PDA

View Full Version : The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Pages : 1 [2] 3

ultraviolet
02-12-2009, 04:23
Θωμάς, παράγκα, Παπουτσέλης, Ριζούπολη, αεροβόλα...
ΚΟΥΡΑΣΗ!

Για μια φορά παραδεχτείτε απλά ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.

freak brother
02-12-2009, 05:11
ολα τα χαμε τους γραφικους ψαραδες περιμεναμε.. σκασε ηλιθια!

FIXXXER
02-12-2009, 08:14
Καλα ρε Οντονιαν, οκ, πες οτι δεχθηκαμε το αεροβολο. Υπαρχει μεσα σου ενα κομματι λογικης που σου λεει οτι ο Τζορβας ΔΕΝ εκμεταλλευθηκε τις πληγες του και τη ζουγκλα που επικρατουσε για να δειξει την πληγη στον αγκωνα και να ισχυριστει οτι ΚΑΙ αυτη προηλθε απο αεροβολο/κροτιδα/οτιδηποτε?? Αλλο το ενα (αεροβολα, κροτιδες, καθυστερηση των ζωων που ηταν στην κερκιδα) και αλλο το αλλο (βλακεια του παιχτη που ειπε μουφα). Εκτος κι αν εισαι τοσο αθωος που πιστευεις οτι εκεινη τη στιγμη ελεγε αυτο που ποσταρε η μορφιν. Η οποια δεν καταλαβα αν το εγραψε γιατι το πιστευει οντως ή για ειρωνεια.

warlord mkII
02-12-2009, 09:26
Ένα μεγαλο μπράβο στους γαυρους αυτού του φόρουμ που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πυροβόλο του μήτρογλου και η μαγκιά του πειραιά.
Νταξ τωρα μωρε, τι παναπει καιγοσαντε αυτοκινητα, το διχτάκι τελικά είναι πτυσσόμενη κουνουπιέρα, 200 φωτοβολίδες ΜΟΝΟ πέσανε κι αυτά γίνονται παντού και πάντα, η αστυνομία φταίει, η βαζελα τον ρουφηξε στον αγωνιστικο χωρο και μονο αυτο εχει σημασια.

Ρε ειστε σοβαροι? Τετοια οπαδικη τυφλωση? Δε με νοιαζει αν τα εκανε ο ολυμπιακος, ο παναθηναικος, τα ασπρα χωματα ή η κολο κολο. Αυτα ειναι εμετικα πραγματα που πρεπει να τα κραζουμε ανεξαρτητως οπαδικων προτιμησεων. Αν ο Τζορβας εφαγε σφαιρες απο αεροβολο (ή τι σκατα άλλο μπορει να ειναι, αν ειναι), το πρωταθλημα πρεπει να διακοπεί εδω και τωρα. Οτι ειχαν κανει οι ιταλοι δηλαδη μετα απο νεκρους. Ε νεκρους εχουμε ηδη (και μαλιστα με μελη διοικησης σωματειου να εμπλεκονται), καιρος ειναι.

GG*
02-12-2009, 09:49
κλαπ κλαπ κλαπ

attila
02-12-2009, 10:15
τι ελεγε η πρασινη και οι βαζελες του φορουμ οταν ριχνανε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αεροβολο στο μπασκετ?
ρουφηχτε λοιπον την πουτσα που φαγατε και καντε τουμπεκι γιατι πολυ μας ζαλισατε τ'αρχιδια μυξοπαρθενες

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/6/2006&cid=7

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/6/2006&cid=3

warlord mkII
02-12-2009, 10:41
τι ελεγε η πρασινη και οι βαζελες του φορουμ οταν ριχνανε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αεροβολο στο μπασκετ?
ρουφηχτε λοιπον την πουτσα που φαγατε και καντε τουμπεκι γιατι πολυ μας ζαλισατε τ'αρχιδια μυξοπαρθενες

:dfinger::headbang: αφου εχει αθηναϊκες πινακιδες :moutza:

Mitsmann
02-12-2009, 11:31
Ένα μεγαλο μπράβο στους γαυρους αυτού του φόρουμ που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πυροβόλο του μήτρογλου και η μαγκιά του πειραιά.
Νταξ τωρα μωρε, τι παναπει καιγοσαντε αυτοκινητα, το διχτάκι τελικά είναι πτυσσόμενη κουνουπιέρα, 200 φωτοβολίδες ΜΟΝΟ πέσανε κι αυτά γίνονται παντού και πάντα, η αστυνομία φταίει, η βαζελα τον ρουφηξε στον αγωνιστικο χωρο και μονο αυτο εχει σημασια.

Ρε ειστε σοβαροι? Τετοια οπαδικη τυφλωση? Δε με νοιαζει αν τα εκανε ο ολυμπιακος, ο παναθηναικος, τα ασπρα χωματα ή η κολο κολο. Αυτα ειναι εμετικα πραγματα που πρεπει να τα κραζουμε ανεξαρτητως οπαδικων προτιμησεων. Αν ο Τζορβας εφαγε σφαιρες απο αεροβολο (ή τι σκατα άλλο μπορει να ειναι, αν ειναι), το πρωταθλημα πρεπει να διακοπεί εδω και τωρα. Οτι ειχαν κανει οι ιταλοι δηλαδη μετα απο νεκρους. Ε νεκρους εχουμε ηδη (και μαλιστα με μελη διοικησης σωματειου να εμπλεκονται), καιρος ειναι.

Διακοψτε το. Δεν ειπαμε το αντιθετο.
νεκρους ειχαμε πριν 3 χρονια εξω απο αγωνα γυναικειου βολλευ.
αποφασιστε ποιο πρωταθλημα να διακοψουμε.

δεν ειρωνευομαι.

warlord mkII
02-12-2009, 11:47
Ε δεν ειναι θεμα αθληματος/πρωταθληματος. Ειναι οτι οι οπαδοι (κυριως των 2 ομαδων μας) ειναι ζωα/καμμενοι και ειναι σε ανοιχτο πολεμο. Και μινι γκολφ να παιξουμε αυτοι θα σκοτωθουν. Ας γινει κατι επιτελους.
Αλλα δεν σας ειδα να τα καταδικαζετε αυτα. Το Τζορβα εριστικο και ψευτη ειπατε.

Mitsmann
02-12-2009, 12:04
ε δε καταδικαζω τα καπνογονα, τι να κανω. συμβαινουν σ ολα τα γηπεδα της ελλαδας και οταν αναβουν 20 μαζι σ ολες τις κερκιδες γουσταρετε ολοι. Δεν με ενδιαφερουν τα καπνογονα και δεν επηρεασαν ποτε κανενα αποτελεσμα.

και ο Τζορβας (μιας που αεροβολο δεν εχει αποδειχτει ακομα) ειναι ΚΑΙ εριστικος ΚΑΙ ψευτης, απ τη στιγμη που δειχνει στη νετ μια μελανια-πληγη-γουατεβερ που την ειχε και μια βδομαδα πριν. Το αν χτυπηθηκε και απο αεροβολο, δεν το ξερω, αλλα επειδη το ανελαβε κανονικος εισαγγελεας που θα μαζεψει στοιχεια θα δουμε.

Amnesiac.
02-12-2009, 12:32
Βρε warlord όταν λέει κάποιος γαύρος "κι εσείς τα ίδια κάνετε" δε το λέει για να καταλήξει στο "γίνονται αυτά, τι να κάνουμε", αλλά για να τονίσει τη γελειότητα του να κάνει ένας Παναθηναϊκός κήρυγμα και να ζητάει να κοπούν κεφάλια, από τη στιγμή που στα γήπεδα του γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.

Τι το ψάχνεις τώρα, το ίδιο πράγμα κάνουν όλοι, δεν είδα κανα βάζελο να ζητάει παραδειγματική τιμωρία της ομάδας μπάσκετ του. Μακάρι να αρχίσουν να κόβουν κώλους οι αρμόδιοι γιατί προφανώς οι υπάρχουσες ποινές δεν πονάνε αρκετά τις ομάδες. Ας είναι το προχθεσινό παιχνίδι η αρχή, κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν είναι το θέμα το "εσείς οι γαύροι".

Ο Οντονιάν λέει ότι ύποπτα οι γαύροι έχουν κόψει από το βίντεο τις δηλώσεις του Τζόρβα εκείνη τη στιγμή. Ε λολ. Όντως βαθιά μέσα του ελπίζει να λέει αυτό πούγραψε η μόρφιν δηλαδή. Ή "άσε φίλε, τον τελευταίο καιρό έχω πολύ άγχος και βγάζω ΚΑΝΤΗΛΕΣ".

Κατά τη γνώμη μου το εξαιρετικά πιθανότερο είναι να υπήρχε το αεροβόλο, οι κροτίδες υπήρχαν προφανώς, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τραγικό για ένα άνθρωπο που έχει υποφέρει τόσο σε ένα αγώνα (από όλες τις απόψεις) να βγαίνει και να λέει ψέματα. Δεν του αξίζει κρέμασμα, ούτε αθωώνει τους καραγκιόζηδες με τα αεροβόλα, αλλά είναι τραγικό πώς να το κάνουμε.

Ford Prefect
02-12-2009, 12:36
Εγώ καθυστερημένους τους χαρακτηρίζω πολύ εύκολα αυτούς με τις κροτίδες και τα πεταμένα καπνογόνα στο γήπεδο, ξύλο στους αρχιμαλάκες με τα λέιζερ και πούτσα σε όποιον διανοήθηκε να φέρει όπλο και να το χρησιμοποιήσει.

Από την άλλη πραγματικά δεν θυμάμαι τι λέγατε όλοι εσείς με τα αίσχη του μπάσκετ; Ζητούσατε συλλήψεις και διακοπή του πρωταθλήματος; Και ο Τζόρβας αντι να θυμηθεί αυτό, θυμήθηκε την Ριζούπολη που την έχει δει στο βίντεο.

Περίσεμμα υποκρισίας ε;

Moonspellheim
02-12-2009, 12:38
wraio to apopanw post(tou amnesiac).auto einai to geloio tis ypotheshs pws skouzoun ekaterwthen gia akrivws idia pragmata.
to pleon geloio einai auto me ta laser sto basket.

Mitsmann
02-12-2009, 12:40
to pleon geloio einai auto me ta laser sto basket.

κι ουτε ενα φωτοσπαθο.... :-(

warlord mkII
02-12-2009, 13:34
Από την άλλη πραγματικά δεν θυμάμαι τι λέγατε όλοι εσείς με τα αίσχη του μπάσκετ; Ζητούσατε συλλήψεις και διακοπή του πρωταθλήματος; Και ο Τζόρβας αντι να θυμηθεί αυτό, θυμήθηκε την Ριζούπολη που την έχει δει στο βίντεο.

Περίσεμμα υποκρισίας ε;

Πέρυσι στο μπάσκετ αν θυμάσαι, έγινε μια φάση που ρίχνει τάπα ο Σάρας στον Μπουρούση, φεύγουμε αιφνιδιασμό και η διαφορά πάει στους 30. Εκείνη τη στιγμή ένας ανεγκέφαλος πέταξε κροτίδα-δυναμίτη, διακόπηκε το ματς, έγινε γενικώς της πουτάνας. Ο Ομπράντοβιτς αν τον είχε μπροστά του τον πίθηκα που το πέταξε θα του είχε πιει το αίμα. Οι παυλοθανάσηδες μπορεί και να του κοβαν χαρτζιλίκι. Εγώ αν τον είχα δίπλα μου θα του σπαγα τα μούτρα (καλα μπορει να μου τα σπαγε αυτος).
Δε με νοιάζει ποιος τα κάνει αυτά και με την ανοχή ή υποκίνηση ποιού. Θέλω να μπορώ να πάω σε όποιο γήπεδο μ αρέσει χωρίς να έχω ανάγκη νοσοκομειακής ασφάλισης.

ps Ο Τζόρβας στη Ριζούπολη είχε πάει με τους οπαδούς ΠΑΟ.

GG*
02-12-2009, 14:22
τωρα εξηγειται...8)

FIXXXER
02-12-2009, 14:27
Εγω ειμαι με warlord 100% σε αυτο το θρεντ. Με εκπλησσει να πω την αληθεια.

attila
02-12-2009, 14:43
αυτοι ειστε φιξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξερ
ουγκ

Odonian
02-12-2009, 18:25
Καλα ρε Οντονιαν, οκ, πες οτι δεχθηκαμε το αεροβολο. Υπαρχει μεσα σου ενα κομματι λογικης που σου λεει οτι ο Τζορβας ΔΕΝ εκμεταλλευθηκε τις πληγες του και τη ζουγκλα που επικρατουσε για να δειξει την πληγη στον αγκωνα και να ισχυριστει οτι ΚΑΙ αυτη προηλθε απο αεροβολο/κροτιδα/οτιδηποτε?? Αλλο το ενα (αεροβολα, κροτιδες, καθυστερηση των ζωων που ηταν στην κερκιδα) και αλλο το αλλο (βλακεια του παιχτη που ειπε μουφα).

Πουθενά δεν το αρνήθηκα αυτό. Απλά θα ήθελα να ακούσω τι έλεγε στον δημοσιογράφο πριν τον καταδικάσω - εάν έφαγε 5-6 χτυπήματα συνολικά σε όλο το σώμα δεν είναι ΤΟΣΟ απίθανο να έφαγε ένα σε ίδιο σημείο με πριν. Είπαμε είναι πιθανό να είπε μαλακία και τον λέμε ολοι μαζί ρόμπα αν το έκανε. Αλλά το πρόβλημα είναι μεγάλο αν συζητάμε για το αν είναι ρόμπα ο Τζόρβας όταν του έριχναν με αεροβόλα.

ε δε καταδικαζω τα καπνογονα, τι να κανω. συμβαινουν σ ολα τα γηπεδα της ελλαδας και οταν αναβουν 20 μαζι σ ολες τις κερκιδες γουσταρετε ολοι

Κι εγώ τα γουστάρω όταν κάνουν ατμόσφαιρα στις κερκίδες, δικές μας ή των άλλων. Όταν εκτοξεύονται ενάντια σε παίκτη όμως, λυπάμαι. Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο και δε μου αρέσει να το βλέπω.

Βρε warlord όταν λέει κάποιος γαύρος "κι εσείς τα ίδια κάνετε" δε το λέει για να καταλήξει στο "γίνονται αυτά, τι να κάνουμε", αλλά για να τονίσει τη γελειότητα του να κάνει ένας Παναθηναϊκός κήρυγμα και να ζητάει να κοπούν κεφάλια, από τη στιγμή που στα γήπεδα του γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.

Τι το ψάχνεις τώρα, το ίδιο πράγμα κάνουν όλοι, δεν είδα κανα βάζελο να ζητάει παραδειγματική τιμωρία της ομάδας μπάσκετ του. Μακάρι να αρχίσουν να κόβουν κώλους οι αρμόδιοι γιατί προφανώς οι υπάρχουσες ποινές δεν πονάνε αρκετά τις ομάδες. Ας είναι το προχθεσινό παιχνίδι η αρχή, κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν είναι το θέμα το "εσείς οι γαύροι".

Κανένα πρόβλημα, σε ματς στο ΟΑΚΑ που γίνονται αίσχη (μέσα κι έξω), να διακοπούν και να τιμωρηθούμε. Δε ζήτησα ασυλία ποτέ για κανέναν. Το "ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια" πάντως για το ποδόσφαιρο δεν ισχύει ούτε με σφαίρες ε (λολ). Ίσως λόγω ΟΑΚΑ βέβαια. Για το μπασκετάκι όμως την ίδια τρομοκρατία έχουμε. Ντροπή του μπάσκετ, ειδικά όταν έχουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Εγώ καθυστερημένους τους χαρακτηρίζω πολύ εύκολα αυτούς με τις κροτίδες και τα πεταμένα καπνογόνα στο γήπεδο, ξύλο στους αρχιμαλάκες με τα λέιζερ και πούτσα σε όποιον διανοήθηκε να φέρει όπλο και να το χρησιμοποιήσει.

Όταν ένα ποστ ξεκινάει με αυτές τις κουβέντες (που όχι δεν είναι προφανείς για πολύ κόσμο), τότε τα υποδέλοιπα που λέει μπορούν να παρθούν σοβαρά. Δεν είμαι καθόλου ειρωνικός.

Odonian
02-12-2009, 18:50
Όσον αφορά, τώρα, για το σημάδι στον αγκώνα, το οποίο ο Τζόρβας έδειξε στις κάμερες μετά τον αγώνα και προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις ως προς τη γνησιότητά του, ο διεθνής πορτιέρο έλεγε χθες ότι τέτοια σημάδια έχει και στα δυο χέρια.

Μάλιστα, υποστήριζε ότι δεν μπορεί να διαστρεβλώνεται έτσι η αλήθεια και πως είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοια σημάδια από την καθημερινή τριβή στις προπονήσεις (όπως αυτό που φαίνεται σε σχετική φωτό στο ματς με τον Αστέρα).

Εξάλλου, το σημάδι που προκλήθηκε από χτύπημα στο «Καραϊσκάκη» ήταν σε πιο χαμηλό σημείο απ’ αυτό που είχε η φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

Ford Prefect
02-12-2009, 18:59
Λοιπόν, μετά από λίγο διάβασμα για το θέμα, έχω καταλήξει στο εξής: Τον πήραν κάποια θραύσματα δυναμιτακίου-γουρούνας και του κάνανε τα 2 μπισμπίκια στην πλάτη. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό. Τάδε έφη χρήστης από νησί με διδακτορικό στη ρίψη κροτίδων και κάτοχος πολλών τέτοιων λέει στο παρελθόν. Καίει λίγο, δεν σου κάνει και τόσο αίσθηση γενικά.

Ο ίδιος ο Τζόρβας δήλωσε ότι το ένιωσε το κάψιμο και στο τέλος, αφού είδε και τα σημάδια συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για αεροβόλο. Δηλαδή, αποφάσισε ο ίδιος ότι πρόκειται για αεροβόλο, πολύ μετά από το συμβάν και μάλιστα μίλησε και για εντολή ο αθεόφοβος.

Για την μελανιά είναι ρόμπας. Όπως ο Γεωργάτος που έτριβε την καράφλα του στο κόρνερ παρόλο που δεν τον είχε πετύχει η βροχή από τα κέρματα. Αλλά εκείνος το έπαιξε έξυπνα, ο Τζόρβας είναι μαλάκας.

Ισχύει η παράγραφος που άρεσε στον Οντόνιαν βέβαια και επικρατεί το ίδιο ακριβώς σκεπτικό και στο φόρουμ που πάω.

Odonian
02-12-2009, 19:11
Λοιπόν, μετά από λίγο διάβασμα για το θέμα, έχω καταλήξει στο εξής: Τον πήραν κάποια θραύσματα δυναμιτακίου-γουρούνας και του κάνανε τα 2 μπισμπίκια στην πλάτη. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό. Τάδε έφη χρήστης από νησί με διδακτορικό στη ρίψη κροτίδων και κάτοχος πολλών τέτοιων λέει στο παρελθόν. Καίει λίγο, δεν σου κάνει και τόσο αίσθηση γενικά.

Ναι είναι πιθανό και αυτό. Αλλά μπορούμε να περιμένουμε και τον γιατρό που όσο ναναι ίσως ξέρει καλύτερα πριν καταλήξουμε, λέω εγώ.

Το αν είναι ρόμπα ο Τζόρβας μένει να αποδειχτεί, αλλά πάντως πολλοί παίκτες έχουν κάνει ρομπιές, ακόμα και τεράστιοι. Τον θυμόμαστε τον ριβαλδο τι έκανε με εκείνη τη μπαλιά που και καλά τον πήρε στο κεφάλι. Η ζωή συνεχίστηκε και δεν είναι με κανέναν τρόπο σημαντικότερο από τη βία στα γήπεδα (και εκτός, μην ξεχνάμε τι έγινε πριν το ματς στα μπλόκα των γαυρων).

Raven Lord
02-12-2009, 19:29
τι συζητάμε ρε?!!? αν ο σουγιάς ήταν ακονισμένος ή όχι ή αν τα σκάγια ήταν θραύσματα κροτίδας κ όχι αεροβόλο? έλεος...

Ford Prefect
02-12-2009, 19:31
Όχι, τα έχουμε καλύψει αυτά. Τώρα έχουμε περάσει στο πόσο μαλάκας είναι ο Τζόρβας. Συγκεντρώσου.

Τι δήλωσε ρε ο θεούλης;

“Σκέφτηκες τι θα είχε συμβεί αν κατάφερνες να σκοράρεις”, ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στη μικτή ζώνη. “Παιδιά, ήθελα να στείλω τη μπάλα άουτ! Το γήπεδο είναι υπέροχο και σχετικά καινούργιο, οπότε θα ήταν κρίμα να γκρεμιστεί εξαιτίας μου”!

ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ!

Mitsmann
02-12-2009, 19:39
αχαχχααχαχαχαχ βρειτε μου το λινκ.

ρεηβ-εν, αυτο ακριβως επικεντρωνομαι. Δεν ειμαι εισαγγελεας, εχουμε εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη. Επικεντρωνομαι στο τι ωθησε τον Αλεξανδρο Τζορβα να μας δειχνει λαθος μελανιες στην ΝΕΤ.

υποπτο που δεν υπαρχει σε κανενα λινκ ομως αυτο....μμμ......

Raven Lord
02-12-2009, 20:09
εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να κάνει τη μαϊμουδιά μες στο γήπεδο.

jack the ripper
02-12-2009, 20:14
Όχι, τα έχουμε καλύψει αυτά. Τώρα έχουμε περάσει στο πόσο μαλάκας είναι ο Τζόρβας. Συγκεντρώσου.

