PDA

View Full Version : The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Pages : 1 2 [3]

Dythor
22-02-2011, 03:45
Εγώ προσωπικά κανένα στημένο δε θέλω.

Αλλα πρόσφατα που ένας πουτάνας γιος μου έριξε το μηχανάκι κάτω ξεπαρκάροντας, πήραμε πινακίδα και αρνείται να μου κάνει δήλωση, είπα "θα του σκίσω τα λάστιχα". Δεν το έκανα και δε θα το κάνω, η εκτόνωση πρέπει να γίνει όμως ε.

Πόσο πιο διπολικός παροπιδισμός, καταλαβαίνεις ότι παίζουν κι άλλοι στο πρωτάθλημα ε;

Odonian
22-02-2011, 03:52
Τι δεν κατάλαβες από το "κανένα στημένο δε θέλω" ρε γκαζμά; Αν παίζαμε οι δυο μας με τον γαυρο μόνο στημένα θα ήθελα. :ρ

Παρεπιμπτώντος, αυτός είναι και ο λόγος που δε θέλω να κατεβούμε με τους μικρούς πχ στις επόμενες αγωνιστικές. Οι αντίπαλοι που μας έπαιξαν με την κανονικιά ομάδα δε φταίνε σε τίποτα.

Clockwork Orange
22-02-2011, 05:41
οσο οι υπολοιπες ομαδες κανουν κοκοκο/ειναι παραρτηματα αυτο το θρεντ θα ειναι επικαιρο δυστυχως...

warlord mkII
22-02-2011, 10:13
Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εκπομπής της θύρας 7, τις οποίες υιοθετούν πρωταθλητης γαυρος σαρα μαρα και κακο συναπαντημα, αισθάνομαι ντροπή που είμαι παναθηναϊκός και ζητώ συγνώμη από τους 200 και βάλε αγνούς φιλάφλους του ολυμπιακού που μπήκαν να πανυγηρίσουν ένα αντρίκιο πρωτάθλημα και μια πεντακάθαρη νίκη ... και δάρθηκαν ανηλεως από τους Καντέ, Γκοβού και Σισέ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΚΑΙ:

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η κλήση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί για εκτεταμένα επεισόδια και η ποινή που προβλέπεται είναι μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο!
Ο Μ. Αντωνακάκης έχει αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια, όπως όλοι θα περίμεναν, αλλά για εκτεταμένα επεισόδια. Ο λόγος είναι ότι, από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, δεν προκύπτει ότι η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για όσα έγιναν στο ντέρμπι - πέραν των σχεδίων που είχαν προβλεφτεί – και πως κανείς δεν τραυματίστηκε.
Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και η ομάδα του Πειραιά θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπεται, και χρηματικό πρόστιμο για όλα όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Με ενέργειες του εισαγγελέα, έφτασαν στα χέρια του τα απαραίτητα έγραφα, τα οποία αναφέρουν τα εξής:
α) Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Καλόπουλος, περιγράφει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψή του τίποτε άλλο.
β) Η έκθεση της αστυνομίας που είναι δέκα γραμμές, αναφέρει πως εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν και κάποιοι από αυτούς προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Amnesiac.
22-02-2011, 10:30
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με τόσες μαλακίες, μπινελίκια και δεν ξέρω και γω τι άλλο που γράφετε, σε συνδυασμό με άλλους 10-15 ουγκ βάζελους που δεν ανοίγουν το στοματάκι τους να κάνουμε καμιά κουβέντα αλλά απλά μουτζώνουν, το αποτέλεσμα είναι οι σοβαροί και φιλήσυχοι οπαδοί του Ολυμπιακού να γίνονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ psychotrons από αντίδραση. Γι'αυτό λοιπόν από δω και πέρα μόνο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ όπου τους βρούμε (ιντερνετικά πάντα).

Και καλά κλάμματα παιδιά, θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. :!:

warlord mkII
22-02-2011, 10:40
ΤΣΑΚΙΣΕ ΜΕ!!!!!!

σοβαρε και φιλησυχε ξανθοπουλε που η αδικια σε μετετρεψε σε αδιστακτο σαικοτρον!

Hellblazer
22-02-2011, 10:48
Μιλανε οι βαζελοι λες και αυτοι ειναι τιποτα αγιοι που αδικηθηκαν απ'τον αλλον τον μπουνταλα του λιμανιου. Αλλα εχετε το νου σας και οι με και οι δε απ΄του χρονου ανεβαινει η ΟΦΑΡΑ και θα φατε καλα.

Raven Lord
22-02-2011, 12:27
δε σε χάλασε το προχτεσινό Χ. τα λέμε play off :wave:

Raven Lord
22-02-2011, 12:37
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με τόσες μαλακίες, μπινελίκια και δεν ξέρω και γω τι άλλο που γράφετε, σε συνδυασμό με άλλους 10-15 ουγκ βάζελους που δεν ανοίγουν το στοματάκι τους να κάνουμε καμιά κουβέντα αλλά απλά μουτζώνουν, το αποτέλεσμα είναι οι σοβαροί και φιλήσυχοι οπαδοί του Ολυμπιακού να γίνονται ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ psychotrons από αντίδραση. Γι'αυτό λοιπόν από δω και πέρα μόνο ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ όπου τους βρούμε (ιντερνετικά πάντα).

Και καλά κλάμματα παιδιά, θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. :!:

αλέξανδρε, δεν το σώζεις... και αν πρόσεξες τα μπινελίκια αφορούν το μαρινάκη και τη διοίκηση κατά τον συντριπτικό όγκο τους και κατά δεύτερο κάτι γίδια τύπου τορο.

