View Full Version : Champions League 2009-2010
House Of Low Culture
05-11-2009, 21:22
Ποιος ασχολήθηκε καν με αυτούς τους τύπους, ποιος τους ανέφερε. Το θέμα μας νομίζω ότι ήταν ο Γιοβάνοβιτς που πίπες μόνο δεν έχει κάνει ακόμα σε Ολυμπιακό-Ζίκο..
ο μελμπεργκ που σας εκλασε επισης δεν σε χαλασε ομως
Mitsmann
05-11-2009, 21:25
ειδα τους αρδ να μην ασχολουνται με το πεος απο την στανταρ αλλα λενε ολοι για την σιγουρια του οτι ο γιοβανοβιτς παει στον λιμανι , ο λογος που ειναι σιγουρη η μεταγραφη? ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ (στην ανταλλαγη ) ΓΟΥΑΟΥΥΥΥΥ!! α ρε παραμυθα..
για ποιο πεος μιλας και τι πρεπει να πουνε οι εφημεριδες???
ο Ολυμπιακος εχασε, και με μια νικη ειτε εκτος εδρας, με την 4η ομαδα του ομιλου, ειτε εντος με αδιαφορη Αρσεναλ, προκρινεται. Με προυποθεσεις, του κανει και ενα Χ.
Λοιπον ειπε ο Χαουζ πριν για κομπλεξ, αλλα δε καταλαβα, τι ηθελες, να βγαζουν πρωτοσελιδα "πουτσα στο Βελγιο???"
τα εγραψε το κομικ σας πρωτοσελιδο, τα διαβασαν ολοι οι παναθηναικοι, κομπλε δεν ειστε?
House Of Low Culture
05-11-2009, 21:25
Αυτό που το πας??
Mitsmann
05-11-2009, 21:27
εγω λεω, κοιταξτε καλυτερα να παρετε τουλαχιστον ενα Χ μεσα στο Καραισκακη, γιατι εχετε ξανοιχτει πολυ (παλι) και μετα αμα στραβωσει η φαση θα πεσει γλεντι ανελεητο.
Τελευταια φορα που κανατε γυρο θριαμβου πριν παιξετε παντως, σας γλενταγε ο Νουνιες με βολ πλανε απο επελαση και σεντρα Παντου.
ενημερωτικα.
freak brother
05-11-2009, 22:44
ο μελμπεργκ που σας εκλασε επισης δεν σε χαλασε ομως
εχω ειμαι κομπλεξικος!
wtf τι θες σε θρεντ για το τσαμπιονς λιγκ?
freak brother
05-11-2009, 22:49
αφου ειμαι μπαρτσα!
Άλλο ένα τόπικ που ακούμε πώς πρέπει να παίξουμε στο καραισκακη και τα πρωτοσέλιδα της πρασινούλας. Άντε και στη γωνιά του καντιρου!!!
Mitsmann
05-11-2009, 23:28
Χεστηκα πως θα παιξει ο παο.
ειπα, ελπιζω να παρει το Χ.
freak brother
14-11-2009, 15:23
ε εδώ που τα λέμε, με τις δηλώσεις του και τις φανέλες του κτλ, μόνο πίπες δεν έχει κάνει στον Ολυμπιακό και το Ζίκο, το παικτάκι που σας απέρριψε. Οκ, πονάνε αυτά και το καταλαβαίνω..Ειδικά κάτι γλοιώδη βαζελάκια τύπου φρικμπράδερζ. Δεμπειράζει, ντουντ, κσυδάκι :)
α ρε παραμυθαααααααα
- Αν σου έλεγαν να επιλέξεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ποιον θα προτιμούσες;
«Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Πίστεψέ με, δεν είναι επικοινωνιακή ντρίμπλα. Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Και οι δύο αυτές ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις που έχω ιεραρχήσει στο μυαλό μου για τη νέα ομάδα μου. Είναι πολύ μεγάλοι σύλλογοι και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φαίνεται –κυρίως από όσα ακούω από τα ΜΜΕ– ότι τους αρέσω. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να υπογράψω σε μία από αυτές τις ομάδες».
- Στο περιθώριο του προ 10 ημερών αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λιέγη αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σχετικά με κρούση του Ολυμπιακού στη Σταντάρ για σένα. Σε πλησίασε κάποιος;
«Δεν είχα καμία επαφή με κανέναν από τον Ολυμπιακό και από όσα ξέρω ούτε η ομάδα μου είχε. Η μόνη ενημέρωση που έχω είναι από τα ΜΜΕ. Αυτά που γράφουν στην Ελλάδα για μένα και τον Ολυμπιακό τα διάβασα στο Ιντερνετ και από τις εφημερίδες που μου έφερες. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μου στην Ελλάδα».
και το κερασακι
- Ποια είναι η άποψή σου για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και τους μεγάλους ξένους ποδοσφαιριστές που μετακινήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε ελληνικούς συλλόγους;
«Πολλοί μεγάλοι παίκτες έρχονται στην Ελλάδα μετά τα 32-33 χρόνια τους για να ολοκληρώσουν την καριέρα τους. Τα τελευταία ένα-δυο χρόνια όμως αρχίζει και αλλάζει αυτό. Μεγάλοι παίκτες όπως ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήγαν στον Παναθηναϊκό σε πολύ καλή ηλικία. Ο Σισέ στα 28 και ο Σίλβα στα 32, αλλά εν ενεργεία διεθνής με τη Βραζιλία».
House Of Low Culture
14-11-2009, 15:34
συνέντευξη στην ΠΡΑΣΙΝΗ?
freak brother
14-11-2009, 15:45
http://www.exedrasports.gr/ φιλαρακο σορι... ισως να ειπε και για τον μελμπεργκ αλλα να το εσβησαν στην καταπρασινη εξεδρα.
House Of Low Culture
14-11-2009, 15:56
Οκ, βουλώνω τότε. Νίκησες. Τον κερδίσατε επάξια. Σιγά μην τον πάρει ο Σώκος με αυτές τις μαλακίες που είπε τώρα. Χάρισμα σας, την βολεύουμε και με κάναν Αντριάνο.
jack the ripper
14-11-2009, 16:14
οντως η μεταγραφη ειναι σιγουρη...εδω πηρε και φανελα ηδη
http://contra.gr/press/newspapers/14112009/fos_l.jpg
freak brother
14-11-2009, 19:24
Οκ, βουλώνω τότε. Νίκησες. Τον κερδίσατε επάξια. Σιγά μην τον πάρει ο Σώκος με αυτές τις μαλακίες που είπε τώρα. Χάρισμα σας, την βολεύουμε και με κάναν Αντριάνο.
:|
atom_smasher
15-11-2009, 00:41
E οχι ρε γαμωτο...Εφυγε η Αλικη!...
Στ' αρχίδια σας όλα ε;
Καλά τα είπε ο Κούμαν πιστεύω.
_UnHoLy^MaRtYr_
24-11-2009, 23:21
Τι γκολάρα πέτακσε ο Μήτρογλου ρε
Kelldorain
24-11-2009, 23:35
Η Άλκμααρ είναι ψιλοανύπαρκτη, οργανωμένη επίθεση δεν έχει βγάλει (+ καλό αμυντικό στήσιμο Ολυμπιακού προς το παρόν), ότι έκανε ήταν σε αντεπιθέσεις. Επίσης η άμυνα της δεν την πολυπαλεύει, ειδικά τα ακραία μπακ. Λίγο σοβαρά να παίξει ο Ολυμπιακός στο β' και παίρνει αποτέλεσμα.
Πάντως τέτοιο πράγμα με τις σακούλες δεν έχω ξαναδεί
Magellan
24-11-2009, 23:46
μαυρα χαλια
θα μου πεις τι περιμενες να παιξει μπαλα??
Sotos_The_Tequiler
25-11-2009, 00:11
παρακολουθώ εδώ και κανα τέταρτο... ψιλοκαλή μπαλίτσα παίζεται...
freak brother
25-11-2009, 00:34
πολυ αργα μπακ ο γαυρ...παιζουν πιο πολυ με το σωμα καλο αυτο:wink:
Magellan
25-11-2009, 00:38
σκατα εμφανιση
μετριο αποτελεσμα
ε του πουστη ενα χ με την αδιαφορη αρσεναλ ελπιζω να το παρουμε
γενικα χαλια μαυρα
Πολυ αμπαλη ομαδα ομως η Αλκμααρ ε. Μιλαμε δεν εχουν ενα παικτη να μπορει να σουταρει προς το τερμα.
casshern
25-11-2009, 00:46
Λολ, δεν θυμάμαι να βλέπω ματς τέτοιου επιπέδου και ενδιαφέροντος και να μην θέλει να κερδίσει κανένας!!!!~
Εμένα μου μύρισε στημένο :excl:
μετρια ομαδα οι ολλανδοι αλλα ουτε αυτοι επαιξαν κομπλε
οκ πηραμε το χ,συνεχιζουμε
Τι είναι αυτός ο Λεονάρντο μωρέ.
Τι είναι αυτός ο Λεονάρντο μωρέ.
βραζιλιανος γεννημενος τραυματιας που στον πολυ ελευθερο του χρονο πηγαινει κομμωτηριο με τα λεφτα που βγαζει με τον τιμιο ιδρωτα του ο προεδρος και φτιαχνει κοτσιδακια:!:
Phantom Duck
25-11-2009, 02:33
έκανε κάτι καλά ο snoop dogg πάντως
_UnHoLy^MaRtYr_
25-11-2009, 03:19
Πρέπει κάπου να μαζευτεί κομπιλέησον με το πως τον αποκαλούσαν όσοι έβλεπαν το ματς απόφσε.
Mitsmann
25-11-2009, 04:07
ηρθα να σταθω σε εναν παικτη, αλλα τα ειπατε ολα εσεις.
Λεοναρδος.
θεος, περα απ την -σωστη και γρηγορη- κινηση του στο χωρο, παρτον και πετα τον. Δεν περασε μια (1) σεντρα, μια (1) πασα, μια (1) ντριπλα. Μηδεν απο μηδεν, μηδεν.
Ισως και να θελουμε παικτη για μπροστα αριστερα, δεν ειμαι βεβαιος.
Κατα τ αλλα, Αλκμααρ ενα ματσο μετριων, μπορουσαν υπο προυποθεσεις να κερδεψουν 1-0, αλλα χωρις τις προυποθεσεις, καλα κρασα.
Ειχαν και τον απατεωνα στον παγκο, ενταξει, πηρε το 0-0 ο Ολυμπιακος -σχετικα- ευκολα. το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι ευχαριστημενος. Εγω π.χ. δεν ειμαι.
Ειναι μεγαλη συζητηση, στο στυλ "ε και τι αλλο να κανει με αυτους που παιζανε"...ισως ειναι και σωστο επιχειρημα.
Βαρεθηκα να βλεπω αυτο το ροστερ ομως. Μπουχτισα.
Τεσπα, κατα 80% περναμε. Αμιγκος παρα σιεμπρε και δωρο φρουτοκρεμες στα 17χρονα της Αρσεναλ και οκ. Χωρια που δεν εχω και εντελως σιγουρο τον ασο της Στανταρ με την Αλκμααρ.
Θα δουμε.
Live_by_honour
25-11-2009, 10:13
Kapou edw na poume gia thn poli kalh emfanish oskar kai galitsiou, egw ston deytero pisteya gia kapio periergo logo alla apo ton oscar den perimena pote tetio mats.
Kelldorain
25-11-2009, 11:18
Επίσης πραγματικά ο Μαρέσκα που ακριβώς ήταν στο 2ο ημίχρονο; Δηλαδή ειδικά εκεί για μένα χειρότερος και του Λεονάρντο. Η Άρσεναλ προφανώς θα κατέβει με τα 2α, έτσι κι αλλιώς έχει Λίβερπουλ στο Άνφιλντ 4 μέρες μετά, αλλά τα 2α αν παίξουν σοβαρά νομίζω ότι παίρνουν διπλό και σχετικά άνετα. Οπότε πρέπει να το πάει αμυντικά ο Ολυμπιακός και να πάρει ένα 0-0, γιατί άντε στο άλλο να έχεις τις ελπίδες σου στον ΚΟΥΜΑΝ (αλλαγή Ντέμπελε μνημείο)
nothingman
25-11-2009, 12:26
την προηγούμενη φορά πάντως που ήμανε στο γήπεδο και έβλεπα τα δεύτερα της άρσεναλ, ρίξαμε μια ωραιότατη τριάρα με τους ρεζ και τους μέντεζ και του μποαμόρτες :touched:
πάμε μωρή ομάδα \μ/
Ford Prefect
25-11-2009, 13:06
Τραγικό ματς, κέντρο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, ό,τι έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαρέσκα και αυτό ήταν. Ο Ντουντού ΑΚΟΜΑ δεν έχει κάνει ένα ματς της προκοπής. Ο Λεονάρντο εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε και οι κινήσεις του. Μια-δυο φορές βρέθηκε στο σωστό σημείο, αλλά μπορώ να θυμηθώ πέντε-έξι που οι κινήσεις του ήταν μάπα εντελώς.
Ο Ζαϊρί ήταν 50-50. Μία μαλακία, μια καλή καλή ενέργεια, πάντα μάπα τελειώματα.
Ο Γκαλίτσιος εμένα μου σπάει τα νεύρα, δηλαδή σιγά την ανάπτυξη, μια καλή σέντρα έβγαλε και μετά παπάρια, αμυντικά είναι σαφώς κατώτερος του Παντούρου οπότε...
Τα πράγματα είναι απλά, χωρίς Τοροσίδη και Γκαλέτι η μπάλα δεν κατεβαίνει ανθρωπινά, ο Ντουντού είναι πλέον ανύπαρκτος και δεν βλέπω προκοπή (δηλαδή πότε περιμένει να φορμαριστεί πάλι;) οπότε δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία για το Χ στο Καραϊσκάκη. Ίσα-ίσα προβλέπω τα δεύτερα να σκίζονται να αποδείξουν την αξία τους και εν πάσει περιπτώσει τα δεύτερα της Άρσεναλ τα θεωρώ πιο επικίνδυνα από κάτι Καβάλες, ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλήδες που μας έχουν κάνει ζημιά.
Και αφού ο γέρος θέλει πρώτα φράγκα σίγουρα για να κάνει μεταγραφές, αν πάρουμε και έναν παίχτη χαρούμενοι να είμαστε.
Άπειρα πινκς σε Ζεβλάκωφ.
GuardianOfIvorytower
25-11-2009, 13:48
Ματς δεν μπόρεσα να δω. Θεωρητικά πάντα θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Με Άρσεναλ εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε σοβαρότατα.
ετσι μωρη πουτανα γιουναιτεντ.
