Log in

View Full Version : The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Pages : [1] 2 3

Odonian
22-11-2009, 22:45
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/22/13/51/barril-del-chavo-chavo.jpg

Kelldorain
22-11-2009, 22:52
FIRST

το ματς είναι χ.

εντιτ, να αλλάξει τίτλο το θρεντ και να περιλαμβάνει και το ματς_σεφ

Mitsmann
23-11-2009, 00:04
...και ειναι ασος.

jack the ripper
23-11-2009, 00:55
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ καλο....ον τοπικ τωρα-->

http://oynagki.pblogs.gr/files/93180-blood-745504.jpg

+

http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2009/01/obesity-and-sperm.jpg

freak brother
23-11-2009, 01:19
διπλο με αρκετο Χ ... οποιος θελει να στοιχηματισουμε... οποιος το βλεπει ασο και χασει να βαλει την τριφυλλαρα στο σιγκ του και εμεις το αναποδο :wink:

FIXXXER
23-11-2009, 04:06
διπλο με αρκετο Χ ... οποιος θελει να στοιχηματισουμε... οποιος το βλεπει ασο και χασει να βαλει την τριφυλλαρα στο σιγκ του και εμεις το αναποδο :wink:

Το βαζω το στοιχημα και σου δινω και τη νικη με ενα γκολ διαφορα χαριστικα να μη βαλεις τιποτα στην υπογραφη σου ετσι για να πουλησω και μουρη. Αν βαλει γκολ ο Παντος αλλαζεις ομαδα και γινεσαι γαυρος επισης. Αυτοι ειναι οι οροι μου.

freak brother
23-11-2009, 15:38

Το βαζω το στοιχημα και σου δινω και τη νικη με ενα γκολ διαφορα χαριστικα να μη βαλεις τιποτα στην υπογραφη σου ετσι για να πουλησω και μουρη. Αν βαλει γκολ ο Παντος αλλαζεις ομαδα και γινεσαι γαυρος επισης. Αυτοι ειναι οι οροι μου.

οκ γαυρος δεν γινομαι , αλλα βγαζω φωτο με κασκολ οσφπ.

Raven Lord
23-11-2009, 19:22
Αυτοι ειναι οι οροι μου.

ένα αρχίδι θες?

Sotos_The_Tequiler
23-11-2009, 20:27

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/22/13/51/barril-del-chavo-chavo.jpg

αυτό ο locust το μαγείρεψε;

Στηρίζω freak brother.... κι αν σκοράρει ο Πάντος εγώ αλλάζω και ομάδα αμα λάχει. Είμαι ήδη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλά θα σταματήσω να λέω ότι είμαι πράσινος ;-)

atom_smasher
24-11-2009, 14:05

ο μεζες αυτος που μπορει να βρεθει για να καταναλωθει? τι περιεχει?

freak brother
24-11-2009, 16:37
συκωταρια τζολε με σαλατα κυπουρου , το βρισκεις στο ρεντ καφε :headbang:

Odonian
24-11-2009, 19:33
Βασικά φαίνεται να ψιλογαμεί.

FIXXXER
24-11-2009, 23:32

Εκλεισε.

Live_by_honour
25-11-2009, 18:00
vasika se ayton ton agona oi prwtagonistes tha einai oi diaithtes. Tha protina sto kanali pou tha kalipsei ton agwna na exei apo mia kamera panw ston kathe ref kai anti na vlepoume tous paixtes na vlepoume tis kiniseis twn diaithtwn. Poso skatoxwra eimaste, pote tha kleisoun oi skatofilades re pousti mou....

Odonian
25-11-2009, 20:50
:thumbsup:

psychotron
26-11-2009, 09:38
:moutza:

psychotron
26-11-2009, 09:38
ωχ, λάθος τόπικ. Στο άλλο ήταν που μουτζώναμε ο ένας τον άλλο, ε;

σορι :oops:

:-(

Odonian
26-11-2009, 16:37
:-( :-( :-(

attila
26-11-2009, 21:39
ελα ελα μη στεναχωριεσαι.
παρε:

Mitsmann
26-11-2009, 23:14
εχει για κατι αλλο να κλαφτει ο Πατερας μεχρι την Κυριακη? δε βγαζει ολες μαζι τις ανακοινωσεις να τελειωνουμε?

Odonian
27-11-2009, 02:50
Μια χαρά κάνει ο Πατέρας και δεν αφήνει κάτι να πέσει κάτω. Κάνε κριτική στον δικό σας και άστον. Αν είχαν σκοπό να πάνε 25 και τους δίνουν 10, γιατί να μη διαμαρτυρηθούν;

Mitsmann
27-11-2009, 02:54
ελα ντε.

οι καφεδες στις σουιτες σερβιρονται με λιγοτερη ζαχαρη. να βγαλουν ανακοινωση.

Odonian
27-11-2009, 03:07
Κοίτα, αν σε ενοχλούν τόσο οι ανακοινώσεις του ΠΑΟ για προσωπικούς λόγους (σα κουνούπι στο αφτί ή γκόμενα που γκρινιάζει), τότε δεν έχω να προσφέρω απάντηση, το θέμα είναι ανάμεσα σε σένα και τον ψυχολόγο σου.

Αν σε ενοχλεί ότι κάνει κλίμα για το ντέρμπυ, δε σε είδα να ενοχλείσαι από τις ατάκες του θειου για το πώς πρέπει να σκοτώσουν τους παίκτες του ΠΑΟ ή να τελειώσει ο ΠΑΟ με 5 παίκτες, δηλώσεις που γράφτηκαν αυτούσιες (όπως ήταν δεδομένο, για να δείξει ο πρόεδρας ότι έκανε το καθήκον του) στον τύπο. Ενώ δεν παρέλειψες να σχολιάσεις τον χαβαλέ του τζιγγερ, τότε στο κοπή τη πίτα.

Mitsmann
27-11-2009, 03:16
πιστευω ακραδαντα οτι ο Κοκκαλης τα εννοουσε κυριολεκτικα και οτι ο Οσκαρ Γκονζαλες μαζι με τον Γκαλιτσιο αυτες οι μηχανες του αιματος θα κατεβαιναν με μπερεττες στο γηπεδο ετοιμες να ξερασουν φωτια και ατσαλι στη μουρη των οχτρων. (ο Μητρογλου παιζει μονο με πεταλουδες, ετσι καθαριζουμε στο Μπουρναζι)

Odonian
27-11-2009, 03:22
Όχι βέβαια, ο θειος απλά ήθελε 2 πραγματάκια:

1. Να καταλάβουν οι παίκτες ότι παρά τις προσωπικές τους απόψεις (βλέπε πρόσφατες δηλώσεις μαρεσκα), το μεγάλο ματς είναι την Κυριακή και όχι με τους Ολλανδούς. Εδώ παίζονται πολλά λεφτά.

2. Να δει ο κόσμος ότι ο πρόεδρας τους έτριξε τα δόντια και αν νικήσει ο γαυρος θα είναι η αιτία, ενώ αν χάσει θα φταίνει οι παίκτες - αυτό για όσους οπαδούς τρώνε ακόμα κουτόχορτο, πολλοί αν δούμε πόσα φύλλα πουλάει ο πρωταθλητής.

Πέρα από αυτά όμως, ενώ ο μέσος οπαδός τα καταλαβαίνει αυτά, ο ακραίος βλάκας ριζουπολιτης μπορεί να κάνει μια μαλακία, αν όχι εντός, τότε εκτός γηπέδου, είτε στο ένα είτε στο άλλο ματς. Αυτό όμως δε μας απασχολεί.

Mitsmann
27-11-2009, 04:28
Όχι βέβαια, ο θειος απλά ήθελε 2 πραγματάκια:

1. Να καταλάβουν οι παίκτες ότι παρά τις προσωπικές τους απόψεις (βλέπε πρόσφατες δηλώσεις μαρεσκα), το μεγάλο ματς είναι την Κυριακή και όχι με τους Ολλανδούς. Εδώ παίζονται πολλά λεφτά.

2. Να δει ο κόσμος ότι ο πρόεδρας τους έτριξε τα δόντια και αν νικήσει ο γαυρος θα είναι η αιτία, ενώ αν χάσει θα φταίνει οι παίκτες - αυτό για όσους οπαδούς τρώνε ακόμα κουτόχορτο, πολλοί αν δούμε πόσα φύλλα πουλάει ο πρωταθλητής.

Πέρα από αυτά όμως, ενώ ο μέσος οπαδός τα καταλαβαίνει αυτά, ο ακραίος βλάκας ριζουπολιτης μπορεί να κάνει μια μαλακία, αν όχι εντός, τότε εκτός γηπέδου, είτε στο ένα είτε στο άλλο ματς. Αυτό όμως δε μας απασχολεί.

α??? και για τους λογους αυτους επρεπε να κινηθει ο Πατερας???

τι τον κοφτει αυτονα τι ειμαστε εμεις? εμεις ειμαστε προβατουπαλληλοι, σεις ειστε οι μες κου εν οπαδοι.

Odonian
27-11-2009, 04:39
Δε σε πιάνω. Η ανακοίνωση του Πατέρα έλεγε αυτό ακριβώς που γράφω:

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.Προφανώς χέστηκε για τους πραγματικούς λόγους που έγιναν οι δηλώσεις, να προστατεύσει την ομάδα από τα ζώα που (αναπόφευκτα) θα βρεθούν στις εξέδρες και στα πέριξ του γηπέδου ήθελε.

Mitsmann
27-11-2009, 04:45
αν δε σας εχουν ενημερωσει το καραισκακη εχει προστατευτικο διχτυ γενικα, εκτος αν τα επισημα αποφασισουν να μπουν μεσα, πραγμα μαλλον χλωμο αν δεις τη συσταση του κοσμου εκει μεσα.

Odonian
27-11-2009, 04:52
Θέλεις να μου πεις ότι είναι οκ να πορώνει τον κόσμο ο θειος γιατί το καραισκακη έχει διχτάκι και δε γίνεται να πετύχει κανείς τους παίκτες. Λες και δεν είχαμε θύματα και εμπρησμούς και ένα κάρο οπαδικές μαλακίες τελευταία, το μόνο πρόβλημά μας είναι η βία μέσα στο γήπεδο. Αν φάνε έναν ξεκάρφωτο στο δρόμο την Κυριακή, γιατί να φταίει έστω και 1% κάποια από τις δυο διοικήσεις; Οι επίσημοι πριν τα ματς καλά θα κάνουν να σκάνε και να είναι 10 φορές πιο ευγενείς και φλώροι απότι συνήθως.

FIXXXER
27-11-2009, 08:01
Ασε και κατι να πεσει ρε Οντονιαν, δε τολμα να πει κανεις αρνητικο λογο για τον Πατερα, την Πρασινη, το Ντερμπυ, τους παικτες του ΠΑΟ, τους οπαδους του, το ΟΑΚΑ, τον κηπουρο του ΟΑΚΑ, τα γραφεια της ΠΑΛΕΦΙΠ, τους Cockneys13, τη θυρα 13 και γενικοτερα οτιδηποτε εχει να κανει με το χρωμα πρασινο ή με τον αριθμο δεκατρια.

Raven Lord
27-11-2009, 11:45
εσύ αμερικανάκι, πούλο. το πιο πιθανό είναι να μη δεις καν το ματς

( :pink: )

FIXXXER
27-11-2009, 11:56
Οχι μονο θα το δω, αλλα θα παω και Αστορια σε τελειωμενη ταβερνα να το δω αν καταφερω να βρω μια που να πληρει τα στανταρζ. Να ειναι δηλαδη ανοιχτη εκεινη την ωρα, να ανηκει σε γαυρο, να εχει τηλεοραση και να μην ειναι ακριβη.

(απο το ιντερνετ θα τη βγαλω...)

KoiliaSamprela
27-11-2009, 12:54
αν δε σας εχουν ενημερωσει το καραισκακη εχει προστατευτικο διχτυ γενικα, εκτος αν τα επισημα αποφασισουν να μπουν μεσα, πραγμα μαλλον χλωμο αν δεις τη συσταση του κοσμου εκει μεσα.

επιστήμονες , βιομήχανοι , μερικοί μεγαλέμποροι φρούτων λαχανικών ...

Αλήθεια τα πιστεύεις αυτά? η μήπως γενικά ΔΕΝ πας γήπεδο και "νομίζεις".
Επειδή έχω βρεθεί 2 (δύο) φορές σε ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στο Καραισκάκι στους επίσημους το λέω...εκτός και αν τελικά έχετε μεγαλύτερο άχτι την ΑΕΚ από τον παναθηναϊκό οπότε απλά πάσο

KoiliaSamprela
27-11-2009, 12:55
Οχι μονο θα το δω, αλλα θα παω και Αστορια σε τελειωμενη ταβερνα να το δω αν καταφερω να βρω μια που να πληρει τα στανταρζ. Να ειναι δηλαδη ανοιχτη εκεινη την ωρα, να ανηκει σε γαυρο, να εχει τηλεοραση και να μην ειναι ακριβη.

(απο το ιντερνετ θα τη βγαλω...)

Αστόρια παραδοσιακά ΑΕΚ ... ψάξου

Mitsmann
27-11-2009, 13:13

Επειδή έχω βρεθεί 2 (δύο) φορές σε ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στο Καραισκάκι στους επίσημους το λέω...εκτός και αν τελικά έχετε μεγαλύτερο άχτι την ΑΕΚ από τον παναθηναϊκό οπότε απλά πάσο

(θα επρεπε να) ειναι προφανες οτι αναφερομαι απ το 2004 και μετα με το νεο καραισκακη και ιδιως απ το 2007 και μετα οπου μπηκε το διχτυ.

Γενικα δεν παω γηπεδο ποτε, μου τα λενε αλλοι.

KoiliaSamprela
27-11-2009, 13:21

(θα επρεπε να) ειναι προφανες οτι αναφερομαι απ το 2004 και μετα με το νεο καραισκακη και ιδιως απ το 2007 και μετα οπου μπηκε το διχτυ.

για το νέο λέω και εγώ , και η μια φορά ήταν που ήσασταν τιμωρημένοι...

chris_boss
27-11-2009, 14:04
Φίλε Mitsmann,

δε φταίει ο Odonian για την περίοδο σου.

YΓ. Και τώρα αναμένουμε σχόλιο Fixxxer.

Magellan
27-11-2009, 15:01
κοιμαται!!!

ουτε ο μιτς φταιει που ο πατερας εχει ΧΕΣΤΕΙ επανω του και θελει να ερθει αυτος και 24 φουσκωτοι

χωρια τους 83456345673 αστυνομικους , τα ελικοπτερα , κατι τανκς κτλ κτλ

Mitsmann
27-11-2009, 15:03

για το νέο λέω και εγώ , και η μια φορά ήταν που ήσασταν τιμωρημένοι...

ναι, και τι εγινε τοτε?

Mitsmann
27-11-2009, 15:04
η αληθεια ειναι οτι δεν ειπα κατι για Οδονιαν, εγω για τις χαρουμενιες του Καπεταν Κοτερου ελεγα.

chris_boss
27-11-2009, 15:21
Δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω σοβαρά. Το Μπούρζουμ τόπικ με έπεισε για κάποιες μικρές αμφιβολίες που είχα για αυτόν τον κόσμο. Δεν περίμενα να σε προβληματίσει το ότι από την ομιλία του προέδρου σας σχολίασες μόνο τη σύσταση προς τον κάγκουρα.

Mitsmann
27-11-2009, 15:45
ειμαι γνωστος κοκκαλικος ρε συ!

Mitsmann
27-11-2009, 16:06
Κι επειδη εχει πλακα το πως δεν καταλαβαινεις οταν ερχεται η συζητηση, για τον καγκουρα ειπαμε μαλακα τον Κοκκαλη και δεν εχει τι αλλο ν ασχοληθει και λεει για τα μπιστολια.

Για τα αλλα τι να πουμε??? αχ, ειπε οτι θελει να τελειωσει ο παο με 2 παικτες???? το στηλιτευω παραυτα!!!!

chris_boss
27-11-2009, 16:09
Την ειρωνία σου δε θα την αγόραζα ούτε για μισό ευρώ.

Odonian
27-11-2009, 16:09

:touched:

Mitsmann
27-11-2009, 16:14
απαντησα και κανονικα, και φυσικα δεν το πηρες χαμπαρι.
απο κει και περα ξεφευγουμε απ το θεμα το οποιο ειναι οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μου τη λες, για κατι θελεις, αλλα δεν καταλαβα ακριβως.

regularpaul
27-11-2009, 16:17
παμε μωρη τζενεραλς εφ σι, βγαλτε μαχαιρια! :twisted:

nothingman
27-11-2009, 16:37
αχαχαχ, απόψε στις 7, η συνέχεια λάιβ στου άη γιάννη του ρέντη του γκο.

FIXXXER
27-11-2009, 19:58

Γιατι μουντζωνεις το αδερφι?

GG*
27-11-2009, 20:10
Κοίτα, αν σε ενοχλούν τόσο οι ανακοινώσεις του ΠΑΟ για προσωπικούς λόγους (σα κουνούπι στο αφτί ή γκόμενα που γκρινιάζει), τότε δεν έχω να προσφέρω απάντηση, το θέμα είναι ανάμεσα σε σένα και τον ψυχολόγο σου.

Αν σε ενοχλεί ότι κάνει κλίμα για το ντέρμπυ, δε σε είδα να ενοχλείσαι από τις ατάκες του θειου για το πώς πρέπει να σκοτώσουν τους παίκτες του ΠΑΟ ή να τελειώσει ο ΠΑΟ με 5 παίκτες, δηλώσεις που γράφτηκαν αυτούσιες (όπως ήταν δεδομένο, για να δείξει ο πρόεδρας ότι έκανε το καθήκον του) στον τύπο. Ενώ δεν παρέλειψες να σχολιάσεις τον χαβαλέ του τζιγγερ, τότε στο κοπή τη πίτα.

μπραβο οντονιαν,αυτο ειναι κανετε σαν γκομενες που γκρινιαζουν
για αυτο να κατσετε να σας γαμησουμε νε τελειωνει η υποθεση

Odonian
27-11-2009, 21:17
δημοτικάκι

Raven Lord
27-11-2009, 21:21
και πολύ λες. μια μούτζα αρκεί

FIXXXER
27-11-2009, 21:29

Raven Lord
27-11-2009, 21:33
thnx

BlackiE
28-11-2009, 04:30
http://img264.imageshack.us/img264/5701/56707041.png

freak brother
28-11-2009, 07:50
oi cockneys nomizw den yparxoun pia.

KoiliaSamprela
28-11-2009, 11:00
oi cockneys den yparxoun pia.

τους πάτησε το τρένο?

