PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006-2007

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

solution_AK-47
04-02-2007, 14:30
Re Paule ksereis poso s' agapw alla...

συνειδητοποιείς ότι το λες αυτό για μια από τις ιστορικότερες θύρες στην ελλάδα και μια από τις πιο οργανωμένες στην ευρώπη?μίλια μακριά και σε συνθήματα και σε choreo και σε οργάνωση και σε ταξίδια και στα πάντα?και στην μακράν και ιστορικά πιο ασυμβίβαστη με τα με το έτσι θέλω γούστα του προεδρου?(καλά εσείς είστε άλλη περίπτωση,διώχνετε οποιον και να αναλάβει λες και φταίει αυτός για τη κατάντια σας)
και μέσω πολεμου εναντίον σου από τα μέσα?(βλέπε ενιαία θύρα 13-διάλυση)

regularpaul
04-02-2007, 14:35
καλά ο bullet ξυπνάει και το 1ο πράμα που σκέφτεται είναι ποια φωτο του Νινη θα ποσταρει στο αθλετιξ, μην δινεις σημασια :P

wanker
04-02-2007, 14:52
xaxa ayto gia to glou mexri k sthn a8hna exei ftasei? :P

bleeding
04-02-2007, 14:52
ναι καλα...

πρωτα πινει μια μπυρα κ μετα ποσταρει

εντιτ: ο μπουλετ

pitchfork
04-02-2007, 16:02
Thelw na pw mono ena pragma

Για τους οπαδούς δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, είναι λογικότατο να φθονείς αυτό που δεν μπορείς (και ούτε θα μπορέσεις ποτέ) να φτάσεις.

Mathe loipon oti ta paokia den ftonoun apolitws tipota apo esena ektos apo afto,to oti otan tha vgaloun ton diko tous Nini(pou den tha ton vgaloun pote giati den exoun akadeimies san ti gamimeni tin paiania,stin pragmatikotita xwstane akoma ston makedoniko gia to daneiko voithitiko gipedo)esi i o allos tha erhoun kai tha ton paroun me ton pio poutaniariko kai ekviastiko tropo.
Ektos kai an noouses oti kai oi olympiakoi pou gemisan to karaiskaki kermata kai mpoukalia tin tetarti fthonoun ton PAS Giannena.

Fisika kai to na petas tin coca-cola ston pitsirika xwris logo kai aformi einai simerifora kafrou opadou.Alla dld kai an den petousan tha simaine oti ola pane kala se afto to GAMIMENO prwtathlima pou toso stenaxwrieste pou den tha kerdisete gia alli mia fora fetos?

Κατ αρχήν για να μη παρεξηγούμαστε εγώ δεν είπα ότι όλοι οι παοκτζήδες φθονούν κλπ. Είναι προφανές ότι αναφερόμουν σε ορισμένους οι οποίοι έκαναν αυτά τα πράγματα. Από κει κι έπειτα υπάρχουν και κανονικοί υγιείς χωρίς κόμπλεξ οπαδοί φυσικά, μερικοί γράφουν και στο φόρουμ.
Μη βάζετε γράμματα στα ποστ μου για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Συγκεκριμένα για σένα τώρα hvilelos
Κατ αρχήν ο πουτανιάρικος και εκβιαστικός τρόπος που αναφέρεις ότι παίρνουμε τους παίκτες σας είναι ο ένας και μοναδικός που ισχύει παντού: ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ. Συγνώμη αν θέλετε να γυρίσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά του χρόνια, να πηγαίνουμε και τζάμπα γήπεδο άμα είναι, κι εμείς το ίδιο θέλουμε αλλά ο υπόλοιπος κόσμος λειτουργεί αλλιώς, το αποδεχόμαστε και ασχολούμαστε αλλιώς τα παρατάμε και δεν ασχολούμαστε, έτσι απλά.

Το τι ζηλεύουν οι παοκτζήδες σαν λαός (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ Η Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ) εκτός από αυτό που παραδέχτηκες είναι τα εξής:

1. Τίτλους όσους έχω εγώ δεν πρόκειται να αποκτήσεις ποτέ σου, ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ ούτε πουθενά και το ξέρεις. Αν δεν θέλετε τίτλους εντάξει, το μάθαμε κι αυτό.

2. Ευρωπαϊκή διάκριση άσε καλύτερα, ούτε για πλάκα δεν θα μας δείτε ποτέ με τα κιάλια σας (συγνώμη, αν κάνω λάθος και δεν θέλετε να διακριθείτε στην Ευρώπη διόρθωσέ με)

3. Νέο γήπεδο θα φτιάξουμε (ξέρω ότι γουστάρετε εκεί που είστε, κι εμείς γουστάρουμε την Λεωφόρο μας όμως, αλλά θα πάμε σε νέο γήπεδο σύντομα)

4. Για πλήθος κόσμου καλύτερα να μη μιλήσουμε, θα μου πεις ότι όλος ο κόσμος είναι πάοκ βέβαια αλλά μιλάμε σοβαρά τώρα. Εμείς είμαστε εκατομμύρια αλλά οι φίλοι της Μπαρτσελόνα είναι δεκάδες εκατομμύρια, αυτό είναι γεγονός

5. Τα ταξίδια που έχουμε κάνει εμείς ούτε στο πιο τρελό σας όνειρο δεν θα τα δείτε. Βγάζετε πανό για ΑΛΑΣΚΑ – έχουμε φτάσει εμείς μέχρι την Αλάσκα στ αλήθεια ρε μαλάκες. Πάρε ψάξε παντού, όπου και να δεις στο χάρτη έχουμε πάει, τράβα με τη γκόμενά σου (γτ με την ομάδα σου δεν θα πάνε ούτε τα εγγόνια σου) κανα ταξίδι οπουδήποτε και θα βρεις αυτοκόλλητα Θ13. Τι άλλο θες να σου πω?

Τα όσα πιστεύω για τους Συνδέσμους της Θ13 όσον αφορά την ιδεολογία και την προσφορά τους στο οπαδικό κίνημα σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους εν ελλάδιστάν οπαδούς (μαζί) δεν τα αναφέρω γτ θα διαφωνήσουμε και καλύτερα να μη το κάνω. Όποιος θέλει (και μπορεί) ανοίγει τα μάτια του και βλέπει, από κει κι έπειτα θα μου πεις ότι λέω μαλακίες οπότε οκ, είμαστε απλά ΧΟΝΤΡΟΙ όπως λέει και ο πάνκης της συμφοράς.

Τα όσα έγραψα περί φθόνου είναι αλήθεια, ισχύει γενικά στο κόσμο μη τη ψάχνεις. Δεν το λέω για να σε πικάρω, είτε το παραδέχεσαι και προχωράς είτε μου απαντάς ότι πετάγαμε μπουκάλια για το πούστη γούμενο και είμαστε κάφροι και γουστάρουμε και λλα λλα λλα. Η αλήθεια είναι αυτή που σου είπα πάντως
.
Για τον Νίνη επειδή ο πιτσιρίκος είναι μεγάλος παιχταράς, θα το δεις κι εσύ ότι κι από μας θα φύγει. Είτε θα πάει στο εξωτερικό, είτε ακόμη και στο γάβρο αν θες, (εντάξει μη το βρίζω από τώρα το παιδί χωρίς λόγο – αλλά στο λέω για να δεις ότι σου μιλάω σοβαρά) πάντως σε εμάς όπως ο Βαζέχα δεν θα μείνει. Από κει κι έπειτα ξέρω, κατ εσέ θα περιμένω κι εγώ την Μπάρτσα λοιπόν να μου έρθει εδώ να πετάξω ένα μπουκάλι στον Μέσι που εκεί θα μείνει.

Για το γάβρο και τον Πας Γιάννενα νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι οι γάβροι ζήλεψαν, δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις. Τα Γιάννενα έδειξαν αυτό που το μπουρδέλο τους δεν είχε ποτέ, τσαμπουκά σε μια ξένη έδρα και πάνω απ όλα ΟΜΑΔΑ. Να γαμάει χωρίς να χρειάζεται τον πούστη με το μούσι να πέφτει κάτω αφού πρώτα παριστάνει το καραγκιόζη.
Ο γάβρος δεν είχε ούτε και ποτέ θα φτιάξει ομάδα γι αυτό και δεν θα αποκτήσει ποτέ του ΤΙΠΟΤΑ. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί δεν ξέρουν τι φταίει, εμείς ξέρουμε, είναι μπροστά στα μάτια τους και δεν το βλέπουν. Τέσπα σταματώ εδώ γτ αλλάζουμε θέμα και θα μου έρθει και ο υπνόσιας και δεν έχω όρεξη, χάσαμε και χθες και δεν θέλω να αρχίσω από τώρα να γελάω πάλι.

Regular, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Φέτος δεν ήρθα Νίκαια και δεν ξέρω αν ήρθαμε. Πέρσι είχα έρθει και πρόπερσι κάθε χρόνο ερχόμαστε πότε ήταν που κοιμόσασταν σε όλο τον αγώνα, μέχρι που ήρθαν οι γάβροι από δίπλα και ξυπνήσατε για να ακούσετε το ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΕΔΩ.
Το είπαμε για τους γάβρους βέβαια, δεν πιστεύω να νομίζεις ότι θα ασχοληθούμε και με σας ε?

Comprehension_Hypnosia
04-02-2007, 16:21
[quote="pitchfork"][quote="hvilelos?"]Ο γάβρος δεν είχε ούτε και ποτέ θα φτιάξει ομάδα γι αυτό και δεν θα αποκτήσει ποτέ του ΤΙΠΟΤΑ. Το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρουν τι φταίει, εμείς ξέρουμε, είναι μπροστά στα μάτια τους και δεν το βλέπουν. Τέσπα σταματώ εδώ γτ θα μου έρθει και ο υπνόσιας και δεν έχω όρεξη, χάσαμε και χθες και δεν θέλω να αρχίσω από τώρα να γελάω πάλι.
[quote]

Ma fysika o gavros den eixe pote tou tipota...to 35o prwta8lhma erxetai.....

Geia sou re Pitchfork....pou otan milas gia Panathinaiko oi 4 stis 5 lekseis soy einai Olympiakos....
Gia pes edw kai sta Paokia tou forum giati den 8ymamai exeis parei kanena evrwpaiko kypello kai emeis oi Ellines to exoume ksexasei?Akoma kai gia to xounto-Wembley exei epifylax8ei to ellhniko kratos na to anagnwrisei 36 xronia meta...ksereis tote pou etrwgan oi Servoi ta goalakia kai gelousan giati ta eixan arpaksei apo th xounta...
Dhl edaksei kai h Souhdikh Malmoe eftase se teliko....alla den milaei oute gia evrwpaikes diakriseis oute gia malakies...
An kai edaksei esas prepei na sas aponemoun kypello mono kai mono pou nikate tis diafores Mladets kai tis Zaporizies...
Kai epeidh o kyrios Pitchfork ksexnaei me pio syn8hma ksekinaei h deyterotrith omada tou ka8e xrono as tou to 8ymisoume "prwta8lhma h spitia sas"...etsi den ksekinate ka8e xrono Pitchfork?

ADE GEIA!

Magellan
04-02-2007, 16:25
palies kales epoxes....
sigkinish :)

regularpaul
04-02-2007, 16:39
Πιτσ, με μικρα γραμματα εξηγησα οτι εκανα πλακα, τι να μιλησω κι εγω απο Β' Εθνικης? Του παραχρονου παλι.

Αλλα σορρυ φιλε, τα τελευταια χρονια δεν εχετε ερθει στην Νεαπολη οργανωμενα, αν εννοεις τους 50-100 οικογενειαρχες που ερχονται και φευγουν ανενοχλητοι και θεωρεις αυτους ως κοσμο του ΠΑΟ, πασο απο μενα. Τοσους εφερε κι η Νικη Βολου ή η Καλαμαριά, ξέρω γω. Λίγα χλμ είναι η Νίκαια από το κέντρο, δεν ειναι σε αλλο νομο.

jack the ripper
04-02-2007, 16:57
ρε σεις κατι δεν παει καλα εδω περα..που ηταν κρυμμενα αυτα τα διαμαντια τοσο καιρο?

pitchfork
04-02-2007, 17:08
regularpaul ρε συ εντάξει, στο πέταλο το δεξιά όπως κοιτάμε από τους επίσημους καθόμαστε, με μηχανάκια έρχονται, αγοράζουν τα 20-40 ευρώ ξερω γω εισιτήρια που πουλάτε κλπ. Άλλο αυτοί που κάθονται στη κεντρική θύρα. Εισιτήρια η παέ για τους οργανωμένους δεν παίρνει, αυτό εντάξει. Τέσπα.

Όσο για το β εθνική που είσαι δεν παίζει ρόλο ρε φίλε, βλέπεις κι εδώ μέσα και ποιοι άλλοι μιλάνε, τουλάχιστον εσύ έμεινεις α εθνική με την αξία σου όσο έμεινες.
υπνόσια, είσαι πολύ λίγος εσύ να μιλήσεις για την σουηδική μαλμόε, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αυτά λέει η ιστορία. Φτάσε τους εσύ ο πουθενάς πρώτα και μετά να τους κοροιδεύεις. :)

PS

Geia sou re Pitchfork....pou otan milas gia Panathinaiko oi 4 stis 5 lekseis soy einai Olympiakos.... έχω 5500 ποστς, όσο και να ψάξεις την συγκεκριμένη λέξη δεν θα την βρεις ούτε μια φορά γραμμένη από εμένα. Ρώτα και τους υπόλοιπους αν δεν πιστεύεις.

jack the ripper
04-02-2007, 17:19
exeis parei kanena evrwpaiko kypello kai emeis oi Ellines to exoume ksexasei?

:wstupid:
Ωωωω μαααλλλλαααααααακκααααααααα..Μιλαμε για μεγαλη καθυστερηση...Για να εχει μια ομαδα αξιοπρεπη ευρωπαικη ιστορια θα πρεπει να εχει παρει κυπελλο δηλαδη????
Π.χ το ματς του Παναθηναικου με την Μπαρτσελονα (ρεβανς για το 1-0 στη λεωφορο )το ειχες δει??
(μπορουμε να αναφερουμε και αλλα παραδειγματα...)

An kai edaksei esas prepei na sas aponemoun kypello mono kai mono pou nikate tis diafores Mladets kai tis Zaporizies...

Σε αφηνω να ποσταρεις τα αποτελεσματα των ευρωπαικων αγωνων του ολυμπιακου...Και θα παρεις απαντηση μονος σου για το ποιος θα πρεπει να παρει κυπελλο και για ποιο λογο......

αυτα που γραφεις για μπασκετ και βολει τα θεωρω πολυ αστεια και δεν τα σχολιαζω παλι.....

solution_AK-47
04-02-2007, 17:31
Mathe loipon oti ta paokia den ftonoun apolitws tipota apo esena ektos apo afto,to oti otan tha vgaloun ton diko tous Nini(pou den tha ton vgaloun pote giati den exoun akadeimies san ti gamimeni tin paiania,stin pragmatikotita xwstane akoma ston makedoniko gia to daneiko voithitiko gipedo)esi i o allos tha erhoun kai tha ton paroun me ton pio poutaniariko kai ekviastiko tropo.

