View Full Version : [TV] Dexter
Το δεύτερο δεν ήταν τόσο άσχημο όσο λες, εμένα μάρεσε αρκετά.
Πόσο άσχημο λέω ότι είναι?
Κωλαράκι Τορνευτό
14-10-2012, 09:43
Gamisan kai ta dyo epeisodia, to Dexter pou agapame genikos
enitharmon
16-10-2012, 01:54
έχω βαρεθεί να του έρχονται όλα τόσο βολικά. Θες ο στόχος σου να πάει τουαλέτα να τον στριμώξεις; Πάει. Θες να υπάρχει καροτσάκι κει γύρω; Υπάρχει. Θες και σήμα ντοντ εντερ; Κι αυτό στο πιάτο. Ε, αισιχτιρ
Drumsick
16-10-2012, 02:08
Κι εδώ και στο Breaking Bad με εκνευρίζει πολύ αυτό.
geologiko_karoto
16-10-2012, 02:29
και μένα με ήρθε αφτό στο τελευταίο
εκεί που πάνε οι Ουκρανοί στη βάρκα του Ντεξ και πετυχαίνουν τον γκικ φλώρο
αλλά να που δεν του έκατσε
οπότε μη γκρινιάζετε γκρινιάρες!
έσκασε μύτη και η Υβόν :pink:
γενικά καλά προχωράει η σεζόν
βέβαια είδα κατά λάθος το τίτλο του τελευταίου επεισοδείου και είναι λίγο :-?
MaX Payne
16-10-2012, 02:37
νταξ και που δεν συμβαινει σε σειρες κατι αντιστοιχο
γενικα κυλαει καλα σαν σεζον πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα
τον χαρισον τον εδωσε για υιοθεσια?:-o
BURNIN AMBITION
16-10-2012, 02:50
to epeisodio GAMHSE. kairo eixa na dw toso kal oepeisodio
Κωλαράκι Τορνευτό
17-10-2012, 13:24
νταξ και που δεν συμβαινει σε σειρες κατι αντιστοιχο
γενικα κυλαει καλα σαν σεζον πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα
τον χαρισον τον εδωσε για υιοθεσια?:-o
Ton frontizei i aderfi toy Batista. Fantazomai ki aytin Batista ti lene
Κυρία Μαριάννα
17-10-2012, 14:04
βέβαια είδα κατά λάθος το τίτλο του τελευταίου επεισοδείου και είναι λίγο :-?
με ανάγκασες να δω τον τίτλο
Ethereal
22-10-2012, 23:40
goodbye friends
coolhipster
23-10-2012, 07:08
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3BmCguO9-4U:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
MaX Payne
23-10-2012, 11:56
η φωτο
ηταν απο Μυκονο;:sex:
http://i.imgur.com/eyJEw.jpg
enitharmon
23-10-2012, 20:10
πρέπει να 'ναι "πάμε μωρή Σαντορίνη"
και το κόβω περισσότερο για γιο του
MaX Payne
23-10-2012, 23:55
μπα
δεν εχει αναφερει τπτ για συγγενεια και ηταν κρυμμενη η φωτο
μυριζει κρυφος ερως
Κυρία Μαριάννα
23-10-2012, 23:57
κ εγώ αυτό που λέει η eni σκέφτηκα στην αρχή αλλά μετά...
μύκονο κ σαντοοοοριίνη ωωωω ω ω σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι...
Αυτή η Ντέμπρα, λίγο βυζάκι παραπάνω να είχε, μέχρι και όμορφη θα την έλεγα.
enitharmon
24-10-2012, 17:21
επιμένω σε αυτό που είπα. Και είναι καλύτερο σε τέτοιες δουλειές αυτά τα πράματα να μένουν κρυφά για να μην τον απαγάγουν/σκοτώσουν για εκβιασμό/εκδίκηση. Όσο λιγότερη οικογένεια τόσο καλύτερο. Θα δούμε
http://1.bp.blogspot.com/_sfFhslPosuo/TVAMZOROgDI/AAAAAAAAAL8/9rqGikGU2mY/s1600/yvonne.jpg
geologiko_karoto
24-10-2012, 23:09
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/553437_10152230795730271_573532231_n.jpg
“Wayne called her the Robin to his Batman. But with better legs.” :pink:
α και στη φωτο είναι η Σαντορίνη
Κωλαράκι Τορνευτό
25-10-2012, 03:31
H sezon paei gamiontas os tora, to 4o itan mallon to agapimeno mou os tora. Polli atmosfaira re paidi moy.
Panemorfi i Yvonne, alla Nadia eimaste (Katia Winter). Kai de bazo kan still apo to night club me to:
<-----------------------
http://actorsinscandinavia.com/wp-content/uploads/2012/04/Katia1.png http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAyMTQ0NDc0MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAzNzE5Mg@@._V1._SX403_SY604_.jpg
tamagothi
25-10-2012, 21:16
χιχιχι, πολύ το χάρηκα. πάρτα.
[εθνίκι πράμα και δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη μύκονο απ' τη σαντορίνη, άλλο πάλι και τούτο!]
http://i.imgur.com/Rbz6U.png
Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2012, 01:11
Ta spase to 7X06
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md10yg17Gq1rhy7tio1_400.gif
"Oh Dexter..."
http://i.imgur.com/23vcS.jpg
Drumsick
09-11-2012, 18:22
Μια μαλακία έχει καταντήσει κι αυτό εδώ. Πλέον το βλέπω απλά για να περνάει η ώρα, κανένα thrill.
Κωλαράκι Τορνευτό
09-11-2012, 18:31
oxo re
12 stars circle your brow
09-11-2012, 20:52
http://1.bp.blogspot.com/_sfFhslPosuo/TVAMZOROgDI/AAAAAAAAAL8/9rqGikGU2mY/s1600/yvonne.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/553437_10152230795730271_573532231_n.jpg
για τους γνώστες
http://gamelanguage.files.wordpress.com/2010/07/miranda-lawson.jpg
scarecrow
10-11-2012, 01:36
Ta spase to 7X06
Και όλα τα λεφτά η φάτσα του πατέρα του όταν του έλεγε:
a date? really?
Κωλαράκι Τορνευτό
12-11-2012, 20:06
7/7
Η Season μέχρι στιγμής ΓΑΜΑΕΙ.
Κωλαράκι Τορνευτό
19-11-2012, 00:17
http://www.complex.com/pop-culture/2012/11/yvonne-strahovski-interview-gallery-video
Και παμε για το 8/8 σημερα
Beyond Within
19-11-2012, 14:57
πόσο γαμάτη η σκηνή στο μπαρ που μιλούσαν σαν κολλητοί
για το επόμενο
χάρηκα όταν είδα ότι θα πιάσουν την χάνα για να απειλήσουν τον ντέξτερ, όταν άλλαξαν αυτοκίνητα φοβήθηκα ότι θα φάει καμιά αδέσποτη και θα πάει άκλαφτη
Parasight
20-11-2012, 00:31
Μαεστρική εξέλιξη. Απόλαυση η 7η season ως τώρα.
Ethereal
20-11-2012, 02:59
και αποτι φαινεται απο τον τιτλο του φιναλε(ναι, τον διαβασα και γω μετα το ποστ καροτου) και τις ως τωρα εξελιξεις ,τα καλυτερα ερχονται.
http://i970.photobucket.com/albums/ae183/Kasrith/Screenshot2012-11-19at101745PM.png
Κωλαράκι Τορνευτό
20-11-2012, 08:15
Ola osa eipate + Emmy sti Debra
scarecrow
20-11-2012, 20:15
Εντάξει πάει για καλύτερη σεζόν έβερ
Beyond Within
26-11-2012, 18:56
πολύ νωρίς δεν την εξάντλησαν την ιστορία φέτος;
θα μας πρήξει με τη λαγκουέρτα και τον αρχηγό τώρα σαν να μας ξαναγυρνάει στη 2η σεζόν
ο Ισαακ Σιρκο είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες που πέρασε από τη σειρά
Keeper Of The Seventh Son
26-11-2012, 21:38
krimas pou pethane o sirkos. ipopteuomai pws i iparksi tou eidikou me tis pirkagies paula dolofonou tha kselaspwsei to ntekster ap ti manoura me to bloodslide giati eipe se kapoia fasi oti o idios eidikos itan k stin pirkagia stin ekklisia. tha ta fortwsoun kapws s auton manteuw
γενικά γαμάτη σεζόν. έχω την εντύπωση όμως ότι το στόρυ με Λαγκουέρτα θα είναι το μέην της επόμενης σεζόν. δλδ σε τι αγωνία θα μας αφήσει το τελευταίο ρε παιδί μου πως το λένε
enitharmon
27-11-2012, 04:08
στο μυαλό μου αυτός ήταν ο πούλο που αγαπήσαμε
Κωλαράκι Τορνευτό
27-11-2012, 04:10
γενικά γαμάτη σεζόν. έχω την εντύπωση όμως ότι το στόρυ με Λαγκουέρτα θα είναι το μέην της επόμενης σεζόν. δλδ σε τι αγωνία θα μας αφήσει το τελευταίο ρε παιδί μου πως το λένε
Ετσι νομιζω κι εγω, τι να προλαβει να γινει σε 3 επεισοδια? Απο την αλλη, πολλα μινι στορυ αρκς εχουν τελειωσει μεσα στη σεζον, πηρε πουλο ο μαλακακος ο βοηθος του Μασουκα νωρις κτλ.
