Log in

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006-2007

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tonosalata
14-05-2006, 20:29
gia peite!

bleeding
14-05-2006, 20:33
re mi viazeste. akoma den exei teleiosei to fetino.

Bullet
14-05-2006, 20:47
8a to paroume! :D

Phantom Duck
14-05-2006, 20:52

Bullet
14-05-2006, 20:55
loipon prwta8lhths panathinaikos
deuteros o paok
trith h aek
kai tetartos osfp sthn isoba8mia me ton arh

peftoun sth b' o panionios o ofi kai to aigalew

ela phgane phgane twra pou gyrnaei :P

dyingfreedom
14-05-2006, 21:20

Και πέρσι αυτά έλεγες...

Bullet
14-05-2006, 21:29
nai ksereis eidika twra to grapsa apolyta sobara,prin kan teleiwsei to fetino :P

Stormrider
14-05-2006, 22:43
"thelei kai rwtima poios tha to parei?poios allos...?"

freak brother
14-05-2006, 22:53
"thelei kai rwtima poios tha to parei?poios allos...?"

eseis tha proxwrhsete sto champions league tha paramelhsete to prwtathlhma logo telikou champions kai tha kataferoume na to klepsoume emeis!!

Kingryche
14-05-2006, 22:54
Ο Σόλιντ πράττει σωστά ανανεώνοντας την ομάδα αλλά θα είναι λογικό να έχει πρόβλημα ομοιογένειας.

Η ΑΕΚ θα είναι χειρότερη του χρόνου για μερικούς λόγους. Όταν αρχίζεις προετοιμασία πιο νωρίς από το κανονικό για προκριματικά CL, κάνεις αναπόφευκτα μια κοιλιά μεγαλύτερη λόγω φυσικής κατάστασης και ρυθμού. Εκεί χριεάζεται και πάγκος. Η ΑΕΚ με το ζόρι εντεκάδα της προκοπής βγάζει. Και θα έχει και νέο προπονητή. Από την άλλη με τις ομάδες που θα είναι πιθανοί αντίπαλοί της δεν τις δίνω και πολλές πιθανότητες να περνάει σε ομίλους. Όσο και να χτυπιούνται οι ΑΕΚτζήδες και πολύ χειρότερο υλικό έχουν και χειρότερη ομάδα.

Εμείς πάμε να την κάνουμε την μαλακία με τον Παπαδόπουλο. Από την άλλη θα περιμένω να δω τις 2-3 μεταγραφές που θα κάνουμε. Από Δάρλα, Λεοντίου, Τζιόλη και Μάντζιο είδαμε ότι έχουν δυνατότητες, από τώρα πρέπει να παίξουν μπάλα.

Γιατί έχω την εντύπωση πως ο Μαλεζάνι θα γίνει ο νέος Όσιμ?

Bullet
14-05-2006, 23:30
giati tou katse to laxeio apla

FIXXXER
16-05-2006, 18:37
Ta paidia sas tha vlepoun ton Panathinaiko na mazeuei ta CL to ena meta to allo kai tha doxazoun to onoma tou Malezani pou eftiaxe tin omada tou mellontos. Tha paizei o gios tou Darla, tou Leontiou kai o anipsios tou Warzycha.

regularpaul
16-05-2006, 19:00
Νομίζω πως το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα ever καθώς θα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες.

Ηρα: Δύσκολα να πάει για κάτι παραπάνω από φέτος. Αλλά μπορεί να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.
ΠΑΟΚ: Λογικά θα είναι καλύτερος.
Ξάνθη: Τα ίδια και καλύτερα αν ενισχυθεί λίγο ακόμα.
Ατρόμητος: Καλύτερος αλλά σε πιο δύσκολο πρωτάθλημα.
Λάρισα: Σίγουρα καλύτερη, αν και δύσκολα θα ξαναμαζέψει τόσους βαθμούς εντός.
Καλαμαριά: Η μόνη ομάδα που θα έχει πτωτική πορεία καθώς έφτασε νομίζω στο max της απόδοσής της. Θα κινδυνεύσει.
Αιγάλεω: Καλύτερο από φέτος αλλά παίζει και να κινδυνεύσει.
Πανιώνιος: Πολύ καλύτερος από φέτος αλλά αν κρατήσει Βλάχο δεν είναι για πολλά πράγματα.
ΟΦΗ: Πολύ καλύτερος από φέτος, δεν θα κινδυνεύσει θαρρώ.
Ιωνικός: Εξαρτάται από το αν θα μείνει ο Τσιώλης. Αν μείνει κάτι που σημαίνει ότι ο Κανέλλος θα του εκπληρώσει της επιθυμίες, πάμε για κάτι καλό. Αν όχι, φτου κι απο την αρχή και μάχη για τη σωτηρία.
Εργοτέλης: Μόνο αν κάνει σοβαρές μεταγραφές και κρατήσει και τον Ογκουνσότο έχει ελπίδες να παραμείνει.
Κέρκυρα: Δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν έχει δυνατή έδρα, φαβορί για να πέσει και πάλι.
Άρης: Έχει την δυναμική και τον κόσμο (όταν δεν μπερδεύει τους ρόλους του ο κόσμος) για ψηλά αλλά όπως πρέπει να κατάλαβαν πια τα τελευταία χρόνια αυτά δεν αρκούν. Οι μεταγραφικές κινήσεις θα δείξουν γιατί αγωνιστικά δεν λέει και πολλά.

Οι υπόλοιποι να παν να γαμηθούν 8)

Darkling
16-05-2006, 23:24
Ρεγκιουλαρ αφου εχετε τετοια καουρα με τους υποδελοιποι, γιατι δε συνεννοηστε εκει στη Νικαια να πεσετε στη Β να μη μας βλεπετε και εξι Κυριακες το χρονο?

freak brother
17-05-2006, 00:07
Ρεγκιουλαρ αφου εχετε τετοια καουρα με τους υποδελοιποι, γιατι δε συνεννοηστε εκει στη Νικαια να πεσετε στη Β να μη μας βλεπετε και εξι Κυριακες το χρονο?

ela re ginesai kakos me to pararthma sas :?

Darkling
17-05-2006, 00:19
αχαχαχαχαχα

Raven Lord
17-05-2006, 00:21

Και πέρσι αυτά έλεγες...

και πρόπερσι :P

Bullet
17-05-2006, 00:31
antipropersi to piasa omws :D

Raven Lord
17-05-2006, 00:37
αυτό εννοούσα

Bullet
17-05-2006, 00:42
a ok :)
kala to prohgoumeno to xasame monoi mas apo malakies

regularpaul
17-05-2006, 16:55
πρόεδρε, καμία απολύτως καούρα με τους υποδέλοιποι, απλά σας θυμίζω πού και πού ότι υπάρχουν άλλες 13 ομάδες διότι δεν φαίνεται να τις θυμάστε και ποτέ... απόδειξη το παρόν θέμα

φρικ, το παράρτημα πάλι τους έκοψε βαθμό όμως φέτος :roll:

pitchfork
20-05-2006, 15:57
Για να πω γνώμη περιμένω να ξεκινήσει και να δω αν ο ευρωθρύλος θα ανανεώσει και φέτος τα μεγάλα αστέρια του, καζναφέρηδες δούρους τεροβίτσες μπριάκους καλόπουλους τσικίνιδες ζωγράφους κλπ

eleventh guardian
20-05-2006, 16:07
Εχουν κλειστό συμβόλαιο για αρκετά χρόνια αυτοί ρε.

pitchfork
20-05-2006, 16:13
Θέλω να δω αν θα μπουν ορεξάτοι όπως (και) πέρυσι όμως

Darkling
20-05-2006, 16:45
Εχουν κλειστό συμβόλαιο για αρκετά χρόνια αυτοί ρε.

αχαχαχα μιλαει κι ο πανιωνακος για στησιματα..

eleventh guardian
20-05-2006, 16:47
Ηταν μαθηματικά βέβαιο πως δεν θα το άφηνε ασχολίαστο. :P

Bullet
20-05-2006, 17:21
eleventh guardian pes aleuri,o giaovani se gyreuei

eleventh guardian
20-05-2006, 17:26
Για τουρνουά ποδοβόλεϊ ήρθε, δεν νομίζω να ισχύει η φήμη.

Μακάρι φυσικά, αλλά δεν νομίζω.

Darkling
20-05-2006, 17:37
Σαν καλος οπαδος του ΠΑΟ ο Στεησον ειναι τοσο αμπαλος πια (με την γαματη μπαλα που εχει παιξει ο ΠΑΟ τοσα χρονια τωρα) που νομιζω οτι στο ειπε για κακο.

Bullet
20-05-2006, 17:39
darkling έχεις γίνει προβλέψιμος στα reply πλέον :pink:
το είπα απλά επειδή το άκουσα ,ούτε κρύο ούτε ζεστη
hard rock αλληλούια

eleventh guardian
20-05-2006, 17:41
Βασικά και μόνο τον Λουτσιάνο να καταφέρουμε να κρατήσουμε καλά θα 'ναι.

Darkling
20-05-2006, 17:41
αν ποσταρες απλα απο αδιαφορια, χου ις προβλεψιμος ομως?

Τεσπα.

Bullet
20-05-2006, 17:42
για τη δυναμικότητα του πανιωνιου μια χαρά του πέφτει anyway

eleventh guardian
20-05-2006, 17:43
Μόνο μια χαρά; Αλλά μπα, δεν το βλέπω...

pitchfork
25-05-2006, 19:34
...
το είπα απλά επειδή το άκουσα ,ούτε κρύο ούτε ζεστη
....
Εγώ δεν θα έβρισκα κακή ιδέα να περάσω να του αφήσω ένα γιαουρτάκι. Ένας εδώ κοντά το φτιάχνει ωραία. Σε πήλινο.

Bullet
25-05-2006, 22:39
eida to videaki sto milampala pou ebale ta klamata kai me sygkinhse o pousths :|

eleventh guardian
25-05-2006, 22:58
Σαν βραζιλιάνικη σαπουνόπερα το κάνανε με τη μουσική που είχαν βάλει.

"Η Αννα Πάουλα σε αγαπάει ακόμα" κτλ. περίμενα ότι θα άκουγα στο τέλος.

Dr. Death
25-05-2006, 23:15
Ρε αει στο διαολο με τον χριστογλου και το λεανη το μουλο που θα περασουν και μηνυματα ...στο διαολο και αυτος ο καραγκιοζης η μαιμου ο περιπατητης που ξαφνικα αποφασισε να ζητιανεψει κανα φραγκο απ τον κροκους και δακρυσε.

Bullet
25-05-2006, 23:31
ntaksi pantws htan true h skhnh,etsi fanhke toulaxiston

Eulogy
26-05-2006, 00:21
Ρε αει στο διαολο με τον χριστογλου και το λεανη το μουλο που θα περασουν και μηνυματα ...στο διαολο και αυτος ο καραγκιοζης η μαιμου ο περιπατητης που ξαφνικα αποφασισε να ζητιανεψει κανα φραγκο απ τον κροκους και δακρυσε.

eleventh guardian
31-05-2006, 16:10
Αντίο...

http://img352.imageshack.us/img352/5487/beos28sd.jpg

1999-2006

bleeding
31-05-2006, 16:12
katharisate eseis. ante na paroume siga siga k emeis seira...

Bullet
31-05-2006, 17:14
sas pernei o tsakirhs?
an nai o paniwnios 8a gamaei apo tou xronou

Eulogy
31-05-2006, 18:52
tsakiris patatakia gia ta paniwnakia :P

Stormrider
31-05-2006, 22:19
http://www.foodanddrinks.gr/news/photos_gr/225/tsakirisBIGpack.jpg

eleventh guardian
05-06-2006, 15:54
O νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Εβαλντ Λίνεν. :P

http://img521.imageshack.us/img521/7673/lienen6tj.jpg

pitchfork
05-06-2006, 23:11
Τι?
ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΧΑΑΧ
ΑΧ
Α

Bullet
03-07-2006, 21:04
http://www.contra.gr/images/paoprwth_02-07.jpg

Ο μουντός καιρός και τα σύννεφα πάνω από την Παιανία δεν ήταν ικανά να χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα, τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Σουηδός Μίκαελ Αντονσον, δεν παρέλειψε να σχολιάσει, αστειευόμενος, τον καιρό: «Ηρθα στην Ελλάδα και έφερα σουηδικό καιρό».