επιτελους μια φορα που δεν μπηκε η στραβοκλωτσια στο 93
Kelldorain
26-11-2009, 11:34
Επίσης να πούμε πόσο πολύ έχουν ανέβει οι Γαλλικές ομάδες. Η Μπορντό περνάει 1η για πλάκα και με ρεκόρ πόντων μαζί με Τσέλσι, η Λυόν επίσης θα περάσει πρώτη και η Μαρσέιγ αποκλείεται από ατυχία σε όμιλο με Ρεάλ, Μίλαν. Γενικά και έχουν ρίξει λεφτά (κυρίως Μπορντό, Μαρσέιγ, η Λυόν έριχνε ήδη), αλλά και έχουν και οι δυο πολύ καλούς προπονητές. Επίσης σε θέματα οργάνωσης κλπ είναι παράδειγμα, πέρυσι κορόιδευαν την Μαρσέιγ ότι παίρνει τους παγκίτες της Λυόν αλλά τελικά τερμάτισε πάνω της. Δεν ξέρω τι παίζει με έσοδα από τηλεοπτικά κλπ στο γαλλικό (αν και τώρα που οι διεκδικητές είναι 3 έναντι 1 θα έχουν αυξηθεί), αλλά αν αυτά είναι ικανοποιητικά μπορούν εύκολα να χτυπήσουν ευρωπαικό τίτλο μες στη 10ετία. Εξάλλου φέτος απ'ότι φαίνεται θα έχουμε άνετα 2 Γαλλικές στους 8
Mitsmann
26-11-2009, 11:42
οι γαλλικες ομαδες ειναι λιγο κοτες ομως, περαν των 8 εχουν να περασουν κατι χρονια.
αφου η ΚΑΛΗ ομαδα της Λυων δεν περασε τοτε με τη Ρομα (με τη γκολαρα Μανσινι μεσα στο Ζερλαν) τοτενες εχουνε καρβελια (η μπαγκετες, οπως το δει κανεις) να φανε ακομα.
GuardianOfIvorytower
26-11-2009, 13:05
Μακάρι τώρα, κ αφού μας έκανε τη χάρη η Μπορντώ, να αποκλείσουμε την αχώνευτη μέσα στο Τορίνο!!!
Ελατε, θα φατε καλα. :dfinger:
jack the ripper
27-11-2009, 12:53
Ελατε, θα φατε καλα. :dfinger:
GuardianOfIvorytower
27-11-2009, 13:36
Είπαμε, αχώνευτη ομάδα
:tease::tease::tease:
:midfinger::midfinger::midfinger:
ναι ξέρω, δημοτικό κλπ
Chelsea [0 - 1] APOEL Nicosia
6' [0 - 1] M. Zewlakow
ροφλ
Mitsmann
08-12-2009, 23:08
ελα μωρη σοι.
_UnHoLy^MaRtYr_
08-12-2009, 23:29
Της πουτάνας γίνεται, Μίλαν μένει έξω όπως έχει το πράμα.
Έντιτ: Α, όχι άκυρο.
Kelldorain
08-12-2009, 23:40
Αν το πάρει η Μαρσέιγ η Μίλαν μένει έξω αν δεν το γυρίσει.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΑΡΣΕΙΓ :dfinger:
Φαγαμε δευτερο απο τη Μπαγερν στο 52 ρε πουστη και τωρα μολις εχασε ο Τρεζεγκε μια αρκετα καλη ευκαιρια. Μα τι μαλακες.
Mitsmann
09-12-2009, 00:33
στα ουλα, φιξ.
Kelldorain
09-12-2009, 00:38
2-2 με τη ντροπή των ομάδων ρε, 10.000.000 ευρώ πρόστιμο στον καθένα
Phantom Duck
09-12-2009, 00:47
ΔΙΩΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΦΕΡΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
jack the ripper
09-12-2009, 00:48
γιατι μωρη juventus μας πληγωσες...οχι απο την σιχαμενη :-(:-(:-(
στα ουλα, φιξ.
Ξερεις τι γινεσαι με κατι τετοια που χαιρεσαι με την αποτυχια των αλλων ε, δε θα το πω γιατι θα εχουμε παρεξηγησεις και ξενερωματα.
Το μονο που θα πω ειναι οτι παιξαμε χαλια και οτι η Μπαγερν ηταν σημερα μια κλαση ανωτερη. Ειδα το δευτερο ημιχρονο και μας γαμησαν πατοκορφα, αν και το ματς μετα το 1-3 δεν υπαρχει και ειναι πλασματικο το σκορ βασει ευκαιριων. Παρολα αυτα τα κορνερ ηταν 0-10 και γενικα οταν εισαι στο γηπεδο σου, κερδιζεις στο 19' 1-0 και σου αρκει και οποιαδηποτε ισοπαλια για να προκριθεις κι εσυ τρως μετα 4, ε καλα να παθεις. Το ροστερ της Γιουβεντους το θεωρω ανωτερο της Μπαγερν, αλλα θα συμφωνησω με τον Φαντομ Ντακ παρολο που θεωρω οτι το να διωχνεις προπονητη ειναι η ευκολη λυση παντα, πουλο στο Φεραρα.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΑΡΣΕΙΓ :dfinger:
Που πας με το ΜΑΛΑΚΑ (http://zonamortalkombat.site40.net/games/mkt/personajes/art_motaro.gif) μπροστά :moutza:
Mel Gibson
09-12-2009, 06:29
Το ροστερ της Γιουβεντους το θεωρω ανωτερο της Μπαγερν
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΜΩΣ.Πολυ θα θελες εναν ρομπεν(κιας τραυματιζεται καθε τρεις κ λιγο),εναν ολιτς,εναν ριμπερι,εναν τιμοτσουκ και αντι αυτου τρως στην μαπα εναν καμορανεζι,εναν παουλσεν και μια τοσο τραγικη αμυνα.Κ εχεις κ προπονητη υποτιθεται παλαιμαχο μπακ.
Ρε Μελ Γκιψον, εχει εστω ενα δειγμα λογικης το ποστ σου? Συγκρινεις τους βασικους επιθετικους μεσους, εναν σεντερ φορ και εναν μεσο της Μπαγερν με την αμυνα της Γιουβεντους, εναν βασικο μεσο και εναν που παιζει ροτεισον.
Αντι αυτων λοιπων, εγω αναφερομαι σε Ντελ Πιερο, Αμαουρι, Τρεζεγκε, Ιακιντα που ειναι μια επιθετικη τετραδα (βασικοι και αναπληρωματικοι) που συνολικα κατα τη γνωμη μου κανει πλακα στην αντιστοιχη της Μπαγερν, ακριβως γιατι ο Ρομπεν τραυματιζεται καθε τρεις και λιγο, ο Ολιτς ειναι μια χαρα και μεχρι εκει και ο Ριμπερι η αληθεια ειναι οτι υπεργαμαει. Επισης αν ειναι να παρουμε τη μεσαια γραμμη, να βαλουμε τον Μαρκιζιο, τον Φελιπε Μελο, τον Σισοκο και τον Ντιεγκο και να τους συγκρινουμε με τον Τιμοσουκ και τους αλλους μεσους της Μπαγερν. Οσον αφορα την αμυνα, ναι, ειναι υπερμετρια η αμυνα της Γιουβεντους οπως φαινεται στον αγωνα μεσα, αλλα με παικτες οπως ο Γκροσο, ο Κιελινι (που εχει βγαλει ματια τα τελευταια χρονια) και ο Καναβαρο, ε τι να σου πω, αμα εσυ δε βλεπεις πιο πληρες ροστερ απο της Μπαγερν, οκ, διαφωνουμε. Για μενα απλα ειναι ενα πολυ καλο συνολο παικτων που οταν ειναι στη μερα τους εχουν αποδειξει στην Ιταλια οτι μπορουν να καταστρεψουν μια ομαδα, και κερδισαν στα ισια την Ιντερ των παικταραδων. Αλλα αν ερθουν τα σκουρα, ο Φεραρα ειναι λιγος. Και η Μπαγερν εχει πολυ καλους παικτες σε ολες τις γραμμες, αλλα εμενα μου φαινεται οχι τοσο οσο της Γιουβεντους, οκ γουστα κτλ.
Mel Gibson
09-12-2009, 09:05
Δεν εθεσα θεμα συγκρισης&να εθετα μεταξυ μας ημουν απολυτως λογικος&η αναφορα στην αμυνα ηταν περισσοτερο θεμα εκνευρισμου,ξερουμε οτι οι αμυνες&των 2 ειναι για τα αναθεμα.Ποιος υπερεκτιμημενος κιελινι και ποιος καναβαρο,πλεον,λεω εγω που εχει να κανει σοβαρη χρονια απ το μουντιαλ του 2006.Τον ειδαμε&στην ντροπη της μαδριτης.Κ σιγουρα&ο μπουφον δεν ειναι στην καλυτερη του χρονια μεχρι τωρα,οποτε δενει το γλυκο για αυτην την γιουβεντους που μπορει να νικαει την ιντερ στα ισια,οπως λες κιεσυ,να ριχνει 5 στην σαμπντορια και να πηγαινει να τρωει 2 απ την καλιαρι,3 απ την ναπολι στην εδρα της,2 απ την μπορντο απο στημενα&ντορτια απ τον μπαντστουπερ&τον μπουτ.Φεραρα τον μπουλο&παρε μαζι σου κ το πουλι τον λεγκροταλιε.
Δε διαφωνω με αυτα :-o
Ο Κιελινι γαμαει παντως.
GuardianOfIvorytower
09-12-2009, 12:36
Έλα μωρή ομαδάρα, στην επόμενη φάση με τεσσάρα στην πιο αχώνευτη ομάδα που υπάρχει!!!!! :headbang::headbang::headbang::headbang:
:bananafuck::bananafuck::bananafuck:
:pipa::pipa::pipa:
jack the ripper
09-12-2009, 17:19
οι «κανονιέρηδες» θα αγωνιστούν έχοντας στη σύνθεση τους, τους Φαμπιάνσκι, Τζίλμπερτ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ, Κρουζ, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Μερίδα, Γουίλσιρ και Βέλα.
olo to manager mesa
stirizoume to poulen mou prin 2 xronia carlos vela :maikl::maikl::maikl:
freak brother
09-12-2009, 20:41
το παιχνιδι εχει πονταριστει απιστευτα (γυρω στο 1 δις ακουσα στο ραδιο )... και το 75% ειναι στον ασο ..:wink:
εγω επαιξα κατι ψηλα στο 0-0 και στο 1-1 .
Kelldorain
09-12-2009, 23:39
Τι east coast πανό είναι αυτό ρε , θέλουν να τσαντίσουν τον κάγκουρα;
Κατά τα άλλα, ΜΙΧΟ ΣΚΑΣΕ
_UnHoLy^MaRtYr_
09-12-2009, 23:51
Χαχαχαχαχ όποιος άκουγε σπορ-φμ έζησε μεγαλειώδη στιγμή μόλις.
Pao spiti mipos prolavo to telos, eixa mathimata re gmt. Pername apo oti vlepo i Alkmaar kanei kali douleia.
freak brother
09-12-2009, 23:53
xaxaxaxaxa ξήλωσαν οι μαλακες τα μικροφωνα..
KoiliaSamprela
10-12-2009, 00:07
xaxaxaxaxa ξήλωσαν οι μαλακες τα μικροφωνα..
ένα γρήγορο στο περίπου? κσερογο?
_UnHoLy^MaRtYr_
10-12-2009, 00:14
-"ΘΑ ΜΠΕΙ, ΜΠΑΜΠΗ? ΘΑ ΜΠΕΙ!?"
-"ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..."
...............
-"Ε, ναι, θα επανέλθουμε αργότερα στο στάδιο Καραισκάκη."
Κάπως έτσι. Ωραίο σκηνικό.
Edit: :touched:
Δυο τρία από τα παιδάκια της Άρσεναλ (που δεν ήξερα) μου άρεσαν πολύ.
atom_smasher
10-12-2009, 00:44
potana fiorentina μου στερησες 11 ευρω...με το γαμωγκολ στο τελος.
Mitsmann
10-12-2009, 00:50
Στο ματς μπηκαμε ανυπαρκτα χεσμενοι. Εξαπολυω ενα δριμυ κατηγορω στην περιρρεουσα ατμοσφαιρα ολυμπιακων ΜΜΕ, Νικολακοπουλος ινκλουντεντ, οτι ερχονται να μας γαμησουν τα διαολεμενα σαημποργκ του Βενγκερ, και παραλιγο να ακουστει οτι δυστυχως ειναι αδιαφοροι γιατι αυτοι που παραταχτηκαν ειναι καλυτεροι απ τους βασικους.
Δεν λεω φυσικα οτι παιζαμε αντιπαλοι μπαζων. Κατ αρχην παιζαμε εναντιον 9 παικτων, μιας που ο Μπαρτλεη ητο σχετικα αστειος, παρεα με το αλλο το κατσικι τον Γκιλμπερτ, ρε Ναθινμαν, στην Νταγκεναμ αυτονα δεν τον ηθελα.
Θα μου πειτε (οπως ο Ματζελλαν στο ημιχρονο) και τι να κανουν? να παιξουν σε φαση "ελα μωρε τωρα, ποια δευτερα" ??
ε, οχι αλλα δεν υπαρχουν μονο τα γαμημενα ακρα σ αυτη τη ζωη. Μολις ο Ολυμπιακος πηρε χαμπαρι οτι "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα", πιεσε λιγο παραπανω εξισορροπησε το ματς, εβγαλε αυτος φαση, εβγαλαν και αυτοι, τα περασαμε ομορφα, περιμενα πολλα περισσοτερα απ τον Βελα και τον Γουωλκοττ, αλλα ηθελα να δω και Ραμσευ που ειχα ακουσει πολλα τοτε που τον ηθελαν Γιουναητεντ και Αρσεναλ απ την εποχη του στην Καρντιφφ, ωραια παικτουρα.
Τεσπα.
Ο Ολυμπιακος ΣΑΦΩΣ εκανε το αυτονοητο σ αυτον τον ομιλο. Μιλησε η εμπειρια του στο Τσαμπιονς Ληγκ, αυτη που εχει φτιαχτει πιο αργα και απο χελωνα, και με πολυ κλαμα, αλλα εν τελει, σε σχεση με παιδαρελια στο θεσμο τυπου Στανταρ - Αλκμααρ, μετραει.
Παρ ολα αυτα, οι ειδικες συνθηκες του ροστερ φετος και κυριως οι ξεφτιλισμενα πολλες απουσιες, δινουν λιγους παραπανω ποντους ηρωισμου στο αυτονοητο.
Κονομησε και ο Γερος, ολοι φχαριστημενοι.
υ.γ. για να πεταξει οξω ο Ζικο τον Ντουντου, φανταστειτε ποσο ανυπαρκτο ματς εκανε. Αν δε το ειδατε.
Δυο τρία από τα παιδάκια της Άρσεναλ (που δεν ήξερα) μου άρεσαν πολύ.
http://cdn1.knowyourmeme.com/i/5699/original/Pedobear.png?1247989869
_UnHoLy^MaRtYr_
10-12-2009, 01:00
Μαλάκα η φωνή του Λεονάρντο.