Τελειος χαρακτηρας ο Σιρκο ε, οπως και ο ηθοποιος που τον υποδυεται.
Trouble in paradise, δύσκολα μας τα λέει η Hannah στο preview του επόμενου... Έτσι και τον παρατήσει τώρα και αυτή αλα Lumen θα γελάω με την αθλιότητα των writer...
Κωλαράκι Τορνευτό
27-11-2012, 06:54
Αυτην την εντυπωση ειχα κι εγω στο τελος του χθεσινου επεισοδιου, αλλα μετα το προμο, δεν μπορω να καταλαβω απο που βγαζεις τετοιο συμπερασμα. Προφανως και θα τα τσουγκρισουν καποια στιγμη, δεν ειναι και το πιο κανονικο ζευγαρι του κοσμου. Οι writers εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια σε αυτη τη σεζον κατα τη γνωμη μου, δε μπορω να καταλαβω που βλεπεις την αθλιοτητα. Αν τους βαλουν να ειναι για παντα ευτυχισμενοι και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα, τοτε παλι γκρινιες. Ε αποφασιστε :P
coolhipster
27-11-2012, 17:51
http://s2.guyism.com/up/2012/11/isaak-sirko1.jpg rip ο ρε θεος κριμα:(:(:(
Ethereal
28-11-2012, 05:19
κριμα...
οτι ειπατε για τον ουκρανο.ισως ο πιο συμπαθητικος "κακος" της σειρας ,αν οχι χαρακτηρας γενικοτερα.
Kelldorain
04-12-2012, 10:26
"Nobody calls an adult Bobby" :touched:
Masuka: "Hey when I was 15, my parents thought I was retarded" Απλά έπεσα κάτω.
Κωλαράκι Τορνευτό
04-12-2012, 11:42
Χαχαα κι εγω γελασα εκει περα, ειναι θεουλης.
Παει παρα πολυ καλα η σεζον, ε τωρα στα 2 επεισοδια θα γινει της πουτανας λογικα.
Κωλαράκι Τορνευτό
10-12-2012, 13:46
:malakia:
Beyond Within
10-12-2012, 19:41
έχω μια διαίσθηση ότι η Ντεμπρα το έχει στήσει το ατύχημα μόνη της
κρίνοντας από το preview του τελευταίου, μάλλον θα έχουμε το καλύτερο φινάλε μετά τον 4ο κύκλο
BURNIN AMBITION
10-12-2012, 20:24
ενδιαφερουσα αποψη κυριε απο πανω. εγω νομιζω οτι το κνε η φιλη της ξανθιας μπαρμπι. το δικο σου ειναι πιο ιντριγκαδορικο ρε συ αλλα...
θα χει τρελο ενδιαφερον το επομενο και γενικα ο επομενοσ κυκλος αρκει να μη γινει ματλοκ με ντεξτερ μεσα απο φυλακη να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ενοχος.
οπως και να χει μιλαμε για μεγαλες καυλες
Ethereal
11-12-2012, 13:21
γαμω το σπιτι τους...τι trailer για το φιναλε ηταν αυτο στο τελος;
παιζει πολυ αυτο που λεει beyond.
scarecrow
11-12-2012, 23:14
Κυρία Μαριάννα
11-12-2012, 23:31
Συμφωνώ με όλους, αν το έκανε μόνη της η άβυζη και χάσουμε το ξανθό γκομενάκι από τη σειρά, θα τη σκίσω.
Keep up the good work Matthews...
http://i.imgur.com/48dsQ.png
Κωλαράκι Τορνευτό
12-12-2012, 06:08
Χαχαχα απλα τεραστια αληθεια το αποπανω.
Τα σπαει η Ντεμπρα, παιζει μετα τις 2 τελευταιες σεζον να ειναι ακομα περισσοτερο ενδιαφερων χαρακτηρας ακομα κι απο τον Ντεξτερ.
Σιγουρα πιο ανεπτυγμενος.
Surprise Motherfucker
https://pbs.twimg.com/media/A-RTAq6CMAAh3Sw.jpg
Κωλαράκι Τορνευτό
17-12-2012, 11:20
Χμ, ειμαι διχασμενος, δεν περιμενα κατι τετοιο, αντε να δουμε τωρα που θα παει.
Ψοφησε η σιχαμενη. Εμμυ σε Τζενιφερ Καρπεντερ
Beyond Within
17-12-2012, 15:50
Μαλακία ήταν, το περίμενα καλύτερο. Ούτε καν κλιφχανγκερ για την επόμενη σεζόν.
Ethereal
17-12-2012, 15:50
πω ρε φιλε
σκεφτηκε κανεις αλλος τα τελευταια λεπτα οτι η ντεμπ θα εστρεφε το πιστολι στον κροταφο της;
BURNIN AMBITION
17-12-2012, 18:17
πω ρε φιλε
σκεφτηκε κανεις αλλος τα τελευταια λεπτα οτι η ντεμπ θα εστρεφε το πιστολι στον κροταφο της;εγω
regularpaul
17-12-2012, 23:04
πω ρε φιλε
σκεφτηκε κανεις αλλος τα τελευταια λεπτα οτι η ντεμπ θα εστρεφε το πιστολι στον κροταφο της;εγω
ε ηταν τοσο στανταρ αυτο που εκανε που δεν αφηνε χωρο για αλλη σκεψη
με την γλαστρα τι παιχτηκε?
Beyond Within
17-12-2012, 23:20
ή αποχαιρετιστήριο δώρο ή θέλει να τον φάει
MaX Payne
19-12-2012, 01:52
o απατεωνας δεν ειχε φαει τον πατερα της Χανα πριν κανα 2 επεισοδεια τι ελεγε δεν εχω σκοτωσει αθωο :?
ετσι κι ετσι το φιναλε περιεργο
Ντεξτερ οτι ναναι μερα μεσημερι βουτηξε τον αλλο στο αμαξι , τηλ Λαγκουερτα κι αν εσκαγε με ενισχυσεις;
και Ντεμπ μπερδεμα
καλυτερη απο περσινη γενικα αλλα μετα που φαγανε τον Ισαακ καπως επεσε
αντε κουραγιο αλλη 1 σεζον εμεινε (ελπιζω)
είχε γίνει ρόμπα ρε σε όλο το τμήμα τι ενισχύσεις να φωνάξει
στο άλλο με τον πατέρα καθήκι ήταν κι αυτός απλά η λαγκουέρτα ήταν παντελώς αθώα είναι άλμα απ' τον έναν στο άλλο
MaX Payne
19-12-2012, 02:21
ο Doakes τι ακριβως ειχε κανει χωρις πλακα εχω ξεχασει :grin:
η γκομενιτσα που ειχε μπλεξει στην 2η
και αλλη σεζον ειχε φαει ενα ασχετο ειχε παει να τον ληστεψει κατι τετοιο
Λαγκουερτα ενταξει ρομπα αλλα κατσε που πας μονη και να μπει στο κοντεινερ ετσι χυμα πολυ εξυπνη κινηση :eek:
σκατα ταχει κανει ο Ντεξ τι συζηταμε :grin:
BURNIN AMBITION
19-12-2012, 02:27
φανταζομαι το εχετε σκεφτει αλλα εχει μεινει ενα γουατ δε φακ. η ντεμπ πυροβολησε την πουτανα απο το οπλο της αρα απο βαλιστικη ερευνα παιζει να ταιριαξουν τη σφαιρα στη ντεμπ. οποτε θα πρεπει να αφαιρεσει τη σφαιρα ο ντεξ. το εκανε? δεν εδειξε τιποτα. επισης θα πρεπει να παει στο σπιτι της να παρει το χαρτι του εισαγγελεα και να χακαρει υπολογιστες να εξαφανιστει αυτο το εγγραφο. σκατα πουτανα ολα
Κωλαράκι Τορνευτό
19-12-2012, 02:30
Ολα αυτα στα οποια κολλας Μαξ δεν ειναι τιποτα, εχει φαει και "ξεμπαρκο" κοσμο που δεν γλιτωσε απο δικες και πλεκτανες, απλα οσους ειχε φαει ηταν με τον εναν τροπο ή με τον αλλον καταλληλοι για να ικανοποιουν καποια ή καποιες απο τις συνθηκες του "the code". Αλλωστε το ξερει κι ο ιδιος πλεον οτι ο "the code" ειναι ενας τροπος για να ξεγελασει τον εαυτο του και να δικαιολογει τις πραξεις του. Το πραγματικα προβλημα στο επεισοδιο ηταν το οτι Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΗΚ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΛΑΓΚΟΥΕΡΤΑ ΦΟΥΤΑΤΖ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, δηλαδη οκ ελεος με την Υπερμπατσινα Των Εφτα Ηπειρων και Πεντε Θαλασσων Μαρια Λαγκουερτα Ντε Οσοριο Μαρτινεθ Ανχελ Ρευναλντο Κουμπερο Κορτες.
Μπερνι, σωστος, το εχω σκεφτει κι εγω, δεν ξερω πως θα τη γλιτωσουν.