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού δεν έδωσε ο Σεμπάστιαν Ρομέρο, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο απουσίαζε και ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Απόντες ήταν και οι Σέριτς-Νίλσον, οι οποίοι πήραν παράταση μέχρι τις 10 Ιουλίου λόγω της παρουσίας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντίθετα, λίγο πριν την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών, έκανε την εμφάνισή του ο Λίμα Αντερσον, τον οποίο υποδέχθηκαν με θέρμη οι Γκονζάλες, Μπίσκαν, Παπαδόπουλος και Μόρις.

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν έχει ενημερωθεί για την μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο απουσίαζε από την πρώτη προπόνηση των «πράσινων». Ο μάνατζέρ του πάντως, ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και όταν αυτή υπάρξει θα κινηθεί ανάλογα.
Την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού και τον αγιασμό παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αργύρης Μήτσου, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στράτος, ο επιμελητής της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Στράτος Αποστολάκης, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Σπύρος Λιβαθηνός, ο παλαιός άσος της ομάδας και μέλος του τμήματος δημοσίων σχέσεων Τάκης Οικονομόπουλος, όπως και ο Τότης Φυλακούρης.

Γκονζάλες: «Σκληρή δουλειά και τίτλοι»

Ο Εζεκίελ Γκονζάλες μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα χρονιά και τόνισε τα εξής: «Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτά το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνει το καλύτερο δυνατό με καλές εμφανίσεις στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλη τη χρονιά και να τα δώσουμε όλα για την ομάδα, κάτι που κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να έρθουν και τίτλοι. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ηγέτης. Σημασία έχει να κατακτήσουμε τους τίτλους και να τους αφιερώσουμε στους φιλάθλους γιατί τους το χρωστάμε».

Και συνέχισε: «Το γεγονός ότι έχουμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας αφού δεν υπάρχουν προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ομάδα, κάνει το έργο πιο εύκολο».

Παπαδόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί κάθε χρόνο. Πρωτάθλημα, κύπελλο και ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κυνηγά τους τίτλους. Αρχίσαμε τη νέα χρονιά κι ελπίζω να πάμε πολύ καλύτερα. Το γεγονός ότι έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε είναι θετικό. Το θέμα είναι να προετοιμαστούμε σωστά και να αποδώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Είναι σημαντικό το ότι η ομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές και οι προσθήκες υπόσχονται ότι θα είμαστε καλύτεροι».

Γκούμας: «Μας πονάει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Πέραν των συνηθισμένων, ο Γιάννης Γκούμας αναφέρθηκε και στην απουσία του Παναθηναϊκού από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Νταμπλ και καλή πορεία στο κύπελλο UEFA είναι στόχοι που δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε κερδίσει κάτι, κάνει επιτακτική την ανάγκη κατάκτησης τίτλων. Σίγουρα το ότι έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε είναι καλό για την ομάδα, αλλά μας πονάει ότι δεν παίζουμε έστω στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αντονσον: «Ετοιμος να παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Μίκαελ Αντονσον, μίλησε στους δημοσιογράφους και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας: «Είναι τεράστια η διαφορά για μένα. Οι πρώτες μου εικόνες από το προπονητικό κέντρο της νέας μου ομάδας είναι εντυπωσιακές. Όλα είναι υπέροχα. Αυτές είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για μια ομάδα ώστε να δουλέψει και να κάνει πρωταθλητισμό. Μου το έλεγαν, αλλά τώρα είμαι σίγουρος ότι ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Μας περιμένει σκληρή δουλειά στην Ιταλία. Εχω πείρα από τις προετοιμασίες γιατί στη Σουηδία κρατάνε 4 μήνες. Οπότε αυτό δεν θα μου φανεί δύσκολο. Είμαι έτοιμος να παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα και να αποδείξω στον προπονητή ότι αξίζω. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον Παναθηναϊκό και θέλω να τα καταφέρω. Αλλιώς θα κάτσω στον πάγκο».

Stormrider
03-07-2006, 22:05
piga stin prwti tou panioniou , eixe girw sta 400 atoma.
i gineka tou tsakiri eiani kavla
afta.

Bullet
12-07-2006, 09:58
Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, θα διεξαχθεί οριστικά η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ εθνικής, της περιόδου 2006-2007. Αυτό αποφασίστηκε στη διάρκεια της σημερινής ολομέλειας της Σούπερ Λίγκα, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του νέου φορέα στη Λεωφόρο Κηφισίας. Η τελετή θα είναι απλή, θα κρατήσει περίπου μία ώρα και θα «φιλοξενηθεί» σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής (1 μ.μ., ΝΕΤ). Μετά την κλήρωση, στην οποία όπως έγινε γνωστό θα μπουν και δυο - τρεις κλειδάριθμοι, θα γίνει και νέα ολομέλεια, στην οποία θα συζητηθούν κάποια επί μέρους θέματα, όπως αυτό των τηλεοπτικών μεταδόσεων και συγκεκριμένα πόσα παιχνίδια θα καλυφθούν σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση.

Darkling
12-07-2006, 15:13
Ελπιζω να παιξουμε μαζι την 12η-14η ξερωγω αγωνιστικη.

Δε λεει να ξεβρακωνεστε αυγουστιατικα παλι..

Bullet
12-07-2006, 15:33
marco nai?

Stormrider
12-07-2006, 18:02
ne

Bullet
18-07-2006, 12:46
Αποκλειστική είδηση της τελευταίας στιγμής :

Μετά τα αποτελέσματα της δίκης για το σκάνδαλο των στημένων διαιτητών στην Ιταλία, σε συνδυασμό με την υπόθεση Χόϊτσερ που συγκλόνισε το σύνολο σχεδόν του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού χάρτη, η ελληνική δικαιοσύνη ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να λάβει επιτέλους παραδειγματικά μέτρα όσον αφορά στις αντίστοιχες «εγχώριες» εκκρεμείς υποθέσεις, οι οποίες απασχόλησαν πρόσφατα την ελληνική κοινή γνώμη, και για τις οποίες ήταν από καιρού σε εξέλιξη δικαστική έρευνα.

Μεταξύ των σημαντικότερων αποφάσεων που ελήφθησαν είναι ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στη β’ εθνική, όπου θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με -51 βαθμούς. Επίσης αφαιρούνται από τον Ολυμπιακό 6 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, και απαγορεύεται η ενασχόληση με κάθε αθλητική διαστηριότητα στον επονομαζόμενο και «θείο», «κρόκους» ή «χοχοχο», σημερινό πρόεδρο του συλλόγου για 4 χρόνια.

Παρήγορη εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί η σωτηρία του Λεβαδειακού, για την οποία είχε καταβληθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, χωρίς όμως επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται η σχετική επιθυμία πλήθους οπαδών της ομάδας του λιμανιού, οι οποίοι θα έχουν έτσι, έστω και έμμεσα, εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα από την γ’ εθνική θα ξεκινήσει σύμφωνα με την απόφαση τη νέα χρονιά το Αιγάλεω, του οποίου ο πρόεδρος, επονομαζόμενος και «κοκκαλιάρης»,τιμωρείται με 5-ετή αποχή από κάθε αθλητική δραστηριότητα, ενώ και ο Πανιώνιος υποβιβάζεται στη β’ εθνική.

Η απόφαση περιλαμβάνει ακόμα αυστηρές ποινές για πλήθος παραγόντων, παρατηρητών, διαιτητών και εποπτών, οι οποίοι, όπως απέδειξε η έρευνα, διαμόρφωναν αποτελέσματα επί μία δεκαετία περίπου. Παράλληλα με καθαίρεση από το αξίωμά του τιμωρείται ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Αντίθετα την τελευταία στιγμή απετράπει η αποπομπή του Ολυμπιακού από το φετινό Champions League, μετά από γραπτή επιστολή – προειδοποίηση της UEFA, την οποία συνυπογράφουν και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Στην επιστολή αναφέρεται ότι μια τέτοια εξέλιξη θα έβλαπτε σημαντικά την παραγωγή θεάματος και τερμάτων στη φάση των ομίλων, με τεράστιες οικονομικές συνέπειες. Έτσι ο σύλλογος θα δώσει κανονικά το παρόν στους ομίλους, μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου, όπως κάθε χρόνο.

Οι τελευταίες εξελίξεις απέδειξαν ότι οι πρωταθλητές κόσμου Ιταλοί δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να πάρουν τολμηρές αποφάσεις για να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο της χώρας τους. Εξίσου τολμηροί αποδεικνύονται και οι ... πρωταθλητές ευρώπης Έλληνες.

Darkling
18-07-2006, 12:56
αχαχαχχααχ μα το παναθηναικο χιουμορ ειναι τοσο καλο!!!!!!!!

Καλη μιζερια και φετος.

Bullet
18-07-2006, 12:57
:disco:

irreligious
18-07-2006, 14:11
zelakia einai ti perimeneis k esy?ama ton petswneis ton allon synexeia,logiko einai na tou meinei k kousouri...
a...ti elege arages o maxlas aftes tis imeres?mpoxa vrwma...

Bullet
18-07-2006, 14:24
...kai limani

o olympiakos kai to aigalew na kerdizoun allwste

Eulogy
18-07-2006, 14:29
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=52516

ena wraio arthro tou karpetopoulou gia tin super ligka . oxi oti leei kai tpt kainourgio apla den eixa diabasei kanenan allo na ta leei ayta kai se tetoio tono.

irreligious
18-07-2006, 14:46
...kai limani

o olympiakos kai to aigalew na kerdizoun allwste

:|

pitchfork
18-07-2006, 19:40
Kalo to arthro

....το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει ο ίδιος υπόνομος μέσα στον οποίο γιγαντώνονται οι αρουραίοι.

Bullet
18-07-2006, 20:56
Ντάνι: "Είμαι οκτώ μήνες απλήρωτος"
Μετά τον Γιάγια Τουρέ, νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό! Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την Τρίτη (18/7), ο Ντάνι δήλωσε πως είναι οκτώ μήνες απλήρωτος!

"Θα δώσω εντολή στον ατζέντη μου να προσφύγει στη FIFA. Από τον Ολυμπιακό είμαι οκτώ μήνες απλήρωτος", τόνισε ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Τροντ Σόλιντ, που με τη σειρά του, δήλωσε πως δεν είναι αρμόδιος για θέματα πληρωμών.

http://www.sport24.gr/html/ent/057/ent.130057.asp

:rofl: :rofl: :rofl:

fleshdiver
18-07-2006, 21:03
Πολύ ωραίο το άρθρο του Καρπε, όπως και άλλο ένα για την Εθνική Αγγλίας του Πανούτσου κι ένα του Συρίγου για το μπάσκετ του gay. Μπαίνουν συχνά εκεί τα άρθρα τους? Γιατί να αλλάξω τον Φίλαθλο δεν παίζει.

Darkling
18-07-2006, 21:05
Καθημερινα μπαινουν.

Αλλα αποκλειεται να σου αρεσε το αρθρο του Συριγου. Οχι επειδη ειμαι Ολυμπιακος, αλλα ειναι εντελως ακυρο. Το Α στο ακυρο πρεπει να χει 41241 size.

Stormrider
18-07-2006, 21:33
Μετά τον Γιάγια Τουρέ, νέο πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό! Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την Τρίτη (18/7), ο Ντάνι δήλωσε πως είναι οκτώ μήνες απλήρωτος!

"Θα δώσω εντολή στον ατζέντη μου να προσφύγει στη FIFA. Από τον Ολυμπιακό είμαι οκτώ μήνες απλήρωτος", τόνισε ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Τροντ Σόλιντ, που με τη σειρά του, δήλωσε πως δεν είναι αρμόδιος για θέματα πληρωμών.