Τι δήλωσε ρε ο θεούλης;

“Σκέφτηκες τι θα είχε συμβεί αν κατάφερνες να σκοράρεις”, ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στη μικτή ζώνη. “Παιδιά, ήθελα να στείλω τη μπάλα άουτ! Το γήπεδο είναι υπέροχο και σχετικά καινούργιο, οπότε θα ήταν κρίμα να γκρεμιστεί εξαιτίας μου”!

malaka ti les twra ekane tetoies dilwseis...theos proskynw tapeina :touched::touched::touched::touched:

Abruzzi
02-12-2009, 20:41
θέλω αυτόγραφο αν το είπε

irreligious
02-12-2009, 20:52
έμεινε άθλημα που δεν κεράσαμε?

Mitsmann
02-12-2009, 20:53
Σκοποβολη.

εκτος αν......
χμμ............

irreligious
02-12-2009, 20:54
χαχααχααχχαχαχ

attila
02-12-2009, 21:46
για τον ριβαλντο τα λεγαμε απο το μουντιαλ της ιαπωνιας ποσο κλοουν ηταν.καμια εκπληξη αυτα που εκανε και στην ελλαδα

FIXXXER
03-12-2009, 01:28

Τι δήλωσε ρε ο θεούλης;

:touched:

atom_smasher
03-12-2009, 02:18
Τον συμπαθησα. Εχει χιουμορ.

Odonian
03-12-2009, 03:23
Την ειρωνία σου δε θα την αγόραζα ούτε για μισό ευρώ.

Odonian
03-12-2009, 04:05
«Από την μακροσκοπική εικόνα -των φωτογραφιών- ως τεκμηρίου, ¨τα τραύματα¨ στην πλάτη του Αλέξανδρου Τζόρβα-διεθνή τερματοφύλακα, φέρουν: κυκλική ερυθρά οιδηματώδης άλως που το κέντρο τους εμφανίζει κυανή χροιά διαμέτρου 0,3-0,5εκ.περίπου με φορά οριζόντια, ο χρόνος τέλεσής τους είναι εντός του 24ώρου, προσομοιάζουν δε με αυτές τις βολίδες (κυπελοειδής μορφής) του αεροβόλου όπλου.

Η πιθανή απόσταση που έχει βληθεί, υπολογίζεται πέραν των 40-50μέτρων περίπου.

Δρ. Ορφέας Κ. Περίδης
Ειδικός Ιατροδικαστής
Διδάκτορας Παν/μίου Αθηνών»

Πριν γράψει κάποιος "λολ γκαζέτα", να προσέξουμε ότι είναι επώνυμη επιστολή ιατροδικαστή και καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών. Περισσότερα πράγματα από αυτο, να πει ότι τα τραύματα είναι όμοια με αυτά που προκαλεί αεροβόλο (και όχι πχ καψίματα ή τσιμπήματα ή ακμή ή μώλωπες από κίνκι σαικς) και να δώσει τον χρόνο στον οποίον έγιναν, δε μπορεί να κάνει γιατρός.

Παράλληλα, το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον κ. Γιώργο Μαντίδη, ο οποίος είναι καθηγητής σκοποβολής και διαθέτει κατάστημα με όπλα στο Περιστέρι. Ο κ. Μαντίδης σχολιάζοντας τις ίδιες φωτογραφίες δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης των λεγομένων του Τζόρβα. «Μιλάμε για άμεση βολή από αεροβόλο όπλο. Δεν είναι ένα φοβερά επικίνδυνο όπλο αλλά αν σε πετύχει στο κεφάλι μπορείς να πάθεις ζημιά. Να χάσεις το μάτι σου.

Aν σε βρει στο αυτί μπορεί να κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή σου. Πάντως, προκαλεί μεγάλο πόνο. Πολύ μεγάλο. Αν φοράς χοντρό ρούχο μπορεί να μην πάθεις τίποτα. Αν είσαι αθλητής όμως θα το νιώσεις καλά» λέει αρχικά και συνεχίζει: «Αυτό που προβληματίζει είναι πως μιλάμε για ένα πιστόλι που δεν έχει καμιά διαφορά με τα αληθινά. Καταλαβαίνετε ότι αν ο οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει ένα αεροβόλο μπορεί να κάνει το ίδιο και με αληθινό».

Ευτυχώς που έχουμε και τύπους με διδακτορικά στις κροτίδες δηλαδή.

in b4 "ναι αλλά να πει για τη μελανιά στο χέρι"

FIXXXER
03-12-2009, 04:23
Λαθος στα πανε, ο Ορφεας Περιδης τραγουδιστης ειναι, και μαλιστα βαζελος απο οτι φαινεται.

Odonian
03-12-2009, 04:24
Τώρα στην ξενιτιά, έπιασες τα ελληνικά; Αστόρια κιετς; :-D

Ford Prefect
03-12-2009, 15:06
Ναι, πολύ όμορφα όλα αυτά στα χαρτιά φίλε χρήστη Οδόνιε, αλλά αν το κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά αντί να κάνεις πέιστ άμεσα από τη βαζελέτα θα πρόσεχες ότι:

1. Ο τύπος είδε φωτογραφίες μόνο.
2. Μιλάει για οριζόντια βολή, δηλαδή από το ύψος του αγωνιστικού χώρου
3. Μιλάει για 40-50 μέτρα, δηλαδή έξω από το γήπεδο

Ο Τζόρβας και η διοίκησή σας αντί να δείχνουν αγκώνες, καλό θα ήταν να πήγαιναν άμεσα για εξέταση και να καταθέσουν και τη φανέλα. Όχι για να με αποστομώσουν αλλά γιατί αν όντως έπαιζε όπλο θα πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά και μέσω κάμερας να συλλάβουν τον εγκληματία.

Και για το κερασάκι, ο διδάκτωρ Ορφέας Περίδης που επικαλείσαι:

Μια κατάθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Εύβοιας το καλοκαίρι του 1995, θα επανέλθει στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, μετά την απόφαση - πριν λίγες ημέρες - του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, να παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της εκβίασης, τον ιατροδικαστή Ορφέα Περίδη που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιατροδικαστής ζητούσε εκβιαστικά χρήματα από ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, προκειμένου να διενεργεί νεκροτομές σε πτώματα και να εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, απαραίτητα για την άδεια ταφής.
Να σημειωθεί ότι όταν ο Ο. Περίδης υπηρετούσε ως ειδικός ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω από τον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη και τον διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας, να παίρνει δέκα προσημειωμένα δεκαχίλιαρα από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για να διενεργήσει νεκροψία σε πτώμα θανόντα από την Ερέτρια. Τότε, του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, που όμως μετά την απολογία του δεν προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 4 εκατομμυρίων δραχμών και περιοριστικούς όρους, συνεχίζοντας... την καριέρα του στην Τρίπολη.
Ο ιατροδικαστής Ο. Περίδης επέμενε στην αθωότητά του και γι' αυτό είχε ζητήσει, με αίτησή του, να εμφανιστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να καταθέσει, αίτηση που όμως απορρίφθηκε.

Με λίγα λόγια άτομο σοβαρό, με ήθος και καθόλου φραγκοφονιάς, που βγάζει πορίσματα από φωτογραφίες και μιλάει για αεροβόλο 40 μέτρα οριζοντίως πίσω του Τζόρβα.

Έχω πλέον πειστεί ότι η ιστορία είναι για τα πανηγύρια. Με αυτό που έχει δείξει το κότερο με το πούρο, θέλει με κάθε μέσο να προστατεύει την ομάδα. Ο τρόπος που έχετε χειριστεί την ιστορία είναι για τα θηρία, αν υπήρχε θέμα κάλλιστα μπορούσε να γίνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη καταγγελία. Και οι πληγές από αεροβόλο που κοροϊδεύεις τρομάρα σου το παιδί που είπε για τα τραύματα από την κροτίδα, μπορείς να τα δεις πεντακάθαρα στους δικούς μας στο μπάσκετ. Υπάρχει μια διαφορά ε;

nothingman
03-12-2009, 15:12
ο Δρ. Ορφέας Κ. Περίδης είναι ο ρόκαβλος!!~!

warlord mkII
03-12-2009, 16:01
Οριζόντια βολή σημαίνει "σε ευθεία", όχι "από το ίδιο επίπεδο". Δηλαδή το βλήμα δεν διέγραψε καμπύλη τροχιά.

Odonian
03-12-2009, 16:56
Ναι, πολύ όμορφα όλα αυτά στα χαρτιά φίλε χρήστη Οδόνιε, αλλά αν το κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά αντί να κάνεις πέιστ άμεσα από τη βαζελέτα θα πρόσεχες ότι:

1. Ο τύπος είδε φωτογραφίες μόνο.
2. Μιλάει για οριζόντια βολή, δηλαδή από το ύψος του αγωνιστικού χώρου
3. Μιλάει για 40-50 μέτρα, δηλαδή έξω από το γήπεδο

Ο Τζόρβας και η διοίκησή σας αντί να δείχνουν αγκώνες, καλό θα ήταν να πήγαιναν άμεσα για εξέταση και να καταθέσουν και τη φανέλα. Όχι για να με αποστομώσουν αλλά γιατί αν όντως έπαιζε όπλο θα πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά και μέσω κάμερας να συλλάβουν τον εγκληματία.

Και για το κερασάκι, ο διδάκτωρ Ορφέας Περίδης που επικαλείσαι:

Μια κατάθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Εύβοιας το καλοκαίρι του 1995, θα επανέλθει στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά, στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, μετά την απόφαση - πριν λίγες ημέρες - του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, να παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της εκβίασης, τον ιατροδικαστή Ορφέα Περίδη που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιατροδικαστής ζητούσε εκβιαστικά χρήματα από ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, προκειμένου να διενεργεί νεκροτομές σε πτώματα και να εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, απαραίτητα για την άδεια ταφής.
Να σημειωθεί ότι όταν ο Ο. Περίδης υπηρετούσε ως ειδικός ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω από τον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη και τον διοικητή της Ασφάλειας Χαλκίδας, να παίρνει δέκα προσημειωμένα δεκαχίλιαρα από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για να διενεργήσει νεκροψία σε πτώμα θανόντα από την Ερέτρια. Τότε, του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, που όμως μετά την απολογία του δεν προφυλακίστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 4 εκατομμυρίων δραχμών και περιοριστικούς όρους, συνεχίζοντας... την καριέρα του στην Τρίπολη.
Ο ιατροδικαστής Ο. Περίδης επέμενε στην αθωότητά του και γι' αυτό είχε ζητήσει, με αίτησή του, να εμφανιστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να καταθέσει, αίτηση που όμως απορρίφθηκε.
Με λίγα λόγια άτομο σοβαρό, με ήθος και καθόλου φραγκοφονιάς, που βγάζει πορίσματα από φωτογραφίες και μιλάει για αεροβόλο 40 μέτρα οριζοντίως πίσω του Τζόρβα.

Έχω πλέον πειστεί ότι η ιστορία είναι για τα πανηγύρια. Με αυτό που έχει δείξει το κότερο με το πούρο, θέλει με κάθε μέσο να προστατεύει την ομάδα. Ο τρόπος που έχετε χειριστεί την ιστορία είναι για τα θηρία, αν υπήρχε θέμα κάλλιστα μπορούσε να γίνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη καταγγελία. Και οι πληγές από αεροβόλο που κοροϊδεύεις τρομάρα σου το παιδί που είπε για τα τραύματα από την κροτίδα, μπορείς να τα δεις πεντακάθαρα στους δικούς μας στο μπάσκετ. Υπάρχει μια διαφορά ε;

Δεν επικαλούμαι κανέναν, ποστάρω δημοσίευμα. Η σοβαρή δουλειά μέσω κάμερας μπορεί να ξεκινήσει ήδη, κάτι χτύπησε τον Τζόρβα.

Τι μου λες τώρα, ότι υπάρχει ένας γιατρός που παίρνει φακελάκι για να κάνει τη δουλειά του; Όπως το 90% των γιατρών στην Ελλάδα; Και αυτό τον κάνει λιγότερο αξιόπιστο στη δουλειά του από έναν "επαγγελματία κροτιδά", που δεν τον ξέρουμε; Δεν τον υποστηρίζω, αλλά δεν έχουμε κάποιον καλύτερο αυτή τη στιγμή, μέχρι να βγει το πόρισμα.

Ο τρόπος που ο επίσημος ΠΑΟ έχει χειριστεί την ιστορία είναι μια χαρά. Είπε ο Τζόρβας για αεροβόλο και πήγε να καταθέσει σε εισαγγελέα. Δεν έχει μπει στον χορο των ΑΡΔ ή των φόρουμ εδώ. Μη μπερδεύεσαι.

Και μια που τα λέμε, επειδή τότες δεν είχα παρακολουθήσει τη φάση (σπούδαζα!), τι αρκούσε για να πειστείτε ότι είχαν μπει αεροβόλα στο ΟΑΚΑ; Σε όλους απευθύνομαι.

Magellan
03-12-2009, 16:59
εχουμε χασει τη μπαλα

attila
03-12-2009, 17:04
'περαν των 40-50 μετρων'. λολ

οσο για τη γκαζετα παρτε την ιστοσελιδα μαζι με το σερβερ και βαλτε την στον κωλο σας

warlord mkII
03-12-2009, 17:06
δυνατα επιχειρηματα λεμε.

GG*
03-12-2009, 17:08
δυνατα επιχειρηματα λεμε.

lol

Odonian
03-12-2009, 17:13
Πείτε ρε για το ΟΑΚΑ, είμαι ειλικρινά περίεργος.

Φορντ έχεις να ποστάρεις κάτι και για τον Μαντίδη; Κλέβει στους φόρους του ξερωγω; :razz:

GG*
03-12-2009, 17:15
μαλακεσ γαυροι την γαμησαμε....παμε για μηδενισμο και αποβολη απο το πρωταθλημα για 15 χρονια....ο τζορβας λεει αληθειες-εχει και ντοκουμεντα

http://img101.imageshack.us/img101/3846/hprasinhb.jpg

Mitsmann
03-12-2009, 17:19
εχετε γινει ντετεκτιβ και κλαιω.

ο Ορφεας Περιδης παντως εχει πλακα -φουλ ιατροδικαστικη αναλυση απο φωτος-.
Πειθει τους Οδονιεν της γειτονιας σας.

Ford Prefect
03-12-2009, 17:22
Σου είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κατ'αρχάς (και αυτό είναι μάλλον δυνατό επιχείρημα) τα 40-50 μέτρα είναι αστεία για πολύ προφανείς λόγους. Δεύτερον, η σοβαρή αντιμετώπιση είναι να πας σε γιατρό επιτόπου και να καταθέσεις ότι στοιχεία έχεις (μαζί με την φανέλα) αντί να δείχνεις τον αγκώνα σου που διαπιστώνω ότι έχετε κάνει (οπαδοί και φυλλάδες) γαργάρα.

Τρίτον, δεν μιλάμε για φακελάκι να σε βάλει πιο μπροστά στην ουρά, μιλάμε για 100 χιλιάρικα να κάνει μια νεκροψία και του περισσεύανε 4 μύρια να αποφυλακιστεί. Ένας φραγκοφονιάς λοιπόν που έχει διωχθεί για κακούργημα δεν βλέπω πώς θα κόλωνε να πει ό,τι του καυλώσει και να μπει το όνομά του από κάτω στην βαζελέτα.

Τέταρτον, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο κάποιον που είχε τα ίδια τραύματα με τον Τζόρβα από έναν τύπο που από μια φωτογραφία γνωματεύει για αεροβόλο έξω από το γήπεδο. Καλύτερο δεν έχετε, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν πήγατε. Τόσο απλά.

Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι κόπανοι που έκαναν αρκετές καφρίλες που να μην χρειάζομαι αεροβόλο να τις καταδικάσω. Εσείς όμως δεν αρκείστε σε αυτό, αλλά πάτε (πάλι) να σκεπάσετε το ξεκώλιασμα που φάγατε λόγω "ντροπών" του ποδοσφαίρου.

Odonian
03-12-2009, 17:24
@ μιτς

Καθόλου δε με έπεισε, μην τρελαθούμε κιόλας. Το μόνο που θα με πείσει είναι το πόρισμα της επίσημης ιατροδικαστικής εξέτασης. Αλλά αν έχουμε το δικαίωμα να επικαλούμαστε γνωστούς που "έχουν διδακτορικό στις κροτίδες" (δε σε είδα να σχολιάζεις αυτό, ροφλ), γιατί να μην μπορούμε να ποστάρουμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, που περιέχει απόψεις από ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ και ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ; Μήπως βγήκα οφ τόπικ; Εδώ έκανες εσύ ανάλυση, ότι δε σου φαίνονται για χτύπημα από αεροβόλο. Γίναμε ντετέκτιβ, έγινες γιατρός.

Odonian
03-12-2009, 17:34
Σου είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κατ'αρχάς (και αυτό είναι μάλλον δυνατό επιχείρημα) τα 40-50 μέτρα είναι αστεία για πολύ προφανείς λόγους. Δεύτερον, η σοβαρή αντιμετώπιση είναι να πας σε γιατρό επιτόπου και να καταθέσεις ότι στοιχεία έχεις (μαζί με την φανέλα) αντί να δείχνεις τον αγκώνα σου που διαπιστώνω ότι έχετε κάνει (οπαδοί και φυλλάδες) γαργάρα.

Πήγε σε γιατρό άμεσα, πρώτα στον γιατρό της ομάδας του, μετά σε δημόσιο νοσοκομείο, από το οποίο πήρε πόρισμα. Μετά ο εισαγγελέας τον έβαλε να πάει και σε ιατροδικαστή, του οποίου το πόρισμα περιμένουμε. Τα 40-50 μέτρα είναι αστεία, ναι. Εκτός αν ο οχτρός ήταν ειδικός φρουρός και το έριξε με γκελ (τα μαθαίνουν αυτά στη σχολή!).

Τρίτον, δεν μιλάμε για φακελάκι να σε βάλει πιο μπροστά στην ουρά, μιλάμε για 100 χιλιάρικα να κάνει μια νεκροψία και του περισσεύανε 4 μύρια να αποφυλακιστεί. Ένας φραγκοφονιάς λοιπόν που έχει διωχθεί για κακούργημα δεν βλέπω πώς θα κόλωνε να πει ό,τι του καυλώσει και να μπει το όνομά του από κάτω στην βαζελέτα.

Τα μύρια στο επάγγελμα του ιατρού δε βγαίνουν με ένα φακελάκι των μυρίων, αλλά με πολλά των χιλιάδων. Τεσπά αυτό γίνεται πολύ οφ τόπικ, αν θέλεις το συζητάμε σε πι εμ. Δεν έχει να κάνει με τα "αθλητικά" (ροφλ).

Τέταρτον, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο κάποιον που είχε τα ίδια τραύματα με τον Τζόρβα από έναν τύπο που από μια φωτογραφία γνωματεύει για αεροβόλο έξω από το γήπεδο. Καλύτερο δεν έχετε, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν πήγατε. Τόσο απλά.

Πήγαμε, στο γράφω παραπάνω. Και ο φίλος σου από φωτογραφία γνωματεύει και μάλιστα χώρις οποιαδήποτε τέτοια εμπειρία - ο ιατροδικαστής μάλλον πρέπει να είναι ικανός να κάνει κάτι παρόμοιο σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν επί τόπου εξέταση. Να πούμε ότι έχουν ίδια βαρύτητα οι απόψεις τους, ενώ ο ένας είναι επώνυμος ιατροδικαστής ενώ ο άλλος ανώνυμος κροτιδάς; Να με συμπαθάς, αλλά προτιμώ ακόμα και την άποψη του Μιτσμαν, γιατί τουλάχιστον τον ξέρω.

Γράφει και ο καθηγητής σκοποβολής στο άρθρο ε. Απλή σημείωση, μην τον ξεχάσουμε.

Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι κόπανοι που έκαναν αρκετές καφρίλες που να μην χρειάζομαι αεροβόλο να τις καταδικάσω. Εσείς όμως δεν αρκείστε σε αυτό, αλλά πάτε (πάλι) να σκεπάσετε το ξεκώλιασμα που φάγατε λόγω "ντροπών" του ποδοσφαίρου.

Καλά κρασιά. Ένα προστιμάκι θα πέσει ή το πολύ κεκλεισμένων με πανθραξ. Και οι κασέτες θα πάνε στον κάλαθο.

Ford Prefect
03-12-2009, 17:52
1. Το διδακτορικό στις κροτίδες το έγραψα εγώ, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, μην πυροβολάς την τέχνη ύπουλα προσπαθώντας να υπονομεύσεις το επιχείρημα.

2. Έχω δει τραύματα από αεροβόλο και το είδες και εσύ στα πρωτοσέλιδα από το μπάσκετ και νομίζω είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Οπότε ακούω βερεσέ και τον φραγκοφονιά και τον καθηγητή σκοποβολής

3. Για την τιμωρία να μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ήδη για πολύ ηπιότερα περιστατικά έχουμε φάει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα από ότι φάγατε εσείς, φέτος. Οπότε γενικά, αυτή η πρεμούρα και εμμονή για αεροβόλα και αγκώνες δεν μου αρέσει.

Πρώτη φορά ακούω για πόρισμα από δημόσιο νοσοκομείο. Τι έλεγε αυτό;

Mitsmann
03-12-2009, 18:04
μιας που κρεας δε φαγαμε και η συζητηση εχει αλλαξει εδω και 15 σελιδες δεν το κανουμε ΔΕ ΟΦΦΙΣΙΑΛ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ τοπικ?

Odonian
03-12-2009, 18:05
1. Το διδακτορικό στις κροτίδες το έγραψα εγώ, ως ερασιτέχνης συγγραφέας, μην πυροβολάς την τέχνη ύπουλα προσπαθώντας να υπονομεύσεις το επιχείρημα.

