View Full Version : Champions League 2009-2010
Mitsmann
31-03-2010, 22:00
Ε ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ.
:moutza:
SpiritCrusher
31-03-2010, 22:24
Bentdner είσαι.
Mitsmann
31-03-2010, 22:39
http://www.pragmatognomones.gr/gif/kgif/k3.gif
MaX Payne
31-03-2010, 23:03
δεν πειραζει ρε γκανερς του χρονου παλι
nothingman
01-04-2010, 00:12
και πάει κάπως έτσι
την αντιπαθούμε γιατί τη συμπαθούνε οι βερνίκοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση. δεν καταλαβαίνω και το άγχος σου να πρέπει ντε και καλά να πειστούμε και να αγαπήσουμε επιτέλους την μπαρτσελόνα, τι σκατά, δε φτάνετε όλοι εσείς για να αποθεώσετε το μεγαλείο της; και ποιους θα πρήζετε μετά;
δε διαλέγουμε τις ομάδες που συμπαθούμε επειδή παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ πληθυντικό αφού για τον εαυτό μου μιλάω ουσιαστικά. εγώ λοιπόν από σήμερα την αντιπαθώ λιιιιιιίγο παραπάνω γιατί δε μου αρέσουν οι πουτσοειρωνείες σου και θα σε παρακαλούσα σε γενικές γραμμές και με λίγα λόγια να μας κάνεις τη χάρη ρε ψηλέ και να τις περιορίσεις εκεί που σε παίρνει ας πούμε.
για το ζήτημα δε θα επανέλθω γιατί μου φαίνεται βαρετό. ήταν ήδη βαρετό δλδ από την πρώτη φορά που τηγκάναμε αυτή τη συζήτηση, φαντάσου τώρα.
(θα έμπαινα μσν αλλά δε μου μπαίνει το γαμήδι)
για το ματς, δε χάσαμε από μια μάλλον καλύτερη ομάδα και εκτός σοβαρού απροόπτου θα αποκλειστούμε στο δεύτερο παιχνίδι, εντάξει, κρίμα αλλά δεν πειράζει.
carheart
01-04-2010, 00:38
ω, +100
Griffith
01-04-2010, 05:59
εγώ πάντως είμαι άρσεναλ από τότε που διάβασα fever pitch ξεκάθαρα.
KoiliaSamprela
01-04-2010, 08:48
μάλλον εγώ κέρδισα εχτές ε?
:pink::pink::pink:
Mitsmann
01-04-2010, 11:09
και πάει κάπως έτσι
την αντιπαθούμε γιατί τη συμπαθούνε οι βερνίκοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση. δεν καταλαβαίνω και το άγχος σου να πρέπει ντε και καλά να πειστούμε και να αγαπήσουμε επιτέλους την μπαρτσελόνα, τι σκατά, δε φτάνετε όλοι εσείς για να αποθεώσετε το μεγαλείο της; και ποιους θα πρήζετε μετά;
δε διαλέγουμε τις ομάδες που συμπαθούμε επειδή παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ πληθυντικό αφού για τον εαυτό μου μιλάω ουσιαστικά. εγώ λοιπόν από σήμερα την αντιπαθώ λιιιιιιίγο παραπάνω γιατί δε μου αρέσουν οι πουτσοειρωνείες σου και θα σε παρακαλούσα σε γενικές γραμμές και με λίγα λόγια να μας κάνεις τη χάρη ρε ψηλέ και να τις περιορίσεις εκεί που σε παίρνει ας πούμε.
για το ζήτημα δε θα επανέλθω γιατί μου φαίνεται βαρετό. ήταν ήδη βαρετό δλδ από την πρώτη φορά που τηγκάναμε αυτή τη συζήτηση, φαντάσου τώρα.
για το ματς, δε χάσαμε από μια μάλλον καλύτερη ομάδα και εκτός σοβαρού απροόπτου θα αποκλειστούμε στο δεύτερο παιχνίδι, εντάξει, κρίμα αλλά δεν πειράζει.
Παραληρημα, φιλος. Αλλα αντ αλλα της Παρασκευης το γαλα.
Δε μας αρεσει η Μπαρτσελονα γιατι οι ελληνες οπαδοι της και ο Βερνικος ειναι μαλακες.
Κατ αρχην να ξεκινησω απ το τελος, αυτο το αστειακι με την ειρωνια, θα πρεπει να σταματησει. Να κι αν δε σταματησει δηλαδη, αλλα το σημειωνουμε. Το μονο που ποσταριστηκε ηταν η αποψη ΣΑΣ (που την ενισχυεις κιολα, γραφοντας την ιδια επακριβως και μετα η αποψη ΜΟΥ. (σε γραμμικη Β' οπως Μπαρτσελονα Β' κλπ) Αν εχετε χασει τη μπαλα και τα βλεπετε ολα ειρωνιες, κανενα θεμα, δικο σας προβλημα, αλλα εδω π.χ. ενα ειρωνικο μειδιαμα, θα κανει καλα τη δουλεια του.
Στο θεμα μας!!! Οταν βρεις που σας (σου) (μας) ειπα να ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΝΝΙ, ελα να μου το δειξεις. Στην αντιθετη περιπτωση, θα ηθελα απλα να αναλογιστεις οτι ο μονος που επιμενει να κραζει τη λογικη σας ως συγκλονιστικη ακυροτητα, τουλαχιστον δεν εχει κανει τιποτα απ οσα περιγραφεις σαν το ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΟΠΑΔΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Στην τελικη δε γεννηθηκαμε διπλα στις φαβελες του Νου Καμπ, αλλα επειδη κι εσεις δε γεννηθηκατε στο Ισλιγκντον, (Μαντσεστερ, Μιλανο, Δουνκερκη, Μπραουνσβαιγκ) θα ηθελα να αναφερθεις πως ακριβως στηριζεις μια ομαδα που δεν ειναι καν της χωρας σου (δε μιλαω για το της πολης σου, προφανως.) Επειδη μιλαμε λοιπον για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ, προφανως η ομαδα που παιζει παρα πολυ ομορφο ποδοσφαιρο θα προκαλεσει και το θαυμασμο τουλαχιστον των αποξω. (οσων δηλαδη δεν ειναι Μπαρτσελονα γιατι ετσι εμαθαν.) Σε λιγο θα πρεπει να ζητησει συγνωμμη η ομαδα γι αυτο. Επειδη μερικοι ειτε θελουν να πουλησουν τρεντιλικι (λες και η Μπαρτσελονα σαν ιδεα ποδοσφαιρου - εννοω τακτικη και το τι μπαλα θελει να παιξει - ενδιαφερθηκε ποτε για το τρεντιλικι, οπως το οριζουν οι μαλακες που βριζεις, οι οποιοι αν αυριο αποφασισει η Λε Μαν να παιξει ενα επαναστατικο 2-4-4 που θα της δωκει 42 Τσου Λου στη σειρα, θα κυκλοφορουσαν ολοι με σημαιες της.) η επειδη μερικοι ειναι υπερβολικα τρομπες εδω στο Αθενς, η απλα ειναι ο Βερνικος (νο φερδερ κομμεντς).
Αυτα στο βασικο σου θεμα. Απο κει και περα, λυπαμαι αλλα εκτοξευεις χαζομαρες με ρυθμο πασσινγκ γκεημ Εφ Σε Μπε. Για να μη μιλαμε με ειρωνιες και χαλιεσαι.
"γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες"
Προσπαθω συγκινητικα να μην ειρωνευτω και επειδη εισαι εσυ θα τα καταφερω!!!
Λοιπον, χτες βραδυ κατεβηκαμε στο Εμιρεητς με τους ακολουθοι :
Βαλντεζ
Πουγιολ
Πικε
Ντανι Αλβες
Μαξουελ
Μπουσκετς
Τσαβι
Κειτα
Πεδρο
Μεσι
Ζλατανος.
α, μπα??? Εξι στους 11 μεγαλωσαν στις ακαδημιες της Μπαρτσελονα.... Για κοιτα.
στον αντιποδα η Αρσεναλ αποφασισε να κατεβει με : Αλμούνια, Σανιά, Κλισί, Γκαλάς, Βερμάελεν, Ντιαμπί, Σονγκ, Νασρί, Φάμπρεγκας, Αρσαβιν, Μπέντνερ. Δηλαδη με εξι παικτες απ τις ακαδημιες της.
Το να κραζεις μια ομαδα γιατι δε σ αρεσει η φιλοσοφια που πρεσβευει, η μπαλα που παιζει, η απλα δε σ αρεσει ο συνδυασμος χρωματων πανω στη φανελα, δεν εχω κανενα προβλημα και κανενα θεμα, ο καθεις κανει οτι νομιζει. Το να ξεκινας οτι δε σ αρεσει η Μπαρτσελονα γιατι οι οπαδοι της κανουν γκρουπ στο φεησμπουκ για το Γρηγοροπουλο (ουτε σε ιστορια Μιτς αυτα, ε.) η επειδη δεν την χωνευει ο Βερνικος (το οποιο ειναι περιπου ιδιο με το να στη σπαει ο Τσε γιατι ο κυρ Θοδωρας της Δελτα(ς) της γειτονιας σου φοραει μπλουζακι και καπελακι του) και να καταληγεις σε οτι συμπερασμα θες, ειναι λιγο ακυρο. Και εδω ειμαστε εμεις οι ΤΡΟΥ οπαδοι της Μπαρτσελονα (σορρυ Φθογγον, κι εγω αν ειχα διαβασει πρωτα το Φηβερ Πιτς, να ειμανε απ την αλλη πλευρα σημερα, αλλα με προλαβε ο Ερικ Καστελ) να λεμε οτι η επιχειρηματολογια σας εχει ενα (1) προβλημα.
υ.γ. Στην επικη σου παραγραφο (που πηρε και +100, αχαχα τρομαρα σας) σ αυτο το μιξερ οτινανισμου, βαλαμε μεσα οτι θυμηθηκαμε. Σορρυ αλλα μαγκια της Μπαρτσελονα να μην εχει διαφημηση, και σε εποχες που θα εβγαζε σιγουρα απειρα λεφτα απ αυτο χωρια και οτι το πρωτο της συμβολαιου χορηγου στη φανελα θα ηταν εξωπραγματικο ακριβως επειδη εχει το hype "δεν το εχουμε κανει ποτε". Αν κι αυτο σε πειραζει επειδη οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ενταξει, αλλα διαβασε τα ολα μαζι και σκεψου μηπως (μηπως λεμε) το παρακανεις. Ειμαι βεβαιος δε, οτι ξερεις το λογο που δεν εχει διαφημηση, και αυτο με κανει να ξυνω πιοτερο το κεφαλι πως κατεληξες σ αυτο το ποστ-μνημειο.
GuardianOfIvorytower
01-04-2010, 11:34
Ματσάρα χτες, εννοείται είμαστε με Μπάρτσα χεχε
και πάει κάπως έτσι
Εγω απο την αλλη, ΔΕΝ εχω προβλημα με Βερνικο αλλα ουτε τον συμπαθω κιολας, ΔΕΝ εχω σκασει ποτε για καφε με φανελα οποιασδηποτε ομαδας και οσο καγκουρια μου φαινεται να σκας για καφε με φανελα Αργεντινης αλλο τοσο καγκουρια μου φαινεται να σκας με φανελα Αρσεναλ ή Ντονκαστερ ή Εθνικη Ιταλιας και να το παιζεις ανετος, ΔΕΝ εχω παει στα Κουφονησια και λογικα δε θα παω ποτε, ΔΕΝ ψηφιζω συριζα, ΔΕ βλεπω Λαζοπουλο και μαλιστα τον σιχαινομαι, ΔΕΝ ακουω ουτε Λοκομοντο ουτε Μπομπ Μαρλευ και τους βαριεμαι, ΔΕΝ μπαινω ποτε σε ηλιθια γκρουπ φεισμπουκ τυπου Γρηγοροπουλος αλλα θα αναγκαστω να αναφωνησω ενα "ω, +100" στον Μιτσμανν, γιατι το μονο που δε σκεφτεσαι οταν βλεπεις αυτην την ομαδα να παιζει μπαλα ειναι το "δεν ειναι κι ασχημη". Μπορω να ειμαι οπαδος Μπαρτσελονα ή δεν επιτρεπεται γιατι δεν πληρω τα στανταρντς? Μηπως κερδιζω GOLDEN PASS επειδη ειμαι γαυρος και ακουω Metallica ομως??
Για το ματς, ειδα τις φασεις και το 2-2 ειναι εκπληκτικο αποτελεσμα για αυτον τον αγωνα. Ειναι η πιο μεγαλη ευκαιρια για αυτην την ομαδα να ειναι η πρωτη που θα παρει το Champions League 2 χρονιες συνεχομενα. Αν δεν μαλακιστει ειτε στον επαναληπτικο ειτε στους αγωνες με Ιντερ, αν παει τελικο δε βλεπω πως μπορει να το χασει.
Αντικειμενικά η μπάρτσα παίζει αυτή τη στιγμή την καλύτερη μπάλα. Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο αρέσει και η μπαρτσα. Αλλιώς είναι τυφλός.
Τώρα τα "δεν τη γουστάρω επειδή είναι της μόδας και εγώ ακούω χέβι μέτσαλ" είναι λογική 15χρονου.
Ford Prefect
01-04-2010, 16:26
Ω, +100 στον Μιτς γενικά και Ω, +1 μύριο για την αναφορά στον Έρικ Καστέλ, που αγοράζοντας καινούργια μπάλα στα πιτσιρίκια (την επίσημη της Μπάρτσα) για να τους αντικαταστήσει αυτή που τους πάτησε με το αμάξι, την ξεπαρθένεψε με μια σουτάρα που άφησε τον πιτσιρίκο στο τέρμα μαλάκα ακίνητο και τους Παμπλίτος με ανοιχτό το στόμα. Και τον απέβαλλε και άδικα το κοράκι στον ημιτελικό των Πρωταθλητριών με την Ναντ και θα το σήκωνε κιόλας ρε πούστη γαμώ. Δεν τα έχω πια αυτά τα κόμιξ (3 δεν ήτανε;). Τα θέλω. Αγοράζονται τα εξής σπάνια αντικείμενα.
regularpaul
01-04-2010, 17:14
φορδ τα χουμε ξαναπει περι ερικ καστελ αλλα οχι για αυτη τη σουταρα νομιζω!
λες αυτο που ειναι καπου στον παγκο με πολιτικα ρουχα και του ρχεται το τοπι κλπ?
ΕΠΟΣ
SpiritCrusher
01-04-2010, 19:17
Εγω απο την αλλη, ΔΕΝ εχω προβλημα με Βερνικο αλλα ουτε τον συμπαθω κιολας, ΔΕΝ εχω σκασει ποτε για καφε με φανελα οποιασδηποτε ομαδας και οσο καγκουρια μου φαινεται να σκας για καφε με φανελα Αργεντινης αλλο τοσο καγκουρια μου φαινεται να σκας με φανελα Αρσεναλ ή Ντονκαστερ ή Εθνικη Ιταλιας και να το παιζεις ανετος, ΔΕΝ εχω παει στα Κουφονησια και λογικα δε θα παω ποτε, ΔΕΝ ψηφιζω συριζα, ΔΕ βλεπω Λαζοπουλο και μαλιστα τον σιχαινομαι, ΔΕΝ ακουω ουτε Λοκομοντο ουτε Μπομπ Μαρλευ και τους βαριεμαι, ΔΕΝ μπαινω ποτε σε ηλιθια γκρουπ φεισμπουκ τυπου Γρηγοροπουλος αλλα θα αναγκαστω να αναφωνησω ενα "ω, +100" στον Μιτσμανν, γιατι το μονο που δε σκεφτεσαι οταν βλεπεις αυτην την ομαδα να παιζει μπαλα ειναι το "δεν ειναι κι ασχημη". Μπορω να ειμαι οπαδος Μπαρτσελονα ή δεν επιτρεπεται γιατι δεν πληρω τα στανταρντς?