:rofl: :rofl: :rofl:

NTANI GARCIA LARA RE MOUNIA.

fleshdiver
18-07-2006, 21:38
Καλό ή ενδιαφέρον ένα άρθρο παραμένει άσχετα αν συμφωνούμε με αυτό στο οποίο αναφέρεται. Να το δούμε στην πράξη όμως. Μια εκτίμηση κάνει ο Συρίγος. Εξάλλου λέει σωστά πως η κόντρα των αιωνίων μπαίνει πάνω από τον ορθολογικό σχεδιασμό μιας ομάδας.

Κι εγώ πάντως περίμενα να γίνει πρόταση στον Γιαννάκη κι ευτυχώς που δεν αυτή δεν ήρθε ποτέ γιατί θα ήμουν στη δύσκολη θέση να συμπαθήσω τον gay.

Αλλά είμεθα πολύ off topic, ο βασικός σας κεντρικός αμυντικός πώς σου φάνηκε με ξυρισμένο κεφάλι? :P

Darkling
18-07-2006, 21:42
Ετοιμος για να περασει για 2418η φορα απ το Μπλοκο Τσοκο της Νικαιας.

Με 0-1 φυσικα, μη χαλαμε και παραδοσεις ε.

Kingryche
18-07-2006, 23:41
0-1 είναι μόνο όταν κρατιόνται τα προσχήματα.

Σπανίως δλδ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να χρειαστεί κανά παιχνίδι σαν το Λεβαδειακό ένα πράγμα.

pitchfork
19-07-2006, 00:57

axaxaxaxa
Re ta sourgela.....,
re malaka bullet vaze kai tipota sto allo topic pou loidwroume ton eurwthrino. Mono egw tha postarw ekei?

fleshdiver
19-07-2006, 01:00
Ας μην απαντήσω καλύτερα γιατί ούτε το sticky δεν μας καλύπτει.

edit: στον kingryche

Kingryche
19-07-2006, 08:44
:D

Bullet
19-07-2006, 13:24
19 augoustou ksekinaei to league e?

de 8ymamai na exei ksekinhsei pote toso kalokairi

eleventh guardian
19-07-2006, 13:51
Οντως.

Btw, τι βαρετός είναι αυτός ο τύπος που μιλάει εδώ και μισή ώρα. Και έλεγα ότι τελείωσαν οι μαλακίες τώρα που την κανονίσανε νωρίς την κλήρωση.

edit: Τελείωσε ο παπάρας, αλλά άρχισε άλλος τώρα. :?

Bullet
19-07-2006, 14:17
1η αγωνιστική:

Σάββατο 19/8

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Εργοτέλης-Ιωνικός

Κυριακή 20/8

Ηρακλής-Πανιώνιος
Κέρκυρα-Απόλλωνας Καλαμαριάς
Λάρισα-Άρης
Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Ο.Φ.Η

wraia prwth agwnistikh e

Darkling
19-07-2006, 14:38
Σάββατο 19/8

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Εργοτέλης-Ιωνικός ασος

Κυριακή 20/8

Ηρακλής-Πανιώνιος ασος
Κέρκυρα-Απόλλωνας Καλαμαριάς ασος
Λάρισα-Άρης ασος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - φολκςβαγκεν ασος και οβερ στον ασο
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός ασος
Ατρόμητος-Ο.Φ.Η ασος

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Bullet
19-07-2006, 14:41
katse na se diwr8wsw syntopith

1η αγωνιστική:

Σάββατο 19/8

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ x
Εργοτέλης-Ιωνικός 1

Κυριακή 20/8

Ηρακλής-Πανιώνιος 1x
Κέρκυρα-Απόλλωνας Καλαμαριάς 1
Λάρισα-Άρης 1
Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός 1
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός x2
Ατρόμητος-Ο.Φ.Η 1

wraia prwth agwnistikh e

bleeding
19-07-2006, 14:48
1η αγωνιστική:

Σάββατο 19/8

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Εργοτέλης-Ιωνικός

Κυριακή 20/8

Ηρακλής-Πανιώνιος
Κέρκυρα-Απόλλωνας Καλαμαριάς
Λάρισα-Άρης
Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Ο.Φ.Η

2η αγωνιστική

Λάρισα-Ατρόμητος
ΟΦΗ-ΑΕΚ
Αρης-Κέρκυρα
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Καλαμαριά-Αιγάλεω
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ιωνικός
Ξάνθη-Εργοτέλης

3η αγωνιστική

Ατρόμητος-ΑΕΚ
Κέρκυρα-Λάρισα
Ηρακλής-ΟΦΗ
Αιγάλεω-Αρης
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Ιωνικός-Καλαμαριά
Εργοτέλης-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-Ξάνθη

4η αγωνιστική

Κέρκυρα-Ατρόμητος
ΑΕΚ-Ηρακλής
Λάρισα-Αιγάλεω
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Αρης-Ιωνικός
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
Καλαμαριά-Ξάνθη
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική

Ατρόμητος-Ηρακλής
Αιγάλεω-Κέρκυρα
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Ιωνικός-Λάρισα
Εργοτέλης-ΟΦΗ
Ξάνθη-Αρης
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Καλαμαριά-Πανιώνιος

6η αγωνιστική

Αιγάλεω-Ατρόμητος
Ηρακλής-Ολυμπιακός
Κέρκυρα-Ιωνικός
ΑΕΚ-Εργοτέλης
Λάρισα-Ξάνθη
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
Αρης-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Καλαμαριά

7η αγωνιστική

Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Ιωνικός-Αιγάλεω
Εργοτέλης-Ηρακλής
Ξάνθη-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Πανιώνιος-Λάρισα
Καλαμαριά-ΟΦΗ
Αρης-ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική

Ιωνικός-Ατρόμητος
Ολυμπιακός-Εργοτέλης
Αιγάλεω-Ξάνθη
Ηρακλής-Παναθηναϊκός
Κέρκυρα-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Καλαμαριά
Λάρισα-ΠΑΟΚ
ΟΦΗ-Αρης

9η αγωνιστική

Ατρόμητος-Εργοτέλης
Ξάνθη-Ιωνικός
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Αιγάλεω
Καλαμαριά-Ηρακλής
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
Αρης-ΑΕΚ
ΟΦΗ-Λάρισα

10η αγωνιστική

Ξάνθη-Ατρόμητος
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
Ιωνικός-Πανιώνιος
Ολυμπιακός-Καλαμαριά
Αιγάλεω-ΠΑΟΚ
Ηρακλής-Αρης
Κέρκυρα-ΟΦΗ
ΑΕΚ-Λάρισα

11η αγωνιστική

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Ξάνθη
Καλαμαριά-Εργοτέλης
ΠΑΟΚ-Ιωνικός
Αρης-Ολυμπιακός
ΟΦΗ-Αιγάλεω
Λάρισα-Ηρακλής
ΑΕΚ-Κέρκυρα

12η αγωνιστική

Πανιώνιος-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-Καλαμαριά
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Εργοτέλης-Αρης
Ιωνικός-ΟΦΗ
Ολυμπιακός-Λάρισα
Αιγάλεω-ΑΕΚ
Ηρακλής-Κέρκυρα

13η αγωνιστική

Ατρόμητος-Καλαμαριά
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Αρης-Παναθηναϊκός
ΟΦΗ-Ξάνθη
Λάρισα-Εργοτέλης
ΑΕΚ-Ιωνικός
Κέρκυρα-Ολυμπιακός
Ηρακλής-Αιγάλεω

14η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Καλαμαριά-Αρης
Πανιώνιος-ΟΦΗ
Παναθηναϊκός-Λάρισα
Ξάνθη-ΑΕΚ
Εργοτέλης-Κέρκυρα
Ιωνικός-Ηρακλής
Ολυμπιακός-Αιγάλεω

15η αγωνιστική

Ατρόμητος-Αρης
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Λάρισα-Καλαμαριά
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
Ηρακλής-Ξάνθη
Αιγάλεω-Εργοτέλης
Ολυμπιακός-Ιωνικός

τον δευτερο γυρο βρειτε τον μονοι σας. εξυπνα παιδια ειστε. το δικο μας προγραμμα παντως ειναι για πολλες κλωτσιες. τις πρωτες 8 αγωνιστικες εχουμε ολα τα ντερμπυ μαζεμενα. πλακα θα εχει

eleventh guardian
19-07-2006, 14:52
Kαι μας, μας γαμάει υπερβολικά στην αρχή. Πάλι θα τρέχουμε και δεν φτάνουμε... :|

Darkling
19-07-2006, 14:56
Ο Ολυμπιακος την πρωτη αγωνιστικη ειναι εντος με Ξανθη. Λογω κλειδαριθμου με τον Αρη.

bleeding
19-07-2006, 14:58
για ποιο λογο ολυμπιακος κ αρης ειχαν κλειδαριθμο μεταξυ τους? δεν προλαβα την κληρωση απο την αρχη της κ δεν καταλαβα τι εγινε

dyingfreedom
19-07-2006, 15:00
katse na se diwr8wsw syntopith

1η αγωνιστική:

Σάββατο 19/8

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ x
Εργοτέλης-Ιωνικός 1

Κυριακή 20/8

Ηρακλής-Πανιώνιος 1x
Κέρκυρα-Απόλλωνας Καλαμαριάς 1
Λάρισα-Άρης 1
Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός 1
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός x2
Ατρόμητος-Ο.Φ.Η 1

wraia prwth agwnistikh e

Γλύτωσες την καζούρα από την πρώτη αγωνιστική...
8)

Bullet
19-07-2006, 15:08
1η Αιγάλεω-Παναθηναϊκός
2η Παναθηναϊκός-Ιωνικός
3η Παναθηναϊκός-Ξάνθη
4η Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
5η Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
6η ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
7η Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
8η Ηρακλής-Παναθηναϊκός
9η Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
10η Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
11η Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
12η Παναθηναϊκός-Καλαμαριά
13η Αρης-Παναθηναϊκός
14η Παναθηναϊκός-Λάρισα
15η Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
16η Παναθηναϊκός-Αιγάλεω
17η Ιωνικός-Παναθηναϊκός
18η Ξάνθη-Παναθηναϊκός
19η Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
20η ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
21η Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
22η ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
23η Παναθηναϊκός-Ηρακλής
24η Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
25η Παναθηναϊκός-Εργοτέλης
26η Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
27η Καλαμαριά-Παναθηναϊκός
28η Παναθηναϊκός-Αρης
29η Λάρισα-Παναθηναϊκός
30η Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

wraia,h fiesta entos

bleeding
19-07-2006, 15:10
μπα, στη Νικαια παιζει :|

dyingfreedom
19-07-2006, 15:11
Φιέστα την 24η αγωνιστική.

dyingfreedom
19-07-2006, 15:12

:pink:

Darkling
19-07-2006, 15:14

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Darkling
19-07-2006, 15:14
1η Αιγάλεω-Παναθηναϊκός
2η Παναθηναϊκός-Ιωνικός
3η Παναθηναϊκός-Ξάνθη
4η Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
5η Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
6η ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
7η Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
8η Ηρακλής-Παναθηναϊκός
9η Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
10η Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
11η Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
12η Παναθηναϊκός-Καλαμαριά
13η Αρης-Παναθηναϊκός
14η Παναθηναϊκός-Λάρισα
15η Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
16η Παναθηναϊκός-Αιγάλεω
17η Ιωνικός-Παναθηναϊκός
18η Ξάνθη-Παναθηναϊκός
19η Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
20η ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
21η Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
22η ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
23η Παναθηναϊκός-Ηρακλής
24η Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
25η Παναθηναϊκός-Εργοτέλης
26η Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
27η Καλαμαριά-Παναθηναϊκός
28η Παναθηναϊκός-Αρης
29η Λάρισα-Παναθηναϊκός
30η Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

wraia,h fiesta entos

Στεησον, παρε απο τωρα εισητηριο, μη δε βρισκεις, απ την κοσμοσυρροη εκεινες τις μερες.

Η καλυτερα παρε διαρκειας !!!!!!!!!!!!!!!

bleeding
19-07-2006, 15:17
εμενα θα μου πει καποιος γιατι αρης κ ολυμπιακος ειχαν κλειδαριθμο η θα δωσω τελευταια αγωνιστικη το παιχνιδι στον οφη να ξαναπεσει ο αρουλης???

