για τον παντοφλα λεει
MaX Payne
07-06-2011, 03:00
ποιος ειναι ο παντοφλας
αποτι ειδα μου την πεσατε ελαφρως πριν
να πω ... βια σε ματς με γαυρο στο μπασκετ υπαρχει εδω και χρονια δεν εχει σταματησει το 1989
ουτε ειπα οτι χυνω με τα επισοδεια και γουσταρα αντικειμενα και τετοια
απλα οτι γινοταν και στο παρελθον
δεν ημουν χθες γηπεδο για να δω τι τοσο διαφορετικο εγινε σε σχεση με αλλα χρονια αλλα μου φανηκε λιγο υποκρισια "το δεν πανηγυρισα" και "ηθελα να φυγω απο το ημιχρονο που γραφτηκε"
δηλ ηταν εκκλησια παλια το οακα και φωναζαμε defence και χθες χαλασε;
chris_boss
07-06-2011, 11:40
Ρε φίλε, ξενέρωσα και δεν πανηγύρισα. Χάρηκα για τη νίκη αλλά ήμουν αρκετά σπασμένος και δεν έκατσα στην απονομή. Η κατηγορία σου περί υποκρισίας ποια είναι δηλαδή; ότι χάρηκα και δεν το λέω; στην προθέρμανση έσκασε ένα βαρελότο πίσω από τον πάγκο του γαύρου που τρύπισε κάτι προστατευτικά πανιά που βάζουν χαμηλά.
Επίσης για πρώτη φορά άνοιξε όλη η πτυσσόμενη εξέδρα πίσω από τη μπασκέτα του γαύρου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Γενικά, το να υπάρχουν 25 χιλιάδες κόσμος με την Μπαρτσελόνα είναι -ίσως- από οκ έως γαμάτο. Με το γαύρο είναι τουλάχιστον ανεύθυνο.
Μετά εμφανίστηκαν οι νίντζες. Πάντα υπάρχουν 3-4 (όχι μασκοφόροι πάντως), που και καλά κάνουν περιφρούριση, αλλά 30 άτομα με να βολοδέρνουν, δεν έχω ξαναδεί τα τελευταία 4 χρόνια που δεν έχω χάσει τελικό.
Α, να πω και για το άλλο που έσκασε μέσα στην κερκίδα και πραγματικά απορώ πως δε χάθηκε κανένα πόδι εκεί.
Αυτά για το ξενέρωμα από πριν. Γιατί άμα πιάσουμε και τη λήξη ...
Άστο ρε συ, έκανες ένα ατυχές ποστ, δε χρειάζεται να επιμένεις.
regularpaul
07-06-2011, 14:08
από την αρχη της χρονιας που ειχε κανει τις αλλαζονικες δηλωσεις/μπηχτες κατα Γιαννακη ο Ιβκοβιτς ("τωρα θα υπαρχει αντιπαλο δεος στον παγκο" κλπ), ηθελα να αποτυχει για να ερθω και να τονε βρισω αλλά ψαχνοντας να βρω τις δηλωσεις επεσα σε φορουμ ολυμπιακων οπου τον εκραζαν απο τοτε και μου εφτιαξε η διαθεση οποτε θα του την χαρισω!
μια αλλη παρατηρηση ομως απο τους 2 τελευταιους τελικους, ποσο σιχαμενα είναι αυτα τα πανώ της τελευταιας στιγμης με τις περιγραφες με γαργαλιστικες λεπτομερειες απο σκηνικα εκτος γηπεδου, δηλ. αν ημουν γαυροβαζελος σιγουρα θα πλακωνομουν με οποιους τα κρεμαγαν κ εκαναν ξεφτιλα την ομαδα μου
MaX Payne
07-06-2011, 16:03
chris_boss απο το 98 τα παιρνουμε
περα απο τα 4 τελευταια χρονια θυμασαι πιο παλια κρισιμα ματς οακα;
παντα η κερκιδα εβαζε το "χερακι" της απο εποχες ιωαννιδη που οι παγκοι ηταν κατω απο τα επισημα και απο πισω οι "ειδικες δυναμεις" για τρομοκρατια.