εξάλλου, ακούγεται και θα ακουστεί πολλάκις για τους επόμενους μήνες και χρόνια ότι και εμείς τα κάναμε ή θα τα κάναμε αν μπορούσαμε και ότι όλα αυτά έχουν ξαναγίνει. εγώ παρακολουθώ μπάλλα 20 χρόνια περίπου - ίσως και παραπάνω. θέλω κάποιος να μου δείξει ΕΝΑ ματς μεταξύ οποιωνδήποτε ομάδων που να συνέβησαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα σαββατιάτικα, δηλαδή:
- ατμόσφαιρα ζούγκλα/ριζούπολη
- διαιτητικά σφυρίγματα σε όλο το ματς 100-0 (μιλάω για το ατιμώρητο υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων - ****edited****).
- 2 αμφισβητούμενες φάσεις (ήτοι χέρι τορογίδι, 2ο γκολ gay) υπέρ της μιας ομάδας
- 1 ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ φάση υπέρ της ίδια ομάδας :!:
- ξύλο στους παίκτες μετά τη λήξη ενώ τους έχεις κλέψει το ματς.

γνώμη μου είναι ότι αν ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ από τα παραπάνω στοιχεία δεν ίσχυε (πλην του τελευταίου βέβαια), το ματς δεν το έχανε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. δεν αρκούσε ένας ευθυμιάδης ή ένας παπουτσέλης για τον ΠΑΟ του σαββάτου. έπρεπε να γίνει κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ.

warlord mkII
22-02-2011, 12:39
http://old-boy.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html

commissar
22-02-2011, 12:40
20'Σκοράρει ο Μιραλάς
21'Κίτρινη κάρτα ο Μιραλάς

Raven Lord
22-02-2011, 12:45
άρα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

commissar
22-02-2011, 12:46
είπα εγώ ότι όλα είναι καλά; :razz:

Raven Lord
22-02-2011, 12:46
δεν το είπα για 'σενα (προφανώς) :pink:

commissar
22-02-2011, 12:49
α, σόρυ, άλλαξε η σελίδα και δεν είδα το άλλο ποστ :oops:

edit, fuck, πάλι λάθος έκανα =/

Raven Lord
22-02-2011, 13:00
όχι, εννοώ ότι το είπα για τον αντίστοιχο gayρο που θα πεταγόταν για αυτό το πταίσμα μου :P

warlord mkII
22-02-2011, 13:20
άρα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

στο κείμενο που πόσταρα πάει αυτό?

EDIT: ok, έγραφα σεντόνι και δεν είδα την εξήγηση, τα υπόλοιπα του ποστ ισχύουν και παραμένουν.

για αυτά τα 2 κομμάτια το έβαλα:

όποιος νομίζει πως τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν αντανακλούν το γενικότερο αξιακό σύστημα της χώρας, πλανάται την οικτροτέρα των πλανών. Όποιος νομίζει δηλαδή ότι τις τελευταίες δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει λειτουργήσει και ως ένας τεράστιος διαφθορέας συνειδήσεων, δεν έχει νομιμοποιήσει συνειδησιακά ένα κλίμα «Σε κλέβω άρα είμαι μάγκας - Σε κλέβω άρα είσαι μαλάκας - Σε κλέβω και εσύ είσαι αυτός που πρέπει να ντρέπεται», μάλλον βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από ό,τι εγώ.

Εκείνο που δεν είναι ούτε σύμφυτο με το παιχνίδι, ούτε κάποια αιώνια αλήθεια του, είναι αυτό το οικοδόμημα που σιγά σιγά χτίστηκε και με το οποίο καλείται ο οπαδός να γουστάρει την κλοπή. Αυτό δεν είναι αυτονόητο, αυτό δεν είναι φυσικό, αυτό είναι επίκτητο. Μαθαίνεται. Και διαδίδεται σαν αρρώστια. Πάνω του επενδύονται χρήματα, χτίζονται καριέρες, βγαίνουν φράγκα. Άνθρωποι που δεν ξέρουν να συντάξουν δύο προτάσεις, κονομάνε πουλώντας ολοένα και μεγαλύτερη χολή. Τα οπαδικά πουτσόφυλλα, αντί να κλείσουν με την κρίση, αυξάνονται. Αθλητικά σάιτ δίνουν στήλες στα πιο ανθρωπάκια γιατί αυτά ξέρουν να πέφτουν όσο χαμηλά γίνεται για να μιζάρουν το σίχαμα. Η κρατική τηλεόραση ξεμένει από ριπλέι του γκολ του Κατσουράνη, ξεμένει από κοντινά στο ντου των οπαδών, ξεμένει από σχολιασμό, ξεμένει από αξιοπρέπεια, έχει κάνει τον πελάτη που χρυσοπληρώνει αφέντη της, κι εμάς, που την καλοπληρώνουμε για να τον χρυσοπληρώνει, κερατάδες και δαρμένους μαζί.
Βλέπω τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και σκέφτομαι πως τελικά είναι κι αυτός παιδί της εποχής που προηγήθηκε. Εκεί πήρε τις παραστάσεις του, εκεί πήρε τα πρότυπά του, αυτά ζηλεύει και προσπαθεί να ξεπεράσει. Δεν φέρνει νέα ήθη στο χώρο. Είναι η φυσική εξέλιξη των παλιών.

και εκφράζουν την άποψή μου για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά και του τί έγινε το Σάββατο.