ενημερωστε με σας παρακαλω

dyingfreedom
19-07-2006, 15:18
Αντρέα, http://www.klidarithmos.gr.

:wink:

PainOfSalvation
19-07-2006, 15:21
1η ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
2η ΠΑΟΚ-Ηρακλής
3η Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
4η ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
5η Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
6η ΠΑΟΚ-Καλαμαριά
7η Αρης-ΠΑΟΚ
8η Λάρισα-ΠΑΟΚ
9η ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
10η Αιγάλεω-ΠΑΟΚ
11η ΠΑΟΚ-Ιωνικός
12η Ξάνθη-ΠΑΟΚ
13η ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
14η ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
15η ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
16η ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
17η Ηρακλής-ΠΑΟΚ
18η ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
19η Εργοτέλης-ΠΑΟΚ
20η ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
21η Καλαμαριά-ΠΑΟΚ
22η ΠΑΟΚ-Αρης
23η ΠΑΟΚ-Λάρισα
24η Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
25η ΠΑΟΚ-Αιγάλεω
26η Ιωνικός-ΠΑΟΚ
27η ΠΑΟΚ-Ξάνθη
28η Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
29η Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
30η ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

:cry: kata to dekemvrio 8a paroume ton 1o va8mo

Darkling
19-07-2006, 15:22
εμενα θα μου πει καποιος γιατι αρης κ ολυμπιακος ειχαν κλειδαριθμο η θα δωσω τελευταια αγωνιστικη το παιχνιδι στον οφη να ξαναπεσει ο αρουλης???

ενημερωστε με σας παρακαλω

Επειδη και τους 2 τους εχει η ΝΕΤ ζητησε να παιζει μια ο ενας εξω, μια ο αλλος, για να δειχνει τα παιχνιδια.

Για να μη το παιζω τοσο γνωστης και μουρη, μου το πε ο Ναθινμαν πριν.

Bullet
19-07-2006, 15:22
exeis tous pelates 3 agwnistikh re,ola komple

Darkling
19-07-2006, 15:24

Κανε συ τις κηδειες με τα ξενα κολλυβα, ξερεις.

Bullet
19-07-2006, 15:25
nai 3erw,ena soro topic exei to athletics me titlous xaxaxa kai xoxoxo ktl ktl,go figure

bleeding
19-07-2006, 15:26
:cry: kata to dekemvrio 8a paroume ton 1o va8mo

εχουμε κ το εντος με τον εργοτελη ρε. μη μου αγχωνεσαι εσυ...

thanxxx κ για την ενημερωση. ειχα ξεχασει οτι ο αρης υπεγραψε με τη νετ. νομιζα οτι ακομα στην ερτ3 θα τον εβλεπα

PainOfSalvation
19-07-2006, 15:27
poio entos me ton ergotelh re mlk? diplo apo dw mexri tin krhth einai :D

Bullet
19-07-2006, 15:29
bleeding postare th photo mauton pou koimatai sth toumpa

bleeding
19-07-2006, 15:29
Λες να ξανακανουμε τον προπερσινο "διακανονισμο"?

bleeding
19-07-2006, 15:33

http://img152.imageshack.us/img152/65/im000773wc6.jpg

PainOfSalvation
19-07-2006, 15:35
Λες να ξανακανουμε τον προπερσινο "διακανονισμο"?

e kapws etsi to kovw

Bullet
19-07-2006, 15:35

http://img152.imageshack.us/img152/65/im000773wc6.jpg

:lol:

freak brother
19-07-2006, 17:40
ας το στικαρουμε απο τωρα.. μπας και γινει κανα μπουγιο γιατι εχει ψιλο νεκρανθει το αθλετικς.. :|

pitchfork
19-07-2006, 20:26
Κάνανε και την κλήρωση των κορακιών σήμερα?
Αν ναι ποστ ιτ κάποιος να γελάσουμε.

Odonian
20-07-2006, 15:42
nai 3erw,ena soro topic exei to athletics me titlous xaxaxa kai xoxoxo ktl ktl,go figure
:thumbsup:

Stormrider
20-07-2006, 18:50

tin 9h tous exw tous pelates re

Raven Lord
20-07-2006, 21:31
:moutza:

Stormrider
20-07-2006, 22:13
:moutza:

swsta , tin 5h paizw me tous allous pelates

Dr. Death
20-07-2006, 22:27
ψιτ πληρωστε τον λαρα μη σας φυγει κι αφηστε τους πελατες..προηγουνται οι εργαζομενοι κιετς

Stormrider
21-07-2006, 00:05
makari na mporousame na ton kratisoume afton to terastio paixtara pou legete dani garcia lara (pou tin fora pou to epeksa na valei to prwto goal , to evale kai mou edwse 20 evrw) alla den exoume lefta , imaste ftoxi omada

Dr. Death
21-07-2006, 03:07
makari na mporousame na ton kratisoume afton to terastio paixtara pou legete dani garcia lara (pou tin fora pou to epeksa na valei to prwto goal , to evale kai mou edwse 20 evrw) alla den exoume lefta , imaste ftoxi omada

γι αυτο......

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

Darkling
21-07-2006, 09:25
αχαχα προχτες γραφτηκαν μελη και οι Σκορπιονς.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ !!!!

Raven Lord
21-07-2006, 13:05
νταβατζήδες και πουτάνες

Stormrider
23-07-2006, 16:24
kai pelates

irreligious
23-07-2006, 17:13
kai pelates

apla k omorfa

Dr. Death
23-07-2006, 19:15
η καρτα μελους του "θρυλου" αποτελει αποδειξη οτι δωσατε τα λεφτα σας btw?

Raven Lord
23-07-2006, 23:05
καλύτερα δωρεάν πελάτης

pitchfork
24-07-2006, 07:13
δλδ οργανωμένος στην Λ7

irreligious
24-07-2006, 11:39
η καρτα μελους του "θρυλου" αποτελει αποδειξη οτι δωσατε τα λεφτα σας btw?

i karta,ta,meli k ola afta se MENA fainontai malakies k eginan apla k mono gia na parw diarkeias...o papoulis vevaia o 70xronos tin vlepei,kamarwnei k kavlwnei...

καλύτερα δωρεάν πελάτης

sigoura kati ksereis parapanw.-

δλδ οργανωμένος στην Λ7

poios tha faei re mpampaka ta lefta?eksartimenoi,aneksartitoi,aderfes k palikaria(leme twra) k.t.l....

freak brother
24-07-2006, 13:06
Δεν έφταναν τόσα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, ήρθε ακόμη ένα. Αυτή τη φορά το πρόβλημα ακούει στο όνομα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έδωσε το παρόν στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής και οι φήμες λένε πως βρίσκεται στην Αγγλία ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής στη Λίβερπουλ.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν έδωσαν καμία άδεια στον παίκτη και πιστεύουν πως έχει πέσει θύμα του μάνατζέρ του και των υποσχέσεών του. Μάλιστα, δηλώνουν πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από τη Λίβερπουλ και ετοιμάζονται να τον τιμωρήσουν αυστηρά μόλις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Χριστοδουλόπουλος ταξίδεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ, ο δικέφαλος του Βορρά είναι διατεθειμένος να καταγγείλει τους "κόκκινους" στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ.

Η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Γαλλία για φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα, χωρίς τον νεαρό επιθετικό ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή.

Υπενθυμίζουμε πως το θέμα με τη Λίβερπουλ προέκυψε πριν από λίγες μέρες, ύστερα από ενέργειες του μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου. Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στους "κόκκινους", ωστόσο τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη προσφορά.

τον κοροιδεψε ο μανατζερ και τον αναγκασε να φυγει απο τον παοκ και να υπογραψει στην λιβερπουλ.. γαμα τα :?

Bullet
24-07-2006, 14:06
[quote]η καρτα μελους του "θρυλου" αποτελει αποδειξη οτι δωσατε τα λεφτα σας btw?

i karta,ta,meli k ola afta se MENA fainontai malakies k eginan apla k mono gia na parw diarkeias...o papoulis vevaia o 70xronos tin vlepei,kamarwnei k kavlwnei...

καλύτερα δωρεάν πελάτης

sigoura kati ksereis parapanw.-

δλδ οργανωμένος στην Λ7

poios tha faei re mpampaka ta lefta?eksartimenoi,aneksartitoi,aderfes k palikaria(leme twra) k.t.l....[/quote:3grd9ie7]

filaraki prosexe ti les giati kseroume pou meneis

irreligious
24-07-2006, 14:35
ntou re :P

pitchfork
25-07-2006, 17:50
Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Χριστοδουλόπουλος ταξίδεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ, ο δικέφαλος του Βορρά είναι διατεθειμένος να καταγγείλει τους "κόκκινους" στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ.
Δεν γράφει μόνο αν θα πάρει φόρα αχαχα
Ε ρε κάτι πλάκες....

Bullet
26-07-2006, 02:06
http://www.sport24.gr/html/ent/872/ent.130872.asp

eleventh guardian
26-07-2006, 18:17
http://www.skodaxanthifc.gr/active~mode~XPageView~lang~el~node~{7638be05-092e-4eb2-8935-39900acd41ad}.html

Μπορούν να κλειδωθούν πλέον όλα τα τόπικ του Athletics.

dyingfreedom
26-07-2006, 18:22
Αυτό εννοείς ε;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26.07.2006
S E A R C H I N G ….. SKODA XANTHI FC is searching worldwide, for the professional football player SICOV VANCE, who has signed a professional contract with our club, which expires on 30.06.2008.So far, the player has not joined the team, according to the obligations he has and he is missing from the club. {BR} {BR} Anyone who may has any information, concerning the missing player SICOV VANCE is kindly requested to inform our club, SKODA XANTHI FC, or to address to the TV show of Greek channel ALTER « Light in the tunnel», or to the show «Proofs» of the TV channel ALPHA.

pitchfork
26-07-2006, 18:23
Axaxaxaxaxaxa

Άντε για να παίρνουν σειρά και οι άλλοι με το τουρέ......

Bullet
26-07-2006, 19:05
OMFG

Boom!
26-07-2006, 19:14
Δεν παιζονται στη Ξανθη! :rofl: :rofl:

Kingryche
31-07-2006, 11:56
Χμμ δεν μπορώ να δηλώσω παρά προβληματισμένος με την ομάδα μου μέχρι στιγμής.

Δεν ξέρω αν και ποιούς παίκτες πρόκειται να πάρει αλλά και να τους πάρει τώρα θα ακούμε μέχρι του χρόνου ότι δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα και κολοκύθια ρίγανη.

Βασικά, δεν παλεύεται έτσι όπως δείχνει ότι θα παίζει.

Ο Ρομέρο και ο Αντονσον αν και έδειξαν καλά στοιχεία προβλημάτισαν πολύ με Σαουθάμπτον. Δεν κάνουν πάντως καμία διαφορά στο σύνολο της ομάδας.

Με Τζιώλη και Μπίσκαν και Αντριτς ανάπτυξη από το κέντρο δεν βλέπω. Δεν ξέρω αν αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει Γκονζάλες αλλά μια φορά τη μπάλα στα πόδια από αυτούς τους παίκτες δεν έχει πάρει.

Με ακραίους το Βύντρα και τον Δάρλα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε παιχνίδι από τα ακραία μπακ. Βαρέθηκα να περιμένω να δω τον πραγματικό Νίλσον ε.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Άντερσον δεν πρόκειται να την παλέψει.

Στην επίθεση δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα. Και τον super χαφ να πάρουμε από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τη μπάλα βλέπουμε πάλι τον Γκούμα και τα αμυντικά χαφ να κάνουν μπαλιές 30-40 μέτρων με την ελπίδα να τρέξει λίγο παραπάνω ο Γκέκας, να κάνει κανά περίεργο κοντρόλ ο Μάντζιος ή να την πάρει ο Παπαδόπουλος που συνήθως βρίσκεται κάπου στο κόρνερ αριστερά και δεν κάνει τίποτα.

Το κακό δεν είναι ότι δοκιμάζονται πράγματα που δεν βγαίνουν, το κακό είναι πως φαίνεται πως το σύστημα είναι το περσινό copy paste το οποίο φαίνεται να παίζουν ακόμα χειρότερα.