Δεν εννοούσε αυτό όμως.
Μπορεις να ξαναδιαβασεις την προταση του λοιπον που λεει "αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα" και να μου εξηγησεις κι εσυ τι εννοει!
SpiritCrusher
02-04-2010, 06:59
Ή μπορείς να ξαναδιαβάσεις ότι έγραψε και να σκεφτείς γιατί έγραψε ότι έγραψε όπως το έγραψε! ω έγραψε!
Δεν είναι δύσκολο, το έχουμε ξανασυζητήσει κιόλας τρομάρα σας*. Μάλιστα επειδή πριν λίγο ξύπνησα και δεν έχω τι να κάνω θα σε βοηθήσω κιόλας!
Δεν αναφέρεται, προφανώς, σε όσους ήταν Μπαρτσελόνα από μικρά παιδιά για έναν α) ή β) λόγο ή γιατί ακόμα και αν η Μπάρτσα ήταν στη Β' Ισπανίας θα ήταν η ομάδα της καρδιάς του. Προφανώς αναφέρετε στον κάθε τυχαίο κομπάρσο που την υποστηρίζει γιατί
παίζουν καλά και σηκώνουν κύπελλα, με αυτή τη λογική θα έπρεπε όλοι να είναι ρεάλ μαδρίτης και ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και παναθηναϊκοί στο μπάσκετ και πασοκάρα στις εκλογές και μενεγάκη στα πρωινάδικα. την αντιπαθούμε γιατί δεν είμαστε βερνίκοι, γιατί δεν πάμε για καφέ με φανέλα αργεντινής, γιατί δεν καυλώνουμε που είχε τόσα χρόνια κενό στην κοιλιά αντί για χορηγό, γιατί δε χύνουμε επειδή διαφημίζει το παγκόσμιο πίκπα, γιατί δεν ψηφίζουμε σύριζα, γιατί δεν πάμε καλοκαίρι για μπάφους στα κουφονήσια, γιατί δεν αγοράζουμε τους ιμπραϊμοβιτσιζ και τους ροναλντίνιους και τους ανρίδες και τους φάμπρεγες όταν πλέον έχουν γίνει κοτζάμ ιμπραϊμοβιτσιζ και ροναλντίνιοι και ανρίδες και φάμπρεγες, γιατί δε βλέπουμε λαζόπουλο, γιατί είστε παντού ρε γαμημένοι, γιατί δεν ακούμε λοκομόντο και μπομπ μάρλευ, γιατί δε συμμετέχουμε σε φμπουκ γκρουψ για να τιμήσουμε τους γρηγορόπουλους, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. αν δε βλέπεις γύρω σου ότι αυτοί είναι οι οπαδοί μπαρτσελόνα, δε φταίω εγώ και νομίζω δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σίγουρα δε θα αλλάξω γνώμη. η ομάδα δεν είναι κι άσχημη τα τελευταία χρόνια, αυτό το λέμε όλοι, ακόμα και όταν γκρινιάζουμε για τα χέρια με τις μπενφίκες και τα οφφσάιντ στους τελικούς.
Και θα δεις πως λέει για άτομα που είναι έτσι και υποστηρίζουν για τέτοιους λόγους (και σόρρυ κιόλας αλλά ναι εδώ στο ελλάντα είναι η πλειοψηφία), και όχι ότι όλοι οσοι είναι Μπαρτσελόνιοι είναι απαραίτητα και τέτοια άτομα.
*εδιτ: Και για φρεσκάρισμα μνήμης
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?11259-cl-2005&p=445681
διαβάζεις όλη τη σελίδα, βλέπεις και το τελευταίο ποστ της και μαθαίνεις μπαλίτσα.
Φυσικα δεν περιμενεις καθε φορα που γραφει καποιος κατι γραφικο στο αθλετιξ (μαισελφ ινκλουντιντ) να καθομαι να ψαχνω μεχρι το Φεβρουαριο 2006 ή/και ταυτοχρονα να προσπαθω να καταλαβω τι εννοει καθε αλλος χρηστης, αν και γραφει κατι διαφορετικο απο αυτο που εσυ λες οτι εννοει! Στην τελικη, αν ενοχλειται κανεις επειδη διαφοροι εγιναν Μπαρτσελονα λογω Μεσι, πατατακια Λειζ, επειδη το ειπε ο Βερνικος ή επειδη τους αρεσουν τα χρωματα του Πανιωνιου, αυτο δεν αλλαζει το οτι η ομαδα παιζει εκπληκτικη μπαλα, και νομιζω στο συγκεκριμενο τοπικ μπορουμε να το γραφουμε εμεις οι ΤΡΟΥ που παρακολουθουμε και απο πιο παλια Μπαρτσα, τουλαχιστον οταν υπαρχει αγωνιστικη ε?
SpiritCrusher
02-04-2010, 14:07
α) Τη 1η φορά που διάβασα το ποστ του αυτό κατάλαβα. Δε θέλει ψάξιμο.
β) Το search το έκανα σε edit μετά από όλα αυτά πολύ απλά γιατί θυμόμουν πως είχε ξαναγίνει η κουβέντα, δεν το χρειάστηκα για να καταλάβω τα ποστς. Δε θυμόμουν όμως ότι είχε γίνει τόοοσο παλιά :P
MaX Payne
02-04-2010, 14:15
εμενα ψιλοπαραληρημα μου φανηκε παντως απο λαζοπουλο σε κουφονησια και γκρουπ για το φεισμπουκ
και σιγα αρσεναλ ειναι δηλ οι ιδιοι που αναφερει δεν μπορει σε κανα 2 χρονια αν παρει κανα CL η αρσεναλ να το παιζουνε αρσεναλ
λες και ειναι πιστος οπαδος φουλαμ και θα ειναι μετρημενοι μια ζωη
γενικα ορισμενες ομαδες προκαλουν αντιπαθειες γιατι σου πρηζουν τα αρχιδια οι δημοσιογραφοι και οπαδοι και γινονται αντιπαθητικες στους υπολοιπους τυπου ρεαλ μπαρτσελονα man utd ,λιβερπουλ κλπ κλπ
_UnHoLy^MaRtYr_
06-04-2010, 22:05
Σείεται η υφήλιος. Κι άλλο κι άλλο.
(ακούς εκεί 1,25)
έντιτ: *χώνει το ποστ στον κώλο του*
MaX Payne
06-04-2010, 22:45
φαινεται το κενο του ζιλμπερτο στην αρσεναλ
ο μεσι δεν υπαρχει
Eida ta goal se replay os tora kai den exo kamia idea gia tin eikona tou agona. Auto pou eida apo tis faseis einai oti an i Arsenal eixe mia eukairia na perasei, tha itan eite na balei noris gkol kai na paixei katenatsio (apo to opoio mallon oi opadoi Arsenal tha protimousan na apokleistei) eite na paixei metrimena kai arketa kleista elpizontas gia gkol sto teleutaio tetarto. Afou tous ekatse to gkol noris kai parola auta i amuna itan ligo pio kleisti apo tin amyna tou PAO epi Malezani, logiko itan na erthei to hat trick.
PS1. H asist me to kefali sto trito gkol den uparxei apo pleuras taxutitas skepsis, apla tin petaxe ston keno xoro
PS2. To teleio skapsimo se tet a tet kata ti gnomi mou einai auto sto opoio i mpala pernaei pano apo ton termatofulaka kai skaei akrivos sto kentro tou termatos pano sti grammi.
nothingman
06-04-2010, 23:34
*post_να_μη_μας_πούνε_και_κοτάρες*
Magellan
06-04-2010, 23:46
χαχαχαχα
ελα μωρε
ποιος μεσι
ασδφαδφσαδ
SpiritCrusher
06-04-2010, 23:51
A ρε Μπεντνερ...τόσες φορές σε έβγαλαν και τα χάλασες. Νομίζω είδα και τον κλισι να προσπαθεί να τραβήξει τα μαλλιά του, κάτι που ίσως να εξηγεί γιατί από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να δίνει πάσες αλλά να ρίχνει σουτ :P
MaX Payne
07-04-2010, 00:04
δεν μπορει η αρσεναλ να παρει Τσ Λ
μια φορα στο τελικο και τοσα χρονια τι αλλο εχεις να θυμασαι ?
το γκολ του βρυζα
καλοι ολοι αυτοι που μαζευει ο βενγκερ αλλα περα απο αρνι παλια δεν υπαρχει η προσωπικοτητα μεσα στο γηπεδο και με τετοια τακτικη που παει τι περιμενεις
4 εβαλε ο μεσι μονος του δεν επαιξε και καμια μπαλαρα η μπαρσελονα
γενικα ισως να εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος σφιχτα πισω ιντερ μουρινο και τα σχετικα μηπως το κλεψει
Nodoordonotthereisnotry
07-04-2010, 00:09
Που μπορούμε να δούμε τα goals ή τις φάσεις του αγώνα...έλειπα για κάποιο λόγο από το σπίτι! Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...
Που μπορούμε να δούμε τα goals ή τις φάσεις του αγώνα...έλειπα για κάποιο λόγο από το σπίτι! Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...
http://www.goal4replay.net/index.asp?Ln=En
Nodoordonotthereisnotry
07-04-2010, 00:25
Thanks, μόλις τώρα έβλεπα και την τρισδιάστατη ανάλυση στο mega! :-)
SpiritCrusher
07-04-2010, 00:59
δεν μπορει η αρσεναλ να παρει Τσ Λ
μια φορα στο τελικο και τοσα χρονια τι αλλο εχεις να θυμασαι ?
το γκολ του βρυζα
καλοι ολοι αυτοι που μαζευει ο βενγκερ αλλα περα απο αρνι παλια δεν υπαρχει η προσωπικοτητα μεσα στο γηπεδο και με τετοια τακτικη που παει τι περιμενεις
4 εβαλε ο μεσι μονος του δεν επαιξε και καμια μπαλαρα η μπαρσελονα
Μην λέμε ότι θέλουμε. Η φετινή καλή Άρσεναλ μια χαρά μπορούσε να το πάρει, απλά σήμερα που να νικήσει χωρίς Φάμπρεγκας, Αρσάβιν,Γκαλάς, Ράμσει, ΡΦΠ, Σονγκ + άλλους
jack the ripper
07-04-2010, 01:24
to eixa pei oti den ithela barca kai oti apo tis 2 pou sympathw thelw arsenal...kali poutsa epese..o messi einai allo epipedo latreia pinks klp klp...elpizoume twra i barca total football na einai auti pou tha to parei...kai poutsa sto sixama tin inter
freak brother
07-04-2010, 01:38
χωρις να ανεβασει ταχυτητα και με τον μεσσι μονο να μπορει να απειλησει ουσιαστικα μπροστα .. το πηρε στο ανετο το ματσακι. Ποια αρσεναλ? Αυτος ο Μπεντνερ πιο αργο κοντρολ και απο ριπλει , Μαντζιος σταιλ. Στο πρωτο γκολ η Μπαρτσα ειχε 6 παιχτες της μεσα στην περιοχη της Αρσεναλ . Αν αυτο δεν ειναι τοταλ φουντμπολ με εξωπραγματικες κατοχες και ουσιαστικο παιχνιδι με 34243243 πασες και "επιθετικη" αμυνα.. τοτες τι?
green_machine
07-04-2010, 04:08
κατω τα χερια απο μπεντνερ (νταξει περα απ τη πλακα πολυ αργο κοντρολ, αλλα οταν δεν υπαρχει το κεντρο-που σαι ροσιτσκυυυ-τι να σου κανει και αυτος)
και γενικα θα εχει φαση με ιντερ να παιζει το σουλης παπαδοπουλος συστεμ και την μπαρτσελονα να αλλαζει δεν ξερω και γω ποσες πασες
KoiliaSamprela
07-04-2010, 07:25
Σκοκο μου θύμισε εχτές ο Μέσσι
:cold::cold::cold:
Neuroscar
07-04-2010, 07:59
Μεσσι πουστρακι πες αλευρι
http://www.myboite.it/burekeaters/wp-content/uploads/2007/11/p1_materazzi.jpg
GuardianOfIvorytower
07-04-2010, 10:48
Χμμμ Μπάρτσα - σιχαμένος στον ημιτελικό...ποιον να υποστηρίξω άραγε...:confused:
α ρε Μέσι λατρεία
MaX Payne
07-04-2010, 12:18
εγω ειμαι με σιχαμενο :pink:
Μην λέμε ότι θέλουμε. Η φετινή καλή Άρσεναλ μια χαρά μπορούσε να το πάρει, απλά σήμερα που να νικήσει χωρίς Φάμπρεγκας, Αρσάβιν,Γκαλάς, Ράμσει, ΡΦΠ, Σονγκ + άλλους
και η μπαρτσελονα ηταν χωρις πουγιολ,πικε,ινιεστα,ζλαταν
οι τραυματισμοι μεσ στο παιχνιδι ειναι ο ΡΦΠ λειπει μηνες ο ραμσει δεν ειναι και βασικος και γενικα τοσα χρονια μαυτους παιζει τι εχει κανει ο αρσεν
ειναι λιγος για ευρωπη :dwink:
Γραφικοτητες, το οτι δεν εχει παρει ΤσΛ η Αρσεναλ μονο θεμα συγκυριων ειναι και οχι προβλημα ψυχολογιας ή ανικανοτητα προπονητη.
Ομαδαρα ειναι και με απουσιες βασικες, ε ετυχε στην Μπαρτσελονα οκ, τι να γινει τωρα, με αλλες κληρωσεις ανετα μπορουσε τελικο.
Ford Prefect
07-04-2010, 12:52
φορδ τα χουμε ξαναπει περι ερικ καστελ αλλα οχι για αυτη τη σουταρα νομιζω!
λες αυτο που ειναι καπου στον παγκο με πολιτικα ρουχα και του ρχεται το τοπι κλπ?
ΕΠΟΣ
E, λέω για τη φάση στην αλάνα που μόλις έχει πάρει την καινούργια μπάλα στους Παμπλίτος γιατί τους πάτησε την δικιά τους με το αμάξι. Και την δοκιμάζουν κάνοντάς του σέντρα με στημένο τον πιτσιρίκο στο τέρμα. Τα παιδιά σχολιάζουν ότι θα τα κάνει σκατά ο Έρικ γιατί κάθεται σαν παλούκι και μετά το παλούκι τελευταία στιγμή ζωντανεύει, τραβάει ένα βολ-πλανέ και φέυγει βολίδα κάτω από τα πόδια του πιτσιρίκου στο τέρμα που δεν πρόλαβα να καταλάβει τι έγινε. Επόμενο καρέ οι Παμπλίτος με ανοιχτό στόμα. Έπος ιντίντ!
Πάω να ψάξω νταουνλόουντ.
