View Full Version : Music off topic thread
The Begging Shaman
24-11-2009, 22:41
θειος Bjork λεμε... ολη μερα σημερα.. groove ατελειωτο, ειδαμε και Sabbia χθες τα ξημερωματα
εναλλακτικη πραγματικοτητα
το ποσταρα στο σπεηςροκ...μονο το Wooden με αρεσε,το Spacemen ψιλοαδιαφορο
LokiTricksterGod
24-11-2009, 22:46
ειχε μια ποστπανκίλα ύπουλη το spacemen που μ'άρεσε, σα νακουγα acidάτο κέηβ ορ σμθ. πλάκα πλάκα, έχουν κάνα δίσκο που να τους *ορίζει* αυτοι ξερωγω; έχω ακούσει taking drugs to... και the perfect prescription αλλά δε πέθανα κιόλας.
ειχε μια ποστπανκίλα ύπουλη το spacemen που μ'άρεσε, σα νακουγα acidάτο κέηβ ορ σμθ. πλάκα πλάκα, έχουν κάνα δίσκο που να τους *ορίζει* αυτοι ξερωγω; έχω ακούσει taking drugs to... και the perfect prescription αλλά δε πέθανα κιόλας.
εγω παντως ειμαι εδω...
http://www.discogs.com/image/R-717220-1153105312.jpeg
λογο του...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xg5D-CqDoI8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xg5D-CqDoI8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
απο τις μπαντες που ορισαν το πρεζοροκ
metamelia3
24-11-2009, 23:01
http://farm3.static.flickr.com/2661/4075222139_4212a5771b.jpg
οτιναναι
:?:
Beck - 2009 - Songs of Leonard Cohen
οτι εκανε και με το πρωτο Velvet Underground...μερος μιας σειρας απο tributes
metamelia3
24-11-2009, 23:10
ωχ, δεν ειχα παρει πρεφα τιποτα. για να δουμε τι εκανε και στα δυο λοιπον.
http://frogrunge.podbean.com/wp-content/blogs5/65381/uploads/Suede-Sci-fi-lullabies.jpg
Ματώνει πουστρίλα.
τοτες μαλλον σε ενδιαφερει...
http://1.bp.blogspot.com/_7NTWUhAVQXw/SwwZyZm1GzI/AAAAAAAABtw/McII_TwjdBo/s320/batp.jpeg
στο nodata.tv
phthoggon
25-11-2009, 00:58
David Tibet meets the lovely Sasha Grey and her lovely fiance Ian Cinnamon for lunch. The world ceases… and turns
http://mog.state51.co.uk/tid/d9ce2441869499f224981f29e74d090f3738b01e/ecavfcq/fwjofqive/1223784300054.jpeg http://mog.state51.co.uk/tid/b8af65ca9142baab2392396c7dc4030b4a27875c/ecavfcq/fwjofrmkk/1223784320054.jpeg
After several years of phone calls, emails, films, sounds, songs and dreams, I was very excited to meet Sasha and Ian finally when they came to London this week in connection with promotion for the Stephem Soderbergh film, ‘The Girlfriend Experience’, in which Sasha stars—please see this film! Sasha and Ian are full of love, grace, drive, charisma, beauty and flowering in apocalypse. I am honoured to be their friend. I am also working with them on their musical project Atelecine: www.myspace.com/atelecine (http://www.myspace.com/atelecine)
ρε βλαμμένε, το πιο ενδιαφέρον δε το γραψες:
"Hello all you evil bastards... : ) I'm going to be doing music reviews for a pretty well known publication in the very near future and i would love to review some black metal, ambient black metal, stoner metal drone metal, etc., well anything like that or items that might come from Southern Lord... please send tapes cds dvds and especially vinyl (those who send vinyl get a special treat) to my fan mail: "
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=75488626&blogId=519467778 (http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=75488626&blogId=519467778)
sasha grey reviews spectral lore <3
πσ. ακούει μπούρζουμ και αυτή, ε ρε μάθημα ηθικής που θέλει ο κώλος της!
Amnesiac.
25-11-2009, 01:08
http://frogrunge.podbean.com/wp-content/blogs5/65381/uploads/Suede-Sci-fi-lullabies.jpg
Ματώνει πουστρίλα.
τοτες μαλλον σε ενδιαφερει...
http://1.bp.blogspot.com/_7NTWUhAVQXw/SwwZyZm1GzI/AAAAAAAABtw/McII_TwjdBo/s320/batp.jpeg
στο nodata.tv
:thumbsup:
KoiliaSamprela
25-11-2009, 12:45
όπως όταν βγήκαν οι Audioslave ένα πράγμα ... μέχρι να βγει ο δίσκος μεγάλο hype και στο αποτέλεσμα @@
οεοεαοαεοοαεοαοεοαοεοαοεοαοεοαοεοοοοΤΙ?!?!?!?
εντάξει αν εσύ ενθουσιάστηκες πάσο , εμένα μου φάνηκε αδιάφορο , πόσο μάλλον όταν άκουσα το πρώτο χιτάκι και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί διασκευάζουν pantera
Cochise --> I 'm broken
δεκτό και γούστα και τα σχετικά ποφανώς
αλλά το μόνο που σου έμεινε ορέ θείο είναι το αλλά παντέρα ριφ που ούτως η άλλως το έχουνε παίξει μυριάδες μπάντες και όχι απλά δεν λες αντιγραφή αλλά γουστάρεις κ όλα? (όχι εσύ ξέρεις τώρα)
και αδιάφορο κ ολα? γούστα θα μου πεις πάλι ναιναιναι
ειμαι ο μόνος που θεωρεί ΔΙΣΚΑΡΑ με τα όλα της το πρώτο audioslave δλδ?
αμ αη αλόουν άουτ χίαρ?
KoiliaSamprela
25-11-2009, 12:56
αλλά το μόνο που σου έμεινε ορέ θείο είναι το αλλά παντέρα ριφ που ούτως η άλλως το έχουνε παίξει μυριάδες μπάντες και όχι απλά δεν λες αντιγραφή αλλά γουστάρεις κ όλα? (όχι εσύ ξέρεις τώρα)
αμ αη αλόουν άουτ χίαρ?
θα μιλήσω όσο πιο ειλικρινά μπορώ μπορεί να είναι δισκάρα , αλλά δεν μου έκανε αυτό το τσακ για το μέγεθος της μπάντας που περίμενα να βγει. Κοινώς μετά το πρώτο άκουσμα μου έμεινε μια προκατάληψη , που όντως αν την ξεπεράσω ίσως εκτιμήσω πραγματικά τον δίσκο :)
:pink::teddy:
Tonosalata
25-11-2009, 12:58
αμ αη αλόουν άουτ χίαρ?
θα μιλήσω όσο πιο ειλικρινά μπορώ μπορεί να είναι δισκάρα , αλλά δεν μου έκανε αυτό το τσακ για το μέγεθος της μπάντας που περίμενα να βγει. Κοινώς μετά το πρώτο άκουσμα μου έμεινε μια προκατάληψη , που όντως αν την ξεπεράσω ίσως εκτιμήσω πραγματικά τον δίσκο :)
mousikh gia na xtipas to podi sou h thn kefala sou se kapxio magazi einai
χαχαχαχαχα
η ειλικρίνεια σου με τούμπαρε και δεν μπορώ να σου πω τπτ
ξεπέρασε τα κολλήματα κ απόλαυσε δισκάρα
είναι κρίμα δλδ για σένα δλδ8)
εντιτ: άλλος απο πάνω
KoiliaSamprela
25-11-2009, 13:02
αμ αη αλόουν άουτ χίαρ?
mousikh gia na xtipas to podi sou h thn kefala sou se kapxio magazi einai
εγώ φίλε δεν είμαι έτσι , με ξέρεις.
Βάζω ένα καλό 18ρι malt ανάβω ένα Αβάνας , κάθομαι στον δερμάτινο καναπέ , πετάω 2 πεντακοσάρικα στο πλατό (να ανέβει η αξία του δίσκου) και μετά τον ακούω, αν αντέξει στο πικ ο δίσκος μέχρι να τελειώσω το πούρο έχει καλώς , αλλιώς στέλνω το δουλικό και βάζει κάτι πχιο φτασμένο* να στανιάρω.
*λινιρντ σκινιρντ, έ εσι-ντι σι , σκορπγιονς , αρον μέντεν
funishment
25-11-2009, 15:24
Όχι. :maikl:
Φάνισμεντ παίζει να σου αρέσουν ταπάνταόλα;
ακούμε τα πάντα κυριέ μου
κιε γουστάρομε
που κωλύεστε εσείς?
ΜΠΡΆΒΟ φανισμεντ
Φάνισμεντ παίζει να σου αρέσουν ταπάνταόλα;
Πίστεψε με, δεν ξέρεις ΑΥΤΟΝ που του αρέσουν ΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑ.
Επίσης, εύχεσαι να μην τον γνωρίσεις.
funishment
25-11-2009, 19:47
Έτσι είμαι εγώ, γλάστρα, μ' αρέσουν όλα.
Comte de Saint-Germain
25-11-2009, 21:44
Βάζω ένα καλό 18ρι malt ανάβω ένα Αβάνας , κάθομαι στον δερμάτινο καναπέ , πετάω 2 πεντακοσάρικα στο πλατό (να ανέβει η αξία του δίσκου) και μετά τον ακούω, αν αντέξει στο πικ ο δίσκος μέχρι να τελειώσω το πούρο έχει καλώς , αλλιώς στέλνω το δουλικό και βάζει κάτι πχιο φτασμένο* να στανιάρω.
Σε είδα στο ροκ καφέ ζωγράφου χθες.
Witchkiller
26-11-2009, 02:08
Demon - Remembrance Day
Παιδιά το κομμάτι απλά σκοτώνει με τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μελωδίες του..............
Ford Prefect
26-11-2009, 02:12
Καρκίνο στο στομάχι ο Dio λέει. Ακυρωμένη η περιοδεία. Τον εντόπισαν νωρίς, μπορούν να μας πουν οι γιατροί τι πιθανότητες παίζουν;
GuardianOfIvorytower
26-11-2009, 12:53
Καρκίνο στο στομάχι ο Dio λέει. Ακυρωμένη η περιοδεία. Τον εντόπισαν νωρίς, μπορούν να μας πουν οι γιατροί τι πιθανότητες παίζουν;
Ερχόμουν να το γράψω...κρίμα ρε γμτ, ελπίζω να μπορέσει να το ξεπεράσει :|:-(
jack the ripper
26-11-2009, 14:04
:|
Kingdom Gone
26-11-2009, 14:59
όχι ρε γαμώτο! και είναι τόσο νέος :(
12 stars circle your brow
26-11-2009, 15:01
...Lastly we would like to welcome Daniel O'Sullivan into the pack. We all know that God exists as three persons, but now is the dawn of the triangular pyramid.