Και 2 και πιθανόν 3 παίκτες χρειάζεται. Αν δεν κάνω λάθος (που μακάρι να κάνω) πάλι το Δεκέμβρη θα ψάχνουμε λόγους και παίκτες. Μόνο ο Σουηδός επειδή αυτοι είναι σοβαροί γενικά στη δουλειά τους μπορεί να μας κρατήσει τουλάχιστον εντός στόχων.

Bullet
31-07-2006, 12:07
gmst filos
plhn tou darla kai tou antonson olh h amyna einai gia petama,gia back up kai me to zori kanoun
problepw na kerdizoume tpt atromhtous px me kati 4-3 ktl mias kai enw mprosta ta pame mia xara,pisw einai paidikh xara
ase pou 8eloume kai terma giati etsi kai xtyphsei o mario...asta
mh sou pw kai DM...
kai oi malakes skyliazoun na feroun AMRL...
an de ginoun sobares kinhseis kai malista grhgora,tritoi kai me to zori mas blepw

Kingryche
31-07-2006, 12:21
Ξέρεις δεν μπορώ να καταλάβω μια - δύο κινήσεις και σκέψεις...

Μπακ απ του Γακλίνοβιτς δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχει ποιοτικός αμυντικός μέσος. Στην Ελλάδα έχω την αντύπωση ότι αμυντικός μέσος γίνεται αυτός που ξέρει αρκετή μπάλα για να μη γίνει κεντρικός αμυντικός αλλά όχι αρκετή για να γίνει επιθετικός. Ο αμυντικός μέσος πρέπει να έχει πνευμόνια, σίγουρη κοντινή πάσα με τη μια και γρήγορη σκέψη. Εδώ θέλουμε παλικάρια που απλά να έχουν αντοχή και κότσια να σπάσουν τα πόδια του αντιπάλου αν αυτός έχει κανά καλό δεκάρι.

Θέλουμε δεξί χαφ εξτρέμ. Σόρυ κιόλας ο Χαραλαμπίδης είναι από τους 2-3 παίκτες που το προσπαθούν. Και μόνος του μας πέρασε στο CL με Βίσλα και όλες οι φάσεις από αυτόν προερχόντουσαν. Και παίζει και με τον Βύντρα πλευρά, άρα σωστή πάσα σπανίως παίρνει.

Για εμένα θέλει κέντρο. Τζιώλης και Αντριτς είναι για αλλαγές.

Επίσης, Δάρλας και Βύντρα αλλαγές. Αν μπορεί να παίξει ο Νίλσον οκ αν όχι πάρε άλλον και μη μας πρήζεις. Επίσης, ο Σέριτς είναι φοβερά ασταθής δεν μπορείς να στηριχτείς. Διώξ' τον τώρα που παίρνεις και καλά λεφτά και φέρε έναν καλό αριστερό μπακ. Και στο 4-3-3 ο ένας από τους δύο στα άκρα (Ρομέρο, Παπ?) να συγκλίνει και να παίζει κοντά στο σέντερ φορ.

Boom!
31-07-2006, 16:00
Ο Γκαλινοβιτς ειναι της πλακας. Μου θυμιζει πολυ Ελευθεροπουλο, στα χειροτερα του ομως. Παιχτης Βυντρα δεν υπαρχει.

Επισης μου φαινεται τουλαχιστον αστειο η ΑΕΚ του μπατηρο-Ντεμη να εχει κανει τοσες μεταγραφες και ο Παναθηναικος να μην εχει ενισχυθει σοβαρα.

Ακομα πιο αστειο βεβαια ειναι οτι ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ με το υλικο που εχουν θελουν να παιζουν 4-3-3. Αντε βγαλε ακρη.

eleventh guardian
31-07-2006, 16:13
Εχετε αδικήσει τον Εμπεντε, ε. Μην κοιτάτε που δεν έχει πάρει ευκαιρίες.

Bullet
31-07-2006, 16:17
ela mwre,oses fores exei paiksei trwei tis fabes tou aiwna

kai einai kai kontos

Kingryche
31-07-2006, 16:53
Ο Γκαλινοβιτς ειναι της πλακας. Μου θυμιζει πολυ Ελευθεροπουλο, στα χειροτερα του ομως. Παιχτης Βυντρα δεν υπαρχει.

Επισης μου φαινεται τουλαχιστον αστειο η ΑΕΚ του μπατηρο-Ντεμη να εχει κανει τοσες μεταγραφες και ο Παναθηναικος να μην εχει ενισχυθει σοβαρα.

Ακομα πιο αστειο βεβαια ειναι οτι ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ με το υλικο που εχουν θελουν να παιζουν 4-3-3. Αντε βγαλε ακρη.

Αρχικά, κάνεις λάθος για τον Γκαλίνοβιτς. Με αυτή την άμυνα που είχαμε ειδικά την προηγούμενη χρονιά αν δεν ήταν για τον Μάριο...Το παλικάρι έχει τρομερά προσόντα.

Η ΑΕΚ έχει πάρει το Λαγό που είχαμε υπογράψει εμείς νωρίτερα με περισσότερα λεφτά, αλλά ήθελε να πάει στην ΑΕΚ για να παίζει βασικός λέει. Μέσα στο πνεύμα του ανταγωνισμού και του να γίνει καλύτερος παίκτης. Τώρα αν εννοείς μεταγραφές τον Τόζερ, τον Χαταμάϊ και τον Παουτάσο, περισσότερο σαν αγορές από λαϊκή μου κάνουν εμένα που και 1 στα 3 να κάτσει καλά είναι. Και έδιωξε πολλούς παίκτες.

Η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα λογικά φέτος. Αντικατέστησε τον Κατσουράνη?Μπα.Έπεισε κανέναν ο Εμερσον?Μπα.Πήρε παίκτη καλό δίπλα στον Λυμπερόπουλο?Μπα...Ελπίζει να της κάτσουν οι ακραίοι της παλιοί και νέοι. Προσωπικά δεν πείθομαι. Άσε που θα κάνει την κλασσική κοιλιά της προετοιμασίας για προκριματικά CL.

Το 4-3-3 και εμένα μου φαίνεται χαζό αλλά έχει εν μέρει τη λογική του. Με αυτό το σύστημα στην Ευρώπη γίνεσαι ως γνωστόν ρεντίκολο.Η ΑΕΚ από ανύπαρκτες ομάδες, εμείς τα τελευταία χρόνια ρουφάμε όπου πάμε και ο Ολυμπιακός για να κάνει 2 καλά ματς εκτός έδρας έπρεπε να παίξει 4-5-1 και αυτό πολύ αμυντικογενές. Μαγκιά του Σόλιντ που το είχε δουλέψει αλλά είναι ένα σύστημα που θέλει δουλειά και σου χρειάζεται σε 2-3 αγώνες το χρόνο και χωρίς να εγγυάται αποτελέσματα.

Στην Ελλάδα η διαφορά προς τα κάτω είναι πολύ μεγάλη και σε ομάδες με σύστημα ουσιαστικά 6-3-1 πρέπει να παίξουν επίθεση για 90 λεπτά και πολλές φορές με 3 και 4 επιθετικούς. Καλώς ή κακώς με αυτό το σύστημα κάτι γίνεται...Όχι ότι παίζουν μπάλα αλλά χωράνε και 1-2 επιθετικούς παραπάνω αν χρειαστεί.

Darkling
31-07-2006, 16:55
Μ αυτα και μ αυτα χωρις κοροιδια και ειρωνια, παλι απ το Φλεβαρη θα το παρουμε..

Kingryche
31-07-2006, 17:06
Η λογική φέτος αυτό λέει.
Απλά σχεδόν ποτέ δεν επιβεβαιώνεται αυτό που ισχύει τέτοια εποχή.

Darkling
31-07-2006, 18:10
Χμ, δε το λεω τοσο απ τις δικες μας εμφανισεις, οσο απ τις δικες σας.
τεσπα, νωρις ακομα.

Bullet
31-07-2006, 21:37
wraia h fanela ths aek,ektos aprooptou 8a xoume to idio sxedio

pitchfork
31-07-2006, 22:13
Fysika kai einai nwris
Katse na deis me ti aera tha boune ta korakia

dyingfreedom
31-07-2006, 23:18
wraia h fanela ths aek,ektos aprooptou 8a xoume to idio sxedio

και τους ίδιους στόχους!!!

Darkling
31-07-2006, 23:22
αχαχαχαχα

Bullet
31-07-2006, 23:39
mpa se kalo sas,ti asteio :rofl:

Darkling
31-07-2006, 23:50
στα διαλα ρε, καλο ηταν

Eulogy
01-08-2006, 11:33
to sxedio einai apokleistiko pitsiriko pou thes kai to idio sxedio :P . oso gia king kai darkling i suppose they are right pou lene kai sto xwrio mou. skepsou poso asxima einai ta pragmata dld gia na symfwnw me ena bazelo kai ena gayro.... :)

Bullet
01-08-2006, 16:11
sto poutso mas re,8a bgaloume diko mas kalytero :P

Boom!
01-08-2006, 17:06
Αρχικά, κάνεις λάθος για τον Γκαλίνοβιτς. Με αυτή την άμυνα που είχαμε ειδικά την προηγούμενη χρονιά αν δεν ήταν για τον Μάριο....

Τα ιδια λεγανε και οι γαβροι για τον Ελευθεροπουλο. Φετος θα γελασει κοσμος με το Γκαλινοβιτς, να μου το θυμηθειτε.

Η ΑΕΚ έχει πάρει το Λαγό που είχαμε υπογράψει εμείς νωρίτερα με περισσότερα λεφτά, αλλά ήθελε να πάει στην ΑΕΚ για να παίζει βασικός λέει. Μέσα στο πνεύμα του ανταγωνισμού και του να γίνει καλύτερος παίκτης. Τώρα αν εννοείς μεταγραφές τον Τόζερ, τον Χαταμάϊ και τον Παουτάσο, περισσότερο σαν αγορές από λαϊκή μου κάνουν εμένα που και 1 στα 3 να κάτσει καλά είναι. Και έδιωξε πολλούς παίκτες.

Ναι, δε λεω λαικη στανταρ. Ομως, πλην του Κατσουρανη οτι εδιωξε η ΑΕΚ ηταν πλεμπα, χειροτερους δεν παιζει να πηρε. Οποτε σε σχεση με περσι ενισχυθηκε. Ποσο δεν ξερω. Ομως ηδη απο περσι αφησε πισω τον ΠΑΟ, οποτε λογικα μοιαζει ισχυροτερη. Αλλωστε και αυτοι που πηρε ο ΠΑΟ για λαικη μου κανουνε και αυτοι. Αν και ο Ρομερο εχει δειξει οτι το γνωριζει το τοπι. Για να χει αλλαξει τοσες ομαδες ομως.... Κατι μου βρωμαει.

Το 4-3-3 και εμένα μου φαίνεται χαζό αλλά έχει εν μέρει τη λογική του. Με αυτό το σύστημα στην Ευρώπη γίνεσαι ως γνωστόν ρεντίκολο.Η ΑΕΚ από ανύπαρκτες ομάδες, εμείς τα τελευταία χρόνια ρουφάμε όπου πάμε και ο Ολυμπιακός για να κάνει 2 καλά ματς εκτός έδρας έπρεπε να παίξει 4-5-1 και αυτό πολύ αμυντικογενές. Μαγκιά του Σόλιντ που το είχε δουλέψει αλλά είναι ένα σύστημα που θέλει δουλειά και σου χρειάζεται σε 2-3 αγώνες το χρόνο και χωρίς να εγγυάται αποτελέσματα. [/quote]

Στην Ελλάδα η διαφορά προς τα κάτω είναι πολύ μεγάλη και σε ομάδες με σύστημα ουσιαστικά 6-3-1 πρέπει να παίξουν επίθεση για 90 λεπτά και πολλές φορές με 3 και 4 επιθετικούς. Καλώς ή κακώς με αυτό το σύστημα κάτι γίνεται...Όχι ότι παίζουν μπάλα αλλά χωράνε και 1-2 επιθετικούς παραπάνω αν χρειαστεί.