εχω παει παιχνιδια και θυμαμαι παντα με γαυρους γινοτανε της πουτανας
οποτε θεωρουσε η κερκιδα οτι την παιρνει να τα κανει και το ματς ηταν κρισιμο(πχ τελικοι) ηταν ολα μεσα για να παρουμε το ματς και προχθες θαγινε το ιδιο
από την αρχη της χρονιας που ειχε κανει τις αλλαζονικες δηλωσεις/μπηχτες κατα Γιαννακη ο Ιβκοβιτς ("τωρα θα υπαρχει αντιπαλο δεος στον παγκο" κλπ), ηθελα να αποτυχει για να ερθω και να τονε βρισω αλλά ψαχνοντας να βρω τις δηλωσεις επεσα σε φορουμ ολυμπιακων οπου τον εκραζαν απο τοτε και μου εφτιαξε η διαθεση οποτε θα του την χαρισω!
μια αλλη παρατηρηση ομως απο τους 2 τελευταιους τελικους, ποσο σιχαμενα είναι αυτα τα πανώ της τελευταιας στιγμης με τις περιγραφες με γαργαλιστικες λεπτομερειες απο σκηνικα εκτος γηπεδου, δηλ. αν ημουν γαυροβαζελος σιγουρα θα πλακωνομουν με οποιους τα κρεμαγαν κ εκαναν ξεφτιλα την ομαδα μου
καθενας με το πονο του και ο παυλος με το καμαρι της νικαιας:razz:
regularpaul
07-06-2011, 17:34
ε κάπως καλυτερα τα πηγε από το σοφό αντίπαλο δέος πάντως ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
τρεμω μην μας παρετε και τον Κατσικάρη κάποια στιγμή :s
με κλειζα και αφανα και εσυ στον παγκο χειροτερα απο τον δρακο δεν θα πηγαινες
εκανε μαλακιαρες ο ιβκοβιτς με νιλσεν κεσελ,αλλα ειναι λιγο αστεια συγκριση
regularpaul
07-06-2011, 18:02
καταρχήν εγώ ειμαι μεγαλος κοουτς, οδηγησα τον Κεραυνο Νεραντζας στο πρωταθλημα Βραχατιου/Ασσου/Κοκκωνιου/Βελου/Πουλ(ι)ίτσας
και φαντασου οτι ειχα τον cyberlol παιχτη (ημουν τραυματιας απο εκεινο το ψυχεδελικο πεσιμο σε γκρεμο που εχω γραψει αλλου και δεν επαιζα)
για να ξερουμε τι λεμε, δεν συγκρινω γενικως τους 2 προπονητες, ειναι μακραν καλυτερος του Γιαννάκη, ο Ιβκοβιτς
όμως οι αλλαζονικές δηλωσεις του τελευταίου οπως και να το κανεις του μπηκαν στον πωπο
ας αλλαξουμε θεμα ομως, πώς θα γινει να φυγουν Αγγελοπουλοι/Γιαννακοπουλοι να γελασουμε λιγο κι οι υπολοιποι?
εγω προσωπικα μια χαρα θα αισθανθω αν φυγουν οι αγγελοπουλοι
να χεσω τα λεφτα τους -αν θελουν να ειναι χομπιστες και να τους γαμαει ο συμεωνιδης και τα παιδια του σωληνα,ας παρουν το μαρουσι να κανουν τη καβλα τους
χιλιες φορες με μπατζετ της πουτσας και κορυδαλλο παρα απλες και να γελα ο κοσμος μαζι σου
Stormrider
08-06-2011, 16:51
http://www.sportdog.gr/article/35610/mulos-me-milos
καντε μια ενημερωσις και για εμας τους εχθρους του σπορ οπου οι παικτες φορανε κομπινεζον...
τι μουσικη παιζει στο ΚΡΑΤΙΚΟ της πυλαιας?
Fireknight
08-06-2011, 21:53
http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=279
geologiko_karoto
08-06-2011, 22:45
http://www2.paok24.com/dbimg/news//8958_7.jpg
commissar
08-06-2011, 22:51
που θα βρούμε φωτογραφία ή βίντεο από το κλαρίνο πίσω από την μπασκέτα του άρη
Συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία να βγείτε 3οι και να ανοίξουν σαμπάνιες, να μπει κόσμος στο γήπεδο, να παιχτούν κλαρίνα και να ανεβούνε όμορφα πανό. Αλλά μάλλον δεν ήταν η τρίτη θέση, ήταν μια από τις σπάνιες φορές σε αυτό το άθλημα που καταφέρατε να βγείτε από πάνω.