MaX Payne
19-12-2012, 02:48
ε κατι θα γινει θα γλυτωσουν :eek: στην αρχη μεχρι να το ψαξει αλλος και ναχουμε θεμα
ειχα ενα αγχος οταν τοβλεπα εκει που το κατεβασα ενας μαλακας εγραφε στα σχολια οτι ο Ντεξ καθαριζει Ντεμπ και εκει στο κοντεινερ λεω οχι ρε πουστ εχει γουστο :grin:
το ερωτημα ειναι αλλο τελειωνει του χρονου ?
εκανε ρεκορ χθες για Ντεξτερ :? βλεπω το καναλι να δινει καμια 2-3 σεζον ακομα
Κωλαράκι Τορνευτό
19-12-2012, 02:53
Εχουν πει οτι θα ειναι το τελος στην 8η σεζον και ετσι ειχε κλεισει το συμβολαιο πριν καν ξεκινησει η εβδομη, δε νομιζω να το αλλαξουν, τι να σου πω.
Εγω παντως διαφωνω σε αυτο που ειπες για το "μετα τον Ισαακ", ισα ισα που φανηκε ποιο ηταν το main theme της σεζον, και αυτο επρεπε να ειναι, αρκετα πια με τους διαφορους villains.
Και η σκηνη στο τελος ηταν πολυ δυνατη, ε δε μπορεις να εχεις cliffhanger τεραστιου μεγεθους σε καθε σεζον, δεν πρεπει να ειναι και αυτοσκοπος.
Το στορυ μετραει, και θεωρω πως ηταν φοβερο το στορυ της 7ης.
Beyond Within
19-12-2012, 02:53
λογικά θα έκαναν ότι πήγε να κάνει εξαρχής στον άλλον, θα έβγαλε τη σφαίρα και θα πυροβόλησε πάνω στην πληγή με το όπλο του αλλουνού. ή μπορεί να την πέταξε στη θάλασσα :p
Parasight
19-12-2012, 07:48
Ε καλά πώς κάνετε έτσι με τη σφαίρα στη Λαγκουέρτα, αντί να εξαφανίσει ένα πτώμα θα εξαφανίσει δύο και θα καθαρίσει την τοποθεσία. Και θα ψάχνουν μετά τη Λαγκουέρτα ως αγνοούμενη.
Εγώ χαλάστηκα που χάθηκε η Νάντια έτσι απλά τελικά, αλλά ο Τζόι θα πηδήξει καλό πιπινάκι πάλι ο πούστης.
Αν του χρόνου οι ιστοριογράφοι πέσουν στο χολιγουντιανό κλισέ του happy ending με καρδούλες και λουλούδια, θα ξενερώσω ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ και με το φινάλε του Lost [μάλλον όχι τόσο -αυτό που συνέβη στο Lost ήταν πέρα ως πέρα αποκαρδιωτικό].
Ο Dexter είναι συμπαθέστατη προσωπικότητα, ένα λόγο παραπάνω γιατί στην προηγούμενή του ζωή ήταν ο David Fisher, όμως δε γίνεται να μην πονέσει.
Όλοι πονάμε.
Γιατί μπήκε κι ο Χειμώνας.
Ζητώ τη λύτρωση.
scarecrow
19-12-2012, 17:01
Πάντως εάν πετσόκοψε τη Λαγκουέρτα και την έστειλε στη θάλασσα με τον άλλον, θα αρχίσει να φαίνεται περίεργο πώς εξαφανίστηκε αμέσως μετά που κατηγόρησε τον Ντέξτερ και ίσως αρχίσουν να τον ψιλιάζονται και οι υπόλοιποι
το οποιο πετσόμα θέλει κανα 4ωρο περίπου ναι? και πάλι πρόλαβαν το party με τα πυροτεχνήματα?
SpiritCrusher
20-12-2012, 01:11
Αν του χρόνου οι ιστοριογράφοι πέσουν στο χολιγουντιανό κλισέ του happy ending με καρδούλες και λουλούδια, θα ξενερώσω ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ και με το φινάλε του Lost [μάλλον όχι τόσο -αυτό που συνέβη στο Lost ήταν πέρα ως πέρα αποκαρδιωτικό].
Ο Dexter είναι συμπαθέστατη προσωπικότητα, ένα λόγο παραπάνω γιατί στην προηγούμενή του ζωή ήταν ο David Fisher, όμως δε γίνεται να μην πονέσει.
Όλοι πονάμε.
Γιατί μπήκε κι ο Χειμώνας.
Ζητώ τη λύτρωση.
Το θέμα είναι πως λίγο πολύ όλοι περιμένουμε/αμε ότι η σειρά θα τελειώσει με ντεξτερ σε καμια ηλεκτρική καρέκλα (τα λέγαμε σε προηγούμενες σελίδες) οπότε ακόμα και το "κακό τέλος" είναι αναμενόμενο πια και δε νομίζω να εντυπωσιάσει κανέναν. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι χειρότερο ενός happy ending, αλλά νομίζω πως είναι το φαβορί και αυτό χαλάει κάπως τις προσδοκίες.
Εκτός και αν ο ντεξτερ τη βγάλει καθαρή και ψοφήσουν όλοι όσοι αγαπάει. /shrug.
ion_storm
20-12-2012, 01:34
Τα βάζω όλα σε σποίλερ
Πάντως για προτελευταία σαιζόν δείχνει, θα δείξει επιτέλους τις επιπτώσεις του να ξέρει κάποιος κοντινός του ποιος πραγματικά είναι ο Ντεξτερ και να διαλέγει πλευρές. Ο πατέρας του δεν το άντεξε όταν το συνειδητοποίησε και αυτοκτόνησε, η Ντεμπ τον βοήθησε σκοτώνοντας. Αυτή η συνειδητοποίηση κιόλας σπρώχνει την ιστορία πλεον. Δεν γινόταν να μην αναγκαστεί να διαλέξει η Ντεμπ, γιατί αλλιώς θα ήταν τελείως υποκρίτρια όπως την κατηγόρησε η Χανα. Διαλέγει τον αδεφό της και πληρώνει το τίμημα.
Πλέον βέβαια αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για κλείσιμο του χρόνου, αρκεί να μην έχουμε μια σαιζόν με προσπάθειας αποφυγείς της "αιμομιξίας", και ατάκες σε φάση: -Πάμε για μπύρες? - Μισό να ξεφορτωθώ ένα πτώμα και έρχομαι.
(Ξεπερνώντας αυτό με το βίντεο, που δικαιολόγησε και ένταλμα και την αντίδραση της Ντεμπ όταν άκουσε τον άλλον στο πορτ μπαγκάζ, όλα κουλ μωρέ. )
GraveMiasma
20-12-2012, 02:14
blepw paraithsh dexter kai oikogeneia sthn argentinh me th dolofono louloudi
Ευτυχώς τελειώνει του χρόνου, καθώς έχει γράψει ήδη με αυτήν 3 κακές σεζόν..
Κωλαράκι Τορνευτό
20-12-2012, 02:26
Απλα μην το δεις καν του χρονου, τα 4 ποστ που κανεις ολη τη σεζον προκαλουν καρκινο και σπανε αρχιδια.
Αλλα τι λεω, αφου αυτος ειναι ο σκοπος σου...
ion_storm, δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει αιμομιξια ε. Δεν κολλαει ουτε κατα διανοια.
pe8ainw me aderfh batista.
kalo telos kata ta alla an kai na dw pws 8a ta mpalwsei o dexter
me tis sfaires kai tis vallistikes, ase pou to petsokomma 8a kanei mpam.
Egw lew oute happy ending 8a exei oute dex se hlektrikh karekla, kati pio fantezi. upomonh ena xrono.
epishs, poso mpoufos o mathews
Άρραξε ρε μαλακισμένο στη γωνία σου, είναι ένα θρεντ για μία σειρά και θα πει ο καθένας τη γνώμη του άσχετα άμα διαφέρει από τη (βασιλική) δικιά σου. Και ούτε θα σου δώσει κανείς λογαριασμό για το αν θα τη δει ως το τέλος, γιατί ίσως αυτό του αρέσει να κάνει με όλες τις σειρές που ξεκινάει, άσχετα αν παίρνουν άσχημη τροπή όπως αυτή, ή όχι. Γενικά σκάσε μπούφε.
Στα ίσια η σειρά ήταν θεϊκή και έχει καταλήξει ένας σεναριακός άχταρμας. Τουλάχιστον αυτή η σεζόν δηλαδή που νομίζω ότι είναι σχετικά αντικειμενικό να πούμε ότι οι σεναριογράφοι δεν είχαν ποτέ κάποιον συγκεκριμένο προσανατολισμό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρότερες ίντριγκες διάρκειας 5-6 επεισοδίων η κάθε μία που έτρεχαν παράλληλα. Νομίζω είναι το τέλειο παράδειγμα του "πάμε να βγάλουμε το συμβόλαιο" παρόλο που έχουμε μείνει από πραγματικά καλές ιδέες, κάνοντάς το πολυαγαπημένο παλιό ντέξτερ ένα κοινό αστυνομικό. Για φινάλε δυστυχώς προβλέπω κάτι παρόμοιο με του λοστ ώστε να γράψουν εποποιίες μόνο οι Φίκσκσκσκσκσερς αυτού του κόσμου.