Το λάθος του κειμένου είναι αυτό:

εύχομαι να επιστρέψουμε κάποτε σε ένα ποδόσφαιρο που ακόμη και αν υπάρχουν αδικίες και κλεψιές, η ντροπή θα συνοδεύει πάντως τον θύτη και όχι το θύμα

με τις ευχές δεν γίνεται τίποτα, τώρα είναι η ώρα της δράσης. Και πρέπει και τα δικά μας τα λαμόγια να καταλάβουν ότι οι περισσότεροι δεν θέλουμε να φύγει η τραγική φιγούρα του Μαρινάκη και να βάλουμε τον δικό μας σάπιο (Πατέρα?). Θέλουμε να παίζεται το παιχνίδι καθαρά, στα ίσα, να μην υπάρχουν πελατειακές σχέσεις μεταξύ ομάδων, να μην φοβάται ο επόπτης να δώσει ένα οφφσάιτ σαν του Κατσουράνη, να μην έχουν οι "μεγάλοι" στρατούς οπαδών, να μπορεί ο οποιοσδήποτε μικρός να κερδίζει οποιονδήποτε μεγάλο.
Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να διορθωθούν τα πράγματα (αν και δεν το πιστεύω γιατί οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και της πολιτείας δεν θέλουν).

Από αυτή την άποψη, τα καραγκιοζιλίκια του Σαββάτου κάναν μεγάλο καλό, δεν μπορεί κανείς πια να αρνηθεί τί έγινε και τί γινόταν τόσα χρόνια.

Γι' αυτό και τα μπινελίκια σε όσους κλείνουν τα μάτια τους και ταυτίζονται με σιχαμένα πρωτοσέλιδα.

Tyler_Durden
22-02-2011, 13:45
Η Ε.Α. αποκαθιστά την αλήθεια, και τσακίζει την "πράσινη προπαγάνδα" :

http://www.gazzetta.gr/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/item/1054697731-%C2%AB%CE%9A%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CF%8C-%CE%B7-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1

δεν ντρέπεστε ρε μούλοι;

Raven Lord
22-02-2011, 13:47
τι περίμενες? από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι θα τιμωρηθούν μόνο οι δικοί μας (καντέ και γκοβού) και στον gay το πολύ πολύ να δώσουν καμια ποινή-χάδι που θα μετατραπεί σε πρόστιμο σε 2ο βαθμό.

το ότι ο μώραλης με τις δηλώσεις του ουσιαστικά παραδέχεται τη "ριζούπολη" δε σχολίασε κανείς... τεσπα.

regularpaul
22-02-2011, 14:51
κάτσε ρε τάυλερ, αυτή είναι η συνολική έκθεση της αστυνομίας ή ένα απόσπασμά της?

γιατί τα συγκεκριμένα γεγονότα έχουν καταγραφεί από την επομένη κιόλας του ματς από όλον τον τύπο, οπότε δεν λέει κάτι καινούργιο ή εσφαλμένο η ΕΑ, ούτε θα είναι λάθος να τιμωρηθούν όσοι παίκτες του ΠΑΟ έστω και εν βρασμώ μπλέχτηκαν σε επεισόδια

(αναφέρομαι σε επεισόδια στα αποδυτήρια, όχι στον αγων. χώρο, εκεί ακόμα κι αν ισχύει ότι Καντέ, Γκοβού κτύπησαν πρώτοι, η γνώμη μου είναι ότι με 200 άτομα να έρχονται κατά πάνω σου ακόμα και με σκοπό "να πανηγυρίσουν", βρίσκεσαι αυτόματα σε θέση άμυνας)

το λάθος θα είναι να μην έχει καταγράψει η αστυνομία τι έγινε από τους οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο και από παράγοντες κλπ του ΟΣΦΠ στα αποδυτήρια

warlord mkII
22-02-2011, 14:55
στον σεντρα διαβαζουν την εκθεση της αστυνομιας, η οποια καιει τον γαυρο. ο χαμος ειχε ξεκινησει απο τις 4 το απογευμα...

Clockwork Orange
22-02-2011, 15:22
ο γαυρος θα φαει 9 αγωνιστικες,υπαρχει δεδικασμενο
στανταρακι
αφου ο κ.κ.Μαρινακης προσπαθει να επιφερει την ταξη...

freak brother
22-02-2011, 17:00
σιγα μη φαει και σεζον..

House Of Low Culture
22-02-2011, 17:13
εγώ σαν ολυμπιακός, λοιπόν, ξενέρωσα τρελά με την όλη φάση του ντέρμπι, την οτινάναι διαιτησία, τα έκτροπα του επόπτη, το ότι ο μαλάκας ο Καλόπουλος δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα για όλους αυτούς τους καθυστερημένους που αντί να ρίξουν το κεφάλι κάτω και να ντραπούν που πήραν νίκη έτσι, μπήκαν και στο γήπεδο να προπυλακίσουν παίκτες του Παναθηναϊκού ό,τι κι αν έκαναν, όσο κι αν προκάλεσαν(ούτως ή άλλως ντέρμπι είναι βράζει το αίμα, παίζουν τέτοια), το μαλάκα το Μαρινάκη που αρχίζει και γίνεται Κόκκαλης2-πάει να το παίξει μάγκας και να συσπειρώσει τα χουλιγκάνια και να φτιάξει το army του, το ό,τι είπε στο Σισσέ και αυτός και ο μαλάκας ο Τσουκαλάς και το crew του από τα επίσημα, γενικά όλοι αυτοί είναι άρρωστοι άνθρωποι που βλέπουν τον εχθρό στον αντίστοιχο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Δόξα Δράμας ξέρωγω και χαλάνε όλη τους την ενέργεια για να βρίσουν, δείρουν, σκοτώσουν αντίπαλους οπαδούς, γενικά γαμήθηκε και ψόφησε το πράμα, ξενέρωσα, σαπίλα.