Mia xara akdhmies exeis, des th 8esh ths omadas newn. Pits exeis ta fragka na pareis tous paiktes mou k mprabo k magkia sou ama eleges "plhrwnw k pairnw". To 8ema (k einai oxi mono 8ema anuparksias ths dioikhshs mou) einai oti me poustiko tropo phrate persi to 8eodwridh (uparxei akoma autos?) k mas elege peri sumfwnias me omada ths budesliga me sumfwnia paramu8i phrate fetos ton konto k kapoioi "alloi" fouskwsan ta muala tou oikodomou peri sumbolaiou 700.000 euro...

Kapou edw na pw oti 8ewrw MEGALH KAFRILA auto pou egine me to Ninh (eidika me to Ninh giati einai k ena dekaeksaxrono paidi). Twra eida th fash k ennoeitai pws de sumfwnw me tetoies energeies.

pitchfork
04-02-2007, 17:59
solution σου είπα ότι μακάρι να γυρνούσασμε στα χρόνια του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο λειτουργεί με άλλους κανόνες και δυστυχώς συμμετέχουμε σε αυτό.
Για να καταλάβεις δεν κατακρίνω ούτε τον οσφπ που πήρε τους δύο πουτάνας γιους, ήταν πολύ καλύτεροι από τα παλτά που ήδη είχε, ενισχύθηκε και μπράβο του. Σόρρυ αλλά έτσι το βλέπω.
Μακάρι κι εμείς πάντως να μην αγοράζαμε παίκτες από τον πάοκ και τον κάθε πάοκ αλλά από τη Γιούβε και την Ρεάλ, τι να πω, αυτούς μπορούμε αυτούς αγοράζουμε.

Τέλος για τον κοντό, αυτοί οι παοκτζήδες στους οποίους αναφέρομαι στα προηγούμενα ποστς δεν θεωρούν ότι κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά, θεωρούν ότι του γαμιέται η μάνα.

solution_AK-47
04-02-2007, 18:19
Tou kontou ta muala kaneis den ta fouskwse, sto xristodoulopoula anaferomane. O kontos phre mia apoluta logikh epaggelmatika apofash, kaneis de antilegei. An k pisteuw adikhse ton eauto tou, nomizw oti kalutera na ebgaine sto ekswteriko, edw "diaprepei" o Gkekas .K de milaw kompleksika k opadika, amfiballei kaneis oti se OPOIA ellhnikh omada k na paizei kapoios einai mizeria? K mono pou agnwnizetai sthn ellada...

Telos pantwn paei allou h balitsa k de blepw na bgainei pou8ena.

pitchfork
04-02-2007, 18:48
a ok, den katalava sorry

Comprehension_Hypnosia
04-02-2007, 20:36
[quote="Comprehension_Hypnosia":3e53absn]
exeis parei kanena evrwpaiko kypello kai emeis oi Ellines to exoume ksexasei?

:wstupid:
Ωωωω μαααλλλλαααααααακκααααααααα..Μιλαμε για μεγαλη καθυστερηση...Για να εχει μια ομαδα αξιοπρεπη ευρωπαικη ιστορια θα πρεπει να εχει παρει κυπελλο δηλαδη????
Π.χ το ματς του Παναθηναικου με την Μπαρτσελονα (ρεβανς για το 1-0 στη λεωφορο )το ειχες δει??
(μπορουμε να αναφερουμε και αλλα παραδειγματα...)

Σε αφηνω να ποσταρεις τα αποτελεσματα των ευρωπαικων αγωνων του ολυμπιακου...Και θα παρεις απαντηση μονος σου για το ποιος θα πρεπει να παρει κυπελλο και για ποιο λογο......

αυτα που γραφεις για μπασκετ και βολει τα θεωρω πολυ αστεια και δεν τα σχολιαζω παλι.....[/quote:3e53absn]

Geia sou re Jack the Stripper...Pou mas ta exete prhksei ola ta xronia me tis "aksioprepeis" eyrwpaikes poreies sas ,,,ma epitelous vre paidia ena tropaio 8eloume na doume...an mas ta prhzane etsi oses eyrwpaikes omades exoune ftasei ws tous 8 i tous 4 twra 8a eixame grapsei ekyklopaideia oloklhrh...KANA TROPAIO RE...

E NAI RE VLAKA KAI TO EXW KSANAGRAPSEI...OTAN GIA NA NIKHSEIS AGGLIKH OMADA KAI ISPANIKH FTANEIS STO 2001 TH STIGMH POU EGW KAI H AEK EXOUME NHIKHSEI TETOIES OMADES APO TO 72 KAI TO 77 ANTISTOIXA O PAOK TO 84 KODEPSE NA APOKLEISEI THN BAYERN ERIKSE 4 GOAL SE LYON KAI POSA ALLA ESY DEN EXEIS KANEI EKTOS APO ENA 3-1 ME TH JUVENTUS TPT KAI MIA NIKH ME TH BARCELONA ME PETSINO PENALTI TIPOTA ENTYPWSIAKO E NAI 8A SOU THN PW...

Mou milane gia thn omada tou 85 h opoia me to pou klhrw8hke stous 4 me mia sovarh omada (Liverpol) to konter egrapse 4....

Oi megales poreies den ginodai oute me Zenes Es Louksemvourgou oute me Zaporizies pou klhrwnesai ka8e xrono...

Ayta pou grafw gia basket kai volei...SOY XARISAN OLOKLHRO KYPELLO TO 96 ME THN "TAPA TOU VRANKOVITS" KAI ANAKHRYKSE H FIBA H8IKH NIKHTRIA TH BARCELONA?

sOU DWSANE PRWTA8LHMATA TOU 99 KAI 2001 TOTE POU TA DIPONTA TOU ALVERTH TA METROUSAN GIA TRIPONTO KAI TOU RANTZA APO TO KEDRO TO METRHSANE?

sE KERDISA 2 FORES TO 2000 TOTE POU 8EWRHTIKA EIXES MEGALH OMADA?Gia psaxou....

Stp volei....exw paei se 3 telikous prwta8lhtriwn kai alles 4 fores sto final 4?Esy pou phges?Perases mia fora stous 16 kai panhgyrizeis?

Exw parei 2 kypellouxwn sto volei?Esy perysi phges na to pareis kai efages poutsa.....ADE GEIA.....

EXW PAREI 9 SYNEXOMENA PRWTA8LHMATA(86-94)? ade vlaka ma8e kai meta na ekfereis apopsh...alla vazelos den eisai?ANAKRIVHS VLAKAS DLD MIA ZWH...

Katakahmenoi vazeloi...makari na borousate na kanbete estw mia fora ayta pou sas exei kanei o Olympiakos o epivhtoras sas se ola ta sport....eytyxws pou den exoume kai omada sto handball na ton trwgate kai ekei....

PITCHFORK TO EISHTHRIO SOU THELW GIA TO OAKA....

Bullet
04-02-2007, 21:01
μια χαρα σας τα ειπε ο πιτς :)

ρε ρεγκιουλαρ,νταξ πεφτει η ομαδα β,δε χρειαζεται να μας τη λες ομως και να πληρωνουμε μεις την νυφη(hot wife rio,wifey κτλ) :P

α και εχω κοψει τας μπυρας :P

btw κομπρεσα,η ταπα του βρανκοβιτς ηρθε σε νεκρο χρονο,ειχαν κολλησει τα ρολογια και δεν ειχε(αν) δωθει φαουλ(ς) στη προηγουμενη(ες) φαση(εις),αν χαναμε εμεις θα ειμασταν περισσοτερο αδικιμενοι,οτι θες θυμασαι

α και το 85 πηγαμε στους 4 ξαναμανα,εσυ ποτε πηγες?χοχοχο

pitchfork
04-02-2007, 22:11
ον τόπικ - ελληνικό πρωτάθλημα.

Γελάει όλη η ελλάδα με τα χάλια του καπή με το όνομα οσφπ και το μισθωμένο υπάλληλο μπριάκο.
Όταν τα λέγαμε εμείς είμασταν γραφικοί, λουστείτε τα τώρα
Κάτι ξέρουνε όλοι οι έλληνες που τόσα χρόνια το φωνάζουν: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ

Το τρίδυμο της συμφοράς, θαυμάστε τους:
Διαιτητής: Α.Μπριάκος
Βοηθοί: Γούκος, Ιωσήφογλου

Magellan
04-02-2007, 22:15
nai to malaka to briako
anti na exei apobli8ei o kapantahs miname emeis me 10...

ftou sou alhth briako!!!

up_the_hammers_Festival
O briakos epaize fanera aek.Pisteyw oti htan stimenos alla den ta katafere.Oi xristes tou forum pou den einai olympiakoi parakalountai na ftiaxun kainourgio topic gia thn deyterh thesh kai katw.
ANTE GEIA!!!

wanker
gia akomh mia fora kratame thn ousia k thn 3ekwlwmara tou termatofylaka tespa 3 sta 3 k 1-0 me koulouxerh (!!!!)

cyaaaaaaaaaa

MastodontoideaPliokenous
04-02-2007, 22:24
O briakos epaize fanera aek.Pisteyw oti htan stimenos alla den ta katafere.

σταματα να βλεπεις μπαλα ή κοψε αυτο που πινεις

up_the_hammers_Festival
04-02-2007, 22:34
pitchfork nai sas zileuw para poli..eidika esas
1)gia to oti 28 xronia i oikogeneia sas exei ksekwliasei kai opadika eiste se epipeda nipiagwgeiou
2)gia to gegonos oti ta teleytaia 10 xronia exeis 2 titlous(osous kai egw)
3)gia ta klarina pou arxises na kaneis KAI ESY stin evrwpi
4)gia tis ekdromes pou kaneis pantou kai den fovasai pouthena :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
5)gia ta 80 e eisitiria(ta ftinotera) pou exeis
6)gia to gegonos oti oli i ellada me leei emena voulgaro,kafro,tourko,gifto enw esena apla LAGO
7)gia to oti sto simantikotero match twn teleytaiwn etwn parakalouses EMENA kai telika sto edwsa gia na min to parei o gayvros
8)gia tin psixwmeni sou emfanisi sto 3-0 tis rizoupolis
9)gia ta kotle pantelonia,ta timberland,ta polo mplouzakia,to malli xwristra plai kai gialakia pou xaraktirizei tous misous sas opadous(oi alloi misoi einai apla XONTROI)
10)gia tin palefip
11)gia to gegonos oti imoun i kaliteri omada olwn twn epoxwn tin dekaetia tou 70(mazi me tin aek tou 92-95) kai oti ekleves poustika ta prwtathlimata bldepe litsas
12)gia to gegonos oti exeis erthei toumba ekdromi 3 FORES APO TO 1980(enw egw skaw toulaxiston xrono para xrono)
13)gia ton kathe ksilokopo pou sou fernei enas proedros me LEFTA OXI MALAKIES,enw egw pote den eixa proedro me lefta
14)o gewrgiou ekane mia dilwsi kapote:an o PAOK itan omada twn athinwn,mono enan antipalo tha eixe.ta gavro
filakia-ygeia-eytuxia
perastika sas me coca cola-paei me ola

Isws to kalitero post sto athletic!!!Molis twra to eida!!!

Bullet
04-02-2007, 22:46
αχαχα επειδης σε βολευει :P

γενικα παντως αναγεννηθηκε το αθλετιξ :touched:

επισης ,αβαταρ wanker :lol:

on topic το σημερινο θα ηταν οτι πρεπει αν ειχαμε κερδισει χτες,αν :P

Moonspellheim
04-02-2007, 22:56
dikaio to apotelesma,min malakizeste.den eixe skopo na eunohsei kanenan o mpriakos.

hvilelos?
04-02-2007, 23:16
E,to penalty tou cesar itan liiiigo must

Bullet
04-02-2007, 23:23
είδα τις φάσεις του derby μόλις

και τα 2 πέναλτι ήταν κραυγαλέα(ανατροπη σεζαρ και μπλοκ σε στυλ βολευ απο ριβαλντο νομιζω),το τριτο δε το προσεξα καλα(καπανταης)

και οφσαιντ ο τοροσιδης στο 2-3

pitchfork
05-02-2007, 00:25
Όποιος ισχυριστεί κάτι διαφορτικό είναι ή άμπαλος ή τυφλός ή τα έχει πιάσει.
Στάνταρ.

Moonspellheim
05-02-2007, 01:04
Όποιος ισχυριστεί κάτι διαφορτικό είναι ή άμπαλος ή τυφλός ή τα έχει πιάσει.
Στάνταρ.
to idio isxyei kai gia opoion vazelo/aektzi isxuristei oti exase to fetino prwtathlima logw diaithsias

hvilelos?
05-02-2007, 01:59
Mono pou to les me toses agwnistikes na ipoleipontai,vrwmaei

Moonspellheim
05-02-2007, 02:24
Mono pou to les me toses agwnistikes na ipoleipontai,vrwmaei
den mporw na apokalypsw perissotera...einai dyskolh h thesi mou,katalavaineis.

Stormrider
05-02-2007, 05:24
ε, πσιτ.. παιδια...

.

:twisted:

: )
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
..

...

http://www.sportime.gr/UserFiles/Image/podosfairo/a_ethniki/aek/Aek-Osfp/aek_osfp25.jpg

Comprehension_Hypnosia
05-02-2007, 08:41
Ei Pitch-vlaka koblexike deyterotrite vazelako

:spoiler:

ADE GEIA!!!!!!!!!!

dyingfreedom
05-02-2007, 09:02
Φέτος ο χειρότερος Ολυμπιακός της δεκαετίας, σας έχει 8-9 βαθμούς πίσω από τον Φλεβάρη. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβετε πόσο πολύ πίσω είστε και να σταματήσετε να ασχολείστε με το πρωτάθλημα.

Επίσης ο Τοροσίδης θα αφήσει εποχή. Μεγάλη παιχτούρα.

Bullet
05-02-2007, 10:28
και βεβαια είναι και μέσα σε όλα τα σκατά που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο,βλέπω να ξεπετάγονται τα τελευταία δυο χρονια τρελα ταλέντα

αν εκμεταλλευτούν οι αρμόδιοι την ευκαιρία αυτή σωστά ,θα φτιαχτεί μεγάλη εθνική στο μέλλον

novembrine
05-02-2007, 12:42
:rofl:
Perifaneia gia to dekato e???
O Mpriakos epaize fanera AEK e?
+8 me pousties sto karaiskakh kai kai sto oaka? 4 pontakia phres etsi kai 4 ekopse apo thn AEK. Oi paixtes tou olympiakou exoun dikaiwma na markaroun opws theloun tous paixtes ths AEK sth megalh perioxh, alla ama paixths ths AEK akoumphsei paixth tou olympiakou exoume foul kai ton antipalo paixth 3 lepta katw :D
To poustaki o Kastigio pote tha timwrithei gia agkwnies kai vrwmiko paixnidi?
To goal tou Delibasic sto Karaiskaki htan offside, opws kai alla 2 kathara tet a tet enw gia ton olympiako o epopths vazei to shmaiaki tou sto kolo.

Ntroph re paidia :lol:

psychotron
05-02-2007, 13:04
Παίζεις με το χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών.
Παίζεις με μία ομάδα που έχει αποκλειστεί από το κύπελο, έχοντας παίξει 120 λεπτά 4 μέρες πρίν και με την ψυχολογία της όχι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Παίζεις με μία ομάδα που οι μισοί παίχτες της είναι με μέσο όρο ηλικίας τα 30+++.
Παίζεις με παίχτη παραπάνω 30 λεπτά.