Live_by_honour
28-11-2009, 12:15
Την αποθέωση γνώρισε στο κολωνάκι ο Χενκ Τεν Κάτε από φίλους του "τριφυλλιού" που ζητούσαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Το έχει η μοίρα του φαίνεται του Χενκ Τεν Κάτε να τον αναγνωρίζουν αμέσως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απολαυστικές συζητήσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε στο Κολωνάκι για ένα καφέ, με τους φίλους του "τριφυλλιού" να τον παροτρύνουν να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο την Κυριακή μέσα στο Καραϊσκάκη.

"Χενκ σκ#$@ μέσα στον Πειραιά", "Μην μασάς και διέλυσε τους", ήταν ορισμένα από τα σχόλια που άκουσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Kορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν η υπόδειξη ενός φίλου της ΑΕΚ, που δεν δίστασε να πει στον Τεν Κάτε να μην βάλει τον Λέτο στο ντέρμπι, επειδή δεν έχει καλή ψυχολογία.

"Αυτός δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια, είναι παίκτης ψυχολογίας. Μην τον χρησιμοποιήσεις", του είπε ο φίλος της ΑΕΚ.

"Ποιος το λέει αυτά;" είπε ο Τεν Κάτε: "Όλοι το γνωρίζουν", είπε ο οπαδός. Η συζήτηση τελείωσε με τον 58χρονος τεχνικό να λέει: "Λες να μην ξέρω καλά εγώ που είμαι προπονητής του;".

Sxolio 1 :Pws akrivos tou eipan "Μην μασάς και διέλυσε τους", Dont chew Henk, destroy them?
Sxoio 2 :o opados ths aek ti kapsa exei? apo thn poli aniparksia psaxnoun allou na vroun xara?

GG*
28-11-2009, 13:09
κωλονακι το αντρο των πρασινων οπαδων

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ 13

KoiliaSamprela
28-11-2009, 13:34
Την αποθέωση γνώρισε στο κολωνάκι ο Χενκ Τεν Κάτε από φίλους του "τριφυλλιού" που ζητούσαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Το έχει η μοίρα του φαίνεται του Χενκ Τεν Κάτε να τον αναγνωρίζουν αμέσως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απολαυστικές συζητήσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε στο Κολωνάκι για ένα καφέ, με τους φίλους του "τριφυλλιού" να τον παροτρύνουν να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο την Κυριακή μέσα στο Καραϊσκάκη.

"Χενκ σκ#$@ μέσα στον Πειραιά", "Μην μασάς και διέλυσε τους", ήταν ορισμένα από τα σχόλια που άκουσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Kορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν η υπόδειξη ενός φίλου της ΑΕΚ, που δεν δίστασε να πει στον Τεν Κάτε να μην βάλει τον Λέτο στο ντέρμπι, επειδή δεν έχει καλή ψυχολογία.

"Αυτός δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια, είναι παίκτης ψυχολογίας. Μην τον χρησιμοποιήσεις", του είπε ο φίλος της ΑΕΚ.

"Ποιος το λέει αυτά;" είπε ο Τεν Κάτε: "Όλοι το γνωρίζουν", είπε ο οπαδός. Η συζήτηση τελείωσε με τον 58χρονος τεχνικό να λέει: "Λες να μην ξέρω καλά εγώ που είμαι προπονητής του;".

Sxolio 1 :Pws akrivos tou eipan "Μην μασάς και διέλυσε τους", Dont chew Henk, destroy them?
Sxoio 2 :o opados ths aek ti kapsa exei? apo thn poli aniparksia psaxnoun allou na vroun xara?

μιας και σε νοιάζει τόσο πολύ να μάθεις στ' αρχίδια μας ποιος θα κερδίσει , μια μπόμπα να σας κάψει όλους μαζί είναι μια καλή λύση , επίσης επειδή τα ίδια σκατά είστε και οι 2 , σας λέω από σήμερα το 0-0 και μετά να πάτε να τρίψετε τις πλατούλες σας

Odonian
28-11-2009, 21:41
Λεπόν, για το ματς να κάνω πρόβλεψη ότι πιο πιθανό αποτέλεσμα φυσικά το Χ, με φαβορί για τη νίκη τον γαυρο. Η έδρα και οι επιστροφές των τραυματιών του κάνουν τη διαφορά και η έλλειψη ρυθμού που θα έχουν αντισταθμίζεται από το κίνητρο και το ότι τα ντέρμπυ είναι συνήθως νωχελικά. Ο ΠΑΟ έχει πλεονέκτημα αν αποφασίσει να επιτεθεί σε περίπτωση που το ματς είναι στο Χ μετά το 70, αλλά έτσι όπως είναι η βαθμολογία δε νομίζω ότι θα το τολμήσει - αν πηγαίναμε στο ματς στο +4 ίσως να γινόταν.

Kelldorain
28-11-2009, 22:23
To ματς όντως απ'ότι φαίνεται πάει για χ. Για μένα ο Παναθηναικός από τη μία έχει καλύτερο ρόστερ και προπονητή ενώ ο Ολυμπιακός έχει την έδρα και κυρίως την εμπειρία να κερδίζει τέτοια ματς. Και οι δυο λίγο πολύ γνωστό είναι πως θα κατέβουν, το μόνο ερωτηματικό είναι αριστερά στον παναθηναικό, απ'ότι διαβάζω μάλλον ξεκινάει ο Λέτο. Κλασσικά θα κατέβει με 4-3-2-1 που είναι το απόλυτα λογικό, μην ξεχνάμε ότι με εξαίρεση το ματς της περυσινής πρεμιέρας, ο Παναθηναικός δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ σε ντέρμπυ με αυτό το σύστημα. Γενικά όπως τα διαβάζω συμφωνώ με τις επιλογές Τεν Κάτε, το μόνο που διαφωνώ είναι που δεν ξεκινάει βασικό τον Μπιέρσμιρ (τον άφησε και εκτός αποστολής λέει, wtf) , μιας και ο Μήτρογλου δεν είναι γρήγορος επιθετικός. Προφανώς θα πάει σε παιχνίδι υπομονής μέχρι το 55'-60' δίνοντας τη μπάλα στον Ολυμπιακό αλλά πνίγωντάς τον στον κέντρο και μετά θα περάσει Καραγκούνη/Νίνη στη θέση κάποιου αμ.χαφ μήπως πάρει το παιχνίδι. Αν του βγει το παιχνίδι έτσι δίνω πολλές πιθανότητες να το πάρει, όμως ένα γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού του το χαλάει εντελώς και μετά πρέπει να προσέχει μη πάει σε βαρύ σκορ.
Ο Ολυμπιακός κατεβάζει ίδια εντεκάδα με Αλκμαάρ και πιστεύω θα κάνει παρόμοιο παιχνίδι και θα ποντάρει στην ώθηση από κερκίδα κλπ μήπως βάλει κάποιο γκολ. Αν το καταφέρει μετά θα είναι πιο εύκολο και να κρατήσει δυνάμεις και να κοιτάξει για αντεπιθέσεις. Αν όμως πάει το παιχνίδι φυσιολογικά, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι αλλαγές του, μεγαλύτερο και από τις αντίστοιχες του Παναθηναικού. Ο Γκαλέτι σε ένα 45λεπτο που θα παίξει μαξ μπορεί να κάνει πολλά, ειδικά αν ο Λέτο δεν παίξει καλά λόγω πίεσης κλπ και παρασύρει σε άσχημο παιχνίδι και τον Σπυρόπουλο. Για να έχει ελπίδα να πάρει το κέντρο πρέπει επίσης να ελπίζει σε μεγάλη εμφάνιση Μαρέσκα και Ντουντού, ειδικά ο πρώτος έχει καιρό να κάνει καλό ματς. Το μόνο θέμα που βλέπω είναι στο κατά πόσο ο Ζίκο θα αλλάξει συνήθειες και θα κάνει νωρίς νωρίς τις αλλαγές του, να πω την αλήθεια το βλέπω δύσκολο.
Πάντως με όλα αυτά το χ δεν χαλάει κάνεναν τους , αφού σε ήττα τα πράγματα θα είναι δύσκολα και για τους 2. Αν ο Ολυμπιακός χάσει, κακά τα ψέματα χάνει το πρωτάθλημα, ενώ αν χάσει ο Παναθηναικός πέρα του ότι γίνεται αουτσάιντερ θα αρχίσουν να αμφισβητούνται έντονα οι επιλογές του Τεν Κάτε, με τον Μπιέρσμιρ εκτός και την ανοιχτή προπόνηση να μη γίνεται υλικό βρίσκεις αν έχεις σκοπό να.

Phantom Duck
28-11-2009, 22:33
Αν ο Ολυμπιακός χάσει, κακά τα ψέματα χάνει το πρωτάθλημα

Μόνο στην Ελλάδα αυτές οι μαλακίες, με +5 παίρνεις πρωτάθλημα.

Kelldorain
28-11-2009, 22:34
Ε δεν λέω ότι είναι καλό, αλλά ισχύει

MaX Payne
29-11-2009, 11:55
για το +5 που λετε

υπαρχει και χρονια νομιζω με μαλεζανι που εχει ξεφυγει ο ολυμπιακος αρκετα στην αρχη τον φτανει ο παναθηναικος παιρνει διαφορα και τελικα χανει το πρωταθλημα

για φετος δεν νομιζω οτι πειθει κανεις απο τους 2 αγωνιστικα
να συμφωνησω οτι ο παναθηναικος δεν θα αντεχε ενα +5 ολυμπιακου σε θεμα ψυχολογιας κλπ και θα γινοταν μπουρδελο
αλλα με +5 ΠΑΟ και 18 ματς να μενουν δεν νομιζω οτι το περνει απο σημερα

εχει ψωμι ακομα

FIXXXER
29-11-2009, 12:51
Παω για υπνο, ποιο καλο παλικαρι θα εχει ετοιμο λινκ για οταν ξυπνησω? πινκ και τετοια

Fireknight
29-11-2009, 13:50
http://www.skai.gr/hd/olympiacostv/
elef8era gia olous leei kai xwris geografikous periorismous

irreligious
29-11-2009, 13:59
ελπίζουμε σε νέα ριζούπολη.

θρύλος-θρησκεία-τρομοκρατία.

:maikl:

freak brother
29-11-2009, 16:51

+5 kai to epomeno derby sto oaka e!

loipon kai gw gia x to vlepw (an kai endomyxa psinw ena 0-4) o ten kate tha to paei gia arxh laou laou to paixnidi opws proeipan kai oi apo panw ... alla ama dei thn kourash tou antipalou kai tpt kena sto kentro pistevw oti tha dwsei entolh gia pressarisma kai se syndiasmo me tous grhgorous salpi cisse kai ta arga mpak tou gayrou pou einai foveroi sta pshlo paixnidi alla opws exei fanei kai sta paixnidia tou tsou lou me thn mpala katw exoun provlhma .. mporei na mpei kana gkolaki. twra kai apthn allh kai o gauros mporei na ekmetaleutei ta dwrakia pou kanei syxna pykna h amyna mas kai apo to pouthena na anoixei kana score.

to nou sas..

Odonian
29-11-2009, 17:50
Πολύς πολιτισμός φέτος στο τόπικ. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Από τη μεριά μου θέλω να τονίσω ότι το ματς είναι γιορτή και να ευχηθώ να κερδίσει το ποδόσφαιρο.

freak brother
29-11-2009, 18:29
αμα βαλει γκαμπριελ στα χαφ παιζουμε με 10.. πολυ φερ πλει ρε τεν κατε.

Sotos_The_Tequiler
29-11-2009, 18:44
έχουμε 11άδες;

Fireknight
29-11-2009, 18:59
Καθηλωμένο καθ'οδόν προς το Καραϊσκάκη του πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή του Παναθηναϊκού, στον αέρα η ώρα έναρξης του ντέρμπι.

Magellan
29-11-2009, 19:07
το λιγοτερο 7.30 θαρχισει λενε

BlackiE
29-11-2009, 19:09
17:57... "Χαθήκατε μ..., χαθήκατε μ... Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά", φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Magellan
29-11-2009, 19:11
θα αρχισει 75 λεπτα αφου φτασουν

το βλεπω να ξεκιναει το μπασκετ κατα τις 11

Odonian
29-11-2009, 19:22
Ε ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΧΕΙ ΔΙΧΤΑΚΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Odonian
29-11-2009, 19:27
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην τηλεόραση της ΝΕΤ ανέφερε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει το παιχνίδι νωρίτερα από τις 19.30. «Έχουμε πέσει σε ώρα αιχμής και οι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι», ανέφερε αρχικά [...]

ροφλ.

Mitsmann
29-11-2009, 19:31
δε διαβασα πουθενα για καμμια επιθεση σε οτιδηποτε πρασινο, αμα θελετε να κλαφτειτε, ελευθερα.
τωρα αμα τις παιζουν στο δρομο οι οπαδοι του Ολυμπιακου με τα ΜΑΤ, ενταξει, φανταζομαι με καποιο τροπο θα φταιμε ολοι, αλλα δεν εχει να κανει.

KoiliaSamprela
29-11-2009, 20:07
17:57... "Χαθήκατε μ..., χαθήκατε μ... Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά", φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

....και είναι προς τα δεξιά το γήπεδο ε! ...

σε άλλα νέα μετά από μπέκρα στην ακτή Θεμιστοκλέους με σύζυγο και μανούλα φτάνουμε έξω από το Καραΐσκάκη στο ρεύμα προς Καλλιθέα , και ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ-ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ ω! σαν άλλος Μάικλ Νάιτ , περνάω πάνω από κάτι φερτιβολίδες και κάτι πιφ-κεφτέ και σώνω στο φτερό να φύγω πριν αποκλείσουν τον δρόμ και μαμά κλασμένη μου λέει , δεν φοβήθηκες εσύ? και η απάντηση "Μάνα με έχει πιάσει κατούρημα με τόση μπύρα δεν την παλεύω στην αναμονή"

Mitsmann
29-11-2009, 20:19
ασχετο αλλα στο τελος της συγγρου για να πας προς φαληρο κανεις αριστερα στη διχαλα.

FIXXXER
29-11-2009, 20:29
Νομιζω για τα τραβελια ελεγε ο κοιλιας μιτς, μπορει να κανω και λαθος.
Τι καλα, αργησα να ξυπνησω και τωρα θα το προλαβω ολο, ξυπνησα 7 ωρα Ελλαδος.

_UnHoLy^MaRtYr_
29-11-2009, 20:30
7 ώρα Ελλάδος ή ώρα Ελλάδος 7;

FIXXXER
29-11-2009, 20:40
7, ωρα Ελλαδος.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ :dfinger::dfinger::dfinger:

_UnHoLy^MaRtYr_
29-11-2009, 20:46
Χαχαχαχ καφριλιάζει ο Χατζηπαναγής ε.

FIXXXER
29-11-2009, 21:22
Εκανε αυτοματο ο μαλακας, θα του διακοψει το συμβολαιο ο θειος :lol::lol:

Sotos_The_Tequiler
29-11-2009, 21:23
Εκανε αυτοματο ο μαλακας, θα του διακοψει το συμβολαιο ο θειος :lol::lol:

χεχε
ωραίο γκόλ αλλά ο Μητρο μεγάλος καραγκιοζάκος ρε φίλε

_UnHoLy^MaRtYr_
29-11-2009, 21:26
Ναι ρε γαμώτο, ας μην το μετρήσουμε! =(

freak brother
29-11-2009, 21:29
αυτον τον γκαμπριελλλλλλλλλ αυτον τον πουστη τον γκαμπριελλλλλλλ... αργκκκ καλα παιζουμε παμε για ανατροπη τωρα :P

Odonian
29-11-2009, 21:29
δε διαβασα πουθενα για καμμια επιθεση σε οτιδηποτε πρασινο, αμα θελετε να κλαφτειτε, ελευθερα.
τωρα αμα τις παιζουν στο δρομο οι οπαδοι του Ολυμπιακου με τα ΜΑΤ, ενταξει, φανταζομαι με καποιο τροπο θα φταιμε ολοι, αλλα δεν εχει να κανει.

Εσύ γιατί να φταις; Πέρα από το ότι δεν αναγνωρίζεις ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας σου (ακόμα και όταν μέλη της είναι μέσα στο ξύλο, για να μην ξεχνάμε) βέβαια.

Επίσης: Οι φωτοβολίδες περνάνε τα διχτάκια προφανώς.

Στα αγωνιστικά: Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, με 12-3 τις τελικές, αλλά εντάξει, κλασικό ντέρμπυ, μια φάση και γκολ. Το οφσάηντ που έγινε γκολ ανύπαρκτο βέβαια και έβγαζε Σισέ μόνο του. Έτσι για να περιμένω ποστ φιξξξερ.

Mitsmann
29-11-2009, 21:32
δικαιωματικα ενα τατσντ ημοτικον.
φταινε οι τροχαιες, οι δρομοι, το διχτακι που περνανε τα καπνογονα, τα καπνογονα, και ο εποπτης τη στιγμη που απο καθαρη τυχη δεν ειναι 0-3.

Live_by_honour
29-11-2009, 21:34
prosperanw grafika posts kai episimenw ta terastia kena pou exoume mprosta apo ta 2 stoper. Den xerw kati na kanei giati tha to plirwsoume.
O olympiakos sto 1o einai emfanos kaliteros(mono ena 10lepto stathike kalitera o vazelos) kai to skor antikatoptrizei thn eikona tou agwna. na pw thn alitheia den to perimena.

Mitsmann
29-11-2009, 21:35
prosperanw grafika posts kai episimenw ta terastia kena pou exoume mprosta apo ta 2 stoper. Den xerw kati na kanei giati tha to plirwsoume.
O olympiakos sto 1o einai emfanos kaliteros(mono ena 10lepto stathike kalitera o vazelos) kai to skor antikatoptrizei thn eikona tou agwna. na pw thn alitheia den to perimena.

ε και τι να κανει? μπορει να βαλει τον Κατσικογιαννη!!

εχω την αποψη μου για το α ημιχρονο, στο τελος ομως.

Live_by_honour
29-11-2009, 21:36
na kraxei ligo maresca kai dudu pou ton paizoun.

Mitsmann
29-11-2009, 21:37
ναι, τον ακουνε! ιδιως ο 2ος.

FIXXXER
29-11-2009, 21:37
Πολυ μονοδιαστατη αντιμετωπιση της πραγματικοτητας για μαθηματικο που ξερει και το χωρο μινκοφσκι ε. Καθε ομαδα εχει τον προσανατολισμο της και τα ζητουμενα απο αυτο το ματς. Ο ΠΑΟ βολευεται με ισοπαλια και ετσι αρκειται σε αντεπιθεσεις, με αποτελεσμα να εχει κανει 12 τελικες, απο τις οποιες οι 6 ειναι μακρινα σουτ στα γαμιδια κι αλλες 5 μακρινα σουτ που πηγαν καλα ειτε γιατι εχεις τον Σισσε που εχει καλο σουτ ακομα και υπο πιεση, ειτε γιατι εχεις τον Βυντρα που πρεπει να κανει διαλογισμο πριν σουταρει, αλλα να ναι καλα το παλικαρι του αφηνουμε και το χωρο και το χρονο.