dopefiend
22-02-2011, 17:46
ό,τι είπε ο χολκ. αν και δε γράφω πολύ στο αθλέτικς, ας πω κεγώ τη βλακεία μου. αμέσως μετά τον αγώνα ένιωθα μόνο ντροπή και αηδία, ειδικά βλέποντας ρατσιστικά σιχάματα μαρινάκηδες και χουλιγκανια όχι μόνο να πανηγυρίζουν, αλλά να επιτίθενται φραστικά και σωματικά σε παίχτες του παναθηναικού. για τα διαιτητικά λάθη τα είπατε, πεντακάθαρες και οι τρεις φάσεις. μακάρι να επαναληφθεί, αλλά δυστυχώς οι πληγές που επέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και) ο αγώνας αυτός, δε θα επουλωθούν ούτε έτσι. και η αλήθεια είναι πως αυτό το παιχνίδι πραγματικά κρίνει το πρωτάθλημα. στους 4 βαθμούς, οι ψυχολογίες αντιστρέφονται και δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να φέρει δυο ισοπαλίες (ή μια και μια ήττα) ο ολυμπιακός. πολλά χάλια.

freak brother
22-02-2011, 18:14
ποιος ο λογος να επαναληφθει το παιχνιδι?

ari-m
22-02-2011, 18:28
outws i allws den provlepetai ...

dopefiend
22-02-2011, 18:36
αφενός λόγω των πολλών διακοπών που σίγουρα επηρέασαν την ποιότητα και την έκβαση του παιχνιδιού, αφετέρου ναι μεν "διορθώνοντας" τα λάθη μετά το πέρας του παιχνιδιού έχουμε τεχνητά μια νίκη του παναθηναικού αλλά αν το δεις ποδοσφαιρικά δε μπορείς να κάνεις υποθέσεις για την αντίδραση της κάθε ομάδας μετά τη θεωρητική επίτευξη ενός γκολ. κοινώς μου φαίνεται σαν μέση λύση. γιατί να κατοχυρωθεί νίκη του παναθηναικού δε μου φαίνεται ρεαλιστικό, δεν ξέρω αν γίνεται κι αν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο δηλαδή.

edit. εντελώς προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα και να μετρήσει σα νίκη του παναθηναϊκού

Raven Lord
22-02-2011, 20:03
ότι έγινε - έγινε. τουλάχιστο οι δύο τελευταίοι μίλησαν σωστά.

croissant429
22-02-2011, 20:27
παιχνίδι δεν θα ξαναγίνει , ούτως η άλλως είναι ψιλοάκυρο κάτι τέτοιο
χώρια που με το δεδικασμένο ,στο μέλλον θα γίνει πανικός με διάφορες ΠΑΕ να ζητούν να ξαναγίνουν παιχνίδια που "αδικήθηκαν"
πάντως το πιθανότερο είναι και τώρα να μην γίνει τίποτα........
οι παράγοντες δεν αισθάνονται ντροπή και είναι και πολλά τα λεφτά

freak brother
22-02-2011, 20:40
αφενός λόγω των πολλών διακοπών που σίγουρα επηρέασαν την ποιότητα και την έκβαση του παιχνιδιού, αφετέρου ναι μεν "διορθώνοντας" τα λάθη μετά το πέρας του παιχνιδιού έχουμε τεχνητά μια νίκη του παναθηναικού αλλά αν το δεις ποδοσφαιρικά δε μπορείς να κάνεις υποθέσεις για την αντίδραση της κάθε ομάδας μετά τη θεωρητική επίτευξη ενός γκολ. κοινώς μου φαίνεται σαν μέση λύση. γιατί να κατοχυρωθεί νίκη του παναθηναικού δε μου φαίνεται ρεαλιστικό, δεν ξέρω αν γίνεται κι αν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο δηλαδή.

edit. εντελώς προσωπικά πάντως δεν έχω πρόβλημα και να μετρήσει σα νίκη του παναθηναϊκού

δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει , αλλα αν ξαναγινοταν να γινοταν απο το 82' + 1 penalty με το σκορ στο 1-2 :P

Odonian
22-02-2011, 21:47
Για μένα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξει ο βλαμμένος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ. Αυτά που έγιναν τιμωρουνται λιγότερο από το αν πηγαινε ένας παλαβός και χτυπούσε έναν παίκτη στο άσχετο λίγο έξω από το γήπεδο, αρκεί ο παίκτης να μάτωνε ξερωγω. Διαχωρισμοί σε ευρείας κλίμακας, εκτεταμένα και άλλες μπούρδες, διαχωρισμός της ποινής αν το ματς διεκόπη ή όχι (τρομερό: δεν προβλέπεται αγωνιστική για το κέρμα στον τρυφωνα γιατί δεν διεκόπη το ματς όταν το έφαγε!) κλπ. Όλο τρύπες και ασυναρτησίες. Ας βάλουν τίποτα σοβαρούς δικηγόρους, να μελετήσουν τι έχει συμβεί ως τώρα τα τελευταία 10 χρόνια στα γήπεδα και να φτιάξουν έναν κώδικα να δουλεύει.

Είμαι κατά επανάληψης, είναι κακό προηγούμενο. Θα τη ζητάνε όλοι για την παραμικρή μαλακία.

Odonian
22-02-2011, 23:18
Μόλις διάβασα την ανακοίνωση του Φορέα. Οτιναναι. Ζητάνε 100 ανέφικτα πράγματα και ουσιαστικά απειλούν. Αυτά δε θα γίνουν και είτε θα πραγματοποιήσουν κάποιοι τις απειλές (οπότε θα είναι εγκληματίες και μαζί εγκληματική η ανακοίνωση) ή δε θα κάνει κανείς τίποτα και ο Φορέας γίνεται περίγελος. Εντάξει, δεν έχουν τα παιδιά την επικοινωνιακή υποστήριξη της γαυρικης μηχανής, αλλά πέρασαν αρκετές μέρες για να το σκεφτούν καλύτερα.

