PDA

View Full Version : Music off topic thread

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56

Parasight
08-01-2014, 21:40
^Πόσο υποτιμημένη μπάντα!

nothingman
08-01-2014, 23:10
Πολύ ωραία μπάντα, δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το "υποτιμημένοι" βέβαια, είτε εννοείς γενικά είτε στην Ελλάδα (όπου μια χαρά το γέμισαν το Αν την άνοιξη για παράδειγμα)
Αυτό το ποστ βέβαια γίνεται για να πω ότι από την κωλοSacredBones βγήκε to '13 ενας πραγματικά ιμο υποτιμημένος δίσκος (http://www.youtube.com/watch?v=Q_P4nMHDHDM)

Shirime
08-01-2014, 23:50
Και είναι "κωλο-" επειδή...;

nothingman
09-01-2014, 00:21
To βασικό μου παράπονο/κόμπλεξ εδράζεται κυρίως στους αλαλαγμούς και τις υστερίες που συνόδευαν περίπου κάθε κυκλοφορία της, ειδικά τον πρώτο καιρό, καθώς και γιατί όλα τα εξώφυλλά τους έχουν το ίδιο layout, που εμένα μου φαίνεται βαρετό και φτηνό κολπάκι. Μου θυμίζει κάπως αυτό που έλεγαν για τη SubPop (νομίζω στο Hype), ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει hype γύρω από την εταιρεία αυτή καθ'εαυτή και όχι από τις κυκλοφορίες ή τις μπάντες της, ότι "για να το βγάζει η SubPop θα πρέπει να γαμάει". (έντιτ: η οποία SubPop τέλος πάντων τότε δεν είχε και το εύρος του καταλόγου της SB και θα μπορούσε να πει κάποιος πως αν σου άρεσε μία κυκλοφορία της, πιθανότατα θα σε αφορούσαν όλες ως ένα βαθμό, η SB έχει βγάλει δεκαπέντε διαφορετικά πράγματα)
Επίσης ότι οι εκδόσεις τους είναι πολύ φτωχές για να αξίζουν το εικοσάρικο της τιμής τους αλλά ναι, μεταφορικά από Αμερικές κτλ, το καταλαβαίνω.
Έχει βγάλει φυσικά και δίσκους που μου άρεσαν κάμποσο ε, δε χρειάζεται καν να το αναφέρω.

Swollen
09-01-2014, 05:47
δεν το βάζω στα φανκ, ούτε στα διάφορα γιουτουμπ θρεντς γιατί έτσι
γιατί ήταν το πρώτο κομμάτι του '14
γιατί τα πρώτα 25 δεύτερα είναι ότι πιο κολλητικό υπάρχει
μαζί με το ριφ της κιθάρας
και τα υπόλοιπα 9 raise up get yourself together and drive your funky soul
γιατί το ρυθμ σέκτιον δεν σταματάει ΠΟΤΕ
γιατί μιλάν τα τσίπουρα
γιατί τζέημς μπράουν
γιατί ΓΚΡΟΥΒ ΔΙΑΟΛΕ!

https://www.youtube.com/watch?v=_BrITP7DZjE#t=24

Parasight
09-01-2014, 09:30
Πολύ ωραία μπάντα, δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το "υποτιμημένοι" βέβαια, είτε εννοείς γενικά είτε στην Ελλάδα (όπου μια χαρά το γέμισαν το Αν την άνοιξη για παράδειγμα)Χμμ δεν έχω "στοιχεία" ή κάτι τέτοιο, μιλάω γενικότερα από την αίσθηση που παίρνω από την (ισχνή, είναι αλήθεια) μουσική ενημέρωση μέσω τύπου που λαμβάνω τελευταία. Εννοώ ότι γενικά, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν ακούω το όνομά τους πολύ. Αν είναι όντως μεγάλο όνομα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι, μπράβο τους και τους αξίζει και εις ανώτερα και το νέο κομμάτι είναι σούπερ εννοείται.

regularpaul
09-01-2014, 11:45
πάντως το δικό μου wtf για το νέο κομμάτι, πήγαινε στο πόσο φαίνεται και πάλι να αλλάζουν ύφος
και το κειμενάκι της sacred bones προειδοποιεί για ακόμα περισσότερα genre-bending risks στον δίσκο

cybernaut
11-01-2014, 03:11
Δεν νομίζω μωρέ πως η SubPop δεν είχε το εύρος του καταλόγου της SacredBones, από Wolf Eyes στους Afghan Whigs , Dwarves, Supersuckrs, μέχρι Low.. Kαμία επαφή.
Απλά, βέβαια είχε κ αυτες τις μπαντούλες αλά Nirvana και Mudhoney κ τετοια, οπότε λογικό να "χτίσει" όνομα.
Κ η SacredBones μια χαρά το πάει για αυτό που κάνει, Psychic Ills και Moon Duo καλά χαρτιά,
δεν εχω καμία κυκλοφορία της βασικά αλλά κανα βινυλιάκι Pop. 1280 ή Led Er Est θα ταν ωραία να χαμε.

εδώ οι Semiautomatic
από την ευρύτερη οικογένεια της Kill Rock Stars, άσχετο.

https://www.youtube.com/watch?v=6Tftu2XEaTU

Ghoul
11-01-2014, 15:45
κάνω αυτό το ποστ για να τονίσω πόσο γάμησαν οι The Hunt που πόσταρε πιο πάνω ο τιποτάνθρωπας.

Reject
12-01-2014, 00:08
jSovxh-44KQ

νέος δίσκος Savage Republic, σε 18 μέρες.

nikos_souvlas
16-01-2014, 16:36
Δεν το 'χα πάρει πρέφα. Δυναμίτης.

http://www.youtube.com/watch?v=hhwpVUP2xY0

Leech
16-01-2014, 17:47
πανίσχυρο, αλλά μέσα στη χρονιά βγάλανε και συλλογάρα με όλα τα κομμάτια τους από ΕΡ κλπ και εκεί γίνεται ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! :dfinger:

nikos_souvlas
16-01-2014, 17:54
πανίσχυρο, αλλά μέσα στη χρονιά βγάλανε και συλλογάρα με όλα τα κομμάτια τους από ΕΡ κλπ και εκεί γίνεται ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! :dfinger:

Τα 'χω κατεβάσει όλα και τα λιώνω :-D

(Κει π' αναρωτιέσαι πόσο να τραβήξει αυτή η μουσική πια... σκάνε κάτι τέτοια.)

nothingman
17-01-2014, 13:43
έψαχνα να βρω μήπως έχουμε τόπικ για Κόρε Ύδρο, βρήκα αυτό το κουότ που θα κρατήσω για πάντα αγκαλιά.

"Αν όλα τέλειωναν εδώ" και "Φτηνή Πόπ για την Ελίτ" είναι ωραία albums. Μου τους κόλλησαν παλιότερα και δεν το περίμενα. Είναι λίγο "αγαπάμε τους Smiths" φάση, αλλά ξέρουν να γράφουν κομμάτια.

Ξανά με τους Κακούς.

ον τόπικ
sJCbPjHxbFc
Δεν μπορεί να παρέμβει το Κράτος δηλαδή;

cybernaut
17-01-2014, 14:14
Φρίκη Παράλυτος

carheart
17-01-2014, 15:01
έψαχνα να βρω μήπως έχουμε τόπικ για Κόρε Ύδρο, βρήκα αυτό το κουότ που θα κρατήσω για πάντα αγκαλιά.

"Αν όλα τέλειωναν εδώ" και "Φτηνή Πόπ για την Ελίτ" είναι ωραία albums. Μου τους κόλλησαν παλιότερα και δεν το περίμενα. Είναι λίγο "αγαπάμε τους Smiths" φάση, αλλά ξέρουν να γράφουν κομμάτια.

Ξανά με τους Κακούς.

εντάξει, για ένα μήνα της ζωής μας ακούσαμε δύο δίσκους Κόρε Ύδρο, το παραδεχόμαστε, υπάρχουν γραπτά στο ίντερνετ Grave_Miasma του ελληνόφωνου indie, καλέ φίλε που άνοιξες το thread Nightstalker_best_band_ever_νιουζ

nothingman
17-01-2014, 15:15
Και δεν παίρνω πίσω ούτε μισό σημείο στίξης.

carheart
17-01-2014, 15:19
1ipPCMn073Q

Skalani Caveman
17-01-2014, 18:04
εντάξει, για ένα μήνα της ζωής μας ακούσαμε δύο δίσκους Κόρε Ύδρο

Φίλε πρέπει να είσαι ο άνθρωπος που έχει ΠΕΤΑΞΕΙ τον περισσότερο χρόνο στη ζωή του, ψάξου :!:

phthoggon
17-01-2014, 18:31
ZWVZBwrQhsY

xV_xHBdLFSk

λοιπόν αυτή η κυρία (17 χρονών ε) μπορεί να βάλει και πλώρη για το μεγάλες κυρίες θρεντ αν δε τη φάει το μέηνστρημ. Υποτίθεται ότι πρέπει να φάει την Μάιλι Σάιρους δηλαδή στα τσαρτς αλλά κάτι περισσότερο σε Fever Ray μου βγάζει. (Άμα προσπαθήσει να μη θυμίζει και καθόλου τη χαζο-Del Ray στη φωνή)

Beyond Within
17-01-2014, 20:04
Κυκλοφόρησε σήμερα καινούριο Alcest.

Ra Pariah
17-01-2014, 21:40
Z8UqExRdMb0

Πρέπει να γυριστεί ντοκυμαντέρ με τίτλο:

Πώς η Καράφλα συνέτριψε τον "οι_sabbath_είναι_το_ανδρόγυνο_osbourne" stoner ανθό μιας ολόκληρης χώρας.

antimusic
17-01-2014, 22:34
...με τραγούδι dio...

Ra Pariah
17-01-2014, 23:06
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=4132&dateline=1385932490

phthoggon
18-01-2014, 04:09
http://www.stereogum.com/1617782/deconstructing-alcests-shelter-and-metal-in-a-post-deafheaven-world/franchises/deconstructing/

Διαβάζοντας για το καινούργιο Alcest σε ένα άρθρο που τη βαράει και το μισό λέει για τους Deafheaven έπεσα πάνω σε αυτό το ενδιαφέρον/τρομακτικό

The accomplishment I find most astonishing is this one: According to Metacritic, Sunbather was “the best-reviewed major album of 2013,” with an aggregate score of 92/100, beating out the likes of Daft Punk’s Random Access Memories (87/100), Beyoncé’s Beyoncé (85/100), and Kanye West’s Yeezus (84/100) [2]. When it came to positive reviews from major publications, Deafheaven beat all those artists — and every other artist in the world — by a considerable margin. That’s fucking huge.

Αυτό το άλμπουμ που ακούτε εδώ παρακάτω. :|

GfbLWHT7vUU

Συμπέρασμα 1: Η pop/rock δημοσιογραφία πάντοτε γούσταρε black metal φτάνει τα 3 στα 5 ριφφ να ειναι shoegaze και οι στίχοι για το Μανχάταν
Συμπέρασμα 2: Γενικά ακόμα και η σοβαρή ποπ κουλτούρα είναι για το πούτσο, τουλάχιστον πέρα από τα της αισθητικής/στίχων, στο μιούζικ δε το χει καθόλου. Προσθέτω επίσης ότι άκουγα τα τοπ της χρονιάς των pitchfork/drowned in sound και πάσχιζα να βρω κάτι καλό.

Art In Haste
18-01-2014, 04:37
63% στο metal archives με 2 κριτικές στο 0 και μία στο 97%.

phthoggon
18-01-2014, 04:50
καλά αυτό δε λέει και πολλά, δεδομένου ότι πιο πολλοί μεταλλάδες ιδεολογικά σχεδόν μισούνε οτιδήποτε shoegaze-ίζει (η μία 0% κριτική είναι από τον anus.com λολ). Το θέμα είναι ότι ο δίσκος είναι εντελώς μέτριος (έντιτ: η απλά ομορφούλικος κάπου κάπου για να μαι πιο δίκαιος) για οποιαδήποτε στάνταρ, λέω εγώ δηλαδή τώρα..

Art In Haste
18-01-2014, 04:57
Ναι, δε λέω, θα ρίξω μια αυτιά αύριο όπως και να χει και θα δούμε.

Once_Emperor
18-01-2014, 06:11
Συμπέρασμα 1: Η pop/rock δημοσιογραφία πάντοτε γούσταρε black metal φτάνει τα 3 στα 5 ριφφ να ειναι shoegaze και οι στίχοι για το Μανχάταν

Ο δίσκος κάνει μπαμ ότι έχει ελάχιστες μέταλ καταβολές, τόσο μουσικά όσο και αισθήτικα/θεματολογικά. Για να το θέσουμε λίγο πιο ωραία:

this album feels like it was written by a bunch of guys who should be known for playing LUSH covers to Starbucks aficionados

Παρόλα αυτά, το βασικό πρόβλημα του είναι ότι είναι βαρετός στο μεγαλύτερο μέρος του και φουλ αδιάφορος σαν σύνολο. Και στην τελική (για να προκαλέσουμε και λίγο):

You can tell these whiners have made a bad album just by looking at them

Shirime
18-01-2014, 06:42
btw

http://metalshockfinland.files.wordpress.com/2014/01/twilight.jpg?w=627?w=529

https://www.youtube.com/watch?v=pxmM5H8iXEk

nikos_souvlas
18-01-2014, 10:45
Αγγλικό ντι-μπιτ. Δέρνει.

http://www.youtube.com/watch?v=_aEMTnh9FP4

Roswell47
18-01-2014, 11:28
γάμησε

regularpaul
18-01-2014, 15:11
επειδή σε ανθρώπους με "αντίστροφη" μουσικά πορεία όπως τον Καραμπεάζη (http://www.mic.gr/cds.asp?id=41140) ή τον δικό μου sonicboom (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?13708-Your-Own-Compilation&p=615347&highlight=sonicboom#post615347)
οι Deafheaven αρέσουν πολύ, προσπαθώ λίγο να καταλάβω αν τα αρνητικά ανωτέρω σχόλια έχουν να κάνουν περισσότερο με τα ακούσματα του καθενός
και λιγότερο με την μουσική αξία της μπάντας

π.χ. το ειρωνικό σχόλιο για Lush δείχνει μικρή επαφή με το shoegaze οπότε τι ακριβώς συζητάμε, για πείτε :)
τώρα ακούω το sunbather πρώτη φορά και είναι θετική η 1η εντύπωση

α συμφωνω με φθογγο για το wtf των λιστων 2013, δεν ξερω ουτε καν πανω απο τα μισα ονοματα
και οσα εχω τσεκαρει απο περιεργεια, δεν θα τα ξανακουσω και ποτε

Once_Emperor
18-01-2014, 15:24
επειδή σε ανθρώπους με "αντίστροφη" μουσικά πορεία όπως τον Καραμπεάζη (http://www.mic.gr/cds.asp?id=41140) ή τον δικό μου sonicboom (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?13708-Your-Own-Compilation&p=615347&highlight=sonicboom#post615347)
οι Deafheaven αρέσουν πολύ, προσπαθώ λίγο να καταλάβω αν τα αρνητικά ανωτέρω σχόλια έχουν να κάνουν περισσότερο με τα ακούσματα του καθενός
και λιγότερο με την μουσική αξία της μπάντας

Ε προφανώς. Όταν συζητάμε για το πόσο καλός είναι ένας δίσκος δεν νομίζω κανείς να αναφέρεται στην "αντικειμενική" αξία του δίσκου στο μουσικό στερέωμα αλλά κυρίως στο κατά πόσο του αρέσει σε προσωπικό επίπεδο. Οπότε υπάρχει ένα θέμα στο πως θα κρίνουμε τη μουσική αξία μιας μπάντας αν όχι βάσει των υπολοίπων ακουσμάτων μας/εμπειριών/προκαταλήψεων/κόμπλεξ/κοκ. Και στην τελική, όλο αυτό το background του καθενός το λαμβάνεις υπόψη σου όταν διαβάζεις μια κριτική ενός δίσκου και κάνεις ότι normalization πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο ώστε να το προσαρμόσεις σε μια δική σου κλίμακα (ειδικά σε ένα forum σαν το ER οπου όλοι ξέρουν πάνω κάτω τις μουσικές προτιμήσεις των άλλων).