Απο την αλλη ο Ολυμπιακος θελει τη νικη και γι αυτο εχει συντριπτικη κατοχη (δεν εχω δει στατιστικα, αλλα ειμαι σιγουρος) και παρολα αυτα δε μπορει να φτασει σε τελικη προσπαθεια γιατι ο ΠΑΟ αμυνεται καλα και γιατι δεν εχουμε καλο ροστερ φετος. Φιλοτιμος ο Γκαλιτσιος, φιλοτιμος ο Οσκαρ (και παραπανω απο αυτο) αλλα δε φτανουν τους Τοροσιδη, Μπελουτσι ουτε στα ονειρα τους. Εμφανης η απουσια Γκαλετι και αριστερου χαφ. Τα μονα θετικα ο Μαρεσκα που παιζει αρκετα καλα και ο Μητρογλου που εχει επαφη συνεχεια με το γκολ ο πουστης.

Κοινως, το δικαιο ως τωρα θα ηταν ενα 0-0 ή ενα 1-1 για μενα, αλλα και το 1-0 και το 0-1 δικαια φαινονται γιατι ετσι ειναι το ποδοσφαιρο, καποια μπαινουν καποια οχι. Τωρα που θα προσπαθησει να ισοφαρισει ο ΠΑΟ θα εχει ενδιαφερον το ματς.

Το σχολιακι για τη διαιτησια μονο ως αστειο μπορει να εκληφθει.

Amnesiac.
29-11-2009, 21:38
Το οφσάηντ που έγινε γκολ ανύπαρκτο βέβαια και έβγαζε Σισέ μόνο του. Έτσι για να περιμένω ποστ φιξξξερ.

Ήμαρτον.

Ο Μήτρογλου στην αρχή έκανε τα πιστόλια και σταμάτησε και σκέφτηκα ότι θα το ξανασκέφτηκε μάλλον, αλλά από κει και πέρα είχαμε πιστόλια, καλυμμένο πρόσωπο, αυτόματο, αντιαρματικό και ό,τι μαλακία μπορούσε να σκεφτεί. Αλλά χαλάλι, δε νομίζω να του κρατήσει κακία ο θείος.

cloud
29-11-2009, 21:39

Εσύ γιατί να φταις; Πέρα από το ότι δεν αναγνωρίζεις ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας σου (ακόμα και όταν μέλη της είναι μέσα στο ξύλο, για να μην ξεχνάμε) βέβαια.

Επίσης: Οι φωτοβολίδες περνάνε τα διχτάκια προφανώς.

Στα αγωνιστικά: Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, με 12-3 τις τελικές, αλλά εντάξει, κλασικό ντέρμπυ, μια φάση και γκολ. Το οφσάηντ που έγινε γκολ ανύπαρκτο βέβαια και έβγαζε Σισέ μόνο του. Έτσι για να περιμένω ποστ φιξξξερ.

Odonian δε πολυμπαίνω στο athletics αλλά τις προάλλες έτυχε και διάβαζα κάτι σεντόνια που έγραφες δηλώνοντας πόσο δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την διαιτησία αλλά κάθε φορά είσαι ο πρώτος που θα πει κάτι σχετικό με τη διαιτησία, νο οφένς αλλά κάτι κάνεις λάθος φιλαράκο!

FIXXXER
29-11-2009, 21:46
Τα κενα στην αμυνα του ΠΑΟ πλησιαζουν την ατμοσφαιρα του συμπαντος. Ειτε θα ισοφαρισει και θα ειναι ολα καλα, ειτε θα μαζεψει κανα 2 ακομα, αν και με το μυαλο του Μητρογλου δεν το βλεπω, ολο μαλακιες πασες κανει.

FIXXXER
29-11-2009, 21:49
αστο ακυρο το προηγουμενο ποστ

Mitsmann
29-11-2009, 21:49
νομιζω οτι αν ειχε αναψει το φαναρι πιο γρηγορα στην Καλλιροης, θα ειχε αλλη ροη το ματς.

Agoraphobic_S.I.
29-11-2009, 22:30
ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ.

FIXXXER
29-11-2009, 22:31

Εκλεισε.

Περιμενω την υπογραφη σου με τον δαφνοστεφανωμενο και να λες παλι καλα που γλυτωσες τη φωτο με κασκολ Ολυμπιακου στο 93'...

_UnHoLy^MaRtYr_
29-11-2009, 22:32

Άπσογοι στο δεύτερο ημίχρονο, γκρινιάκστε για ό,τι θέλετε.

freak brother
29-11-2009, 22:32
χασαμε δικαια , και πρεπει να εκπληρωσω το στοιχημα μου , αν και δεν υπηρξε ποτες οφσαιντ σισσε νομιζω.

Odonian
29-11-2009, 22:34
Ε παιδιά! Δεν είπα ότι οι φωτοβολίδες ή τα επισόδεια φταίνε για το σκορ, μην είστε χαζοί. Είναι από μόνα τους όμως πολύ άξια για σχολιασμό για όσους δε βλέπουν μόνο τη σκοπιμότητα στο ποδόσφαιρο ("γιατί τρέχουν άραγε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;" λολ).

Στο δεύτερο ήμασταν χειρότεροι και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Η διαιτησία του Κάκου με ελάχιστα λάθη που δεν επηρέασαν τον αγώνα.

Κλαουντ, ήλπιζα σε εμπρηστικό ποστ φιξξξερ αλλα δεν ήρθε. :P Η άποψή μου είναι σε αυτό το ποστ.

Amnesiac.
29-11-2009, 22:34
Εντελώς πλασματικό σκορ. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν 0-4 με βάση την εικόνα των 2 ομάδων. Φάσεις που έκριναν τον αγώνα, το ανύπαρκτο οφφσάιντ του Σισέ και η δεύτερη κίτρινη που δε δόθηκε στο Ντουντού στο '89. Ο Ολυμπιακός με μισή ευκαιρία έβαλε 2 γκολ. Αίσχος.

Υ.Γ.1 Πούστη Όσκαρ και πούστη Μήτρογλου, μας στερήσατε μαύρο εξώφυλλο Πράσινης που μας έχει λείψει.
Υ.Γ.2 Πούστη Πάντο, μας στέρησες φωτογραφία του φρικ με κασκόλ του θρύλου.

Την επόμενη φορά.

Magellan
29-11-2009, 22:36
εισαι τυχερος που εχει το μπασκετ τωρα και εκει ειναι χλωμα , ποιο χλωμα απο τη μπαλα

στα του ματς

λολ
κερδισαμε 2-0 με τους ζαιριδες τους οσκαριδες και με τι μιση αμυνα να αποχωρει τραυματιες

ο καγκουρας στο 2ο επρεπε να φερει το παπι στο γηπεδο και να κανει σουζες

Ace
ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ

Moonspellheim
malaka oscar

Odonian
29-11-2009, 22:37
@ Αμνίζιακ: Ε καλά, έτσι όπως γίνεται ο φρηκ, τον βγάζουμε φωτό και με κόκκινο στρινγκ. :razz:

_UnHoLy^MaRtYr_
29-11-2009, 22:38
Να μην παραλείπσουμε ν'αναφέρουμε το ότι ο Ζαϊρί εκσελίσσεται σε μεγάλο παίχτη για αυτό τον Ολυμπιακό όμως, ε.

FIXXXER
29-11-2009, 22:41
Βλεπω Mitsmann replying on thread "the official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ..." στο active users... παλι σεντονι ετοιμαζει...

freak brother
29-11-2009, 22:43
βγηκε?
προσπαθω να βαλω τον πουτανας γιο σιγκν γαμω το νεο φορουμ :P

Odonian
29-11-2009, 22:44
Τι έλεγα; Πάλι κομμάτια είναι.

freak brother
29-11-2009, 22:45
οχι ρε καιλα απλα δεν το ξερω το νεο φορουμ... και μεγαλο μεγαλο ... απολαυστε... παντως ο παοκτζης δεν εκανε το καθηκον του... να τα λεμε αυτα... αντε παμε να δουμε το μπασκετ τωρα.

FIXXXER
29-11-2009, 22:45
Δε συμφωνησαμε για χρονικο διαστημα που θα το κρατησεις, νομιζω μεχρι το επομενο ντερμπυ καλα ειναι, εσυ τι λες?

Mitsmann
29-11-2009, 22:47
για να εξηγησουμε το μικρο λαθακι του χρηστη-προπονητη-αναλυτη-κυβερνητικου εκπροσωπου, ο Παναθηναικος ειχε ενα 20λεπτο κυριαρχιας στον αγωνιστικο χωρο, πραγμα σχετικα λογικο, αφου ο Ντουντου με τον Μαρεσκα στο πρωτο ημιχρονο αλλα και πολλες φορες τρακαρουν ο ενας πανω στις αρμοδιοτητες του αλλου και κυριως δε μαρκαρει σαν καθαρο αμυντικο χαφ κανενας, οποτενες δημιουργειται ενα κενο που καποια στιγμη το κεντρο του παο θα το εκμεταλευοταν. Ακομα κι ετσι, εκανε μια σοβαρη φαση (αυτη που σταματησε το μοριο -σικ- του Ραουλ Μπραβο) και απο κει και περα 314 σουτ.

Για να πω αυτο που πιστευω τοσο ακραδαντα και το κανανε παλι τοσο πετυχημενα, ο Παναθηναικος μας λοιπον, ολη τη βδομαδα, ασχοληθηκε με τα πρεποντα ζητηματα. Να ερθουν 4 αερομεταφερομενες μεραρχιες στο Καραισκακη, να παει στον εισαγγελεα ο Κοκκαλης, δωστε μας 25 προσκλησεις, να γινει αντιντοπινγκ κοντρολ, να φωτογραφιες του ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ (παρεπιπτοντως δεν εχει κατακτησει ουτε κουπα οχτω απο τραπουλα περιπτερου) στα πρωτοσελιδα, να (ξανα) δηλωσεις για το οτι τελειωνουμε παλι τον Ολυμπιακο, και δωστου ντροπη του ποδοσφαιρου που ξεμειναμε στη Συγγρου, και ολα αυτα που εχουν σημασια.

Την ωρα του ματς βεβαια, εκτος απ το 20λεπτο που βοηθησα με την μεστη μα και συναμα ευστοχη αναλυση μου τους αναγνωστες αυτου του φορουμ να κατανοησουν, αυτο που εγινε, ηταν οτι η Υπερομαδα των 340 εκατομμυριων, με τους Πατερες, και τους Βγενοπουλους και ολους αυτους τελος παντων, κοντεψε να ξεφτιλιστει εντελως απ τον Ζαιρι, τον Λεοναρντο, τον Οσκαρ Γκονζαλες και τον Μητρογλου. (αναφερω μονο τους επιθετικογενεις παικτες)
Συγχαρητηρια.

Αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχει γινει αλλα δε γουσταρετε να το παραδεχτειτε ουτε στον καθρεφτη σας, ειναι οτι ο Παναθηναικος εχασε απ την Φανελα του Ολυμπιακου. Οχι κι ασχημα για εναν διορισμενο πρωταθλητη απ την παραγκα ε?

Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα το 2-0, η ποδοσφαιρικη ομαδα του Παναθηναικου, εξελιχθηκε σε ενα τρομερο ποδοσφαιρικο μπουρδελο, χωρις αρχη και τελος, καθοδηγουμενο απ τον καπετανιο της Τσελσι και της Μπαρτσελονα, με αποκορυφωμα τις ταυτοχρονες παρουσιες Νινη Χριστοδουλοπουλου Λετο, ενδιαφερουσα τακτικη αποψη.

Την ιδια ωρα ο Ολυμπιακος ειχε 3 αναγκαστικες αλλαγες, χωρις ανασες, χωρις αλλαγες, με το μισο παγκο επισης τραυματισμενο, χωρις λυσεις, χωρις 2ο σεντερ φορ.

Οπως καταλαβαινετε κατι τετοια ματς, εγω προσωπικα ωθουμαι να πω, πραγματικα και χωρις ειρωνια (φτηνιας η ακριβειας) οτι ας παρει το Πρωταθλημα ο Παναθηναικος και να λενε μετα μεταξυ τους (σας) "χαχ, γαμησαμε τον gay-ρο)"

Ειδικη μνεια στον παικτη που δηλωσε "ντροπη του ποδοσφαιρου" επειδη ξεμεινε στην Συγγρου, και που απεδειξε αλλη μια φορα οτι ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ απο τοτε που θυμαμαι εγω ως τωρα.
Γεια σου Κωστα Κατσουρανη.

casshern
29-11-2009, 22:49
Μια καλή κουβέντα για Μέλμπερκ, παιδιά.
Τι κάνει αυτός ο θεομπαίχτης στη Σούπερ Λίγκα, λολ.

Θέλω να πιστεύω ότι όταν γυρίσουν οι υπόλοιποι από τραυματισμούς, να μην φάνε πάγκο παίκτες τύπου Ζαϊρί(ειδικά αυτός), Μπράβο, Μήτρογλου στα σοβαρά μάτς και συγκεκριμένα στα δύο νοκ άουτ ΤσουΛού, γιατί είναι κρίμας.

Ζαιρί είναι ο απόλυτος παίκτης για ματς_φιέστες στο Καραισκάκι.

Ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για ΠΑΟ, αλλά μου βγαίνει σε λύπηση και δε λέει.

KoiliaSamprela
29-11-2009, 22:49
Σαν "ουδέτερος" δεν θα κάνω κουότς βλακείες του στυλ έπρεπε να είνα 4-0 , 3-0 , 2023203920392- 0 , ούτε τον από -αρκετά πιο- πάνω που τόσα ξέρει τόσα λέει για τον Ζαιρί και την "εξέλιξη"

Στο γήπεδο δεν φάνηκε η καλύτερη ομάδα μιας και σε γενικές γραμμές (και τουλάχιστον μέχρι το 75 *) δεν παίχτηκε σοβαρή μπάλα , αλλά φάνηκε πια ομάδα είχε τα αρχίδια να πάρει το ματσάκι.

Για άλλη μια φορά (να κλαίμε και εμείς και οι βάζελοι) φάνηκε πόσο σημαντική είναι η έδρα στο ποδόσφαιρο , και τα σαλονάκια τύπου ΟΑΚΑ είναι καλά μόνο για στίβο.

Μπράβο και μάγκας ο γαύρος που με αυτήν την ομάδα καθάρισε τελικά το ντέρμπάκι τόσο εύκολα.

Νομίζω ότι ο βάζελος όταν δεν έχει σε καλή μέρα έναν εκ των Κατσουράνη (σαν να μην έπαιξε σήμερα) Καραγκούνη έχει σοβαρό πρόβλημα ορθότητας παιχνιδιού.

Τώρα για τον ΜητροLOL ... είναι αμαρτία με αυτό το look να υποτιμάει τόσο τον εαυτό του, γιατί έχει τα κότσια για μεγάλα πράγματα.

Ας ράψει κάποιος τον κώλο του κηπουρού ε!

Odonian
29-11-2009, 22:53
@ Μιτσ

Το ενδεχόμενο να το δήλωσε όχι γιατί περίμενε μέσα στο λεωφορείο, αλλά επειδή οπαδοί μιας ομάδας ποδοσφαίρου έκαιγαν αυτοκίνητα λόγω ενός αγώνα, δεν μας περνάει από το μυαλό καν. Όλα έχουν να κάνουν με τον αγώνα και τη νίκη, αμέ.

Ωραία η τακτική (λολ) ανάλυση, κάπου εδώ απλά να σημειώσω ότι το μόνο που έγινε είναι να χάσει ο ΠΑΟ από τον γαυρο στο καραισκακη. Καλοφάγωτη και προσοχή με τις μικρές τώρα που είστε μπροστά.

Οπως καταλαβαινετε κατι τετοια ματς, εγω προσωπικα ωθουμαι να πω, πραγματικα και χωρις ειρωνια (φτηνιας η ακριβειας) οτι ας παρει το Πρωταθλημα ο Παναθηναικος και να λενε μετα μεταξυ τους (σας) "χαχ, γαμησαμε τον gay-ρο)"ροφλολ

BlackiE
29-11-2009, 22:55
Τι μόνο αυτά; Απογοήτευση.

Odonian
29-11-2009, 22:57
Ε τι άλλο θέλεις. Χάσαμε καθαρά, το είπα, επίσης χάσαμε ένα ματς που για μένα είναι πολύ λιγότερο σημαντικό απότι το κάνουν οι ΑΡΔ (κλπ) να φαίνεται (το έχω ήδη γράψει). Έχει ψωμί ακόμα.

_UnHoLy^MaRtYr_
29-11-2009, 22:59
Ρε πουσταρά Κοιλιασαμπρέλα, από πότε κυνηγάς ποστ μου.

psychotron
29-11-2009, 23:00
Μια καλή κουβέντα για Μέλμπερκ, παιδιά....
....
....
Ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για ΠΑΟ, αλλά μου βγαίνει σε λύπηση και δε λέει.
ε, τι να πούμε για το Μέλμπεργκ, ο άνθρωπος είναι λατρεία. ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης και τα πάντα όλα.

Όσο για τους βάζελοι, ουδέν σχόλιον, απλά
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

FIXXXER
29-11-2009, 23:04
Ε τι άλλο θέλεις. Χάσαμε καθαρά, το είπα, επίσης χάσαμε ένα ματς που για μένα είναι πολύ λιγότερο σημαντικό απότι το κάνουν οι ΑΡΔ (κλπ) να φαίνεται (το έχω ήδη γράψει). Έχει ψωμί ακόμα.

Τωρα σοβαρα, μας δουλευεις? Για οσα πρωταθληματα ηταν στημενα, παραγκισια κτλ κτλ το πρωτο επιχειρημα ειναι ΠΑΝΤΑ τα αποτελεσματα στα μεταξυ μας ματς (μα η αρμαδα του Κυραστα, σας βαλαμε κρεας στον πατο κτλ κτλ) και τωρα ξαφνικα ειναι ασημαντο ματς? Ενα ματς για το οποιο εσυ ανοιξες το θρεντ οπως και περυσι?

Kelldorain
29-11-2009, 23:06
Έκανε πανηγυρισμό west side

.

Μετά για το ματς τώρα μπάσκετ. Ανύπαρκτος παναθηναικός στο β' πάντως, παίζει να μην κέρδισαν ούτε μια κόντρα

Magellan
29-11-2009, 23:08
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Clásico και επέστρεψε στην κορυφή της Primera Division.

κρεας στον πατο και εκει:pink:

Fireknight
29-11-2009, 23:11
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Clásico και επέστρεψε στην κορυφή της Primera Division.

