PDA

View Full Version : Champions League 2009-2010

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7

Odonian
19-08-2009, 17:50
τωρα ο ματος ειναι προς παραχωρηση η οχι? εχω μπερδευτει ..

Φέτος έχουν κοπεί οι διαρροές από την ομάδα και οι ΑΡΔ γράφουν οτιναναι. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι προς παραχώρηση, εκτός αν έρθει πολύ καλή πρόταση (κάτι που ισχύει για σχεδόν όλους της ομάδας όμως, εκτός από τους αγορασμένους φέτος).

Tyler_Durden
19-08-2009, 18:33
ωρα να πω κι εγώ την αποψάρα μου

-ΑΝ μπει ο Σισέ δεξιά (δηλαδή AMR με βελάκι τέρμα μπροστά) μιλάμε για μια απο τις μεγαλύτερες παπαριές που θα μπορούσε να κάνει ο 10κάτες. Ο Σισέ είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ γαμώ το κερατό μου!!!! Δεν έχεις πάρει τέτοιο παίχτη για να παίζει πάνω στη γραμμή και να του βγαίνει η γλώσσα να μαζεύει τις γαμω-γιόμες του μαλακοβύντρώματος. Τον έχεις να σου κάνει το γκόλ, αφου προηγουμένως τον έχεις τροφοδοτήσει κατάλληλα (ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ με την μπάλα κάτω). Επίσης αν σώνει και καλά πρέπει να μπεί ένας επιθετικός δεξιά, ας μπεί ο Σάλπι, που απο την καταστροφή που τρώει το παλικάρι να παίζει εξτρέμ τα τελευταία 2 χρόνια, ξέρει την θέση καλύτερα

-Γιατί σε τέτοιο μάτς το μαλακοβύντρωμα έχει καβατζάρει θέση και δεν τον κουνάει κανένας; Γιατί να μην είναι ο Μπίαρσμιρ αυτός που θα πλαισιωθεί (αναγκαστικά) με έναν απο τους Κατσουρ, Ζιλμπέρτο; Αν υποθέσουμε οτι πρέπει να κατεβάσουμε αμυντική διάταξη μπετό, τον μαλάκα τον ΚΑΡΚΙΝΟ, τι τον θέλουμε;

---------------είναι καλός στόπερ;
---------------διώχνει με ακρίβεια;
---------------δεν κάνει ποτέ γκέλες σε σημαντικά ματς;
---------------έχει τρελό σωματότυπο και θα κλείσει χώρους;
---------------είναι που ψυχολογικά αυτά τα δύσκολα ματς τα έχει;
---------------παίζει στην φυσική του θέση;
---------------έχει γρήγορες επιστροφές;
---------------είναι μπακ που σκοράρει συχνά απο τα στημένα και μπορεί να δόσει επιθετικές λύσεις;

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΠΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ;;;

Κατά τα άλλα, είναι ίσως η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω για μπάλα με τον φίλο Φόρντ.

Daffy
19-08-2009, 18:50
http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/20090722/20/4159484532-22072009200701.jpg

:pink::pink::pink:

n'guemo vs arsenal

Odonian
19-08-2009, 19:00
Για τον Σισσέ θα δείξει αν πιάσει αυτό που θέλει να κάνει. Ποντάρει ότι αν ξεκινάει από δεξιά δε θα έχει μαν του μαν ή το μπακ δε θα ανέβει ποτέ (και ακόμα και έτσι δεν είναι και ο καλύτερος αμυντικός στο σύμπαν απότι κατάλαβα) με αποτέλεσμα να είναι πιο ελεύθερος από το να παίζει ανάμεσα σε 2 στόπερ που θα ασχολούνται με την πάρτη του. Ή θα αναγκαστεί το ένα από τα δυο αργά στόπερ να βολοδέρνει στα αριστερά. Με το δεδομένο πάντα ότι πάμε για αντεπιθέσεις, μην κολλάς στο που παίζει ο καθένας, ο Σισσέ θα περιμένει τη μεγάλη μπαλιά (ελπίζω στο χορτάρι) για να μπει περιοχή, απλά θα ξεκινάει από δεξιά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και ο Σάλπι που πρεσάρει συνέχεια να πιέσει την πρώτη πάσα, κάτι που ο Σισσέ δύσκολα θα κάνει. Προφανώς μπορεί να βγει μαλακία το σχέδιο, αλλά με μια φωνή από τον πάγκο αλλάζει.

Για τον Βύντρα δε μπορώ να πω πολλά. Είναι ο πιο γρήγορος στις "στροφές" που έχουμε και γι αυτό τον βάζει πάνω στους δαιμόνιους επιθετικούς της Ατλέτικο. Προφανώς ισχύουν πολλά από αυτά που γράφεις, αλλά εγώ δε θα ήθελα σήμερα τον Σουηδό μέσα - είναι πολύ εύκολο να έρθει μια 5ρα και να τον απαξιώσουμε και αυτόν, κάτι που παραλίγο να γίνει με τον Σιμάο όταν τον εξέθεσε ο Ιμπραίμοβιτς, χωρίς να το αξίζει ο έρμος. Ο Λουκάς πόσο να απαξιωθεί πλέον; :D

Γενικά πάντως άμυνα με Ζιλμπέρτο και Μπίερσμιρ ενάντια σε αυτή την ταχύτατη επίθεση θα ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον και αστείο. Ο Καντέ αν ήταν ο κανονικός παίκτης που μας έλεγαν και όχι παλτουδιά, θα ήταν χρήσιμος σήμερα πχ. Ούτε ο Κατσουράνης έχει τα μαν του μαν που απαιτούνται για σήμερα, άσε που αν δεν είναι στον άξονα με τον Μάτος, πώς θα βγει η μπαλιά που θέλεις στον Σισσέ;

SpiritCrusher
19-08-2009, 19:31
Χμ κάτι πήρε το αυτί μου πως έβαλε το Σισσέ εκεί γιατί εκείνο το μπακ συνήθως φεύγει επίθεση και μερικές φορές ξεχνιέται κιόλας λίγο ορ σάμθινγκ. Αν ισχύει τότε είναι "λογικό" ρίσκο.

Daffy
19-08-2009, 20:10
an milame gia ton pernia,nai einai ligo mpountalas kai lino

Odonian
19-08-2009, 23:38
Μεγάλο ματς. Παίξαμε καλά γενικά και διαβασμένα, παρά τη διαφορά ποιότητας κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες πάνω κάτω. Απλά τα παλικάρια τους μπροστά δεν παίζονται. Υστέρησε τρομερά ο Μουν, ο οποίος για να ανεβαίνει είναι καλός σχετικά, αλλά πίσω έγινε ρόμπα. Γκολάρες όμως και ίσως αξίζαμε το Χ έστω.

GG*
19-08-2009, 23:40
http://www.polyepiplo.gr/images/silva.JPG

:wave:

Odonian
19-08-2009, 23:41
Αυτόν έχεις;

freak brother
19-08-2009, 23:42
ενα δεξι μπακ ζηταω.. ζηταω πολλα?

JnB
19-08-2009, 23:45
Ίσως και ένα στόπερ

Mitsmann
19-08-2009, 23:46
και κανα τερμα δεν ειναι ασχημα.

Odonian
19-08-2009, 23:46
Όταν ο διαιτητής χτυπάει τη μπάλα δεύτερη φορά, λέει ο εκφωνητής του iTV: "the ref has had a good match today"

χαχαχ θεούλης

έντιτ: Δείτε τις φάσεις Άρσεναλ, τρελό γέλιο. Δυο γκολ κατά λάθος, 2 πιθανά μπέναλτυ υπέρ Σέλτικ...

GG*
19-08-2009, 23:57
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ

Abruzzi
20-08-2009, 00:06
ενα χ το αξιζαμε αλλα δε γαμιεται,δε νομιζω να γινοταν κατι εξω ουτως ή αλλως

μεταγραφες πισω ε,μη ξεχνιομαστε

Mitsmann
20-08-2009, 00:12
να ρωτησω κατι, διχως ιχνος εμπαθειας.
πως ακριβως αξιζατε το Χ?

ο αλλος εχει βγαλει Φορλαν, Αγκουερο, Μαξι Ροντριγκεζ και οι Ισπανοι ψιλο-ψωλαρουν μετα το 1-3.
εχει ενα χαμενο τετατετ, εχει τη στραβοκλωτσια του ελευθερου Σιμαο στο 0-0, εχει 5-6 φασεις ακομα. Δεν αναφερω το δοκαρι, γιατι μπηκε στα καπακια γκολ.

Τεσπα. οπως το βλεπει καποιος.

Odonian
20-08-2009, 00:25
Αν μετρήσεις τις φάσεις θα δεις ότι δεν είχαμε μεγάλες διαφορές. Είναι καλύτερη ομάδα και φάνηκε, αλλά οι ευκαιρίες που λες δεν είναι τόσες πολλές υπέρ τους - έτσι θα παίρναμε ένα Χ έτσι κι αλλιώς, όχι με υπεροχή.

Για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο που είχε και κατηφόρα, έκαναν το γκολ και ένα σουτ ακόμα ενώ εμείς είχαμε το σουτ του Σισσέ και το ακυρωθέν γκολ που ήταν ελάχιστα οφ σάιντ. Ακόμα και τη στραβοκλωτσιά να μετρήσουμε για ευκαιρία, δεν αξιοποίησαν την κατοχή τους.

Abruzzi
20-08-2009, 00:26
http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/pao_atletico14_b.jpg

Odonian
20-08-2009, 00:28
Έφερε και τα κότερα.

Mitsmann
20-08-2009, 00:28
Αν μετρήσεις τις φάσεις θα δεις ότι δεν είχαμε μεγάλες διαφορές. Είναι καλύτερη ομάδα και φάνηκε, αλλά οι ευκαιρίες που λες δεν είναι τόσες πολλές υπέρ τους - έτσι θα παίρναμε ένα Χ έτσι κι αλλιώς, όχι με υπεροχή.

Για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο που είχε και κατηφόρα, έκαναν το γκολ και ένα σουτ ακόμα ενώ εμείς είχαμε το σουτ του Σισσέ και το ακυρωθέν γκολ που ήταν ελάχιστα οφ σάιντ. Ακόμα και τη στραβοκλωτσιά να μετρήσουμε για ευκαιρία, δεν αξιοποίησαν την κατοχή τους.

οκ, αλλα μου λες για ακυρωθεν γκολ οφφσαιντ (καθαρο) ως ευκαιρια.
τεσπα, μπορει να τα βλεπω εγω λαθος.

Odonian
20-08-2009, 00:33
Κι εσύ μου λες ένα σουτ που ποτέ δεν έγινε. :razz:

Όπως και να 'χει λίγα πράγματα έκαναν μέχρι να ανοίξει το παιχνίδι και μετά κάναμε κι εμείς αρκετά. Δεν μπορώ να κρίνω ποιο έπρεπε να είναι το σκορ, δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτά, αλλά αν είχε μπει του Καραγκούνη δε θα μιλούσαμε για άδικο σκορ.

Tyler_Durden
20-08-2009, 01:57
Κι εγώ πιστεύω οτι το Χ θα μπορούσε να έχει έρθει, και να είναι και δίκαιο αποτέλεσμα. Τα γκολ που δεχτήκαμε δείχνουν άλλη μια φορά το προφανές: οτι η άμυνα της ομάδας είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις κάτω απο τις υπόλοιπες γραμμές, και δεν μπορεις να στηριχτείς πάνω σε περιστασιακά πειράματα (αν και σήμερα σε γενικές γραμμές βγήκαν) για να αντιμετωπίσεις πρωτοκλασάτες αντίπαλες επιθέσεις. Επίσης μετά το σημερινό ξεβράκωμα του Moon ελπίζω να υπάρξει πάλι καμια σκέψη τουλάχιστον για Σειταρίδη, γιατι με τον αφρικανό δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. Σχετικά με πιθανότητες πρόκρισης, δυστυχώς δεν δίνω πάνω απο 40%. Ωστόσο, απο τη στιγμή που η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ καταφέρνει 2-0 μέσα στους τυροσερίφηδες, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς ένα 2-0 εκει μέσα (λέμε τώρα) ;

freak brother
20-08-2009, 02:03
αμα ο λετος βρει προπονητη να τον κανει ποδοσφαιριστη και οχι τσιρκο.. φευγει κατευθειαν για ρεαλ μπαρτσα.

Odonian
20-08-2009, 02:08
Κι εγώ θέλω ένα δεξί μπακ, αλλά όχι τον σειταριδη.

freak brother
20-08-2009, 02:08
Κι εγώ πιστεύω οτι το Χ θα μπορούσε να έχει έρθει, και να είναι και δίκαιο αποτέλεσμα. Τα γκολ που δεχτήκαμε δείχνουν άλλη μια φορά το προφανές: οτι η άμυνα της ομάδας είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις κάτω απο τις υπόλοιπες γραμμές, και δεν μπορεις να στηριχτείς πάνω σε περιστασιακά πειράματα (αν και σήμερα σε γενικές γραμμές βγήκαν) για να αντιμετωπίσεις πρωτοκλασάτες αντίπαλες επιθέσεις. Επίσης μετά το σημερινό ξεβράκωμα του Moon ελπίζω να υπάρξει πάλι καμια σκέψη τουλάχιστον για Σειταρίδη, γιατι με τον αφρικανό δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. Σχετικά με πιθανότητες πρόκρισης, δυστυχώς δεν δίνω πάνω απο 40%. Ωστόσο, απο τη στιγμή που η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ καταφέρνει 2-0 μέσα στους τυροσερίφηδες, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς ένα 2-0 εκει μέσα (λέμε τώρα) ;
το να περασουμε ειναι λιγοτερο απο 10% το οτι παιζαμε χωρις δεξι μπακ και με μισο τερμα.... καλο το αποτελεσμα , με σωστες προσθηκες πισω θα ηταν αλλιως τα πραγματα... ακομα περιμενω να ξυπνησει ο σισσε.

Entrancemperium
20-08-2009, 02:09
Eγώ το μόνο που έχω να πω και επαναλαμβάνομαι δυστυχώς είναι ότι το πρόβλημα στα δεξιά είναι τιτανομεγιστοτεράστιο μπροστά στο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας! Ξεκινάμε με μείον ένα παίχτη γιατι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ είναι όσο πρώην ποδοσφαιριστής είναι και Η Γιούρκας που έχει να παίξει μπάλα από το Euro_2004_σήκωσέ_τo_τo_τιμημένο! Το παιδί δεν κάνει πραγματικά, τον τσάκωσα σε φάση να πάει να κάνει κοντρόλ από γιόμα και άνετος του φεύγει το κοντρόλ λες και είναι ερασιτέχνης.. Καλά αμυντικά είναι clown το παληκάρι, περισσότερο και από το μεταλά Βάσκο..
Ααααα και είμαι ενάντια στο Γιούρκας έτσι; Κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα.. Αφού δε γουστάρει να παίξει μπαλίτσα ο Γιούρκας για ποιό γαμήδι λόγο να υπογράψει;
Κατά τ' άλλα ο Δομάζος γραφικός, θυμίζει κάτι από τη γραφικότητα του Ασλάνίδη για τους Μπάοκζ..
Εuropa League λοιπόν!

jack the ripper
20-08-2009, 02:24
πριν λιγο γυρισα απο ΟΑΚΑ
νταξ ωραιο ματς..δεν εχω παραπονο γενικα απο την ομαδα..τα δωσανε ολα...πιεσανε προσπαθησανε αλλα δεν...ατομικα λαθη ορισμενων παικτων εδωσαν τα γκολ στην ατλετικο...η πλακα ειναι οτι σημερα το κεντρο της αμυνας ηταν καλο(πολυ καλος ο ζιλμπερτος) αλλα ηταν πραγματικα τραγικα τα ακρα με πρωτο και χειροτερο τον μουν(αυτον που ειχα πει οτι ετρωγε τις πιτσες το σαββατο :P) ....
σιμαο επισης κακος....
λετο ωραιος.....
πιθανοτητες δεν εχουμε πανω απο 10% οπως ειπε και ο φρικ...ελπιζω σε μια μεταγραφη τουλαχιστον για την αμυνα....ειτε στο κεντρο ειτε στα δεξια(ή τουλαχιστον στα δεξια ας δωσει ευκαιριες στο μικρο τον μαχλελη στο πρωταθλημα)...
α και ελπιζω να μη σνομπαρουμε το γιουροπα λιγκ...με σοβαροτητα μπορουμε να παμε μακρια

Abruzzi
20-08-2009, 02:26
ο λέτο εξελίσσεται απροσδόκητα στην καλύτερη μεταγραφή μας φέτος

jack the ripper
20-08-2009, 02:31
ιντιντ..με το που μπαινει παιζουμε πιο ορθολογικα γενικα...σταματανε οι ΑΠΕΙΡΕΣ γιομες για τον Σισε ως ενα βαθμο και παιζουμε πιο στρωτα...νταξ ορισμενες φορες την ταλαιπωρει αλλα ακομα δεν εχω φτασει στο σημειο να λεω αντε με το μαλακα με τις σβουρες βγαλτον εξω...να δουμε πως θα συνεχισει

επισης καλο θα ηταν κατι να γινει με τη θεση του τερματοφυλακα ειτε εκ των εσω ειτε το γεναρη...δλδ ο γκαλινοβιτς το μονο που κανει ειναι να πιανει τα φυσιολογικα οπως ενας συνηθισμενος νορμαλ γκολκιπερ..ΕΝΑ να σωσει και να λες: Πω τι επιασε ο θεος γαμησε κλπ κλπ δε εχει γινει

GG*
20-08-2009, 03:37
χαχαχαχαχ εχω κλασει στα γελια

sold out λεει στο οακα και μεσα 55000 κοσμο...μαζικη παλι η προσελευσητου λαου της ευρωπαναθας:moutza:

οι γυροβολιες του ταβερνιαρη που χαιρεταγε παιδακια-πατσολες και λοιπους εμετους ολα τα λεφτα
σαν τσατσα που κανει δημοσιες σχεσεις ηταν-το σαν ειναι πλεονασμος

οι αιμοβοροι χουλιγκανς της αλογοτροφης την επεσαν και σε δεκα φουκαραδες ισπανους στο μοναστηρακι μπας και αποδειξουν οτι δεν ειναι πουστηδες αλλα ματαια

οι πεντακοσοι τσαμπατζηδες που θα πανε ισπανια για τη ρεβανς βλεπω να κρυβονται σε πορτ μπαγκαζ αλλα ενταξει,πρωτη φορα ειναι?θυμαστε ετσι?

