View Full Version : Music off topic thread
Witchkiller
15-04-2009, 09:13
http://4.bp.blogspot.com/_cRu7JHjuWJs/Rw78sgU5NHI/AAAAAAAAA7o/ts-DmYtPNO0/s320/wdwdnz5.jpg
Μεγάλη δισκάρα. :dfinger:
Τι πουστρο Blind Guardian ρε χαμούρες! Αύτος είναι Η ΔΙΣΚΑΡΑ!
Εύγε Ruthless! Και γαμώ τους δίσκοι!
Καλά Blind Guardian ,για 'μένα πάντα, από τα προτωμαστόρια της "αδελφοποίησης" του metal.........
edit edit edit:
Από Slough Feg προτείνω 2 πρώτα στα ίσα (ομόνυμο και Twillght Of The Gods δηλ)
Ruthless
15-04-2009, 11:17
Τα demo Slough Feg πατάνε κάτω όλη τους την δισκογραφία Razor. Και δεν το λέω αυτό σαν καμένος τους στυλ "Πω μάγκα, το Champion Eternal demo πατάει κάτω το 1ο album" αλλά γιατί έτσι είναι για όποιον έχει αυτιά.
Και Witchkiller, τα χαλάμε, τα 2 πρώτα Blind Guardian μόνο πουστριλίκια δεν είναι(δηλαδή είμαι σίγουρος πως γουστάρεις το Damned for all Time πχ). Και γενικά θα έλεγα, γιατί είναι μέρος των γυμνασιακών/λυκειακών μου χρόνων. :P
Entrancemperium
15-04-2009, 13:19
http://static.metal-archives.com/images/1/6/2/4/162465.jpg
+
http://4.bp.blogspot.com/_G9SqQtlLQpQ/SbXFZZP7CnI/AAAAAAAACAc/XeOw3BsEd2g/s400/Austere+(Aus)+-+To+Lay+Like+Old+Ashes.jpg
Επενδύστε άφοβα.. Ποιοτικό dep. b.m. φτιαγμένο με μίσος από τη χώρα των καγκουραίων!
pm για λινκζ αν ακι ένα απλό googl-άρισμα βοηθάει!
GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 13:26
Λοιπόν, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους (ΛΟΛ), ας πω κ γω τα δικά μου:
Guardian τα σπάνε μέχρι κ το Nightfall - κ από τα 2 πρώτα σαφώς το Battalions - έχει μέσα Majesty :headbang: :headbang:
Για Slough Feg γιατί κανένας δεν έχει αναφέρει το Down Among the Deadmen που τα σπάει επίσης? Βασικά και τα 4 πρώτα τα λατρεύω κ βρίσκω δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο.
Κ επίσης,
Χωρίς να λέω οτι οτι τα πρώτα guardian δε γαμάνε, ξαφνικά μη λέμε και ότι παπαρα μας καυλώσει.Opeth, Mastodon, και Down, έχουν δισκογραφίες που σοδομούν για την πλάκα την μεγάλη πλέμπα απο δρακόσπαθες μετριότητες
ποιες δισκογραφίες?
Μαστοντον η ελπιδα του μεταλ :!:
Raven Lord
15-04-2009, 13:33
αυτή είναι η ελπίδα του μεταλ :?
http://xs223.xs.to/xs223/08045/mastgrevena625.jpg
:!:
αχαχαχαχαχαχα δεν αντεχω αλλο με τον ελεφαντα
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΛΟΙΠΟΝ :headbang:
Tyler_Durden
15-04-2009, 14:02
Επαναλαμβάνω διαλέξτε ένα οποιοδήποτε άλμπουμ (προφανώς και εξαιρείται το ακουστικό των Opeth) απο Mastodon ή Opeth ή Down, και συγκρίνετέ το με οποιοδήποτε power-οειδές "true-ίλας" και "ανόθευτου ΜΕΤΑΛ", από αυτά τα χιλιάδες που τριγυρνάνε και μας πουλάνε το ίδιο παραμύθι συνέχεια. Οποιοδήποτε απο τα άλμπουμ των συγκροτημάτων που ανέφερα είναι σαφέστατα πιο "true" κατα μια έννοια από τα χιλιάδες δρακόσπαθα της πλέμπας, με την λογική οτι δεν μας λένε μουσικά και στιχουργικά το ίδιο πράγμα και πάνε την μουσική τους ένα βήμα παρακάτω, και το κυριότερο κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια.Ούτε μασκαρεύονται, ουτε μπασταρδεύουν τον ήχο τους με χιπχόπια και μαλακίες.Δεν λέω οτι είναι οι σωτήρες του μεταλ ή άλλες τετοιες παπάρες, αλλά δεν γίνεται να ταυτίζουμε τους τρείς παραπάνω με ροζάκια και μαλακίες επειδή μερικοί έχουν στα αυτιά τους 5 κιλά ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΑΛΙΚΑ.
antimusic
15-04-2009, 14:12
γίνεσαι ρεζίλι μαν.
Tyler_Durden
15-04-2009, 14:16
για εξήγα λιγο τί εννοεις ρε καλλιτέχνη, γιατι είμαι και χαζός.
Witchkiller
15-04-2009, 14:31
Επαναλαμβάνω διαλέξτε ένα οποιοδήποτε άλμπουμ (προφανώς και εξαιρείται το ακουστικό των Opeth) απο Mastodon ή Opeth ή Down, και συγκρίνετέ το με οποιοδήποτε power-οειδές "true-ίλας" και "ανόθευτου ΜΕΤΑΛ", από αυτά τα χιλιάδες που τριγυρνάνε και μας πουλάνε το ίδιο παραμύθι συνέχεια. Οποιοδήποτε απο τα άλμπουμ τον συγκροτημάτων που ανέφερα είναι σαφέστατα πιο "true" κατα μια έννοια από τα χιλιάδες δρακόσπαθα της πλέμπας, με την λογική οτι δεν μας λένε μουσικά και στιχουργικά το ίδιο πράγμα και πάνε την μουσική τους ένα βήμα παρακάτω, και το κυριότερο κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια.Ούτε μασκαρεύονται, ουτε μπασταρδεύουν τον ήχο τους με χιπχόπια και μαλακίες.Δεν λέω οτι είναι οι σωτήρες του μεταλ ή άλλες τετοιες παπάρες, αλλά δεν γίνεται να ταυτίζουμε τους τρείς παραπάνω με ροζάκια και μαλακίες επειδή μερικοί έχουν στα αυτιά τους 5 κιλά ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΑΛΙΚΑ.
Καταλαβαίνω τι θες πεις. Έχει τα δίκια του το παληκάρι....................
Ruthless
15-04-2009, 14:50
Καλά, είχα γράψει ένα σεντόνι, αλλά πες μου ρε Tyler Durden τους 5 δίσκους μνημεία που τους θεωρείς τους καλύτερους όλων στο heavy metal. Ασχέτως εποχής κλπ κλπ.
Και μετά κάνε σύγκριση αυτών των 5 μνημείων με τις δισκογραφίες των πόπεθ πχ, και με ότι έχουν βγάλει οι κολλημένοι αναχρονιστικοί τρου και ότι σκατά θες άλλοι(αυτά που βρίζεις βρε!) και δες ποιοι πλησιάζουν σαν ήχο και σαν συναίσθημα τα αξεπέραστα μνημεία του παρελθόντος.
Εκτός αν εσύ περιμένεις να ακούσεις καλύτερο heavy metal σήμερα από ότι έβγαινε πριν από 25 χρόνια.
ΥΓ: Αν το παραμύθι είναι καλό, προτιμώ να το ακούσω ίσα με 2163544564324 φορές με μερικές εναλλαγές από το να ακούσω μια άλλη ιστορία που δεν είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του ορίτζιναλ παραμυθιού.
ΕΝΤΙΤ: Και για να είμαι ον οφ τόπικ...
http://1.bp.blogspot.com/_l5xTRBAFuKE/Rr77gMIYqZI/AAAAAAAAAHU/xldjbxIM9Dk/s320/Attacker_The%2BSecond%2BComing_.jpg
Καλύτερο από το πρώτο, ειδικά το Gods of Thunder είναι σε 3 λεπτά όλο το σωστό power metal μαζεμένο. Ξέρετε, αυτό της σειράς.
Ra Pariah
15-04-2009, 15:13
1ον) Χαίρω πολύ ρε παιδιά ότι οι Malice τα μαμάνε όλα, αλλά έξι πρώτα Blind Guardian μαμούν εξ ίσου! Αλλό το ένα άλλο το άλλο. :touched: :dfinger:
2ον) Οι Popeth (το υιοθετώ, ε;;)) έχουν φάει τόσο σπρώξιμο όσο οι Septic Flesh, οι Cradle of Filth και οι Anaal Nathraakh μαζί. Γκε-γκε; Τους ξερνάω, δεν μπορώ να τους βλέπω πια μπροστά μου! Για μεγάλες συνθέσεις και πρόοδο άκου Eloy. Φιλικά...
Tyler_Durden
15-04-2009, 15:13
Καλά, είχα γράψει ένα σεντόνι, αλλά πες μου ρε Tyler Durden τους 5 δίσκους μνημεία που τους θεωρείς τους καλύτερους όλων στο heavy metal. Ασχέτως εποχής κλπ κλπ.
Και μετά κάνε σύγκριση αυτών των 5 μνημείων με τις δισκογραφίες των πόπεθ πχ, και με ότι έχουν βγάλει οι κολλημένοι αναχρονιστικοί τρου και ότι σκατά θες άλλοι(αυτά που βρίζεις βρε!) και δες ποιοι πλησιάζουν σαν ήχο και σαν συναίσθημα τα αξεπέραστα μνημεία του παρελθόντος.
Εκτός αν εσύ περιμένεις να ακούσεις καλύτερο heavy metal σήμερα από ότι έβγαινε πριν από 25 χρόνια.
ΥΓ: Αν το παραμύθι είναι καλό, προτιμώ να το ακούσω ίσα με 2163544564324 φορές με μερικές εναλλαγές από το να ακούσω μια άλλη ιστορία που δεν είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του ορίτζιναλ παραμυθιού..
Δηλαδή κάτσε ρε μάστορα, όταν βγήκαν οι maiden οι metallica, και όποιους άλλους θεούς πες, ήταν αναμάσιμα κάποιου παράμυθιού που είχε πρωτοειπωθεί, ή πηραν μια παράδοση και την πήγαν ένα σκαλί πιο πέρα; Οι maiden είναι μόνο απλό αναμάσιμα των Camel, των Ufo, των Wishbone Ash και όποιον άλλων θες; Αντίστοιχα οι metallica είναι μόνο ένα απλό αναμάσιμα των Saxon, των Diamond Head, των Misfits κλπ. ? Όλοι αυτοί έγιναν μεγάλοι δανιζόμενοι στοιχεία απο άλλους φυσικά, αλλά βάζοντας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ και όχι απλά κλεβοντας τους τριγύρω.Οι δευτεράντζες του ευρωπαικού κυρίως power/heavy που μας λένε για "δόξα και τιμή" διστυχώς για αυτούς, δεν έχουν ίχνος προόδου απο τότε που τα ακούσαμε αυτά για πρώτη φορά.Και γενικά ξαναλέω, δεν θεωρώ τους Opeth τους Mastodon ή τους Down την ελπίδα του μέταλ ή κατι τέτοιο.Έχω σιχαθεί όμως τον κάθε άμπαλο που έχει μπετό στα αυτιά να βαφτίζει πούστικο ότι δεν μπορεί να καταλάβει.Είναι πιο αντρίκιο και ειλικρινές να έχεις τα αρχίδια να πας ένα βήμα παραπέρα μια μουσική παράδοση, απο το να πουλάς μουρη οτι "διατηρείς τη φλόγα αναμμένη" παίζοντας τα ίδια και ίδια.Όσο για το ποπεθ υποθέτω δεν έχουν πάρει τα αφτιά σου ούτε μια απο τις λέξεις "orchid" ή "my arms your hearse". Και στην τελική να σου πώ κατι ρε φίλε, γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι θέλει, αλλά δεν δέχομαι να περνάει η γραμμή οτι ειλικρινές και αυθεντικό μέταλ είναι η εκάστοτε επική τσιχλόφουσκα.
Witchkiller
15-04-2009, 15:16
ΕΝΤΙΤ: Και για να είμαι ον οφ τόπικ...
http://1.bp.blogspot.com/_l5xTRBAFuKE/Rr77gMIYqZI/AAAAAAAAAHU/xldjbxIM9Dk/s320/Attacker_The%2BSecond%2BComing_.jpg
Καλύτερο από το πρώτο, ειδικά το Gods of Thunder είναι σε 3 λεπτά όλο το σωστό power metal μαζεμένο. Ξέρετε, αυτό της σειράς.
Πολύ καλύτερο το πρώτο. kick your face λέμε..................