κρεας στον πατο και εκει:pink:

:pink:
kai

Έκανε πανηγυρισμό west side

Abruzzi
29-11-2009, 23:30
παιζεις με τα δευτερα του γαυρου στην ουσια και χανεις 2-0 αφου εχεις κατεβει λες και παιζεις με την μπαρτσα στο καμπ νου.καλα να παθεις και ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες.

Sotos_The_Tequiler
29-11-2009, 23:41
παιζεις με τα δευτερα του γαυρου στην ουσια και χανεις 2-0 αφου εχεις κατεβει λες και παιζεις με την μπαρτσα στο καμπ νου.καλα να παθεις και ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες.

+1

και ούτε αποδίδεις τη μπάλα που υποτίθεται ότι ξέρεις....

Odonian
30-11-2009, 00:02

Τωρα σοβαρα, μας δουλευεις? Για οσα πρωταθληματα ηταν στημενα, παραγκισια κτλ κτλ το πρωτο επιχειρημα ειναι ΠΑΝΤΑ τα αποτελεσματα στα μεταξυ μας ματς (μα η αρμαδα του Κυραστα, σας βαλαμε κρεας στον πατο κτλ κτλ) και τωρα ξαφνικα ειναι ασημαντο ματς? Ενα ματς για το οποιο εσυ ανοιξες το θρεντ οπως και περυσι?

Πάλι απαντάς σε άλλον; Δώσε μου ποστ μου που έκανα τέτοιο επιχείρημα.

Γιατί δεν είναι τόσο σημαντικό για το πρωτάθλημα έχω γράψει νωρίτερα, διάβασέ το αν δε βαριέσαι. Του μπάσκετ είναι (για μας) ακόμα λιγότερο σημαντικό - για τον γαυρο δεν ισχύει, στο ΟΑΚΑ η ιστορία δείχνει ότι δεν παίρνει αποτέλεσμα.

mage
30-11-2009, 00:07
Kairdise h fanela. Etsi apla....

Odonian
30-11-2009, 01:14
Στην καταγγελία ότι οπαδοί του Ολυμπιακού τον σημάδευαν με αεροβόλο στη διάρκεια του ντέρμπι προχώρησε ο Αλέξης Τζόρβας, τονίζοντας μάλιστα ότι του άφησαν και σημάδι το οποίο έδειξε στον διαιτητή του ντέρμπι, Τάσο Κάκο!

Disclaimer για πάσα γραφικό: Δεν είναι δικαιολογία για την ήττα!

Magellan
διπλη απολαυση

Magellan
Στην καταγγελία ότι οπαδοί του Ολυμπιακού τον σημάδευαν με αεροβόλο στη διάρκεια του ντέρμπι προχώρησε ο Αλέξης Τζόρβας, τονίζοντας μάλιστα ότι του άφησαν και σημάδι το οποίο έδειξε στον διαιτητή του ντέρμπι, Τάσο Κάκο!

Disclaimer για πάσα γραφικό: Δεν είναι δικαιολογία για την ήττα!

Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕΕΕΕ

Odonian
30-11-2009, 01:16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μλκ το είδα απότομα και γέλασα. :D

FIXXXER
30-11-2009, 01:27
Τον εκαψε με την εξατμιση?

Mitsmann
30-11-2009, 01:28
τον εκοψε με το ψαλιδι.

Phantom Duck
30-11-2009, 01:32
ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ

00i00
30-11-2009, 01:43
πραγματικα γκαυλωτικο ομως το δευτερο του υπηκοου Υεμενης ε?

jack the ripper
30-11-2009, 02:09
νταξ ρεζιλικια....ειπαμε να παιξουμε μπαλα οχι να χασουμε με κατεβασμενα χερια....ντροπη μαλακες ελεος....

Live_by_honour
30-11-2009, 02:21
Lol gia to alvano pou mpike sto gipedo kai kala anetos,kanontas xavale oti akouei mousikh kai xoreyei. ase mas re pitsiriko...

GuardianOfIvorytower
30-11-2009, 03:07
Πανυγηρισμός Μήτρογλου στο πρώτο γκολ όλα τα λεφτά :headbang::headbang::headbang::headbang:

τα υπόποιπα αύριο

nothingman
30-11-2009, 03:13
δεν έχω δει λεπτό, ούτε τα γκολ ούτε τίποτε, αυτό εδώ είναι απλά ένα ποστ οπαδού γαύρου, σόρι κιόλα.
αύριο όταν σηκωθώ θα κάτσω να διαβάσω και τις μαλακίες που έγραψες στις προηγούμενες σελίδες.

freak brother
30-11-2009, 03:29
Lol gia to alvano pou mpike sto gipedo kai kala anetos,kanontas xavale oti akouei mousikh kai xoreyei. ase mas re pitsiriko...

to oti einai to palikari alvanikhs katagwghs ti se peiraxe kai to anafereis?

Odonian
30-11-2009, 03:49
δεν έχω δει λεπτό, ούτε τα γκολ ούτε τίποτε, αυτό εδώ είναι απλά ένα ποστ οπαδού γαύρου, σόρι κιόλα.
αύριο όταν σηκωθώ θα κάτσω να διαβάσω και τις μαλακίες που έγραψες στις προηγούμενες σελίδες.

freak brother
30-11-2009, 04:18
Δε συμφωνησαμε για χρονικο διαστημα που θα το κρατησεις, νομιζω μεχρι το επομενο ντερμπυ καλα ειναι, εσυ τι λες?

1 mhna

FIXXXER
30-11-2009, 04:41
2

jack the ripper
30-11-2009, 05:16

:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:

jack the ripper
30-11-2009, 05:38
apo dilwseis ten kate:

- Αν δεν κερδίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό, πότε θα τον κερδίσεις;
«Στο επόμενο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος πρέπει να είδατε ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε τρία γκολ. Τα παιχνίδια καθορίζονται από το πως σκοράρεις και όχι πως παίζεις. Δεν αντιδράσαμε και για αυτό ο Ολυμπιακός μας κέρδισε».

poio mats evlepe o typos?
de lew oti ftaiei mono o ten kate gia to simerino e(einai euthuni kai tou idiou kai twn paiktwn pou itan mesa)

freak brother
30-11-2009, 06:39

+5 kai to epomeno derby sto oaka e!

loipon kai gw gia x to vlepw (an kai endomyxa psinw ena 0-4) o ten kate tha to paei gia arxh laou laou to paixnidi opws proeipan kai oi apo panw ... alla ama dei thn kourash tou antipalou kai tpt kena sto kentro pistevw oti tha dwsei entolh gia pressarisma kai se syndiasmo me tous grhgorous salpi cisse kai ta arga mpak tou gayrou pou einai foveroi sta pshlo paixnidi alla opws exei fanei kai sta paixnidia tou tsou lou me thn mpala katw exoun provlhma .. mporei na mpei kana gkolaki. twra kai apthn allh kai o gauros mporei na ekmetaleutei ta dwrakia pou kanei syxna pykna h amyna mas kai apo to pouthena na anoixei kana score.

to nou sas..

:(

attila
30-11-2009, 08:25
λιβ μπαη πας βολεψε την ψωλαρα του γερμανου στον πατο σου και μετα μιλα

House Of Low Culture
30-11-2009, 09:45
Γ.Σ. Γεωργιάδης: Τα ντέρμπι δεν κρίνουν τίτλους.

Live_by_honour
30-11-2009, 09:59

to oti einai to palikari alvanikhs katagwghs ti se peiraxe kai to anafereis?

Tipota den me piraxe, opws ton melberg px ton leme souido, ton gilberto braziliano etsi kai aytos einai ALVANOS.Esena ti se piraxe pou anefera thn ethnikothta tou kai to sxoliazeis?

warlord mkII
30-11-2009, 10:57
Η πιο ηλίθια ήττα στη ιστορία των ηλίθιων ηττών.

1. λαθος τακτικη (βρισκεις τον γαυρο με τοσες απουσιες, κουρασμενο και με αμπαλη ενδεκαδα και επιλεγεις να το πας το ματς κι εσυ στην αμπαλοσυνη και τη δυναμη. Ε τρως το μπαλακι και καταρρέεις. περαστικά.)
2. κότες. Δεν εχω ξαναδει τετοια καταρευση μετα απο ενα γκολ.

GG*
30-11-2009, 11:03
ωραιο το κρεας κοριτσια?

καρπαζοεισπρακτορας σε ολα τα σπορ παντοτινε

τεν κατε στον θρυλο για βοηθο του αλεξανδρη στις ακαδημιες και νικολακη πατερα δωρεαν διαρκειας για γουρι

μου αρεσει που μπηκαν τα πρασινα λιονταρια στο γηπεδο με υφακι δεν μασαμε,δηλψσεις πελατη κατσουρανη-υφακι του νινη στο ζεσταμα και με το σφυριγμα το σκατο στη καλτσα...

σισε μεγαλος εκτελεστης,ο λετο ωραια κοπελα τον ειδε ο παντος και καυλωσε,κατσουρανης ηγετικη εμφανιση και ο βυντρα που ξερουμε και αγαπαμε...

λολ στον τζορβα που του πεταξαν σουγιαδες:lol:

warlord mkII
30-11-2009, 11:06
εχω την υποψια οτι κανεις ποζες μητρογλου στον καθρεφτη

Live_by_honour
30-11-2009, 11:16
kamia fora h siwph einai xrysos file warlord. Otan h PSOLH einai toso terastia den kanoume ironies.

GG*
30-11-2009, 11:41
warlordy δεν πειραζει πικραμενος ανθρωπος εισαι δεν παρεξηγω

παρε την πρασινη να διαβασεις για ιπταμενα στιλετα και τη σφαγιαστικη διαιτησια-κανε και ενα πικρο καφεδακι και μη λες πολλα..

MaX Payne
30-11-2009, 12:57
μεσα στη χθεσινη 2πλη πικρα η μονη αχτιδα φωτος ηταν η νικη του αντωνακη

http://img33.imageshack.us/img33/4066/samaras.jpg (http://img33.imageshack.us/i/samaras.jpg/)

εγω χρεωνω στο 10 κατε οτι δεν απαιτει ο μαλακας εδω και 2 χρονια εναν τουλαχιστον σοβαρο κεντρικο αμυντικο και παιζουμε ακομη στο 2009 με βυντρες και σαριεγκι

για να μην το γαμαμε ναι κανει μαλακια με τον αριστερο χαφ αλλα δεν εχει γκουνη και ο λετο ειναι για τα θηρια τον μαλακα τον γκαμπριελ δεν επρεπε να βαλει
αλλα μετα το 20 υπαρχεις μονο εσυ στο ματς τα σουτ ειναι 0 10 και καταφερνεις και τρως στις καθυστερησεις γκολ απο γιομα σεντρα πισω απο το κεντρο

μετα στο β δεν υπαρχεις
σπυροπουλος κατσουρανης χάλι

εμετικο σιγνατουρ freak!

Mitsmann
30-11-2009, 13:14
λυπαμαι αλλα ο Τεν Κατε ζητησε βαρβατο κεντρικο αμυντικο και αγοραστηκαν α) ο Καντε που εχει χαθει απο προσωπου γης
β) ενω ο Πατερας εχει κανει ρεβεγιον στο κοτερο επειδη πηραμε το Λετο και γαμησαμε τους γκεηβρους, χουχου!!!, ο Ολυμπιακος παιρνει τον Μελμπεργκ. Μεσα στην αμηχανια, επιλεγεται (?) να δηλωσει ο Τεν Κατε οτι δε γουσταρε τον Μελμπεργκ (ροφλ, που θα ελεγε και ο μιτσμανν) γιατι δεν φτιαχνει παιχνιδι απο πισω, και αντ αυτου πηραμε τον Μπιερσμιρ που γαμαει ρε φιλε Μελμπεργκς για πρωινο.

τα αποτελεσματα εθεαθησαν μαλλον ψες.

Ford Prefect
30-11-2009, 13:20
Πολύ κρέας και είστε και πολύ τυχεροί, μερικά δεν χάνονταν.

Κατά τ'άλλα, σας φταίνε 2 πράγματα. 1. η εμμονή του 10 Κάτε να πειραματίζεται όποιο ματς και να παίζει, Γκάμπριελ αριστερό χαφ, μάλιστα, και 2. και κυριώτερον: φανέλα. Δεν έχετε.

Έπρεπε να το βάλει ο Πάντος να γκρεμιστεί το σύμπαν. Αυτός θα το βάλει κάποτε το σούπερ γιουτιούμπ γκολάκι σε κρίσιμη φάση και θα εκσπερματώσει η μισή Ελλάδα.

Με τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου τον πρώτο, με το πολυβόλο χαχάνιζα την ώρα που κατουρούσα στο ημίχρονο και πιτσίλισα την λεκάνη. Θεούλης.

Με τους τραυματισμούς είναι ανέκδοτο έτσι; Δηλαδή δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Επίσης, προσέξτε πώς κάθε φορά που κάνει μαλακιάρα ο ντουντού, χάνει το άχαστο ή κάτι τέτοιο γυρνάει στην εξέδρα και το παίζει πόρωση. Μπορεί να έκανε 2 κρίσιμες καλές ενέργειες (1 θυμάμαι, λέω 2 έτσι για το σέιφ του πράγματος), αλλά ακόμα είναι σκιά του περσινού του εαυτού.

Τέλος, αν συνεχίσει έτσι, με τέτοια πόρωση δηλαδή, έχει καλώς, αν αρχίσουν μερικοί-μερικοί τα γνωστά, σύντομα θα είμαστε πάλι δεύτεροι. Περιμένουμε και την επιστροφή πολλών βέβαια.

Τον Τζόρβα τον συμπαθούσα γενικά, αλλά εξελίσσεται σε μεγάλο μαλάκα. Τα αεροβόλα του θύμισαν Ριζούπολη ε; Αν ισχύει για το αεροβόλο, μέγας μαλάκας όποιος το έφερε, αλλά εγώ από αλλού τα θυμάμαι...

Ford Prefect
30-11-2009, 13:22
Α, και ο Σαμαράς είναι βαμμένος Ολυμπιακός λέει. Η Ντορούλα πάλι είναι δικιά σας και την βάλατε (αυτοκτονικά θα έλεγα) και στο εξώφυλλο της Πράσινης. Καλά να πάθετε!

MaX Payne
30-11-2009, 14:09
λυπαμαι αλλα ο Τεν Κατε ζητησε βαρβατο κεντρικο αμυντικο ....

ε το ιδιο λεμε
ειπα να απαιτησει κεντρικο αμυντικο οχι να κανει αυτη την μαλακια δηλωση για μελπεργκ η' να μας λεει ποσο μεγαλο μπακ ειναι ο βιντρα

Κατά τ'άλλα, σας φταίνε 2 πράγματα. 1. η εμμονή του 10 Κάτε να πειραματίζεται όποιο ματς και να παίζει, Γκάμπριελ αριστερό χαφ, μάλιστα,

φετο δεν πειραμιζεται σε οποιο ματς και να παιζει
αν ειναι υγιεις παιζουν αυτοι που πρεπει

και χθες δεξια επαιξε ο γκαμπριελ αριστερο χαφ δεν υπηρχε
την μια φαση πηγαινε ο σισε μετα σαλπιγιδις οτι ναναι ητανε

warlord mkII
30-11-2009, 14:15

το πιστευεις πραγματικα αυτο?

Τυχερος στον αθλητισμο είναι μια εννοια πολυ συγκεκριμενη. Αν δηλαδη εμπαινε η κοντρα του Σισε που κατεληξε δοκαρι να πω ναι ειναι κωλοφαρδια. Οπως κωλοφαρδια ειναι που η μπαλα παει στον Μητρογου απο το τυφλο καλαμογυρισμα του Ντουντου. Ο Οσκαρ και ο Μητρογλου δεν ειναι ατυχοι. Ειναι υπερβολικα σιγουροι οτι θα το καρφωσουν και δεν βαζουν σωστα το ποδι τους. Αμα το παμε εκει, πιο κωλοφαρδος ειναι ο γαυρος που δεν εφαγε γκολ στο διαστημα 30 - 45 (αλλα δεν ειναι ατυχος ο παναθηναικος, ειναι απλα ανικανος).

nothingman
30-11-2009, 14:16
@ Μιτσ

Το ενδεχόμενο να το δήλωσε όχι γιατί περίμενε μέσα στο λεωφορείο, αλλά επειδή οπαδοί μιας ομάδας ποδοσφαίρου έκαιγαν αυτοκίνητα λόγω ενός αγώνα, δεν μας περνάει από το μυαλό καν. Όλα έχουν να κάνουν με τον αγώνα και τη νίκη, αμέ.

και λίγο κράτει με τις μούτζες ρε παιδιά, θα σας πούνε και γραφικούς κακομοίρηδες στο τέλος!

Entrancemperium
30-11-2009, 14:34
Τραγική βραδιά ψες.. Κατ' εμέ χειρότερη ήττα και από αυτήν της Ριζούπολης.. Αδιαφορώ για στιλέτα, στιρέλα, πουστριλικάκια του στυλ "μας πόνεσαν οι παλιοαλήτήριοι, και μας καθυστέρησαν και δε βάψαμε με μανό τα νυχάκια μας κλπ".. Χάσαμε από ομάδα 1000000 φορές χειρότερη ποιοτικά, που ειλικρινά σε καμία γραμμή χτες δε πιστεύω ότι ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!
Είχαν ΑΡΧΙΔΓΙΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Αδιαφορώ αν ο Τζόρβας πόναγαν τα αυτάκια του και τα έκλεινε.. Μαλάκα παίζεις σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (καλά οκ δευτεραθλητισμό κάνει αλλά τεσπα) βουλώσου και δείξε αρχίδγια!

Αυτό με τον Τεν Κάτε πλέον καταντάει αηδία! Ως πότε το άσυλο στους πειραματισμούς του και τις διαστροφές του; Δηλαδή συγγνώμη κιόλας αλλά θέλω σοβαρό επιχείρημα από οποιονδήποτε εδώ μέσα για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με Γκάμπριελ να βολτάρει ΠΑΝΤΟΥ μην έχοντας θέση ΠΟΥΘΕΝΑ στο γήπεδο; Ήσουν τόσο άνετος ρε μαλάκα ΤΕΝ ΤΕΝ που γούσταρες να παίξεις με 10 παίχτες εναντίον 11;

Ο Κατσουράνης φυσικά ΧΕΣΤΗΣ (όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο χρήστης Μιτσμανν πρωτύτερα!) Ανύπαρκτος για να μην πω ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ πλήρως, έπρεπε να γίνει αλλαγή ημίχρονο με Νίνη..

Δε θα σταθώ καν σε διαιτητικά λάθη του "υπαλλήλου" Κάκου γιατί ειλικρινά δε με απασχολούν διόλου! Θεωρώ ότι έχω πιο ποιοτική ομάδα και από τον υγιή ΟΣΦΠ και το ματσάκι έπρεπε να παρθεί χτες με άνεση!

Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα που λέγεται παναθηναϊκός καταφέρει να αποκτήσει αρχίδια, κάτι που έχει ο θίασος ΟΣΦΠ και κάνει τον Ζαιρι καλύτερο από το Λέτο, τον Όσκαρ καλύτερο από τον Κατσουράνη, τον Πάντο καλύτερο από τη Γιούρκα, τον Λεονάρντο καλύτερο από το Σπυρόπουλο τότε τα ξαναλέμε..

Το πρωτάθλημα πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι πράσινο, κυρίως γιατί ο ΟΣΦΠ είναι στην κυριολεξία ομάδα 13 14 παιχτών εκ των οποίων οι τραυματισμοί θα τους χτυπήσουν και αυτούς κάποια στιγμή, και με τις θεωρητικά μικρές ομάδες θα έχει απώλειες.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ!!! ΧΤΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!

Για μένα από χτες έπρεπε να τεθεί θέμα Τεν Κάτε.. Δεν ξέρω αν όντως φταίει, δεν είμαι coach αλλά έστω σαν εξιλαστήριο θύμα, ειλικρινά νομίζω τέρμα στην ανοχή.. Ας προπονήσει ο ΤΟΤΗΣ (:pink:)

P.S.: Χρήστη Live_by_Sexual έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα σοκάκια της Μυκόνου!!
P.S. Για το μπασκετάκι, χωρίς καμιά δόση ειρωνίας γούσταρα χτες γαύρο, έδειξέ ότι φέτος μπορεί (κυρίως αν αλλάξει τeχνική ηγεσία, λολ για τη μαιμού στον πάγκο για άλλη μια φορά).. Άπειρο respect στον αθλητή Τζος Τσιλντρες που έκανε ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. Άπειρα λολ στον αθλητή Παπαλουκά και τη σούφρα του!

Αυτά ..

casshern
30-11-2009, 14:55
:!:

Πραγματικά, αυτή η αισιοδοξία που εκφράζετε μερικοί φίλαθλοι Παναθηναικοί ότι ο τίτλος θα είναι πράσινος φέτο, με διασκεδάζει βέβαια, αλλά και με προβληματίζει συνάμα!

Ειδικά μετά το χθεσινό ξεβράκωμα και έχοντας πικρή εμπειρία τόσων χρόνων, θα περίμενε κανείς πιο μετρημένες δηλώσεις. Σίγουρα είναι ένα τρυκ για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις και να ντοπαριστείτε ενόψει της συνέχειας, σε φάση "πάμε γερά, έχουμε καλύτερη ομάδα, απλά πρέπει να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο*, θα πάμε με νίκες ώς το τέλος και ο γκέηβρος όλο και κάποια γκέ(η)λα θα κάνει", αλλά με τη μεταγραφική περίοδο να σιμώνει, τους τραυματίες να επιστρέφουν κάποτε ηβέντσουαλη, εγώ θα ήμουνα πιο φειδωλός στο τρας τόκιν, δε ξέρω.

*το αγαπημένο μου κλισεδάκι για φέτος. Που τα βρίσκετε, και κυρίως πως τα χάφτετε και τα αναπαράγετε με ύφος χιλίων καγκελαρίων, ρε καρντάσηα, δεν το κατάλαβα ποτέ!

Entrancemperium
30-11-2009, 15:01
Χρήστη casshern από ανάγνωση πως τα πας; Διάβασες καλά αυτά που έγραψα; Είδες κάπου υπεροπτική στάση; Κατάλαβες για πιο λόγο μίλησα για πράσινο πρωτάθλημα;
Πάμε πάλι στην Α' Δημοτικού, μαθαίνουμε ανάγνωση, επιστρέφουμε και σχολιάζουμε σωστότερα..

casshern
30-11-2009, 15:12
Μια χαρά τα λες εσύ πασά μου στο πόστ και συνέχισε έτσι, εγώ πιάστηκα μόνο από τη συγκεκριμένη φράση σου, η οποία περιλαμβάνεται σε κάθε ποστ_παναθηναικού. Με την οποία βέβαια διαφωνώ και φρόντισα στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου να αντικρούσω πολιτισμένα. Φυσικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να σε πείσω, αλλά το θέμα μου είναι δεν ήταν αυτό anyway.

Live_by_honour
30-11-2009, 15:19
Xrhsth entrancesouxoumouxoumantalakiaperium ti akrivos se xalaei na to diorthoso?

MaX Payne
30-11-2009, 15:20
casshern η ομας ειναι καλυτερη απο τη μεση και μπρος σε σχεση με αλλες χρονιες ο ολυμπιακος δειχνει χειροτερος σε σχεση με προηγουμενα χρονια (μη κοιτας χθες απο τον ολυμπιακο εχουμε χασει σε μεταξυ μας με κρις καλατζη, τα ντερμπι ειναι αλλου ειδους ματς)
ο κοσμος στηριζει οσο ποτε προπονητη παιχτες διοικηση γιατι ειναι περιεργη η αισιοδοξια δηλ;
δεν λεω θα το παρουμε σιγουρα αλλα πιο αισιοδοξος σε σχεση με αλλες χρονιες και γω ειμαι

μετα

Τραγική βραδιά ψες.. Κατ' εμέ χειρότερη ήττα και από αυτήν της Ριζούπολης..

Για μένα από χτες έπρεπε να τεθεί θέμα Τεν Κάτε.. Δεν ξέρω αν όντως φταίει, δεν είμαι coach αλλά έστω σαν εξιλαστήριο θύμα, ειλικρινά νομίζω τέρμα στην ανοχή.. Ας προπονήσει ο ΤΟΤΗΣ (:pink:)

ε καπου το χανουμε λιγο

ειναι η 1η ηττα του σε 11 μηνες και επειδη αν φυγει μπορει να παμε σε λυσεις τοτη μπακε μαλεζανι σκαζνι κλπ ο τεν κατε πρεπει να μεινει μεχρι τελος (εκτος αν διαλυθουμε και παμε απο ηττα σε ηττα)

Ford Prefect
30-11-2009, 15:31

το πιστευεις πραγματικα αυτο?

Φυσικά.

Ο Οσκαρ και ο Μητρογλου δεν ειναι ατυχοι. Ειναι υπερβολικα σιγουροι οτι θα το καρφωσουν και δεν βαζουν σωστα το ποδι τους.

Δεν είπα ότι αυτοί ήταν άτυχοι (ο Μήτρογλου ήταν αλλά λέμε), εσείς είστε κωλόφαρδοι που σε δύο συγκεκριμένες στιγμές οι παίκται μας τέλειωσαν μια φάση που στις 99 φορές από τις 100 θα το έχωναν. Ειδικά του Όσκαρ πρέπει να μπει στη διαφήμιση της Νόβα. (Το είπε κανείς άλλο αυτό; Ντέζα βου).

Αμα το παμε εκει, πιο κωλοφαρδος ειναι ο γαυρος που δεν εφαγε γκολ στο διαστημα 30 - 45 (αλλα δεν ειναι ατυχος ο παναθηναικος, ειναι απλα ανικανος).
Ε; Τι έκανε τότε ο Παναθηναϊκός που είχε αξιώσεις; Την διπλή φάση του Σισέ θυμάμαι. Μετά χιλιαοχτακόσα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (γράφουν ωραία όμως στα στατιστικά, πού το πας αυτό;) και τίποτα άλλο.

Α, ρε Πάντο, α, ρε Πάντο! Ζω για τη στιγμή αυτή ρε θηρίο!

warlord mkII
30-11-2009, 15:41
Πως ειναι κωλοφαρδος ο παο ενω κανουν λαθος οι παιχτες του οσφπ? Ας το βαζαν καλα το ποδαρακι τους να μαζεψουμε 4.

Ξεχνας και τη φαση με το Σαλπιγγιδη που παει κατα λαθος η μπαλα στην αγκαλια του κηπουρου.
Εμενα πιο κωλοφαρδο μου ακουγεται το γκολ στο 45 απο γιομα-τυφλη κεφαλια-γυριστο στο οπου να ναι με καλαμι, χωρις να εχω κανει 1 ευκαιρια τη χρονικη στιγμη που ο αντιπαλος εκανε εστω 2 καλες (τα σουτ στα περιστερια και οι 10 τελικες δεν μετρανε, δεν ειναι μπασκετ).

Ατυχια στον αθλητισμο δεν υπαρχει (εκτος σπανιων και τραβηγμενων περιπτωσεων πχ κοντρες). Υπαρχει ανικανοτητα και χαλαροτητα.

Entrancemperium
30-11-2009, 15:43
Xrhsth entrancesouxoumouxoumantalakiaperium ti akrivos se xalaei na to diorthoso?

ΕΣΥ!

Live_by_honour
30-11-2009, 15:53

ΕΣΥ!
e re aderfe pezei kai to ingore, an kai tha protimousa na me voithiseis wste na ginw kaliteros anthropos legontas mou ti akrivos se pirazei...

BlackiE
30-11-2009, 15:56
Αμα το παμε εκει, πιο κωλοφαρδος ειναι ο γαυρος που δεν εφαγε γκολ στο διαστημα 30 - 45 (αλλα δεν ειναι ατυχος ο παναθηναικος, ειναι απλα ανικανος).
Ε; Τι έκανε τότε ο Παναθηναϊκός που είχε αξιώσεις; Την διπλή φάση του Σισέ θυμάμαι.

Η οποία ήταν στο 60-65 και όχι στο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου που είχε την υπεροχή η ζέλα. Στο συγκεκριμένο διάστημα εγώ θυμάμαι μόνο τα σουτ στα περιστέρια.

warlord mkII
30-11-2009, 15:59
λεει τη φαση με το πρωτο σουτ στον ραουλ μπραβο και 2ο στα περιστερια, η οποια εγινε στο 1ο ημιχρονο.

BlackiE
30-11-2009, 16:00
:oops:

Ford Prefect
30-11-2009, 16:02
Πως ειναι κωλοφαρδος ο παο ενω κανουν λαθος οι παιχτες του οσφπ? Ας το βαζαν καλα το ποδαρακι τους να μαζεψουμε 4.

Ε, τα ίδια θα λέμε; 9/10 θα το έβαζαν κανονικά, δεν το έβαλαν τώρα. Δεν είναι επιστήμη. Δεν τους είπα άτυχους. Εσάς είπα τυχερούς. Έχει πολύ συγκεκριμένη διαφορά. Το γυριστό του Ντουντού, ε, έπιασε, αλλά δεν το λες και εξωπραγματικό, εκεί ήθελε να τη στείλει. Ας όψεται η άμυνά σας που άφησε τον μπιστολέρο ελεύθερο (δις). Είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε αυτή τη φάση, δεν λέω, αλλά πώς γίνεται να βλέπεις τύχη/ατυχία στα δικά σας και να κάνεις διαπιστώσεις για μη ατυχίες στον αθλητισμό δεν το καταλαβαίνω.

Όσο για τον κηπουρό, ακόμα δεν βαρεθήκατε να λέτε για την κωλοφαρδία του; Είναι εκεί που πρέπει να είναι ο άνθρωπος, η μισή θέση αυτό είναι.

Odonian
30-11-2009, 16:27
@ Μιτσ

και λίγο κράτει με τις μούτζες ρε παιδιά, θα σας πούνε και γραφικούς κακομοίρηδες στο τέλος!

:oops: Δεν την εννοούσα... :oops:

Κατά τα άλλα τι συζητάτε ρε παιδιά, ειλικρινά. Ο ΠΑΟ ήταν λίγο καλύτερος στο πρώτο, μπήκε ένα γκολ που δεν περίμενε κανείς και στο δεύτερο η έδρα και η σιγουριά ανθρώπων που έχουν πάρει πρωταθλήματα καθάρισε το ματς. Ο ΠΑΟ για να μπορέσει να πάρει τέτοια παιχνίδια που στραβώνουν, πρέπει να γίνει μεγαλύτερη ομάδα και αυτό γίνεται μόνο με τίτλους. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, να δείτε πώς οι ίδιοι παίκτες θα παίζουν άλλο ποδόσφαιρο - ο Λέτο με την κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό έβγαζε μάτια σε σχέση με τους άλλους στην αρχή του πρωταθλήματος και εντελώς λογικά τον παρέσυρε το άγχος όλης της ομάδας για το κάθε αποτέλεσμα.

Είναι επίσης φανερό για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να έχεις έδρα. Ο ΠΑΟ παίζει σε ένα κρύο χωραφάκι. Όσοι ξεχνάνε να προσθέσουν αυτόν τον παράγοντα στη νίκη του γαυρου και είναι ακραίοι στους χαρακτηρισμούς τους για το πόσο "γάμησαν τον βάζελο", καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν. Δεν είναι αυτή η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Εκτός αν προετοιμάζεται η απάντηση σε περίπτωση που χαθεί το πρωτάθλημα: "ναι αλλά στο καραισκακη σου έριξα 2". Ε λολ.

GuardianOfIvorytower
30-11-2009, 16:28
Τα είπατε πιστεύω τα περισσότερα..

Πραγματικά το φοβόμουν χτες το παιχνίδι, αλλά τέτοιο δεύτερο ημίχρονο δεν ονειρευόμουν ε. Φυσικά κ δεν παίξαμε διαστημική μπαλάρα (όπου κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου σε κάποια "εφημερίδα"), αλλά δεδομένων των συνθηκών (γνωστοί τραυματίες + 3 νέοι μες στο παιχνίδι - έλεος πια) εννοείται ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τι να λέμε, το πάτε κ οι υπόλοιποι, φανέλα καρδιά κότσια τα πάντα όλα που λέει κ ο λόγος πρωταθλητή. Μπράβο στην ομάδα. Πολλά :pink: Μήτρογλου (τρελή γκολάρα το 2ο, Ζαϊρί μάλλον το καλύτερο παιχνίδι του, τουλάχιστον από όσα θυμάμαι, Μέλμπεργκ τεράστιος, Ντουντού πεσμένος αλλά έβγαλε τη μπαλιά στο πρώτο γκολ, Μαρέσκα θυμάμαι μόνο ένα ψιλοκαλό σουτ του στην αρχή (νομίζω δεν του ταιριάζει η θέση αμυντικού χαφ αλλά με τις απουσίες...), συγκινητικός Γκαλίτσιος, Όσκαρ έχασε το άχαστο, ε αν το έβαζε κ ο Πάντος...

Παναθηναϊκός τραγικός μετά το 2-0, έδειξε χάλια ψυχολογία

Φυσικά κ δεν κρίθηκε τπτ ακόμα, αλλά νίκη σε ντέρμπυ είναι νίκη σε ντέρμπυ, συν το προσπέρασμα στη βαθμολογία κ το θέμα ψυχολογίας που αυτό προσφέρει

Μπάσκετ το φοβόμουν μέχρι κ το τελευταίο 4-3λεπτο, αλλά συνολικά παίξαμε καλύτερα (ας μη χάναμε κ 10 βολές) κ αξίζαμε τη νίκη. Κ εννοείται ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Απόλυτο respect σε Τσίλντρες!!!

Nasum
30-11-2009, 16:41
Ο κηπουρος ειναι κωλοφαρδος,ο Οσκαρ και ο Ραουλ Μπραβο ειναι γελοιοδεστατοι ποδοσφαιριστες,ο Μητρογλου δεν ξερει να κανει κοντρολ και τιποτα απο ολα αυτα δεν αλλαζει μετα το χθεσινο.Γιατι αλλο η ανικανοτητα του Οσκαρ να βαλει το 3ο και αλλο η τυχη.
Εμεις δεν κατεβηκαμε καν στο γηπεδο και εχω βαρεθει αυτη την ασυλια στον Τεν Κατε.Ο ιδιος δεν εχει καμια φιλοδοξια,αλλωστε εχει δηλωσει οτι σκεφτεται το τελος της προπονητικης.Ανορθοδοξο σχημα,με 3 αμυντικα χαφ,με τον φυγοπονο Γκαμπριελ και τον ντεφορμε Σαλπι στα ακρα,ο ενας με αναποδο ποδι.Τραγικη λογικη.Καλα,για τον παλαιμαχο και νυν ραλιστα Γιουρκα κανενα σχολιο.Κακιστες επιλογες,για ενα ντερμπυ που ο αντιπαλος κατεβηκε με μιση ομαδα.
Απο εκει και περα,φανηκε οτι οι αλλοι βαριουνται να παιξουν.Φαγανε το 1ο,οπως το φαγανε και πεταξανε λευκη πετσετα.Λες και τελειωνει ενα παιχνιδι επειδη εφαγες ενα γκολ.Κανενα παθος,κανενα ζορι.Στη καραπουτσακλαρα τους.Παιζει να ιδρωσα στη καρεκλα πιο πολυ απο τον Κατσουρανη.
Το σλαλομ του Τασοπαντου στο τελος απεικονιζει ολο το παιχνιδι.Χωρις παραπανω αναλυσεις.

warlord mkII
30-11-2009, 16:41
Ε, τα ίδια θα λέμε; 9/10 θα το έβαζαν κανονικά, δεν το έβαλαν τώρα. Δεν είναι επιστήμη. Δεν τους είπα άτυχους. Εσάς είπα τυχερούς. Έχει πολύ συγκεκριμένη διαφορά. Το γυριστό του Ντουντού, ε, έπιασε, αλλά δεν το λες και εξωπραγματικό, εκεί ήθελε να τη στείλει. Ας όψεται η άμυνά σας που άφησε τον μπιστολέρο ελεύθερο (δις). Είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε αυτή τη φάση, δεν λέω, αλλά πώς γίνεται να βλέπεις τύχη/ατυχία στα δικά σας και να κάνεις διαπιστώσεις για μη ατυχίες στον αθλητισμό δεν το καταλαβαίνω.

Ε αυτο σου λεω, οτι δεν υπαρχει θεμα τυχης/ατυχιας. Ανικανότητας και χαλαροτητας υπαρχει. Και γενικα στον αθλητισμο παιρνεις αυτο που δικαιουσαι (χωρις παραγοντα διαιτησιας). Η Πατουλιδου πχ ναι ειναι κωλοφαρδη που επεσε η Τζόυνερ αλλα ταυτοχρονα η Τζόυνερ δεν ειναι ατυχη, απροσεχτη ειναι.

Ford Prefect
30-11-2009, 16:57
E, και εμείς δεν είμαστε άτυχοι, απρόσεκτοι είμαστε και εσείς είστε η Πατουλίδου.