Κι αντί να την κοπανήσεις στο κεφάλι και να βουλώσεις στόματα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τσιμπήσεις το Χ και να μιλάς πάλι για πουτάνας γιους ξεπουλημένους παλιόπουστες.

Γι αυτό θα είσαι πάντα το "Αεκάκι."

dyingfreedom
05-02-2007, 13:13
Και εκτός αυτού έχεις καταφέρει να μείνεις στο παιχνίδι με 2 αυτογκόλ, κάτι που είναι από σπάνιο μέχρι παραμυθένιο και δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς ούτε καν στην έδρα σου το ψυχολογικό αβαντάζ.

Επίσης, ο Καμπάνταης πολύ νταής δεν έγινε ξαφνικά;
Ρε τον Καμπάνταη.

Moonspellheim
05-02-2007, 13:24
o kastigio se peirakse e?e vevaia ama exeis stin omada sou to aggeloudi pou akouei sto onoma Cirillo logiko einai na se enoxlei o kastigio

freak brother
05-02-2007, 13:40
Παίζεις με μία ομάδα που έχει αποκλειστεί από το κύπελο, έχοντας παίξει 120 λεπτά 4 μέρες πρίν και με την ψυχολογία της όχι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Παίζεις με μία ομάδα που οι μισοί παίχτες της είναι με μέσο όρο ηλικίας τα 30+++.
Παιζεις με τον Μπριακο να μη σου δινει τουλαχιστον ενα πεντακαθαρο πεναλτι

Κι αντί να την κοπανήσεις στο κεφάλι και να βουλώσεις στόματα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τσιμπήσεις το Χ και να μιλάς πάλι για πουτάνας γιους ξεπουλημένους παλιόπουστες.

psychotron
05-02-2007, 13:43
Right!

Αυτό φταίει!

Μπράβο Φρήκ!!111~~1!~~~11``1!!~```~!!!!

fandango
05-02-2007, 14:07
Ο Νικοπολίδης πόσο experience θέλει ακόμα για να κάνει level up?

jack the ripper
05-02-2007, 14:12
Oi megales poreies den ginodai oute me Zenes Es Louksemvourgou oute me Zaporizies pou klhrwnesai ka8e xrono...

Οταν εσεις ειχατε κληρωθει με αντιστοιχα μεγαλες ομαδες τι κανατε??
:rofl: :rofl:

btw κομπρεσα,η ταπα του βρανκοβιτς ηρθε σε νεκρο χρονο,ειχαν κολλησει τα ρολογια και δεν ειχε(αν) δωθει φαουλ(ς) στη προηγουμενη(ες) φαση(εις),αν χαναμε εμεις θα ειμασταν περισσοτερο αδικιμενοι,οτι θες θυμασαι

αυτο
----------------------------------------------------------------
On topic:
Σχετικα με εχθες τον αγωνα δεν τον ειδα γιατι ημουν στο gagarin οποτε δεν μπορω να πω τιποτα...
εχει κανεις λινκ για το goal που εβαλε ο νικοπολιδης?

Μετα και την αγωνιστικη αυτη το μονο που μενει σε εμας ειναι να παλεψουμε με την ΑΕΚ για τη δευτερη θεση....Και αυτο ειναι δυσκολο ετσι οπως ειναι τα πραγματα....
Παντως την επομενη αγωνιστικη η ΑΕΚ θα δυσκολευτει πολυ με τον Εργοτελη.........

freak brother
05-02-2007, 14:22
Right!

Αυτό φταίει!

Μπράβο Φρήκ!!111~~1!~~~11``1!!~```~!!!!

δεν φταιει μονο αυτο ε

novembrine
05-02-2007, 15:04

Pws na antimetwpisoume emeis thn omada me to megalutero budget!??!!?? Pws na antimetwpisei o Lew o kone & o pliatsikas tous diagalaxiakous paixtes tou Olympiakou? Alla milhse h empeiria tou Ribo tou Tzole tou Mpriakou kai tou... pantou. Ou re :lol:
Mhpws paixtike k katholou mpala?? Afou me thn paramikrh epafh oi aderfes sfadazane sto xorto. Paixthke sta isia to derby? Oi amuntikoi tou olympiakou exoun dikaiwma na markaroun opws theloun, me xeria & me podia. Kai o kastigio sunexizei ta aderfistika xtuphmata se antipalous. Vevaia an kapoios to kanei auto se paixth tou olympiakou pernei poulo (Vuntra-okkas sto 0-2)

Eidikh anafora ston Theodoridh pou ekfrazei me ton kalutero tropo to IQ tou sklhropurinikou opadou tou thrilikou swmateiou. :rofl: Kouvalhse petra apo to spiti kai milouse gia FILOKSENIA. hehehe.

Emeis eimaste AEKaki kai grafikoi. Eseis eiste OLYMPIAKARA.

Aporw akoma pws to xasame to derby mesa apo ta xeria mas. Thn idia aporia eixa kai ston prwto guro sto karaiskaki. Tote pou scorare mexri kai o Delibasic ( :D ) alla profanws den eixe dikaiwma na panugurisei goal mesa ston nao.

Gia ton filo pou leei gia ton Cirillo as psaxei na vrei mia fash pou exei xtuphsei antipalo. To mono skhniko pou thimamai einai h klwtsia sto Miecel panw sth fash pou htan profanws kokkinh karta. Kai apo tote oloi exoun na lene gia ton kako Cirillo. Tis alhteies tou kastigio den tis kanei kaneis sthn ellada. Prwta xtupaei poustika tous antipalous kai meta peftei kai sfadazei sto xorto san mikro paidi pou exei kanei malakia kai prospathei na glitwsei.

Super diaithsia loipon.

Ola oraia

SuperLeague re mounia!!!!!

:twisted:

freak brother
05-02-2007, 15:16
ο Θεοδωριδης πρεπει να ψοφησει και να του δειχνουν βιντεακια τον Σωκρατες να του γαμαει την γυναικα :twisted:

up_the_hammers_Festival
05-02-2007, 15:16
poli ponos.Ti wraia mera simera!!!!

novembrine
05-02-2007, 15:23
h alitheia einai oti esena se tsouzei.
Egw eimai pikramenos kai grafikos. Logiko einai na fwnazw. Esy ti eisai re yperprwtathlith? 7gkole ampaliarh. Oust

Eulogy
05-02-2007, 15:26
itan apo ta pio bareta kai adiafora ntermpi gia mena kai ontws den eixe kati kainourgio, penalnty pou den dothikan ligh mpala ligo ksylo oti serbirete kathe fora alla egw allou stekomai .kai arxizw, apo agwnistikis apopsis den ypirxe apolytos kanena endiaferon giati eite kerdizame eite xaname to prwtathlima itan tou pousth kai poios amfeballe allwste . opote to skor pernaei se defteri moira. o monos logos loipon pou menei einai to gohtro kai na kerdiseis giayto. alla to gohtro me antipalo ton osfp den einai thema nikis ... o monadikos tropos itan afou mpikan mesa sto gipedo ola ta mounopana kai arxisan zestama na mpainame mesa 20.000 kosmos kai na arxizame to ksylo kai oxi zestama na min ekane i omada tou alla na merikoi na min ksenaperpatagan sti zwi tous. etsi tha itan i niki , niki goitrou . aytos itan monos logos kai gia ton opoio piga mes sto psolokryo gipedo afou den egine tpt eimoun adiaforos

VirusXI
05-02-2007, 15:28
κάποιος να σπάσει τα πόδια του κατσίγιο να τελειώνουμε.

Υπάρχουν καταγγελίες (σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay) από μάρτυρες πως ο Τάκης Λεμονής στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από μια διαμαρτυρία του Παναγιώτη Κονέ για φάουλ σε μαρκάρισμα του Ριβάλντο πάνω του σηκώθηκε από τον πάγκο του και φώναξε προς τον 19χρονο άσο: «Τι μιλάς εσύ, ρε παλιοαλβανάκι;».

Επίσης ο Άκης Ζήκος είχε έντονο διάλογο με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε στον διαιτητή, Θανάση Μπριάκο, και του είπε: «Φτάνει πια με τη διαιτησία. Έως πότε η ΑΕΚ θα παίζει με παίκτη παραπάνω;». Ο 32χρονος μέσος αντέδρασε λέγοντάς του: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Μη μιλάς. Ποιος είσαι εσύ και μιλάς; Δεν ντρέπεσαι;». Ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε: «Όποιος είμαι θέλω. Οσο θέλω θα μιλάω και εδώ μέσα θα μιλάω» και ο Ζήκος ανταπάντησε: «Οχι, ρε, δεν θα μιλάς» και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση του Μιχάλη Κωνσταντίνου, που συγκράτησε τον Άκη Ζήκο.

κιαυτουνού να του σπαγε τα μούτρα ο Ζήκος.

MastodontoideaPliokenous
05-02-2007, 15:33
μιλησε ο ελληναρας κατσαπλιας ρε παιδια
Απο τους πολλους σιχαμενους του ελληνικου ποδοσφαιρου ο θεοδωριδης

up_the_hammers_Festival
05-02-2007, 15:35
emena me etsouze otan petagate ta dakrigona kai svinate ta fwta kai epanalamvanan ta paixnidia.
O briakos evnoise thn aek. me 11 paixtes tha trogate 5. Makari na evnoouse ton olympiako.

novembrine
05-02-2007, 15:38
emena me etsouze otan petagate ta dakrigona kai svinate ta fwta kai epanalamvanan ta paixnidia.
O briakos evnoise thn aek. me 11 paixtes tha trogate 5. Makari na evnoouse ton olympiako.

http://www.maximumeyewear.com/productfolder/colored-lens-sunglasses/red-lens-sunglasses/sweethearts/sweethearts2.jpg

kokkina gyalia kai me kardoules giati eisai h tuflos h pousths.

freak brother
05-02-2007, 15:38
καλα εσυ ειχες παρει l.s.d ρε δεν εχει βαρυτητα η αποψη σου.

psychotron
05-02-2007, 15:42
Ας κάνουμε μία επανάληψη:

Παίζετε εναντίον μιας γερασμένης - κουρασμένης ομάδας, με παίχτη παραπάνω για μισή ώρα συν τις καθυστερήσεις και ο αντίπαλος βάζει 2 αυτογκόλ.

Και μιλάτε για το διαιτητή.

Τραγικοί.

VirusXI
05-02-2007, 15:42
H AEK έτσι κιαλλιώς δε τράβαγε με αυτούς που χε διαθέσιμους να παίξουν. Πλιάτσικας βασικός, νταξ.
Επίσης η κόκκινη ήταν λάθος.

Αλλά έπρεπε να τη πάρει ήδη πριν ο καστίγιος + τα πέναλτι (4? 5? πες τουλάχιστον 2) που δεν έδωσε. Συν το οφφσάιντ.

κιε τέσπα, μιλάει κιε ο Θεωδορίδης κιαποπάνω.

Moonspellheim
05-02-2007, 15:50
Den mou apantise kanenas aektzis h vazelos...
Thewreite oti xasate to fetino prwtathlima logw diaithsias??

up_the_hammers_Festival
05-02-2007, 15:51

http://www.maximumeyewear.com/productfolder/colored-lens-sunglasses/red-lens-sunglasses/sweethearts/sweethearts2.jpg

kokkina gyalia kai me kardoules giati eisai h tuflos h pousths.

Mi xaneis thn psixraimia sou xavale.O briakos sas ekane poli kalo.Vrikate na asxoleiste kati gia na min vgoun pros ta exw ta: "dineis tous filathlous, dwse kai gia paixtes" kai " se vlepei o abramovic kai tremei gia sou ntemh".Epishs o nikolaidhs arxise na proetoimazei to edafos gia apoxorish tou ferer legontas oti me ayta pou ginontai pws na kratiso ton proponith, enw o ferer se kathe sinenteyxi milaei gia to budget ths aek.

freak brother
05-02-2007, 15:55
Ας κάνουμε μία επανάληψη:

Παίζετε εναντίον μιας γερασμένης - κουρασμένης ομάδας, με παίχτη παραπάνω για μισή ώρα συν τις καθυστερήσεις και ο αντίπαλος βάζει 2 αυτογκόλ.

Και μιλάτε για το διαιτητή.

Τραγικοί.

προτεινω τα αυτο-γκολ να τα μετραμε για μισο γκολ το 1.

Jim Dandy Mangrum
05-02-2007, 15:57
ap oti eida pantws, saythn thn agwnistikh oi diaithtes kai oi epoptes eixan mia aptis pio sourealistikes tous emfaniseis, edw kai arketo kairo.

epiko skhniko: sto 1o gkol, mou fainetai, ths kerkyras, ginetai sentra petagetai o amyntikos tou aigalew bazei ayto gkol me to xeri kai oi tou aigalew diamartyrontai gia xeri.....

:touched:

psychotron
05-02-2007, 16:03
Φρηκ καλά κρασά

Comprehension_Hypnosia
05-02-2007, 16:06
[quote="Comprehension_Hypnosia":24h5a88f]

Οταν εσεις ειχατε κληρωθει με αντιστοιχα μεγαλες ομαδες τι κανατε??
:rofl: :rofl:

αυτο
----------------------------------------------------------------
On topic:
Σχετικα με εχθες τον αγωνα δεν τον ειδα γιατι ημουν στο gagarin οποτε δεν μπορω να πω τιποτα...
εχει κανεις λινκ για το goal που εβαλε ο νικοπολιδης?

Μετα και την αγωνιστικη αυτη το μονο που μενει σε εμας ειναι να παλεψουμε με την ΑΕΚ για τη δευτερη θεση....Και αυτο ειναι δυσκολο ετσι οπως ειναι τα πραγματα....
Παντως την επομενη αγωνιστικη η ΑΕΚ θα δυσκολευτει πολυ με τον Εργοτελη.........[/quote:24h5a88f]

Ma vevaia ayto einai vazeliki patenta..epeidi den do8hke faoul sthn prohgoumenh fash tou telikou pou fysika den yphrxe kanena faoul den eprepe na metrhsei to kala8i ths Barcelona....e re ksylo...

Jack the Stripper pare kai des ti kaname emeis me megales omades enw esy akoma kai me Leverkusen 4ares etrwges.Mou aresei pou o Pitch-vlakas koroideve pou exasa apo th Valen8ia enw egw thn exw nikhsei estw kai me 1-0 enw o Pitch-vlakas..fysika oxi afou opote peftei me Ispaniki to ligotero exei 3ara.

On topic fisiologiki i ekseliksi toy prwta8lhmatos kai fetos.Oi deyterotritoi palevoyne metaksy toys gia to CL oi diafdoroi grafikoi vghkane sta kanalia na milhsoune gia 3 isws kai 4 penalti!!!!! oi vouties twn Kampa-ntahdwn eytyxws den elhf8hkan sovara apo ton diaithth gia na mhn exoume alloiwsh apotelesmatos kai kata ta alla o Nteminio kai fetos me ta paixtakia tou tha palsepsei me ton palai pote ralista kai ton diorismeno giatro-proedro aytou pou otan klevei prwta8lhmata to 8ewrei adrikio.

Epipleon gia allh mia fora vlepoume users px Eulogy na ensternizontai ton Pitch-vlaka dld na mpume mesa na tous plakwsoume na plakwsoume ton diaithth opws ekane to ferefwno o Filippidhs to 2002 me ton Efthimiadi.Alla fysika entw einai Ellanta diaforetika o Evrw-Peos tha epefte to 2002 sth B Ethniki kai oxi na milaei kai gia 2i i 3i thesi twra.