Το οτι χωρανε παραπανω επιθετικους δε λεει και τιποτα, αμα αυτοι ειναι ο Μπαμπαγκιντα, ο Παπαδοπουλος και ο Σεζαρ, παιζουνε εκτος περιοχης και δεν υπαρχει περιπτωση να χωθουνε μεσα. Ενω με 2 μεσα στην περιοχη κατι παραπανω κανεις.

nothingman
01-08-2006, 20:27
to sxedio einai apokleistiko pitsiriko pou thes kai to idio sxedio :P .
το άκουσα και εγώ στις ειδήσεις αυτό το "αποκλειστικό"

χμ

http://www.subsidesports.de/de/images/product/large/TrinTobASS0607.gif
Trinidad & Tobago στο πρόσφατο mundial

http://img455.imageshack.us/img455/1208/ajjaxaway0607ju2.jpg
η φετινή δεύτερη του Ajax

έτσι, στα γρήγορα
λογικά θα έχουν βγει κι άλλες "αποκλειστικές"

dyingfreedom
01-08-2006, 20:37
Η δεύτερη του Άγιαξ, μοιάζει πολύ με την 2η αποκλειστική της αεκ.
Εκτός και αν το αποκλειστικό, έγκειται στο LG. :P

Bullet
01-08-2006, 21:15
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε τον Απόλλωνα Αθηνών με 1-0, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, όμως ο Χανς Μπάκε "πονοκεφαλιάζει", καθώς είδε τον Γκονζάλες να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

update :
Ο Αργεντινός μέσος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο (ο παίκτης είδε το πόδι του να... κολλάει στο χορτάρι) και εκφράζονται φόβοι για ζημιά... Ο παίκτης υποβλήθηκε αμέσως σε μαγνητική τομογραφία και άπαντες στο "τριφύλλι" περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη (2/8 ). Oι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για απουσία τριών ή τεσσάρων μηνών.

ton eipiame,na doume poion 8a feroun twra sth 8esh tou

Eulogy
02-08-2006, 12:56
ontws einai idies, i monh diafora einai sto laimo :-o

Bullet
02-08-2006, 23:29
Κοινή ανακοίνωση Συνδέσμων Θύρας 13 - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τις επανειλλημένες συναντήσεις των εκπροσώπων του ενιαίου φορέα ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΘΥΡΑΣ 13 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, οι οποίες έγιναν με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά και την προστασία της από κάθε είδους εξωαγωνιστηκές συνέπειες, αναδείχθηκε η κοινή επιθυμία προς την κατεύθυνση αυτή. Σαν αποτέλεσμα των συναντήσεων αυτών η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για την νέα αγωνιστική περίοδο 2006-2007 θα διαθέτει εισιτήρια, εκτός ειδικών περιπτώσεων, όπως π.χ. αμοιβαίες συμφωνίες μεταξύ των ομάδων κλπ, για τις οποίες και θα ενημερώνει όταν αυτές οριστικοποιούνται.

Για την συνεχή εφαρμογή της απόφασης αυτής, η ανταπόκριση των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα είναι έμπρακτη, στα όσα έχουν εγγράφως συμφωνηθεί κατά τις προαναφερθείσες συναντήσεις.

katwrime,etoimasou

Darkling
03-08-2006, 01:16

:pipa:

Bullet
03-08-2006, 08:19
http://www.contra.gr/newspapers/03082006/goal_l.jpg

Zoonchild
03-08-2006, 09:05
Τα ίδια έλεγε και όταν πήγε ατην Μάλαγα?

γιατί η Μάλαγα έπεσε κατηγορία πάντως....

α και ο Εκι 6 μήνες έξω τελικά....

Bullet
03-08-2006, 10:37
sth malaga phge xeimwna kai epaikse se ligotera apo ta misa match tou league,enw h malaga hdh eixe kanei ton xeirotero dynato prwto gyro

dyingfreedom
03-08-2006, 11:34
Ρε, αυτός έρχεται αποφασισμένος.
Ελπίζω να μην δείξουν το εξώφυλλο στον Ρίμπο και τρομοκρατηθεί.

Darkling
03-08-2006, 12:39
αχαχαχα Μπουλετ, εβαλες σε λαθος τοπικ το εξωφυλλο.

Πραγματικα, εχουμε χεστει απανω μας.

Bullet
03-08-2006, 13:09
καλομαθημένοι υπάλληλοι...

Darkling
03-08-2006, 15:26
αχαχαχα συνεχιστε το παραμυθακι, να τα κανουμε 99 στα 100 τα πρωταθληματα.

Α, στα γραφεια μας (των υπαλληλων, ντε) ειδοποιηθηκε, λεει να παραγγειλουμε ενα γραφειο ακομα, απο Βραζιλια.

Ααααχ, το υπαλληλικι, ποσο κακο κανει σ αυτη την ομαδα....

Eulogy
03-08-2006, 16:02
Μπουλετ, εβαλες σε λαθος τοπικ το εξωφυλλο.
+1

episis akousa oti ton eki ton xeirourgise o mitsou.... mazi me ton anterson tha paizei dw kai pera...tabli. breite epomeno

Bullet
03-08-2006, 16:25
http://75xroniaapates.enosi.org/75xronia.htm

oso gia eki,gmst 8a ton sfaksei kai auton

Boom!
03-08-2006, 17:26
http://www.contra.gr/newspapers/03082006/goal_l.jpg

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Raven Lord
03-08-2006, 17:36

:pipa:

δεν το πιστεύω ότι το λες εσύ αυτό :rofl:

κατά τα άλλα, με έκι τραυματία, άντε γεια πάλι :(

dyingfreedom
03-08-2006, 18:06
καλομαθημένοι υπάλληλοι...

και...

Κακομαθημένοι πελάτες...

Bullet
03-08-2006, 18:11
mazi me to timologio dwro mia fwtotypia apo auto http://75xroniaapates.enosi.org/75xronia.htm (ksana)

dyingfreedom
03-08-2006, 18:13
Μλκ σου μοιάζει πλάκα πλάκα.

http://www.sport-fm.gr/images/news/bovio2.jpg

Bullet
03-08-2006, 18:15
malaka einai tigka stis oules,egw eim'wraios

Darkling
04-08-2006, 00:55
Σημερα πηγα στο γηπεδο. Ειδα μια χαλια ομαδα με διαιτητες αβαντα, με παικτες υπαλληλους και 75 χρονια απατης.

Δεν εχουμε καμμια τυχη στο πρωταθλημα :(

Eulogy
04-08-2006, 01:04
ta parales mwre o 1/2 kaloutsikos itan

Darkling
04-08-2006, 01:06
Δε ξερω. Ισως αν προλαβουμε να παρουμε κανα δανεικο απ τη Μαλαγα τωρα που επεσε κιολας στη Β εθνικη, να σωσουμε τιποτα..... :|

Eulogy
04-08-2006, 01:13
poia malaga re ,benfica na les gia sigoura lefta :P

dyingfreedom
04-08-2006, 01:27
Ε, ρε και να μπαινε το δοκάρι του Ρίμπο.

Magellan
04-08-2006, 01:42
Σημερα πηγα στο γηπεδο.

xaxaa
kai elega na sou stilw minima alla....
hmoun kai gw me fixxxer

o domi mou arese simera kamoia sxesi me ta alla paixnidia
autos o borja mallon 8a ginei o neos abouagoue

Darkling
04-08-2006, 02:04
Μη γινεστε γαυροι οπαδοι της θυρας 10 στο ΟΑΚΑ, χαχαχα

Μπορει και να ναι ασχετος και τσαπι, αλλα μη το λετε απο ενα τετ α τετ.

Odonian
04-08-2006, 03:21
Να το πούμε από ένα Mundial; :P

Ο γαύρος παίζει μπαλάρα. Και όχι μόνο αυτό, οι θέσεις που πονάει λίγο είναι αυτές για τις οποίες γίνεται λόγος μεταγραφών και μάλιστα καλών. Αν πάρει τον Σαλπι και τον Ζε, θα τα σπάει. Χρειάζεται έναν παίχτη να παίξει αντί του προδότη από την Κύπρο (και ο Σάλπι παίζει και μαζί του άμα λάχει στο άκρο) και έναν για τη θέση του Τουρέ για να μην τρέχει μόνος ο Στολτίδης μέχρι να πεθάνει.

pitchfork
04-08-2006, 07:35
Σημερα πηγα στο γηπεδο. Ειδα μια χαλια ομαδα με διαιτητες αβαντα, με παικτες υπαλληλους και 75 χρονια απατης.

Δεν εχουμε καμμια τυχη στο πρωταθλημα :(
Δείξανε και την ιστορία σας τα μάτριξ?

Darkling
04-08-2006, 09:24
Να το πούμε από ένα Mundial; :P

Ο γαύρος παίζει μπαλάρα. Και όχι μόνο αυτό, οι θέσεις που πονάει λίγο είναι αυτές για τις οποίες γίνεται λόγος μεταγραφών και μάλιστα καλών. Αν πάρει τον Σαλπι και τον Ζε, θα τα σπάει. Χρειάζεται έναν παίχτη να παίξει αντί του προδότη από την Κύπρο (και ο Σάλπι παίζει και μαζί του άμα λάχει στο άκρο) και έναν για τη θέση του Τουρέ για να μην τρέχει μόνος ο Στολτίδης μέχρι να πεθάνει.

Διαφωνω για τον προδοτη απ την Κυπρο. Επειδη σας χαλασε περσι, δε σημαινει οτι δεν παει καλα, καλυτερα φετος απο περυσι.

Bullet
04-08-2006, 10:09
ton tourkokyprio enoeis

Darkling
04-08-2006, 10:59
Οπως θες πες τονα. Μανα του ειμαι?

Odonian
04-08-2006, 12:32
Παρεξηγήθκα. Για να παίζει όταν ο τουρκοκύπριος είναι εκτός λόγω τραυματισμού ή ξεκούρασης. Αλλιώς είναι χαζό να μην παίζει.

pitchfork
04-08-2006, 14:23
Οπως θες πες τονα. Μανα του ειμαι?

Όχι βέβαια.
Η μάνα του είναι γνωστή.
Ο πατέρας του δεν ξέρουμε....

Kingryche
04-08-2006, 14:34
Παίδες είναι η πρώτη φορά που δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη/προσμονή να δω την ομάδα μου φέτος.

Δεν ξέρω αν είναι το ότι εγώ έχω βαρεθεί τη γενικότερη φάση, αλλά πραγματικά τα 2-3 τελευταία χρόνια η μπάλα που παίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι άπειρα βαρετή.

Δεν υπάρχει ουσιαστικός ανταγωνισμός από τη Σαλονίκη φέτος οπότε μιλάμε για 6 παιχνίδια όλο το πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει παρά κανά 2 δικά μας φιλικά και αυτά όχι ολόκληρα.

Συνήθως πάντως τη χρονιά που παίζαμε super στα φιλικά ήταν και αυτές που πηγαίναμε άκλαφτοι.

FIXXXER
04-08-2006, 15:11
Πηγα γηπεδο σε φιλικο, κατι που ειχα πει οτι ποτε δε θα κανω και το θεωρω ελεεινο, αλλα τελικα λογω Καραισκακη, λογω της φετινης ομαδας (αποτι εχει δειξει στα φιλικα, γιατι μετα μπορει να πατωσουμε) και λογω του οτι δεν ειχα τι να κανω, δεν το μετανιωσα καθολου.

Ο Ουαντου πααααρα πολυ καλος κεντρικος αμυντικος, ο Ντομι ικανοποιητικος, ο Οκκας οπως παντα παλι γαμησε, ο Κωνσταντινου ανελπιστα καλος αλλα και καραγκιοζης, επεφτε, παραπατουσε, γλιστρουσε, πηδουσε για κεφαλια σαν κατσικι, γελαω με αυτον τον παικτη, κριμα που δεν εχουμε καλυτερο ρε γαμωτο...