Amnesiac.
30-11-2009, 16:59
@ Μιτσ

:oops: Δεν την εννοούσα... :oops:

Κατά τα άλλα τι συζητάτε ρε παιδιά, ειλικρινά. Ο ΠΑΟ ήταν λίγο καλύτερος στο πρώτο, μπήκε ένα γκολ που δεν περίμενε κανείς και στο δεύτερο η έδρα και η σιγουριά ανθρώπων που έχουν πάρει πρωταθλήματα καθάρισε το ματς. Ο ΠΑΟ για να μπορέσει να πάρει τέτοια παιχνίδια που στραβώνουν, πρέπει να γίνει μεγαλύτερη ομάδα και αυτό γίνεται μόνο με τίτλους. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, να δείτε πώς οι ίδιοι παίκτες θα παίζουν άλλο ποδόσφαιρο - ο Λέτο με την κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό έβγαζε μάτια σε σχέση με τους άλλους στην αρχή του πρωταθλήματος και εντελώς λογικά τον παρέσυρε το άγχος όλης της ομάδας για το κάθε αποτέλεσμα.

Είναι επίσης φανερό για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να έχεις έδρα. Ο ΠΑΟ παίζει σε ένα κρύο χωραφάκι. Όσοι ξεχνάνε να προσθέσουν αυτόν τον παράγοντα στη νίκη του γαυρου και είναι ακραίοι στους χαρακτηρισμούς τους για το πόσο "γάμησαν τον βάζελο", καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν. Δεν είναι αυτή η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Εκτός αν προετοιμάζεται η απάντηση σε περίπτωση που χαθεί το πρωτάθλημα: "ναι αλλά στο καραισκακη σου έριξα 2". Ε λολ.

Πολύ σωστό ποστ (περιέργως)

Νομίζω είναι προφανές ότι ο βάζελος, όπως και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, έπειτα από τόσα χρόνια χαμένων πρωταθλημάτων έχει αποκτήσει ένα ωραιότατο κόμπλεξ με την κορυφή. Σαν να τα χάνει όταν πρέπει να κρατήσει την πρώτη θέση. Δηλαδή δείτε πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα μια βδομάδα και κάτι πιο πριν που ο Ολυμπιακός είχε φέρει την ισοπαλία με τον ΠΑΣ και ο βάζελος έπαιζε με τον Αστέρα στην έδρα του.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς Γκαλέτι, Ντιόγκο, Νταρμπισάιρ, Λεντέσμα, Στολτίδη, Τοροσίδη, με ανέτοιμο Αβραάμ, για να μην αναφέρουμε και τις βασικότατες ελλείψεις λόγω μεταγραφικού σχεδιασμού, είχε παιχνίδι τσουλου μεσοβδόμαδα ενώ ο βάζελος τίποτα, έκανε 3 αναγκαστικές αλλαγές και παρολαυτά κέρδισε εύκολα.

Και χωρίς ο Παναθηναϊκός να είναι τραγικός.

Ε αυτό το πράγμα μόνο με τον παράγοντα "κόμπλεξ" εξηγείται, δεν είναι θέμα διαφοράς δυναμικότητας, δεν πιστεύω ότι αν παίζαμε πλήρεις το σκορ θα ήταν 17-0 ξερωγώ, απλά εμείς έχουμε τα ΑΡΧΙΔΙΑ του πρωταθλητή (και αεροβόλα λολ) και αυτό σε ένα ντέρμπυ πολλές φορές αρκεί.

έντιτ : τον Σεϊταρίδη πραγματικά τον λυπήθηκε η καρδούλα μου. Δεν είναι ποδοσφαιριστής αυτό το πράγμα.

Odonian
30-11-2009, 17:37
Να 'σαι καλά.

Πέρα από τα αγωνιστικά τώρα, έχει ανάγκη πραγματικά ο πρωταθλητής όλη αυτή την καφρίλα; Μπλόκα, καμένα αυτοκίνητα και ξύλο με ΜΑΤ και αεροβόλα στο γήπεδο; Ας κάνει κάτι κάποια στιγμή ο επίσημος ολυμπιακος για το ζήτημα. Αγνοήστε για λίγο το μιτσμαννικό ριφλέξ του γαυρου που διαβάζει πράσινη, να βλέπετε παντού γκρινιάρηδες και σκεφτείτε λίγο πόσο "ντροπή του ποδοσφαίρου" (χεχ) ήταν αυτά που έγιναν, ανεξάρτητα από το ποιοι οπαδοί τα έκαναν.

εσείς είστε η Πατουλίδου

χοντρό

GG*
30-11-2009, 17:51
μηπως ηταν τα ιδια αεροβολα με αυτα του οακα στο μπασκετ με το πολιτισμενο κοινο του παο?

Odonian
30-11-2009, 18:27
Εντάξει, αυτές οι απαντήσεις είναι που το μαλακίζουν το θέμα. Μπορούμε να μιλάμε κάνα μήνα για το ποιος είναι χειρότερος, δεν κοιτάμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι;

edit:

Όπως γράφουμε από χθες, ο Άλεξ Τζόρβας, έγινε αποδέκτης πολλών αντικειμένων. Από κροτίδες μέχρι και καρότα «έφαγε» ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ενώ σε κάποια φάση έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ένα κομμένο κεφάλι λαγού!

Epic

Raven Lord
30-11-2009, 19:41
βλέπω δειλά - δειλά να μιλάνε σχεδόν όλοι για τεν κάτε. τι παίχτηκε ρε παιδιά? αυτός είναι, αυτά κάνει από την αρχή. για το χτεσινό μάλιστα δεν τον θεωρώ τον κύριο υπέυθυνο. είπαμε για γκάμπριελ ότι φέτο δεν παίζει καλά μπροστά - αλλά έχει παίξει καλά ως μπακ - και για σάλπι που φαίνεται ντεφορμέ, τον έβαλε κ στην ανάποδη πλευρά. επίσης, ο κατσουράνης μπροστά από τα αμυντικά χαφ είναι σε ΟΛΑ τα ματς ανύπαρκτος, αντίθετα με όταν παίζει δίπλα από το ζιλμπέρτο, οπότε συνήθως σκοράρει. ότι ο τεν τεν είναι τυφλός και κολλημένος το ξέραμε. παρόλα αυτά έχει διορθωθεί αρκετά σε σχέση με τις αρχές του φθινοπώρου. ακόμη κ έτσι έχεις απέναντι μια ΣΑΠΙΑ ομάδα, οι οποία έκανε 3 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ αλλαγές και έχει καμιά 10αριά τραυματίες ακόμη. έχεις μια ομάδα που της γύρισαν ματς τα - τρίτα από το τέλος - γιάννενα, ενώ έχαναν 0-2 στο '83! έχεις μια ομάδα που εκτός από το πρώτο 10λεπτο δεν ξέρει που πατάει και πού βρίσκεται. τρως ένα γκολ από μια άθλια γιόμα μετά από φαλτσοσφύριγμα. και εκεί τα παρατάς όλα!?!? δηλαδή έλεος! ο τεν τεν φταίει όσο έφταιγε κ όταν τον έκραζα και ίσως λιγότερο αυτή τη φορά. τώρα τον ανακαλύψαμε ξαφνικά?

Odonian
30-11-2009, 19:53
Ο Κατσουράνης δεν έπαιξε άσχημα λόγω θέσης ή Τεν Κάτε, την έχει δει από τότε που γύρισε και δε μαρκάρει, δεν τρέχει και αφήνει τις μπάλες να περνάνε από δίπλα του. Με τις μικρές ομάδες και με τον Ζιλμπέρτο μέσα που τρέχει για 3 δε φαίνεται αυτό, σκοράρει κιόλας εκμεταλλευόμενος τους χώρους του Σισέ και τον έχουν κάνει ήρωα οι ΑΡΔ. Σόρι, αλλά τα ντέρμπυ δεν παίρνονται έτσι όμως. Όταν βγήκε ο Σιμάο είχαμε έναν παίκτη στο κέντρο και χάσαμε το ματς. Εδώ δε χρειάζεται κανένας Τεν Κάτε για να καταλάβει ο Κατσουράνης ότι πρέπει να ματώσει σε αυτό το ματς.

Mitsmann
30-11-2009, 19:55
Ο Κατσουράνης δεν έπαιξε άσχημα λόγω θέσης ή Τεν Κάτε, ειναι κοτα στο καραισκακη εδω και 100 χρονια περιπου

Odonian
30-11-2009, 19:59
Δεν έχω κάνει αρχείο με τις επιδόσεις του στο καραισκακη, αυτό που έπαιξε χτες ήταν αυτό που παίζει φέτος σε κάθε ματς, απλά φάνηκε περισσότερο.

Raven Lord
30-11-2009, 20:10
όταν το κάρφωνε στο 93' στη ριζούπολη δεν ήταν κότα. τεσπα...

Odonian
30-11-2009, 20:15
καραισκακη είπε!!!

Raven Lord
30-11-2009, 20:19
στα φρύδια μας :P

Death MD
30-11-2009, 21:23
να πω κι εγω τα δικα μου.
μεχρι τον αστερα ελεγα οτι το ντερμπυ παει χ 2.
απο κυριακη και μετα ελεγα στανταρ ασσο. για πολλους και διαφορους λογους.
χτες ακουσα εντεκαδα και ειπα 2 γκολ στο ημιχρονο και αν σωσουμε τα προσχηματα με ενα 2-0, 2-1 θα μαστε τυχεροι.
ακουγα καρπετοπανουτσους το μεσημερι και αρχιζω μ αυτο λεγοντας πως πριν το παιχνιδι στο δρομο και με ολα οσα ειχαν γινει καθοδον πολυ σωστα ο πατερας δεν πηρε την ομαδα να φυγει οπως ελεγε ο ερπετοπουλος και εκανε λογω για τζαμπα μαγκια ολη τη βδομαδα.
σον αφορα τα προεορτια της εβδομαδας πολυ σωστα πραττει και καταγγελει δημοσια τον κροκους για τα περι σκοτωστε τους σπαστε τους τα ποδια κλπ.οταν ο προδοτης βγαινει και τα λεει στους εργαζομενους του αυτα τι θα κανουν τα προβατα απο κατω? τα χειροτερα.οποτε μια χαρα τα ειπε.
οσον αφορα τα περι τζιγγερ 2 χρονια πριν οποιοσδηποτε νοημον ανθρωπος μπορει να καταλαβει οτι ουδεμια σχεση εχουν με σπασιμο ποδιων και σκοτωματα και παραγγελιες τετοιου τυπου καθως ειπωθηκε σε κοπη πιτας και εβγαλε απλα εναν οπαδικο χαρακτηρα χρησιμοποιωντας συνθημα της εξεδρας προς χαρην αστεισμου για να ντοπαρει τους εργαζομενους του. να συμφωνησουμε ομως οτι και αυτο δεν επρεπε να ειπωθει και να παμε παρακατω.

κατι σκατοψυχα παιδακια ,μουλους της κοινωνιας οπως τον honour ,που μιλανε για αλβανους με γουοκμαν δεν θα τα σχολιασω.

παμε στο παιχνιδι.
χεσμενοι το πρωτο 10λεπτο με απιστευτους χωρους στο γαυρο αλλα χωρις καμμια μεγαλη φαση ...ανουσια υπεροχη του γαυρου.
απο 10-15 ως το 40 φορτσαρουμε και για κανα 10λεπτο σχεδον μονοτερμα με συνεχομενες φασεις στην περιοχη και ειτε με κηπουρο ειτε με μπραβο και δοκαρι κρατανε το 0.
ερχεται το γκολ σε νεκρο σημειο και παμε ημιχρονο.
στο 2ο δεν υπαρχει παναθηναικος.δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο.περαν μιας διπλης φασης του σισε ολα τα αλλα υπο το 0.ανυπαρκτοι γενικα.

το πρωταθλημα προφανως και δεν χαθηκε , χαθηκαν οι εντυπωσεις και η κορυφη κι ας εχουμε πιο δυσκολο προγραμμα στο 2ο γυρο.αν εχουν τ αντερα ας αποδειξουν οτι μπορουν να το παρουν και τωρα που δυσκολευει.πιο αντρικιο θα ειναι.1 βαθμος αλλωστε μπορει να καλυφθει ακομα και σε 6 μερες. ο γαυρος δεν εχει αποδειξει πως ειναι σταθερος και τα προβληματα με τον παγκο και τους τραυματιες συνεχιζοντε.οποτε επι της ουσιας δεν αλλαξαν και πολλα.
αυτα περι πληροτητας με τους 400.000 τραυματιες που δεν επαιζαν και αν επαιζαν θα τρωγαμε 1 γκολ καθε μιλισεκοντ ειναι για γελια και μονο.
τα ντερμπυ ειναι ειδικης σημασιας παιχνιδια και οσο πιο σιγουρη ειναι μια ομαδα πως θα το παρει τοσο πιο ευκολα ερχεται η γκελα.

ο τεν κατε εκανε ελλεινο στησιμο και κοουτσαρισμα και δεν χρειαζεται αναλυση ολοι τα ειπατε.

παμε στα μεθεορτια.οσον αφορα αεροβολα και σουγιαδες αυτα ειναι γραμμενα στο φυλο αγωνα αλλα νομιζω οτι προκειται για προπαγανδα καθως μαλλον ο τζορβας τραυματιστηκε στο ημιχρονο απο αεροβολο που ειχε φερει ο αντωνιου στα αποδυτηρια και ο σειταριδης ειχε ετοιμο σουγια μειντ ιν παιανια στο σωβρακακι και βρηκε σε καποια φαση την ευκαιρια και τον εδωσε στο διαιτητη. να εγκλιθει η παε παο αμεσα για αυτο το φιασκο και να της κοπουν 3-6 βαθμοι και ολα τα εντος εδρας κεκλειμενων των θυρων.

για αλλη μια φορα κροκους μεγας μαγκας.
αλλα τι να πεις ...εδω εφτασε ο καρπετ που ειναι και καλα αντικειμενικος να ζηταει εμμεσως πλην σαφως απο τον ησαια ,εν μεσω ειρωνικων γελιων, να ζητησει συγγνςμη που κατεβηκε ο παο στο γηπεδο να παιξει και δεν σηκωθηκε να φυγει να μηδενιστει.

Live_by_honour
30-11-2009, 21:52
re paidia pote to alvanos egine vrisia kai skalosate oloi?kala vlamenoi eiste?Moulos eisai kai fenesai arxidi

nothingman
30-11-2009, 22:36
σκάσε πια ρε αμερικάνε
:!:

Mitsmann
01-12-2009, 00:12
να πω κι εγω τα δικα μου.
μεχρι τον αστερα ελεγα οτι το ντερμπυ παει χ 2.
απο κυριακη και μετα ελεγα στανταρ ασσο. για πολλους και διαφορους λογους.
χτες ακουσα εντεκαδα και ειπα 2 γκολ στο ημιχρονο και αν σωσουμε τα προσχηματα με ενα 2-0, 2-1 θα μαστε τυχεροι.
ακουγα καρπετοπανουτσους το μεσημερι και αρχιζω μ αυτο λεγοντας πως πριν το παιχνιδι στο δρομο και με ολα οσα ειχαν γινει καθοδον πολυ σωστα ο πατερας δεν πηρε την ομαδα να φυγει οπως ελεγε ο ερπετοπουλος και εκανε λογω για τζαμπα μαγκια ολη τη βδομαδα.
σον αφορα τα προεορτια της εβδομαδας πολυ σωστα πραττει και καταγγελει δημοσια τον κροκους για τα περι σκοτωστε τους σπαστε τους τα ποδια κλπ.οταν ο προδοτης βγαινει και τα λεει στους εργαζομενους του αυτα τι θα κανουν τα προβατα απο κατω? τα χειροτερα.οποτε μια χαρα τα ειπε.
οσον αφορα τα περι τζιγγερ 2 χρονια πριν οποιοσδηποτε νοημον ανθρωπος μπορει να καταλαβει οτι ουδεμια σχεση εχουν με σπασιμο ποδιων και σκοτωματα και παραγγελιες τετοιου τυπου καθως ειπωθηκε σε κοπη πιτας και εβγαλε απλα εναν οπαδικο χαρακτηρα χρησιμοποιωντας συνθημα της εξεδρας προς χαρην αστεισμου για να ντοπαρει τους εργαζομενους του. να συμφωνησουμε ομως οτι και αυτο δεν επρεπε να ειπωθει και να παμε παρακατω.

κατι σκατοψυχα παιδακια ,μουλους της κοινωνιας οπως τον honour ,που μιλανε για αλβανους με γουοκμαν δεν θα τα σχολιασω.

παμε στο παιχνιδι.
χεσμενοι το πρωτο 10λεπτο με απιστευτους χωρους στο γαυρο αλλα χωρις καμμια μεγαλη φαση ...ανουσια υπεροχη του γαυρου.
απο 10-15 ως το 40 φορτσαρουμε και για κανα 10λεπτο σχεδον μονοτερμα με συνεχομενες φασεις στην περιοχη και ειτε με κηπουρο ειτε με μπραβο και δοκαρι κρατανε το 0.
ερχεται το γκολ σε νεκρο σημειο και παμε ημιχρονο.
στο 2ο δεν υπαρχει παναθηναικος.δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο.περαν μιας διπλης φασης του σισε ολα τα αλλα υπο το 0.ανυπαρκτοι γενικα.

το πρωταθλημα προφανως και δεν χαθηκε , χαθηκαν οι εντυπωσεις και η κορυφη κι ας εχουμε πιο δυσκολο προγραμμα στο 2ο γυρο.αν εχουν τ αντερα ας αποδειξουν οτι μπορουν να το παρουν και τωρα που δυσκολευει.πιο αντρικιο θα ειναι.1 βαθμος αλλωστε μπορει να καλυφθει ακομα και σε 6 μερες. ο γαυρος δεν εχει αποδειξει πως ειναι σταθερος και τα προβληματα με τον παγκο και τους τραυματιες συνεχιζοντε.οποτε επι της ουσιας δεν αλλαξαν και πολλα.
αυτα περι πληροτητας με τους 400.000 τραυματιες που δεν επαιζαν και αν επαιζαν θα τρωγαμε 1 γκολ καθε μιλισεκοντ ειναι για γελια και μονο.
τα ντερμπυ ειναι ειδικης σημασιας παιχνιδια και οσο πιο σιγουρη ειναι μια ομαδα πως θα το παρει τοσο πιο ευκολα ερχεται η γκελα.

ο τεν κατε εκανε ελλεινο στησιμο και κοουτσαρισμα και δεν χρειαζεται αναλυση ολοι τα ειπατε.

παμε στα μεθεορτια.οσον αφορα αεροβολα και σουγιαδες αυτα ειναι γραμμενα στο φυλο αγωνα αλλα νομιζω οτι προκειται για προπαγανδα καθως μαλλον ο τζορβας τραυματιστηκε στο ημιχρονο απο αεροβολο που ειχε φερει ο αντωνιου στα αποδυτηρια και ο σειταριδης ειχε ετοιμο σουγια μειντ ιν παιανια στο σωβρακακι και βρηκε σε καποια φαση την ευκαιρια και τον εδωσε στο διαιτητη. να εγκλιθει η παε παο αμεσα για αυτο το φιασκο και να της κοπουν 3-6 βαθμοι και ολα τα εντος εδρας κεκλειμενων των θυρων.