Pios einai o Theodoridhs e?Mesa stous 5 kalyterous termatofylakes pou evgale h Ellada...O Zhkos?A nai ksexasa epaikse teliko CL me thn Monako..ton eixane na trivei thn pswlh tou Morientes kai na petaei thn mpala sthn kerkida... fysika otan thn allh xronia fygane oi Morientes kai Ziouli exase apo emas edw mesa...eytyxws pou sth Gallia den yparxei Tzortzevits giati tha thimomastan tis 6ares....

Perastika paidia kai kopse to LSD giati me to pou patate perioxh enantion tou OSFP 8a prepei na pairnete penalti.

Eulogy
05-02-2007, 16:40
Perastika paidia kai kopse to LSD giati me to pou patate perioxh enantion tou OSFP 8a prepei na pairnete penalti.

akouse ligo re, opws einai asteio na milame emeis gia ta prwtatlimata mas ta teleftea xronia kai kala kanete kai mas koroideyete otan symbainei allo toso einai na milaei olympiakos gia diaitisia . ki epeidi den kserw ti sxesi eixes me tin mpala paliotera den nomizw na mpaineis sto nohma .

gasgion
05-02-2007, 16:40
We are the champions......Ventouza se vazeloxanoumia pou amfisvitoun tin aftokratoria tou thrilou :happyjump:

regularpaul
05-02-2007, 16:48
Με αυτογκόλ δεν κέρδισε το ματς του πρώτου γύρου ο θρήνος?

VirusXI
05-02-2007, 16:51
Pios einai o Theodoridhs e?Mesa stous 5 kalyterous termatofylakes pou evgale h Ellada...

χεστήκαμε τώρα.

psychotron
05-02-2007, 17:30
Με αυτογκόλ δεν κέρδισε το ματς του πρώτου γύρου ο θρήνος?
Και;
Είπε κανείς ότι δεν είναι κανονικά γκολ;
Εκείνο που είπα είναι ότι όταν μία ομάδα σου κάνει δώρο δύο γκολ και παίζει -αδίκως- με παίκτη λιγότερο και πάλι δε μπορείς να την πατήσεις στο κεφάλι, είσαι άξιος τη μοίρας σου και ό,τι και να λες τ' ακούω βερεσέ.

Επίσης ξαναδείτε τα στιγμιότυπα και ελάτε πάλι να μου πείτε για τον Τσιρίλο και τον Καμπάνταη.

Έλεος δηλαδή.

pitchfork
05-02-2007, 19:30
itan apo ta pio bareta kai adiafora ntermpi gia mena kai ontws den eixe kati kainourgio, penalnty pou den dothikan ligh mpala ligo ksylo oti serbirete kathe fora alla egw allou stekomai .kai arxizw, apo agwnistikis apopsis den ypirxe apolytos kanena endiaferon giati eite kerdizame eite xaname to prwtathlima itan tou pousth kai poios amfeballe allwste . opote to skor pernaei se defteri moira. o monos logos loipon pou menei einai to gohtro kai na kerdiseis giayto. alla to gohtro me antipalo ton osfp den einai thema nikis ... o monadikos tropos itan afou mpikan mesa sto gipedo ola ta mounopana kai arxisan zestama na mpainame mesa 20.000 kosmos kai na arxizame to ksylo kai oxi zestama na min ekane i omada tou alla na merikoi na min ksenaperpatagan sti zwi tous. etsi tha itan i niki , niki goitrou . aytos itan monos logos kai gia ton opoio piga mes sto psolokryo gipedo afou den egine tpt eimoun adiaforos

Έρχεσαι στα λόγια μου.
Βέβαια όταν εμείς τα λέγαμε ήμασταν γκρινιάρηδες και μίζεροι και έλα μωρέ παίξε μπάλα τώρα, μην ασχολείσαι κλπ.
Ζω για την μέρα που πηγαίνοντας στην δουλειά μου το πρωί θα δω σε όλη την Αθήνα αφίσες με τις φάτσες των διάφορων κατά καιρούς μπριάκων που μισθοδοτούνται από τις συνδρομές των μελών και από κάτω τη λέξη ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
:)

psychotron εσύ είσαι σοβαρός χρήστης δεν είσαι κανας γραφικός τύπου υπνοσια.
Όντως φίλε σας είχαν γαμήσει. Όμως δεν βάζατε γκολ και σας μέτραγαν γκολ, βάζανε αυτοί γκολ και τα ακύρωναν.
Δεν είναι ότι δεν σας νίκησαν είναι ότι δεν ξέρετε να μετράτε.
Σας γαμήσανε απλά δεν το καταλάβατε.
Εγώ ειλικρινά σκεφτόμουν σήμερα ότι εμείς δεν θα καταφέρναμε να σας ρίξουμε τέτοια πούτσα σαν την χθεσινή που φάγατε από την άεκ. Όταν όμως θα καταφέρουμε να σας τη ρίξουμε παρά το στήσιμο των κορακιών θα είμαστε ομάδα ικανή για τους 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης (ξανά),

Θεωρώ άστοχο το ποστ σου λοιπόν, θα προτιμούσα από εσένα μια πιο υγιή άποψη τύπου Μιτσμαν: "Κι εμείς και τα κοράκια μας σας γαμήσαμε και μας άρεσε πολύ χοχοχο"

... Pitch-vlakas .... Ρε σεις έτσι δεν με έλεγε και ο joey allen (rip) αααχαχαχαχαχαχαχαχα

Comprehension_Hypnosia
05-02-2007, 20:46

Έρχεσαι στα λόγια μου.
Βέβαια όταν εμείς τα λέγαμε ήμασταν γκρινιάρηδες και μίζεροι και έλα μωρέ παίξε μπάλα τώρα, μην ασχολείσαι κλπ.
Ζω για την μέρα που πηγαίνοντας στην δουλειά μου το πρωί θα δω σε όλη την Αθήνα αφίσες με τις φάτσες των διάφορων κατά καιρούς μπριάκων που μισθοδοτούνται από τις συνδρομές των μελών και από κάτω τη λέξη ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

psychotron εσύ είσαι σοβαρός χρήστης δεν είσαι κανας γραφικός τύπου υπνοσια.
Όντως φίλε σας είχαν γαμήσει. Όμως δεν βάζατε γκολ και σας μέτραγαν γκολ, βάζανε αυτοί γκολ και τα ακύρωναν.
Δεν είναι ότι δεν σας νίκησαν είναι ότι δεν ξέρετε να μετράτε.
Σας γαμήσανε απλά δεν το καταλάβατε.
Εγώ ειλικρινά σκεφτόμουν σήμερα ότι εμείς δεν θα καταφέρναμε να σας ρίξουμε τέτοια πούτσα σαν την χθεσινή που φάγατε από την άεκ. Όταν όμως θα καταφέρουμε να σας τη ρίξουμε παρά το στήσιμο των κορακιών θα είμαστε ομάδα ικανή για τους 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης (ξανά),

Θεωρώ άστοχο το ποστ σου λοιπόν, θα προτιμούσα από εσένα μια πιο υγιή άποψη τύπου Μιτσμαν: "Κι εμείς και τα κοράκια μας σας γαμήσαμε και μας άρεσε πολύ χοχοχο"

... Pitch-vlakas .... Ρε σεις έτσι δεν με έλεγε και ο joey allen (rip) αααχαχαχαχαχαχαχαχα

Pitch-vlaka aliepsou kai etoimasou gia tin ka8ierwmenh sou htta sto Faliro.Mexri tote tha se exei gamhsei to Aekaki kai oi va8moi ths diaforas 8a einai 12 to ligotero.E na sas tous kanoume 15 na mhn paraponieste.
Grafikos?Gia koita re pios milaei gia grafikothtes...aytos pou den mporei na kerdisei ton Ioniko kai xairetai pou apokleietai o Olympiakos giati kserei oti h 4ara einai vevaih...
ADE GEIA TO PODOSFAIRO PITCH-VLAKA KAI KOITAME KAI TA YPOLOIPA SPORT TWRA.

fandango
05-02-2007, 20:49
Είδε κανείς στην Αθλητική κυριακή που ψιλοπλακωθηκε ο Αμανατίδης (ο γνωστός, με την κολώνα) με έναν παλαίμαχο του παο, Ιάκωβο δε-θυμάμαι-επίθετο? Τρελό γέλιο. :rofl:

Magellan
05-02-2007, 20:51
den einai report
palemaxos tou bazelou einai

fandango
05-02-2007, 20:54
den einai report
palemaxos tou bazelou einai

Ε,ναι, εγω τι έγραψα??

:P

Boom!
05-02-2007, 21:07
up_the_hammers_Festival
Comprehension_Hypnosia
novembrine
Καμπανταης
Μπριακος

Μεγαλες Στιγμες!

solution_AK-47
05-02-2007, 21:13
Nai (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=619530#619530) :rofl:

Kolka akoute re?!

:D

Comprehension_Hypnosia
05-02-2007, 21:55
up_the_hammers_Festival
Comprehension_Hypnosia
novembrine
Καμπανταης
Μπριακος

Μεγαλες Στιγμες!

Mpa oi megales stigmes einai dikes sou Boom-Boom, tou Bullet, tou Pitchfork tou Jack the Stipper tou Dr Death kai opiou allou vazelou anakoufistike apo ton apokleismo tou Olybiakou kai th nea diafainomenh 4ara.Yparxei omws kai to prwta8lhma pou me ton hgeth Eki :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: tha mas klasete ta arxidia gia allh mia fora.

freak brother
05-02-2007, 23:24
ειταν σε εναν γαμο ο πατερας μιας φιλης μου (βαζελος) και διπλα βλεπανε το ματς παοκ-ΠΑΟ οι παικτες του γαυρου ,ολοι το βλεπαν χαλαρα.. εκτος απο εναν που εβριζε ολη την ωρα...
ποιος?

Bullet
05-02-2007, 23:25
ενας απο τους δυο ακατανομαστους,στανταρ ο clooney

freak brother
05-02-2007, 23:47
ενας απο τους δυο ακατανομαστους,στανταρ ο clooney

:thumbsup:

pitchfork
06-02-2007, 00:31
Fandango κι εγώ το είδα ρε φίλε αχαχαχαχαχαχαχ

Ο πουτάνας γιος αμανατίδης είχε πολύ πλάκα γτ δεν το περίμενε, ο άλλος τον είπε γραφικό και είχε κολλήσει αχαχα

"γιώργο δεν μας είπες για το κύπελλο που γέλαγε όλη η ελλάδα με τον κοντογιαννίδη"
"Ιάκωβε εδώ δεν μιλάμε για το κύπελλο, μιλάμε για το πρωτάθλημα" lol
Βέβαια εγώ πιο πολύ γελάω με τη φλώρικη φάτσα του παρά με αυτά που λέει, εντάξει κι αυτά που λέει έχουν πλάκα αλλά η φάτσα του είναι περίπου όπως φαντάζομαι τον υπνόσια, το κάτι άλλο :)

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 00:35
Fandango κι εγώ το είδα ρε φίλε αχαχαχαχαχαχαχ

Ο πουτάνας γιος αμανατίδης είχε πολύ πλάκα γτ δεν το περίμενε, ο άλλος τον είπε γραφικό και είχε κολλήσει αχαχα

"γιώργο δεν μας είπες για το κύπελλο που γέλαγε όλη η ελλάδα με τον κοντογιαννίδη"
"Ιάκωβε εδώ δεν μιλάμε για το κύπελλο, μιλάμε για το πρωτάθλημα" lol
Βέβαια εγώ πιο πολύ γελάω με τη φλώρικη φάτσα του παρά με αυτά που λέει, εντάξει κι αυτά που λέει έχουν πλάκα αλλά η φάτσα του είναι περίπου όπως φαντάζομαι τον υπνόσια, το κάτι άλλο :)

Pitchfork se fadazomai san ton tsourouka ton Xatzia8anasiou kwloxodro kai mpoulh.Peftw poly eksw?E allwste oi vazeloi opws egrapse kai o hcpunk san Germanoi metallers pou oloi moiazoune me ton Xomitsious eiste oi misoi kwloxodroi kai oi alloi misoi me karafla kai gyalakia.
Vghke twra pios o Xatzha8anasiou pou evgaze thn mpala monos tou plagio aout opws eixe kanei o Kalintzakhs sto 0-3 me th Rwsia sto Kaytantzogleio to 94 vghke to tsoutseki na pei gia to kypello...e otan eisai 11 xronia sth fapa einai polla ta koblex...

Bullet
06-02-2007, 00:39
γεια σου πελάτη

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 00:42
γεια σου πελάτη

Kanei poly kryo ekei sto -8 e vazele?
Ade Geia. :rofl:

Bullet
06-02-2007, 00:42
ο θειος ναναι καλα

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 00:45
Nai ws synh8ws o 8eios ftaiei pou se nikhse akoma kai o Ionikos :rofl:
Eleos re tsatse eleos pia ma poso vazeloi eiste? :rofl: :rofl: :rofl:

Bullet
06-02-2007, 00:47
blame τριανταφυλλοπουλος

up_the_hammers_Festival
06-02-2007, 01:00
ο θειος ναναι καλα
Fantazomai oti ayto einai meros ths plakas kai na mi to pisteyeis, se exw gia sovaro.eidika fetos eseis den prepei na milate, eiste xeiroteroi apo pote kai ta sfirigmatakia sas ta pernete. Mexri kai h pari sas erixe 4.

freak brother
06-02-2007, 01:02
ο θειος ναναι καλα
Fantazomai oti ayto einai meros ths plakas kai na mi to pisteyeis, se exw gia sovaro.eidika fetos eseis den prepei na milate, eiste xeiroteroi apo pote kai ta sfirigmatakia sas ta pernete. Mexri kai h pari sas erixe 4.

εσας σας γαμησαμε φετος .. οποτε φαντασοΥ!

Moonspellheim
06-02-2007, 01:07
pragmatika mas ksekwliasate fetos!tetoia poutsa den exw ksanadei!den kserame apo pou mas erxontan!!!