Η διαφορά πάντως είναι ένας σεβαστός αριθμός τίτλων, που δε θα ζήσετε αρκετά για να τους δείτε σε αυτό το άθλημα από την ομάδα σας :)
Εκτός απροόπτου και οι 2 στα προκριματικά.
Fireknight
08-06-2011, 23:11
omologw oti elaxista asxoloumai me to basket . alla 8es na peis oti an pernousate sto alexandrio , anti gia sampanies klarina kai omorfa pano , 8a ka8osastan stis kerkides kai 8a sylogizosastan pos egine kai o aftokrator exase to prota8lima ?
hvilelos?
08-06-2011, 23:13
JnB ποσους περισσοτερους τιτλους του αρη εχεις ζησει ο ιδιος απο εναν συνομηλικο σου παοκτση?
ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τετοια θολωμενα που γραφεις για σπανιες νικες του παοκ και χαζα δειχνοντας την ενοχληση σου ειναι ο μοναδικος λογος που καποιοι πανηγυριζουν την αδιαφορη τριτη θεση με κλαρινα και λοιπα απογοητευτικα
αλλα μπορει και οχι αν οι περισσοτεροι που ηταν σημερα στο γηπεδο εχουν ως κορυφαια εμπειρια του μπασκετικου παοκ την εμφανιση του νικου κουβελα κοντρα στον οσφπ πριν 3 χρονια
Συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία να βγείτε 3οι και να ανοίξουν σαμπάνιες, να μπει κόσμος στο γήπεδο, να παιχτούν κλαρίνα και να ανεβούνε όμορφα πανό. Αλλά μάλλον δεν ήταν η τρίτη θέση, ήταν μια από τις σπάνιες φορές σε αυτό το άθλημα που καταφέρατε να βγείτε από πάνω.
σαφεστατα....δεν ειναι και λιγο να περναμε τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
αλλα μην γινεσαι τοσο κακος...εκανες κι εσυ κατι αναλογο οταν προκριθηκες επι ενος αλλου μεγαθηριου....
http://2.bp.blogspot.com/_5CTL1ikCZ-8/S6wD2lq19DI/AAAAAAAABb8/FUTxVua446g/s1600/DSC02319.JPG
http://3.bp.blogspot.com/_5CTL1ikCZ-8/S6v8wxtq5xI/AAAAAAAABbU/FCR9B5XQ4jo/s1600/DSC02313.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_5CTL1ikCZ-8/S6vtqiiqR5I/AAAAAAAABaU/Xc_0GJ8m0Ow/s400/DSC02286.JPG
βρες το μεγαθηριο και κερδισε μια βραδια στην μαρινελα
commissar
08-06-2011, 23:19
αλλα μπορει και οχι αν οι περισσοτεροι που ηταν σημερα στο γηπεδο εχουν ως κορυφαια εμπειρια του μπασκετικου παοκ την εμφανιση του νικου κουβελα κοντρα στον οσφπ πριν 3 χρονια
έχουμε φάει τόσο Χρήστο Τσέκο στη μάπα που τι να κλάσει εκείνη η (ανυπέρβλητη) εμφάνιση του Κούβελα
edit: @Fireknight
Ναι, γιατί λείπαν οι σουπεράδες (τουλάχιστον οργανωμένα) αλλά και γιατί στο μπάσκετ μας, υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος με λίγο παλιότερη νοοτροπία.
Το οτι εσύ πχ και αρκετοί ακόμα παοκτσήδες παραδέχεστε ότι ασχολείστε ελάχιστα με το μπάσκετ έχει κάποιο λόγο. Το γήπεδο καλώς ή κακώς (κακώς δηλαδή αν το δει κανεις αντικειμενικά) το γεμίζετε πλέον μόνο με τον Άρη.
Δεν έχετε κατ'εξοχήν μπασκετικό κόσμο, ένα στάνταρ κοινό που να πηγαίνει, σε αντίθεση με εμάς.