ULVER, the stray dogs of Athens, November 26 2009.
Και περισσότερα εδώ (http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=34726270&blogId=519996584)
LokiTricksterGod
26-11-2009, 15:05
πω. συνεργασία με sunn. 60s covers. οσάλλιβαν κανονικό μέλος. πεθαίνω με ένα μεγάλο χαμόγελο.
carheart
26-11-2009, 15:19
=[
Amnesiac.
26-11-2009, 16:32
http://www.roughtrade.com/site/product_images/318517L.jpg
Αυτό το πήρατε χαμπάρι; Σινγκλάκι είναι, 2,5 λίρες από το σάιτ της μπάντας. Το άλμπουμ βγαίνει τον Απρίλη γαμώτο.
KoiliaSamprela
26-11-2009, 17:13
Σε είδα στο ροκ καφέ ζωγράφου χθες.
18:30-19:37 ?
Υπάρχει ακόμη αυτό; :touched:
@stam: τι είναι το "music of islam" στο sig σου;
stam and the witches
26-11-2009, 18:20
Είναι αυτή (http://www.welove-music.net/2009/03/music-of-islam-vol-1-15-box-set.html) η υπερσυλλογάρα. Highlights το vol 13 με τα πακιστανικά (αυτό που είδες στο σιγκ), το vol 4, το vol 12 (ιρανικό σαντούρι :pink:), το vol 11 (γιατί το ούτι είναι το καλύτερο όργανο στον κόσμοντα) και το vol 10 αν έχεις όρεξη για κάψιμο, που ναι ηχογράφηση ολόκληρης λειτουργίας σε τζαμί στο Σισλί της Ιστανμπούλ. Γενικά είναι τούμπανες ηχογραφήσεις όλες, και εξαιρετικά ομοιόμορφες. Κάθε δίσκος που μου άρεσε με έβαλε σε ένα ωραίο περαταίρω ψάξιμο.
Αν βαριέσαι να τα κατεβάζεις μπορώ να στα γράψω σε ένα DVD, κάπου, κάποτε, όταν.
Είναι αυτή (http://www.welove-music.net/2009/03/music-of-islam-vol-1-15-box-set.html) η υπερσυλλογάρα. Highlights το vol 13 με τα πακιστανικά (αυτό που είδες στο σιγκ), το vol 4, το vol 12 (ιρανικό σαντούρι :pink:), το vol 11 (γιατί το ούτι είναι το καλύτερο όργανο στον κόσμοντα) και το vol 10 αν έχεις όρεξη για κάψιμο, που ναι ηχογράφηση ολόκληρης λειτουργίας σε τζαμί στο Σισλί της Ιστανμπούλ. Γενικά είναι τούμπανες ηχογραφήσεις όλες, και εξαιρετικά ομοιόμορφες. Κάθε δίσκος που μου άρεσε με έβαλε σε ένα ωραίο περαταίρω ψάξιμο.
Αν βαριέσαι να τα κατεβάζεις μπορώ να στα γράψω σε ένα DVD, κάπου, κάποτε, όταν.
Πωπω και είναι και πανέμορφο. Θα το ζητήσω απ' τον Αη Γαμήσου. Εναλλακτικά θα το κατεβάσω και βλέπουμε. Thank you. Σου αρέσουν και τα nasheed;
Έδιτ:
Άκου κι αυτή την ομορφιά (εμένα μ' αρέσει τέλος πάντων)
vFMiLnXEb0M
Keeper Of The Seventh Son
26-11-2009, 19:00
to kainourio necrophobic einai poli kalo
irreligious
26-11-2009, 21:29
θερίος κωλοτούμπας αλλά τι δίσκαρος είναι το blah blasphemy από active member?
δεν μου φάνηκε τόσο καταθλιψάρα όσο τα άλλα.
λάθος? να δώσω ευκαιρία και σε κανένα ακόμα? φοβερές παραγωγές έχει τούτο.
στον καιρό του αλλόκοτου τώρα
funishment
26-11-2009, 21:40
Πήγε στρατό κι ο Ντενιζ και δεν είναι εδώ να σε φτιάξει και να σου κάνει κερκίδα.
Μόνο από τον τόπο της φυγής και το λάιβ εδώ, αλλά αυτά θα τα ξέρεις ήδη.
ααα τώρα κατάλαβα τι εννοείς. εμ, το "σόλο" του .στη χάση και στη φέξη
irreligious
26-11-2009, 21:42
ούτε καν. αντί άκτιβ μέμπερ δηλώναμε.
γιατί έτσι.
Agoraphobic_S.I.
26-11-2009, 21:57
θερίος κωλοτούμπας αλλά τι δίσκαρος είναι το blah blasphemy από active member?
δεν μου φάνηκε τόσο καταθλιψάρα όσο τα άλλα.
λάθος? να δώσω ευκαιρία και σε κανένα ακόμα? φοβερές παραγωγές έχει τούτο.
Mέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες.
Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου.
Μύθοι του Βάλτου.
Entrancemperium
26-11-2009, 21:58
http://themagicrobot.files.wordpress.com/2008/10/hellsongs.jpg
Eγώ αυτό ΔΕΝ το είχα ξανακούσει και οφείλω να ομολογήσω ότι θρυμάτισε την παιδική και συνάμα ευαίστητη ψυχούλα μου! Είμαι ευάλωτος!:oops:
Ra Pariah
26-11-2009, 21:59
Googlare τον τίτλο και εσύ μωρέ ΑΤΣΑΛΙΝΕ!
Με έβαλες στη θέση μου! :pink:
metamelia3
26-11-2009, 22:33
diamanda galas - we pledge solidarity with the anarchist movement in greece (http://diamandagalas.com/greece.htm)
stam and the witches
26-11-2009, 22:34
vFMiLnXEb0M
Ωραία είναι αλλά δεν τα σπάω κιόλας. Προσωπικό κόλλημα είναι τα Adhan/Azzan κλπ.
EAvlimEYEpQ
Όπου στέκομαι και ακούγεται τέτοιο (μη φανταστείς τπτ Ντουμπάι, και στην Ξάνθη βολεύομαι) σκαλώνω, πατάω reset κανονικά, ανατριχιάζω. Είναι λίγο χαζοτουριστική αντιμετώπιση, δεν ξέρω, ίσως αν το άκουγα 5 φορές τη μέρα κι εγώ να με ενοχλούσε.
Επίσης:
wVMpcL590x4
Το Πακιστάν και ο ινδοϊσλαμικός πολιτισμός κρύβει τρελά πράγματα, αυτά τα ανακάλυψα πρόσφατα και τα χω δει όλα.
Μπα, για ινδο-οτιδήποτε δεν ενδιαφέρομαι. Σε ένα μέρος μου σηκώνεται η τρίχα με το adhan: στην Ιερουσαλήμ, ειδικά ξημερώματα με το που έχεις έρθει από το αεροδρόμιο κι έχεις κάνει νυσταγμένος το check-in σου να ακούς το adhan για το fajr, να ανοίγεις το παράθυρο και να διαπιστώνεις ότι σου έχουν δώσει δωμάτιο που βλέπει το al-haram ash-sharif :touched: Αυτό είναι το καλύτερο adhan του κόσμου, κι ας είναι taped.
On topic (στο off-topic thread) πες και κανένα άλλο να ακούσω σαν αυτό πριν. Για εμβατήρια κινημάτων μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι;
stam and the witches
26-11-2009, 23:43
Είμαι ανοιχτός σε όλα. Σαν το προηγούμενο εννοείς το adhan ή δίσκους;
Προσωπικές σκέψεις πάντα (και πάντα ον-τόπικ), το dome of rock τζαμί μπορεί να προκαλεί δέος, όμως πάντα θα φέρει τη στάμπα του κατακτητή, αυτού που ζήλεψε, βούτηξε, στρογγυλοκάθησε κλπ, και ας υπάρχει πόσους αιώνες. Δεν αλλάζει κάτι αυτό για τους Παλαιστίνιους φυσικά, απλά. Και φυσικά αυτό το κάνει 10 φορές πιο ανατριχιαστικό ιστορικά.
Bauhaus - 2009 - ...And Remains
http://www.slicingupeyeballs.com/wp-content/uploads/2009/07/bauhaus_bonusdisc.jpg
Tracklist:
01. Bela Lugosi’s Dead (Tomb Raider Mix)
02. Terror Couple Kill Colonel (Spaceward Studio 24 April 1980)
03. Double Dare (Southern Studio Mix #1 29 August 1980)
04. A God In An Alcove (University Of London Union 31 October 1980)
05. Poison Pen (University Of London Union 31 October 1980)
06. Hollow Hills (University Of London Union 31 October 1980)
07. Poem (Space Place, Chicago 9 September 1980)
freak brother
27-11-2009, 03:20
akousa to monolith apo tous le fin du monde pou proteine kapoios apo to forum ... terastia post rokila!
Είμαι ανοιχτός σε όλα. Σαν το προηγούμενο εννοείς το adhan ή δίσκους;
Σαν το music of islam. Δεν ξέρω τι παραπλήσιο μπορεί να υπάρχει.
Ως προς το άλλο, δεν μπορώ να τους δω ως κατακτητές αυτή τη στιγμή κι ας υπήρξαν τέτοιοι (όχι, έχω ξεφύγει από τη φάση "καημένοι Παλαιστίνιοι" εδώ και χρόνια -δεν εννοώ αυτό). Το πιο ανατριχιαστικό απ' όλα είναι ότι την ώρα που αρχίζει ο μουεζίνης, συνειδητοποιείς ότι το κάλεσμά του έχει περισσότερα πολιτικά παρά θρησκευτικά connotations. Και το ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό -να σταματήσει το μουεζίνη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- το κάνει ακόμη πιο φρικαλέο. Είναι το soundtrack της πολιτικά φορτισμένης ατμόσφαιρας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, τώρα ξύπνησα. Anyway, το μαλακίσαμε :ρ
Ford Prefect
27-11-2009, 18:34
Λοιπόν, είχα ένα διάλογο σήμερα με κάποιον ψιλο-άσχετο που υποστήριζε ότι οι Bolt Thrower είναι στρατόκαυλοι φασίστες και του είπα για ένα περιστατικό που είχε γίνει μανούρα με φασίστες στην Αμερική την οποία είχα διαβάσει κάπου. Ε, μιας και βρήκα το ορίτζιναλ κείμενο, είπα να το κάνω και ένα πέιστ εδώ, έχει την πλάκα του πώς τα λέει ο Καρλ...