Κωλαράκι Τορνευτό
20-12-2012, 02:52
Χαχχαα ηρεμησε, θα σκισεις κανα καλσον. Μπορεις να ποσταρεις οτι θελεις, δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις μαζι μου (συγκεκριμενα θα το προτιμουσα να μην), απλα αν κανεις ποστ σαν κρετινος, μπορω κι εγω να το σχολιασω ελευθερα. Ολα αυτα που λες για το σεναριο κτλ απλα βαριεμαι να στα αντικρουσω, και δεν χρειαζεται και να πω και πολλα. Απλα θυμησου οτι το main story φανηκε απο το πρωτο επεισοδιο της σεζον στο οποιο η Λαγκουερτα βρηκε το blood slide. Απο και και περα, φυσικα και θα εχει κι αλλα story arcs η σεζον. Και τελος παντων, τι καθομαι και σου απανταω σοβαρα...
Δεν μπορείς να απαντήσεις σοβαρά. Όχι σε εμένα, γενικά. Κοπανάς και ένα "βαριέμαι" και καθάρισες. Το αν δε απαντάω "σαν κρετίνος" υπόκειται στη λογική σου η οποία έχει δώσει σαφή δείγματα ανυπαρξίας. Και τέσπα ο μπούφος που αγαπούσαμε :touched:
BURNIN AMBITION
20-12-2012, 12:20
Η εχεις μαζεωψει στα τελευταια σου ποστ τις μουτζες του αιωνα και ποσταρεις λες και εγραψες τη μοναδικη αληθεια. σοβαρεψου
Η εχεις μαζεωψει
σοβαρεψου
:touched:
BURNIN AMBITION
20-12-2012, 14:01
για να μη νομιζεις, δε σε μουτζωσα εγω...
Ποιος νοιάστηκε για τις μούτζες ρε Μπέρνι? Γενικά δηλαδή, όχι μόνο εδώ. Που έγραψα κάτι παραπάνω από την προσωπική μου άποψη ώστε να σε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το θεωρώ "μοναδική αλήθεια" σύμφωνα με τα λεγόμενά σου θα μου πεις?
GraveMiasma
22-12-2012, 19:33
mporeite auta na ta lete mh dhmosiws parakalw
Ναι χαλάμε τη σωστή περιήγηση σου στο φόρουμ, φέρε κάνα θέμα του 2004 πάνω πάνω να τα πούμε εκεί.
GraveMiasma
23-12-2012, 02:15
den einai giayto alla epeidh den goustarw na diabazw 28xronous malliades na grafoun san 13xrona koritsakia pou tsakwnontai gia to poia agapaei perissotero to rouba
GraveMiasma
23-12-2012, 02:16
h to bieber
GraveMiasma
23-12-2012, 02:16
h to nino
GraveMiasma
23-12-2012, 02:17
h ton glypstonpoutsomou kai xino
GraveMiasma
23-12-2012, 04:15
skase
Beyond Within
23-12-2012, 07:01
ποιοί είναι 28χρονοι μαλλιάδες, ο Η. και ο Φίξξξξερ;
Ethereal
16-01-2013, 09:44
η τελευταια σεζον ξεκιναει κατακαλοκαιρο,30 ιουνιου.δεν μπορω να θυμηθω σεζον dexter που να ξεκινησε νωριτερα εκτος κι αν μου διαφευγει κατι.
16-01-2013, 11:24
Κάπου διάβασα οτι θα έχει φοβερή ανατροπή σε σχέση με την την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς, επανεμφάνιση Brian από το πουθενά και το ολοκληρωτικό τέλος του.
Και το er θα γλιτώσει από έναν εφιάλτη μ'ανέκδοτα.
MaX Payne
16-01-2013, 14:58
η τελευταια σεζον ξεκιναει κατακαλοκαιρο,30 ιουνιου.δεν μπορω να θυμηθω σεζον dexter που να ξεκινησε νωριτερα εκτος κι αν μου διαφευγει κατι.
ολες ηταν τελη σεπτεμβριου/αρχες οκτωβριου
http://insidetv.ew.com/2013/01/12/dexter-to-return-in-june/
ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει αν θαναι η τελευταια σεζον :|
The executive also declined to confirm whether Dexter will end this year. “I’m not making any announcements today about when Dexter will end,” Nevins said. “I will clarify that before Dexter goes on the air. There’s a clear end game in place but I can’t talk about it just yet … the decision is ultimately a creative decision… Dexter is to Showtime what Batman is to Warner Bros. I want to take care of it.”
Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2013, 15:01
Ισως ετοιμαζουν τελευταια σεζον και ταινια μετα ή κατι τετοιο?
MaX Payne
16-01-2013, 15:05
δεν εχω ακουσει για ταινια
μαλλον κανει νουμερα και θελουν να το στραγγιξουν μεχρι τελους :razz:
απο οτι εχω καταλαβει ετσι λειτουργει το Showtime
α θελουν να προωθησουν και μια καινουρια σειρα κατι τετοιο γιαυτο πηγε και πιο νωρις η πρεμιερα
θέλει να πάει κόντρα με Breaking Bad
Χαχαχαχαχαχαχα
Κωλαράκι Τορνευτό
17-01-2013, 14:20
Λολ, δεν υπαρχει κανενα Breaking Bad μπροστα στο Dexter
Kelldorain
17-01-2013, 15:54
Βασικά αυτό που έγινε είναι ότι το Showtime έχει 2 καινούρια δράματα (Ray Donovan και Masters of Sex) και επειδή θέλει να τα 'χει με δυνατά lead ins, έβαλε το δεύτερο μετά το Homeland το Σεπτέμβρη και αναγκάστηκε να μετακινήσει το Dexter για να 'ναι πριν από το άλλο.
Κωλαράκι Τορνευτό
26-03-2013, 22:52
Δε δειχνει κατι, τηζερ ειναι αλλωστε, αλλα ωραιο κονσεπτ, και κυριως, εκπληκτικο τραγουδι βεβαια.
XKERHQcNtEE
scarecrow
10-04-2013, 22:37
Yvonne Strahovski returning to 'Dexter' (http://insidetv.ew.com/2013/04/10/yvonne-strahovski-returning-dexter/)
:pink::pink::maikl:
jack the ripper
18-04-2013, 23:38
It's official! Showtime has confirmed that the upcoming 8th season of Dexter will be the final for the series.
Drumsick
19-04-2013, 10:48
Αμήν.
freak brother
19-04-2013, 13:04
χωρις να χω δει αλλο επεισοδιο μετα απο την φαση που γαμαει την αγγλιδουλα.. μπορω να προβλεψω τι παιζει.. θα αποκαλυψει σαυτην τι κανει αυτη θα ψηθει για την φαση .. αλλα παιζει να το παρακανει ξερω γω , με τα πτωματα θα καταληξουν σε καποιον αλλον Η θα εμφανιστει καποιος αλλος επιτηδες που θα γουσταρει την φαση και ισως να κανουν καμια μονομαχια με τον ντεξτερ .. η αδερφη του ισως να αρχισει να τον ψιλιαζεται ... δλδ μας ειχε ενα ολοκληρο επεισοδιο με καμερες στην μαρινα που χε βαλει το σκαφος .. εχουμε ψηθει οτι με καποιον εξυπνο τροπο θα την γλιτωσει ο ντεξ και απλα παει και σβηνει το κοματακι απο το βιντεο οταν κανει φολς αλαρμ .. δλδ εχεις χτισει ενα επεισοδιο σε μια φαση και απλα με ενα ηλιθιο ευρημα το γαμμας . ΜΠΟΟΥΡΙΝΓΚΚΚΚΚΚ.
πλακα πλακα , επιασα τπτ απο τις προβλεψεις?
Ethereal
19-04-2013, 17:30
http://www.youtube.com/watch?v=dy6u5rXqN5o
Κωλαράκι Τορνευτό
19-04-2013, 19:14
ο φιχχχερ του ντεξτερ. ''θεωρειται ποιοτικη σειρα απ ολους, αλλα εγω τη θεωρω ΣΚΑΤΑ. βεβαια εχω δει 7 χρονια και περιπου 70-90 επεισοδια αλλα ειναι ΣΚΑΤΑ''. καλα να περασετε στην ογδοη!
Αν δε σαρεσει μια σειρα, γιατι τη βλεπεις επι 7 σεζον και 84 ωριαια επεισοδια. Ειναι 84 ωρες απο τη ζωη σου.
Επισης, ποτε δεν ειπα οτι ειναι σκατα το Breaking Bad, οτι θελεις καταλαβαινεις.
http://www.youtube.com/watch?v=cGRBmZ4gG0Q
http://www.youtube.com/watch?v=6ckzE5vT0wc&feature=youtu.be
δυστυχώς η πιο μέτρια σεζόν ντέξτερ. πολύ πρόχειρο σενάριο με τρελές τρύπες και τραβηγμένο από τα μαλλιά περισσότερο απ' ό,τι μας είχαν συνηθίσει. και σε όλα αυτά είχαμε και το μονοπώλιο της σιχαμένης, ατάλαντης Deb. αν είναι συνεχίσει την -πειστικότατη- κλάψα της, καλύτερα να μας κάνει τη χάρη να αυτοκτονήσει. τουλάχιστον ας ελπίσουμε να το κλείσουν αξιοπρεπώς.