Ο Καστιγιο να δουμε αν θα κανει τιποτα το αρχιδι, ο Ζεβλακοφ αρκετα καλος, Στολτιδης και Καφες μια ζωη ρε πουστη αποδεικνυουν γιατι ειναι οι 2 απο τους 3 αγαπημενους μου παικτες, ο Ριβαλντο παραδοξως ετρεχε μεχρι το 80, Ανατολακης δινει σοου με τις καφριλες του, κυνηγουσε τους αντιπαλους να τους τσακισει, Τζορτζεβιτς τι να πεις πλεον γι αυτον τον παικτη...

Τελος παντων, δεν θα ειναι ετσι η ομαδα συνεχεια, αλλα τουλαχιστον εχει προοπτικη, και κυριως αυτο γινεται χαρη στον Σολιντ οπως το βλεπω εγω και στο 4-3-3 που παιζει, τα παιζουν οι αλλες ομαδες με αυτο αποτι φαινεται.

Εγω περιμενω τους αντιμπαγεβιτσικους να αρχισουν τις πιπες με το που θα παει καλα η ομαδα στην Ευρωπη (αμα παει)... λες και η ομαδα εχει τους ιδιους παικτες με τοτε που ειχε τον Βαρεσανοβιτς, τον Αμποαγκουε, τον Ζιζι Ρομπερτς, τον 18χρονο ακομα Οφορικουε και ενα σωρο ΣΚΑΤΑ.

Darkling
04-08-2006, 15:15
τους οποιους ποιος διαλεγε ???

pitchfork
04-08-2006, 16:28
Ε ναι.
Ο φουκαράς ο κατάσκοπος όλη την εθνική Βραζιλίας του είχε προτείνει, ο βάτραχος τίποτα, εκεί κολλημένος...

Eulogy
04-08-2006, 16:41
emena ayto pou me kanei poly anyshxo den einai i mpala pou paizei twra o osfp. alla oti exei mazepsei 2 isakies 11ades kai meis bia mazebomaste 11...

Raven Lord
04-08-2006, 18:47
ο gayρος δυστυχώς πάει να γίνει ότι και ο παο στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. με τέτοια budget δε χτυπιέται με ορθόδοξες μεθόδους. χρειάζεται δραστικά μέτρα, τσαμπουκάδες τύπου Κυργιάκου μπας και γίνει κάτι.

και φέτος με βλέπω να ασχολούμαι μόνο με την αελ :(

Vic
04-08-2006, 19:28
Εγώ θέλω απλώς να κάνω την παρουσία μου αισθητή μιας και έχω λείψει το καλοκαίρι.

Έχω δει τα φιλικά. Ωραία έως και γαμώ.

Το highlight της συναισθηματικής μου έξαρσης ήταν όταν δεν μπήκε το γκολ του κουτσο-Ρίμπο (χο χο, θα περάσουμε καλά και φέτος εδώ μέσα!)

pitchfork
04-08-2006, 21:50
emena ayto pou me kanei poly anyshxo den einai i mpala pou paizei twra o osfp. alla oti exei mazepsei 2 isakies 11ades .....

Συμφωνώ σε αυτό με τις δύο ισάξιες ενδεκάδες. Ευτυχώς για μας όμως είναι και οι δύο άμπαλες.

ο gayρος δυστυχώς πάει να γίνει ότι και ο παο στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. με τέτοια budget δε χτυπιέται με ορθόδοξες μεθόδους. χρειάζεται δραστικά μέτρα, τσαμπουκάδες τύπου Κυργιάκου μπας και γίνει κάτι.
(
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Καλό.
:thumbsup: :lol:

dyingfreedom
04-08-2006, 21:58
Χαρά στο κουράγιο σου ρε πιτς, που συνεχίζεις να κάνεις πλάκα.
Έχει να πέσει και φέτος...

Stormrider
04-08-2006, 21:59
pitchfork o ze rompertos kalos?

Bullet
04-08-2006, 22:02
einai 31 meta apo mundial kai tigka sthn enesh

FIXXXER
04-08-2006, 23:01
τους οποιους ποιος διαλεγε ???

Επαιρνε οτι μπορουσε με αυτα που του εδινε ο Κοκκαλης. Να δουμε του Σολιντ θα του βγουν...

Stormrider
04-08-2006, 23:47
katalava...
ampalo kai sintaksiouxo tha ton vgalete kai afton

Bullet
04-08-2006, 23:50
8rylos (http://www.panatha.gr/multimedia/allothriskoi/juvegay7-0.avi)

14' Trezeguet
19' Miccoli
25' Trezeguet
28' Maresca
62' Di Vaio
67' Del Piero
79' Zalayeta

dyingfreedom
04-08-2006, 23:51
Ντάξει δεν είναι και Φλάβιο, αλλά καλός είναι μωρέ.

dyingfreedom
04-08-2006, 23:56
28 Αυγούστου 2005

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paosfp9_b.jpg

http://www.sport24.gr/ast/cov/a1/a1_2005_8_28_23_21_11_b.jpg

15 Ιανουαρίου 2006

http://www.sport24.gr/ast/cov/ri/ribo_2006_1_15_21_37_11_b.jpg

http://www.sport24.gr/ast/cov/ri/ribo_2006_1_15_23_16_42_b.jpg

http://www.sport24.gr/ast/cov/mi/mixalakis_2006_1_15_21_26_3_b.jpg

Άντε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να ασχολείσαι πάλι με ping pong bullet.

Boom!
05-08-2006, 00:03
Γιατι πετατε ασχετες μαλακιες;;;;

Bullet
05-08-2006, 00:12
omada me prosdokies o panathinaikos b'

Tevez
05-08-2006, 00:39
ap oso 8ymam(a)i ta kalokairia tou pao otan xekinousan kala kati strabwne ateleiwta sto telos&toubalin.eite ta onomata eite h xronia.
o boreli ekane 3 me 4 xronia na paixei mpala px.
th xronia pou eixe 6 nikes kai mia isopalia sta 7 filika(ena 2-1 me milan :shock: )teleiwsame 6oi nomizw.
th xronia tou double eixame faei mia kalh 4ra apo oser nomizw.
to 2001 (nomizw) ferame 1-1 me ton arh filiko entos traymatizetai kai o 3os cb kai fernoume kyrgiako apo agio nikolao.sta kapakia meta apo mia bdomada paizoume me schalke ektos.o 1 sto 1,2.synexeia gnwsth.fetos h xronia prosferetai gia sureal skhnika.
to kalytero skhniko sureal fashs mexri twra htan me to tv magic kai thn bologna.sto hmixrono edeixne osfp basket.eytyxws pou den diakopsan th syndesh sthn aponomh.
fetos thn katsarola ston prwta8lhth 8a dwsei o proedras ths super ligas.

:)

offtopic:an perases apo mprosta mou boom! stous scorpions kai den sou eipa ena geia sorry apla den hxera an hsoun esy.
malakia e?
:?

Bullet
05-08-2006, 05:33
mallon oi plerezes tou mpamph phgainan se auto :

* Στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής τραυματίστηκε ο Ερβιν Λέμενς. Ο Βέλγος χτύπησε στον ώμο και θα κάνει θεραπεία για δύο με τρεις ημέρες.

:(

pitchfork
05-08-2006, 10:33
katalava...
Πιστεύω ότι ξέρει μπάλα (φυσικά) όπως άλλωστε ξέρει και ο κουτσορίμπο. Το αν μπορεί να την παίξει τη μπάλα που ξέρει ή θα τριγυρνά σαν τον άλλο γύρω γύρω δεν μπορώ να το πω, θα το δούμε. Αν έρθει.
Σε σύγκριση με τον κουτσορίμπο, ήδη συνταξιούχο όταν ήρθε, μιας και τώρα ήταν στην Εθνική Βραζιλίας έχει σαφώς καλύτερες προοπτικές είναι η αλήθεια.
Θεωρητικά έτσι?

FIXXXER
05-08-2006, 13:58
8rylos (http://www.panatha.gr/multimedia/allothriskoi/juvegay7-0.avi)

14' Trezeguet
19' Miccoli
25' Trezeguet
28' Maresca
62' Di Vaio
67' Del Piero
79' Zalayeta

Οι αλλοι 3 και οι 3 αλλαγες δεν ειχαν βαλει ρε γαμωτο?

wanker
05-08-2006, 16:58
phga x8es sto ghpedo k eida akrivws ayto pou perimena

omada demenh na paizei epi8etiko podosfairo me ena 4-3-3 vgalmeno apo oneiro

XABITO k 3ypnhste me otan arxizei to ergo...

Stormrider
05-08-2006, 21:34
katalava...
Πιστεύω ότι ξέρει μπάλα (φυσικά) όπως άλλωστε ξέρει και ο κουτσορίμπο. Το αν μπορεί να την παίξει τη μπάλα που ξέρει ή θα τριγυρνά σαν τον άλλο γύρω γύρω δεν μπορώ να το πω, θα το δούμε. Αν έρθει.
Σε σύγκριση με τον κουτσορίμπο, ήδη συνταξιούχο όταν ήρθε, μιας και τώρα ήταν στην Εθνική Βραζιλίας έχει σαφώς καλύτερες προοπτικές είναι η αλήθεια.
Θεωρητικά έτσι?

xaxaxaaxaxa :rofl:

Eulogy
05-08-2006, 22:20
ap oso 8ymam(a)i ta kalokairia tou pao otan xekinousan kala kati strabwne ateleiwta sto telos&toubalin.eite ta onomata eite h xronia.
o boreli ekane 3 me 4 xronia na paixei mpala px.
th xronia pou eixe 6 nikes kai mia isopalia sta 7 filika(ena 2-1 me milan :shock: )teleiwsame 6oi nomizw.
th xronia tou double eixame faei mia kalh 4ra apo oser nomizw.
to 2001 (nomizw) ferame 1-1 me ton arh filiko entos traymatizetai kai o 3os cb kai fernoume kyrgiako apo agio nikolao.sta kapakia meta apo mia bdomada paizoume me schalke ektos.o 1 sto 1,2.synexeia gnwsth.fetos h xronia prosferetai gia sureal skhnika.
to kalytero skhniko sureal fashs mexri twra htan me to tv magic kai thn bologna.sto hmixrono edeixne osfp basket.eytyxws pou den diakopsan th syndesh sthn aponomh.
fetos thn katsarola ston prwta8lhth 8a dwsei o proedras ths super ligas.

:)

offtopic:an perases apo mprosta mou boom! stous scorpions kai den sou eipa ena geia sorry apla den hxera an hsoun esy.
malakia e?

kai meis otan ksekinhsame ws dream team h katalhksh ths xronia itan h xeiroterh sthn istoria

pitchfork
05-08-2006, 23:44
katalava...
Θεωρητικά έτσι?

xaxaxaaxaxa :rofl:
Έχεις δίκιο, μάλλον αδόκιμη η έκφραση.
Πιο σωστό είναι: "περπατά σαν τον άλλο πάνω κάτω περιμένοντας να κερδίσει φάουλ"

Stormrider
06-08-2006, 06:06

irreligious
06-08-2006, 14:45
den peirazei mwre...as perpataei i as sernetai gyrw gyrw mpa k kerdisei kana faoul k meta na tous to karfwnei sta apata...afiste tis kopelies na lene oti theloun

Boom!
06-08-2006, 16:45
malakia e?

Δεν τρεχει μια. Αλλωστε, αμα σε ειχα καταλαβει θα σε χαιρετουσα εγω ρε.

Bullet
06-08-2006, 18:29
ο Παναγιώτης Λαγός δηλώνει από μικρός ΑΕΚ

axaxaxa ena neo melos kseprobalei

Bullet
10-08-2006, 16:14
apo tis plerezes tou mpamph phgame sth klapsa twn melwn

apo xtes exoun fagw8ei sta radia na klaigontai oti o kokkalhs tous korohdeuei kai h omada den einai plhrhs ktl :P

Darkling
10-08-2006, 16:32
Ναι φετος με τον ΠΑΟ μπορει να δυσκολευτουμε λιγο.

pitchfork
10-08-2006, 17:45
apo tis plerezes tou mpamph phgame sth klapsa twn melwn

apo xtes exoun fagw8ei sta radia na klaigontai oti o kokkalhs tous korohdeuei kai h omada den einai plhrhs ktl :P

Αχαχαχαχαχαχ
Ναι.
Κλαίω από τα γέλια μιλάμε τώρα.
Ενώ ο θρήλος ήταν η σουπερομαδάρα μοντέλο μέχρι χθες, ξαφνικά δεν είναι πλήρης και χωρίς μάλιστα να φύγει και κανένας.....
Τι έγινε ρε παιδιά, πλησίασε ο καιρός των ευρωπαικών κληρώσεων και άρχισε να πονάει το κωλαράκι σας?
Δηλαδή για να καταλάβω νοιώθετε να απομακρύνετε η πιθανότητα κατάκτησης του τσ ληγκ? Μήπως ανακάλεσε ο πρόεδρος για την κούπα που θα σηκώσετε φέτος και θορυβηθήκατε?

http://www.contra.gr/newspapers/10082006/fos.jpg

http://www.contra.gr/newspapers/10082006/protathlitis.jpg

Ε ρε ξεφτίλα......