Witchkiller
15-04-2009, 15:18
Δηλαδή κάτσε ρε μάστορα, όταν βγήκαν οι maiden οι metallica, και όποιους άλλους θεούς πες, ήταν αναμάσιμα κάποιου παράμυθιού που είχε πρωτοειπωθεί, ή πηραν μια παράδοση και την πήγαν ένα σκαλί πιο πέρα; Οι maiden είναι μόνο απλό αναμάσιμα των Camel, των Ufo, των Wishbone Ash και όποιον άλλων θες; Αντίστοιχα οι metallica είναι μόνο ένα απλό αναμάσιμα των Saxon, των Diamond Head, των Misfits κλπ. ? Όλοι αυτοί έγιναν μεγάλοι δανιζόμενοι στοιχεία απο άλλους φυσικά, αλλά βάζοντας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ και όχι απλά κλεβοντας τους τριγύρω.Οι δευτεράντζες του ευρωπαικού κυρίως power/heavy που μας λένε για "δόξα και τιμή" διστυχώς για αυτούς, δεν έχουν ίχνος προόδου απο τότε που τα ακούσαμε αυτά για πρώτη φορά.Και γενικά ξαναλέω, δεν θεωρώ τους Opeth τους Mastodon ή τους Down την ελπίδα του μέταλ ή κατι τέτοιο.Έχω σιχαθεί όμως τον κάθε άμπαλο που έχει μπετό στα αυτιά να βαφτίζει πούστικο ότι δεν μπορεί να καταλάβει.Είναι πιο αντρίκιο και ειλικρινές να έχεις τα αρχίδια να πας ένα βήμα παραπέρα μια μουσική παράδοση, απο το να πουλάς μουρη οτι "διατηρείς τη φλόγα αναμμένη" παίζοντας τα ίδια και ίδια.Όσο για το ποπεθ υποθέτω δεν έχουν πάρει τα αφτιά σου ούτε μια απο τις λέξεις "orchid" ή "my arms your hearse". Και στην τελική να σου πώ κατι ρε φίλε, γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι θέλει, αλλά δεν δέχομαι να περνάει η γραμμή οτι ειλικρινές και αυθεντικό μέταλ είναι η εκάστοτε επική τσιχλόφουσκα.
Αυτός ακριβώς. Πολύ σωστό post ο φίλος. Χωρίς να μου αρέσει καμία από τις μπάντες που αναφέρθηκαν συμφωνώ 100 %
Ra Pariah
15-04-2009, 15:21
Για κάτσε ρε Tyler, αν βαριέστε οι οπαδοί του σταρ συστεμ τύπου Lamb of God, Slipknot, Down, Opeth κ.ά. εμάς τους γραφικούς, τότε τι πρέπει να πούμε εμείς που κατακλυζόμαστε από πουσταριό και δε μιλάμε; Πας δισκοπωλείο για δεύτερο Destiny's End κι η απάντηση είναι "δεν το φέρνει ο διανομέας, αλλά έφερα καινούργιο Mastodon". "Βάλτα εκεί που ξέρεις τα δόντια του μαμούθ"!!!
Tyler_Durden
15-04-2009, 15:36
Πρώτα απ' όλα δεν ξέρεις τι ακούσματα έχω, οπότε είναι τελείως άκυρο το "Lamb of god" "Slipknot" κλπ και ειδικά για αυτές τις δύο μπάντες που δεν γουστάρω με την καμία δεν θα καθήσω να απολογηθώ κιόλας. Δεύτερον, δεν φταίνε τα μεγάλα ονόματα που τα προωθεί ο τύπος, ούτε που εσύ (και πολλές φορές κι εγώ) δεν βρίσκεις πιο underground δίσκους. Και τέλος, με αυτήν την λογική κάθε μεγάλο τέρας ων 80ς πρέπει να το αρχίσουμε στα μπινελίκια που η προβολή που του δώθηκε απο τους τριγύρω, ήταν η αφορμή να παραπέσουν 2-3 μπάντες διαμάντια
antimusic
15-04-2009, 15:40
αν κάποιος σε έχει αγγίξει σε μέρος που δεν έπρεπε πρέπει να το λες, όχι να μη μιλάς!
θα στηριξω τον ταυλερ.οχι γιατι μου αρεσουν οι down ή οι mastodon-που δεν μου αρεσουν-αλλα επειδη δεν γινεται να αναφερεται καποιος σε αυτες τις μπαντες σαν "πουστικες" οταν ακουει riot-thudersteel,crimson glory,agent steel.δειξτε ελεος,οι τραγουδιστες σε αυτες τις μπαντες ακουγονται σαν κοριτσουδια που τσιριζουν,ασε για τις συνθεσεις.
γενικα οι "τρου" και οι "επικοι" νομιζετε οτι ακουτε καμια ιδιαιτερα σκληρη/ακραια/αντιεμπορικη μουσικη.αρχιδια,η μουσικη που ακουτε ειναι τοσο ευκολη σαν ακουσμα(οσο και βαρετη),και τοσο "ακραια" που μονο κανενα κοριτσακι μπορει να φοβησει.
Ra Pariah
15-04-2009, 15:41
Ναι, αλλά άλλο "Powerslave", άλλο "Iowa". :D
Phantom Duck
15-04-2009, 15:46
νιώθετε ότι έχετε μικρό πουλί αν δεν κράξετε όποια μπάντα έχει μπει στα charts;
μπορείτε να αγαπάτε τις μπάντες που ακούτε χωρίς να μισείτε τις υπόλοιπες, αλήθεια. δε σας πηδάνε την γκόμενα!
Ra Pariah
15-04-2009, 15:47
θα στηριξω τον ταυλερ.οχι γιατι μου αρεσουν οι down ή οι mastodon-που δεν μου αρεσουν-αλλα επειδη δεν γινεται να αναφερεται καποιος σε αυτες τις μπαντες σαν "πουστικες" οταν ακουει riot-thudersteel,crimson glory,agent steel.δειξτε ελεος,οι τραγουδιστες σε αυτες τις μπαντες ακουγονται σαν κοριτσουδια που τσιριζουν,ασε για τις συνθεσεις.
γενικα οι "τρου" και οι "επικοι" νομιζετε οτι ακουτε καμια ιδιαιτερα σκληρη/ακραια/αντιεμπορικη μουσικη.αρχιδια,η μουσικη που ακουτε ειναι τοσο ευκολη σαν ακουσμα(οσο και βαρετη),και τοσο "ακραια" που μονο κανενα κοριτσακι μπορει να φοβησει.
Τώρα πέταξες κοτσάνα! 1ον) Αφήνω τα περί Agent Steel απέξω, 2ον) ουδέποτε μίλησα για ακρότητα στο epic (εγώ έχω μυωπία, εσύ δε διαβάζεις καλά...), 3ον) αν νομίζεις ότι ένας βοθρατζής φέρνει την ακρότητα, αυταπατάσαι! Ανάφερε ένα metal ακραίο άκουσμα.
θα πω αυτους που ειναι οντως ακραιοι.και οχι λακηδες.και 100% μεταλ,πιο γαλακτος γινεται,πιο μεταλ δεν γινεται.
malevolent creation.
Ruthless
15-04-2009, 15:50
Όταν βγήκαν οι Maiden που λες, πήραν τα ροκάκια(που προσωπικά δεν μπορώ να ακούω το 99% τους) και βγάλαν heavy metal.
Οι Mastodon τώρα πήραν το heavy metal των Μaiden και θα βγάλουν ας πούμε το πόπεθ στίολ(τυχαίος όρος με ιταλική προφορά :P).
Όπως ο μέσος οπαδός των UFO που λες δεν γουστάρει Maiden, έτσι και ο μέσος οπαδός των Maiden δεν γουστάρει Mastodon. Γιατί πολύ απλά πήραν ότι παίζουν οι Maiden και το αλλάξαν σε κάτι άλλο, που δεν είναι αυτό που γουστάρει και ο λόγος που ακούει Maiden. Ο τύπος που γουστάρει Maiden βλέπεις γουστάρει τις επικές τσιχλόφουσκες, όχι το πόπεθ στίολ. Δηλαδή ξαναλέω, είναι τόσο κακό το να είσαι συνειδητοποιημένος με το τι γουστάρεις και να ξέρεις τι θες; Πρέπει ντε και καλά να είσαι εναλλακτικός γιατί το λέει ο Πέτρος ο πέτρας, ο Τζώνης ο πεταλούδας, ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο Μεταλάς ο Χάμερ;
Και όσο αφορά τις μεταλικές φωτιές κλπ κλπ των δευτεράτζων της ευρωπαϊκής σκηνής(αφού προς αμερική δεν παίρνει κανέναν να βγάλει κουβέντα έτσι όπως το US Power ξαναπαίρνει τα πάνω του), θα σου πω απλά πως το Heavy Metal Fire των Stormwarrior(ναι, αυτή η κλισεδούρα μωρέ) είναι ίσα με 25345242 φορές πιο heavy metal από οτιδήποτε βγάλαν ή ελπίζουν να βγάλουν ποτέ οι κάθε πόπεθ(Άσχετα αν εγώ τους προτιμώ ως μπάντα ακόμα και από τους Helloween).
PS: Σε λίγο θα μου βγάλετε και φολς και τσιχλόφουσκες το νέο Metalucifer ξέρω εγώ και θα γελά ο κόσμος, σαν το σιγκ του μπέρνι.
ΕΝΤΙΤ: Καλά, σκάει κι ο κακός ο πάνκης ο ανάρχας ο τα-σπάω-όλα ο δε-γουστάρω-να-ακούω-ολόκληρο-ριφφ να μας μιλήσει για μουσικά κριτήρια. :rofl:
irreligious
15-04-2009, 15:53
μπορείτε να αγαπάτε τις μπάντες που ακούτε χωρίς να μισείτε τις υπόλοιπες, αλήθεια. δε σας πηδάνε την γκόμενα!
αυτό.
Witchkiller
15-04-2009, 15:55
Kαλά, εσύ σήμερα έχεις ρέντα. Από μαλακία σε μαλακία πας..............
Πάντως η αλήθεια βρίσκεται στη μέση κάπου (και όχι στους sex pistols).
Θα επανέρθω με την αποψή μου πιο καλά διατυπωμένη
Ra Pariah
15-04-2009, 15:55
θα πω αυτους που ειναι οντως ακραιοι.και οχι λακηδες.και 100% μεταλ,πιο γαλακτος γινεται,πιο μεταλ δεν γινεται.
malevolent creation.
Λοιπόν για μένα είναι οι Hellhammer που δεν έχουν καν 100% ακραία φωνή, το πρώτο Bathory, το πρώτο Watchtower, οι Confessor, οι Coroner, οι Poison (Ger).
Αυτά για αρχή. Ακούσματα με τα οποία ανατριχιάζεις και νιώθεις ότι βλέπεις ταινία τρόμου.
Witchkiller
15-04-2009, 15:58
malevolent creation.
Λοιπόν για μένα είναι οι Hellhammer που δεν έχουν καν 100% ακραία φωνή, το πρώτο Bathory, το πρώτο Watchtower, οι Confessor, οι Coroner, οι Poison (Ger).
Αυτά για αρχή.
Ε, και τα δύο πρώτα Sodom
Και το Return ρεεεεεε.............
κιλλερ,δεν ειπα να μην την ακουν.ειπα οτι δεν ειναι και τιποτα το ΤΟΣΟ ακραιο η μουσικη τους.αλλα ναι,βαριεμαι την ζωη μου οταν ακουω τετοιες μπαντες.
ρα παρια,εχουμε διαφορετικη αντιληψη του "ακραιου".εμενα μου αρεσει οταν αναφερομαι σε αυτον τον ορο να μιλαω για μπαντες που συνθλιβουν τα παντα στο περασμα τους,πχ repulsion.
ρουρουθλεςς,καλυτερα μισο ριφφ αλλα πορωτικο,παρα ολοκληρο και χζζζ.........
Ra Pariah
15-04-2009, 16:00
Sorry, Witcie! Βάλε κι αυτά στο λογαριασμό!
Ruthless
15-04-2009, 16:00
Γι'αυτο ρε πάνκη, εσύ να ακούς μουσική που είναι ακραία και αντιεμπορική και σκοπός είναι να τρομάζει μικρά κοριτσάκια.
Άσε μας εμάς να ακούμε γιατί γουστάρουμε.
:)
Άσε μας εμάς να ακούμε γιατί γουστάρουμε.
:)
σου έχει περάσει ποτέ απ'το μυαλό να το κάνεις κ εσύ αυτό?
λέμε τώρα
εντιτ:αυτό που είπε ο από κάτω (περίπου:P)
μπα,τρομαζει και εσενα.
ακου οτι θελεις ρε,απλα μην θεωρεις πουστικα ακουσματα που ειναι τουλαχιστον πιο σκληρα απο τα δικα σου.
Tyler_Durden
15-04-2009, 16:03
Όταν βγήκαν οι Maiden που λες, πήραν τα ροκάκια(που προσωπικά δεν μπορώ να ακούω το 99% τους) και βγάλαν heavy metal.
Οι Mastodon τώρα πήραν το heavy metal των Μaiden και θα βγάλουν ας πούμε το πόπεθ στίολ(τυχαίος όρος με ιταλική προφορά :P).