Mitsmann
10-12-2009, 01:02
εκει που εβγαλε τη μικρη συγκινητικη τσιριδα "κιιιιι"
ισορροπημενο ματς,τα πιτσιρικια στην αμυνα επαιζαν χεσμενα, κατα τ'αλλα:
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/pedobear.jpg
Phantom Duck
10-12-2009, 02:16
12η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΕΥΡΩΓΑΥΡΟΣ
KoiliaSamprela
10-12-2009, 09:36
12η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΕΥΡΩΓΑΥΡΟΣ
καλή πρόκριση ο γαύρος. Έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει (και μπορούσε κσερογο), και μιλάω για όλη την πρώτη φάση του CL.
Η Αλκμααρ και η Σταντάρ εχτές μου δημιούργησαν περίεργες εντυπώσεις, διότι περίμενα καλύτερη την Σταντάρ και χειρότερη την Αλκμααρ.
Σίγουρα δεν υπολόγιζαν οι βέλγοι σε πρόκριση στο CL γιαυτό και τα τρελά πανηγύρια στο 90+++ που ισοφάρισαν.
edit: ναι ξέχασα γιατί σε ένα quote :P
Δεν παίζει πχια (και κατα την γνώμη μου δίκαιο) τόσο σημαντικό ρόλο η βαθμολογία της χώρας όσο της ομάδας
GuardianOfIvorytower
10-12-2009, 13:33
Δεδομένων των συνθηκών μεγάλη πρόκριση :headbang:
Δεδομένων των συνθηκών μεγάλη πρόκριση :headbang:
Εεεεμ οχι και τοσο. Θα ηταν τρελη ξεφτιλα να μην περασουμε απο αυτον τον ομιλο, με αυτο το προγραμμα, με αυτα τα αποτελεσματα στα αλλα παιχνιδια. Αποδειχθηκε οτι μπορουσαμε να περασουμε και με 7 βαθμους, ακομα κι αν χαναμε δηλαδη χθες. Γενικα οπως λεγαμε με το Μιτς στο ΜΣΝ, η κληρωση της 18ης Δεκεμβριου παιρνει τον εξης χαρακτηρα, απο πανω προς τα κατω με σειρα προτιμησης:
1. Fiorentina (ελπιδες για εκπληξη)
2. Bordeaux (ελπιδες οτι θα ξεφουσκωσει κι ας τερματισε πρωτη απο ολους τους ομιλους, ειναι γαλλικη)
3. Sevilla (αποκλεισμος χωρις ξεφτιλα, δεν αποκλειεται κιολας βεβαια η ξεφτιλα)
4. Manchester Utd. - Chelsea (διασυρμος εκτος εδρας, ισοπαλια ή ηττα εντος εδρας)
5. Barcelona - Real Madrid (σπερμα απο παντου)
GuardianOfIvorytower
10-12-2009, 13:49
Με όμιλο κλπ συμφωνώ, αλλά με τόσες τρανταχτές ελλείψεις κ τραυματισμούς σε καίριες θέσεις, ε, εγώ δεν το θεωρούσα εύκολο.
Στα της κλήρωσης συμφωνώ
Moonspellheim
10-12-2009, 13:58
vasika kalytera na mas katsei kammia barca kai na min mporei kaneis na mas pei tipota, para na mas katsei kammia fiorentina-bordaux kai na eimaste se fash "pame,mporoume" kai na mas pswliasoun!
Magellan
10-12-2009, 14:15
μπαρτσα θελουμε
βεντουζα στον μεσι ο τασουλης ο παντος και καθαρισαμε
Mitsmann
10-12-2009, 14:39
Εγω λεω οτι αν θελουμε να εξαντλησουμε οποιες λιγοστες πιθανοτητες εχουμε, τοτενες μαλλον Φιορεντινα. και Μπορντω ισως.
αν ειναι να το καψουμε και να το γλεντησουμε, πουτα Ρεαλ, και μαζικα εγκεφαλικα παλι στο Μπερναμπεου μην και ισοφαρισουμε.
(οκ, δεν ειναι η ιδια ρεαλ,αλλα ε και?)
Kelldorain
10-12-2009, 14:45
Χμ εγώ λέω ότι με Φιορεντίνα,Σεβίλλη έχει πολύ λίγες ελπίδες (αλλά θεωρητικά μπορεί να.), με Μπορντό ακόμα πιο λίγες και με τις άλλες μηδενικές.
Εννοείται θέλουμε Τσέλσι-Ολυμπιακός πάντως :!:
Με μεταγραφη ειτε φορμαρισμενου ειτε γνωστου ποιοτικου επιθετικου, αριστερου χαφ επιπεδου τουλαχιστον Λετο, επιστροφη Φερναντο Μπελουτσι, φορμαρισμα Ντουντου και πληρη αποθεραπεια Λεντεσμα, Νταρμπισιρ, Ντιεγκο, Στολτιδη κατι γινεται με τις 3 πιο "αδυναμες". Επειδη ομως δε θα πραγματοποιηθει ουτε μια απο τις συνθηκες, ας το απολαυσουμε :!:
nothingman
10-12-2009, 14:55
γελάω, δε θα τον ήθελε στην ντάγκεναμ λέει και "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα". οι "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα" σε διπλά παιχνίδια τον είχαν αποκλείσει αυτόν τον ολυμπιακό και με μια σχετική ευκολία λέω εγώ. ο bartley ήταν μια χαρά, δεν τον είδα να αγχώνεται ιδιαίτερα, ο gilbert δεν είναι επιπέδου arsenal, το ξέραμε ήδη, εξάλλου είναι 22 και ακόμα στους reserves. πρώτη εμφάνιση έβερ του cruise, δεν είχε παίξει καν στα λιγκ καψ, με αντίπαλο τον galletti στο καραϊσκάκη. λίγο σοβαρός να ήταν ο vela ή λίγο να είχε μπει στο ματς το πουλέν μου νάμπερ του, wilshere, και θα ερχόταν το χ. όχι ότι δεν το άξιζαν το χ έτσι κι αλλιώς αλλά. το πουλέν μου νάμπερ ουάν, ramsey, έκανε πλάκα. walcott αρκεί που μπήκε και έπαιξε, ήταν προφανέστατα ανέτοιμος, εδώ φοβόταν να μπει στην περιοχή μη φάει καμία και εκτελούσε τα στημένα. οι αγγλάρες έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ όταν τους είπαμε ότι δεν έχει μαγαζί να πιουν μπύρες πριν το ματς δίπλα στο γήπεδο και ένα δεύτερο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό των περιπτέρων. το τρίτο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό της ρετσίνας από τα περίπτερα.
ολυμπιακό δεν έβλεπα γιατί δε με ένοιαζε, χα! αλλά μέλλμπεργκ ψυχάρα και τα λοιπά γνωστά.
ο ολυμπιακός δεν έχω καταλάβει γιατί ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να περάσει την πρωταθλήτρια ολλανδίας και την πρωταθλήτρια βελγίου, αποδείχθηκε μεν καλύτερη/εμπειρότερη ομάδα αλλά δεν είδα και τίποτε τρομερές διαφορές. απόδειξη ότι έχουμε ανοίξει τα πόδια να έρθει ο γιοβάνοβιτς πχ όπως θα τα ανοίγαμε πολύ άνετα για άλλους πεντέξι τουλάχιστον από αυτές τις δυο ομάδες. το πρόγραμμα ήταν το σημαντικότερο όπλο μας, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε και κάπως εκνευριστικές άμυνες σε σημεία, εντάξει, σχαρίκια.
πρόκριση στους 16 και πρώτος στο πρωτάθλημα, όχι κι άσχημα για ομάδα που παραπαίει ε.
GuardianOfIvorytower
10-12-2009, 15:04
Γιενς Λέμαν είδαμε όλοι τι έκανε ε? :cool:
ο ολυμπιακός δεν έχω καταλάβει γιατί ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να περάσει την πρωταθλήτρια ολλανδίας και την πρωταθλήτρια βελγίου, αποδείχθηκε μεν καλύτερη/εμπειρότερη ομάδα αλλά δεν είδα και τίποτε τρομερές διαφορές. απόδειξη ότι έχουμε ανοίξει τα πόδια να έρθει ο γιοβάνοβιτς πχ όπως θα τα ανοίγαμε πολύ άνετα για άλλους πεντέξι τουλάχιστον από αυτές τις δυο ομάδες. το πρόγραμμα ήταν το σημαντικότερο όπλο μας, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε και κάπως εκνευριστικές άμυνες σε σημεία, εντάξει, σχαρίκια.
πρόκριση στους 16 και πρώτος στο πρωτάθλημα, όχι κι άσχημα για ομάδα που παραπαίει ε.
Να το διορθωσω τοτε. Ο Ολυμπιακος του 2008-2009 λοιπον (δεν ειναι και τοσο μακρυα) θα εθεωρειτο αποτυχημενος αν δεν ειχε περασει αυτον τον ομιλο, απο τη στιγμη που περασε με νικες εκτος εδρας απεναντι σε γερμανικη και ιταλικη ομαδα, ισως οχι τις πρωταθλητριες, αλλα δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια και ποτε ηταν μετρησιμο μεγεθος οι πρωταθλητριες Ολλανδιας και Βελγιου. Φυσικα εχουμε αποκλειστει και με ηττα απο Χερεενφεεν και πιστευω οτι θα μπορουσαμε να αποκλειστουμε και με αντιπαλους οπως η Αντερλεχτ, ο Αγιαξ (του 2009 ε), η PSV (εκει δε θα ηταν καθολου αυτονοητο να περασουμε), η Γκενκ και αλλες τριτοδευτερες εν ετει 2009 ομαδες.
Εν ολιγοις, πηραμε ΔΕΚΑ βαθμους (οι 3 με Αρσεναλ λογω προγραμματος) σε εναν ομιλο εχοντας κανει τρεις νικες με 1-0, και οι τρεις απο τις οποιες προηλθαν με μεγιστη δοση τυχης μετα απο αγχωτικα ματς. Εκτος εδρας πηραμε μια ισοπαλια με 0-0, δεν σκοραραμε και χασαμε με κατω τα χερια απο μια Στανταρ Λιεγης που παιζει στο Champions League λογω της μεταρρυθμισης Πλατινι. Ποσους βαθμους θα επαιρνε ο πληρης και φορμαρισμενος Ολυμπιακος? Δε λεω και πολυ περιεργα πραγματα, ετσι δεν ειναι?
Mitsmann
10-12-2009, 15:11
γελάω, δε θα τον ήθελε στην ντάγκεναμ λέει και "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα". οι "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα" σε διπλά παιχνίδια τον είχαν αποκλείσει αυτόν τον ολυμπιακό και με μια σχετική ευκολία λέω εγώ. ο bartley ήταν μια χαρά, δεν τον είδα να αγχώνεται ιδιαίτερα, ο gilbert δεν είναι επιπέδου arsenal, το ξέραμε ήδη, εξάλλου είναι 22 και ακόμα στους reserves. πρώτη εμφάνιση έβερ του cruise, δεν είχε παίξει καν στα λιγκ καψ, με αντίπαλο τον galletti στο καραϊσκάκη. λίγο σοβαρός να ήταν ο vela ή λίγο να είχε μπει στο ματς το πουλέν μου νάμπερ του, wilshere, και θα ερχόταν το χ. όχι ότι δεν το άξιζαν το χ έτσι κι αλλιώς αλλά. το πουλέν μου νάμπερ ουάν, ramsey, έκανε πλάκα. walcott αρκεί που μπήκε και έπαιξε, ήταν προφανέστατα ανέτοιμος, εδώ φοβόταν να μπει στην περιοχή μη φάει καμία και εκτελούσε τα στημένα. οι αγγλάρες έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ όταν τους είπαμε ότι δεν έχει μαγαζί να πιουν μπύρες πριν το ματς δίπλα στο γήπεδο και ένα δεύτερο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό των περιπτέρων. το τρίτο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό της ρετσίνας από τα περίπτερα.
ολυμπιακό δεν έβλεπα γιατί δε με ένοιαζε, χα! αλλά μέλλμπεργκ ψυχάρα και τα λοιπά γνωστά.
στις 17:45 ακριβως θα σε κατακεραυνωσω.
τωρα πηζω λιγο για να γραψω μεγαλα ποστς.
υ.γ. Κελλδοραιν, γελαει ο κοσμος ρε, με το ΑΠΟΕΛ παιζατε στους ομιλοι "θελουμε ολυμπιακο εννοειται", περαστε και καμμια ομαδα της προκοπης ομως.
Kelldorain
10-12-2009, 15:12
Τα χουμε πει, πρόστιμο στα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. Α, και δεν έχει να κάνει με "θέλουμε Ολυμπιακό", απλά θέλω Τσέλσι για να πάω γήπεδο =P
Magellan
10-12-2009, 15:20
μαλλον για τον οσφπ 2007-08 μιλας
αυτος στον φετινο ομιλο (με βαση οσα ειδαμε τοτε) ισως θα επερνε πιο ευκολα τα ματς μεσα με αλκμααρ και στανταρ , ισως κερδιζε εξω μια απο τις δυο και εστω και ενα χ εδω με πληρη αρσεναλ, επομενως πανω κατω στα ιδια
ο φετινος ολυμπιακος με τις απουσιες τις μεταγραφες που δεν εγιναν την σκατα προετοιμασια κτλ κτλ το οτι περασε σιγουρα ειναι επιτυχια
και δεν ηταν , ειδικα, οταν ξεκινουσαν τα παιχνιδια καθολου αυτονοητο οτι θα προκριθει
Mitsmann
10-12-2009, 15:22
ο οσφπ 07-08 θα εκανε 21 με 22 βαθμους στον ομιλο.
nothingman
10-12-2009, 15:26
φιξ δεν το έγραψες μόνο εσύ, ήταν μια γενικότερη άποψη ότι θα ήταν εξωφρενική αποτυχία αν μέναμε 3οι, άποψη που δεν καταλαβαίνω. επίσης, ο ολυμπιακός του 2007-'08 έκανε διπλά σε ιταλίες και γερμανίες, όχι του '08-'09. και για τις δυο όμως αυτές ομάδες όμως αυτός ο όμιλος θα ήταν μια πιο απλή περίπτωση, ο φετινός εγώ λέω ότι είναι μια σκάλα παρακάτω και άρα δεν ήταν αυτονόητο. το πρόγραμμα επίσης μας έδωκε και το ευκολότερο ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε την πρώτη αγωνιστική, σε μια πολύ κακή και δύσκολη περίοδο για την ομάδα τότε. τέλος πάντων, δεν έχει τόση σημασία.
μιτς ελπίζω να εννοείς μεγάλο ποστ για τον ολυμπιακό, δε θα άντεχα μεγάλο ποστ για τη χθεσινή άρσεναλ από κάποιον που δεν είχε ξαναδεί τον ramsey ας πούμε.
Mitsmann
10-12-2009, 15:27
ποστ για το ματς. αν εσυ βλεπεις ολα τα ματς των reserves εγω παω πασο.
