View Full Version : [TV] Dexter
dopefiend
27-12-2009, 14:20
καλύτερο τέλος ντέξτερ και μαζί με την πρώτη οι καλύτερες σεζον αλλά έχω μια απορία σε πιθανή τρυπούλα:
εκει προς το τέλος που χάλασε το αμάξι του τρίνιτυ, πως σκατά εμφανίστηκε απτο πουθενά ο ντεξτερ με την τάπα λαδιού και τον έκανε τουλούμι στο ξύλο? αφού ότι θα έφευγε με την μάστανγκ το έμαθε εκ των υστέρων. και πως τον εντόπισε, αφού στα χαρτιά που βρήκε δεν έλεγε κάτι σχετικό με το που θα πάει (νομίζω).
Stormrider
27-12-2009, 15:20
τι λέει η τέταρτη σεζόν ? κάπου στην τρίτη το έχω παρατήσει γιατί με κούρασε λιγουλακι
jack the ripper
27-12-2009, 15:25
mono kwlo mas pige
τι λέει η τέταρτη σεζόν ? κάπου στην τρίτη το έχω παρατήσει γιατί με κούρασε λιγουλακι
Το ακουσα απο αρκετους αυτο οποτε θα του δωσω βαση αν και εμενα δε με κουρασε ουτε στο ελαχιστο, αλλα καντο και δες τεταρτη, ειναι παρα πολυ καλη, αν οχι η καλυτερη.
Κέβιν Σόρμπο
27-12-2009, 16:17
καλύτερο τέλος ντέξτερ και μαζί με την πρώτη οι καλύτερες σεζον αλλά έχω μια απορία σε πιθανή τρυπούλα:
εκει προς το τέλος που χάλασε το αμάξι του τρίνιτυ, πως σκατά εμφανίστηκε απτο πουθενά ο ντεξτερ με την τάπα λαδιού και τον έκανε τουλούμι στο ξύλο? αφού ότι θα έφευγε με την μάστανγκ το έμαθε εκ των υστέρων. και πως τον εντόπισε, αφού στα χαρτιά που βρήκε δεν έλεγε κάτι σχετικό με το που θα πάει (νομίζω).
ε προφανως δεν εμφανιστηκε απο το πουθενα και τον ακολουθουσε. Υπαρχει θεωρητικα ενα κενο χρονου απο τοτε που εμαθε με ποιο αμαξι θα παει και το ποτε το παρελαβε ο τρινιτης
Πανηλιθια απορια
Δε θα πρεπε να λεγεται quadruplet killer ή κατι τετοιο κι οχι trinity killer τελικα? :oops:
dopefiend
27-12-2009, 16:32
ε προφανως δεν εμφανιστηκε απο το πουθενα και τον ακολουθουσε. Υπαρχει θεωρητικα ενα κενο χρονου απο τοτε που εμαθε με ποιο αμαξι θα παει και το ποτε το παρελαβε ο τρινιτης
ναι ρε μπζηλέ, προφανώς η απορία μου δεν είναι με ποιο τρόπο εμφανίστηκε εκεί ο ντέξτερ (αν διακτινίστηκε ή όχι) αλλά πως τον βρήκε, τον ακολούθησε και πρόλαβε να κλέψει την τάπα λαδιού. μήπως_είναι_νίντζα δηλαδή.
Ελάτε μωρέ τώρα μην το ψειρίζετε τόσο.
Εδώ μιλάμε για τη σεζόν που είχε αυτό:
Looking back at the season, what was your favorite scene?
MH: That’s a tough one… but that Thanksgiving episode was like the worst Thanksgiving ever captured on film. And it went horribly wrong [so] quickly. Obviously the son’s finger was broken and the daughter had hit on Dexter and the mother had been okay with it. A lot of seeds were planted. When we sat at that table and he said, “Shut up, c—,” to his wife — I mean, within thirty seconds I’ve got him on the floor with a knife saying, “I should have f—ing killed you when I had the chance!” That was a lot of fun. As far as the giddy laughter goes, it was probably higher that day than ever. We were just like, “This is so insane!” We had a really good time that day.
Κέβιν Σόρμπο
27-12-2009, 19:27
ναι ρε μπζηλέ, προφανώς η απορία μου δεν είναι με ποιο τρόπο εμφανίστηκε εκεί ο ντέξτερ (αν διακτινίστηκε ή όχι) αλλά πως τον βρήκε, τον ακολούθησε και πρόλαβε να κλέψει την τάπα λαδιού. μήπως_είναι_νίντζα δηλαδή.
α εννοω πως αφου ηξερε πουναι το αμαξι, ειχε παρει την ταπα λαδιου, και απλα ηταν θεμα χρονου μεχρι να κλαταρει το αμαξι
Πως βρηκε το αμαξι ρωταει ο ανθρωπας ντε. Προσωπικα δε με ενοχλουν οι σεναριακες "τρυπες" στις οποιες μπορει καποιος να απαντησει "εγινε αυτο, απλα δεν το δειξαμε". Με το αλλο εφαγα ενα μικρο σκαλωμα κι ακομα το εχω φαει, και κυριως με νευριαζουν λιγο που ενω ΕΔΕΙΞΑΝ την δημοσιογραφο να παιρνει τηλεφωνο απο τη γειτονισσα ΜΕΤΑ την ανακριση της γιατι το σκεφτηκε οτι μπορει να κανει μαλακια αν παρει απο το δικο της, δεν εδειξαν τιποτα για τις κλησεις που εκανε ΠΡΙΝ την ανακριση και αν εγινε καποια ερευνα, δηλαδη το σκεφτηκαν οι δημιουργοι, δεν ειναι οτι απλα το ξεχασαν. Για να μην θυμηθω τωρα τον Ντοουκς που επι 4093049 επεισοδια ο μαλακας ειχε βρει τι σκατα κανει ο Ντεξτερ και δεν αφησε ουτε μια κασετα πισω του που να εξηγει τι εχει γινει σε περιπτωση που πεθανει, οοοοοοοοχι επρεπε να γινουν ετσι ωστε να μην υπαρχει στοιχειο. Και ο Ντεξτερ φοβαται μηπως καταλαβει η αδερφη του την αληθεια αν κανει τη συνδεση με τον Μπραιαν Μοσερ, δηλαδη ΕΛΕΟΣ.
μπιζαριος
27-12-2009, 19:49
τελειωσε αυτο? να κατεβασω ολες τις season και να το δω?
δε γουσταρω να με αφηνει στη μεση και να περιμενω 1 βδομαδα να μαθω τι εγινε.
Εχει συμφωνηθει απο περυσι πεμπτη σεζον και ισως και πιο μετα, δεν ξερω, ο Αμπρουτσι δεν μου απαντησε ποτε αν εχει καποια πηγη πιο σιγουρη. Ως τωρα υπαρχουν 4 σεζον που μπορεις καλλιστα να δεις.
μπιζαριος
27-12-2009, 20:14
ειναι ΑΥΤΟΤΕΛEIΣ οι σεζον ε?
SpiritCrusher
27-12-2009, 20:52
Πως βρηκε το αμαξι ρωταει ο ανθρωπας ντε.
E; Αφού βρήκε την απόδειξη από το συνεργείο αυτοκινήτων. Πήγε εκεί έβγαλε τη τάπα και μετά περίμενε. Απλά ο σκηνοθέτης το άφησε έτσι φλου για την έκπληξη μετά της υπόθεσης.
Κάθε season έχει κάποιο δικό της κεντρικό σενάριο αλλά αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και μπορεί πχ να συμβεί κάτι στην τελευταία season που να έχει σχέση με τη 2η.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω το αμαξι το ειχε ηδη παρει ο τρελος και ειχε φυγει οταν ο Ντεξτερ βρηκε το παρμπριζ, το μονο στοιχειο που βρηκε ειναι οτι ηξερε με ποιο αμαξι κυκλοφορουσε, την αποδειξη την ειχε προσπερασει νωριτερα
dopefiend
27-12-2009, 21:28
μάλλον ο σκηνοθέτης τα κανε πουτάνα και έβαλε ανάποδα τις σκηνές
Οχι ρε, το δειχνει, το ειδα τωρα ξανα, δειχνει την αποδειξη, μετα το παρμπριζ και μετα την αποδειξη στα καπακια και τον αλλον να παιρνει το αμαξι απο το συνεργειο με τη μια.
dopefiend
27-12-2009, 21:47
σε μένα δεν τόχει!!!
εντάξει απλά δε δείχνει ότι πήγε πιο πριν ο ντεξ και αφαίρεσε την τάπα, έτσι όπως το έκαναν φάνηκε σα να είναι παράλληλες σκηνές.