Όπως ο μέσος οπαδός των UFO που λες δεν γουστάρει Maiden, έτσι και ο μέσος οπαδός των Maiden δεν γουστάρει Mastodon. Γιατί πολύ απλά πήραν ότι παίζουν οι Maiden και το αλλάξαν σε κάτι άλλο, που δεν είναι αυτό που γουστάρει και ο λόγος που ακούει Maiden. Ο τύπος που γουστάρει Maiden βλέπεις γουστάρει τις επικές τσιχλόφουσκες, όχι το πόπεθ στίολ. Δηλαδή ξαναλέω, είναι τόσο κακό το να είσαι συνειδητοποιημένος με το τι γουστάρεις και να ξέρεις τι θες; Πρέπει ντε και καλά να είσαι εναλλακτικός γιατί το λέει ο Πέτρος ο πέτρας, ο Τζώνης ο πεταλούδας, ο Μπάμπης ο σουγιάς κι ο Μεταλάς ο Χάμερ;
Και όσο αφορά τις μεταλικές φωτιές κλπ κλπ των δευτεράτζων της ευρωπαϊκής σκηνής(αφού προς αμερική δεν παίρνει κανέναν να βγάλει κουβέντα έτσι όπως το US Power ξαναπαίρνει τα πάνω του), θα σου πω απλά πως το Heavy Metal Fire των Stormwarrior(ναι, αυτή η κλισεδούρα μωρέ) είναι ίσα με 25345242 φορές πιο heavy metal από οτιδήποτε βγάλαν ή ελπίζουν να βγάλουν ποτέ οι κάθε πόπεθ(Άσχετα αν εγώ τους προτιμώ ως μπάντα ακόμα και από τους Helloween).
PS: Σε λίγο θα μου βγάλετε και φολς και τσιχλόφουσκες το νέο Metalucifer ξέρω εγώ και θα γελά ο κόσμος, σαν το σιγκ του μπέρνι.
ΕΝΤΙΤ: Καλά, σκάει κι ο κακός ο πάνκης ο ανάρχας ο τα-σπάω-όλα ο δε-γουστάρω-να-ακούω-ολόκληρο-ριφφ να μας μιλήσει για μουσικά κριτήρια. :rofl:
επειδή δεν βγάζουμε άκρη μερικές ερωτήσεις μόνο: Τί σημαίνει αυτή η μαλακία ο "μέσος οπαδός Maiden"? Πού μπορώ να βρώ "μέσους ακροατές" να μου πουν όσα σου εκμυστηρεύθηκαν ρε συ; Εγώ που προσκυνάω τους maiden και τυγχάνει να έχω αγαπημένο μου άλμπουμ τους το προαναφερθέν "Powerslave", και ταυτόχρονα καραγουστάρω τους Mastodon χρήζω κάποιας ιατρικής παρακολούθησης;
Ra Pariah
15-04-2009, 16:09
μπα,τρομαζει και εσενα.
ακου οτι θελεις ρε,απλα μην θεωρεις πουστικα ακουσματα που ειναι τουλαχιστον πιο σκληρα απο τα δικα σου.
Ποια σκληρότητα μωρέ; Σε λίγο θα μου πείτε ότι είναι και ακραίοι οι Cannibal Corpse κι οι At the Gates!
Ra Pariah
15-04-2009, 16:14
Tyler, αν γουστάρεις Powerslave, τσέκαρε:
http://www.metal-archives.com/images/4/3/7/5/4375.gif
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/4d/dc/ce70024128a083b69a358010.L._AA240_.jpg
Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το Powerslave που είπα να βρω κι όλα τα σχετικά ακούσματα! :D
Ruthless
15-04-2009, 16:15
@Tyler: Ε κάνεις τον χαζό μου φαίνεται.
Οπαδούς των UFO έχεις γνωρίσει; Γενικά άτομα που ακούν ροκ ξέρω εγώ(αλλά ως εκεί). Έχεις μιλήσει μαζί τους; ΟΚ, είναι οι περισσότεροι 40+ χρονών, αλλά και πάλι, ο συνηθισμένος οπαδός Maiden σήμερα δεν είναι 10 χρονών.
Πες στους οπαδούς των UFO(αυτούς τους 40ρηδες βρε) να ακούσουν heavy metal(ένα Trooper πχ). Η άποψή τους θα είναι σαν την δική μου για τους Mastodon. "Δεν μας αρέσει ρε φίλε, διαφέρει από τα ακούσματά μας". Τόσο απλό είναι.
ΥΓ: Πάνκη, εσύ την πουστιά να την χαρακτηρίζεις από την σκληρότητα και μόνο ε; Αν είναι σκληρό, απαγορεύεται να είναι πούστικο! Αξίωμα κι έτσι. :thumbsup:
Tyler_Durden
15-04-2009, 16:17
Tyler, αν γουστάρεις Powerslave, τσέκαρε:
http://www.metal-archives.com/images/4/3/7/5/4375.gif
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/4d/dc/ce70024128a083b69a358010.L._AA240_.jpg
Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το Powerslave που είπα να βρω κι όλα τα σχετικά ακούσματα! :D
Thanx Dude! Θα τσεκάρω και θα σου πω γνώμη σύντομα ;)
(τελείως ειλικρινά και χωρίς δόση ειρωνείας.το λεω γιατι μπορεί και να παρεξηγηθεί λόγω των όσων γράψαμε πριν)
12 stars circle your brow
15-04-2009, 16:17
μπα,τρομαζει και εσενα.
Κι εσένα από την άλλη ρε σε χαλάει να θεωρεί πούστικα τ' ακούσματα σου ο Ruthless και ο κάθε Ruthless;
Θίγεται ο ανδρισμός σου;
Ρε προβλήματα που έχετε ώρες ώρες.
Ra Pariah
15-04-2009, 16:26
Ναι ρε αγορίνα! Καμία ειρωνεία. Και μια κουβέντα παραπάνω να πούμε, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Εδώ ο άλλος βγήκε κι έβρισε ανοιχτά Agent Steel, Riot και Crimson Glory μαζί!!!
dopefiend
15-04-2009, 16:29
το παραπανω ακουγεται καλο:smile:
στηριζουμε και τα ολλανδικα πρεζακια mary bell,για σωστο σκατοsludge:
http://img442.imageshack.us/img442/9269/marybellak4.jpg
να παιδί. συνεχίζω με:
http://3.bp.blogspot.com/_Qy-o2EwkDrw/SThG-d2T2eI/AAAAAAAABIg/Y29uUsjkvb0/s320/Front.gif
ας κρατάμε λίγο τις ισορροπίες γιατί πολύ πουστριλίκι έπεσε στις τελευταίες σελίδες με το νέο χρήστη Ra Pariah.
Ναι ρε αγορίνα! Καμία ειρωνεία. Και μια κουβέντα παραπάνω να πούμε, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Εδώ ο άλλος βγήκε κι έβρισε ανοιχτά Agent Steel, Riot και Crimson Glory μαζί!!!
εδω εσυ Ra Pariah, εβριζες ανοιχτα kyuss και πιο πριν τα εσπαγες στο λαηβ του "καστρου" με B.Y.O.B (δωσιμο).
Ra Pariah
15-04-2009, 16:38
Αυτό έλειπε να μην έβριζα κάιάαααςςςςς. :D
Το BYOB μου θύμισε Gamma Ray στα κουπλέ του.
Το BYOB μου θύμισε Gamma Ray στα κουπλέ του.
και τα κουπλε των ignite θυμιζουν maiden, υπαρχει μια αξιοπρεπεια.
διαλεξε με πια πλευρα θα εισαι, τα λεει και ο ρεηζορ.
Ra Pariah
15-04-2009, 16:43
Τα καλά σημεία στην μπάντα που λες (Ignite) εξαντλούνται εντός 30 sec.
GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 16:44
μπα,τρομαζει και εσενα.
Ποια σκληρότητα μωρέ; Σε λίγο θα μου πείτε ότι είναι και ακραίοι οι Cannibal Corpse κι οι At the Gates!
Μια χαρά ακραίοι είναι οι Κανίβαλοι :)
Ra Pariah
15-04-2009, 16:46
Guardian, "7 Churches" ή οποιοδήποτε από τους κυρίους; :-P
GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 16:48
Κανίβαλους
Δεν με νοιάζει ποιος είναι πιο ακράιος, αλλά ποιος μου αρέσει περισσότερο. Καλοί κ χρυσοί κ τρομερά επιδραστικοί οι Possessed, αλλά προτιμώ τους άλλους.
Ra Pariah
15-04-2009, 16:50
Δεκτό, εμένα πάντως με γοητεύει η ουσία του death κι όχι η κατάρτιση.
GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 16:52
Αν μιλάμε για την ουσία του death metal χώνουμε ένα Leprocy κ προσκυνηάμε όλοι τον μακαρίτη.
Ra Pariah
15-04-2009, 16:53
:touched::touched::touched::touched::touched:
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
GuardianOfIvorytower
15-04-2009, 16:56
Leprosy will take control and bring you to your death
No chance of a normal life to live just like the rest
Leprosy will spread with time, your body soon to change
Appearance becomes hideous a sight too much to take
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
kyuss ? kyuss ? είπε κανείς kyuss ?
:smoking:
I've got a war inside my head
It's got to set your soul free
I've got a wheel inside my head
A wheel of understanding
I'm a loadin', loadin' my war machine
I'm contributing to the system, the break down scheme
I'm a shuttin' down, I'm shuttin' down your greed for green
I am here to gun it down, I gotta do
I see pretty flowers at my feet
Cool breeze, clean air, hospitality
Pretty please, pretty please, pretty please
Get the hell away from me
A wheel of understanding
I'm a shuttin' down, I'm shuttin' down your greed for green baby
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/Untitled-1-1-1.png
:admin:
πρωτοακούμε Κyuss και έχουμε καυλώσει άγρια ρεεεεε
στηρίζουμε την χρυσή τομή ΣΤΟΝΕΡΟΚΜΕΤΑΛΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.........
εντιτ : επίσης στηρίζουμε τρελά NWOBHM ( aka http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/persianrisk-riseup.jpg )
Ra Pariah
15-04-2009, 17:03
Τώρα τά 'πιασες τα λεφτά σου...
χαχαχ τώρα που σε βρήκα... ξέρεις τίποτα για δαυτους? http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/644953.jpg
Ruthless
15-04-2009, 17:18
Αν είναι να ακούσεις Valkyrie, άκου τους σωστούς.
http://img165.imageshack.us/img165/5016/24008photo.jpg
Το Deeds of Prowess είναι από τα καλύτερα demo που έβγαλε η Ευρώπη στα 80s.
Ancient Steel λέμε. :dfinger:
Ra Pariah
15-04-2009, 17:24
Κι εγώ ρε συ Bon τους Ολλανδούς ήξερα. Νομίζω τους Αμερικάνους τους προτεινε στο Hammer αυτό το μήνα. Τι λένε;
http://img165.imageshack.us/img165/5016/24008photo.jpg
ποστ οφ δε ντει
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Κι εγώ ρε συ Bon τους Ολλανδούς ήξερα. Νομίζω τους Αμερικάνους τους προτεινε στο Hammer αυτό το μήνα. Τι λένε;
έχω διαβάσει καλές κριτικές για αυτό το σύγχρονο συγκρότημα . Είναι αμερικάνοι και κινούνται γυρώ από Doom Metal~Heavy Metal~NWOBHM~Stoner Rock από ότι διαβάζω.
Αυτός εδώ http://static.rateyourmusic.com/album_images/207710cefd2475c4334c8fcca5f955b5/1335413.jpg του 2008 λένε ότι είναι πολύ πορωτικός.
Υπάρχει και μια κριτική του Rocking.gr εδώ (http://www.rocking.gr/review2110.php)
Θα ακούσω τους δύο δίσκους τους που έχουν παράγει μέχρι στιγμής και επιστρέφω για εντυπώσεις
πριν μερικά χρονάκια πωρωνόσουνα όταν τ'ακουγες από κάτι τύπους live
χα!
είσαι φολς
Ra Pariah
15-04-2009, 21:35
Ήταν φίλοι όμως οι τύποι μην ξεχνάς! ;-) Κι άμα δεν κάναμε εμείς οι "αληθινοί" σαματά και περιμέναμε από τους οπαδούς του ήχου...
Amnesiac.
15-04-2009, 21:51
Οι φίλοι των Radiohead, Archive και λοιπών πούστηδων πρέπει να ακούσουν οπωσδήποτε το Dream of stone, το τραγούδι της μπάντας με το χειρότερο όνομα στην ιστορία των ονομάτων, των Gazpacho δηλαδή.
Το ακούω τώρα και αισθάνομαι σαν το σωσία του Στάθη Ψάλτη στη φωτογραφία που έβαλε ο ρούθλες.
Valkyrie - Man Of Two Visions [2008]
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/folder-6.jpg
AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ RA PARIAH
Είναι μεγάλο άλμπουμ . Μπράβο στο Ηammer που τους πρότεινε . Δόση από στόνερ ροκ + doom heavy metal .
Απλά είναι αυτό που ζητούσα , απίστευτα γαμημένα γκάζια ηλεκτρικής κιθάρας με απίστευτο ρυθμό
Δεν υπάρχει. Σήμερα βίωσα την προσωπική μου Ανάσταση. Αμήν.