Shirime
18-01-2014, 15:52
Όχι δεν είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Όταν μιλάς για genre μουσική υπάρχουν παραδοχές και παράδοση, πόσο μάλλον για ένα cult genre όπως το bm. Το πρόβλημα με τη μπάντα ξεκινά με το ότι πλασάρονται για black metal - που γενικά σαν gimmick ήταν καλό. Βασικά όμως βάζουν οι ίδιοι προδιαγραφές για να τους ακούσεις και τελικά δεν τις πληρούν (δεν είναι καν metal για το θεό), άρα τελικά καλά κάνουν οι μεταλάδες/μπλακμεταλάδες και ξυνίζουν. Μπάντες όπως οι Liturgy μπορεί να'ναι αφελείς και να μην καταλαβαίνουν το υλικό τους αλλά τουλάχιστον ξεκινούσαν φιλόδοξα.

Επίσης το άρθρο στο mic λέει κάτι χαριτωμένα του στυλ "Οι Deafheaven είναι αρκετά ενοχλητικοί για τα μη metal ακροατήρια και σε πολλά σημεία ενοχλητικά ευαίσθητοι για τα metal ακροατήρια. Το ζήτημα του target group τους δηλαδή δεν πρέπει να το έχουν λάβει και πολύ υπόψη τους στη διαδρομή τους μέχρι σήμερα.", χαζομάρες δηλαδή.

Art In Haste
18-01-2014, 16:17
Επίσης πείτε του Καραμπεάζη να ακούσει Solefald γιατί τέτοια σχόλια δε μπορώ να τα δεχτώ 'θεωρώ απίθανο να έχουν ειπωθεί ξανά τέτοια πράγματα σε τέτοιες ηχητικές συνθήκες και με τέτοιου είδους φωνητικές μεθόδους.'

Τεσπά, θα το ακούσω το απόγευμα. Με έχει φάει η περιέργεια αλλά προηγούνται άλλα, τι το θέλες το Lethe τέτοια ώρα ρε Ghoul.

Skalani Caveman
18-01-2014, 16:37
και λιγότερο με την μουσική αξία της μπάντας****

π.χ. το ειρωνικό σχόλιο για Lush δείχνει μικρή επαφή με το shoegaze οπότε τι ακριβώς συζητάμε, για πείτε :)
τώρα ακούω το sunbather πρώτη φορά και είναι θετική η 1η εντύπωση

α συμφωνω με φθογγο για το wtf των λιστων 2013, δεν ξερω ουτε καν πανω απο τα μισα ονοματα
και οσα εχω τσεκαρει απο περιεργεια, δεν θα τα ξανακουσω και ποτε

Εμένα που όταν ήμουν μικρός έτυχε ν' ακούσω λίγο μπλακμέταλ πάντως, ο δίσκος μου φάνηκε εντελώς γλυκουλίνι!
Από αυτή την άποψη μπορώ να καταλάβω και το μειδίαμα και την ειρωνεία κάποιου που έχει εντρυφήσει στο είδος,
το γεγονός ότι το εκθειάζουν και κάτι τιτίκες του κάθε πίτσφορκ σε στυλ «κοίτα μαμά, ακούω μπλακμέταλς!»
μου βγάζει κι εμένα αντίδραση, γιατί καλώς ή κακώς το να χαρακτηρίζεις ως τέτοιο αυτό το δίσκο είναι σα να μιλάς
για πανκ εκθειάζοντας τους Blink 182.

Δεν το παίζω μεταλοπατέρας τώρα, ούτε μπλακμέταλ φιλόσοφος, απλά όπως χαρακτηρίζουν το είδος πολιτικές ιδεολογίες
(σε γενικές γραμμές και με εξαιρέσεις φυσικά), το χαρακτηρίζουν κι άλλα πράγματα.

Σε καθαρά μουσικό επίπεδο, βρήκα το δίσκο όχι κακό, αλλά σίγουρα όχι και το υπεραριστούργημα των πέντε ηπείρων
και των εφτά θαλασσών, αν όχι ψιλοαδιάφορο, απλά συμπαθητικό. Αλλά εντάξει, δε χρειάζεται να μαλώσουμε κιόλας
για τα πίτσφορξ, οι τύποι προσκυνάνε κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=BBAtAM7vtgc), που εγώ θεωρώ σκουπίδι.
Κι εντάξει ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΝΥΕ ( :!: ) αλλά αυτοί μας βγάζουν και τις πορδές του οπερέτα. Σοβαροί να είμαστε.

**** αυτό μου θυμίζει λίγο την κουβέντα που είχαμε με το σταμ περι Goat (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?27668-Goat&p=1226585&viewfull=1#post1226585).

phthoggon
18-01-2014, 16:41
Regularpaul, στο απλό επίπεδο αυτό που συμβαίνει είναι ότι για κάποιον που έχει ακούσει αρκετό μελωδικό black metal (αλλά και shoegaze) το deafheaven είναι το πολύ συμπαθητικός δίσκος. Το θέμα είναι ότι αυτή η ψιλο-απίστευτη γενική παραδοχή (ο άλλος στο stereogum έλεγε ότι είναι η πιο σημαντική μπάντα μετά τους Nirvana) μου βγάζει ένα πράγμα σαν ότι είναι αποτέλεσμα της απομόνωσης που έχει επιφέρει η ποπ κουλτούρα στη μέταλ (και αυτό από την ποπ βεβαίως). Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να περνάνε Wolves in the Throne Room, Krallice, Blut Aus Nord, Deathspell Omega στο black (και λέω για τις μπάντες που πάντα γούσταρε ο τύπος) και να μου το κάνεις αυτό για τους Deafheaven. Δηλαδή λες και παίρνουν μόνο σοβαρά τη μπάντα που παίζει μέταλ αλλά αρνιέται το 80% της αισθητικής (και στο μεταξύ, τους ενθουσιάζουν κάποια στοιχεία του μέταλ η έστω το crossover της υπόθεσης). Στο μεταξύ, δες ξανά τη κριτική του Καραμπεάζη και κοίτα στο σημείο που λέει ότι καμία μπάντα δεν έχει τολμήσει να γράψει ότι γουστάρει τον πλούτο και τις ακριβές μονοκατοικίες στις αμερικάνικες γειτονιές (Sunbather). E, εντάξει, το ακούσαμε και αυτό με blastbeat, το έκανε τόσο καλύτερο πια? (γαμημένος μεταμοντερνισμός).

Phantom Duck
18-01-2014, 17:04
οι woe ρε παιδιά, οι woe :(

regularpaul
18-01-2014, 17:50
Οι αναφορές μου στο mic κλπ εξήγησα γιατί έγιναν, όχι γιατί συμφωνώ με ό,τι γράφει πλήρως αλλά για την αντίστροφη πορεία από/προς το σκληρό ήχο και πώς αυτή επηρεάζει το πώς βλέπει κάποιος αυτό το πάντρεμα διαφορετικών έως πρόσφατα μουσικών επιρροών. Δηλ. εμένα μου είναι πλήρως αδιάφορο το αν έχουν τηρηθεί οι παραδόσεις/προδιαγραφές που αναφέρει ο shirime ενός cult είδους, που ενώνεται με είδη πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα (shoegaze/post whatever). Αν μιλούσαμε για άλλου είδους crossover, ξέρω γω σε ένα γκαράζ να χώσει κάποιος επικά μέταλ φωνητικά (χεχ), ίσως βρισκόμουν σε αντίθετη θέση, θα μου ξυνιζε λογικά. Παρεμπιπτόντως όταν οι Last Drive άφησαν πίσω τους το καθαρό garage/rock'n'roll των 2 πρώτων δίσκων για το πιο high energy του Blood Nirvana, ανάλογο ξύνισμα δημιούργησαν σε διάφορους κύκλους (μερικοί εκ των οποίων γράφουν στο mic, lol). Για αυτό φαντάζομαι λοιπόν, σε αυτόν τον Τύπο, θα διαβάσουμε για αυτές τις μπάντες που παντρεύουν το μέταλ με πιο "ποπ" πράγματα (και οι 4 μπάντες που ανέφερες φθόγγον, μνημονεύονται πολύ θετικά στο πιτσφορκ που τσέκαρα στα γρήγορα) αλλά όχι για πιο κλασσικές μεταλ μπάντες. Είναι διαφορετική η αφετηρία αυτού του Τύπου. Πρόσθεσε και το hype στην εξίσωση και φτάνουμε στις υπερβολές των Deafheaven, αλλά αυτό δεν θα πρεπε να αφαιρεί από την αξία του δίσκου.

Πείτε κάτι άλλο. Πώς εξηγείται αυτό το συγκεκριμένο πάντρεμα black metal με shoegaze; Δηλαδή πηγαίνοντας πίσω στην παράδοση του μπλακ, πού θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει σημεία που να σκεφτεί να εδώ κουμπώνει ωραία με την ονειρική ποπ.

12 stars circle your brow
18-01-2014, 18:04
Alcest - Souvenirs d'un autre monde.

Το Le Secret έχει παρόμοιο feeling, αλλά εκεί δεν έχουν πάρει ακόμα τέτοια τροπή οι κιθάρες του π.χ.

phthoggon
18-01-2014, 18:14
Από τους Burzum βρε, αυτοί ήταν οι πρώτοι που έβαλαν "όμορφα" στοιχεία στο black metal. Τολμώ να πω ότι και στο Transilvanian Hunger αχνοφαίνεται ο πρώτος ρομαντισμός στο bm ριφ :P Ε, μετά άρχισε να βγάζει νόημα το gothic black metal, το "συμφωνικό", ε και το shoegaze ο τελευταίος κρίκος στην εκθήλυνση (λολ) του bm. Ακόμα και πριν από το Alcest είναι πχ το Nattens Madrigal. Να το πω και κάπως αλλιώς, πολλοί μουσικοί που ασχολιόντουσαν με τον ήχο στις αρχίες των '00 είχαν φτάσει στο σημείο να προχωρήσουν το μελωδισμό του bm στο και-κάτι-σαν-Alcest, αλλά λίγο από δω λίγο από κει γιατί οι άλλοι τους βρίζανε στις πρόβες, ε ο Neige δε ντρεπόταν!

ακούστε εδώ

xZhpWgTWYOw

KPz6cj6gJ8s

18-01-2014, 18:37
Δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση, εγώ για το πάντρεμα black meta/shoegaze απάντησα =/

Πάντως γενικά σωστά τα λες, ειδικά το wolf and passion είναι ορόσημο ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟΥ, έστω και για 15 δευτερόλεπτα ξέρω γω. Δεν νομίζω όμως ποτέ πως θα έκαναν το βήμα του Neige, όχι από ντροπή αλλά από έλλειψη φαντασίας imo. Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω!

Ra Pariah
18-01-2014, 18:38
Πείτε κάτι άλλο. Πώς εξηγείται αυτό το συγκεκριμένο πάντρεμα black metal με shoegaze; Δηλαδή πηγαίνοντας πίσω στην παράδοση του μπλακ, πού θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει σημεία που να σκεφτεί να εδώ κουμπώνει ωραία με την ονειρική ποπ.

x3DK-PaD4L8

Μη δώσεις σημασία στην κάκιστη πρώτη αλλαγή, μετά φτιάχνει το κομμάτι.

CjCNjOWIeMs

Η Μαγδάλω στη φωνή είναι φάλτση σαν τα φάουλ του Τσιάρτα, αλλά εκεί στη μέση έχει όμορφο «χτίσιμο».

-zjpNmMvPFY

"Frank Sinatra goes black." Κάπως έτσι το είχαν περιγράψει αυτό το κομμάτι.

Και πολύ ονειρικό είναι το ακόλουθο (όχι μονάχα λόγω τίτλου). Τσέκαρε π.χ. πόσο «γλυκά» είναι τα ξυσίματα (03:05 κ.ε.).

UpdPIKCZgwE

Μπορεί όλα τα από πάνω να μην έχουν σχέση με το shoegaze, αλλά θεωρώ ότι έχουν με την pop.

Shirime
18-01-2014, 18:44
+1 για 12 stars, οι περισσότερες μπάντες που παίζουν αυτό το "στυλ" ξεμύτισαν μετά την επιτυχία του Souvenirs D'Un Autre Monde, και μάλλον ήταν ο πρώτος που έκανε αυτό το άλμα με θάρρος και καλά. Αυτά που λες phthoggon υπάρχουν σαν θέματα αλλά θα τα δεις σε συνεντεύξεις σαν άλλοθι, δεν είναι πραγματικές επιρροές :P Οι Deafheaven ξεπατικώνουν από τη μία ήχο, attitude, θέματα, κουρέματα κτλ απ'ευθείας από την emo (edit: και το metalcore βεβαίως), από την άλλη μια σειρά από μπάντες που έπαιζαν το Appleseed Cast indie στυλ με post hardcore τρόπο . Χάος δλδ και πάνω απ'όλα πουθενά το μέταλ (πέρα από τον drummer που γαμάει κι έχει και μια εσάνς).

Δηλ. εμένα μου είναι πλήρως αδιάφορο το αν έχουν τηρηθεί οι παραδόσεις/προδιαγραφές που αναφέρει ο shirime ενός cult είδους, που ενώνεται με είδη πιο κοντά στα δικά μου ακούσματα (shoegaze/post whatever).

Μα το πρόβλημα δεν είναι με τον ακροατή που θα του αρέσει ένας καλός γι αυτό που είναι δίσκος, ούτε θα'ρθει καμιά cult police να βάλει την τάξη. Το περίεργο της υπόθεσης είναι το attitude μιας μπάντας που σέρνει μια ταμπέλα και μπάντες που δεν την αφορούν μόνο και μόνο για να καβαλήσει το κύμα επανεκτίμησης ενός μουσικού στυλ που ε, έχει νόημα (και δυναμική) μόνο ως underground - αν όχι και ως περιθωριακό. Και αυτό είναι τα τελευταία χρόνια κυρίαρχο ρεύμα. Μία με το doom metal, μία με το crust, τον τελευταίο χρόνο κάτι πήγαινε να γίνει με το deathrock... Και μην τα σχετικοποιείς όλα, εσύ ας πούμε αν άκουγες μια καλούλα post-metal μπάντα και σου'λεγε πως έπαιζε Nightstalkergaze πως θα το άκουγες;

phthoggon
18-01-2014, 19:01
+1 για 12 stars, οι περισσότερες μπάντες που παίζουν αυτό το "στυλ" ξεμύτισαν μετά την επιτυχία του Souvenirs D'Un Autre Monde, και μάλλον ήταν ο πρώτος που έκανε αυτό το άλμα με θάρρος και καλά. Αυτά που λες phthoggon υπάρχουν σαν θέματα αλλά θα τα δεις σε συνεντεύξεις σαν άλλοθι, δεν είναι πραγματικές επιρροές :P Οι Deafheaven ξεπατικώνουν από τη μία attitude, θέματα, κουρέματα κτλ απ'ευθείας από την emo, από την άλλη μια σειρά από μπάντες που έπαιζαν το Appleseed Cast indie στυλ με post hardcore τρόπο. Χάος δλδ και πάνω απ'όλα πουθενά το μέταλ (πέρα από τον drummer που γαμάει κι έχει και μια εσάνς).