Το πρώτο είναι από ένα μπλογκ ενός οπαδού που κάνει μια αναφορά μεταξύ άλλων στην ιστορία. Το κείμενο το πέτυχε ο Καρλ τυχαία και σχολίασε και του ζητήθηκε μια πιο λεπτομερής περιγραφή...
I was lucky enough to see them once, in 1991, at a dive in a bad part of a bad city (Pennsauken, NJ.) This particular dive was a haunt of the local skinhead gangs, who apparently made trouble at every show. They were doing their stupid fucking zeig-heil arm wave through the band's set and picking fights with surly metalheads who really just wanted to thrash and headbang and enjoy Bolt Thrower. About a half hour into the set, a circle pit opened up, but it wasn't for moshing. The skins were brutally beating and kicking a guy who was lying on the floor in the fetal position, trying to protect himself from the boots. A tall, skinny skinhead ran off to the back of the club, and when he came back, he had a baseball bat, which he used to pound this poor guy's head into mush. The PA was unplugged. The band kept playing, but the crowd erupted into a proper riot. Bolt Thrower's singer, Karl, jumped into the crowd to pound on skinheads, god bless him.
Heres my account of the NJ Riot...It is a memorable point in the history of BoltThrower...
We where told before to expect some shit at this venue, we where greeted by a somewhat jumpy female promoter, Nazi skinheads had recently been walking into gigs and trashing the place and causing brawls, rumour had it tonight was to be no different.
We met with the guys from Immolation , top blokes...off their tits on PCP, the load in was amusing...I'd had a bit of crystal meth that night which may have added to the overall weirdness of the night. Robert Muller our German freind from Century Media Records was also there, he kindly gave us the loan of his pet slugger(baseball bat), which we removed from the trunk (boot) of his car and surrepticiously hid behind the stage.
I remember throughout the support bands these nazi pricks had started to do that stupid arm streching routine a lot...I got on stage and told them to stop..(no suprise they didn't...but they'd had a warning....)
When we went on stage I was furious, I remember some small black dude, well into the band and metal who was petrified by these animals, I think I warned them a couple of times...but the only thing these idiots would react to was direct confrontation.
I launced myself off the stage aiming myself at this one gangly twat whom had annoyed me particularly, and between me and the sound engineer from the venue we had them cornered, I looked out the corner of my eye to see this huge Neaderthal coming right at me, with adolf hitler tattoed on his chest, at this point our Tour Manager intervened with the German slugger!
I saw the nazi monster collapse to the fllor with blood pissing out of his head, the backswing to the bat almost killed one of the skinhead kids whom must have been about 12.
The place descended into chaos, the security guards where related to the skinheads, it could have got bad...We loaded our gear out superquick thanks to a more together immolation! and high tailed it out of there.
As we left, Baz remembered we left the baseball bat in the venue, he went back in to retreive it just as the skinheads returned to the venue for vengeance...I have never seen a man move so quick through a melee of flailing limbs!
We drove off and we then thought that we where being followed by carloads of nazis after our blood, so we pulled over to confront them, yelling as we approached the stopped vechiles, until we realised it was some fans just making sure we got away ok....
A great yarn, to tell the grandchildren..(!?!)
οι monster magnet υπεγραψαν στην napalm:-|
Ra Pariah
27-11-2009, 22:45
Στην Last Episode υπέγραψαν.
Brazen_Bull
28-11-2009, 12:35
Καλημερα :headbang:
3WMOskeuKIM
Agoraphobic_S.I.
29-11-2009, 01:22
Πανέμορφη sludge/post hardcore εκπομπή τώρα στον 98φμ (http://www.radio98fm.org/index/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=70&lang=el).
http://farm3.static.flickr.com/2804/4075661354_5cd61f3282.jpg
Mondo drag - Holy spirit
Βιντατζ ροκ με χαρακτηριστικες μπλουζιες και σπεις ψυχεδελια. Ριχνουν και κανα αμπιεντ που και που. Κατι περιεργο αλλα πανεμορφο συναμα.
http://www.myspace.com/holyrocks
http://2.bp.blogspot.com/_SShcGkl6jEc/Sw5aPMt97cI/AAAAAAAAEPI/KZJZYAFJqlU/s320/789789.jpg
με δυο ρημυξες σε δυο ασματα απο το φετεινο Β
antimusic
29-11-2009, 15:54
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e5/TheArmada(jeff_martin_band)_-_albumcover.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=RQwDG8szhrg
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Armada_(band)
απαρατήρητο πέρασε αυτό;
Snorkmaiden
30-11-2009, 02:28
http://www.aural-innovations.com/issues/issue6/datura01.jpg
:headbang:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:headbang:
Snorkmaiden
30-11-2009, 02:39
?
http://www.psychedelic-music.net/pmdb/db3/db_band.php4?id=8
και γενικα εδω ειμεθα...για τα αλλα
Snorkmaiden
30-11-2009, 02:53
αν και τα εχουμε λιωσει εδω και καιρο τα προηγουμενα ευχαριστω :P
ποσο σατανουλιδες...ποσο ΠΑΟΚς πια γαμω την μπαναιαμ??
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RGdHP6BIisA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RGdHP6BIisA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
The Brian Jonestown Massacre - 2010 - Who Killed Sgt Pepper
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/38650119/Hellfest+2010+hf.jpg
Re ti Godflesh leei re????
το crowbar ασπουμε ειναι λογικο.
antimusic
30-11-2009, 21:00
δε διέλυσαν ποτέ οι crowbar.
Phantom Duck
30-11-2009, 21:11
asdfasdfasdfsadfasdfsadfasdfsaddasfsadfsdafsadfsadfsdafasdfasdf ti godlfesh pvrvthika tvra
Apo8imeno.Makari na to travixei genika bas kai...
Entrancemperium
30-11-2009, 22:57
Ρεεεεεεεε μην υποτιμήσετε με καμία παναγία τέτοια πράγματα!Θενξ σε αυτόν που το πρότεινε
Horseback - The Invisible Mountain
http://www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2009/11/horseback_cover.jpg
Τι σοκ και δέος ήταν αυτό;;;:pink:
funishment
30-11-2009, 23:20
http://www.churchofra.com/gallery/kortrijk.jpg
Πάμε μωρή Αμενρα.
Ποστεντζινίρινγκ.
funishment
30-11-2009, 23:40
Δώρο για τα αυτιά σου.
Οι Αμενρα είναι κολασμένοι σλαντζιάρηδες, χαρκορίλες και τέτοια. Τώρα αν ρωτάς σκέτα για το ep:
Afterlife is an EP, in which, Amenra, are experimenting with acoustic guitars, clean voices and ambient sounds.
Καμία σχέση με ό,τι κάνουν συνήθως δηλαδή.
Αν θες να ακούσεις κατιτίς, να δεις τι είναι αυτό το πράμα, βρίσκεις Mass IIII, ή αν βαριέσαι ακούς ότι έχει εδώ (http://www.last.fm/music/Amenra/Mass+IIII).
Ή γελάς μαζί μου, αν τους ήξερες ήδη και παρεξήγησα.
(Τα καθαρά φωνητικά του κορίτσια, γουτ.)
antimusic
01-12-2009, 00:11
mass III θα εννοούσες, αυτό είναι το απαραίτητο.
funishment
01-12-2009, 00:23
Είναι θέμα ποσότητας, 2 μάιντ μπλόουιν κομμάτια εναντίον 4 αςπούμε.
και γω προτιμώ το ΙΙΙ αλλά αυτό δεν είναι για την ώρα
ακουστικές κιθάρες οι αμενρά?!?
λινκ έχομεν?
θα το εκτιμούσαμε δεόντως
funishment
01-12-2009, 02:37
!!!
Τα πιμί σου.
Ruthless
01-12-2009, 13:45
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/68/l_49fbb1001e414e78ace39d1999515cee.jpg
http://i49.tinypic.com/102sfx1.jpg
Ισοπεδώσεις αμφότερα. :headbang:
Ra Pariah
01-12-2009, 15:58
"Hawks of War" λέμε!
Agoraphobic_S.I.
01-12-2009, 16:49
http://rosekemp.info/images/covers/unholy%20majesty%20cover.jpg
Rose Kemp (http://www.myspace.com/rosekemp) - Unholy Majesty
Υπέροχο δισκίο "ντουμ-φολκ", καταπληκτικά φωνητικά, ακούστε όλοι!
01-12-2009, 16:49
Μην λέτε δισκίο γαμώ το σπιτάκι σας!
edit: χαχαχαχ, τα νεύρα με το φυστικοβούτυρο βγήκαν κι εδώ.
Agoraphobic_S.I.
01-12-2009, 16:53
Σταδιάλα, έχω ακόμα ροκιν επιδράσεις στο λεξιλόγιό μου.
Ακούστε πάντως!
phthoggon
02-12-2009, 00:28
λοιπόνε, πόσο γαμάει ο ραψωδός φιλόλογος? υπάρχει τίποτε ανάλογο και το ίδιο καλό στη φάση? μη πείτε λόγος απειλή άκουγα λίγο και είναι εντελώς μάπα ο στίχος. εμένανε πχ οι ράζασταρ μου αρέσουν, σημειωτέον.