2. Έχω δει τραύματα από αεροβόλο και το είδες και εσύ στα πρωτοσέλιδα από το μπάσκετ και νομίζω είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Οπότε ακούω βερεσέ και τον φραγκοφονιά και τον καθηγητή σκοποβολής

3. Για την τιμωρία να μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ήδη για πολύ ηπιότερα περιστατικά έχουμε φάει πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα από ότι φάγατε εσείς, φέτος. Οπότε γενικά, αυτή η πρεμούρα και εμμονή για αεροβόλα και αγκώνες δεν μου αρέσει.

Πρώτη φορά ακούω για πόρισμα από δημόσιο νοσοκομείο. Τι έλεγε αυτό;

1. Παραμένει απλά ένας γνωστός σου με κροτίδες. Big woop.

2. Διάβασες εκείνο το ποστ μουγια τα είδη αεροβόλων και βλημάτων; Μην τα ξαναγράφω. Διδακτορικό δεν έχω πάνω τους, αλλά έχω ρίξει με μερικά. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αισθητά διαφορετικά.

Αλλά είναι η τρίτη φορά που ρωτώ: Τι σας είχε πείσει τότε ότι μπήκαν αεροβόλα στο ΟΑΚΑ; Οι φωτογραφίες στο φως; Πορίσματα ιατροδικαστών; Το είπαν τόσοι πολλοί που σας έμεινε; Δώστε μου τα φώτα σας για να έχω ένα baseline τι χρειάζεται για να πειστούμε και τώρα.

3. Φέτος για 2 περιπτώσεις οπαδών μας που τα κάνανε σκατά, φάγαμε και οι δυο πρόστιμο. Δεν έχω ελπίδα για κάτι περισσότερο, άντε επειδή είναι υπότροπος ο γαυρος να φάει μια αγωνιστική με κάποιον υποβιβασμένο.

Το πόρισμα δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα, υποτίθεται ότι το έχει ο εισαγγελέας.

Odonian
03-12-2009, 18:06
μιας που κρεας δε φαγαμε

Έχουμε χάσει το χιούμορ μας μου φαίνεται.

Mitsmann
03-12-2009, 18:08
αχαχαχα πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα?

Mitsmann
03-12-2009, 18:09
3. Φέτος για 2 περιπτώσεις οπαδών μας που τα κάνανε σκατά, φάγαμε και οι δυο πρόστιμο. Δεν έχω ελπίδα για κάτι περισσότερο, άντε επειδή είναι υπότροπος ο γαυρος να φάει μια αγωνιστική με κάποιον υποβιβασμένο.

αφου παιζει με τον υποβιβασμενο!!! τι να κανουμε?? ν αλλαξουμε το προγραμμα?!?!?!??!?!!?1`/11~@!@~?!~!?@`21?`@?`!

Odonian
03-12-2009, 18:18
Αν η αναβολή δινόταν για την επόμενη εβδομάδα και στους πρωταθλητές επιβαλλόταν τιμωρία έδρας, τότε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα είχε οπαδούς. Στην περίπτωση που βγει αύριο η απόφαση, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς οπαδούς απέναντι στον Πανθρακικό. Πάντως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών, αισιοδοξούν πως ο σύλλογος θα τιμωρηθεί με απλό πρόστιμο.Χέστηκα με ποιον θα παίζει, δεν είναι το αγωνιστικό που με απασχολεί. Είναι ότι πάλι είχαμε επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου και στον επόμενο υπέρ πάντων αγώνα που θα γίνει, οι εφημερίδες θα γράφουν, ο θειος θα ζητάει να σπάσουν πόδια και γενικά θα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας. Οι κασέτες του γηπέδου είναι εκεί, ας αναγνωριστούν όσοι πέταξαν και ας γίνουν διώξεις.

Είστε κότες και δε θέλετε να είστε οι πρώτοι; Ας γίνουν σε μας. Αλλά να γίνουν, δεν είναι κατάσταση αυτή.

Οι ΠΑΕ έχουν ευθύνη για την κατάσταση στα γήπεδά τους και το μόνο που κάνουν είναι να μαζεύουν σε έναν κουβά τα πρόστιμα και να τα ξαναμοιράζουν μεταξύ τους στο τέλος του πρωταθλήματος. Τέτοια παράνοια και μας φαίνεται νορμάλ.

Ford Prefect
03-12-2009, 18:19
1-2. Είναι η μοναδική εξήγηση που κολλάει με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Η εξήγησή σου για τα διαφορετικά βλήματα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, μόνο "ποιος ξέρει; θα μπορούσε κιόλας". Ξέρω και εγώ πολύ κόσμο που έχει αεροβόλα (καλά, στην Κρήτη είμαι) και έχω ρίξει και εγώ, ομολογώ ότι δεν μου κάθεται αυτό το πράγμα. Για την δική μας περίπτωση διάβασα και άκουσα από άπειρο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων βάζελων ότι αυτά είναι κλασικά τραύματα από αεροβόλο. Βασικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να το αμφισβητεί, μπορεί να μην το πήρα χαμπάρι βέβαια. Στην περίπτωση του Τζόρβα, δεν είμαστε οι μόνοι που το αμφισβητήσαμε και γενικά υπάρχει αρκετή καχυποψία, ειδικά όταν μοστράρει τον γαμημένο τον αγκώνα του.

Αν δεν ήταν αεροβόλο στο ΟΑΚΑ, πώς το έπαθε;

Η μόνη επιπλέον εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ εγώ πάντως είναι καμιά βαρβάτη σφεντόνα με σφαιρίδια αεροβόλου ή κάτι.

3. Μόνο που έχουμε κληθεί αμφότεροι 2 φορές νομίζω για παρόμοια περιστατικά και στις 2 περιπτώσεις έχουμε φάει πολύ χειρότερο πρόστιμο. Αλλά βλέπουμε. Εγώ περιμένω γενικά να δω τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, δεν το προδικάζω.

4. Αν σχολιάζεις έτσι το ποστ του μιτσμάννου, ε, εσύ έχασες το χιούμορ σου!

Odonian
03-12-2009, 18:27
1-2. Είναι η μοναδική εξήγηση που κολλάει με τα μπισμπίκια του Τζόρβα. Η εξήγησή σου για τα διαφορετικά βλήματα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, μόνο "ποιος ξέρει; θα μπορούσε κιόλας". Ξέρω και εγώ πολύ κόσμο που έχει αεροβόλα (καλά, στην Κρήτη είμαι) και έχω ρίξει και εγώ, ομολογώ ότι δεν μου κάθεται αυτό το πράγμα. Για την δική μας περίπτωση διάβασα και άκουσα από άπειρο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων βάζελων ότι αυτά είναι κλασικά τραύματα από αεροβόλο. Βασικά είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να το αμφισβητεί, μπορεί να μην το πήρα χαμπάρι βέβαια. Στην περίπτωση του Τζόρβα, δεν είμαστε οι μόνοι που το αμφισβητήσαμε και γενικά υπάρχει αρκετή καχυποψία, ειδικά όταν μοστράρει τον γαμημένο τον αγκώνα του.

Εντάξει, δεν έχεις τίποτα νέο να πεις - δε σου κολλάει, δε σου φαίνεται. Ας περιμένουμε τα πορίσματα. Όσο για το ΟΑΚΑ, δεν αμφισβητώ τίποτα. Ρωτώ απλά τι σας έφτασε ΕΣΑΣ να πιστείτε. Διότι αν είναι μόνο οι φωτογραφίες μιας οπαδικής εφημερίδας και η μαρτυρίες των οπαδών, δεν έχουμε κάτι περισσότερο ή λιγότερο τώρα (ακόμα). Να λέμε ότι οι μεν φωτογραφίες είναι σίγουρα από αεροβόλο γιατι "το είπαν μέχρι και βάζελοι" ενώ οι δε δεν είναι γιατί "το λένε μόνο βάζελοι" είναι τουλάχιστον γελοίο. Ξαναγράφω ότι δεν αμφισβητώ τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ εν προκειμένω, θέλω να δω τι σας έφτασε να πειστείτε ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ τότε, ενώ τώρα δε σας φτάνει.

3. Μόνο που έχουμε κληθεί αμφότεροι 2 φορές νομίζω για παρόμοια περιστατικά και στις 2 περιπτώσεις έχουμε φάει πολύ χειρότερο πρόστιμο. Αλλά βλέπουμε. Εγώ περιμένω γενικά να δω τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, δεν το προδικάζω.

Τι περιμένεις δηλαδή μωρέ; Να σας κόψουν βαθμούς; Αστεία πράγματα.

4. Αν σχολιάζεις έτσι το ποστ του μιτσμάννου, ε, εσύ έχασες το χιούμορ σου!

Ξέρω τι λέω.

Phantom Duck
03-12-2009, 18:27
Πριν γράψει κάποιος "λολ γκαζέτα", να προσέξουμε ότι είναι επώνυμη επιστολή ιατροδικαστή και καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.

δεν είναι καθηγητής, διδάκτωρ σημαίνει έχει διδακτορικό.

που μάλλον πρέπει να ανακληθεί αν όντως έκανε δημόσια ενυπόγραφη γνωμάτευση από φωτογραφίες.

Odonian
03-12-2009, 18:30
Πριν γράψει κάποιος "λολ γκαζέτα", να προσέξουμε ότι είναι επώνυμη επιστολή ιατροδικαστή και καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.

δεν είναι καθηγητής, διδάκτωρ σημαίνει έχει διδακτορικό.

που μάλλον πρέπει να ανακληθεί αν όντως έκανε δημόσια ενυπόγραφη γνωμάτευση από φωτογραφίες.

Έχεις δίκιο στο πρώτο (ήταν λίγο αργά όταν πόσταρα), άδικο στο δεύτερο. Ιατροδικαστής είναι, όχι γιατρός.

Ford Prefect
03-12-2009, 18:44
Ε, τι να με έπεισε; Όλοι μιλούσαν για αεροβόλο και ο τύπος είχε τραύματα που δεν ήταν μπισμπίκια αλλά αισθητά σοβαρότερα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν. Ο Τζόρβας πάντως είπε ότι δεν το είδε αλλά το συμπέρανε μετά το παιχνίδι μόνος του.

Για την τιμωρία περιμένω είπαμε.

Phantom Duck
03-12-2009, 18:45
ειδικότητα της ιατρικής είναι, και δε θέλεις να ξέρεις τι και με τι εργαλεία κάνουν στα πτώματα για να διαπιστώσουν ακόμα και τα απλά, πόσο μάλλον το μέγεθος, το χρόνο και την απόσταση βολής. εγώ δε λέω ότι δεν τις έφαγε τις μπίλιες του ο τζόρβας, ξέρουμε όλοι τι καλόπαιδα κυκλοφορούν εκεί στις κερκίδες, αλλά επικοινωνιακά και μόνο ο βάζελος το χει χάσει από τη στιγμή που πήγε να το κάνει σαπουνόπερα.

Odonian
03-12-2009, 18:56
Λες να τα κάνανε και αυτά στον Τζόρβα; Επιφανειακά τραύματα είναι και οι ιατροδικαστές είναι αναγκασμένοι κάποιες φορές να δίνουν τη γνώμη τους από φωτογραφίες (δεν υπάρχει πάντα ένας τέτοιος αμέσως μετά το οποιοδήποτε έγκλημα για να το κοιτάξει).

Ε, τι να με έπεισε; Όλοι μιλούσαν για αεροβόλο και ο τύπος είχε τραύματα που δεν ήταν μπισμπίκια αλλά αισθητά σοβαρότερα. Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν.

Άρα έχουμε κάποια τραύματα σε αγώνα που πέφτανε μπόμπες από κοντινή απόσταση στις κερκίδες και κάποιους οπαδούς που δε θυμάσαι αν είδαν αεροβόλο, αλλά τι άλλο να ήταν. Αμφιβολία καμιά για το αν μπορούσε να είναι από κάτι άλλο, αν τα είχε από πριν τον αγώνα ή τα έπαθε έξω από το γήπεδο ή οτιδήποτε, όλες οι αμφιβολίες που υπάρχουν εδώ πχ - είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι λέει αλήθεια για όλα, εξάλλου τίμιος οπαδός είναι, όχι αλήτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Καλύφθηκα και σιωπώ, μέχρι να βγει κάποιος επίσημος με κάτι πιο ισχυρό από τα λόγια του Τζόρβα να μας πείσει.

Ford Prefect
03-12-2009, 19:00
Καλά εντάξει, τώρα βρήκες και εσύ το επιχείρημα. Κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι ήταν αεροβόλα εκτός από σένα τώρα γιατί δεν πιστεύουμε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο οποίος έχει το τριφύλλι τατού και έδειχνε την μελανιά της περασμένης εβδομάδας, αλλά όχι, δεν είναι λόγος αυτός να μας κάνει καχύποπτους, το είπε ο διδάκτωρ, 40-50 μέτρα.

Λοιπόν, ας δούμε γενικά τι θα βγει από την ιστορία, δεν υπάρχει και κάτι άλλο να προσθέσουμε...

Odonian
03-12-2009, 19:17
Αν έβγαινε ένας οπαδός του ΠΑΟ σε αγώνα σας και έλεγε με χτύπησαν με αεροβόλο και έδειχνε τις φωτό, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα εξαντλούσες όλα τα αποθέματα καχυποψίας σου. Το ίδιο έκανες και με τη διαιτησία προσφάτως που είχες υποψίες για ματς μιας φάσης. Γενικά, δυο μέτρα και σταθμά. Το επιχείρημα είναι "όλοι το έλεγαν". ΟΚ.

Δεν αμφισβήτησα το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ (τρίτη φορά που το γράφω, διάβασε και λίγο) διότι δεν είναι ουσιώδες να αμφισβητηθεί. Μπορεί να ήταν, μπορεί και όχι, η ουσία είναι ότι υπήρξε βία και υπάρχει βία και κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό. Το αν με πείθουν οι φωτογραφίες του φωτος είναι άλλο θέμα (όχι, όπως δε με πείθουν μόνες τους οι φωτό του Τζόρβα και περιμένω γιατρούς) αλλά δε μπαίνω καν στη διαδικασία να το εξετάσω γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα και τονίζουν ένα πρόβλημα.

Ο λόγος που έκανα την ερώτηση είναι ακριβώς να δείξω αυτό που λέω στην πρώτη παράγραφο.

Ο οποίος έχει το τριφύλλι τατού

Ο οπαδός που έδειχνε τα σημάδια στο φως, ήταν ο τυπικός μεροκαματιάρης γαυρος που βλέπει τα περισσότερα ματς στον καναπέ; Γιατί εγώ νομίζω ότι εκείνη τη μέρα, μέσα ήταν μόνο τα σκυλιά του πολέμου. Δεν έχει λόγο να πει μαλακία αντίστοιχη με του Τζόρβα ο οπαδός; Αστειότητες.

Odonian
03-12-2009, 19:43
http://www.sport-fm.gr/article/207238

Raven Lord
03-12-2009, 19:46
άδικα κουράζεσαι

Ford Prefect
03-12-2009, 19:49
Κάτσε, γιατί τώρα θα πάρω: Αυτό γιατί το πόσταρες;

GG*
03-12-2009, 19:50
νταξ τωρα με το αρθρο βαιμακης τους εβαλες ολους στη θεση τους

και στο οακα αν θυμαμαι καλα δεν ηταν οπαδος αλλα φροντιστης ή κατι τετοιο της ομαδας που καθοταν στον παγκο με τους παιχτες

Ford Prefect
03-12-2009, 19:54
Τέλος πάντων, έχω δουλειά και την κάνω, αλλά αυτά που γράφει το άρθρο τα έχουμε πει προ πολλού ΟΛΟΙ και πλέον δεν συζητάμε για το αν είναι μαλακία ολκής αυτά που γίνανε, ούτε αν πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι και τίποτα από αυτά. Συζητάμε όμως την μικροπολιτική και κακομοίρικη τακτική του Τζόρβα και των φυλλάδων σας που πιάνονται από αυτό και προσπαθούν να το σπρώξουν όσο δεν πάει για να κερδηθούν οι εντυπώσεις και να ξεχαστεί (πρωτίστως από τους ίδιους) το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ.

Το να δείχνεις μελανιές που είχες είναι ΞΕΦΤΙΛΑ, τελεία. Το να μιλάς για αεροβόλα που μπήκαν κατόπιν εντολής επειδή έτσι σου κάυλωσε εσένα εκείνη τη στιγμή ότι γίνανε τα πράγματα, είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Ναι;

Αλλά άδικα κουράζομαι και εγώ νομίζω.

Phantom Duck
03-12-2009, 19:59
εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω, θα μπορούσε να δείξει τις πληγές στο σώμα του κι επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".

το ζήτημα είναι αυτό το "πάντα ο ίδιος σύλλογος τέτοια κάνει". γιατί όταν γίνει από την ανάποδη, θα πει κάποια εξίσου ηλίθια δικαιολογία για να το σώσει, όταν γίνει στην τούμπα θα καταγγέλουμε όλοι μαζί, μετά ξανά στο Καραϊσκάκη και ξανά μανά.

attila
03-12-2009, 20:49
αν το ολο σκηνικο ειναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και ο 'ιατροδικαστης' ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ?
αν τον πυροβολησανε οντως απο 50 μετρα στην παιανια 5 ωρες πριν τον αγωνα?

Mitsmann
03-12-2009, 20:56
αν σκεφτουμε οτι ο αλλος Ορφεας Περιδης ελεγε "μια φωτοβολιδα, μες τη νυχτα σκαει", ενα μιτσμαννικο "ροφλ" δε θα ταν οτι επρεπε?

regularpaul
03-12-2009, 21:00
αχαχαχα μαλακιζεστε επι μερες αλλα για ενα τετοιο ποστ μιτς, αξιζει τον κοπο :pink:

Odonian
03-12-2009, 22:08
εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω, θα μπορούσε να δείξει τις πληγές στο σώμα του κι επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".

το ζήτημα είναι αυτό το "πάντα ο ίδιος σύλλογος τέτοια κάνει". γιατί όταν γίνει από την ανάποδη, θα πει κάποια εξίσου ηλίθια δικαιολογία για να το σώσει, όταν γίνει στην τούμπα θα καταγγέλουμε όλοι μαζί, μετά ξανά στο Καραϊσκάκη και ξανά μανά.

Μαζί σου να τον κράξουμε. Τον όποιον.

Συζητάμε όμως την μικροπολιτική και κακομοίρικη τακτική του Τζόρβα και των φυλλάδων σας που πιάνονται από αυτό και προσπαθούν να το σπρώξουν όσο δεν πάει για να κερδηθούν οι εντυπώσεις και να ξεχαστεί (πρωτίστως από τους ίδιους) το ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ.

Και με ρωτάς γιατί πόσταρα Βαιμάκη; Γράφει ο άνθρωπος:

Απέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.

Raven Lord
03-12-2009, 22:12
βαϊμάκης εγγύηση. μια χαρά τα λέει σχεδόν πάντα.

Ford Prefect
03-12-2009, 22:55
Σώπα ρε Οντόνιαν, φωνάζει για τα προφανή ο μούλος όταν δείχνει άσχετες πληγές και μιλάει για κατ'εντολήν μπασμένα αεροβόλα; Τι λε ρε παιδί μου, πόσο άρρωστοι είμαστε εμείς να το θεωρούμε ξεφτίλα δηλαδή;

Αυτοί είστε. Και εγώ σου λέω αύριο αποδεικνύεται ότι τον στόχευαν 5 αεροβόλα και τον σούταραν ανηλεώς. Μαζί θα (ξανα)κράξουμε τα μουνόπανα αυτά. Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα; Πόσο διαφέρει αυτό από το τρίψιμο της καράφλας του Γεωργάτου, που θυμάμαι παρεμπιπτόντως τον Ρέηβεν να τον σκυλοβρίζει τότε για το συγκεκριμένο...

Κρύβεσαι τώρα πίσω από την ιερή αγανάκτηση για τις ντροπές, την οποία αγανάκτηση συμμεριζόμαστε πρωτίστως εμείς που θα τιμωρηθούμε, εσύ απέκτησες και άλλοθι (και ο Τζόρβας μπισμπίκια βέβαια) και τα καραγκιοζιλίκια γαργάρα.

FIXXXER
04-12-2009, 02:38
αν σκεφτουμε οτι ο αλλος Ορφεας Περιδης ελεγε "μια φωτοβολιδα, μες τη νυχτα σκαει", ενα μιτσμαννικο "ροφλ" δε θα ταν οτι επρεπε?

λολ

Odonian
04-12-2009, 03:13
Σώπα ρε Οντόνιαν, φωνάζει για τα προφανή ο μούλος όταν δείχνει άσχετες πληγές και μιλάει για κατ'εντολήν μπασμένα αεροβόλα; Τι λε ρε παιδί μου, πόσο άρρωστοι είμαστε εμείς να το θεωρούμε ξεφτίλα δηλαδή;

Απάντηση:

επίσης πιστεύω ότι όλα πάνω κάτω θέμα εντολής είναι, από το "φέρτε μπαζούκας επιστήμονές μου" μέχρι το "μην ελέγξετε κανέναν".

Αν δε θέλεις δικό μου κουόουτ που θεωρώ υπεύθυνες τις ΠΑΕ για κάθε εντολή "μη ψαξίματος" ειδικά σε ματς που μυρίζει μπαρούτι. Το έχω γράψει όμως, ψάχτο. Αφήνεις 40.000 τύπους που θέλουν να δείρουν τους μέσα άψαχτους, περνάνε αεροβόλο και λες, "εγώ δεν τους το είπα"! Ωραία λογική.