Σου θυμίζω πριν 2 χρόνια άμα δεν κερδίζαμε αδιάφορο παιχνίδι για μας θα πέφτατε Α2, αλλά το πήραμε και δεν υπήρχαν φωνές και αντιδράσεις από τον κόσμο. Σε αντίθετη περίπτωση πες μου τι θα γινόταν, γιατί στην μπάλα είδαμε το αντίθετο.
Όπως και να'χει εμένα προσωπικά θα με χαλούσε να πανηγυρίζω τόσο πολύ για 3η θέση (και σίγουρη πρόκριση σε προκριματικά ευρωλίγκας), και το ίδιο θα έλεγα και αν κερδίζαμε εμείς σήμερα ή και στο προηγούμενο.
JnB ποσους περισσοτερους τιτλους του αρη εχεις ζησει ο ιδιος απο εναν συνομηλικο σου παοκτση?
To 85 είμαι γεννημένος, νομίζω περισσότερους.
σαφεστατα....δεν ειναι και λιγο να περναμε τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
αλλα μην γινεσαι τοσο κακος...εκανες κι εσυ κατι αναλογο οταν προκριθηκες επι ενος αλλου μεγαθηριου....
βρες το μεγαθηριο και κερδισε μια βραδια στην μαρινελα
Οκ, απαντώντας σοβαρά, νομίζω ότι πανηγυρίστηκε πιο πολύ ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση παρά λόγω αντιπάλου.
σοβαρη απαντηση πραγματι
τελοσπαντων...και πολυ ασχοληθηκα με τα κομπινεζον...πειτε τα εσεις
hvilelos?
08-06-2011, 23:37
Αφου γεννηθηκες το 1985 JnB,πασο.Ελπιζω μονο να ευχαριστηθηκες τα πρωταθληματα του αρη περισσοτερο αποτι εγω το μονακριβο του 1985.10 ημερων ημουν στην απομονη και δεν θυμαμαι τιποτα δυστυχως
commissar
08-06-2011, 23:43
Σου θυμίζω πριν 2 χρόνια άμα δεν κερδίζαμε αδιάφορο παιχνίδι για μας θα πέφτατε Α2, αλλά το πήραμε και δεν υπήρχαν φωνές και αντιδράσεις από τον κόσμο.
τελευταία αγωνιστική παίζαμε μαζί και θέλαμε νίκη εκτός αν έχανε ο Κολοσσός (νομίζω), με τα γνωστά κόλπα το ματς άργησε να ξεκινήσει κάνα 15λεπτο, ο Κολοσσός ή τέλος πάντων ποια ομάδα ήταν έχασε, ήταν και ο Αλεξανδρής στον πάγκο, χάσαμε τον αγώνα με εσάς γιατί ήμασταν άπλες, για να πανηγυρίζουμε και να κόβουμε διχτάκια στο τέλος σε ένα ρεσιτάλ ξεφτίλας για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. για το ματς που λες εσύ πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα, δώσε ίνφο γιατί νιώθω πολύ άσχετος κύριε μαρκόπουλε. :-(
τέλος, αυτή η ιστορία με τον μπασκετικό κόσμο του ΠΑΟΚ είναι πολύ στενάχωρη, εδώ και πολλά χρόνια όντως δεν υπάρχει σταθερό κοινό στο παλατάκι, πλήρης απαξίωση κλπ, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν μπορώ να διαφωνήσω με ακραίες στάσεις του στυλ "ποτέ ξανά εμείς στο μπάσκετ της ντροπής", οι φταίχτες είναι πολλοί και έχουν κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ίσως βέβαια φταίνε και τα κόμπλεξ μου, να φανταστείς ακόμα βρίζω τον Φλεβαράκη που στο πρώτο ματς στην Πυλαία έβαλε τον αγγελίδη αντί του Μπάνε.
τελοσπαντων...και πολυ ασχοληθηκα με τα κομπινεζον...πειτε τα εσεις
Ποιά κομπινεζον, πάλι για μπάλα πόσταρες.
Τι σοβαρή απάντηση θες να σου πω; Μήπως πανηγύριζαν το ότι θα πήγαιναν σε τελικό που θα διεκδικούσαν κύπελλο; Δεν είναι το ίδιο πράμα με αυτό που λέμε.
@hvilele?