Mitsmann
22-02-2011, 23:20
Μιλας για ενα συνολο οπαδων που αγεται και φερεται απο παραπληγικους καθυστερημενους, μιλας για τον ΟΑΚΚΕ των οπαδων.
Καλα κρασια.

chris_boss
22-02-2011, 23:34
Έλα βρε μαλάκα Μιτς. Άμα είναι να μιλάς, κάνε ένα σοβαρό ποστ. Πες κάτι.

Mitsmann
22-02-2011, 23:36
η αποψη μου για την ηγεσια του φορεα ειναι καθετη και καθολου κοροιδευτικη.

chris_boss
22-02-2011, 23:46
Βρε και οριζόντια μπορεί να είναι. Το θέμα είναι ότι μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις κάτι και είναι αυτό;;

Mitsmann
22-02-2011, 23:48
δεν εχω ορεξη να πω κατι αλλο, αληθεια.

Odonian
22-02-2011, 23:48
Έλα ντε. Και ο,τι έγραφα καλά λόγια για το εμπάργκο σου. :ρ

Ντροπή να είναι αυτό το πρώτο πράγμα που λες για το ντέρμπυ και να μην ακούσω ότι τα άλλα είναι αυτονόητα γιατί νομίζω ότι για σένα και αυτό το ίδιο είναι.

Amnesiac.
23-02-2011, 12:12
Δηλώσεις Μώραλη όπως μεταφέρθηκαν από το leoforos.gr :

"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει."

Δηλώσεις Μώραλη όπως μεταφέρθηκαν απ'όλα τα υπόλοιπα Μέσα :

"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι αντίπαλοι και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει. "

Κόκκινη προπαγάνδα :!:

warlord mkII
23-02-2011, 12:28
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=261737&cid=10

Raven Lord
23-02-2011, 12:30
εγκάθετη η ζούγκλα

Krux
ρε Αμνήζιακ ειλικρινά από το Σάββατο είσαι για ψυχοθεραπεία παρέα με τον Φορντ.
το πρωτοσέλιδο του Γαύρου ξερωγώ ας πούμε το έριξες καμιά ματιά σήμερα? στα παρτάλια δίνεις σημασία? έχει σημασία αν είναι πράσινα, κόκκινα ή ασπρόμαυρα? δηλαδή οκ αυτά θέλετε να συζητάτε? αν οι δικοί μας ή οι δικοί σας ηλίθιοι είπαν πιο πολλές τυφλές αρλούμπες?

το γεγονός ποιό είναι?
έστησες ένα ματς, με τον χειρότερο και πιο άκομψο τρόπο, σε σημείο που να μην μπορείς ούτε τα προσχήματα περί λαθών να κρατήσεις, δημιούργησες πανελλαδική αηδία για την ομάδα σου και κατ' επέκταση για το ελληνικό ποδόσφαιρό ως θεσμό και δημιουργείς μια νέα γενιά οπαδών που το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν ένα καλοθρεμένο μπούλη να μιλάει σαν λοβοτομημένος (ένας από αυτούς) και να κερδίζει, με όποιο τρόπο τον αντίπαλο.

αλλά κατά τ' άλλα, έχετε την καλύτερη ομάδα και παίζετε την καλύτερη μπάλα.

Amnesiac.
@ warlord. Δες και το βίντεο τώρα :!:

warlord mkII
23-02-2011, 12:37
Δώσε λινκ, για βίντεο έψαχνα και δεν το βρήκα γιατί το μόνο που πιστεύω είναι τα αυτιά μου και τα μάτια μου. Το λινκ το έβαλα για να φανεί ότι δεν το γράφει μόνο το leoforos ετσι.

Επίσης για μένα το εμετικό είναι η τελευταία πρόταση, που λέει "ε αφού τους δείραμε μετά τη λήξη, δεν τους τρομοκρατήσαμε"

Amnesiac.
23-02-2011, 12:38
ρε Αμνήζιακ ειλικρινά από το Σάββατο είσαι για ψυχοθεραπεία παρέα με τον Φορντ.
το πρωτοσέλιδο του Γαύρου ξερωγώ ας πούμε το έριξες καμιά ματιά σήμερα? στα παρτάλια δίνεις σημασία? έχει σημασία αν είναι πράσινα, κόκκινα ή ασπρόμαυρα? δηλαδή οκ αυτά θέλετε να συζητάτε? αν οι δικοί μας ή οι δικοί σας ηλίθιοι είπαν πιο πολλές τυφλές αρλούμπες?

το γεγονός ποιό είναι?
έστησες ένα ματς, με τον χειρότερο και πιο άκομψο τρόπο, σε σημείο που να μην μπορείς να ούτε τα προσχήματα περί λαθών να κρατήσεις, δημιούργησες πανελλαδική αηδία για την ομάδα σου και κατ' επέκταση για το ελληνικό ποδόσφαιρό ως θεσμό και δημιουργείς μια νέα γενιά οπαδών που το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν ένα καλοθρεμένο μπούλη να μιλάει σαν λοβοτομημένος (ένας από αυτούς) και να κερδίζει, με όποιο τρόπο τον αντίπαλο.

αλλά κατά τ' άλλα, έχετε την καλύτερη ομάδα και παίζετε την καλύτερη μπάλα.