Ra Pariah
15-04-2009, 22:13
Ωραίος ο νέος! :dfinger:
Θα τσεκάρω το συντομότερο.
Tyler_Durden
15-04-2009, 22:20
kyuss ? kyuss ? είπε κανείς kyuss ?
:smoking:
A wheel of understanding
I see pretty flowers at my feet
Cool breeze, clean air, hospitality
Pretty please, pretty please, pretty please
Get the hell away from me
A wheel of understanding
I'm a shuttin' down, I'm shuttin' down your greed for green baby
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/Untitled-1-1-1.png
:admin:
πρωτοακούμε Κyuss και έχουμε καυλώσει άγρια ρεεεεε
στηρίζουμε την χρυσή τομή ΣΤΟΝΕΡΟΚΜΕΤΑΛΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.........
εντιτ : επίσης στηρίζουμε τρελά NWOBHM ( aka http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/persianrisk-riseup.jpg )
Αφού είσαι σε φάση που πρωτοακούς Kyuss, μετά χωρίς δεύτερη σκέψη ακούς καμια 300ριά φορές και το "Sky Valley" έτσι για να ξεμπουκώσουν τα ηχεία, και μετά απο αυτό το σύντομο τελετουργικό βουτάς με τα μούτρα στα καλούδια που αναφέρουμε στο "UltimaTE STONER Thread" ;)
Ωραίος ο νέος! :dfinger:
Θα τσεκάρω το συντομότερο.
αναμένω ε ....
ξεκινάς με το κομμάτι Apocalypse Unsealed (Νο.4) που φέρνει πρόωρη εκσπερμάτωση λέμεεεε.
εντιτ : Tyler ακριβώς αυτό. Δόξα και τιμή στον μπέρνι που ξεκίνησε τέτοιο θρέντ , το οποίο το έχω στα favorites για συντόμευση και
γρήγορη πρόσβαση , τώρα μόλις κατέβασα το Celestial Season - Orange να τσεκάρω :P
εντιτ2 : αφού κατέβασα πρώτα όσα karma to burn μπόρεσα ... και συνεχίζω...
15-04-2009, 22:55
κυκλοφόρησε το III.
Ra Pariah
15-04-2009, 23:47
Tyler, ξέχασα να σου πω ότι επίσης μαμάνε τα τρία πρώτα Fates Warning (τρελές maiden-ιές) καθώς και οι Βραζιλιάνοι Viper (π.χ. το πρώτο)!!! Για τους δεύτερους θα βρεις post σε αυτό το thread κάμποσες σελίδες πριν (να μην τα ξαναλέω).
Τεσπά, πληροφοριακά σου τα λέω. Όποτε βρεις χρόνο, τσέκαρέ τα με την ησυχία σου. :)
eleventh guardian
16-04-2009, 00:42
Tyler, ξέχασα να σου πω ότι επίσης μαμάνε τα τρία πρώτα Fates Warning (τρελές maiden-ιές)
Αυτό από πού διάολο προκύπτει; ΟΚ, το Night on Brocken έχει μία σχέση με Maiden, αλλά το Spectre και (ιδίως) το Awaken από πού κι ως πού είναι Maiden-ιές;
Ασε για τον άλλο μύθο, ότι ο Arch είναι κλώνος του Dickinson...
Tyler_Durden
16-04-2009, 00:45
Τους "Fates" τους έχω υπόψιν ρε συ, δεν είμαι τόσο "μυρωδιάς" όσο δείχνω :) Να προτείνω κι εγώ κανένα δισκάκι σε heavy/power φάση από αυτά που μου έχουν κάνει καλή εντύπωση (αν και είναι πιθανό να τα ξέρεις ήδη);
Από σχετικά πρόσφατα:
Viron - NWOGHM
Bloodbound - Nosferatu
Excalion -Waterlines
Pharaoh - Be Gone
Gun Barrel - Outlaw Invasion
Powerwolf - Lupus Dei (αυτοί μόλις εβγαλαν και καινούργιο που δεν το έχω ακούσει καλά ακόμη)
και ένα bonus απο τα 80's
Liege Lord - Master Control :)
Stormrider
16-04-2009, 02:53
το καινουριο Depeche mode ειναι οπως πρεπει
16-04-2009, 02:57
τ..τι εννοείς;
Stormrider
16-04-2009, 03:03
τ..τι εννοείς;
http://www.last.fm/music/Depeche+Mode/Sounds+of+the+Universe
λινκαρε
Entrancemperium
16-04-2009, 03:03
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/91/l_1d5a19f2f1604800b0d97e37815fade6.jpg
Έρχεται, με ωραία πρόγευση από το μαϊσπέη!
16-04-2009, 03:05
Τι μπορεί να 'ναι αυτό μεσιέ;
Entrancemperium
16-04-2009, 03:07
Arckanum αν απευθυνόσαν σε μένα..:smile:
16-04-2009, 03:08
Λες να ρωτούσα για depeche mode; =p
sabbattack
16-04-2009, 03:26
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/91/l_1d5a19f2f1604800b0d97e37815fade6.jpg
Έρχεται, με ωραία πρόγευση από το μαϊσπέη!
axaxaxaxaxxx arckanum re file!!! Zei akoma to palto o Shamatae? De ton fagan oi lykoi sto bouno? axaxaxaxaxaxaxaxxxxxx :touched:
hrwikes epoxes, mikra paidia agorasame to Kostogher giati kapoios "eidhmwn" to eipe diskara kai must. Axaxaxaxaxa malaka de mporw na ta akouw auta.
Gousta panta e, mh trwgomaste me tis trixes mas sa tous epikades stis pisw selides.
carheart
16-04-2009, 09:27
sabbatack, τι σε έκανε να γυρίσεις πίσω στο forum;
phthoggon
16-04-2009, 10:09
το κομμάτι από το νέο arckanum είναι μία μικρή τελειότητα ε.
σαμπατάκ μακάρι να μουν εγώ ο ειδήμων τις εποχές 2005-6 που έκανα αρκάνουμ προπαγάνδα με αναμενόμενα αποτελέσματα εδώ πέρα :-( αλλά σιγά. ψήσου να μου πουλήσεις το δίσκο για 3 ευρώ.
Raven Lord
16-04-2009, 10:37
Leprosy will take control and bring you to your death
No chance of a normal life to live just like the rest
Leprosy will spread with time, your body soon to change
Appearance becomes hideous a sight too much to take
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Choke on it - as your tongue goes down
Choke on it - death is all around
Death is oh so strange
The past no one can change
What you can't predict
Is how long you'll exist
Open casket - open casket
:touched:
Witchkiller
16-04-2009, 11:20
Ο Αrtch όταν τραγούδαγε ψιλά δεν είχε καμία σχέση με Dickinson αλλά στα χαμηλά του θύμιζε ΠΑΡΑ πολύ. Για του λόγου το αληθές σε παραπέμπω στην εισαγωγή Damnation που τραγουδάει...................
eleventh guardian
16-04-2009, 11:37
Στο Night On Brocken μοιάζει, δεν το αρνούμαι, αλλά ο χαρακτηρισμός "κλώνος του Dickinson" που έχω διαβάσει είναι άκυρος.
Witchkiller
16-04-2009, 11:49
Στο Night On Brocken μοιάζει, δεν το αρνούμαι, αλλά ο χαρακτηρισμός "κλώνος του Dickinson" που έχω διαβάσει είναι άκυρος.
Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό........................
GuardianOfIvorytower
16-04-2009, 11:56
Ακριβώς αυτό.
Α κ Ra Pariah, οι Fates δεν γαμάνε μόνο στα 3 πρώτα, αλλά σε όλα τους. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ παντα :razz:
Ra Pariah
16-04-2009, 14:29
Tyler, ξέχασα να σου πω ότι επίσης μαμάνε τα τρία πρώτα Fates Warning (τρελές maiden-ιές)
Αυτό από πού διάολο προκύπτει; ΟΚ, το Night on Brocken έχει μία σχέση με Maiden, αλλά το Spectre και (ιδίως) το Awaken από πού κι ως πού είναι Maiden-ιές;
Το "Apparition" δε θυμίζει δηλαδή το 13λεπτο κομμάτι των Maiden, ε;
http://www.mic.no/nmi.nsf/pic/red_harvest_01/$file/red_harvest_01.jpg
official σκοταδιλες.
eleventh guardian
16-04-2009, 16:26
Το "Apparition" δε θυμίζει δηλαδή το 13λεπτο κομμάτι των Maiden, ε;
Το κουπλέ ναι. Υπάρχουν επιρροές, δεν το αρνούμαι και πιο πάνω. Απλώς αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι άδικο για δισκάρες σαν το Spectre και το Awaken να χαρακτηρίζονται maiden-ιές. Καθαρή Maiden-ιά, ας πούμε, είναι οι Aria (θα τους ξέρεις) περιόδου 1987-94, οι Fates Warning με Arch έχουν δικό τους ήχο.
Ra Pariah
16-04-2009, 16:50
Ρε συ, γουστάρω με τα χίλια Fates, αλλά τι να κάνουμε τώρα από Piece of Mind και Powerslave έχουν επηρεασθεί μέχρι τα μπούνια! Ακόμη και στο τρίτο τους πιστεύω πως έχουν επιρροές από την εν λόγω μπάντα. Φυσικά και πήγαν μπροστά τη μουσική των Άγγλων και πολλές κομματάρες είναι ανώτερες από πολλές των "δασκάλων", αλλά δεν παύει να πάτησαν κυρίως εκεί.
Και μια ερώτηση: νοείται US metal δίχως "Quest for Fire"; Για μένα όχι.
Amnesiac.
16-04-2009, 19:01
ζομγκ μέσα στο τραίνο άκουγα 4 ώρες το άλμπουμ των Buried Inside και σκεφτόμουν πόσο αριστουργηματικό είναι και έρχομαι σπίτι και τσεκάρω το σάιτ τους και συνειδητοποιώ ότι βγάλαν καινούριο. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ :!:
funishment
16-04-2009, 19:06
ζομγκ μέσα στο τραίνο άκουγα 4 ώρες το άλμπουμ των Buried Inside και σκεφτόμουν πόσο αριστουργηματικό είναι και έρχομαι σπίτι και τσεκάρω το σάιτ τους και συνειδητοποιώ ότι βγάλαν καινούριο. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ :!:
Και είναι και καλό.
omega massif exete parei prefa e.Xameno sta mp3 mou to Geisterstadt apo Thursday, July 26, 2007. :D
High Gain katastaseis mia xara ta pedia.
Entrancemperium
16-04-2009, 20:10
omega massif exete parei prefa e.Xameno sta mp3 mou to Geisterstadt apo Thursday, July 26, 2007. :D
Έχω σκαλώσει άπειρα με αυτό το Ε.P.
Kαι το ντέμο τους σοδομίζει όχι όμως όσο αυτό!
nai einai full oi tipoi.
http://www.youtube.com/watch?v=T6N377sMKQ8
Ante ki apo dw kapou kapos kapote...
σήμερα αγόρασα το Αmerican Soldier από Queensryche...
θα το λιώσω για δεύτερη φορά μπας και βγει κάτι διαβάζοντας τώρα και τους στίχους
όποιος θέλει το μπούκλετ να με στείλει ένα pm να του ρίξω ένα σκανάρισμα*
(*παραλαβές από δευτέρα ή τρίτη μόλις πάω στην αθήνα , στον εκτυπωτή μου :pink: )
Brazen_Bull
17-04-2009, 00:26
wraio to geisterstadt.proswpika den skalwsa kai poly.unter null to kalytero kommati tou diskou.
απανταχού σάπιοι του φόρουμ παρακαλούνται να ακούσουν τους φίλους Ουκρανούς Mozergush (http://www.last.fm/music/Mozergush)
λινκς υπάρχουν στο stonerobixxx
είδα καινούργιο nightstalker ή έπαιζαν τα μάτια μου όταν το είδα στο ράφι ?