Εσύ πότε θα σχολιάσεις την ξεφτίλα του μαλάκα που δείχνει τον αγκώνα;

Επιμένεις να μη με διαβάζεις. Είπα ότι είναι πολύ πιθανό να έδειξε κάτι άσχετο, θα ήθελα όμως πριν τον καταδικάσω να ακούσω τι έλεγε στον δημοσιογράφο, αφού ο ίδιος λέει ότι έδειχνε σημάδι πιο κάτω. Αν έδειχνε αυτό (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΣΤΣ) θα τον κοροιδέψουμε όλοι μαζί, όσο κάναμε τον Γεωργάτο - ελπίζω στη συνείδησή σου να έχει την ίδια θέση με τον Τζόρβα, ανεξαρτήτως φανέλας. Την ίδια θέση, να περιμένω πριν καταδικάσω, έχω και για τα αεροβόλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι έψαξα να βρω και φωτογραφίες του Τζόρβα για να δω από πότε είχε το σημάδι (όταν ο Δόκτωρ είπε ότι είναι ελιά). Αμφότερα με ενδιαφέρουν αλλά είμαι συνεπής. Δεν καταδικάζω τον παίκτη επειδή είναι βάζελος και να έχω αμφιβολίες για το αεροβόλο ή το ανάποδο.

Νομίζω ότι ήμουν σαφής με την ασυνέπειά σου. Τα επιχειρήματα για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ ήταν ότι "το έλεγαν όλοι" και οι φωτγραφίες στο φως. Αν είχε γίνει ανάποδα, δε θα σε έπειθε ούτε ο θεός.

εσύ απέκτησες και άλλοθι

Απέφευγα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το ζήτημα, διότι στα άρρωστα μυαλά κάποιων το να φωνάζεις για τα προφανή είναι δείγμα αδυναμίας και άλλοθι για την ήττα.

Death MD
04-12-2009, 04:21
ε θα μπορουσε να ειναι ελια
αλλα αφου υπαρχουν πολλες φωτο που δεν υπαρχει μαλλον δεν ειναι

Raven Lord
04-12-2009, 10:42
Πόσο διαφέρει αυτό από το τρίψιμο της καράφλας του Γεωργάτου, που θυμάμαι παρεμπιπτόντως τον Ρέηβεν να τον σκυλοβρίζει τότε για το συγκεκριμένο...

ούτε που θυμάμαι το σκηνικό με τον πουτάνας-γιο γεωργάτο, αλλά στην τρέχουσα περίπτωση δε θυμάμαι να έριξα την ήττα στους κανίβαλους της εξέδρας. διάβασε το πρώτο ποστ που έκανα μετά το ματς.

ότι έγιναν κανιβαλισμοί το είδαν όλοι. έπεσαν σουγιάδες και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. δεν το αμφισβητεί κανείς. κάηκαν οχήματα για να μη φτάσει έγκαιρα η αποστολή μας. ο πρόεδρος ήταν δίπλα στην ομάδα κ ήταν στο χέρι του να την πάρει κ να φύγει ή να δώσει εντολή στο τζόρβα να κάνει τη μαϊμουδιά. προσωπικά στη θέση του, από τη στιγμή που το λεωφορείο της ομάδας κόλλησε στην κίνηση που προφανώς δημιουργήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες και δεν ήταν η συνηθισμένη κίνηση της πόλης, θα έκανα μεταβολή και σπίτι. κ ας αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

τώρα εσείς συζητάτε αν ήταν αεροβόλο κ άλλες μπαρούφες. οκ, δικαίωμά σας αλλά χάνετε την ουσία

Mitsmann
04-12-2009, 11:13
θα έκανα μεταβολή και σπίτι. κ ας αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

θα τρωγατε την πουτσα-μηδενισμο και θα σκουζατε 10 φορες παραπανω.
οσο στοιχημα θελετε.

Raven Lord
04-12-2009, 11:25
δεν ξέρω αν θα εσκουζε η διοίκηση, προσωπικά θα το θεωρούσα αναμμενόμενο.

Ford Prefect
04-12-2009, 15:03
Τέλος πάντων βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια. Μια χαρά τα διαβάζω τα ποστς σου, εσύ είσαι που σε τρώει η αντικειμενικότητα τώρα. Αίσχη έχουν γίνει άπειρες φορές και αυτά που είδαμε δεν είναι τα χειρότερα. Μαζί τα καταδικάζουμε κάθε φορά, το ότι έχετε βγει παγανιά για αεροβόλα και σουγιάδες (ο εξής ένας νυχοκόπτης) και την κίνηση που θα γυρίσει το λεωφορείο πίσω, δεν είναι επειδή ξεχείλισε το ποτήρι, είναι επειδή θέλετε να στρέψετε κεί την προσοχή σας. Αυτή είναι η άποψή μου και ας με θεωρείς άρρωστο, στα παπάρια μου.

Για το ΟΑΚΑ και την τωρινή περίπτωση πίστευε ό,τι θες. Αν υπήρχε τόση αμφισβήτηση και τόσο καραγκιοζιλίκι από την δική μας πλευρά μια χαρά δεν θα ήμουν πεισμένος, αν σε καθησυχάζει να πιστεύεις ότι τα βλέπω προκατειλημμένα, χέστηκα, αφού και εσύ δεν αμφισβητείς ότι υπήρχε αεροβόλο τότε, μου αρκεί, τι σκατά συζητάμε. Ότι εμείς τώρα κάνουμε κρα για να υπερασπιστούμε κάποιους μαλάκες; Αστειότητες.

Mitsmann
04-12-2009, 16:16
Οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και στην εκδίκαση της υπόθεσης, επικράτησε ένταση μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Καρμής άφησε αιχμές για το πως μπαίνουν στο "Καραϊσκάκη", όπλα και πυρομαχικά και μάλιστα φυλάσσονται σε δωμάτιο

Τελικα υπαρχουν και πιο γραφικοι απ τον Τζορβα.

Ford Prefect
04-12-2009, 16:41
Γιάφκα στο Καραϊσκάκη.

Mitsmann
04-12-2009, 16:52
ο Τζορβας ξερει οτι υπηρχε εντολη, ο δικηγορος τους λεει οτι εχουμε ειδικο δωματιο με οπλα, η πρασινη βγαινει με 8/10 πρωτοσελιδα για ολυμπιακο.

σας εχουμε γινει λιγο εμμονη ιδεα α?

Ford Prefect
04-12-2009, 16:53
Όχι βέβαια. Εμείς είμαστε οι άρρωστοι.

Odonian
04-12-2009, 16:53
Ο κ. Καρμής άφησε αιχμές για το πως μπαίνουν στο "Καραϊσκάκη", όπλα και πυρομαχικά και μάλιστα φυλάσσονται σε δωμάτιο

Το ματς το είδα με κάθε άλλο παρά γραφικό φίλαθλο (και μέλος) του ολυμπιακου, ο οποίος, αφού αγανάκτισε με τις καφρίλες, όταν συζητήθηκαν στο ημίχρονο μου είπε "δεν είναι απαραίτητο να τα έμπασαν όλα τώρα, δεν είναι δύσκολο να τα αφήνουν εκεί. πολύς κόσμος έχει πρόσβαση και οι μισοί της ασφάλειας είναι οργανωμένοι".

Να υποθέσω ότι είναι αυτόματα γραφικός και αυτός.

GG*
04-12-2009, 16:57
και αυτο συμβαινει μονο στο καραισκακη?
πες του φιλου σου επισης οτι ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι και η ελλαδα πηρε την γιουροβιζιον

FIXXXER
04-12-2009, 16:59

Το ματς το είδα με κάθε άλλο παρά γραφικό φίλαθλο (και μέλος) του ολυμπιακου, ο οποίος, αφού αγανάκτισε με τις καφρίλες, όταν συζητήθηκαν στο ημίχρονο μου είπε "δεν είναι απαραίτητο να τα έμπασαν όλα τώρα, δεν είναι δύσκολο να τα αφήνουν εκεί. πολύς κόσμος έχει πρόσβαση και οι μισοί της ασφάλειας είναι οργανωμένοι".

Να υποθέσω ότι είναι αυτόματα γραφικός και αυτός.

Τα τανκ τα κρατανε για τη φιεστα?

Mitsmann
04-12-2009, 16:59
Οχι οχι, αγαπητε μου δικηγορε (του δικηγορου, ροφλ)

αλλο πραγμα "περασαν τα καπνογονα απο χτες μεσα στην κερκιδα" (πραγμα που οπως λεει ο Τζιτζι, να του πουμε και οτι πηραμε το Γιουρο) και αλλο πραγμα το "Στο Καραισκακη εχει ειδικο δωματιο που φυλασσονται οπλα'

αν δε παρατηρεις τη διαφορα γελοιοτητας των 2 προτασεων, δε μπορω να βοηθησω.

ενταξει δηλαδη πρεπει να ειμαστε κραμα Ναζι, Εωσφωρου και Λαυρεντη Μαχαιριτσα, αλλα οκ.

Odonian
04-12-2009, 17:02
Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ. Δύσκολο είναι να φυλάνε κροτίδες και άλλα τέτοια σε κάποιον χώρο; Σιγά.

Σε άλλα νέα:

Κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά ιατροδικαστής (ακόμη δεν έχουμε πληροφορηθεί τα στοιχεία του), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα σημάδια στην πλάτη Άλεξ Τζόρβα είναι «πρόσφατα και από αεροβόλο»!

Συγκεκριμένα σήμερα αναμενόταν να σταλθεί στον εισαγγελέα η έκθεση της ιατροδικαστού που εξέτασε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, κα Δήμητρα Τσαγκρή.

Αυτό έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση της κα Τσαγκρή ανέφερε ότι τα σημάδια του Τζόρβα οφείλονται σε «αεροβόλο όπλο» και είναι «πρόσφατα».

Ωστόσο, η ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στον εισαγγελέα λόγω γρίπης και στη θέση της πήγε να καταθέσει ένας άλλος ιατροδικαστής από τον ίδιο σύλλογο.

Έτσι, οι δικαστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση στον εισαγγελέα ήταν ίδια με την έκθεση της κυρίας Τσαγκρή η οποία μιλούσε για επίθεση με αεροβόλο στον πορτιέρο του «τριφυλλιού».

Αν ισχύει όλο αυτό (περιμένουμε επιβεβαίωση), είμαι πολύ περίεργος όλοι όσοι βασίσατε την υποστήριξη του "δεν υπήρξε αεροβόλο στο γήπεδο" στο ότι τα σημάδια στο ΟΑΚΑ ήταν διαφορετικά, αν τώρα θα έχετε τα αρχίδια να έχετε αμφιβολίες για το ΟΑΚΑ (αφού ΑΥΤΑ τα σημάδια είναι από αεροβόλο) ή θα κάνετε γαυρικη κωλοτουμπίτσα. Σας το λέω από νωρίς για να προετοιμάσετε την απάντηση, να έχει πιότερο χαβαλέ.

Mitsmann
04-12-2009, 17:04
τι μας ριχνανε στο οακα τοτε? κανει και χειροτερη πληγη.

φεηζερ?

GG*
04-12-2009, 17:05
ποιος ιατροδικαστης πηγε τελικα-τον νεκροθαφτη βρηκατε?

Odonian
04-12-2009, 17:05
«Υπήρχε κόσμος ο οποίος δεν ελέγχθηκε από την αστυνομία. Περίπου 10.000 άνθρωποι μπήκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο γιατί εκείνη την ώρα έφτανε η αποστολή του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι και ο λόγος που πέρασαν τόσα καπνογόνα. Σχετικά με τον σουγιά, εγώ έλαβα γνώση από το φύλλο αγώνα, δεν γνώριζα τίποτα»

ροφλ η αποστολή του ΠΑΟ άργησε μια ώρα

Odonian
04-12-2009, 17:06
τι μας ριχνανε στο οακα τοτε? κανει και χειροτερη πληγη.

φεηζερ?

Μπορεί να τα είχε από πριν. :wink: :wink: :wink:

Mitsmann
04-12-2009, 17:07
το "γαυρικη" κωλοτουμπιτσα ειναι κατι που κανουμε μονο εμεις?

σιγα ρε Ηθικοι.

Odonian
04-12-2009, 17:14
Με κάλυψες.

Mitsmann
04-12-2009, 17:16
inb4 γνωστα εικονιδια.

Ford Prefect
04-12-2009, 17:23
Χα, καλά, σολάρεις πάλι. Πρώτον, τα διαφορετικά σημάδια εσύ ήσουν που επέμενες ότι οφείλονται στα διαφορετικά βλήματα, οπότε η πρώτη "γαύρικη" (λολ) κωλοτουμπίτσα είναι δικιά σου. Δεύτερον, εγώ πεισμένος δεν είμαι μόνο λόγω των σημαδιών αν και αποτελούσαν ομολογώ βασικό θέμα, κυρίως επειδή είναι πολύ πιο ήπια από αυτά στο ΟΑΚΑ, το οποίο και είχα αναφέρει συγκεκριμένα. Πάω πάσο (κωλοτουμπιάζω για να ευχαριστηθείς) εις αναμονή φυσικά της επιβεβαίωσης.

Το ροφλ για το σχόλιο που άργησε η αποστολή δεν το πιάνω. Δεν καθυστέρησε μόνο το πούλμαν σας, πολύς κόσμος μπήκε πολύ καθυστερημένα λόγω της κίνησης αλλά και επειδή έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει αργότερα. Κυρίως όμως τα μαλακισμένα που καίγανε αυτοκίνητα και σας περίμεναν, κάποτε μπήκαν και αυτά ε; Προφανώς και δεν μιλάμε για 10.000 κόσμο αλλά απέχει αυτό από το ροφλ. Το οποίο ταιριάζει γάντι στην γιάφκα του Καραϊσκάκη...

Mitsmann
04-12-2009, 17:33
Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ.

αυτο το ξεπερασα.

σε πηρε τηλεφωνο?

Odonian
04-12-2009, 17:35
Χα, καλά, σολάρεις πάλι. Πρώτον, τα διαφορετικά σημάδια εσύ ήσουν που επέμενες ότι οφείλονται στα διαφορετικά βλήματα, οπότε η πρώτη "γαύρικη" (λολ) κωλοτουμπίτσα είναι δικιά σου. Δεύτερον, εγώ πεισμένος δεν είμαι μόνο λόγω των σημαδιών αν και αποτελούσαν ομολογώ βασικό θέμα, κυρίως επειδή είναι πολύ πιο ήπια από αυτά στο ΟΑΚΑ, το οποίο και είχα αναφέρει συγκεκριμένα. Πάω πάσο (κωλοτουμπιάζω για να ευχαριστηθείς) εις αναμονή φυσικά της επιβεβαίωσης.

Κάτσε να στο εξηγήσω γιατί είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε η άποψή μου για το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ. Παραμένει ότι μπορεί να είχε μπει αεροβόλο (χωρίς να είμαι φυσικά σίγουρος) και ότι δεν έχω σκοπό να κάνω τον ντετέκτιβ στο θέμα αυτό (δεν τον έκανα ούτε όταν έγινε!), γιατί χάνεται η ουσία - σε αυτά τα παιχνίδια που οι ΠΑΕ και ΚΑΕ εντελώς ανεύθυνα δεν ψάχνουν τον κόσμο κάλλιστα μπαίνει και ένα πιστόλι μέσα. Η αρχική θέση μου ότι τα τραύματα από αεροβόλα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά παραμένει.

Αλλά εδώ δεν ασχολούμαι με το αν μπήκε αεροβόλο στο ΟΑΚΑ. Λέω απλά ότι με το δεδομένο του αεροβόλου στο ΟΑΚΑ (για το οποίο ήσασταν σίγουροι απλά από ένα δημοσίευμα, ούτε γιατροί, ούτε τίποτα) κάνατε παντιέρα το "τα σημάδια είναι διαφορετικά". Και αφού τα σημάδια είναι διαφορετικά και του Τζόρβα είναι από αεροβόλο, αρχίζουμε τώρα να πηδάμε στο στρατόπεδο Οντόνιαν που λέει, κοίτα να δεις, "τα σημάδια μπορεί να είναι και διαφορετικά"! Έτσι γιατί το να είμαστε συνεπείς θα σήμαινε ότι στο ΟΑΚΑ ίσως να μην είχε μπει αεροβόλο και δε μπορούμε να το έχουμε αυτό - ειδικά τώρα που βάλανε και οι δικοί μας μέσα τέτοιο.

Εν κατακλείδι (!), υποστηρίζουμε ο,τι μας συμφέρει την κάθε στιγμή, χωρίς να έχουμε ιδέα για τι μιλάμε.

Odonian
04-12-2009, 17:37
Δε νομίζω ότι εννοούσε Καλάσνικοφ.

αυτο το ξεπερασα.

σε πηρε τηλεφωνο?

Εσένα;

Daffy
04-12-2009, 17:41
zeite na eironeveste o enas ton allon e.ne,gia sas tous 2 pano lego

Odonian
04-12-2009, 17:42
Το ροφλ για το σχόλιο που άργησε η αποστολή δεν το πιάνω. Δεν καθυστέρησε μόνο το πούλμαν σας, πολύς κόσμος μπήκε πολύ καθυστερημένα λόγω της κίνησης αλλά και επειδή έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει αργότερα. Κυρίως όμως τα μαλακισμένα που καίγανε αυτοκίνητα και σας περίμεναν, κάποτε μπήκαν και αυτά ε; Προφανώς και δεν μιλάμε για 10.000 κόσμο αλλά απέχει αυτό από το ροφλ. Το οποίο ταιριάζει γάντι στην γιάφκα του Καραϊσκάκη...

Ας είμαστε σοβαροί, έχεις δει 10.000 άτομα στο δρόμο; Καμιά 200ριά το πολύ να σπάγανε αυτοκίνητα. Θέλεις 500; Είναι δυνατόν με μια ώρα καθυστέρηση να αναγκάστηκαν να βάλουν 9μιση χιλιάδες κόσμο άψαχτο γιατί δεν προλαβαίνανε; Αστεία πράγματα που λέει και ο μιτσμαννος.

Odonian
04-12-2009, 17:42

Δεν είναι το στυλ μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς.

εντιτ:

Τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Κάρμης, ενώπιον του αθλητικού δικαστή διαψεύδουν επίσημα από το «πράσινο στρατόπεδο», παρά το γεγονός ότι λανθασμένα μεταφέρθηκε έτσι στη δημοσιότητα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού δικαστή απλά και μόνο για να παραθέσει στοιχεία που δεν είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και αφορούσαν ως επί το πλείστον το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

«Ο κ. Κάρμης σε μια αποστροφή του λόγου του απλά ανέφερε ότι “δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό πώς βρέθηκαν στο γήπεδο τα συγκεκριμένα αντικείμενα”», είναι η επίσημη θέση των «πράσινων», σε μία υπόθεση που αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια.

Δεν τιμωρήθηκε τελικά με «κεκλεισμένων των θυρών» ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» με τον Παναθηναϊκό αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο 53.000 ευρώ.

Του κάνανε τη μούρη κρέας.

Ford Prefect
04-12-2009, 17:45
Καλά ρε Οντόνιαν, τον μαλάκα παριστάνεις; Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι υπήρχε στο αεροβόλο, ούτε εσύ, όπως διαβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ. Πώς τώρα το γυρνάς αυτό σε "ήσασταν σίγουροι" (εκτός και αν απευθύνεσαι και στον εαυτό σου) και ότι εμείς πάλι δεν θέλουμε να χάσουμε την βεβαιότητα ότι υπήρχε αεροβόλο. Αν κάποιος κωλοτουμπιάζει ανάλογα με το συμφέρον του, προφανώς και είσαι εσύ, γιατί τώρα μας λες "ε, εγώ δεν το είχα ψάξει, μου έφταναν τα επεισόδια" αφήνοντας το υπονοούμενο ότι τώρα με τα στοιχεία, το αμφισβητείς το ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος για τα τωρινά σημάδια του Τζόρβα, μιλώντας με λίγο κόσμο σχετικό με το αντικείμενο (της ιατροδικαστικής ντε) μου είπαν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αποφανθείς για το συγκεκριμένο αν είναι από αεροβόλο ή σφεντόνα, δεύτερον πάλι καταφέρατε και βρήκατε ιατροδικαστή που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν (ούτε επίτηδες να το κάνατε) και τρίτον το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ σου είπα ότι υπάρχει μαρτυρία ότι το είδαν και κανείς δεν τους έφερε αντίρρηση, ούτε από την δική σας πλευρά.

Οπότε, είναι πιο εύκολο για σένα ή θα μου πουλήσεις ανωτερότητα πάλι;

Ford Prefect
04-12-2009, 17:48
Προφανώς και δεν μιλάμε για 10 χιλιάδες κόσμο. Έγραψα και τη λέξη προφανώς μπροστά. Του πούστη δηλαδή. Τα 200 που τα σπάγανε συν τον κόσμο που μπήκε πολύ μετά γιατί και αυτός σαν το πούλμαν δεν μπορούσε να μπει και είχε βγει ανακοίνωση ότι θα αργήσει πολύ η έναρξη.

Και τα γράφω όλα αυτά γιατί ρε πούστη μου; Να υπερασπιστώ τους μαλάκες που δεν ψάχνανε; Όχι, για τα ροφλ του Οντόνιαν. Κάπου εδώ το λήγω, με βαρέθηκα και εγώ δηλαδή.