Ναι προφανως για 2007-2008 μιλαω. Με μπερδεψε ο Μιτσμανν που μου λεγε νωριτερα οτι περασαμε ΔΥΟ συνεχομενες χρονιες απο ομιλους. Αυτον να κατηγορειτε, εγω κοντοσταθηκα πριν το γραψω αλλα λεω "δε μπορει ο μιτς θα ξερει".
Εγω αυτο που εγραψα ειναι το εξης παντως για να μην παρεξηγουμαι πως νομιζω οτι εχουμε την ανικητη αρμαδα (καθε αλλο αν δει κανεις το ποστ μου με το τι πρεπει να γινει για να εχουμε ελπιδες):
Εεεεμ οχι και τοσο. Θα ηταν τρελη ξεφτιλα να μην περασουμε απο αυτον τον ομιλο, με αυτο το προγραμμα, με αυτα τα αποτελεσματα στα αλλα παιχνιδια.
Mitsmann
10-12-2009, 15:29
Ναι προφανως για 2007-2008 μιλαω. Με μπερδεψε ο Μιτσμανν που μου λεγε νωριτερα οτι περασαμε ΔΥΟ συνεχομενες χρονιες απο ομιλους. Αυτον να κατηγορειτε, εγω κοντοσταθηκα πριν το γραψω αλλα λεω "δε μπορει ο μιτς θα ξερει".
ποτε στον μπεο το ειπα εγω? και να το πα θα εννοουσα 2 συνεχομενες φορες που παιξαμε ομιλοι.
A μπορει, σε αυτην την περιπτωση φταιει το ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
nothingman
10-12-2009, 15:32
για πες μας για το δεξί μπακ της ντάγκεναμ που είναι καλύτερο του gilbert. χώρια που ο ramsey είναι της πρώτης ομάδας, έχει ξαναπαίξει ΤσΛ και μάλιστα σε ματς για τα οποία ο Wenger έδινε μια δεκάρα.
(έκανα σοβαρή προσπάθεια για να μη γίνω οντόνιαν και να πω για φτηνές ειρωνείες ε. ελπίζω να το εκτιμήσεις)
Mitsmann
10-12-2009, 15:34
για πες μας για το δεξί μπακ της ντάγκεναμ που είναι καλύτερο του gilbert. χώρια που ο ramsey είναι της πρώτης ομάδας, έχει ξαναπαίξει ΤσΛ και μάλιστα σε ματς για τα οποία ο Wenger έδινε μια δεκάρα.
(έκανα σοβαρή προσπάθεια για να μη γίνω οντόνιαν και να πω για φτηνές ειρωνείες ε. ελπίζω να το εκτιμήσεις)
δεξι μπακ παιζει ο Ogogo στη Νταγκεναμ. δικος σας ειναι :P
εαν εσυ πηρες τοις μετρητοις οτι ο Γκιλμπερτ δε θα παιζε στη Νταγκεναμ, ε δε σου φταιω τωρα εγω. Ελα δω. Αγκαλιτσα.
θα σου απαντησω το απογιωμα, αλλα αυτο το "οι χτεσινοι θα μας αποκλειανε ευκολα σε 2 ματς" ειναι βλακειουλα. ε?
nothingman
10-12-2009, 15:37
όχι τόσο, έχασαν 1-0 εκτός έδρας σε ένα ματς χωρίς κίνητρο στο οποίο θα μπορούσαν άνετα να πάρουν ισοπαλία. έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω ότι αν έπαιζε δεύτερο ματς λονδίνο με τις ίδιες 11άδες/18άδες, το 2-0 θα το είχαν σχετικά εύκολα, ακόμα και αν στηνόταν ο ολυμπιακός σε όλο το ματς όπως στο πρώτο κομμάτι του ματς ψες.
Mitsmann
10-12-2009, 15:39
μα για μενα, το οτι στηθηκε ο Ολυμπιακος ΤΟΣΟ πισω στο πρωτο 20 λεπτο ηταν λαθος αντιμετωπιση του ματς.
το οτι εβγαλαν και 2-3 τετ α τετ μετα, ε, θα κανουν και αυτοι ευκαιριες, γιατι οχι. Και μεις βγαλαμε.
Γιενς Λέμαν είδαμε όλοι τι έκανε ε? :cool:
XAXAXAXAXAXX θεός!
http://contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Stuttgart/257765.html
Εξαιρετικός ο Ramsey, μαζί με Song κάνανε τρελό δίδυμο στο κέντρο. Φυσικά και μπορούσαν να πάρουν το Χ και στο νησί λογικά δε χάνανε το ματς με τίποτα. Αλλά σχολιάζαμε με σοβαρό μέλος στην αρχή του ματς ότι ο γαυρος αν το πίστευε λίγο μπορούσε να παίξει μπάλα - όταν έφτανε κοντά στην περιοχή των, κάτι έκανε. Νάθινμαν ο μητρογλου τον έκανε γιογιο τον μαυρούλη που τον μάρκαρε κάνα δυο φορές και οι θέσεις μέσα στην περιοχή ήταν οτιναναι σε μερικές επιθέσεις. Δεν είναι καθόλου παράλογο για πιτσιρικάδες, η άμυνα θέλει περισσότερα από ταλέντο και αντοχές. Αν και συμφωνώ ότι η Άρσεναλ θα τον περνούσε τον γαυρο σε νοκ άουτ αγώνες (με αυτές τις 11δες), το χτεσινό ματς θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο εύκολο για τον γαυρο αν έμπαινε μέσα με τη σωστή νοοτροπία.
scarecrow
10-12-2009, 18:17
Αυτός ο SONG είναι τρελή παιχτούρα....
_UnHoLy^MaRtYr_
10-12-2009, 20:34
Το θέμα είναι πως ο Κόκκαλης πρέπει να καταλάβει τι παίχτηκιε εδώ, γιατί πρώτη φορά όπως όλα δείχνουν θα είμαστε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Φέτος για μένα, γαμώ, κερδίσαμε, ό,τι και να γίνει από δω και πέρα. Απλά ρε πούστη με 2-3 μπαλώματα σε σημαντικές θέσεις που πονάνε, κι άλλα 10 εκατομμύρια το καλοκαίρι για να 'χουμε να λέμε ότι οκέη, δε μας λείπουν θέσεις, μπορείς ρε πούστη θείο να βγάνεις 20 εκατομμύρια το χρόνο, αφού θα 'χεις -θεωρητικά- ευνοικότερες κληρώσεις. Κάτσε κει στο 2ο γκρουπ σου όπως καθόταν η Λυών, πέρνα 2 φορές στα 3 χρόνια στους 16, άντε 2 φορές στις 4! και περίμενε και μάζευε μπας και μεγαλώσουμε σαν ομάδα μια στάλα τώρα που αποκομίσαμε και κάτι. Σκέπσου το σα μια γαμημένη επένδυση ρε αδερφέ μου, 20 εκατομμύρια τώρα, και μετά μάζευε 20 εκατομμύρια -τουλάχιστον- το χρόνο. Τι σκατά, δεν παίζουν Μάνατζερ κει οι δικοί μας;
Phantom Duck
10-12-2009, 21:32
φέρτε μπάρτσα να κάνει προπόνηση ο αβραάμ στο μέσι εν όψει μουντιάλ.
_UnHoLy^MaRtYr_
10-12-2009, 21:40
Ή να του σπάσει τα πόδγια εν όψει μουντιάλ.
zihuatanejo
10-12-2009, 21:56
Nα πω για τα ματς των reserves, μιας και τα βλέπω όλα ως συνδρομητής στο Arsenal TV Online; :P
[/καμμένος gooner]
Γενικότερα το να λες ότι ο Bartley στο πρώτο του ματς με μη reserves (στις οποίες έγινε φέτο αρχηγός) ήταν αστείος (ή ό,τι άλλο ειπώθηκε), είναι λίγο αστείο από μόνο του. Ειδικά δε όταν στο Νησί τον έχουν ως το next best thing στην άμυνα.
Για gilbert με κάλυψε ο ναθινμαν. Είναι το '87 γεννημένος (όπως ο Σεσκ και ο Νασρι πχ) και βλέπει την πρώτη ομάδα με τα κύάλια.
Όπως και ο wake me up before you ogogo που παίζει στη Νταγκεναμ. :Ρ
Αδιανόητο να μην παίζει ο Eastmond δεξί μπακ. Ή ακόμα και η παικτούρα ο Miquel.
Mην κράξετε, καιγώ Arsenal έβλεπα χτες. :Ρ
Mitsmann
11-12-2009, 00:21
Επειδη βλεπω να σχηματιζεται ενα λονδρεζικο πογκρομ εναντιον μου, θα σας γαμησω σε λιγο, μολις βρασει το γαλατακι μου.
Η σπορντεη βέβαια βαθμολογεί τον Ramsey με 6, ενώ όλοι οι παίκται του γαυρου παίρνουν 7+. Παραδίπλα φιλοξενεί δηλώσεις του θειου που λέει ότι και ο γαυρος είχε απουσίες, αρά σιγά τα δεύτερα τις Άρσεναλ, "δεύτερα με δεύτερα παίζαμε". Το οποίο γίνεται ακόμα πιο αστείο αν αναλογιστεί κανείς ότι από τους βασικούς έλειπαν ο τοροσιδης και ο ντιογο, ενώ η Άρσεναλ έπαιζε με τα τσικό.
Κι ο Λεντεσμα κι ο Στολτιδης κι ο Νταρμπισιρ, σιγα τις απουσιες μωρε.
Για φτιάξε μου ΒΑΣΙΚΗ ενδεκάδα με αυτούς ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ. Το θέμα είναι αν έλειπαν οι βασικοί - όχι αν υπήρχαν εναλλακτικές. Ο θειος αυτό είπε "δεύτερα με δεύτερα". Ωραία θα ήταν μέσα ο Λεντέσμα και θα έπαιρνε τη θέση του οσκαρ πχ και σου δίνω ακόμα και τον ντιογο στη θέση του μητρογλου (αν και δεν προκύπτει και πολύ). Ο νταρμπι σε ποιου τη θέση θα έπαιζε; Βαριά βαριά τρεις απουσίες βασικών - όχι και πολύ παράξενο για ομάδα ε, και σίγουρα δεν ισχύει το "δεύτερα με δεύτερα".
zihuatanejo
11-12-2009, 02:20
Η σπορντεη βέβαια βαθμολογεί τον Ramsey με 6, ενώ όλοι οι παίκται του γαυρου παίρνουν 7+.
Ποιος ασχολείται με Μπαμποχελάκηδες, εδώ η ΕΓΚΡΙΤΗ SUN δίνει 9 στο Ramsey.:cool:
Χμ, λοιπον, αφενως εδω δεν πιστευω στο 4-5-1, αλλα στο 4-4-2, οποτε θα εβαζα μεσα και Νταρμπισιρ και Ντιογκο. Αφετερου, ασχετα με το οτι ο Λεοναρντο ειναι φορμαρισμενος σχετικα και σκορερ στα τελευταια ματς, θα προτιμουσα να εχω μεσα Μαρεσκα, Λεντεσμα, Ντουντου στα χαφ και Γκαλετι δεξια, ο οποιος το οτι επαιζε δε σημαινει οτι επαιζε και οπως μπορει, απο τραυματισμο προηλθε κι αυτος. Βαλε και τον Τοροσιδη απουσια στα μπακ (για μενα ο Γκαλιτσιος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, δε μαρεσει καθολου σαν παικτης, τουλαχιστον στα τελευταια που τον εχω δει), ε δε θελεις κι αλλες απουσιες για να πεις οτι παιζεις με τα δευτερα.
Η σπορντεη βέβαια βαθμολογεί τον Ramsey με 6, ενώ όλοι οι παίκται του γαυρου παίρνουν 7+.
Ποιος ασχολείται με Μπαμποχελάκηδες, εδώ η ΕΓΚΡΙΤΗ SUN δίνει 9 στο Ramsey.:cool:
:dfinger:
@ φιξξξερ
Ευτυχώς δεν είσαι προπονητής του γαυρου τότε. Έχεις σχήμα που δεν έχει καθαρά παίκτη για αριστερά μπροστά από τον ραουλ μπραβο και ο γουολκοτ (μαζί με το μπακ) θα τον έκανε γιογιο.
Δεν νομίζω ότι με πλήρη εντελώς τον γαυρο θα είχε σοβαρές αλλαγές η 11δα. Αν ήθελε έναν-πιο-επιθετικό-παίκτη για αριστερά, είχε τον (φορμαρισμένο) ζαιρι, που δεν μπήκε καν αλλαγή, άρα αποκλείεται να έπαιζε ο νταρμπι αριστερά του ντιογο. Πέρα από αυτό, όταν παίζεις με αντεπιθέσεις (κακώς για εμένα, αλλά έτσι μπήκε ο γαυρος), να αφήσεις έξω τον μητρογλου για να κάνει βουτιές ο γιος μαμας ντιογου είναι μάλλον αστείο.
Κάνεις προσπάθεια να τους χωρέσεις, αλλά πέρα από τον τοροσιδη που ήταν σημαντικότατη απώλεια, στο σχέδιο του ζικο δε νομίζω ότι θα άλλαζαν πολλά. Φυσικά θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα αμυντικό χαφ για αλλαγή (όπου αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή Τεν Κάτε και να βάλει τον ντομι) και κάποιος να αλλάξει τον μητρογλου αν κουραστεί - για βασικούς όμως δε νομίζω.
δεν καταλαβα τι ζοριζονται οι κουνελοι αν παιζαμε με τα δευτερα ή οχι...και γιατι ο οντονιαν διαβαζει σπορντει,τελειωσε η πρασινη?
Χαζούλη δεν διάβαζα ποτέ πράσινη. Χαβαλέ κάνουμε με τον θειο που είπε ότι παίζανε "δεύτερα με δεύτερα". Νάθινμαν, αυτά είναι τα δεύτερα της Άρσεναλ; Δηλαδή αν δεν παίξουν οι βασικοί, αυτές είναι οι πρώτες εφεδρείες; Συνολικά μιλάμε πάντα, όχι για έναν δυο γουολκοτς.
Το τελευταιο που θα θελα να κανω ειναι να υπερασπιστω τον δολοφονο και σιχαμενο Κοκκαλη, αλλα το ειπε χαριτολογωντας και γελωντας με το ιδιο χαμογελακι που εχει παντα ε. Οσον αφορα τη συνθεση, τι να σου πω, εγω στο μανατζερ παντα τους καλυτερους βαζω ανεξαρτητως θεσης και κερδιζουν :razz:
ποιον ειπες σιχαμενο ρε τσουτσεκι?
δολοφονος ναι-τοσους ζελους εχει αφανησει-κοκκαλης ο πιτσιλιστης
Αυτό το μάνατζερ έχει καταστρέψει τη μπάλα για πολύ κόσμο (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω!). Για τη δήλωση του θειου, δεν έχω γνώμη για το χαμογελάκι, διότι την διάβασα. :razz:
Αλήθεια όμως, ρωτώ τον ναθινμάνο γιατί δεν ασχολούμαι και τόσο με τα δεύτερα της Άρσεναλ. Ο Ράμσεη και οι άλλοι είναι πχ τα παιδιά που συμπληρώνουν τη 18δα και παίζουν αν λείπουν βασικοί (τα "δεύτερα", βλέπε πχ ζεβλακωφ) ή είναι οι φετφατζηδες (πώς διάολο γράφεται) που παίζουν σε μεγάλη ανάγκη ή σε αγώνες που σταρχίδια μας κιόλα; Η εντύπωση μου είναι ότι οι περισσότεροι είναι στη δεύτερη κατηγορία. Μεγαλείο.