Αυτά για τις νέες γενιές οπαδών μπλα μπλα μπλα είναι δικές σου εικασίες, εδώ μέσα τουλάχιστον είδα όλους τους γαύρους να καταδικάζουν τα σαββατιάτικα. Αν θες να μιλήσουμε για τον κόσμο γενικά, ας μιλήσουμε για όλο τον κόσμο όλων των ομάδων και το πώς αυτός πορώνεται και οργίζεται και ποιοι τον πορώνουν και τον νευριάζουν. Αυτά που έγιναν το Σάββατο δε δίνουν άφεση αμαρτιών στους ουγκ όλου του υπόλοιπου κόσμου και όλο λέτε λέτε λέτε για τη νέα γενιά γαύρων που θα γίνουν δολοφόνοι/μουτζαχεντίν/εφοριακοί, αλλά οι άλλοι ξαφνικά δικαιολογούνται γιατί το Σάββατο έγιναν αίσχη.

Ναι. Στα παρτάλια δίνω σημασία γιατί αυτά γαμάνε το ποδόσφαιρο (ανεξαρτήτως χρώματος).

Το πρωτοσέλιδο δε το είδα, όχι.

Amnesiac.
23-02-2011, 12:39
Καλά πόσα ακκάουντς έχει ο τσόνος πια.

Raven Lord
23-02-2011, 12:46
ευνοημένος ο βάζελος, λοιπόν :!:

Amnesiac.
23-02-2011, 12:48
Πού κολλάει αυτό τώρα.

(Πάλι για ΟΥΛΑ θα αρχίσουμε να μιλάμε, το κόβω)

Raven Lord
23-02-2011, 12:51
κολλάει, κολλάει

Odonian
23-02-2011, 22:32

"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει."

"Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι αντίπαλοι και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει. "

Εγώ στο φόρουμ το μετέφερα όπως το διάβασα σε ουδέτερο μέσο (όπως δηλαδή το δεύτερο κουόουτ σου). Φυσικά και έτσι είναι τρομερά αστείο αυτό που λέει, αφού κανονικά θα έπρεπε να ισχυρίζεται ότι ΕΙΧΕ σχέση με ριζουπολη το σκηνικό, καθώς η επίσημη γραμμή είναι ότι ούτε και τότε έγινε κάτι! Δηλαδή η διαφορά είναι ότι τότε ΔΕΝ έγινε κάτι ΠΡΙΝ το ματς, ενώ τώρα ΔΕΝ έγινε κάτι ΜΕΤΑ το ματς; Γελάει ο κόσμος. Ουσιαστικά παραδέχεται ότι κάτι έγινε τότε.

Και για να συνεχίσω με τον πουτάνας γιο που μου έριξε το μηχανάκι. Όταν του είπα ότι τον είδε μάρτυρας μου είπε ότι έλειπε με το αυτοκίνητό του εκτός Αθήνας και μετά συμπλήρωσε "κοίταξα και πίσω το αμάξι μου και δεν έχει σημάδια". Αφού έλειπες ρε ζώον, άρα αποκλείεται να ήσουν εσύ, γιατί κοίταξες το αμάξι; Όταν η φωλιά είναι λερωμένη, η γλώσσα καμια φορά ως λανθάνουσα, την αλήθεια λέει. Ελπίζω να κατάλαβες την ομοιότητα.

Amnesiac.
23-02-2011, 22:40

Εγώ στο φόρουμ το μετέφερα όπως το διάβασα σε ουδέτερο μέσο (όπως δηλαδή το δεύτερο κουόουτ σου). Φυσικά και έτσι είναι τρομερά αστείο αυτό που λέει, αφού κανονικά θα έπρεπε να ισχυρίζεται ότι ΕΙΧΕ σχέση με ριζουπολη το σκηνικό, καθώς η επίσημη γραμμή είναι ότι ούτε και τότε έγινε κάτι! Δηλαδή η διαφορά είναι ότι τότε ΔΕΝ έγινε κάτι ΠΡΙΝ το ματς, ενώ τώρα ΔΕΝ έγινε κάτι ΜΕΤΑ το ματς; Γελάει ο κόσμος. Ουσιαστικά παραδέχεται ότι κάτι έγινε τότε.

Και για να συνεχίσω με τον πουτάνας γιο που μου έριξε το μηχανάκι. Όταν του είπα ότι τον είδε μάρτυρας μου είπε ότι έλειπε με το αυτοκίνητό του εκτός Αθήνας και μετά συμπλήρωσε "κοίταξα και πίσω το αμάξι μου και δεν έχει σημάδια". Αφού έλειπες ρε ζώον, άρα αποκλείεται να ήσουν εσύ, γιατί κοίταξες το αμάξι; Όταν η φωλιά είναι λερωμένη, η γλώσσα καμια φορά ως λανθάνουσα, την αλήθεια λέει. Ελπίζω να κατάλαβες την ομοιότητα.

Καλά ας μην ανοίξουμε κουβέντα για τις δηλώσεις του βλάκα, δεν αξίζει τον κόπο, αλλά είναι διαφορετικό να λες "κατηγορούμαι ότι τη σκότωσα γιατί με αγαπούσε" και διαφορετικό το "τη σκότωσα γιατί με αγαπούσε", το δεύτερο είναι ομολογία ενώ το πρώτο κατηγορία. Και επίσης η επίσημη γραμμή δεν είναι ότι δεν έγινε τίποτα απόσο έχω διαβάσει (ουτεγώ δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με το τι λέει επίσημα η ΠΑΕ αφού στάνταρ μαλακίες θα λέει), απλά ότι έγιναν λίγα (π.χ. "δεν προβλέψαμε την είσοδο των οπαδών και όσα ακολούθησαν")

Τεσπά.