για όποιον θέλει να ακούσει, δω. (http://www.youtube.com/watch?v=pDfNI4cuIK0)
ikonoklast
02-12-2009, 00:35
Σοβαρέψου. (http://www.youtube.com/watch?v=nTm1EsduHUg)
phthoggon
02-12-2009, 00:40
πφφφ, δε μου αρέσουν ούτε οι μουσικές ούτε το ραπ του χοντρού, εντάξει οι στίχοι αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Το λέω επειδή άκουσα τονε ραψωδό και σα να είχα την εντύπωση ότι δεν έχω ακούσει τόσο καλό συνδυασμό μέχρι τώρα, εκτός από ράζασταρ βέβαια.
funishment
02-12-2009, 00:57
Σόλα Ραζασταρρέων (http://www.youtube.com/watch?v=cDUNCfDVzBw), Ως Αιδώ (http://www.youtube.com/watch?v=NcuMj_st-5s), Ψυχόδραμα (http://www.youtube.com/watch?v=D04leMBkpY8) (τα παλιά τα τρου λέει), πάμε μωρή Ηλιουπολάρα κλπ. Δοκιμάζεις και μια Dogmother*, είναι σινάφι όλοι αυτοί. Για νέο αίμα δεν έχω ιδέα, και επίσης δεν ξέρω και κανένα πιο γκέη χιπ χοπσ.
*ινβ4 Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ.
ikonoklast
02-12-2009, 01:02
Ε, κοίτα καταρχήν οι στίχοι σε δίσκους όπως ο αλλόκοτος φόβος είναι με τέραστια διαφορά ό,τι πιο σοβαρό θα βρείς στο ελληνικό χιπχοπ, δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο. Oι παραγωγές είναι όντως απο μέτριες εως σκατά αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, πολλά βράδια ακόμα και τώρα τυχαίνει να χώνω δισκογραφία member και τα προσωπικά του χοντρού και να τα αφήνω να παίζουν.
Οι ραζασταρρ ήταν καλά παιδιά και τους ακούγαμε μικροί, οι στίχοι τους είναι τελείως σκατά απλά σε σύγκριση με διάφορους ΖΝ της περιόδου ήταν σαφώς σοβαρότεροι. Αντίστοιχο σε παραγωγές και στίχο θα βρείς στους ffc και λιγότερο στις αντίξοες παραγωγές.
Οι ραψωδοί φιλόλογοι κλπ στη φάση προσωπικά δε μου λένε τίποτα, αν άκουσες λόγος απειλή δοκίμασε και ladose.
phthoggon
02-12-2009, 01:12
λοιπόν κοίτα τώρα πως γίνεται, έπεσες αμέσως μετά από υπερπόστ της φάνισμεντ και εκτίθεσαι. Ως αιδώ υπεργάμησαν και ντογκμάδερ πολύ πολύ καλή, πινκ φάνισμεντ! Σκατά οι στίχοι Ράζασταρ? Ρε, γαμώ τον υλισμό σου ρε. Και εφεφσι είχα ακούσει μικρός βέβαια, αλλά τέλοςπάντων ο ραψωδός έχει μεγάλη καθαρότητα στο λόγο του πράγμα που δεν έχει ο χοντρός και μου τη σπάει γιατί δεν τον καταλαβαίνω, άσε που ο ραψωδός υπεργαμάει στις υψηλές ταχύτητες (επίσης duh, ευτυχώς ραπάρει και σε υψηλές ταχύτητες.)
ikonoklast
02-12-2009, 01:16
Σκεφτόμουν και γέλαγα μόνος μου "να δω τον φθόγγο να γουστάρει με dogmother και τίποτ' άλλο".
Ευτυχώς που τρολλάρεις τελικά!
(!!!...)
edit: για υψηλές ταχύτητες ακου αυτόν: http://www.myspace.com/anser111
άκου και flowjob, σε φοβήθηκε το μάτι μου τώρα.
phthoggon
02-12-2009, 01:20
σιγά μη κολλούσα με dogmother, εδώ τον τελευταίο καιρό λιώνω αυτόν τον τύπο (http://www.youtube.com/watch?v=Ke-THo22k_c).
Όχι αυτόν τον τύπο εδώ κάτω, να μη ντρεπόμαστε!
Ke-THo22k_c
funishment
02-12-2009, 01:21
Οι Ράζασταρρ χύνουν τον χονδρό και ινσεστάρουν το γυναικάκι του, ναι, στίχος που συγκινεί εφήβους, αλλά αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σου πάντα να πούμε.
Για υψηλές ταχύτητες λέω Flowjob, το πρώτο υπερέπος, το δεύτερο το θυμάμαι αμυδρά, μη σε πάρω στον λαιμό μου. Το βρίσκεις τσάμπα στα ίντερνετσ, δεν είχαν κυκλοφορήσει. Εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=-SF04tl62bw) προσκυνάμε. Συναίσθημα δεν θα το έλεγα ότι έχουν, φλόου και σκιλλζ όμως.
Αντι-ΝΟΣΠΟΝΣΟΡΣ (ΛΟΛ) είμαστε.
εδιτ: Όου.
phthoggon
02-12-2009, 01:33
Ντάξει οι φλόουτζαμπ δε μ' άρεσαν και τόσο, λίγο υπερβολικά σελφ-κόνσιουσλι χιπ χοπ και κοιτάξτε μας τι γαμάτα που ραπάρουμε και φλωριά στο κάτω κάτω (ωραία τα γρήγορα βέβαια) αλλά δε πειράζει, σας ευχαριστώ μποθ, μάζεψα ΦΟΛΣ για πολύ καιρό :pink: πάω να κατεβάσω κάνα οδυσσέα/ως αιδώ!
Phantom Duck
02-12-2009, 02:08
άσε το ελληνικό ραπ όσο είναι καιρός (http://www.youtube.com/watch?v=7r0KpWMNxnM).
phthoggon
02-12-2009, 02:30
άσε το ελληνικό ραπ όσο είναι καιρός (http://www.youtube.com/watch?v=7r0KpWMNxnM).
μπουαχαχα, τους έχω δει λάιβ μικρέ, όπως και public enemy, sage francis, διάφορους άλλους που δε θυμάμαι και ελληνικές συναυλίες. Γιεγιε, παρέες της εποχής. Από αμερικανάκια πέρα από τους γνωστούς νίγκαζ ωραίοι εξπεριμένταλ είναι αυτοί δω:
http://www.youtube.com/watch?v=s6BEpiEC7nU
http://www.youtube.com/watch?v=dNJFq6VjHJI
funishment
02-12-2009, 02:34
ymBn5kLln2c
phthoggon
02-12-2009, 02:47
χαχαχ, ωραία θα πω και τους αγαπημένους μου νίγκαζ τότε:
http://www.youtube.com/watch?v=5gWD4g63RNI
http://www.youtube.com/watch?v=XE7osJ5Xj98
http://www.youtube.com/watch?v=CRHyBwNtkLA&feature=related
φάνισμεντ κάνε παιχνίδι εσύ, εμένα ο ρα παρία δε θα μου μιλάει πια άμα συνεχίσω :D
02-12-2009, 03:01
μπες μσν.
funishment
02-12-2009, 03:26
http://www.youtube.com/watch?v=dPT5qyTFS-8
http://www.youtube.com/watch?v=vYJCT8EqbtU
http://www.youtube.com/watch?v=46GFfsKGw0k και http://www.youtube.com/watch?v=26-oTgLdb3U
http://www.youtube.com/watch?v=sx1VE-R_FKE
http://www.youtube.com/watch?v=U76Nde6rMTw
http://www.youtube.com/watch?v=LxQMBMa_bxM
Βουλώνω, k.
phthoggon
02-12-2009, 17:29
http://www.vbs.tv/watch/music-world/heavy-metal-gangs-of-wadeye-1-of-2
http://www.vbs.tv/watch/music-world/heavy-metal-gangs-of-wadeye-2-of-2
Καινούργιο πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ από τους τύπους που έφτιαξαν αυτό με τους γκόργκοροθ (και λιγότερο φτιαχτό, εννοείται). Ο τίτλος είναι λίγο misleading, αλλά γενικότερα έχει να κάνει με το πως οι αβοργίνες σε μια περιοχή της Αυστραλίας έχουν βάλει στοιχεία της χέβι μέταλ "κουλτούρας" στη δικιά τους.
nikolasfluxus
02-12-2009, 18:23
εγώ τελευταία ακούω: http://www.youtube.com/watch?v=BiLrxxRBHT4
και http://www.youtube.com/watch?v=3KBbljWWh94
metamelia3
03-12-2009, 01:46
εγω φιλαρακι σ'αυτη την εξωτικη κωμοπολη της ελβετιας που βρισκομαι αυτη την στιγμη ειδα προχθες τον marc ribot (γνωστος κιθαριαρης του tom waits, του john zorn, του costello και αλλων) μαζι με τους lucien dubuis trio και το καταχαρηκα.
εσυ φιλαρακιφλουξους θα κανεις τα εξης:
θα ακουσεις αυτο
aj1QCnghlDA
και θα κατεβασεις:
1) το αλμπουμακι που βγαλαν μαζι
2) το soundtracks II του ribot
και τωρα που γυριζει και αυτο:
http://1.bp.blogspot.com/_7Kc1lgOMZmw/SwfmATISLGI/AAAAAAAABJQ/RvxJkIkhQJI/s320/Masada+Recital.jpg
μέχρι τότε, υπάρχουν και (μάλλον) πολύ πιο ενδιαφέροντες black metal δίσκοι που βγαίνουν αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις δικές μας γειτονιές:
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/acrimonious.jpg
μεγαλο εργο αυτο απ' τις δικες μας γειτονιες τελικως. ισως πιασει και τη πρωτη θεση στα ελληνικα, μαζι με το μποχεμιαν βεβαιως. στα κουπλε του Dissolving Spirals πεφτει και ραπινγκ κανονικο.
Ra Pariah
03-12-2009, 17:31
http://2.bp.blogspot.com/_cWto2BMnLf0/SZiUpNcH1_I/AAAAAAAAAfI/EwS6i-um-QY/s320/232323232.jpg
Όσοι γουστάρουν HEAVY METAL κι όχι Isis, Low Bap, Last Drive, Negura Bunget, Happy Hardcore και Machine Head, να τσεκάρουν αμερικάνικο ατσάλι.
antimusic
03-12-2009, 17:47
παρατράγουδδα μέταλ;
regularpaul
03-12-2009, 17:47
:moutza: (στον ρα παραια επειδη συμπεριελαβε τους λαστ ντραϊβ στο ποστ του)
Ra Pariah
03-12-2009, 17:56
Καλά, αν ακούσεις Waxwing, το παίρνω πίσω. Αλλά επειδή δε σε κόβω, το αφήνω ως έχει. :dfinger:
Ra Pariah
03-12-2009, 18:03
φάνισμεντ κάνε παιχνίδι εσύ, εμένα ο ρα παρία δε θα μου μιλάει πια άμα συνεχίσω :D
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA! :pink::pink::pink:
Λοιπόν, σχετικά με το άλλο θέμα όλα βαίνουν καλώς. Μάλλον δε θα μπούνε όμως τα κανονικά λογότυπα... Εκτός κι αν αλλάξει κάτι το παληκάρι που θα φτιάξει την αφίσα.