πείτε τιποτες γαμώ το στονερ μου
Ra Pariah
17-04-2009, 00:52
γαμώ το στονερ :D:D:D:D:D
(παραποίηση των λεγομένων μέσω της αποσπασματικότητας)
eσύ μην ακούσεις στονερια... γενικά είναι γνωστό ότι οτιδήποτες το ψιλοψυχεδελικό είναι σαν το σκόρδο για τους διαβόλους τους μεταλλάδες* , αλλα δεν είναι ετς ρε
Ra Pariah
17-04-2009, 01:19
Εκτός από Eloy. :-P
(Μεγάλη αγάπη πολλών κλειστόμυαλων μεταλλάδων) :D
μια ακομα ''ελληνικη'' πατεντα των 80ς που περναει ακομα και στους νεοτερους...μια G Class Kraut μπαντα που τους καναν θεους μαζι με κατι Asia και κατι Omega....αλλα οκ εδω εχουν τους Rush πανω απο τους Floyd (μετα το Atom Heart...πριν ηταν hippies,τζιζ) και τους....Marillion lol
Ra Pariah
17-04-2009, 01:50
Αν πλήξετε σήμερα προς απόγευμα που όλοι θα είναι εκκλησία και δεν έχετε βγει στο μεταξύ για παγωμένη μπίρα, διαβάστε
http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2007/06/B&B52.jpg
και ακούστε
http://www.metal-archives.com/images/3/9/4/3/39432.jpg
+
http://indivisionnetwork.com/imageland//stored_originals/903516.jpg
Ra Pariah
17-04-2009, 01:53
μια ακομα ''ελληνικη'' πατεντα των 80ς που περναει ακομα και στους νεοτερους...μια G Class Kraut μπαντα που τους καναν θεους μαζι με κατι Asia και κατι Omega....αλλα οκ εδω εχουν τους Rush πανω απο τους Floyd (μετα το Atom Heart...πριν ηταν hippies,τζιζ) και τους....Marillion lol
Αφού είμαστε κλειστόμυαλοι και ακούμε μουσική για δεκατριάχρονους. :-D
(Τα Coroner, Confessor, Mekong Delta είναι για εκτάκια)
οχι σοβαρα τωρα...εχω προλαβει γραπτα που αναφεραν το The Wall ως μνημειακο αριστουργημα τισ ψυχεδελειας
Ra Pariah
17-04-2009, 01:58
(μάλλον είμαι ντιπ βλάχος σε αυτά τα ζητήματα)
Δεν είναι μάλλον, ε; (ίδεα δεν έχω)
οι πινκ φλόυντ σταμάτησαν να παίζουν ψυχεδελικό ροκ από τότε που επέθανε ο μεγάλος συντ μπάρρετ να πουμε. Σετ δε κοντρολ οφ δε ...δεν θυμάμαι καλα τι λέει εδω ... οφ δε σαν... μεγάλο τραγούδι ρε. για πινκ φλόυντ οτι θέλετε εδώ σε εμένα ! εχω εντρυφύσει...
Ra Pariah
17-04-2009, 02:05
Δεκτό από κάποιον που έχει ακούσει μήνες ολόκληρους περισσότερη ψυχεδέλεια από μένα. Πώ-πώ θα πηγαίνω σε σκατόφλωρους και θα τους λέω "Ποιο Wall ρε; Ακούστε τα μεγαθήρια του ήχου"!
(Ποιά είναι; :roll:)
οι πινκ φλόυντ σταμάτησαν να παίζουν ψυχεδελικό ροκ από τότε που επέθανε ο μεγάλος συντ μπάρρετ να πουμε. Σετ δε κοντρολ οφ δε ...δεν θυμάμαι καλα τι λέει εδω ... οφ δε σαν... μεγάλο τραγούδι ρε. για πινκ φλόυντ οτι θέλετε εδώ σε εμένα ! εχω εντρυφύσει...
χαχαχαχαχα ρε μουρλε ο Barrett ψοφησε περσυ
στο συγκεκριμενο αλμπουμ μονο ενα ασμα εγραψε ο μακαριτης
Ra Pariah
17-04-2009, 02:09
Ωπ, αυτό το ήξερα κι εγώ, Bon! Κίτρινη κάρτα. :cool:
Phantom Duck
17-04-2009, 02:09
c-c-c-combo breaker και νέο chimaira στους ρώσους - ξέρω, ξέρω, "λολ @", εν πάση περιπτώσει είναι αρκετά διαφορετικό. αρκετά πιο αργό και σάπιο, πολλή κιθαροδουλειά, περισσότερα περίεργα μπλιμπλίκια και αρρώστια, ορέα ορέα.
για κάποιο λόγο το άκουσα μια φορά και στα καπάκια μου 'σκασε να ακούσω zatokrev (νταξ μη χαίρεστε, δεν είναι σε τέτοια φάση) αλλά είμαι σε γαμωνετ καφέ και αναγκάστηκα να ακούσω από το μαησπέη (http://www.myspace.com/zatokrev)και παίζει τώρα ένα από το άλμπουμ που γαμάει αλλά δε θυμόμουν και μόλις γυρίσω αθήνα θα το λιώσω γιατί μου χε φανεί μούφα σε σχέση με το επ, τι μαλακίες κάνω κλπ.
χαχαχαχαχα ρε μουρλε ο Barrett ψοφησε περσυ
χαχαχαχαχαχ ναι ρε τρελέ . τώρα ότι ήθελα να γράψω ότι από τότε που έφυγε από την μπάντα δεν θα με πιστέψεις..
φυσικό , ο μπάρρετ ήταν πολύ του ελ - ες - ντι . έκαναν κάποια βήματα οι φλόυντ να συνεχίσουν το ψυχεδελικό αλλά δεν τους έπερνε ρε. ο waters ήταν πολύ ανήσυχο παιδάκι...
το ψυχεδελικό ροκ τελείωσε στα τέλη του 60.. κάπου εκείς όταν πεθάνανε τα κορμια... ξερετε ποια.. jimi , joplin , και όλη η ακολούθία του woodstock
(γράφω για να καλύψω την πατάτα που πέταξα :P )
Δεκτό από κάποιον που έχει ακούσει μήνες ολόκληρους περισσότερη ψυχεδέλεια από μένα. Πώ-πώ θα πηγαίνω σε σκατόφλωρους και θα τους λέω "Ποιο Wall ρε; Ακούστε τα μεγαθήρια του ήχου"!
(Ποιά είναι; :roll:)
σα να σε ζηταω να με πεις τα μεγαμπηστ του μεταλ...
η ψυχεδελεια εχει εναν σκασμο υποειδη μεσα....garage,acid,prog etc
παντως στους φιλους σου να λες οτι το The Wall ειναι σχεδον αποκυρηγμενο απο τους φανατικους και θα εισαι μαγκας
ε όχι ακριβώς... τεσπα. ακούμε μόνο echoes dlds? atom heart mother ? kai ta "zwa" ?
Ra Pariah
17-04-2009, 02:18
Άλλη μέρα με περισσότερο χρόνο θα μιλήσουμε πιο εκτεταμένα.
Μέχρι τότε θα ακούω
https://www.psychprog.com/img/imag19520.jpg
έχοντας στο μυαλό μου ότι υπάρχει και κάτι καλύτερο. :-P
[QUOTE=00i00;842435][QUOTE=bon;842433]ο ψυχεδελικό ροκ τελείωσε στα τέλη του 60.. κάπου εκείς όταν πεθάνανε τα κορμια... ξερετε ποια.. jimi , joplin , και όλη η ακολούθία του woodstock
(γράφω για να καλύψω την πατάτα που πέταξα :P )
και οι Hawks??? the whole Kraut shit??? το connection hippies & punks με τους Here & Now και Fripp με τους Blondie??? ....πως πεθανε η ψυχεδελεια οταν οι χιππιδες κρατησαν ζωντανο το πνευμα των Free Festivals μεχρι να ερθει η Thatcher το 84 ενα χρονο πριν γινουν ''νομιμα'' συμφωνα με την νομοθεσια και να τα καταργησει?
Ra Pariah
17-04-2009, 02:25
Το πράγμα χοντραίνει! Καληνυχτίζω!
aha.. δεν τα ξέρω αυτά που μου λες. κάτι θα ξέρεις. εγώ εχω μείνει ακόμη στο ψυχεδελικό του 60 ρε το πρωτόγονο !
εμένα η γνώση περί αυτού φτάνει μέχρι το φεστιβαλ του μοντερέι !
εντιτ : αντε νύχτες ρα παριαχ
ε όχι ακριβώς... τεσπα. ακούμε μόνο echoes dlds? atom heart mother ? kai ta "zwa" ?
τα πρωτα μεχρι Ummagumma...οχι οτι τα αλλα δεν μας αρεσουν
αλλα οπως και να το κανουμε στα πρωτα ηταν πιο ''περιπετειωδεις''
για το Γουολ ειναι πολυ μεγαλο το θεμα
αυτά είναι. σε λίγο θα θάψουμε κ φλόυντ
δεν πάτε καλά
αα κ ψυχεδέλεια δεν πέθανε ποτέ.ζει κ βασιλεύει
GuardianOfIvorytower
17-04-2009, 11:57
Για πείτε για το Wall λοιπόν να μάθουμε κ μεις - δεν κάνουμε καλά που μας αρέσει πολύ δλδ? :-P
Entrancemperium
17-04-2009, 12:42
Νέο Diary Of Dreams ονόματι (Ιf) στα γνωστά λημέρια..
http://www.accession-records.de/osshop/catalog/images/41p5t9Q5XHL._SS500_.jpg
Ας ελπίσουμε σε κάτι καλό! To βιντεάκι πάντως από το "The Wedding" ήταν αστείο και δήθεν αν και το κομμάτι καλό!
Ra Pariah
17-04-2009, 13:13
WOM, έχεις pm.
με πηρε τηλεφωνο ο 12-stars-&-1-bow-πως-ειναι-το-nick-του για να ειδοποιησει.
Του ειπα οτι απαντησα !
17-04-2009, 14:13
:cold:
ποιο καλο παιδακι μπορει να ανεβασει το Defend the metal faith απο wrathblade?
Ruthless
17-04-2009, 17:35
Ε σιγά μην σου ανεβάσουμε 1 κομμάτι μόνο, θα χώσουμε και τιτανομαχίες μέσα. :dfinger:
Ανέμενε πιέμ κλασσικά.
τελειος,το τιτανομαχια το εχω και ΘΕΡΙΖΕΙ
εντιτ: ευχαριστω αγορινα :D
Ruthless
17-04-2009, 18:03
Roflcopters, lolz και δε συμμαζεύεται (http://www.terrorizer.com/main-forum/-black-market/leather-nunn-slayer)
sabbattack
17-04-2009, 18:09
de pianw to asteio. basika de katalabainw kai bariemai na googlarw. explain plox
μην γελας ε,
ο τυπος ειναι πολυ γνωστος slayer-συλλεκτης θελει να μαζεψει τα παντα, τα 2 κομματια που ζηταει ειναι τραγικα δυσκολα ακομα και για ατομα τοσο μεσα στα πραγματα οπως αυτος ...για να φτασει να προσφερει 1,5χιλιαρικο που πιανει το leather nunn και παλι ΔΕΝ :)
Ruthless
17-04-2009, 18:17
500 κόπιες το 86, από τα πλέον σπάνια πλέον βινύλια, που είναι στα wants lists των περισσότερων, χτυπά τιμές άνετα κοντά στα 1000$ σε auctions, λίγα πράγματα από heavy metal ξεπερνούν σε αξία το take the night.
EDIT: Με πρόλαβε ο wom. Εγώ μια φορά το βρίσκω αστείο να δίνεις το leather nunn για το nitemare πχ. Δηλαδή σε λίγο αν δεν το βρει θα κολλήσει δώρο με το leather nunn και κανά solar eagle ξέρω εγώ.
Ra Pariah
17-04-2009, 18:22
Wom, έχεις pm, δεν είναι κάτι που επείγει. Τα βλέπουμε με την ησυχία μας.
ε οκ, ο τυπος [ας πουμε] απο τα 200 γνωστα slayer bootlegs στον πλανητη εχει τα 198 , το n. on elm street βγηκε απο ενα Live στο Βελγιο 100 copies πριν 25 σχεδον χρονια και ειναι στην wantlist των παντων.
... Περυσι φανηκε αστειο που ενας αλλος γνωστος τυπος απο πολωνια [ο οποιος αποφασισε να κανει συλλογη απο EU death metal 1990-1993] πχ εσκασε 1200τοσα στο ebay για το τελευταιο cd που δεν ειχε
Ακριβα sport, μεγαλα ζορια :)
Ruthless
17-04-2009, 18:28
Εγώ δεν το κατέχω το σπορ ρε wom, απλά οκ, όσο ασχολούμαι χαζεύω και αυτά έτσι για τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που λέμε. Αλλά τώρα σοβαρά, μου λες πως το bootleg των slayer κοστολογείται πάνω από χιλιάρικο; Δεν είναι καν κάτι επίσημο που βγήκε σοβαρά.
Δηλαδή εντάξει, έτσι σε 15 χρόνια θα αποκτήσουν τρελή αξία τα άπαντα του Τζανετάτου(όσα δεν έχουν ήδη αξία δηλαδή). :P
Ra Pariah
17-04-2009, 18:32
Άκουσα το όνομα που δεν έπρεπε: Τζανετάτος!!! :rofl:
Έχει συμβεί το ανυπέρβλητο έπος να πάρω την αυθεντική κοπή του "Adelain" από Elysian Fields πέντε ευρώ φθηνότερα από το δεύτερο press του Forest (ή Metal Youth)!!! :lol:
(Μάλλον επειδή είχε σπασμένο καπάκι, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
Ruthless,
σου ειπα την μαγικη λεξη "συλλεκτης" και οχι τυχαιος amateur, μιλαμε για completists δλδ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .. η ζωη τους περιστρεφεται γυρω απο το να βρουν το holy grail τους. Δεν ειναι θεμα χρηματων ... Αν προσεξες δεν γραφει καν ολοκληρους τους τιτλους που ψαχνει διοτι γνωριζει οτι απευθυνεται σε οσους ασχολουνται σοβαρα και ξερουν για τι μιλανε.
Ο τζανετ απλα αντιγραφει cd που ειναι out of print και μαλιστα μερικα ειναι τοσο σπανια που δεν βρηκε copy να κανει το αντιγραφο εστω λιγο normal (οπως το fall from grace px ..) Αυτα που ψαχνει ο τυπος ειναι γνωστα bootlegs, ανεπισημες κυκλοφοριες δλδ οχι αντιγραφα.