Δε κατάλαβα αν μιλάς αποκλειστικά για τους Deafheaven, αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της επιρροής ξεπήδησε από τις τάσεις του ίδιου του μέταλ (του black metal δηλαδή). Ο Neige των Alcest έλεγε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ shoegaze ούτε Slowdive όταν έγραφε το Le Secret και τον πιστεύω. Να στο πω και κάπως αλλιώς.. προσπάθησε να φανταστείς το shoegaze να συνδυάζεται/ξεπηδάει από ένα οποιοδήποτε άλλο είδος του μέταλ, σα συνδυασμό με τις εξωτερικές επιρροές δηλαδή (indie, shoegaze, emo). Μπορείς να φανταστείς shoegaze death/thrash/heavy? :P Αντιστρόφως, για το emo έχω ακούσει από ξένο μουσικό που έπαιζε σε πρώιμη emo/hardcore μπάντα, ότι είχαν φτάσει και αυτοί στο σημείο "εξέλιξης" να ακούγονται σα black metal χωρίς να έχουν ακούσει ποτέ.

Once_Emperor
18-01-2014, 19:05
Ένας δίσκος που δεν αναφέρθηκε και νομίζω ότι φλέρταρε αρκετά με τον ήχο αυτό (και όντως όταν βγήκε πολλοί το κράξανε) είναι το Dead as Dreams των Weakling.

regularpaul
18-01-2014, 19:16
Ρώτησα κυρίως αυτό που απάντησε ο phthoggon και ο Ra αλλά και άλλες μπάντες σε αυτό τον ήχο θα τσεκαριστούν. Οι Alcest είναι το αποτέλεσμα που αναρωτιέμαι πώς μπορεί να προέκυψε.
Shirime, δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς καθώς κάνεις πολλές αναφορές σε πρόσφατα πράγματα που δεν παρακολουθώ, nightstalkergaze δεν ακούγεται κάτι που θα παιζε μια ποστ μεταλ μπάντα όπως την περιγράφεις, εννοείς ότι κάτι τέτοιο ισχυρίζονται ότι κάνουν οι κάθε deafheaven, πατάνε σε βαγόνια με τα οποία δεν έχουν σχέση; Πάντως σε 5-6 συν/ξεις τους που διάβασα σήμερα δεν μου βγάζουν κάτι τέτοιο, ίσως έχω χάσει και κάτι.

18-01-2014, 19:26
Παύλο, αυτό που λέει ο φθόγγος ισχύει. Ο Neige ισχυριζόταν όντως πως δεν έχει ιδέα τι είναι το shoegaze (ακόμα και σε name dropping 5-6 βασικών ονομάτων, ήταν όλος απορία). Οπότε πάνω σ'αυτό, πιστεύω ακόμα πιο πολύ οτι δεν είχε να κάνει με τόλμη, αλλά έλλειψη ευρυματικότητας/φαντασίας. Νομίζω οτι το συγκεκριμένο ύφος μουσικής δεν έχει κάποιον κρίκο που προσδιορίζεται εύκολα, απλά έκανε μεγάλο μπαμ λόγω του ταλέντου ενός ανθρώπου.

Φιμ, σε ποια σημεία φλερτάρει ρε συ το Dead as Dreams με αυτό που λέμε;

phthoggon
18-01-2014, 19:40
Στα πρώτα? (και γενικά τα 5 πρώτα λεπτά πόσο είναι)

aQ0oeqrZuQI

Χατζιδάκις μέταλ το έλεγα θυμάμαι πρώτη φορά που το άκουσα. :dfinger:

Εντάξει αυτοί είχανε πιο συγκεκριμένες ποστ ροκ επιρροές και μάλλον τους gybe βέβαια. (έντιτ: μάλλον άκυρο, την ίδια περίοδο βγήκαν. Το όνομα το πήραν από Swans λέει πάντως το archives)

Ghoul
18-01-2014, 19:50
παίζει και το αντίστροφο πάντως, με οπαδούς blackmetal να παίζουν shoegaze.

http://www.youtube.com/watch?v=34oX8Fijvq8

Once_Emperor
18-01-2014, 19:51
Φιμ, σε ποια σημεία φλερτάρει ρε συ το Dead as Dreams με αυτό που λέμε;

Ε, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ένα συγκεκριμένο σημείο στο μυαλό απλά έχω συνδυάσει αυτό το μουσικό ιδίωμα με τον δίσκο. Black metal ρομαντισμός, lo-fi παραγωγή και post (-rock?) επιροές. Η εξέλιξη του ήχου αυτού θα μπορούσε να είναι (είναι?) ένας δίσκος σαν το Sunbather. Mπορεί να λέω και μπούρδες βέβαια καθότι δεν νομίζω η συνομοταξία των Deafhaven να έχει ακούσει πολλές φορές Weakling ή αν οι Weakling ήταν ενεργοί σήμερα θα γράφανε τέτοια μουσική.

Art In Haste
18-01-2014, 21:04
Πολύ κακό για το τίποτα. Ευχάριστο δισκάκι αλλά μέχρι εκεί, θα έλεγα πως αυτοί που το βάλαν στις λίστες δεν έχουν ακούσει πολλά, πάρα πολλά άλλα πράγματα, αλλοιώς δε μπορώ να το εξηγήσω. Προσωπικά αν μου ερχόταν από το πουθενά ίσως να ενθουσιαζόμουν με το πρώτο άκουσμα, για κανά 2-3 μέρες να το πρότεινα σε μερικούς και λίγα ακούσματα μετά να γινόταν άλλος ένας φάκελος στο χάος του σκληρού χωρίς να μου παιρνούσε ποτέ η ιδέα από το μυαλό για αγορά, κάτι που συμβαίνει με όποια δουλειά πραγματικά μ'αρέσει. Πάντως εγώ για post θα το έλεγα και όχι για shoegaze.

Shoegaze, postrock, black metal για μένα πάντα είχαν κάποια κοινά στοιχεία και αυτό ήταν που με κέρδισε στα δύο πρώτα, που τα άκουσα αφού είχα ασχοληθεί με το black, αντίστροφη πορεία όπως λέει και ο κανονικός Παύλος αν και γω την βλέπω για λογική. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω που κολλάμε. Αν αυτό γίνεται επειδή οι τύποι (αυτο)προσδιορίζονται ως black στα αρχίδια μου, δε πάνε να λένε οτι θέλουν. Τουλάχιστον τους δίνω το δικαίωμα για μερικά σημεία του δίσκου που όντως είναι. Πιο πολύ με χαλάνε δίσκοι που υποτίθεται πως είναι black αλλά για μένα δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση.

Τώρα για τα υπόλοιπα που πήρε το μάτι μου αριστερά δεξιά, εξώφυλλα, στίχοι κτλ ε μαλακίες. Πραγματικά πολύ κακό για το τίποτα, όπως είχε πει ένας γνωστός άντρας - ονόματα δε λέμε μη πέσει κανά ταβάνι - σε λίγα χρόνια δε θα το θυμάται κανείς.

18-01-2014, 22:10
Offtopic, φθόγγε πήγαινε στο σίνεμα σεξιον και δες το τελευταίο μου θρεντ.

Λεκές
18-01-2014, 23:12
Το πρώτο shoegaze, post rock, black metal τραγούδι βρίσκεται στο Dirty και το έχουν γράψει οι Sonic Youth καταλάθος. Ποιοι alcest.

4zOMNmuQj_s

Reject
18-01-2014, 23:55
Από όσα άκουσα, καμία bm μπάντα δεν μπλέκει καλά το shoegaze στην μουσική της.
Είμαι κάθετα αντίθετος με τον Καραμπεάζη, και τον κάθε indie δημοσιογράφο, που αποθεώνει τέτοιες κινήσεις/μπάντες/δίσκους. Λες και έχουν ξεμωραθεί όλοι αυτοί, πιάσαν τα 40φεύγα και χάσαν το γούστο τους. Βεβαίως, από το mic γενικά δεν περιμένω προκοπή, μιας η βάση του ήταν punks που άκουγαν intellectual πράγματα (όπως Cardiacs, Wire, Gang of Four, The Fall) και έκραζαν τους Disorder, τους Youth of Today, τους Adrenalin O.D, τους Cockney Rejects κάποτε, και σήμερα αποθεώνουν τους....Dimmu Borgir. Ε γελάει ο κόσμος.

Γενικά, άλλη μία μόδα (τι άλλο ακολουθεί δηλαδή στο μέλλον? Σπηντ μεταλ γκαραζ? Πάουερ μέταλ με NYHC γκανγκ βοκαλς?), που δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της. Επειδή έχουν παιχτεί τα πάντα, πλέον ο κάθενας αναμιγνύει ότι του κατέβει στο κεφάλι μήπως και βγάλει κάτι ξεχωριστό.

Παρόλα αυτά, οι ταγμένοι μπλακμεταλλάδες καλά κάνουν και κράζουν αυτές τις μίξεις, αλλά μπάντες όπως οι Ride, Slowdive, πρώιμοι Lush, πρώιμοι Jesus and Mary Chain κάθε άλλο παρά pop ήταν, και βγάλαν απίστευτες μουσικές...

Edit: Λεκέ διαφωνώ μάλλον, το πρώτο shoegaze (χωρίς να είναι shoegaze) black metal( ουδεμία σχέση αλλά) κομμάτι ήταν μάλλον αυτό....

FYMHLV2WQWE

Shirime
19-01-2014, 05:42
^κομματάρα;

@regular ναι αυτό εννοώ, πως είναι μια μπάντα που με μόστρα κάποιο hip genre προσπαθεί να κάνει το κομμάτι της, χωρίς όμως να έχει καμία ουσιαστική σχέση με αυτό στον ήχο ή το περιεχόμενο. Απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό που αντί να κάνει browse σε δίσκους κάνει σε genres και ο βασικός λόγος για την επιτυχία τους ήταν η προκλητική αύρα της bm ταμπέλας στα μάτια αυτού του κοινού (από αυτή τη μερίδα ακροατών προέρχονται κι αυτοί εν πάσει περιπτώσει και τέτοια μυαλά έχουν).

Το αστείο είναι πως μουσικά στην περίπτωσή τους τα πράγματα είναι αρκετά απλά, έχουν αρκετά συνεκτικό ήχο και λίγες βασικές φόρμουλες ώστε να μην μπορείς να πεις και πολλά, το θέμα γίνεται περίπλοκο όταν διαβάσεις το namedropping σε δισκοκριτικές ή σε συνεντεύξεις τους. Το παράδειγμα ήταν χαζό και λίγο προβοκατόρικο, αλλά ήθελα να δείξω πόσο ανόητο φαίνεται για μια μερίδα ακροατών που ξέρει καλά το υλικό της (black metal αλλά και shoegaze μη σου πω) το "θέμα" γύρω από τους deafheaven. Κι επειδή το μέταλ σηκώνει φανατισμό, τέτοια πράγματα ναι αφαιρούν από την αξία ενός δίσκου:P

Shirime
21-01-2014, 14:58

Ξανά με τους Κακούς.

ον τόπικ
sJCbPjHxbFc

ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ

KoiliaSamprela
21-01-2014, 22:27

Ξανά με τους Κακούς.

ον τόπικ
sJCbPjHxbFc

ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ

Μια φορά που λειτούργησε το κράτος σωστά !

Once_Emperor
22-01-2014, 16:43
Κομμάτι από το επερχόμενο Spectral Lore εδώ. (https://soundcloud.com/i-voidhanger-records/spectral-lore-a-rider-in-the)

Και δείγμα από το artwork:

http://www.i-voidhanger.com/spectral_lore_III.jpg

cybernaut
23-01-2014, 03:59
Γαμηστερά αμφότερα :)

regularpaul
28-01-2014, 22:42
thread για prog εχουμε;

eAthBH8pZOg

Jay Bentley also stated that he and Brett destroyed several boxes of the record
reject πες κανενα κους κους
ο Krux τι λεει για αυτο; :D

Fireknight
31-01-2014, 19:00
Isws yparxei kapou, alla sto search de vgazei kati. The Third Sound leei, kai afto akougetai sympa8estato:

The Third Sound Of Destruction & Creation (http://fuzzclub.bandcamp.com/album/the-third-sound-of-destruction-creation)

XASxVDD5Wgk

cynic
31-01-2014, 21:55
MeSXE5np_Tk

antimusic
31-01-2014, 22:11
MeSXE5np_Tk

έχει δυστυχώς πολλά χρόνια να ακουστεί τόσο^ καλός ο ρέζνορ.

http://www.youtube.com/watch?v=xwhBRJStz7w

Ra Pariah
01-02-2014, 02:09
owM9lptCU6U

Καλό κομμάτι από το προηγούμενο In Solitude. Το κλιπ το βάζω σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να δει κανένας προς τα πού πάει (ή μάλλον πού δεν πάει) η σύγχρονη hm αισθητική (inb4 manowar-γούνινοσώβρακο). Κάπου στη μέση βέβαια είναι karaoke King Diamond, αλλά έτσι λειτουργεί το πράγμα.

anti
01-02-2014, 12:52
Το Sister παντως ειναι απο τους καλυτερους heavy metal δισκους που εχω ακουσει Το ακουω και στο ενα χερι κραταω το Bela Lugosi’s dead και στο αλλο το Melissa, ή ακομα και το Them. Κατι τετοιο δηλαδη θελω να βαλω οταν τελειωνει ο δισκος. Προσωπικα ακουω κυριως ποστπανκ και μεταλ οποτε το Sister ειναι απο τα μεγαλυτερα κολληματα μου τα τελευταια χρονια. Και φυσικα δισκος της χρονιας, μαζι με Beastmilk.

http://www.youtube.com/watch?v=ncCMz6bSMM4

Ra Pariah
01-02-2014, 15:41
Άκου το εξής, Anti:

z22BtCKNT1U

my_troubled_Mind
01-02-2014, 16:05
έλα για δώστε μια τα φώτα σας.

ποπ(?) κομμάτι, χιτάρα, χρονολογία γύρω στο 98, ότοτιουν ή μια άλλη παρόμοια μαλακία στη φωνή, τίτλος κάτι σαν fragrance of life.
ένας ντίσκο τζόκευ στο κέντρο μου είπε ότι ο καλλιτέχνης λέγεται rui vegas αλλά μάλλον με κοροϊδεψε και θα τονε γαμήσω.

p.s.- cybernaut το έχεις παίξει roi mat στα τελευταία του και τα κορίτσα χόρευαν(και εσύ μαζί τους).