Shrinebuilder
03-12-2009, 20:47
Όσοι γουστάρουν HEAVY METAL κι όχι Isis, Low Bap, Last Drive, Negura Bunget, Happy Hardcore και Machine Head, να τσεκάρουν αμερικάνικο ατσάλι.
Επειδή δε γίνεται να σου αρέσει και το HEAVY METAL και οι υπόλοιποι που αναφέρονται στο ποστ.
http://img269.imageshack.us/img269/1522/b0000017cg.jpg (http://img269.imageshack.us/i/b0000017cg.jpg/)
ο καλυτερος τους δισκος και κραχτε οσο θετε
ΠΡΟΜΠΛΕΜ ΑΝΤΙΚΤ :headbang:
Custom User
04-12-2009, 02:25
Επειδή δε γίνεται να σου αρέσει και το HEAVY METAL και οι υπόλοιποι που αναφέρονται στο ποστ.
Ε ναι ρε φίλος. Το μάθαμε τώρα και όλοι ακούτε τα πάντα. Βρε ουστ.
Εγώ ακούω ΜΟΝΟ ΝΙΝΤΕΝΤΟΚΟΡ το παραδέχομαι, δεν είναι ντροπή.
KoiliaSamprela
04-12-2009, 14:25
http://img269.imageshack.us/img269/1522/b0000017cg.jpg (http://img269.imageshack.us/i/b0000017cg.jpg/)
ο καλυτερος τους δισκος και κραχτε οσο θετε
ΠΡΟΜΠΛΕΜ ΑΝΤΙΚΤ :headbang:
αφελής ή άσχετος? ....
έχουν βγάλει 7 αλμπουμς και δεν είναι καν στο τοπ 5
ΨΑΞΟΥ
εντάξει δεν είναι κακό όλα είναι δισκάρες ... αλλά όχι και το καλύτερό τους κσερογο
fandango
04-12-2009, 23:00
Schoolwave, οι septicflesh να παίζουν το Persepolis και ο Σεθ πριν το άκυρο wall of death να λέει "πάμε να δείξουμε τι σημαίνει μέταλ, πάμε να δείξουμε τι σημαίνει δύναμη, ΕΤΟΙΜΟΙ;!;!", :touched:
Agoraphobic_S.I.
05-12-2009, 03:08
Aπ τις πιο σιχαμένες/ποζεράδικες μπάντες εβερ.
Phantom Duck
05-12-2009, 03:24
FUCK THAT SHIT
rpZwNWzJzR0
http://mediapix.ru/thumbs/6b28f1f491ddd93e9c585c8149b3da0a.jpg
Στο FB των Battleroar έχουν ανεβάσει νέα εκτέλεση του Hyrkanian Blades με τον Παπανικολάου στα φωνητικά. Χα. Κλάσεις ανώτερο. Πωπω, μου 'χε λείψει αυτός ο τύπος!
warlord mkII
05-12-2009, 14:03
Νταξ οτι εχει φωναρα ειναι δεδομενο. Στη συνθεση να δουμε τι θα γινει γιατι ο Μαρκο εδωσε τραγουδαρες (και ο Μανώλης ε).
Ruthless
05-12-2009, 14:52
Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο Marco ήταν το Hyrkanian Blades(και πόσα ακόμα).
Είπατε για το Μάρκο και διερωτώμενη τι να κάνει τον Google-αρα και μου έβγαλε αυτό (http://www.myspace.com/concoreggi). Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει ή όχι, έχω να πω :shock: - ήξερα ότι έχει φωνάρα, αλλά αυτό εδώ το style του πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Aπ τις πιο σιχαμένες/ποζεράδικες μπάντες εβερ.
:moutza:
Αυτό να το λεγες όταν βγάζαν esoptron, ophidian wheel και fallen temple. Άντε, μάθαμε να κράζουμε πολύ εύκολα μπάντες ξεχνόντας.
Agoraphobic_S.I.
05-12-2009, 16:14
Ρε Η., όσο λες μαλακίες τόσο ξεχνώ πόσο κομματάρα είσαι.
Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να βρίσεις τον άλλον από το να του εξηγήσεις το γιατί αλλά κάνε μια προσπάθεια.
Σε τι διαφωνείς δηλαδή? Ότι ήταν δίσκοι που τους ακούγαμε, αν όχι τότε, ίσως ελάχιστα μετά και οι αντιδράσεις μας ήταν αρκετά "ω μαλάκα μου" ώστε να είναι τουλάχιστον άδικο να τους λέμε ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ για τις σύγχρονες (πιο trendy είναι η αλήθεια) δουλειές τους?
Ή μήπως ήσουν περίπου 5-10 χρονών τότε και δεν είχες σχέση με τη μουσική που διαπραγματεύεσαι τώρα?
dopefiend
05-12-2009, 18:11
ψάχνω να κατεβάσω οτιδήποτε από Old Season χωρίς επιτυχία. καμιά βοήθεια αγαπητοί χεβιμεταλάδες?
ψάχνω να κατεβάσω οτιδήποτε από Old Season χωρίς επιτυχία. καμιά βοήθεια αγαπητοί χεβιμεταλάδες?
Nα κατεβάσεις Dishammer,Afterbirth και Hellshock για αρχή.
fandango
05-12-2009, 18:31
Nα κατεβάσεις Dishammer,Afterbirth και Hellshock για αρχή.
τώρα λες να έχει μεγαλύτερη επιτυχία; :razz:
Ruthless
05-12-2009, 18:49
Είπατε για το Μάρκο και διερωτώμενη τι να κάνει τον Google-αρα και μου έβγαλε αυτό (http://www.myspace.com/concoreggi). Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει ή όχι, έχω να πω :shock: - ήξερα ότι έχει φωνάρα, αλλά αυτό εδώ το style του πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Βασικά ο Marco είναι στους Dexter Ward που θα δούμε σε αυτό το UTH.
Πάντως ακόμα θυμάμαι που είχα ακούσει τα κομμάτια Hyrkanian Blades πριν καν βγει το 2ο Battleroar και είχα μείνει μαλάκας.
dopefiend
05-12-2009, 19:02
ο δίσκος old season βρέθηκε, θενξ ρουθλες!
πάρε πούλο φλωρούμπα (ωραίοι οι dishammer)
2 νέα μιαμ κομμάτια ΣΑΡΔΟΝΗΣ στο μαισπέη τους.
Hail!
We've returned to Studio Jonathas last summer to record the SardoniS debut full album.
The album will be released worldwide by US label MeteorCity in the beginning of 2010.
The songs 'AB INCUNABULIS' and 'THOR' are now uploaded to the player at www.myspace.com/sardonis666
http://i252.photobucket.com/albums/hh7/electric-earth/sleeve_notthatbig.jpg
Tracklist:
1 Nero d'Avola
2 Skullcrusher AD
3 Ab Incunabulis
4 Thor
5 The Hollow
6 March of the Masses
7 More Severe Things Await
8 The Wolf's Lair
9 It Walks the Mountain
More details on the vinyl release and upcoming tour soon.
For the Black Wind, Fire and Steel!
The brotherhood of SardoniS.
Το μπουλάνε κάπου;
:midfinger:
dopefiend
05-12-2009, 19:27
Το μπουλάνε κάπου;
ναι εδώ (http://oldseason.com/merchandise). self-released λέει, καληφαση.
GuardianOfIvorytower
05-12-2009, 20:27
Το καινούριο Old Season το ψάχνω κ γω, όποιος ξέρει τπτ... ;)
Ruthless
05-12-2009, 21:19
Ε αφού στο msn έχεις να μπεις κάτι αιώνες...
Zoonchild
06-12-2009, 13:01
Το καινούριο Old Season το ψάχνω κ γω, όποιος ξέρει τπτ... ;)
+1 (pm?)
irreligious
06-12-2009, 19:40
τι δίσκος είναι αυτό το broken arrow του neil young ρε?
από περιέργεια κατέβασα και είναι στο ριπίτ για 4η φορά.
irreligious
06-12-2009, 19:54
5η!
Entrancemperium
06-12-2009, 22:52
http://img146.imageshack.us/img146/4636/69627293.jpg
Ποιός ήρθε;;; :fear:
Δεν πάμε καλά..
carheart
06-12-2009, 22:53
τρομερή αναμονή, κλπ
Entrancemperium
06-12-2009, 23:06
Δεν είναι Slagry II με ένα γρήγορο άκουσμα.. Χοχοχοχοχο. :touched:
carheart
06-12-2009, 23:10
βγήκε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Entrancemperium
06-12-2009, 23:12
Λήκαρε..
Entrancemperium
06-12-2009, 23:14
Χαχαχαχαχαχα Franta Štorm ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Απίστευτο, δακρύζουν μέχρι και οι πατούσες μου από συγκίνηση..
Άλλη μια μπάντα το έχει κάνει αυτό..
Έλα Ελβετοί είναι..:pink:
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ ΤΟ ! ! !
GuardianOfIvorytower
07-12-2009, 12:40
Ε αφού στο msn έχεις να μπεις κάτι αιώνες...
ισχύει... :oops:
Ra Pariah
07-12-2009, 12:44
Ruthless, μπατερόρ θα 'ρθεις;
Καλημέρα, Πάρι!!! :dfinger:
GuardianOfIvorytower
07-12-2009, 12:59
Ruthless, μπατερόρ θα 'ρθεις;
Καλημέρα, Πάρι!!! :dfinger:
Καλή σου μέρα κ σένα Μάριε!!!
Ruthless
07-12-2009, 13:02
Πού πώς πότε Battleroar; Μιναρούπολη;
Ra Pariah
07-12-2009, 13:04
11/12. Ναι. :touched:
Edit: τα σπάει το επαναηχογραφηθέν "Hyrkanian Blades"!
Amnesiac.
07-12-2009, 13:12
Ντρέπομαι που θα το πω, ξέρω ότι θα το μετανιώσω αλλά όλο το σουκού άκουγα το shadows of the sun των ulver. Το παρήγγειλα κιόλας. Κάντε κάτι για να μου περάσει, πείτε μια κουβέντα, δε θέλω να τρέχω σε ψυχολόγους στα γεράματα.