Τι να πεις, υπομονή, ευτυχώς υπάρχει και το μπάσκετ και το βόλει όπου είστε 100 φορές δυνατότεροι από τους αντιπάλους σας και όλες οι κούπες αυτές θα έρθουν προς πειραιά φέτος. Τι να πούμε κι εμείς οι άτιτλοι που έχουμε κολλήσεις εκεί στους 484?

Λοιπόν εγώ φευγω τώρα διακοπές, μιλήστε ελεύθερα όλοι οι γάβροι, δεν θα ακούτε άλλο τις αλήθειες που πονάνε (όπως όταν ο ΠΑΟ γαμάει).
Πείτε για τους τίτλους σας την ιστορία σας τις ένδοξες μέρες που έρχονται, τον υπέροχο πρόεδρο και τον πύρινοι λα(γ)ό.
Άντε προτού αρχίσει η νέα χρονιά....
Καλό καλοκαίρι....
Με αγάπη
Pitchfork

Stormrider
10-08-2006, 20:23
xaze pitchfork

Bullet
11-08-2006, 01:50
mwlis gyrisa apo oaka,mia xara skata...sto prwto kapws blepomastan...sto deutero oute o aias...

epese trelh giouxa sto telos kai xeirokrothma stous ths anderlecht

prepei na kopoun maxairi oi malezanies kai to kollhma sto 433 kai to gamhmeno offside,de paizeis offside gamw to mouni me argh amyna...

highlight ths bradias ta karateristika tou bovio

tespa

pame gera 8a sas gamhsoume fetos :D

p.s. poso gamaei h atikh odos?salamina marousi se mish wra

jack the ripper
11-08-2006, 02:31
mwlis gyrisa apo oaka,mia xara skata...sto prwto kapws blepomastan...sto deutero oute o aias...

epese trelh giouxa sto telos kai xeirokrothma stous ths anderlecht

prepei na kopoun maxairi oi malezanies kai to kollhma sto 433 kai to gamhmeno offside,de paizeis offside gamw to mouni me argh amyna...

highlight ths bradias ta karateristika tou bovio

tespa

pame gera 8a sas gamhsoume fetos :D

p.s. poso gamaei h atikh odos?salamina marousi se mish wra

kai ego eixa paei...dystyxos...tragikoi imastan...mono o Bovio prospathise oso epaixe(karate i podosfairo de me endiaferei)....
Gia ton Vyntra ti na po......Skata....Ta idia kai o Mpiskan
Ektos apo Victor kai Bovio o panathinaikos thelei oposdipote ena dexi mpak kai enan akomi meso tis prokopis.....Allios ton poulo....pali tritoi...

FIXXXER
11-08-2006, 02:32
Περναει και πανω απο τη θαλασσα η εχασα καποιο επεισοδιο? Κι αν ναι, ποτε εγινε αυτο και γαμαει τοσο?

Bullet
11-08-2006, 02:43
an les gia attikh odo milaw apo megara kai meta (salamina-megara 2 lepta ypo8esh)

Darkling
11-08-2006, 10:23
Περναει και πανω απο τη θαλασσα η εχασα καποιο επεισοδιο? Κι αν ναι, ποτε εγινε αυτο και γαμαει τοσο?

an les gia attikh odo milaw apo megara kai meta (salamina-megara 2 lepta ypo8esh)

ε, ναι, φανταζομαι οτι ο Φιξξξερ δε μιλαγε για τον Μποβιο :P

Bullet
11-08-2006, 10:32
o bovio kanei pro8ermansh gia to karaiskakh
http://www.balla.gr/fs/images//20060811/high/MPALA_o_mpobip.jpg

sto epomeno kare eixe fatality

Kingryche
11-08-2006, 12:36
Σκατά, παρηγοριά στον άρρωστο ο Μπόβιο, για να μην ασχοληθεί κανείς με τα χάλια μας.

Βύντρα = 0
Αντοσνον,Μόρις την παλεύουν
Σέριτς, ανούσιος
Μπίσκαν, Τζιόλης ήταν απαράδεκτοι χτες.
Παπ και Ρομέρο την ψιλοπάλεψαν
Γκέκας, Μάντζιος δεν υπήρχαν

Για αρχή ας ξεκινάει με Νίλσον και Δάρλα στα άκρα μπας και γίνει κάτι.

Επίσης, 3 αμυντικά χαφ είναι ανούσια. Και ενώ Μπίσκαν, Τζιόλης έπαιζαν πιο μπροστά, περίμεναν από τον Μπόβιο να κάνει παιχνίδι που έχει μια εβδομάδα προπονήσεις.

Τέλος, ο Μπίδης ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος, έκανε όλο σκληρά φάουλ και νομίζω πως δικαιολογημένα θα νιώθει κάπως αδικημένος αφού ήταν από τους 2-3 που ήταν καλοί περσυ και τώρα έχουν έρθει τόσοι παίκτες στη θέση του που ξέρει πως θα έχει λίγες ευκαιρίες.

Καλάρε γαμώτο τι σκατά δούλεψε όλο το καλοκαίρι? Δεν άλλαξε δε και τόσα πολλά. Αυτοί δεν πατάγαν στο γήπεδο. Μακάρι να με διαψεύσουν.

Boom!
11-08-2006, 16:31
Το κορυφαιο ειναι οτι ειπε πως η ομαδα θα ειναι ετοιμη στην πρεμιερα. Σε μια βδομαδα δλδ.

Eulogy
11-08-2006, 20:02
o antonson poly kalos, ksexwrise

Stormrider
11-08-2006, 20:09
poso thelw na ferete kana 1x sto egalew na arxisoun pali oi gkrinies apo nwris......

Third_EyE
12-08-2006, 00:33
Re den me lete fetos champions league tha bgei mono o prwtos i kai o deuteros????

Bullet
12-08-2006, 10:26
mono o prwtos kai mh sou pw oti kai autos 8a paiksei apo ta prokrimatika

Third_EyE
12-08-2006, 18:25
Egw lew oti prwtos tha bgei o olympiakos xalara kiwlas kai meta 2-3 tha palepsei aek me panathinaiko kai 4-5 iraklis ksanthi.O paok fetos einai gtp opote den ton vazw mesa kan kai i ARIANARA as doume ti tha kanei me 10 kainourious paixtes

bleeding
12-08-2006, 19:23
kai i ARIANARA as doume ti tha kanei me 10 kainourious paixtes

proetoimasia gia ti b ethniki tou xronou... :twisted:

MastodontoideaPliokenous
12-08-2006, 19:41
MPENITO RIVAS ARISTERA
EPALE DEXIA
ANTERSON PRITTAS KENTRO KAI XTIPAME PROTATHLIMA :dick: :dick: :dick: [/u]

Bullet
12-08-2006, 19:47
nai sai sigouros

Stormrider
12-08-2006, 20:50
exei gamithei na vazei goal o kastigios

irreligious
12-08-2006, 21:40
neri vasikos re...sovareftike kapws an k akoma tou exoun meinei psigmata malakias(vlepe klwtsa ston 22 tis mallorca :roll: )

Bullet
13-08-2006, 10:12
Egw lew oti prwtos tha bgei o olympiakos xalara kiwlas kai meta 2-3 tha palepsei aek me panathinaiko kai 4-5 iraklis ksanthi.O paok fetos einai gtp opote den ton vazw mesa kan kai i ARIANARA as doume ti tha kanei me 10 kainourious paixtes

kapou edw na sou 8ymisw oti eidika emas de mas exeis dei akoma me thn basikh entekada (bovio exei paiksei mwlis ena filiko kai victor/ivansic den exoun paiksei akoma kai problepetai kai salpi e)

SpiritCrusher
13-08-2006, 14:18
MPENITO RIVAS ARISTERA
EPALE DEXIA
ANTERSON PRITTAS KENTRO KAI XTIPAME PROTATHLIMA :dick: :dick: :dick: [/u]

Τι λες μωρέ;

@Bullet: Δεν το κόβω να σας έρχεται ο Σάλπι.

freak brother
13-08-2006, 14:38
γιατι δεν βαζει τον Λεοντιου να παιξει το παλικαρι ? :(

Third_EyE
13-08-2006, 16:23
Bullet den pernw kai orko alla apo oti exw akousei zitane ta dipla apo osa dinete gia ton salpi

Bullet
13-08-2006, 16:54
na mh swsei

oso gia thn "erwthsh" isxyei akoma,allwste ton salpi ton ebala teleutaio kai oti "paizei",3 prwtoklasatoi einai arketoi gia na allaksoun thn eikona mias omadas

Bullet
13-08-2006, 21:38
ektos o tourkokyprios gia ena mhna sxedon logo traumatismou

eleventh guardian
13-08-2006, 22:21
Bullet den pernw kai orko alla apo oti exw akousei zitane ta dipla apo osa dinete gia ton salpi

Η μεταγραφή Σάλπι κολλάει στην άρνηση του Γκέκα να πάει αντάλλαγμα στον ΠΑΟΚ.

Darkling
14-08-2006, 00:19
ektos o tourkokyprios gia ena mhna sxedon logo traumatismou

Οχι πως με νοιαζει, αληθεια, γελαμε περισσοτερο (ετσι για να το ξερετε) αλλα με κατι "τουρκοκυπριος" και "μελος" και ιστοριες, ειναι κατι παραπανω απο φανερο οτι το κωλαρακι ειχε τσουξει ελαφρως.

Bullet
14-08-2006, 00:29
elpizw na katalabaineis pws de mporeis na anafer8eis alliws se atomo to opoio ebaze se sas goal kai fwnaze tous gamhsa kai ebgaine meta sto psyxiatrio sth leoforo kai elege de paw egw stis aderfes egw den eimai antwnakhs kai tetoia e...

Stormrider
14-08-2006, 03:14
ton mixalaki kala kanoun kai tonevrizoun giati einai mounopanaki.
o antonis einai ok imo

Kingryche
14-08-2006, 13:54
Για άλλη μια φορά η γαμάτη διοίκησή μας κάνει τα γνωστά της αρχιδιλίκια και αναστατώνει την ομάδα.

Και δίνει χαζά πολλά για να πάρει τον Σαλπιγγίδη.

Κρίμα ο Γκέκας, εμένα μου φαίνεται ότι μια χαρά ήταν για αυτά που τον έβαζαν να κάνει.

freak brother
14-08-2006, 19:22
μα ο Σαλπι ειναι παιχτης τυπου Παπ .. δλδ αμα τον παρουμε και τραυματιστει κανας Μαντζιος .. ποιον θα χουμε για "βαρυ" σεντερ φορ?
(οχι οτι ο Μαντζιος ειναι βαρυ σεντερ φορ.. αλλα τουλαχιστον ειναι ψηλος)

Odonian
14-08-2006, 20:38
Ενώ ο Γκέκας είναι θεριό ανήμερο.

freak brother
15-08-2006, 01:08
Ενώ ο Γκέκας είναι θεριό ανήμερο.

οχι αλλα δεν ειναι παιχτης τυπου παπ και σαλπ.. εχει καλο ποσισιονινγκκκκκ

FIXXXER
15-08-2006, 13:21
Βασικα το χαρακτηριστικο του ειναι οτι ειναι ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ επιθετικος.

Third_EyE
15-08-2006, 15:51
Athlios einai o gkekas min leme malakies.Stravopodaros einai kiwlas!