Το τι ειναι σπανιο και το κοστος και πως τα μαγαζια που βλεπεις αθηνα βρισκουν πραγματα buried by time and dust ειναι ολοκληρη επιστημη :)
Διακοπες, και εχω λιωσει στα posts γαμωτο
Ra Pariah
17-04-2009, 18:47
Καλά για Wrathblade τι να αρχίσουμε να λέμε δηλαδή; Razor, μια κουβέντα: να περιμένεις τον ίδιο χυτοσίδηρο -άν όχι ανώτερο- και στο full-length (όποτε βγει)!
Pinatero
17-04-2009, 20:55
2 By Bukowski
Drink From My Bastard Grail
http://home.yebo.co.za/%7Exenitis/EpitafiosEmLobardos17osByzntinoMuseio1.jpg
Ra Pariah
17-04-2009, 21:08
http://www.youtube.com/watch?v=Uce503Rr0ro&feature=PlayList&p=C32B26878712A184&playnext=1&playnext_from=PL&index=7
Από τις καλύτερες εκτελέσεις του ύμνου.
(το κοιτάμε μόνο από μουσικής απόψεως, ok?)
Pinatero
17-04-2009, 21:24
εχεις ακουσει κι αλλες εκτελεσεις δηλαδη?
Ra Pariah
17-04-2009, 21:32
Ναι, μου αρέσει πολύ. Σε αυτήν που πρότεινα τραγουδάει ξένη, είναι φως-φανάρι, και του δίνει κάτι το ακόμη πιο συγκινητικό.
Pinatero
17-04-2009, 21:38
περασα με κοκκινο!
Ra Pariah
17-04-2009, 21:40
Τι εννοείς, ψηλέ;
Pinatero
17-04-2009, 21:51
αυτο!!!
ANdz4j19Fxs
Ra Pariah
17-04-2009, 22:05
Μη μου πεις ότι σήμερα ανακάλυψες το κομμάτι που σβήνει αθρόα δισκογραφίες Mastodon, Haunted, Slipknot, Pantera, Machine Head, Lamb of God, Down, Gojira, Tool, Meshuggah!
Υ.Γ.: Τσέκαρε και ομώνυμο από Deadly Blessing.
Pinatero
17-04-2009, 22:15
εγινε Κοναν!!
νυχτερινο ξεθαψιμο
http://4.bp.blogspot.com/_xm4n5pS60KU/SL_YSgcoYEI/AAAAAAAABXw/dfMSaUrIxVw/s320/gorillawishinyouare.gif
μαζι με 7seconds, οι μπαντες που σου φτιαχνουν τη διαθεση στο δευτερολεπτο
δοκιμαστε λεμε αφοβα8)
Phantom Duck
18-04-2009, 01:45
NOW I'M SO ASHAMED OF YOU (http://www.youtube.com/watch?v=EKFkb9viccQ)
μεγάλες μουσικές.
GuardianOfIvorytower
18-04-2009, 11:54
Πήρα χτες εισητίρια για Pestilence + Destruction, 13 + 14 ευρώ αντίστοιχα. Αυτές είναι τιμές ρε πούστη μου.
Entrancemperium
19-04-2009, 04:59
Χουρέϊ!!!
Ανάσταση..
Νέο Current 93!:pink:
http://www.imageurlhost.com/images/to0thwx4roopu3s3neib.jpeg
Ψάξτε το..
carheart
19-04-2009, 10:13
πωωω επιτέλους.
ό,τι πρέπει για το ψήσιμο, πάω να το κάνω cd-r να κλειστώ στο δωμάτιο.
metamelia3
19-04-2009, 12:00
Yet by 1978 they had achieved what no other group would even attempt, before or since, they had become the world's only expressionist Rock `n` Roll band, harnessing a range of rock and musique concrete elements together in a sound which drew its power from, and worked on, levels of consciousness previously untouched by popular music. The music Ubu made in 1978 was heart and soul, body and mind, in one.
ταδε εφη andy gill των gang of four για τους pere ubu.
ακουμε κι αυτο το αριστουργημα
http://2.bp.blogspot.com/_69VMMSiJyq4/SXzQ2Nf_22I/AAAAAAAABo4/zBs69wOnjzQ/s200/,dt.jpg
metamelia3
19-04-2009, 12:01
Χουρέϊ!!!
Ανάσταση..
Νέο Current 93!:pink:
http://www.imageurlhost.com/images/to0thwx4roopu3s3neib.jpeg
Ψάξτε το..
ΑΪ ΚΑΡΑΜΠΑ
edit:
α) παιζει και ο james blackshaw μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
β) παιζει και ο andrew w.k. :s :s :s
http://1.bp.blogspot.com/_66P8ussx5-s/SRhqQgLoEPI/AAAAAAAAGys/IrgZY2QCCJo/s1600/00000.jpg
:shock:
metamelia3
19-04-2009, 18:11
ΖΕΣΤΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΦΡΑΠΠΕ, ΝΤΟΝΚΥ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΜΑΝ ΟΡ ΑΣΤΡΟΜΑΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ =))))))))))))))))))))
Entrancemperium
19-04-2009, 22:44
http://ia310804.us.archive.org/2/items/Kkoagulaa-Podkkast-AurumNostrumIii/aurum_earth.jpg
Entrancemperium
20-04-2009, 04:44
closeup σε κουραδα?
:cold:
Άσχετο: Ο Taneli θύμιζε εξαπανέκαθεν Danzig.. Στο καινούριο "Τhe Black League" που έτυχε να ακούσω είναι τραγικά ίδιος!
http://4.bp.blogspot.com/_HHbZFLkxFsI/SewIijgrqkI/AAAAAAAAALQ/i4qNC1n0XHE/s400/folder.jpeg
http://3.bp.blogspot.com/_E4pdwAQNjwM/SesqhDqdFNI/AAAAAAAAAG4/Dna1IafESNY/s320/grails.jpg
Griffith
20-04-2009, 13:58
http://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpg
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ.
http://3.bp.blogspot.com/_E4pdwAQNjwM/SesqhDqdFNI/AAAAAAAAAG4/Dna1IafESNY/s320/grails.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/6216/fbfcx0.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=fbfcx0.jpg)
πραγματικα αδυνατω να περιγραψω ΠΟΣΟ σας γαμαει,9 τραγουδια εχει το αλμπουμ και τα 9 γαμανε το συμπαν,ΛΙΓΟ καλυτερα φωνητικα να ειχε
DENIM, LEATHER, Thrash is what we are
Bang your head against the stage
At Baloffs command
Thrashing, smashing - Posers on the floor
We'll leave you on the floor,bruised and sore
THRASH IS BACK
:headbang: :dfinger: :wave:
oι μεταλς του φορο ακουστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Ruthless
20-04-2009, 19:50
Τό'χουμε ακούσει, αλλά λίγο παραπάνω thrash για τα γούστα μου. Περίμενα κάτι σε πιο speed φάση, ίσως γι'αυτό να είχα παραπάνω απαιτήσεις.
Κακό δεν το λέω με τίποτα όμως. Κάθε άλλο.
οντως ειναι γρηγορο θρας οπως πρεπει, αλλα τα μισα τραγουδια εχουν και καποιες μειντεν μελωδιες προς το τελος τους (δεν μας χαλαει καθολου)
για να μην το βάλω σε 34 θρεντ (τελειότητα σε νότες, κόλλημα, στιχοι, ανατριχιαστικιές στιγμές μπλα μπλα μπλα..)
ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι που γράφτηκε ποτέ (http://www.youtube.com/watch?v=OFGgbT_VasI)
Old pirates, yes, they rob I
Sold I to the merchant ships
Minutes after they took I
From the bottomless pit
But my hand was made strong
By the and of the almighty
We forward in this generation
Triumphantly
Wont you help to sing
These songs of freedom
cause all I ever have
Redemption songs
Redemption songs
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
Have no fear for atomic energy
cause none of them can stop the time
How long shall they kill our prophets
While we stand aside and look
Some say its just a part of it
We've got to fulfill the book
Wont you help to sing
These songs of freedom?
cause all I ever have
Redemption songs
Redemption songs
Redemption songs
'στω
σουολον τον μισον ή ολον,απο τα λιγα κομματια που ενω ειναι τοσο "ηρεμα",καθε φορα που το ακουω μου βγαζει να βαλω φωτια οτι υπαρχει γυρω μου.
τσεκαρε διασκευη απο no use for a name.
άκουσε το ρε αγορίναμ.. κάντο για μένα που μ'αγαπάς
πανκη μόλις το άκουσα.. γάμησε.
metamelia3
21-04-2009, 00:13
ρε αμπαλοι http://www.youtube.com/watch?v=F10tP5HIpaA
ωραίες οι διασκευές ναι μια χαρά ΓΟΥΣΤΆΡΩ
αλλά δεν μπορεί κανείς να πει/παίξει ένα κομμάτι καλύτερα από αυτόν που το έγραψε.
εντιτ: όντως μεγάλη lauryn
metamelia3
21-04-2009, 01:26
δυο παραδειγματα που σε διαψευδουν κατευθειαν: στηβεν γουιλσον στους αμπα και πουλικακος στον καζαντζιδη.
εντιτ: επισης εγω δεν το εβαλα σε συγκριση με το πρωτοτυπο αλλα με της λωρην χιλ (...) και των νοου γιουζ φορ ε νεημ (.............)
έλα μωρέ καλό μου τώρα αφού κατάλαβες πως το είπα
προφανέστατα κανείς δεν το έβαλε για καλύτερο αλλά μου'ρθε μένα τώρα να το πω
και για τα πουχού έχεις δίκιο
δεν ομιλώ για τέκια κομμάτια
νεμιρόβσκαγια τοπαμε εε?
funishment
21-04-2009, 01:44
http://img16.imageshack.us/img16/6725/61679510.jpg
Πολύ μεγάλος δίσκος και θα φάει τρελό λιώσιμο αυτό το καλοκαίρι.. :disco: :weed: :spin:
Ακόμα να διαρρεύσει όμως..? 8)
sabbattack
21-04-2009, 02:13
http://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpg
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΓΑΜΗΜΕΝΟ post no. 666 sto gamhmeno thread. NOIWSTE.
http://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpghttp://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpghttp://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpghttp://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpghttp://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpghttp://www.progarchives.com/progressive_rock_discography_covers/2602/cover_2671624102006.jpg
δυο παραδειγματα που σε διαψευδουν κατευθειαν: στηβεν γουιλσον στους αμπα και πουλικακος στον καζαντζιδη.
εντιτ: επισης εγω δεν το εβαλα σε συγκριση με το πρωτοτυπο αλλα με της λωρην χιλ (...) και των νοου γιουζ φορ ε νεημ (.............)
μεγαλη βλασφημια
GuardianOfIvorytower
21-04-2009, 11:58
http://img148.imageshack.us/img148/6216/fbfcx0.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=fbfcx0.jpg)
πραγματικα αδυνατω να περιγραψω ΠΟΣΟ σας γαμαει,9 τραγουδια εχει το αλμπουμ και τα 9 γαμανε το συμπαν,ΛΙΓΟ καλυτερα φωνητικα να ειχε
DENIM, LEATHER, Thrash is what we are
Bang your head against the stage
At Baloffs command
Thrashing, smashing - Posers on the floor
We'll leave you on the floor,bruised and sore
THRASH IS BACK
:headbang: :dfinger: :wave:
oι μεταλς του φορο ακουστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Αυτοί είναι όντως ωραίοι. Βαράνε όπως πρέπει.
Ruthless
21-04-2009, 15:50
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/37/l_f8ef796ec2ab49628adcd76faebb4ba8.jpg
Πόρνη Αμερική, πάντα βγάζεις μπαντάρες από το πουθενά. :dfinger:
Pinatero
21-04-2009, 16:32
ρε αμπαλοι http://www.youtube.com/watch?v=F10tP5HIpaA
αυτο πηγα να ποσταρω οταν ειδα την προηγουμενη σελιδα!!!
θυμισε μου να πιουμε ενα μπουκαλι ρουμι οταν βρεθουμε!
metamelia3
21-04-2009, 16:50
ουισκι ρε σπλιναντερο. αλλα δεν βαριεσαι και το ρουμι καλο ειναι
Amnesiac.
21-04-2009, 17:46
Σήμερα παιδιά η μέρα είναι αφιερωμένη στους Buried Inside. Κλείνουμε τηλέφωνα, υπολογιστές (καλά αυτούς μπορεί να μη τους κλείσουμε), γράφουμε το καινούριο album σε σιντί για να μπορούμε να το ακούσουμε στο στερεοφωνικό, ανοίγουμε μια σόδα γιατί παραφάγαμε, χυνόμαστε στον καναπέ και απολαμβάνουμε.
Θα το κάνετε όλοι ε.
Bardo Pond - 2009 - Peri !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ra Pariah
21-04-2009, 20:42
Θεσσαλονικείς, θέλω τα Elsewhen, τώρα!!! Περιμένω pm!