για αλλη μια φορα κροκους μεγας μαγκας.
αλλα τι να πεις ...εδω εφτασε ο καρπετ που ειναι και καλα αντικειμενικος να ζηταει εμμεσως πλην σαφως απο τον ησαια ,εν μεσω ειρωνικων γελιων, να ζητησει συγγνςμη που κατεβηκε ο παο στο γηπεδο να παιξει και δεν σηκωθηκε να φυγει να μηδενιστει.

εχετε δικιο. ευτυχως που θα μας τσακισετε στο β γυρο, οταν ολα θα ειναι αγγελικα πλασμενα.

Death MD
01-12-2009, 01:18
μη βαζεις λεξεις στο ποστ μου

Mitsmann
01-12-2009, 01:27
Δεν εχω να πω και δε θελω να πω τιποτα αλλο για το ματς. ο Παναθηναικος εχει υποστει συντριπτικη ηττα (για τον Οδονιαν ηταν μια αδιαφορη ηττα που δε κρινει τιποτα, δεν ειμαι βεβαιος οτι συμφωνειτε ολοι σας) τηρουμενων των αναλογιων. Εκτος αν, οπως λες, οι απουσιες Γκαλετι, Τοροσιδη, Ντιογο, Ντερμπυσαηρ, Λεντεσμα, Στολτιδη και στα καπακια Ζεβλακοφ, Λεοναρντο, Ραουλ Μπραβο ειναι για γελια οπως λες. Αφαιρεσε τους αντιστοιχους πρασινοι, να γελασω και εγω λιγο.
ο Παναθηναικος εχτες εγινε θρυψαλα και τα μισα σας ποστς, λενε για αεροβολα που μπηκαν και με εντολη μεσα (καλο ειναι να μας το αποδειξει ο Τζορβας ολο αυτο, αλλιως γενικα οταν ξεβρακωνεται η ομαδα του, να το βουλωνει) και για μποτιλιαρισμα στο Καλλιμαρμαρο.

Οπως επιθυμειτε, αλλα κακο σε σας κανετε.
η αληθεια ειναι απλη και ειναι αυτη.

Χτες,

Αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχει γινει αλλα δε γουσταρετε να το παραδεχτειτε ουτε στον καθρεφτη σας, ειναι οτι ο Παναθηναικος εχασε απ την Φανελα του Ολυμπιακου.

Death MD
01-12-2009, 01:56
το οτι ολοι βγαινουν και λενε οτι αναστησαμε τον γαυρο ειναι διαφορετικη διατυπωση σ αυτο που λες.
απλα οι μεν γαυροι το λετε με τον δικο σου τροπο για να σας ακουγεται καλα , ενω σε μας ακουγεται καλα να λεμε οτι σας αναστησαμε.
λοιπον επι της βασεως συμφωνουμε οσο κι αν δεν θες να το παραδεχτεις.
κουτσουρεμενοι και πεθαμενοι ειστε εδω και καιρο, σας πετυχαμε σε σχετικα χαλια φαση και μας κερδεψατε. μαγκια σας και ξερατα και εμετοι για μας. τα ιδια λεμε.

εγω προσωπικα με πληρη γαυρο δεν νομιζω να ειχε τρελη διαφορα το ματς και δεν δεχομαι οτι θα βαζατε τα απειρα γκολ οπως θελετε να εχετε ονειρωξεις.
μπορει και να χανατε.
αν αν αν αν αν , αυτη ειναι η συζητηση ....ενα μεγαλο ΑΝ.
ε οκ ο καθενας θα λεει τα δικα του.
οσον αφορα την επικεντρωση μας σε σουγιαδες καλιμαρμαρα και μπιστολια , ε σορυ αλλα σχολιαζω προσωπικα το τι βιωσαμε απο την τιβι ως ανθρωποι - οπαδοι του παο απο τις 6 ως τις 9.30. Το ιδιο θεωρω πως κανουν ολοι.
τι να κανουμε , αυτα γινανε , λεμε να τα σχολιασουμε κι αυτα.
δε γινεται να ειμαστε ολοι γαυροι και αυτο που μας εμεινε μονο απ τη χτεσινη μερα να ειναι ποσο καυλα ομαδα εχουμε με τεραστιες αρχιδαρες ωστε με 11 φανελες με το δαφνοστεφανωμενο κερδισαμε την αρμαδα του πατερα που ερχοταν με φανφαρες και οργανα να μας ξεκολλιασει και του ανταποδωσαμε στο γηπεδο , μπιστολιαζοντας με μητρογλου τα 50 μυρια του παο ,στελνοντας τα για βρουβες στα λιβαδια της παιανιας.

KoiliaSamprela
01-12-2009, 10:04
Πιστεύω ότι στα ντέρμπυ ποτέ δεν κερδίζει η "καλύτερη" ομάδα.
Κερδίζει αυτή που το θέλει.
Εδώ αρχίζει η συζήτηση πια είναι η "καλύτερη" και πια το "θέλει"
αλλά είναι όλα σχετικά.

Η παρέμβαση έχει να κάνει με το εξής, μην ασχολείστε στα ντέρμπυ με τις απουσίες , αλλά με τις παρουσίες.

συνεχίστε.....

Odonian
01-12-2009, 17:17
ο Παναθηναικος εχτες εγινε θρυψαλα και τα μισα σας ποστς, λενε για αεροβολα που μπηκαν και με εντολη μεσα (καλο ειναι να μας το αποδειξει ο Τζορβας ολο αυτο, αλλιως γενικα οταν ξεβρακωνεται η ομαδα του, να το βουλωνει) και για μποτιλιαρισμα στο Καλλιμαρμαρο.

Όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ παραδέχτηκαν την ήττα και οι περισσότεροι δεν έψαξαν δικαιολογίες. Η "αρχιδάτη" προσέγγιση που θα προτιμούσες θα ήταν να μην αναφέρουμε καθόλου τα γεγονότα πριν το ματς, καθώς και τους σουγιάδες και το αεροβόλο. Γύρνα το τούμπα: Το γεγονός ότι το μόνο που βλέπεις σε αυτή την αναφορά είναι δικαιολογίες για την ήττα και όχι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα της ομάδας σου, μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει - "ο γαυρος να κερδάει και να πάνε να γαμηθούνε". Δικαιολογείς (ο αντικοκαλικος) άλλη μια φορά τη διοίκηση της ομάδας σου (πώς το είπες; κυβερνητικός εκπρόσωπος!), όπως τότε που θα βάζαμε πράγματα στον πάτο μας, ή πιο πρόσφατα που έγραφα για τις δηλώσεις και μου έλεγες ότι "το καραισκακη έχει διχτάκι", που είδαμε πόσο αποτελεσματικό είναι, αν οι κάφροι έχουν ψηθεί για πόλεμο.

Βέβαια δεν ξέρω τι θα έπρεπε να περιμένω από κάποιον που δεν πιστεύει ότι υπήρξε ούτε η ριζουπολη.

Ο Τζόρβας έχει φωτογραφίες με τα σημάδια από το αεροβόλο, διαβάζω. Εντολή σε συγκεκριμένο άνθρωπο να το βάλει μέσα δεν ξέρω αν έδωσε κάποιος (δεν θα μου φαινόταν παράξενο, στο παρελθόν είχατε μέλη της διοίκησης σε επεισόδια), αλλά να μην ψαχτούν οι οπαδοί είναι μια επιλογή, πέρασαν τα πάντα μέσα.

Για μένα το ντέρμπυ τελείωσε, δε θα ξοδέψω περισσότερο χρόνο από αυτόν που του αξίζει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ.

GG*
01-12-2009, 18:10
εγω παντως πιστευω οτι ο τζορβας ειναι ο τσακ νορις και οτι δεν ηταν αεροβολα αλλα καλασνικοφ αλλα επειδη ειναι ατρομητος και τριφυλλαρας εκατσε ολο το 90λεπτο σαν κερβερος και δεν ηθελε να το κανει θεμα.....

πλακα θα εχει να του σκασουν καμια αγωγουλα(ειναι της μοδας τελευταια) και να δω τον κωλο του μετα να αποδειξει τα περι αεροβολων και εντολων

Odonian
01-12-2009, 18:12
Έτσι, να τους γαμήσετε και στο δικαστήριο!

GG*
01-12-2009, 18:13
ο πατερας θα μας συστησει κανα δικηγορο ομως?

Mitsmann
01-12-2009, 18:19
να ανοιξεις και το τοπικ ομως για τα κρεατα στο ΟΑΚΑ. παει γουρι.

υ.γ. εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν εγινε τιποτα στη Ριζουπολη, αυτα τα λεει το μυαλο σου.
Εγω ειπα οτι ειναι ποδοσφαιρικη ηττα στη Ριζουπολη του Παο. Κατι που μεχρι και 5-10 μερες μετα το ματς της Ριζουπολης το λεγανε ΟΛΟΙ του Παο. Οπαδοι, Διοικηση, Εφημεριδες.
Μετα εγινε τρεντ το "εγινε ζουγκλα και χασαμε"
σε παρομοιες συνθηκες ζουγκλας, ο Ολυμπιακος πηρε το 1-1 στη Λεωφορο, και το πρωταθλημα. Και σεις βαραγατε τον Ευθυμιαδη για το πεναλτυ, που οταν ο φακος το εδειξε καθαρο το γυρισατε στα αναποδα φαουλ στο κεντρο. Γενικα, ροφλ που θα ελεγε καποιος.

Odonian
01-12-2009, 18:53
Τα ίδια λες ακόμα, "ναι αλλά εσείς". Εντάξει.

Odonian
01-12-2009, 19:09
να ανοιξεις και το τοπικ ομως για τα κρεατα στο ΟΑΚΑ. παει γουρι.

Ενδιαφέρον που σχολιάζεις μια εμφανή προσπάθεια για χιούμορ (και για λιγότερο πρήξιμο αρχιδιών σε οπαδοί που χέστηκαν λίγο για το ντέρμπυ στο πρωτάθλημα τόπικ), αλλά θα δεχτώ ότι είναι γούρικο (εξάλλου από τύχη που θα έλεγε και ο φορντ αν ηταν ΒΑΖΕΛΑΣ δεν χάσατε στο προηγούμενο) και σε ένδειξη φερ πλέη, κάνω από τώρα το αντίστοιχο του ΟΑΚΑ. Φέρτε τα αεροβόλα σας.

Mitsmann
01-12-2009, 20:21
Ειναι απο "κοκκινο" σαητ, οποτε δε μπορω να ξερω.

α) ο Τζορβας μετα το ματς, κλαιγεται δειχνοντας την αεροβολοπληγη.

http://www.gavros.gr/Images/tzorbamelanis.jpg

β) ο Τζορβας πριν το ματς Παναθηναικος - Αστερας Τριπολης

http://www.gavros.gr/Images/TZORBAS_MELANIA4233001.jpg

ουπς.

υ.γ. ΑΝ (λεω αν, γιατι ειμαι καλο παιδι και οχι ο καφρος που πιστευετε!) ο Τζορβας λεει ψεμματα, ο Ολυμπιακος πρεπει να του γαμησει τα ραμματα.

Odonian
01-12-2009, 20:43
Για κάτσε να δούμε τι λένε οι κανονικές φωτογραφίες που έχει ο γιατρός του ΠΑΟ. Αν λέει ψέματα, να τον διώξουν και από μας, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν όμως δε λέει, φυσικά δε θα γίνει τίποτα.

Mitsmann
01-12-2009, 20:45
δε ξερω και επειδη δε ξερω δεν ακολουθω και καμμια πολιτικη "χα! ειδατε"

μπαη δε γουεη, απλα βαριεμαι να ψαχνω και να λινκαρω, κυκλοφορουν ηδη φωτος απ το οακα του μπασκετ οταν -οντως- ριχνανε με αεροβολο, και τα τραυματα (η φυση τους) ειναι ακρως διαφορετικες.

αυτα. δε ξερω.

οτι και να λεμε για τις οποιες κανονικες φωτος, τουλαχιστον ο υπερασπιστης του πρασινου ιδεωδους, Τζορβας, να μας εξηγησει γιατι εδειχνε ΑΥΤΗ τη μελανια, στην τιβι.

Kelldorain
01-12-2009, 20:48
Έχει βγει και σε gif, όντως το είχε από τότε και μεγάλη μαλακία του. Βέβαια μιλάμε για το ίδιο ματς που στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ότι πετάχθηκε σουγιάς στον Τζόρβα οπότε δεν είναι και τόσο απλό να πας να τον κατηγορήσεις και γενικά να πας να δικαιολογείς τη στάση των οπαδών

btw διάβασα (Καίσαρης) ότι αφαιρέθηκε μόνο για το ματς το προστατευτικό δίχτυ-τι είναι μπροστά από την 7, ισχύει;

Odonian
01-12-2009, 20:54
Δεν ξέρω γιατί και πώς, είναι δουλειά του εισαγγελέα. Μπορώ να σου πω όμως για τα αεροβόλα γιατί έχω ρίξει με μερικά. Αεροβόλο είναι το όπλο που ρίχνει βλήμματα χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα. Δεν υπάρχει ένα λοιπόν τέτοιο, αεροβόλα είναι από χαζά παιχνίδια για παιδιά, μέχρι κανονικά όπλα που χρησιμοποιούν κυνηγοί. Εκτός από την δύναμη του όπλου, έχει να κάνει και με τι το γεμίζεις. Ένα τουφέκι που είχα, όταν τέλεψαν οι κανονικές σφαίρες του έβαζα πετρούλες (όχι την γνωστή) και μια χαρά τρυπούσα πορτοκάλι στα 30 μέτρα (όταν το πετύχαινα, οι πετρούλες είναι λίγο, ας πούμε, άτακτες στον αέρα).

Για τα τραύματα του ΟΑΚΑ δεν έχω δει, δε γράφω.

Odonian
01-12-2009, 20:55
btw διάβασα (Καίσαρης) ότι αφαιρέθηκε μόνο για το ματς το προστατευτικό δίχτυ-τι είναι μπροστά από την 7, ισχύει;

Ε πάντως πράγματα έφταναν στο γήπεδο.

GG*
01-12-2009, 21:03
το διχτυ "ξηλωθηκε" στο ματς
ο καισαρης παντα αντικειμενικος....

ρε τον τζορβα

L_Wf247mGX0

Amnesiac.
01-12-2009, 21:04
Καιγώ είμαι της άποψης ας_περιμένουμε_να_δούμε_υπάρχουν_και_οι_ειδικοί_που_θα_κρίνουν.

Αν ισχύει προφανώς και πρόκειται για μέγιστη ξεφτίλα ανθρώπου. Αν δεν ισχύει, δε μπορούμε να πούμε ότι δικαιώνεται κάποιος, τα καφριλίκια είναι μόνιμα στα γήπεδα και χωρίς αεροβόλα.

Πάντως αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση αλλά απέφευγα να ρωτήσω είναι το εξής : Τόσα χρόνια είθισται οι ποδοσφαιριστές, όταν πέφτει κάτι πάνω τους ή δίπλα τους, ακόμα κι αν είναι άδειο μπουκάλι ή φρεσκοκομμένη παπαρούνα, να πέφτουν κάτω και να σφαδάζουν και να κλαίνε και να οδύρονται είτε επειδή όντως πονάνε είτε μπας και κερδίσουν κάτι (βλ. Τζόρτζεβιτς). Αυτός ο άνθρωπος έφαγε 3 "σφαίρες" από αεροβόλο και δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε καν ένα μικρό τίναγμα έκπληξης. Αν δεν το έλεγε δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Τιστοδιάλο, τόσο ΑΝΤΡΑΣ πια; Για αεροβόλο μιλάμε. Και με 160 κάμερες στον αγωνιστικό χώρο κάτι θα φαινόταν.

Επαναλαμβάνω ότι δε τα λέω αυτά για να δείξω ότι είναι ψεύτης ή κάτι τέτοιο, είπαμε θα το κρίνουν άλλοι αυτό, αλλά νομίζω είναι λογική απορία.

Mitsmann
01-12-2009, 21:23
ηθελα να δω και το βιδεο της ΝΟΒΑ για να προλαβω κανεναν σουπερ εξυπνο του στυλ "μπορει να ναι φωτοσοπ!!!~!~!~1"

οκ, και μονο που δειχνει τον αγκωνα στη ΝΕΤ και δειχνει την ιδια μελανια με αυτη που ειχε, για μενα παει να εκβιασει καταστασεις και ειναι γελοιος.

Μπορει κιολας να ειχε εντολη!!!!!!!!! (δεν ειναι δικη μου ιδεα αυτη, απ τον Τζορβα την πηρα)

Live_by_honour
01-12-2009, 21:39
O Pateras pantws ton anefere stous paixtes pou diaswthikan tou nayagioy sto karaiskaki, ekane kamia ekpliktikh apokrousi pou den thimami h mazeye wraia thn mpala apo ta dixtia?H mipos eixe allo logo pou ton ksexwrise?

Odonian
01-12-2009, 21:41
Πάντως τα σάιτ γράφουν ότι στο χέρι ο τραυματισμός ήταν από κροτίδα και το αεροβόλο τον χτύπησε αλλού:

1) Στις κροτίδες που έπεσαν στον Τζόρβα και τον τραυμάτισαν στον δεξιό αγκώνα.

2) Στον σουγιά που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τον παρέδωσε στον τέταρτο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (το έγραψε ο διαιτητής Κάκος στο φύλλο αγώνος)

3) Στο αεροβόλο που φέρεται να χτύπησε τον νεαρό πορτιέρο στην πλάτη και στα πόδια

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115320

Αμνίζιακ, αν σε χτυπήσει αεροβόλο, μάλλον θα νιώσεις ένα κάψιμο σα να σε τσίμπησε κάτι. Ακόμα και χαλαρός να είσαι δε θα κάνεις κάτι απότομο, το πιο πιθανο είναι να πεις "Α" και να ξαφνιαστείς. Έχουμε καραγκιόζηδες που θα πέφτανε κάτω να σπαρταράνε σίγουρα, αλλά δε μιλάμε για τόσο τρομερό πόνο, από τέτοια απόσταση (πάντα αν ήταν κάποιο νορμάλ αεροβόλο ε, που μάλλον τέτοιο ήταν αν υπήρξε, αφού αλλιώς ο Τζόρβας θα έφευγε αιμόφυρτος). Αυτό δε σημαίνει ότι δε βγάζει μάτι αν σε πάρει εκεί.