KSEKOLISTE OLOI GAMW TO KERATO MOU!!!

pitchfork
06-02-2007, 01:19
up the hammers η καραμέλα έλιωσε. Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου στο επίπεδο του υπνόσια.

wanker
06-02-2007, 01:26
diavaste mia OLOI OI NOOBS to sticky post tou mitsman k stamathste na mas prhzete tous papares

eleventh guardian
06-02-2007, 02:46
Mastodonta οι δικοί σου το ΄χουν χάσει τελείως. Το πρόβλημα ήταν ο Μπουμπένκο δηλαδή;

Bullet
06-02-2007, 02:50
επιτελους το ειπε και καποιος μοντ (ποστ wanker) :D

Daffy
06-02-2007, 03:11
Mastodonta οι δικοί σου το ΄χουν χάσει τελείως. Το πρόβλημα ήταν ο Μπουμπένκο δηλαδή;i apantisi peritevei

MastodontoideaPliokenous
06-02-2007, 03:42
Περιττευει δεν περιττευει η πικρη αληθεια ειναι οτι αυτη η ειδηση μονο ευχαριστη και ευοιωνη δεν ειναι για το μελλον του συλλογου,παρα μονο επιστροφη στην μιζερια και στην αβεβαιοτητα.Ο σλοβακος τους εφταιγε,δεν ειδαν οι αεργοι μαλακες :puke: της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ(της ποιας?)οτι τους πηρε 5 σερι νικηφορους και τωρα δεν ειμαστε με τα δυο ποδια στην β εθνικη,αλλα βεβαια επιλογη μας ηταν ο κ.Μπουμπενκο,επιλογη μας ο μπιλισκοφ,επιλογη μας ο ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ αμπαρης(που εχουν καψει την καριερα 3 τερματοφυλακων για να παιζει αυτο το χτικιο,σε ποιον να ριξουμε το φταιξιμο αραγε στον προπονητη βεβαια,ε φυσικα δεν φταιει ο αεροπορος κατω απο τα δοκαρια φυσικα.Μιζερια και αηδια για ολους τους ανισσοροπους και αχρηστους φτανει πια.Οταν ο παπαζαφειριου :puke: στο 2-3 γυρναει και δειχνει τα @@ του στους ηρακλειδεις,οταν ο σιχαμενος σπανουδακης :puke: δεν εχει παραιτηθει ακομα μετα απο ολα αυτα τα αισχη,οταν απολυεις ολοκληρο ΚΩΦΙΔΗ που εβγαλε τον συλλογο απο αυτην την μιζερια και την αφανεια της τελευταιας δεκαετιας(μαζι με τον αγγελο βεβαια που ο ηρακλης επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο μετα απο καιρο),ακομα και μετα απο τοσο κακες εμφανισεις(αλλωστε ζητησε συγκεκριμενες μεταγραφες κ να μην φυγει κανενας βασικος,αλλα φσκ μονο υποσχεσεις ελαβε) φαινεται ποσο μικρο θελουν τον ηρακλη..

Tevez
06-02-2007, 03:47
edw dialyses to volley ston amparh kollhses :?: :!: :?:

eleventh guardian
06-02-2007, 03:49
Γενικά τον Μπουμπένκο δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση ως προπονητή (για το κοουτσάρισμά του κυρίως, γιατί στο θέμα οργάνωση ομάδας/πειθαρχία/προετοιμασία έδωσε απόλυτα επιτυχημένες εξετάσεις) κι ας βγήκαμε μαζί του δύο φορές Ευρώπη, αλλά τον λυπήθηκα τον κακομοίρη. Είναι άδικο αυτό που έγινε. Δηλαδή πήρε την ομάδα με 3 βαθμούς και μηδέν ψυχολογία, έκανε έξι νίκες και να απολύεται στην πρώτη γκέλα (γιατί δεν θεωρούνται γκέλες, φυσικά, οι εκτός έδρας ήττες από τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ); Είναι σωστό αυτό;

Η κίνηση αυτή δείχνει βασικά ότι οι διοικούντες του Ηρακλή δεν ξέρουν τι τους γίνεται, τους έπιασε πανικός επειδή βρέθηκαν κάτω από τη γραμμή και την πλήρωσε το εύκολο θύμα, δηλαδή ο προπονητής. Το κακό είναι ότι λόγω δύσκολου προγράμματος κινδυνεύετε να κολλήσετε χαμηλά μαζί με Καλαμαριά και Εργοτέλη και το μόνο θετικό είναι ότι παίζετε και με τις δύο συγκεκριμένες ομάδες στην έδρα σας.

MastodontoideaPliokenous
06-02-2007, 04:06
edw dialyses to volley ston amparh kollhses :?: :!: :?:

Καταρχην δεν διαλυθηκε πρωτον,απλως εκλεισε τον κυκλο της και αυτο ηταν αναποφευκτο μετα απο καποια χρονια ασυλυπτων επιτυχιων για το βεληνεκες της ομαδας και σωστης χημειας απλως το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν παντα το επιθυμητο βλεπε κατακτηση ενος τλχ ευρωπαικου τιτλου που το αξιζε 100%.Δευτερον δεν μπορουσε να τους κρατησει ολους αυτους τους παικτες λογω συμβολαιων και μονο ηταν αδυνατο απλα και τριτον ξαναφτιαχνετε σιγα σιγα μια νεα ομαδα που φυσικα δεν μπορει να εχει τις ιδιες επιτυχιες με την προηγουμενη.Υπομονη και θα επανελθουμε συντομα :)

Eleventh μια χαρα προπονητης ηταν και σοβαρος και προσγειωμενος και ας μη σε γεμιζει γενικα το ματι.Απλα στην ελλαδα ολοι εχουν μαθει..ειναι δυνατον με 3 προπονητες την σεζον η ομαδα να βρει το δρομο της.Ας κρατουσαν τον κωφιδη και ας πεφταμε γαμω το κερατο δλδ,τλχ θα ειχαν αλλοθι οτι να εμεις τον κρατησαμε,αλλα εσεις πεσατε(δεν το συμμεριζομαι αυτο αλλα ολα να τα περιμενεις απο δαυτους).Απο την αλλη μη το εχεις τοσο σιγουρο για την καλαμαρια τα τελευταια 3 χρονια δεν τους εχουμε νικησει στην εδρα μας.Οσο για το προγραμμα αν σοβαρευτουν και παιξουν μπαλα και βοηθησουν λιγο τον Αλιουτα,που ο ανθρωπος ειναι μια ομαδα μονος του απο τοτε που ηρθε παραδειγμα πραγματικο,τοτε εχουμε πιθανοτητες να μην κινδυνευσουμε.Ειδωμεν :wink:

Stormrider
06-02-2007, 04:43
oi teleftees selides eiani athletics apo ta palia : )

Bullet
06-02-2007, 06:34
Επίθεση κατά του Ολυμπιακού και αιχμές εξαπέλυσε ο Μίμης Δομάζος στο περιθώριο της κοπής της πίτας των βετεράνων του Παναθηναϊκού.

Η μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα πρωταθλήματα με την εύνοια της διαιτησίας, λέγοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο:

"Έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια για την διαιτησία. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη διαιτησία και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει χρόνια και δεν γίνεται μόνο τώρα.

Γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα τα έχει πάρει με αυτόν τον τρόπο. Στο χθεσινό ντέρμπι νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι στην ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλη η Ελλάδα. Είδαμε ότι η διαιτησία έκανε και πάλι το θαύμα της".

Σε ότι αφορά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ καλό ντέρμπι με πολλά τέρματα. Περιμέναμε να κερδίσει η ΑΕΚ για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα αλλά έτσι είναι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".

Ο παλαίμαχος άσος για άλλη μια φορά ήταν "καυστικός" και για το "τριφύλλι" λέγοντας: "Δεν γίνεται κάθε χρόνο να ξεκινάμε με φιλοδοξίες και στη μέση της σεζόν να είμαστε στο -10. Καλοί είναι η προσπάθεια που γίνεται με τους ‘μικρούς', αλλά δεν μπορεί το βάρος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό να πέφτει στον Νίνη.

Δεν μπορεί ένα 17χρονο παιδί να σου πάρει μόνος του το πρωτάθλημα. Χρειάζονται λοιπόν δύο - τρεις μεγάλοι παίκτες για να πλαισιώσουν αυτά τα παιδιά".

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 06:34
up the hammers η καραμέλα έλιωσε. Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου στο επίπεδο του υπνόσια.

Mia xara sta leei o up the hammers.Oxi nomizeis tha solareis mono sou kai tha postareis oti anakriveia sou goustarei...opws tote to 91 pou sas gamhsame sto kypello kai akoma kai h Antrianna-eimai kwloxodrh-Maragkou eixe arpaksei skoupoksylo kai kynhgouse tous paiktes tou Olympiakou..alla pios na tous timwrhsei o Valitsogiannis?

ADE GEIA!!!!

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 06:36
Επίθεση κατά του Ολυμπιακού και αιχμές εξαπέλυσε ο Μίμης Δομάζος στο περιθώριο της κοπής της πίτας των βετεράνων του Παναθηναϊκού.

Η μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα πρωταθλήματα με την εύνοια της διαιτησίας, λέγοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο:

"Έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια για την διαιτησία. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη διαιτησία και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει χρόνια και δεν γίνεται μόνο τώρα.

Γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα τα έχει πάρει με αυτόν τον τρόπο. Στο χθεσινό ντέρμπι νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι στην ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλη η Ελλάδα. Είδαμε ότι η διαιτησία έκανε και πάλι το θαύμα της".

Σε ότι αφορά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ καλό ντέρμπι με πολλά τέρματα. Περιμέναμε να κερδίσει η ΑΕΚ για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα αλλά έτσι είναι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".

Ο παλαίμαχος άσος για άλλη μια φορά ήταν "καυστικός" και για το "τριφύλλι" λέγοντας: "Δεν γίνεται κάθε χρόνο να ξεκινάμε με φιλοδοξίες και στη μέση της σεζόν να είμαστε στο -10. Καλοί είναι η προσπάθεια που γίνεται με τους ‘μικρούς', αλλά δεν μπορεί το βάρος μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό να πέφτει στον Νίνη.

Δεν μπορεί ένα 17χρονο παιδί να σου πάρει μόνος του το πρωτάθλημα. Χρειάζονται λοιπόν δύο - τρεις μεγάλοι παίκτες για να πλαισιώσουν αυτά τα παιδιά".

Kala twra milaei kai to karaflo ypotheto pou phge me th xounta sto Wembley kai mas katakseftelisan sta matia ton Eyropaion na milisei aytos gia ton Olympiako.Ourt re lamogio!!!!!

Bullet
06-02-2007, 06:40
ποια χούντα βρε κακομοίρη που δεν είχες ποτε ανάλογης δυναμικότητας ομάδα

έχετε χαζέψει από την ευρωπαϊκή φάπα και δε ξέρετε πως να δικαιολογηθείτε

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 06:49
ποια χούντα βρε κακομοίρη που δεν είχες ποτε ανάλογης δυναμικότητας ομάδα

έχετε χαζέψει από την ευρωπαϊκή φάπα και δε ξέρετε πως να δικαιολογηθείτε

To 1974 h deyterh mou omada nikise thn Anderlecth 3-0 tote ksereis me ton Palotai pou mou akyrwse 2 goal kai den mou edwse 3 penalti.
Otan tha matheis ti omada eixe o Olympiakos tote ela na mas ksanapeis.
ADE GEIA.

PS:Sto exw ksanagrapsei kai den apanthses:Htan katadikastikh gia to Wembley h apofash tou proedrou tou OPAP to 1974 gia ola ta melh ths dioikhshs tou PAO tous opoious parepempe se dikh plhn touPaylou Giannakopoulou?MONO ESY KAI TO MEGA THIMASTE TO WEMBLEY. :rofl: :rofl:

Bullet
06-02-2007, 07:19
οτι πεις

Mitsmann
06-02-2007, 11:05
πολυ ωραια αυτα που λετε οι οπαδοι του παο κατα κανονα, (εμ δε βγαινει και κανας αεκτζης που ειχε ευλογο (λογοπαιγνιο-χιντ) συμφερον να μας κερδισει, αλλα λυπαμαι κιολας, ο διαιτητης δεν εδωκε ενα καθαρο πεναλτυ στο αεκακι, και απεβαλε τον Ζεβλακοφ ενας θεος ξερει γιατι τη στιγμη, που ο Τσιριλλο επρεπε να εχει αποβληθει επισης για πολυ χειροτερα μαρκαρισματα απ τον Πολωνο, κι ο Καμπανταης του χε γαμησει το σπιτι στις βουτες. Αυτα με τον Στολτιδη και το Λυμπεροπουλο και τα χερια του Ριβαλντο ειναι οχι αστεια, αλλα δε θα τα συζηταγα καν αν ειχαν γινει στον Καστιγιο π.χ. Απο κει και περα η καραμελιτσα ειναι καλη, και το πρωταθλημα ειναι επισης καλο. Ολα τα λεφτα της υποκρισιας ειναι το πρωτοσελιδο του μαλακα του Γκοντζου την Δευτερα για στησιμο στο ποδοσφαιρο και αρχιδιες, τη στιγμη που μαζι με το κολληταρι του τον Τζιγγερ πρεπει να χοντροπανηγυριζανε στα γκολ του ολυμπιακου μπας και βγουν τσουλου, εφ οσον φετος καταφεραν να ειναι πελατες του ΠΑΟΚ και του Αρη.

Απο κει και περα οσα ειπε ο Σαικοτρον-λατρεια περιπου. Με 10 παιζαμε 40 λεπτα (τρομερη κινηση στησιματος υπερ μας.) με 2 αυτογκολ, με 120 λεπτα στην πλατη των κολωγερων, με, με, με...

Αντι να πει κανεις οτι ο αλλος η προπονηταρα, ο πορωτικος, που χτιζει τη νεα αεκ, ο θεος, κατεβαζει βασικους τον Πλιατσικα και τον Κονε, και ψαχνει να δει γιατι εχασε το πρωταθλημα καθονται και λενε για τον καραγκιοζη τον Καμπανταη που εκανε κι η μυγα κωλο και κανει τσαμπουκα απ το 2ο λεπτο και για τον Κονε, το μεγαλο δεκαρι που αναθεμα κι αν ακουμπησε μπαλα. Οταν εχεις τον Κονε δεκαρι και ο οσφπ εχει εναν (κακο, εστω,) Ριβαλντο, η συζητηση καταντα αστεια.

Αλλα, εδω δεν κερδιζει τον Ηρακλη που παει για φουντο.

υ.γ. οι οπαδοι του ΠΑΟ που σκουζετε για την αεκουλα, ειστε υποκριτες της κωλαρας. Αυτα. Καλη σας μερα.

υ.γ.2 το οτι επρεπε να εχουν αποβληθει 1-2 παικτες της αεκ δε σημαινει οτι ειμαι και υπερ της αποβολης τους. ο διαιτητης επρεπε να μπορει να ελεγξει το παιχνιδι και οχι να το κανει πουτανα και να τελειωσουν οι ομαδες απο 9 παικτες.

υ.γ.3 Ειδικα το πεναλτυ του Στολτιδη και καλα στον Λυμπεροπουλο, το ξαναβλεπω στην τιβι και γελαω ακομα πιο πολυ. Γεια σου ρε Λυμπε με ηθος!

dyingfreedom
06-02-2007, 11:08
χαχαχα, έκανε δηλώσεις ο Δομάζος και έγιναν εξώφυλλο.
Πόση κακομοιριά ακόμα ρε γμτ.

Mitsmann
06-02-2007, 11:12
ναι αυτο ξεχασα να το συμπληρωσω, θενκς για την πασα Νταηνγκ Φρηντομ.

ον τοπικ, ποιος τον γαμει τον Δομαζο.

up_the_hammers_Festival
06-02-2007, 11:18
Giati re mitsman h "agonia" tou kastigio den htan exofthalmi? den eides to kakomoiro ta papastathopoulo pws kratage th fatsoula tou?axou to kale...
Swsta ta eipes alla gia na ta katalavei kapios pou exei na parei 14 xronia prwtathlima kai kapios pou exei parei 1 ta teleytaia 11 xronia, eleo dourou, einai adinaton. Egw tous katalavaino einai megalos o ponos kai kyriws epeidi ta pairnoume MONO emeis. Ama ta prwtathlimata ta eperne kai kanas paok px. tha mporousan na diakrinoun pio kathara thn pragmatikothta. Opote proteino na stamatisei edw giati kourase to thema.As anafonisoume oloi mazi:

NAI EINAI STHMENA TA PRWTATHLIMATA!
NAI EXETE SUPER OMADES ALLA SAS GAMANE TA KORAKIA!
NAI SINEXISTE ETSI MAS VOLEVEI!