Ford Prefect
07-04-2010, 13:01
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... Μπλαστ φρομ δι παστ! Έχω να δω αυτήν την εικόνα 20ετία τουλάχιστον!
http://3.bp.blogspot.com/_oka162IVJcQ/SgwyYl52yGI/AAAAAAAAA1w/iuu01fYUzUE/s1600/11.jpg
GuardianOfIvorytower
07-04-2010, 14:00
:pink:
SpiritCrusher
07-04-2010, 15:49
και η μπαρτσελονα ηταν χωρις πουγιολ,πικε,ινιεστα,ζλαταν
οι τραυματισμοι μεσ στο παιχνιδι ειναι ο ΡΦΠ λειπει μηνες ο ραμσει δεν ειναι και βασικος και γενικα τοσα χρονια μαυτους παιζει τι εχει κανει ο αρσεν
ειναι λιγος για ευρωπη :dwink:
Ρεσιτάλ καθυστέρησης.
Griffith
07-04-2010, 16:31
ότι βλακεία ήταν να ακουστεί ακούστηκε.
πήγαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας όπως πάντα (ειδικά με έναν αντίπαλο που έχει μια ανάλογη ιδέα για το ποδόσφαιρο) και όπως και έπρεπε γιατί γι'αυτό μας αγαπάμε και μας σέβονται και χάσαμε από έναν υπερπαίχτη και μια καλύτερη ομάδα.στον άρχοντα της "τακτικής" μουρίνιο εύχομαι ένα ασάλιωτο γαμήσι ή ακόμα καλύτερα έναν ινιέστα στο 93' να ψάχνει τα υπογλώσσια.
στα του ματς σαφώς ανώτεροι οι μπλαουγκράνα προφανώς, μόνος διασωθέντας ο γουώλκοτ, ο μπέντνερ φτωχός πλην τίμιος αλλά αυτό το φίδι από αυτή την τρύπα δεν θα έπρεπε να το βγάλει αυτός, ας όψονται οι τραυματισμοί.
για τον βενγκέρ θα ήθελα να ήξερα που φταίει αυτός που έχει 5/11 βασικούς τραυματίες (και για μας έχει άλλο ειδικό βάρος αυτό η αλήθεια είναι) και που νασρί/ροζίτσκι που έπρε να πάρουν το ματς πάνω τους τους κατάπιε το γήπεδο.
παρότι με εκνευρίζει λίγο που ο γκουαρντιόλα (μάλλον) θα κάνει το ανεπανάληπτο σερί, το οικοδόμημα μπαρτσελόνα παρόλαυτα είναι αξιοθαύμαστο και το αξίζει.αυτά.
MaX Payne
07-04-2010, 16:33
δεν λεμε οτι δεν ειναι καλος προπονητης η' δεν βγαζει παιχτες η' δεν εχει παιξει μπαλαρα η αρσεναλ κλπ
αλλα δεν ξερει να παιζει αμυντικα, να αλλαξει την τακτικη του και τετοια να παρει αποτελεσμα να περασει να φτασει να παρει κανα τροπαιο
στο ιδιο ματς που μου λετε για απουσιες οι αλλοι επαιζαν χωρις 4 βασικους και εβαλε μονος του ο μεσι 4 υποτιθεται εισαι σαν αρσεναλ στο ιδιο επιπεδο δεν εισαι χεταφε να τρως 4
σου λειπουν καποιοι αλλαξε την τακτικη σου κανε κατι μην τρως 4 και μετα μας λες παιχταρας ο μεσι ε χαιρω πολυ
κουπα στην ευρωπη ο βενγκερ δεν εχει παρει ο μεγαλος ζοζε εχει 2
Kelldorain
07-04-2010, 16:44
Το βασικό πρόβλημα της Arsenal ήταν οι τραυματισμοί, που λόγω έλλειψης τόσο καλών εναλλακτικών είναι όντως πολύ σημαντικοί. Από 'κει και πέρα προφανώς μπορείς να συζητήσεις για το αν έπρεπε να παίξει με την άμυνα τόσο ψηλά π.χ, αλλά είναι αυτό που λέει ο Griffith, έτσι έχει μάθει να παίζει και γι' αυτό την συμπαθεί όλος ο κόσμος. Η Barcelona νομίζω μέσα στο Λονδίνο έπαιξε καλύτερα, απλά χθες είχε σε απίστευτη βραδιά τον Μέσι. Λογικά ναι πάλι θα το πάρει, απλά με την Ίντερ περιμένω να γίνουν μεγάλα ντέρμπι, ειδικά με το πρώτο ματς στην Ιταλία (ο Μουρίνιο αν δεν κάνω τρομερό λάθος, δεν έχει αποκλειστεί ΠΟΤΕ όταν κέρδισε το πρώτο ματς). Έχω περίεργεια πως θα αντιμετωπίσει φέτος μια ομάδα που θα παίξει εντελώς κλειστά με αντεπιθέσεις και σκληρά, ωραίο ζευγάρι όπως και να 'χει. Μεγάλο ματς και το Γιουνάιτεντ - Μπάγερν σήμερα, η Λυόν πλάκα πλάκα έχει ευκαιρία να πάει τελικό.
Clockwork Orange
07-04-2010, 19:57
οι αρσεναλικοι θυμιζουν γριες! το μονο που σας νοιαζει ειναι αν σας συμπαθουν οι αντιπαλοι και οι περιφανεια σας ειναι οτι δεν κλειστηκατε μεσα στο καμπ νου!
προπονηταρας ο βενγκερ αλλα κακα τα ψεματα η μπαρτσα ειναι πολλα επιποδα μπροστα στους παιχτες! ουτε πουγιολ εχει,ουτε μεσι,ουτε τσαβι,ουτε ινιεστα!
περιμενουμε τακτικη μουρινιο αλλα ελπιζουμε να χασει 10-0 να τον διωξουν και να παει λιβερπουλ να την κανει ομαδα!
nothingman
07-04-2010, 19:57
και οι ανελέητες παπαριές σε αυτό το τόπικ συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. είναι λίγος ο βενγκέρ λέει ο ένας και το μόνο που μας νοιάζει είναι η αποδοχή από τους φίλους του αθλήματος λέει ο άλλος.
πέρα από τις απουσίες των γνωστών βασικών φανπέρσιδων και τσεσξ και αρσαβιναίων, του έλειπε ο Γκαλλάς (βασικός αμυντικός), ο Κάμπελ (ο μόνος σοβαρός στόπερ που μας έχει απομείνει, ήταν ανέτοιμος στον πάγκο), ο Τζουρού (η πρώτη εναλλακτική λύση στα στόπερ στην αρχή της σαιζόν) και ο Σονγκ (που αν ήταν καλά θα έπαιζε δίπλα στο Βερμάλεν σίγουρα) και τελικά έπαιξε ο Σιλβέστερ Ανφάνγκ, η 2.0 βελτιωμένη έκδοση του πολυαγαπημένου Ζινεντίν Συγκάν, που το μόνο που έκανε σε όλο το ματς ήταν το 1-2 με το Μέσσι στην ισοφάριση. με Γουόλκωτ, Νασρί, Ροζίτσκυ να μην έχουν συμπληρώσει δέκα συνεχόμενες προπονήσεις όλη τη σαιζόν και Κλισύ και Μπέντνερ να έχουν βρει πατήματα μετά τους δικούς τους τραυματισμούς εδώ και ένα μήνα περίπου. κοιτάμε και πέρα από τις "απουσίες βασικών".
να αλλάξει την τακτική του να παίξει πως δλδ; για να περάσει η Άρσεναλ ήθελε οπωσδήποτε γκολ. εγώ σου λέω πως και μετά το 0-1 να γυρίσουν όλοι πίσω ταμπούρι γιτζάκ σουμ προοδευτικάρα. με ποιους; να μαρκάρουν χώρους ο Ντενίλσον και ο Ροζίτσκυ; εδώ αμφιβάλλω αν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο ο Ντιαμπύ.
μόνο καύλα και συγκίνηση για αυτή την ομάδα. σε μια σαιζόν με εξωφρενικά πολλούς τραυματισμούς, μετά από ένα καλοκαίρι που πούλησε το καλύτερό της αμυντικό και τον καλύτερό της επιθετικό σε μια ομάδα που στα χαρτιά είχε σα στόχο ουσιαστικά να πάρει τη θέση της Άρσεναλ στην 4άδα της Αγγλίας (για να καλύψει τελικά μόνο το ένα κενό με τον Βερμάλεν), μετά από μια σαιζόν όπου είχε μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον Νοέμβρη και εκτός στο ΤσΛ μετά από δυο πολύ άσχημα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ (δεν ξέρω πόσοι τα θυμούνται αλλά όσο ειρωνικό ήταν το "άντρες εναντίον παιδιών" του Εβρά, άλλο τόσο αληθινό είχε φανεί), η Άρσεναλ λοιπόν κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα περίπου μέχρι τέλους (μέχρι το ματς με την Μπέρμινχαμ πιο συγκεκριμένα) και να κοντράρει όσο τέλος πάντων γινόταν την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης (εγώ και στο 3-1 το πίστευα ότι γινόταν αλλά εγώ είμαι και λίγο νούμερο) παίζοντας όλη τη σαιζόν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω για φέτος. για του χρόνου είναι μια άλλη ιστορία στην οποία δε χωρούν οι όποιες δικαιολογίες τύπου "ναι μα δώκαμε το Φάμπρεγας".
μόνο καύλα όμως για τα φετινά.
και συγκίνηση.
ααα, και dress like tottenham, play like tottenham.-
Kelldorain
07-04-2010, 21:13
Ρούνει βασικός λέει, wtf
Ρούνει βασικός λέει, wtf
wat????
edit:
krima alla me 10 paixtes, rooney traumatia kai scholes e3w den ginotan
van buyten gamw to spiti sou na sou spasoun to podi opws tou eduardo kai tou larsson mazi
SpiritCrusher
07-04-2010, 23:53
Ρομπεν από τα παλιά. Τι του έχωσε..
Kelldorain
08-04-2010, 00:02
Τεράστιος. Τεράστια κι η νετ που πέταξε διαφημίσεις χωρίς να 'χει τελειώσει.
Πόσα χρόνια πριν ήταν τα τελευταία ημιτελικά χωρίς αγγλική ομάδα; Πάντως πάρα πολύ ωραία ματς αυτό το διήμερο.
MaX Payne
08-04-2010, 00:10
απο το 02-03 χωρις αγγλικη
και 5 χρονια ειχε τελικο με αγγλικη
Kaserinos
08-04-2010, 00:57
Εγω δεν εχω παραπονο φετος..Τις 3 απο τις 4 τις γουσταρω καργα...
Μεγιστη καβλα η Μπαρτσα παραμενει ομως...Εναν τελικο για την Λυον, τον θελω παντως...
Kaserinos
08-04-2010, 00:59
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... Μπλαστ φρομ δι παστ! Έχω να δω αυτήν την εικόνα 20ετία τουλάχιστον!
http://3.bp.blogspot.com/_oka162IVJcQ/SgwyYl52yGI/AAAAAAAAA1w/iuu01fYUzUE/s1600/11.jpg
Ερικ Καστελ...
Και παιζει καπου να το χω αυτο το τευχος..Τι μου θυμισες...:pink:
ti sto kerato simainei to nick sou?
jack the ripper
08-04-2010, 01:04
εγω ελπιζω σε τελικο μπαρτσα λυων...τις αλλες 2 ουτε να τις βλεπω..
freak brother
08-04-2010, 01:40
ποσο χαιρομαι που δεν περασε καμμια αγγλικη!! Λυον Μπαρτσα τελικος και το οβερ στο 1.05
fandango
08-04-2010, 02:00
εγω ελπιζω σε τελικο μπαρτσα λυων...τις αλλες 2 ουτε να τις βλεπω..
σκέψου τελικό Ιντερ-Μπάγερν. ίου. :puke:
SpiritCrusher
08-04-2010, 02:03
Η Μπάγερν μια χαρά έπαιξε σήμερα.
Συγχαρητηρια στη Μαντσεστερ, το να κερδιζει κανεις 3-0 και να αποκλειεται στο τελος ειναι κατορθωμα για το οποιο δεν την ειχα ικανη.
Τα γκολ της Μαντεστερ ολα γκολαρες με αποκορυφωμα το ντελπιερικο τακουνακι του Αρτιστ φορμερλι νοουν εζ Πρινς.
Της Μπαγερν το γκολ του Ρομπεν ηταν γκολ της αγωνιστικης αν συμψηφιστει η σημασια του, ενω του Ολιτς ηταν απλα για γελια και ο τερμας και ο αμυντικος.
Κριμα απο τη μια, απο την αλλη καλυτερα γιατι δε θα δουμε τον περσινο τελικο. Παντως Μαντσεστερ χωρις Ρουνει καμια σχεση ε.
Η Λυον μπορει να την περασει τη Μπαγερν παντως. Η Ιντερ θα δειξει, θα εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος.
KoiliaSamprela
08-04-2010, 10:26
http://www.deadlybirds.com.br/deadlybirds_blg/wp-content/uploads/2009/02/Panzer-V-Panther-ausf-A-5t-wiking.jpg
δεν είμαι "φίλος" ούτε της Μαν Γιου , ούτε της Βαγερν. Δεν είμαι "φίλος" ούτε της Άρσεναλ ούτε τις Μπάρτσα ...
2 μερούλες μου πέταξαν τα μάτια έξω ... ευχαριστήθηκα μπαλίτσα.
Από τους 4 που έχουν περάσει τώρα ΑΝΤΙ-ΙΤΑΛΙΑ είμαστε λέμε, αντί-μουρίνιο , και λοιπά.
Και εγώ θέλω τελικό Μπάρτσα - Λυών και όπως είπε ο φρικ , το όβερ φραγμένο :)
freak brother
08-04-2010, 11:41
Συγχαρητηρια στη Μαντσεστερ, το να κερδιζει κανεις 3-0 και να αποκλειεται στο τελος ειναι κατορθωμα για το οποιο δεν την ειχα ικανη.
Τα γκολ της Μαντεστερ ολα γκολαρες με αποκορυφωμα το ντελπιερικο τακουνακι του Αρτιστ φορμερλι νοουν εζ Πρινς.
Της Μπαγερν το γκολ του Ρομπεν ηταν γκολ της αγωνιστικης αν συμψηφιστει η σημασια του, ενω του Ολιτς ηταν απλα για γελια και ο τερμας και ο αμυντικος.
Κριμα απο τη μια, απο την αλλη καλυτερα γιατι δε θα δουμε τον περσινο τελικο. Παντως Μαντσεστερ χωρις Ρουνει καμια σχεση ε.
Η Λυον μπορει να την περασει τη Μπαγερν παντως. Η Ιντερ θα δειξει, θα εχει ενδιαφερον ο ημιτελικος.
αφου επαιζε ο ρουνει αν δεν κανω λαθος.
GuardianOfIvorytower
08-04-2010, 12:16
Ωραία γκολ της Μαν, δε λέω, το 2ο ειδικά πολύ, κ το 3ο κλασικό γκολ Μαν νομίζω, σεμινάριο αντεπίθεσης κλπ, αλλά στα 2 πρώτα, για να λέμε κ του στραβού το δίκιο, έχουν γίνει κ τραγικά λάθη στην άμυνα των Γερμανών (κ στο πρώτο του Butt). Ευτυχώς μπήκε το πρώτο γκολ πριν το ημίχρονο, πιστεύω βοήθησε ψυχολογικά αρκετά. Όπως επίσης κ η (χαζή) αποβολή, ιδίως στο σημείο που περιμένεις να αρχίσει ο αντίπαλος να πιέζει πολύ. Βέβαια τεράστιας σημασίας κ εκτέλεσης το γκολ του Ολλανδού. Κ τέλος, προφανώς κ χάρηκα που προκρίθηκε η ομάδα χεχε.