Odonian
04-12-2009, 17:58
Καλά ρε Οντόνιαν, τον μαλάκα παριστάνεις; Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι υπήρχε στο αεροβόλο, ούτε εσύ, όπως διαβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ. Πώς τώρα το γυρνάς αυτό σε "ήσασταν σίγουροι" (εκτός και αν απευθύνεσαι και στον εαυτό σου) και ότι εμείς πάλι δεν θέλουμε να χάσουμε την βεβαιότητα ότι υπήρχε αεροβόλο. Αν κάποιος κωλοτουμπιάζει ανάλογα με το συμφέρον του, προφανώς και είσαι εσύ, γιατί τώρα μας λες "ε, εγώ δεν το είχα ψάξει, μου έφταναν τα επεισόδια" αφήνοντας το υπονοούμενο ότι τώρα με τα στοιχεία, το αμφισβητείς το ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος για τα τωρινά σημάδια του Τζόρβα, μιλώντας με λίγο κόσμο σχετικό με το αντικείμενο (της ιατροδικαστικής ντε) μου είπαν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αποφανθείς για το συγκεκριμένο αν είναι από αεροβόλο ή σφεντόνα, δεύτερον πάλι καταφέρατε και βρήκατε ιατροδικαστή που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν (ούτε επίτηδες να το κάνατε) και τρίτον το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ σου είπα ότι υπάρχει μαρτυρία ότι το είδαν και κανείς δεν τους έφερε αντίρρηση, ούτε από την δική σας πλευρά.

Οι ιατροδικαστές που αποφάνθηκαν τώρα είναι άλλοι ε, ο εισαγγελέας Πειραιά έστειλε τον Τζόρβα σε αυτούς, δεν πήγε μόνος του ο παίκτης (ούτε κάποια γκαζετα). Εννοείς ότι και οι νέοι είναι λαμόγια; Λινκ πλιζ.

Νομίζω ότι η γνώμη μου για το αεροβόλο του ΟΑΚΑ ήταν σαφής. Δεν ήμουν ποτέ σίγουρος γι' αυτό (όπως δε θα ήταν κανείς γαυρος απλά από ένα δημοσίευμα πρασινης εφημερίδας), αλλά δε βγήκα ποτέ να το αμφισβητήσω δημόσια γιατί δε στρατεύομαι σε απόψεις που χάνουν το νόημα. Σόρι αλλά δεν το ξαναεξηγώ. Δεν αφήνω κανένα γαμημένο υπονοούμενο.

Εσύ επιμένεις να αγνοείς τα επίσημα στοιχεία και να μιλάς με φίλους και γνωστούς, δικαίωμά σου, αλλά εδώ λίγο με απασχολεί. Αν το πόρισμα είναι αυτό που λέει το δημοσίευμα, μπορείς να πιστεύεις ακόμα και ότι είναι ζωγραφισμένα πάνω του (γιατί έχεις φίλο ζωγράφο που είναι σίγουρος), αλλά θα το κάνεις εν γνώσει ότι είναι αντίθετο του καλύτερου στοιχείου που έχουμε - της ιατροδικαστικής εξέτασης. Εξέταση που δε χρειάστηκες για να πειστείς για το ΟΑΚΑ βέβαια, αλλά "όλοι το έλεγαν".

Το τελευταίο που λες φαίνεται ενδιαφέρον - πού μου είπες οτι υπήρχε μαρτυρία ότι το είδαν; Όταν σε είχα ρωτήσει, το μόνο που πόσταρες σχετικά ήταν:

Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν.Θυμάσαι τώρα δλδ;

Πες και για την τιμωρία. Πόνεσε ε;

Raven Lord
04-12-2009, 19:39
εσύ είσαι που σε τρώει η αντικειμενικότητα τώρα

με προσβάλεις

GG*
04-12-2009, 20:23

Δεν είναι το στυλ μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς.

εντιτ:

Τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Κάρμης, ενώπιον του αθλητικού δικαστή διαψεύδουν επίσημα από το «πράσινο στρατόπεδο», παρά το γεγονός ότι λανθασμένα μεταφέρθηκε έτσι στη δημοσιότητα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού δικαστή απλά και μόνο για να παραθέσει στοιχεία που δεν είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και αφορούσαν ως επί το πλείστον το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

«Ο κ. Κάρμης σε μια αποστροφή του λόγου του απλά ανέφερε ότι “δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό πώς βρέθηκαν στο γήπεδο τα συγκεκριμένα αντικείμενα”», είναι η επίσημη θέση των «πράσινων», σε μία υπόθεση που αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια.

Δεν τιμωρήθηκε τελικά με «κεκλεισμένων των θυρών» ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» με τον Παναθηναϊκό αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο 53.000 ευρώ.

Του κάνανε τη μούρη κρέας.

σε χαλασε ε?

και εγω πιστευω πρεπει να φαει -47βαθμους και να αποβληθει απο το πρωταθλημα για 11 χρονια μπας και σηκωσει ο πατερας με κανα μπραβο καμια κουπιτσα...

Mitsmann
04-12-2009, 23:06
τελευταιο μου ποστ για το θεμα.

53.000 ευρω. Υπερβολικο το βρισκω για μερικα καπνογονα. Ελπιζω να εχουν ξεμεινει τιποτα Μπερεττες στο δωματιακι να πουλησουμε για να βγει το μεροδουλι μεροφαι.

Odonian
05-12-2009, 02:08
Πράγματι ήταν υπερβολικό το ποσό. Ίσως πρέπει να μπει άλλος ένας μέτοχος στον πολυμετοχικό γαυρο για να βγουν οι πληρωμές στα αστέρια.

Odonian
05-12-2009, 05:56
τελευταιο μου ποστ για το θεμα.

Χμ, γιατί τελευταίο ποστ; Η θέση σου δεν ήταν "θα περιμένουμε και θα δούμε" για το αν μπήκε αεροβόλο; Δε μας λες όταν καταλήξεις, ποιο είναι το τελικό σου συμπέρασμα; Έχω μια κάποια απορία.

Odonian
07-12-2009, 05:28
Μπορεί να μην το είδε!

:wave:

FIXXXER
07-12-2009, 05:48
ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΟΡ ΚΡΑΙΝ ΑΟΥΤ ΛΑΟΥΝΤ

talkdirtytome
07-12-2009, 06:30
o pelatis k to KREAS

Odonian
07-12-2009, 16:54
ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΟΡ ΚΡΑΙΝ ΑΟΥΤ ΛΑΟΥΝΤ
Μια απαντησούλα ζήτησα για να μη βρεθώ στη δύσκολη θέση να μιλήσω για πουλερικά.

Ford Prefect
07-12-2009, 18:28
Μίλα ελεύθερα. Εγώ βαρέθηκα και έχω δουλειά.

Odonian
07-12-2009, 21:18
Δεν ρώτησα εσένανε. Εσύ ήσουν σαφής - δεν πιστεύεις για το αεροβόλο γιατί οι φίλοι σου (και το φως!) είναι πιο αξιόπιστοι από τους ιατροδικαστές. Το δέχομαι, έχω κι εγώ φίλους που εμπιστεύομαι τυφλά! Ο μιτσμάννος είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αλλά τώρα που ο ιατροδικαστής απεφάνθη δεν μας έδωσε τη γνώμη του. Κρίμα είναι να μένουν απορίες α;

Odonian
11-12-2009, 22:20
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116418

ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ (Ή ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ. ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ 10 ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.-

Δικαιώνεται η πλευρά του Παναθηναϊκού και του Αλέξανδρου Τζόρβα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων του ντέρμπι της 29ης Νοεμβρίου.

Ο αντιεισαγγελέας πρωτοδικών Πειραιά, εισαγγελεύς Ηλιάς Κωνσταντακόπουλος άσκησε ποινική δίωξη για 10 (!) αδικήματα, τα οποία είναι και τα εξής:

1. Για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
2. Για παράνομη οπλοφορία.
3. Για παράνομη οπλοχρησία
4. Για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που κινδυνεύει για κοινό όφελος.
5. Για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς που τελέστηκε με φωτιά.
6. Για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο και εναντίον άλλου, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη.
7. Για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
8. Για χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
9. Για κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων.
10. Για χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων.

Ο κύριος Κωνσταντακόπουλος με έγγραφο που απέστειλε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ζητά από το Τ.Α Πειραιά να ξεκινήσει την διαδικασία της προανάκρισης, ώστε να προσωποποιηθούν οι κατηγορίες.

Με λίγα λόγια, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του διεθνή γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πως δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο όπλο και άλλα αντικείμενα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, η αστυνομία καλείται να βρει τον ένοχο ή τους ενόχους έχοντας στα χέρια της και το βίντεο του αγώνα.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν ασκήσει έφεση για το πρόστιμο των 53.000 ευρώ το οποίο τους επιβλήθηκε από την Σούπερ Λίγκα (δίχως να λαμβάνονται υπόψη οι ισχυρισμοί του Παναθηναϊκού για χρήση αεροβόλου, αφού ο Τάσος Κάκος δεν είχε κάνει τέτοιου είδους αναφορά στο φ.α), πιθανότατα θα κληθούν και από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, με αφορμή την συμπεριφορά των φιλάθλων τους σε εκείνο το ματς, μετά και τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τον εισαγγελέα. Αν δε συμβεί αυτό (το οποίο είναι και το πιο πιθανό), τότε τα νέα δεδομένα θα τεθούν επί τάπητος κατά την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού.

Raven Lord
11-12-2009, 22:25
κατά τα άλλα, έλεγε μαλακίες ο τζόρβας... τεσπα, για 'μένα, από τη στιγμή που ο πατέρας δεν διέταξε μεταβολή στο λεωφορείο την ώρα που γινόταν ό,τι γινόταν, έπρεπε ο τζόρβας να στρωθεί κάτω και να διακόψει το ματς μέχρι να αδειάσει η πίσω εξέδρα. όπως στο περσινό άρης - αεκ. αλλιώς τα ζωάδια δεν καταλαβαίνουν.

όλα αυτά βέβαια, δε μετριάζουν την αδικαιολόγητη ήττα και την ορθότητα της απόφασης να απομακρυνθεί ο κλαριτζής. μη γελιόμαστε

00i00
11-12-2009, 22:30
ε ρε τον βαρεσε ενας με το φλωμπερ και κατι εγινε...εδω στο τοπικο ενας εριξε φτυαριά κοπρια σε εποφτη και ολα οκ

γαμω το ποδοσφαιρο σας...φλωροι

Odonian
11-12-2009, 22:30
Πλάκα έχει που πρέπει να βάζουμε disclaimer από κάτω από κάθε ποστ για τις μαλακίες στο καραισκακη για να μην καταλαβαίνουν αλλαντάλλων οι γαυροι. Ειδικά όταν λέμε τα αυτονόητα που αφορούν τη βία στα γήπεδα.

FIXXXER
11-12-2009, 22:53
Πλακα εχει που παρολα αυτα τα οποια οι σοβαροι γαυροι υποπτευομασταν οτι ειναι αληθεια και ποτε δεν αμφιβαλλαμε για την υπαρξη αεροβολων στο γηπεδο (και χειροβομβιδες να μου λεγαν το πιστευα), παρολα αυτα το αποτελεσμα ειναι οτι ο Τζορβας "δεν ελεγε μαλακιες τελικα" γιατι αλλωστε το οτι τον πετυχαν με αεροβολο στην πλατη τον δικαιολογει να κανει πληρη αναφορα του ιατρικου του ιστορικου στην καμερα και να ανακαλυπτει μελανιες ωστε να τις δειξει στην καμερα. Α συγνωμη, ξεχασα, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι ελεγε ο Τζορβας στην καμερα γιατι κατα καποιον υποπτο τροπ δεν υπαρχει ηχος? ΤΥΧΑΙΟ???

Odonian
11-12-2009, 23:29
Εντάξει, επιλέγεις κι εσύ να κάνεις θέμα το αν είναι ρόμπα ο Τζόρβας και όχι το τι έγινε στο γήπεδο και ποιος έχει ευθύνες. Οι φίλτατοι γαυροι εδώ μέσα κάνανε σημαία τις αμφιβολίες για το αεροβόλο και φυσικά σε κάθε ευκαιρία βγάζανε λάδι τη διοίκηση του γαυρου γιατί ο θειος "δεν εννοούσε τίποτα" όταν έλεγε να σκοτώσουν τους παίκτες του ΠΑΟ, γιατί "είναι αστειότητες" ότι υπήρξε εντολή να μπουν όλα μέσα, γιατί το γήπεδο έχει διχτάκι (!) και άλλα τέτοια που δεν αντέχουν οποιαδήποτε σοβαρή απάντηση. Αλλά ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ και Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΑ γιατί έδειχνε τη μελανιά. Μήπως τώρα που είναι και ο ιατροδικαστής και ο εισαγγελέας μαζί του για το αεροβόλο, να τον πιστέψουμε όταν έλεγε ότι έδειχνε άλλο σημάδι (κάψιμο από κροτίδα) πιο κάτω από τη μελανιά που φαίνεται στην φωτογραφία; Βιαζόμαστε να καταδικάσουμε τον Τζόρβα ότι είναι ΡΟΜΠΑ, αλλά για το αεροβόλο δε μας φτάνει ούτε ο εισαγγελέας (εκτός αν το έγραψε το φως, τότε είναι αλήθεια).

οι σοβαροι γαυροι υποπτευομασταν οτι ειναι αληθεια

Ασόβαροι οι περισσότεροι γαυροι που έγραψαν εδώ μάλλον.

και χειροβομβιδες να μου λεγαν το πιστευα

Ο δικηγόρος του ΠΑΟ που (υποτίθεται, γιατί διαψεύστηκε) είπε κάτι παρόμοιο, χαρακτηρίστηκε από όλους γραφικός. Πάμε μωρή φιξξξερ, δικός μας είσαι (γραφικός ε).

FIXXXER
11-12-2009, 23:47
Εντάξει, επιλέγεις κι εσύ να κάνεις θέμα το αν είναι ρόμπα ο Τζόρβας και όχι το τι έγινε στο γήπεδο και ποιος έχει ευθύνες. Οι φίλτατοι γαυροι εδώ μέσα κάνανε σημαία τις αμφιβολίες για το αεροβόλο και φυσικά σε κάθε ευκαιρία βγάζανε λάδι τη διοίκηση του γαυρου γιατί ο θειος "δεν εννοούσε τίποτα" όταν έλεγε να σκοτώσουν τους παίκτες του ΠΑΟ, γιατί "είναι αστειότητες" ότι υπήρξε εντολή να μπουν όλα μέσα, γιατί το γήπεδο έχει διχτάκι (!) και άλλα τέτοια που δεν αντέχουν οποιαδήποτε σοβαρή απάντηση. Αλλά ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ και Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΑ γιατί έδειχνε τη μελανιά. Μήπως τώρα που είναι και ο ιατροδικαστής και ο εισαγγελέας μαζί του για το αεροβόλο, να τον πιστέψουμε όταν έλεγε ότι έδειχνε άλλο σημάδι (κάψιμο από κροτίδα) πιο κάτω από τη μελανιά που φαίνεται στην φωτογραφία; Βιαζόμαστε να καταδικάσουμε τον Τζόρβα ότι είναι ΡΟΜΠΑ, αλλά για το αεροβόλο δε μας φτάνει ούτε ο εισαγγελέας (εκτός αν το έγραψε το φως, τότε είναι αλήθεια).

οι σοβαροι γαυροι υποπτευομασταν οτι ειναι αληθεια

Ασόβαροι οι περισσότεροι γαυροι που έγραψαν εδώ μάλλον.

και χειροβομβιδες να μου λεγαν το πιστευα

Ο δικηγόρος του ΠΑΟ που (υποτίθεται, γιατί διαψεύστηκε) είπε κάτι παρόμοιο, χαρακτηρίστηκε από όλους γραφικός. Πάμε μωρή φιξξξερ, δικός μας είσαι (γραφικός ε).

1. Απανταω ξεκαθαρα και συγκεκριμενα στη φραση του Ρειβεν "κατα τα αλλα ελεγε μαλακιες ο Τζορβας". ΝΑΙ, μαλακιες ελεγε αναμεσα σε αληθειες.
2. Καλα, εκεινος μονο για πυριτιδαποθηκες και χημικο πολεμο δεν ειπε, δεν ειμαστε ισα κι ομοια.

Odonian
11-12-2009, 23:57
Εγώ πάντως, αν στο ΟΑΚΑ (μπάσκετ ή ποδόσφαιρο) δω να πέφτουν τούβλα και κάνει θέατρο ότι τον χτύπησαν παίκτη του γαυρου, πέρα από ένα "ε τον απατεώνα" δεν θα τολμήσω να πω. Από τη στιγμή που απειλείται η σωματική του ακεραιότητα, καλά να πάθουν οι μαλάκες της κερκίδας και όσοι τους άφησαν να μπουν μέσα έτσι. Ας πέσει και κάτω και ας διακοπεί το ματς εις βάρος μας, από κάπου πρέπει να αρχίσει η εκκαθάριση.

Ρομπιές παίκτες έχουν κάνει πολλές κατά καιρούς (και των δυο και φυσικά και άλλων ομάδων) και τους έχουμε ακόμα στην καρδγιά μας - η μόνη περίπτωση να τα έχωνα στον Τζόρβα θα ήταν αν το γήπεδο ήταν όπως πρέπει και δυσφημούσε τους οπαδούς του γαυρου. Προφανώς κάτι τέτοιο, μετά τα πορίσματα, είναι αστείο να το συζητάμε.

Ένα άλλο που θέλω να θίξω είναι η (μη) αντίδραση του ΠΣΑΠ. Το όργανο που εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές είναι ΑΣΤΕΙΟ. Πέρα από τα πολλά άλλα για τα οποία αδιαφορεί, δεν είναι δυνατόν να πυροβολούν έναν παίκτη και να μη βγάζει μια ανακοίνωση έστω να ζητάει προστασία για τα μέλη του. Εργαζόμενοι είναι.

FIXXXER
12-12-2009, 00:03
Παμε μπας και καταλαβεις.

Εγω παντως αν πετουσαν τουβλα οι οπαδοι του ΠΑΟ και εκανε θεατρο ο Γκαλετης δε θα ελεγα ειρωνικα "τελικα εκανε μαλακιες ο Γκαλετης ε?".

Εντοπιζεις τη διαφορα?

Odonian
12-12-2009, 00:08
Ειλικρινά νομίζεις ότι δεν κατάλαβα τι λες; Το παραπάνω ποστ μου δεν απευθύνεται σε σένα, συνεχίζει το συλλογισμό μου ανεξάρτητα.

Πάντως οι πρώτες κουβέντες που ειπώθηκαν εδώ από τον αρχικό πόστερ της φωτογραφίας (αλλά και στα εξώφυλλα των εφημερίδων του γαυρου) ήταν ότι ο Τζόρβας έδειχνε τα χτυπήματα από αεροβόλο στο χέρι και άρα "έλεγε μαλακίες". Οπότε δεν έχει πολύ άδικο ο Ρέηβεν που λέει ότι δεν έλεγε μαλακίες. :P

Φυσικά καλό θα ήταν να ξέραμε ΤΙ έλεγε. :)

GG*
12-12-2009, 00:46
οντονιαν εσυ και η ντουρασελ

αμα κατεβασουμε στο οακα την παιδικη ομαδα του αλεξανδρη και χασουμε θα σταματησεις να ποσταρεις?

Odonian
12-12-2009, 01:27
Αν σε κουράζει το τόπικ, κάνε κάτι πολύ έυκολο: Μην πατάς πάνω του. Δεν έγραψα κάτι άσχετο, ούτε έκανα "BUMP". Πόσταρα τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα που συζητήθηκε εδώ.

Το οποίο δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο έχει εξαντληθεί πολύ νωρίς.

Raven Lord
12-12-2009, 05:48
μ'αρέσει που απαντάς σοβαρά σε όλους :)

Odonian
12-12-2009, 06:12
Εδώ απαντάω σε σένα. :razz:

FIXXXER
12-12-2009, 12:41
Εδω απανταμε σοβαρα και στους δυο σας. :moutza:

Odonian
12-12-2009, 15:44

edit: Κινδυνεύει με τιμωρία τελικά ο γαυρος ε.

warlord mkII
12-12-2009, 16:09
μα γιατι να τιμωρηθει.

δεν τα εκαναν δικοι του οπαδοι αυτα

Ολυμπιακος αερο-Βολου

ησαντε

BlackiE
14-02-2011, 02:44
P.Ο.Α. Athletic F.C. Λεωφ. Λαυρίου (20 χλμ.), Παιανία, 19002 19002, Ελλάδα

1.Head west 42 m
2.Take the 1st right toward Agiou Thoma/Αγίου Θωμά250 m
3.Turn right toward Agiou Thoma/Αγίου Θωμά 77 m
4.Turn left toward Agiou Thoma/Αγίου Θωμά 350 m
5.Turn right at Agiou Thoma/Αγίου Θωμά 900 m
6.Turn left to merge onto Attiki Odos/Αττική Οδός/Route 6/E94 Toll road18.5 km
7.Take exit 8 to merge onto Route 1/E75 toward ΛΑΜΙΑ/Lamia Continue to follow E7 10.1 km
8.Continue onto Leoforos Kifisou/Λεωφόρος Κηφισού 4.3 km
9.Take the exit toward Οδός Πειραιώς/Peiraios Street/Μοσχάτο/Moschato 60 m
10.Merge onto Leoforos Kifisou/Λεωφόρος Κηφισού 550 m
11.Turn right at Leoforos Athinon-Peiraios/Λεωφόρος Αθηνών-Πειραιώς (signs for Πειραιάς/PEIRAIAS) 1.0 km
12.Turn left at Karaoli ke Dimitriou stin Periochi Neou Falirou/Καραολή και Δημητρίου στην Περιοχή Νέου Φαλήρου (signs for Γλυφάδα/GLYFADA) 350 m
13. Continue onto L. Veikou/Λ. Βεΐκου 160 m
14.Slight right onto the ramp Destination will be on the right45 m

Gipedo Karaiskaki Piraeus 18547 Greece

Odonian
14-02-2011, 05:42
Καταπληκτικό αστείο αυτό με την πορεία του πούλμαν του ΠΑΟ, το έβαλε και ο πρωταθλητης πρωτοσέλιδο. Οι κάφροι καίγανε άσχετα αυτοκίνητα και κάνουμε χαβαλέ.