ο αλλος λεει δικαιουμαστε το χ-αλλο ματς εβλεπε

ο τζιμπριλ μεγαλη εμφανιση παλι-μαλακες τους πιασατε τους μασσαλους χαχαχαχα

και σκαει και ο τυροκροκετιους τζανετακιους να πει για ευρωπουτανες την ωρα που τον ξεβρακωσανε στο σπιτι του...αν ηθελες σεριφ και εσυ να επαιρνες την κουπα ρε γιδι(αν θυμασαι πως ειναι γιατι πανε και καποια χρονια)

Tyler_Durden
20-08-2009, 04:13
Αντε να πανηγυρίσεις μωρη λουλού το συλλεκτικό διπλό σου με τους τυρέηντζερς της μολδαβίας, κι άσε μας εμας, γιατι απο Σεπτέμβρη στους ομίλους, αυτά κομμένα. Σου 'ρχονται οι γνωστές σου πούτσες και οι τεσσαροπεντάρες.Θα μιλήσει για καναπέδες και ευρώπη ο κλόουν με τις 7αρες και τους αποκλεισμούς απο κύπριους απο τον αυγουστο.... Αι στα τσακίδια

GG*
20-08-2009, 04:37
στο καναπεδακι σου γρηγορα που μου ηθελες και ομιλους....και μην βγαζεις γλωσιτσα γιατι ο τεν κατε και οι υπολοιποι αντρακλες της παιανιας μπορει να παρεξηγησουν....

freak brother
20-08-2009, 05:47
ρεεεεεεε παρε τον γαμια σου τον κετσπαγια προπονητη και πηγαινε τσ λ με την παικτουρα τον Ντιογκο των 10 μ και μην ασχολεισαι με μας. ευκαιρια τωρα που θα περασετε για νεες εποποιιες ...

δεν ηταν ο φιλιπο ινζαγκι... δεν ηταν ο ζινεντιν ζινταν... ξερεις εσυ...:wink:

GG*
20-08-2009, 06:01
εσενα σε παραδεχομαι,εισαι θαυμα της φυσης

με την ψωλη του αγκουερο στο στομα και καταφερνεις να μιλας:thumbsup:

πηγες γηπεδο ή δεν βρηκες εισητηριο λογω sold out?

μαζεψε τα φλοκια απο τη μουτσουνα σου και στο καναπε σου και εσυ γρηγορα

warlord mkII
20-08-2009, 08:58
Πέρασα πάρα πολύ ωραία, είδα ωραία μπάλα. Χάσαμε και αυτό το περιμέναμε έτσι κι αλλιώς. Ο Τεν Κάτε χτες νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά. Από κει και πέρα: Όχι άλλο Γκουφίνοβιτς και Μουν (και Βύντρα αλλά όχι για χθες). Αυτά και είμαστε σούπερ, τώρα είμαστε ξεβράκωτοι.

Κατσουράνης υπερπαίχτης. Ρε θα συμπαθίσω τον Λέτο...

Kelldorain
20-08-2009, 10:24
Ζιλμπέρτο στόπερ του βγήκε πάρα πολύ, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και φαίνεται πόσο κακή είναι η υπόλοιπη άμυνα. Διαβαζα ότι ο Σιμάο θα κυνήγαγε τον Αγκουέρο, τελικά τον πήρε ο Σίλβα και ο Σιμάο ήταν στο Φορλάν (απαιτούμε άμεση επιστροφή Γιάννη Γκούμα για πιο λεπτομερή ρεπορτάζ). Αυτό δεν βγήκε και τόσο γιατί στο β ημίχρονο ο Φορλάν έβγαινε από την περιοχή, τραβούσε έξω τον Σιμάο και άδειαζαν χώροι και γενικότερα αποδιοργανώταν το κέντρο. Στο 1-1 το ματς μου θύμησε λίγο Βιγιαρεάλ και ουσιαστικά ίδια εξέλιξη είχε. Μουν αθλιότατος, δεξί μπακ άμεσα (προφανώς όχι Γιούρκα), Κατσουράνης ψιλοάφαντος, Σισέ δεν τον βοηθάει καθόλου όπως παίζει επιθετικά η ομάδα, τουλάχιστον όμως σκοράρει ο Σαλπιγγίδης.
Το καλό για τον Παναθηναικό είναι ότι στο πρωτάθλημα αποκτάει το πλεονέκτημα που είχε ο περυσινός Ολυμπιακός, δηλαδή πιο εύκολα ευρωπαικά ματς άρα μικρότερη κόπωση του ρόστερ προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στα εγχώρια ματς

Raven Lord
20-08-2009, 14:19
εγώ βλέπω ότι καταντήσαμε ολλανδική ομάδα. επιθετικά σχετικά καλά, άμυνα σκορποχώρι. ο μουν ήταν τραγικός χτες, αλλά πιστεύω φταίει όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας για τα χάλια μας, πράγμα που είναι θέμα προπονητή. γίνομαι κουραστικός, αλλά θα επαναλάβω ότι αμυντικά τα έχουμε πάει πολύ καλύτερα με πολύ χειρότερους παίκτες.

και στο γυρισμό ακούω στο ραδιόφωνο τον κλαριτζή να λέει κάτι για "ελληνική ομάδα" και "μικρό μπάτζετ" που δε συναγωνίζεται την ατλέτικο και να κλαίει και να οδύρεται. ρε καραγκιοζάκο, όταν κερδίζαμε τη γιούβε, την άρσεναλ και τη μπαρτσελόνα είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ?

Raven Lord
20-08-2009, 14:54
επίσης, ο γελοίος γιατί θυμήθηκε το μάτος και το χριστοδουλόπουλο στο πιο δύσκολο ματς και αφού τους έχει σπάσει την ψυχολογία με τη συνεχή παραγκώνιση? μήπως για να τους εκθέσει χειρότερα? ποιος θα είναι ο επόμενος? ο νίνης? θα τρώμε καμιά πούτσα από τον εργοτέλη και θα τον θυμηθεί για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά?

warlord mkII
20-08-2009, 15:06
Ρε συ χαλαρωσε. 3 επισημα εχουμε παιξει. Και μενα πολλα απο αυτα που κανει ο Τεν Κατε δεν μου αρεσουν αλλα εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας. Φετος ειναι καλυτερα που δεν θα παιζουμε champion's league. Απλα ειναι χαζομαρα να βλεπεις οτι πονας στο δεξι μπακ και να σφυριζεις αδιαφορα (για μενα και αριστερα ποναμε αλλα δεν γινεται να τα αλλαζεις ολα με τη μια) και να εχεις παρει εναν κεντρικο αμυντικο και να μην τον εμπιστευεσαι γιατι είναι... 23 χρονων!!! Χειροτερα τον καις αφηνοντάς τον στο πάγκο.

Raven Lord
20-08-2009, 15:12
για 'μένα η περίοδος χάριτος έχει εξαντληθεί από καιρό. ο τύπος συμπληρώνει 14-15 μήνες στην ομάδα. δε νομίζω να αλλάξει χαρακτήρα σε αυτή την ηλικία. καίει πολύτιμους παίκτες με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. και τονίζω ότι το χειρότερο είναι η ανικανότητά του να διαχειριστεί καταστάσεις - πέρα από την προσκόλησή του σε ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο που προσωπικά δε με συγκινεί καθόλου. δεν είναι θέμα έλλειψης γνώσεων ή κακής προετοιμασίας.

Mitsmann
20-08-2009, 15:20
η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα να βαζει τον ...χριστοδουλοπουλο, το μονο πραγμα που ειπα (και οχι σαν ολυμπιακος) ηταν ΛΟΛ και ΡΟΦΛ, αλλα μετα οι οπαδοι Τεν Κατε θα σου πουν "χα, αλλα ειχε την ευκαιρια εκει, καλα το διαβασε το ματς και την αλλαγη ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ"¨οποτε, τι νοημα εχει.

freak brother
20-08-2009, 15:26
και γω εκραξα με την αλλαγη του μακη..:oops:

Tyler_Durden
20-08-2009, 15:33
Φετος ειναι καλυτερα που δεν θα παιζουμε champion's league.

Αδερφέ δεν ξέρω τι λες, αλλά σε καμια περίπτωση δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι. Ο Παναθηναικος είναι ΜΕΓΑΛΟΣ συλλογος και τέτοιες σκέψεις δεν του πρέπουν. Πολύ περισσότερο απο όλους εμας που τον αγαπάμε. Δηλαδή πόση διαφορά θα υπάρχει απο πλευράς φυσικής κατάστασης που θα παίζουμε Εuropa League απο το CL, έτσι ώστε να την εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα? Και στην τελική, όσες φορές μας έκατσε τέτοια φάση είδες καμια διαφορά; Αντίθετα το να μην μπούμε στο CL δίνει και το δικό μας μερίδιο στα φράγκα στους απογόνους του 6ου στόλου, και μας στερεί την δυνατότητα για την παρουσία σε μια διοργάνωση που θα μπορούσε η ομάδα να έχει τη μέγιστη δυνατή προβολή. Για να μην παρεξηγηθώ, κατάλαβα την λογική που το είπες, αλλά όταν είσαι μεγάλος συλλογος δεν πρέπει να κάνεις τέτοιες διακρίσεις/επιλογές. Παίζεις για το καλύτερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση. Φαντάζεσαι ποτέ τον μπασκετικό Παναθηναικο να λέει φέτος δεν μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρωλίγκα, πάμε μόνο για το Πρωτάθλημα; Νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω

freak brother
20-08-2009, 15:47
με την φετινη ομαδα προπερσι το παιρναμε παντως το ουεφακι... :headbang:

Mitsmann
20-08-2009, 16:00
Αντίθετα το να μην μπούμε στο CL δίνει και το δικό μας μερίδιο στα φράγκα στους απογόνους του 6ου στόλου,

σιγουρα ηταν ο 6ος? μηπως ηταν ο 17ος?
δε θυμαμαι καλα, για πες.

τρομπες.

Ford Prefect
20-08-2009, 17:40
Ωραίο ματς. Δίκαιο αποτέλεσμα. Προφανώς πρέπει να επικεντρωθείτε Γιουρόπα και πρωτάθλημα, προφανώς και είναι βλαξ ο Τεν Κάτες. Αυτά.

Ο Στόλος όλος μέσα στον κώλο σας μπάι δε γουέι.

FIXXXER
20-08-2009, 22:15
Den exo dei oute deuterolepto apo ta duo mats, alla TI POUTSA HTAN AUTH?

Odonian
20-08-2009, 23:19
Γιατί άμα έβλεπες θα είχε διαφορά;

Ο Τεν Κάτε πήγε να πλακωθεί με τον Σπυρόπουλο. Να, εδώ είναι ένας καλός λόγος να τα χώσουμε στον Ολλανδό.

GG*
21-08-2009, 01:05
γιατι πλακωθηκαν-δεν του εκατσε?

Odonian
21-08-2009, 01:54
ΡΟΦΛ

Entrancemperium
21-08-2009, 02:20
Mε αυτά τα θεματάκια (Σπυρόπουλος) και ένα ας πουμε κακό αποτέλεσμα στην Κρήτη και με δεδομένη την μη πρόκριση στο Τσου - Λου γιατί πιστεύω ότι ο Τεν Τεν την άλλη βδομάδα μάλλον θα έχει πρόβλημα ανεργίας;

Raven Lord
21-08-2009, 03:16
γιατι πλακωθηκαν-δεν του εκατσε?

στη γωνία με το ματος κι αυτός

ελπίζω σε πρόβλημα ανεργίας και χωρίς στραπάτσο στην κρήτη

Odonian
21-08-2009, 03:57
Γι αυτά τα θέματα έχει ευθύνη ο Τεν Κάτε, όχι για τον αποκλεισμό (σχεδόν σίγουρα) από το CL. Οι επιλογές τού βγήκαν όλες και οι αλλαγές το ίδιο, δε φταίει αν η ομάδα δεν έχει καλύτερο δεξί μπακ από τον Μουν. Αν όμως δεν έχει μάθει να κάνει κριτική με τρόπο που να μην τα παίρνει ένας από τους καλούς και φιλότιμους παίκτες της ομάδας (και ας μην έκανε το καλύτερο του παιχνίδι) μετά από τόσους μήνες, δε βλέπω δύσκολο να πάρει πόδι. Όποιος έρθει πάντως, την ίδια ομάδα θα παραλάβει, με τα ίδια κενά. Ακόμα και οι αγαπημένοι της Παναθηναικής αντιπολίτευσης να έμεναν (πχ Ίβανσιτς) η ομάδα παραμένει με ελλείψεις πίσω.

Mitsmann
21-08-2009, 09:12
αν ειναι να τον φανε και ολα αυτα, δεν καθονται να χασουν κι απ τον Εργοτελη για να γινει πιο γρηγορα? [/χο χο χο]

warlord mkII
21-08-2009, 09:39
Το φετινό δεν έχει προηγούμενο... Δηλαδή τι θέλετε, να ξαναγυρίσει ο Τζίγγερ και ο Βέλιτς και να έχουμε παιχταράδες σα το Μίτου και τον Ζουτάουτας? Και προπονηταράδες σα τον Μπάκε? Είχατε δει ποτέ Σισέ με τη προηγούμενη διοίκηση? Ρε σεις ακόμα Αύγουστος είναι...
Στο θέμα Σπυρόπουλου, ο ΤΚ έχει 100% δίκιο. Κάνει χοντρή μαλακία στο 3ο γκολ ο Σπυρο και δουλειά του προπονητή είναι να του το επισημάνει. Ποδοσφαιρική ομάδα είναι, όχι κολλέγιο για του μιλάει στον πληθυντικό ο προπονητής... Αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου. Σιγά το θέμα.
Από την ημέρα του 3-1 με τη Σπάρτα, έχουν λυσσάξει όλοι και το παραμικρό το γιγαντώνουν. Κάθε μέρα γκρίνια, μιζέρια και πόλεμος. Δεν παίζει ο Μάτος? Ο καραγκιόζης ο ΤΚ τον έθαψε. Παίζει ο Μάτος? Ε μας πως να βρει ρυθμό. Βάζει τον Ζιλμπέρτο χαφ? Ανύπαρκτος, περιπατητής κλπ. Τον βάζει στόπερ? Λείπει ο Ζιλμπέρτο από τα χαφ... Εδώ διαστρέβλωσαν 10000% τη δήλωση Κατσουράνη για να φτιάξουν κλίμα και βγήκε ο Κατσουρ και τους έκανε ρόμπα... Ουφ.
Και εντάξει οι δημοσιοκάφροι τη "δουλειά" τους κάνουν. Αλλά να τα αναπαράγει η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών είναι τραγικό... Σκασμός λοιπόν από όλους μας (κάτι Δομάζοι πχ).

Mitsmann
21-08-2009, 09:59
δηλαδη τωρα θα ειμαι εμπαθης αλλα :

Ο Βραζιλιάνος μέσος στην κουβέντα που είχε με τον Αντωνίου ζήτησε να μάθει αν τελικά θα τον αφήσει η ομάδα να φύγει. Προχθές δεν πήρε απάντηση, αλλά χθες οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τεν Κάτε άναψε οριστικά το «πράσινο φως» στη διοίκηση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου.