Entrancemperium
07-12-2009, 13:37
Eγώ απ'την άλλη άκουγα το Β. Η. Procession και τσουπ σκάει ΝΕΟ ΜΑΣΤΕΡ'Σ ΧΑΜΕΡ και έβαλα αυτό και άκουγα και συγκινήθηκα πολύ, γιατί με πήγε πίσω πάρα πολλά χρόνια τότε που σαν αμούστακος έφηβος ήθελα να μάθω τσέχικα για να καταλάβω τους στίχοι των..
:)
funishment
07-12-2009, 19:02
Justin K. Broadrick was adamant it would never happen, but even he has succumbed to the reunion bug. Godflesh, his seminal industrial metal outfit, will reform for a performance at next year’s Hellfest in France, taking place 18-20 June in Clisson. Billed as the ‘only show in Europe’ (take note, they stress “Europe”) this is currently the sole publicized show, but our money is on a lot more dates happening on this inevitable reunion.
Αν τα πρόλαβε άλλος και δεν το πήρα πρέφα (κυκλοφορεί από αρχές Νοέμβρη λέει η φήμη) αγνοήστε τούτο το ποστ.
http://hellfest.fr/bands.gif
Δικό σας.
fandango
07-12-2009, 23:41
το εξώφυλλο του καινούριου Orphaned Land:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/reviewpics/orphanedorwcd.jpg
oμορφούλι είναι, ε; :pink:
Το μόνο που ελπίζουμε είναι απλά να τους άκουγε ο Wilson να ηχογραφούνε και να έβγαλε τον απόλυτο σκασμό. Αλλιώς την κάτσαμε.
Amnesiac.
08-12-2009, 00:32
yvmJAMHqmhQ
το εξώφυλλο του καινούριου Orphaned Land:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/reviewpics/orphanedorwcd.jpg
oμορφούλι είναι, ε; :pink:
Πότε;
PS: Άκυρο. Είδα: 25 Ιανουαρίου. Καλά, δείτε τη φωτό μπαίνοντας στο σάιτ τους. Έχουν ξεφύγει αυτοί :pink:
http://www.wishtank.org/img/blog/white-album/john_lennon.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_tNu78SMKH6I/STzpDrSVPWI/AAAAAAAABdg/aTN4_mQz5S4/s400/dimebag+darrell.jpg
rip
carheart
08-12-2009, 13:02
http://3.bp.blogspot.com/_YX2Ueu3L_5w/SvMXVG29DhI/AAAAAAAAAps/N4e_sIRLfUE/s1600/funtown_comedown.png
irreligious
08-12-2009, 13:57
συγχρονικιά εμπειρία. μόλις μου'στειλε ο λόκις το death to everyone.
GuardianOfIvorytower
08-12-2009, 15:05
http://www.wishtank.org/img/blog/white-album/john_lennon.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_tNu78SMKH6I/STzpDrSVPWI/AAAAAAAABdg/aTN4_mQz5S4/s400/dimebag+darrell.jpg
rip
+1, κυρίως για τον Dimebag (γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τον άλλον...)
http://img40.imageshack.us/img40/7898/destructormd.jpg (http://img40.imageshack.us/i/destructormd.jpg/)
TEΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ :dfinger:
Witchkiller
08-12-2009, 17:34
http://img40.imageshack.us/img40/7898/destructormd.jpg (http://img40.imageshack.us/i/destructormd.jpg/)
TEΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ :dfinger:
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BONDAGE (μακελιό)
BONDAGE (μακελιό) -C'MON BITCH-
BONDAGE (μακελιό)
BONDAGE YEAH YEAH - YEAH YEAH
08-12-2009, 20:50
Έβαλα ν' ακούσω Dale Cooper Quartet & the Dictaphones για να στρωθώ επιτέλους να διαβάσω, και στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα άλλαξα γνώμη κι έβαλα Sun I Call, κάντε κάτι.
μπιζαριος
08-12-2009, 21:13
Έβαλα ν' ακούσω Dale Cooper Quartet & the Dictaphones για να στρωθώ επιτέλους να διαβάσω, και στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα άλλαξα γνώμη κι έβαλα Sun I Call, κάντε κάτι.
σωταρισμα δυο?
metamelia3
08-12-2009, 21:27
http://3.bp.blogspot.com/_YX2Ueu3L_5w/SvMXVG29DhI/AAAAAAAAAps/N4e_sIRLfUE/s1600/funtown_comedown.png
υπαρχει κανα λινκ γι'αυτο;
carheart
08-12-2009, 21:29
Όχι, αλλά στο site της Drag City δίνουν για free download το "Death to Everyone" από την ίδιο ηχογράφηση (αν και δεν θα μπει στο LP) που είναι εντελώς bluegrass και είναι ΤΕΛΕΙΟ. Επίσης έβγαλε και ένα (δεύτερο) 7" με τη Susanna, το "Stay", το βλέπω χτες στο site Λωτού, πάω να παραγγείλω και είναι out of stock =[
BibleBlackBird
08-12-2009, 22:08
http://i47.tinypic.com/4qg8ib.jpg
καλο πραμα, κατι εκανε και ο homme μετα τους kyuss.
http://www.myspace.com/crookedvultures
Comte de Saint-Germain
08-12-2009, 23:15
TEΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΠΡΙΟΙ :dfinger:
fixed
metamelia3
09-12-2009, 03:33
πω το νεο death to everyone παταει κατω το παλιο (πραγμα οχι ευκολο).
carheart
09-12-2009, 04:06
ούτε για αστείο, αλλά είναι εξαιρετική διασκευή.
09-12-2009, 16:21
http://www.kwoon-music.com/img/shop/When-the-flowers-were-singing-inside.jpg
Από χτες διαθέσιμο. Βρείτε μου λινκ πριν το αγοράσω έτσι.
Amnesiac.
09-12-2009, 16:24
Εγώ το παρήγγειλα έτσι οπότε μπορείς να περιμένεις να στο ανεβάσω όταν έρθει αλλά και οι δυο ξέρουμε ότι δε θα το κάνεις οπότε δε μπορώ να βοηθήσω, λυπάμαι.
Sylvester Anfang II - 2009 - untitled [Luchtrat 2009,cdr3'']
http://i213.photobucket.com/albums/cc59/wappenhalter/voorstel_sa.jpg
Comte de Saint-Germain
09-12-2009, 19:21
Λίνκι παίζει μινμιν;
μπιζαριος
09-12-2009, 19:26
εγω δεν εχει?
Comte de Saint-Germain
09-12-2009, 19:26
Θεούλης. :D
korrupt3r
09-12-2009, 21:38
εχει παρακολουθησει κανεις λάιβ στο Γκαζαρτε?
Entrancemperium
10-12-2009, 01:38
http://img18.imageshack.us/img18/5636/253882.jpg
:touched:
carheart
10-12-2009, 01:49
αγοράστηκε αυθεντικό.
66-1, με poster.
απίστευτη δουλειά.
10-12-2009, 01:52
http://img18.imageshack.us/img18/5636/253882.jpg
:touched:
ye, έχει βγει κάποιο καιρό τώρα.
το περιμένω εναγωνίως ζωντανά.
αγοράστηκε αυθεντικό.
66-1, με poster.
απίστευτη δουλειά.
αυτινα την αφισετα?...
http://i48.tinypic.com/wcfeag.jpg
επισης δε ξερω αν αναφερθηκαν...
The Residents - 2009 - The Ughs
The Lickets - 2009 - They Turned Our Desert Into Fire (international corporation, 2009)
Neil Young - 2009 - Dreamin'Man Live '92
Jim Dandy Mangrum
10-12-2009, 11:01
h "alh8eia" brisketai sto Maryland, mh ta ksanaleme.....kalhmeres....8)
http://www.metal-archives.com/images/2/6/3/3/26336.jpg
Amnesiac.
10-12-2009, 12:52
Είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες ένα τισέρτ και 2 σιντιά i like trains και δε μου είχαν στείλει καν confirmation email, ούτε μου απάντησαν όταν τους έστειλα μέηλ να δω τι παίζει και εκεί που έγραφα το επόμενο διευκρινιστικό μέηλ (φακ γιου μπίτσιζ δις ιζ γκρις ντοντ φακ γουιθαζ μαδερφάκερζ γκέι χομοσέξουαλς) ήρθαν σήμερα στην πόρτα μου και είμαι πολύ χαρούμενος και είναι ιδανική συνοδεία για διάβαζμα.
carheart
10-12-2009, 14:24
αγοράστηκε αυθεντικό.
66-1, με poster.
απίστευτη δουλειά.
αυτινα την αφισετα?...
http://i48.tinypic.com/wcfeag.jpg
τσου, αυτό είναι promotional flyer.
Τα έξι πρώτα (66-1, 66-2, 66-3, 66-4, 66-5, 66-6) από τα εβδομηνταδύο demos έχουν ένα ασύλληπτο poster μεγαλούτσικο με βατράχους και ψυχεδέλειες και Sylvester Anfang σε ριζόχαρτο.
funishment
10-12-2009, 14:45
Είχα παραγγείλει πριν 10 μέρες ένα τισέρτ και 2 σιντιά i like trains και δε μου είχαν στείλει καν confirmation email, ούτε μου απάντησαν όταν τους έστειλα μέηλ να δω τι παίζει και εκεί που έγραφα το επόμενο διευκρινιστικό μέηλ (φακ γιου μπίτσιζ δις ιζ γκρις ντοντ φακ γουιθαζ μαδερφάκερζ γκέι χομοσέξουαλς) ήρθαν σήμερα στην πόρτα μου και είμαι πολύ χαρούμενος και είναι ιδανική συνοδεία για διάβαζμα.
Ω με τις υγείες σου. Ποστπικσ.
Amnesiac.
10-12-2009, 15:07
http://img189.imageshack.us/img189/1276/10122009217.jpg
:!:
Σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφία με μένα να τη φοράω αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω πανικό.
Entrancemperium
10-12-2009, 15:11
Σε ποιο πρωτάθλημα παίζει η ILIKETRAINS;8)
10-12-2009, 15:13
χαχαχαχ, έδωσες λεφτά γι' αυτήν την αηδία όντως;
Ra Pariah
10-12-2009, 15:16
Άμα η μπλούζα δεν έχει τόσα χρώματα σαν να χει πέσει μακαρονάδα πάνω (copyright Nasum), είναι όντως ξενέρωτη. :dfinger:
funishment
10-12-2009, 15:25
Στηρίζω, σε ζηλεύουν οι απαίσιοι.
carheart
10-12-2009, 15:32
To νέο Master's Hammer στο 02:33 του κομματιού "Vrana" κάτι λέει για την Άρσεναλ.