Comprehension_Hypnosia
06-02-2007, 12:23
Giati re mitsman h "agonia" tou kastigio den htan exofthalmi? den eides to kakomoiro ta papastathopoulo pws kratage th fatsoula tou?axou to kale...
Swsta ta eipes alla gia na ta katalavei kapios pou exei na parei 14 xronia prwtathlima kai kapios pou exei parei 1 ta teleytaia 11 xronia, eleo dourou, einai adinaton. Egw tous katalavaino einai megalos o ponos kai kyriws epeidi ta pairnoume MONO emeis. Ama ta prwtathlimata ta eperne kai kanas paok px. tha mporousan na diakrinoun pio kathara thn pragmatikothta. Opote proteino na stamatisei edw giati kourase to thema.As anafonisoume oloi mazi:

NAI EINAI STHMENA TA PRWTATHLIMATA!
NAI EXETE SUPER OMADES ALLA SAS GAMANE TA KORAKIA!
NAI SINEXISTE ETSI MAS VOLEVEI!

:worship:

Raven Lord
06-02-2007, 12:24
χαχχα, οι σελίδες φεύγουν αέρα με τις τελευταίες "προσθήκες" στο αθλετικς και δε σας προλαβαίνω. τεσπα, για το ματς το να πω. παρά τα 6 γκολ ήταν από τα χειρότερα ντέρμπυ που έχω δει. ειδικά μετά το '70 δεν παίχτηκε ούτε λεπτό κανονική μπάλλα. κλασσική τακτική στα ματς που το αποτέλεσμα συμφέρει τον gayρο. η διαιτησία απλά τραγική. η αεκ έπαιξε σαν παιδική ομάδα. προηγείται 1-0 και στο '45 αφήνει 1 μπακ πίσω σε στημένη φάση :shock: και σα να μην έφτανε αυτό τρώει και δεύτερο σε 1 λεπτό. ο gay ήταν ο κλασσικός πεθαμένος φετινός γαύρος. να χτυπάς το κεφάλι σου που θα το πάρει κι αυτό με περίπατο.

Eulogy
06-02-2007, 12:29
πολυ ωραια αυτα που λετε οι οπαδοι του παο κατα κανονα, (εμ δε βγαινει και κανας αεκτζης που ειχε ευλογο (λογοπαιγνιο-χιντ) συμφερον να μας κερδισει, αλλα λυπαμαι κιολας, ο διαιτητης δεν εδωκε ενα καθαρο πεναλτυ στο αεκακι, και απεβαλε τον Ζεβλακοφ ενας θεος ξερει γιατι τη στιγμη, που ο Τσιριλλο επρεπε να εχει αποβληθει επισης για πολυ χειροτερα μαρκαρισματα απ τον Πολωνο, κι ο Καμπανταης του χε γαμησει το σπιτι στις βουτες. Αυτα με τον Στολτιδη και το Λυμπεροπουλο και τα χερια του Ριβαλντο ειναι οχι αστεια, αλλα δε θα τα συζηταγα καν αν ειχαν γινει στον Καστιγιο π.χ. Απο κει και περα η καραμελιτσα ειναι καλη, και το πρωταθλημα ειναι επισης καλο. Ολα τα λεφτα της υποκρισιας ειναι το πρωτοσελιδο του μαλακα του Γκοντζου την Δευτερα για στησιμο στο ποδοσφαιρο και αρχιδιες, τη στιγμη που μαζι με το κολληταρι του τον Τζιγγερ πρεπει να χοντροπανηγυριζανε στα γκολ του ολυμπιακου μπας και βγουν τσουλου, εφ οσον φετος καταφεραν να ειναι πελατες του ΠΑΟΚ και του Αρη.

Απο κει και περα οσα ειπε ο Σαικοτρον-λατρεια περιπου. Με 10 παιζαμε 40 λεπτα (τρομερη κινηση στησιματος υπερ μας.) με 2 αυτογκολ, με 120 λεπτα στην πλατη των κολωγερων, με, με, με...

Αντι να πει κανεις οτι ο αλλος η προπονηταρα, ο πορωτικος, που χτιζει τη νεα αεκ, ο θεος, κατεβαζει βασικους τον Πλιατσικα και τον Κονε, και ψαχνει να δει γιατι εχασε το πρωταθλημα καθονται και λενε για τον καραγκιοζη τον Καμπανταη που εκανε κι η μυγα κωλο και κανει τσαμπουκα απ το 2ο λεπτο και για τον Κονε, το μεγαλο δεκαρι που αναθεμα κι αν ακουμπησε μπαλα. Οταν εχεις τον Κονε δεκαρι και ο οσφπ εχει εναν (κακο, εστω,) Ριβαλντο, η συζητηση καταντα αστεια.

Αλλα, εδω δεν κερδιζει τον Ηρακλη που παει για φουντο.

υ.γ. οι οπαδοι του ΠΑΟ που σκουζετε για την αεκουλα, ειστε υποκριτες της κωλαρας. Αυτα. Καλη σας μερα.

υ.γ.2 το οτι επρεπε να εχουν αποβληθει 1-2 παικτες της αεκ δε σημαινει οτι ειμαι και υπερ της αποβολης τους. ο διαιτητης επρεπε να μπορει να ελεγξει το παιχνιδι και οχι να το κανει πουτανα και να τελειωσουν οι ομαδες απο 9 παικτες.

υ.γ.3 Ειδικα το πεναλτυ του Στολτιδη και καλα στον Λυμπεροπουλο, το ξαναβλεπω στην τιβι και γελαω ακομα πιο πολυ. Γεια σου ρε Λυμπε με ηθος!

ti na pw re mits gia to mats an kerdizame tha bgainame prwtathlites skepsou pou exoume ftasei na leme -5 kai na nomizoume oti eimaiste kana +10 .... katantia gia tis faseis peite oti thelete egw allo tha sou pw . exeis kalyteri omada apo emena edw kai polla xronia kai to paradexome kai i milan exei kalyteri omada apo emena apo tin idrysi tis kai meta paiksame fetos omws 2 mats kai to ena mas EKATSE kai to kerdisame giati ayto einai mpala, giati eimastan kwlofardoi giati klp. pws ginete loipon tooosa xronia na min kathete sto osfp mia strabi re pousth mou kai forum er - osfp na paizame sta 20 mats to ena tha kathotan . den einai dyskolo ayto pou lew nomizw.

@ pitch pantws den kserw mia ypostirizw ayto pou eipa kai prin mia diafwnw pote den eimouna yper bias alla den mporw na skeftw kapoio allo tropo antidrasis apo tin stigmi pou egw eimai arrwstos me ayti tin omada kai den mporw na pw oti den asxoloumai me tin mpala kai kaneis oute o proedros prostateyei tin omada epeidi den ginete na bgainei twra na milaei gia diaitisia les kai den iksera ti tha ginei otan paei na kanei douleies me kokkali kai bardinogianni tespa .

Mitsmann
06-02-2007, 12:34
σορρυ αλλα απ το 96 ως τωρα η αεκ εχει κερδισει αρκετες φορες. και στη Φιλαδελφεια και στο ΟΑΚΑ τοτε επι Ντουμιτριου και τελικο κυπελλου εχει παρει απ τον Ολυμπιακο.

Μη λετε γενικα οτι να ναι. Τα δεν εχουμε κερδισει ποτε σε 10 χρονια κλπ ειναι αβασιμο εντελως.

Bullet
06-02-2007, 12:37
αλλα λέει η θειά μου ,αλλα ακούν τ'αυτιά μου

Moonspellheim
06-02-2007, 12:38
χαχχα, οι σελίδες φεύγουν αέρα με τις τελευταίες "προσθήκες" στο αθλετικς και δε σας προλαβαίνω. τεσπα, για το ματς το να πω. παρά τα 6 γκολ ήταν από τα χειρότερα ντέρμπυ που έχω δει. ειδικά μετά το '70 δεν παίχτηκε ούτε λεπτό κανονική μπάλλα. κλασσική τακτική στα ματς που το αποτέλεσμα συμφέρει τον gayρο. η διαιτησία απλά τραγική. η αεκ έπαιξε σαν παιδική ομάδα. προηγείται 1-0 και στο '45 αφήνει 1 μπακ πίσω σε στημένη φάση :shock: και σα να μην έφτανε αυτό τρώει και δεύτερο σε 1 λεπτό. ο gay ήταν ο κλασσικός πεθαμένος φετινός γαύρος. να χτυπάς το κεφάλι σου που θα το πάρει κι αυτό με περίπατο.
pragmatika o OSFP paizei na einai i monadikh omada pagkosmiws pou kanei kathusterhseis otan tin sumferei to apotelesma!!!

Eulogy
06-02-2007, 12:42
σορρυ αλλα απ το 96 ως τωρα η αεκ εχει κερδισει αρκετες φορες. και στη Φιλαδελφεια και στο ΟΑΚΑ τοτε επι Ντουμιτριου και τελικο κυπελλου εχει παρει απ τον Ολυμπιακο.

Μη λετε γενικα οτι να ναι. Τα δεν εχουμε κερδισει ποτε σε 10 χρονια κλπ ειναι αβασιμο εντελως.

emena tha mou peis :shock: mayta ta videakia kratiemai mixanika sti zwh. balta katw omws kai tha deis pali polla einai

Mitsmann
06-02-2007, 12:46
ε ναι αλλα δε μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω, συγνωμη :P

Magellan
06-02-2007, 14:59
asxeto alla....

Επίθεση κατά του Ολυμπιακού και αιχμές εξαπέλυσε ο Μίμης Δομάζος στο περιθώριο της κοπή της πίταςτων βετεράνων του Παναθηναϊκού.

twra to 8imi8ikan????? :P

Mitsmann
06-02-2007, 15:00
Το πιθανοτερο ειναι να κοψανε κομματι και του Κοκκαλη που να τους πηρε και το φλουρι. Για να χουν να σκουζουν.

Bullet
06-02-2007, 15:02
στην ελλαδα κοβουν πιτες και το καλοκαιρι

και ρε mits για να έχομε καλο ερώτημα,εσύ αν δεις αδικία δε μιλάς?λες α ωραία γαμήστε με?

dyingfreedom
06-02-2007, 15:04
Δηλαδή στον Δομάζο αντί για φλουρί, του έτυχε αδικία στην πίτα;

Bullet
06-02-2007, 15:04
ρε απαντηστε και αφιστε τις μαλακιες

House Of Low Culture
06-02-2007, 16:44
Λοιπόν παιδιά ο Μπριάκος ήταν για τον πούτσο διαιτητίξ. Η αποβολή του Ζεβλάκοφ was just a hoax και δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό στην φάση με το πασιφανές χέρι, for christ's sake. Επίσης ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αεκτζήδων, οι τύποι είναι really αεκτζήδες, exactly. Και όλοι εσείς οι βάζελοι που φωνάζεται για διαιτησία και τα λοιπά, i will tell you sth, Ε Ξ Υ Γ Ι Α Ν Σ Η. Αυτήν θέλατε, την πήρατε. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα λιγότερα δυνατά πέναλτι και σίγουρα έιχε δίκαιωμα για παραπάνω τα οποία του τα στέρησε-μαντέψτε-η Ε Ξ Υ Γ Ι Α Ν Σ Η. α, και πείτε του ντέμη ότι άμα θέλει να κερδίσει τον ολυμπιακό να κάνει καμιά καλή μεταγραφή διαιτητή. Τελοσπάντων,μιλάτε ακόμα για αλείωση αποτελεσμάτων επιστρέψτε ναούμε λίγο στα καφενεία που βλέπατε μπάλα μικροί μαζί με τους ξεμωραμένους γέρους και τα ξεμωραμένα παιδάκια που μιλούσαν για πουλημένους διαιτητές και τα λοιπά. Μόνο μικροί λέγαμε τέτοιες μαλακίες. Σοβαρευτείτε λοιπόν και κοιτάκστε λίγο πίσω να δείτε τα χάλια της εκάστοτε ομάδας σας και σκεφτείτε τι πρέπει να διορθώσετε, κάντε και κάνα συλλαλητήριο-πορεία προς τα σπίτια του Βαρδινογιάννη ή του Ντέμη και της Βανδής να δείτε αν θα φτιάξατε ομάδα. Κάτι τέτοια κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες και πλέον έχουν ακσιοπρεπέστατη ομάδα, γαμάνε και βαζέλια με την πρώτη ευκαιρία. Fuck you πια ρε motherfuckers, oh shit.

VirusXI
06-02-2007, 16:46
Ο Παναγιώτης Κονέ κατήγγειλε τον Τάκη Λεμονή για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του στο ντέρμπι της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της SportDay. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με γραπτή του δήλωση χθες δήλωνε πως ουδέποτε απευθύνθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στην καταγωγή του νεαρού μέσου της ΑΕΚ, ωστόσο ο τελευταίος λίγο αργότερα με δική του γραπτή δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της «Ένωσης» ανέφερε: «Με αφορμή τη δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Τάκη Λεμονή, σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, μολονότι αρχική μου πρόθεση ήταν να μην πάρει έκταση το θέμα, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, σε μια συνομιλία μου με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ριβάλντο, εκπρόσωποι της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο, όπως επίσης και ο κ. Λεμονής, χωρίς την παραμικρή από μέρους μου αφορμή, μου επιτέθηκαν φραστικά με προσβλητικές για την καταγωγή μου εκφράσεις. Οι συγκεκριμένες εκφράσεις με θίγουν πρωτίστως ως άνθρωπο και ακολούθως ως ποδοσφαιριστή που τιμά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή της (που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Ελλάδας) και ενδεχομένως να κινηθεί νομικά κατά του προπονητή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, όπως αναφέρει η SportDay, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στη FIFA, που είναι αμείλικτη σε τέτοια ζητήματα και μπορεί να φτάσει σε ποινή αφαίρεσης διπλώματος και άδειας εξάσκησης.

Το θέμα ίσως απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές, φτάνοντας στα γραφεία του αθλητικού δικαστή. Σημειώνεται πως ο ΚΑΠ αναφέρει στο άρθρο 89, ότι αν αποδειχτεί πως αξιωματούχος ομάδας μειώνει, μεροληπτεί ή αμαυρώνει την εθνοτική προέλευση αθλητή, τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 40.000 ευρώ τουλάχιστον, ενώ η ομάδα του τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα!

μια χαρά μου ακούγεται.

Mitsmann
06-02-2007, 16:51
Θελετε μηπως 4 βαθμους? σας φτανουν? 5?

House Of Low Culture
06-02-2007, 16:56
μια χαρά μου ακούγεται.

Ε Ξ Υ Γ Ι Α Ν Σ Η

αφαιρέστε μας και 8 βαθμούς, το πρωτάθλημα πάλι εμείς θα το πάρουμε.

Eulogy
06-02-2007, 16:57
kala diabasa tin eidisi kai mou fanike poly asteia eipe leei o lemonis ton mikro albano... xaxaxa o gkmox mprosta sto lemoni einai ritoras kai epitimos didaktor tis ellinikis glwssas o antrwpos den pige na to prosballei to paidi pige na tou pei oti exoun koines rizes

Mitsmann
06-02-2007, 16:58
αν ισως καταφερνατε αποβολη του ολυμπιακου απ το πρωταθλημα? τοτε ισως, ναι, βεβαια ετσι θα ριχνατε γροθιες στο μαχαιρι!!!!!!