ας πουμε οτι ισχυει, μιλαμε για τον Ματος.
δηλαδη βαζει ενα παικτη στο ματς με ατλετικο που τον εχει παραγκωνισει ο ιδιος και στα καπακια την αλλη μερα αναβει πρασινο φως να φυγει.

ε μπορει να λετε οτι ειναι μεγαλη προπονηταρα, αλλα εγω λεω οτι παιρνει ναρκωτικα.

Raven Lord
21-08-2009, 14:42
ας πουμε οτι ισχυει, μιλαμε για τον Ματος.
δηλαδη βαζει ενα παικτη στο ματς με ατλετικο που τον εχει παραγκωνισει ο ιδιος και στα καπακια την αλλη μερα αναβει πρασινο φως να φυγει.

ε μπορει να λετε οτι ειναι μεγαλη προπονηταρα, αλλα εγω λεω οτι παιρνει ναρκωτικα.

ε, αυτό ακριβώς... (κοίτα που συμφωνώ με gayρους :P )

Odonian
21-08-2009, 14:57
Με τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, δε νομίζω ότι περιμένει να χρειαστεί ξανά τόσα αμυντικά χαφ ταυτόχρονα. :P

Kelldorain
21-08-2009, 15:58
Ο Τεν Κάτε πήγε να πλακωθεί με τον Σπυρόπουλο. Να, εδώ είναι ένας καλός λόγος να τα χώσουμε στον Ολλανδό.

Βασικά αν έγινε όπως λένε τα ρεπορτάζ σήμερα, τότε μόνο άδικο δεν έχει ο Τεν Κάτε

freak brother
21-08-2009, 16:18
αμα εγινε τετοια μανουρα με τον σπυρο , τον μουν επρεπε να τον πυροβολισει ... και τεσπα προπονητης ειναι καλα εκανε και εκραξε τον παιχτη...αλλα οταν δεν εχεις μπακ απ οθτε δεξια ουτε αριστερα... γαμας την ομαδα ετσι.

Odonian
21-08-2009, 16:21

Βασικά αν έγινε όπως λένε τα ρεπορτάζ σήμερα, τότε μόνο άδικο δεν έχει ο Τεν Κάτε

Συμπάθα με, αλλά πώς τα λένε τα ρεπορτάζ σήμερα;

Kelldorain
21-08-2009, 16:27
Συνοπτικά: ο Τεν Κάτε έκανε (αυστηρές όντως) παρατηρήσεις στο Σπυρόπουλο για το ματς, ο Σπυρόπουλος είπε ότι όντως έκανε λάθη αλλά πιστεύει ότι συνολικά είχε καλή απόδοση και μετά ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, πήγε ο Σπυρόπουλος με απειλητικό ύφος και είπε του Τεν Κάτε "δεν θα μου μιλάς εμένα έτσι, θέλω να με σέβεσαι". E και μετά ο Κάτε άρχισε τα fuck off κλπ :P

Psilocybe tea
21-08-2009, 16:46
ayta pros ta exw ta ebgale o goumas fadazomai.

freak brother
21-08-2009, 17:00
lucky guess ... ο Αλεξανδρος?

Odonian
21-08-2009, 19:41
Συνοπτικά: ο Τεν Κάτε έκανε (αυστηρές όντως) παρατηρήσεις στο Σπυρόπουλο για το ματς, ο Σπυρόπουλος είπε ότι όντως έκανε λάθη αλλά πιστεύει ότι συνολικά είχε καλή απόδοση και μετά ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, πήγε ο Σπυρόπουλος με απειλητικό ύφος και είπε του Τεν Κάτε "δεν θα μου μιλάς εμένα έτσι, θέλω να με σέβεσαι". E και μετά ο Κάτε άρχισε τα fuck off κλπ :P

Το αυστηρές είναι στο ότι τον είπε ηλίθιο πχ; Γιατί άλλο να τα λέμε αυτά εμείς οι σκληρόπετσοι στο ι αρ, άλλο να στο λέει το αφεντικό σου στη δουλειά. Ακόμα και να ξαναπήγε, τα φακ οφ δεν επιτρέπονται νομίζω.

freak brother
21-08-2009, 20:02
ο κοουτς ειναι κατι παραπανω απο το αφεντικο σου στην δουλεια... ειναι σαν να εισαι φανταρος και να σου πει ενας ταξιαρχος ηλιθιο... εχεις το δικαιωμα να του την πεις... απλα μετα θα φας επικ πουτς.

Kelldorain
21-08-2009, 20:47
Πάντως ο Νικολογιάννης, που κράζει Τεν Κάτε γενικά, δεν γράφει ότι τον είπε ηλίθιο, του είπε ότι έκανε ηλίθιο λάθος και ότι έπαιξε σαν ερασιτέχνης, λεπτομέρειες anyway

FIXXXER
25-08-2009, 01:28
Edo pou ta leme, an apodeixthei oti einai ilithios, tote den einai vrisia.

Odonian
25-08-2009, 03:42
Α ωραία, δεν έχω βρίσει ποτέ στο ι αρ.

Ford Prefect
25-08-2009, 11:48
Εύχομαι επική πρόκριση με γκολάρες Λέτου να σκυλιάσει ο Σώκος να πάρουμε εξτρέμ της προκοπής.

Προβλέπω άδοξη ήττα. Ας βάλει Νίνη μέσα, αξίζει το ρίσκο.

jack the ripper
25-08-2009, 21:09
δαρλας αριστερα? :|:|:|
επισης να δουμε νινη αντι σαλπιγγιδη...

στην πρωτη προφανως εχω ενσταση η δευτερη ουτε κρυο ουτε ζεστη....

VirusXI
25-08-2009, 21:50
ο ψηλός ευχήθηκε πάντως.

www.mitsotakis.net

Odonian
25-08-2009, 22:33
Τους έκατσε το γκολ και παίζουν σβηστοί οι άλλοι. Έχουμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα. Αλλά οκ, δεν έχει σημασία.

stam and the witches
25-08-2009, 22:37
Τα τελευταία 20 λεπτά παίζουμε σα σχολική ομάδα.

Ο Σαλπιγγίδης που είναι; Οέο;

jack the ripper
25-08-2009, 22:44
tragiko lathos vyntra
o cisse kalo einai na arxisei na vazei kana plase syntoma...

sariegi filotimos
leto episis

oli i deksia meria na petaxtei sta skoupidia omws plz kai thanks....kai o gabriel kai o moon na fygoune na pane allou

Odonian
25-08-2009, 22:45
Το λάθος μου φάνηκε πιότερο του Μουν.

Sotos_The_Tequiler
25-08-2009, 22:46
Νίνης επίσης πολύ καλός, Κατσουράνης σταθερά δυνατός

jack the ripper
25-08-2009, 22:47
Το λάθος μου φάνηκε πιότερο του Μουν.

prepei na tin ksanadw ti fasi...giati eixa epikentrwthei na dw pws skata katafere kai tin esteile mesa...pantws kia etsi na einai opws ta les exoume na kanoume me ti maxi tou patou e :P

Odonian
25-08-2009, 23:08
Ο Νίνης θα κάνει καλό πρωτάθλημα πιστεύω.

Sotos_The_Tequiler
25-08-2009, 23:19
Ο Νίνης θα κάνει καλό πρωτάθλημα πιστεύω.

αν αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει ποτέ ο τεντεν...

Odonian
25-08-2009, 23:23
Θα παίξει ρε, ο Ίβανσιτς που λέγαμε ότι δεν έπαιξε καθόλου, είχε 15 συμμετοχές. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, θα πάρει ευκαιρίες και αν παίξει καλά θα μείνει βασικός. Υπάρχει χώρος στο 10.

Sotos_The_Tequiler
25-08-2009, 23:26
μακάρι να παίξουν τα πιτσιρίκια γιατί από τα ονόματα δε βλέπουμε χαΐρι...
να φύγουν! να πάνε αλλού!

jack the ripper
25-08-2009, 23:40
http://i.goal.com/files/images/stats/goal/player-images/63/5063_200x250.jpg

Entrancemperium
26-08-2009, 00:18
http://i.goal.com/files/images/stats/goal/player-images/63/5063_200x250.jpg
Αυτό ακριβώς.. Κάνουμε γαργάρα τόσα χρόνια και τον αστείο και ερασιτέχνη Γκαβαλίνοβιτς..
Ειλικρινά, περιμένω Άλεξ στον επόμενο, γιατί για μεταγραφή θα τους πάρει περισσότερα χρόνια να το αποφασίσουν και από το να πάρουν DC της προκοπής!

geologiko_karoto
26-08-2009, 00:58
http://img40.imageshack.us/img40/6493/vidratletiko.jpg

Raven Lord
26-08-2009, 01:53
0

μόνο σαριέγκι τίμησε το ψωμί που τρώει... άντε και ο λέτο του πρώτου και ο σάλπι ότι πρόλαβε. ο μουν ξανά-μανά ανύπαρκτος. μέχρι κι ο γκάμπριελ όταν γύρισε δεξί μπακ φάνηκε λίγο. τι να πεις όμως... επιμένω ότι υλικό υπάρχει και είναι θέμα προπονητή.

attila
26-08-2009, 04:45
για τον γκαλινοβιτς γιατι δεν μιλαγε κανενας τοσο καιρο?

Sotos_The_Tequiler
26-08-2009, 06:59
για τον γκαλινοβιτς γιατι δεν μιλαγε κανενας τοσο καιρο?

Κανείς δεν περίμενε να κάνει τόσες παπαρίτσες μαζεμένες...
στο παρελθόν έκανε παρόμοιες αλλά γενικά ήταν πιο σταθερός. Το φετινό του ξεκίνημα ήταν λίγο "ό,τι να'ναι"

Mitsmann
26-08-2009, 07:59
μμ, λαθος για μενα.

ο Γκαλινοβιτς ειναι κλασσικοτατη περιπτωση τερματος που αμα ξεκινησει στραβα το ματς μπορει να τρωει και τσιχλοφουσκες.

Odonian
26-08-2009, 15:25
Δεν φάγαμε και πολλά γκολ από γκέλες του, αλλά αυτό δεν είναι αποτέλεσμα ικανότητας ιδιαίτερης, αλλά ελληνικού πρωταθλήματος. Πιάνει τα νορμάλ, τρώει τα δύσκολα.

Edit: Έχει γίνει πολύ φασαρία για το πόσο άθλιος ήταν και καλά ο ΠΑΟ στα δυο παιχνίδια κλπ από τον τύπο. Μεγάλη βλακεία κατά τη γνώμη μου, το μόνο που έγινε είναι να φανεί η διαφορά δυναμικότητας. Αν υπάρχουν Φορλάν στο ελληνικό πρωτάθλημα, εγώ δεν τους έχω δει. Ομάδες επιπέδου Ατλέτικο, που ξέρουν ότι πρέπει να παίξουν για να σε νικήσουν αλλά μπορούν να το κάνουν κιόλας και έχουν και κίνητρο είναι σχεδόν απίθανο να τις πάρει ελληνική ομάδα. Σαφώς πιο εύκολο να κάνεις διπλό στην Ίντερ πχ στη διάρκεια των ομίλων.

Τέτοιο πόλεμο από παντού είχαμε καιρό να δούμε. (c)

GG*
26-08-2009, 16:14
πεστα
ΜΟΥΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ:D

Mitsmann
26-08-2009, 16:23
τρομερος πολεμος. καθαρα ακατανοητος.

στηριζουμε Οδονιαν και -ΦΥΣΙΚΑ- Τεν Κατε.

Sotos_The_Tequiler
26-08-2009, 16:23
...Τέτοιο πόλεμο από παντού είχαμε καιρό να δούμε. (c)...

μη διαβάζετε εφημερίδες ρε, ή τουλάχιστον μη τις παίρνετε στα σοβαρά. Μόνο για διασκέδαση είναι.

Entrancemperium
26-08-2009, 16:46
Ρεεεε δε νομίζω ότι κράζει κανείς για το αποτέλεσμα ή για τον αποκλεισμό ή για τις δυο ήττες..
Η όλη γκρίνια έγκειται σε σκαλώματα του Τεν Τεν που καταντάνε εκνευριστικά και σε βάζουν στο τριπάκι να αναρωτιέσαι πόσα κιλά ναρκωτικά παίρνει μερικές φορές..
Είμαι υπέρμαχος της φιλοσοφίας του, τον θεωρώ από τους πολύ καλούς προπονητές στο να διαβάσει αντίπαλο και να τον κλειδώσει (φάνηκε πέρυσι στο Τσου Λου) αλλά φανερά εγωιστή και κομπλεξικό. όπως επίσης και τραγικό σε μεταγραφικό σχεδιασμό.. Γιατί νομίζω ότι είνξαι και δικό του θέμα οι μεταγραφές και όχι μόνο του Μr Daddy ή του Αντωνίου..

Επομένως το κόλλημα με το δεξί μπακ είναι αδιανόητο λες και ο Μoon έδειξε κάτι το τόσο φοβερό για να τον στηρίξει τόσο πολύ φέτος..

Άκυρος φυσικά για τη συμπεριφορά προς ποδοσφαιριστές που νομίζω όλοι μας θα ήθελαν να τους βλέπουν στην ομάδα.. Ματος και Ιβανσιτς π.χ.

Για μένα εντελώς μα εντελώς άκυρος στο θέμα Δαρλάς - Σπυρόπουλος - τιμωρία Σπυρό - καψόνι σε παίρνω στη Μαδρίτη αλλά θα παίξει ο άκυρος που μου τον φορτώσανε τελευταία στιγμή και θα αυτοαναιρεθώ κιόλας λέγοντας ότι ήταν και πολύ καλός πραγμα που φυσικά είναι αστείο..

Εμφανές ότι ο Cisse θα πάει άκλαφτος εντελώς χωρίς μπαλαδόρο από πίσω του να του σπρώχνει κάθετες, ο Καραγκούνης ΔΕΝ είναι γιαυτό, ο Νίνης ίσως από το υπάρχον ροστερ μπορεί και ίσως ο οικοδόμος.. Ο Ιβ ούτε κατα διάνοια δοκιμάστηκε σε αυτό το ρόλο..

Έχω την εντύπωση ότι ίσως αν οι τσαντίλες και οι τσακωμοί και οι εμπάθειες και τα σκαλώματα συνεχιστούν μάλλον η αλλαγή Τεν Τεν είναι επιβεβλημένη γιατι για πρώτη φορά φέτος πιστεύω ότι έχουμε αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ σε σχέση με το γαύρο όσον αφορά την κατάκτηση πρωταθλήματος..

jack the ripper
26-08-2009, 17:01
οτι ειπε ο απο πανω..συμφωνω σε ολα σχεδον

αττιλα για τον γκαλινοβιτς και εγω και καποιοι ακομα πρεπει να ειχαμε πει οτι το μονο που κανει ειναι να πιανει τα βασικα...δυσκολη αποκρουση δε νομιζω να θυμαται κανεις....
για αυτο ας δοκιμασει σε κανα ματς πρωταθληματος κανεναν απο τους αλλους γκολκιπερς μπας και δειξει κατι καλυτερο..

Odonian
26-08-2009, 17:04
τρομερος πολεμος. καθαρα ακατανοητος.

στηριζουμε Οδονιαν και -ΦΥΣΙΚΑ- Τεν Κατε.

Sorry, αλλά δε θεωρώ πόλεμο τα σχόλια τα δικά σας, λίγο χεσμένους σας έχω σε ότι αφορά τη γνώμη σας για τον ΠΑΟ. Μιλάω για τους δικούς μας.

@ Entrancemperium

Όλοι κάνουμε κριτική στην ομάδα και στον προπονητή, δε μιλάω γι' αυτό. Είπα αυτά που θεώρησα λάθος για τον Τεν Κάτε στα ματς με τη Σπάρτα, έχω δηλώσει και τη γνώμη μου ότι χρειαζόμαστε δεξί μπακ κλπ. Από αυτό μέχρι να βάζει η ντερμπυ τον σημερινό τίτλο για ένα ματς που στράβωσε όπως στράβωσε στην πρώτη φάση της Ατλέτικο και που είχαμε και 3-4 ευκαιρίες ενάντια σε εξαιρετική ομάδα στην έδρα της, ε πάει μακριά. Είναι της άποψης ότι αν παίρναμε ένα στόπερ με 3 μύρια (να σαν τον μελμπεργκ), ξαφνικά αυτά δε θα γινόσαντο, κάτι που εγώ θεωρώ αστείο - η Ατλέτικο έριξε μια όμορφη πεντάρα στην διαστημική Μπάρτσα πχ.

Οι υπέρμαχοι του Τεν Κάτε πλέον δεν αφήνουν να κάνεις καμιά κριτική γιατί είσαι με τους κακούς που πολεμάνε την ομάδα, οι αντίπαλοι του (περισσότερους τέτοιους έχουμε εδώ) δε δέχονται να πεις ότιδήποτε περί ψυχραιμίας και χρόνου - ο μιτς με έβαλε στο στρατόπεδο του Τεν Κάτε πχ. Και όλα αυτά όταν ως τώρα έχουμε αποκλεισμό της Σπάρτα, λογικές ήττες από Ατλέτικο και τριάρα στον Εργοτέλη. Έχουμε λάθη στο κοουτσάρισμα αλλά και πετυχημένες ιδέες, όπως το στήσιμο στο πρώτο με την Ατλέτικο.