Lazyass
01-02-2014, 16:08
gr5UpfH4R7U

my_troubled_Mind
01-02-2014, 16:10
ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΤΥΠΕ!

cybernaut
01-02-2014, 16:20
p.s.- cybernaut το έχεις παίξει roi mat στα τελευταία του και τα κορίτσα χόρευαν(και εσύ μαζί τους).

ah the memories ..

Ghoul
01-02-2014, 17:24
Το Sister παντως ειναι απο τους καλυτερους heavy metal δισκους που εχω ακουσει Το ακουω και στο ενα χερι κραταω το Bela Lugosi’s dead και στο αλλο το Melissa, ή ακομα και το Them. Κατι τετοιο δηλαδη θελω να βαλω οταν τελειωνει ο δισκος. Προσωπικα ακουω κυριως ποστπανκ και μεταλ οποτε το Sister ειναι απο τα μεγαλυτερα κολληματα μου τα τελευταια χρονια. Και φυσικα δισκος της χρονιας, μαζι με Beastmilk.

ε τι λέτε. τους In Solitude τους είχα παρατήσει στο ύφος του κομματιού που πόσταρε ο Ρα. ειδικά αυτός ο αχταρμάς του πρώτου δίσκου δεν κατάφερε να με κερδίσει.
Το "Sister", στη 2η φορά που το ακούω, το βρίσκω πολύ πιο ώριμο και συμπαγές. ξέρουν τι θέλουν να παίξουν, ενώ οι επιρροές τους ποικίλουν. εντάξει, ίσως είναι και πιο κοντά στα γούστα μου πλέον. όπως το περιγράφεις, είναι δίσκος που τέμνει το χέβιμεταλ με το γκοθ/ποστ-πανκ. είσαι μόρτης.

τεράστιο και το κομμάτι των Agony Column, αλλά one hit wonder δυστυχώς.

Agoraphobic_S.I.
04-02-2014, 11:45
http://f0.bcbits.com/img/a2504024851_2.jpg

πρώτη ακρόαση πρωινιάτικα, για να δούμε...

Leech
04-02-2014, 13:32
αν δεν έγραφε sunno))) στο rar, ούτε που θα το παίρναμε είδηση ότι είναι οι έμπορες μέσα. τελείως ulver στα αυτιά μου.

Ghoul
04-02-2014, 13:48
τρελή δισκάρα. φτιάχτε θρεντ να το γράψω κι εκεί.

Art In Haste
04-02-2014, 22:27
Σκας στο άκυρο και θυμάσαι 1. Την Powerania 2. τους Stratovarius
Να ξέρεις ότι το άκουσα πάντως!

Σε μία ελαφρά τραγική αλλαγή κλίματος,

UnY4Yc1ROQk

Για όσους γούσταραν το γνωστό κομμάτι στο Eyes Wide Shut. 36 λεπτά τελειότητας, 2-3 φορές πήγα να πατήσω το pause και με σταμάτησε.

Και μία εξαιρετική κριτική από ένα εξαιρετικό μπλογκ στο οποίο αναλύει τις βάσεις του εγχειρήματος στην πρωτο-χριστιανική μουσική, για να μη ξεχνάμε να διαβάζουμε.
http://www.theinarguable.com/2012/12/the-music-of-templars-syvens-corpus.html

Εξαιρετικό τέκνον φθόγγε. Και δεν είχα δώσει ποτέ σημασία στους Nest, ίσως να πρέπει.

TrinuxSamonii
07-02-2014, 16:29
Έκλεισε η Cold Meat Industry...

"Hey all! Cold Meat Industry is Dead! I thought you ought to officially announce this..., and I should have told you long before.... But briefly: it has been hard to admit it... and to let it go! I am confident of my decision. I had a lots of fun during the years of creating CMI and I've learned it made a massive impact on the music scene. Being in the middle of this creative storm I got personally drained, it emptied my body of strength, and happiness. It caused me deep depression, alcoholism, and misery. I, who thought I was invincible... It was hard to admit to me, and also to all people around me. Now, I am finding the way back to my inner-self, and exploring life again - and music! I am proud of what I have done, but will not rest with that! Ashes to ashes, dust to dust, the Family grave is sealed!"

R.I.P.

http://www.side-line.com/news_comments.php?id=50717_0_2_0_C

Ij3TZL884Ho

Art In Haste
07-02-2014, 16:38
Έριξα μια ματιά στις κυκλοφορίες της, είχε να με απασχολήσει κάποια από το 1996. Ε σα να είχε κλείσει από χρόνια.

TrinuxSamonii
07-02-2014, 16:48
Έριξα μια ματιά στις κυκλοφορίες της, είχε να με απασχολήσει κάποια από το 1996. Ε σα να είχε κλείσει από χρόνια.

Το ίδιο σκεφτόμουν αλλά μέχρι το '98/'99. Πρόσφατα ο Ordo MCM έκοψε πάλι σε δίσκο το Hexerei Im Zwielicht Der Finsternis της πρώην του Samoth.

phthoggon
07-02-2014, 17:05
Καλύτερα, αυτό το "είμαι μισάνθρωπος και υπεράνω σας, που θα τολμήσετε να ασκήσετε και κριτική" attitude αυτού και των περισσότερων από των μπαντών του αξίζει να πάει στο τάφο, έστω και αν βέβαια τότε ψαρώναμε από κάτι τέτοια. Φυσικά είχε κυκλοφορήσει και εξαιρετικούς δίσκους στο dark ambient (και σε industrial φαντάζομαι αλλά δε με πολυενδιέφερε) υπάρχει πάντως και η Cyclic Law που συνεχίζει να βγάζει καλά πράγματα για όσους ασχολούνται με τον ήχο.

carheart
07-02-2014, 19:44
Γενικά δεν παίζει να υπάρχει λιγότερο συνεννοήσιμος άνθρωπος από τον Karmanik. Έχω σιχτιρίσει άσχημα μια φορά

Πρακτικά η εταιρία είχε κλείσει τρία χρόνια πριν, με την κυκλοφορία του Very Little Fun (http://www.discogs.com/Brighter-Death-Now-Very-Little-Fun/release/3107875) (φοβερό πράμα)

Αρκετές Ωραίες κυκλοφορίες, στο ανάμεσο μπόλικη dark ambient/neofolk σαβούρα για εναλλακτικές στήλες μεταλ εντύπων με vampire freaks απωθημένα. ΡΙΠ, μπάνερ και τέτοια

Keeper Of The Seventh Son
09-02-2014, 14:00
aste tous estranged k tis malakies edw einai to kalo to pank

http://antiviosi.bandcamp.com/track/--10

animae
09-02-2014, 19:39
To EP("Clear") που έβγαλαν οι Periphery, είναι πολύ καλό, σε όσους αρέσει αυτό το στυλ, να ριξουν μια αυτιά.

Ra Pariah
11-02-2014, 04:23
Λοιπόν, αποχώρησε ένα από τα δύο βασικά μέλη των Kampfar, με αποτέλεσμα το καινούργιο δισκάκι να είναι η καλύτερή τους δουλειά από το '98-'99 και δώθε :!: Εξωφυλλάρα, τούμπανος ήχος, αρκετά καλά ριφ να κάνουν παρέα σε κλασικές δομές/συνθέσεις του συγκροτήματος και άλλα όμορφα... Όσοι ασχολούνται με το τίμιο commercial metal (ο Commissar δηλαδή), ας σπεύσουν (-ει).

CTrA4clphlQ

Ενδεικτική επιλογή (υπάρχουν άλλα τρία-τέσσερα εξίσου καλά κομμάτια). Εστιάζουμε στην μπασαδούρα και στο μεγάλο ρεφραίν, που είναι βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές των "In Defiance of Existence" και ΣΙΑ.

commissar
12-02-2014, 17:03
:pink:

Ήθελα να ανταποδώσω με το "Ο Father O Satan O Sun" από το καινούριο Behemoth που είναι το καλύτερο του δίσκου αλλά δεν το έχει ανεβάσει κανείς οπότε βάζω εκείνο που σου είχα δώσει στο chat μήπως γουστάρει και κανένας άλλος. Ίσως ο Φίξξερ, κέος έρεβος και άψου τίαμουτ.

yosDDDAmE2g

regularpaul
12-02-2014, 20:45
πίσω στους deafheaven, η shoegaze μπάντα του παλιού τους κιθαρίστα
http://whirrband.bandcamp.com/

funishment
15-02-2014, 14:19
http://www.wearedelasoul.com/ για μερικές ώρες ακόμα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τη δισκογραφία των De La Soul.

cromags
16-02-2014, 06:20
One World Trade Center Makes Strange, Ghostly Sounds In Lower Manhattan (http://www.huffingtonpost.com/2013/12/03/one-world-trade-center-noises_n_4377498.html)

The strange choral sound, which appears to be caused by the wind, was first reported last year at around the time of Hurricane Sandy and has been heard several times since.

Kaserinos
16-02-2014, 15:32
απλά τρομακτικό, το τελευταίο album των Dephosphorus.
"Astrogrind", λέμαι.

http://f0.bcbits.com/img/a4182207955_2.jpg

http://dephosphorus.bandcamp.com/album/ravenous-solemnity

ούτε μπράβο δεν λέω. τόσο υπεράνω.

Ra Pariah
16-02-2014, 17:20
http://www.metalblade.com/us/covers/SloughFeg-DigitalResistance.jpg
[Slough Feg - Digital Resistance]

Έσκασε μύτη.

Ra Pariah
18-02-2014, 12:37
Πρωινή καφεδάρα (Gold Blend, τα 'χουμε πει αυτά) προσπαθώντας να φτιάξω μια (βέλτιστη) δεξαμενή κομματιών για το αποψινό αφιέρωμα King Diamond (μαζί με Savatage). Έχω φτάσει στο Abigail II (έχω άλλα δύο δλδ) και μέχρι στιγμής έχω ξεδιαλέξει 44 κομμάτια. :touched:

Πάρτε δυο Goblin-ο-κομματάρες να σας πάει καλά η μέρα. (Παίζονται και back to back, άμα είσαι μαστόρι :cool: )

eoesf0We9XY
luktKDaVHfs

Krux
19-02-2014, 12:56
wIS2yj6ezW8&feature=share

Sotos_The_Tequiler
21-02-2014, 22:24
Wight
https://www.facebook.com/wightism
http://wight.bandcamp.com/

http://i.imgur.com/6qjKENt.jpg

Neuroscar
21-02-2014, 22:57
Απιστευτα ωραιοι τυποι

chris_boss
26-02-2014, 13:30
The Spanish flamenco guitarist Paco de Lucía has died aged 66 of a heart attack while on holiday in Mexico with his family, according to official sources in his home town of Algeciras in Andalucia.

Άλλος ένας μεγάλος που μας αφήνει.

Χάρπερ Λιούις
27-02-2014, 01:34
After 6 years, we have decided to no longer be a band, and unfortunately we can't organize any final show. Sorry, but thank you all for your support and help. We couldn't of done anything we did without you.

RIP Masakari

Υγ. Αυτό με το φέισμπουκ και το λάικ ποτέ δεν το κατάλαβα

babality
27-02-2014, 20:29
στριμαρουμε νεο κοναν εδω (http://www.terrorizer.com/news/streams/stream-conans-blood-eagle-full-exclusively-terrorizer/)

kontan
01-03-2014, 04:25
οπ οπ οπ κ ωχ αμάν αμάν

http://www.dragcity.com/products/shade-themes-from-kairos

http://www.dragcity.com/uploads/products/2207/images/980/large_AmbarchiDunnOMalley_SHADE_SM.jpg

Ambarchi / O'Malley / Dunn (http://www.dragcity.com/artists/ambarchi-o-malley-dunn)

Shade Themes from Kairos

2xLP

To Be Released2014-05-20
Catalog #DC586
Double LP

All Tracks

That Space Between 13:08
Temporal, Eponymous 11:29
Circumstances of Faith 13:12
Sometimes 8:30
Ebony Pagoda 21:17

κ αναλυτικό μπιρι-μπιρι από το newsletter της Drag City

Freaks take note: Shade Themes From Kairos (http://e2.ma/click/p9xxf/lu3sai/9oz4wb)
is the new iteration of the dream. The dream scenario being, bring together a couple of singular players, old friends and collaborators Oren Ambarchi and Stephen O'Malley, to play in a space engineered and co-populated by Randall Dunn. This dream's iteration is lucid yet imaginative, resonant as a collective inquest in sound, with all the players deeply immersed within the panorama they are creating.
The Shade album began in 2009, when Belgian filmmaker Alexis Destoop asked Ambarchi and O'Malley to score his short feature, "Kairos." Randall Dunn was their first and best choice to record and co-produce the music - and as the session progressed, all three men found themselves acting as a trio to bring the music. The trio decamped in an old radio station in Kortrijk, Belgium, where they filled a bare, stripped live broadcast room with the needed equipment as well as other amazing old pieces made available by the gearheads of the European lowlands.
With guitars, drums, analog synthesizers, vibes, crotales, Sruti box and a mellotron, deep emanations were evoked, while other spirits emerged from the old wooden sound panels in the room - the ghosts of music makers past? It will suffice to say that all who were there contributed something. The soundtrack was completed - but the vast space they'd discovered together required deeper investigation. Ambarchi, O'Malley and Dunn (http://e2.ma/click/p9xxf/lu3sai/ph04wb) determined to go further with the music, reconvening back at Randall's ALEPH Studio in Seattle (now RIP), where further recording and mixing was done.
Forward waves, arc and drone. Damp flashes, dark and sinuous, a profusion of moods and moments. All the sites, people, instruments, rooms and distance, came together to make a deep trip down varied paths in successful pursuit of the sound, realised as Shade Themes From Kairos, by Oren Ambarchi, Stephen O'Malley and Randall Dunn. Shade Themes From Kairos (http://e2.ma/click/p9xxf/lu3sai/5904wb) arrives on double LP May 20th!

Grief
03-03-2014, 23:33
Ακούμε νέο κομμάτι από τους Lord Mantis εδώ (http://noisey.vice.com/blog/lord-mantis-stream-body-choke-interview) :dfinger:

Tyler_Durden
04-03-2014, 14:29
http://f0.bcbits.com/img/a3473954398_10.jpg

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτήν εδώ την τελειότητα που στοιχειώνει τα ηχεία μου εδώ και τρεις βδομάδες, τότε δηλαδή που το πρωτοάκουσα σωστά. Πρόστυχες Μπλουζιές, ριφάρες, Fuzz, λίγο heavy rock, περισσότερη ψυχεδέλεια, μέχρι και ένα μικρό αλλά βαρβάτο φλέρτ με doom υπάρχει μέσα (βλέπε πως σκάνε οι κιθάρες στο "Swallowed By The Sea") κι όλα αυτά ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ΔΕΜΕΝΑ. Βιάστηκα που πόσταρα λίστα για το 2013 χωρίς να το έχω ακούσει. Τεράστιος δίσκος, και στα αυτιά μου το μεγάλο αδερφάκι του πρόσφατου δίσκου των This is Nowhere. Τσεκάρετε οπωσδήποτε όσοι δε το έχετε κάνει ως τώρα.