Στο άλλο πολύ ξύλο όμως ε από άποψη Λυών, χαλαρά έπρεπε να αποβληθεί ο Σισόκο.
Raven Lord
08-04-2010, 13:33
http://www.deadlybirds.com.br/deadlybirds_blg/wp-content/uploads/2009/02/Panzer-V-Panther-ausf-A-5t-wiking.jpg
δεν είμαι "φίλος" ούτε της Μαν Γιου , ούτε της Βαγερν. Δεν είμαι "φίλος" ούτε της Άρσεναλ ούτε τις Μπάρτσα ...
2 μερούλες μου πέταξαν τα μάτια έξω ... ευχαριστήθηκα μπαλίτσα.
Από τους 4 που έχουν περάσει τώρα ΑΝΤΙ-ΙΤΑΛΙΑ είμαστε λέμε, αντί-μουρίνιο , και λοιπά.
Και εγώ θέλω τελικό Μπάρτσα - Λυών και όπως είπε ο φρικ , το όβερ φραγμένο :)
μια από τα ίδια κ εγώ. με ξένες ομάδες δεν μπορώ να ταυτιστώ οπότε δεν έχει ενδιαφέρον. μ'αρέσει όμως να βλέπω νέα ονόματα στους τελικούς, οπότε θα ήθελα ιντερ - λυών.
http://farm4.static.flickr.com/3606/3462718129_58d782d06c.jpg
green_machine
09-04-2010, 02:44
βασικα οποιος και να περασει στον τελικο με την μπαρτσα το οβερ πρεπει να ειναι φραγμενο: ειδικα σε ματς μπαρτσελονα-μπαγερν
δηλαδη με την αμυνα που εχουμε τους αστειους β.μπουιτεν,ντεμιχελις και τον μπαντσουμερ που το παιδακι δεν ειναι αριστερο μπακ ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα και με ανυπαρκτη καλυψη απο τα χαφ ,η μπαρτσελονα βλεπω να μας πεταει 4 στο νερο. ε και μεις επειδη καλη επιθεση εχουμε και πολυ τσαμπουκα και μας παει κιολας φετο μπορει να πεταξουμε 2-3 και να γινει τζερτζελο, αλλα εδω δεν ξερω αν θα περασουμε τη λυον, ουτε θεμα για τα υπολοιπα.
ξεπετσιασαμε αυτους τουλαχιστον και αυτο μου κανει.
Ναι αλλα ηταν σα να μην επαιζε ρε, επιανε θεση παικτη χωρις να υπαρχει στο γηπεδο. Επρεπε να γραψω "χωρις πληρη Ρουνει"
_UnHoLy^MaRtYr_
09-04-2010, 04:00
στο πρώτο έδωσε ασσίστ ε, τι μαλακίες.
freak brother
09-04-2010, 04:18
Ναι αλλα ηταν σα να μην επαιζε ρε, επιανε θεση παικτη χωρις να υπαρχει στο γηπεδο. Επρεπε να γραψω "χωρις πληρη Ρουνει"
δεν το ειδα το παιχνιδι , μονο τα γκολ . Αλλα φανταστικα οτι αυτο θα εννοουσες γιατι με τετοια εξπρες θεραπεια σιγα μην επιανε την νορμαλ του αποδοση
οι κινεζοι το μπουλο,οι κανονιερηδες ειναι γατια και τραυματιζονται οταν φυσαει αερας, οι γαλλοι παιξανε ενα ωραιοτατο ξυλο και ο μουρινιο το σηκωνει στο τελος.
υγ. οι ξεφωνητες στο μαντσεστερ-μπαγερν ειχανε βγαλει κοκκινα κασκολ στο στουντιο.ρουφατε και εσεις το κλαρινο τωρα
KoiliaSamprela
09-04-2010, 08:45
οι κινεζοι το μπουλο,οι κανονιερηδες ειναι γατια και τραυματιζονται οταν φυσαει αερας, οι γαλλοι παιξανε ενα ωραιοτατο ξυλο και ο μουρινιο το σηκωνει στο τελος.
υγ. οι ξεφωνητες στο μαντσεστερ-μπαγερν ειχανε βγαλει κοκκινα κασκολ στο στουντιο.ρουφατε και εσεις το κλαρινο τωρα
και οι δύο ξέρεις ε?
κόκκινα φοράνε
στο πρώτο έδωσε ασσίστ ε, τι μαλακίες.
Ναι μωρε, αλλα υπο φυσιολογικες συνθηκες περιμενεις παραπανω απο μια ασιστ απο τον Ρουνει στον προημιτελικο του Champions League ε.
και οι δύο ξέρεις ε?
κόκκινα φοράνε
μπραβο,τωρα μου την ειπες.αλλα η μπαγερν προχτες-για οποιον ειδε το ματς-δεν φοραγε κοκκινα
KoiliaSamprela
09-04-2010, 16:20
και οι δύο ξέρεις ε?
κόκκινα φοράνε
μπραβο,τωρα μου την ειπες.αλλα η μπαγερν προχτες-για οποιον ειδε το ματς-δεν φοραγε κοκκινα
δεν είναι δύσκολο να στην πω ρε, απλά αποδέξου σαν άντρας την "βιασύνη " σου να γράψεις κάτι και άσε τις φτηνές δικαιολογίες
καταρχην η πρωτη φανελα της μπαγερν ειναι ασπρη.
και προχτες στο ματς η μαντσεστερ φοραγε κοκκινα
SpiritCrusher
11-04-2010, 14:12
Επειδή όμως εγώ λέω πως τους τα έδωσε η παραγωγή για το πλάνο, πιστεύω πως απλά τους έδωσαν ράντομ-κόκκινα για να πέσουν μέσα.
Απαντας σε εναν ανθρωπο που εγραψε σε ενα φορουμ "ρουφατε το κλαρινο τωρα κι εσεις" απευθυνομενος σε δημοσιογραφους επειδη εβαλαν κοκκινα ρουχα για ματς Μαντσεστερ - Μπαγερν.
εισαι καθυστερημενος η τον παριστανεις?
αν αδυνατεις να καταλαβεις τη μεταφορικη εννοια της φρασης 'φορουσαν κοκκινα κασκολ' τοτε υποθετω οτι ισχυει το πρωτο
12 stars circle your brow
20-04-2010, 23:38
Δεν γουστάρω να πάρει CL ο Μουρίνιο γαμώ το κέρατο, έλα μωρή μπάρτσα βγάλτον έξω από τα ρούχα του στην ισπανία μέσα.
_UnHoLy^MaRtYr_
20-04-2010, 23:39
Δεν παίζει μάλλον, η Ίντερ έπιασε τούμπανο απόδοση και δύσκολα θα χάσει με πάνω από ένα γκολ κει μέσα. Ίδωμεν.
Οι 2 ομάδες που υποστηρίζω στην Ευρώπη.
Σήμερα ήμουν με το ποδόσφαιρο.
Neuroscar
20-04-2010, 23:45
Αντε και γαμηθειτε σιχαματα
Μονο http://logotypes.designer.am/t/Inter_italy_fc.png
scarecrow
20-04-2010, 23:47
Έρώτηση ο Pique είναι καλύτερος επιθετικά απο τον Ηenry,και ο Abidal απο τον Iniesta????:fear:Τι σκεφτόταν ο Πεπ????
Kelldorain
20-04-2010, 23:48
Μουρίνιο :touched:
Τελειωμένο δεν είναι (α ρε Σνάιντερ), αλλά ναι υπάρχει πλεονέκτημα μεγάλο για Ίντερ. Στη Μπαρτσελόνα γενικά όπως παίζει τον τελευταίο καιρό που άλλαξε το σύστημα ο Ιμπραίμοβιτς δεν κολλάει, Μέσι μαρκαρόταν άψογα σε όλες σχεδόν τις φάσεις και δεν έκανε και κάνα μεγάλο παιχνίδι οπότε λογικό το αποτέλεσμα. Πιθανός τελικός με Μουρίνιο Φαν Γκααλ θα 'ναι πολύ ωραίος πάντως
Οι 2 ομάδες που υποστηρίζω στην Ευρώπη.Σήμερα ήμουν με το ποδόσφαιρο.
http://www.footballpictures.net/data/media/30/inter_milan_logo.jpg
Kaserinos
20-04-2010, 23:54
Θα τα πούμε Βαρκελώνη, τσουτσέκια.
Magellan
21-04-2010, 00:25
φοβερη η ιντερ
η μπαρτσα τιποτα, ειδικα ο μεσι περιφεροταν χωρις λογο
ελπιζω σε μεγαλη ρεβανς
green_machine
21-04-2010, 00:51
παντως,ενας πιθανος τελικος μπαγερν-ιντερ θα ειναι απο τους πιο χεβυ μεταλ τελικους στην ιστορια του θεσμου
Phantom Duck
21-04-2010, 00:53
έτσι, ξεγράφτε όλοι τους Γάλλους.
MaX Payne
21-04-2010, 00:54
εγω για τη ρεβανς θελω σπικερ βερνικο και σχολιαστη κατσαρο
2 ομαδαρες, ημιτελικος, γηπεδαρα και οι καλυτεροι ελληνες σχολιασται
σωτηρακοπουλε μας τα πρηξες και σημερα
green_machine
21-04-2010, 00:57
έτσι, ξεγράφτε όλοι τους Γάλλους.
ρε ουτε την μπαρτσελονα δεν ξεγραφω, πιθανος τελικος λεω
SpiritCrusher
21-04-2010, 01:05
Έρώτηση ο Pique είναι καλύτερος επιθετικά απο τον Ηenry,και ο Abidal απο τον Iniesta????:fear:Τι σκεφτόταν ο Πεπ????
O Henry φέτος σέρνεται, αν και πάλι πόσο καλός είναι ο Pique. Ο Iniesta νομίζω δεν έχει έρθει ακόμα σε πλήρεις ρυθμούς από το τραυματισμό.
Τέλος μπορεί να μην στηρίζουμε Ίντερ, αλλά Μουρίνιο λατρείας.
Καποιος να παει να ψαξει εδω και 15 χρονια στο Champions League αν ειχαμε τοσα πολλα γκολ στο συνολο των αγωνων απο τους 16 και μετα.
Φετος πραγματικα βλεπουμε ΜΠΑΛΑ. Ολο κατι 3-2 και 4-0 και 3-1 ενω τα αλλα χρονια ειχαμε μπουχτισει στα 0-0 και τα 1-1.
Entrancemperium
21-04-2010, 01:38
Γελάμε με τον ψευτοιταλό αραπάκο που νομίζει ότι έγινε αστέρας επειδή ξέρει να κάνει τακουνάκια..
Αφού δεν τον πήδησε ο ΜΑΤΕΡΑΤΣΗΣ..
Κατά τ' άλλα το total football πήρε μάθημα από τον total coach.
Προβλέπουμε ΠΟΛΕΜΟ Ισπανία, αν και η πρόβλεψη πάει πλέον προς το Μουρινιο VS Φαν Γκααλ.
Αγάπη Λυόν αλλά είναι η χειρότερη Λυόν που θα μπορούσε να φτάσει σε ευρωπαικο τίτλο απ'όσες έχουμε δει..
Γελάμε με τον ψευτοιταλό αραπάκο που νομίζει ότι έγινε αστέρας επειδή ξέρει να κάνει τακουνάκια..
Αυτό ακριβώς. Τι απάτη είναι αυτός ρε;
Kaserinos
21-04-2010, 03:36
Ποιόν λέει ρε?
Kaserinos
21-04-2010, 05:14
Ε για αυτόν συμφωνάω κι εγώ...
Εκτός απ'το "αραπάκο".
Τέτοια εμφάνιση πάντως η ίντερ δεν νομίζω να ξανακάνει για αρκετά χρόνια.
Ο Μουρίνιο "μάρκαρε" υποδειγματικά το Μέσσι και γενικά δεν χέστηκαν μετά το 1-0, αλλά παίξαν μπάλα.
Ο Πεπ από την άλλη έδειξε ότι απέχει πολύ ακόμα από το να γίνει προπονητής.
Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το 2-0 στη βαρκελώνη είναι πιθανό.
Entrancemperium
21-04-2010, 11:56
Τέτοια εμφάνιση πάντως η ίντερ δεν νομίζω να ξανακάνει για αρκετά χρόνια.
Ο Μουρίνιο "μάρκαρε" υποδειγματικά το Μέσσι και γενικά δεν χέστηκαν μετά το 1-0, αλλά παίξαν μπάλα.
Ο Πεπ από την άλλη έδειξε ότι απέχει πολύ ακόμα από το να γίνει προπονητής.
Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το 2-0 στη βαρκελώνη είναι πιθανό.
εδω εγραψες ενα σωρο πιπες, αυτο σε πειραξε?
Εννοώ ότι το 2-0 είναι πιθανό όχι τόσο λόγω προπονητικής ικανότητας Γκουαρντιόλα αλλά λόγω παιχτών.
Kelldorain
21-04-2010, 14:03
Η Ίντερ θα περάσει γιατί έχει παίκτες εργάτες και έναν πολύ καλύτερο προπονητή, που δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να πάρει και χ/διπλό μες στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα είχε μια επιτυχημένη συνταγή πέρυσι και την άλλαξε για λόγους μάρκετινγκ να πάρει τον Ιμπραίμοβιτς για να μη μείνουν παραπομένοι οι οπαδοί που η κακιά Ρεάλ κάνει μεταγραφές και εμείς τίποτα. Ο οποίος Ιμπραίμοβιτς χθες καταλάμβανε χώρο που υπό άλλες προυποθέσεις θα επέτρεπε στο Μέσι να κάνει καλύτερη κίνηση, ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να παίζει με πιο μακρινές πάσες (κάτι που βολεύει την Ίντερ με την άμυνά της) και επέτρεπε στον Μαικόν να κάνει ότι θέλει ενώ αλλιώς θα είχε κολλήσει πάνω του ο Μάξγουελ με Αμπιντάλ από πίσω για βοήθειες. Από 'κει και πέρα είναι λογικό όταν βρεθεί απέναντι σε ομάδα που παίζει σκληρά, παθιασμένα και χωρίς να ανεβάζει την άμυνα στο κέντρο να αντιμετωπίζει προβλήματα. Πέρυσι με την Τσέλσι που έπαιξε ακόμα πιο αμυντικά είχε τα ίδια προβλήματα και πέρασε χωρίς να την νικήσει.
Σήμερα στηρίζουμε Μπάγερν πάντως, τελικός Ίντερ-Μπάγερν είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαν να γίνουν για μένα. Επίσης αν αυτός είναι ο τελικός θα μιλάμε για δυο ομάδες που έφτασαν εκεί εκμεταλλευόμενες το ηλίθιο ξεπούλημα των Ρόμπεν, Σνάιντερ από τη Ρεάλ (great success)
scarecrow
21-04-2010, 14:38
Όντως οι Robben και Sneider βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχουν πάρει τις ομάδες τους απο το χέρι και τις έχουν φέρει ως εδώ.Πάντως την Bayern μην περιμένετε να την δείτε να παίζει και καμιά τρελή μπάλα....Παίζει ενα ποδόσφαιρο τελείως συντηρητικό και αναχρονιστικό με τα 2 κεντρικά χαφ της να μην ανεβαίνουν πάνω απο το κέντρο και απο εκεί και πέρα να κάνουν λιτανίες :rip: να βρεθεί σε καλή μέρα ένας εκ των Robben,Ribery...Ίδωμεν....