Mitsmann
01-12-2009, 21:41
δε θεωρω οτι ηταν κακος στο ντερμπυ, δεν ειχε καμμια ευθυνη στα 2 γκολ, ειναι ολα ευθυνη της αστειας κεντρικης αμυνας του παο.

Mitsmann
01-12-2009, 21:43
οι κροτιδες πρεπει να πεσανε απ τον Τσεζαρεκ και τον Ουριμπαρρι παντως, γιατι τον τραυματισαν μια βδομαδα πριν.

Odonian
01-12-2009, 21:45
Πείστηκες αμέσως βλέπω. Πάει η πισινή;

Live_by_honour
01-12-2009, 21:49
δε θεωρω οτι ηταν κακος στο ντερμπυ, δεν ειχε καμμια ευθυνη στα 2 γκολ, ειναι ολα ευθυνη της αστειας κεντρικης αμυνας του παο.
Oute egw, alla den ton les kai diakrithenta opws o sise px pou gia mena htan mia omada monos tou. Apla anarwtieme gia pio akrivos logo ton ksexwrise o pateras afou den ekane oute mish apokrousi.

Mitsmann
01-12-2009, 21:49
Οχι οχι, απλα, δε φταιω εγω που ο Τζορβας εχει δειξει μια πληγη μεχρι τωρα η οποια ειναι αυτη που ειχε και μια βδομαδα πριν.

αυτο, (ξεχνα τα παο, ολυμπιακος, κλπ) αυτοματα τον κανει

α) αναξιοπιστο
β) υποπτο
γ) ρομπα

εκτος του γ) που κατοχυρωθηκε ηδη, τα αλλα δυο δε σημαινουν οτι εχει απαραιτητως αδικο.

ειπα, δε ξερω και θα δουμε.

Odonian
01-12-2009, 21:52
Επειδή όμως δεν είδα τις δηλώσεις, για να έχουμε πλήρη εικόνα, μπορεί κάποιος να βρει τι είπε στον δημοσιογράφο; Γιατί ένα κλιπάκι βρίσκω που λέει μόνο ότι του έριχναν με αεροβόλο στην πλάτη και δε δείχνει τίποτα στον δημοσιογράφο. Δεν αμφισβητώ τη φωτογραφία, απλά θέλω να δω τι έλεγε όταν την έδειχνε.

Mitsmann
01-12-2009, 21:56
και γω θελω να το δω, αλλα θεωρω λιγο απιθανο να ελεγε "και αυτο κοιτα! μου εγινε στην προθερμανση στο ΟΑΚΑ με τον Αστερα"

Amnesiac.
01-12-2009, 21:59
Οντονιάν έχει όντως σημασία τι είπε στο δημοσιογράφο; Αν (επιμένω στο αν) η πληγή υπήρχε από πριν, έχει σημασία αν την έδειξε για να αποδείξει τα αεροβόλα ή τις κροτίδες; Και στην τελική ήταν τόσο δύσκολο να δείξει το πόδι του (ας αφήσουμε την πλάτη του, δε χρειαζόταν να κάνει και στριπτίζ), εκεί που τον πέτυχε το αεροβόλο; Δηλαδή αν δε τον πέτυχε δίπλα στα ΦΡΥΔΙΑ δε θα ήταν δύσκολο να το δείξει, την εμφάνιση φορούσε ακόμα αν δε κάνω λάθος. Και μιλάμε για χτύπημα από αεροβόλο και δηλώσεις και εισαγγελείς κτλ, τα οποία νομίζω δικαιολογούν το να σηκώσει το ποδαράκι του από το να προτιμήσει τις κροτίδες που τις είδε και όλος ο κόσμος.

Odonian
01-12-2009, 22:07
Καλά, βρείτε το μου και το συζητάμε. Ως τώρα δεν έχω διαβάσει ΠΟΥΘΕΝΑ να είπε ο παίκτης ότι τον χτύπησε αεροβόλο στο χέρι. Από όλα τα αθλητικά σάιτς, μέχρι τη ναφτεμπορική ( :P ). Είμαι περιέργος τι έλεγε, πώς να το κάνουμε.

Δεν ψάχνω να τον δικαιολογήσω, δεν είναι εκεί το θέμα.

Amnesiac.
01-12-2009, 22:18
Οντονιάν, ωραία, πάμε ένα όχι και τόσο υποθετικό σενάριο : η πληγή προϋπήρχε και ο Τζόρβας τη δείχνει για να αποδείξει το χτύπημα από κροτίδα. Ε δεν είναι τραγικό αυτό; Έχει χτυπήματα σε 3 σημεία από αεροβόλο και επιλέγει να δείξει τη συγκεκριμένη πληγή; Ακόμα και να υπάρχουν οι πληγές από αεροβόλο, που δε το αμφισβητώ, δεν είναι ξεπεσμός αυτό το πράγμα;

Οι πιθανότητες να λέει αλήθεια για τη συγκεκριμένη πληγή είναι πολύ λίγες, δεδομένου ότι για να συμβαίνει αυτό είτε α) κάποιος έκατσε να επεξεργαστεί το βίντεο με μοναδικό σκοπό να δείξει κάτι που θα μπορούσε εύκολα να αποδειχτεί ότι είναι δική του μαλακία, δεδομένου ότι πήρε το βίντεο από την τηλεόραση και θα μπορούσαν όλοι να δουν το αυθεντικό βίντεο είτε β) ο Τζόρβας είχε μια ίδια πληγή στο ίδιο σημείο μια βδομάδα πριν, η οποία κατά τη διάρκεια της βδομάδας του πέρασε αλλά από διαβολική σύμπτωση τραυματίστηκε πάλι ακριβώς εκεί και με το ίδιο αποτέλεσμα.

Παίζει να υπάρχει και κάποια άλλη εξήγηση που μου διαφεύγει οπότε ας περιμένουμε να δούμε.

morphine
01-12-2009, 22:25
Παίζει να υπάρχει και κάποια άλλη εξήγηση που μου διαφεύγει οπότε ας περιμένουμε να δούμε.

- να εδώ στον αγκώνα σου βλέπω ένα σημάδι, πώς έγινε αυτό;
- α, αυτό το έχω εδώ και κάποιο καιρό, δεν το έπαθα σήμερα. Αν δείτε όμως πώς μου έκαναν την πλάτη τα μουνόπανα

Odonian
01-12-2009, 22:30
Το ένα ενδεχόμενο (πιθανό με βάση τα ως τώρα στοιχεία) είναι να είπε μαλακία ο Τζόρβας και να γίνει ρόμπα - αυτό όπως λέει και παραπάνω ο μιτσμάννος δε σημαίνει ότι δεν έφαγε το αεροβόλο, απλά ότι χρησιμοποίησε άλλο σημάδι στην τηλεόραση. Αν τον χτύπησαν, υποτίθεται ότι υπάρχουν φωτογραφίες και θα αποδειχτεί και αυτό. Για τις κροτίδες και τα 200 καπνογόνα που πέρασαν (αριθμός από τον γαυρο, όχι εμένα) έχει άποψη όλος ο κόσμος και φυσικά περιμένουμε τιμωρία - εδώ όμως επιβεβαιώνεται ο Τζόρβας περί "εντολής" γιατί δε μιλάμε για αβλεψία σε περίπτωση 5-10 καπνογόνων, αλλά συστηματικός μη έλεγχος, που γίνεται σοβαρότερο θέμα αν αποδειχτεί το αεροβόλο.

Απλά είμαι περίεργος αν η φωτογραφία είναι από την απευθείας σύνδεση ή όχι πρώτον και δεύτερον τι ακριβώς λέει. Δεν είναι πολύ πιθανό, αλλά αν λέει "με βάρεσαν με αεροβόλο στην πλάτη και έχω κάτι σημάδια σαν αυτό", ε δε νομίζω ότι αξίζει να του πάρουμε το κεφάλι! Επίσης, μια τόσο μικρή μελανιά, σε μια εβδομάδα ολόκληρη, έμεινε ακριβώς ίδια; Πόσο κάνουν να σου περάσουν εσένανε ρε αμνίζιακ;

Μου φαίνεται λίγο αστείο που θεωρείς πρέπον να ξεβρακωθεί για να δείξει τα χτυπήματα από το αεροβόλο. :P

Επειδής λοιπόν εμείς δεν έχουμε πρόσβαση σε κανέναν, ας αφήσουμε κανέναν ειδικό να αποφασίσει και μετά βγάζουμε πυρσούς και τρίαινες.

Mitsmann
01-12-2009, 22:49
- εδώ όμως επιβεβαιώνεται ο Τζόρβας περί "εντολής" γιατί δε μιλάμε για αβλεψία σε περίπτωση 5-10 καπνογόνων, αλλά συστηματικός μη έλεγχος, που γίνεται σοβαρότερο θέμα αν αποδειχτεί το αεροβόλο.

αστεια πραγματα. Λες και δεν εχεις παει ποτε σε γηπεδο. Περασαν καπνογονα ο κοσμος.

περιεργο. και στην Τουμπα και στο Βικελιδης και στο ΟΑΚΑ οταν παιζει η ΑΕΚ περνανε... λες και θελουν ειδικη εντολη στην 7 να περασουν καπνογονα. αστεια πραματα.

Εγω προσωπικα εχω παει σε ντερμπυ με τον Παναθηναικο και δε με ελεγξε ΚΑΝΕΝΑΣ απ οσους ηταν στη θυρα (μπατσους κυριως). θα μπορουσα να εχω περασει μεσα πυρηνικη βομβα.

ΠΟΛΥ μικρη λεπτομερεια. το ματς ηταν στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναικος ηταν γηπεδουχος.
Σας ειχαμε κερδισει στις ανταλλαγες φωτοβολιδων 41-23.

Οταν αναλαβουν οι ΠΑΕ την πληρη ευθυνη ψαξιματος τοτε οκ ας τα συζητησουμε. Τα περι εντολων, οταν περναει ο καφρος καπνογονο, ειναι αστεια.

Live_by_honour
01-12-2009, 22:53
lol o odonian anakalipse, elipes psaximo, kapnogona(panw apo 5-10 milame oti ayto den exei xanaginei!!!) kai krotides se podosfairiko agwna sthn ellada. Rixte twra ton olympiako sthn b ethnikh kai ton kokkali fylakh. H rizoupoli xanazei, htan organomeno sxedio apo tha pae olympiakos!

Odonian
02-12-2009, 00:58
Δε με απασχολεί παίδες το ότι γίνεται συνέχεια. Αυτή τη φορά έγινε της πουτάνας και μιας και ο γαυρος είναι υπότροπος περιμένω την εφαρμογή του νόμου (αυτού που σας έδωσε το "χάρτινο") και τιμωρία έδρας (υπάρχει διαφορά εξάλλου στο "φέρνω κάτι μαζί μου" και "το πετάω στο γήπεδο").

Δεν καταλαβαίνω την εμμονή με το "το κάνουν και οι άλλοι" επιχείρημα. Όταν ο ΠΑΟ είναι υπεύθυνος για κάτι, να τιμωρηθεί. Και ναι οι ΠΑΕ είναι υπεύθυνες εδώ και καιρό για το τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν το κάνουν καλά; Ε αυτό λέω.

Αλλά παίδες, ο μωραλης είπε 200-300 καπνογόνα. Νομίζω ότι αν η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήθελε να μη μπουν τόσα πολλά, ε κάτι θα μπορούσε να κάνει.

Mitsmann
02-12-2009, 01:19
ε καλα, θα τιμωρηθουμε!!! μπορειτε να ησυχασετε, εσεις που ανησυχειτε λιγο, και ο Τζορβας που μαλλον εχει παρααγχωθει.

Kelldorain
02-12-2009, 01:48
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/58715-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B6%CF%8C%CF%81%CE%B2%CE%B1

freak brother
02-12-2009, 02:02
Από pantelis Σύνδεσμος σχολίου
ego kano mathimata sto sxoleio gia photoshop kai tetoia programata edo kai dio xronia... kai na sas po tin alithia se autin tin fotografia mporo na kano oti thelete, akoma kai kanonikes sferes na tou exoun rixei... eimai siggouros oti prokite gia epixergasia eikonas 100%.... den uparxei amfigolia...

η νεα γεννια , μπορει να μη μαθαινει να γραφει στο σχολειο ... αλλα μπορει να κανει θαυματα στο φωτοσοπ!

Odonian
02-12-2009, 02:14
Έναν γιατρό έχουμε να μας πει αν είναι ακμή αυτή του Τζόρβα; :P

Odonian
02-12-2009, 02:17
ε καλα, θα τιμωρηθουμε!!! μπορειτε να ησυχασετε, εσεις που ανησυχειτε λιγο, και ο Τζορβας που μαλλον εχει παρααγχωθει.

Ξέρεις τι με ενοχλεί περισσότερο; Ότι αν οι δικοί μας φέρουν αεροβόλο και ρίχνουν στο μέλος στο ΟΑΚΑ, θα βγεις να μου πεις "ορίστε τα κάνουν και οι δικοί σας". Το οποίο χάνει εντελώς το νόημα όσων λέω.

Odonian
02-12-2009, 02:58
Αυτός ο άνθρωπος έφαγε 3 "σφαίρες" από αεροβόλο και δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε καν ένα μικρό τίναγμα έκπληξης. Αν δεν το έλεγε δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Τιστοδιάλο, τόσο ΑΝΤΡΑΣ πια; Για αεροβόλο μιλάμε. Και με 160 κάμερες στον αγωνιστικό χώρο κάτι θα φαινόταν.

Αμνίζιακ, ιτς γιορ λακι ντεη.

http://www.youtube.com/watch?v=yjMkhOr5WtA

Αν δε διαβάζεις τι λέει όταν δείχνει τη φανέλα του, είναι "Κάκος! Έλα!". Και του δείχνει ότι έχει γίνει 2 φορές.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες έχουν κυκλοφορήσει τα άπειρα βίντεο από γαυρους με τον Τζόρβα να λέει ότι δεχόταν πυρά στην πλάτη και μετά καπάκια τη φωτό που δείχνει τη μελανιά. Γιατί δεν έχουμε τι έλεγε τότε; Οι πιτσιλιές στην πλάτη εύκολα είναι από αεροβόλο παντως, έντονο κόκκινο στη μέση και γύρω αιμάτωμα.

Death MD
02-12-2009, 03:27
σπυρακια ειναι
αλητεια
να παει φυλακη
βεβαια γιατι η παε γαυρος δεν του εκανε μηνυση 2 μερες τωρα δεν ξερουμε.αρκεστηκε να διαψευσει.θα πρεπε οντως ομως να πεσει κατω και να κανει τον καραγκιοζη για κανα τεταρτο και να διακοψει ο κακος το παιχνιδι.

αν την αλλη κυριακη δειτε παλι το ιδιο σημαδι στον αγκωνα μπορει να πειστειτε πως μπορει να ειναι και ελια και στο δημοσιοκαφρο δειχνει αλλο σημαδι διπλα.

αλλα οχι...τα ντοκουμεντα μιλανε μονα τους.

Odonian
02-12-2009, 03:32
Κοίτα να δεις.

Edit: Γιατρέ, ελιά δεν πρέπει να είναι. Μάλλον θα φαινόταν και στη φωτογραφία εδώ πχ

http://www.pao24.com/press/i-nea-metagrafi-tou-pao/

Ακόμα θέλω να ακούσω τι έλεγε εκείνη τη στιγμη, δεν είναι και τόσο απίθανο να τον χτύπησε κροτίδα στο ίδιο σημείο.

Πάντως αυτό που συμβαίνει με το αεροβόλο, είναι ότι έχουμε

1. βίντεο με τον Τζόρβα να το δείχνει στον Κάκο την ώρα του ματς,
2. δηλώσεις του παίκτη σε όλα τα μέσα ότι τον χτύπησαν στην ΠΛΑΤΗ (πουθενά δεν γράφει χέρι, στο χέρι είπε ότι τον πήρε κροτίδα) και
3. τις φωτογραφίες με τα σημάδια από το όπλο.

Μας αρκεί για να είμαστε σίγουροι ότι υπήρξε όπλο στο καραισκακη;

ultraviolet
02-12-2009, 04:08
Υπήρξαν 2 όπλα και τα κράταγε ο Μήτρογλου. Αυτό έτσουξε τη τζορβίτσα και το ονόμασε "αεροβόλο".

Mitsmann
02-12-2009, 04:11
Κοίτα να δεις.

Edit: Γιατρέ, ελιά δεν πρέπει να είναι. Μάλλον θα φαινόταν και στη φωτογραφία εδώ πχ

http://www.pao24.com/press/i-nea-metagrafi-tou-pao/

Ακόμα θέλω να ακούσω τι έλεγε εκείνη τη στιγμη, δεν είναι και τόσο απίθανο να τον χτύπησε κροτίδα στο ίδιο σημείο.

Πάντως αυτό που συμβαίνει με το αεροβόλο, είναι ότι έχουμε

1. βίντεο με τον Τζόρβα να το δείχνει στον Κάκο την ώρα του ματς,
2. δηλώσεις του παίκτη σε όλα τα μέσα ότι τον χτύπησαν στην ΠΛΑΤΗ (πουθενά δεν γράφει χέρι, στο χέρι είπε ότι τον πήρε κροτίδα) και
3. τις φωτογραφίες με τα σημάδια από το όπλο.

Μας αρκεί για να είμαστε σίγουροι ότι υπήρξε όπλο στο καραισκακη;

Oχι, οπως δεν ειμουν σιγουρος και με τις πρωτες φωτο.
οι πληγες στην πλατη το τελευταιο που φαινονται ειναι απο αεροβολο αλλα οκ.
Σε λιγο θα βγει και ηρωας που τον πυροβολουσαν και αυτος ατρομητος ορθιος.

Τεσπα. Να μας πει τι ελεγε στη ΝΕΤ για μια μελανια 7 ημερων.

Odonian
02-12-2009, 04:17
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Δεν έχεις πειστεί για το αεροβόλο γιατί εσένα δε σου φαίνονται τέτοιες; Δε σε ήξερα για ειδικό στο ζήτημα. Προφανώς δε θα σε πείσει τίποτα (συνεπές με το παρελθόν αυτό βέβαια). Ειρωνεία για το ότι τον πυροβολούσαν; Από πότε και σε ποιο ηθικό και νομικό κώδικα είναι μέσα στο πλάισιο του θεμιτού ανταγωνισμού να σε πυροβολούν όσο παίζεις;

Αυτά ο,τι και να έλεγε στο δημοσιογράφο. Αυτό που έλεγε είναι μυστηριωδώς κομμένο από όλα τα γαυρικα βίντεο. Λίγο ύποπτο.

Mitsmann
02-12-2009, 04:19
η ειρωνια (?) μου ισχυει αν βγαινει ο μεγας ηρωας, ενω δεν εχει περαστει οπλο. γενικα ειναι απλη σκεψη, μη μπερδευεσαι.