Παράλληλα οι γαυροι μιλούσαν για "σοβαρότητα" και "επικίνδυνα παιχνίδια" και άλλα τέτοια ένα μήνα, κάνοντας τα καφενεία που έχουν παίξει να φαίνονται πιο καλές ομάδες απότι είναι και οι αποκλεισμοί τους επιτυχία.

Mitsmann
26-08-2009, 17:11
σορρυ Οδονιαν απ τη μερια μας, αλλα εμεις δεν κανουμε κανενα πολεμο σε Τεν Κατε.

αν δε το εχετε καταλαβει γενικα, αποψη της συντριπτικης πλειοψηφιας των οπαδων οσφπ, ειναι να παραμεινει ο Τεν Κατε, και φυσικα κανεις εκ των κυριων αντιπαλων σας στο πρωταθλημα ελλαδας δε θελει να φυγει ο αγαπητος μαγειρας εντεκαδων.

Τωρα αν μεσα απ τον ΠΑΟ κανουν αντιπολιτευση, σαμποταζ και θελουν (για να παει ασχημα η παναθα) να φυγει ο Τεν Κατε, ε οκ, ο Τζιγγερ παντα αμπαλος ητανε, αν ειχε λιγο ποδοσφαιρικο νιονιο, θα πρεπε να καταλαβει οτι συμφερον του (μας, ολων τεσπα) ειναι να μεινει ο Σεφ.

αυτα.

Mitsmann
26-08-2009, 17:14
οταν λετε "πετυχημενο σχεδιο" εναντια στην ατλετικο στο οακα τι εννοειτε?

εγω ειδα οτι φτιαχτηκαν "ειδικα πλανα" και "σουπερ μαγειρεματα" για να εμποδιστουν κατα σειρα οι Αγκουερο, Φορλαν και Μαξι Ροντριγκεζ και τελικα σκοραραν και οι 3.

χεχ.

jack the ripper
26-08-2009, 17:21
odonian ksekinaw legontas gia mia akoma fora oti sto telos tis prwtis xronias pou tethike thema proponiti(toulaxiston etsi fanike apo ta media) imoun yper tis paramonis...
ta perissotera arnitika tou ten kate den ta xrewnw toso gia to kooutsarisma alla perissotero gia tis metagrafes kai genika gia tin symperifora pros diaforous paiktes...matos,iv,darla spyropoulo
kai profanws oute lew oti an eixame ton apisteuto amyntiko tha pairname tin atletico...alla wstoso einai aparaitito mia prosthiki stin amyna(kyriws deksi back) prepei na ginei...twra an meta apo ena xrono kai kati pisteuei akoma oti eimaste plireis me autous tous paiktes ti na pw...
ektos an den einai thema paiktwn kai prepei na tous mathei autos pws na amynthoun swsta..kai se auti tin periptwsi exei euthini

Odonian
26-08-2009, 17:31
Ρε μιτσ σοβαρέψου λίγο. Θέλεις να πεις ότι σχόλια όπως

αν δε το εχετε καταλαβει γενικα, αποψη της συντριπτικης πλειοψηφιας των οπαδων οσφπ, ειναι να παραμεινει ο Τεν Κατε, και φυσικα κανεις εκ των κυριων αντιπαλων σας στο πρωταθλημα ελλαδας δε θελει να φυγει ο αγαπητος μαγειρας εντεκαδων

μπορεί ο οποιοσδήποτε οπαδός του ΠΑΟ να τα πάρει ως θετικά για τον προπονητή του; Αυτός είναι ο μόνος πόλεμος στον Τεν Κάτε που μπορείτε να κάνετε - αν βγαίνατε και λέγατε "το αρχίδι να φύγει" μάλλον καλό θα του κάνατε. Όπως και να 'χει η απάντησή μου ήταν στο "στηρίζουμε" που έγραψες και ήταν "χεστήκαμε" - ήδη σου απάντησα ότι δε θεωρώ πόλεμο τα σχόλια τα δικά σας, θετικά ή αρνητικά. Ο πόλεμος στον οποίο αναφέρθηκα είναι εσωτερικός.

Σκόραραν και οι 3 μάλιστα. Ήταν λάθος του προπονητή λοιπόν που ο Αγκουέρο πέρασε τα 2 μπακ μας και έβαλε γκολ. Οτιναναι.

Η γνώμη μου είναι ότι οι παικτες μας τόσο μπορούσαν ενάντια σε σαφώς καλύτερους - το στήσιμο της ομάδας ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να έχουμε για να χτυπήσουμε το ματς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε μέσα μόνο στόπερ και να έρθει 0-2 με ασφάλεια, αλλά έτσι είδαμε και μπάλα της προκοπής σχετικά και υπήρχε και μια ελπίδα να έρθει κάτι καλό. Έγιναν λάθη, δεν ήρθε, πάμε παρακάτω.

Όσο για τα ωραία περί μαγείρων, είδαμε μαγειρέματα με Ατλέτικο γιατί το σήκωνε το ματς - το ίδιο έκανε και πέρσι και έπιασε στο CL. Φέτος όμως δε νομίζω να κάνει τα ίδια, φαίνεται ότι η ενδεκάδα θα αρχίζει με κάμποσα ονόματα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα (Βύντρα, Μουν, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο, Σισσέ). Αν υπάρχει ευθύνη είναι που δεν έχει έρθει κάτι καλύτερο σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά δεν τελείωσαν οι μεταγραφές ακόμα.

Odonian
26-08-2009, 17:42
odonian ksekinaw legontas gia mia akoma fora oti sto telos tis prwtis xronias pou tethike thema proponiti(toulaxiston etsi fanike apo ta media) imoun yper tis paramonis...
ta perissotera arnitika tou ten kate den ta xrewnw toso gia to kooutsarisma alla perissotero gia tis metagrafes kai genika gia tin symperifora pros diaforous paiktes...matos,iv,darla spyropoulo
kai profanws oute lew oti an eixame ton apisteuto amyntiko tha pairname tin atletico...alla wstoso einai aparaitito mia prosthiki stin amyna(kyriws deksi back) prepei na ginei...twra an meta apo ena xrono kai kati pisteuei akoma oti eimaste plireis me autous tous paiktes ti na pw...
ektos an den einai thema paiktwn kai prepei na tous mathei autos pws na amynthoun swsta..kai se auti tin periptwsi exei euthini

Είπα τη γνώμη μου για Σπυρόπουλο πχ, ο Τεν Κάτε έχει ευθύνη που μίλησε έτσι. Αν αποφασίσουν να τον τελειώσουν λόγω της σχέσης του με τους παίκτες πχ, εμπιστεύομαι την κρίση όσων είναι κοντά και βλέπουν - δε θα πω τίποτα.

Ο Μάτος, όσο και αν μας αρέσει και τον αγαπάμε, δε χωράει στην ομάδα. Έχουμε αμυντικά χαφ κάθε είδους και στην Ελλάδα που είναι ο βασικός στόχος θα παίζει συχνά και ο Καρά εκεί για να χωράει ο Νίνης ή ο Χριστοδουλόπουλος μέσα. Ας φύγει δανεικός και το βλέπουμε.

Όσο για την πληρότητα, δεν τι έκανε ο γαυρος που δεν είχε παγκο πέρσι. Από τη στιγμή που δεν είχε ευρώπη να κουράζεται, μια χαρά έβγαλε τη χρονιά με 15 παίκτες. Πλήρεις από αυτή την άποψη είμαστε, δε θα γίνει και τίποτα τρομερό αν παίξει ο Μπίερσμιρ με τον Λεβαδειακό ξερωγω δεξί μπακ.

Η ομάδα είναι φανερό ότι έχει έλλειψη πίσω δεξιά (γιατί ο Μουν είναι λίγος). Πέρα από αυτό έχουμε το ρόστερ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Την είδαμε επειδή μπήκαν οι μέτοχοι ότι ξαφνικά θα πρέπει να έχουμε 2 ενδεκάδες που να παίρνουν πρωτάθλημα. Πήραμε τον Σισέ που είναι μικρός σχετικά, ο Λέτο το ίδιο, δεν είναι μεταγραφές ενός έτους. Έχουμε κάμποσους ακόμα μικρούς που πρέπει να παίξουν. Του χρόνου θα έχουμε όλους αυτούς και πάλι 2 μεγάλες μεταγραφές. Το σχέδιο είναι καλό για να φτιάξεις ομάδα με διάρκεια.

jack the ripper
26-08-2009, 17:59
σχετικα με το ματος αναφερομαι παλι στο μεταγραφικο σχεδιασμο...ξεκινησαμε τις μεταγραφες μας απο εκεινη τη θεση...οχι πως με χαλαει ο κατσουρανης...αλλα αν το παρουμε καθαρα απο αποψη αξιας ξερουμε ποιοι θα επρεπε να ειναι οι 2 επικρατεστεροι να μεινουν στον παγκο..ο ενας ομως παιζει καθε φορα
και εγω συμφωνω οτι το ροστερ ειναι επαρκες για να παρουμε πρωταθλημα...
ωστοσο αυτο δε σημαινει οτι ειναι και καλο..συμφωνα με το σχεδιασμο επρεπε τα 2 πρωτα χρονια να παρουμε 3-4 καλους παικτες(θεωρητικα καλους αν δεν τους δεις στο γηπεδο δεν μπορεις να βαλεις και το μπουτσο σου στη φωτια)
περυσι πηραμε 391040151 παικτες πολλοι απο τους οποιους παιζανε στην ιδια θεση(ιβ,χριστοδουλοπουλος,ρουκαβινα,κλευτον).απο περυσι ηταν γνωστα τα κενα στην αμυνα.αλλα ακομα κινηση σοβαρη(με εξαιρεση τον μπιερσμιρ που τον πιστευω) δεν εχει γινει..ευθυνη για αυτα εχει εκτος απο τον αντωνιου και ο τεν κατε(να σημειωθει οτι τον ματος τον ειχε ξεγραμμενο απο περυσι οπου προτιμουσε ακομα και τον τζιολη {ε ΛΟΛ } )

ενα ακομα μειον θα του δωσω αν δεν δωσει ευκαιριες σε μαχλελη...αλλο δεξι μπακ δεν εχεις(μεταγραφη δεν το βλεπω να γινεται)...και στην προετοιμασια εδειξε πολυ καλα στοιχεια....

Odonian
26-08-2009, 18:13
και εγω συμφωνω οτι το ροστερ ειναι επαρκες για να παρουμε πρωταθλημα...

Σε κάποια συμφωνώ, σε άλλα διαφωνώ, αλλά εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημά μου. Αν είναι επαρκές για το πρωτάθλημα, τι άλλο ζητάμε; Ένα ρόστερ που (πριν καν αρχίσει η χρονιά) θα μας δίνει τη σιγουριά ότι θα το πάρουμε 100%, δεν πρόκειται να έχουμε ποτέ. Παίζουν και οι άλλοι μπάλα και μάλιστα εδώ και κάμποσα χρόνια καλύτερη από μας.

Φέτος πρέπει ο κύριος Τεν Κάτε και όσοι επιμελήθηκαν των μεταγραφών μας να μας δείξουν μια ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα, αν δεν το κάνουν μπορούν να μας αδειάσουν τη γωνιά.

jack the ripper
26-08-2009, 18:17
Εγω βασικα θελω να δω και λιγη μπαλα :P προφανως και δε λεω να αρχισουν τις τριπλες και να χανουμε σε καθε ματς...αλλα ωστοσο μην ειμαστε με την ψυχη στο στομα σε καθε ματς και το παιρνουμε με 1-0 και πανηγυριζουμε γιατι θα ειμαστε πρωταθλητες
με εργοτελη αν εξαιρεσουμε το λετο που ηταν ΚΑΒΛΑ :P δεν παιξαμε τιποτα το ιδιαιτερο
πρεπει επιτελους να σταματησουμε τις γιομες..με το που παιρνει μπαλα βυντρα ή σαριεγκι γεμιζει αντι να τη δωσει στο κεντρο ή να μοιρασει παιχνιδι στα πλαγια

Entrancemperium
26-08-2009, 18:25
.....
πρεπει επιτελους να σταματησουμε τις γιομες..με το που παιρνει μπαλα βυντρα ή σαριεγκι γεμιζει αντι να τη δωσει στο κεντρο ή να μοιρασει παιχνιδι στα πλαγια
Για να γίνει αυτό δλδ να φτιάξει παιχνίδι ο DC πρέπει o DC να ξέρει μπάλα. Ο Σαριέγκι και μόνο στην ιδέα ότι ξέρει μπάλα μου έρχεται μια ιδέα από σκετς Σεφερλή. Ο Λούκυ (ελέω καριέρας ως δεξί μπακ-λολ) κάτι παλεύει αλλά είναι βλακάκος, γκαντεμόσκυλο γκαφατζής και δεν έχει ρε παιδί μου τη στόφα του ΗΓΕΤΗ ούτε για ομάδα 5x5!

Για να μοιράσουν παιχνίδι στα πλάγια πρέπει να έχεις μπακ που να σκοτώνουν, να τρέχουν να ξέρουν μπάλα, να τριπλάρουν, να τρώνε τον ασβέστη και να βγάζουν και καμιά σέντα της προκοπής.. Ο Σπυρό ίσως το έχει, αν και στην άμυνα υστερεί φοβερά, ο Μουν - ποιός Μουν ρεεεεεεεεεεε σοβαρευτείτεεεεεεεεεε- .

Custom User
26-08-2009, 18:28
Παπάρια dc. dmc θες. Και φυσικά άκρα, μπροστα και πίσω. Καταρχάς να διώξεις τον τζιλμπέρτο πάραυτα. Και να πεις στον Σαριέγκι ότι δε θα βγάλει αυτός την ασίστ για γκολ, ντε και καλά να βγάλει τη γιόμα κάθε φορά αυτός ο άνθρωπας.

jack the ripper
26-08-2009, 18:31
ε ναι αυτο το ξερω αυτο...για αυτο ειπα οτι η ομαδα δεν ειναι πληρης.γιατι ξερω οτι μπαλα καλη δυσκολα θα δω παρα μονο απο συγκεκριμενους παικτες

Raven Lord
26-08-2009, 18:41
Σκόραραν και οι 3 μάλιστα. Ήταν λάθος του προπονητή λοιπόν που ο Αγκουέρο πέρασε τα 2 μπακ μας και έβαλε γκολ. Οτιναναι.

ήταν λάθος του προπονητή που δεν είδε ότι έβλεπε ολόκληρο το γήπεδο στο 1ο ημίχρονο. ή μάλλον ότι ΔΕΝ έβλεπε (μουν). έπρεπε να έχει γίνει αλλαγή. επίσης, άλλο τραγικό λάθος από δεξιά, το οποίο επιβάρυνε την ήδη κάκιστη εμφάνιση του μουν, το ξεκίνημα το σισέ ως εξτρέμ. ευτυχώς, στο 20λεπτο το κατάλαβε και έβαλε σάλπι που μπορεί να μαρκάρει κιόλας.

πάντως, για όσα γράφονται έχω να πω ότι προσωπικά δεν μπορώ να μπω στη λογική "καλοί για να πάρουμε πρωτάθλημα". αυτό έκανε τόσα και τόσα χρόνια ο gayρος και τον κράζαμε. κύριοι μιλάμε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, δεν υπάρχει δικαιολογία ούτε η ευχέρεια της επιλογής στόχων. πάμε στα πάντα για το καλύτερο και αν έρθει η αποτυχία πρέπει να έρθει μετά από μάχη, όχι όπως χτες... η ομάδα του '96, δηλαδή, έπρεπε να μην κατέβει στα ματς με τον άγιαξ? μπήκε μέσα στο γήπεδο και έκανε το καλύτερο που μπορούσε. χάσαμε 0-3 στο ΟΑΚΑ. ε, και? πήρε και το πρωτάθλημα στα καπάκια δίνοντας δύσκολο και σκληρό ματς με την ΑΕΚ. την πολύ καλή ΑΕΚ της εποχής, όχι το σημερινό αεκάκι. ο κλαριτζής προφανώς δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται. δεν έχει καταλάβει ότι στα χέρια του έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ όλων των εποχών για την ομάδα και όμωςτο χαραμίζει. μία "είμαστε πλήρεις" - μία "πράσινο φως για σέντερ μπακ". μία "ναί στον καντέ" και στα καπάκια "δε μ'αρέσει". έχεις 5 σέντερ μπακ!!! θες και 6ο?!?!?!?! μάθε τους μπάλλα αν είσαι προπονητάρα. αποκλειέται να είναι "μυρωδιές" και οι 5.

ion_storm
26-08-2009, 18:48
μάθε τους μπάλλα αν είσαι προπονητάρα. αποκλειέται να είναι "μυρωδιές" και οι 5.