Στο διπλανό πρωτοσέλιδο (και μετά τα δυο ματς κυπέλλου!) μάθαμε ότι το ματς με την ΑΕΚ ήταν φιλικό, οπότε ο πάτος ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Περιμένω και ελπίζω σε ακόμα πιο εμπρηστικά πρωτοσέλιδα (την αρχή την είχαμε χτες), να φτιαχτούν τα παιδιά όπως στον πρώτο γύρο.

BlackiE
14-02-2011, 05:49
Τι ήθελες να ποστάρω; Επιστήμονες να πίνουν τσάι;

FIXXXER
14-02-2011, 06:05
Περιμένω και ελπίζω σε ακόμα πιο εμπρηστικά πρωτοσέλιδα (την αρχή την είχαμε χτες), να φτιαχτούν τα παιδιά όπως στον πρώτο γύρο.

Εγω το μονο που ευχομαι ειναι να χανουμε 0-3 στο 10' λεπτο, να φατε τρεις αδικες αποβολες και μετα να μας δωσει 5 ΜΟΥΦΑ πεναλτυ και να χασουμε κι ενα για να σας κανουμε πλακα. Τα αναποδα πλαγια παρτε τα εσεις.

Odonian
14-02-2011, 15:08
Φιξξξερ επειδή αυτό με τα ανάποδα πλάγια μου το είπες και χτες, αν είναι αστειάκι σε βάρος μου για πρόσφατο ποστ, ξαναδιάβασέ το (το ποστ!).

Μπλάκι δεν ήταν μομφή σε σένα αυτό που έγραψα, εσύ την πραγματικότητα καταγράφεις στο σωστό τόπικ κιόλας. Τα παιδιά που τα βάζουν σε πρωτοσέλιδα έπρεπε να ντρέπονται (και να κληθούν από εισαγγελέα).

Odonian
19-02-2011, 01:26
Επειδή έχουμε ντέρμπυ και το φόρουμ κοιμάται:

Ο πουτάνας γιος γκαγκατσης, στην Μάτλοκ υπεράσπιση του γαυρου για το κέρμα στον επόπτη, είχε δηλώσει ότι βρήκαν τον υπαίτιο μέσω του κλειστού συστήματος και του απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο. Ο μωραλης όμως χτες δήλωσε ότι ο κύριος (!) αυτός δεν βρέθηκε ποτέ και ότι το κύκλωμα των καμερών είναι ανίκανο να κάνει τέτοιον εντοπισμό (σα να λέμε, πετάχτε και δε θα σας βρει κανείς).

Γιατί σε αυτό το τόπικ; Γιατί ο ίδιος επόπτης θα είναι στο ντέρμπυ. Όμορφα.

GG*
19-02-2011, 05:50
και τι φταιμε κυριοι(!) που οι καμερες του κλειστου συστηματος
στο καραισκακης ειναι ελαττωματικες?
ηλεκτρολογος ειναι ο μωραλης να τρεχει να τις φτιαξει?

Odonian
19-02-2011, 06:26
Σε πίνκαρα.

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι (και από τις τρεις μεριές) μιλάνε για το ματς σα να είναι ισόβαθμες οι δυο ομάδες; Ακόμα και με νίκη μας το πρωτάθλημα είναι του γαυρου.

Στα αγωνιστικά, όπως το βλέπω εγώ.

Φέτος τα "καλά" ματς του ΠΑΟ ήταν κάτι ψυχωμένες νίκες και ανατροπές στις οποίες όμως πραγματικά καλή μπάλα δεν παίξαμε. Οπότε αν το ματς είναι μονόλογος (πολλά με λίγα) μόνο του γαυρου μπορεί να είναι. Αν είναι ένα κλασικό κλειστό ντέρμπυ, ειδικά με το δεδομένο της έδρας και των απουσιών, πάλι ο γαυρος έχει σαφέστατο πλεονέκτημα. Εξάλλου και χωρίς ευκαιρίες, με 100 τυχαία γεμίσματα στη μεγάλη περιοχή από κάθε μια από τις δυο ομάδες, ο γαυρος δε θα πάρει πρέφα, ενώ οι δικοί μας όλο και κάνα δυο κουτουλιές θα τις ρίξουν. Για να μην πούμε για την αμυντική τρύπα που λέγεται Σπυρόπουλος, πάνω στον οποίο ο βαλβερδες θα ρίξει έναν ντριμπλέρ και τον τοροσιδη.

Αν σκοράρουμε όμως (από στημένο ίσως) σβήστε τα όλα αυτά, άλλο παιχνίδι. Και δεν εννοώ αν σκοράρουμε πρώτοι απαραίτητα.

ΥΓ: Ο πρωκταθλητης συνεχίζει το σίχαμα. Μόνο και γι' αυτό αξίζει το πέος του Σισέ, μακάρι να κάνει χατ τρικ μέσα στο τηγάνι. Εναλλακτικά ας πάει να βρει τον θεμο ένα βραδάκι. Δε θέλουμε σε αυτή τη μπουρδελοχώρα να έχουμε τέτοιους παίκτες.

KoiliaSamprela
19-02-2011, 22:24
ακόμα γελάω με το γκολ που ακύρωσε :)

KoiliaSamprela
19-02-2011, 22:34
επίδειξη δύναμης

http://1.bp.blogspot.com/_6B7taYt4ens/Sa--6RvydXI/AAAAAAAABXU/0B3cvUxKZDw/s400/paraga.jpg

Abruzzi
19-02-2011, 22:37
σκατα και εμετος.να σας χαιρεστε.

Reject
19-02-2011, 22:41
το φχαριστήθηκα πραγματικά που πέταξα έξω απο το κύπελο αυτήν την πουτάνα ομάδα και έτσι δεν θα κάνει ντάμπλ.
Μεγάλη ξεφτύλα το σημερινό.Χωρίς να έχω ούτε την ελάχιστη συμπάθεια στις βαζελίνες,σήμερα τους σταύρωσαν.Όποιος είναι γάβρος και το πανηγυρίσει,το χαρεί το φετινό πρωτάθλημα,είναι τουλάχιστον καθυστερημένος.

BlackiE
19-02-2011, 22:44
Πούτσα, ξύλο, ανάποδα φάουλ, ανάποδα πλάγια, ακυρωμένα γκολ, αεροβόλα, φούστες, φούτσες, Ποκαχόντας, αγκωμαχώντας, βροχή αντικειμένων, βροχή μουτζών. Και του χρόνου παιδιά :wave:

Raven Lord
19-02-2011, 22:45
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

sod1013
19-02-2011, 22:46
εμεις φταιμε που στο 1-1 δν τους τελειωσαμε.κατα τα αλλα οι γαυροι η ντροπη των οπαδων,το αποδυκνειουν σε καθε ευκαιρια.

metamelia1
19-02-2011, 22:46
? Ποιοι επαιζαν σημερα ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΡΕ

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Raven Lord
19-02-2011, 22:50
ρε μαλάκες, πραγματικά και να νικούσαμε πρωτάθλημα δεν παίρναμε

Reject
19-02-2011, 22:52
βαζέλες μην κλαίτε όμως τώρα...πέρσυ την κάνατε την βλαχομαγκιά και το πήρατε εις βάρος μας.Απλά είστε πιό μπουνταλάδες,οι άλλοι είναι επαγγελματίες ρουφιάνοι.
Σιχαμένη ομάδα οι πούστηδες.Πολύ σιχαμένη.

Sotos_The_Tequiler
19-02-2011, 22:54
πιο σιχαμένος είναι η Μητρόπουλος πραγματικά τον εγαμούσα από το γκώλο 3 24ωρα κι ας με λέγανε και πούστη

asimoulis
19-02-2011, 23:02
στον κώλο σας να το βάλετε το πρωτάθλημα καρκίνοι.

BURNIN AMBITION
19-02-2011, 23:07
το φχαριστήθηκα πραγματικά που πέταξα έξω απο το κύπελο αυτήν την πουτάνα ομάδα και έτσι δεν θα κάνει ντάμπλ.
Μεγάλη ξεφτύλα το σημερινό.Χωρίς να έχω ούτε την ελάχιστη συμπάθεια στις βαζελίνες,σήμερα τους σταύρωσαν.Όποιος είναι γάβρος και το πανηγυρίσει,το χαρεί το φετινό πρωτάθλημα,είναι τουλάχιστον καθυστερημένος.

ari-m
19-02-2011, 23:08
o marinakis pantws mas to eixe pei apo to paixnidi kypelou me tin aek nomizw apantwntas ousiastika sto "mas pidiksan tou sise" legontas ayto den itan tpt sto karaiskaki na deite ti sas perimenei ..... ante se kali meria provatakia mpe kai panigiria ... oust aidia

Tyler_Durden
19-02-2011, 23:13
ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ

freak brother
19-02-2011, 23:51
αντε ας γυρισουν οι αντικειμενικοι απο το γηπεδο να μας που την οντως εγινε και να ξεστραβωθουμε απο τα αντι-ερυθρα γυαλια μας.

Entrancemperium
20-02-2011, 00:26
πιο σιχαμένος είναι η Μητρόπουλος πραγματικά τον εγαμούσα από το γκώλο 3 24ωρα κι ας με λέγανε και πούστη

να επαναλάβουμε ότι η πουτάνας γέννα όμως έχει φάει ψωμάκι (λολ) από το ΠΑΟ αυτή η καριόλα, αυτός ο καρκινιάρης πόρνης γέννα
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcR9bAy8reIffnT1xgorPK3z3EQIibxvMJwGuN3fy3ZI23fZ6P3n

Entrancemperium
20-02-2011, 00:30
ο χοντρός είναι προκλητικός, λέει για Σισέ για φούστες μπλούζες, ότι δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο ότι έπρεπε να είναι το σκορ 5-1, ότι δε χτύπησε κανείς στο γήπεδο, ήταν λογικό να μπούν 5 6 φίλαθλοι στο γήπεδο, και ήταν ιδιαίτερη χαρά να κερδίζεις στο 92'.

Αυτά συμβαίνουν όταν σε κακοποιεί ο πατέρας σου από μικρό, η όταν έχεις πάθει εγκ...εφαλικό απότα 4 σου και δεν ξέρεις να μιλήσεις ελληνικά..

ΧΟΝΤΡΕ ΜΠΑΣΤΑΑΑΑΑΡΔΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΑ ΕΛΕΦΑΝΤΙΑΣΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΠΟΡΝΗΣ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ.
ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

Abruzzi
20-02-2011, 00:33
δε γινονται αυτα ρε...εφυγε η χολερα για να ερθει ακομα χειροτερη.

warlord mkII
20-02-2011, 01:50
εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο μπλάκι χαίρεται....

Clockwork Orange
20-02-2011, 02:46
osa kai na lete omws o gauros pire allo ena
syn ta lefta
syn tin eurwpi
tou xronou den tha thymatai kaneis ta offside para mono oti itan adiko
kai se 5 xronia tha les... "tou 11 itan stimeno i tou 12"?

pitchfork
20-02-2011, 02:56
entrancemperium είσαι πολύ γελασμένος και αλλού, αν νομίζεις πως αν φύγει ο Σισέ θα τον έχει διώξει ο κατέλης και το κοπάδι του. Άλλοι θα είναι οι λόγοι.

Επίσης πραγματικά με εκνευρίζουν βαζελάκια που τώρα ξυπνάνε από τον ύπνο του δικαίου που κοιμόντουσαν και αντιλαμβανονται ότι η χολέρα του λιμανιού είναι ο μοναδικός και μόνιμος καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού.
Και ρέβεν ναι, και να νικάγαμε πρωτάθλημα δε πέρναμε διότι απλούστατα η παράγκα του κατέλη θα έσφαζε όσους από τους επόμενους δεν καθόντουσαν να χάσουν όπως τα υπόλοιπα παραρτήματα της σουπερλίγδας φέτος.

carheart
20-02-2011, 03:22
δεν είμαι "ο κλασικός βάζελος που μιλάει για διαιτησία όταν χάνει". Σίγουρα δεν είμαι αυτό

κυρίως γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχασε σήμερα, αλλά τον έκατσε σε μια γωνιά και τονεγάμησε το χειρότερο παρακράτος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού με παπουτσέλειο στυλ, μητροπούλεια αισθητική και ριζουπολίτικη συνέπεια

ο Παναθηναϊκός νίκησε συντηρητικά 1-2, θα μιλούσα για 1-3 αλλά δεν έχει νόημα στο να επεκταθώ περί του πως ακριβώς δεν ακούμπησε ο γαμημένος ο Νίνης στην επίμαχη φάση

Ντροπιαστικές καταστάσεις, οξαποδώ πουσταράδες, πηγαία αηδία που είχα πολλά χρόνια να νιώσω τόσο έντονη

regularpaul
20-02-2011, 03:25
για να χρησιμοποιει τον ορο βαζελακια ο πιτσφορκ, κατι δεν παει καλα :)

λοιπον τωρα σοβαρα, θελω οταν κοπασει ολη η φαση, να μου πουν ολυμπιακοι του φορουμ γιατι δεν βρισκεται ενας σοβαρος ολυμπιακος
να προστατεψει μια απο τις σημαιες του, εναν τυπο που οσο επαιζε μπαλα εξεφραζε κατα ενα μεγαλο ποσοστο τα χαρακτηριστικα της Πειραιωτικης μαγκιας
και που τωρα εχει γινει απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες των γηπεδων, δηλ. πραγματικα ντρεπομαι που τον βλεπω καθε φορα

Odonian
20-02-2011, 05:28
Γιατί ακόμα τα εκφράζει μάλλον.

BURNIN AMBITION
20-02-2011, 06:39
entrancemperium είσαι πολύ γελασμένος και αλλού, αν νομίζεις πως αν φύγει ο Σισέ θα τον έχει διώξει ο κατέλης και το κοπάδι του. Άλλοι θα είναι οι λόγοι.

Επίσης πραγματικά με εκνευρίζουν βαζελάκια που τώρα ξυπνάνε από τον ύπνο του δικαίου που κοιμόντουσαν και αντιλαμβανονται ότι η χολέρα του λιμανιού είναι ο μοναδικός και μόνιμος καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού.
Και ρέβεν ναι, και να νικάγαμε πρωτάθλημα δε πέρναμε διότι απλούστατα η παράγκα του κατέλη θα έσφαζε όσους από τους επόμενους δεν καθόντουσαν να χάσουν όπως τα υπόλοιπα παραρτήματα της σουπερλίγδας φέτος.ρε σταρχιδια μου το πρωταθλημα.οκ ναι το χασαμε φετος για χιλιους 2 λογους. ομως ειμαι υπερηφανος γιατην ομαδα μου. και ας χασαμε. γιατι ειμαι καλυτερος (στην παρουσα φαση) απο τον πουσταρα
το οτι μας γαμησε η διαιτησια(δε μπορω να βρω τις καταλληλες λεξεις, γιανν χειροτερα)με κανει ακομα πιο υπερηφανο. καλυτερα νεκρος παρα γαυρος.
σιχαματα
παρακαλαω το θεο ν αμεινει ο σισε. δωστε του 3 εκατομυρια το χρονο μα το θεο και παιρνω διαρκειας σ εολα τααθληματα
πουτανας γιοι ολυμπιακοι
με φιλους μου γαυρους που μιλησα ολοι ξεραν τι εγινε και το βουλωναν. ενας μηγε και ελεγε μαλακιες που ειναι φιλος μου 20 χρονια. και θα τα διαβασει αυτα. αν τιν ειχα μπροστα μοθ καιτα ελεγε αυτα θα ηταν τουλαχιστον ματωμενος. πουτανας γιοι μουνοπανα σας γαμαω αδερφες

nothingman
20-02-2011, 11:32
απαπα τεστοστερόνη, ηρέμησε μεγάλε!

~~

για να χρησιμοποιει τον ορο βαζελακια ο πιτσφορκ, κατι δεν παει καλα :)

λοιπον τωρα σοβαρα, θελω οταν κοπασει ολη η φαση, να μου πουν ολυμπιακοι του φορουμ γιατι δεν βρισκεται ενας σοβαρος ολυμπιακος
να προστατεψει μια απο τις σημαιες του, εναν τυπο που οσο επαιζε μπαλα εξεφραζε κατα ενα μεγαλο ποσοστο τα χαρακτηριστικα της Πειραιωτικης μαγκιας
και που τωρα εχει γινει απο τους μεγαλυτερους καραγκιοζηδες των γηπεδων, δηλ. πραγματικα ντρεπομαι που τον βλεπω καθε φορα
να τον προστατεύσει από τον εαυτό του; ο μόνος που μπορεί να τον προστατεύσει είναι αυτός που για κάποιο λόγο θεωρεί απαραίτητο να υπάρχει ένας τάσος (ή ένας σάββας παλαιότερα) στον πάγκο.

Amnesiac.
20-02-2011, 13:03
Πάμε στα τυπικά πρώτα : Καθαρότατο γκολ Κατσουράνη, για το χέρι του Τοροσίδη έχω αμφιβολίες αν γίνεται πρώτα φάουλ από το Νίνη, το γκολ του Τζεμπούρ μου φαίνεται καθαρό, όλα αυτά με βάση την εικόνα που έχω από τη μετάδοση (δεν ξαναείδα τις φάσεις κοινώς). Σύνολο : αλλοίωση αποτελέσματος. Επίσης ντροπή για τους οπαδούς, ντροπή για Μαρινάκη - Μητρόπουλο, όπως και ντροπή που δε σάπισε στο ξύλο ο Τοροσίδης το Λέτο. Ας άξιζε τον κόπο η κόκκινη.

Κατά τ'άλλα γελάω που θα αρχίσει ο κάθε πικραμένος να μιλάει για περήφανους Παναθηναϊκούς Πρωταθλητές και κλεμμένα πρωταθλήματα και δεν ξέρω καιγω τι άλλο, με τη διαφορά στο +7 πριν τον αγώνα.

Συμπέρασμα : Κλεμμένη νίκη Ολυμπιακού, ντροπή για όσα έγιναν, μακάρι να είχε μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και να μην ισοφαρίζαμε ποτέ, το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν ένα πρωτάθλημα καρμπόν με το περσινό (από την ανάποδη), που σας κερδίσαμε 2 φορές αλλά δεν είχε καμία σημασία γιατί πήρατε τον τίτλο. Τώρα θα ακούμε την (εν μέρει δικαιολογημένη) Γκρίνια και τις υπερβολάρες για όλη μας τη ζωή.

pitchfork
20-02-2011, 13:45
Ότι θα λένε και οι αντικειμενικές φυλλάδες γκολ σππορτγκέυ φίλαθλος εξέδρα σε μια βδομάδα, μη μπερδεύεστε, πανάξιοι πρωταθλητές οι μούλοι.

Amnesiac.
20-02-2011, 13:52
Καταρχάς πού στο καλό είσαι χαμένος. Μας λείπεις.

Εξήγησε μου γιατί ΔΕΝ θα είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές; Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.

Τέλος, ξαναείδα τις φάσεις, το χέρι του Τοροσίδη είναι κατά 99% πέναλτυ, από τα γκέι πέναλτυ που μου τη σπάει να δίνονται στο ποδόσφαιρο μεν, πέναλτυ δε. Και το γκολ του Τζεμπούρ θα μπορούσε άνετα να ακυρωθεί, αν και είναι σχετικό το πόσο επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς. Κοινώς σφαγή του βάζελου.

asimoulis
20-02-2011, 14:35
Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με 7 αγωνιστικές να απομένουν θα χάναμε το πρωτάθλημα;

σπάει ο βαγγέλης το πόδι του και φέρνεις Χ με πανιώνιο οπότε είμαστε στο +2 ή άντε μωρέ δεν βαριέσαι +4. και παίζεις μες στην τούμπα. δεν ξέρω ρε φίλε μπορεί ο βαγγέλης να μην γουστάρει τα θρίλερ. και δεν ξέρω ποιο είναι το μεγαλύτερο θρίλερ για τον θρύλο. η τούμπα στο +2 (ή +4) ή τα προκριματικά το καλοκαίρι? ή και τα 2?

γιαυτό θες ένα +10 να τελειώνεις. αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις πολλά χρόνια τα ξέρεις αυτά.

EDIT: δεν υποννοώ τίποτα. με την "πυγμή" που έχει δείξει ο βαγγέλης σαν παράγοντας αριστερά δεξιά άντε καταλόγισε εσύ μικρέ επόπτη το ημι-αμφισβητούμενο 1-2 μες στο καραισκάκη. θα μου πεις αφού είναι τόσο μεγάλη κότα γιατί έγινε διαιτητής; ε δεν φταίνε μόνο αυτοί που τα κάνουν φταίνε και αυτοί που τα ανέχονται.

SpiritCrusher
20-02-2011, 15:09

Εξήγησε μου γιατί ΔΕΝ θα είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές; Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.

Κάτσε ρε τύπε, ο βάζελος έχει μια α' ανακαμψη τελευταία, παίζει πολύ πιο αρχιδάτα πχ. απο εσάς. Επίσης είσαι τόσο σίγουρος ότι θα τελειώσεις αήττητος από σήμερα το πρωτάθλημα; Ναι και η ΑΕΚ και, ακόμα πιο πολύ, ο ΠΑΟΚ μπορούν να σε σκίσουν ή μπορεί να έρθει και ένα Χ με τη Καβάλα. Με +4 τίποτα δεν είναι σίγουρο. Νομίζω πως ακόμα και σε μια υποθετική κουβέντα, είναι απλή λογική ότι μπορεί πιθανότατα να σπάσει μια τόσο μικρή διαφορά.

warlord mkII
20-02-2011, 15:14
Σπιριτκράσερ, αυτά που λες μπορούν να γίνουν σε ανεπτυγμένες χώρες, πχ Ουγκάντα, Τατζικισταν, Μπουργκίνα Φάσο... Στην Ελλάδα το έχουμε δει το έργο.