Art In Haste
04-03-2014, 15:17
Νέο Mike Oldfield, προσπεράστε άφοβα.

kontan
05-03-2014, 13:42
Νέα μπάντα με όνομα Kimono Kult δημιούργησαν οι Omar Rodriguez-Lopez και John Frusciante μαζί με πιο άσημους φίλους τους.

ακούμε το ΕΡ τους εδώ: http://neuroticyellrecords.bandcamp.com/album/hiding-in-the-light

Είμαι στα μισά κ ακόμα δε μπορώ να καταλάβω. Ξανακύλισε στα σκληρά ναρκωτικά ο Omar;

http://f0.bcbits.com/img/a1212534676_10.jpg

AngelOfSorrow
05-03-2014, 14:12
sto 8:15 ksekinaei ena tragoudi me kati fwtinika gynaikieia pou stazoune xysia.

https://www.youtube.com/watch?v=3ArSb3lCc28

to kserei kaneis?

anti
06-03-2014, 01:13
μολις διαβασα οτι ο Selim των Devil's Blood ειναι νεκρος..

Jacknife
06-03-2014, 01:19
THE DEVIL'S BLOOD Founder Selim Lemouchi Dead at Age 34 (http://www.metalinjection.net/latest-news/bummer-alert/the-devils-blood-founder-selim-lemouchi-dead-at-age-34)

Ghoul
06-03-2014, 13:58
ακούραστοι οι άντρες.

http://www.youtube.com/watch?v=LwgX0OVrM3Y

Ra Pariah
06-03-2014, 21:48
Ρε μαλάκες, απαντήστε στον Angel of Sorrow πιο πάνω, μιλάμε για μεγάλο κόλλημα το γαμωκόμματο! Θυμίζει η τύπισα φωνητικώς, σε αρκετά σημεία, τη Sandra Cretu (in the heat of the night κ.λπ.), αλλά το γενικότερο ύφος καμία σχέση... Τιστομπούτσοείναι;;!

00i00
06-03-2014, 22:07
του απαντησαμε νεε μου
τωρα σοβαρα ομως, εχτος απο Σαντρα γουσταρεις και τον συζυγο της ε? ελα πες πες...

Ra Pariah
06-03-2014, 22:11
Θα μπορούσατε να απαντήσετε και σε μένα; :P Με τον κ. Cretu δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, σόρυ που σε απογοητεύω.

00i00
06-03-2014, 22:14
Patti Smith σε γληγορες στροφες με θυμησε...ασμα δεν ενθυμουμε τωρα γιατι ακουω Moloch και εχουν στουπωσει απο το μαλλι τ'αυτιαμ, πολυ μαλλι

Ra Pariah
10-03-2014, 02:26
Λοιπόν, δεδομένων των:

α) είμαι αθεράπευτος σιντάκιας,
β) ξενερώνω full να μην παίζει κάποιο από τα CD μου, ακόμη και κάποια δευτερόλεπτα αυτού/-ών,

κάνω την παρακάτω ερώτηση στο πολύξερο ER:

Θέλω ένα ηχοσύστημα να παίζει as many as possible CDs. Αυτό που έχω (ένα παλιό Sony) δεν διαβάζει καθόλου καμιά 5άρα-6άρα (τα χρυσά της Metal Mind, το Sadhaka που έχει κοπεί Αμερική, και γενικά έχω ακούσει ότι κείθε έχουν άλλη τεχνολογία στην κοπή, κ.ά.), ενώ σε κάποια άλλα CD «πηδάει» γρατζουνισμένα σημεία.

Δεν ζητάω θαύματα, π.χ. να 'χει περάσει τριαξονικό πάνω από ένα CD και να υπάρχει μηχάνημα να το παίζει σαν καινούργιο, αλλά έχω διαπιστώσει ότι π.χ., εάν αντιγράψω σε DVD player (με Nero) ένα πρόβληματικό δισκάκι, κατά 99% στο ίδιο ηχοσύστημα δεν θα έχω πρόβλημα.

Συνεπώς, καλό μου ER:

Έπεσε η πρόταση από έναν τεχνολογικάριο geek γνωστό να: αγοράσω ένα DAC και ένα Blu-ray reader (με το οποίο θα παίζω τα CD). Κάποια γνώμη πάνω σ' αυτήν την πρόταση;;;

Ενισχυτής/ηχεία δεν μας απασχολούν σε αυτήν τη φάση.

Edit: πείτε τι ξέρετε για προσπάθειες «θεραπείας» φθαρμένων CD. Ανακαλώ μνήμες εμού να πλένω CD με οινόπνευμα κ.λπ. :touched: Μύθος ή όχι; Κάτι άκουσα και για οδοντόκρεμα :!:

KoiliaSamprela
10-03-2014, 12:42
το μόνο που ξέρω να σου πω είναι ΜΑΚΡΙΆ από sony cd players

kontan
10-03-2014, 18:38
αυτή η δισκάρα έχει αναφερθεί;

http://imageshack.com/a/img836/897/l9ei.jpg

Dr.Gonzo
13-03-2014, 15:15
http://loudwire.com/kill-devil-hill-johnny-kelly-new-member/

Δημογραφικά μάλλον είναι γραμμένοι στην πούτσα της φορούμαρας μου οι Kill Devil Hill άλλα δεν βαρείς, κουβεντούλα να κάνουμε...
Αυτοί που λέτε, είναι hard rock παιδάκι του Rex Brown και αυτός είναι και λόγος που τους τσέκαρα αρχικά. Έχουν πράγματι κάποια έντονα "generic" χαρακτηριστικά, ειδικά στα πιο αδύναμα σημεία τους, αλλά τα καλά τους στοιχεία πραγματικά αξίζουν! Αρχικά είναι ωραία μουσική να σου φτιάξει την διάθεση, χωρίς να θέλεις σπάσεις την μύτη κάποιου (*κάτι που είναι πολύ καλό και δόκιμο, το πετυχαίνεις ας πούμε ακούγοντας ΘΡΑΣ, αλλά είναι και μια άλλη κουβέντα). Όσοι γαργαλάτε το μπάσο και ακούτε μέταλς θα καβλώσετε με το τσιμεντένιο, αλλά πλούσιο παίξιμο και τον ήχο-δοκίμιο του Rex. Επίσης το τίμιο μουσάτο αμερικάνακι (Dewey Bragg από πάλαι πότε Pissing Razors) πίσω από το μικρόφωνο κάνει απίστευτα καλή δουλεία, έχει φωνάρα και τα ρέστα, λες, μαλάκα, αυτός μπορεί να τραγουδίσει!
Πολύ καλό φύλλο της μπάντας (που πρόσφατα αποχώρησε...) ήταν ο βρωμόγερος Vinnie Appice (φάτσα κακιά μάγισσα/Λαλάκης ο Εισαγώμενος) ο οποίος έδινε όλο τον χαρακτήρα στην μπάντα - και την έβγαζε πάνω από τον generic-hard-rock-made-in-USA βούρκο. Το "pocket", η αίσθηση του ρυθμού που κατέχει ο Appice (το υπέροχο μέτρημα στο δεξί του χέρι επίσης...) το αναγνωρίζουν οι τουμπανέιρος και εκτιμούν, αλλά και τέρμα ούνος να είσαι, άμα ξέρεις ότι ο φίλος έχει παίξει τα κατσαρόλια στο Holy Diver (το γνωστό), νιώθεις.

Έφυγε όμως ο Vinnie... και η αφορμή που ανοίγω καν κουβέντα για την μπάντα στα φόρουμς είναι ο αντικαταστάτης του, η προσωπικία μου συμπάθεια, ο πρώην ντράμμερ της μεγαλύτερης μπάντας του γνωστού σύμπαντος, ο Johnny Kelly των Type O Negative... :P
Περιμένω, όποτε, νέο δίσκο να ακούσω μαζί ένα rhythm section από μουσικάρες που άνετα με έχουν επιρρεάσει, με τον ήχο και την προσέγγιση τους και γενικά, έρχεται και η Άνοιξις, θέλεις ένα πρωί να κάνεις την βόλτα σου και να σου βαράνε στα ακουστικά άνθρωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες για το πώς με άρκετο αλκοόλ όλα θα πάνε καλά...

http://www.youtube.com/watch?v=VvyrS_cfg3c

Parasight
13-03-2014, 15:25
Έφυγε όμως ο Vinnie... και η αφορμή που ανοίγω καν κουβέντα για την μπάντα στα φόρουμς είναι ο αντικαταστάτης του, η προσωπικία μου συμπάθεια, ο πρώην ντράμμερ της μεγαλύτερης μπάντας του γνωστού σύμπαντος, ο Johnny Kelly των Type O Negative... :P Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΘΩ ΡΕ ΓΚΟΝΤΖΕ

Dr.Gonzo
13-03-2014, 15:51
Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΘΩ ΡΕ ΓΚΟΝΤΖΕ
Parasight έλα να βάλουμε μαύρα τζην αγορασμένα από την Ζήνωνος και να πάμε Βουλγαρία να πλάκωσουμε στο ξύλο τον μπούλη.
http://tamdinle.com/data/artist_photos/type-o-negative/type-o-negative-20_27794137_big.jpg

animae
16-03-2014, 15:18
Nέο Gazpacho, φαίνεται πολλά υποσχόμενο

00i00
17-03-2014, 01:32
http://www.nndb.com/people/898/000118544/scottasheton04.jpg

καλη αναπαυσις ΛΕΒΕΝΤΑΡΕ

ypersyntelikos
17-03-2014, 03:09
Κάποιο λινκ για το καινούριο meanwhile in mexico?

thanks!

jack the ripper
17-03-2014, 10:25
Nέο Gazpacho, φαίνεται πολλά υποσχόμενο

Αν υπαρχει λινκ, ευπροσδεκτο :)

17-03-2014, 16:59

thanks!

Κι εδώ φέρτε, θα το ανεβάσω what.cd γιατί ο Good Son κάνει την κότα.

Art In Haste
20-03-2014, 03:37
https://www.youtube.com/watch?v=AiOtev3rEKI

VidnaObmana
21-03-2014, 20:08

thanks!

Κι εδώ φέρτε, θα το ανεβάσω what.cd γιατί ο Good Son κάνει την κότα.

Και εδω ενα πλζ

Jacknife
21-03-2014, 23:15
Aλλαξαν εταιρια οι Goat (https://www.subpop.com/news/2014/03/21/sub_pop_signs_swedish_band_goat) .

Skalani Caveman
22-03-2014, 10:42
Δεν άλλαξαν, η Sub-Pop θα κάνει τη διανομή στη Β. Αμερική (η Stranded στη Σκανδιναβία
και η Rocket Recordings στα υπόλοιπα), όπως είχε γίνει και με το Stonegoat/Dreambuilding 7".

cybernaut
22-03-2014, 13:52
τα 608 πραματάκια που βγαίνουν για την φετινή record store day.
δεν τρελάθηκα, αλλά έχει κ μερικά όμορφα.
πχ
81 BUILT TO SPILL ULTIMATE ALTERNATIVE WAVERS 2LP
162 DOORS, THE WEIRD SCENES INSIDE THE GOLDMINE 2LP
225 HAWKWIND CHURCH OF HAWKWIND 2LP
499 SPACEMEN 3 TRANSLUCENT FLASHBACKS: THE 12" SINGLES 3LP

http://www.officialcharts.com/chart-news/record-store-day-2014-all-607-exclusive-releases-revealed-2836/

ikonoklast
22-03-2014, 22:30
https://www.youtube.com/watch?v=PlWmTOPcZoU

Προς τα που θα πρέπει να ψάξει κάποιος που αναζητεί καλογυαλισμένο groove σε αυτη τη φάση; (όχι εγώ, ένας φίλος :!:)

Ra Pariah
22-03-2014, 22:55
N41P3TbQHeM

Ολόκληρος ο δίσκος by Abbath είναι έτσι όπως ακούς το παραπάνω τεμάχιο. Δεν είναι αναγκαστικά αυτό το καλύτερο κομμάτι, έχει και πιο γρήγορα και πιο mid tempo.

BP9ewqccvBU

^Πιο doomy, αλλά μεγάλη αξία (όχι χρηματική) ο δίσκος.

Z0GXn7NZyRE

Ας ακούσει και το τιτάνιο Chapter 6 από Candlemass, π.χ. το:

6CmMEnBYPNo

yTUTALN7k9s

BUgvIAg2xXY

Αν μου σκάσει τπτ άλλο, θα σου στείλω.

Ra Pariah
24-03-2014, 18:19
ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΤΕΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΜΠΟΪΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΤΟ ΤΑΡΟΤ ΓΟΥΜΑΝ????

http://www.rollingstone.com/music/news/metallica-talk-effortless-dio-tribute-hear-it-here-first-20140324

Art In Haste
25-03-2014, 01:04
https://www.youtube.com/watch?v=iZZUY32iCzU#t=33

Τον Μάιο ο καινούργιος.

ikonoklast
25-03-2014, 01:10
Ra Pariah, σε ευχαριστώ πολύ. Ό,τι έδωσες γαμάει φυσικά αλλά λείπει κάπως ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που ψάχνουμε και νομίζω ότι έχει να κάνει κυρίως με τα ρυθμικά.

Το Days of North Winds που έδωσες το έχει, στο ρεφρεν όπου μπαίνει αυτό το μπρεηκαριστό τύμπανο ( το λέω καλά; ) και είναι το ίδιο που μπαίνει στο κομμάτι των Magus στα 0:29 πρώτη φορά και μετά στο ρεφρεν. Νομίζω είναι ένα στοιχείο που το περιμένεις περισσότερο από τύπους με "στονεράδικη" παιδεία όπως οι Magus και όχι τόσο καθαρού μεταλ όπως αυτά που έδωσες. Οι Grand Magus ωστόσο επειδή είναι μεταλάδες το συνοδεύουν με αυτά τα στοιχεία Judas Priest, το κάνουν πιο γρήγορα και το κάνουν και με αυτή τη σουηδική γυαλάδα στην παραγωγή ( ; ).

Γι' αυτό το λόγο έψαχνα κυρίως σε χιπστεράδικα πράγματα κοντά στους The Sword και τους 3 Inches of Blood, κανείς όμως από όσους ξέρω δεν πιάνει το συγκεκριμένο groove. Έχεις παρόμοιες ιδέες;

Tyler_Durden
25-03-2014, 01:20
δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ακριβώς τι ψάχνεις αλλά αυτά μου ήρθαν πρωτα στο μυαλό:

http://www.youtube.com/watch?v=1QHBbpdV0zA

http://www.youtube.com/watch?v=CV0zBXbvTFQ

http://www.youtube.com/watch?v=Nph2yx4QDl8

ikonoklast
25-03-2014, 01:38
Ωραιότατα και τα τρία. Το πρώτο πολύ στρωτό μεταλ, το δεύτερο λίγο "προγκ" και λίγο doomίζον/witchfinder general, το τρίτο κάπως offtopic. Δεν ξέρω αν το παραμπερδεύω αλλά ρυθμικό groove έτσι δυνατό, έχει κι αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=GMeAEBujd7w).

edit: και αυτό (https://www.youtube.com/watch?v=CHs4oXZpj0A), κάπως.