Οι 3,5 όμως είναι. Γιατί δεν έχουμε δει μπιεσμιρ και ο Σαριεγκι μερικες φορές θυμάται να παίξει.

Πάντως ο αποκλεισμός απο Ατλέντικο δεν ήταν και απρόσμενος. Απρόσμενο θα ήταν να περνάγαμε.
Λαθη του Τεν κατε είδαμε (και στον πρώτο αγώνα μερικά και στον δέυτερο με ενδεκάδα που κατέβασε). δεν έπαιξαν όμως και μετά το αυτογκολ (την αλλή φορά χατ -τρικ) του λουκαβυντρα κατά το λουκατονι.
Αν πάρουμε το πρωτάθλημα που μπορούμε να το παρούμε θέλω να δω σχόλια για τεν κατε. Για τον οποίο εδω και μια βδομάδα εκφράζω οτι μάλλον θα κάνει πολυ κακο με τα κολληματα με τους παίχτες. Να προπονεί ξέρει αλλά με τετοια συμπεριφορα δεν τον βλέπω να κρατάει.

Raven Lord
26-08-2009, 18:51
δυστυχώς, αν πάρουμε πρωτάθλημα (ΑΝ), πολλοί θα εθελοτυφλήσουν στο πόσο κακό θα έχει κάνει στην ομάδα.

για τα μπακ, προφανώς, ένας καλός σέντερ μπακ μπορεί να ανεβάσει και τον παρτενέρ του (βλέπε χένρικσεν). ο μπιάρσμιρ έχει τα στοιχεία. πότε θα τον δούμε να παίζει?!?!

Mitsmann
26-08-2009, 18:55
Ρε μιτσ σοβαρέψου λίγο. Θέλεις να πεις ότι σχόλια όπως

αν δε το εχετε καταλαβει γενικα, αποψη της συντριπτικης πλειοψηφιας των οπαδων οσφπ, ειναι να παραμεινει ο Τεν Κατε, και φυσικα κανεις εκ των κυριων αντιπαλων σας στο πρωταθλημα ελλαδας δε θελει να φυγει ο αγαπητος μαγειρας εντεκαδων

μπορεί ο οποιοσδήποτε οπαδός του ΠΑΟ να τα πάρει ως θετικά για τον προπονητή του;

Οχι, θελω να πω ομως οτι κανενα σκοτεινο κλιμακιο του Ολυμπιακου δεν θαβει τον Τεν Κατε για να αποδυναμωσει τον ΠΑΟ, γιατι η συντριπτικη μας πλειοψηφια (επετρεψε μου να ξερω 2-3 πραγματα παραπανω στο θεμα ε.) ψηνεται να μεινει αλλη μια χρονια.

κατα την αποψη μου, τα μαγειρεματα του θα στοιχησουν στον παο ΚΑΙ φετος στην ελλαδα.

Kelldorain
26-08-2009, 19:32
Αυτό που (λογικά) θα στοιχήσει στον Παναθηναικό είναι αυτή η γκρίνια που υπάρχει και γενικότερα η αμφισβήτηση του οτιδήποτε γίνεται από μερίδα του τύπου από τη στιγμή που έφυγε ο Τζίγκερ και έπειτα. Για μένα είναι πραγματικά αδιανόητο όχι το να γίνεται κριτική στον Τεν Κάτε αλλά το να τον κατηγορούν για ΟΛΑ, από τη στιγμή που έπαιξε πέρυσι ωραία μπάλα σε κάποια παιχνίδια, ευρώπη πήγε καλά και φέτος με τέτοιο ρόστερ αν συσπειρωθεί ο κόσμος έχει πάρα πολλές ελπίδες για πρωτάθλημα. Αυτό μάλιστα πολλές φορές οδηγεί σε επιτηδευμένες ανοησίες όπως το ότι δεν πήρε ευκαιρίες ο Ίβανσιτς ενώ στην πραγματικότητα έπαιξε στα μισά ματς του πρωταθλήματος, να κράζουν τον Κάτε που δεν βάζει Μάτος και όταν τον βάζει να κράζουν που τον έβαλε κ.ο.κ.

Ο πόλεμος που λέει ο Odonian όντως γίνεται μέσα από τον Παναθηναικό, μπορεί να υπάρχουν στο άλλο άκρο πχ οι gwfs αλλά τουλάχιστον αυτοί το γνωρίζουμε ότι είναι γραφικοί. Από την άλλη έχεις την δημοσιογράφο του mega να λέει ότι ο Τζίγκερ ξόδεψε 70 εκ για ενίσχυση του Παναθηναικού φέτος (!!!!!!), το Derby καθημερινά να πιάνει νέα επίπεδα πάτου, τα σάιτς να δημοσιεύουν τη σημερινή συνέντευξη Πατέρα και τα περισσότερα να "ξεχνάνε" να γράψουν ότι έκραξε τον Τζιόλη, τα παραδείγματα είναι άπειρα. 2-3 δημοσιογράφοι με σχετική γνώση του παρασκηνίου (Καρπετόπουλος, Βέργης κι άλλοι) έχουν υπονοήσει ότι υπάρχει πλάνο να φαγωθούν Κάτε και Αντωνίου και μετά ο Τζίγκερ να επιστρέψει σαν σωτήρας. Πραγματικά με αυτά που βλέπω τείνω να το πιστέψω και το χειρότερο για τον Παναθηναικό είναι ότι δεν κάτι τίποτα επικοινωνιακά.

Raven Lord
26-08-2009, 19:38
Για μένα είναι πραγματικά αδιανόητο όχι το να γίνεται κριτική στον Τεν Κάτε αλλά το να τον κατηγορούν για ΟΛΑ, από τη στιγμή που έπαιξε πέρυσι ωραία μπάλα σε κάποια παιχνίδια, ευρώπη πήγε καλά .

ε, όχι... πέρσυ παίξαμε 40-45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. θέλω 15 ματς που να μπορείς να πεις ότι παίξαμε πραγματικά καλή μπάλλα και πήραμε αποτέλεσμα.

Kelldorain
26-08-2009, 19:42
Πολύ πρόχειρα 2 ματς με Werder, Ίντερ, Βιγιαρεάλ έξω, Πάοκ μέσα στην κανονική διάρκεια και στα playoffs, Άρης μέσα, Άεκ έξω στα playoffs από τα "δύσκολα" ματς, προφανώς και υπάρχουν άλλα τόσα από τα πιο εύκολα, εξάλλου μιλάμε για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος χωρίς να χει σοβαρό σέντερ φορ. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι συνολικά η εικόνα του ήταν καλή. Απλά ήταν κατά πολύ καλύτερη από τον Παναθηναικό του Πεσέιρο που δεν μπόρεσα να δω ολόκληρο ματς πέρα από τα ντέρμπυ

Odonian
26-08-2009, 20:18
Αυτό που (λογικά) θα στοιχήσει στον Παναθηναικό είναι αυτή η γκρίνια που υπάρχει και γενικότερα η αμφισβήτηση του οτιδήποτε γίνεται από μερίδα του τύπου από τη στιγμή που έφυγε ο Τζίγκερ και έπειτα. Για μένα είναι πραγματικά αδιανόητο όχι το να γίνεται κριτική στον Τεν Κάτε αλλά το να τον κατηγορούν για ΟΛΑ, από τη στιγμή που έπαιξε πέρυσι ωραία μπάλα σε κάποια παιχνίδια, ευρώπη πήγε καλά και φέτος με τέτοιο ρόστερ αν συσπειρωθεί ο κόσμος έχει πάρα πολλές ελπίδες για πρωτάθλημα. Αυτό μάλιστα πολλές φορές οδηγεί σε επιτηδευμένες ανοησίες όπως το ότι δεν πήρε ευκαιρίες ο Ίβανσιτς ενώ στην πραγματικότητα έπαιξε στα μισά ματς του πρωταθλήματος, να κράζουν τον Κάτε που δεν βάζει Μάτος και όταν τον βάζει να κράζουν που τον έβαλε κ.ο.κ.

Ο πόλεμος που λέει ο Odonian όντως γίνεται μέσα από τον Παναθηναικό, μπορεί να υπάρχουν στο άλλο άκρο πχ οι gwfs αλλά τουλάχιστον αυτοί το γνωρίζουμε ότι είναι γραφικοί. Από την άλλη έχεις την δημοσιογράφο του mega να λέει ότι ο Τζίγκερ ξόδεψε 70 εκ για ενίσχυση του Παναθηναικού φέτος (!!!!!!), το Derby καθημερινά να πιάνει νέα επίπεδα πάτου, τα σάιτς να δημοσιεύουν τη σημερινή συνέντευξη Πατέρα και τα περισσότερα να "ξεχνάνε" να γράψουν ότι έκραξε τον Τζιόλη, τα παραδείγματα είναι άπειρα. 2-3 δημοσιογράφοι με σχετική γνώση του παρασκηνίου (Καρπετόπουλος, Βέργης κι άλλοι) έχουν υπονοήσει ότι υπάρχει πλάνο να φαγωθούν Κάτε και Αντωνίου και μετά ο Τζίγκερ να επιστρέψει σαν σωτήρας. Πραγματικά με αυτά που βλέπω τείνω να το πιστέψω και το χειρότερο για τον Παναθηναικό είναι ότι δεν κάτι τίποτα επικοινωνιακά.

Όπως τα λέει. Και τελικά αντί να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα, στην πρώτη γκέλα θα έχουμε μπινελίκια από την κερκίδα στον Βύντρα. Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα.

Ρέιβεν παραλληρείς. Πλέον δε σε ενδιαφέρει τι κάνει ο Τεν Κάτε, πάντα θα βρίσκεις κάτι κακό. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία, γιατί απλα θα κρυφτεί πόσο κακό έκανε στην ομάδα, γιατί ο ΠΑΟ δεν έτρωγε σίδερα με την Ατλέτικο. Από την άλλη, το ότι έτρωγε σίδερα με Ίντερ και Βέρντερ δεν έχει σημασία γιατί χάναμε στο πρωτάθλημα! Προτιμάς παπουτσεληδες και ομάδες που παίζουν για το μισό μηδέν για να έχεις δικαιολογία όταν χάνεις ένα ακόμα πρωτάθλημα; Κολληματίας ή όχι ο Τεν Κάτε προσπαθεί να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να μην σερνόμαστε όπως επί Πεσέιρο.

Εγώ γούσταρα τον Μουνιόθ πάντως. :razz:

jack the ripper
26-08-2009, 21:22
Εγώ γούσταρα τον Μουνιόθ πάντως. :razz:

και εγω :P:P
συνεχιζω λεγοντας σχετικα με το ποστ κελντ:
υπαρχουν 2 τυποι οπαδων που κανουν κακο στην ομαδα.ο ενας τυπος ειναι του στυλ gwfs οπως ειπες και ο αλλος ειναι αυτοι που κραζουν τα παντα.

ο τεν κατε εχει κανει καποια καλα πραγματα(φυσικη κατασταση, βελτιωση στην μπαλα απο πεσειρο πχ) και αρνητικα(μεταγραφες,σχεσεις με παικτες,ορισμενες οτι να ναι ενδεκαδες ..)
προφανως επειδη αποκλειστηκαμε απο ατλετικο δεν εγινε και κατι μιας και μιλαμε για μια σαφως καλυτερη ομαδα...

για τον ιβανσιτς τα ελεγα και εγω οτι για το αριστερο ακρο δε με τρελαινε γιατι ηταν λιγο φλωρακος
αυτο που λες για τον ματος ομως δεν ισχυει.και αφου τον εβαλε τον κραζαμε γιατι ειναι ακυρο να βαζει τον παικτη σε τοσο κρισιμο ματς για πρωτη φορα ενω ηταν με το ενα ποδι στην εξοδο..το ιδιο και για το δαρλα

τα ιδια λεμε βασικα ολη την ωρα :P ετσι και αλλιως και εγω ακομα στηριζω γιατι δεν ξερω αν την παρουσα χρονικη στιγμη ειναι οτι καλυτερο να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες...

Magellan
26-08-2009, 21:24
παιδια συγνωμη που σας το χαλαω

αλλα μηπως οι κουβεντα για το βαζελο να γινει σε αλλο τοπικ?

εδω λεμε για τσο και λο

:grin::grin:

jack the ripper
26-08-2009, 21:28
indeed...as ginei move sto thread autokritikis

Magellan
26-08-2009, 22:37
μεγαλη εμφανιση
μπραβο στην ομαδα που κραταει το 0
αν ειχαμε λιγο τυχη θα ειμασταν μπροστα στο ημιχρονο

δεν πειραζει
τους εχουμε!

jack the ripper
26-08-2009, 22:42
μπορειτε...εξυπνο παιχνιδι θελει μονο αλλα φαινεται οτι η αλεπου των παγκων θα βγαλει ασσο απο το μανικι στο δευτερο !!

Magellan
26-08-2009, 22:45
χαιρομαι που αν και βαζελος εισαι μαζι μας αυτες τις δυσκολες στιγμες

γενικα γελαει ο κοσμος

jack the ripper
26-08-2009, 23:22
τελικα μιλησε η εμπειρια του δεινου στραικερ

freak brother
26-08-2009, 23:28
θα δυσκολευτει λεει οποια ομαδα βρει μπροστα της στο γιουροπα λιγκ την σεριφ...:moutza::moutza::moutza:

Mitsmann
26-08-2009, 23:38
ΑΠΟΕΛ στους ομιλους ΛΟΛ.

η διοργανωση αρχιζει να κυπριοφερνει.
διαλυστε την.

Amnesiac.
26-08-2009, 23:38
Ιστορική νίκη του Ολυμπιακού, πραγματικά μεγάλη εμφάνιση εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αν εξαιρέσεις ορισμένες καλές προσπάθειες στο α' ημίχρονο, ούτε που φάνηκαν στο γήπεδο ο Μέσι και ο Ιμπραΐμοβιτς.

Μπράβο στον Τιμούρ για την άμυνα από μπετόν που κατέβασε, νομίζω με ένα ακόμα αμυντικό χαφ και ίσως και έναν κεντρικό αμυντικό που να κάνει τη διαφορά η ομάδα θα πετάει.

Mitsmann
26-08-2009, 23:40
πονανε τα μυαλα μου και τα ματια μου.

Kelldorain
27-08-2009, 00:34
Τι ήταν αυτό το πράγμα

Fireknight
27-08-2009, 00:51
eixe kai basketaki re

nothingman
27-08-2009, 01:33
εγώ γύρισα από το Κεδρόδασος σήμερα (και) για να πάω γήπεδο και δεν πήγα τελικά ευτυχώς οπότε πολύ λολ και λίγο φμλ, είμαι κάπως βλάκας, δε διαφωνώ. παρά το γεγονός λοιπόν πως δεν είδα το παιχνίδι τελικά ούτε τηλεοπτικά, εξακολουθώ να θεωρώ πως η μόνη λύση για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας, είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. έχω και επιχειρήματα να στηρίξω τον ισχυρισμό μου αν και είναι γνωστά πράγματα αυτά, μην επαναλαμβάνουμε και τα προφανή.

FIXXXER
27-08-2009, 01:40
Theloume Barcelona apo proto group gia na xortasoume theama, Alkmaar apo deutero gia na exoume kai kamia elpida, kai fusika Rubin Kazan apo tetarto xoris na mas xalaei i Unirea Urzitseni.

Stormrider
27-08-2009, 03:09
δεν εχω ξαναδει χειροτερο ολυμπιακο . δεν φανταζομουν ποτε τετοιο χαλι αυγουστο μηνα . αν μου ελεγαν πως σε καποιο παιχνιδι του ολυμπιακου Αύγουστο - Σεπτέμβρη μηνα θα φωναζε ο κοσμος " αλλιώς ονειρευόμαστε τον ολυμπιακο " θα του ελεγα " καλα μαλακας εισαι ? στον ολυμπιακο δεν γίνονται αυτα. "

χαηλάητς

τρεξιμο λεοναρτνο απο την μεγαλη περιοχη στο κεντρο βγαζοντας την μπαλα εξω

τραυματισμός γκαλετι -> "λουτσιανο γκαλετι" ολο το γηπεδο , ξεσηκωμός μετα απο ωρα στην κερκιδα -> αλλαγη γκαλετι με γκαλιτσιου -> πάγωμα κερκιδας για 4-5 λεπτα

Odonian
27-08-2009, 03:20
Ε θα ήθελε να τον δει κι αυτόν λίγο παραπάνω. Δεν είδα το ματς, γιατί κάνετε έτσι όλοι;

freak brother
27-08-2009, 05:30
δεν εχω ξαναδει χειροτερο ολυμπιακο . δεν φανταζομουν ποτε τετοιο χαλι αυγουστο μηνα . αν μου ελεγαν πως σε καποιο παιχνιδι του ολυμπιακου Αύγουστο - Σεπτέμβρη μηνα θα φωναζε ο κοσμος " αλλιώς ονειρευόμαστε τον ολυμπιακο " θα του ελεγα " καλα μαλακας εισαι ? στον ολυμπιακο δεν γίνονται αυτα. "

χαηλάητς

τραυματισμός γκαλετι -> "λουτσιανο γκαλετι" ολο το γηπεδο , ξεσηκωμός μετα απο ωρα στην κερκιδα -> αλλαγη γκαλετι με γκαλιτσιου -> πάγωμα κερκιδας για 4-5 λεπτα

για θυμησου τι εγινε περσι τον αυγουστο...