The Good Son
21-04-2009, 20:46
xaxa. nomizw oti eimai o monos pou mporei na sou vrei to en logw cd. ena promo dld. to a cry not a song h kati tetoio.
Ra Pariah
21-04-2009, 20:49
Το θέλω!!! :touched::touched::touched:
Υπάρχει κανά link για να βολευτούμε σήμερα; Αλλιώς μιλάμε για ταχυδρομεία κ.λπ. και εννοείται ότι σου στέλνω κι εγώ κάτι αξιόλογο!
The Good Son
21-04-2009, 20:50
steile mou to msn sou se piem giati variemai apo edw.
Amnesiac.
21-04-2009, 22:14
Σήμερα παιδιά η μέρα είναι αφιερωμένη στους Buried Inside. Κλείνουμε τηλέφωνα, υπολογιστές (καλά αυτούς μπορεί να μη τους κλείσουμε), γράφουμε το καινούριο album σε σιντί για να μπορούμε να το ακούσουμε στο στερεοφωνικό, ανοίγουμε μια σόδα γιατί παραφάγαμε, χυνόμαστε στον καναπέ και απολαμβάνουμε.
Θα το κάνετε όλοι ε.
Το ακούσατε ή εξακολουθείτε να ακούτε τις μαλακίες που ακούτε συνέχεια;
Ra Pariah
21-04-2009, 22:28
Ακούω την εμφάνιση των Τιτάνων στη χώρα μας, που μου πάσαραν καλοί φίλοι!
Άντε γεια Buried Inside!
Amnesiac.
21-04-2009, 23:33
Αγνοούμε τον αποπάνω τζόνυ μέταλλο και αναφέρουμε ότι το Bastardised Ink των Archive είναι το κομμάτι Archive που περινέναμε νακούσουμε χρόνια ολάκερα.
Griffith
22-04-2009, 00:10
η τελευταία αγάπη είναι οι θεοί φινλανδοί κραστ/χαρκορ/ντιμπιτ/πρεζάκηδες Terveet Kadet.
σπίντα, λύσσα, φασαρία και καβλωτικά φωναχτά φωνητικά.ότι και να λέει ο πάνκης πάντως, εκεί που τους βγαίνει κάπως το ροκενρολ όπως στο έπος musta jumala είναι η καλύτερη μουσική έβερ.τέρμα ένταση και με κόκκινο από τα φανάρια.
Let us have peace, let us have life,
Let us escape the cruel night.
Let us have time, let the sun shine,
Let us beware the deadly sign.
The day is coming, armageddon's near,
Inferno's coming, can we survive the blitzkrieg.
THE BLITZKRIEG - THE BLITZKRIEG
Save us from fate, save us from hate,
Save ourselves before it's too late.
Come to our need, hear our plea,
Save ourselves before the earth bleeds.
The day is dawning, the time is near,
Aliens calling, can we survive the blitzkrieg.
ενοειται το αυθεντικο :dfinger:
Death MD
22-04-2009, 03:42
θερμη παρακληση
οποιος γνωριζει ποιο γκρουπακι πριν απο καμμια 10ετια χρονια εστελνε ντεμο κασσετες στο χαμμερ με τραγουδια θειλες οπως "αιμα στο νεκροταφειο" και "ο μιγιαγκι πεθανε" ας με πληροφορησει.
επισης αν καποιος εχει τα ντεμο σε μπ3 και μπορει να τα στειλει ας το πει.ευχαριστω
Ra Pariah
22-04-2009, 04:31
Αγνοούμε τον αποπάνω τζόνυ μέταλλο και αναφέρουμε ότι το Bastardised Ink των Archive είναι το κομμάτι Archive που περινέναμε νακούσουμε χρόνια ολάκερα.
Amnesiac, από συγκεκριμένα posts σου σε κρίνω true! Άσε Buried Inside και Archive και πιάσε Hammerhead από Ολλανδία και Hammer Head από USA! Το ίδιο κι εσύ Bon! ;)
Ra Pariah
22-04-2009, 05:01
Bon, εσύ άσε καλύτερα τους Ολλανδούς κι εστίασε στους Βρετανούς Hammerhead! Άκου το "Time Will Tell" απ' το my space! ΙΣΟΠΕΕΕΕΕΕΔΩΣΗΗ!!!!!
Pinatero
22-04-2009, 15:07
το καινουργιο decemberists τ'ακουσατε??
http://www.pastemagazine.com/articles/2009/02/10/decemberists_hazards.jpg
ακουστε το! ειναι εντολη δεν ειναι προτροπη!
nothingman
22-04-2009, 15:08
το καινουργιο decemberists τ'ακουσατε??
http://www.pastemagazine.com/articles/2009/02/10/decemberists_hazards.jpg
ακουστε το! ειναι εντολη δεν ειναι προτροπη!
ισχύει.
Phantom Duck
22-04-2009, 15:15
Άσταυτα όμως και άκου αυτό που έψαχνες και είναι τελικά υπερδίσκος και δεν έχει καμμία σχέση με τα παλιά:
c-c-c-combo breaker και νέο chimaira στους ρώσους - ξέρω, ξέρω, "λολ @", εν πάση περιπτώσει είναι αρκετά διαφορετικό. αρκετά πιο αργό και σάπιο, πολλή κιθαροδουλειά, περισσότερα περίεργα μπλιμπλίκια και αρρώστια, ορέα ορέα.
κι έχει το τέλειο instrumental στο τέλος.
ζήτω τα καγκουροsamples.
και καινουργιο assemble head ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΣΕΜΠΛ ΧΕΝΤ ΛΕΜΕ!!!
το νάτας το καινούργιο τι σας είπε?
Witchkiller
22-04-2009, 15:53
Bon, εσύ άσε καλύτερα τους Ολλανδούς κι εστίασε στους Βρετανούς Hammerhead! Άκου το "Time Will Tell" απ' το my space! ΙΣΟΠΕΕΕΕΕΕΔΩΣΗΗ!!!!!
Μεγάλη στιγμή..........
Pinatero
22-04-2009, 16:02
το καινουργιο νατας τελικα δεν μπορω να πω οτι εχυσα τα βρακια μου! αλλα ομορφο! θελω λιγο χρονο να δω ακομα...
metamelia3
22-04-2009, 17:47
εγω θυμηθηκα εκεινα τα χρυσα χρονια που αρχισα να ακουω λιγο πιο περιεργα πραματα
τ' ακουσατε για το μωρο; πηγε στην νορβηγια! (http://www.youtube.com/watch?v=PMFtNEmzOVo)
και τωρα καιγεται (http://www.youtube.com/watch?v=draua97qH1Y)
Ra Pariah
22-04-2009, 18:04
Μεγάλη στιγμή..........
Witcie, πάντα καταλαβαίνεις την καλή μουσική! 8-)
xa! δεν το χα δει αυτό το ποστ.
Ποιους ολλανδούς ακούω εγώ ? τους valkyries εννοείς ?
εγώ ακούω μόνο τους αμερικάνους valkyrie!
ακούμε και λίγο angel witch και motorhead γιατί έχουμε χάσει επεισόδια..
μεγαλη δισκαρα το καινουργιο c93.
Ra Pariah
22-04-2009, 18:18
Bon, ωραίος που άλλαξες καταρχάς το hip hop avatar σου!
Για να μη σε μπερδέψω: υπάρχουν new wave-άδες Hammerhead που κλείνουν σπίτια! Τσέκαρε...
(Έπονται οι Αμερικανοί Hammer Head)
Entrancemperium
22-04-2009, 18:52
μεγαλη δισκαρα το καινουργιο c93.
Απίστευτο και νομίζω ήδη πάτησε κορυφή..
:D
Witchkiller
22-04-2009, 18:57
Για να μη σε μπερδέψω: υπάρχουν new wave-άδες Hammerhead που κλείνουν σπίτια! Τσέκαρε...
(Έπονται οι Αμερικανοί Hammer Head)
Oι οποίοι,χωρίς να θέλω να γίνω κακός, δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά σε διεκπερωτικές εργασίες (κλείσιμο σπιτιών) όσο οι Άγγλοι.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ,κανένας γιάνκης δεν το κάνει σε σχέση με τους άγγλους.............
Entrancemperium
22-04-2009, 19:01
Ααααααα και καινούριο Graveland!
Όποιος ενδιαφέρεται pm.!
http://img12.nnm.ru/f/5/8/c/5/bddcb1e2d3900f32f4e2b579818.jpg
ποσο πια.ΠΟΣΟ
το καινουργιο νατας τελικα δεν μπορω να πω οτι εχυσα τα βρακια μου! αλλα ομορφο! θελω λιγο χρονο να δω ακομα...
ναι γιατί εμένα δε μ'αρέσει τελικά:-|
ποσο πια.ΠΟΣΟ
χαχαχαχα και εβαλε αβαταρ τους μεγαλυτερους ΜΠΟΥΦΟΥΣ και μπιφτεκομυαλους εβερ,τους χελλς εηντζελς!:lol::lol::rofl::lol::rofl::lol::rofl:
ποσο πια.ΠΟΣΟ
χαχαχαχα και εβαλε αβαταρ τους μεγαλυτερους ΜΠΟΥΦΟΥΣ και μπιφτεκομυαλους εβερ,τους χελλς εηντζελς!:lol::lol::rofl::lol::rofl::lol::rofl:
εμείς δεν ήμαστε με τα πρόβατα που ακολουθούσαν τους "αρχηγούς"...
αν και είναι αυτοί που γάμησαν το woodstock στηρίζουμε το καφριλίκι τους ρε γκαμώτι μου
ποσο πια.ΠΟΣΟ
εμείς δεν ήμαστε με τα πρόβατα που ακολουθούσαν τους "αρχηγούς"...
αν και είναι αυτοί που γάμησαν το woodstock στηρίζουμε το καφριλίκι τους ρε γκαμώτι μου
το Altamont ρε...πιο Woodstock
το οτι ειναι φασιστες,σεξιστες,αρχιμαλακες εκτος απο ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ δεν ειναι αρκετο για να τους κανει αντιπαθεις?
ρε συ μινμιν αφού τους είχαν βάλει σεκιούριτι ρε θα μας τρελάνες
και σκότωσαν και ένα πρεζόνι κιόλας τα καθίκια
βλακα,εναν μαυρο σκοτωσαν.φυλετικα τα κινητρα καθαρα.
ναι ρε συ reject νταξ μπουχέσες ήταν
απλά σου είπα τι κρατάω :beerz:
Ra Pariah
22-04-2009, 19:59
Στο ερώτημα Hell's Angels ή σκρατσάκια (βλ. παλιότερο avatar Bon) ψηφίζω τους πρώτους!
Πρόταση: Ρε Bon, πέτα ένα Saracen avatar να κλείσεις δισκογραφία Reject!!!
βλακα,εναν μαυρο σκοτωσαν.φυλετικα τα κινητρα καθαρα.
α πάω πάσο :( και μόνο μόνο που μου είπες ότι ήταν φασιστόμουτρα πάω να αλλάξω αβαταρ !
αν ησουν χελλ εηντζελ,απλα θα σε εβρισα τα παντα ολα κομπλε.
αλλα εισαι φιλο-χελλ εηντζελ.
πραγματικα σου ευχομαι να βγεις σε ενα μαγαζι με κανενα γκομενακι,και να τυχει να ειναι στεκι χ.α(συπτωση!!).θα δεις ποσο θα αλλαξεις γνωμη για αυτους,τον τροπο ζωης και την φαση τους.
και ναι,ολοι οι χελλς εηντζελς ειναι ιδιοι,παντου.
σοορυ για το "βλακα",απλα δεν ηξερες.
επισης αυτο εγινε κατα την διαρκεια του σετ των ρολινγκ στοουνς,των οποιων οι χ.ε ηταν φανατικοι υποστηρικτες.
ρε συ μινμιν αφού τους είχαν βάλει σεκιούριτι ρε θα μας τρελάνες
και σκότωσαν και ένα πρεζόνι κιόλας τα καθίκια
ναι ρε συ τους βαλανε security ισχυει...αλλα στο Altamont οχι στο Woodstock
και τον μαυρο τον εσφαξαν επειδη ειχε βγαλει πιστολι,ειχε διαπληκτιστει με εναν απο αυτους
metamelia3
22-04-2009, 20:06
παιζει και φιλμαρισμενο αυτο το λαηβ. ειχαν ξεκινησει κατι τραμπουκισμοι απο την αρχη του φεστιβαλ. στο φιλμ που λεω δειχνει μεταξυ αλλων την βρωμοχιππισα την γκρεης σλικ να φωναζει στο μικροφωνο αναμεσα σε δυο τραγουδια "γουαη αρ γουη φαητινγκ; γουαη αρ γουη φαητινγκ;". σκασε και τραγουδα μαρη.
αν ησουν χελλ εηντζελ,απλα θα σε εβρισα τα παντα ολα κομπλε.
αλλα εισαι φιλο-χελλ εηντζελ.
πραγματικα σου ευχομαι να βγεις σε ενα μαγαζι με κανενα γκομενακι,και να τυχει να ειναι στεκι χ.α(συπτωση!!).θα δεις ποσο θα αλλαξεις γνωμη για αυτους,τον τροπο ζωης και την φαση τους.