VirusXI
06-02-2007, 17:01
nah, στα παπάργια μας οι βαθμοί κιε τα πρόστιμα, δε το λέω γιαυτό.
το θέμα είναι να γίνει λίγο τζιτζιμπρίτζι να πλακώνονται γιατί πολύ συνεργασία έπεσε με τα αποτελέσματα που βλέπουμε κ χαιρόμαστε.

Mitsmann
06-02-2007, 17:04
ε καλα συνεργαζεστε με τα πρασινα φιλαρακια σας (που παρεπιπτοντως σας βιαζουν ψωλοειδως οπου σας πετυχαινουν) εναντιον της κοκκινης Χουντας.

Λευτερια Στη Σουπερ Λιγκα.

House Of Low Culture
06-02-2007, 17:05
xaxaxaaxaxaxaxaxax

dyingfreedom
06-02-2007, 17:06
αφαιρέστε μας και 8 βαθμούς, το πρωτάθλημα πάλι εμείς θα το πάρουμε.

:lol:
\m/

House Of Low Culture
06-02-2007, 17:11
edit πιαφ:
αφαιρέστε μας και 30, πάλι θα το γυρίσουμε.

VirusXI
06-02-2007, 17:14
ε καλα συνεργαζεστε με τα πρασινα φιλαρακια σας (που παρεπιπτοντως σας βιαζουν ψωλοειδως οπου σας πετυχαινουν) εναντιον της κοκκινης Χουντας.

αμέ αμέ!!!!!!~!!~@#!

Eulogy
06-02-2007, 17:21
ela re mits min pairneis ton rolo tou stayroforou tou kokkinou thrylou sto er den sou paei :pink: ontws einai asteio :)

_UnHoLyMaRtYr_
06-02-2007, 18:04
Πέρα απ την πλάκα, αν αφαιρέσουν 3 βαθμούς και το πάρουμε, πάλι δε θα σκούζετε;

Eulogy
06-02-2007, 20:34
an anaferese se mena eipa kai se prohgoumeno post oti eite kerdizame eite xaname to prwtathlima pistebw oti tha to perne o osfp, kai -8 na sou rixnane pali tha to pernate an thes , to problima mou loipon einai giati den to afinoune na ginei kai an to pareis to prwtathlima na mi sou milaei kai kaneis

_UnHoLyMaRtYr_
06-02-2007, 20:54
Νομίζω πως δε μπαίζει αυτό το τελευταίο. Μη γκοροϊδευόμαστε.

regularpaul
06-02-2007, 20:59
Πράγματι. Μια μέρα ξύπνησε όλη η Ελλάδα (η μισή, ΟΚ) και άρχισε ξαφνικά, χωρίς λόγο, να αντιπαθεί το γαυρο. Λογικότατο.

Raven Lord
06-02-2007, 21:34
pragmatika o OSFP paizei na einai i monadikh omada pagkosmiws pou kanei kathusterhseis otan tin sumferei to apotelesma!!!

παίζει να είναι η μοναδική που καταφέρνει να γαμάει το ματς τόσο καλά

pitchfork
07-02-2007, 00:59
....
@ pitch pantws den kserw mia ypostirizw ayto pou eipa kai prin mia diafwnw pote den eimouna yper bias alla den mporw na skeftw kapoio allo tropo antidrasis apo tin stigmi pou egw eimai arrwstos me ayti tin omada kai den mporw na pw oti den asxoloumai me tin mpala kai kaneis oute o proedros prostateyei tin omada epeidi den ginete na bgainei twra na milaei gia diaitisia les kai den iksera ti tha ginei otan paei na kanei douleies me kokkali kai bardinogianni tespa .
Ούτε κι εγώ φυσικά είμαι υπέρ της βίας απλά τόσα χρόνια οδηγούμαι σταδιακά στο συμπέρασμα ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπου δεν πίπτει λόγος πρέπει να πίπτει ράβδος. Δυστυχώς όπως είπες (για να μιλήσω μόνο για μένα) ο τζιγγερ δεν είναι άξιος να προστατεύσει το τμήμα του Συλλόγου που προσωρινά (γτ ΑΙΩΝΙΑ θα υπάρχουν ΜΟΝΟ οι Ιδέες που πρεσβεύει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ εδώ και 100 χρόνια περίπου) διαχειρίζεται και ως εκ τούτου μόνη λύση μοιάζει να είναι να τους κυνηγήσουμε παντού, μέσα και έξω από τα γήπεδα, στους δρόμους και στα σπίτια τους, να τους σπάμε τα κεφάλια και να τους στέλνουμε στις εντατικές μέχρι να βάλουν μυαλό ή τα νοσοκομεία να τους φάνε όλα τα (αρπαγμένα από τα κοτόπουλα -μέλη) λεφτά που τους έχει δώσει ο υπόδικος.
Και αυτούς και τα τσιράκια τους, έμμισθους οργανωμένους, καλοπληρωμένους ιδεολόγους της οσφπικής ιδέας, «αμερόληπτους» δικαστές, ή και απλά στόκους – θύματα (όπως κάποιος εδώ μέσα ξέρεις εσύ wink)
Άλλη λύση δεν βλέπω αν και αυτή ακόμα είναι δύσκολη καθώς οι λαγοί το έχουν πάρει χαμπάρι και κυκλοφορούν παντού με μπράβους....
:roll: :?:

Bullet
07-02-2007, 01:11
Πράγματι. Μια μέρα ξύπνησε όλη η Ελλάδα (η μισή, ΟΚ) και άρχισε ξαφνικά, χωρίς λόγο, να αντιπαθεί το γαυρο. Λογικότατο.

ε μα αυτο ακριβως ομως

και αυτό δε γεννήθηκε μονο του

το γέννησαν οι μπριακοι,οι γεωργατοι,,οι θεοδωρίδηδες,οι πράκτορες,ο πύρινος λαός etc

επισης ,το αν η εκάστοτε ομάδα έχει τα χαλια της και πρέπει να τα διορθώσει δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το δικαίωμα των φιλάθλων/οπαδών να κρίνουν το μέγεθος και τη διάρκεια της τραβηγμένης από τα μαλλιά εύνοιας του σωματείου από το λιμάνι και το ποια θα ήταν η βαθμολογική της θέση στο εκάστοτε πρωτάθλημα αυτή τη δεκαετία χωρίς αυτή την εύνοια

Raven Lord
07-02-2007, 02:08
ξέχασα να σχολιάσω την γκέλα του προδότη. ζω για τη στιγμή που θα την κάνει στο άλλο ντέρμπυ, να ασπρίσουν και οι τελευταίες τρίχες που έχουν μείνει γκρίζες :P :twisted:

Bullet
07-02-2007, 02:10
και ο αλλος εβαλε στο ιδιο ματς ε

καλα στο μεταξυ μας θα ηταν κατι σαν τον παραδεισο ενα πραμα :P

Boom!
07-02-2007, 02:16
Sorry κιολας, ασχολειστε με το Δομαζο, οταν ο Ντεμης ειπε οτι επενδυει λεφτα και φερνει μεγαλους παιχτες.
Δλδ.

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 02:23
....
Ούτε κι εγώ φυσικά είμαι υπέρ της βίας απλά τόσα χρόνια οδηγούμαι σταδιακά στο συμπέρασμα ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπου δεν πίπτει λόγος πρέπει να πίπτει ράβδος. Δυστυχώς όπως είπες (για να μιλήσω μόνο για μένα) ο τζιγγερ δεν είναι άξιος να προστατεύσει το τμήμα του Συλλόγου που προσωρινά (γτ ΑΙΩΝΙΑ θα υπάρχουν ΜΟΝΟ οι Ιδέες που πρεσβεύει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ εδώ και 100 χρόνια περίπου) διαχειρίζεται και ως εκ τούτου μόνη λύση μοιάζει να είναι να τους κυνηγήσουμε παντού, μέσα και έξω από τα γήπεδα, στους δρόμους και στα σπίτια τους, να τους σπάμε τα κεφάλια και να τους στέλνουμε στις εντατικές μέχρι να βάλουν μυαλό ή τα νοσοκομεία να τους φάνε όλα τα (αρπαγμένα από τα κοτόπουλα -μέλη) λεφτά που τους έχει δώσει ο υπόδικος.
Και αυτούς και τα τσιράκια τους, έμμισθους οργανωμένους, καλοπληρωμένους ιδεολόγους της οσφπικής ιδέας, «αμερόληπτους» δικαστές, ή και απλά στόκους – θύματα (όπως κάποιος εδώ μέσα ξέρεις εσύ wink)
Άλλη λύση δεν βλέπω αν και αυτή ακόμα είναι δύσκολη καθώς οι λαγοί το έχουν πάρει χαμπάρι και κυκλοφορούν παντού με μπράβους....
:roll: :?:

Pitch-vlaka ena pragma tha sou pw.11 xronia o ralistas kai h parea tou se koroidevoune me Malekous,Vyntres,Velh-gkekes,Xaralampidhdes,Mikaelsen kai diaforous tetois api8anous gia na mhn milhsw gia Goumobazinades kai loipa tsouroukia.
Pios loipon einai 8yma?Emeis oi gavroi pou vlepame ena Tzortzevits ena Karembe ena Rivaldo ena Giovanni ena Georgato sta kala tou ena Karapialh pou eidame telos pantvn mpala h eseis tou 5-3-2 petame thn mpala sthn eksedra gia na glytwsoume ta xeirotera?
Oxi prwta8lhma den aksizes na pareis...an eixame sovaro prwta8lhma den 8a termatizes oute sthn 5h 8esh...gia na deis poso empa8hs vlakas eisai kai asxetos kai oti mpaineis apla edw gia na proklaleseis kai esy kai o Bullet kai poso 8yma ta vazeis akoma kai me ton Castillo na mhn paiksei sthn E8nikh Ellados giati ekei profanws exoume Karagouno-Bazinades pou den kseroune na shmadepsoune poulman sta 20 metra kai enas Castillo 8a xalouse to tsirkoulo....
Dhl phrame ena Euro e me ta tsouroukia ola tous ampalous kai to kaname 8ema..dhl ti na poune kai oi Argentinoi kserw gw h oi Aigyptioi pou exoune vare8ei na metrane copa stis ipeirous tous....
Loipon empa8h blaka otan 8a milas gia ton Olympiako 8a sevesai prwta apo ola oti idry8hke thn hmeromhnia pou anagrafetai kai sta praktika vivlia kai oxi opws o syllogos sou pou idry8hke to 1926 alla ksafnika ton vlepoume na idryetai to...1908...fysika tote yphrxe POA me kokkines faneles kai oxi PAO...
To na milas gia emmis8ous ypallhlous h gia 8ymata ths OSFPIKHS ideas einai toulaxiston asteio otan yparxoun kanalia san to MEGA pou ksafnika en etei 2006 oti stin Toumpa peftoun antikeimena.....kai oti o Pana8hnaikos aytos o h8ikos syllogos kathggeile ayth th symperifora...OUAOU!
Gia to pios ksekinhse tis dwrodokies sto elliniko podosfairo,ton ypovivasmo sas sth b ethniki gia dwrodokia to 1975 pou se glytwse o Olympiakos ktl ktl ta exw ksanagrapsei...kai variemai..h gia ton Efthimiadh poy ton xtypousan 10 atoma giati arage otan akoam kai o Kwnstadinou eskypse to kefali kai de milouse...pou eprepe symfwna me ton kanonismo na peseis tote Pitch-vlaka?mhpws sth B Ethniki ksana? egw toulaxiston apo ton Olympiako ema8a na vlepw mpala...apo sas mono ksylo,dwrodokies,antipodosfairo ths plakas,alhteia,ferefwna typou Fillipidh kai Mhtsou....

ASTO PITCHFORK...11 XRONIA THYMA AND THE JOURNEY GOES ON....

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 02:25
Sorry κιολας, ασχολειστε με το Δομαζο, οταν ο Ντεμης ειπε οτι επενδυει λεφτα και φερνει μεγαλους παιχτες.
Δλδ.

Alitheia o Domazos eide pote tou videokasetes tou Delikari na ntrimplarei ton Mpekenbaouer?Ante me to konto ypo8eto pou ton exoune kai no1.

hcpunksonacid
07-02-2007, 02:28

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 02:53
pitchfork o punkis tis simforas pou les exei dei esas stin athina kai se lewforo kai se oaka xm...4 fores apo to 1999(se toses piga dld)esi toumba eides stin kaliteri mia fora.eipame apo 1980 3 fores irthes toumba min ginomaste varetoi.gia xorografies den milaw,apla gelaw opws gelane oloi mazi sas.to oti eiste oi misoi xontroi se xalase?oti eiste oi perissoteroi fasistakia i toulaxiston deksioi sto opadiko sas kinima den se xalaei?rwta ena palikaraki rastaman arrwsto vazelo pws efige mia mera apo to gipedo sas....
kalitera punkis tis simforas para 44 xronia mpoufos vazelos.

Roufianoi twn Ellhnwn sthn katoxh...ase...kai ka8odai oi Ellhnes kai misoune ton Olympiako...

Eixe pei kapote o Kougias..."to na einai kaneis Olympiakos egw den to sygxwrw...to na einai omws vazelos e kati trexei me to foukara".

Epishs o Melissanidhs nomizw "den yphrkse pote kanenas PAO se kanena sport.Prokeitai gia mia stoa tou kratikou katesthmenou pou kataklevei ypoula ta kypella pou alloi pairnoun me kopo kai idrwta kai dolofonei systhmatika ton Ellhniko a8lhtismo".

Ta syberasmata dika sas.

freak brother
07-02-2007, 03:02
ε αμα το ειπαν ο Κουγιας και ο Μελλισανιδης.. παω πασο!

Bullet
07-02-2007, 03:05
κλαυσίγελως

Dr. Death
07-02-2007, 07:11
ρε μαλακες νεοι αθλετιξ φορουμ γιουζερς με αρχηγο αυτο το αχαρακτηριστο πραμα που αυτοαποκαλειτε κομπρεχενσιο , ειλικρινα τα χετε κλεισει τα 15 ?

γαμω τον αντι8εο μου καντε το φορουμ σαν τα τσοντο-σαιτ με πιστωτικη καρτα να βγαζετε και χρημα και να χουμε και την ησυχια μας απο τα αγαμητα.

θα μου πεις θα κλεβουνε την καρτα του μπαμπα για να γραΠΣουνε τις 2 μαλακιες τους... δε γαμιεται τουλαχιστο θα περιοριστει το φαινομενο..

νταξ μαλακες ειπαμε αθλετικς καφριλα αλλα αυτοι ειναι "ειπαν της γριας να χεσει κι αυτη ξεκολωθηκε"

Bullet
07-02-2007, 07:24
τι ψάχνεις τώρα μωρέ?

εδώ ο άλλος έχει location tampa,η επιβεβαίωση του κανόνα :lol:

Mitsmann
07-02-2007, 09:11
και ο αλλος εβαλε στο ιδιο ματς ε

καλα στο μεταξυ μας θα ηταν κατι σαν τον παραδεισο ενα πραμα :P

Ναι, θα ρχοταν 3-3 και δωστου παλι κλαμματα.

Bullet
07-02-2007, 09:47
τι να κλάσει η νικη μπροστά σε αυτή την ηδονή
:P

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 10:35
ρε μαλακες νεοι αθλετιξ φορουμ γιουζερς με αρχηγο αυτο το αχαρακτηριστο πραμα που αυτοαποκαλειτε κομπρεχενσιο , ειλικρινα τα χετε κλεισει τα 15 ?