KoiliaSamprela
27-08-2009, 08:44
Κόντης και Χιώτης στο τσαμπιος λιγκ...
ναφ σεντ

Daffy
27-08-2009, 09:26
malli xioti k savvas poursaitidis sto tsoulou

MALISTA

Stormrider
27-08-2009, 14:56

χαηλάητς

για θυμησου τι εγινε περσι τον αυγουστο...

δεν έγινε τπτ πέρυσι τον αυγουστο . οταν τελείωσε το ματς με ανόρθωση υπηρχε μια παγωμαρα και μια μουρμουρα , αλλα γιουχα δεν επεσε . επισης χθες απο πρωτο ημίχρονο οταν γυρίζανε την μπαλα πισω υπήρχαν σφυρίγματα .

freak brother
27-08-2009, 15:15
περσι ειχε δωσει και ο θειος 10 μυρια για Ντιογκο και χρυσωσε λιγο το χαπι... φετος περιμενετε αριστερο χαφ εδω και κανα τριμηνο , λογικο... τεσπα ειδωμεν.

GG*
27-08-2009, 16:33
πονανε τα μυαλα μου και τα ματια μου.

AYTO.

ρε γεωργιανε μητσικωστα αν παιξουμε δηλαδη με την ρεαλ πως θα παιξει η ομαδα με φουνταριστο τον αβρααμ?

ενα ματσο σκατα χτες ολοι-κ' λιγαν ακουσανε

Abruzzi
27-08-2009, 16:37
ρε γεωργιανε μητσικωστα αν παιξουμε δηλαδη με την ρεαλ πως θα παιξει η ομαδα με φουνταριστο τον αβρααμ?

το καλυτερο το ειπε χτες ενας στον γεωργιου : "με 2 τερματοφυλακες"

freak brother
27-08-2009, 19:51
γαμω τους ομιλους... θα ειναι επικ φειλ να μη περασετε δευτεροι τουλαχιστον.

ion_storm
27-08-2009, 19:54
Τωρα δηλαδη θα αρχίσουμε να λέμε για την κωλοφαρδια του γαύρου στην Ευρώπη?

Kelldorain
27-08-2009, 19:56
Πολύ εύκολη κλήρωση, η καλύτερη δυνατή μαζί με όμιλο σεβίλλης. Οι όμιλοι:

1ος όμιλος

Μπάγερν Μ. (Γερμανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Μπορντό (Γαλλία)
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

2ος όμιλος

Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)
ΤΣΣΚΑ Μ. (Ρωσία)
Μπεσίκτας (Τουρκία)
Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

3ος όμιλος

Μίλαν (Ιταλία)
Ρεάλ Μ. (Ισπανία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)
Ζυρίχη (Ελβετία)

4ος όμιλος

Τσέλσι (Αγγλία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Ατλέτικο Μ. (Ισπανία)
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

5ος όμιλος

Λίβερπουλ (Αγγλία)
Λιόν (Γαλλία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)
Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία)

6ος όμιλος

Μπαρτσελόνα (Iσπανία)
Ίντερ (Ιταλία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)

7ος όμιλος

Σεβίλλη (Ισπανία)
Ρέιντζερς (Σκωτία)
Στουτγκάρδη (Γερμανία)
Ουνιρέα (Ρουμανία)

8ος όμιλος

Άρσεναλ (Αγγλία)
Άλκμααρ (Ολλανδία)
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)

GG*
27-08-2009, 19:57
o o ομιλος με σεβιλλη θα ηταν ο ιδεατος

μας τα χαλαει η λιεγη

Odonian
27-08-2009, 20:03
χαχ τι κωλοφαρδία είναι αυτή

Entrancemperium
27-08-2009, 20:07
Xαχαχα, πάντως έχει δίκιο ο GG*, ο τελευταίος όμιλος είναι γραφικότητα!
Χαλαρά παίζει και για πρώτη θέση, η Αρσεναλ είναι αποδυναμωμένη, νομίζω με ένα σοβαρό αριστερό χαφ παίζει πραγματικά και για πρώτη..
Εύχομαι να βγω τσεύτης και να μας χαρίσουν τις γνωστές στιγμές γέλιου που μας προσφέρουν χρόνια τώρα, αν και αυτή τη φορά άνοιξε το σουφρέτο!

Πάντως τα τρελά κονταροχτυπήματα (εκτός του ομίλου με Barca - Inter) αν προσέξετε, δεν υπάρχουν, λες και είναι κανονισμένο να ξεχωρίζει ο πρώτος του ομίλου..

warlord mkII
27-08-2009, 20:26
Η "αποδυναμωμενη" Αρσεναλ εχει βαλει 10 γκολ σε δυο αγωνες πρεμιερ λιγκ φετος παιζοντας διαστημικη μπαλα. Και η Αλκμααρ είναι πολυ καλη ομαδα με επιθεση φωτια. Η Στανταρ απλα καλη αλλα υπηρχαν και πολυ χειροτερες να κληρωθει ο γαυρος.

Απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια? Απο τη χθεσινη επικη εμφανιση?

Και οι 4 ομαδες φορανε ερυθρολευκα! Σιχαμα!

Abruzzi
27-08-2009, 20:40
κληρωση παναθηναικου κλασσικη

βεβαια ο τωρινος γαυρος δεν εχει ελπιδα ουτε εκει ε

jack the ripper
27-08-2009, 21:01
apo tis kalyteres dynates klirwseis...dld arsenal apo prwto group(mono i sevilla tha itan kalyteri) kai alkmaar apo deutero...
apo to teleutaio tous ekatse i deuteri triti dyskoloteri
me dedomeno oti stin alkmaar allakse proponitis den ti vlepw to idio kali me perusi
thewritika eiste to favori gia deuteri thesi...
vevaia me vasi ti xthesini sas emfanisi oute ponto de mazeuete

A kai na min ksexasw-->
sti net edeikse tis 10 SIMANTIKOTERES STIGMES TIS MEGALIS EURWPAIKIS ISTORIAS SAS..... E LOL

Tyler_Durden
27-08-2009, 21:30
Μόλις ήρθα απο διακοπές, οπότε κάνω μια μικρή παρένθεση για να πω για το ματς του ΠΑΟ την Τρίτη:

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/827462_b.jpg

ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!
:moutza:

Απο κει και πέρα τι να πεις; να κρίνεις συστήματα και τακτικές σε ένα ματς που τελείωσε πριν καν αρχίσει, μόλις απο το 4ο λεπτό;

Stormrider
27-08-2009, 21:35
με τα χαλια που εχουμε τωρα , δεν περνουμε ουτε βαθμο .

Odonian
27-08-2009, 21:36
Επιμένω ότι μεγαλύτερο λάθος κάνει ο Μουν στη φάση, είναι δουλειά του να μαρκάρει εκεί και όχι μόνο δεν ξέρει που είναι ο επιθετικός, χάνει και την κεφαλιά μόνος του. Ο Βύντρα τη στέλνει μέσα λόγω του μομέντουμ του και θα μπορούσε να το αποφύγει ίσως, αλλά ο Μουν είναι απλά απαράδεκτος.

Tyler_Durden
27-08-2009, 22:08
ρε συ δεν ειναι μονο αυτό. 5 χρόνια τώρα είναι η μαύρη τρύπα της ομάδας και το αυτογκόλ (4ο στην "καριέρα" του) είναι άλλη μια σταγόνα στον ωκεανό της γκάφας του. Είσαι κεντρικός αμυντικός ρε γαμώ την τρέλα μου, δεν γυρνάς την πλάτη στο τέρμα. Επίσης ο καρκίνος έχει ευθύνη και στο δεύτερο γκόλ, πριν ακόμη ο Γκαλινοβιτς υποδυθεί τον μαρμαρομένο βασιλιά, όταν στην αρχή της φάσης μπουρδουκλώνεται και παραπατάει και και αντί να μαρκάρει έστω όσο ξέρει να μαρκάρει, ο αγκουέρο κάνει απλά βόλτα μπαίνοντας στην άμυνα. Όσο για τον Μούν συμφωνώ. Άλλο "καμάρι" και του λόγου του....

Magellan
27-08-2009, 22:24
τελικα ο κροκους πηρε τον τιμουρι απλα επειδη ειναι κολοφαρδος

με τετοια χαλια ειμαστε χαλαρα 4οι

αντε 3οι αμα κανουμε την υπερβαση!!!

attila
27-08-2009, 23:17
Πάντως τα τρελά κονταροχτυπήματα (εκτός του ομίλου με Barca - Inter) αν προσέξετε, δεν υπάρχουν, λες και είναι κανονισμένο να ξεχωρίζει ο πρώτος του ομίλου..

1ος όμιλος
Μπάγερν Μ. (Γερμανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)

3ος όμιλος
Μίλαν (Ιταλία)
Ρεάλ Μ. (Ισπανία)

4ος όμιλος
Τσέλσι (Αγγλία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Ατλέτικο Μ. (Ισπανία)

5ος όμιλος
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Λιόν (Γαλλία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)

θες και αλλα?

Odonian
28-08-2009, 00:41
ρε συ δεν ειναι μονο αυτό. 5 χρόνια τώρα είναι η μαύρη τρύπα της ομάδας και το αυτογκόλ (4ο στην "καριέρα" του) είναι άλλη μια σταγόνα στον ωκεανό της γκάφας του. Είσαι κεντρικός αμυντικός ρε γαμώ την τρέλα μου, δεν γυρνάς την πλάτη στο τέρμα. Επίσης ο καρκίνος έχει ευθύνη και στο δεύτερο γκόλ, πριν ακόμη ο Γκαλινοβιτς υποδυθεί τον μαρμαρομένο βασιλιά, όταν στην αρχή της φάσης μπουρδουκλώνεται και παραπατάει και και αντί να μαρκάρει έστω όσο ξέρει να μαρκάρει, ο αγκουέρο κάνει απλά βόλτα μπαίνοντας στην άμυνα. Όσο για τον Μούν συμφωνώ. Άλλο "καμάρι" και του λόγου του....

Η γνώμη μου για τον Λουκά είναι ότι είναι χρήσιμος παίκτης για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όπου η άμυνα είναι κάπου στη σέντρα και ο αντίπαλος την πετάει μπροστά για αντεπιθέσεις. Ο Λουκάς τρέχει αρκετά για τη θέση του και κάνει τάκλιν για να κόψει αντεπιθέσεις. Επίσης στην ανάγκη ανεβαίνει λίγο πιο πάνω από τον μέσο σέντερ μπακ. Από κει και πέρα, όταν παίζουμε αμυντικά και πιεζόμαστε και τα σέντερ μπακ είναι κολλητά με τον τέρμα σε σημείο παρεξηγήσεως, παίζει συχνά στο όριο της γκέλας. Του Τεν Κάτε όμως του παπαριάσαμε τα μυαλά ότι Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που έχασε λόγω άστοχης (Σισσέ) και άχρωμης (Λέτο) επίθεσης και τα σπριντ του Κουτσιανικούλη (Καντέ, Βύντρα). Αν του λέγανε μπράβο Ολλανδέ, πάμε γερά πάλι Τσάμπιο Λιγκ, θα είχαμε άλλη ομάδα και διαφορετικό φορμάρισμα.

Αντίστοιχα πράγματα ισχύουν για τιμουρινιο που του είπανε ότι το Τσου Λου είναι το χόλι γκρέιλ.

Ford Prefect
28-08-2009, 00:46
Για το Σέριφ: Ό,τι είπε ο Μιτς.

Για κλήρωση: 3οι και αν. Αν ξυπνήσουν 6-7 δικοί μας που ακόμα δεν πήραν χαμπάρι ότι τέλειωσε η προετοιμασία και παίζουμε επίσημα συζητάμε και την 2η θέση. Αν παίξουν δε όπως και χθες, 4οι με 2-3 βαθμούς.

Μεταγραφές, του λέιτ νάου. Και να πάρουμε, μέχρι να δέσουν χέστα.

Τσίμπησε φράγκα ο Σώκος όμως φέτος καλά.

SpiritCrusher
28-08-2009, 02:34
ένα πρωτάθλημα που έχασε λόγω άστοχης (Σισσέ)

Λοιπόν αυτό το έχω ξανακούσει από βάζελο και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απλά αναπαράγετε δημοσιεύματα της derby ξέρω'γω. Λαστ γίαρ δεν είχατε τη καλύτερη επίθεση στη Super League με 51 γκολ; Αν έχετε την απαίτηση να βάζετε κάθε φάση τότε σόρρυ θα πρέπει να γίνετε Μπαρτσελόνα και όσο να'ναι δεν πρόκειται ποτέ να γίνετε.

Εκτός και αν σας πειράζει ότι είχατε μόνο ένα γκολ παραπάνω από τον γαύρο και απλά βγάζετε κόμπλεξ.

Odonian
28-08-2009, 03:42
Λες μαλακίες γιατί συγκρίνεις τι κάνανε οι άλλοι και όχι τι βλέπαμε στα ματς του ΠΑΟ. Είδαμε να χάνονται ευκαιρίες, απλά πράγματα. Αν θέλεις απάντηση με βάση τη στατιστική, τότε μπορεί να βάλαμε ένα πάνω από τον γαυρο αλλά ο γαυρος έκανε ρεκόρ χαμηλής παραγωγικότητας πέρσι. Τις αμέσως προηγούμενες χρονιές είχε 58, 62, 63, 54, 70.

Άρα άσχετα αν αυτή τη φορά το πήρε με 50 γκολ, τα τελευταία χρόνια ο πρωταθλητής έχει αρκετά πάνω από τα 51 που βάλαμε. Τη χρονιά που το πήρε ο ΠΑΟ, σκόραρε 62 φορές (με τον γαυρο να έχει τις 70 που έγραψα παραπάνω).

Άκου αναπαράγω την ντερμπυ.

GG*
28-08-2009, 04:03
ε καλα σου λεει οχι και ντερμπυ-μονο πρασινη πια...

SpiritCrusher
28-08-2009, 04:11
Μα μία από τις βασικές αρχές ενός πρωταθλήματος είναι το τι κάνουνε οι άλλοι. Αν μη τι άλλο το γεγονός ότι ο γαύρος το πήρε με ένα λιγότερο δείχνει πως ήταν καθαρά θέμα άμυνας, μην λέμε τώρα ότι σας έφταιγε η επίθεση σας. Αντί να σκάγατε τόσα χρήματα για Σισσέδες, ας αλλάζατε την αμυντική σας γραμμή.

Επίσης είπαμε, χαμένες ευκαιρίες θα βλέπεις πάντα. Άλλο όμως να είσαι σαν εμάς με Αγρίτη και Κίκο ρατον που δε μπορούν να βάλουν αυτογκολ και άλλο να βάζεις 2-3 γκολ και να σε πειράζει που δεν έβαλες 5 επειδή έφαγες όσα έβαλες.

Odonian
28-08-2009, 04:53
Ρε αδερφέ τι λες. Το θέμα δεν είναι αν η ομάδα είχε πρόβλημα αμυντικό. Το θέμα που έθιξες είναι αν είχε επιθετικό πρόβλημα. Να στο πω αλλιώς: Αν ο γαυρος το έπαιρνε με 70 γκολ και εμείς βάζαμε 69, θα έλεγες ότι είχαμε επιθετικό πρόβλημα επειδή βάλαμε ένα λιγότερο; Αυτό προκύπτει από τη λογική σου και δε στέκει. Η πραγματικότητα είναι ότι και εμείς και ο γαυρος πέρσι είχαμε επιθετικό πρόβλημα και λόγω αυτού (με απλοική στατιστική λογική που δε λέει όλη την αλήθεια) το πήρε ο καλύτερος στην άμυνα.

Για να βγεις πρωταθλητής είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να βάζεις 2 γκολ ανα παιχνίδι μέσο όρο, αυτό δείχνει η ιστορία. Εμείς δεν το είχαμε.

SpiritCrusher
28-08-2009, 05:24
Το θέμα που έθιξες είναι αν είχε επιθετικό πρόβλημα. Να στο πω αλλιώς: Αν ο γαυρος το έπαιρνε με 70 γκολ και εμείς βάζαμε 69, θα έλεγες ότι είχαμε επιθετικό πρόβλημα επειδή βάλαμε ένα λιγότερο; Αυτό προκύπτει από τη λογική σου και δε στέκει.