Ra Pariah
25-03-2014, 01:39
Ikonoklast, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλη τη μουσικ(ολογικ)ή περιγραφή που κάνεις. Εξάλλου το Grand Magus ουσιαστικά δεν είναι το παρακάτω μεταλλικώς φιλτραρισμένο;

47tPU2ch5UU&feature

Από 3 Inches δύσκολα θα βρεις κομμάρα στο στυλ που ψάχνεις. Το παρακάτω είναι ένα κουλ ημι-midtempo κομμάτι, πάντως.

wP4ge-lAx5A

The Sword έχω πάρα πολύ καιρό να ακούσω, αλλά σίγουρα θα έχουν υλικό που θα μοιάζει στο Grand Magus. Όταν τους άκουγα, είχα παρατηρήσει ότι οι ωραίοι τίτλοι ήσαν και όμορφα τραγούδια από δαύτους. :roll:

Βασικά, το I by Abbath σου έκανε πιο πολύ κλικ επειδή έχει την Bathory νοοτροπία: πιο χαλαρά (όχι τίγκα metal όπως το Panzer) ρυθμικά παιξίματα στις κιθάρες, είχε και τα τύμπανα που περιέγραψες (μερικοί αυτά τα μέρη τα λένε 'σπασίδια' :touched: ), κι έδεσε το γλυκό. Το θέμα είναι ότι τέτοιο Bathory-ικό απλοϊκό heavy metal (επειδή δεν είναι στη φάση των Ereb Altor, που έχουν λιώσει τα πιο «υμνικά» κομμάτια του Ψηλού) δεν μπορώ να θυμηθώ ποιοι άλλοι παίζουν. Θα το 'χω στον νου μου, επειδή θέλω να βρω και για μένα κι άλλα στο ύφος. :-D

Tyler_Durden
25-03-2014, 01:45
ικονο για δες αν σου κάνει

http://www.youtube.com/watch?v=d_3RB02Tz60

ikonoklast
25-03-2014, 03:15
Ra Pariah, έχεις πολύ έξυπνο αυτί. Το θέμα στις κιθάρες του Magnet που έδωσες είναι όντως το Hammer Of The North. Και ναι, το θέλουμε σε μεταλ. Κλαίω με τον όρο "σπασίδια" γιατί στην ηλεκτρονική λέμε σπασίδια περίπου (ή ακριβώς) το ίδιο πράγμα, ρυθμικά, και η καταβολή του είναι στο amen break (http://en.wikipedia.org/wiki/Amen_break). Είδη που έχουν σα βασικό στοιχείο τους το αμεν όπως η drum&bass και το breakcore πάντα πίστευα ότι είναι εγγενή με είδη όπως το στονερ/μεταλ που περιγράφω, το μεταλκορ/χαρκορ και άλλα.

Τyler, ναι. Μάλλον ό,τι πιο κοντά σε αυτό που λέω, βέβαια χεβιροκιά παρά "μεταλ" με τον τρόπο των magus.

Ένας φίλος που σκαμπάζει μουσικολογικά μου εξηγεί ότι αυτό που περιγράφω οι μεταλάδες το λέγαν/λέτε beatdown. Και είναι αυτό το σημείο στα τύμπανα του Hammer και του Abbath. Κάποιος ντραμερ θα μπορούσε να μας κατατοπίσει κατάλληλα. Anyway, σας ευχαριστώ.

Gamopanagy
25-03-2014, 03:56
οποιος γουσταρει και εχει λιγο ελευθερο χρονο ριχτε ενα λαικ στους chronosphere για να παιξουν οι μαγκες με τους sodom. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151937301411400&set=a.10151937280141400.1073741831.171953151399&type=1&permPage=1

Ghoul
25-03-2014, 05:40
https://www.youtube.com/watch?v=PlWmTOPcZoU

Προς τα που θα πρέπει να ψάξει κάποιος που αναζητεί καλογυαλισμένο groove σε αυτη τη φάση; (όχι εγώ, ένας φίλος :!:)

κατ' αρχάς, το αρχικό ριφφ είναι ξεπατικωτούρα αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=tU74gImrd1c

σχετικά με το ρυθμό των τυμπάνων στο 0:29 που κόβουν στο μισό, καλά σου λέει ο φίλος σου, είναι ο ορισμός του beatdown. το οποίο δεν έχει σχέση τόσο με το μέταλ αλλά με το χάρκορ και κυρίως το metalcore. αλλά θα το βρεις σε οποιαδήποτε μπάντα που παίζει *core.

στο sludgecore θα βρεις μπάντες που έχουν ταυτόχρονα groove και beatdown:

https://www.youtube.com/watch?v=IABNzDHWxK0

https://www.youtube.com/watch?v=MPeJBKeUzYg

https://www.youtube.com/watch?v=0u0iO2yodfI

αν σε χαλάνε τα φωνητικά στα από πάνω μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο:

https://www.youtube.com/watch?v=KUvIG7RTE-I

Phantom Duck
25-03-2014, 10:53
τα beatdown είναι ο ορισμός του μεταλικού χάρκορ είναι η αλήθεια και το αστείο είναι ότι το σημείο από τους grand magus υπάρχει σε κάθε σοβαρή (ή και όχι) NWOAHM μπάντα. απλά επειδή άκουγαν μικροί ιντέγκριτυ χώνουν περισσότερα τσακατσούγκα στο ριφφ. ορίστε (http://youtu.be/A00oR2HH29s?t=1m57s) το καλύτερο τέτοιο από απαρχής κόσμου.

00i00
26-03-2014, 12:19
https://www.youtube.com/watch?v=wYKyhDw4mvM

Heimaa
26-03-2014, 17:40
δεν ήξερα που να το αφήσω, το αφήνω εδώ

http://theeyeoftime.bandcamp.com/album/the-eye-of-time

zeo
28-03-2014, 02:24
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946557_500572793348668_535042598_n.jpg

http://25.media.tumblr.com/084cb1e6fe6bc5c985577fd7b840b119/tumblr_mhg12mC7k01rg38u5o1_1280.jpg

shora
28-03-2014, 19:54
καινουργιο Timber Timbre
http://exclaim.ca/images/tim21.jpg

tssks
01-04-2014, 04:12
https://www.youtube.com/watch?v=1LGVGekPSzo

Lazyass
01-04-2014, 13:21
Οι Flaming Lips ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά εχθές μέσω δελτίο τύπου πως κυκλοφορούν ολοκαίνουριο άλμπουμ, το οποίο δημιουργήθηκε εξαρχής ώστε να ακούγεται ταυτόχρονα με τον "Dark Side Of Τhe Moon" των Pink Floyd.

1ebiPtHBBi4

regularpaul
01-04-2014, 13:21
Ο Neige των Alcest έλεγε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ shoegaze ούτε Slowdive όταν έγραφε το Le Secret και τον πιστεύω.

τους έδωσε μια ευκαιρία τελικά!

wZ57uBx68N8

(πάει για δισκάρα το shelter από όσο άκουσα)

Pornofunk
01-04-2014, 14:14
Οι Flaming Lips ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά εχθές μέσω δελτίο τύπου πως κυκλοφορούν ολοκαίνουριο άλμπουμ, το οποίο δημιουργήθηκε εξαρχής ώστε να ακούγεται ταυτόχρονα με τον "Dark Side Of Τhe Moon" των Pink Floyd.

1ebiPtHBBi4

http://www.hahastop.com/pictures/Question_Face.jpg

Grief
01-04-2014, 17:41
Οι Cult Leader (πρώην Gaza χωρίς τον τραγουδιστή) κυκλοφορούν άλμπουμ στις 15/4, το οποίο ακούμε εδώ (http://www.slugmag.com/articles/7415/Cult-Leader-ndash-Nothing-For-Us-Here.html)

Shirime
02-04-2014, 16:10
Ο Julian Cope σταμάτησε τελικά το μηνιαίο blog του...

http://www.headheritage.co.uk/addressdrudion/174/2014

Ghoul
02-04-2014, 22:56

κι άλλο (https://soundcloud.com/glitterhouse/wovenhand-the-refractory).

kontan
05-04-2014, 01:19

κι άλλο (https://soundcloud.com/glitterhouse/wovenhand-the-refractory).

μας καίει ο θείος

ncw1B-xmmkY

BURNIN AMBITION
05-04-2014, 03:38

1ebiPtHBBi4
πρωταπριλιατικο

Jacknife
05-04-2014, 21:14
Λοιπον ,δεν ξερω που και γιατι αλλα επεσα πανω στους Perfect Pussy ,ο οποιοι ειναι ντεμεκ ανερχομενοι του χαρντκορ πανκ/νοιζ ροκ της αμερικα και γαμανε και δερνουν και παπαρια μεντολες.Προσπαθησα να ακουσω το αλμπουμ τους Say yes to love και ουτε μεχρι το 4 - 5 κομματι δεν εφτακα.Μου θυμισαν κουραδιες τυπου Wavves και λο φαι και γαμησε μας.Αυτο που θελω απο το φορουμς μας ειναι να ακουσει καποιος το αλμπουμ ή κανα τραγουδι τους μπας και με πεισει να τους δωσω καμια ευκαιρια.Αυτα.Ευχαριστω

γευση πρωτη (https://www.youtube.com/watch?v=XyVrZfyfeZw)
γευση δευτερη (https://www.youtube.com/watch?v=Er2-ujXSpw8)

Εντιτ:απο το πιτσφορκ τους εμαθα ( ναι ξερω φτου μου )

Για το αλμπουμ ψαχτειτει στα γνωστα στεκια :grin: αλλιως να σας το ανεβασω και πμ

Η τραγουδιστρια παντως :pink:

07-04-2014, 21:29
erwtisi:
exei dei kaneis twrini fwto tou tom gabriel fischer xwris skoufi? exei karafla apo katw etsi den einai?

Kaserinos
08-04-2014, 02:43
το 2006 η κατάσταση ήταν αυτή:

http://www.metaltalk.net/images/tomgwarrior.jpg

οπότε σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, νομίζω ότι σήμερα βρισκόμαστε κάπου εδώ :

http://beatrouteab.files.wordpress.com/2012/09/venom.jpg

Leech
08-04-2014, 16:53
Μπα, έτσι ήταν ήδη το 2006.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kYP5HeIZTgE#t=54

http://3.bp.blogspot.com/_5tY-XfbgJe0/SceooQRMvnI/AAAAAAAACUw/CXndx6NzdNw/s400/ADGCIHF.jpg

οπότε σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς, σήμερα μάλλον βρισκόμαστε κάπου εδώ:

http://i1.ytimg.com/vi/tUDqMVNbSkA/maxresdefault.jpg

Ra Pariah
08-04-2014, 17:20
Είχαν σβήσει ΚΡΑΣΑΤΟΡ τότε απ' τον χάρτη, έτσι;

Grief
08-04-2014, 17:29
Έπειτα από τρία χρόνια, οι Trap Them κυκλοφορούν LP με τίτλο "Blissfucker". Ακούμε το πρώτο κομμάτι, Salted Crypts (http://www.decibelmagazine.com/featured/trap-them-salted-crypt-premiere/)

Leech
08-04-2014, 17:30
όχι τότε, λίγο πιο μετά.
εκείνη τη μέρα είχαν σβήσει κάτι twisted sisters και κάτι crimson floroi :P

Ra Pariah
08-04-2014, 19:44
Κάτσε ρε... Τώρα είδα που λέει Rockwave. Ήταν μέρα όταν παίζαν στο χωράφι, θα μας τρελάνει; Φίλος που ανεβήκαμε μαζί μισολιποθύμησε απ' τη ζέστη κιόλας (και την πώρωση). Ποντάρω τα λφτά μου ότι είναι απ' το Gagarin, εκεί νομίζω είχε γίνει με Κρασάτορ.

Leech
08-04-2014, 20:25
στο βίντεο είναι το τελείωμα του synagoga satanae (τελευταίο κομμάτι στο σετ τους πάντα) και είχε πέσει το σούρουπο.

Parasight
09-04-2014, 11:50
O Edlund φεύγει λέει από τους Tiamat. Δλδ από την one-man μπάντα του που συμπληρώνει εδώ και κάπου 20 χρόνια με sessionάδες.
Από το FB των Tiamat:
I have decided to leave Tiamat. My health etc.. Doesn't work anylonger. I say leave because I don't claim anything Tiamat. If the other guys wanna continue, fine.. Go ahead. Get a great goodlooking vocalist, sign to Century Media & just do it. But I'm out & not even intrested apart from wishing all the best for the band. All contracts & such will be handed out to Anders, lars & Roger, if they're into it. I want nothing from this, I was spoiled too much of being an adult. Give someone a better chance. I will do the four festivals we have booked for the summer. Face it, there are other bands, plus even Tiamat might get better! Love my brothers & thank YOU for your support! KISSES!
Θεούλης.

regularpaul
12-04-2014, 12:48
J Mascis joined Dave Grohl, Pat Smear, and Krist Novoselic for a secret gig at Saint Vitus after the Nirvana Hall Of Fame induction for a crowd of around 200 people.

092bFcVqT5s

chris_boss
17-04-2014, 01:07
xNVJJ6FCmzA

ξέρει κάποιος που αλλού έχει ακουστεί αυτή η μελωδία;

17-04-2014, 01:10
είναι η φιλική εκδοχή αυτού

https://www.youtube.com/watch?v=Gtx_UisuXAY

Jacknife
17-04-2014, 18:53
Καινουργιο τραγουδι απο τους Mastodon (http://www.mastodonrocks.com/highroad).Το αλμπουμ βγαινει στις 29/4 και θα λεγεται Once More Round the Sun.Αιντε να δουμε

Druggernaut
18-04-2014, 01:55
Καινουργιο κομματι και ακουστικ αλμπουμ να ερχεται 3 Ιουνιου απο τον Μπαζ των Μελβινς:

http://www.avclub.com/article/hear-new-song-acoustic-solo-debut-melvins-king-buz-203455

The Κόπανος
18-04-2014, 13:36
Με εκνεύριζε πάντα που στο δεύτερο album των Γιαπωνέζων The stalin (κομουνιστές Hardcorάδες,κλασσικό hardcore μάλιστα),τα περισσότερα τραγούδια δεν ήταν τόσο τσιτωμένα όσο αυτό.Μου αρέσει το album στο σύνολο του αλλά θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν πιο γρήγορο.Δεν ξέρω αν έχετε κάποια αντίστοιχη άποψη για κάποιο album από κάποιο συγκρότημα που σας αρέσει.Αν ναι λέτε.Κουβέντα να γίνεται.

https://www.youtube.com/watch?v=j8Y9H5bl-ec

Reject
18-04-2014, 15:43
Κόπανε, δεν είσαι αστείος ρε φίλε. Τράβα αυτοκτόνα, και μην στεναχωριέσαι, στην κηδεία σου θα παίξουν σόλο κλαρίνα που τόσο σου αρέσουν.

Jacknife
18-04-2014, 16:01
Δεν ξερω ποιος ειναι ο κοπανος ή τι τρεχει μεταξυ σας αλλα αρκετα ψημενοι οι the stalin.

The Κόπανος
18-04-2014, 16:23
Κόπανε, δεν είσαι αστείος ρε φίλε. Τράβα αυτοκτόνα, και μην στεναχωριέσαι, στην κηδεία σου θα παίξουν σόλο κλαρίνα που τόσο σου αρέσουν.