Άμα η μπλούζα δεν έχει τόσα χρώματα σαν να χει πέσει μακαρονάδα πάνω (copyright Nasum), είναι όντως ξενέρωτη. :dfinger:
αρα να υποθεσομε οτι δεν εχεις ουτε μια μπλουζα Farthrone ε?
οντοπικ...Σ.Φ. Spiritualized Νεαπολης
http://19.media.tumblr.com/tumblr_ktf9rvQzZd1qz7908o1_500.jpg
μεστηνγκαυλα
εντιτ...οι 3 ντενεκεδες με τα ασματα...
Disc 1
Ladies And Gentlemen We Are Floating In Space (I Can’t Help Falling In Love)
Come Together
I Think I’m In Love
All Of My Thoughts
Stay With Me
Electricity
Home Of The Brave
The Individual
Broken Heart
No God Only Religion
Cool Waves
Cop Shoot Cop
Disc 2
Ladies And Gentlemen (A Cappella)
Ladies And Gentlemen (Demo)
Ladies And Gentlemen (Strings)
Ladies And Gentlemen (Kate Telephone Call)
Ladies And Gentlemen (Moles Studio Mix 7)
Ladies And Gentlemen (Original OratoneIdeas)
Ladies And Gentlemen (A Cappella w/ Lead Vocal)
Come Together (Instrumental Demo)
Come Together (Demo In Lower Key)
I Think I’m In Love (Original Demo Idea)
I Think I’m In Love (Demo)
I Think I’m In Love (Drums/Wah)
I Think I’m In Love (A Cappella)
I Think I’m In Love (Vocal Demo Jan 96)
I Think I’m In Love (Gospel Choir Session)
All Of My Thoughts (Demo)
All Of My Thoughts (Strings)
Rocket Shaped Song
Disc 3
Electricity (Demo)
Electricity (January 96)
Electricity (June 96)
Home Of The Brave (Demo)
Home Of The Brave (Panned Vocal)
Beautiful Happiness
Broken Heart (Demo)
Broken Heart (Strings)
Broken Heart (Vocal Harmony/Angel Corpus Christi)
Broken Heart (Early Vocal)
No God Only Religion (Demo)
No God Only Religion (Horns)
Cool Waves (Demo)
Cool Waves (String Session Mix)
Cop Shoot Cop (Demo)
Cop Shoot Cop (Dr. John ‘The National Anthem)
Cop Shoot Cop (String Session Mix)
Entrancemperium
10-12-2009, 15:44
To νέο Master's Hammer στο 02:33 του κομματιού "Vrana" κάτι λέει για την Άρσεναλ.
Χαχαχαχα, πως σου φάνηκε γενικά; (μιας και δεν είδα να ανοιχτεί κανά τόπικ..)
carheart
10-12-2009, 15:51
Είναι κάτι μεταξύ Acid Mother's Temple και Torr και τελευταίους Root και Crux με εξαιρετικά καμμένες συνθεσάρες και χάλι παραγωγή στις κιθάρες. Στην πρώτη ακρόαση γαμάει.
Entrancemperium
10-12-2009, 15:56
Είναι κάτι μεταξύ Acid Mother's Temple και Torr και τελευταίους Root και Crux με εξαιρετικά καμμένες συνθεσάρες και χάλι παραγωγή στις κιθάρες. Στην πρώτη ακρόαση γαμάει.
Παραγωγή σκατά. αλλά ΣΥΝΘΕΣΑΡΕΣ, και επικά keys..
http://3.bp.blogspot.com/_7NTWUhAVQXw/SyCvky4112I/AAAAAAAABvY/8HQHnE6YcO0/s320/pctt.jpg
single
τα φραγκα πανε στην διεθνη αμνηστια λεει
εσεις γλυτωνετε τους παραδες σας στο nodata.tv
Witchkiller
10-12-2009, 16:50
http://img189.imageshack.us/img189/1276/10122009217.jpg
:!:
Σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφία με μένα να τη φοράω αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω πανικό.
Μπονάτσος mode :καλά ,είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!
10-12-2009, 18:11
Λοιπόν μερικές φορές συμβαίνουν κάτι απίστευτες συμπτώσεις και σε κάνουν να νιώθεις πανέμορφα. Πριν καιρό που λέτε έψαχνα ν'ακούσω έναν δίσκο, θυμόμουν το εξώφυλλο του αλλά δεν θυμόμουν από ποιόν είναι, τον είχα παλιότερα πριν κρασάρει ο σκληρός. Η διαίσθηση μου, έλεγε πάντα πως είναι δίσκος του Harold Budd, έψαξα λοιπόν ενδελεχώς την δισκογραφία του μήπως και τον βρω μα τελικά αποτέλεσμα δεν είχα. Και ξαφνικά σήμερα μου ήρθε η όρεξη ν'ακούσω το Dreamtime Return του Steve Roach. Και δεν το έχω στο πισί μου. Και ψάχνω να το βρω και είναι ο δίσκος που έψαχνα, μα δεν είναι τρομερό;;;
Ακούστε τον κι εσείς.
fandango
10-12-2009, 19:55
http://www.massmovement.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/brainstorm-memorial-roots-300x296.jpg
αυτό τελικά είναι καλούτσικο ε.
11-12-2009, 02:15
Ακούω όλους εσάς που ακούτε ορισμένους δίσκους συνοδεια ποτού ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για να είμαι ειλικρινής ποτέ μου δεν είχα αυτή την διάθεση (δεν πίνω κιόλας!) μέχρι σήμερα.
Ο παρακάτω δίσκος είναι αυτός που μου προκάλεσε την επιθυμία αυτή, ήπια τις τελευταίες σταγόνες της απαράδεκτης ζιβανίας του μπιζάριου (:pink:) επειδή δεν είχα κάτι άλλο, και αύριο το βράδυ θα δοκιμάσω κονιάκ. Αν δεν τον έχουν ακούσει, το κάνουν πάραυτα οι εξής τύποι: ναθινγκμανς, κάρχαρτς, μινμινς, κάλκιδες και ίσως ρεγκιουλαρπολς!
http://www.irishmusiccentral.com/theframes/images/gh_swell_season.jpg
Custom User
11-12-2009, 02:45
Άντε κ' εις ανώτερα. Μουσική που να απαιτεί άναμμα γάρου και άλλα τέτοια κουλ πράγματα! :touched:
11-12-2009, 11:09
Άκου το μη σε σπάσω.
metamelia3
11-12-2009, 12:58
Ακούω όλους εσάς που ακούτε ορισμένους δίσκους συνοδεια ποτού ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για να είμαι ειλικρινής ποτέ μου δεν είχα αυτή την διάθεση (δεν πίνω κιόλας!) μέχρι σήμερα.
Ο παρακάτω δίσκος είναι αυτός που μου προκάλεσε την επιθυμία αυτή, ήπια τις τελευταίες σταγόνες της απαράδεκτης ζιβανίας του μπιζάριου (:pink:) επειδή δεν είχα κάτι άλλο, και αύριο το βράδυ θα δοκιμάσω κονιάκ. Αν δεν τον έχουν ακούσει, το κάνουν πάραυτα οι εξής τύποι: ναθινγκμανς, κάρχαρτς, μινμινς, κάλκιδες και ίσως ρεγκιουλαρπολς!
http://www.irishmusiccentral.com/theframes/images/gh_swell_season.jpg
θα τον κατεβασω εντος ολιγου, σ'εμπιστευομαι μετα τον gunshy. ωστοσο, πρεπει να ανακαλυψεις το ουισκι, λεω'γω τωρα.
edit: http://www.ew.com/ew/article/0,,20181254,00.html
11-12-2009, 13:52
R4t-iKscQJw
Σας πατάει την ψυχή κάτω.
Zoonchild
11-12-2009, 14:38
χαχ, ειχα δει την ταινια Once που παιζει ο τυπος μαζι με την Irglová, και φυσικα εχουν γραψει μαζι ολη την μουσικη της ταινιας. Πολυ ωραιο soundtrack ηταν εκεινο, φανταζομαι οτι και αυτη η δουλεια τους θα ειναι σε παρομοιο υφος...:)
Brazen_Bull
11-12-2009, 16:29
Καιρο εχω ν' αφησω καποιο youtube βιντεο.
Σκατοψυχα πραματα.
xN1kvg43jGU
βεβαια νταξει κανονικα σου γαμαει την διαθεση για 7 λεπτα
Ακουσα το afterlife επισης αυτονων. Καμια σχεση με το γνωστο γκαρισμα και χτυπημα. Wear my crown :pink:
fandango
11-12-2009, 16:37
με την πρώτη ακρόαση γάμησε λίγο:
http://wildchild1991.files.wordpress.com/2009/11/fu-manchu-signs-of-infinite-power1.jpg
metamelia3
11-12-2009, 18:34
R4t-iKscQJw
Σας πατάει την ψυχή κάτω.
ιντιντ, αλλα το αλμπουμ δεν μου ειπε και τοοοοσα πολλα. θα ξανακουστει.
επισης κατι μου ελεγε το ονομα, στο ψαξιμο το βρηκα
http://www.magnoliaelectricco.com/archives/137
τρελο κολλημα απο το πρωι
τα παντα ολα-καλυτερο live εβερ μαζι με το live at leeds των the who
http://urivedder.files.wordpress.com/2009/07/james-brown-live-at-the-apollo.jpg
Comte de Saint-Germain
11-12-2009, 20:35
Caspar Brötzmann Massaker-Der Abend der schwarzen Folklore
http://4.bp.blogspot.com/_dERJ69_UesI/SvI3E-5wrkI/AAAAAAAAAFE/j4U9Y2xUttw/s320/cover.jpg
1 Schwarze Folklore (8:29)
2 Bass Totem (12:01)
3 Sarah (10:42)
4 War Horse (8:58)
Έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα, πιθανώς το χετε ακούσει γιατί είναι παλιό, αλλά δεν μπορούσα να μην εκφράσω τον θαυμασμό μου. Αυτός ο τύπος παίζει ένα μυστήριο experimental που μέσα του εντοπίσα επιρροές από dark ambient, black, drone, noise και διάφορα άλλα. Γενικώς ένας υπέροχος σκοτεινός δίσκος με ένα βρωμισμένο μουσικό χαλί και απαγγελίες απο πάνω. Απο τα ωραιότερα πράματα που έχω ακούσει τώρα τελευταία. Όσοι δεν έχετε ακούσει και είστε της φάσης τσεκάρετε οπωσδήποτε.