Kaserinos
21-04-2010, 15:36
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το ματς ανέφερε σοκαρισμένος πως ο Μάρκο Ματεράτσι επιτέθηκε στην φυσούνα στον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο τελευταίος πέταξε την φανέλα της Ίντερ.
"Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στην θέση του θα τον άφηνα ήσυχο. Αν είχε επιτεθεί έτσι σε μένα θα τον είχα... τελειώσει στο δευτερόλεπτο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.
"Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου και ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Ένας παίκτης όταν η ομάδα του κερδίζει, πανηγυρίζει, δεν κυνηγάει έναν 20άχρονο".
Εγώ πιστεύω οτι δεν τον είχε τον Ματεράτσι, ο Ζλαταν. Και αν τον είχε, δύσκολα.
scarecrow
21-04-2010, 15:45
ο Μάρκο Ματεράτσι επιτέθηκε στην φυσούνα στον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο τελευταίος πέταξε την φανέλα της Ίντερ.
:touched:Αγαπάμε Ματεράτσι...
Γενικά τον κυνηγάνε για μπούφλες αυτόν τον Μαυροτέλι απο εκείνη την συνέντευξη που είχε δώσει και κλαιγόταν γιατί δεν τον βάζει ο Μουρλίνιο και μετά φόρεσε την φανέλα της Μίλαν.
Kaserinos
21-04-2010, 16:38
Μουρλίνιο, λέει...:lol:
SpiritCrusher
21-04-2010, 17:22
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε;
12 stars circle your brow
21-04-2010, 17:30
Τ' αρχίδια θα του έκλανε ο Μαλακιστηράτσι. Πρωταθλητισμός στο ταε-κβο-ντο, σηκώνει το πόδι μέχρι το κεφάλι και κατεβάζει την μπάλα με άνεση, 2 μέτρα ύψος και μπορεί να του βγάλει και το μάτι με τέτοια μύτη.
Σήμερα στηρίζουμε Μπάγερν πάντως, τελικός Ίντερ-Μπάγερν είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαν να γίνουν για μένα.
kalitera eordaikos-kalamata filiko sto zosimades na do.
KoiliaSamprela
21-04-2010, 20:16
Τ' αρχίδια θα του έκλανε ο Μαλακιστηράτσι. Πρωταθλητισμός στο ταε-κβο-ντο, σηκώνει το πόδι μέχρι το κεφάλι και κατεβάζει την μπάλα με άνεση, 2 μέτρα ύψος και μπορεί να του βγάλει και το μάτι με τέτοια μύτη.
για πρωινό και τους 2 ο Τζεμπουρ , ένα puta madre να του πούνε ....
Phantom Duck
21-04-2010, 20:26
χαχαχα πώς γυρνάει ο τροχός, από "εεεε με διαιτησία τη φιορεντίνα ρε;" σε φαβορί.
Σήμερα στηρίζουμε Μπάγερν πάντως, τελικός Ίντερ-Μπάγερν είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαν να γίνουν για μένα.
ενω στην τουμπα εχετε συνηθισει στην ποιοτικη μπαλα ε?
Nothingface
21-04-2010, 22:28
.
ενώ εσύ βλέπεις μπάλα από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια΄
Τώρα σοβαρά, αν πάει τελικός Ίντερ - Λυών, θα κάτσετε να το δείτε?
SpiritCrusher
21-04-2010, 23:31
Ναι.
Δηλαδή δεν θεωρείς ότι ένα random ματς του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ θα παρουσιάζει πολύ παραπάνω ενδιαφέρον?
Τι ακριβώς δεν σου άρεσε;
Το συνολο των αποκατω.
Αφού δεν τον πήδησε ο ΜΑΤΕΡΑΤΣΗΣ..
Κατά τ' άλλα το total football πήρε μάθημα από τον total coach.
Προβλέπουμε ΠΟΛΕΜΟ Ισπανία, αν και η πρόβλεψη πάει πλέον προς το Μουρινιο VS Φαν Γκααλ.
Αγάπη Λυόν αλλά είναι η χειρότερη Λυόν που θα μπορούσε να φτάσει σε ευρωπαικο τίτλο απ'όσες έχουμε δει..
Η. οχι, φυσικα και δε θα εχει κανενα ματς του Ατρομητου ουτε των γαυροβαζελων περισσοτερο ενδιαφερον, η Ιντερ και η Λυον ειναι 10-12 κλασεις ανωτερες και το οτι η Μπαρτσελονα μπορει να ειναι 16 κλασεις ανωτερη και η Μπαγερν 15, δεν κανει λιγοτερο ενδιαφεροντα τον τελικο. Τυχαια νουμερα μπορει και να μην ισχυουν.
nothingman
21-04-2010, 23:51
είδαμε όλοι τον υπερπαίχτη των πέντε ηπείρων ΑΝΑΤΟΛΙ ΤΙΜΟΣΤΣΟΥΚ πόσο βελτίωσε το βαυαρικό μπουρδέλο ε.
Fireknight
22-04-2010, 01:13
ki ego ton eida .
apogohtefsi i Lyon .
Η Λυών δυστυχώς κατέβηκε για να πάρει λευκή ισοπαλία ή να χάσει με το μικρότερο δυνατό σκορ.
Γενικώς, η ομάδα δεν τραβάει καθόλου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η Μπάγερν τα γνωστά χάλια, ο Όλιτς δεν μπορούσε να σημαδέψει το τέρμα, ο Γκόμεζ δεν μπορεί να πιάσει κεφαλιά μόνος του μπροστά στο τέρμα. Αν δεν είχε τον Ρομπεν να τρέχει, θα ήταν στα ίδια χάλια με τη λυών.
.
ενώ εσύ βλέπεις μπάλα από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια΄
σιγουρα καλυτερη απο τα καρκινιαρικα 1-0 της αρμαδας του σαντος
Kelldorain
22-04-2010, 11:19
Ανύπαρκτη Λυόν πάντως, ειδικά μετά την αποβολή Ριμπερύ περίμενα να ανέβει λίγο. Επιθετικοί Μπάγερν πραγματικά για γέλια, αν δεν ήταν χθες Τιμόστσουκ , Ρόμπεν (και Λαμ σε μικρότερο βαθμό) θα έληγε 0-0.
Επίσης τι διαμαρτύρεστε για τον τελικό, 5 χρόνια βλέπαμε παραλλαγές του "big 4 + barcelona" στα ημιτελικά, καιρός είναι να αλλάξει λίγο.
Το θεμα ειναι να πανε οι δυο καλυτερες ομαδες στον τελικο, οχι αυτες που δεν εχουμε βαρεθει.
Καλυτερος τελικος φετος θα ηταν αποδεδειγμενα ως τωρα Μπαρτσελονα - Αρσεναλ, Μπαρτσελονα - Ιντερ, Μπαρτσελονα - Μαντσεστερ ή αλλος συνδυασμος με δυο απο αυτες χωρις την Μπαρτσελονα και ισως επισης με την Τσελσι με μια απο ολες αυτες, αφου αυτες ηταν οι 4-5 καλυτερες ομαδες. Η Μπαγερν δεν ξεχναμε πώς περασε τη Φιορεντινα και τη Μαντσεστερ και το οτι παιζει με Λυον για να παει τελικο.
GuardianOfIvorytower
22-04-2010, 15:29
Πόσες φορές μας έχει σώσει ο Ολλανδός φέτος...
anyway το 3-1 ομολογώ δεν το περίμενα (τα 2 γκολ διαφορά μάλλον), αλλά θα δείξει, το παιχνίδι στη Γαλλία είναι ανοικτό, στη Βαρκελώνη πρέπει να μπει γκολ γρήγορα κ είδωμεν...
geologiko_karoto
27-04-2010, 23:04
ανύπαρκτη Λιόν
αλλά τι κόκκινη έχει δώσει ο Κάκος ρε
scarecrow
27-04-2010, 23:07
0-2 Τέλος
Clockwork Orange
27-04-2010, 23:14
τελεια!!! παλι η μπαρτσα το τσου λου φετος!
:D :D :D
scarecrow
27-04-2010, 23:20
Γιατί αν περνούσε η Λυών θα είχε ελπίδες? :fear:
Clockwork Orange
27-04-2010, 23:21
οχι αλλα θα ανησυχουσα λιγο!
Kelldorain
27-04-2010, 23:38
Ενώ τώρα την πρόκριση στον τελικό την έχεις σίγουρη :!:
Λυόν για 2ο ματς άθλια, γενικά δεν μπορούσε με τίποτα να κατεβάσει τη μπάλα. Γελάω με Μπουζάκα, είδε μάλλον πως το ματς γινόταν βαρετό και είπε να κάνει κάτι.
scarecrow
27-04-2010, 23:42
Δύσκολα τα πράγματα για την Barca αύριο αλλά ενα 2-0 έστω και στις καθυστερήσεις(οπως πέρυσι)πιστεύω θα το κάνουν..
jack the ripper
27-04-2010, 23:44
δε λεω γαμαει η μπαρτσα και εγω θελω να προκριθει κλπ κλπ..αλλα αν το δουμε ρεαλιστικα οι πιθανοτητες ειναι 70-30 ε
Clockwork Orange
27-04-2010, 23:49
3-0
η πιο γελοία κόκκινη στην ιστορία
Clockwork Orange
28-04-2010, 00:23
ρε γαμωτο ειναι αυτες οι στιγμες που λεω "τι φαση?! σκατα στα ματια εχω?"
κανει τακλιν ο κρις με τις ταπες "προς τα πανω" και σχετικα σκληρο
βρισκει μπαλα και καθολου παιχτη
ΟΜΩΣ
οπως πολλες φορες ξερουμε οι διαιτητες τιμωρουν την προθεση και οχι την πραξη (αν διαφωνειτε σε αυτο τα παραπονα σας στην uefa-fifa κτλ)
η δευτερη κιτρινη ηρθε επισης δικαιως! ειρωνεια στον διαιτητη=καρτα!
αρα συμφωνα με τα λεγωμενα μου δικαιη κιτρινη + δικαιη κιτρινη= δικαιη κοκκινη!
discuss!
Raven Lord
28-04-2010, 00:43
σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, η κάρτα δεν έκρινε το ματς, ΑΛΛΑ κατά τη γνώμη μου σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει ο διαιτητής να καταδικάζει την εκάστοτε ομάδα. δηλαδή, οκ, πάει με τα δύο/τάπες κτλ = φάουλ. αφού δε χτυπάει τον αντίπαλο, μην τη δίνεις τη ρημάδα την κίτρινη.
green_machine
28-04-2010, 01:50
παιζει να εδωσε την πρωτη για την αντιδραση στο σφυριγμα...δηλαδη 2 απανωτες καρτες για διαμαρτυρια, τι να πω
κατα αλλα μια χρονια που πηγαινε για κατατροφη, θα καταληξουμε με κανα τρεμπλ (λεμε τωρα)
Λοιπόν μαλάκες,δε ξέρω αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τους μετρ της δημοσιογραφίας.
Αυτός ο Σπυρόπουλας μας ζάλισε ταρχίδια και χθες.
"Γυρίζει τη μπάλα πίσω για τον Σουάινσταιγκα,ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!"
Kaserinos
28-04-2010, 12:14
Αν και κοβω δυσκολη την προκριση...
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!
nothingman
28-04-2010, 12:24
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebitesvideo?cid=_qb_n_n_bx_x_a_u%24o%3d
GuardianOfIvorytower
28-04-2010, 12:38
περίμενα πρίκριση αλλά 0-3 ούτε στα όνειρά μου...πάμε ρε Βαυαρία :)
Kaserinos
28-04-2010, 18:01
Χάνει τον τελικό ο Ριμπερί.
Ο τεχνικός των "Βαυαρών", Λουίς Φαν Γκάαλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φρανκ Ριμπερί ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό με την Λιόν στο Μόναχο. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γάλλος έχασε το κοντρόλ στο κέντρο του γηπέδου και έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λισάντρο Λόπεζ με τον διαιτητή να τον αποβάλει.
Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ευελπιστούσε ότι η UEFA θα τιμωρούσε με μία αγωνιστική τον Ριμπερί αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε διαφορετικά και τον τιμωρήσε με τρεις αγωνιστικές.
Ο Γάλλος άσος δεν αγωνίστηκε λόγω της τιμωρίας του στην ρεβάνς με τους Γάλλους το βράδυ της Τρίτης στο "Ζερλάν" και πλέον έχει δύο ακόμη αγωνιστικές για να εκτίσει την ποινή του. Η Μπάγερν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης μέσα στις επόμενες τρεις μέρες.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΥΕΦΑ, ΧΩΡΙΣ SCARFACE ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ? ΑΙΣΧΟΣ...:mad:
Kaserinos
28-04-2010, 18:04
περίμενα πρίκριση
Πικρή πρόκριση, ενα πραμα...
Χάνει τον τελικό ο Ριμπερί.
Ο τεχνικός των "Βαυαρών", Λουίς Φαν Γκάαλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φρανκ Ριμπερί ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό με την Λιόν στο Μόναχο. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Γάλλος έχασε το κοντρόλ στο κέντρο του γηπέδου και έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Λισάντρο Λόπεζ με τον διαιτητή να τον αποβάλει.
Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ευελπιστούσε ότι η UEFA θα τιμωρούσε με μία αγωνιστική τον Ριμπερί αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε διαφορετικά και τον τιμωρήσε με τρεις αγωνιστικές.
Ο Γάλλος άσος δεν αγωνίστηκε λόγω της τιμωρίας του στην ρεβάνς με τους Γάλλους το βράδυ της Τρίτης στο "Ζερλάν" και πλέον έχει δύο ακόμη αγωνιστικές για να εκτίσει την ποινή του. Η Μπάγερν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης μέσα στις επόμενες τρεις μέρες.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΥΕΦΑ, ΧΩΡΙΣ SCARFACE ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ? ΑΙΣΧΟΣ...:mad:
den peirazei, 8a paizoun oi alloi me 10
Clockwork Orange
28-04-2010, 22:07
αυτο που παιζει η μπαρτσα δεν υπαρχει ρε! ολοι αμυνα ολοι επιθεση!!!! ποσο αντοχη πρεπει να εχεις για να παιζεις ετσι?!
επισης ρε Ζλαταν! ρε Ζλαταν! παιξε σε ενα ματς ρε πουστη!
Clockwork Orange
28-04-2010, 22:13
ε το μλκα γαμησε το ματσ....επικ φαιλ
Kaserinos
28-04-2010, 22:13
αυτο που παιζει η μπαρτσα δεν υπαρχει ρε! ολοι αμυνα ολοι επιθεση!!!! ποσο αντοχη πρεπει να εχεις για να παιζεις ετσι?!
επισης ρε Ζλαταν! ρε Ζλαταν! παιξε σε ενα ματς ρε πουστη!
Θα το'νε γαμησω τον αρχιδα. Δεν παιζει τπτ!!! Και κλαιγεται και για την φανελα που σκιστηκε.
Ωπ, κοκκινη ο Μοτα..Καλα ο διαιτητης, ειναι λιγο της πουτσας btw...Μακελειο...Η αποφαση σωστη ομως.. :P
jack the ripper
28-04-2010, 22:17
αυστηρη η κοκκινη(πεταχτα ειδα το ριπλευ βεβαια)..ε τωρα οτι παει και οτι κατσει...ιταλικο κατενατσιο σε ολο του το μεγαλειο απο τη μια gung ho απο την αλλη
Clockwork Orange
28-04-2010, 22:20
βασικα σκεφτομουν ας εδινε κιτρινη
δεν ηξερα οτι ειχε αλλη
οποτε και παλι το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν
Kaserinos
28-04-2010, 22:20
Θα μας βγαλουν την Παναγια αποψε. Μην περιμενετε να δειτε μπαλα. Κι αλλη κιτρινη ο βλακας.