Χαλάρωσε ρε.Δεν κάνω πλάκα,δεν προσπαθώ καν,σοβαρά μιλάω.Δεν αμφισβητώ την ιστορία και την ποιότητα των The Stalin που ήταν και είναι μακράν η καλύτερη μπάντα της Ιαπωνίας και η πιο κάφρικη σε θέματα ζωντανών εμφανίσεων.Εξάλλου.Είπα.Μου "αρέσει" ο δίσκος,μα πάρα πολύ.Έίναι ένας από τους πρώτους Hardcore δίσκους που άκουσα ποτέ μου.Απλά θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν τόσο γρήγορα όλα τα τραγούδια.ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ?Σε ενοχλεί του ότι έχω απλά διαφορετική άποψη?

Όσο για τα κλαρίνα που προφανώς δεν γουστάρεις και που γουστάρω.Μπορείς να τα συναρμολογήσεις εκεί που δεν σε βλέπει το φως του ήλιου.Αν και δεν πιστεύω ότι οι θρηνητικές μελωδίες θα ακουγόντουσαν το ίδιο καλά εκεί μέσα.Εφόσον δεν μπορείς να απαντήσεις σαν άνθρωπος.

Υστ.Ευχαριστώ για τα λινκς πάντως.

Reject
18-04-2014, 16:25
Με ενοχλεί που είσαι fake profile ενός βλάκα, που του θίξαμε τα κλαρίνα, και το παίζεις Reject.

00i00
18-04-2014, 16:35
Αλεξ απλα δεν απαντας...

δεν υπαρχει ελπις

The Κόπανος
18-04-2014, 16:48
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου μαν και το λήγω εδώ.

Πάω να ακούσω τα κλαρίνα μου μαζί με Stalin.

ikonoklast
18-04-2014, 17:12
Peite thn istoria.

The Κόπανος
18-04-2014, 20:56
Peite thn istoria.

Για όλα φταίει εκείνος ο κρετίνος ο Πέρι Κόμο όταν τραγούδησε τη Γκλεντόρα.

https://groussosdotnet.files.wordpress.com/2013/03/nikolaidis-10.jpg?w=545&h=735

https://www.youtube.com/watch?v=wH9ihA889TQ&feature=kp#aid=P980rMYLthg

00i00
18-04-2014, 21:06
φιλε Δε Κοπανε με αναγκαζεις να ξαναεκθεσω τις ραγαδες μου...
http://i.imgur.com/YEEVAZp.jpg

μερες που ειναι κριμας να πιανουμε τα στυλα ξανα ε?

The Κόπανος
18-04-2014, 21:31
:touched::touched::touched::touched::touched:

http://img.chan4chan.com/img/2009-10-05/1254739252160.jpg

00i00
18-04-2014, 21:33
σαρανταεξι νουμερο φοραω

rat_poison
18-04-2014, 21:43
το μάστοντον με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα μέτσαλς

carheart
19-04-2014, 02:53
αρχίδια

Shirime
20-04-2014, 18:35
ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΛΕΚΕ

Τι πρέπει να ξέρω για και τι ακούω από Silkworm;

Λεκές
20-04-2014, 19:05
ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΛΕΚΕ

Τι πρέπει να ξέρω για και τι ακούω από Silkworm;

Είμαι γρήγορος δεν μπορείς να πεις.

Καλό είναι να ξέρεις πως είναι απ'τις πολύ καλές indie rock μπάντες της δεκαετίας του '90 στον Αμερικάνικο χώρο που με μεγάλη συνέπεια ηχογράφησε από καλά μέχρι άψογα άλμπουμ μεταξύ 1992-2004. Στα περί άλμπουμ πας 'In the West' & 'Libertine' απ'την πρώτη περίοδο κ 'Lifestyle' & 'Italian Platinum' απ'τη δεύτερη. Στα πρώτα δύο συναντάς τραχύ, ευθυτενές κ υπερμελωδικό indie rock, στα τελευταία δύο τα ίδια αλλά κάπως πιο επαγγελματικά.

Διέλυσαν αφότου πέθανε ο ντράμμερ τους, κ οι υπόλοιποι συνεχίζουν σαν Bottomless Pit. Αυτούς τους έχω αφήσει στο πρώτο LP που λέγεται 'Hammer of the Gods'. Καλό είναι!

Έχει γυριστεί κ ένα documentary (http://buy.couldntyouwait.com/)για την μπάντα.

Shirime
21-04-2014, 02:20
Αστραπή! Ξεκινώ από τους δίσκους που αναφέρεις, συνεχίζω με ντοκιμαντέρ και καταλήγω με μελέτη δισκογραφίας, θενξ :)

BURNIN AMBITION
21-04-2014, 12:19
με μπριζωσατε να τους ψαξω και εγω αλλα λινκ δεν βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ. παιζει καμια βοηθεια? θενξ

Art In Haste
23-04-2014, 11:56
Ακούμε το νέο Woven Hand (http://pitchfork.com/advance/411-refractory-obdurate/).

regularpaul
25-04-2014, 15:35
αρνούμαι να το βάλω στο live events

of Montreal Live @ six d.o.g.s
16 Ιουλίου

Προπώληση 25€
Ταμείο 28€

Όχι δεν είναι αστείο, μας πήρε αρκετές μέρες να το συνειδητοποιήσουμε. Οι of Montreal Live στο six d.o.g.s. Και τώρα που το γράφουμε, τώρα που έχουμε δει έτοιμες τις αφίσες, ακόμα δεν το πιστεύουμε! Αλλά είναι αλήθεια. Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του Ελληνικού κοινού, σίγουρα το πιο φιλόδοξο από όλα τα bookings που έχει κάνει στα εδώ και σχεδόν 5 χρόνια του το six d.o.g.s, η μεγαλύτερη τιμή εισόδου που είχε ποτέ σε event του, θα παίξει live για αυστηρά και μόνο 250 άτομα. Ναι, θα μπορούσαν να κάνουν Sold Out πολύ μεγαλύτερους χώρους, αλλά πόσο φανταστικά τέλειο θα είναι να παίξουν σε μικρό χώρο?

Τετάρτη 16 Ιουλίου λοιπόν, με έξτρα air condition εγκατεστημένα, ειδικά για τη βραδιά, ο Kevin Barnes και η (μεγάλη), παρέα του θα ανέβουν στο stage του six d.o.g.s και θα παίξουν μία intimate συναυλία για λίγους. Τα setlist τους δεν ετοιμάζονται ποτέ πριν τα live τους, οπότε ελπίζουμε να παίξουν πολλά από τα αγαπημένα μας.

Imperium
25-04-2014, 16:22
τα αφηνω εδω απλα να υπαρχουν...πειτε γνωμες

sBG1WLxlQ9M

trljQDE54Sw

26-04-2014, 13:13
den iparxei tipota pou den iparxei telika. edw exoume sindiasmo oi! k heavy metal apo tous battle ruins, mpanta me epifani meli tis vostonezikias skinis (magic circle, rival mob, stone dagger k alloi). tha thela na poun gnwmi oi troumetalloi alla k oi pankides

http://www.youtube.com/watch?v=qPOUftahzFk

Boom!
26-04-2014, 21:42
Οι τρουμέταλλοι δεν ξέρω, αλλά οι ναζί στηρίζουν:
https://www.youtube.com/user/arsinoi88/videos

Κομματάρα πάντως αυτό που έχει ανεβάσει.

27-04-2014, 15:11
Οι τρουμέταλλοι δεν ξέρω, αλλά οι ναζί στηρίζουν:
https://www.youtube.com/user/arsinoi88/videos

Κομματάρα πάντως αυτό που έχει ανεβάσει.

kala oi nazi einai kathisterimenoi edw stirizan american history x. i mpanta pantws den nomizw na xei sxesi me auta mallon to antitheto mias kai:

The Rival Mob - Boot Party

Why don't you just shut your mouth
Quit acting like a fool
Think that you're so different?
You're just following the rules
I'd leave you dead on the side of the road
So give me that look again and I'll fucking explode

BOOT PARTY
Right on your fucking beliefs
BOOT PARTY
Because I just gotta get free of the PC's and Nazis
Get out of this place
Or we just might party on your fucking face
BOOT PARTY

And if you think we're gonna change
Fuck off

ikonoklast
29-04-2014, 17:33
http://s.pixogs.com/image/R-785585-1237843582.jpeg
+
http://www.metal-archives.com/images/4/4/0/440.jpg
+
http://pics.ricardostatic.gr/14_729148572_Big/diafora/anatrihiles-no-2-min-plisiazete-sto-upogeio-r-l-stine.jpg

=

http://consequenceofsound.files.wordpress.com/2014/04/mastodon-once-more-round-the-sun.jpg?w=600

Ra Pariah
29-04-2014, 17:42
+

http://3.bp.blogspot.com/-m8FSvMnAaEI/TZa5wa91zzI/AAAAAAAAAiw/QMM6Jt6cZvs/s1600/Mean%2BStreak.jpg

+

http://cf.geekdo-images.com/images/pic694072_md.jpg

Ethereal
30-04-2014, 21:45
επαιξε ενα κομματι στο ραδιο πριν λιγο και ψαχνομαι.γαλλικος στιχος,γυναικα ,λιγμος στη φωνη,mid προς low tempo κομματι. κατι σαν dos dos dos / vol vol vol ελεγε στα ρεφρεν.
σας φωτησα;
αν ναι,την ευχη μου να χεις μαναρι μου (in advance).

Ghoul
30-04-2014, 21:52
μάλλον λες αυτό εδώ που το έβαζε στο ριπίτ η μάνα μου και μου είχε πρήξει τ' αρχίδια

https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

00i00
30-04-2014, 21:55
.

Ethereal
30-04-2014, 22:03
μάλλον λες αυτό εδώ που το έβαζε στο ριπίτ η μάνα μου και μου είχε πρήξει τ' αρχίδια

https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

thnx

Jacknife
30-04-2014, 22:14
Δε ξερω τι φαση αλλα πριν απο ενα λεπτο εσκασε η μανα μου και ακουγα το γαλλικο τραγουδι του γκουλ και μου λεει με στομφο '' Καλο αυτο ,δε μας εχεις συνηθισει σε ωραια τραγουδια '' και φευγει.Brainwashing παντου.Κανεις δε θα σωθει.

Ra Pariah
01-05-2014, 01:30
Ωραίο κομμάτι, Ghoul, δε μας έχεις συνηθίσει σε ωραία τραγούδια. :pingpong:

ypersyntelikos
01-05-2014, 18:30
έχουμε πει κάπου στο φόρουμ κάποια γνώμη γι'αυτό?? για πείτε γιατί εγώ δεν έχω καλή γνώμη

https://www.youtube.com/watch?v=trk7P-9QDyc

cybernaut
04-05-2014, 13:48
https://www.youtube.com/watch?v=iGtQ-HXcF84

Entrancemperium
04-05-2014, 18:49
Θέλω να αφαιρέσω τα φωνητικά από ένα κομμάτι.. Δοκίμασα με audacity.. Δε μ αρεσε καθόλου το αποτέλεσμα απλά τα βοκαλς χαμήλωσαν.. Θέλω να μην ακούγονται καθόλου.. Για πείτε καμιά ιδέα, είτε με το audacity ή κάποιο άλλο software..

chris_boss
05-05-2014, 11:16
Φαντάζομαι μιλάμε για ένα κανάλι. Η μόνη περίπτωση να γίνεται είναι μόνο αν η φωνή δεν πέφτει συχνοτικά σε κάποιο άλλο όργανο, αλλά πόσο πιθανό μπορεί να είναι αυτό;

phthoggon
05-05-2014, 12:19
Θέλω να αφαιρέσω τα φωνητικά από ένα κομμάτι.. Δοκίμασα με audacity.. Δε μ αρεσε καθόλου το αποτέλεσμα απλά τα βοκαλς χαμήλωσαν.. Θέλω να μην ακούγονται καθόλου.. Για πείτε καμιά ιδέα, είτε με το audacity ή κάποιο άλλο software..

Φαντάζομαι μιλάμε για ένα κανάλι. Η μόνη περίπτωση να γίνεται είναι μόνο αν η φωνή δεν πέφτει συχνοτικά σε κάποιο άλλο όργανο, αλλά πόσο πιθανό μπορεί να είναι αυτό;

Για την ακρίβεια γίνεται όταν η φωνή είναι ακριβώς στη μέση, με μία επεξεργασία που αναλύει το σήμα σε mid και side (για stereo προφανώς πρέπει να μιλάμε). Συχνοτικά απομονωμένη η φωνή δεν είναι ποτέ ναι, εκτός κι αν ο τραγουδιστής είναι καστράτι και η μουσική deathgrind. Ψάξε για vocal remover με m/s processing, αλλιώς άμα είναι τόσο σημαντικό μου στείλτο με pm μπας και.

κέρατο από τον τραγουδιάρη ρε?

Reject
06-05-2014, 19:35
http://www.noecho.net/features/the-hispanic-impact-on-the-early-new-york-hardcore-scene-by-freddy-alva

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Phantom Duck
06-05-2014, 21:52
χαχ γενικά πολύ καλό site, γράφει ο πρώην aversionline.

Reject
07-05-2014, 02:42
http://www.channel4.com/programmes/music-nation/4od/player/3685308

ΩΠΑ, ΩΠΑ....

Ra Pariah
07-05-2014, 19:06
Λεκέ, θυμάμαι έψαχνες master's degree τίγκα μεταλλάρα εξ αφορμής Zemial. Τσάκω 10/10 σύνθεση.

P2TFm5auEhc

TECH.

Kaserinos
08-05-2014, 15:18
"The Colour Of Noise": The Amphetamine Reptile Records Story (http://dangerousminds.net/comments/the_color_of_noise_the_amphetamine_reptile_records_story)

http://www.youtube.com/watch?v=_TOwDBFbG7w

τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή την εταιριάρα.
το ποστάρω και στο αντιστοιχο thread.

Kaserinos
08-05-2014, 23:50
CYNIC's Paul Masvidal and Sean Reinert Publicly Come Out As Gay. (http://www.metalinjection.net/shocking-revelations/cynics-paul-masvidal-and-sean-reinert-publicly-come-out-as-gay)

Boom!
09-05-2014, 21:28
Με μια πρώτη ακρόαση το νέο Down μοιάζει ανέλπιστα καλό.

Raven Lord
13-05-2014, 19:15
μα καλά! δε σχολιάσατε τη γιουροβίζιον? το er άρχισε να ξαναφυτρώνει αρχίδια?

Art In Haste
13-05-2014, 19:19
Αφού είχε νικήτρια με αρχίδια. Αξύριστα κιόλας.

Parasight
14-05-2014, 11:03
Με μια πρώτη ακρόαση το νέο Down μοιάζει ανέλπιστα καλό.Όντως! Το IV-pt.1 μου είχε φανεί απογοητευτικά αδιάφορο, αλλά έχουμε δυνατή επιστροφή.

Parasight
15-05-2014, 10:02
^Επίσης, το "Conjure" έχει ένα από τα κορυφαία φετινά doom riffs ως τώρα. Φράφο!

Ra Pariah
15-05-2014, 17:11
Θα αρέσει μάλλον το παρακάτω.

ktngBp0Uep0

Art In Haste
15-05-2014, 18:34
Οι Primordial συμμετέχουν με 2 διασκευές σε παραδοσιακά τραγούδια στη συλλογή One And All, Together, For Home που επιμελήθηκαν οι Drudkh και συμμετέχουν επίσης Kampfar και Winterfylleth μεταξύ άλλων. Το ένα από τα δύο των Primordial ακούμε ΕΔΩ (http://www.metalhammer.co.uk/news/exclusive-new-primordial-track-as-youve-never-heard-them-before/).