Ok ρε συ, από πότε να μετρήσουμε; Από το 1990 και μετά, από το 2000; (για μπασκετικά μίλησα)
για το ματς που λες εσύ πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα, δώσε ίνφο γιατί νιώθω πολύ άσχετος κύριε μαρκόπουλε. :-(
Με το Ρέθυμνο νομίζω ήταν, σεζόν 2007-2008.
Τέσπα, εγώ αυτό που λέω είναι ότι (πέρα από την κλασική καζούρα), στο μπάσκετ (και κυρίως χωρίς τους σουπεράδες) έχουμε ένα στάνταρ κοινό που δε νομίζω να έκανε γραφικότητες όπως έγιναν σήμερα.
Όπως και να'χει δεν αλλάζει κάτι, από ότι διάβασα κατά πάσα πιθανότητα θα πάνε και οι 2 ομάδες στα προκριματικά και το Final 8 αυτών θα γίνει στη σαλονίκη.
hvilelos?
09-06-2011, 00:12
μπασκετικα μπορεις να μιλησεις για οτι μπορεις να οικειοποιηθεις ο ιδιος σαν εμπειρια σου,αν εχεις την δυναμη να αναπολεις το πως ο παοκ του πολιτη εχανε ταυγα και τα πασχαλια απεναντι στον ιωαννιδη που εκοβε ολο το ρυθμο και το παιχνιδι του τοτε καλα κανεις και σε ζηλευω.Το να πουμε οτι οι τιτλοι μας τις 2 τελευταιες δεκαετιες ειναι ιδιοι ειναι κατι που δεν τιμα και πολυ καμια απο τις 2 ομαδες,καταντια περισσοτερο.
Αυτο που βρισκω εγω οτι εχει αρχισει ηδη να συμβαινει στον μπασκετικο αρη ειναι κορμπον με χρονικη διαφορα φασης περιπου 20 χρονων με οτι συνεβει στον παοκ του ποδοσφαιρου.Ητοι,μια νεα γενια οπαδων και φιλαθλων ξεκινουν να ασχολουνται με την ομαδα τους οντας γαλουχημενοι περι μεγαλειων,παικταραδων,θεαματος,καταξιωσης,αυτοκρατοριων (πραγματα που σε μεγαλο βαθμο ισχυουν και για το ποδοσφαιρο παοκ 1970-85 και για το μπασκετ αρη 1981-91) και ερχονται αντιμετωποι με την σφοδρη πραγματικοτητα που εχει να δωσει μονο αγωνιστικη Πενια,μιρλα,φτωχεια,ιστοριοπληξια,σκουριασμενες κουπες και σκονισμενα λαβαρα.Το τι κομπλεξ δημιουργει αυτο το πραγμα στον κοσμο ειναι κατι που σε εμας το εχουμε δει απο καιρο και εχει ερθει και η ωρα για τους απεναντι νομιζω,αλλη κουβεντα που δεν ειναι της παρουσης ωστοσο
για το ματς που λες εσύ πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα, δώσε ίνφο γιατί νιώθω πολύ άσχετος κύριε μαρκόπουλε. :-(
Με το Ρέθυμνο νομίζω ήταν, σεζόν 2007-2008.
Τέσπα, εγώ αυτό που λέω είναι ότι (πέρα από την κλασική καζούρα), στο μπάσκετ (και κυρίως χωρίς τους σουπεράδες) έχουμε ένα στάνταρ κοινό που δε νομίζω να έκανε γραφικότητες όπως έγιναν σήμερα.
Όπως και να'χει δεν αλλάζει κάτι, από ότι διάβασα κατά πάσα πιθανότητα θα πάνε και οι 2 ομάδες στα προκριματικά και το Final 8 αυτών θα γίνει στη σαλονίκη.
To ματς ήταν με τον Κολοσσό, κερδίσαμε τον Κολοσσό και σώθηκε ο Πάοκ.
Καλά, όχι και τόσο στάνταρ κοινό, φέτος είμασταν μια τραγωδία. 1000 άτομα σε όλους τους αγώνες, ευρωπαικούς και μη. Έχω διαρκείας στο πέταλο και καθόμουν στα VIP χαλαρά στους περισσότερους αγώνες.