Όχι, αυτό καταλαβαίνεις εσύ. Αφ' ενός το παράδειγμα σου είναι άκυρο μιας και δεν είναι αντίστοιχο με το φετινό, αφ'ετέρου αν ίσχυε κάτι τέτοιο (έτσι για να πάμε με τα νερά σου βρε αδερφέ!) πάλι θα σου έλεγα πως έχεις μια χαρά επίθεση. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο λόγος που έμπλεξα την άμυνα είναι γιατί κάποιος ίσως να νομίζει λόγω χαμένων ευκαιριών ότι η επίθεση δεν ήταν αρκετά καλή για να το πάρει, όταν το πρόβλημα ήταν πίσω.

Για να βγεις πρωταθλητής είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να βάζεις 2 γκολ ανα παιχνίδι μέσο όρο, αυτό δείχνει η ιστορία. Εμείς δεν το είχαμε.

Fair enough, αν το θέσεις σαν στόχο της ομάδας ναι, οκ, καλά έκανες και παίρνεις επιθετικό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί πως η επίθεση ήταν αρκετή για να πάρεις πρωτάθλημα πέρυσι ε (και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν μια χαρά ).

Entrancemperium
28-08-2009, 08:22

1ος όμιλος
Μπάγερν Μ. (Γερμανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)

3ος όμιλος
Μίλαν (Ιταλία)
Ρεάλ Μ. (Ισπανία)

4ος όμιλος
Τσέλσι (Αγγλία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Ατλέτικο Μ. (Ισπανία)

5ος όμιλος
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Λιόν (Γαλλία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)

θες και αλλα?

Ντάξει, σκάσανε και οι αθλητικογράφοι τώρα..
Ρε αμοιβάδα του γλυκού νερού, στο Μίλαν - Ρεάλ Μ. ας πούμε μιλάμε για τρελή κόντρα..
Στο Λίβερπουλ - Λιόν δε, μιλάμε για πόλεμο..
Άσε για το Τσέλσι - Πόρτο..
Ρεεεε μεταγραφές παρακολουθείς; Πρώτα παιχνίδια; Ή κρίνεις με βάση την τροπαιοθήκη και τη βαθμολογία της Uefa τα τελευταία χρόνια;
Και για να μην ξεχνιόμαστε..

Νο offence εεεε :pink:

Raven Lord
28-08-2009, 09:29
Λες μαλακίες γιατί συγκρίνεις τι κάνανε οι άλλοι και όχι τι βλέπαμε στα ματς του ΠΑΟ. Είδαμε να χάνονται ευκαιρίες, απλά πράγματα. Αν θέλεις απάντηση με βάση τη στατιστική, τότε μπορεί να βάλαμε ένα πάνω από τον γαυρο αλλά ο γαυρος έκανε ρεκόρ χαμηλής παραγωγικότητας πέρσι. Τις αμέσως προηγούμενες χρονιές είχε 58, 62, 63, 54, 70.

Άρα άσχετα αν αυτή τη φορά το πήρε με 50 γκολ, τα τελευταία χρόνια ο πρωταθλητής έχει αρκετά πάνω από τα 51 που βάλαμε. Τη χρονιά που το πήρε ο ΠΑΟ, σκόραρε 62 φορές (με τον γαυρο να έχει τις 70 που έγραψα παραπάνω).

Άκου αναπαράγω την ντερμπυ.

δικαίωση! :razz: ----->

α, και τα 52 γκολ = καλύτερη φετινη επίθεση, δεν είναι δικό μας επίτευγμα, αλλά κατάντια των υπόλοιπων.

attila
28-08-2009, 12:44
Ρε αμοιβάδα του γλυκού νερού, στο Μίλαν - Ρεάλ Μ. ας πούμε μιλάμε για τρελή κόντρα..
Ρεεεε μεταγραφές παρακολουθείς; Πρώτα παιχνίδια; Ή κρίνεις με βάση την τροπαιοθήκη και τη βαθμολογία της Uefa τα τελευταία χρόνια;

ρε μπαγλαμα αν ηταν ετσι να βλεπαμε μονο τα ματς των μπαρτσελονα μαντεστερ τσελσι και ρεαλ που θα δινανε μεταξυ τους.

επειδη ομως ειναι πολυ πιθανο η μιλαν να πετσωσει τη ρεαλ και η λιον τη λιβερπουλ επειδη τυχαινει να παρακολουθω μεταγραφες θα τα πουμε και αργοτερα.
και για να μην ξεχνiομαστε φιλε καρπαζοεισπραχτορα:

Entrancemperium
28-08-2009, 13:22

ρε μπαγλαμα αν ηταν ετσι να βλεπαμε μονο τα ματς των μπαρτσελονα μαντεστερ τσελσι και ρεαλ που θα δινανε μεταξυ τους.

επειδη ομως ειναι πολυ πιθανο η μιλαν να πετσωσει τη ρεαλ και η λιον τη λιβερπουλ επειδη τυχαινει να παρακολουθω μεταγραφες θα τα πουμε και αργοτερα.
και για να μην ξεχνiομαστε φιλε καρπαζοεισπραχτορα:

χαχα σκ-ατιλα
φυσικά εννοούσα ότι η Λιον είναι το αφεντικό του ομίλου και όχι η πουτάνες του λιμανιού, όπως επίσης ότι αν και είμαι Μίλαν οι Μιλκοζ (sic) του Πελεγκρίνι θα ψωλιάσουν την καλύτερη ευρωπαική ομάδα τουης τελευταίας 20ετίας..

ει

ψιτ

:midfinger:

Magellan
28-08-2009, 14:04
αλητη προδοτη κακα θα φας καλη πουτσα

Odonian
28-08-2009, 14:38
Fair enough, αν το θέσεις σαν στόχο της ομάδας ναι, οκ, καλά έκανες και παίρνεις επιθετικό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί πως η επίθεση ήταν αρκετή για να πάρεις πρωτάθλημα πέρυσι ε (και ως αποτέλεσμα αυτού ήταν μια χαρά ).

Όχι γιατί δε μπορούμε πια να πάρουμε πρωτάθλημα περσι. Να ελπίζουμε ότι κάθε χρόνο ο γαυρος θα κάνει ρεκόρ χαμηλού σκοραρίσματος;

Το επιχείρημα σου δε στέκει ούτε στο γήπεδο (που φαινόταν ότι λείπει φορ), ούτε στη στατιστική που χρησιμοποιείς για να με πείσεις.

@ Raven

Ναι δικαιώνεσαι, βάλαμε λίγα πέρσι. Φέτος όμως;

SpiritCrusher
28-08-2009, 14:53
Όχι γιατί δε μπορούμε πια να πάρουμε πρωτάθλημα περσι. Να ελπίζουμε ότι κάθε χρόνο ο γαυρος θα κάνει ρεκόρ χαμηλού σκοραρίσματος;

Το επιχείρημα σου δε στέκει ούτε στο γήπεδο (που φαινόταν ότι λείπει φορ), ούτε στη στατιστική που χρησιμοποιείς για να με πείσεις.

Σοβαρευτείτε όμως λίγο ε. Ποια στατιστική; Ποιο φέτος; Έλα άλλη μία:

ένα πρωτάθλημα που έχασε λόγω άστοχης (Σισσέ)

Λες πως έχασες το πρωτάθλημα λόγω άστοχης επίθεσης. Το πόσο εύστοχη χρειαζόταν να είναι μία επίθεση το έθεσε σαν όριο ο γαύρος που το πήρε (το "σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι" που λέγαμε). Ναι ή όχι;
Το ότι το έχασες πέρυσι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση σου που ήταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα και άρα η επίδοση της ήταν αρκετή για να σου χαρίσει τίτλο.

Odonian
28-08-2009, 15:04
Ναι αυτό έλεγα, αμέ. Μπορείς να ανασυντάξεις το κείμενό μου και να βγάλεις όποιο νόημα γουστάρεις.

Έγραφα ότι η επίθεση ήταν άστοχη, χωρίς έμπνευση και ότι η άμυνα έφαγε πολλά γκολ από μικρές ομάδες. Όλα αυτά ισχύουν έχοντας δει τους αγώνες του ΠΑΟ. Ίσως να ήταν αρκετή η επίθεση αν είχαμε φάει 10 γκολ μόνο ξέρωγω, αλλά ίσως να ήταν αρκετή και η άμυνα αν είχαμε βάλει 65. Χάσαμε το πρωτάθλημα για όλα αυτά που γράφω (και για μερικά ακόμα), είναι χαζό να λες ότι βάλαμε 1 παραπάνω από τον γαυρο, άρα ήταν αρκετή η επίθεση. Δεν πρέπει να περάσεις τον πρώτο στη στατιστική των γκολ για να έχεις καλή επίθεση! Πρέπει να τα βάζεις εύκολα απλά - να έχεις πάνω από 2 ανά αγώνα μέσο όρο είναι ένας καλός στόχος.

Όσο για το "φέτος" που γράφω, γι' αυτό μιλάμε τόση ώρα, δικαιολογούμε τις μεταγραφές αν δε θυμάσαι. Γράφεις:

Αντί να σκάγατε τόσα χρήματα για Σισσέδες, ας αλλάζατε την αμυντική σας γραμμή.

Και σου εξηγώ ότι ήταν απαραίτητος γιατί τα 50 που έβαλε ο γαυρος πέρσι δεν είναι καλό κριτήριο για το αν είχαμε αρκετή επίθεση. Το κριτήριο είναι το γήπεδο και τα κάμποσα τελευταία πρωταθλήματα στα οποία ο πρωταθλητής κόλλησε γενικά πάνω από 60.

Δεν το ξαναλέω, φτάνει.

SpiritCrusher
28-08-2009, 15:31
Μπορείς να ανασυντάξεις το κείμενό μου και να βγάλεις όποιο νόημα γουστάρεις.

Νομίζεις πως το πήρα out-of-context και ότι βγάζω άλλο νόημα ( :thumbsup: ) όταν προσπαθώ να σου εξηγήσω πως αυτό δε θα έπρεπε να είναι εκεί σαν λόγος απώλειας πρωταθλήματος. Μαλακία μου βέβαια που άφησα το όνομα Σισσέ μέσα στο quote και μπερδεύεσαι, αλλά δεν περίμενα ότι θα σκάλωνες εκεί. Ή ότι θα νόμιζες πως μιλάω για τις μεταγραφές.

Χεχ, σου εξηγώ πως από όλα εκείνα αν έβγαζες το κομμάτι της επίθεσης θα ήσουν 100% μέσα στο τι έφταιγε. Γιατί η επίθεση σου δεν φταίει που έχασες τίτλο (βασικά εδώ είναι το όλο pοint. Αλήθεια, δες και τα προηγούμενα μου ποστς!).

Υπήρχαν αγώνες που ίσως με παραπάνω γκολ να έβγαζες το πρωτάθλημα λες. Σωστή λογική, μέχρι να θυμηθείς τους αγώνες. Σε κάποιους από αυτούς έφαγες χαζά γκολ που ακύρωσαν τα γκολ που έβαλες, ενώ στους άλλους τον Ιμπραιμοβιτς να είχες στο σύλλογο γκολ δε θα έβαζες γιατί είτε έπαιζε όλη η ομάδα χάλια* είτε ο Τεν Κάτες έκανε αλχημείες που κόστισαν (εδώ θα μπει ο ξυδόμπαρμπας :P ) . Λες ότι είδες τους αγώνες οπότε τα θυμάσαι.

Αρκετά με το οφφτόπικ όμως γιατί εδώ είναι Τσου λου θρεντ, αν θες έλα σε πμ!

*Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σου φταίει η επίθεση ε.

Stormrider
28-08-2009, 16:08
Όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Γκαλίτσιο στη θέση του τραυματισμένου Λουτσιάνο Γκλέτι, στο ματς με τη Σέριφ, προφανώς είχε στο μυαλό του τις αντιδράσεις της εξέδρας.

Οι αποδοκιμασίες για την επιλογή του προπονητή από τους φίλους του Ολυμπιακού ήταν άμεσες όταν μπήκε ο νεαρός αμυντικός στο γήπεδο, παρόλα αυτά όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Ο Γεωργιανός είχε στη διάθεσή του, στον πάγκο, τον Ζαουάντ Ζαϊρί, διάλεξε όμως να μην τον χρησιμοποιήσει λόγω του ότι αυτή την περίοδο ο Μαροκινός κάνει νηστεία στο Ραμαζάνι! Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, μάλιστα, δεν κάνει καμία… παρασπονδία, γεγονός που έχει εξασθενήσει τον οργανισμό του. Προτίμησε, δηλαδή, ο Γεωργιανός να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Λάρισας, παρά στο ματς εναντίον της Σέριφ.

Με τον Γκαλέτι εκτός μάχης, μάλιστα, μάλλον θα πρέπει να νιώθει… δικαιωμένος για την απόφαση της Τετάρτης!..

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=105466

Odonian
28-08-2009, 18:22
Εγώ όμως να πω ότι μπορεί να είχε λογική το να τον βάλει για 1500 λόγους, αλλά καλό είναι να μάθει τώρα νωρίς ότι στο καραισκακη οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν μπάλα λίγο.

GuardianOfIvorytower
03-09-2009, 23:55
είναι όλα σχέδιο για να μας υποτιμίσουν κ να περάσουμε στο χαλαρό πρώτοι

FIXXXER
15-09-2009, 23:17
Πιπο Ινζαγκι positioning 20 και επισης finishing 20.
Παικτης που αγαπαει οποιος εχει παιξει manager.

jack the ripper
15-09-2009, 23:18
σιχαμα
αλλα σε αλλο θεμα:
μαλακα μου η ατλετικο δεν μπορει να χωσει τον αποελ :-?

Kelldorain
15-09-2009, 23:44
σιχαμα
αλλα σε αλλο θεμα:
μαλακα μου η ατλετικο δεν μπορει να χωσει τον αποελ :-?

Kαι μας στέλνει ομαδικώς κουβά.

jack the ripper
15-09-2009, 23:49
akrivws opws to eipes omws :-|

Magellan
16-09-2009, 00:48
lol
τι εχει χασει ο μπιδης!@!!!!

freak brother
16-09-2009, 00:52
γιατι να παιξεις ατλετικο με 1.05 αποδοση? εγω πηγα με το κεφαλι ψηλα κουβα με την γιουβεντους! αυριο διπλο την αλκμααρ :P αμα το προλαβουμε στο 3.30

Kelldorain
16-09-2009, 01:01
γιατι να παιξεις ατλετικο με 1.05 αποδοση?

over ρε :P

jack the ripper
16-09-2009, 01:48
e nai re freak..overaki eixe kaloutsiki apodosi..
alla kai juventus exasa e :P

Mitsmann
16-09-2009, 10:02
πιστος στις αξιες του τρου στοιχηματος, εγω παντως εχασα το Λεστερ - Πιτερμπορο ασο.

GuardianOfIvorytower
16-09-2009, 11:54
Ο σωστός ποδοσφαιρόγιλος σήμερα βλέπει Ιντερ - Μπάρτσα :P:grin:

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 18:39
Με ενθουσιάζει αυτή η αβεβαιότητα για σήμερα, κάποτε ήξερες ότι θα κερδίσεις εντός, θα χάσεις εκτός, άντε και κανά Χ/έκπληκση ενδγιάμεσα. Πρώτη φορά στο τσ λ υπάρχει ματς που μπορεί να το χάσουμε, μπορεί να το κερδίσουμε, μπορεί να ρθει Χ.

freak brother
16-09-2009, 20:31
Με ενθουσιάζει αυτή η αβεβαιότητα για σήμερα, κάποτε ήξερες ότι θα κερδίσεις εντός, θα χάσεις εκτός, άντε και κανά Χ/έκπληκση ενδγιάμεσα. Πρώτη φορά στο τσ λ υπάρχει ματς που μπορεί να το χάσουμε, μπορεί να το κερδίσουμε, μπορεί να ρθει Χ.

ποτε ηξερες οτι θα κερδισεις εντος ?
με την μακαμπι? με την βαλενθια? με την λατσιο ? λολ

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 20:40

ποτε ηξερες οτι θα κερδισεις εντος ?
με την μακαμπι? με την βαλενθια? με την λατσιο ? λολ

Έλα κουτό, κάνεις πως δεν κσέρεις τι θε να πω.

Neuroscar
16-09-2009, 20:40
Πειτε αλλη μια τη μαγκια με το προξυ και το στριμινγκ μια περικαλω..
Βαριεμαι να ψαχνω.. =\

Fireknight
16-09-2009, 20:58
an les gia to justintv

pigainete sta ergalia-epiloges-gia proxorimenoys-rithmiseis-xeirokiniti rithmisi diamesolavisti kai valte kodiko 174.142.24.201 kai stin thyra 3128

Neuroscar
16-09-2009, 21:01
Εισαι playah

jack the ripper
16-09-2009, 21:39
ας παρουμε θεση για την επικειμενη τσοντα :smile:

Ragnarock
16-09-2009, 21:53
H Arsenal εφαγε 2 γκολ στα 3 πρωτα λεπτα.Απο τη Στανταρ Λιεγης.
:fear:

Sotos_The_Tequiler
16-09-2009, 22:02
ας παρουμε θεση για την επικειμενη τσοντα :smile:

είσαι προκατειλημμένος... :-D

Abruzzi
16-09-2009, 22:04
φαντασου καποιον που πηγε κουβα χτες με ατλετικο να προσπαθει να ρεφαρει σημερα με το διπλο της αρσεναλ

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 22:08
H Arsenal εφαγε 2 γκολ στα 3 πρωτα λεπτα.Απο τη Στανταρ Λιεγης.
:fear:

Μόνο στους όμιλούς μας αυτά.