MaX Payne
20-02-2011, 15:37
Πιστεύεις ότι με τη διαφορά στο +4 και με τους παίχτες να καίγονται θα χάναμε το πρωτάθλημα; Τα χάλια τα δικά σας και ο ήττες από τους Ολυμπιακούς Βόλου σε κάνουν να αισιοδοξείς; Υποθετική κουβέντα, δε λέω και όλα γίνονται και πού ξέρεις, αλλά μου φαίνεται ψιλοαδύνατο να κάναμε δυο ήττες με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ή να χάναμε βαθμούς αλλού και εσείς όχι.

ε αστο το ρημαδι να παει στο -4 να δουμε τι θα γινει
το πιο πιθανο να το επαιρνες αλλα αστο το γαμηδι να εχει ενα ψευτοενδιαφερον
και στο -4 ηθελες 2 Χ οχι 2 ηττες

asimoulis
20-02-2011, 15:44
http://img839.imageshack.us/img839/1300/offsideb.jpg

SpiritCrusher
20-02-2011, 15:47
Άσχετο αλλά δε θυμάμαι: εφόσον έχει απόκρουση, βλέπουν για οφφσάιντ τη στιγμή του σουτ, όπως η αποπάνω εικόνα, ή τη στιγμή της απόκρουσης;

scarecrow
20-02-2011, 15:49
Τη στιγμή του σουτ

asimoulis
20-02-2011, 16:08
http://img145.imageshack.us/img145/2332/offside2.png

οκ σταματάω.

pitchfork
20-02-2011, 17:21

Τέλος, ξαναείδα τις φάσεις, το χέρι του Τοροσίδη είναι κατά 99% πέναλτυ, από τα γκέι πέναλτυ που μου τη σπάει να δίνονται στο ποδόσφαιρο μεν, πέναλτυ δε. Και το γκολ του Τζεμπούρ θα μπορούσε άνετα να ακυρωθεί, αν και είναι σχετικό το πόσο επηρεάζει τη φάση ο Πάντελιτς. Κοινώς σφαγή του βάζελου.

Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πως η ήττα μου από οσφπ βόλου είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα διότι ήρθε μέσα στο γήπεδο αντίθετα με νίκες που έχεις πάρει εσύ από τις θεωρούμενες "μικρές ομάδες" που άνοιξαν τα πόδια και κάθησαν να χάσουν λόγω προηγούμενης συμφωνίας σε διοικητικό επίπεδο.
Το να σου πω περισσότερα που γνωρίζω δεν έχει νόημα μιας και είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ οπότε οκ, μπορώ να λέω ότι θέλω.
Φέτος και κυρίως στο δεύτερο γύρο ο κατέλης περνούσε πριν τον αγώνα από κάθε πρόεδρο των λεγόμενων "μικρών ομάδων" (όχι δλδ σαν τη μεγάλη ομάδα της τρούμπας... ) προκειμένου να διασφαλίσει το αποτέλεσμα, αν του λέγανε μα και μου έβαζε τα κοράκια να καθαρίσουν.
Εγώ είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ όμως οπότε μη δίνεις και τόση σημασία ξαναλέω, ότι μου κατέβει λέω.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που λες ότι υπήρχαν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σου απήντησαν ήδη. Πρωτάκουστο να νικήσει η άεκ ή ο πάοκ το υπερμπουρδέλο.....
Το ότι πέρσυ που είχαμε ένα τίμιο πρωτάθλημα βγήκες πέμπτος για να σε αποκλείσουν αλβανοί ή άραβες (δε θυμάμαι) δε σου λέει τίποτα βέβαια.

Φίλε αμνήσιακ το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του μαρινακιστάν δεν είναι σαν το πρωτάθλημα μπάσκετ που δύο έχουν ομάδα επιπέδου ευρωπαικού φάιναλ φορ και οι υπόλοιποι παραπαίουν, αν παιζόταν στα ίσα από τη διαιτησία και δεν ήταν μιλημένο από πριν δεν είναι έκπληξη να χάσω ούτε εγώ ούτε εσύ στη λάρισα το βόλο ή τη θεσσαλονίκη. ούτε και στην έδρα μου ή την έδρα σου από πάοκ άεκ ηρακλή καβάλα κλπ.

PS Αν δεν βλέπεις ότι ο πάντελιτς επιρρεάζει τη φάση ή όχι, ειλικρινά έχεις πρόβλημα. Περιέγραψέ μου δηλαδή που έπρεπε να είναι και τι να κάνει για να την επιρρεάζει.

Odonian
20-02-2011, 17:47
Ειδικά στο ριπλέη από πίσω από το τέρμα φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα σχεδόν περνάει κάτω από τα πόδια του.

Η διαιτησία ήταν καταπληκτική, δεν είχε ούτε μια αμφισβητούμενη φάση υπέρ μας ε. Μιλάμε για τάκλιν που δεν βγήκαν κάρτες, για περίεργα οφσάηντ, ανάποδα πλάγια (χεχ) κλπ εκτός από τις 3 φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, από τις οποίες τουλάχιστον η μία ήταν τόσο καθαρή που θα τη σφύριζε και ο κοκαλης (ο μαρινακης μάλλον όχι). Και κάποιοι το συγκρίνουν με τη διαιτησία του πρώτου γύρου που είχε ένα πέναλτυ να συζητάμε και αυτό καθαρό.

Raven Lord
20-02-2011, 20:02
πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι το χθεσινό δεν ήταν εντεταλμένη υπηρεσία των κοράκων?

Chillin Villain
20-02-2011, 20:25
13 Μαρτίου ρε.

Κοιτάχτε ΠΑΟΚΙΑ να τους υποδεχτείτε με αγκαλίτσες, ναι;

Προσωπικά, ανυπομονώ. http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/19/m_ad3d4a4adcd047b5bea8b7cff9b8cfba.jpg

Amnesiac.
20-02-2011, 21:04

Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πως η ήττα μου από οσφπ βόλου είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα διότι ήρθε μέσα στο γήπεδο αντίθετα με νίκες που έχεις πάρει εσύ από τις θεωρούμενες "μικρές ομάδες" που άνοιξαν τα πόδια και κάθησαν να χάσουν λόγω προηγούμενης συμφωνίας σε διοικητικό επίπεδο.
Το να σου πω περισσότερα που γνωρίζω δεν έχει νόημα μιας και είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ οπότε οκ, μπορώ να λέω ότι θέλω.
Φέτος και κυρίως στο δεύτερο γύρο ο κατέλης περνούσε πριν τον αγώνα από κάθε πρόεδρο των λεγόμενων "μικρών ομάδων" (όχι δλδ σαν τη μεγάλη ομάδα της τρούμπας... ) προκειμένου να διασφαλίσει το αποτέλεσμα, αν του λέγανε μα και μου έβαζε τα κοράκια να καθαρίσουν.
Εγώ είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ όμως οπότε μη δίνεις και τόση σημασία ξαναλέω, ότι μου κατέβει λέω.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που λες ότι υπήρχαν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σου απήντησαν ήδη. Πρωτάκουστο να νικήσει η άεκ ή ο πάοκ το υπερμπουρδέλο.....
Το ότι πέρσυ που είχαμε ένα τίμιο πρωτάθλημα βγήκες πέμπτος για να σε αποκλείσουν αλβανοί ή άραβες (δε θυμάμαι) δε σου λέει τίποτα βέβαια.

Φίλε αμνήσιακ το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του μαρινακιστάν δεν είναι σαν το πρωτάθλημα μπάσκετ που δύο έχουν ομάδα επιπέδου ευρωπαικού φάιναλ φορ και οι υπόλοιποι παραπαίουν, αν παιζόταν στα ίσα από τη διαιτησία και δεν ήταν μιλημένο από πριν δεν είναι έκπληξη να χάσω ούτε εγώ ούτε εσύ στη λάρισα το βόλο ή τη θεσσαλονίκη. ούτε και στην έδρα μου ή την έδρα σου από πάοκ άεκ ηρακλή καβάλα κλπ.

PS Αν δεν βλέπεις ότι ο πάντελιτς επιρρεάζει τη φάση ή όχι, ειλικρινά έχεις πρόβλημα. Περιέγραψέ μου δηλαδή που έπρεπε να είναι και τι να κάνει για να την επιρρεάζει.

Μου αρέσει που βρέθηκαν και 10 άτομα να συμφωνήσουν.

Μέχρι στιγμής, λίγα μόνο από αυτά που έχουμε ακούσει από τους φίλους βάζελους για το πρωτάθλημα είναι τα εξής :
α) όλα τα παιχνίδια που δίνει ο γαύρος με μικρομεσαίες ομάδες είναι φιλικά. Κάποιοι από τους δημοσιογράφους σας έφταναν στο σημείο να γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα με +36 (...). Αφού ρε παιδί μου γνωρίζεις πράγματα εσύ, ο ένας χρήστης ίντερνετ, δε μπορεί να μη τα γνωρίζει ΕΝΑΣ άνθρωπος στη διοίκηση σου. Γιατί δε γίνεται καμιά καταγγελία;
β) όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός το παίχνιδι είναι στημένο ενώ όταν ευνοείστε εσείς (που γίνεται ΚΑΙ αυτό, μη τα ξεχνάμε όλα ξαφνικά) πρόκειται για διαιτητικά λάθη. Πάλι κάποιοι από "εσάς" φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται επίτηδες για να καλύπτεται η παράγκα του γαύρου (...). Όποιος μου το εξηγήσει αυτό θα τον ευγνωμονώ αιωνίως μπδγ.
γ) μιας και ανέφερες το μπάσκετ, το έχετε καταντήσει το Ναό του Ανθρώπινου Λάθους, έχετε δικαιολογήσει εγκληματικές διαιτησίες, non calls και ό,τι άλλο βρίσκετε για να μη σπιλώσει κανείς την ομαδάρα σας (το ομαδάρα σας δεν είναι ειρωνικό).

Και πάλι ξαναγράφω ότι θεωρώ τη χθεσινή νίκη ντροπιαστική, δε γουστάρω τον Ολυμπιακό να κερδίζει με σφαγή του αντιπάλου, γουστάρω να τον βλέπω να κερδίζει δίκαια και να στήνονται λαϊκά δικαστήρια στην Παιανία 3 η ώρα το βράδυ και όχι να σας κάνουμε μάγκες. Και αν αξίζει να χάσει (όπως χθες) να το κάνει και με συντριβή κιόλας.

Τελειώνω με μια απορία : Αφού το πρωτάθλημα είναι ΟΛΟ στημένο και ο (εμετικός) Μαρινάκης τα έχει βρει με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, γιατί ασχολείστε; Πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω, γιατί έχετε άγχος και νεύρα κτλ πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού ξέρετε πού θα καταλήξει; Περιμένετε την Παναθηναϊκή Ψυχή να κερδίσει και το Μαρινάκη με τα τσιφλίκια του;

regularpaul
20-02-2011, 21:17
ρε αμνηζιακ, εσυ εγραφες εχτες οτι αν ειχε παει στους 4 οπως παραδεχεσαι οτι θα ηταν το δικαιο μετα το χτεσινο ματς
κ παλι δεν ειχε τυχη ο ΠΑΟ για τον τιτλο, οπότε εσυ εισαι αυτος που ξερεις πού θα καταληξει, οπότε εσύ γιατι ασχολεισαι?

Amnesiac.
20-02-2011, 21:19
Ε τώρα βρίσκεις το ίδιο να λέει κάποιος ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ για στημένα παιχνίδια με το να λέω εγώ ότι θεωρώ ότι δε θα χάναμε 4 βαθμούς περισσότερους από το βάζελο στα υπόλοιπα παιχνίδια;

regularpaul
20-02-2011, 21:24
ο πιτς λεει τα δικα του, το θεμα ειναι εσυ πώς εισαι τοσο βεβαιος για τον τιτλο απο το +4? σε ρωτησαν και ο ασιμουλης και ο σπιριτ κ δεν απαντησες
τα λεγα κ στον φορδ πριν 2-3 βδομαδες, τι ακριβως θελετε, να παρετε τον τιτλο χωρις αγωνες επειδη εχετε πιο ακριβο ροστερ ξερω γω?

Amnesiac.
20-02-2011, 21:30
Χμ δεν απάντησα επειδή δεν έχω διαβάσει τα ποστς των τελευταίων ωρών, ταξίδευα (και τώρα είμαι) Λάρισα (και ακούω Λαρισαίους να πανηγυρίζουν το γκολ).

Δεν είμαι σίγουρος προφανώς, το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα ότι όλα γίνονται και ποτέ δεν ξέρεις, απλά ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το να φέρουμε Χ στην Τούμπα και να νικήσουμε την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι καθόλου απίθανο σενάριο, ίσα ίσα που είναι το πιθανότερο και επίσης θεωρώ ισχυρό αβαντάζ το +4 και θα ήθελα να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα έτσι ώστε να είμαστε δίκαια στο +4 και όχι άδικα στο +10. Δεν ξέρω τι το τόσο παράλογο λέω.

Ra Pariah
20-02-2011, 21:35
Και πάλι ξαναγράφω ότι θεωρώ τη χθεσινή νίκη ντροπιαστική, δε γουστάρω τον Ολυμπιακό να κερδίζει με σφαγή του αντιπάλου, γουστάρω να τον βλέπω να κερδίζει δίκαια και να στήνονται λαϊκά δικαστήρια στην Παιανία 3 η ώρα το βράδυ και όχι να σας κάνουμε μάγκες. Και αν αξίζει να χάσει (όπως χθες) να το κάνει και με συντριβή κιόλας.

Σίχαμα σκέτο η παράγραφος. Το γνωστό μοτίβο "εμείς_οι_γαύροι_θέλουμε_να_βλέπουμε_πάνω_απ'όλα_καλή_μπάλα_από_την_ομάδα_μας".

regularpaul
20-02-2011, 21:36
ισως την μερα που βρεθηκες στο αδικο +10 αντι για το δικαιο +4
θα πρεπει να μην εκανες εικασιες για το τι θα γινοταν στις υπολοιπες αγωνιστικες?

Amnesiac.
20-02-2011, 21:44
θα πρεπει να μην εκανες εικασιες για το τι θα γινοταν στις υπολοιπες αγωνιστικες?

Δεν το καταλαβαίνω, όχι, γιατί να μη κάνω εικασίες;

Τη μέρα που βρέθηκα άδικα στο +10 εξακολουθώ να παραμένω η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ΔΕ νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της διαιτησίας και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ το ότι θα νικήσουμε την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, περισσότερο ποδοσφαιρική λογική παρά εικασία. Και πάλι υπό το πρίσμα του "όλα γίνονται", δεν είμαι μελλοντολόγος.

Amnesiac.
20-02-2011, 21:44

Σίχαμα σκέτο η παράγραφος. Το γνωστό μοτίβο "εμείς_οι_γαύροι_θέλουμε_να_βλέπουμε_πάνω_απ'όλα_καλή_μπάλα_από_την_ομάδα_μας".

Άχουτο σιχάθηκε :pink:

regularpaul
20-02-2011, 21:50
ε τελικα "ολα δεν γινονται"

Amnesiac.
20-02-2011, 21:55
Εντάξει τότε.

Λόγω διατησίας φτάσαμε στο +7 από τον Παναθηναϊκό.

warlord mkII
20-02-2011, 22:01
:skase::facepalm:

Amnesiac.
20-02-2011, 22:04
Τα βαζελικά επιχειρήματα πάντα με συναρπάζαν, δε το κρύβω.

warlord mkII
20-02-2011, 22:06
:moutza::skase::facepalm:

Amnesiac.
20-02-2011, 22:07
εντάξει τότε, ας πούμε την αλήθεια

ΣΤΑ ΟΥΛΑ.

warlord mkII
20-02-2011, 22:10
:pingpong::skase:

http://www.youtube.com/watch?v=c1WpkT1_r-s

nothingman
20-02-2011, 22:15

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσείς οι μη_γαύροι είστε καλύτεροι αθρώποι; πέρα από ότι σιχαίνεστε τους ρέντιοχεντ ξερωγω όπως έγκυρα παρατήρησε ο μαλάκας από πάνω.

warlord mkII
20-02-2011, 22:19
καλυτερα "ο μαλακας ο απο πανω" παρα ναθινμαν

nothingman
20-02-2011, 22:25
δεν αμφιβάλω μαλάκα.

warlord mkII
20-02-2011, 22:26
βρισε σιχαμα να ξεσπασεις

Amnesiac.
20-02-2011, 22:28
:skase::facepalm:

:moutza::skase::facepalm:

:pingpong::skase:

http://www.youtube.com/watch?v=c1WpkT1_r-s

βρισε σιχαμα να ξεσπασεις

regularpaul
20-02-2011, 22:29
ελα γινεσαι μαλακας warlord, καλα σου λεει

pitchfork
20-02-2011, 22:32
ναθινμαν και αμνιζιακ οι γάβροι που δεν θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και θα απέχουν αηδιασμένοι από εκδηλώσεις όπως αυτές των μούλων χθες στον ρέμο προφανώς και δεν εμπίπτουν στους χαρακτηρισμούς μου και φυσικά ναι, είναι καλύτεροι άνθρωποι.

Έρχεται το τέλος της χρονιάς και θα δούμε λοιπόν.

Επίσης δηλώνω εδώ ότι όποιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πανηγυρίσει το 14ο στημένο πρωτάθλημα που τυχόν πάρουμε θα είναι κι αυτός γιος πουτάνας. Τα πρώτα 13 στημένα που θα αποκαταστήσουν τη τάξη όμως ναι, θα τα πανηγυρίσω ακόμα και αν δεν τα πάρει η δική μου ομάδα.

warlord mkII
20-02-2011, 22:35
από πότε αυτό το εμότικον θεωρείται βρισιά στο er?

Μετά από τα χθεσινά, κάθεστε και ασχολείστε με το αν θα έχανε βαθμούς ο θρύλος και μιλάτε για μπάλα? Κι εγώ βγαίνω ο μαλάκας της υπόθεσης...

Για τον μαρινακημαν δεν εχω να πω τίποτα περισσότερο.

Amnesiac.
20-02-2011, 22:38
Οπότε μπορείς να σταματήσεις να μιλάς για μπάλα και να ασχοληθείς με το μέταλ που το κατέχεις περισσότερο.

Το εμότικον μάλλον βρισιά θεωρείται, ειδικά εκεί που λέει "SKASE PIA GAMW TO SPITI SOU". Αλλά δεν παρεξηγούμαι, αλήθεια!

έντιτ : πιο ενοχλητικό από ένα υβριστικό εμέτικον είναι να κάνεις προσπάθεια για κουβέντα και ο μόνος αντίλογος να προέρχεται από μη Παναθηναϊκό, ενώ αν κρίνω από τις μούτζες διαβάζουν αυτά που γράφεις περισσότερα άτομα.

freak brother
20-02-2011, 23:43
ρε εδω ειμαστε για να βριζομαστε οχι για να λεμε για το νεο τον radiohead ξεκολλάτε.

SpiritCrusher
21-02-2011, 00:11

Τη μέρα που βρέθηκα άδικα στο +10 εξακολουθώ να παραμένω η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ΔΕ νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της διαιτησίας

Μου αρέσει που απαντάτε και μόνοι σας.

GG*
21-02-2011, 00:20
να διακοψω το προγραμμα και να δηλωσω οτι βλεπω παλι το σκηνικο και ευχομαι στον- 2μελμπεργκ- καντε να παθει γαγγραινα και να του κοψουν το ποδι πο το γονατο
ευχαριστω

warlord mkII
21-02-2011, 00:22
δεν τα λες καλά. χώνει και ένα μπουκέτο σε έναν πίθηκα. να του κοπεί και το χέρι λοιπόν

GG*
21-02-2011, 00:29
αρα το παραδεχεσαι οτι προκαλεσε
τι σκουζει μετα που εγινε ο σβερκος του αεροδρομιο λοιπον?
και γιατι δεν εισαι στο ραδιομεγαρο να διαμαρτυρηθεις?

Amnesiac.
21-02-2011, 00:31

Τη μέρα που βρέθηκα άδικα στο +10 εξακολουθώ να παραμένω η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ΔΕ νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της διαιτησίας

Μου αρέσει που απαντάτε και μόνοι σας.

Τι ακριβώς απαντάμε μόνοι μας;

Με μια γρήγορη ματιά στη βαθμολογία παρατηρούμε ότι σε γκολ είμαστε 44-11 εμείς και 38-17 ο βάζελος. Από τη διαιτησία προέκυψε αυτή η διαφορά;

Βέβαια εμείς έχουμε και 47 περισσότερα φιλικά, δε λέω.

Nasum
21-02-2011, 00:34
Το σώστο ήταν να κάτσει να τις φάει από τους τυροβοσκούς σαν και τη μούρη σου και μετά να στήσει και τον κώλο να του περάσατε όλοι από έναν μυζηθρόπουτσο.

http://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpghttp://oi55.tinypic.com/2rggpy9.jpg

Για να μην ξεχνιόμαστε.

SpiritCrusher
21-02-2011, 00:43
Ναι, και έχετε και τα περισσότερα πεναλτι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (και τι πέναλτι ε; ). Δηλαδή οκ, κανετε λες και στις 110 σελιδες του πρωταθλημα θρεντ μιλάμε για το μάζεμα γαρδένιας και όχι κάθε τρεις και λίγο για το πως οι αντίπαλες ομάδες χανουν επιθέσεις με λάθος οφφσάιντ (και τουμπαλιν), αναποδα πλάγια, διαιτητικά λάθη και δε συμμαζεύεται.