Clockwork Orange
28-04-2010, 22:26
κοψτου την μπαλα του πουστη του ζλαταν
ας τα διαλα
Kaserinos
28-04-2010, 22:30
Όπως και να'χει, εγώ είμαι ερωτευμένος με τον Μουρίνιο...:pink:
Kaserinos
28-04-2010, 22:35
Δεν το βλέπω μαγκες..Βγάλε τον ΧΕΣΤΗ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ και βαλε οτιδήποτε αλλο...Μέχρι και Κρίκιτς.
Clockwork Orange
28-04-2010, 22:37
ε για αυτο στηριζε ηττα ιντερ μπας και παει λιβερπουλ! :P
α ρε ζλαταν...σουλης παπαδοπουλας που σου χρειαζεται να σου καρφωσει το δελτιο ρε πουστη
ο μεσι οταν βγαινει δεξια εχει χωρο! δεν το βλεπει?!
τα παντα ολα!
παμε για γκολ στο 46 και προκριση στο 93!!!!!
Akatanomastos
28-04-2010, 23:03
http://o.imm.io/oCu.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/2420/1272484664010.jpg
Clockwork Orange
28-04-2010, 23:05
αχαχαχα ναι το παρατηρησα και στο λιβε
Kaserinos
28-04-2010, 23:08
Εβαλε Κρικιτς, δοξα τον θεο..
jack the ripper
28-04-2010, 23:40
malaka de ginetai...einai toso sixamata pou tha stirizw bayern e
carheart
28-04-2010, 23:42
:wave:
Kaserinos
28-04-2010, 23:43
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Εννοείται στηρίζουμε Bayern, οπως και να'χει...ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΙΤΑΛΟΙ.
Akatanomastos
28-04-2010, 23:43
Eksw ta tsoutsekia oi katalanoi. Oles oi malakies pou eipan prin ton agwna sto gkwlo tous! :)
Kelldorain
28-04-2010, 23:44
:wave:
.-
Clockwork Orange
28-04-2010, 23:44
μπαα εδω στηριζω ιντερ!
οι αλλοι ειναι...γερμανοι ρε μαλακα!
τον εχεις δει τον σβαινσταιγκερ? δεν γινεται να υποστηριξω τετοιο πραγμα
Μουρίνιο :touched:
Εγώ αυτό το λέω πρόκριση με ΑΡΧΙΔΙΑ. Με 10 απ' το 30' απέναντι στη Μπαρτσελόνα που μέχρι τώρα δεν είχε αντίπαλο.
Κατενάτσιο οκ, αλλά ρε φίλε πρόκριση παίζεται, δεν πας για το θέαμα.
Και στο κάτω κάτω κρίμα και η Ίντερ, τόσα λεφτά κάθε χρόνο χωρίς αντίκρυσμα, ας το σηκώσει φέτος :)
fantastika pramata
soulopapadopouloi vs vampouitens
den pernan oi meres!
jack the ripper
28-04-2010, 23:45
Και στο κάτω κάτω κρίμα και η Ίντερ, τόσα λεφτά κάθε χρόνο χωρίς αντίκρυσμα, ας το σηκώσει φέτος :)
i real ti na pei dld :P
Clockwork Orange
28-04-2010, 23:45
η ιντερ θα παιξει καλη μπαλα στον τελικο
και θα τον παρει! ετσι πιστευω!
i real ti na pei dld :P
Αυτοί έχουν κάμποσα τα τελευταία χρόνια!
nothingman
28-04-2010, 23:47
εντάξει αλλά ούτε ο Κομπότης δε θα άνοιγε τα μπεκ ( . ) να ποτίσουν την ώρα που πανηγυρίζουν οι άλλοι. μπλουζάκια και διαφημιστικά τώρα στο βρόντο =(
επίσης, παίζει ο Κατσαρός να είναι ο πιο βαρετός άνθρωπος στογκόσμο ε. να έχετε κοινούς γνωστούς πχ και να τον έχεις δίπλα σου σε ένα τραπέζι.
ελα μωρη πουτανα μουρινιο
Neuroscar
28-04-2010, 23:54
Πουτσα μπαλα κατενατσιο
ΤΑΡΧΙΔΙΑΜ στο χαιπ σασ μαλακεσ.
ΜΟΝΟ
http://www.interclub.gr/drupal/files/u2/Inter-Centenary-Logo_0.jpg
SpiritCrusher
29-04-2010, 00:00
Χαχαχαχ περιμένουμε δηλώσεις του Θεού για το 1-0.
meta tin istoriki allagi milito me kordova,elega pos itan thema xronou na valei k ton deftero termatzi.alla tou xan teliosei oi allages mallon :(
resital taktikis :thumbsup:
Kaserinos
29-04-2010, 00:01
Αξιζε να παει Ιντερ τελικο, για ολη την μπαλα που επαιξε φετος. Bayern ειμαι απο τα νιάτα μου, οποτε γι'αυτο στηρίζω.
Δεν χαιρομαι με την μπαλα που παιζει.
Aγαπάω Μουρινιο και ειναι ο καλυτερος προπονητης του γκοσμου. Δεν λυπαμαι Μορατι για τα βουνα λεφτα που εχει δωσει..Τι κριμα και μαλακιες.
Αλλα οχι να σηκώσει και την κούπα...Η ομαδα που την εμαθα, σαν τον ΠΑΟΚ της Ιταλίας...Αν ηταν να δωσουνε την κουπα στον Μουρινιο, ΝΑΙ.
Αλλα οχι Ιντερ. Την συμπαθησα μονο, γιατι μου εφερνε καλα αποτελεσματα στο διπλο στο Pro Evolution..Απο κει και περα, loser-o-πουλοι.
Ομάδα με αρχίδια την έκανε μονο ο Μουρίνιο και την κούπα την αξίζει αυτός. ΤΕΡΜΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.
Xeirotero pragma pou exo dei fetos sto Champions League. Apotheona tin fetini xronia kai oles tis omades gia mia poly kali xronia podosfairou, alla auto to pragma den vlepotan. Me 10 paiktes sto ENA TETARTO tou gipedou gia 60 lepta...
Gnisios koblexismos apo anti-Barcelonistas omos metrise :touched: :pink: Ston teliko parola auta eimaste me Inter, afenos gia na parei o Mourinio ena (an kai den to axizei fetos) kai gia na doume kai kamia alli omada na to pairnei, afeterou giati emeis eimaste anoteroi kai de tha upostirixoume tin antipali omada apo auti pou kerdizei ti sumpatheia merikon. Prospoiisi Pique pantos ola ta lefta. Pao na xeraso giati thimithika tin taktiki tis Inter
(autoi eiste)
Εγώ αυτό το λέω πρόκριση με ΑΡΧΙΔΙΑ.
Σχολιάστε.
SpiritCrusher
29-04-2010, 00:16
Τι εννοείς δεν το αξίζει; Υπήρχε περίπτωση να μπορούσε κανείς άλλος να φέρει την Ίντερ ως εδώ; Έχει δείξει πως τους έχει κάνει σοβαρή ομάδα είτε με διάφορους αγώνες στην Ιταλία, είτε στο τσουλου (βλ. το ματς του 3-1 που είναι καθαρά αποτέλεσμα μουρίνιου).
Αλλαγή μιλίτου ήταν λογική, δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Οκ η κούραση από τη μια να μαρκάρεις στην άμυνα και μετά να είσαι ο μόνος που περνάει και τη σέντρα θα ήταν μεγάλη, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν τόσο χώμα που έβγαζε τα πλάγια με κεφαλιές έξω, ροφλ.
Επίσης κόρνερ με 2 παίχτες, χαχχαχ
Αλλαγή μιλίτου ήταν λογική, δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Οκ η κούραση από το μια να μαρκάρεις στην άμυνα και μετά να είσαι ο μόνος που περνάει και τη σέντρα θα ήταν μεγάλη αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν τόσο χώμα που έβγαζε τα πλάγια με κεφαλιές, έξω ροφλ.
Επίσης κόρνερ με 2 παίχτες, χαχχαχ
vazeis kapxio epithetikogeni re me treksimata,oxi to kordova!oute ta prosximata pxia
koufales ama to kane afto o santeas,tha xlevazate mexri tou xronou.
αντιποδοσφαιρο ftw
ακυρωμένο γκολ στο 92
ωραία πρόκριση :moutza:
SpiritCrusher
29-04-2010, 00:28
Έβαλε Μουντάρι και Μαριγκα. Μέσοι και οι 2 μεν αλλά αν δεν κάνω λάθος και οι 2 είναι πιο επιθετικογενείς, μάλιστα ο μαριγκά ήταν ο μόνος που πήγε να πρεσσάρει στην άμυνα (..) της μπάρτσα αλλά οκ ήταν μόνος και με 2 πάσσες τον περνούσαν. Είχε ακόμα και τον Ετό μέσα που σαν σωστό σκυλί έτρεχε με παλαβή ταχύτητα από τα αριστερα και ήταν καλυμμένος.
Δεδομένου που ο αμπαλολτελης δε θα ξαναπαίξει όλη τη σαιζον δε νομίζω πως είχε και άλλον.
Φυσικά είμαστε με Μπάγιερν, από πριν τον γύρο φυσικά, όχι τώρα που είναι τελικό.
Έχει ΟΛΛΑΝΔΟ προπονητή.
Kelldorain
29-04-2010, 00:35
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47741000/jpg/_47741930_mourinho466x282afp.jpg
:touched:
Προφανώς και πέρασε η ομάδα που το άξιζε και με 10 παίκτες (http://img413.imageshack.us/img413/9857/67259763.gif) από το 30'. Αυτό που έπαιξε ο Μουρίνιο προς το τέλος δεν είναι τυχαίο, το έχει δοκιμάσει φέτος σε ένα σωρό ματς με τελευταίο αυτό με τη Φιορεντίνα στο κύπελλο μετά το 1-0.
Επίσης ειλικρινά δεν ξέρω πως περιμένατε να παίξει η Ίντερ και από που κι ας που είχατε απαίτηση να ανοιχτεί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που παίζει η Μπαρτσελόνα. Και ειδικά σήμερα όταν είσαι η Μπαρτσελόνα και απέναντι στην Ίντερ καταλήγεις να παίζεις με σέντρες σόρυ αλλά δεν σου φταίει κανείς άλλος. Γενικά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι, τι να κάνουμε να της δώσουμε πάλι όλα τα τρόπαια τιμητικά;
Στον τελικό στηρίζουμε και τους 2, οριακά Ίντερ μάλλον.
Kaserinos
29-04-2010, 00:52
Τι εννοείς δεν το αξίζει; Υπήρχε περίπτωση να μπορούσε κανείς άλλος να φέρει την Ίντερ ως εδώ; Έχει δείξει πως τους έχει κάνει σοβαρή ομάδα είτε με διάφορους αγώνες στην Ιταλία, είτε στο τσουλου (βλ. το ματς του 3-1 που είναι καθαρά αποτέλεσμα μουρίνιου
Εννοώ, οτι το αξίζει ο Μουρ(λ)ίνιο για την δουλεία που'χει κάνει. Και ναι, χωρίς Μουρ(λ)ίνιο θα βλεπε τελικο με κυάλια.
Λες και δεν ξέραμε οτι θα παίξει ετσι μεσ'το Καμπ Νου. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Ruthless
29-04-2010, 00:55
Χαχαχαχαχα@gifάκι.
Κατά τ'άλλα, αν αυτή είναι η ασταμάτητη επίθεση του διαστημικού ποδοσφαίρου, που μου παίζει σταθερά γιόμες με Μέσι/Μπόγιαν μέσα απέναντι σε Λούσιους/Σάμουελς, αλλά και ένας Γιάγιας που σουτάρει απευθείας πλάγιο άουτ, ε δεν τους αξίζει καν να φτάσουν τόσο πέρα στο τσουλού.
Αποτέλεσμα; 2 γκολ, το ένα ακυρωμένο. Τελικό σκορ 1-0, ολόσωστο(αν και άλλο γκολ έπρεπε να μετρήσει και άλλο να ακυρωθεί ως οφφ σάιντ).
Kaserinos
29-04-2010, 00:57
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47741000/jpg/_47741930_mourinho466x282afp.jpg
Ότι και να πούμε, εγώ τον χαίρομαι σε τέτοιες φάσεις γιατί...ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.
nothingman
29-04-2010, 00:58
φοβερό το gifάκι πιο πάνω, κάποιος να βρει το gifάκι για αυτό εδώ (http://i41.tinypic.com/34o3qsx.jpg).
κατά τα άλλα,
http://i39.tinypic.com/25jl2yo.jpg
fige re apo do.ksout
edit:gia routhles
Kaserinos
29-04-2010, 01:03
Χαχαχαχαχα@gifάκι.
Κατά τ'άλλα, αν αυτή είναι η ασταμάτητη επίθεση του διαστημικού ποδοσφαίρου, που μου παίζει σταθερά γιόμες με Μέσι/Μπόγιαν μέσα απέναντι σε Λούσιους/Σάμουελς, αλλά και ένας Γιάγιας που σουτάρει απευθείας πλάγιο άουτ, ε δεν τους αξίζει καν να φτάσουν τόσο πέρα στο τσουλού.
Αποτέλεσμα; 2 γκολ, το ένα ακυρωμένο. Τελικό σκορ 1-0, ολόσωστο(αν και άλλο γκολ έπρεπε να μετρήσει και άλλο να ακυρωθεί ως οφφ σάιντ).
E ναι, εχεις δικο για τις γιομες σε αυτα τα ντουκια που παιζανε αμυνα. Απαραδεκτες οι εμπνευσεις Κειτά και Τουρέ.
Και αυτό το 35 εδώ κάτω αριστερά τι ήταν;
_UnHoLy^MaRtYr_
29-04-2010, 01:05
1.έχετε όλοι ξεχάσει πως η ίντερ πήρε το πρώτο ματς με 3-1 και λίγα ήταν ε.
2.καταπληκτικα έπαιξε σήμερα, αν αναλογισθεί κανείς τις ανάγκες του ματς και τον αντίπαλο.
3.ο μουρίνιο έχει δει κάθε ματς πριν παιχτεί, είναι ο νέος μαραντόνα (!)
4.σκατά στη νετ και στο μουρίνιο που με κάνουν να πορώνομαι με ίντερ ενώ είμαι ρόμα.
Kaserinos
29-04-2010, 01:11
Και αυτό το 35 εδώ κάτω αριστερά τι ήταν;
http://www.uefa.com/imgml/TP/players/1/2010/324x324/104583.jpg
Jeffrén, λέει. Ευρώπη έχει παιξει, ενα 5λεπτο τον Σεπτέμβρη με την Δυναμο Κιέβου και αυτο μονο. Το μαλλι και το ύφος, ασχολιαστα.
Griffith
29-04-2010, 01:12
ότι λέει ο αποπάνω.αγνή συγκίνησις με την αμυντική τετράδα της σκατοίντερ.η μπάρτσα χωρίς ετό/ανρί και με τον άλλο χώμα απλά κάνει βόλτες με τη μπάλα.
SpiritCrusher
29-04-2010, 01:12
Εννοώ, οτι το αξίζει ο Μουρ(λ)ίνιο για την δουλεία που'χει κάνει. Και ναι, χωρίς Μουρ(λ)ίνιο θα βλεπε τελικο με κυάλια.