ο ντεξ βλέπει το παρμπρίζ και την απόδειξη, πηγαίνει στο συνεργείο, βγάζει την τάπα πριν τον τρίνιτυ. εξάλλου ο τρίνιτυ εκείνη την ώρα είναι στο σπίτι του ντεξ και σκοτώνει τη ρίτα. αν θυμάστε ο ντεξ αφήνει τη ρίτα στο ταξί για το αεροδρόμιο και πάει στο σπίτι του τρίνιτυ όπου βλέπει το παρμπρίζ. η ρίτα ξεχνάει την ταυτότητα και επιστρέφει και δολοφονείται. μετά το φόνο της ρίτα ο τρίνιτυ πάει να πάρει το αμάξι. ο ντεξ τον παρακολουθεί όλη την ώρα, τον σκοτώνει και γυρνάει βράδυ πλέον και βρίσκει τη ρίτα
φιξ:
το αν άφησε κάποιο στοιχείο ο ντόουξ, θα μπορούσε να παίξει στην όλη φάση-ανακάλυψη της ζωής του ντέξτερ από την ντέμπρα στην επόμενη σαιζόν. αν το πετάγανε κάπου στην τρίτη η τέταρτη σαιζόν πως θα το καλύπτανε; μπορεί να γίνει άνετα άσος στο μανίκι (καρασικ) των σεναριογράφων για την επόμενη
Πως βρηκε το αμαξι ρωταει ο ανθρωπας ντε.
E; Αφού βρήκε την απόδειξη από το συνεργείο αυτοκινήτων. Πήγε εκεί έβγαλε τη τάπα και μετά περίμενε. Απλά ο σκηνοθέτης το άφησε έτσι φλου για την έκπληξη μετά της υπόθεσης.
Κάθε season έχει κάποιο δικό της κεντρικό σενάριο αλλά αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και μπορεί πχ να συμβεί κάτι στην τελευταία season που να έχει σχέση με τη 2η.
επίσης ο χαρακτήρας του ντέξτερ χτίζεται σταδιακά. κατα τη γνώμη μου είναι απαραίτητο γιαυτό το λόγο να το πάρεις από την αρχή. Αν ξεκινήσεις πχ από την τρίτη, δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί μπορεί ο ντέξτερ να έχει τόσο ανάγκη από ένα πιθανό φίλο...
Amnesiac.
03-01-2010, 20:40
Σήμερα τελείωσα την τέταρτη σαιζόν. Η καλύτερη σειρά έβερ ε.
ρε παιδιά εγώ συμφωνώ μαζί σας σαφώς αλλα δε σας ξενερώνει η αμερικανιά ώρες ώρες;;
Κέβιν Σόρμπο
05-01-2010, 21:01
φονιαδες των λαων, αμερικανοι
ρε παιδιά εγώ συμφωνώ μαζί σας σαφώς αλλα δε σας ξενερώνει η αμερικανιά ώρες ώρες;;
Σιγά την αμερικανιά ρε. Έχουν υπάρξει μεγαλύτερες αμερικανιές.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι η αμερικανια ειναι κακη ενω η σουηδιλα, η αγγλιλα κτλ ειναι καλες. Καθε χωρα εχει την χαρακτηριστικη γευση που εχει κακες και καλες εκφανσεις. Το Dexter εχει μονο καλες αμερικανιες μεσα.
SpiritCrusher
06-01-2010, 05:21
Πες ένα σκηνικό αμερικανιάς που σε έφερε στο τσακ (σικ) να το κλείσεις.
βασικά σχεδόν ολόκληρος ο χαρακτήρας Debra, το ανόητο ειδυλλιο των Angel και της Κουβανής και όλοι οι διάλογοι, η καρικατουρέ-επίμονα ακραία σε σημείο χαζομάρας καφρίαση του μασούκα και τελευταία μου φάνηκε πως ο χαρακτήρας του dexter έγινε λίγο περισσότερο ρηχός. αυτα.
mou eipan oti i triti sezon de vlepetai, enw h tetarti roularei. exo dei tis 2 protes. ti na kanw peite mou ali8eia.
episis pos eksigithike to oti o aderfos tou dexter skotwse ton patera tou?
Τα ιδια μου χαν πει και μενα και ειχα κολλησει μισο (ή και παραπανω) χρονο πριν δω τελικα τριτη σεζον, η οποια μια χαρα ηταν και αυτα τα "δεν βλεπεται" κλασικες υπερβολες του κωλου, απλα δεν ηταν τοσο κορυφαια οσο οι πρωτες δυο. Η τεταρτη ειναι ισως η καλυτερη, αν οχι, τοτε σιγουρα ισαξια με πρωτοδευτερη. Οταν λες πατερα εννοεις τον Χαρυ? Γιατι τον αληθνο δεν τον ξερουμε.
kseroume, o moser itan pou epaize bowling kai se kapoia fasi otan pe8ane pigan dexter-rita-aderfos dex-ginaikaaggouri spiti tou kai xazeuan tis mpales bowling tou alla i grioula fonaze ton rudy "cable guy" ki autos ekane pws den akouge, to pragmatiko onoma tou ice-truck killer brian moser itan eksallou
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/dexter.html
:|
jack the ripper
14-01-2010, 01:32
:|:|:|
Εντάξει, είναι από τους καρκίνους που τραβάνε μια ζωή ολόκληρη.
MaX Payne
18-01-2010, 13:10
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uBHMWl6TaDg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uBHMWl6TaDg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
:touched:
Kelldorain
18-01-2010, 13:20
Και Best Supporting Actor (Mini-Series) - John Lithgow, Dexter
jack the ripper
18-01-2010, 13:20
:maikl::maikl::maikl::maikl::maikl::maikl:
kai gia deuterou rolou o trinity e
edit: a re kelld me prolaves :P
Stormrider
18-01-2010, 20:14
παιρνω πισω οτι ειπα για την τριτη σεζον ντεξτερ. απο την μεση και μετα η σεζον γαμησε κωλαρακια . παμε στην τεταρτη . περιμενω κατι καλυτερο βεβαια
Fireknight
18-01-2010, 21:35
8a to exeis
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18148_255066703067_9589448067_3246807_147_n.jpg
:-?
καλα να ειναι το παιδι να το χαιρομαστε.
Stormrider
28-01-2010, 19:07
μόλις τέλειωσα 4η σεζόν . άπλα η καλύτερη σεζον και ίσως το καλύτερο, απρόσμενο , άρρωστο τέλος εβερ
μόλις τέλειωσα 4η σεζόν . άπλα η καλύτερη σειρά εβερ
fixed.
http://showtime.seenon.com/img/product/resized/00255150-087683_500.jpg
telepsa.
den antexw ti debra. den tin antexo me tpt.
gia mena kaliteri i proti sezon pantws.
geologiko_karoto
20-04-2010, 02:22
είδα 3 σεζόν σε σφηνάκι
τρελό κόλλημα,φοβερός χαρακτήρας ο Ντέξ,αγαπάμε Ριτάκι
απότι με είπαν η 4η είναι η καλύτερη απόλες
jack the ripper
25-04-2010, 20:58
http://www.imdb.com/news/ni2199421/
:) :) :)
jack the ripper
15-05-2010, 16:24
Εβλεπα married with children και επεσα πανω στην γυναικα του οπως ηταν πριν αρκετα χρονια
http://img215.imageshack.us/img215/9853/julie1.png
http://img42.imageshack.us/img42/6114/julie2j.png
SpiritCrusher
15-05-2010, 16:29
Ούτε που μου πήγε το μυαλό πως εννοείς τη Ρίτα :P
geologiko_karoto
16-05-2010, 14:14
http://i50.tinypic.com/keausg.jpg
:maikl:
Θεός Τρινιτά
για μένα οι σεζόν κατά σειρά καλύτερης πάνε ως εξής: 1η>4η>2η>3η με μικρές διαφορές φυσικά
αυτό που ξεχωρίζει στη 1η είναι ότι ο "κακός" είναι ισάξιος πνευματικά με τον Ντέξτερ και όχι χαζοβιόλης σα την Λάιλα κ τον Τρίνιτι
να σημειώσω ότι γουστάρω πολύ σε ταινίες και σειρές ο πρωταγωνιστής να είναι και αφηγητής,αυτό είναι στα πολύ θετικά της σειράς
τέλος,τα μίνι επεισοδιάκια ήταν σκατά
τονε κοπαναω στην οθονη
αμέεεε
από μιλφάρα Ρίτα σε τζέιλμπέιτ Ρίτα !!!
Χαζοβιόλης ο Τρίνιτυ λοιπόν, το ακούσαμε.
geologiko_karoto
16-05-2010, 17:50
βρε βίσωνα
εννοώ ότι ο Τρίνιτι ήταν πολύ εύκολο να τον βρει ο Ντεξ και θα μπορούσε να τον σκοτώσει εύκολα
άλλωστε ακόμη και ο ίδιος πήγε να αυτοκτονήσει,δε μπορούσε να σκοτώσει το ελάφι κτλ δείχνοντας ότι είναι λίγο φλώρος για κίλερ
σε αντίθεση πάντα με τον Αιστρακκίλερ που ήταν δύσκολος αντίπαλος για τον Ντεξ
- αυτό βέβαια είναι δικό μου κόλλημα,θέλω ο κακός να είναι το ίδιο έξυπνος με τον κυνηγό του
το χαζοβιόλης το εμπνεύστηκα απτο gifακι
Οι σεζον πανε ακριβως ετσι και για μενα παντως (και με μικρες διαφορες οπως λες), αλλα κυριως γιατι η πρωτη σεζον ηταν η πρωτη επαφη και ειχε το στοιχειο της εκπληξης οσον αφορα το ποσο γαμαει αυτη η σειρα σε ολους τους τομεις. Σαν σιριαλ κιλλερ μαλλον μαρεσε πιο πολυ απο ολους ο Τρινιτυ παντως, και σαν υποθεση μαλλον η δευτερη σεζον, που κινδυνευει να τον πιασουν και που γινεται ολο το νταραβερι με τον Nτοουκς. Η τριτη ενω ηταν μια χαρα και πολυ πιο πανω απο απογοητευτικη που την χαρακτηρισαν μερικη, δεν ειχε κατι εξαιρετικο σαν συλληψη νομιζω.
jack the ripper
16-05-2010, 21:36
με καλυψε ο φιξξξξξξξξξξξξερ εμενα
Το σύνδρομο του πρωτοδισκάκια.
Χα, ποιο ειναι το συνδρομο του πρωτοδισκακια?
"Καλά και τα άλλα αλλά σαν το πρώτο δεν έχει" ή "μετά το demo ξεπουλήθηκαν".
Ε αφου εν προκειμενω ισχυει τι να κανουμε? Αστειο γενικα να το λες αυτο, αν το λες για μενα. Αν το λες για τζακ ας σε κανονισει μονος του
Ε, ενα anti-climax απο την στιγμη που η εννοια του καινουριου/καινοτομου για τα δεδομενα μας μειωνεται το παθαινουμε οι περισσοτεροι.
Αν μια σειρα σε εχει κερδισει την βλεπεις ακομη και με αυτη την διαθεση, και αν οι σεναριογραφοι την παλευουν λιγακι θα καταφερνουν να σε ξαναενθουσιασουν.
Τωρα η συγκεκριμενη βασιστηκε απο το ξεκινημα της σε αρχετυπικες φορμουλες με ενα βασικο μυστικο που επρεπε να φυλαχθει παση θυσια. Μετατοπισαν λιγακι το focus να χαλαρωσουμε και καποιοι ξενερωσαν. Σιγα το μεγαλο κακο.
jack the ripper
18-05-2010, 01:08
τι να πω μωρε...ο καθενας τη γνωμη του εχει...ως κακος κλπ ο τρινιτυ ηταν καλυτερος..ειχε περισσοτερο ενδιαφερον(κατα τη γνωμη μου παντα)...αλλα η πρωτη σιζον που ερχεσαι για πρωτη φορα σε επαφη με τη σειρα και το ιδιαιτερο στυλ της δινει επιπλεον ποντους προφανως
η καλυτερη σεζον θα ειναι η (5η) τελευταια.
για διαφορους λογους.
Αν δεν πεθανει ο Ντεξ χωρις να μαθει κανεις απο τις κοντινες γενιες τι ηταν εγω θα ξενερωσω παντως.
η καλυτερη σεζον θα ειναι η (5η) τελευταια.
για διαφορους λογους.
Το χω ξαναδει αυτο να το λενε, οτι θα ειναι η τελευταια σεζον? Γιατι? Το εχουν πει οτι θα ειναι η τελευταια?
SpiritCrusher
18-05-2010, 01:42
Ναι.
Εγώ λοιπόν που δεν τα παθαίνω όλα αυτά με τις ανάστροφες κλίμακες επειδή είμαι ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ πιστεύω ότι η καλύτερη σεζόν είναι η 4η.
Κι εμεις επειδη εχουμε γουστο σου λεμε οτι εισαι λαθος
pasokara
21-05-2010, 02:40
βρε βίσωνα
εννοώ ότι ο Τρίνιτι ήταν πολύ εύκολο να τον βρει ο Ντεξ και θα μπορούσε να τον σκοτώσει εύκολα
άλλωστε ακόμη και ο ίδιος πήγε να αυτοκτονήσει,δε μπορούσε να σκοτώσει το ελάφι κτλ δείχνοντας ότι είναι λίγο φλώρος για κίλερ
σε αντίθεση πάντα με τον Αιστρακκίλερ που ήταν δύσκολος αντίπαλος για τον Ντεξ
- αυτό βέβαια είναι δικό μου κόλλημα,θέλω ο κακός να είναι το ίδιο έξυπνος με τον κυνηγό του
το χαζοβιόλης το εμπνεύστηκα απτο gifακι
Ante geia,ton 8es kai to idio e3upno
kai ( goustareis kai masouka kai shemales),autos eisai
Dragonlord
22-05-2010, 15:39
telepsa.
den antexw ti debra. den tin antexo me tpt.
gia mena kaliteri i proti sezon pantws.
Έχω δει τρεισίμιση σεζόν σε 2 βδομάδες και ήρθα να ρωτήσω αν θέλει κι άλλος να λιώσει το κρανίο της ντέμπρα, αλλά πήρα ήδη την απάντησή μου. Κατά τα άλλα πλάκα έχει η σειρά, μέχρι εκεί.
SpiritCrusher
22-05-2010, 15:53
Ναι, η ντεμπρα με το δήθεν αντρικό στυλάκι είναι για πολλές μπάτσες.
geologiko_karoto
27-05-2010, 01:31
http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/d5a9_dexters_kill_shirt.jpg
http://www.thinkgeek.com/tshirts-apparel/unisex/generic/d5a9/
http://www.reelempire.com/news/67-tv/2542-dexter-season-5-gets-a-bad-guy
http://www.movieweb.com/news/NEkzllmm5DDwno
Κι ενώ πέρσι τέτοια εποχή ενθοουσιαζόμουν από τη φάτσα του κακού που συμφωνήθηκε, φέτος:
http://img88.imageshack.us/img88/386/southland21.jpg (http://img88.imageshack.us/i/southland21.jpg/)
Κι άλλος χαρακτήρας
http://www.variety.com/article/VR1118021032.html?categoryid=14&cs=1
Stormrider
24-07-2010, 17:54
http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE
δεν μπορώ να περιμένω
jack the ripper
24-07-2010, 18:04
:pingpong::pingpong::pingpong:
Για ηλεκτρική καρέκλα τον βλέπω :(
Η σειρα αυτη μπορει να τελειωσει και να μεινει στην ιστορια ως μια απο τις καλυτερες αν τον πιασουν αλλα παρολα αυτα τιμηθει καπως η μνημη του. Δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο. Το τρειλερακι γαμησε και ευτυχως εχουμε Κουιν στη σεζον 5 που γαμαει.
~ladykiller~
31-07-2010, 01:18
http://fc08.deviantart.net/fs41/f/2009/017/d/c/dc8eb09e513535ba09701e0eb641d177.jpg
redeemer
01-08-2010, 20:04
Tο επιασα πάλι μετά από παρότρυνση/πρήξιμο γνωστών.
Αρχές 2ης σεζόν ακόμα αλλά εχει τα φόντα να τα σπάει.
6 μερες πριν τη πρεμιερα της 5ης και δεν εχει παιξει preair leak;
τεσπα,ετοιμαζομαστε.
SpiritCrusher
20-09-2010, 03:47
Προβλεψη
Στο τέλος ο Ντεξτερ ψοφάει κτλ και στην επόμενη σκηνή σκάει μαύρη οθόνη που λέει πχ 20 χρόνια μετά και δείχνει να αρχίζει το ιντρο της σειράς. Μόνο που στο σημείο που φοράει τη μπλούζα και φαίνεται η μάπα του αντι για Ντεξτερ βλέπουμε τον γιο του που έχει μεγαλώσει πια. Και ο κύκλος των δολοφόνων συνεχίζεται, μπλαμπλα, you heard it here first. Ok εκτός από τον Kelldorain που του το είπα στο Steam οποτε he heard it there first.
~ladykiller~
20-09-2010, 11:42
ε όχι, είναι πολύ τετριμμένο.
λογικά θα είναι όλοι νεκροί
Beyond Within
20-09-2010, 16:42
Μπα, θα έχει καλό τέλος. Θα βρει τρόπο να θεραπευθεί, και με τον ίδιο τρόπο θα θεραπεύσει και το γιο του.
Stormrider
26-09-2010, 15:48
τουντεη ιζ δε ντεη λοιπον. σε 5 ωρες εχει ντεξτερ στο αμερικα , αρα ελπίζω το βραδακι θα βλέπουμε ντεξτερουκο . θα ειναι διπλό το επεισόδιο ?
για βραδυ μην περιμενεις.οπως και καθε χρονο το ξημερωμα της δευτερας θα το εχουμε εμεις.
9μμ ET ειναι η προβολη στο showtime,δλδ σε 8 ωρες απο τωρα περιπου.
χωρις να σημαινει πως ηταν κακο το επεισοδιο,περιμενα περισσοτερα.για πρεμιερα της τελευταιας σεζον της σειρας ηταν...φτωχο;
Nodoordonotthereisnotry
27-09-2010, 17:44
less is more...ήθελαν να τονίσουν την ψυχοσύνθεση του dexter περισσότερο, λέω! Άσε που το φονικό στο τέλος + το eulogy ήταν gg.
Stormrider
27-09-2010, 18:04
υπότιτλοι οχι ακόμα ε?
~ladykiller~
27-09-2010, 18:05
οχι
carheart
27-09-2010, 19:25
ε τέλειο.
OK, το πολύ σε 3 χρόνια θα τη παίζουμε ομαδικώς με τη Christina Robinson (τη κόρη της Rita).
Drumsick
27-09-2010, 22:30
Μέτριο την περισσότερη ώρα, αλλά προς το τέλος γάμησε. Κι οτι είπε ο φοιμπους!
Kelldorain
27-09-2010, 23:16
Εμένα μ'άρεσε αρκετά, ειδικά μετά το περυσινό φινάλε
και μπράβο τους που δεν το ξεκίνησαν με κάνα "9 μήνες μετά" που θα 'ταν πανεύκολο αλλά το πήραν κατευθείαν από εκεί που τέλειωσε η προηγούμενη.
Επίσης λογικά το επεισόδιο που θα δώσει στον Hall το Emmy του χρόνου.
OK, το πολύ σε 3 χρόνια θα τη παίζουμε ομαδικώς με τη Christina Robinson (τη κόρη της Rita).
e oxi re su.
3eroume tipota gia main plot auths ths season? Tha exei bad guy px?
h 8a einai kuriws skalisma proswpikhs zwhs dexter kai ola sth fora kai 8a prospa8ei na ta mazeuei?
e oxi re su.
3eroume tipota gia main plot auths ths season? Tha exei bad guy px?
h 8a einai kuriws skalisma proswpikhs zwhs dexter kai ola sth fora kai 8a prospa8ei na ta mazeuei?
Μερικοί θα είναι ήδη πάνω από τη 5η, ειδικά στη σκηνή που κλαίει.
Και με την αδερφή της (http://www.imdb.com/name/nm2381197/).
Erxomoun na grapsw gia epomeno emmy alla me prolavan.
Οτι ειπε ο καρχαρτ. Το φονικο στο τελος ηταν τρομακτικο με την εννοια πως ποτε μου δεν εχω εκστασιαστει τοσο πολυ με ενα βιαιο ωμο ενστικτωδη φονο. Αυτη η σειρα ειναι επικινδυνη.
Dragonlord
28-09-2010, 23:43
I'm sorry for your loss.
MaX Payne
29-09-2010, 00:51
http://img195.imageshack.us/img195/2458/dexq.jpg (http://img195.imageshack.us/i/dexq.jpg/)
δυνατο για 1ο
κρισιμη η 5η
και περιμενω να δω οταν παρει μπρος η season με λογικα τον νεο αντιπαλο σιριαλ κιλερ αν θα ξεπερασουν τον εαυτο τους οι σεναριοτετοιοι μετα την 4η
δυσκολο
diladi tora 8a fame sti mapa akoma perissotero ti debrah?
pw.
Nodoordonotthereisnotry
29-09-2010, 08:03
Ό,τι είπε ο nodo. Το φονικό στο τέλος ήταν τρομακτικό με την έννοια πως ποτέ μου δεν έχω εκστασιαστεί τόσο πολύ με ενα βίαιο ωμό ενστικτώδη φόνο. Αυτή η σειρά είναι επικίνδυνη.
Να προσέχεις επίσης με τους τόνους! :grin:
Drumsick
29-09-2010, 11:25
http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/trom.jpg
Poly klama gamw to spiti tous. Etsi ofeile na einai to epeisodio.
tylerdurden
30-09-2010, 14:19
ξεκινησε η σεζον.ομορφα
KoiliaSamprela
04-10-2010, 08:42
μπράβο μπράβο μπράβο
όπως έπρεπε να ξεκινήσει η σεζόν ξεκίνησε
Drumsick
04-10-2010, 21:05
Ωραιότατο.
Kelldorain
04-10-2010, 23:55
Καλό ήταν, αλλά το στόρυ με Ανχελ-Λαγκουέρτα δεν χρειάζεται.
carheart
04-10-2010, 23:58
πιο βαρετό στόρι έβερ, ισχύει.
κατά τα άλλα η σειρά έχει εξωφρενική συνέπεια, ξεκινάει δυναμικά, οι κουβέντες του Ντέξτερ με τον πατέρα του, καθώς και οι μονόλογοί του είναι το δυνατό σημείο της σειράς
MaX Payne
07-10-2010, 01:41
στα θετικα του 2 οτι ξεφορτωθηκαμε Κοντι-Αστορ
στα ορια μετριοπροςκαλο το επεισοδιο
παραμενω επιφυλακτικος για την 5η με καποια αισιοδοξια λογω πρότερου έντιμου βίου
Dragonlord
07-10-2010, 08:03
Μπα, αφού
ο πατέρας του του είπε ότι τα παιδιά είναι η σωτηρία του, θα γυρίσουν.
Φτανει το δικο του το Ντεξτερακι. Τα αλλα τα μουλικα να μεινουν με τς' παππουδογιαγιαδες τους.
Α στα διαολα με την προεφηβεια της μικρης κ το μαλακισμενο σαν τη μανα'τ καλουλικο.
Dragonlord
07-10-2010, 08:55
Όντως, μαλακία είπα, αν τα κράταγαν θα είχε ελάχιστο χρόνο για να σφάζει με σχολεία κλπ
Το Dexter μαλλον ειναι η σειρα με την μεγαλυτερη και καλυτερη εξελιξη του πρωταγωνιστη σε ολη την ιστορια της τηλεορασης. Οσο αρρωστημενος και να ειναι ο χαρακτηρας του. Παρα πολυ καλο το δευτερο επεισοδιο, ειδικα τα τελευταια λεπτα του, κι ας μην δολοφονηθηκε κανεις. Ο Κουιν μαλλον θα μας αφησει χρονους ε...
carheart
11-10-2010, 10:05
έχει σήμερα επεισόδιο; Ρωτώ διότι κυκλοφορούν κάτι εκδόσεις οι οποίες δεν με πείθουν πως έχουν μέσα νέο επεισόδιο.
Έχει ναι. Πήγαινε στο eztv να το κατεβάσεις.
έχει σήμερα επεισόδιο;
κανονικα.
στα του επεισοδιου:
Ειχα την φαεινη ιδεα να πιω τον πρωτο ζεστο καφε της σεζον βλεποντας ντεξτερ.και πανω που τελειωνε το φλιτζανι,πεταει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μασουκα το "justin bieber"...
...ακομα καθαριζω.
γαμησε το επεισοδιακι.
και σε συνδιασμο με το trailer του επομενου στο τελος,μπαινουμε σε τρελα γλεντια πολυ νωρις.
γρηγορα τον τελειωσανε παντως τον "κακο της σεζον" (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?15499-Dexter-TV&p=1015928&viewfull=1#post1015928).
jack the ripper
11-10-2010, 14:24
και εμενα μου αρεσε πολυ το επ και ενταξει μασουκα θεουλης τι να λεμε...
Fireknight
11-10-2010, 18:18
γαμησε το επεισοδιακι.
και σε συνδιασμο με το trailer του επομενου στο τελος,μπαινουμε σε τρελα γλεντια πολυ νωρις.
afto
Kelldorain
11-10-2010, 22:03
Στην αρχή βαρέθηκα λίγο, αλλά απ'τη μέση και μετά έφτιαξε πάρα πολύ, έχω περιέργεια που θα το πάνε τώρα. Ο Κουίν δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει σε ρόλο Doakes πάντως.
subtitles paizoun?
edit: vghkan sto tvsubtitles
tamagothi
12-10-2010, 16:19
http://i.imgur.com/ukPu4.jpg
MaX Payne
13-10-2010, 01:04
http://img192.imageshack.us/img192/4182/20582487.jpg (http://img192.imageshack.us/i/20582487.jpg/)
- "With all due respect, this man is a knight in shining armor. You should be polishing his lance."
sabbattack
13-10-2010, 03:01
ADIANOHTOS MASUKA! :pink:
http://i.imgur.com/ukPu4.jpg
Irtha me oli ti xara na postaro akrivos to idio. H malakia tou na vlepeis to epeisodio 5 meres meta. Poly kalo epeisodio, proxoraei opos prepei. Oxi Julia Stiles gamo to kerato. Epishs i Debra se auto to epeisodio itan poly :pink:
scarecrow
15-10-2010, 00:59
γαμησε το επεισοδιακι.
afto
Με πολλά γκάζια ξεκίνησε η σεζόν :dfinger:
MaX Payne
15-10-2010, 14:53
τι γκαζια μην υπερβαλλουμε ειμαστε στο 3ο και δεν εχουμε ιδεα που το παει
αλλες χρονιες ειχαμε μπει στο ψητο απο το 1ο
πολυ ωραιο επεισοδιο αν και βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα ευνοησει τη σειρα το επερχομενο co-op που αφηνεται να εννοηθει στο τελος.
jack the ripper
18-10-2010, 22:46
τα ειπε σωστα ο αμπρουτσις..πολυ ωραιο επ παντως
MaX Payne
19-10-2010, 01:11
παει ψιλοslow η season
μου θυμιζει λιγο 3η
Εγω παντως το αγαπησα το 4. Βαζει βασεις για να σπειρει τεραστιους πανικους.
Beyond Within
19-10-2010, 21:45
κυκλοφορησε ενα προμο απο το επομενο
δεν θα παιξει συνεργασια μαλλον, ο ντεξτερ της δινει ενα αεροπορικο εισητηριο και αυτη θα την κοπανησει
Diva Plavalaguna
20-10-2010, 01:43
γαμιεσαι.
εμενα παντως μου αρεσει οπως παει μεχρι τωρα.
δουλευει ακομα περισσοτερο τους χαρακτηρες.
επισης μου φαινεται φυσιολογικο.
μετα τις πρωτες 2 σεζον που ηθελε να τραβηξει κ να κρατησει θεατες περιμενα να μειωθει το αιμα
carheart
20-10-2010, 02:06
όχι spoilers από το επόμενα αν θέλετε
scarecrow
22-10-2010, 01:05
εμενα παντως μου αρεσει οπως παει μεχρι τωρα.
Λέτε να παίξει ειδύλλιο Ντεξτερ-Λούμεν?
fillerακι.
και ποσο δικιο ειχατε για την ιστορια μπατιστα-λακουερτα...
http://chud.com/articles/content_images/5/robocop.jpg
επισης,το trailer του επομενου :fear:
Kelldorain
26-10-2010, 00:28
Βασικά αυτό με Μπατίστα-Λαγκουέρτα πέρα του ότι είναι απ'τα πιο ηλίθια σημεία της σειράς, είναι και εντελώς προβλέψιμο. Ελπίζω τώρα που έγινε η σύνδεση με το βασικό να τους εντάξουν εκεί, χίλιες φορές να δίνουν το χρόνο που περισσεύει σε κάθε επεισόδιο στον Μασούκα. Του Ντέξτερ έχει αρκετό ενδιαφέρον πάντως, λογικά από το επόμενο θα αρχίσει να πηγαίνει και πιο γρήγορα.
Amen to that. Μπατίστα-Λαγκουέρτα, ποσο κλισε, ακομη και το αντροιντ Ντεμπρα αποκτα μεσα στην τσαπατσουλ(ι)α της καποια γοητεια μπροστα στο τρισαθλιο ζευγος. To μονο ισως καλο που εκαναν οι πιο προσφατες αηδιες τους ειναι να εξελιχθει ο νεος χαρακτηρας σε ενδιαφεροντα villain.
Μασουκα και τα μυαλα στα καγκελα.
"Welcome to Maimi".
Και ας αρχισει ο πανικος για τον Ντεξτερ.
Την ηθοποιο που παιζει την Lumen (Julia Stiles) δεν την ειχα και σε ιδιαιτερη εκτιμηση απο κατι σαχλες που ειχε κανει στο παρελθον (χοντρελω χιπ χοπ μπαλαρινα κτλ κτλ). Αρχιζω να την συμπαθω μετα απο τα δυο τελευταια επισοδεια.
Πάντως εγώ πιστεύω οτι όντως κάνει καλές πίπες η Λαγκουέρτα.
carheart
26-10-2010, 22:22
O νέοπας έπαιζε και στο καλυτερο έβερ επεισόδιο Fringe, μεγάλη αγάπη η μούρη του
Ρομποκοπ και τατουαζ Μασουκα
τελικα εχουμε co-op.και εξακολουθω να εχω επιφυλαξεις για το αποτελεσμα....
αν οντως μιλαμε για τελευταια σεζον ντεξτερ δεν ξερω κατα ποσο ειναι η ιστορια που χρειαζεται η σειρα,αν και βεβαια πανε να το δεσουν ομορφα με την εξιλεωση ντεξτερ για ριτα μεσω υποθεσης λουμεν κτλ.
και απο την αλλη εχουμε κουιν-ρομποκοπ με την ντεμπρα στη μεση που εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα παει...μονο η ιστορια με το λατινοζευγαρο μας τα χαλαει.
α και αναπαρασταση μασουκα...δηλαδη οκ,δεν εχω λογια.
Nodoordonotthereisnotry
01-11-2010, 14:38
Συμφωνώ με Abruzzi πως πιάσαμε peak με την παρακάτω σκηνή! :touched:
http://img229.imageshack.us/img229/2100/masuka.jpg
Επίσης: Die Die!
MaX Payne
02-11-2010, 03:13
λογικα δεν θαναι η τελευταια season δεν νομιζω να χουν πεσει οι θεαματικοτητες
και επιτελους ενα πολυ καλο ep καιρος ητανε
τουλαχιστον στα χαρτια αυτο ισχυει.για 5 σεζον ειχαν πεσει υπογραφες.
Beyond Within
02-11-2010, 03:30
έχουν πει από καιρό ότι θα είναι η τελευταία, δεν βγαίνει άλλη
MaX Payne
02-11-2010, 03:41
source οτι ειναι η τελευταια υπαρχει?
ε wikipedia
edit:το αν θα το ανανεωσουν ειναι αλλο θεμα βεβαια.απλα αν θυμαμαι καλα στα μεσα της 3ης σεζον επεσαν υπογραφες για αλλες 2...καπου τα λεγαμε μεσα στο θρεντ αν το σκαλισεις.
φοβερο επεισοδιο, η σκηνη που του σπασε το λαιμο απο τις καλυτερες εβερ
Πωωω τα έκανα πάνω μου εκεί που οριαά προλαβαίνει να εξαφανίσει το μαλάκα με το σελοφάν... κι ας ήξερα ότι δεν θα τον έπιαναν.
Συμφωνώ με το σχόλιο "επιτέλους" ένα καλό επεισόδιο. Μέχρι τώρα δε μου είχε πει τπτ αυτή η σεζόν.
Επίσης...
Φαντασιωνόμουν ότι θα ξεκοίλιαζε τη Λούμεν για να τη σώσει από την επιθυμία της να σκοτώσει τους βιαστές της ορ σθ, αλλά πάει να μας το γυρίσει σε ειδύλλιο μου φαίνεται και θα ξενερώσω πάρα πολύ αν γίνει αυτό...
Diva Plavalaguna
04-11-2010, 22:21
το καλλιτερο φετινο κ με υποσχομενη συνεχεια. το τελειωμα με μασουκα ηταν απολαυση.
Περπατωντας κοντα στην Times Square σημερα το βραδυ πριν 4 ωρες και συγκεκριμενα πανω στην 48η street, περασα μαζι με δυο επιφανη πρωην μελη του ΕR σε αποσταση μικροτερη των δυο μετρων απο την Jennifer Carpenter και μια φιλη της. Ηταν η μονη βραδια που ειπαμε και οι τρεις "γαμησε το, δε θα παρουμε φωτογραφικη μηχανη σημερα". FML. H γκομενα ειναι πολυ πιο ομορφη στην πραγματικοτητα (ηταν και φτιαγμενη βεβαια) και επισης ειναι λιγοτερο απο 50 κιλα μαλλον, μιλαμε για ΠΟΛΥ αδυνατη.
http://www.sho.com/site/dexter/season3/images/characters/debra_morgan.jpg
Φαινεται αδυνατη και τηλεοπτικα. Και βασικα ανδρογυνο σωμα, χωρις καμπυλες, ανεξαρτητα βαρους.
Μου αρεσε επικα στον εξορκισμο της Εμιλυ Ροουζ.
που να δεις και στο σημερινο που εχει την εχει σε σκηνη με τα εσωρουχα.αδυνατος αντρας με κεφαλι γυναικας....
καλουτσικο το επεισοδιο.take it.
MaX Payne
09-11-2010, 02:56
απλα καλο
κατι λειπει στη season και δεν βλεπω να το βρισκει μεχρι τελος :-(
Μαρεσε περισσοτερο κι απο το προηγουμενο που φαινομενικα ειναι το "καλυτερο" της σεζον. Στο προηγουμενο με ενοχλησαν λιγο οι οχι συνηθισμενες αμερικανιες που ειχε, σε φαση γινονται ολα οπως πρεπει για να μην τον πιασουν τελικα τον Dexter, ενω το τελευταιο ηταν πιο "ρεαλιστικο", οσο ρεαλιστικο ειναι κατι σε ενα συμπαν με εναν serial killer που δουλευει Forensics Miami Homicide Fuck Yeah. Επισης, πηγαν να καθαρισουν το σπιτι του Boyd, δε θα βρουν εκει περα δηλαδη τριχες Dexter? Η δε θα κανουν πληρη ελεγχο γιατι "ελα μωρε τωρα σιγα να πουμε"?
Drumsick
10-11-2010, 20:41
Kι αν βρούνε, τι? Μπάτσος είναι και παρευρισκόταν στην έρευνα.
Θα παει μαζι τους στην ερευνα για τον Boyd? Τεσπα, παραδειγμα εφερα, το θεμα ειναι πως γενικα δε γινεται ουτε ενας ελεγχος τηλεφωνικων κλησεων του Dexter, καπου να βρουν μια τριχα του που δε θα πρεπε, κατι ρε παιδι μου. Τι σκατα μπατσοι ειναι, που ειναι η διαφανεια :P
Drumsick
10-11-2010, 20:45
Ε.. πόσο καλά είδες το επισόδειο? Πήγαν ήδη σπίτι του μπόυντ.. και ήταν κι ο ντέξτερ εκεί.
Χμμμμ δικιο εχεις, το σκεφτηκα κατα τη διαρκεια του επεισοδιου και μου μεινε η σκεψη. Τι μαλακας.
Τεσπα, καταλαβες τι εννοω γενικα, για αλλες φασεις
Ποιο αρχιδι μουτζωνει, ενα λαθος καναμε γαμω το σπιτι σου
Kαποιος παιζει με τις μουτζες, lol. Οχι εγω παντως.
Στο τελευταιο κι εμενα φιξ κατι αντιστοιχο μου αρεσε. Αρχιζει να τον αφηνει πιο εκτεθημενο για να γινει ο κακος χαμος στη συνεχεια. Νο μορ ευκολα κ βολικα πραγματα.
scarecrow
10-11-2010, 23:11
Εγώ πάλι κόλλησα σε άλλο(αν και ίσως είναι λίγο άκυρο):
Στο προηγούμενο επεισόδιο ο βιαστής της Λούμεν μίλησε από το τηλέφωνο της με έναν συνεργό του λίγο πριν τον σκοτώσει ο Ντέξτερ ο οποίος στο επόμενο επεισόδιο έψαχνε τους υπόλοιπους.
Η αποθηκευμένη τελευταία κλήση του κινητού δεν θα τον βοηθούσε σε τίποτα?
Κι εγω το σκεφτηκα. Αλλα δεν προλαβαν να καθαρισουν το χωρο και την τελευταια στιγμη σκηνοθετησε ο Ντεξ το crime scene. Καπου εκει δεν θυμαμαι αν προλαβε να παρει το κινητο. Ισως να εμφανιστει ως κλου αργοτερα με ελεγχο του αρχειου κλησεων, ξερω γω....
scarecrow
10-11-2010, 23:20
Βασικά να το έχει αφήσει στο crime scene δεν παίζει γιατί θα βλέπανε κλήσεις στο κινητό του Ντέξτερ(από την Λούμεν) και θα εμφανίζονταν σαν κλήσεις του δολοφονηθέντος στον Ντέξτερ ή έστω να υπάρχει στο address book
E, μαλλον το αφησαν στην ακρη, και ισως σε συνδυασμο με τη φωτογραφια του κλαν να το επιβεβαιωσουν.
KoiliaSamprela
13-11-2010, 18:30
εξιλέωση Ντέξ μέσα από την εκδίκηση της ΛούΜΠεν
Δεν με χαλάει σαν γενικό τέλος της σειράς
Καλά πάμε :)
παμε πολυ καλα βασικα(μετα και το σημερινο)
jack the ripper
15-11-2010, 21:57
5 λεπτα πριν τελειωσει το επεισοδιο ελεγα πφφ μαλακιες κλπ κλπ..το τελος ειναι η αληθεια μου αλλαξε αποψη..εξακολουθω να πιστευω παντως οτι η σεζον αυτη ειναι στα επιπεδα της 3ης
Περιμενετε λιγο να το δουμε.
Kelldorain
16-11-2010, 00:59
Πολύ καλό και τρομερός ρυθμός προς το τέλος. Η σεζόν συνολικά δεν μου φαίνεται κάτι το εντυπωσιακό (αν έλειπαν τα σενάρια με Λαγκουέρτα θα 'ταν πολύ πολύ καλύτερη) αλλά έχω περιέργεια που θα καταλήξει το σενάριο με τον Κουίν. Πάντως δεν νομίζω με τίποτα να είναι η τελευταία, ξέρουμε αν έχει υπάρξει ανακοίνωση για ανανέωση; Γιατί δεν βρίσκω κάτι.
carheart
16-11-2010, 02:36
Πιστεύω πως ένα ιδανικό τέλος θα υπήρχε με θάνατο Dexter ώστε να εξιλεωθεί στα αλήθεια μέσω του θανάτου του. Ή αυτό, μέσω αυτοκτονίας πχ, ή να βγουν όλα όλα στο φως και να το πάει προς τα εκεί. Οι εσωτερικοί του μονόλογοι δεν προετοιμάζουν κάποιες σκέψεις περί τέλους, δεν οδηγούν στο Τέλος του έναν χαρακτήρα σαν τον Dexter σε 4 επεισόδια. Οπότε αν τελειώσει τώρα, είτε θα είναι τέλος με πλάι με Λούμεν και αγκαλιά τον Χάρισον και οι κακοί στο χώμα, είτε Ντέμπρα με Κουίν πλάι και αγκαλιά τον Χάρισον, και τον Dexter στο χώμα ή στην ψειρού. Αλλά σε τέσσερα επεισόδια είναι σκηνοθετικά αδύνατον να τελειώσεις έναν Dexter λέω. Θα έπρεπε η σειρά να ρίξει πολύ το επίπεδό της για να το καταφέρει, και δεν υπάρχουν τέτοια δείγματα ως τώρα
εμ, μια ολόκληρη σπασμένη πόρτα μεταξύ των δωματίων Dexter και Cole, και ο Cole missing, και δεν τρέχει τίποτα;
Επίσης, στο τέλος της προηγούμενης ή στο τέλος της τρίτης σαιζόν ήταν που έψαχνε η Debrah τα του Harry; Έγινε τίποτα με αυτό;
ανεξάρτητα με τα δύο παραπάνω, ρολλάρει επιτέλους ωραία η σαιζόν.
mono emena mou fanike oti cole-jordan itan ipopsiasmenoi gia to dexter?
eidika otan tou dwse to dwro gia to harrison itan teleiws "kseroume pou meneis".
kai oles autes oi valitses otan efeuge o dex apto ksenodoxeio de fanikan ipoptes sto jordan?
genika iperepeisodio, 2 wres to evlepa
MaX Payne
16-11-2010, 12:40
5 λεπτα πριν τελειωσει το επεισοδιο ελεγα πφφ μαλακιες κλπ κλπ..το τελος ειναι η αληθεια μου αλλαξε αποψη..εξακολουθω να πιστευω παντως οτι η σεζον αυτη ειναι στα επιπεδα της 3ης
τα ιδια
Να προσθεσω πως μου εκανε εντυπωση η αλλαγη στην Ντεμπρα, οτι για πρωτη φορα δεν νιωθει κατι σκοτωνοντας. Ισως να εχει σημασια για αργοτερα.
Το τελος καπως το περιμενα μετα την σκηνη με την καφετιερα. Δηλαδη δεν μπορει να περιμενεις απο τον ρουφιανο να μην το συνεχισει και να μην εκβιασει καταστασεις.
scarecrow
17-11-2010, 00:02
5 λεπτα πριν τελειωσει το επεισοδιο ελεγα πφφ μαλακιες κλπ κλπ..το τελος ειναι η αληθεια μου αλλαξε αποψη.
τα ιδια
Μια και από δω
Πιστεύω πως ένα ιδανικό τέλος θα υπήρχε με θάνατο Dexter ώστε να εξιλεωθεί στα αλήθεια μέσω του θανάτου του. Ή αυτό, μέσω αυτοκτονίας πχ, ή να βγουν όλα όλα στο φως και να το πάει προς τα εκεί. Οι εσωτερικοί του μονόλογοι δεν προετοιμάζουν κάποιες σκέψεις περί τέλους, δεν οδηγούν στο Τέλος του έναν χαρακτήρα σαν τον Dexter σε 4 επεισόδια. Οπότε αν τελειώσει τώρα, είτε θα είναι τέλος με πλάι με Λούμεν και αγκαλιά τον Χάρισον και οι κακοί στο χώμα, είτε Ντέμπρα με Κουίν πλάι και αγκαλιά τον Χάρισον, και τον Dexter στο χώμα ή στην ψειρού. Αλλά σε τέσσερα επεισόδια είναι σκηνοθετικά αδύνατον να τελειώσεις έναν Dexter λέω. Θα έπρεπε η σειρά να ρίξει πολύ το επίπεδό της για να το καταφέρει, και δεν υπάρχουν τέτοια δείγματα ως τώρα
Ψειρού δεν παίζει γιατί υπάρχει η θανατική ποινή ενώ να ζήσουν αυτοί χαρούμενα και οι κακοί στο χώμα το βλέπω πολύ cheesy.Όσο για αυτοκτονία δεν το πιστεύω με τίποτα.
Θανατική ποινή το κόβω πιο πιθανό και μάλιστα εν όποιον Ντέμπρας Λούμεν κλπ
carheart
17-11-2010, 00:09
Σε τέσσερα επεισόδια μωρέ; Εγώ σκέφτομαι πως θα ανανεώσουν εύκολα σε έκτη season, καθώς τα πλάνα τους φαίνεται να αλλάζουν λόγω τηλεθέασης. Θυμηθείτε πως αρχικά ο "κακός" της season επρόκειτο να είναι ο Μπόιντ. Δεν θα κλείσει μεγαλοπρεπώς αν κλείσει σε τέσσερα επεισόδια. Επίσης "ενώπιων", δεν άντεξα!
giati prepei na pe8anei gia na teleiwsei i seira? ksekolliste
scarecrow
17-11-2010, 00:19
Α σόρυ δεν ήξερα πόσα επεισόδια μένουν :oops:.Μακάρι να την τραβήξουν όσο πάει γιατί αξίζει η σειρά.
btw Ενώπιον (χα και εσύ το είχες λάθος) το άτιμο λεξικό μου βγάζει ότι θέλει
Σε pinkara πάντως.
carheart
17-11-2010, 00:29
btw Ενώπιον (χα και εσύ το είχες λάθος)
γελάω δυνατά
Drumsick
17-11-2010, 08:58
Πείτε με ρομαντική και cheesy, αλλά έγω θέλω να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Τα τελευταια 3 επεισοδια ειναι πολυ γαματα, εγω αναρωτιεμαι εδω και 2 χρονια που διαολο εχετε δει οτι ειναι η τελευταια σεζον Dexter ολοι και το παιζετε τοσο γαμιαδες, δεν υπαρχει πουθενα τετοιο ινφο
Επαιξαν διαφορα ραδιο-αρβυλα με αφορμη την ασθενεια του πρωταγωνιστη.
Παντως συμφωνω με carheart, o,τι και αν εχει ειπωθει σχετικα, ειναι αδυνατον να τελειωσει σε αυτο τον κυκλο μεσα σε λιγα επισοδεια χωρις να το καταστρεψει.
Συμπληρωματικα, δεν νομιζω οτι τα ratings επιβαλουν ετσι κι αλλιως κατι τετοιο.
Kelldorain
17-11-2010, 22:59
Το θέμα με την ασθένεια ήταν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν, μετά απ'όσο ξέρω δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα. Επίσης τα ratings είναι με διαφορά τα καλύτερα που έχει σειρά στο Showtime, απλά η συζήτηση για την ανανέωση έχει προκύψει επειδή άλλες χρονιές τέτοια περίοδο υπήρχε ήδη ανακοίνωση για επόμενη σεζόν. Όπως και να 'χει σεναριακά δεν φαίνεται με τίποτα να 'ναι η τελευταία.
Αυτο για την τελευταια σεζον φετος το λετε σε αυτο το θρεντ εδω και ενα χρονο ξερω γω
Το αποκλείετε δηλαδή να φτάσει στο παρά ένα πριν τον "δώσει" ο Κουίν και να φάει και αυτόν και το ρουφιάνο; Μόνο κάπως έτσι θα μπορούσε να το πάει σε έκτη σεζόν, αλλά ποντάρω σε ασύλληπτη ανατροπή.
Επίσης πώς στο πέος γίνεται να σπάει ο τύπος την πόρτα του δωματίου και να δείχνει στα καπάκια να τον "τρώνε" στο ίδιο δωμάτιο;
Πουτάνα Λαγκουέρτα, την βαρέθηκα την καριόλα.
μεσα στην τριτη σεζον εγινε ανανεωση για αλλες 2.οσο βρισκομαστε στην δευτερη απο αυτες και δεν υπαρχει νεοτερο για επιπλεον ανανεωση,υποθετουμε οτι ειναι η τελευταια.
σαφως και δεν μοιαζει με τετοια προς το παρον.
Beyond Within
22-11-2010, 22:37
Άστορ πορνίδιο :dfinger:
μέτριο το επεισόδιο, το επόμενο θα γαμάει όμως
Τωρα το τελειωσα.
Φανταζομουν πως με την Ντεμπ στο αρχειο θα ξαναγυριζε καπως το θεμα στον πατερα. Τεσπα, τωρα κακος χαμος με τους παντες να αναζητουν τους ιδιους υποπτους, ο καθενας για το δικο του λογο.
Μου την σπανε ομως τετοια κλιφχανγκερς οπως σε αυτο το επισοδειο. :oops:
Dragonlord
23-11-2010, 02:45
Θα υπάρχει και 6η σεζόν. Εκείνη παίζει να είναι όντως η τελευταία.
carheart
23-11-2010, 13:50
πηγή; the.vg
δεν μεγάλωσε απότομα η άστορ, την μεγάλωσαν απότομα
ήταν τέλειο και αυτό το επεισόδιο <3
το πρώτο επεισόδειο της σαιζόν που μου κράτησε το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.
μέχρι το προηγούμενο κατηγορούσα σεναριογράφους για την απουσία της εσωτερικής διαμάχης του dex μέσω των σκηνών με τον Χάρι, και για το ξεφόρτωμα των Astor, Cody, οι οποίοι έμοιαζαν να μην έχουν χώρο στη σειρά. λίγο γλυκανάλατες οι στιγμές του στυλ: I'm proud of you dex κλπ. αλλά όχι τόσο ώστε να χαλάσουν το πολύ καλό επεισόδειο
Ο Κουίν λογικά θα κάνει πίσω στην υπόθεση Ντέξτερ, το θέμα είναι τι θα κάνει ο Ρόμποκοπ (γαμάτος ρόλος btw)
Άλλη μία σεζόν Ντέξτερ :malakia:
Drumsick
23-11-2010, 20:07
Γάμησε.
scarecrow
25-11-2010, 01:49
Άλλη μία σεζόν Ντέξτερ :malakia:
+ Γαμάτα προχωράει η σεζόν
Kelldorain
25-11-2010, 02:08
Καλό ήταν και προς το παρόν , σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν έχουμε ιδέα που μπορεί να καταλήξει κάθε στόρυ. Τώρα ελπίζω να έκλεισε οριστικά το όλο θέμα με Άστορ.
Εγω ελπιζω να επιστρεψουν και τα δυο παιδια, μια χαρα προσθετουν στη σειρα.
Μαλλον καλυτερο επεισοδιο της σεζον, εκει που συνειδητοποιεις οτι η Λαγκουερτα ξερει ΠΟΛΛΑ (τουλαχιστον οτι ο Ντεξτερ εχει σκοτωσει τον Τρινιτυ) ηταν η καλυτερη στιγμη μαλλον.
Κι εκει που την θεωρουσα πουτανα, πουτα, σκροφα κτλ, ξαφνικα μεγιστο respect για αυτα που κανει. Θα δειξει ομως.
Drumsick
29-11-2010, 00:16
(τουλαχιστον οτι ο Ντεξτερ εχει σκοτωσει τον Τρινιτυ)
Που ακριβώς το συμπεράναμε αυτό?
8eloume epomeni sezon me astor kana xrono meta na xei megalwsei kai na kanei megaliteres aliteies kai na mplekei me kakous kai o dexter na ka8arizei
Καλα δεν το χω και σιγουρακι, ετσι μου φανηκε οταν ειπε η Λαγκουερτα οτι προστατευε τον Dexter, λογικα θα ηξερε τη συνδεση που εκανε ο Quinn με το σχεδιο για τον υποπτο που ειχαν για Kyle Butler. Δεν ειναι ηλιθια, μπορει να κανει τη συνδεση λογικα μεταξυ Kyle Butler ---> Dexter ---> Trinity, και να καταλαβει οτι ο Dexter καθαρισε για τους μπατσους. Μπορει και οχι, θα δουμε
Drumsick
29-11-2010, 00:21
8eloume epomeni sezon me astor kana xrono meta na xei megalwsei kai na kanei megaliteres aliteies kai na mplekei me kakous kai o dexter na ka8arizei
Και μετά να της ρίχνει και κανα πουτσοσκάμπιλο για τιμωρία.
...
Drumsick
29-11-2010, 00:24
Καλα δεν το χω και σιγουρακι, ετσι μου φανηκε οταν ειπε η Λαγκουερτα οτι προστατευε τον Dexter, λογικα θα ηξερε τη συνδεση που εκανε ο Quinn με το σχεδιο για τον υποπτο που ειχαν για Kyle Butler. Δεν ειναι ηλιθια, μπορει να κανει τη συνδεση λογικα μεταξυ Kyle Butler ---> Dexter ---> Trinity, και να καταλαβει οτι ο Dexter καθαρισε για τους μπατσους. Μπορει και οχι, θα δουμε
Είσαι χαζός. Η λαγκουέρτα ήθελε απλώς να προστατέψει το Τμήμα Της από τυχόν διασυρμούς και σκάνδαλα. Σίγα μην πήγε το μυαλό της ηλίθιας οτι παίζει όντως να έχει δίκιο ο κουιν.
Και μετά να της ρίχνει και κανα πουτσοσκάμπιλο για τιμωρία.
...
o dexter timwrei mono otan skotwnei.
auti na tou tin pesei.
Είσαι χαζός. Η λαγκουέρτα ήθελε απλώς να προστατέψει το Τμήμα Της από τυχόν διασυρμούς και σκάνδαλα. Σίγα μην πήγε το μυαλό της ηλίθιας οτι παίζει όντως να έχει δίκιο ο κουιν.
Θα το δουμε. Πολυ ευκολα χρησιμοποιεις τη λεξη χαζος, να το κοψεις γιατι δεν ειναι ωραιο.
Drumsick
29-11-2010, 00:39
Να σταματήσεις να είσαι χαζός, γιατί δεν είναι ωραίο, να το κόψω.
Ενταξει, οταν σταματησω να ειμαι χαζος θα σε ενημερωσω, μεχρι τοτε θα σου ζητησω ευγενικα να ανεχτεις την παρουσια μου.
Μέχρι να γίνει αυτό, έχεις τουλάχιστον τη διάθεση να μας εξηγήσεις ποια ακριβώς σειρά παρακολουθείς?
Ωραια, εχει ψωμι αυτος ο "διαλογος" με Η. και Χ. , ειναι ευκαιρια να μαζεψω πινκς ισως. Oh wait, βαριεμαι, τσακωθειτε μεταξυ σας αν θελετε.
αν το επεισοδιο ειχε και κανα αστειο απο μασουκα,κατι σαν κερασακι στην τουρτα,θα κοντραρε τα καλυτερα της σειρας ε.
2 ακομα και παμε για φιναλε.
btw,μονο σαν φημη atm,ακουγεται πως υπαρχει στο schelude του καναλιου season 6 για σεπτεμβριο του 2011.τιποτα επισημο ομως.
SpiritCrusher
30-11-2010, 18:12
E ok, ο κυκλος θα κλείσει το θέμα chase και συγχρόνως θα έχει ετοιμάσει τον Liddy σαν χαρακτήρα για κακό της επόμενης.
μόνο εμένα με χαλάει η ολική στροφή στον χαρακτήρα του ντέξτερ που διεξάγεται στις 2 τελευταίες σαιζόν;
Κάτσε να δούμε και τι θα κάνει με τη Λούμεν. Μπορεί να τη σκοτώσει κι αυτή όπως όλους όσους ήρθαν κοντά του, λίγο δύσκολο βέβαια όπως έχουν έρθει τα πράγματα.
MaX Payne
01-12-2010, 00:25
καποιος θα πρεπει να φορτωθει τους φονους των 5 ,Λουμεν για σενα χτυπαει η καμπανα
για να την γλυτωσει και φετος ο Ντεξτερουλης
γενικα βελτιωμενο και εχει αποκτησει ενδιαφερον οπως εχει ερθει η ιστορια με Ρομποκοπ Και Τσεις
και του Μασουκα εκει με τα DVD πρεπει να του σηκωθηκε λιγο
Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν η 40αρα ξανθια αρχισε να λεει την ιστορια στην Λουμεν με τη φραση "και ενα καλοκαιρι στην κατασκηνωση" ηταν οτι θα πει πως εβαλε ενα φλαουτο στο μουνι της και εφτυσα την κοκα κολα
Με την ξανθια-πρωτοθυμα παιζει Στοκχολμ συντρομ?
enitharmon
01-12-2010, 21:07
δεν ξέρω αν και αυτό ονομάζεται έτσι, γιατί αυτή δε νιώθει μόνο "συμπάθεια", αλλά και ως κάτι ιδιαίτερα special. Ωραία που το βάλαν αυτό
Εμενα σαν ομηρος της ολης καταστασης μου φανηκε που προστατευει τον δεσμωτη της. Τωρα να παιξει ανατροπη και να ειναι μαστερμαιντ αυτη, τι να πω. Ενδιαφερον στοιχειο παντως σιγουρα.
Dragonlord
03-12-2010, 00:35
btw,μονο σαν φημη atm,ακουγεται πως υπαρχει στο schelude του καναλιου season 6 για σεπτεμβριο του 2011.τιποτα επισημο ομως.
Δεν είναι φήμη, το είπα ήδη ότι θα έχει κι άλλη σεζόν, τι θέλετε πια.
Kelldorain
03-12-2010, 02:49
Ανανεώθηκε για 6η (http://www.avclub.com/articles/dexter-renewed-for-sixth-season,48521/) και απ'ότι γράφει θέλουν και 7η.
Ανανεώθηκε για 6η (http://www.avclub.com/articles/dexter-renewed-for-sixth-season,48521/) και απ'ότι γράφει θέλουν και 7η.
Newswire
Dexter renewed for sixth season
by Sean O'Neal December 2, 2010
Showtime has just renewed serial-killer drama Dexter for a sixth season—and although it’s only a one-year deal, there’s no indication yet that it will be the show’s last, nor will the network bill it as such. A seventh season actually seems likely, according to E!, provided that producers are able to successfully renegotiate all the main players’ contracts. Which is good, because we need at least another two to three seasons to fully explore Angel and LaGuerta’s relationship.
Και το πρωτο σχολιο απο κατω:
I always imagined the ghosts of Lundy and Doakes to suddenly join the ghost of Harry, a la Return Of The Jedi.
Τι επεισοδιαρα...
1. Τρισμεγιστος ο Λιντυ, φανταστικος χαρακτηρας, ΡΙΠ
2. Ακομα πιο μεγαλος ο αγαπημενος μας Ντεξτερ, πωρωθηκα μεσα στο βανακι
3. Robocop: "I am officially terminated" :touched:
που το σταματησανε γαμω το σπιτι τους...
serious shit επεισοδιο.
MaX Payne
07-12-2010, 02:48
κρουω το καμπανακι , 7 season ειναι πολλες παντως τι στον λουτσο θα δειξουνε ακομα
προτιμω τιμιο τελος του χρονου
για το 11
critics που διαβαζω κραζουνε που εφαγε τον ρομποκοπ στα γρηγορα
μαρεσε
να πω την αληθεια το λαβ στορυ με Λουμεν δεν με εχει πεισει συνεβη πολυ γρηγορα μετα τον θανατο της Ριτα και ουτε και η Σταιλς μαρεσει ιδιαιτερα ελπιζω ο Τσεις να την σφαξει :D να μην την φαμε στην μαπα και του χρονου
Sneak preview του season finale. Δε μπορω να περιμενω!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cLLLJLLg7ms
το τελος...
αν και πιστευω οτι ειναι παραπλανητικο.
sabbattack
07-12-2010, 03:24
Δεν έχω μισήσει χαρακτήρα στο Dexter όσο τη Lumen. ΨΟΦΟ γιατί είναι άσχημη, ατάλαντη και ο χαρακτήρας της κάνει τη μια ΜΑΛΑΚΙΑ πίσω απο την άλλη.
Ρόμποκοπ ΘΕΟΥΛΑΣ, δάκρια καυτά για ερμηνειάρα του γέροντα Weller από το πουθενά. Λατρεύεις να τον μισείς.
Ιδέα για το φινάλε:
Βρίσκουν Λίμπυ νεκρό, ο Quinn έχει το αίμα του στο παπούτσι του. Γίνεται μανούρα, δε μπορεί να πει την αλήθεια γιατί "αγαπά" και καταλήγουμε με την Debra να του απευθύνει το drop the weapon που είδαμε στο trailer.
Quinn ψοφά, EYXOMAI και η Λούμεν, all is well and back to normal
Γενικα μου τη σπαει απεριοριστα η STiles και η αντροφωνη της, αλλα στη συγκεκριμενη σειρα εχει καταπληκτικη ηθοποιια, και ο ρολος της ειναι η μονη ερωτικη λυση που θα μπορουσαν να ειχαν βρει για τον Dexter, ο οποιος εμενα με πειθει 100% πως δενει τελεια με τη Λουμεν, δεν ξερω γιατι το πηρες τοσο στραβα. Το μονο παρατραγουδο στην πεμπτη σεζον ειναι ο παραγκωνισμος του Μπατιστα που τον λατρευω, και το οτι οποτε τον δειχνουν ειναι σε βαρετο στορι με την αηδιαφορη Λαγκουερτα.
KoiliaSamprela
07-12-2010, 09:24
δεν θα δω 11 , αλλά θα περιμένω να δω τα 2 τελευταία μαζί ...
Ωστόσο μου αρέσει πάρα πολύ η σεζόν και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ατού της σειράς είναι το Κάστινγκ
Dragonlord
07-12-2010, 18:20
να πω την αληθεια το λαβ στορυ με Λουμεν δεν με εχει πεισει συνεβη πολυ γρηγορα μετα τον θανατο της Ριτα και ουτε και η Σταιλς μαρεσει ιδιαιτερα ελπιζω ο Τσεις να την σφαξει :D να μην την φαμε στην μαπα και του χρονου
Αφού μωρέ ο ντέξτερ είναι κτηνάρα, σκοτώνει για πλάκα, θα είχε πρόβλημα να βρει γκόμενα μερικούς μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του; Χίλιες φορές καλύτερη από τη μαλάκω τη Ρίτα.
Βρίσκουν Λίμπυ
Φίλος εδώ μιλάμε για ντέξτερ, το λοστ ήταν μέχρι πέρσι.