Πρέπει να φτάσουμε και εκει δηλαδή; Σκέψου πως με τα όλα αυτά που έχουμε δει τόσο καιρό έχουν αλλοιωθεί και στατιστικα και ότι θες.

warlord mkII
21-02-2011, 00:47
και γιατι δεν εισαι στο ραδιομεγαρο να διαμαρτυρηθεις?

βλέπω αΛητικη κυριακη και έχω πεθάνει στο γέλιο με το κλασμένο ύφος τους. (ο ασπρομάλλης μου είναι συμπαθής ο κακομοίρης)

Amnesiac.
21-02-2011, 00:49
Ναι, και έχετε και τα περισσότερα πεναλτι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (και τι πέναλτι ε; ). Δηλαδή οκ, κανετε λες και στις 110 σελιδες του πρωταθλημα θρεντ μιλάμε για το μάζεμα γαρδένιας και όχι κάθε τρεις και λίγο για το πως οι αντίπαλες ομάδες χανουν επιθέσεις με λάθος οφφσάιντ (και τουμπαλιν), αναποδα πλάγια, διαιτητικά λάθη και δε συμμαζεύεται.

Πρέπει να φτάσουμε και εκει δηλαδή; Σκέψου πως με τα όλα αυτά που έχουμε δει τόσο καιρό έχουν αλλοιωθεί και στατιστικα και ότι θες.

Περίεργο, νόμιζα ότι τα ίδια περίπου λέτε και για το βάζελο. Μάλλον τα κόκκινα μάτια μου δε μου επιτρέπουν να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Panathinaikos.

SpiritCrusher
21-02-2011, 01:04
Δεν αναφερόμουν μόνο σε εσάς (ηλεκτροχαβίτοι κτλ) αλλα όσο να'ναι έχετε τα πρωτεία με διαφορά.

Odonian
21-02-2011, 01:51
Κλασικά αποπροσανατολισμός της κουβέντας Αμνίζιακ. Το θέμα είναι ότι ο στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα στη μπάλα, είναι και η νίκη και δη η νίκη επί του μεγάλου σου αντιπάλου. Ακόμα και μια χρονιά που όλα τα άλλα στράβωσαν μια αρχιδάτη νίκη στην έδρα του γαυρου είναι κάτι που θα θυμόμασταν. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το τι έγινε στους άλλους αγώνες και το αν μπορούσε να ανατραπεί το +4. Στην τελική ας πήγαινε εκεί και το βλέπαμε, άλλο που δε θέλανε τα ΠΑΟΚια να σας κόψουν τον τίτλο. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ μας άνηκε και το θέμα πρέπει να τελειώσει εκεί. Αν είχες παίξει έστω και λίγο μπάλα, ή άλλο σπορ και όχι μόνο βίντεο γκέημς (που νικάς μόνο αν πάρεις το πρωτάθλημα) θα καταλάβαινες την αξία της μεμονωμένης νίκης.

Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το πώς έγινε αυτό όλο, το σίχαμα που λέγεται μαρινακης και οι επιθέσεις στους παίκτες του ΠΑΟ, σε ματς που ήταν στο +7, πήγαν στο +10 και νίκησαν. Δηλαδή αν ένα από αυτά δεν ίσχυε τι θα γινόταν; Έγραφα τον κίνδυνο να γίνει ακόμα χειρότερο το πρωτάθλημα όπως φέρεται ο χοντρός και κάθε γαμημένη μέρα που περνάει, με δηλώσεις και συμπεριφορές με επιβεβαιώνει απόλυτα. Σε όλους τους τομείς, διαιτησία, βία, εφημερίδες κλπ έχει αφήσει το στίγμα του. Αντί να βγαίνεις αμνιζιακ να υπέρασπίζεσαι δενξέρωπραγματικάτι, σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου (χεχ) ή καταδίκασε και άσε την κριτική του πρωταθλήματος συνολικά για όταν τελειώσει, είναι άκαιρο να μετράμε γκολ τώρα.

Α και λυπάμαι λίγο τις ομάδες που θα βρει ο ΠΑΟ στο δρόμο του τώρα. Γιατί οι κύριοι της ΚΕΔ, ως ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη με λάθη. Οι διαιτητάρες μας θα προσέξουν να είναι "έξτρα προσεκτικοί" με τον ΠΑΟ τώρα που τα "σημαντικά" πέρασαν, μόνο που τα πραγματικά σημαντικά πλέον είναι στην ουρά και αυτοί δε φταίνε σε τίποτα.

MaX Payne
21-02-2011, 02:11
σε 23 αγ 20 0 3 μπαρτσελονα ο οσφπ μπαλαρα

Amnesiac.
21-02-2011, 02:15
Κλασικό ποστ Οντονιαν.

Έχω χρησιμοποιήσει 60 φορές τη λέξη ντροπή για να περιγράψω τον χθεσινό αγώνα, το Μαρινάκη το θεωρώ σιχαμένο τύπο που θα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα αν δε του βάλει χέρι κάποιος, πόσο να καταδικάσω πια.

Το μόνο που υπερασπίζομαι είναι η λογική, η οποία λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με βάση τα όσα έχουμε δει στο γήπεδο και ότι το πρωτάθλημα που θα πάρουμε θα είναι ΔΙΚΑΙΟ. Να μου πεις ότι η διαφορά δε θα είναι δίκαιη, να συμφωνήσω, δε μπορώ όμως αυτό το πράγμα που ξαφνικά γίνατε κατατρεγμένοι που τους κλέβουν τον τίτλο.

Επίσης μου κάνει εντύπωση που σε έπιασαν οι λύπες ξαφνικά για τις ομάδες που θα αδικηθούν τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, τόσο καιρό εσύ ήσουν ο πρώτος που ψύριζε τις φάσεις που έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός για να βρει το ανθρώπινο λάθος.

Odonian
21-02-2011, 04:25
ΛΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Βαρέθηκα πια να απαντάω σε ποστς που απευθύνονται σε έναν φανταστικό χρήστη που έχετε όλοι στο γαμημένο μυαλό σας. Από την αρχή του πρωταθλήματος γράφω για την ευνοική διαιτησία που έχουμε φέτος και ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ λέω απλά τη γνώμη μου. Ναι θεωρώ ότι σε ένα ματς που ο διαιτητής έχει κάνει ένα και μοναδικό λάθος ότι μπορεί να είναι ανθρώπινο και είναι η νοοτροπία που θα με ακολουθεί όσο βλέπω μπάλα. Η απόσταση από αυτό που είδαμε στο ντέρμπυ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Επίσης ο πόνος με είχε πιάσει πολύ νωρίς, αλλά εδώ μέσα δε θυμόμαστε τίποτα. Έλεγα στην αρχή του πρωταθλήματος ότι οι αθλιότητες που ξεκίνησε ο μαρινακης θα παρασύρουν όλους τους παράγοντες σε παραλλήρημα για τη διαιτησία (αφού ο προεδρος της λιγκας έθεσε τον τόνο και έφαγε διαιτητές), με αποτέλεσμα να ευνοούνται σταθερά όσοι φωνάζουν περισσότερο ή αλλιώς έχουν περισσότερη δύναμη - σε βάρος των μικρών. ΞΑΦΝΙΚΑ λοιπόν.

Τι πάει να πει δίκαιο πρωτάθλημα; Είναι αυτό που ΘΑ έπαιρνες ΑΝ όλα τα ματς πήγαιναν στον καλύτερο της ημέρας; Δεν υπάρχει αυτό το ποδόσφαιρο πουθενά στον πλανήτη. Γενικά είχατε περισσότερες καλές μέρες από μας φέτος. Ε ΚΑΙ; Δηλαδή αν βάλω τον τσακ νορρις κι εσένα στο ρινγκ να πλακωθείτε και του δώσω ένα πιστόλι θα είναι δίκαιο γιατί έτσι κι αλλιώς θα σε έδερνε; (αν το κάνω λιγότερο ακραίο ίσως να μην καταλάβεις)

Δεν "κλαιω" για κανέναν τίτλο και αν είχες σταλιά μυαλό θα το καταλάβαινες από την πρώτη παράγραφό μου. Αυτή η νίκη μας άξιζε και εκλάπη με τρόπο σιχαμένο. Αυτό που σου ζήτησα (όπως και ο πωλ αν κατάλαβα καλά) είναι να σιωπήσεις λίγο και να πάψεις να μιλάς για δικαιοσύνη και τέτοιες μεγάλες λέξεις λίγες ώρες μετά από τέτοια κλοπή. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Δικαίωμά σου να πεις ο,τι θες βέβαια (μην παρεξηγηθεί κανείς πάλι και βγούμε φασίστες), αλλά θα κρίνεσαι γι' αυτό.

Dythor
21-02-2011, 04:51
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι (και από τις τρεις μεριές) μιλάνε για το ματς σα να είναι ισόβαθμες οι δυο ομάδες; Ακόμα και με νίκη μας το πρωτάθλημα είναι του γαυρου..

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το τι έγινε στους άλλους αγώνες και το αν μπορούσε να ανατραπεί το +4. Στην τελική ας πήγαινε εκεί και το βλέπαμε, άλλο που δε θέλανε τα ΠΑΟΚια να σας κόψουν τον τίτλο.

Χμ.

Odonian
21-02-2011, 05:01
Ναι τι. Κατά πάσα πθανότητα θα το έπαιρνε ο γαυρος, το έχουμε πει. Είναι μάλλον το μόνο στο οποίο δε διαφωνώ με τον αμνιζιακ. :ρ

Η πραγματικότητα δεν είναι πείραμα τύχης όμως, είναι η παρατήρηση μετά από αυτό. Η εκτίμηση που έκανα, για να γίνει ΑΛΗΘΕΙΑ, πρέπει να την αφήσουμε να πραγματοποιηθεί. Δε θα έπαιζα λεφτά ότι θα το παίρναμε με τίποτα, αλλά δεν ήταν αδύνατο ενδεχόμενο. Μη λέμε τα προφανή.

Έτσι κι αλλιώς, άλλο να χάσεις ένα πρωτάθλημα στο νήμα και άλλο στο διψήφιο, ώστε να έρχεται μετά ο κάθε φορντ που έχει ξεχάσει τι έγινε και να σου λέει "είχαμε διαφορά 10 πόντους, άρα ήμασταν διαστημικά καλύτεροι" (τόσο ήταν το νούμερο; δεν τα πάω καλά με αυτά)

Και όπως ξαναείπα, η ουσία δεν είναι το πρωτάθλημα.

Dythor
21-02-2011, 05:09
Αυτό το υφάκι του θύματος που το πνίγει το δίκιο απ' τη μια μέρα στην άλλη το έχεις εξπλοϊτάρει μέχρι εκεί που δεν πάει ε. Επίσης αν είχες συναίσθηση του πόσο κακό έκανε αυτή η νίκη στον Ολυμπιακό και τι υστεροφημία χτίζει το πως ήρθε δεν θα μιλούσες σε τέτοιους τόνους. Για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα, η βαζελική γκρίνια αυτού του τύπου έχει φροντίσει η γενιά μου (μαζί κι εγώ) να ξέρει επακριβώς ποιός ήταν ο Παπουτσέλης, τι ακριβώς έκανε και να αγνοεί θλιβερά το ουσιαστικό κομμάτι του τότε πρωταθλήματος, ακόμα και το ποιός το πήρε!

stam and the witches
21-02-2011, 05:11
Το μόνο που υπερασπίζομαι είναι η λογική, η οποία λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με βάση τα όσα έχουμε δει στο γήπεδο και ότι το πρωτάθλημα που θα πάρουμε θα είναι ΔΙΚΑΙΟ. Να μου πεις ότι η διαφορά δε θα είναι δίκαιη, να συμφωνήσω, δε μπορώ όμως αυτό το πράγμα που ξαφνικά γίνατε κατατρεγμένοι που τους κλέβουν τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα, δηλαδή η κούρσα για 3 βαθμούς ανα βδομάδα, δεν είναι αποτέλεσμα μίας απλής συνάρτησης {0,1} (είμαι ο καλύτερος και το παίρνω ή όχι), βάσει του αν κατά μέσο όρο τη μέση βδομάδα το μέσο μήνα έπαιξες καλύτερη μπαλίτσα. Είναι μία πολύ σύνθετη διαδικασία, που αφορά συγκυρίες, την ικανότητα μίας ομάδας να γυρίζει καταστάσεις, τραυματισμούς, ανακατατάξεις στο ρόστερ, πειραματισμούς, άγχος απόδοσης και γενικότερα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ παράγοντες, και ένα σωρό τέτοια που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.

Οπότε, προφανώς ΑΡΧΙΔΙΑ δίκαιο είναι το πρωτάθλημα που θα πάρετε φέτος, δε με νοιάζει αν ο Μιραλάς ή ο Βαλβέρδε ή ο κάθε πουτάνας γιος έχει σταθερή απόδοση n=γκολ αγωνιστικών/αγωνιστικές, δεν ασχολούμαι καν τόσο ώστε να το συμπεράνω, με απλή λογική θεωρώ ότι με 4 βαθμούς απόσταση και όλες τις μαλακίες που ανέφερα παραπάνω, τα πάντα συζητιούνται. Αν θέλετε να κρύβεστε πίσω από τους αριθμούς κάντε το, το άθλημα δεν είναι για το προ-κερδίζει κανείς όμως.

Dythor
21-02-2011, 05:14
Χαχαχαχαχ, θα φτάνανε και 'κει, ήταν σίγουρο.

Odonian
21-02-2011, 05:25
Αυτό το υφάκι του θύματος που το πνίγει το δίκιο απ' τη μια μέρα στην άλλη το έχεις εξπλοϊτάρει μέχρι εκεί που δεν πάει ε. Επίσης αν είχες συναίσθηση του πόσο κακό έκανε αυτή η νίκη στον Ολυμπιακό και τι υστεροφημία χτίζει το πως ήρθε δεν θα μιλούσες σε τέτοιους τόνους. Για να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα, η βαζελική γκρίνια αυτού του τύπου έχει φροντίσει η γενιά μου (μαζί κι εγώ) να ξέρει επακριβώς ποιός ήταν ο Παπουτσέλης, τι ακριβώς έκανε και να αγνοεί θλιβερά το ουσιαστικό κομμάτι του τότε πρωταθλήματος, ακόμα και το ποιός το πήρε!

Εκεί που κάνεις το λάθος είναι που νομίζεις ότι ενδιαφέρει κανέναν η υστεροφημία του. Δεν υπάρχει αντικειμενικός ιστορικός της μπαλίτσας για να μας πει τελικά ποιος άξιζε τι και σε ελάχιστο χρόνο από τώρα αυτό το πρωτάθλημα θα μετριέται κανονικά μαζί με του παπουτσελη και της ένστασης, αν όχι από όλους τους γαυρους, από αρκετούς. Δε νομίζω να έχεις ακούσε κανέναν να αφαιρεί το πρωτάθλημα του βαλνερ όταν κομπάζει για τα 12/14 (ή κάτι τέτοιο, είπαμε δεν τα πάω καλά με αυτά), άσχετα αν τότε έλεγε ότι δεν το πανηγυρίζει και άλλα τέτοια ιπποτικά.

Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις για το υφάκι ακριβώς, πριν το ματς δεν ένιωθα αδικημένος από κάτι πέρα από τη διοίκησή μας (αντίθετα μερικοί είχαν αδικηθεί εις βάρος μας), αλλά από τη μια μέρα στην άλλη έγινε το ντέρμπυ. Και αδικήθηκα όπως κανείς αλλος φέτος. Τι να κάνουμε τώρα.

Κατατάλλα πίνκαρα σταμ γιατί νιώθει.

Dythor
21-02-2011, 05:36
Τι να λέμε 36, τι 38 (τόσα είναι, επειδή άκουσα δεν τα πας καλά μ' αυτά) μωρέ, απ' το να σας έχουμε να κοπανάτε παπουτσελοκαλόπουλους μέχρι τη δευτέρα παρουσία.

Chillin Villain
21-02-2011, 05:40
Σε γαυρόβλακα στο fb που έκανε status ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

"Άντε και την επόμενη καθαρίστε και κανένα ρε αγόρια, χώστε κάνα τσιγγάνο να φάει τον Τζόρβα ξερωγώ (που είναι και gk στην Εθνική - ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ κάθε 10 λεπτά), βάλτε καμιά 10αριά πρεζόνια να χτυπάνε τον Cisse και τον Simao, ρίξτε στο Λέτο με κάνα Barrett .50 cal στο κόρνερ κλπ, για να χει και λίγο σασπένς ε."

Odonian
21-02-2011, 05:50
Σόρι μωρέ σε κούρασα. :ρ

Chillin Villain
21-02-2011, 05:55
Χτές άκουσε κανένας σε μια φάση που κάτι έγινε με τον Σπυρόπουλο και ακούστηκε 4-5 φορές στην κάμερα "ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΒΑΝΕ etcetc.";
Γελάει ο κόσμος, παίχτηκε και αντεπιχείρημα απο το πουθενά για αλβανούς lolololol

Φιλάκια στην Ερυθρόλευκη Στρατιά και στους φερμοπρεζόγυφτους και τυπικαλ_μαλακισμενο_13χρονο_τσιγγανάκι_με_ανταυγεια στις κερκίδες σας.

ΥΓ= bithor είσαι όσο μαλάκας σε περίμενα σε τούτο το θρέντ, παραδειγματικό (!) πόστινγκ

Odonian
21-02-2011, 05:58
Με όλα αυτά που έγιναν, οι "μικρές" μαλακίες (τα ρατσιστικά ου ου στον Σισέ πχ) πέρασαν στο ντούκου.

sod1013
21-02-2011, 10:41
οχι.ηταν ρατσιστικα.αλλα τα φωναξαν 300 μαλακες κ για λιγο.οπως για τον νινη.

commissar
21-02-2011, 16:03
το καλό το γέλιο θα είναι στο τέλος, αν το πρωτάθλημα το πάρει ο Ολυμπιακός με +2. :touched:

KoiliaSamprela
21-02-2011, 17:07
το καλό το γέλιο θα είναι στο τέλος, αν το πρωτάθλημα το πάρει ο Ολυμπιακός με +2. :touched:

και θα είναι η πρώτη φορά δηλαδή? εδώ έχει πάρει πρωτάθλημα με -1

Amnesiac.
21-02-2011, 18:15
ναθινμαν και αμνιζιακ οι γάβροι που δεν θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και θα απέχουν αηδιασμένοι από εκδηλώσεις όπως αυτές των μούλων χθες στον ρέμο προφανώς και δεν εμπίπτουν στους χαρακτηρισμούς μου και φυσικά ναι, είναι καλύτεροι άνθρωποι.

Έρχεται το τέλος της χρονιάς και θα δούμε λοιπόν.

Επίσης δηλώνω εδώ ότι όποιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πανηγυρίσει το 14ο στημένο πρωτάθλημα που τυχόν πάρουμε θα είναι κι αυτός γιος πουτάνας. Τα πρώτα 13 στημένα που θα αποκαταστήσουν τη τάξη όμως ναι, θα τα πανηγυρίσω ακόμα και αν δεν τα πάρει η δική μου ομάδα.

Τώρα το είδα αυτό. Ας μου απαντήσει ο πιτς ή κάποιος άλλος από τους 13 Πρεσβευτές της Δικαιοσύνης που πίνκαραν. Και τα 13 στημένα ήταν; Κανένα δεν πήραμε με την αξία μας; Δε σχολιάζω καν το γεγονός ότι δεν ήσασταν πάντα εσείς οι δεύτεροι.

Και το βασικότερο, αυτή είναι η βαζελική Δικαιοσύνη; Να επιθυμείς να πάρεις και εσύ στημένα πρωταθλήματα; Σόρρυ αλλά πιο πολύ σε ζήλεια φέρνει αυτό. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος :!:

pitchfork
22-02-2011, 01:55
Στο πρώτο ερώτημα η απάντηση είναι ξεκάθαρη και γενικώς γνωστή και αποδεκτή (από ανθρώπους που βλέπουν μπάλα):

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΠΙΚΑ

Το ότι εσύ πιστεύεις ότι η ομάδα σου είναι καλύτερη ισχύει για όλους μας. Όλοι αυτό πιστεύουμε για τις ομάδες μας.
Ακόμα κι αν μια ανώτερη δύναμη όμως (πχ ο Κουόρθον) ερχόταν και μας έλεγε ότι η δική σου ομάδα ήταν καλύτερη και πάλι αυτό δε λέει τίποτα καθώς το πρωτάθλημα δε το παίρνει πάντα ο καλύτερος, αυτή είναι και η ομορφιά του αθλήματος.
Αλλιώς να μαζευόμαστε κάθε Σεπτέμβρη να βρίσκουμε τον καλύτερο και να τελειώνουμε, να μη κάνουμε αγώνες και κουραζόμαστε τζάμπα.

Στο δεύτερο ερώτημα, το ζητούμενο είναι να ξεβρωμίσουμε, να φύγει η μπόχα, κάθε φάπα σε γάβρο είναι γιορτή για τον αθλητισμό.

Αυτά.

Τέσπα μη στενοχωριέσαι. Όπως λέει και ο κατέλης, σήμερα κάποια ακόμη παιδάκια έγιναν ολυμπιακάκια και πολλά πιτσιρίκια σας πήγαν περήφανα στο σχολείο τους....

Κοπρίτες...

Odonian
22-02-2011, 02:09
Εγώ προσωπικά κανένα στημένο δε θέλω.

Αλλα πρόσφατα που ένας πουτάνας γιος μου έριξε το μηχανάκι κάτω ξεπαρκάροντας, πήραμε πινακίδα και αρνείται να μου κάνει δήλωση, είπα "θα του σκίσω τα λάστιχα". Δεν το έκανα και δε θα το κάνω, η εκτόνωση πρέπει να γίνει όμως ε.

JnB
22-02-2011, 03:36
γαύρος θα ήταν

Odonian
22-02-2011, 03:40
ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΖΙΠ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.