Λες και δεν ξέραμε οτι θα παίξει ετσι μεσ'το Καμπ Νου. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Αναφερόμουν στον φιξξερ που έλεγε πως δεν τ' αξίζει μέχρι στιγμής ο Μουρινιος
Kaserinos
29-04-2010, 01:13
ενώ είμαι ρόμα.
Ε βέβαια..με τα ξεβράκωτα θα'σουνα. Σ'είχα καταλάβει..
Akatanomastos
29-04-2010, 01:15
http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif
Kaserinos
29-04-2010, 01:16
ΤΟΝ ΑΡΝΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ? ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΣΟ ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΡΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ? ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΟΥΑΡΔΟ. :moutza: ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.
len(m)e oloi gia to mesi allo auto to tzampio ligk einai tou robben, tou sneider, tou van gaal kai tou mourinio.
Kai ths kokkinhs kartas
pshnomai akoma kai na mh dw teliko fetos.
edit: kala ta mpek oute sto karaiskakh me prwta8lhth vazela 3erw gw
hvilelos?
29-04-2010, 01:18
ολα,μα ΟΛΑ,τα πραγματα του μικρου κοσμου επιστρεφουν μια μερα στις κοιτιδες αποπου προηλθαν και ειναι γλυκα συμβολικη υπο αυτο το πρισμα η σημερινη μερα του βρηκε την ιντερ μιλανου να καταφερνει μετα απο δεκατιες αλλαγης παικτων,προπονητων,φιλοσοφιας,στρατηγικων να επιστρεψει πισω σε ενα τελικο ευρωπαικου κυπελλου βασιζομενη αποκλειστικα στην αγωνιστικη μεθοδο που πρωτοκαθιερωσε,τελειοποιησε και εκανε αναποδραστο κομματι της ψυχης της σε πεισμα χρονου και συνθηκων:τον παρα φυσει βιασμο καθε εννοιας ποδοσφαιρικου πνευματος και αγωνιστικοτητας προς οφελος της σκοπιμοτητας.Πραγματικα το χαρηκα,δεν ειναι λιγο να ξαναβρισκεις την ισορροπια στην κοσμοθεωρια σου σε τοσο χαοτικες εποχες και με παθος να πανηγυριστει απο ολους τους φιλους της ομαδας οπου και να βρισκονται.Mind you,ουτε θεμα προπονητη ειναι ουτε παικτων,θα γινοταν οταν γινοταν ΜΟΝΟ ετσι.Γιαυτο,ανακουφιση και μονο απο το σημερινο αποτελεσμα Daffy,ουτε εκνευρισμος ουτε απελπισια ουτε τπτ αλλο
Τελος,με τα κωμικοτραγικα που μετρησα σημερα,απο τα γιουχαρισματα του Εξωστη σε καθε υποψια φαουλ απτο πρωτο λεπτο,τον method acting εκβισμο της κοκκινης απτον μπουσκετς,τις αγχωμενες τσαλαβουτες του αλβες,τα αμηχανα κυνηγητα του βαλντες μεχρι το αλησμονητο ανοιγμα των μπεκ στο μισο γηπεδο που ειχε να γινει απο τοτε που ο απολλων κατω σχολαριου περασε αερα απτο ντερμπυ με τον διγενη λακκωματος,μπορουμε να πουμε πως συντελεστηκε ενα σοβαρο βημα για να γινει η μπαρτσελονα η ομαδα των οπαδων της.Διολου ασημαντο γεγονος,μακαρι να το προλαβουν πριν τα τετελεσμενα
Kaserinos
29-04-2010, 01:26
μπορουμε να πουμε πως συντελεστηκε ενα σοβαρο βημα για να γινει η μπαρτσελονα η ομαδα των οπαδων της.Διολου ασημαντο γεγονος,μακαρι να το προλαβουν πριν τα τετελεσμενα
Παραείναι ζοφερό για να το σκεφτομαι. Μπορώ να πω οτι αυτο, μου ξύπνησε μνημες απο ΑΕΚ, γυρω στα μεσα του '90..
SpiritCrusher
29-04-2010, 01:43
Καλά, χαλαρώστε
ΤΟΝ ΑΡΝΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ? ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΣΟ ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΡΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ? ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΚΟΥΑΡΔΟ. :moutza: ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.
Το αρνί είπαμε, είναι τέρμα ντεφορμέ. Από εκεί και μετά φταίει και λίγο η αλεπού των πάγκων Πεπ για το όλο θέμα με τον Ιμπραιμοβιτς.
bonus: http://www.zonalmarking.net/2010/04/20/inter-3-1-barcelona-tactics-guardiola-mourinho/
'Αμα ήμουν Γκουαρδιόλα και μόνο που θα τον έβλεπα να μπαίνει να παίξει με κορδέλα το λαστιχάκι που βάζεις στη τράπουλα,θα του κάρφωνα το δελτίο.
Σκατά στην Ίντερ.
Clockwork Orange
29-04-2010, 03:32
το θεμα με τον ιμπρα ειναι οτι εχει να δειξει το ταλεντο του απο τοτε που ηταν αγιαξ ξερω γω
και οτι σε αυτη την μπαρτσα δεν κολλαει παιχτης που ειναι καλος σε ενα μονο πραγμα
δεν εχει αναγκη ενα φορ περιοχης! ποτε δεν καταλαβα - και δεν το λεω τωρα - γιατι εδωσε ετο!
και πιο συγκεκριμενα γιατι εδωσε ετο για να παρει ζλαταν!
αν αντιστρεφαμε τους ρολους και η μπαρτσα επρεπε να παιξει το κατενατσιο
πειτε μου...υπαρχει περιπτωση ο ιμπρα να εκανε οτι ο ετο η ο μιλιτο?! οχι φυσικα! θα καθοταν αγαλμα στην επιθεση
τεραστιος παιχτης αλλα δεν κανει για ΑΥΤΗ την μπαρτσα
το αλλο που θελω να σχολιασω ειναι οι φημες για μουρινιο και ρεαλ
σοβαρα υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι θα παει ρεαλ?!
εκτος κι αν πει στον προεδρα της ρεαλ οτι ξερεις ερχομαι αλλα κανω εγω οτι θελω!
ακομα θυμαμαι τον ραντομ προπονητη που ειχε πριν 3-4 χρονια και ζητουσε DM και ο προεδρος του εφερε τον Owen για να πουλησει κι αλλες φανελες
αυτοι οι οπαδοι της βασιλισσας (εν καιρω δικτατωριας) δεν πρεπει να εχουν αλλα ρουχα σπιτι τους εκτος απο φανελες ρεαλ! δεν εξηγηται αλλιως
ξερω οτι βγαζω κομπλεξισμο αλλα ηπια τις μπυρες μου και τα λεω οπως πρεπει!
Kaserinos
29-04-2010, 04:00
Συμφωνώ ότι ηταν τέραστιο λαθος που δώσανε Ετό. Οσο για τον Ζλαταν φετος μπαλα δεν παιζει, οσο καλη πιστη και να του εχουμε.
Περιμενω μπας και κανει τιποτες απο την αλλη σεζον. Και τοτε λεμε, αν οντως ταιριάζει στην Μπαρτσα ή οχι. Ο παραγκωνισμος του Αρνι παντως, δεν μου καθησε καλα απο την αρχη, να'ουμ.
Οσο για Μουρ(λ)ινιο και Ρεαλ, γελαει ο κοσμος. Η ομαδα ενδιαφερεται για το μαρκετινγκ πανω απ'ολα και γαμησε τα υπολοιπα.
Ναι ξερω οι ομαδες επιχειρησεις ειναι, λεφτα θελουν να βγαζουνε..αλλα αυτο που γινεται εκει περα ειναι υπερβολαρα.
Η βλαχια της Ρεαλ στις μεταγραφες ειναι αδιαμφισβητητη. Ακομα και ο μεγιστανας του πλουτου Αμπραμοβιτς τοτε, δεν τους ξεπερασε.
Και αφου δεν τους ξεπερασε τοτε, μαλλον ποτε. Η πλεον αψυχολογητη ομαδα σε αυτα. Να μην κανανε ευκολιες οι τραπεζες στην Ισπανια, θα σου λεγα εγω.
Αυτο επισης που της αναγνωριζω ειναι οτι απεκτησε Κακα και Ροναλντο που ψιλοσιχαινομαι (τον δευτερο τον παραδεχομαι σαν παιχτη btw) και τους εκανε τους πλεον γελοιους στα ματια μου. Με τις υγειες σας, φασιστακια.:P
O Μουρινιο ειναι μυστηριο τρενο, αλλα δεν τον βλεπω να φευγει απο Μιλανο...Εχει λιιιιγο τσιπα.
_UnHoLy^MaRtYr_
29-04-2010, 04:19
έχει δηλώσει πολλάκις πως δεν τον πσήνει η ιταλία, και γενικότερα πως τον έχουν ψήσει για μετα-φέργκιουσον εποχές και πολλές άλλες φήμες, αλλά νομίζω πως κι ο ίδιος αγγλία θέλει.
Clockwork Orange
29-04-2010, 04:21
ε νταξ για μετα-φεργκιουσον ναι τον εχω
οσο κι αν τον θελω λιβερπουλ
αλλα ποια ρεαλ ρε σοβαρα τωρα!
το ποδοσφαιρο αλλαξε! ας τους το πει καποιος!
και ας κατσει να παρει και πρωταθλημα! παλι αντιπαθητικοι θα ειναι και κουμουνια!
Προφανώς και πέρασε η ομάδα που το άξιζε και με 10 παίκτες (http://img413.imageshack.us/img413/9857/67259763.gif) από το 30'. Αυτό που έπαιξε ο Μουρίνιο προς το τέλος δεν είναι τυχαίο, το έχει δοκιμάσει φέτος σε ένα σωρό ματς με τελευταίο αυτό με τη Φιορεντίνα στο κύπελλο μετά το 1-0.
Επίσης ειλικρινά δεν ξέρω πως περιμένατε να παίξει η Ίντερ και από που κι ας που είχατε απαίτηση να ανοιχτεί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που παίζει η Μπαρτσελόνα. Και ειδικά σήμερα όταν είσαι η Μπαρτσελόνα και απέναντι στην Ίντερ καταλήγεις να παίζεις με σέντρες σόρυ αλλά δεν σου φταίει κανείς άλλος. Γενικά φέτος είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι, τι να κάνουμε να της δώσουμε πάλι όλα τα τρόπαια τιμητικά;
1. Προφανως περασε η ομαδα που το αξιζε να περασει, το αν αξιζει το Τσαμπιονς Λιγκ ειναι αλλο θεμα και κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει γιατι δεν επαιξε συνολικα την καλυτερη μπαλα, τι να κανουμε τωρα, με το ζορι στην Ιντερ επειδη κερδισε τη Μπαρτσελονα? (απαντηση και σε Σπιριτκρασερ αυτο)
2. Το οτι δεν ειναι τυχαιο αυτο που επαιξε ο Μουρινιο δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
3. Το οτι το περιμεναμε να παιξει ετσι παλι δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
4. Θα θελα να μου δειξεις εναν αγωνα στην ιστορια του ποδοσφαιρου οπου καποια ομαδα οταν εχει απεναντι της μια ομαδα με 10 παικτες στο 1/4 του γηπεδου ΔΕΝ εχει παιξει με σεντρες (και λιγες εκανε η Μπαρτσελονα ε).
5. Δεν ξερω αν ειναι χειροτερη απο περυσι, αλλα σιγουρα αν ειναι χειροτερη ειναι ελαχιστα και οχι πολυ οπως λες.
Το πρόβλημα της Μπάρτσα δεν ήταν οι σέντρες ρε, τι είναι αυτά που λέτε.
1. Προφανως περασε η ομαδα που το αξιζε να περασει, το αν αξιζει το Τσαμπιονς Λιγκ ειναι αλλο θεμα και κατα τη γνωμη μου δεν το αξιζει γιατι δεν επαιξε συνολικα την καλυτερη μπαλα, τι να κανουμε τωρα, με το ζορι στην Ιντερ επειδη κερδισε τη Μπαρτσελονα? (απαντηση και σε Σπιριτκρασερ αυτο)
2. Το οτι δεν ειναι τυχαιο αυτο που επαιξε ο Μουρινιο δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
3. Το οτι το περιμεναμε να παιξει ετσι παλι δεν το κανει λιγοτερο εμετικο.
4. Θα θελα να μου δειξεις εναν αγωνα στην ιστορια του ποδοσφαιρου οπου καποια ομαδα οταν εχει απεναντι της μια ομαδα με 10 παικτες στο 1/4 του γηπεδου ΔΕΝ εχει παιξει με σεντρες (και λιγες εκανε η Μπαρτσελονα ε).
5. Δεν ξερω αν ειναι χειροτερη απο περυσι, αλλα σιγουρα αν ειναι χειροτερη ειναι ελαχιστα και οχι πολυ οπως λες.
1.Αν το τσουλού ήταν πρωτάθλημα με βαθμολογία,η Μπαρτσελόνα θα το έπερνε στο ρελαντί.Από αυτή την άποψη ναι,έχει παιξει τη καλύτερη μπάλα,τη πιο φαντεζί και έχει και Λίο.Από την άλλη όμως το τσουλού έχει νοκ άουτ παιχνίδια και φυσικά τελικό,όποτε είναι πολύ σχετικό αν εν τέλη ο εκάστωτε πρωταθλητής ευρώπης άξιζε τη κούπα ή όχι.
2.Ναι.
3.Ναι.
4.Δεν το προλάβαμε,αλλά ο Άγιαξ με το τόταλ φούτμπολ απόσο ξέρω και μου έχουν πει,γαμούσε τους γλοιώδεις ιταλούς με σουτ έξω από τη περιοχή.
5.'Ειναι χειρότερη από πέρυσι.Το ταβάνι του κορδέλα είναι μια ομάδα που μπορεί το πολύ να πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της(Ίντερ και Γιουβέντους των προηγούμενων χρόνων).Ο Ετό από την άλλη είναι στράικερ με αρχίδια.
Κατά τα άλλα μας πονέσανε τα ματάκια μας.Κάρτα για καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο ούτε οι ομάδες του Τραπατόνι.Και εντάξει να πω ότι ήταν καμιά Ντιναμό Τιφλίδας πάει και έρχεται.Η Ίντερ είναι ρε.Αριστερό μπακ ο Ετό,αμυντικό χαφ ο Μιλίτο και τερματοφύλακας ο Σνέιντερ.Ντροπή ρε μαλάκες,ντροπή να πουμε.
Clockwork Orange
29-04-2010, 10:00
το ειπα και για το κυπελο
αντε ας το πω κι εδω! το αποτελεσμα μετραει!!!
ο Ζοζε ειχε ενα στοχο! το τσου λου
και οπως τωρα με το αρης-γαυρος στην πατρα λες "κερδισε ο γαυρος τον αρη" και οχι "κερδισε ο γαυρος τον αρη που εκεινη την χρονια επεσε κατηγορια"
ετσι και σε 4 χρονια θα λες "πηρε η ιντερ το τσου-λου" και οχι "πηρε ο Ζοζε τηλεφωνο τον Σουλη"
οι τιτλοι κανουν τις ομαδες μεγαλυτερες και αυτο σαν αρειανος το ξερω καλυτερα απο ολους σας!
ευχαριστω!
Fireknight
29-04-2010, 10:12
apaisio pragma afto pou eida apo tin Inter . H Barcelona eixe metria apodosi , alla de nomizo na einai genika poly xeiroterh apo persi .
kai fysika min ksexnate oti :
koufales ama to kane afto o santeas,tha xlevazate mexri tou xronou.