Διαθέσιμη για streaming εδώ (http://www.terrorizer.com/news/album-reviews/one-together-home-compilation-album-stream-review/) όλη η συλλογή.

phthoggon
15-05-2014, 20:50
Spearheaded by Drudkh’s Roman Sayenko, this two-disc compilation draws artists from across Europe together in a heartfelt and profound ode to their homelands.

^ Δε μπορώ να μη σχολιάσω.. ακόμα θυμάμαι τις μούτζες στο τόπικ Ντρεντ Σόβερειν :P και βγαίνει συλλογή curated από τον κύριο αυτόν, o οποίος έγραφε επί Hate Forest cds ότι όποιοι υπάνθρωποι αγοράζουν τα άλμπουμ του αγοράζουν όπλο κατά του εαυτού τους (και κάτι σαν "no orders from Israel and Africa" νομίζω). Όχι να τα μπανάρουμε, και ούτε καν να μη τα ακούμε ρε παιδί μου (για αυτό και δε το βάζω στο γνωστό τόπικ, λες και εγώ δε τα άκουγα), αλλά θέλει και μία υποσημείωση ότι αυτός ο λάιτ εθνικισμός τέτοιων "concept album" είναι λίγο ύποπτος και μανωλιός-αλλιώς.

Λεκές
18-05-2014, 19:01
Νέο COC στα σκάρια. Εδώ και το πρώτο δείγμα:

http://candlelightrecordsusa.bandcamp.com/album/ix

Dr.Gonzo
21-05-2014, 09:32
Indie/contemporary/etc μούτρα αυτούς τους ξέρετε; Αξίζει να ψαχτείτε με βιογραφικό μπάντας/τραγουδιάρη και φυσικά να δείτε την εμφάνιση που άλλαξε τις ζωές τους και έκανε και όλους εμάς τους περαστικούς να τους προσέξουμε:

https://www.youtube.com/watch?v=1Ee4bfu_t3c

Τα crossover brutal thrash - early death metal φωνητικούλια καλά μας γαμήσανε. :touched:

21-05-2014, 10:11
Τελευταία του χρονιά φέτος, από την επόμενη αναλαμβάνει ο Louie C.K. :maikl:

nothingman
21-05-2014, 12:02
O Colbert καλέ, ποιος Louie?

21-05-2014, 12:13
αστειεύτηκα! (υπάρχουν 3 επεισόδια στην τρίτη σεζόν λουι που πραγματεύονται την διαδοχή του σόου)

babality
21-05-2014, 12:25
ψιλοδιαλυει το νεο brian jonestown massacre οσο τακουω...ωραια

nothingman
21-05-2014, 12:32
α δεν το έπιασα, να με συγχωρείς.

και για να είμαι και λίγο οντόπικ, πάρε μια συνέντευξη Μοτορσάικο!! (http://thequietus.com/articles/15283-motorpsycho-interview)

Shirime
22-05-2014, 08:31
Νέο κομμάτι Godflesh, ωραίο είναι.

http://pitchfork.com/news/55284-godflesh-return-with-new-ep-decline-and-fall-share-ringer/

Phantom Duck
22-05-2014, 10:00
δυνατό ακούγεται, αυτά τα jesuφωνητικά δεν πολυκολλάνε με τη βρώμα αλλά δε βαριέσαι.

casshern
22-05-2014, 11:24
Indie/contemporary/etc μούτρα αυτούς τους ξέρετε; Αξίζει να ψαχτείτε με βιογραφικό μπάντας/τραγουδιάρη και φυσικά να δείτε την εμφάνιση που άλλαξε τις ζωές τους και έκανε και όλους εμάς τους περαστικούς να τους προσέξουμε:

https://www.youtube.com/watch?v=1Ee4bfu_t3c

Τα crossover brutal thrash - early death metal φωνητικούλια καλά μας γαμήσανε. :touched:

Ήλθα, είδα, πίνκαρα.
Εν συνεχεία, κλέβω, διαδίδω, ψάχνομαι.

Ο περφόρμερ παρατάφτα είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε Γιώτη Κιουρτσόγλου και Πέτρο Κόκκαλη(αν και το μάτι που γυαλίζει μαρτυράει μια ροπή προς τις κακές συνήθειες του δεύτερου :lsd:)

Art In Haste
22-05-2014, 11:26
ψιλοδιαλυει το νεο brian jonestown massacre οσο τακουω...ωραια

Βρίσκω το δεύτερο μισό του δίσκου πολύ ανώτερο του πρώτου κατά την διάρκεια του οποίου βαρέθηκα.

casshern
22-05-2014, 12:07
Ο περφόρμερ παρατάφτα είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε Γιώτη Κιουρτσόγλου και Πέτρο Κόκκαλη(αν και το μάτι που γυαλίζει μαρτυράει μια ροπή προς τις κακές συνήθειες του δεύτερου :lsd:)

Προλαβαίνω να κατεβάσω κι άλλο ψηφοδέλτιο?
Russell Crowe/Θάνος Τζήμερος και κάπου εδώ υπόσχομαι να κλείσω το πισί και να βγω μια βόλτα στην παραλία.

Art In Haste
23-05-2014, 12:17
Το καλοκαίρι του 2013 πίσω από τα Ενετικά τείχη της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν οι ζυμώσεις που θα έθεταν τη βάση για τη δημιουργία του σχήματος που έμελλε να αποτελέσει τη μετεξέλιξη των Κόρε.Ύδρο.

Με οδηγό έναν κύκλο ανέκδοτων τραγουδιών του, o Π.Ε.Δημητριάδης μαζί με τους μουσικούς που είχαν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά του τραγουδιού «Η Παλαιότητα» από τον τελευταίο δίσκο των ΚΥ, τον πολυοργανίστα Μάριο Πλασκασοβίτη και τον κιθαρίστα Νίκο Ραράκο, και με τη συνεπικουρία του πολυοργανίστα Ντέλου Πέτρου και της τσελίστριας Χριστίνας Παπαλίτσα, στενών συνεργατών της τελευταίας φάσης του άρτι διαλυθέντος συγκροτήματος, διαμόρφωσαν την καλλιτεχνική ιδέα μέσα από την οποία προέκυψε ο πρώτος δίσκος των Παιδιών της Παλαιότητας, που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο τους album "12 Τραγούδια Από Τις Κατακόμβες" που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

rat_poison
23-05-2014, 13:22
πλασκασοβίτης ραράκος ντέλος παπαλίτσα

μας δουλεύετε ε;

commissar
23-05-2014, 18:09
"Το καλοκαίρι του 2011 με κάλεσε μεσω του Mark Cross ο ίδιος ο Φοίβος στην εταιρεία του για να τα πούμε. Η γνωριμία μαζι του με σόκαρε πραγματικά: ο τύπος έιναι ο νουμερο ενα σε πωλησεις Έλληνας συνθέτης και είναι πιο down to earth,μαζεμένος και ταπεινός απο τα περισσότερα μέλη της Ελληνικής Metal Σκηνής που έχω γνωρίσει.

Μη σου πω Ζήση οτι ένοιωθε και "τύψεις" για τις μουσικές του επιλογές μιας και μου έδειξε το Mp3 player του και θυμάμαι να έχει μέσα ΜΟΝΟ 80's-90's AOR και Classic Metal bands,οπως Megadeth,Judas Priest και τέτοια!

Χαρακτηριστικά θυμάμαι να μου λέει "Καλα ρε Bob,νόμιζες οτι θα καθόμουν να ακούω αυτά που γράφω; Τη δουλειά μου κάνω,ο κόσμος διασκεδάζει και είμαστε όλοι κερδισμένοι και το τι κάνει ο καθένας μόνος του είναι άλλη υπόθεση..."

Αφού με συνεχάρηκε για την πορεία μου και μου είπε οτι καραγουσταρει τις προσωπικές μου δουλειές και το παίξιμό μου, στην συνέχεια,πανω στην κουβέντα είπαμε για χαβαλέ να κάνουμε μαζί ένα κομμάτι για το καινούριο δίσκο των OUTLOUD που του αρέσουν κιολας (!!!)

Πρίν καλα καλα τελειώσουμε τον καφέ,μου πετάει επιτόπου ενα ρεφραίν,πιάνω την κιθάρα και γραφω το riff και μετα απο 10 λεπτά jam το "One More Time" ήταν έτοιμο και είμαστε πολύ περήφανοι που το συμπεριλάβαμε στο δίσκο μας!

Είναι μάλιστα και απο τα κομμάτια που έχουν ξεχωρίσει οι reviewers απο τα μεγαλύτερα Metal websites του κόσμου που έχουν μεχρι στιγμης εκθειάσει την δουλειά μας!
Άντε,και στον επόμενο δίσκο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε Μιχάλη Ρακιντζή και Καρβέλα για guests,έτσι για να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο!"

Μπομπ Κατσιόνις

:touched:

Art In Haste
23-05-2014, 18:11
μπαμ κάνει...

http://www.cdinzane.com/images/P/OUTLOUD-LETS%20GET%20SERIOUS.jpg

Jacknife
24-05-2014, 15:04
Κατι λιγο ακομα απο το επερχομενο αλμπουμ των Mastodon (https://www.youtube.com/watch?v=YKLZIWcfYug&feature=youtu.be&eml=2014May23/1582253/6010951).Ακομα ελπιζομεν.

babality
29-05-2014, 22:42
στρημαρουμε νεον μεηχεμ εδω (http://www.inferno.fi/uutiset/tunteen-jaljilla-lue-mayhemin-haastattelu-ja-kuuntele-uusi-albumi-ennakkoon/)

εντιτ: μολις ειδα το ποστ στο μπλακ μεταλ "αντεργκραουντ".

Reject
30-05-2014, 13:47
73BaYZLzlPM

Τόσα χρόνια φθηνή αντίγραφή των (φθηνότατων) Stone Temple Pilots, για να twra taksideyw se mikra dwmatia, tis anamnisis sou, skoteina palatia.

XAXAXAXAXAXA Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Ra Pariah
31-05-2014, 14:19
Αυτό το συγκρότημα με 1 (ένα) μόλις κομμάτι έχει καταφέρει να διχάσει τους ανά τον κόσμο trve-φες.

8AbajbgxSdU

Ούτε οι Ghost δεν πρέπει να το είχαν καταφέρει αυτό.

Sotos_The_Tequiler
31-05-2014, 14:34
Οι Samsara ανακοινώνουν ότι συνεχίζουν ως τρίο

SBE is a 3-piece now

..and I guess we owe you, our fans, an explanation of the actual situation.

In the last months there have been many discussions with Richard, who by his choice wasn´t playing in SBE since April.
Lots of things happened in the meantime, some of them really sad and totally unexpected.
Things beyond anybodies control that have to be respected as privacy.

Quite unexpected it may appear to some of you that after all this talk Richard and us have decided
to go different ways. The main reasons for this final split are plainly a very different point of view
towards life as a musician in SBE and an inability to further arrange personal ambition and the intentions of the group.

After the efforts of the last months in making the 3-piece work - and not look too shabby at all - we believe it was
the only right decision to go on this way. Hans will switch to play Bass from now on and is doing a great job here.

We wish Richard, who remains to be bassist in Heat, all the best for his further way and thank him for five eventful years
in the band and sharing lots of good memories and experiences. We´re also looking forward to new adventures for the three of us.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152158446881188&id=118507736187&fref=nf

Reject
31-05-2014, 15:14
Αυτό το συγκρότημα με 1 (ένα) μόλις κομμάτι έχει καταφέρει να διχάσει τους ανά τον κόσμο trve-φες.

8AbajbgxSdU

Ούτε οι Ghost δεν πρέπει να το είχαν καταφέρει αυτό.

Χωρίς πλάκα τώρα...Δεν νιώθεις λίγο ντροπή όταν το ακούς αυτό και χτυπιέσαι; Κάτι έστω λίγο, μέσα σου.

Γιατί αν σου αρέσει αυτό το πράγμα, και κράζεις τους Iron Maiden, τους Metallica και τους Megadeth, κάτι δεν πάει καλά.

carheart
31-05-2014, 15:59
έχει ριππαριστεί σε λάθος στροφές, δεν παίζει να είναι έτσι στα αλήθεια

ikonoklast
31-05-2014, 16:05
Ίσως έχει ριππαριστεί... στα μαύρα :!:

phthoggon
31-05-2014, 20:21
γαμάει το κομμάτι, ο Tim Baker των Cirith Ungol όταν πήγαινε Β' δημοτικού φάση.

(χιπστεράδες θα το χουν φτιάξει άνετα ;p)

Kaserinos
31-05-2014, 21:13
https://www.youtube.com/watch?v=VY2ak73S1g8

αλήθεια τώρα;

Jacknife
31-05-2014, 21:33
^ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.ΤΟ ΤΕΛΟς ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

Λεκές
31-05-2014, 21:43
glfnkTwmXW8

Shirime
31-05-2014, 22:04
https://www.youtube.com/watch?v=VY2ak73S1g8

αλήθεια τώρα;

ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΙΛΛΩΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ
ΑΠΩ ΑΓΟΝΙΑ ΥΔΡΟΝΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ
ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΥΤΟ ΣΠΑΘΗ
ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΗ Η ΨΥΧΗ¨¨¨¨¨¨¨
----------------------------------------­-------------------------------
ΚΑΙ¨ΚΕΙ ΤΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,,,ΝΑ ΒΑΣΥΛΕΥΗ
ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,,,,ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΕΙ
ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ,,,ΚΑΙ¨ΣΥ ΝΑ ΤΩΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ
ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!---YOU WANNA BE LIKE HIM,
YOU'LL NEVER BE LIKE HIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------­---------------------------------
DAMN-----------YOUR----SOUL!!!!!
I HOPE YOU LIVE FOREVER!!!!!!!!!!!
DAMN----------YOUR ---------SOUL!!!!
IN HISTORY---ETERNALLY-----TRAITOR!!!!!!
----------------------------------------­-------------------------------------
ΟΙ ΓΕΝΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΗ
ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΗ
----------------------------------------­-----------------------------------
ΚΑΙ¨ΚΕΙ ΤΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,,,ΝΑ ΒΑΣΥΛΕYEI
ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,,,,ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΕΙ
ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ,,,ΚΑΙ¨ΣΥ ΝΑ ΤΩΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ
ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!---YOU WANNA BE LIKE HIM,
YOU'LL NEVER BE LIKE HIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------­---------------------------------
DAMN-----------YOUR----SOUL!!!!!
I HOPE YOU LIVE FOREVER!!!!!!!!!!!
DAMN----------YOUR ---------SOUL!!!!
IN HISTORY---ETERNALLY-----TRAITOR!!!!!!
----------------------------------------­-------------------------------------
EFIALTIS!!!!!!!!!!!!!!---HA HA HA HA........................

Reject
31-05-2014, 22:10
YMpDQq5TF-8

Καμία σοβαρή μουσική, γιατί με τόση βλακεία θα ανατιναχθούμε...

Jacknife
31-05-2014, 22:28
Οι κιθαριστες μου θυμισαν αυτο :

http://www.metal-archives.com/images/5/8/3/583.jpg