και ναι,ολοι οι χελλς εηντζελς ειναι ιδιοι,παντου.
σοορυ για το "βλακα",απλα δεν ηξερες.
επισης αυτο εγινε κατα την διαρκεια του σετ των ρολινγκ στοουνς,των οποιων οι χ.ε ηταν φανατικοι υποστηρικτες.
έλα ρε σιγά ρε δεν σε παρεξήγησα ναούμ...
απλά αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι στην αρχή οι x.a είχαν την εύνοια σχεδόν όλου του ροκ
κόσμου της αμερικής , ακόμη και των καλλιτεχνών διότι είχαν κάνει κάτι περισσότερο από τρόπο ζωής τους το ροκ...
την πάτησα και εγώ σαν τον νίκολσον στην ταινία :)
στο woodstock τα διάλυσαν όλα ρε
οκ,ας πω και εγω κατι περι χελλς,προσωπικη εμπειρια και τελος.
ειμαι εξω πριν 2 χρονια,και χτυπαει το τηλεφωνο.
"ελα μαλακα,χτυπησαν ασχημα ενα πιτσιρικι μας,σε 10 λεπτα να εισαι εκει"
τσακιζομαι φυσικα.
μεσα στο γνωστο κωλομαγαζο στα λαδαδικα(εητμπολλ),που φυσικα ειναι στεκι τους και το αφεντικο τους γλυφει το κωλοτρυπιδι για να εχει "προστασια",ηταν ενας πιτσιρικος(17) με την κοπελιτσα του και χορευαν.αρπαζει ενα "αλανι" την κοπελιτσα,παει να την φιλησει με το ζορι,αντιδραει ο μικρος,εισπρατει μπουκαλι στο προσωπο.κλαμμα η πιτσιρικα,μεσα στα αιματα ο μικρος.
οταν μαζευτηκαμε καμια 20αρια ατομα,μας μιλουσαν για οπλα και οτι θα μας θαψουν κτλ κτλ.οταν ομως ειμασταν ΛΙΓΟ περισσοτεροι,εκει αρχισαν τα "ημουν πιωμενος" και μαλακιες.
οταν κατα λαθος επαιξαν εκτος εδρας,κατεληξαν 3 στο νοσοκομειο.και οι μηχανες τους ατσαλοπροκες.
τα μεγαλυτερα μουνοπανα εβερ.και με κολλητιλικια χρυσαυγιτες.
εντιτ-στην μοναδικη μουσικη σκηνη που δεν μπορεσαν ΠΟΤΕ να μπουν,ηταν στο πανκ.εκει τους περιμενε πολεμος,οχι φιλιες.
η αληθεια ειναι οτι παλια δεν ειχαν καμια σχεση με φασισμους κλπ
απλοι ουγκ ρεντνεκς ηταν που τουσ ενοιαζε μονο το ξυδι και οι αμφεταμινες...μετα γαμηθηκε το θεμα οταν εμπλεξαν με ακροδεξιες οργανωσεις στην αμερικη
οκ,ας πω και εγω κατι περι χελλς,προσωπικη εμπειρια και τελος.
ειμαι εξω πριν 2 χρονια,και χτυπαει το τηλεφωνο.
"ελα μαλακα,χτυπησαν ασχημα ενα πιτσιρικι μας,σε 10 λεπτα να εισαι εκει"
τσακιζομαι φυσικα.
μεσα στο γνωστο κωλομαγαζο στα λαδαδικα(εητμπολλ),που φυσικα ειναι στεκι τους και το αφεντικο τους γλυφει το κωλοτρυπιδι για να εχει "προστασια",ηταν ενας πιτσιρικος(17) με την κοπελιτσα του και χορευαν.αρπαζει ενα "αλανι" την κοπελιτσα,παει να την φιλησει με το ζορι,αντιδραει ο μικρος,εισπρατει μπουκαλι στο προσωπο.κλαμμα η πιτσιρικα,μεσα στα αιματα ο μικρος.
οταν μαζευτηκαμε καμια 20αρια ατομα,μας μιλουσαν για οπλα και οτι θα μας θαψουν κτλ κτλ.οταν ομως ειμασταν ΛΙΓΟ περισσοτεροι,εκει αρχισαν τα "ημουν πιωμενος" και μαλακιες.
οταν κατα λαθος επαιξαν εκτος εδρας,κατεληξαν 3 στο νοσοκομειο.και οι μηχανες τους ατσαλοπροκες.
τα μεγαλυτερα μουνοπανα εβερ.και με κολλητιλικια χρυσαυγιτες.
εντιτ-στην μοναδικη μουσικη σκηνη που δεν μπορεσαν ΠΟΤΕ να μπουν,ηταν στο πανκ.εκει τους περιμενε πολεμος,οχι φιλιες.
σοκαριστική εμπειρία !
"τα μεγαλυτερα μουνοπανα εβερ.και με κολλητιλικια χρυσαυγιτες"
τα πουστράκια ! γι 'αυτό έβαλα joe για να έρθει η κάθαρση :P
εκεί σαλόνικα μέσα στους φασιστοεκκλησιοτσαμπουκομαλακόροκάδες είστε ρε πούστη μου
σε αντίθεση με το παρελθόν που είχε σαφέστατα αριστερό πανκ - ροκ παρελθόν. μετά μπλάκωσαν τα μπατσικά και οι παπάδες , και έγινε και σκυλόπολη μουσικά
αυτά.
thnx reject
χαχαχα!
χρεωσε τα ολα στον ψωμιαδη.και στο γεγονος οτι η προοδευτικη ταση εκφραζεται πλεον απο ατομα σαν τον...καντιρου.
περι σκυλουπολης αστο.ολη η ελλαδα ειναι πλεον σκυλαδικο.ή φλωροποπ "ελληναδικο".
για παπαδαριο δεν το συζηταω καν.κρεμασμα με τα ιδια τους τα Αντερα.
dopefiend
22-04-2009, 20:41
τον ψωμιάδη ποιος τον έβγαλε?!
Στο ερώτημα Hell's Angels ή σκρατσάκια (βλ. παλιότερο avatar Bon) ψηφίζω τους πρώτους!
μλκ κόψε λίγο το er έχεις κάψει φλάτζα
επίσης είχαν αποπειραθεί να σκοτώσουν το μικ τζάγκερ !
λοιπόν εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ ένα θρεντ για την Θεσσαλονίκη , έχω πολλά φιλαράκια
επάνω και γνωρίζω κάποια λίγα.
Σκυλάδικα παντού , αλλά ρε γαμώτι μου η θεσσαλονίκη είναι σκυλομάνα. Όλοι από
ξεκινάνε ε.
Τώρα νταξ , μετά μου βρίζατε τον Αγγελάκα. Η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη πόλη που
είχε σοσιαλιστικούς συνδεσμους στην Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι κάποιος θα γνωρίζει την
Φεντερασιόν αν θυμάμαι καλά.. Με μεγάλη εβρα'ι'κη προοδευτική διανόηση.
Μετά ήρθε το πανκ κυρίως εκεί στην εποχή του Αγγελάκα και πιο πρίν.Πλατεία Ναβαρίνου κι ετσις.. (χαχαχ ότι γνωρίζω λέω και εγώ..)
Μετά... δεν ξέρω και ακριβώς και γιατί άρχισε η συντηρητικοποίηση αλλά δεν γνωρίζω τι έπαιξε ακριβώς και τι οδήγησε εκεί. ίσως γιατί μετά από μια περίοδο έντονης ελευθερίας
και ανεμελιάς έρχεται μια περίοδος με τα αντίστροφα χαρακτηριστικά..
λαογραφία τέλος.χαχα
ίσως γιατί μετά από μια περίοδο έντονης ελευθερίας
και ανεμελιάς έρχεται μια περίοδος με τα αντίστροφα χαρακτηριστικά..
ακριβως.
τον ψωμιάδη ποιος τον έβγαλε?!
τον Καρατζαfuhrer και το μαντρι του?
Phantom Duck
22-04-2009, 20:52
Α' Αθηνών (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:goto%28%27periferia_data%27,%2738%27%29) 5.39 %
Β' Αθηνών (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:goto%28%27periferia_data%27,%2739%27%29) 5.04 %
Α' Θεσσαλονίκης (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:goto%28%27periferia_data%27,%276%27%29) 6.22 %
Β' Θεσσαλονίκης (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:goto%28%27periferia_data%27,%277%27%29) 5.35 %
τσααακ.
αρα ειμαστε φασιστουπολη...η συντριπτικη διαφορα το καταδεικνυει
επισης σε αυτο με την μπουγατσα μας κερδατε
ηττα λεμε
Phantom Duck
22-04-2009, 21:01
άραξε ρε γηπεδιλίκι κάνουμε.
άλλωστε νομό σερρών δεν είσαι συ;;;
ναι απλα με την σπαει η παγιωμενη αποψη των αθηναιων και γενικα νοτιων για σαλονικη
Phantom Duck
22-04-2009, 21:10
είσαι ΣΥΜΜΑΧΟΣ λοιπόν.
κρίμα, ο σερρών έχει λιγότερο από 4% ΛΑΟΣ, θα μπορούσατε να φανείτε χρήσιμοι στη μάχη μας εναντίον της Θεσσαλονίκης.
τι να σε πω...μια φορα πηγα ψηφισα και το ριξα μορταδελιτσα δαγκωτη
κατα τ αλλα Σιερρας 90% ΠΑΟΚ
κανονικα θα το ποσταρα στο ουζερι μου αλλα δε γαμεις....
Ανδρεας Μικρουτσικος - Ghostbusters
http://www.sendspace.com/file/dk02wt
....μια ευγενικη προσφορα του tsatsos_21
Pinatero
22-04-2009, 21:24
Θεσσαλονικη εξαπανεκαθεν σκυλαδικα ηταν μην τρελαθουμε, αλλο αμα ειχε μια σκηνη στο παρελθον, αλλο αμα λογω μοναδικου κεντρου ολοι οι ροκ, πανκζ, αναρχο αριστερο ισπανοκαυλο χιππικο θρασερς ντεθς εχουν ΤΗΝ ναυαρινου!
Ra Pariah
22-04-2009, 21:26
http://www.metal-archives.com/images/2/0/6/0/20601_photo.jpg
Πολλοί τη θεωρούν τρελή μεταλλομάνα, εγώ όχι και τόσο.
Ωστόσο, στους αποπάνω απλώς υποκλίνομαι! 8-)
Θεσσαλονικη εξαπανεκαθεν σκυλαδικα ηταν μην τρελαθουμε, αλλο αμα ειχε μια σκηνη στο παρελθον, αλλο αμα λογω μοναδικου κεντρου ολοι οι ροκ, πανκζ, αναρχο αριστερο ισπανοκαυλο χιππικο θρασερς ντεθς εχουν ΤΗΝ ναυαρινου!
κοίτα το καρακιτσαριό - σκυλαδικοτέτοιο ήτανε πάντα μέσα σε όλες της εποχές , αλλά δεν
ήταν τόσο στο κέντρο του ενδιαφέροντος όπως σχεδόν συμβαίνει τώρα. Και μην ξεχνάμε
ότι λαδάδικα ρεμπετικοτέτοια η θεσσαλονίκη μαζί με τον Πειραιά είναι πρώτη ε.
Pinatero
22-04-2009, 21:31
ναι αλλα εγω δεν εβρισα! ειπες Πειραια να σε πω και γω χριστοπαναγιες, ας κρατησουμε ενα επιπεδο γιατι θα λιωσω το ατσαλι ολου του κοσμου και θα το χυσω στο ER!
χαχα καλά εσύ μου τα χεις μαζεμένα από την μούτζα που έφαγες στο πολίτικς... :P
Περεας ρεεεεεεεεε.........
Pinatero
22-04-2009, 21:37
βλεπεις να γελαω?
θεσσαλονικη ευτυχως δεν ηταν ποτε μεταλλομανα.
οι 2 μουσικες τασεις που ειχε στο μεταλ ηταν το ποζερ(ανατολικη θεσσαλονικη),και το ντεθογκραιντ(δυτικα).και λιγες παουερμεταλουγκρες.
ειχε ομως την καλυτερη ανεξαρτητη σκηνη,και το πιο ενημερωμενο ανεξαρτητο κοινο της χωρας!
οταν οι αθηναιοι ακουγαν α-χα,εμεις ακουγαμε wipers και bauhaus.σε αυτο βεβαιως ευθυνεται και ο (μισητος) Αγγελακας και οι ακολουθοι του,που περασαν σε μια γενια ολακερη τους gang of four,wipers,wire,dead moon.
στο πανκ ειχε πολλες και καλες μπαντες με νο1 γκουλαγκ,εκτος ελεγχου και φυσικα μετεπειτα τους καραλατρεμενους βανδαλουπ.
στο χαρντκορ ειχε την μια και μοναδικη μπαντα που εβγαλε ΠΟΤΕ η ελλαδα,και που γαμησε τα παντα στο περασμα της.η αγγλια ειχε τους heresy,ιταλια negazione,ολλανδια bgk,γερμανια spermbirds,ελλαδα τους ΝΑΥΤΙΑ!