Αυτό το μάνατζερ έχει καταστρέψει τη μπάλα για πολύ κόσμο (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω!). Για τη δήλωση του θειου, δεν έχω γνώμη για το χαμογελάκι, διότι την διάβασα. :razz:
Καλα, δεν περιμεναμε το μανατζερ για να καταστραφουμε και να τη δουμε προπονητες, οπως δεν το περιμενουν και 200000 προπονητες της εξεδρας σταθεροι θαμωνες στο γηπεδο. Εδω εσυ ενα χρονο παρακολουθησες εντατικα μπαλα στην Ολλανδια και απο τοτε νομιζεις οτι μας εχεις ολους στην προπονητικη. :razz:
Καλα, δεν περιμεναμε το μανατζερ για να καταστραφουμε και να τη δουμε προπονητες, οπως δεν το περιμενουν και 200000 προπονητες της εξεδρας σταθεροι θαμωνες στο γηπεδο. Εδω εσυ ενα χρονο παρακολουθησες εντατικα μπαλα στην Ολλανδια και απο τοτε νομιζεις οτι μας εχεις ολους στην προπονητικη. :razz:
Ε είναι η μάνα του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου και του Τεν Κάτε. Δε θέλει πολύ να την ψωνίσεις. :razz:
freak brother
11-12-2009, 03:08
Χμ, λοιπον, αφενως εδω δεν πιστευω στο 4-5-1, αλλα στο 4-4-2, οποτε θα εβαζα μεσα και Νταρμπισιρ και Ντιογκο. Αφετερου, ασχετα με το οτι ο Λεοναρντο ειναι φορμαρισμενος σχετικα και σκορερ στα τελευταια ματς, θα προτιμουσα να εχω μεσα Μαρεσκα, Λεντεσμα, Ντουντου στα χαφ και Γκαλετι δεξια, ο οποιος το οτι επαιζε δε σημαινει οτι επαιζε και οπως μπορει, απο τραυματισμο προηλθε κι αυτος. Βαλε και τον Τοροσιδη απουσια στα μπακ (για μενα ο Γκαλιτσιος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, δε μαρεσει καθολου σαν παικτης, τουλαχιστον στα τελευταια που τον εχω δει), ε δε θελεις κι αλλες απουσιες για να πεις οτι παιζεις με τα δευτερα.
τον αγγλαρα το Νταρμπι πως τον κρινεις καλο παιχτη? εκτος απο το παιχνιδι του κυπελλου , που αλλου σου χει δειξει στοιχεια παικτικης αξιας δλδ?
Σε ολα τα ματς που εχει παιξει
Raven Lord
11-12-2009, 10:58
το λίγο που έχει παίξει ο ντάρμπι, έχει δείξει ότι το γκολ το κατέχει περισσότερο από τον ντιόγο. τώρα αν θα επανέλθει ποτέ, είναι άλλη ιστορία.
House Of Low Culture
11-12-2009, 12:15
το θέμα είναι πως επανέλθουν δεν επανέλθουν αυτοί οι δύο, σας τον χώνουμε πατόκορφα και με τον μήτρογλου μόνο του.. Τώρα αν θα τον τρώτε περισσότερο με ντάρμπι και ντιόγο, είναι άλλη ιστορία...
Raven Lord
11-12-2009, 12:16
:moutza:
House Of Low Culture
11-12-2009, 12:22
έτσι!
όταν δε σας παίρνει μούτζα. Και το κεφάλι κάτω.
:grin:
zihuatanejo
11-12-2009, 12:34
Αλήθεια όμως, ρωτώ τον ναθινμάνο γιατί δεν ασχολούμαι και τόσο με τα δεύτερα της Άρσεναλ. Ο Ράμσεη και οι άλλοι είναι πχ τα παιδιά που συμπληρώνουν τη 18δα και παίζουν αν λείπουν βασικοί (τα "δεύτερα", βλέπε πχ ζεβλακωφ) ή είναι οι φετφατζηδες (πώς διάολο γράφεται) που παίζουν σε μεγάλη ανάγκη ή σε αγώνες που σταρχίδια μας κιόλα; Η εντύπωση μου είναι ότι οι περισσότεροι είναι στη δεύτερη κατηγορία. Μεγαλείο.
Aπό όσους έπαιξαν, μόνο ο Song είναι βασικός. Ο Theo και ο Ramsey είναι ψιλοστάνταρ στις 3 αλλαγές που θα κάνει ο Arsene σε κάθε ματς, ο Vela παίζει κατ' εξαίρεση λόγω τραυματισμών RVP και Bentnder, αν και παικτούρα, είναι ντεφορμέ, ενώ ντρέπομαι που έχω τον Silvestre ως πρώτη αλλαγή αν πάθουν κάτι ο Gallas με τον TV5.
Από τους άλλους, ο Merida είναι ο Φετφατζίδης μας και όλοι οι άλλοι είναι μέλη των Reserves Team. Δηλαδή είναι σα να λέμε τα τριτοτέταρτά μας.
Raven Lord
11-12-2009, 12:37
έτσι!
όταν δε σας παίρνει μούτζα. Και το κεφάλι κάτω.
:grin:
ΚΕΡΔΙΣΕΣ :!:
Για πειτε, τι πρεπει να γινει ακριβως για να σταματησει ο μυθος της ευρωπαναθας? Πρεπει να παμε κι εμεις μια φορα στους 4?
Raven Lord
11-12-2009, 13:12
2 φορές στους 4 και 1 φορά τελικό. επίσης, πρέπει να κάνετε ακόμη 42215 διπλά σε όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα. :P
ΑΜΠΑΛΗ αποψη. Μιλαμε για επιπεδα Champions League, ο τελικος ειναι προ αμνημονευτων χρονων και δε μετραει. Τα διπλα επισης απο ποτε ειναι μετρο για την πορεια μιας ομαδας??
Raven Lord
11-12-2009, 13:27
είπε ο πτυχιούχος championship manager :roll:
τη θες κι εσύ τη μούτζα σου :P
warlord mkII
11-12-2009, 13:41
Τι δε μετράει ρε ο τελικός!!!:moutza::pink:
Εσεις εχετε 42525 αστερακια στη φανελα για πρωταθληματα πριν την α εθνικη, με αντιπαλους τα ασπρα χωματα, τη νικη ρεντη και τον εθνικο.... Και δε μετραει ο τελικος?
Τα διπλα επισης απο ποτε ειναι μετρο για την πορεια μιας ομαδας??
αχαχα ελεος. Ε ναι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο να ξεκωλιαζεις αμβουργα/σαλκε/rangers/πορτο κλπ κλπ (AJAX) στην εδρα τους
με το να τρως 3-4-5- ερχεται - 7 και τις περισσότερες φορές να είναι και από μεγαθήρια τύπου Μακάμπι/Μόλντε/Χερενφεεεεεεν/Στ Ετιεν/Ρόζενμποργκ (τελευταια στο πρωταθλημα)...
1. Eγω μιλαω για επιπεδο Champions League, αλλες οι εποχες πριν 40 χρονια, το ιδιο θα σου λεγα κι αν ειχε παρει το πρωταθλητριων ο Ολυμπιακος, οχι να ειχε παει τελικο, αν θελεις με πιστευεις.
2. Συμφωνοι, για μερικα χρονια ξεφτιλιζομασταν με Χερενφεν, Μολντε κτλ ομως ο Ολυμπιακος εχει ξεφτιλιστει με 4αρες και 5αρες απο μεγαλες ομαδες, οπως ομως και ο ΠΑΟ αρκετες φορες τα τελευταια χρονια (θυμιζω Μαντεστερ και Μπαρτσελονα). Επισης, μπορει εκτος εδρας ο Ολυμπιακος να εχει κανει μονο 2 νικες και μαλιστα την ιδια χρονια, αλλα τις εκανε σε Βερντερ και Λατσιο, αντιστοιχα μεγεθη νομιζω με Σαλκε, Αμβουργο κτλ που αναφερεις.
3. Αντιστοιχα στην εδρα του ο Ολυμπιακος εχει χασει αρκετα ματς, ειδικα τα τελευταια χρονια, αλλα κι ο Παναθηναικος εχει ξεφτιλιστει απο κατι Ουντινεζε και Στουρμ Γκρατς και Στουτγκαρδες ε?
4. Συνολικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ουσια βρισκεται στις προκρισεις και οχι στις νικες εκτος εδρας, κι αν θελεις να παρουμε συνολικη παρουσια και νικες - ισοπαλιες - ηττες σε ποσοστα επι τοις εκατο, θα εκπλαγεις γιατι θα δεις οτι η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις, απλα βαριεμαι να κατσω να το κανω.
5. :moutza: για το γαμωτο
Raven Lord
11-12-2009, 13:55
4. Συνολικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ουσια βρισκεται στις προκρισεις και οχι στις νικες εκτος εδρας, κι αν θελεις να παρουμε συνολικη παρουσια και νικες - ισοπαλιες - ηττες σε ποσοστα επι τοις εκατο, θα εκπλαγεις γιατι θα δεις οτι η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις, απλα βαριεμαι να κατσω να το κανω.
άσε, δε σε παίρνει...
_UnHoLy^MaRtYr_
11-12-2009, 14:26
Μια χαρά τον παίρνει! Αντί να συνειδητοποιήσετε ότι περνάτε τα πέτρινα χρόνια σας και να ψάξετε να βρείτε πως θα το σώσετε, νιώθετε ακόμα πρώτοι γιατί ήρθατε δεύτεροι το γαμημένο το χίλια εννιακόσια εβδομήντα ένα. Συνεχίστε έτσι, και όταν θα πάω τελικό ελάτε να μου πείτε "σιγά, είχα πάει κι εγώ το ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ, τι χαίρεσαι, λωλωλ". Αυτό το καταλάβαμε όμως, όχι άλλο, γιατί το δύο χιλιάδες δέκα θα παίζω πάλι εγώ Τσάμπιονς Λιγκ ρε φίλε. Και γεννήθηκα το χίλια εννιακόσια ογδόντα έξι και δεν έχω δει χριστό από τις πορείες σας, το παρόν μου -και το μέλλον όπως φαίνεται- ΣΧΕΔΟΝ με/θα με καλύπτει, χιπ χιπ.
Και καλώς ή κακώς, έχω συγχωρέσει στην ομάδα και τις 5ρες και το -ω, θεέ μου θα το πει!!!!!!!!!!- 7-0, μετά τα 3 τελευταία χρόνια, στ'αρχίδια μου αν της το συγχωρέσατε σεις, μετακσύ μας, προτιμώ μια ομάδα που έστω με ρυθμούς χελώνας έμαθε ένα-δύο πράγματα, από μία ομάδα που βλέπει στα αποδυτήρια βιντεάκια του Γουέμπλευ πριν βγει να παίξει και τελικά χάνει από Γαλατασαράιδες και φετινές Ατλέτικους.
:ρομαντικόςγαύροςμπε:
warlord mkII
11-12-2009, 14:52
Καλά, ας είχες διαφορετική κλήρωση στη σειρά αγώνων φέτος και θα σου έλεγα εγώ αν έμαθες και τι θα συγχωρούσες. Με τα αν όμως δεν γίνεται δουλειά...
Εγώ πάλι αν έπαιζα 13 φορές ομίλους στα 14 χρόνια και είχα προκριθεί 2 (ή τρεις, είναι μεγάλα τα νούμερα και μπερδεύομαι) θα ντρεπόμουν να το πω. Έχοντας καταφέρει να αποκλειστώ από αστείους ομίλους κατά καιρούς. Έχοντας παίξει 30τόσους αγώνες και όποτε βγαίνω από το λιμάνι οι μπουκις φράζουν τον άσσο.
Ε ρε φίλε δεν σου λέω ότι μας τρέμει η Μπαρτσελόνα, αλλά έχουμε μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην Ευρώπη. Π.χ. πέρσυ (με τον αστείο βοηθό προπονητή - εσεις τα λέτε αυτά ε - και σέντερ μπακ και σκόρερ τον Βάσκο αυτονομιστή) πήρα διπλό από την Ίντερ.
Εσείς τότε από τη Λίβερπουλ για να μείνετε εκτός έπρεπε να φάτε 3. Ε τα φάγατε.
Και βέβαια σαν παναθηναϊκός οπαδός ξέρω πολύ καλά ότι περνάω τα πέτρινα χρόνια μου και ακόμα περισσότερο ξέρω ότι κάνω καλή πορεία στην Ευρώπη ανά περίπου 8 χρόνια. Κάνω όμως. Εσύ παίζεις 2134 χρόνια στο ΤσουΛου και δεν έχεις κάνει τίποτα. Ε μάλλον δεν είναι υπέρ σου.
_UnHoLy^MaRtYr_
11-12-2009, 14:56
2η σερί χρονιά που περνάμε στους 16 όμως, και του χρόνου δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, με καλά μπαλώματα θα αισιοδοκσώ για πιο συχνές "πορείες". Εδώ θα μασθε αν και το "ναι, αλλά εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ" δεν πεθαίνει ποτέ. Ε, δε βαργιέσαι.
Και σχετικά με τον όμιλό μας: αυτό που είπα πριν περί μαθήματος ισχύει -έστω και με τόσο αργά βήματα- , ένας πιο πλήρης Ολυμπιακός, του 2000 ας πούμε, μια χαρά θα μπορούσε να χει αποκλειστεί από δαύτο. Δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας που προκρίθηκα, με λίγα λόγια.
Phantom Duck
11-12-2009, 15:17
2η σερί χρονιά που περνάμε στους 16 όμως
γκουχανόρθωσηγκουχ
_UnHoLy^MaRtYr_
11-12-2009, 15:21
Δεύτερη-σερί-φορά-που-μπήκαμε-στους-ομίλους-και-βγήκαμε-υγιείς.
warlord mkII
11-12-2009, 15:21
ποια ανόρθωση, στη κοσμάρα του 2η σερι χρονιά είναι :moutza:
επίσης:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2009.html
και
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2010.html
τα συμπεράσματα δικά σου.
υ.γ. οι λίστες μετράνε μόνο τα αποτελέσματα των 5 τελευταίων χρόνων.
Δεύτερη-σερί-φορά-που-μπήκαμε-στους-ομίλους-και-βγήκαμε-υγιείς.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πολλές μούτζες.
Ναι κι εμείς ΑΝ ξαναπάμε τελικό ευρώπης (ναι εκείνον τον άκυρο) θα έχουμε πάει 2 φορές σερί, αφού σύμφωνα με τη "λογική" σου, θα είναι η δεύτερη σ-υ-ν-ε-χ-ό-μ-ε-ν-η φορά που φτάσαμε εκεί ... και πήγαμε!
Mitsmann
11-12-2009, 15:24
η διαφορα του ευρωπρεσβευτοπροξενου, απ την πουτανα της ευρωπης, εχει μικρυνει παρα πολυ. Σε βαθμους, νικες, ακομα και προκρισεις απ τους ομιλους.
αυτα, αν δε το βλεπετε και τη βλεπετε χαωδη, ειναι δικο σας προβλημα.
in the meantime, παμε να παρουμε ακομα ενα πρωταθλημα, που, αν δε θα ειναι το πιο πορωτικο με βαση το πως ξεκινησε το Χαμμερ της Παιανιας, τουλαχιστον θα ειναι το πιο αστειο, με βαση το πως μια ετοιμασια Ανικητης Αρμαδας, που θα σαρωσει τα παντα στο γαλαξια φετος, γινεται μπουρδελο, απο 45 λεπτα στο Καραισκακη.
_UnHoLy^MaRtYr_
11-12-2009, 15:29
Γτφ, δεν είπα κάτι εξωγήινο ρε μάνγκες, κούραση. "2 πορείες τα τελευταία 3 χρόνια", να το αφήσω; =D
warlord mkII
11-12-2009, 15:33
Και μόνο ότι θεωρείτε επιτυχία το ότι περάσατε από τον όμιλο, τα λέει όλα.
η διαφορα του ευρωπρεσβευτοπροξενου, απ την πουτανα της ευρωπης, εχει μικρυνει παρα πολυ. Σε βαθμους, νικες, ακομα και προκρισεις απ τους ομιλους.
αυτα, αν δε το βλεπετε και τη βλεπετε χαωδη, ειναι δικο σας προβλημα.
in the meantime, παμε να παρουμε ακομα ενα πρωταθλημα, που, αν δε θα ειναι το πιο πορωτικο με βαση το πως ξεκινησε το Χαμμερ της Παιανιας, τουλαχιστον θα ειναι το πιο αστειο, με βαση το πως μια ετοιμασια Ανικητης Αρμαδας, που θα σαρωσει τα παντα στο γαλαξια φετος, γινεται μπουρδελο, απο 45 λεπτα στο Καραισκακη.
Μπράβο. Έτσι είναι. Γιατί όλα αυτά είναι απόλυτα μεγέθη.
Δηλαδή είναι ακριβώς το ίδιο να έχω 5 προκρίσεις στις 20 συμμετοχές (τυχαίο νούμερο, αν δεν βαρεθώ θα το ψάξω) με 5 προκρίσεις στις 9 συμμετοχές.
Το απο κάτω ασχολίαστο, όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην αυτοϊκανοποίηση.
_UnHoLy^MaRtYr_
11-12-2009, 15:35
Βαργιέμαι να εκσηγώ το =D
Mitsmann
11-12-2009, 15:37
warlord, κανεις λαθος, εχουμε παιξει 64 φορες στους ομιλους.
warlord mkII
11-12-2009, 16:19
τυχαίο νούμερο, αν δεν βαρεθώ θα το ψάξω
warlord, κανεις λαθος, εχουμε παιξει 64 φορες στους ομιλους.
Λοιπόν.
Σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:
ΠΑΟ: Αγώνες 231, Νίκες 85 Ισοπαλίες 56 Ήττες 90 Γκολ Υπέρ 287 Γκολ Κατά 303
ΟΣΦΠ:Αγώνες 199, Νίκες 75 Ισοπαλίες 38 Ήττες 86 Γκολ Υπέρ 251 Γκολ Κατά 300
Στο ΤσουΛου:
ΠΑΟ: Αγώνες 141, Νίκες 46 Ισοπαλίες 40 Ήττες 53 Γκολ Υπέρ 168 Γκολ Κατά 188
ΟΣΦΠ: Αγώνες 114, Νίκες 37 Ισοπαλίες 26 Ήττες 51 Γκολ Υπέρ 133 Γκολ Κατά 177
Δεδομένου ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια της ύπαρξης champions league είστε πρωταθλητές* και ότι (επαναλαμβάνω) μόνοι σας μετράτε 232141 αστέρια στη φανέλα χωρίς να υπάρχει εθνική κατηγορία, ε δεν είστε και για έπαινο.
Ναι τη τελευταία μόλις χρονιά μας ξεπεράσατε σε βαθμολογία της ουέφα η οποία λαμβάνει υπόψη της τα 5 τελευταία χρόνια. Αν η ιστορία των ομάδων μας είναι τα 5 αυτά χρόνια, ε ναι έχετε καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.
*με κάθε τρόπο και μέθοδο...
Phantom Duck
11-12-2009, 16:41
άλλοι πρωτοτύπησαν βάζοντας αστέρια για τελικούς φίλε :!:
Ford Prefect
11-12-2009, 16:43
Έτσι, να έχετε την συνολική ευρωπαϊκή ιστορία για παρηγοριά. Δεν είναι άσχημα. Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω. Από πότε και μετά (τώρα είμαστε στα 5) το να αποκαλείστε "πρέσβης" είναι γραφικό;
Ford Prefect
11-12-2009, 16:44
άλλοι πρωτοτύπησαν βάζοντας αστέρια για τελικούς φίλε :!:
2 για ημιτελικούς. Μην ξεχνιόμαστε. Τσούζουν τα αστεράκια τελικά.
Mitsmann
11-12-2009, 16:44
χαιρω πολυ, αγαπητε ουωρλορντ.
οπως ειπα πριν, η διαφορα μειωνεται και σταθεροτατα.
ε, καπως ετσι μειωνεται..σε διαστημα ετων, θα εχουμε καλυτερη πορεια, και μετα παλι το ιδιο, και παλι το ιδιο. και μια μερα θα ξυπνας και θα λες πω, ωραια τοτε στο Γουεμπλεη α?
Ford Prefect
11-12-2009, 16:49
Γιατί, τώρα τι λένε;
warlord mkII
11-12-2009, 16:51
Χαίρομαι που στους αριθμους ανταπαντατε με υποθεσεις.
Για τα αστεράκια στη φανελα μας, εχουμε ριξει τρελο κραξιμο. Δε βλεπω εσας να σας πειραζουν τα δικα σας (αν και περιεχουν παραγκες/ριζουπολες/ενστασεις/τοπικα πρωταθληματα)
Ford Prefect
11-12-2009, 17:00
Για πες μας ρε warlord δηλαδή, από τα 36 πόσα έπρεπε να έχουμε. Να ξέρουμε πόσα αστεράκια να βάλουμε δηλαδή;
warlord mkII
11-12-2009, 17:08
Για πες μας ρε warlord δηλαδή, από τα 36 πόσα έπρεπε να έχουμε. Να ξέρουμε πόσα αστεράκια να βάλουμε δηλαδή;
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD
Mitsmann
11-12-2009, 17:18
αχαχααχ θυμαστε μια εποχη που τα μετραγατε απ το 79-80 οταν εγινε επαγγελματικο γιατι "αυτα ηταν τα σωστα" που ειχατε περισσοτερα.
καιρο ειχα να το πω, αλλα ροφλ.
Ford Prefect
11-12-2009, 18:02
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD
Δεν μου απάντησες. Στα τοπικά συμμετείχες και εσύ νομίζω.
ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ μας τα αστερακια, αυτο μονο ο γουορλορντ το ανεφερε ως αντεπιχειρημα γιατι ειπα στο Ρειβενλορντ οτι σιγα σιγα καταρριπτεται ο μυθος της ευρωπαναθας και οτι "η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη οσο νομιζει", προταση που αποδεικνυεται με τα στατιστικα που ποσταρε. Δεκα νικες και δεκα ισοπαλιες παραπανω εχει ο ΠΑΟ, 3 χρονιες δηλαδη οπως παμε. :D Και φυσικα οταν του το λες αυτο, σου λεει "ε ναι γιατι εσεις βαζετε αστερακια για τα πρωταθληματα", δηλαδη wtf??
Κάπου τόσα είναι, όπως είναι το σύστημα πλέον (και αν δεν παίξουμε εμείς ξανά τσουλου σαφώς). Όσο για το
Για πειτε, τι πρεπει να γινει ακριβως για να σταματησει ο μυθος της ευρωπαναθας? Πρεπει να παμε κι εμεις μια φορα στους 4?που ξεκίνησε την κουβέντα, φαντάζομαι ότι εννοείς την "άδικη" σύγκριση ΠΑΟ και γαυρου στο θέμα των κατορθωμάτων τους στην Ευρώπη, όχι ότι ο ΠΑΟ πλέον δεν κάνει κάτι ενώ ο γαυρος κάνει - ακόμα και πέρσι ήπιαν κάτι όμορφα διπλά η Βέρντερ και ο Μουρίνιο. Η απάντησή μου είναι ότι πρέπει να κάνετε μερικούς "άθλους" όπως τα παραπάνω ματς (με Βέρντερ δεν το λες άθλο το διπλό, αλλά ήρθε 0-3) και ότι δε φτάνει να περνάτε στην επόμενη φάση, ειδικά με το νέο σύστημα. Δηλαδή να έχετε να λέτε για 5 ματς που πραγματικά σας κάνουν περήφανους για την ομάδα, εμείς τα έχουμε τα τελευταία χρόνια. Ας είναι και ηρωικοί αποκλεισμοί (όπως ο δικός μας πχ με τη Γιούβε). Εγώ εκεί εντοπίζω τη διαφορά, όχι στο αρχαίο Γουέμπλεη. Να πούμε για το 0-1 στον Άγιαξ πχ, μέσα.
Διασκεδαστική συζήτηση πάντως για τα αστεράκια, πείτε τα.
warlord mkII
12-12-2009, 16:22
ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ μας τα αστερακια, αυτο μονο ο γουορλορντ το ανεφερε ως αντεπιχειρημα γιατι ειπα στο Ρειβενλορντ οτι σιγα σιγα καταρριπτεται ο μυθος της ευρωπαναθας και οτι "η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη οσο νομιζει", προταση που αποδεικνυεται με τα στατιστικα που ποσταρε.
καλα κρασια.
τα αστερακια μεταφραζονται σε πρωταθληματα ελλαδας, καποια απο τα οποια δεν αξιζες και σε πηγαν στο τσαμπιονς λιγκ και εκανες 10 παραπανω εμφανισεις εκει απο τον παναθηναικο και αγκωμαχας να τον φτασεις εδω και 15 χρονια που εχεις το πανω χερι και μολις φετος με το συστημα πλατινι πηρες κεφαλι γιατι περασες απο τον αστειοτερο ομιλο εβερ και με κωλοφαρδη σειρα αγωνων και με αρνητικο ισοζυγιο γκολ. (ανασα)
και ισα ισα δεν καταρριπτεται τιποτα απο τα στατιστικα που ποσταρα, αντιθετα αποδεικνυεται οτι ο Παναθηναϊκος στεκεται πολυ καλυτερα στην ευρωπη γιατι αν και δεν εχει παρει τοσα πρωταθληματα οσα ο οσφπ εχει και περισσοτερους αγωνες και καλυτερα αποτελεσματα σε αυτους.
και τα παραπανω απαντανε μονο στην ηλιθια γαυρικη προπαγανδα που με τη μια ακολουθησατε, ενω αυτο που πραγματικα εχει σημασια ειναι αυτο:
που ξεκίνησε την κουβέντα, φαντάζομαι ότι εννοείς την "άδικη" σύγκριση ΠΑΟ και γαυρου στο θέμα των κατορθωμάτων τους στην Ευρώπη, όχι ότι ο ΠΑΟ πλέον δεν κάνει κάτι ενώ ο γαυρος κάνει - ακόμα και πέρσι ήπιαν κάτι όμορφα διπλά η Βέρντερ και ο Μουρίνιο. Η απάντησή μου είναι ότι πρέπει να κάνετε μερικούς "άθλους" όπως τα παραπάνω ματς (με Βέρντερ δεν το λες άθλο το διπλό, αλλά ήρθε 0-3) και ότι δε φτάνει να περνάτε στην επόμενη φάση, ειδικά με το νέο σύστημα. Δηλαδή να έχετε να λέτε για 5 ματς που πραγματικά σας κάνουν περήφανους για την ομάδα, εμείς τα έχουμε τα τελευταία χρόνια. Ας είναι και ηρωικοί αποκλεισμοί (όπως ο δικός μας πχ με τη Γιούβε). Εγώ εκεί εντοπίζω τη διαφορά, όχι στο αρχαίο Γουέμπλεη. Να πούμε για το 0-1 στον Άγιαξ πχ, μέσα.
Αλλα και μονο οτι θεωρειται δεδομενο οτι για τα επομενα 4-5-12341414 χρονια θα ειστε πρωταθλητες οποτες θα ισορροπησετε τη κατασταση, αποδεικνυει πολλα.
Από τη μια φίλτατε γουορλορντ έχεις δίκιο για το ότι ο ΠΑΟ γενικά πηγαίνει παρακάτω πιο σταθερά από τον γαυρο και εν μέρει οι περισσότεροι αγώνες στο τσάμπιο λιγκ δείχνουν και αυτό, από την άλλη όμως αν δεν απατώμαι οι στατιστικές σου συμπεριλαμβάνουν και τα προκριματικά, στα οποία είμαστε σαφώς συχνότερα του γαυρου ως συνήθεις δεύτεροι. Οπότε ναι μεν δείχνει μια σταθερότητα, αφού συνήθως περνάμε από τα προκριματικά και μπαίνουμε στους όμιλοι, αλλά από την άλλη διογκώνει και τον αριθμό των αγώνων (και των νικών). Οι 27 αγώνες διαφορά δεν είναι επειδή περάσαμε τόσες φορές παραπάνω από τον γαυρο σε επόμενη φάση άρα.
Γενικά, αρκετά ανούσια κουβέντα - ο ΠΑΟ ακόμα έχει να δείξει καλύτερα πράγματα στην Ευρώπη (πρόσφατα και παλιά) από τον γαυρο, αλλά από τώρα και στο εξής πρέπει να τσιμπάει και κανένα πρωταθληματάκι για να συνεχίσει να δείχνει. Εκτός αν πάρουμε πρέφα ότι η Ελλαδίτσα αξίζει το πολύ ένα γιουρόπα και να παλέψουμε συστηματικά για δαύτο.
freak brother
12-12-2009, 17:15
εχει δει κανεις γαυρος το παιχνιδι με την μπαρτσα εκτος... που επαιζε απο το 80' με 10 παιχτες μεσα στο τερμα? τοτε εισαι μεγαλη ομαδα
Phantom Duck
12-12-2009, 17:24
ακριβώς, τότε.
το γεγονος οτι οταν η μπαρτσελονα εβαλε και το 3ο γκολ και ειχε κατηφορισει το γηπεδο με τον σαβιολα να εχει δοκαρια κτλ το κανουμε γαργαρα
Raven Lord
13-12-2009, 20:58
σίγουρα είδες το ματς?
Ford Prefect
13-12-2009, 21:40
To ματς που κάναμε με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα. Και παίζαμε με 10 από το 12'. Και αν έμπαινε ο Παντούρου στη θέση του Πατσατζόγλου θα την είχαμε σκίσει την καργιόλα.
_UnHoLy^MaRtYr_
13-12-2009, 22:12
ΝΑΙ ΡΕ ΦΟΡΝΤ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Mitsmann
13-12-2009, 22:16
oπως εχουμε ξαναπει (και χλευαστει απ τους υπερασπιστες της πρασινης ιδεας) σ εκεινο το ματς στο νου καμπ, ο παο ειχε την προκριση μετα απ τις 315 ευκαιριες του που ειχε κανει, αλλα η ανυπαρκτη μπαρτσελονα που δεν ειχε περασει τη σεντρα, πηρε τελικα το χρυσο τικεττο με τριποντο του Ναβαρρο.
Raven Lord
14-12-2009, 10:48
To ματς που κάναμε με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα. Και παίζαμε με 10 από το 12'. Και αν έμπαινε ο Παντούρου στη θέση του Πατσατζόγλου θα την είχαμε σκίσει την καργιόλα.
έχουν μια τοσοδούλα διαφορά τα δύο ματς
Ford Prefect
14-12-2009, 11:03
Ε, ναι, εσείς παίζατε με δέκα από το 80.
Παιζαν και για προκριση στους 4 ομως. Αλλα για να ειμαστε και δικαιοι, τους εκανε και η ηττα με 3-2 ενω σε μας οχι.
Mitsmann
14-12-2009, 11:15
για το πρωτο ματς φυσικα κανουμε τις κοτες. δεν ειχε γινει τιποτα αξιο αναφορας.
Raven Lord
14-12-2009, 11:15
αδικημένε μου μπαρτσελονίστα
σίγουρα είδες το ματς?
ναι το ειχα δει.
και αν ησασταν λιγοτερο κωλοφαρδοι θα ειχε ληξει 5-1 και τωρα δεν θα μας σκοτιζατε τ'αρχιδια για τη 'μεγαλη' εμφανιση στη βαρκελωνη
Raven Lord
15-12-2009, 19:31
οκ... τυφλός detected. πάμε παρακάτω...
Ποιος ειναι ο τυφλος Ρειβεν? Πριν το 3-1 σας ειχαν κανει ΠΟΥΤΑΝΑ και εχαναν τη μια ευκαιρια μετα την αλλη και ξαφνικα σας εμεινε το τελευταιο δεκαλεπτο εσας στη μνημη μονο.
Mitsmann
16-12-2009, 10:01
μη τους τα λες, ειπαμε. η μπαρτσελονα σκοραρε με τριποντο.
warlord mkII
16-12-2009, 10:30
Έλεος. Κανείς δεν είπε ότι κλείσαμε τη μπαρτσα στα καρέ της επί 90 λεπτά χωρίς να κάνει ούτε μία ευκαιρία. Αλλά και κανείς (μη γραφικός και γεμάτος κόμπλεξ) δε μπορεί να πει ότι ο Παο δεν είχε σταθεί πολύ καλά και ότι έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσε να έχει περάσει κιόλας.
Δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Αν ειχε περασει ομως, η Μπαρτσελονα ειχε καθε δικαιωμα να αισθανεται αδικημενη στο τελος. Ο ΠΑΟ, οχι.
warlord mkII
16-12-2009, 10:54
και αν ησασταν λιγοτερο κωλοφαρδοι θα ειχε ληξει 5-1 και τωρα δεν θα μας σκοτιζατε τ'αρχιδια για τη 'μεγαλη' εμφανιση στη βαρκελωνη
χαχαχαχα
απ'το λεγε λεγε το πιστεψανε στο τελος
Mitsmann
17-12-2009, 11:39
νο χαρντ φηλινγκς παιδια, αλλα μια μερα θα σας βαλουμε κατω και θα σας ξαναδειξουμε το ματς, γιατι ενταξει, ναι μεν, η φαντασια μας γινεται πραγματικοτης, αλλα οκ.
Raven Lord
17-12-2009, 12:44
ξεσπαθώστε ευρωπέοι
Προτεινω να μπει κι αλλο αστερακι στη φανελα, η δευτερη θεση το 1971 και η παρουσια σε τελικο αξιζει ενα, αλλα αλλο ενα νομιζω αξιζει και η αξιοτιμη ηττα με 3-1 στους 8 του Champions League μετα απο μεγαλειωδη εμφανιση για 10 λεπτα.
Raven Lord
17-12-2009, 13:07
το συνεχίζετε... α ρε γραφικούληδες. τζανετάκοι της ευρώπης. τι περιμένεις...
:(
oυτε μια μουτζα δε μπορει κανεις να παρει πλεον.
Στο 3-1 εγώ θυμάμαι ένα μπέναλτ στο Μανώλη που δε δόθηκε,το μπουκάλι Σίβας που έφαγε ο Κηπουρός στη πλάτη και τα σουτ/κεφαλιές του Βλάοβιτς να περνάνε δίπλα από το δοκάρι.Και αν δεν είχαμε φυσσοτάκη για αριστερό μπακ,θα είχαμε περασει κάζουαλι.
warlord mkII
17-12-2009, 13:27
νο χαρντ φηλινγκς παιδια, αλλα μια μερα θα σας βαλουμε κατω και θα σας ξαναδειξουμε το ματς, γιατι ενταξει, ναι μεν, η φαντασια μας γινεται πραγματικοτης, αλλα οκ.
Έλεος. Κανείς δεν είπε ότι κλείσαμε τη μπαρτσα στα καρέ της επί 90 λεπτά χωρίς να κάνει ούτε μία ευκαιρία. Αλλά και κανείς (μη γραφικός και γεμάτος κόμπλεξ) δε μπορεί να πει ότι ο Παο δεν είχε σταθεί πολύ καλά και ότι έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσε να έχει περάσει κιόλας.
εντωμεταξύ θα μπορούσατε να αναφέρετε κάποια άλλη ήττα του παναθηναϊκού και να είστε οκ (μπάρτσα 5-0, μαντσεστερ, δυναμο) αλλά όχι, έπρεπε εκείνο το βράδυ ο παο να φαει 23425 γκολ. ΕΠΡΕΠΕ.
και πάμε από την αρχή (αυτά είναι περσινά στατιστικά):
Από την περίοδο 1955-56 ( όταν ξεκίνησε το Κυπελλο Πρωταθλητριών ) και μέχρι σήμερα ( και τα φετινά αποτελέσματα ) στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ομάδες ( βάσει αποτελεσμάτων ) είναι οι παρακάτω. Συγκεκριμένα, οι 25 ομάδες με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΡΕΚΟΡ.
Σας παραθέτω λοιπόν, τις ομάδες αυτές κατά σειρά. Στις παρενθέσεις αναφέρω τις συμμετοχές της κάθε ομάδας στην διοργάνωση, ενώ με αστεράκι σημειώνω τις ομάδες που συνεχίζουν φέτος. Και δίπλα, το ρεκόρ τους ( Νίκες-Ισοπαλίες-Ηττες, αντίστοιχα ).
1. Real Madrid* ( 40 ) 184-55-82
2. Bayern Munchen* ( 26 ) 124-59-47
3. Man. United* ( 21 ) 118-52-42
4. MILAN* ( 24 ) 114-51-46
5. Barcelona* ( 20 ) 114-48-40
6. Juventus ( 26 ) 100-49-52
7. Liverpool ( 20 ) 99-39-37
8. Benfica ( 29 ) 86-41-53
9. Dinamo Kiev ( 28 ) 86-41-69
10. AJAX ( 26 ) 77-37-43
11. Porto* ( 25 ) 76-42-57
12. Inter* ( 17 ) 68- 42-31
13. Arsenal* ( 14 ) 66-34-35
14. Celtic ( 25 ) 65-24-49
15. Anderlecht ( 28 ) 62-35-69
16. G.Rangers ( 28 ) 61-36-56
17. P.S.V. Eindhoven ( 23 ) 56-33-60
18. Crvena Zvezda ( 22 ) 55-19-34
19. Galatasaray ( 20 ) 48-33-52
20. Chelsea* ( 8 ) 47-30-16
21. PANATHINAIKOS ( 23 ) 46-40-55
22. Olympic Lyon * ( 11 ) 46-20-24
23. Sparta Praha ( 23 ) 44-28-54
24. Rosenborg ( 20 ) 44-26-52
25. C.S.K.A. Sofia ( 25 ) 41-16-41
What about Olympiakos?????
O ΠΑΟ με 4 λιγότερες συμμετοχές από τον ΟΣΦΠ (αρα 4Χ6=24 ματς λιγότερα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ), έχει 4 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ( 50% επιτυχία ), τερματίζοντας ΠΡΩΤΟΣ 3 φορές και μία φορά ως δεύτερος !! Τρίτος τερμάτισε 2 φορές και τέταρτος άλλες 2 ( ΕΠΟΧΗ ΣΩΦΕΡ ).
Στην φάση των ομίλων ( 32 ) ο ΠΑΟ έχει 18Νικες-10Ισοπαλίες-20Ηττες
στους 16 έχει 2Νικες-5Ισοπαλίες-7Ηττες
στους 8 έχει 2Νικες-1Ισοπαλία-1Ηττα
στους4 έχει 1Νικη και 1Ηττα
ΣΥΝΟΛΙΚΑ έχει 23Νίκες-16Ισοπαλίες-29Ηττες
1996: 1-PAO, 2-Nantes, 3-Porto, 4-Aalborg
1999: 1-D.Kiev, 2-Lens, 3-Arsenal, 4-PAO
2001: 1-D.LaCoruna, 2-PAO, 3-Hamburg, 4-Juventus
2002: 1-PAO, 2-Arsenal, 3-Mallorca, 4-Schalke04
2004: 1-M.United, 2-Stuttgart, 3-PAO, 4-G.Rangers
2005: 1-Arsenal, 2-P.S.V., 3-PAO, 4-Rosenborg
2006: 1-Barcelona, 2-W.Bremen, 3-Udinese, 4-PAO
2009: 1-PAO, 2-Inter, 3-W.Bremen, 4-Anorthosi
Οπως βλέπετε παρακάτω,ο ΟΣΦΠ έχει συμμετάσχει 12 φορες στο ΤΣ.Λ. και έχει περάσει στην επόμενη φάση ΜΟΛΙΣ 3 φορές ( 25% επιτυχία ). Μόλις ΜΙΑ φορά τερμάτισε ΠΡΩΤΟΣ και 2 φορές δεύτερος. Τρίτος τερμάτισε 4 φορές ενώ, 4ος τερμάτισε τις περισσότερες φορές ( πέντε ) !!
Στους 32 έχει 22Νικες-17Ισοπαλίες-33Ηττες
στους 16 έχει ΟΝικες-1Ισοπαλία-1Ηττα
στους 8 έχει ΟΝίκες-1Ισοπαλία-1Ηττα
ΣΥΝΟΛΙΚΑ έχει 22Νικες-19Ισοπαλίες-35Ηττες
1998: 1-RealMadrid, 2-Rosenborg, 3-GAYroz, 4-Porto
1999: 1-GAYroz, 2-D.Zagreb, 3-Ajax, 4-Porto
2000: 1-RealMadrid, 2-Porto, 3-GAYroz, 4-Molde
2001: 1-Valencia, 2-O.Lyon, 3-GAYroz, 4-Heerenveen
2002: 1-D.LaCoruna, 2-M.United, 3-Lille, 4-GAYroz
2003: 1-M.United, 2-B.Leverkusen, 3-M.Haifa, 4-GAYroz
2004: 1-Juventus, 2-RealSociedad, 3-Galatasaray, 4-GAYroz
2005: 1-Monaco, 2-Liverpool, 3-GAYroz, 4-D.LaCoruna
2006: 1-O.Lyon, 2-RealMadrid, 3-Rosenborg, 4-GAYroz
2007: 1-Valencia, 2-Roma, 3-S.Donetsk, 4-GAYroz
2008: 1-RealMadrid, 2-GAYroz, 3-W.Bremen, 4-Lazio
2010: 1-Arsenal, 2-GAYroz, 3-S.Liege, 4-Alkmaar
..............................................................................
-Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΤΤΑΣ(ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΟΣΦΠ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 0-4,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-0)
..............................................................................
ΕΥΡΕΙΕΣ ΝΙΚΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...0
ΜΕ 6 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...1
ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...2
ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...3
ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...0
ΜΕ 6 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...0
ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...2
ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...3
ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...7
ΕΥΡΕΙΕΣ ΗΤΤΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...0
ΜΕ 6 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...0
ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...4
ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...4
ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΕ 7 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...1
ΜΕ 6 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...0
ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...1
ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...11
ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ...12
.............................................................................
ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ή ΟΣΦΠ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-4 ΟΜΑΔΕΣ
1995-96 ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1
1998-99 ΛΑΝΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0
2005-06 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-0
2008-09 ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-6 ΟΜΑΔΕΣ
1999-00 ΜΟΛΝΤΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
2000-01 ΧΕΕΡΕΝΒΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
2001-02 ΛΙΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1
2002-03 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0
2003-04 ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
2009-10 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
.........................................................................
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ(ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
1.ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 1970-71
2.ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 1984-85
3.ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 1995-96
4.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 1991-92
5.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2001-02
6.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ 1987-88
7.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ 2002-03
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 1998-99
2.ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ 1992-93
Τα παραπάνω στοιχεία πάρθηκαν από οπαδικό site αλλά με ένα τσεκάρισμα, είναι ολόσωστα.
Το συμπέρασμα είναι ότι κανείς από τους δύο δεν είναι μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη γενική παρουσία και έχει κάνει και 3-4 "άθλους". Αυτά.
Έπρεπε να χάσει 84-0 από τη Μπαρτσελόνα τότε.
Mitsmann
17-12-2009, 13:32
Ποτε ειπα εγω οτι δε σταθηκε καλα ο παο?
αλλα οχι και ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΔΙΚΟΣ αποκλεισμος. μη τρελαθουμε κιολα.
Mitsmann
17-12-2009, 13:33
Τα παραπάνω στοιχεία πάρθηκαν από οπαδικό site αλλά με ένα τσεκάρισμα, είναι ολόσωστα.
λολ, απο ποιο?
warlord mkII
17-12-2009, 13:45
το εχει αναρτήσει κάποιος στο gazzetta, το εχει παρει από οπαδικό site.
το λολ γιατι? βρίσκεις κάποιο λάθος? (δεν το λέω ειρωνικά)
Mitsmann
17-12-2009, 14:02
οχι, απλα υποψιαζομαι το οπαδικο σαητ, οι γνωστες λατρειες αθλητικοι e-e-e.gr
warlord mkII
17-12-2009, 14:13
αν εννοεις greenwebfans, οχι δεν ειναι απο εκει.
Kelldorain
18-12-2009, 14:01
Ο Βερνίκος ανέφερε ως πιθανό αντίπαλο την Άρσεναλ :touched:
jack the ripper
18-12-2009, 14:08
8)8)
Mitsmann
18-12-2009, 14:10
αν ειναι να μαστε κωλοι, Φιορεντινα.