Το όλο νόημα του κ/π μου ήταν πως σε μια κατάσταση που σε έχουν γαμήσει κανονικά και έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου, ε μην αρχίζεις και εσύ την προπαγάνδα, δεν έχει νόημα, ειδικά αν δε θες να φανατίσεις κι άλλο.

Αλλά τι λέω τώρα.

Odonian
24-02-2011, 02:21
Σου έχω πει για το κακό που κάνεις (στον εαυτό σου κυρίως) που ασχολείσαι με τα οπαδικά σάητ. Το λεωφορος.τζιαρ θα έλεγε για τη διαιτησία και για τη ζούγκλα και τίποτα να μην είχε γίνει, περιμένεις να πει κάτι νορμάλ τώρα; Το τραγικό είναι ότι αυτή τη φορά, τα οπαδικά σάητ του ΠΑΟ είναι κοντά στην πραγματικότητα και για τη διαιτησία και για τη βία, κάτι το οποίο μας λέει πολλά για την πραγματικότητα.

Κι εγώ έχω σχολιάσει κατά καιρούς πχ πρωτοσέλιδα πρωταθλητη, αλλά πρώτον αυτό γίνεται όταν τα θεωρώ πραγματικά επικίνδυνα και με τη σημείωση ότι εδώ και πολλά χρόνια εκφράζουν τον επίσημο γαυρο (σε μας δεν υπάρχει ένας επίσημος ΠΑΟ για να εκφραστεί τόσο μπουδέλο που είμαστε).

warlord mkII
24-02-2011, 18:10
http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054698131-%C2%AB%CE%95%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-20-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%80%CF%84%CF%89%CE%BD-%C2%BB

freak brother
24-02-2011, 20:37
δεν ξερω ποιος πανηλιθιος αλλαξε τις δηλωσεις του Μωραλη και τι σκοπο ειχε, και πηγαν αλλοι 4243243243 καθυστερημενοι που δεν εψαξαν να δουν τι πραγματικα ειπε και ζηταγαν μυνησεις και ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ παε και παπαριες. Εγω την ακουσα λαιβ στον σκαι την δηλωσh και ειπε "μας κατηγορησαν οτι".

Odonian
25-02-2011, 02:56
Φτάσαμε στην επόμενη αγωνιστική και ήρθε η ώρα για σταματήσει ο Οντόνιαν πάνω στο θέμα αυτό. Το ματς κλάπηκε από τον διαιτητή, ο γαυρος απέτυχε να προστατεύσει τους παίκτες του ΠΑΟ μέσα στο γήπεδό του και ο μαρινακης είναι ένας επικίνδυνος κρετίνος που έχει πάει το ποδόσφαιρό πολύ πίσω για τους ελάχιστους μήνες που βρίσκεται στο κουρμπέτι. Σε αυτά τα λίγα σημαντικά συμφωνούμε οι περισσότεροι, ανεξάρτητα από στρατόπεδο. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι ιδιαίτερο, το πολύ πολύ να φύγει οικειοθελώς ο μαρινακης από τη σουπερλίγκα (αν δε θέλει δεν τον κουνάει κανείς) κάτι το οποίο είναι πραγματικά ασήμαντο. Η πρόβλεψη είναι ότι του χρόνου θα το πάρει με 20 ποντους με τον έλεγχο που έχει στο παρασκήνιο και τα λεφτά του τσαμπιολις, ειδικά όπως είναι (και θα είναι) ο ΠΑΟ. Τα λέμε στο γήπεδο με Ατρόμητο.

Stormrider
25-02-2011, 03:00
http://www.youtube.com/watch?v=bu8pWZ17Zj4
καποιος εχει νευράκια ? !

Odonian
25-02-2011, 03:08
χαχαχαχ κι ότι έλεγα ότι συμφωνούμε στα βασικά

scarecrow
25-02-2011, 03:26
0.45 "Ο Ολυμπιακός πανάξιος νικητής"
:touched:

SpiritCrusher
25-02-2011, 03:48
http://www.youtube.com/watch?v=bu8pWZ17Zj4
καποιος εχει νευράκια ? !

Λες εκεί που περπατάει, απλά να γυρνάει γιατί τα παίρνει; Και μετα να ξαναπερπατάει και να τον ξαναπιάνει μετά; Διπλή προσωπικότητα; Κυκλοθυμικός; Ή απλά τον έβρισαν / τα λεγόμενα ρατσιστικά εναντίον του;

Τα αυτονόητα δηλαδή...

Raven Lord
25-02-2011, 05:15
Τα λέμε στο γήπεδο με Ατρόμητο.

θα πας?

Odonian
25-02-2011, 06:07
Αμέ.

pitchfork
28-02-2011, 23:09
Με τη σειρά μου να πω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κατέλη του ποδοσφαίρου μας γιατί με τις πράξεις του όλη η ελλάδα ΕΙΔΕ.
Αυτά που λέγαμε τόσο καιρό για το μαιμού πρωτάθλημα και μας θεωρούσαν γραφικούς, τώρα όλοι αυτοί που μίλαγαν και μας έλεγαν ότι τάχατες όλο και κάποιο από τα τελευταία 12 το άξιζε ο αρούρης, όλοι αυτοί λοιπόν το έχουν βουλώσει και με την ουρά στα σκέλια χάρη στον θρασύδειλο κατέλη κατάλαβαν επιτέλους ποιο είναι το εδώ και ογδόντα χρόνια καρκίνωμα του ελληνικού αθλητισμού.
Έτσουξε πάαααρα πολύ την ομάδα του δημοσίου η πούτσα του Τζιμπρίλαρου και της παρέας του μέσα στο εξοχικό μας.
Και οι τυφλοί είδαν.