Raven Lord
16-09-2009, 22:31
πονάνε τα μάτια μας

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 22:33
Αχού, βλέπουνε!

Σκατά, αλλά ευτυχώς κι αυτοί δεν πάνε πίσω, περίπατο η Σταντάρ θα κάνει στον όμιλο. Πάντως θαρρώ πως ο τερματοφύλακας της ΑΖ σχεδόν εγγυάται μια καλή καφρίλα απόπσε.

jack the ripper
16-09-2009, 22:35
αυτο για την καφριλα παιζει χαλαρα ομως :P
επισης το να σας βολευει το Χ οπως το παρουσιαζουν οι εκφωνητες ειναι λιγο τραγικο ε(ναι ξερω ειστε σε χαλια κατασταση κλπ κλπ αλλα και παλι ....)

Raven Lord
16-09-2009, 22:39
άρχισαν κιόλας οι βούτες για καθυστέρηση ρεεεεε! θα σας πάρει όλο το γήπεδο με τις ντομάτες

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 23:18
Γιούχου!

Έδιτ: Και 2-3 η Άρσεναλ, στο τέλος θα το πιστέπσουμε κιόλας!

Sotos_The_Tequiler
16-09-2009, 23:32
toro μάστορας.... καλή αρχή έκανε μετά από τραυματισμό... άντε και με την εθνική το παιδί

Magellan
16-09-2009, 23:34
καραλολ το ματς

συγνωμη που παρουσιασαμε τοσο αισχρο θεαμα

_UnHoLy^MaRtYr_
Από ματς με παναγίες και γκρίνια έγινε συγκινητική νίκη. Τους πούστηδες, χειρότερο Ολυμπιακό δεν έχω δει, και κατάφεραν να με πορώσουν, αούα, χαίβημαίταλ ομάδα, Κόκκαλη γαμιόλη φύγιε.

Raven Lord
μαύρα χάλια το ματς. του 'κατσε του gay με 1 ευκαιρία. 1 όμως

Magellan
16-09-2009, 23:35
και παλι χιλια συγνωμη
θα προσπαθησουμε για το καλυτερο στη συνεχεια

Raven Lord
16-09-2009, 23:37
σχωρεμένοι :P

Magellan
16-09-2009, 23:40
:dfinger:

δεν πειραζει ρε
ειμαστε τοσο χαλια που θα ερθουν και οι τσοντες
υπομονη

nothingman
16-09-2009, 23:44
. . . περίπατο η Σταντάρ θα κάνει στον όμιλο. . .
ρε άπιστοι θωμάδες, με το βίτο μαννόνε πορτιέρο ρε

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 23:45
=D

Amnesiac.
16-09-2009, 23:45
Για όσους δε μείνατε ευχαριστημένοι, ειλικρινά, τι περιμένατε να δείτε σήμερα;

Προσωπικά δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος, όχι γιατί παίξαμε ωραία, δεν είμαι τόσο στραβός πια, αλλά γιατί τηρουμένων των συνθηκών ήταν αδύνατο να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Με αυτή την εντεκάδα δε θα μπορούσαμε με τίποτα να δημιουργήσουμε φάσεις, με κακή ψυχολογία, με τον Τιμούρ να έχει κάνει εγκλήματα στον τομέα της προπόνησης, νομίζω ότι ο σημερινός Ολυμπιακός ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Αν μη τι άλλο είδαμε και λίγο τσαμπουκά που μας είχε λείψει, είδαμε ένα Τοροσίδη που δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ήταν τόσο καλός και γενικότερα, αν εξαιρέσουμε Ντουντού, Ντιόγκο, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν αυτό που μπορούσαν. Που μπορούσαν τη δεδομένη στιγμή για να είμαι πιο ακριβής.

Και με Χ τα ίδια θα έλεγα δηλαδή.

Χωρίς Γκαλέτι, χωρίς αριστερό χαφ, χωρίς επιτελικό χαφ, με Ντουντού - Ντιόγκο ντεφορμέ εδώ και καιρό, ήταν αδύνατο να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, μια φάση περιμέναμε να μας κάτσει, μας έκατσε, όλα καλά.

Raven Lord
16-09-2009, 23:46
εν τω μεταξύ αυτοί οι ολλανδοί ρε πούστημ', σα να έβλεπα τον τεν τεν να έχει στήσει την ομάδα. μπιρι μπιρι φλυαρία και τα χαλούσαν πριν την τελική. έλεος, για να παιχτεί αυτή η μπάλλα θες κρόιφ.

Amnesiac.
16-09-2009, 23:49
Έχει ξενερώσει τη ζωή του ο Raven Lord :!:

_UnHoLy^MaRtYr_
16-09-2009, 23:49
:( :( :( :( :(

Δίκιο, άντε νάνι τώρα συ όμως.
Έδιτ: Ωπ, όχι συ, ο Ρέηβεν.

Magellan
16-09-2009, 23:51
Για όσους δε μείνατε ευχαριστημένοι, ειλικρινά, τι περιμένατε να δείτε σήμερα;

Προσωπικά δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος, όχι γιατί παίξαμε ωραία, δεν είμαι τόσο στραβός πια, αλλά γιατί τηρουμένων των συνθηκών ήταν αδύνατο να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Με αυτή την εντεκάδα δε θα μπορούσαμε με τίποτα να δημιουργήσουμε φάσεις, με κακή ψυχολογία, με τον Τιμούρ να έχει κάνει εγκλήματα στον τομέα της προπόνησης, νομίζω ότι ο σημερινός Ολυμπιακός ήταν ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Αν μη τι άλλο είδαμε και λίγο τσαμπουκά που μας είχε λείψει, είδαμε ένα Τοροσίδη που δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ήταν τόσο καλός και γενικότερα, αν εξαιρέσουμε Ντουντού, Ντιόγκο, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν αυτό που μπορούσαν. Που μπορούσαν τη δεδομένη στιγμή για να είμαι πιο ακριβής.

Και με Χ τα ίδια θα έλεγα δηλαδή.

Χωρίς Γκαλέτι, χωρίς αριστερό χαφ, χωρίς επιτελικό χαφ, με Ντουντού - Ντιόγκο ντεφορμέ εδώ και καιρό, ήταν αδύνατο να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, μια φάση περιμέναμε να μας κάτσει, μας έκατσε, όλα καλά.

προφανως και ειμαστε ευχαριστημενοι
ναι δε μπορουσαμε και τιποτα παραπανω
απλα να κρατησουμε πισω και να βαλουμε κανα γκολ μπροστα
ουτε μπαλα ουτε τιποτα περιμενα

jack the ripper
16-09-2009, 23:51
και δεν ειναι ο μονος !
και δεν κερδισε και η στανταρ ρε πουστη μου..μαλακια παιχτηκε :-?

Raven Lord
17-09-2009, 00:03
Έχει ξενερώσει τη ζωή του ο Raven Lord :!:

είπα κ εγώ να κάτσω να δω ματς μετά από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά (:razz:)

θα φάω κ την αυριανή φόλα... τι να πω :?:

Magellan
17-09-2009, 00:05
και για να τα λεμε ολα

ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚ ΤΣ Λ?

Raven Lord
17-09-2009, 00:09
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ :!:

Magellan
17-09-2009, 00:13
τσο λο σε αλκμααρ!!##!#!#!

τσιαντακης ρε μουνια

FIXXXER
17-09-2009, 00:14
http://img136.imageshack.us/img136/6380/torossidishk6.jpg

ΣΤαρχιδια μου για το ματς, αλλα ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΡΕΙΒΕΝ

Kelldorain
17-09-2009, 00:17
"Θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτή είναι μια τρισδιάστατη νίκη" :touched:

Πάντως σε τέτοια κατάσταση που ήταν ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και πάει και με ψυχολογία Τούμπα. Μβπ Τοροσίδης προφανώς και όλη η άμυνα ήταν καλή. Ο Ντουντού πάντως συνεχίζει να είναι ψιλοχάλια, είναι φανερό πόσο επηρεάζει η απώλεια Μπελούτσι μιας και δεν βρίσκει χώρο. Τώρα emirates ε;

Άσχετο, το βίντεο με το πλάγιο Τσαλουχίδη υπάρχει κάπου;

BlackiE
17-09-2009, 00:18
Πάνω κάτω αυτά που είπε ο Αμνήζιακ.

Κανα άλλο ματς είδατε; Το Ίντερ - Μπαρτσελόνα ψιλοσάπιο ήταν :(

Mitsmann
17-09-2009, 00:28
http://3.bp.blogspot.com/_JRarFOiBI9c/SkAo9egDYxI/AAAAAAAAAS8/qm_SNrbiOWY/s400/zombiefucksmall.jpg

Οι νεκροι γαμανε ακομα.

υ.γ. ΛΟΛ, ποιος χαλαστηκε που δεν παιξαμε μπαλα σημερα????

Magellan
17-09-2009, 00:29
κανεις δε χαλαστηκε γιατι το περιμεναμε

αλλα πρεπει να παιξουμε και λιγακι

_UnHoLy^MaRtYr_
17-09-2009, 00:29
Προσωπικά καύλωσα, ήταν και στο 80', καταλαβαίνετε.

attila
17-09-2009, 00:30
δλδ οι βαζελες περιμεναν να βγουμε στο γηπεδο,να πεταξουμε 5 γκολ και να φυγουμε?

υ.γ. ρε μαλακα πουρουπουπου αντε ψοφα ρε γαμημενε

Diva Plavalaguna
17-09-2009, 00:33
πω ρε, αυτη η μπαρτσα τους κανει ολους να φαινονται λιγοι
εχει ξεφυγει εντελως η κατασταση

jack the ripper
17-09-2009, 00:34
δλδ οι βαζελες περιμεναν να βγουμε στο γηπεδο,να πεταξουμε 5 γκολ και να φυγουμε?

υ.γ. ρε μαλακα πουρουπουπου αντε ψοφα ρε γαμημενε

για να πω την αληθεια εγω περιμενα να βγειτε να αρπαξετε 5 και να φυγετε
αλλα δε με χαλασε :-|

Entrancemperium
17-09-2009, 00:43
3d NIKH

http://2.bp.blogspot.com/_04lcck-8SG0/RmmALPmGMBI/AAAAAAAAAGk/Fk4jaEZp1rM/s400/kakomoiras_f.jpg

Όμορφα!

attila
17-09-2009, 00:50
το μπουλο μωρη βαζελα απο το θρεντ

Entrancemperium
17-09-2009, 01:04
το μπουλο μωρη βαζελα απο το θρεντ

ΛΟΛ

chris_boss
17-09-2009, 01:07
Γελάω με τα κανάλια που κοντράρονται ποιο θα κάνει την πιο χάι τεκ ανάλυση των αγώνων. Στοπ δε μάντνεςς.

Mitsmann
17-09-2009, 01:07
το συστημα του Μεγκα ειναι για πολλα γελια (δε ξερω τι κανουν οι Βερνικοι), σε λιγο θα παιζουν το ματς στο Προ.

Entrancemperium
17-09-2009, 01:11
Ρεεεεε ΜΕΓΚΑ δεν έχω δει, αλλά έναρξη του αγώνα Ζομπι Vs Πεθαμένοι είχε τρελό γέλιο παρουσίαση συνθεσεων με παίκτες από Pro..
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Γιατί πλερώνουμε τους καθυστερημένους..

Πλάκα πλάκα λες γιαυτό να είπε για τρισδιάστατες νίκες ο πουτανασγιός στο τέλος του ξερατού;

Yanqui
17-09-2009, 01:14
Άσχετο, το βίντεο με το πλάγιο Τσαλουχίδη υπάρχει κάπου;

VooFV_LTu_k

Mitsmann
17-09-2009, 01:16
αδερφε εντρανς, οταν με χαλαγε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η μπαλα του Παο (επι Πεσειρο π.χ.) δεν καθομουν να τονε δω.
Ενταξει καταλαβαινω οτι περιμενατε την Αλκμααρ να σκυλεψει τον πεθαμενο, αλλα, νομιζω ο Ματζελλαν το ειπε, λυπομαστε.

Εναδερ ταημ.

υ.γ. για να μη περιμενετε και τζαμπα απο αλλους ολη την ωρα, γιατι δεν ερχεστε σεις να μας κερδισετε, α?

Entrancemperium
17-09-2009, 01:24
Bρεεεεεεε μην αρπάζεστε, χάζι κάμομεν, μην τρελε..
Εμείς φίλος σιχαθήκαμε τη μπαλίτσα, όχι μόνο επί Πεσειρο, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..
Φέτος θαρθούμε, πρόσεχε μη σας καρφώσει η ΠΟΚΑΧΩΝΟΝΤΑΣ γιατί θάναι double penetration τότε! ;)

freak brother
17-09-2009, 01:36
μπραβο στον ολυμπιακο... εμεις περσι ηρθαμε να σας κερδισουμε αλλα δεν μας αφησε ενας καποιος εποπτης .. και εδωσε οφσαιντ τον κλευτον που καλυπτονταν κανα μετρο .. αν θυμαμαι καλα.

FIXXXER
17-09-2009, 01:43
Παλι πινεις? Κανε ενα σερτς για το τοπικ πρωταθλημα 2008-2009 και μιας και εισαι εκει, ψαξε και κανενα απο το 2000 με τον Κυραστα τοτε που ειχατε ομαδαρα.

BlackiE
17-09-2009, 01:43
Γιατί δεν πάτε στο τόπικ του τέννις να τα πείτε όλα αυτά?

GG*
17-09-2009, 01:56
LOL

η διαιτησια στερησε απο τον παιτερη το πρωταθλημα:moutza:

sorry στους βαζελους που πονεσαν τα ματια τους γιατι ο βαζελος μαγευει με το ποιοτικο ποδοσφαιρο που παιζει τοσα χρονια:|
κριμα κοριτσια που δεν θα βαλετε αυριο τις φανελιτσες της αλκμααρ

σκετη καυλα το πεταλο αποψε και με εκλεκτες παρουσιες απο την παλια εφτα που ειχαν καιρο να σκασουν μυτη γηπεδο

Phantom Duck
17-09-2009, 02:53
http://www.sport-fm.gr/article/195270

ΑΝΤΕ, ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΕΦΑ.

Live_by_honour
17-09-2009, 09:17
H diafora mas einai oti se kati teties nikes tsoukou tsoukou mpol emeis antilamvanomaste ti paizei kai den kanoume kai ole. Mas milate eseis gia mpala pou eprepe na sas steiloume paixth gia na deite dribla meta apo 10 xronia imarton... ante akiroste tis paragelies me tis faneles alkmaar kai vgalte tis arsenal apo to syrtari.

Raven Lord
17-09-2009, 09:52

ΟΛΕ!

Odonian
17-09-2009, 12:25
Τι παραλογισμός είναι αυτός στο τόπικ. Δυο ομάδες που δεν έχουν καμιά σχέση με πέρσι παίξανε ένα κακό και σκληρό παιχνίδι και ήρθε ένα λογικό 1-0. Γιατί το κουράζετε 3 σελίδες; :P

Σε μια από τις καλές του χρονιές, ακόμα και ο γαυρος θα έβγαινε σχετικά εύκολα δεύτερος.

GuardianOfIvorytower
17-09-2009, 12:42
ε γενικά ότι είπε ο amnesiac
μας έκατσε μία φάση κ βάλαμε γκολ - αν κ είχαμε θεωρητικά άλλη μια ευκαιρία (σέντρα Ζαϊρί κ σουτ Ντουντού στις μπεκάτσες :P) - όπως κ αυτοί στην αρχή

anyway στην Arsenal τώρα πάμε για όβερ :grin:

BlackiE
17-09-2009, 13:08
A!
Lol @ εμφάνιση Άρσεναλ!

zihuatanejo
17-09-2009, 21:10
Καθυστερημένοι βλάκες στη Nike που έφτιαξαν φανέλα που θυμίζει sp*rs.
Bέβαια, ούτε τους δικούς μας τους καταλαβαίνω που τη δέχτηκαν, αλλά οκ.

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αναφέρεσαι στη φανέλα ως εμφάνιση, αλλά στο πώς παίξαμε ως εμφάνιση, αλλά έπρεπε να πέσει το χώσιμο either way.

BlackiE
17-09-2009, 22:01
Στη φανέλα αναφέρομαι, ριγέ πουκαμισάκι! :P

fandango
18-09-2009, 20:26
κλασική φανέλα baseball. :headbang: