View Full Version : [TV] Dexter
paizei pouthena soundtrack?
Roswell47
07-12-2007, 23:56
kapoios na sfaksei thn en logw skhnh kai na thn postarei?8a tou eimai ypoxreos
zihuatanejo
08-12-2007, 03:42
κάντε κάνα ωραίο κουμάντο πάλι με αγγλικούς subs!
http://www.wikisubtitles.net/updated/10/4366/0
http://www.wikisubtitles.net/original/4377/0
Για 11 και 12 αντίστοιχα.
Αν δεν έχεις βρει ήδη.
SpiritCrusher
08-12-2007, 04:01
Ρε τύπε, 4 ποστς πάνω από το δικό σου το βάλανε...
carheart
08-12-2007, 06:33
κάντε κάνα ωραίο κουμάντο πάλι με αγγλικούς subs!
http://www.wikisubtitles.net/updated/10/4366/0
http://www.wikisubtitles.net/original/4377/0
Για 11 και 12 αντίστοιχα.
Αν δεν έχεις βρει ήδη.
να σαι καλά ρε μαν!
βραζιλιάνικοι να μην ήταν μόνο!!!!
zihuatanejo
08-12-2007, 11:25
A, νόμιζα ήξερες Βραζιλιάνικα. :D
Δεν είχα δει, ότι ηταν Βραζιλιάνικοι ρε. :|
Δε βρίσκω αγγλικούς yet στα γνωστά sites. :|
αν υπηρχαν θα ειχα ποσταρει ωρε
Ρε τύπε, 4 ποστς πάνω από το δικό σου το βάλανε...
sorry re den to koitaksa giati epefte polu spoiler kai den exw dei ta 2 teleytaia akoma :twisted:
:spoiler:
auto pou 8elw na pw estw kai ka8usterhmena einai oti h deuterh season moh fanhke telika kaluterh apo thn prwth, de fanhke na kourazetai ka8olou, isa isa, kinh8hke pros teleiws diaforetika monopatia, megalutero psuchografhma dexter kai malista makria apo ton patera tou pleon ( malista telika mou fainetai oti apagkistrw8hke teleiws apo auton, apomu8opoih8hke mprosta tou ustera apo ta psemata pou tou eipe kai apo auta pou tou ekrupse). Twra ti 8a ginei sthn trith season den 3erw, auto pou 3erw einai oti prepei na proste8oun neoi xarakthres oi opoioi 8a exoun kai prwtagwnistiko rolo afou efugan super praktoras kai doakes. Pleonekthma kai meionekthma ths seiras einai oti einai liga episodeia kai oti oi duo season htan autotelhs, opote etsi kai trith season de 8a kourasei pisteuw.
Mikrh parafwnia mou fanhke to kapws viastiko telos kuriws me th sponsora pou 8a mporouse na exei pswmi parapanw. Kai epishs pou den eixame mia antipara8esh superpraktora me dexter giati sthn ousia den kontraristhkane pote, h toulaxiston etsi mou fainetai emena.
:spoiler:
Και τώρα στο CBS....
Με καινούρια αρχή...
Πολύ καύλα....
όσοι προσπάθησαν (γιατί προσπάθεια θέλει) και δεν είδαν μέχρι σήμερα τα δυο τελευταία επεισόδια να έχουν υπόψιν ότι βγήκαν ελληνικοί subs
carheart
18-12-2007, 14:36
Ναι, έτσι το έκανα εγώ. Επίσης έχω την εντύπωση πως η Λαγκουέρτα, που στην δεύτερη season ήταν κάπως κομπαρσάκι, τώρα θα δείξει τη Μαρία που κρύβει μέσα της και θα φέρει τα πάνω κάτω.
Πιστεύετε πως ο Dexter θα πιαστεί στο τέλος;
δε ξερω αν πιαστει αλλα κατι μου λεει πως το τελος της σειρας δε θα ειναι και τοσο χαπι
sfinotouvlaki
18-12-2007, 15:56
κι εγώ πιστεύω ότι το ένα μέτωπο που θα έχει να αντιμετωπίσει ο δέχτερ θα 'ναι η προσπάθεια τη8 μαρία8 να αποκαταστήσει τη φήμη του δόακς. όσον αφορά το τέλος, θεωρώ δεδομένο ή, τέλος πάντων, ελπίζω ότι θα μαθευτούν όλα (ασχέτως με το αν καταλήξει στην ηλεκτρική).
http://rapidshare.com/files/47675225/Dexter.OST._dayphorum.eu_.rar
pswrd www.dayphorum.eu
Πολλή αγάπη :pink: και thanks :)
SpiritCrusher
19-12-2007, 05:42
"Hidden" Τρελό τρακ :thumbsup:
Πείτε ρε παιδιά πότε αρχίζει η 3η season. Το wikipedia αναφέρει: "On December 3, 2007, CBS Corporation president and CEO Leslie Moonves confirmed that Dexter would "probably" air on the major US network in Spring, to fill holes left by the 2007 Writers Guild of America strike." άρα εννοεί την 3η season;
τριτη σεζον εχει χιλια τα εκατο
τωρα ποτε...παιζει,λογικα το κοβω οπως περυσι παντως,δλδ σεπτεμβριο
Elfstone
19-12-2007, 18:09
To Dexter ήταν η καλύτερη σειρά της περιόδου.-
Πάντα τέτοια!!
"Hidden" Τρελό τρακ :thumbsup:
απο τα αγαπημενα μου μαζι με το epilogue
βασικα ολο το ost ειναι ενα αριστουργηματακι
Αγάπησα Ντέξτερ και φταίει το ιάρ και οι νεκροπεθαμένοι.
Αγάπησα Ντέξτερ και φταίει το ιάρ και οι νεκροπεθαμένοι. :thumbsup:
δεν εχω ψαξει και δεν ξερω αν εχουν δηλωσει αλλα λογικα πιστευω σεπτεμβριο οπως περυσι
Αρχικά να πω οτι γαμάει. Αν και μετά το σιξ φιτ αντερ μου σκάσε λιγο περίεγο να βλέπω τον καλούλη Ντείβιντ σε τέτοιο ρόλο.
Μηηηηηηπως, λέω μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το κομματάκι με το οποίο τελειώνει το 5ο επισόδειο της πρώτης σεζόν?
Αρχικά να πω οτι γαμάει. Αν και μετά το σιξ φιτ αντερ μου σκάσε λιγο περίεγο να βλέπω τον καλούλη Ντείβιντ σε τέτοιο ρόλο.
Μηηηηηηπως, λέω μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το κομματάκι με το οποίο τελειώνει το 5ο επισόδειο της πρώτης σεζόν?
Hidden - Daniel Linct :wink:
Όλο το soundtrack είναι όμορφο
Hidden - Daniel Linct :wink:
Euxaristw polu :)
SpiritCrusher
02-02-2008, 18:42
Έχει βάλει λινκ πριν απο 2 σελίδες ο Αμπρούτζης με το OST από rapidshare. Αξίζει.
loipon epeidi de thelo na diavaso to thread mpas kai paiksei kana spoiler, doste mou ypotitlous mexri aurio pou tha xei katevei.
Ksekinhsa deuterh sezon shmera. Ti gamato pou einai :)
loipon epeidi de thelo na diavaso to thread mpas kai paiksei kana spoiler, doste mou ypotitlous mexri aurio pou tha xei katevei.
http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=381
SpiritCrusher
09-02-2008, 10:26
Σκατά.
Ακούγεται πως ο 3ος κύκλος θα γαμηθεί.
Λένε πως τόσο καιρό το Ντέξτερ έπαιζε στο showtime που ήταν συνδρομητικό οπότε δεν έπαιζε πρόβλημα αλλά τώρα που πήγε στο κανονικό CBS λογικά θα μειωθούν τα επεισόδια σε 40κάτι λεπτά (όπως όλες οι σειρές) για να χωράνε και οι διαφημίσεις, θα μειωθεί το γυμνό και τίποτε σκηνές βίας/αίματος που δεν μπορούν να μπούνε λόγω prime time. Μακάρι να είναι όλα φήμες.
wikipedia:
In preparation for the broadcast premiere of Dexter on CBS, on January 29, 2008 the network posted promotional videos on YouTube, offering a generally accurate and frequently lighthearted portrayal of the show's content. The next day, the Parents Television Council for a second time called upon CBS to withdraw plans to broadcast the show. PTC President Timothy F. Winter issued a news release stating "We are formally asking CBS to cancel its plan to air the first season of Dexter on its television network. This show is not suitable for airing on broadcast television; it should remain on a premium subscription cable network. The biggest problem with the series is something that no amount of editing can get around: the series compels viewers to empathize with a serial killer, to root for him to prevail, to hope he doesn’t get discovered." Winter went on to quote CBS President Leslie Moonves post-Columbine comment: ‘Anyone who thinks the media has nothing to do with this is an idiot.’ Winter called on the public to demand local affiliates preempt Dexter, and warned advertisers the PTC would take action against any that sponsored the show.
Η αμερική είναι γεμάτη αδερφές.
Το σημαντικό όμως είναι αυτό:
Contrary to the original plans, Dexter will premier on CBS on February 17, 2008.
:!:
ε???σε λιγες μερες δλδ?ομγ
εχω πιστη οτι δε θα χαλασει ο ντεξ
carheart
09-02-2008, 15:45
ψήθηκα πολύ.
SpiritCrusher
09-02-2008, 16:13
http://img254.imageshack.us/img254/196/dexei1.jpg
:(
Από ότι φαίνεται θα παίξουν και τις 2 seasons μέχρι το καλοκαίρι στο CBS (εντινταρισμένες λογικά) και όχι τη 3η. Αν πάει έτσι η 3η θα αρχίσει Σεπτέμβρη που ακουγεται λογικό.
κριμα η χαρα
ε ναι οπως περυσι
Ε όχι ρε πούστη μου γαμώ, ποιός περιμένει τον Σεπτέμβρη :(
MoRmEnGiL
17-05-2008, 14:55
bump
Τελείωσα τη σειρά πρόσφατα. Τα σπασε ξέρω γω όσο λίγες. Αντε περίμενε μέχρι φθινόπωρο τώρανες.
Stormrider
23-06-2008, 23:20
teleiwsa proti season . taspase.
στο σπίτι του πατέρα του dexter που έχουνε πάει ζευγαράκια με την αδερφή του παίζει μία ροκ & ρολιά, ξέρουμε ποιο κομμάτι είναι?
carheart
24-06-2008, 14:34
Περιμένω ιουλιανό απροσδόκητο pre-air -γιατί όχι;- των δύο πρώτων επεισοδίων;
Επίσης ακούστηκε πως δεν θα το δείχνει καλωδιακή φέτος, και πως δεν θα επιτρέπονται βρισιές, βωμολοχίες, πειράγματα και ειρωνίες και κακολογήματα και τέτοια, ξέρετε κάτι;
δε ξερω αν θα γινει πιο σοφτ αλλα οντως το εχει παρει το cbs
Επίσης ακούστηκε πως δεν θα το δείχνει καλωδιακή φέτος, και πως δεν θα επιτρέπονται βρισιές, βωμολοχίες, πειράγματα και ειρωνίες και κακολογήματα και τέτοια, ξέρετε κάτι;
Lame.
Nodoordonotthereisnotry
25-06-2008, 02:23
Lame.
will there be titties?
SpiritCrusher
25-06-2008, 02:55
Χμ χμ λέγανε ότι 1) θα κοπούν τα πολλά πολλά στο ανεκτό επίπεδο της βραδυνής ζώνης και 2) θα μειωθούν οι διάρκειες των επεισοδίων στα 40κάτι λεπτά όπως όλες οι υπόλοιπες σειρές ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για διαφημίσεις (αν θυμάμαι καλά τόσο καιρό ήταν ~52 λεπτά / επ ). Και οι 2 seasons που προβλήθηκαν τώρα την άνοιξη στο CBS πρέπει να έχουν φάει τρελό edit.
Vasika apo kati pou eixa diavasei to phre to cbs alla tha synexisei na provaletai kai sto allo kanali.
Opote elpizoume kata pasa pithanotita na min xalasei tpt apo ton kalo dexter oso einai sto diko tou kanali twra to cbs na pa na gamithei.
necropethamenos
26-06-2008, 10:27
kalytera na mi vgei pote :(
Stormrider
03-07-2008, 16:28
exei kaneis kana rapidshare tou ost tou dexter?
nomizw eixe postaristei, edw, an den uparxei isws to anevasw to vradu
SpiritCrusher
03-07-2008, 18:20
exei kaneis kana rapidshare tou ost tou dexter?
Σελίδα 17 του θρεντ σε ποστ Αμπρούτζι. Δουλεύει ακόμα.
Stormrider
05-07-2008, 10:53
:pink:
Stormrider
26-07-2008, 02:20
http://www.sho.com/site/dexter/comic_co ... 5_chatpage (http://www.sho.com/site/dexter/comic_con.do?source=m_dexter3_fb_0725_chatpage)
Dexter Season 3 TRAILER!
μια χαρά φαίνεται η νέα σεζον.
Nodoordonotthereisnotry
26-07-2008, 13:46
Δε ξέρω ρε παιδιά, αυτή φορούσε το νυχτικό της, αντί να ήταν γυμνή. Δε ξέρω, φοβάμαι.
SpiritCrusher
26-07-2008, 13:56
Εμένα από την άλλη με ψιλοπροβληματίζει το στόρυ.
Nodoordonotthereisnotry
26-07-2008, 14:15
Και αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι με το trailer προσπάθησαν να μας δώσουν όλες τις γενικές γραμμές στις οποίες θα κινηθεί η σειρά το φθινόπωρο. Να δείξουν την ενοχή, την ντροπή που θα ένιωθε ο Harry για τον γιο του αν μάθαινε πως σκοτώνει και πιθανούς αθώους ο τελευταίος κ.τ.λ. Να προσδώσουν και να τονώσουν το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας ώστε να μην βγαίνει ο κάθε Αμερικανός ψυχάκιας και να σκοτώνει αβέρτα έχοντας τον Dexter ως πρότυπο. Κατ'άλλα, μπορεί να τα γυρίσουν οι παραγωγοί και να είναι ακόμα πιο hardcore η σειρά φέτος.
SpiritCrusher
26-07-2008, 14:23
Γι αυτό όμως είμαι επιφυλακτικός, δε θα ήθελα τέτοιο σενάριο γιατί όσο να'ναι ακούγεται πολύ υποδεέστερο σε σχέση με τα 2 προηγούμενα, απλά ελπίζω να κάνουν όσο καλή δουλειά κάνανε και περυσι ας πούμε.
Επίσης το βίντεο που είδαμε είναι στο showtime που αν δεν κάνω λάθος είναι το συνδρομητικό κομμάτι του CBS. Ισχύει τότε πως υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν 2 εκδόσεις (μία κανονική, μία uncut) για κάθε σταθμό; Αν ναι τότε είμαστε οκ.
nai to showtime vgazei tin seira to allo tin pairnei kai tin kovei sta metra tou.
necropethamenos
28-07-2008, 12:35
tote eimaste komple.
Kelldorain
15-08-2008, 21:04
Ξεκίνησα πριν από 3 μέρες και έχω δει μέχρι και το 2χ3, η σειρά κωλολέει, ότι καλύτερο έχω δει πέραν του Lost. Ο Hall για μένα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ηθοποιούς σειρών (αν και House δεν είναι). Η 3η season θα είναι και αυτή 12 eps?
Stormrider
01-09-2008, 20:33
http://www.youtube.com/watch?v=uGQafnTcWho
Dexter Season 3 Blood Teaser Video
Kelldorain
01-09-2008, 20:37
Αυτό έβαλε υποψηφιότητα για τρέιλερ της χρονιάς, αν υπάρχει τέτοιο βραβείο
edit: και τι ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ
Leakare to 1o ep. Dexter.S03.E01.PREAiR.XviD-P2P
535mb 58lepta :disco:
Kelldorain
05-09-2008, 17:51
:disco: :disco: :disco:
downloading now
Dynato xekinima, mia xara Dexter :)
zihuatanejo
05-09-2008, 19:07
Είναι σε rar;
Kelldorain
05-09-2008, 19:10
Ναι. Βασικά από το rar γίνονται extract ένα σωρό βλακείες, κάνεις ξανά extract σε κάτι rar που χει μέσα και είσαι οκ.Αν βρει κανείς english subs ας δώσει link
zihuatanejo
05-09-2008, 19:11
Grazie.
Downloading..
Stormrider
05-09-2008, 22:40
:disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco: :disco:
μου χαν λείψει οι μονόλογοι του ρε...όλη η μαγεία της σειράς είναι εκεί
όπως πρέπει η πρεμιέρα...και το τελείωμα...χεχ,άφησε πίσω του ένα μέρος της καθημερινότητας του γιατί ήρθε η ώρα να...πάρει τη σκυτάλη? ;)
zihuatanejo
06-09-2008, 01:25
Tι απίστευτος χαρακτήρας. 8)
:disco:
jack the ripper
06-09-2008, 02:01
katevainei mounares..tin ekdosi DVDSCR.XviD-NOTYOU katevazw..ta idia prepei na einai...aurio mesimeri tha to dw kai tha pw entypwseis...alla dexter einai tha gamaei :)
Stormrider
06-09-2008, 15:45
υπότιτλοι?
jack the ripper
06-09-2008, 16:04
poly wraia premiera..apisteutos xaraktiras....den kourazesai me tipota...kserei kaneis an kai auti i season tha exei 12 episodes?
Mono se mena thymizei apisteyta Max Payne?
Oxi ki egw to skeftomoun , an kai perisotero stin proti season.Tora to sini8isa.Genika exei arketes teties faseis.Ena apo ta + tis seiras.
Genika o xarakthras, to sthsimo ktl mou thymizoun Max Payne. Apo thn arxh.
[zER]
Mono se mena thymizei apisteyta Max Payne?
δε το ειχα σκεφτει...αλλα τωρα που το λες,αρκετα
Harbinger of Death
07-09-2008, 02:03
Το 'δα. Πολύ καλό, αν και έχει αλλάξει ο χαρακτήρας, κι έχει χάσει λίγο τα στοιχεία που με ενθουσίαζαν αρχικά. Αλλά μόνο λίγο. Κατά τα άλλα, :pink:
Leakare to 1o ep. Dexter.S03.E01.PREAiR.XviD-P2P
535mb 58lepta :disco:
Pwpwpwpwpw gamw ^_^
Pa na katevasw :D
Stormrider
07-09-2008, 18:52
αν βρει κανεις υποτιτλους ας ποταρει πλζθνκς
Nodoordonotthereisnotry
07-09-2008, 19:16
Μ'άρεσε. Μ'άρεσε και το κούρεμα!! :D
σαρεσει το αγοροκοριτσο; :p
Egine xeiroterh ki apo prin.
Nodoordonotthereisnotry
08-09-2008, 00:49
Δε ξέρω τι λέτε.. εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ.
Harbinger of Death
08-09-2008, 01:22
Απλά την είδες ως Emily Rose και δεν ήξερες πως μιλάει κανονικά.
Βγήκαν subs στο greektvsubs :)
Πάρτε σε περίπτωση που πέσει το σαητ. Έκδοση NOTYOU
http://rapidshare.com/files/143613730/D ... r.rar.html (http://rapidshare.com/files/143613730/Dexter_3x01_-_Our_Father.rar.html)
Stormrider
08-09-2008, 17:21
:)
Kelldorain
09-09-2008, 22:19
Πολύ καλό επεισόδιο αλλά μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα γιατί αν και αυτή η season πάει έτσι, σαν τη 2η, φοβάμαι πως θα γίνει βαρετό (όταν λέω σαν τη 2η εννοώ στο μοτίβο της μη ύπαρξης ανταγωνιστή αλλά απλά ο dexter κυνηγούμενος)
Εγώ πάντως που είμαι στα μέσα του πρώτου κύκλου έχω καυλώσει απίστευτα.
carheart
10-09-2008, 12:32
Εξαιρετική αρχή =)
SpiritCrusher
11-09-2008, 20:37
Εξαιρετική αρχή =)
Not_saved
15-09-2008, 00:02
Δεν παίζει κανα ληκ του 2ου επεισοδίου ε; Σκατά, για κάποιον λόγο είχα την εντύπωση οτι θα βγαινε σήμερα αλλά μετά είδα οτι και το 1ο ήτανε pre-air.
ase to 2o apo oktwvrh ektos an leakarei preair
Χάλια το κουρεματάκι του πουτανακίου.
Stormrider
16-09-2008, 02:14
πολυ ωραιο επεισόδιο . μακάρι να εχει την ιδια συνέχεια .
σημερα ξεκινησε και επισημα η σαιζον :)
Kelldorain
29-09-2008, 10:22
Οπότε το να δούμε άλλη μια φορά το επ κρίνεται απαραίτητο :mrgreen:
Το έχουμε κάπου σε normal ποιότητα και μέγεθος ή όχι ακόμα?
Fireknight
29-09-2008, 23:20
an den exo dei ti defteri season , 8a vgalo akri an ksekiniso tin 3i ?
Ε έγιναν πολλά και διάφορα στη δεύτερη σεζόν,πολύ σημαντικά για να την πηδήξεις.
Κάτσε δες την με την ησυχία σου μωρέ
zihuatanejo
29-09-2008, 23:59
Δε βρίσκω λόγο, για να μη δεις τη 2η σεζόν.
Χάνεις απίστευτα επεισόδια, αν το κάνεις.
an den exo dei ti defteri season , 8a vgalo akri an ksekiniso tin 3i ?
να τη δεις οπως και δηποτε
Fireknight
30-09-2008, 14:02
8a tin do totes :)
zihuatanejo
06-10-2008, 11:00
Είχαμε νέο επεισόδιο;
http://isohunt.com/torrent_details/5144 ... ab=summary (http://isohunt.com/torrent_details/51443081/dexter?tab=summary)
Υπότιτλοι νοτ γιετ.
δε ξερω αν φταιει η αυπνια αλλα μου φανηκε μετριο το σημερινο,με τελειωμα καπως προχειρο
btw γαμω τα preair τους...μου χε διαφυγει τελειως οτι εβγαινε σημερα
Τι θα γίνει γαμώ το φελέκι τους? Να μας χαλάσουν τα DVDια πάνε με αυτά τα μεγέθη αρχείων? Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι στην ίδια ποιότητα (οπτικά) με το πρώτο..
carheart
06-10-2008, 20:45
υπότιτλοι αγγλικοί ή ελληνικοί έχουμε;
αγγλικοί
http://www.subs4u.gr/download-19882.html
Nodoordonotthereisnotry
07-10-2008, 01:38
Μ' άρεσε.
[spoiler:1886k8sp]Μωρά στην πίστα. check.
Βρισίδια από την debb. check.
Harry. check.
Στρατιωτικό Μαχαίρι από το 'nam, ολόδιο όμως με αυτό που χειριζόμουν εγώ στον Ε.Σ. check.
Ωραία εξέλιξη που μπορεί να αποβεί και μοιραία για τον Dexter στο μέλλον-που έθαψες το πτώμα dexter; Check.[/spoiler:1886k8sp]
Ωραίο τέλος,όντως μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην εξέλιξη αν και πιστεύω πως[spoiler:tc8ud48e]ο Φρίμπο -ή ό,τι θα έχει μείνει απ'αυτόν- έχει να προσφέρει πολλά στο υδάτινο οικοσύστημα.[/spoiler:tc8ud48e]
Avi
[spoiler:10kz6urn]That's the point.. Tha ton soutarei ston wkeano na kanei parea sta upoloipa ptwmatakia, ki otan sto mellon erwththei ti ekane me to ptwma, den tha'xei k polla na pei.. Elpizw na kanei kati pio eksupno ap'auto pantws.[/spoiler:10kz6urn]
ποοοοοοοοοοοοοοο!!!!!
τι γαμάτο επεισόδιο!!
αν εξαιρεσουμε την θεικη σκηνη με το ονειρο του ντεξ,τι ακριβως σας αρεσε τοσο;
Nodoordonotthereisnotry
08-10-2008, 12:55
αν εξαιρεσουμε την θεικη σκηνη με το ονειρο του ντεξ,τι ακριβως σας αρεσε τοσο;
Δε διάβασες το post μου;
το τέλος κυρίως
για κάποιο λόγο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο ντεξ θα αρχίσει να εκμεταλεύεται τη φιλία του με τον εισαγγελέα
για να βρίσκει πιο εύκολα τα θύματα του και ίσως να τον ξελασπώνουν από τα λάθη που κάνουν
εμένα με άρεσε που [spoiler:1izbie3s]κάποιος τον τσάκωσε και τώρα υπάρχει ένας που τον έχει δει να σκοτώνει και τι θα κάνει με αυτόν ο ντεξ[/spoiler:1izbie3s], γενικά τα σκηνικά με τον πράντο είναι ωραία και μου άρεσε και η ντεμπ. Η σκηνή με το όνειρο που[spoiler:1izbie3s]ο ντεξ τζούνιορ κρατάει το καλώδιο[/spoiler:1izbie3s] τα σπάει.
@X θα'ναι πρόβλημα,όντως,το να βαδίσει τη πεπατημένη,βρήκα την εύκολη λύση.
By the way,με το που λέει στον Πάρντο οτι μέσα είναι ο Φρίμπο νεκρός,παραδέχομαι πως κάτι μέσα μου φώναζε " Σφάξτον και αυτόν τον μαλάκα" :P
Nodoordonotthereisnotry
08-10-2008, 14:13
@X θα'ναι πρόβλημα,όντως,το να βαδίσει τη πεπατημένη,βρήκα την εύκολη λύση.
By the way,με το που λέει στον Πάρντο οτι μέσα είναι ο Φρίμπο νεκρός,παραδέχομαι πως κάτι μέσα μου φώναζε " Σφάξτον και αυτόν τον μαλάκα" :P
Ναι και γω αυτό σκεφτόμουν!!! Ειδικά όταν αγκαλιαστήκαν. "Μπίχτοοοο!" Αλλά μετά θα ξέφευγε υπερβολικά από τον code του Harry. Βέβαια υπάρχει και το "Never get caught"- directive.
Εγώ πάλι είμαι με τον Αμπρούτζι και λέω ότι το επεισόδιο ήταν ξενερωτάκι.
zihuatanejo
10-10-2008, 01:00
Προφανώς έχουν υπάρξει και καλύτερα επεισόδια, αλλά ε. Μη λέτε, ότι δεν ήταν ωραίο.
[spoiler:ea4qylz9]Η τύπισσα από το Internal Affairs, που μιλάει με τη Deb, έχουμε καμιά ιδέα τι ζόρι μπορεί να τραβάει στην υπόθεση;[/spoiler:ea4qylz9]
Πολύ φοβάμαι επαναλήψεις. Του τύπου δηλαδή ότι θέλει στοιχεία για το νέο τύπο στο γραφείο (αυτόν που ήταν στη Δίωξη), τον οποίο στην πορεία πηδάει η Deb και στο τέλος αποδεικνύεται ότι τα έπαιρνε/τον έπαιρνε/την έπινε και πάλι το πουτανάκι η Deb κλαίει τη μοίρα της και τη γκαντεμιά της.
επεισοδιαρα το σημερινο,για διαφορους λογους
τα λεμε αφου το δειτε λοιπον
jack the ripper
13-10-2008, 16:42
Sto epomeno link mporeite na vreite diaforous tropous na to katevasete
http://iwillsearch4u.com/dexter-s03e03-hdtv-xvid-notv/
Not_saved
13-10-2008, 18:06
Υπότιτλοι (έστω αγγλικοί) ;
jack the ripper
13-10-2008, 18:08
egw de vrika tpt prin ligo pou epsaksa kai to eida xwris opws kai ola ta teleutaia(argoun na vgoun ypotitloi kai variemai na perimenw)....
Poly wraio epeisodiaki to simerino indeed... :)
έεελααααααα φρέσκο πράμααα
http://www.greektvsubs.gr/local_links.p ... nkid=12912 (http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=1201&linkid=12912)
Οκ, αυτό μάλιστα, ήταν δυνατό επεισόδιο.
[spoiler:13bpnzs8]Άραγε αποκτά σιγά σιγά γερό βύσμα για τις υποθέσεις του ο Dexer? Έσβησε τις φωτό από το pc του παιδέρα ή υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία για την πάρτη του?[/spoiler:13bpnzs8]
Θέλω να πω ότι λατρεύω το humour της σειράς. Ανάλαφρο και ταυτόχρονα δυνατό (βλέπε προτελευταία σκηνή του επεισοδίου).
γιατι το absolutely-no doubt-worst moment of my life?γελασα εξω δυνατα
Wraio episodeiaki. Glukouli.
jack the ripper
14-10-2008, 10:32
egw me to gala gelasa :P
Και τα δύο βασικά, αλλά πιστεύω το γάλα, λόγω και του διεστραμένου της υπόθεσης ήταν for loughing out loud.
Το θέμα είναι οτι η παιδέρα ξύπνησε με τον καλύτερο τρόπο το πατρικό ένστικτο του Ντέξτερ.
Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα της γαλούχησης ενός νέου Ντέξτερ. :happyjump:
Κατά τ'άλλα
Θέλω να πω ότι λατρεύω το humour της σειράς.
Α ναι,ήταν φανερό από το προηγούμενο επεισόδιο πως ο Φρίμπο ΔΕΝ είχε σκοτώσει την Τίγκαν.
jack the ripper
20-10-2008, 11:05
Dexter.S03E04.HDTV.XviD-0TV.avi
===========================
http://netload.in/dateiMTc0NTIzNj.htm
http://netload.in/dateiMTI1MzkwMj.htm
Ruthless
20-10-2008, 11:26
Αφού το netload δεν την παλεύει ρε, τι ασχολείστε με αυτό;
http://rapidshare.com/files/155708219/D.S03E04.0TV.cHoPPaHoLiK.part1.rar
http://rapidshare.com/files/155708222/D.S03E04.0TV.cHoPPaHoLiK.part2.rar
http://rapidshare.com/files/155707986/D.S03E04.0TV.cHoPPaHoLiK.part3.rar
OR
http://www.megaupload.com/?d=959A3GJH
http://www.megaupload.com/?d=KBIX0FXZ
http://www.megaupload.com/?d=APVI6DQZ
~Interchangeable Links~
Κατεβάστε από εδώ μπαμ μπαμ, ακόμα και αν δεν έχετε premiums. 1ο/3ο μέρος από MU, 2o από RS.
Πάνω από 200 kb/sec δίνουν, ως τα 350 έχει πάει ανάλογα με το πόσοι τα χρησιμοποιούν. Κλάσεις ανώτερες ταχύτητες από τα 35 που δίνει περίπου το netload.
carheart
20-10-2008, 12:28
βρείτε μου αγγλικούς.
jack the ripper
20-10-2008, 14:25
egw apo netload ti max taxytita mou pianw 800....
Nodoordonotthereisnotry
20-10-2008, 15:31
[spoiler:zbs02z6s]Το τηλεφώνημα.- & η τελευταία σκηνή με την πρόταση.-[/spoiler:zbs02z6s]
carheart
20-10-2008, 20:44
απίθανο επεισόδιο.
Γενικώς για τη σειρά : Είναι καταπληκτική, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να μαντέψω που θα το πάνε, πως θα το λήξουν. Καθόμουν και σκεφτόμουν πως έτσι όπως το προχωράνε, το θέμα του αδερφού του Dexter έχει υποσκελιστεί τελείως, δεν τον αφορά καν στις σκέψεις του πλέον, ούτε καν πως τουλάχιστον μια φορά ανακαλύφθηκε πλήρως από τον doakes. Δηλαδή οι 3 seasons είναι τρεις εντελώς διαφορετικές ιστορίες που σχεδόν δεν επηρεάζει η μια την άλλη.
Δεν θα ήταν η καλύτερη σειρά του κόσμου αν όλα αυτά ήταν Μία ιστορία;
http://rapidshare.com/files/155884166/Dexter.304.zip.html
Αγγλικοί για όποιον θέλει, carheart δε σε πρόλαβα :P
Πάνω σε αυτό που λέει ο carheart. Αυτό σκεφτόμουνα τις προάλλες. Ότι το Dexter είναι διαφορετικό από τις άλλες σειρές στο γεγονός ότι κάθε plotline κόβεται μαχαίρι στο τέλος κάθε season. Ή το πολύ τραβάει με 2 ατάκες αραιά στα πρώτα δυο τρία επεισόδια της επόμενης. Σε καμιά άλλη σειρά δεν γίνεται αυτό. Μπορεί να είναι περίεργο αλλά αν μη τι άλλο είναι πρωτοτυπία δε μπορείς να πεις. Ίσως και ένας ακόμα λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με τη σειρά. Στην τελική σε ποια άλλη από τις υπόλοιπες ξέρεις που περίπου το πάνε? (Εκτός αν είναι στα πολύ τελευταία τους, βλέπε Battlestar Galactica.)
Πολύ τσιμπούρι αυτος ο Ραμόν.
Not_saved
27-10-2008, 17:45
Νέο Ντεξτερ, ξυπνάτε:
Download :
http://rapidshare.com/files/157899700/Dexter.S03E05.HDTV.XviD-0TV.part1.rar
http://rapidshare.com/files/157899696/Dexter.S03E05.HDTV.XviD-0TV.part2.rar
http://rapidshare.com/files/157899547/Dexter.S03E05.HDTV.XviD-0TV.part3.rar
OR
http://netload.in/dateiMTk3MTE4Nj/Dexter.S03E05.HDTV.XviD-0TV.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiMTA3NDI5OT/Dexter.S03E05.HDTV.XviD-0TV.part2.rar.htm
OR
http://filebase.to/files/85263/dexter.305.hdtv-0tv_IRFree.com.avi
PASS:
irfree.com
και αγγλικοί υπότιτλοι:
http://www.opensubtitles.org/en/subtitl ... /dexter-en (http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3359805/dexter-en)
γάμησε το επεισόδιο, φοβερή σειρά.
omg το χα ξεχασει πληρως
τρεχω
...and he's...proud...
δεν υπαρχει η σειρα
Ruthless
28-10-2008, 09:35
Γάμησε το επεισόδιο.
Nodoordonotthereisnotry
29-10-2008, 04:53
Έτσι.
zihuatanejo
01-11-2008, 02:11
Καλά τα λέτε.
enitharmon
01-11-2008, 13:33
εχω δει τα δυο πρωτα (της 3ης ε) και δεν εχω πολυκαταλαβει τι ζηταει η κινεζουλα απο την αδερφη μοργκαν. κατι πληροφοριες αλλα δεν επιασα τι
να ρουφιανεύει τον καινούργιο αστυνομικό, γιατί λέει πως είναι λίγο αρχίδι
has been approached by an Internal Affairs officer who tells her that her partner is being investigated as a dirty cop.so far she has refused to assist Internal Affairs
Τη μετάφραση στα Ελληνικά την έχουν παρατήσει τελείως εδώ πέρα?
Τη μετάφραση στα Ελληνικά την έχουν παρατήσει τελείως εδώ πέρα?
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-55-3.html
http://www.subs4free.com/search_report.php?selLang=0&search=dexter&cat=0
Kelldorain
01-11-2008, 20:26
Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου αρέσει καθόλου όπως πάει η σειρά. Δηλαδή οκ, καλός ο γάμος με τη Ρίτα η φιλία με τον άλλο, αλλά ρε γαμώτο να υπάρχει ένα main plot με κυνηγητό δολοφόνου or sth και ας είναι αυτά συνοδευτικά. Εκτός αν το mail plot είναι το κυνήγι που κάνουν τώρα και απασχολεί περίπου 2 λεπτά του κάθε επεισοδίου
αν γινοταν αυτο που λες θα βλεπαμε μια απο τα ιδια
πολυ καλα ειναι ετσι
jack the ripper
01-11-2008, 20:37
ontws symfwnw me abruzzi...mia xara main plot einai na kserei oti kapoios gnwrizei ti einai,na to sevetai(arxika toulaxiston) kai na deiksei pws tha paei
...and he's...proud...
δεν υπαρχει η σειρα
Η τελευταία σκηνή της αποκάλυψης ήρθε και έκατσε.Απλά.
το σημερινο παιζει να ηταν και το καλυτερο της σαιζον μεχρι σημερα
btw o dexter δε τρωει το καλυτερο μερος της pizza
jack the ripper
03-11-2008, 12:33
links tsekarete edw:
http://www.scnsrc.net/tv/dexter-s03e06-hdtv-xvid-lol
Τι επεισόδιο και αυτό!
[spoiler:2gafqy76]Πρέπει όντως να πονάει το βασανιστήριο με το αναψυκτικό[/spoiler:2gafqy76]
Επόμενο, "Easy as Pie",αύριο η airdate :D
τελειο επεισοδιο και το 3.07
[spoiler:2ik9pz28]you finally brought me the perfect pie :touched:[/spoiler:2ik9pz28]
jack the ripper
10-11-2008, 19:03
english subs pouthena??
edit: mallon vrika
Δώστε κάνα torrent ρε παλικάρια.
Edit: άκυρον, subs θέλω.
jack the ripper
10-11-2008, 19:28
auto kanei???
MEGAUPLOAD http://www.qvvo.com/link/cd5af01e
jack the ripper
11-11-2008, 03:49
ma ti gamati ataka itan auti:
Do I see sheets of plastic in your future?
jack the ripper
11-11-2008, 11:49
Edit: άκυρον, subs θέλω.
English Subs
http://www.mediafire.com/?l1m9144mf05
Πολύ καλό και αυτό
[spoiler:1lttmtmo]Για μια στιγμή,βλέποντας τη σύριγγα,πίστεψα πως θα τη σκότωνε με τον παραδοσιακό τρόπο(νάυλον,σειλοτέιπ και μαχαιριά στο στήθος)αφού πρώτα πάρει το αίμα για το αρχείο :P[/spoiler:1lttmtmo]
zihuatanejo
12-11-2008, 16:24
Eίμαι ο μόνος που πιστεύει, ότι[spoiler:3qn7w6au]ο carver είναι ο Quinn;[/spoiler:3qn7w6au]
[spoiler:1tf8x7g7]Εγώ νομίζω πάντως πως είναι ο Άντον,ο πληροφοριοδότης[/spoiler:1tf8x7g7]
zihuatanejo
12-11-2008, 16:44
Παίζει και αυτό το σενάριο, ναι.
δευτερη φορα γκομενος ντεμπ;λιγο χλωμο...εκτος και αν θελουν να δειξουν οτι το χει η μοιρα της
Kelldorain
12-11-2008, 18:12
Έ ή ο φίλος του dexter (εκεί πάει η ψήφος μου), ή Quinn η ο πληροφοριοδότης είναι, δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος (δεν έχω δει το τελευταίο επ)
ok μη βγαζουμε ομως το ενδεχομενο να ειναι καποιος που δεν εχουμε δει ακομα
Απορρίπτω τον Άντον (ομοιότητες ΑΚΑ σωσίες με Τρέισι ΜακΓκρέιντι λολ) για το λόγο που είπε ο Αμπρούτζι και τον Κουιν επειδή είναι το προφανές.
Κάποιος Πράντο ή κανας άκυρος λέω εγώ.
Kelldorain
14-11-2008, 14:41
Ρε σεις.
Είδα το 7 (επεισοδιάρα)
Πλάκα θα χει να είναι η Συλ και να μείνουμε όλοι μαλάκες
Siga mhn einai kai h rita.
Kelldorain
14-11-2008, 17:34
Το λέω με τη λογική ότι
α) υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου στη σχέση της με τον miguel και στα προβλήματα που λέει ότι παρουσιάζουν. Επίσης δεν βλέπω το λόγο να μην μας δείξει τη συζήτησή της με τον miguel σχετικά με το θέμα των προβλημάτων τους εκτός και αν δεν έγινε αυτή η συζήτηση άρα δεν έχουν προβλήματα άρα το είπε η συλ στη ρίτα σαν δικαιολογία :P
β) ο ρόλος της έχει αρχίσει να αυξάνεται στα τελευταία επισόδεια και περιμένουμε αποκάλυψη δολοφόνου μέσα στα 2-3 επόμενα
H suzhthsh gia th sxesh k ta provlhmata ths me ton miguel mallon stoxeve sto na deiksoun pws autos to'xei xasei, oxi h sul :P
regularpaul
15-11-2008, 14:38
φανταστικο επεισοδιο το 7,
απο τα καλυτερα ολων των σεζον
Eisai ligaki upervolikos e? :P
jack the ripper
17-11-2008, 17:44
psit
vgike kainourgio elpizw na to pirate prefa
Kelldorain
17-11-2008, 17:56
αν βρείτε αγγλικούς subs δώστε γιατί ψάχνω τόση ώρα
:shock: οχι ρε μαλακα :-o
[spoiler:1imcaxmn]και πανω που ερχομουν να πω οτι κατι μου λεει πως δε θα βγει σε καλο η ολη φαση...[/spoiler:1imcaxmn]
αψογο και παλι
jack the ripper
17-11-2008, 19:57
mexri ta misa de mou elege kati idiaitero to epeisodio alla apo ti mesi kai meta egine gamistero
edit:subs oute egw vrika prin kati wres pou koitaksa
Kelldorain
17-11-2008, 20:54
Συνεχίζονται τα πολύ ωραία επεισόδια, λογικά στο επόμενο θα έχουμε και την αποκάλυψη του δολοφόνου
"Just buy her a beautiful, romantic, i love you will all my heart fucking engagement ring" :touched:
zihuatanejo
20-11-2008, 02:30
skinner theories:
[spoiler:129c2f3s]
-i've got good news
-for skinner?
-no, for you.[/spoiler:129c2f3s]
Kάτι λέει αυτό. Τραγική ειρωνεία κετς.
Kelldorain
20-11-2008, 14:43
Δεν θυμάμαι , ποιος το είπε αυτό?
(πάντως τελικά κλείνω προς τον πλροφοριοδότη, ότι σκηνοθέτησε την απουσία του κιέτσι)
Nai, afou prwta kourepse ta dentra sthn aulh tou...
Egw de nomizw pws einai autos.
carheart
20-11-2008, 14:51
Θα σου βγει κάνας Miguel Prado που την έχει μυριστεί πως ο Dexter έφαγε τον μικρό αδερφό, και θα τρέχουμε.
Kelldorain
20-11-2008, 14:55
Έ τα παμε, ή ο miguel ή ο πληροφοριοδότης ή ο quinn είναι :P ( ή η syl ^^)
zihuatanejo
20-11-2008, 19:48
Δεν θυμάμαι , ποιος το είπε αυτό?
Η Deb
[spoiler:dw5fzj1r]στον Anton.[/spoiler:dw5fzj1r]
Πολύ απίθανο πάντως να είναι ο Τζορτζ Κινγκ ή όπως τον λεν τελοσπάντων.
Καθαρά αποπροσανατολισμός.
για αλλη μια εβδομαδα τελειο...δε βλεπω την ωρα για το επομενο
jack the ripper
24-11-2008, 18:23
pws ginetai na gamaei toso ma toso poly!!!!!!!
kseroume posa episodeia menoun?12 tha exei i season?
άλλα 3 :(
αλλά On October 21, 2008, Showtime renewed the series for a fourth and a fifth season. Each of them will consist of 12 episodes and will go into production in the spring and will presumably air in the same fall slot the series has occupied each year. :)
carheart
24-11-2008, 19:46
έχουμε υπότιτλους αγγλικούς για το 9;
jack the ripper
24-11-2008, 20:00
oute gia auto vrika subs
Kelldorain
25-11-2008, 16:37
Απίστευτο. Ειδικά η σκηνή στο τέλος.
carheart
26-11-2008, 01:05
καταπληκτικό.
εχετε βρει κανα site οπως το lost media με screenshots απο καθε episode?
zihuatanejo
27-11-2008, 01:42
Ω ρε ντεεεεεεεεεεεεξ! :-o
Απίστευτο επ. Οι σκηνές με Harry τα σπάνε.
οκ,το clifhanger του σημερινου απαιτει preair leak του επομενου τωρα κιολας αν γινεται
περιττο να λεμε ξανα οτι γαμησε και αυτη τη βδομαδα...τελειοτητες
carheart
01-12-2008, 15:38
βρείτε μου υπότιτλοι!
Kelldorain
01-12-2008, 15:40
Και γω subs περιμένω δεν έχουν βγει ακόμα :/ Με το που βγουν θα ποστάρω
Ομορφοτατο. Θελω κι αλλο.
Kelldorain
01-12-2008, 18:23
subs; http://www.tvsubtitles.net/subtitle-40281.html
jack the ripper
01-12-2008, 20:04
apisteuto...ela na pernaei i evdomada....
Kelldorain
01-12-2008, 20:40
Μόλις το είδα. Best dexter cliffhanger ever. Ίσως και best dexter ep ever. Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε τολμώ να φανταστώ τι έχει να γίνει στο επόμενο
zihuatanejo
02-12-2008, 02:01
Ίσως και best dexter ep ever.
.
http://remedicated.com/wp-content/uploads/2008/06/surprised.jpg
.
Nodoordonotthereisnotry
02-12-2008, 19:59
http://i270.photobucket.com/albums/jj116/MisterMeener/buttgirlbed.gif
Ειδα τα δυο πρωτα επεισοδια κι επαθα πλακα. Κανω εντατικα μαθηματα και σε κανα μηνα θα βλεπω κι εγω μαζι σας, ξερω, μαλακια.
Kelldorain
05-12-2008, 10:30
Θα βγει κάνα teaser για το επόμενο ή μπα;
Υπομονή δυο μερούλες ρε,πώς κάνετε έτσι
δεν περνάν οι γαμημένες
τελειο και παλι...αναμενω φιναλε αναλογο εως και καλυτερο των 2 προηγουμενων σαιζον
δε λεω τπτ αλλο γιατι ακομα και η πιο απλη ατακα που μου'ρχεται στο μυαλο μυριζει σποιλερ,so...
Ruthless
08-12-2008, 18:17
Ναι αλλά ο καράφλας τον γείωσε στην εξέταση. :lol:
jack the ripper
08-12-2008, 18:41
to eida twra....poly wraio epeisodio alla ena malakismeno pou spoileriase xwris logo se site pou eixe link gia na to katevaseis kai mono mou to gamise....sygkekrimena eipe tin teleutaia frasi tou epeisodiou...opote osoi to eidate katalavainete ta neura mou :x
Kelldorain
08-12-2008, 23:50
Πάρα πολύ καλό, ειδικά η τελευταία σκηνή. Κάποιες παρατηρήσεις
[spoiler:h09b8ar6]Το πρώτο 5λέπτο ήταν ιδιαίτερα πτωτότυπο. Ωστόσο εκ των υστέρων βλέπω ότι ένα cliffhanger σαν το προηγούμενο δεν είχε κανέναν νόημα εκτός του να μας κρατήσει σε αγωνία. Βέβαια θα μου πείτε ότι αυτό σημαίνει cliffhanger αλλά τέσπα :P . Το μόνο που δεν μου άρεσε γενικά είναι ότι δεν βλέπω τι το ιδιαίτερο μπορεί να γίνει στο τελευταίο επεισόδιο. Δηλαδή οκ, framing του king σαν δολοφόνο του miguel, η αστυνομία τον πιάνει σε κάτι που όλο και κάποιο ρόλο θα παίξει ο dexter, η deb διαλέγει σύντροφο και το ep κλείνει με το γάμο. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να συμβεί. Το μόνο που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα είναι αν ο king oμολογήσει τη συζήτησή του με τον miguel[/spoiler:h09b8ar6]
[spoiler:ffrnu4d9]Το μόνο που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα είναι αν ο king oμολογήσει τη συζήτησή του με τον miguel[/spoiler:ffrnu4d9]
Και νομίζω εκεί θα εστιάσει το τελευταίο επ.
Χωρίς να λογαριάσω βέβαια και το "απρόβλεπτο" -σήμα κατατεθέν-της σειράς. :)
carheart
13-12-2008, 15:44
[spoiler:1g6zst5o]Το γεγονός πως η Deb και η Laguerta μπορεί να πάρουν μικρή πρέφα του τι συνέβη στις 2 προηγούμενες seasons; Η Camilla είχε λογο να προστατέψει τον Dexter, καθώς της είχε ζητηθεί από τον Harry. Η missy elliott δεν έχει λόγο όμως, φαντάσου η Deb να μάθει πως έχει δύο αδερφούς! Πιστεύω πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε finale, και να μην τελειώνει απλά η σαιζόν με τον dex να καθάρισε πάλι, και να έχουμε άλλες 2 seasons με άλλες 2 νέες Dexter ιστορίες. Το ότι η σειρά είναι εξαιρετικότερη από οτιδήποτε αστυνομικοειδές εκεί έξω, πλέον το βλέπουμε κατάματα. Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή :touched:[/spoiler:1g6zst5o]
Kelldorain
13-12-2008, 15:46
Πάρτε και trailer για το 3χ12 επειδή σας αγαπάω :P
http://www.youtube.com/watch?v=esHmZY-fc-M
Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή
haha,fact
Nodoordonotthereisnotry
13-12-2008, 18:26
Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή
haha,fact
LOST? :D
Ωραία και νόμιζα μόνο γω το κανα :D
Nodoordonotthereisnotry
13-12-2008, 21:32
εισαγωγη ειπε ;p
To intro δηλαδή. Ε, δε πιστεύω να μην βλέπει το logo. :rofl:
Άσε που είναι η μοναδική σειρά που κάθε φορά βλέπω όλη την εισαγωγή :touched:
Kai House more. Exei oraia mousikoula...
[spoiler:1sqbrgj6]νιωθω... "μη ενθουσιασμενος με το φιναλε ενω περιμενα να ημουν" να το πω;
τεσπα,λογο και της αυπνιας θα του δωσω στανταρ μια ευκαιρια και αργοτερα και τα λεμε[/spoiler:1sqbrgj6]
jack the ripper
15-12-2008, 16:50
[spoiler:1s5dbkeg]Katalavainw kai se ena vathmo symfwnw me auto pou les...apla ta perissotera ta eixame dei sta 3-4 proigoumena epeisodia pou aggizan to teleio opote den eixe tosa pragmata na pei...egw apla to thewrw ena omalo kleisimo tis season...[/spoiler:1s5dbkeg]
jack the ripper
15-12-2008, 18:03
i mousiki pou paizei kapoia stigmi kai se auto kai sto proigoumeno(apo oti thymamai epeisodio) apo godspeed einai?