Raven Lord
29-04-2010, 10:23
με το 3-1 καβάτζα και 10 παίκτες από το 30', θα ήταν μεγάλη μαλακία να ανοιχτεί απέναντι στην μπαρτσελόνα.
KoiliaSamprela
29-04-2010, 10:39
με το 3-1 καβάτζα και 10 παίκτες από το 30', θα ήταν μεγάλη μαλακία να ανοιχτεί απέναντι στην μπαρτσελόνα.
+1
και ας ξερνάω με κάθε Ιταλό (ναι μεν η Ιντερ μου είναι η πιο συμπαθείς Ιταλική ομάδα, αλλά ο Μουρίνιος μου είναι όσο εμετός είναι και ο Γιάννης Γούναρης (http://www.contra.gr/images/ocfpgounarhsthema.jpg)).
Κρατάω μια ατάκα του Γκόνια από εχτές στην ΤιΒι, και διαβάστε το όπως είναι και όχι "οπαδικά".
Κέρδισε οπαδούς εχτές η Ιντερ με την πρόκρισή της στον τελικό μετά από αυτήν την εμφάνιση?
Επίσης ήθελα Ριμπερί στον τελικό για το ασάλιωτο, αλλά και ο καραφλοδαίμονας κάνει δουλειά.
Fireknight
29-04-2010, 11:01
paidia , den eipe kanenas na anoixtei i na paiksei san ti Barcelona , kai kala ekane kai epaikse opws i8ele kai prokri8hke .
afto omws den allazei to poso apsaisio ita afto pou vlepame apo tin Inter .
Ρε συ Σαμπρέλα, πλάκα μου κάνεις; Πως να μη το κοιτάξουμε οπαδικά; Αφού είναι οπαδικό. Ο Γκόνιας που σχολιάζει για τη "ποιότητα" του ποδοσφαίρου που είδαμε, ας μας πει αν η Μπάρτσα κέρδισε οπαδούς με τα γιόματα αφού έχουν αλλάξει 1000+ πάσες γύρω-γύρω, τους θεατρινισμούς και το ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΟΦΦΣΑΙΝΤ που οι Ισπανοί, ω τι έκπληξη, απέφυγαν να το δείξουν από τη κάθετη γωνία (διότι ήταν οφφσάιντ). Ρε γελάει ο κόσμος, πάνε να πανηγυρίσουν και ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ χαχαχα
MaX Payne
29-04-2010, 11:35
τα ματς ειναι διπλα ε
και στο α ματς την πηδηξε
και εβγαλε με αρχιδατη εμφανιση εξω την τσελσι οποτε ναι οπαδους κερδισε κυριε τακη γκωνια
μουρινιο μεγαλος ηθοποιος :touched:
Neuroscar
29-04-2010, 11:40
Το μονο που μπορουσε να μου χαλασει τη χθεσινη βραδια θατανε για μια ακομα φορα νακουσω τακη γκωνια να μιλαει για μπαλα, ποιοτητα, ποδοσφαιρο, θεαμα, τακτικη και δε ξερω τι αλλο τα οποια προφανως εχει σπουδασει, εχει παιξει, εχει εφαρμοσει, εχει αναλυσει.
Γκωνιας: ξερει.
Ρε αι
Kelldorain
29-04-2010, 12:16
Ns1ld45CSuE
.
Tο zonal marking που πόσταρε ο Spiritcrusher είναι για μένα το καλύτερο site στο χώρο του (μαζί με το blog (http://www.guardian.co.uk/profile/jonathanwilson) του Wilson) και τα γράφει ωραία (http://www.zonalmarking.net/2010/04/28/barcelona-inter-mourinho-tactics/) για χθες. Τώρα για οπαδούς κλπ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πχ να τους πάρει η ομάδα που ανοίγει ποτιστικά για να μην πανηγυρίσει ο αντίπαλος, που στέλνει τους οπαδούς στο ξενοδοχείο του το βράδυ με πυροτεχνήματα και πάνε να επιτεθούν στον Μουρίνιο στη συνέντευξη, που έχει παίκτες που βουτάνε ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και κάνουν θεατρινισμούς για να κερδίσουν κόκκινη σε σχέση με μια ομάδα που οκ αντιπαθής,κατενάτσιο ό,τι θέλετε, αλλά με τεράστιο προπονητή και πραγματικό πλάνο.
jack the ripper
29-04-2010, 12:23
οπως και η ελλαδα στο γιουρο το 04
οπως και η ελλαδα στο γιουρο το 04
ti sigkrinetai vre kagkaroi?tous delles me to vouno apo lefta?
jack the ripper
29-04-2010, 12:31
δεν ειναι αμεση συγκριση..απλα δεν το εθεσα σωστα...η ελλαδα το 2004 ειχε παιξει με λιγοτερους παικτες στην αμυνα ξερω γω..τωρα απο εκει και περα τραγουδατε
Magellan
29-04-2010, 12:35
πολλα σκατα και στους 2 απο μενα
της μπαρτσελονα εκαναν σε καθε φαση θεατρο μπας και παρουν κανα πεναλτι, ο μπουσκετς στη φαση της κοκκινης λολ , αυτος ο σλαταν ειναι μια τριχα απο ταρχιδια του ετο(ο ζλαταν που παιζει φετος ε οχι γενικα) , ε και στην τελικη καλος ο πεδρο η ο μπογιαν αλλα ανρι δεν ειναι
οι αλλοι παλι καθυστερηση απο το 10λεπτο, σε καθε φαουλ επεφταν για κανα λεπτο , ο μαικον ηταν εξω τραυματιας , μπαινει μεσα και ξαναπεφτει κατω
σιγα μωρε τα μπεκς σας πειραξαν
εδω στα γιαννενα ανοιξαν την ωρα του αγωνα!!:P
τουλαχιστον ο τελικος προβλεται συναρπαστικος!!!
carheart
29-04-2010, 13:15
H Inter έπρεπε να παίξει ακριβώς έτσι. Θα έπρεπε να αρνείται να εκτελέσει ακόμα και τα κόρνερ μην τυχόν και αντεπίθεση. Ο Μουρίνιο θα έκλεινε μεν την ομάδα το ίδιο αν έπαιζαν έντεκα με έντεκα, αλλά από τη στιγμή που δέκα με έντεκα, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να προκριθεί; Η ομάδα μπόρεσε τόσο να καρφώσει τριάρα στην υπερομάδα των δεκαεννιά ηπείρων, όσο και να μην της επιτρέψει να κάνει το παιχνίδι της, και αυτό είναι τακτική, και αν είσαι η Ομαδάρα που ισχυρίζεσαι, σπας και κατενάτσιο, και κόντρα διαιτησία και όλα. Όπως είπατε πιο πάνω (δεν θυμάμαι ποιός), ο τότε Άγιαξ, με παίχτη λιγότερο θα μπορούσε να το κάνει. Ο Πελέ και ο Ριβελίνο, το 1970, προπονούνταν για τέσσερα συνεχή έτη για να σπάσουν το κατενάτσιο και τελικά 4-1. Υπήρξαν κάποιες τέτοιες ομάδες στο παρελθόν, που δεν υπήρχε κανένα πλάνο για να τις σταματήσεις. Ίσως μόνο η μεγάλη ατυχία, όπως οι δυο τελικοί της Ολλανδίας το 74 και το 78, κατά τα άλλα ακόμα και ο Μπεκενπάουερ τραβούσε τον Κρόυφ από την φανέλα για να τον σταματήσει ΚΑΠΩΣ. Ξεφύγαμε λίγο, αλλά όλη η Ευρώπη, η Ασία, η Αμερική γνώριζε εκ των προτέρων πως η Ίντερ θα κλειστεί πίσω για να μην δεχτεί δύο γκολ, γιατί έτσι θα περνούσε στον τελικό. Το ήξερε και η Μπαρτσελόνα, και ο Μέσσι, και για μια ολόκληρη ώρα έπαιζαν με έναν παίχτη περισσότερο, και δεν το πήραν το παιχνίδι. Και εγώ γουστάρω που η Μπαρτσελόνα δεν θα παίξει στον τελικό, διότι δεν τηνε γουστάρω την Μπαρτσελόνα και να φάει σκατά. Ούτε τον Μουρίνιο συμπαθώ διότι είναι μαλάκας σκατόψυχος, και όταν είσαι τέτοιος η ΣΙΩΝ δουλεύει για εσένα, και ο Ριμπερύ δεν θα παίξει στον τελικό, και μάλλον το σηκώνει η Inter. Όχι πως χώνεψα ποτέ μου γερμανική ομάδα (εκτός από την Dortmund και την αδιανόητη γκολάρα του Lars Ricken το 1997!), αλλά θα καταφέρω μια ελαφρά στήριξη στην Μπάγερν, νομίζω, γιατί έτσι.
Σκατά στην Ίντερ.
ειπε ο χρηστης με αβαταρ βασιλη δανιηλ.
ο ορισμος του κομπλεξισμου απο μπαρτσελονα πριν το ματς,στο ματς και μετα το ματς.το ευχαριστηθηκα διπλα.
και οσοι λετε για ταμπουρι και κατενατσιο βγηκατε στους δρομους οταν ο ρεχαγκελ επαιξε με την ιδια τακτικη σε ΕΞΙ (6) ματς το 2004
GuardianOfIvorytower
29-04-2010, 15:25
είμαστε Bayern από πάντα, υποστηρίζουμε Bayern πάντα
(ματς δεν μπόρεσα να δω, κριτική δεν κάνω)
jack the ripper
29-04-2010, 15:55
nai giati yparxei mia diafora na ypostirizeis pragmatika mia omada apo to na vlepeis ena mats metaksy 2 ksenwn omadwn pou de se kaiei kai trela..e sti deuteri periptwsi profanws kai thes na deis mpalitsa kai oxi taktiki(proswpika toulaxiston ...gousta einai auta)
απο τα εμετικοτερα ζευγαρια τελικου ever
δεν θα ξερεις που να μοιρασεις μπινελικια και καταρες
Σκατά στην Ίντερ.
ειπε ο χρηστης με αβαταρ βασιλη δανιηλ.
Η αποβολή του Μόττα αποσυντόνισε τη Μπαρτσελόνα.
100 χρόνια μπρόστα ο κυρ Βασίλης.
SpiritCrusher
29-04-2010, 22:16
nai giati yparxei mia diafora na ypostirizeis pragmatika mia omada apo to na vlepeis ena mats metaksy 2 ksenwn omadwn pou de se kaiei kai trela..e sti deuteri periptwsi profanws kai thes na deis mpalitsa kai oxi taktiki(proswpika toulaxiston ...gousta einai auta)
Εδώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και ένα πρόβλημα: Είναι πολύ πιο δύσκολο να δεις και να εκτιμήσεις τη τακτική σε άμυνες και ειδικότερα σε αμυντικογενείς καταστάσεις όπως το χθεσινό ματς. Δεν φαίνεται στο άπειρο μάτι. Εγώ πχ. που είμαι της τακτικής κτλ τα μισά που είπε ο zonalmarking (πραγματικά διαβάστε το λινκ που έδωσε ο Kelldorain να μάθετε μουρινομπαλίτσα) δεν τα πήρα χαμπάρι όταν έβλεπα τον αγώνα αλλα τώρα που τα διάβαζα ήμουν κάπως "ωχ ναι, όντως". Όχι τίποτα άλλο βλέπουμε και τα λάθη του Χάρη Μαρκόπουλου της μπάλας και γελάμε! ( <-- έπρεπε, για να είναι σωστό αθλέτιξ ποστ)
δεν θα ξερεις που να μοιρασεις μπινελικια και καταρες
Έχουμε έτοιμη λύση: στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
jack the ripper
29-04-2010, 22:58
ναι ρε δε διαφωνω..προφανως και μια χαρα στησιμο εξουδετερωσε τα παντα κλπ κλπ.το διαβασα το αρθρο και οντως γαμησε...απλα εμενα δε μαρεσουν γενικα τακτικες κλπ..προτιιμω αναρχο παιχνιδι gung ho και οτι κατσει :P
Ολα καλα και ακομα και εμεις που γουσταρουμε Μπαρτσελονα απο τα 3,5 μας χρονια δεν εχουμε προβλημα να παιζει η Ιντερ στον τελικο και ακομα και να το παρει κιολας, απο τη στιγμη που δεν παιζει το σιχαμα του Μερσισαιντ (οχι η Εβερτον), αλλα καποιος να βγαλει απο το τοπικ αυτους που αντιμετωπιζουν ΚΑΙ το ποδοσφαιρο ως προλεταριατο, δεν ειναι δυνατον να μπαινουμε να διαβαζουμε για ΜΠΑΛΑ και να διαβαζουμε για το ποσο τρεντι ειναι η Μπαρτσελονα και τι καλα που αποκλειστηκε επειδη την γουσταρει καθε τρεντης, worst λογος εβερ να υποστηριζεις μια ομαδα. Μεταλ φορεβερ γιεα
nothingman
29-04-2010, 23:36
προφανώς δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει η λέξη "προλεταριάτο" και καλό θα ήταν να μην τη χρησιμοποιείς απλά και μόνο επειδή δε σου έρχεται οποιαδήποτε άλλη με πάνω από πέντε συλλαβές στο μυαλό.
σε ευχαριστώ ε.
Δεν αναφερομανε σε σενα, πρωτον, δευτερον ξερω πολυ καλα τι σημαινει και την χρησιμοποιησα οπως ακριβως ηθελα, παρακαλω ομως!
Και το "αποκλειστηκε" χρησιμοποιησα και ειναι 5 συλλαβες παντως!
nothingman
29-04-2010, 23:44
καλά ναι προφανώς, το "ευχαριστώ" ήταν σε περίπτωση που συμμορφωνόσουν με τις οδηγίες μου.
εξήγησέ μου σε παρακαλώ τότε γιατί "προλεταριάτο" και όχι "προτεκτοράτο" ή "μπακλαβάς" ή οποιαδήποτε άλλη λέξη.
fixxxer
μιλα μας λιγο για τη καυλα σου για τη barca, 3 χρονων
ετρωγες και το κολατσιο απο κανα φλουφλη στο νηπειαγωγειο με φανελα ρεαλ ?
καλά ναι προφανώς, το "ευχαριστώ" ήταν σε περίπτωση που συμμορφωνόσουν με τις οδηγίες μου.
εξήγησέ μου σε παρακαλώ τότε γιατί "προλεταριάτο" και όχι "προτεκτοράτο" ή "μπακλαβάς" ή οποιαδήποτε άλλη λέξη.
Βρες ποιος μιλαει σαν επαναστατης, αντικομφορμιστης και αδικημενος εργατης που η Μπαρτσελονα του κοψε το επιδομα σε ενα θρεντ για ΜΠΑΛΑ πρωτα. Μετα θα σου πω στο μσν.
nothingman
29-04-2010, 23:59
"εντάξει".
(καλά να πάθω)
Ζιοβάνι: "Χίτλερ ο... Φαν Xάαλ" (http://redplanet.gr/html/ent/159/ent.269159.asp) :touched:
ο ΘΕΟΣ μιλησε
ειμαστε ολοι ιντερ
Magellan
21-05-2010, 18:17
ιντερ λοιπον
Αύριο λέει έχουν απεργεία τα πρακτορεία γι αυτό πάτε ποντάρετε τα σπίτια σας στην Ίντερ σήμερα ε
Akatanomastos
22-05-2010, 23:16
milito = jesus