Νομίζω τώρα μπορεί να κλειδωθεί το τόπικ, τα λέμε του χρόνου.

freak brother
08-11-2011, 17:30
http://news247.gr/newspapers/Sport/protathlitis/article1474234.ece/BINARY/w940/0010.jpg

κατω αριστερα

ο Παναθηναικος σκοραρει περισσοτερο απο τον γαυρο και δεχεται λιγοτερα γκολ , παμε για συναίνεση? :P

υγ- εχεις τρελανει και τους γαυρους Παναθα μου!

Sotos_The_Tequiler
10-11-2011, 19:54
δεν ακούω θόρυβο και εδώ αν και είναι νωρίς...

Αλλά για να ανάψω λίγο τα αίματα, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ:
http://i.imgur.com/GAGuD.jpg

http://i.imgur.com/MBt2j.jpg

Αν και δε λέει και πολλά πάρτε:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002105143988

Stormrider
20-11-2011, 17:57
πολύ ησυχία ρε μάγκες , τι γίνετε ?
ας κάνω μια προσπάθεια να ανάψω λίγο τα αίματα :
ακόμα στην τουαλέτα για χέσιμο οι αγαπητοί ζελες?

GG*
21-11-2011, 00:30
τι να πουμε ρε
δεν υπαρχει πιο ξενερωτο αποτελεσμα σε ντερμπυ απο την ισοπαλια:cry:
ουτε να κανεις καζουρα μπορεις αν κερδισεις
ουτε να γαμωσταυρισεις αν χασεις
αλλαξτε τους κανονισμους να βαρανε πεναλντι

BlackiE
26-10-2014, 16:59
bump

morphine
26-10-2014, 18:35
http://www.bbc.com/sport/0/football/29383811
:headbang:

Ethereal
26-10-2014, 22:39
LOL

freak brother
26-10-2014, 22:45
για πειτε ..

Κωλαράκι Τορνευτό
27-10-2014, 06:49
1. Το πεναλτυ δεν ειναι φυσικα, επεσε ο Μητρογλας (κριμα γιατι δε μας εχει συνηθισει σε τετοια). Ευτυχως που το χασε.
2. Το χερι στον Πετριτς στο 95' δεν ειναι χερι, αλλα γελαω πολυ δυνατα με βαζελους που λενε "σφυριξε κι ενω θα βαζαμε γκολ" τη στιγμη που ο επερχομενος επιθετικος εχει ηδη ανοιξει το κοντρολ οταν σφυριζει ο διαιτητης, και εχει χασει τη μπαλα.

BlackiE
27-10-2014, 20:01
Μπα; Νόμιζα οτι σνομπάρεις τους γαυροβάζελους.
Το χέρι δεν είναι, στη συνέχεια δεν ξέρουμε τι θα γινόταν.
Το πέναλτι το παίρνει ο Μήτρογλολ αφού πέφτει πάνω του κ επιδιώκει την επαφή, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Απ τη στιγμή που το δίνει όμως ο κόρακας και είναι σε τετ α τετ, σόρι, αλλά είναι και κόκκινη.

commissar
27-10-2014, 21:37
Απ τη στιγμή που το δίνει όμως ο κόρακας και είναι σε τετ α τετ, σόρι, αλλά είναι και κόκκινη.

Δεν είναι κόκκινη γιατί ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. :touched:

Επίσης για την τιμωρία που έπρεπε κανονικά να φάτε χθες κουβέντα ε;

https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/67312_774131502644857_1610392967595767306_n.jpg?oh=bcba817b6593957c4aaf3bc580c3b827&oe=54AC84BF

BlackiE
27-10-2014, 23:53
Ωπ, καλώς τους πρωταθλητές φθινοπώρου :o

commissar
28-10-2014, 00:18
http://www.youtube.com/watch?v=cA4-WE6owEY&t=20s

Κωλαράκι Τορνευτό
28-10-2014, 02:03
Μπα; Νόμιζα οτι σνομπάρεις τους γαυροβάζελους.
Το χέρι δεν είναι, στη συνέχεια δεν ξέρουμε τι θα γινόταν.
Το πέναλτι το παίρνει ο Μήτρογλολ αφού πέφτει πάνω του κ επιδιώκει την επαφή, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Απ τη στιγμή που το δίνει όμως ο κόρακας και είναι σε τετ α τετ, σόρι, αλλά είναι και κόκκινη.

Ποτε δε σνομπαρω ομως ενα καλο φυτιλι (!)
Επειδη μερικοι γαυροι με εκραξαν που δεν το βλεπω πεναλτι (!) ας αποκαταστησω λιγο την ισορροπια.

Φιλοι βαζελοι που διαμαρτυρεστε πως το φαουλ απο το οποιο προηλθε το γκολ του Ολυμπιακου, συλληπητηρια για τη γκαβομαρα. Στον Αφελαη εχουν γινει περιπου 5 φαουλ απο 2 παικτες σε αυτην την φαση, 3 φαουλ στην αρχη και αλλα 2 οταν τελικα πεφτει. Φιλτατε Μπλακι, πας να χρυσωσεις το χαπι, αλλα στη φαση του 94' ή ξερω γω ποτε ηταν το "χερι", ο παικτης του ΠΑΟ εχει ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ τη μπαλα οταν σφυριζει ο διαιτητης. Και γενικα, το αποτελεσμα ηταν δικαιοτατο αφου χαθηκε το πεναλτι. Αυτα. Ριξτε και οι βαζελοι μουτζες τωρα, γιατι πριν τις εφαγα απο Ολυμπιακους μαλλον. Θα πω και για το μπαοκ και ποσο αστειοι ειναι κι αυτοι να τις φαω κι απο αυτους.