Δεν είναι σίγουρο για ευρωλίγκα για εμάς ακόμα, ακούγεται αλλά θα δείξει.
ειναι κατι που δεν τιμα και πολυ καμια απο τις 2 ομαδες,καταντια περισσοτερο.
:thumbsup:
Αυτο που βρισκω εγω οτι εχει αρχισει ηδη να συμβαινει στον μπασκετικο αρη ειναι κορμπον με χρονικη διαφορα φασης περιπου 20 χρονων με οτι συνεβει στον παοκ του ποδοσφαιρου.Ητοι,μια νεα γενια οπαδων και φιλαθλων ξεκινουν να ασχολουνται με την ομαδα τους οντας γαλουχημενοι περι μεγαλειων,παικταραδων,θεαματος,καταξιωσης,αυτοκρατοριων (πραγματα που σε μεγαλο βαθμο ισχυουν και για το ποδοσφαιρο παοκ 1970-85 και για το μπασκετ αρη 1981-91) και ερχονται αντιμετωποι με την σφοδρη πραγματικοτητα που εχει να δωσει μονο αγωνιστικη Πενια,μιρλα,φτωχεια,ιστοριοπληξια,σκουριασμενες κουπες και σκονισμενα λαβαρα.Το τι κομπλεξ δημιουργει αυτο το πραγμα στον κοσμο ειναι κατι που σε εμας το εχουμε δει απο καιρο και εχει ερθει και η ωρα για τους απεναντι νομιζω,αλλη κουβεντα που δεν ειναι της παρουσης ωστοσο
Δε διαφωνώ σε αυτό.
Το θέμα με εμάς είναι ότι είχαμε και 2 καλές χρονιές στην ευρωλίγκα πρόσφατα, και ψιλοξεχνιέται το γεγονός ότι είμαστε ΠΟΛΥ πίσω από τους 2 άλλους.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα έχω στο μυαλό μου ότι η περίοδος που Άρης-Παοκ παίζαμε στο μπάσκετ μόνοι, ήταν πριν καμμια δεκαετία, ενώ μετά συνειδητοποιώ ότι είμαστε στο 2011...
hvilelos?
09-06-2011, 00:30
πολλα πραγματα και πιο σημαντικα ξεχνιουνται.ο αρειανος απαξιωνει τον παοκ αριθμητικα και μονο ξεχνωντας οτι χωρις αυτον οι τιτλοι του δεν θα ειχαν την μιση αξια,ο παοκτσης απαξιωνει τον αρη ξεχνωντας οτι χωρις αυτον ως στοχο δεν θα δημιουργουσε ποτε τις ομαδες του στα 90s και παπαλα ολες οι ωραιες στιγμες που εζησε(?) μαζι τους,και οι δυο μαζι απαξιωνουν την δυαρχια παο-οσφπ με προσχημα τον χαμηλο ανταγωνισμο και επιπεδο ξεχνωντας το οτι στα δικα τους χρονια η διαφορα με τον τριτο ηταν ακομα πιο χαωδης.Οτι βολευει την μυθοπλασια του καθενα,απολα εχει
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες.
Σε κάποιο άλλο τόπικ ίσως αρμόζει καλύτερα, πάντως συμφωνώ με αυτά που λες.
Η αντιπαλότητα ανεβάζει και τους δύο και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάει ο απλός κοσμάκης όταν τα μηδενίζει όλα, όπως επίσης και δε θα πρέπει να στέκεται και μόνο σε αυτή γιατί θα έχουμε φαινόμενα όπως τώρα, που ο νικητής πανηγυρίζει ενώ η διαφορά από τους 2 πρώτους είναι χαώδης.
tsimpouklano
09-06-2011, 17:21
Τι τα μπλέκεται τώρα. Τρελά γούστα χθες στο παλατάκι, μπράβο σε όλα τα παιδιά, μα ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρωτεργάτη της όλης προσπάθειας:
http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2011/05/PAOK-Aris-Soulis-Markopoulos.jpg
Δεν έχω ιντερνετς (εταιρικό πισί κλπ) και δε μπορώ να επεκταθώ, απλά θα ήθελα να μπει στο αρχείο η αηδία μου με την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟ για τα σκηνικά του τελευταίου τελικού. Ευχαριστώ.