με την πρώτη ακρόαση γάμησε λίγο:
http://wildchild1991.files.wordpress.com/2009/11/fu-manchu-signs-of-infinite-power1.jpg
emena mou fanhke apisteuth malakia, 3 fores to akousa kai oute ena kalo tragoudi den vrhka
Brazen_Bull
12-12-2009, 16:05
Κλασικο fu manchu ειναι. Οχι και για κωλοτουμπες ομως. To Steel.Beast.Defeated ειναι το χιτακι του δισκου, τα 'παμε αυτα, ενα hung out to dry/evil eye wannabe κομματι που γαμαει.
fandango
12-12-2009, 16:38
Κλασικο fu manchu ειναι
αυτό. όχι και απίστευτη μαλακία ρε.
εμένα μου άρεσε πολύ πάντως. :|
warlord mkII
12-12-2009, 21:36
για witchkiller, razor και λοιπους speedολατρεις: Βραζιλία 1986
http://www.youtube.com/watch?v=IZhEOwBtK0s&feature=related
για witchkiller, razor και λοιπους speedολατρεις: Βραζιλία 1986
http://www.youtube.com/watch?v=IZhEOwBtK0s&feature=related
δυνατο :dfinger:
Ra Pariah
13-12-2009, 19:10
Η Stormspell έβγαλε το πρώτο full των Dark Black. Όμορφο "retro" metal που στα αυτιά μου θυμίζει Traveller από Feg. Ωραία πράγματα. Εδώ είσαι. (http://www.metal-archives.com/release.php?id=249047)
House Of Low Culture
13-12-2009, 19:37
βοηθήστε με, πλιζ, ψάχνω ένα κομμάτι.
ρέγγε-νταμπ είναι με γυναικεία φωνητικά κι εχει στίχους κατι σαν "μπαμ μπαμ μπίραμ μπαμ μπαμ εντ γουατ αμπάουτ φαν".
Ford Prefect
14-12-2009, 00:10
http://img36.imageshack.us/img36/1614/chuckb.jpg
μπιζαριος
14-12-2009, 01:45
reunion οι godflesh :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
funishment
14-12-2009, 01:50
Ignore (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=941473#post941473) ε.
μπιζαριος
14-12-2009, 01:51
δε μπορω να παρακολουθω οοοοολα τα ποστ.
αν και....που εισουνα χθες? Ε?
funishment
14-12-2009, 02:28
Έκανα μποϋκοτάζ.
fandango
14-12-2009, 03:30
:-(
GuardianOfIvorytower
14-12-2009, 12:57
μας λείπει...:|:-(
Ra Pariah
14-12-2009, 16:19
Όσοι ακούνε ΑΤΣΑΛΙ και δεν απορούν που ορισμένοι λένε τους Opeth Πόπεθ, να ακούσουν αυτούς τους δύο ύμνους... Απίστευτη ποιότητα. Άντε γεια.
3C9sgGz23p0
OpjCDxpzhwQ
sopedosi rapariah
Ford Prefect
14-12-2009, 18:59
Οι γνωστοί άγνωστοι να τσεκάρουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη τους Vektor. Black Future o δίσκος και είναι από τα καλύτερα thrash που έχω ακούσει εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό. old school χωρίς να είναι retro. Φαίνεται ότι θα πάνε μπροστά καθώς αποτίουν φόρο τιμής στους Voivod. Μουσικά έχουν απ΄όλα τα καλά. Και οι τεχνοθρασάδες (Βλάααχο!) μην παραλείψουν...
Άνετα μέσα στο τοπ 5 της χρονιάς.
zsudyBzPGEI
wd7nkf8EBHg
φορος τιμης ακομα και στο λογκο
Ford Prefect
14-12-2009, 19:08
Βασικά στο λόγκο...;)
Οι γνωστοί άγνωστοι να τσεκάρουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη τους Vektor. Black Future o δίσκος και είναι από τα καλύτερα thrash που έχω ακούσει εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό. old school χωρίς να είναι retro. Φαίνεται ότι θα πάνε μπροστά καθώς αποτίουν φόρο τιμής στους Voivod. Μουσικά έχουν απ΄όλα τα καλά. Και οι τεχνοθρασάδες (Βλάααχο!) μην παραλείψουν...
Άνετα μέσα στο τοπ 5 της χρονιάς.
zsudyBzPGEI
wd7nkf8EBHg
χμ δεν μου αρεσαν,στα σημεια βεβαια που τα χωνουν ειναι αρκετα δυνατοι κατα τ'αλλα ομως κουραση.Ισως να φταιει το γεγονος οτι ποτε μου δεν συμπαθησα τους βοιβοντ εκτος απο ελαχιστα τραγουδια τους. (voivod,iron gang,blower,fuck of and die,the helldriver και μερικα ακομα)
επισης
TΡΑΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ :puke:
http://img691.imageshack.us/img691/1038/whiplashunbornagain.jpg (http://img691.imageshack.us/i/whiplashunbornagain.jpg/)
δυο τραγουδια μονο θρασιζουν κι αυτα του σωρου
geologiko_karoto
14-12-2009, 23:07
Πήγε να κάνει συναυλία στο Αγρίνιο ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, ο Blaze Bayley και του επιτέθηκαν δύο ναρκομανείς που πέταξαν πέτρες στον ίδιο αλλά και στο συγκρότημα του.
Μάλιστα δεν έγινε μόνο αυτό αφού ένας από την ομάδα του και συγκεκριμένα ο ντράμερ παραλίγο να βγάλει το μάτι του όταν μια μπαγκέτα από τα ντράμς τον τραυμάτισε στο μάτι επειδή δεν χωρούσε στην σκηνή.
metamelia3
15-12-2009, 15:53
που ειναι ο γαμημενος ο πανκης να πουμε γι'αυτονα δω τον δισκαρο;
http://3.bp.blogspot.com/_tOIomcvSlno/SQaU0YE1sDI/AAAAAAAAAXc/AYmpljyHnqk/s200/Folder.JPG
edit: παρτε γευση. το αλμπουμ ειναι σαν αυτο αλλα με συνθια απο πανω
yqAzwWdZ2ro
Neuroscar
15-12-2009, 17:47
Dead Meadow - Peel Session 01-01-2001
Απιστευτα βρωμικη τελειοτητα και 1ης εποχης dead meadow.
Σπευστε, κατεβαστε.
sludgeswamp 1η σελιδα.
και απο κατ μερεα Sabbath
χορταινεις μαλλουρα
μην τα ξαναλεμε,razor και λοιποι θρασερς ακουνε αυτους
Ztg0Y-pjZ_k
τους ακουμε και τους προσκυναμε :dfinger:
Sgt. SAYS KIIIIIIIIIIIIIIIIIILL
Iron on Iron
15-12-2009, 20:28
ΠΣΟΜΙ ΠΕΔΙΑ ΑΤΣΑΛΙ
http://www.youtube.com/watch?v=Zwtk9Xhl98c
GuardianOfIvorytower
15-12-2009, 20:56
ΠΣΟΜΙ ΠΕΔΙΑ ΑΤΣΑΛΙ
http://www.youtube.com/watch?v=Zwtk9Xhl98c
καλό :headbang:
fandango
15-12-2009, 21:14
pDs0kk1OR2Y
Agoraphobic_S.I.
15-12-2009, 21:25
που ειναι ο γαμημενος ο πανκης να πουμε γι'αυτονα δω τον δισκαρο;
http://3.bp.blogspot.com/_tOIomcvSlno/SQaU0YE1sDI/AAAAAAAAAXc/AYmpljyHnqk/s200/Folder.JPG
edit: παρτε γευση. το αλμπουμ ειναι σαν αυτο αλλα με συνθια απο πανω
yqAzwWdZ2ro
Είχα ακούσει πριν καιρό, πολύ καλός δίσκος. Ειδικά τα φωνητικά!
Megalh anakalhpsh oi MGMT.
οπ πως μας ξεφυγε αυτο...
http://www.messandnoise.com/images/3005633/440x440-c.jpeg
metamelia3
16-12-2009, 00:48
!!!!!!!!!!
και στα καπακια φτο...
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/musicnews/default/mark-eitzel-klamath--large-msg-125630914031.jpg
Το "Klamath" είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ του Mark Eitzel με καινούρια τραγούδια, από το 2001 και, για πολλούς, το άλμπουμ που οι πιο φανατικοί ακροατές του προσδοκούσαν εδώ και πολλά χρόνια. Ηχογραφημένο με λιγοστά μέσα, το "Klamath" είναι ο Mark και η ωμή ομορφιά της ποίησης του, μόνοι με μια ακουστική κιθάρα, μερικά κρουστά και σκόρπιους ήχους από τους guest Franz Nicolay (Hold Steady), Marc Capelle (American Music Club) και Dave Douglas (Kelley Stoltz), όπως ακριβώς το ποτάμι στα βουνά της Βόρειας Καλιφόρνια που ενέπνευσε το concept και έδωσε το όνομα του στο άλμπουμ. Μια μεταμεσονύχτια ευλογία, ένας δίσκος με μηδενική αδράνεια, άλμπουμ αναφοράς για το δημιουργό του και για τα ελεύθερα πνεύματα παντού, "Klamath is a simple record. I am a simple man. Or I wanna be. It's the kind of record i would want to listen to.”
http://hitchhyke.blogspot.com/2009/11/mark-eitzel-klamath.html
το Schizophrenic απ' το kwoon <3 <3 <3
metamelia3
16-12-2009, 14:08
μπορει να μου βρει λινκ καποιος γι'αυτο; δεν γινεται να μην υπαρχει :S
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Creation_of_the_Universe
The Begging Shaman
16-12-2009, 14:13
μπορει να μου βρει λινκ καποιος γι'αυτο; δεν γινεται να μην υπαρχει :S
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Creation_of_the_Universe
αν το βρεις πε μου γιατι το ψαχνω κ εγω και δεν φαινεται να υπαρχει καπου
ουριστε