αν ειναι να μη μας κατσει, Πουτα Ρεαλ.
ελαλησα.
σε χαλάει η σεβίλη;μπορντό είναι μακριά κι αγαπημένοι φέτος.
για μας unirea/telaviv είναι ότι πρέπει.
jack the ripper
18-12-2009, 14:15
manchester barcelona theloume :P
jack the ripper
18-12-2009, 14:15
σε χαλάει η σεβίλη;μπορντό είναι μακριά κι αγαπημένοι φέτος.
για μας unirea/telaviv είναι ότι πρέπει.
+salzburg kai anderlecht panta
Mitsmann
18-12-2009, 14:19
Μπορντω λοιπον.
τουλαχιστον το φετινο τσουλου, ηταν ΓΕΜΑΤΟ απο ομαδες που δεν εχουμε ξαναδει και αυτο ειναι προφανως ωραιο.
απο κει και περα, ειναι ομαδα-φωτια, αλλα οχι Μπαρτσελονορεαλοτετοια και επισης (σημαντικο για μενα) ΔΕΝ ειναι Αγγλια.
θα δουμε.
carheart
18-12-2009, 14:25
αλλα οχι και ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΑΔΙΚΟΣ αποκλεισμος. μη τρελαθουμε κιολα.
Αν ο Ολυμπιακός είχε κάνει ποτέ του μια τέτοια μεγαλειώδη εμφάνιση (σε μια δυναμικότατη παρουσία στο θεσμό) και τον έκοβαν έτσι από τον ημιτελικό, τότε θα καταλάβαινες πως ο σούπερ ντούπερ άδικος αποκλεισμός, για εκείνη τη χρονιά, για εκείνη τη μέρα, για εκείνη την ομάδα, είναι ο πιο δόκιμος δυνατός όρος.
(αν θυμάστε και ένας γιατρός κάτι που είχαμε έφυγε με φορείο)
το πέναλτι :
TRxi7Q8MtyY
και γαμώ το σπίτι του Πουγιόλ, πάνω στην γραμμή.
Αν κάποια από τις δύο ομάδες άξιζε την πρόκριση ήταν ο Παναθηναϊκός. Άρα, άδικα αποκλεισμένος.
Kelldorain
18-12-2009, 14:25
Στουτγκάρδη - Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός - Μπορντό
Ίντερ - Τσέλσι (αργκ)
Μπάγερν - Φιορεντίνα
Τσσκα - Σεβίλλη
Λυόν - Ρεάλ
Πόρτο - Άρσεναλ
Μίλαν - Μάντσεστερ
Ε εντάξει όταν έχεις Ρεάλ, Μάντσεστερ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα προφανώς η κλήρωση είναι καλή αλλά για μένα η Μπορντό είναι πιο δυνατή από τις άλλες 2
Mitsmann
18-12-2009, 14:28
Ρε δε πατε καλα ε.
"την εκοψαν απ τους 4"
Δηλαδη τωρα ειναι η διαιτησια??? βαλε το πεναλτυ που πηρε ο Παναθηναικος στη Λεωφορο και δες το.
αμα το δινε στον Ολυμπιακο σε Οσφπ - Παο ματς, θα κλαιγατε 10 μηνες εδω μεσα. Και θα κανατε και περισπουδαστες αναλυσεις "η επταετια και ο θειος ζει"
αλλα αμα το παιρνουμε στην ευρωπη ειναι ωραια και ειμαστε και πρεσβης.
Δηλαδη αδικα εμεινε απ εξω ο Παο και σ αυτο το ματς εφαγε 3 γκολ. Αμα αποκλειοταν δικαια, θα ειχε φαει περιπου 7.
carheart
18-12-2009, 14:30
δεν θυμάσαι το ματς μάλλον.
Mitsmann
18-12-2009, 14:33
ναι, σαφως. ειπαμε. Τριποντο Ναβαρρο. αλλιως την ειχατε ισοπεδωσει τη Μπαρτσελονα.
MaX Payne
18-12-2009, 14:35
αντικειμενικα ειναι μεγαλη ευκαιρια για την Μπορντο να φτασει στους 8
απεφυγε μιλαν ιντερ μπαγιερν και πορτο
Mitsmann
18-12-2009, 14:35
χαχαχ χαιρετιζω το συλλογο οπαδων-ζητιανων ανα την ευρωπη.
carheart
18-12-2009, 14:38
Ε εντάξει. Είτε πας να ρίξεις αναίσθητο το Νικοπολίδη, είτε να πυροβολήσεις τον Τζόρβα, όλα είναι μέσα στον αγώνα.
Και δες εδώ :
rbZYgQDarGs
διότι ή δεν θυμάσαι, ή παραείσαι πειραιώτικη εργατιά.
Mitsmann
18-12-2009, 14:39
μου δειχνεις ενα βιντεακι με τις 4 φασεις του Παναθηναικου στο ματς.
πλακα κανουμε ε.
Kelldorain
18-12-2009, 14:45
Εδώ να τονίσουμε ότι καλοκαίρι 2008, λίγο πριν την αρχή του Γαλλικού πρωταθλήματος, η Λυόν για άλλη μια φορά φαβορί αλλά υπάρχει ατμόσφαιρα γενικά ότι "φέτος πάει να χτυπήσει τίτλο η Μαρσέιγ". Οι μπουκ γελάνε και δίνουν οι περισσότεροι σαν value bet κατάκτηση πρωταθλήματος Λυόν, καθώς όπως τονίζουν "ποιά Μαρσέιγ, τον Μπέν Αρφά (:!:) και έναν δυο ακόμα παγκίτες της Λυόν πήρε:rofl::rofl::twisted::twisted:"
Η Μαρσέιγ όμως περνάει άνετα τη Λυόν στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν παίρνει τον τίτλο, καθώς υπάρχει η Μπορντό, του μεγάλου -και πιθανότερου αντικαταστάτη του Φέργκιουσον- Μπλαν, η οποία φέτος αρνήθηκε προτάσεις 15μ για τον Gourcuff και αποτελεί την ελπίδα του Γαλλικού πρωταθλήματος για ευρωπαική καταξιώση, τη στιγμή που παίρνει με περίπατο και το φετινό πρωτάθλημα.
Όλα αυτά για να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν τη λες "εύκολη" αντίπαλο ή λες τον Ολυμπιακό φαβορί. Το μόνο που μπορεί να την επηρεάσει είναι η σχετική απειρία σε τέτοιες φάσεις και άγχος από πιθανή ήττα στο Καραισκάκη. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την άμυνα και να πάει για 0-0 και βλέπουμε.
Κατά τα άλλα, Μπαρσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ λεωγω περνάνε άνετα, Μπάγερν-Φιορεντίνα δυνατό αλλά ένα αβαντάζ το 'χουν οι Γερμανοί, Ίντερ-Τσέλσι καλό αλλά ποντάρουμε στη μεγάλη_λούζερ_ομάδα και Μίλαν-Μάντσεστερ αίμα κι άμμος
freak brother
18-12-2009, 14:49
η χειροτερη κληρωση για τον γαυρο ιμο.
Mitsmann
18-12-2009, 14:53
οντως, με Μπαρτσελονα παιζοτανε.
freak brother
18-12-2009, 14:57
αλλο να φας 6 απο μπαρτσα και αλλο απο μπορντο... θυμησου περσι τι εκανες με την 15 της Γαλλιας.. ;) η μπορντο φετος μαζεψε τους περισσοτερους βαθμους απο καθε αλλη ομαδα στο τσ λ. εβαλε τα πιο πολλα και εφαγε και τα λιγοτερα γκολ...
Kelldorain
18-12-2009, 15:03
Εντωμεταξύ 17/3 Μπορντό - Ολυμπιακός, 21/3 Παναθηναικός - Ολυμπιακός
GuardianOfIvorytower
18-12-2009, 15:12
Δύσκολα, αλλά ας είναι καταρχάς υγειής όλη η ομάδα κ βλέπουμε...
Αν κάποια από τις δύο ομάδες άξιζε την πρόκριση ήταν ο Παναθηναϊκός. Άρα, άδικα αποκλεισμένος.
Ford Prefect
18-12-2009, 18:37
Ένα 15-20% έχουμε να περάσουμε. Η Μπορντώ φέτος είναι τρένο αλλά ελπίζουμε να αρχίσει κάποια στιγμή επιτέλους το ντεφορμάρισμα και ότι είναι άπειρη. Κατά τ'άλλα καλά ήταν μέχρι εδώ όπως φτάσαμε.
Ας ειναι πολυ φορμαρισμενη και καλη ομαδα, ειναι πολυ καλο το οτι ειναι γαλλικη...
Ford Prefect
18-12-2009, 20:39
Σαν τη Σεν Ετιέν ένα πράμα;
Ας ειναι πολυ φορμαρισμενη και καλη ομαδα, ειναι πολυ καλο το οτι ειναι γαλλικη...
'Εχετε παράδοση με τις γαλλικές εξάλλου,από τη Μαρσέιγ της Β εθνικής και την Λυόν του Περναμπουκάνο μέχρι τη Στ.Ετιέν του Ταυλαρίδη.
Της Β εθνικης λεει. Θα μπορουσα να αρχισω σοβαρη κουβεντα, αλλα αυτο που ειπες ειναι τοσο γελοιο που δε γινεται. Υπηρξε και η Μονακο καποτε φιλτατε Νασουμ και εν πασει περιπτωσει δε χρειαζεται να συζητησουμε για το αν ειναι προτιμοτερο που κληρωθηκαμε με Γαλλικη απο οτι με Ισπανικη η με Αγγλικη, αυτα ειναι για οσους απλα κανουν τον χαζο προκειμενου να εχουν κατι να πουν.
Της Β εθνικης λεει. Θα μπορουσα να αρχισω σοβαρη κουβεντα, αλλα αυτο που ειπες ειναι τοσο γελοιο που δε γινεται. Υπηρξε και η Μονακο καποτε φιλτατε Νασουμ και εν πασει περιπτωσει δε χρειαζεται να συζητησουμε για το αν ειναι προτιμοτερο που κληρωθηκαμε με Γαλλικη απο οτι με Ισπανικη η με Αγγλικη, αυτα ειναι για οσους απλα κανουν τον χαζο προκειμενου να εχουν κατι να πουν.
Ρε αγορίνα μην αρπάζεσαι,τη χρονιά που παίξατε με Μαρσέιγ ήταν (http://www.om.net/en/Club/501002/Histoire_de_l_OM/25675/OM_History) στη Β εθνική.Συμφωνώ όμως ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες ίσως ήταν η προτιμότερη κλήρωση(μαζί με Βιόλα).
Mitsmann
18-12-2009, 21:11
τα πραγματα ειναι απλα και τα κουραζετε.
Ο Ολυμπιακος εχει ενα ποσοστο 10-15% να προκριθει (δεν ειναι και τοσο κακο αν το σκεφτεις) ενω σε καθε αλλη περιπτωση εκτος Φιορεντινα - Μπορντω, θα ειχε, κακα τα ψεματα ενα κουλουρι με σουσαμι. (ανοιξε.)
Αυτα.
ρε θα τους γαμησουμε λεμε τωρα
ηρθε η ωρα να σκοραρει ο παντουρος:touched:
freak brother
18-12-2009, 22:22
καλυτερα παιξατε με την τσελσι προπερσι παρα με την σεντ ετιεν περσι παντως..
Ρε αγορίνα μην αρπάζεσαι,τη χρονιά που παίξατε με Μαρσέιγ ήταν (http://www.om.net/en/Club/501002/Histoire_de_l_OM/25675/OM_History) στη Β εθνική.Συμφωνώ όμως ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες ίσως ήταν η προτιμότερη κλήρωση(μαζί με Βιόλα).
Θυμασαι γιατι ηταν στη Β εθνικη? Δεν αρπαχθηκα, απλα δεν καταλαβαινω την αντιδραση στα αυτονοητα :razz:
Θυμασαι γιατι ηταν στη Β εθνικη? Δεν αρπαχθηκα, απλα δεν καταλαβαινω την αντιδραση στα αυτονοητα :razz:
Αν δε κάνω λάθος για ένα σκάνδαλο.Ντάξει σωστός.:wink:
Χμ, σορρυ που ημουν αποτομος. Ειχε πλακα γιατι η Μαρσειγ ηταν κατοχος Champions League και υποβιβασμενη στη δευτερη εθνικη, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι υποβιβαστηκε την ΑΜΕΣΩΣ επομενη χρονια, ομως ετσι θυμαμαι. Ειχε στησει λεει ματς στο γαλλικο πρωταθλημα.
Phantom Duck
19-12-2009, 14:49
ενώ το τσου λου το πήρε χωρίς βία και νοθεία...
Νομίζω την επόμενη χρονιά ήταν.
Φάντομ στ'αρχίδια μας ρε,την ομάδα του Σίλβιο ξεμούνιασε.
Νομίζω την επόμενη χρονιά ήταν.
Φάντομ στ'αρχίδια μας ρε,την ομάδα του Σίλβιο ξεμούνιασε.
Ανεξαρτητα απο αυτο, επαιζε καλη μπαλα και επισης δεν ειχε αποδειχθει τιποτα για Champions League στημενα.
Μολις ειδα οτι εφετο οι αγωνες ειναι οι μισοι την ερχομενη εβδομαδα και οι υπολοιποι την επομενη απο αυτην. Wtf δεν τους φτανουν τοσα εκατομμυρια γμτ? Καλα προφανως και δεν τους φτανουν, αλλα λιγο ελεος, μαλακια παιχτηκε ηθελα να δω με παρεα τον Ολυμπιακο και εμαθα οτι ειναι πιο μετα, σκατα.
den thn pername th milan gia kanena logo re gmt
xtuphse kai o giggs, kai h milan einai klassikh se tetoia mats, 3erei na ta pairnei. Pio polu 8a asxolountai oloi me epistrofh beckham mou fainetai. Ektos kai an to parei panw tou o rooney. alliws...
νταξει δεν κανει ο γκιγκς ολη την ομαδα.και η μιλαν σερνεται εδω και 2 χρονια ξερωγω.
γνωμη μου ειναι οτι ευκολα η δυσκολα θα περασετε.αν και δεν σας παω μια
freak brother
16-02-2010, 23:35
εχω βαλει και γω τετοιο... καλα οχι και ΤΟΣΟ κωλοφαρδο.
Ξερωγώ,το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Kelldorain
16-02-2010, 23:38
Δεν γίνεται αυτό, εντωμεταξύ πόσο μαγική εικόνα, κι ας έκατσε -σχετικά- η Μίλαν μετά το 15. Πολύ ωραίο στήσιμο από Λεονάρντο πάντως και με Ράφαελ βασικό είναι λογικό να γίνεται πάρτυ από αριστερά. Βέβαια τώρα που θα ανοιχτεί άνετα πάει μέχρι και διπλό. Ένα :touched: για το fuck you little bastard του Ferguson στον Evans και άλλο ένα για το "Χούντελααρ και δυοίπλα από το δοκάρι η μπάλα" του Σωτηρακόπουλου.