άσχετο, όταν είχε ξεμοναχιάσει ο Dexter τον Isaac Sirko στο γκέη μπαρ, νόμιζα ότι θα έκανε πέσιμο αλα David Fisher.
http://www.youtube.com/watch?v=n4rcS3X88Cc
Beyond Within
30-06-2013, 22:54
για πάμε.
Κωλαράκι Τορνευτό
30-06-2013, 22:56
Ληκαρε ή για το βραδυ λες? Και ναι, ξεκιναμε =)
Ethereal
01-07-2013, 11:56
password:
fucking password
lmao
funishment
01-07-2013, 15:35
φέρτε πίσω τον παλιό Χάρρισον ρε
regularpaul
01-07-2013, 23:09
http://s.pixogs.com/image/R-1981405-1256507808.jpeg
http://s.pixogs.com/image/R-1981405-1256507820.jpeg
Ο ίδιος δεν είναι? Μεγαλώνουν τα μικρά γρήγορα...
regularpaul
02-07-2013, 10:25
σεζόν 7
Luke Andrew Kruntchev. Twin brother of Evan George Kruntchev. Due to restrictive child labor laws in the film industry, the twins shared the role of Harrison, Dexter and Rita's baby boy, in Dexter.
σεζόν 8
Jadon Wells
funishment
02-07-2013, 10:27
μωρέ μεγαλώνουν, δεν αλλάζουν όμως τόσο δραματικά μούρη μέσα σε λίγους μήνες. το κοίταξα και στο ιμδβ για σιγουριά και είναι όντως άλλο παιδί. έμαθα επίσης ότι ο ορίτζιναλ Χάρρισον δεν ήταν ένα παιδί αλλά δύο, δίδυμα. \μ/
Κωλαράκι Τορνευτό
03-07-2013, 12:11
Για πειτε. Εκπληκτικο επεισοδιο λεω γω.
KiNKY KoNG
03-07-2013, 12:32
μετριο
scarecrow
03-07-2013, 13:19
Βασικά ξεκίνησε πολύ απότομα (δεν ξέρω εάν αυτό είναι καλό ή κακό) πχ η σούπερ-ντούπερ-γαμάω-ψυχολόγος που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ποιος είναι και δεν τον μπουζουριάζει
Magellan
03-07-2013, 13:24
ισως γιατι δε θελει να τον μπουζουριασει αλλα να....κατι αλλο δεν ξερω τι θα δουμε
γενικα καλο ηταν
Ethereal
03-07-2013, 13:39
μια χαρα ηταν.
δεν εχω διαβασει σποιλερς κτλ αλλα μυριζομαι επικο mindfuck στο φιναλε με τη συγκεκριμενη θειτσα.
scarecrow
03-07-2013, 14:11
Πάντως κάτι μου λέει ότι ο Μπατίστα (http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TO_Lpnu6PZI/AAAAAAAAQK4/abl0m563pBU/s320/batista.jpg")θα τον καταλάβει αργά ή γρήγορα
funishment
03-07-2013, 14:15
Βασικά ξεκίνησε πολύ απότομα (δεν ξέρω εάν αυτό είναι καλό ή κακό) πχ η σούπερ-ντούπερ-γαμάω-ψυχολόγος που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ποιος είναι και δεν τον μπουζουριάζει
νομίζω ότι απλά ξέρει πολλά πράγματα για το παρελθόν του με κάποιο τρόπο, πώς αλλιώς θα γνώριζε τον κώδικα του Χάρρυ;
Κωλαράκι Τορνευτό
03-07-2013, 22:38
Συμφωνω με το αποπανω ποστ, δειχνει να ξερει πραγματα... μπορει να μας βγει και συγγενης στο τελος.
Εντωμεταξυ αδερφη Μπατιστα στη σκηνη με Κουην....
Εντωμεταξυ αδερφη Μπατιστα στη σκηνη με Κουην....
http://i.minus.com/ibsDyxuVOHaVzn.gif
Κατα τα άλλα πολύ μέτριο το επ
Κυρία Μαριάννα
04-07-2013, 10:45
τα ίδια με ομάδα unholy.
πάντως μπορεί να μην ήταν καμιά τρελή επεισοδιάρα αλλά επειδή περίμενα πως θα βγει σεπτέμβρη όπως έκανε πάντα, ήμουν μέσα στον ενθουσιασμό τη δευτέρα και δεν έδωσα πολύ σημασία :)
Κάτι που είχα διαβάσει και σε trivia για το Friends, είναι κλασικό λέει όταν υπάρχει μικρό παιδάκι στο σενάριο να παίρνουν δίδυμα επειδή κουράζονται πολύ γρήγορα με τα γυρίσματα. Οπότε πολύ απλά φέρνουν το αδερφάκι του και συνεχίζουν.
Anyway μάλλον είχα καιρό να το δω και μου φάνηκαν ίδια τα μικρά.
Η Ψυχολόγος αν είδατε το preview στους τίτλους στο τέλος είναι πλήρως ενημερωμένη για τον Dexter και θα γίνει κάτι σαν μέντορας ας πούμε. Ανέφερε και για κάποιον άλλο ασθενή της που "ξέφυγε", ο Dex πλέον έχει χάσει τη Deb και λογικά θα βρει μια οικογενειακή φιγούρα στο πρόσωπο της γαμάουα ψυχολόγου και περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια.
Κωλαράκι Τορνευτό
04-07-2013, 11:59
τα ίδια με ομάδα unholy.
πάντως μπορεί να μην ήταν καμιά τρελή επεισοδιάρα αλλά επειδή περίμενα πως θα βγει σεπτέμβρη όπως έκανε πάντα, ήμουν μέσα στον ενθουσιασμό τη δευτέρα και δεν έδωσα πολύ σημασία :)
Βασικα επεισοδιαρα ηταν, μονο πλοκη, ψυχολογος φοβερη χαρακτηρας (και ηθοποιος), Ντεξτερ καλυτερος απο ποτε με επικο road rage.
Drumsick
04-07-2013, 12:33
Ο παλιός χάρρισον είχε πολύ εκνευριστικό μούτρο. Χίλιες φορές το νέο μούλικο.
funishment
04-07-2013, 12:58
είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και είχε και λακάκια, ο καινούριος είναι τυπικό αμερικάνικο σπόρι της Μπάρμπι και του Κεν.
Κυρία Μαριάννα
04-07-2013, 14:35
μέχρι να γράψετε για τον χάρισον ούτε που κατάλαβα καμιά διαφορά.
Εμένα με προβληματίζει το γεγονός πως για πρώτη φορά είδαμε τον Ντέξτερ νευριασμένο να ξεσπάει, ακόμα και στον γιο του. Υποψιάζομαι σεναριακή αλλαγή του χαρακτήρα του, που στο τέλος όταν τον καθαρίσουν, να είναι μια ανακούφιση και για το κοινό γιατί θα το έχει παραγαμήσει. Και ο Κοπιτσής στάνταρ κάποιο ρόλο θα παίξει.
Κωλαράκι Τορνευτό
08-07-2013, 10:31
Πω πω οτι θελει τον κανει τον Ντεξτερακο μας η γιατρος.... και εννοειται ειναι αυτη που το χει οργανωσει ολο αυτο, φανηκε απο τη στιγμη που της "εστειλαν" το μυαλο... το ερωτημα ειναι, με τι σκοπο? Να περασει ενα μηνα οσο πιο κοντα γινεται στον Ντεξτερ και μετα να βγαλει σε βιβλιο την ιστορια του και να πουλησει 4 δισεκατομμυρια αντιτυπα με αποκαλυψεις για τον Bay Harbor Butcher και τα παντα ολα? Δε θα της περασει ομως φανταζομαι....
Beyond Within
08-07-2013, 11:54
Φυσικά και είναι η γιαγιά πίσω από τους φόνους. Η μαλακία είναι ότι το καταλάβαμε από το δεύτερο επεισόδιο.
Κωλαράκι Τορνευτό
08-07-2013, 12:41
Δε νομιζω πως θα ειναι εκει το ζουμι της σεζον (και της σειρας δηλαδη!!), αλλιως δε θα το εκαναν τοσο μα τοσο εμφανες
carheart
08-07-2013, 13:17
αυτό που φοβάμαι πολύ είναι αυτό που πιάνει πολλές "μεγάλες" σειρές να ανασταίνουν στην όγδοη κάποιους de facto πεθαμένους για επτά σεζόνς. Θα ξενέρωνα απίστευτα αν με κάποιο τρόπο ζούσε η μητέρα του Dexter ή ο Harry, ή αν τούτη η γριά αποδειχτεί η πραγματική του μητέρα ή οτιδήποτε τέτοιο
Ethereal
08-07-2013, 16:03
αυτό που φοβάμαι πολύ είναι αυτό που πιάνει πολλές "μεγάλες" σειρές να ανασταίνουν στην όγδοη κάποιους de facto πεθαμένους για επτά σεζόνς. Θα ξενέρωνα απίστευτα αν με κάποιο τρόπο ζούσε η μητέρα του Dexter ή ο Harry, ή αν τούτη η γριά αποδειχτεί η πραγματική του μητέρα ή οτιδήποτε τέτοιο
κατι τετοιο σκεφτομουν για το mindfuck που εγραψα πριν.δεν ξερω πως θα το επαιρνα παντως.
Η μάνα του Dex έχει πεθάνει στο container, αν βγάλουν αυτή τώρα ως πραγματική του μάνα θα γαμήσει το σενάριο όλης της σειράς
Όπως το πάνε θα γίνει αυτή η "μάνα" του αφού τον αποδέχεται πλήρως ("I gave you a framework for your survival, that's what mothers do.")
Μέσα από την ψυχανάλυση που του κάνει θα καταφέρει να φέρει πιο κοντά τη Deb η οποία ξέφυγε.
Το γαμάτο σε αυτή τη σεζόν είναι ότι σε πάει πίσω στη ζωή του Dex και την πηγή του προβλήματος, παράλληλα με τους προβληματισμούς του ήρωα σχετικά με τον εαυτό του περιμένω ένα τέλος που θα έχει να κάνει με το άν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι εκεί έξω. Το κορυφαίο θα ήταν να δώσει την ίδια του τη ζωή για να σώσει τη Deb δίνοντας και μια απάντηση στο ότι εκτός από τέρας είναι και άνθρωπος.
Beyond Within
15-07-2013, 08:55
boooring
ζήτημα να άξιζαν τα τελευταία δέκα λεπτά
Ethereal
15-07-2013, 17:19
βασικα γαμησε.
Κωλαράκι Τορνευτό
15-07-2013, 17:28
Βαρεθηκα κι εγω λιγο σε καποιο σημειο, αλλα το τελευταιο τεταρτο ηταν φοβερο, και κυριως η τελευταια σκηνη
Τι μαλακας αυτος ο Μπατιστα, τον εχει γαμησει τον Κουην
Ethereal
22-07-2013, 16:51
:shock:
Κωλαράκι Τορνευτό
23-07-2013, 04:39
Αυτο ακριβως, εκτροχιαστηκαμε (χεχ) ηδη απο το 4ο επεισοδιο, απορω τι θα γινει μεχρι το τελος!
Επισης ποτε θα ερθει η Υβον γαμω το κερατακι:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/602946_594289487263456_1325767569_n.jpg
Γάμησε το 4.
Θα μου λείψουν αυτά τα motherfucking fucks της Deb.
MaX Payne
30-07-2013, 01:50
εχουν ριξει την διαρκεια στα 2-3 τελευταια η ιδεα μου ειναι?
ουτε 50 λεπτα
δεν μου αρεσε το 5 και γενικα για τελευταια σεζον ψιλοχαλαρα το παει
ενδιαφερουσα η ιδεα με την γιατρο αλλα θα δειξει
παλι μπλεκει ιστοριες Κουιν μασουκα ελπιζω ναχει κανα νοημα οχι μια απο τα ιδια
Ethereal
30-07-2013, 03:17
imo το παει μια χαρα.
και το trailer του επομενου το κανει ακομα πιο ενδιαφερον...οχι τοσο με την σκηνη του κουιν(που ειμαι ψιλοσιγουρος στο πως θα εξελιχθεί) αλλα με οτι εχει να κανει με το πλουσιοπαιδο.
geologiko_karoto
30-07-2013, 12:34
στη σκηνή που η θεία βάζει μουσική στο λάπτοπ ξύπνησαν όμορφες μνήμες
http://www.youtube.com/watch?v=e390BV7_oQA
zihuatanejo
30-07-2013, 12:53
Πολλά πινκς.
Κωλαράκι Τορνευτό
30-07-2013, 13:44
Χαχ, αυτο το τραγουδι θα μεινει για παντα συνδεδεμενο με εναρξη 2ης σεζον Λοστ, τελος. Δε θα με εξεπληττε αν ηταν και "tribute" η υπαρξη του στο χθεσινο επεισοδιο. Πολυ ωραιο επεισοδιο, δεν καταλαβαινω τι λεει ο Μαξ οτι το παει πολυ χαλαρα, μεσα σε 5 επεισοδια εχουν γινει τοσα πραγματα, ισα ισα που σημερα αναρωτιομουν δηλαδη ποιο θα ειναι το βασικα arc τελικα μεχρι να τελειωσει η σεζον. Και τελος παντων που στο διαολο ειναι η Yvonne Strahovski, που ειχε και γενεθλια χθες? 31 χρονων λατρεια
:pink:
scarecrow
30-07-2013, 16:35
Δεν ξέρω και εμένα μου φάνηκε ψιλοβαρετό το 5 και γενικά σε σχέση με άλλες σεζόν σαν να κυλάει αργά ως τώρα.
Και τέλος συμφωνώ με φιξ,που στο πέος είναι η λατρεία? οέο? :pink:
funishment
05-08-2013, 15:08
ΓΟΥΠ ΓΟΥΠ
http://www.animateit.net/data/media/257/zoidberg_dance_animate.gif
Ethereal
05-08-2013, 15:47
ε ρε γλεντια
scarecrow
05-08-2013, 23:04
Καιρός ήταν
Κωλαράκι Τορνευτό
06-08-2013, 11:22
Πέρα απο την επιστροφή, ότι ναναι φέτος...
Κυρία Μαριάννα
13-08-2013, 14:15
το μόνο που θα μπορούσε να με χαροποιήσει είναι να σκάσει από το πουθενά ο Doakes να του πει κάνα surprise motherfucka! και να ρίξουν τίτλους τέλους.
5CfNarCjSHM
scarecrow
13-08-2013, 16:13
Δεν ξέρω εάν φταίει ότι είδα πρώτα την επισοδιάρα breaking bad και μετά το Ντέξτερ αλλά ως τώρα πολύ μέτρια ως κακή σεζόν.
Και ειδικά ο τύπος με τα καζίνο ήταν το λιγότερο γελοίος
Αυτο με τον Ντόουκς δε το βλέπω και εντελώς απίθανο, θα έχει και πλάκα, ειδικά αφού δε τον έδειξε ποτέ νεκρό.
Για 8η σεζόν μια χαρά είναι, δεν έχει κρεμάσει υπερβολικά, βλέπεται άνετα δηλαδή.
Τη μαλακία στο τέλος προβλέπω να την κάνει η Ντέμπρα.
Parasight
19-08-2013, 14:01
Στο επόμενο έχουμε λέειLem
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090916024031/theshield/images/1/13/Curtis-lemansky.jpg
scarecrow
19-08-2013, 17:25
Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από καιρό
Ethereal
19-08-2013, 20:18
"i would give everything to feel nothing again"
:touched:
Κωλαράκι Τορνευτό
20-08-2013, 03:03
Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο μετά από καιρό
Ναι, μετα απο ΕΝΑ μετριο :p
Παμε σε τελικη ευθεια, ομολογω οτι μπερδευτηκα με το τελος.
Θα σκασει καποιος ασχετος ή θα παιχτει κανα mindfuck?
Καλα για Υβον εχω βαρεθει να μιλαω, αλλα νταξει... :pink: ξανα και ξανα
MoRmEnGiL
20-08-2013, 03:28
:pink: ξανα και ξανα
Ayto akribws, tipota allo.
Mallon eimai apo tous ligous pou so far mou aresan ola ta eps. Re paidi mou deixnoun ena emotional progression kai maturity ston dex.
Beyond Within
26-08-2013, 18:02
καλό επ αλλά το σκηνικό με τη γριά και τον γιο της τελείως προβλέψιμο. από το preview φαίνεται πως πάμε για δυνατό φινάλε.
Ethereal
26-08-2013, 21:05
carheart
26-08-2013, 21:09
πλέον έχει περισσότερους δολοφόνους παρά νορμάλ τύπους
Κωλαράκι Τορνευτό
27-08-2013, 07:04
καλό επ αλλά το σκηνικό με τη γριά και τον γιο της τελείως προβλέψιμο. από το preview φαίνεται πως πάμε για δυνατό φινάλε.
Ε προβλεψιμο στο τελος, ναι. Πολυ καλο το επεισοδιο, οι καγκουριες του Ντεξτερ με το face recognition να λειπαν μονο χαχ.
Θελω το σπιτι της Ντεμπρα, και να φυσαει καθε βραδακι. Ας ειναι και η Χαννα εκει μεσα.
scarecrow
27-08-2013, 17:01
οι καγκουριες του Ντεξτερ με το face recognition να λειπαν μονο χαχ.
Ναι ρε πούστη μου τη βλακεία ήταν αυτό? έλεος
Μια καλή σειρά που την κατάντησαν αηδία.
Ethereal
27-08-2013, 20:41
τι σας χαλαει τοσο απορω.η σεζον γαμει μεχρι στιγμης.
Κυρία Μαριάννα
27-08-2013, 23:59
τι σας χαλαει τοσο απορω.
που παίζουν και τα δύο κυριακή και το βλέπουμε δευτέρα μεσημέρι μετά το breaking bad
Κωλαράκι Τορνευτό
28-08-2013, 15:30
τι σας χαλαει τοσο απορω.η σεζον γαμει μεχρι στιγμης.
Πολυ καλη ειναι, οσο καλυτερη γινεται μετα απο 7 σεζον πιστευω.
Υπαρχει και κοσμος που ειναι χιψτερς, μην το ξεχνας... αλλωστε απαντας στον... κλαπσε....
Η αλήθεια είναι ότι ναι, το ξεχείλωσαν όταν αποφάσισαν να προσθέσουν παραπάνω σεζόν στη σειρά. Την πλήρωσαν και μερικοί χαρακτήρες, π.χ. ο Μασούκα πια δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης (αν και απορώ που θα το πάνε με την κόρη, πιθανότατα πουθενά), ο Μπατίστα κούραση. Αλλά η φετινή είναι οκ, καλύτερη από την 5η και την 6η.
Τώρα τι σας πείραξε το face recognition μωρέ; Δλδ εδώ και κάποια χρόνια το χουν πεθάνει σε τέτοια και χειρότερα.
http://i.minus.com/i5RYOCS7SyIRn.gif
Beyond Within
29-08-2013, 00:55
Η σεζόν είναι πολύ καλή, όπως και η προηγούμενη. Το πράγμα είχε αρχίσει να κουράζει από την 5η. Αν η 7η και 8η ήταν στη θέση της 5ης και 6ης θα έκλεινε ιδανικά.
Το αποπάνω σποιλερ θυμάμαι ότι το έβλεπα και γελούσα.
Η σεζόν είναι γενικά μέτρια, περίμενα περισσότερα πράγματα στο ξεκίνημα
πχ η Vogel στην αρχή φαινόταν σαν μεγάλη απειλή για τον Dexter και τελικά κατάντησε η θείτσα που σε βάζει να φας με το ζόρι
Όμως γουστάρω Dexter και θα το δω όλο, αξίζει μετά από 8 σεζόν που μας κράτησε παρέα!
Ο Λόγος που είδα και δυο σεζόν από αυτή τη βλακεία το Chuck, ΚΑΨΟΥΡΑΑΑΑ
http://cdn.cnwimg.com/wp-content/uploads/2010/06/yvonne.jpg
λοιπόν, ντέξτερ είναι, δύσκολο να βρεις πολύ μέτριο ή ακόμα χειρότερα αδιάφορο επεισόδιο.
αλλά μιλάμε για μετριότατη σεζόν, πολλές αυθαιρεσίες στην υπόθεση και το σενάριο, πολύ "δεν έχω αισθήματα, είμαι ένα τέρας αλλά τελικά έχω αισθήματα και είμαι ένα πολύ ευαίσθητο τέρας". και τη βόγκελ την κάναν να φαίνεται ηλίθια με όλο αυτό.
μπατιστοοικογένεια έξω, με πάταγο. φα' τους μπούμπη.
πλας, μετά την απογοητευτική έκτη σεζόν, η έβδομη σε τι σας χάλασε; κορυφή για μένα.
αστειότητες με ζακ, γενικά, πολλή έκθεση ρε ντεξτεράκο
αλλά μιλάμε για μετριότατη σεζόν, πολλές αυθαιρεσίες στην υπόθεση και το σενάριο, πολύ "δεν έχω αισθήματα, είμαι ένα τέρας αλλά τελικά έχω αισθήματα και είμαι ένα πολύ ευαίσθητο τέρας". και τη βόγκελ την κάναν να φαίνεται ηλίθια με όλο αυτό.
Δεν είναι αυθαίρετο αυτό. Κατ' αρχήν αυτό γινόταν πάντα, ο Dexter νόμιζε ότι δε μπορεί να έχει έναν πραγματικό φίλο γιατί έτσι του είχαν μάθει, τσουπ βρίσκει, νόμιζε ότι δεν μπορεί να ερωτευτεί αλλά τσουπ hannah, κάθε σεζόν είναι ίδια σχετικά με αυτό. Έπειτα η βόγκελ δεν φαίνεται ηλίθια απλώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι έκανε λάθος και ότι δεν τον γνωρίζει όσο νόμιζε (μέσω του Χάρι τον γνώρισε έτσι κι αλλιώς). Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταλήξει ότι ο Dexter δεν ήταν ψυχοπαθής και όλο αυτό ήταν ένα λάθος του πατέρα του. Κι ακόμη κι αν δεν είναι έτσι το τέλος, η σειρά έχει τονίσει πολλές φορές το "αμαρτίες γονέων" κι αυτή εδώ είναι απλά άλλη μια περίπτωση.
Το κακό για μένα είναι ότι η τρέχων είναι πολύ διαδικαστική σεζόν και δε δείχνει τίποτα νέο ούτε όσον αφορά την ψυχοσύνθεση του Dexter ούτε για το στόρυ.
Drumsick
02-09-2013, 21:47
Γελάει ο κόσμος γενικά. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί άλλη σειρά που να ξεκινάει τόσο δυνατά και φανταστικά στην πρώτη σεζόν, και, φθίνοντας σταδιακά, να καταλήγει ένα τόσο εμετικό σκουπίδι στην τελευταία. Άντε να τελειώνει να ησυχάσουμε.
02-09-2013, 21:50
Για μένα το μεγάλο φέηλ ήταν η έκτη σεζόν, έβδομη και τούτη βλέπονται ευχάριστα, με την τελευταία να έχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον.
http://i.imgur.com/Fcrbtd9.gif
Γιγαντιαιο σκουπιδι το σημερινο.Κακη σεζον.
Κωλαράκι Τορνευτό
10-09-2013, 07:43
Ε? Γιατι σκουπιδι? Μετα απο καποια λιγοτερο καλα εως μετρια επεισοδια μαρεσε πολυ το τελευταιο
jack the ripper
17-09-2013, 18:21
Τραγικο το τελευταιο :touched:
Ethereal
17-09-2013, 18:37
ακομα και εγω που ειμαι υποστηρικτης της σεζον πιστευω οτι στα δυο τελευταια το παρακανανε.αλλο ενα λοιπον και αποχαιρεταμε ντεξτερακο.
Kριμα τα χρονια που βλεπα...Απολυτο χαλι.
Δηλαδη τοσα χρονια ψυχακιας, τωρα ερωτευτικε και απλα θελει να φυγει και να γινει καλος ανθρωπος.
jack the ripper
17-09-2013, 21:11
Το ακομα πιο αστειο για εμενα ειναι οτι στο τελος του επεισοδιου απλα και μονο για το ΤΟΥΙΣΤ (της πουτσας) βαλανε τον αλλον τον τυπο να βρισκει τον Saxon δεμενο και αυτος εννοειται δραπετευει :")
carheart
17-09-2013, 21:31
ο μόνος τρόπος να το γυρίσει κάπως είναι να φάει φρίκη dark passenger, σκοτώνοντας τους πάντες που εμπλέκονται, από Χάννα και υιό μέχρι το φάντασμα του νεκρού πατέρα του
geologiko_karoto
17-09-2013, 22:26
το αποκορύφωμα του επεισοδίου ήταν η Χάνα που έσιαχνε ντολμαδάκια
Κυρία Μαριάννα
17-09-2013, 23:13
αφού με τον πατέρα του "αποχαιρετίστηκαν" στη φάση "δε με χρειάζεσαι πια".
Drumsick
18-09-2013, 15:25
Έχω βάλει το 9, και προσπαθώ να το δω με το ζόρι, αλλά δε γίνεται.
Ψήνομαι να υπερνικήσω τον ψυχαναγκασμό, και να το παρατήσω λίγα επεισόδεια πριν το τέλος.
Υπομονή... ένα τελευταίο έμεινε!!!
Parasight
19-09-2013, 11:49
Όντως ψυχαναγκασμός. Ένα χάος είναι η σειρά πια, τι να πιάσεις και τι να αφήσεις. Μια ψυχή που είναι να βγει ακόμα την Κυριακή και άντε γεια.
Όταν όμως έλεγα ότι στην 4η έπρεπε να τελειώσει μουτζώνατε μαλάκες.
"This season felt promising, minus the fact that every actor on the show decided to stop acting well. Since the return of Hannah, the show moved itself into the daytime soap catagory. Horrible. I remember when people died all the time in fun and exciting ways. Now, everyone's vaginas are bleeding."
MoRmEnGiL
22-09-2013, 00:01
Γελάει ο κόσμος γενικά. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί άλλη σειρά που να ξεκινάει τόσο δυνατά και φανταστικά στην πρώτη σεζόν, και, φθίνοντας σταδιακά, να καταλήγει ένα τόσο εμετικό σκουπίδι στην τελευταία. Άντε να τελειώνει να ησυχάσουμε.
gkoux*lost*gkoux :P
pantws h le3h pou perigrafei teleia th season einai "diadikastikh"
egw pantws 8elw na paei artzentina mazi me xana kai ntemp gia treles partouzes, k na afhsei to xarison pisw na synexisei mellontika ta kopsidia.
Πιο κατω και απο 0. Αναμενομενο βεβαια με την εξελιξη της σεζον, αλλα απεριγραπτο χαλι.
carheart
23-09-2013, 14:02
για αυτό προτιμώ να τελειώσει πρώτα το Breaking Bad πριν το αρχίσω
αν και με βλέπω στο εξής να ξεκινάω μόνο σειρές που έμαθα πως κόπηκαν ξαφνικά και ο κόσμος παρακαλάει για seasons που δε θα έρθουν ποτέ.
Ethereal
23-09-2013, 16:05
Τον μεγαλύτερο εχθρό της σειράς να έβαζαν να γράψει το πιο για το μπουτσο φινάλε που μπορεί, τόσο καλά δεν θα τα κατάφερνε. Πλήρης απογοήτευση.
Κυρία Μαριάννα
23-09-2013, 16:06
δεν απογοητεύτηκα. είχα σταματήσει να ελπίζω.
Parasight
23-09-2013, 16:08
AyCeV7Iegl8
scarecrow
23-09-2013, 18:43
Πραγματικά όμως απερίγραπτο χάλι σε όλα τα επίπεδα.
1000 φορές κρίμα
MoRmEnGiL
23-09-2013, 21:14
Lol
Dexter τέλος.
Απογοήτευση. Dexter ξυλοκόπος. Άντε γειά.
teleutaia skhnh emetos, pros stigmhn nomiza gia harisson sto mellon alla dustuxws...
freak brother
24-09-2013, 02:31
χαιρομαι που την εκοψα στα μεσα της δευτερης εσεζον γιατι ειχα ξενερωσει με το ποσο την ειχαν γαμησει μετα την πρωτη ..
(ρεσιταλ μουτζασ)
τελικά αυτός ο κατήφορος είχε πάτο. κι επίσημα πλέον η χειρότερη σεζόν. κρίμα γιατί οι πρώτες δύο και η τέταρτη είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν παιχτεί στην τηλεόραση.
πρώτη, δεύτερη, τέταρτη όντως εξαιρετικές. τρίτη νταααααξ, πέμπτη απαράδεκτη, έκτη ξεκίνησε καλά, έκλεισε γελοία και κάπου εκεί σταμάτησα να βλέπω. overall 3 στις 6, για μένα είναι λίγο. μακριά από το πάνθεον....
mourning apocalypse
24-09-2013, 06:16
https://www.youtube.com/watch?v=zfEW5pGm5wM
κρίμα πάντως
carheart
24-09-2013, 10:38
Το τρομακτικό είναι πως αν τους τη βαρέσει το συνεχίζουν. Σε δέκα χρόνια ο Dexter δανείζεται το τότε ipad του συναδέλφου ξυλοκόπου, βλέπει πως η Χάνα έχει πεθάνει από μια σπάνια ασθένεια, αποφασίζει να βρει τον γιό του, πηγαίνει αργεντινήπουσκατά, τον βρίσκει, έχει γίνει serial killer, και ο πατέρας του του φτιάχνει code για να μην τον πιάσουν (και μια ξύλινη πέργκολα τώρα που πιάνει το χέρι)
geologiko_karoto
24-09-2013, 21:54
Βασικά σκέφτονται ήδη ένα spinoff είτε με τη Χάνα είτε με τον Ντέξτερ :touched:
σκέτη απογοήτευση πάντως
Keeper Of The Seventh Son
24-09-2013, 23:48
i skini me to stilo den eixe katitis omws?
re ntaksei to finale tha mporouse na tan k kalitero alla mi vrizete re, o nteksterakos mas einai m auton megalwsame re
Elfstone
25-09-2013, 11:58
i skini me to stilo den eixe katitis omws?
Πως δεν είχε, είχε ρεκόρ ηλιθιότητας. Πρόσεχε, στον ώμο να με καρφώσεις, όχι πουθενά αλλού γιατί έχουμε και δουλειές.
Πόσες άχρηστες ιστορίες είχε αυτή η σεζόν?
Νόμιζα ότι η φάση με τον Quinn θα είχε κάποιο σκοπό. Δηλαδή θα έτρωγε σκατά από το τμήμα και στην προσπάθεια του να αποδείξει την αξία του θα έβρισκε κάτι ώστε να ανακαλύψει τον Dexter και θα έπεφτε πάνω του όλο το MPD. Από ότι φαίνεται η δύναμη της αγάπης απέτρεψε αυτό το σενάριο. Ακόμα η κόρη του Μασούκα παντελώς άχρηστη προσθήκη.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο έπρεπε να είναι ο Dexter που στην ουσία σκότωσε την Deb και γενικά για ποιό λόγο αποφάσισε να βγάλει το life support της.
Χίλιες φορές να είχε γίνει κάτι πιο προβλεπόμενο όπως πχ ο Dexter να πεθάνει στο τραπέζι του μαθητευόμενου του ή να θυσιαστεί ο ίδιος για αυτούς που αγαπάει και καλά ως απάντηση στην ερώτηση όλης της σειράς "Είμαι τελικά ένα τέρας?".
BURNIN AMBITION
25-09-2013, 14:17
spoiler profanws.
a good read
1000% agree
http://www.vulture.com/2013/09/dexter-recap-series-finale.html
-θα σε σκοτώσω με αυτό το στυλό
-(ωπ, καλή ιδέα) πρόλαβα! άρπα την, πονηρέ!
-αχ!! τώρα θα δεις!!!
Αλσχάιμερ ο σκηνοθέτης, ο dexter σκοτώνει στην ψύχρα, παίρνει τα πτώματα, τα κόβει βόλτες, ο καθένας τριγύρω κοιτάει τη δουλειά του, καθημερινά πράγματα.
Σκοτώνει το saxon, έλα ρε δεν τρέχει τίποτα, θα σε καλύψουμε εμείς, πάνε να ετοιμαστείς για Αργεντινή.
Προκλητικά πρόχειρο, ας κρατούσαν και κάνα πρόσχημα.
Δε βαριέσαι, rip και μακριά από νεκραναστάσεις.
http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2013/09/Screen-Shot-2013-09-24-at-7.46.25-PM.png
MaX Payne
25-09-2013, 19:34
με τετοιο χαλι μετα απο ενα σημειο στην 8η δεν υπηρχε σωτηρια
παπαρια σοβαρο πλανο ειχανε να το τελειωσουνε στερεψανε τελειως
το τραβηξανε τοσο που ψοφησε
φιναλε ντεξτερ σε μουσι μου θυμισε wolverine
spoiler profanws.
a good read
1000% agree
http://www.vulture.com/2013/09/dexter-recap-series-finale.html
How many of you usually fast-forward through the opening credits, but had to watch Dexter make breakfast and floss one last time? :-(
Drumsick
29-09-2013, 16:16
To τελείωσα. Μηδέν.
http://www.youtube.com/watch?v=mL7n5mEmXJo
Κωλαράκι Τορνευτό
29-09-2013, 19:22
Ειχα διαβασει τα σχολια εδω μεσα και περιμενα να δω το υπερτατο μαλακια φιναλε. Δε με χαλασε καθολου, δεν περιμενα αλλωστε κατι φαντασμαγορικο.
Σωστο το ποιοι πεθαναν/εζησαν και πως, τωρα για κατι υπερβολες με πτωματα κτλ οκ, Ντεξτερ ειναι, δεν περιμεναμε 8 χρονια για να τα αγνοησουμε αυτα, παντα τα ειχε.
enitharmon
18-10-2013, 01:35
How many of you usually fast-forward through the opening credits, but had to watch Dexter make breakfast and floss one last time?
guilty
παίζει να είναι η μόνη σειρά που σε κάθε επεισόδιο έβλεπα την εισαγωγή. η καλύτερη έβερ.
http://www.youtube.com/watch?v=QhGMGjs3DSs
Στηρίζω φιξξξερ. Δεν ήταν κανένα αριστούργημα, αλλά δεν ήταν πχ χειρότερο από τις τελευταίες σεζόν. Στα ίδια επίπεδα, ίσως και σχετικά καλύτερο από το μέσο επεισόδιο τελευταία.
necrosaturate
07-11-2021, 16:45
Dexter.S09E01
mourning apocalypse
08-11-2021, 01:48
Το τρομακτικό είναι πως αν τους τη βαρέσει το συνεχίζουν. Σε δέκα χρόνια ο Dexter δανείζεται το τότε ipad του συναδέλφου ξυλοκόπου, βλέπει πως η Χάνα έχει πεθάνει από μια σπάνια ασθένεια, αποφασίζει να βρει τον γιό του, πηγαίνει αργεντινήπουσκατά, τον βρίσκει, έχει γίνει serial killer, και ο πατέρας του του φτιάχνει code για να μην τον πιάσουν (και μια ξύλινη πέργκολα τώρα που πιάνει το χέρι)
This post aged like fined wine.
Ethereal
11-01-2022, 02:08
Long time no see. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και άλλα τέτοια όμορφα. Ήρθα να γράψω ότι δεν περίμενα τόσο καλή νέα σεζόν dexter μετά από τόσα χρονια. Και την ξεκίνησα με χαμηλές προσδοκίες.
Προσωπικά το προτιμώ σαν κλείσιμο της ιστορίας πολύ περισσότερο από αυτό που είδαμε χρόνια πριν...
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OniBocho
12-01-2022, 17:26
Κατέβηκαν, αλλά Dexter χωρίς Yvonne, είναι σαν μπουγιουρντί χωρίς καυτερή πιπεριά.
tsimpouklano
12-01-2022, 17:35
Γενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρως μπουγιουρντί.
Raven Lord
12-01-2022, 18:45
:moutza:
necrosaturate
13-01-2022, 00:32
Αρκετά τίμια comeback season και καλό φινάλε σε σχέση με της κανονικής
atom_smasher
14-01-2022, 03:11
α ακόμα δεν την έχω δει. Στα υπόψιν.