γαμω τον αντι8εο μου καντε το φορουμ σαν τα τσοντο-σαιτ με πιστωτικη καρτα να βγαζετε και χρημα και να χουμε και την ησυχια μας απο τα αγαμητα.

θα μου πεις θα κλεβουνε την καρτα του μπαμπα για να γραΠΣουνε τις 2 μαλακιες τους... δε γαμιεται τουλαχιστο θα περιοριστει το φαινομενο..

νταξ μαλακες ειπαμε αθλετικς καφριλα αλλα αυτοι ειναι "ειπαν της γριας να χεσει κι αυτη ξεκολωθηκε"

Koitakse twra ti ginetai Dr. Vazelotinanai.Goustareis ton monologo toso esy oso kai oi 11 xronia sth fapa Pitchfork,Bullet Freak Bro kai alloi pou kalws h kakws etyxe na yposthrizoune Panathinaiko.Esy ksekinas exontas kapia stadar sto myalo sou oti eisai h adikhmenh omada,oti exeis kai gamw tous paixtes,oti stin Evrwph gamas oti xwris Drakokallh 8a epairnes polla prwt8alhmata kai polla alla.
Egw ksekinaw kai sou anatrepw me epixeirhmata kai pragmatika gegonota oles aytes tis malakies pou kata kairous exete postarei edw mesa.Loipon den to epaiksa arxhgos se kanenan sta @@ mou ti pisteveis gia ton Olympiako alla na matheis na mh les toso esy oso kai oi Thanasoi Veggoi 11 xronia fapas na mhn lete anakriveies.
Yparxoun kapioi user edw mesa opws o hcpunknoacid,o up the hammers pou diaforopoiountai apo to synolo kai lene sta isa ti pistevoun.Profanws esy kai h pareoula sou pate na tous vgalete malakes ka8ws h elleipsh epixeirhmatwn kai isws h elleipsh twn diaforwn Mpakwn(ek tou Mpaka pou sas xarize ta kypella me penalti sto 120) sas exoune kanei na vlepete pantou fantasmata.Allwste eipame ta forum einai gia na symfwnoume na xtypame ton allo filika sthn plath "nai palikari exeis dikio" alla mhn aggiksoume ton Panathinaiko.
Egw pantws den 8a hmouna ka8olou perhfanos na me apokalei palios a8lhths "TSSKA ths Ellados" dhl mia kratikh omada pou eite exei mesa Velh-Gkeka eite Maeko eite Karagkouna termatizw sthn 2h i 3h thesi anti gia thn 5h -6h kserw gw.Epivallomenoi deyterotritoi dld.
SKAW.

Tevez
07-02-2007, 10:58
fetos sto karaiskakh 8a er8oun opadoi ths spartac?na xerw na agorasw metoxes red bull oxi tpt allo

Bullet
07-02-2007, 11:03
ποια επιχειρήματα ρε compresa που λες ότι σουρθεί στο κεφάλι παραφράζοντας ιστορία και πραγματικότητα

μου δίνεις ως επιχειρήματα ανακριβέστατες μπαρούφες τύπου εκπομπής θύρας 7 και θες να σε πάρουν και στα σοβαρά δηλαδή?

ελεος

up_the_hammers_Festival
07-02-2007, 11:08
Enw ayta pou aradiaze o pitchfork toso kairo htan ola antikeimenika.Apla sas xalaei giati toso kairo ta legate monoi sas.

Bullet
07-02-2007, 11:09
να δεις που στο τελος θα βγουν fake accounts ενος :lol:

Tevez
07-02-2007, 11:18
rwta ena palikaraki rastaman arrwsto vazelo pws efige mia mera apo to gipedo sas....

http://ronaldzwiers.0catch.com/Foto/W/Nordin%20Wooter.jpg
mia mera efyge paketwmenos me 15 pitogyra gia na pnixei ton pono tou

:( :( :( :(

kai aposo blepw den ta katafere akoma

:cry: :cry: :cry:

freak brother
07-02-2007, 11:40
rwta ena palikaraki rastaman arrwsto vazelo pws efige mia mera apo to gipedo sas....

http://ronaldzwiers.0catch.com/Foto/W/Nordin%20Wooter.jpg
mia mera efyge paketwmenos me 15 pitogyra gia na pnixei ton pono tou

:( :( :( :(

kai aposo blepw den ta katafere akoma

:cry: :cry: :cry:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 12:06
ποια επιχειρήματα ρε compresa που λες ότι σουρθεί στο κεφάλι παραφράζοντας ιστορία και πραγματικότητα

μου δίνεις ως επιχειρήματα ανακριβέστατες μπαρούφες τύπου εκπομπής θύρας 7 και θες να σε πάρουν και στα σοβαρά δηλαδή?

ελεος

Kaneis la8os de sou zhtsa na me pareis sta sovara esy..allimono an atomo san esena pou exei postarei xilies 2 malakies me epairne sta sovara...
Sta sovara se pairnoun mono ygiws skeptomenoi fila8loi...pou de milane gia Drakokallh alla koitane ta 11 xronia tou Malekou kai tou Nordin Voouter...
Oi skeptomenoi fila8loi opws o Paoktzhs hcpunk gnwrizoun pioi eiste ti exete kanei pws katastrepsate me tis dwrodokies sas to elliniko podosfairo ktl ktl....twra esy meine sthn agnoia sou giati yparxoun kai vazeloi oi opioi exoune na pathsoune sto ghpedo xronia....alla fainetai oute ayto sou leei kati...
Egw sou eipa sta 11 ayta xronia mpala eida...gia sena pou oi Goumobazinades sou petousan thn mpala sthn kerkida den kserw..

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 12:07
Kai na mhn ksexasoume ayta pou postares ws istoria kai kala apo diafora vazeloforum e Bullet? :rofl: einai giati eisai poly sovaros kai antikeimenikos.
Synexiste ton monologo mexri na ftasei o MAHS KAI NA KRYVESTE STA NHSIA OPWS KA8E XRONO.

Mitsmann
07-02-2007, 12:56
Ο Παναγιώτης Κονέ κατήγγειλε τον Τάκη Λεμονή για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του στο ντέρμπι της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της SportDay. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με γραπτή του δήλωση χθες δήλωνε πως ουδέποτε απευθύνθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στην καταγωγή του νεαρού μέσου της ΑΕΚ, ωστόσο ο τελευταίος λίγο αργότερα με δική του γραπτή δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της «Ένωσης» ανέφερε: «Με αφορμή τη δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Τάκη Λεμονή, σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, μολονότι αρχική μου πρόθεση ήταν να μην πάρει έκταση το θέμα, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, σε μια συνομιλία μου με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ριβάλντο, εκπρόσωποι της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο, όπως επίσης και ο κ. Λεμονής, χωρίς την παραμικρή από μέρους μου αφορμή, μου επιτέθηκαν φραστικά με προσβλητικές για την καταγωγή μου εκφράσεις. Οι συγκεκριμένες εκφράσεις με θίγουν πρωτίστως ως άνθρωπο και ακολούθως ως ποδοσφαιριστή που τιμά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή της (που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Ελλάδας) και ενδεχομένως να κινηθεί νομικά κατά του προπονητή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, όπως αναφέρει η SportDay, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στη FIFA, που είναι αμείλικτη σε τέτοια ζητήματα και μπορεί να φτάσει σε ποινή αφαίρεσης διπλώματος και άδειας εξάσκησης.

Το θέμα ίσως απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές, φτάνοντας στα γραφεία του αθλητικού δικαστή. Σημειώνεται πως ο ΚΑΠ αναφέρει στο άρθρο 89, ότι αν αποδειχτεί πως αξιωματούχος ομάδας μειώνει, μεροληπτεί ή αμαυρώνει την εθνοτική προέλευση αθλητή, τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 40.000 ευρώ τουλάχιστον, ενώ η ομάδα του τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα!

μια χαρά μου ακούγεται.

Ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατά του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος τον κατηγόρησε για προσβολή της καταγωγής του. Ο 46χρονος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει, όπως δηλώνει, να προστατεύσει την αξιοπρέπειά του και επιμένει πως ουδέποτε απευθύνθηκε με ρατσιστικά σχόλια στον 20χρονο μέσο της ΑΕΚ. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός συλλέγει στοιχεία για την αγωγή σε βάρος του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα ακόμη δεν έχει υπάρξει παρέμβαση του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση.

Χαχαχ. Βλεπω δακρυα στα δικαστηρια και "παρερμηνευτηκαν οι δηλωσεις μου".....

Bullet
07-02-2007, 13:06
Sta sovara se pairnoun mono ygiws skeptomenoi fila8loi

:rofl: :rofl: :rofl:

αυτοbanαρισου

Comprehension_Hypnosia
07-02-2007, 13:17
Sta sovara se pairnoun mono ygiws skeptomenoi fila8loi

:rofl: :rofl: :rofl:

αυτοbanαρισου

To idio 8a sou proteina kai egw.
Episis na skiseis tis afises Ninh,Tziolh kai Mantziou-ta tromera mwra tou PAO :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Bullet
07-02-2007, 13:23
απαξιώ

Vic
07-02-2007, 15:39
Χοχο. Έχετε πλάκα οι βάζελοι. Τσούζει ο ποπός φαίνεται πάρα πολύ. Φταίει ο γαύρος που είστε τραγικοί και τρισάθλιοι. Άντε, να σας δούμε στο κύπελλο. Περιμένω εναγωνίως (δεν κλείνω μάτι λέμε) να ακούσω ποιος θα φταίει τότε.

Raven Lord
07-02-2007, 15:57
forum στους gayρους!!!

Tevez
07-02-2007, 16:10
Χοχο. Έχετε πλάκα οι βάζελοι. Τσούζει ο ποπός φαίνεται πάρα πολύ. Φταίει ο γαύρος που είστε τραγικοί και τρισάθλιοι. Άντε, να σας δούμε στο κύπελλο. Περιμένω εναγωνίως (δεν κλείνω μάτι λέμε) να ακούσω ποιος θα φταίει τότε.
poio kypello re file?sto podosfairo eisai exw(ap o,ti 8ymamai),sthn eyrwph :roll: ,sto basket de 8ymamai ti egine,sthn euroliga 8a sas peripoih8ei allh omada me prasina kai de 8a sas prolaboume (eite h tau eite h badalona xana),sto volley :!: xlwmo se blepw.mpas kai milas gia polo?
:-o

Mitsmann
07-02-2007, 16:15
Εδω που τα λεμε στο πολο, και 46 γκολ φαγατε περιπου και γενικα εχουν πλακα οι συναντησεις μας. Ελπιζουμε να φανηκαν χρησιμα στους κολυμβηται του ΠΑΟ τα μπρατσακια που προμηθευσαν απλοχερα οι οπαδοι μας. Και τα σωσιβια.

Tevez
07-02-2007, 16:25
eytyxws pou yparxei kai to polo giati to 2006 opou se brhka me exairesh ton agwna-me ton kariolopousta den xehname 8a se sfaxoume :headbang: :headbang: :headbang: :duel: :duel: -sto karaiskakh perasame omorfa. :pink: :)

Mitsmann
07-02-2007, 16:39
α γιατι εγω θυμαμαι και κατι νικες στην Α1 στην κανονικη περιοδο και ενα διπλο στο ΟΑΚΑ 0-2, και τελος παντων περασμενα ξεχασμενα.

Mitsmann
07-02-2007, 16:40
υ.γ. α, εννοειται οτι σας βιασαμε στο Καραισκακη διαιτητικα και παραγκισια και ειχε πολυ πλακα!

Tevez
07-02-2007, 16:44
2006 agorare.oxi sezlong 2005-2006.kai ennoeitai oti den xasame logw mlkiwn galinovic,morris kai emfanishs(apla emfanisthke)conceicao.o kariolopoustas o diaithths ftaiei gia ola.
:evil: :!: :evil:

Mitsmann
07-02-2007, 16:51
τεσπα. φευγω τωρα σας αφηνω με τους Κομπρεχενσιονς και τους Απ δε Χαμμερς!!!!!!!

Magellan
07-02-2007, 16:52
ANTE GEIA!!!!

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:25

bleeding
07-02-2007, 17:34
ξερω γω ξερω γω ενταξει

καλα κρασα

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:36

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:38

bleeding
07-02-2007, 17:39
τα ειπες ολα εσυ ρε γμτ, δε μου αφησες τπτ

σοβαρα τωρα, τα πιστευεις αυτα που γραφεις?

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:41

bleeding
07-02-2007, 17:42
οπως τη δωροδοκια του 1908 ενα πραγμα ε?

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:43

dead in magazines
07-02-2007, 17:48
Arxisame ta xwsidia pali e? :P

chris
07-02-2007, 17:50
Pros pitchfork, bullet k loipous Panathinaikous:

Den sas kserw re palikaria alla eiste sovaroi pou apantate se gavrous vorra k notou; Ennoeite pws den thelw na sas tin pw i otidipote. I moni dikaiologia einai oti to kanete gia xavale alla k pali, den kourastikate; Pio pithano einai na peisete ton lwri oti kanei kakes diorganwseis para aftous gia to otidipote.

Kala eidika otan pianoun k ta opadika den kserw an prepei na tsantistw i na pesw katw apo ta gelia... K milane ta tsoukalopaida pou prin ligo kairo pidagan gefires ston peiraia k oi alloi pou dekaetia 80 sti lewforo eidan to miso prwto imixrono k meta thimithikan oti eixan afisei to kalorifer anoixto sti thes/niki k figan aron aron....

Ti na pw, ama ti vriskete etsi sinexeste, apla den tsantizeste me afta pou sas grafoun;

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:55
chris manowaras eisai opote logiko na miliseis gia to 1989..omws egrapsa pio panw ti egine..an mporeis pes oti lew psemmata.DEN MPOREIS.etsi apla.

hcpunksonacid
07-02-2007, 17:58

dead in magazines
07-02-2007, 18:00
chris manowaras eisai opote logiko na miliseis gia to 1989..omws egrapsa pio panw ti egine..an mporeis pes oti lew psemmata.DEN MPOREIS.etsi apla.

8a symfwnisw ki egw se ayto e.[/b]

Bullet
07-02-2007, 18:17
ρε είναι ο ίδιος χρηστης λέμεεεεε

solution_AK-47
07-02-2007, 19:21
Den dikaiologw ton Kokkali kai tis taktikes tou tosa xronia,alla an pote o paok vrethei stin thesi enos gavrou me tetoio dinato proedro tha imoun poli xaroumenos an sas ksekwliaze epi dekaetias me poustikes mthodous..eseis tin ksekinisate tin fasi,eseis tha tin loustite pio poli..

Se alla pou les sumfwnw se alla oxi, alla sto quote gnwmh sou men alla einai paparia imho. An pote exw ena aksiopreph proedro 8a h8ela apla na me sebontai k na me paizoun 50-50 eite paizw me ton pandramaiko eite me gayrobazelo. Exw tosh pisth sto lao k sth fanela pou pisteuw oti mporw na paw POLY mprosta me to 50-50.

Epishs de mou aresei exontas faei TOSH POYTSA APO DIAITHSIA na bgainw (egw k ka8e paoktshs) k na lew "makari na paizoun uper mas kapoia stigmh". PAOK EISTE RE MALAKES KSYPNHSTE, DE 8ELOYME DIATHSIA YPER MAS, PROEDRO K 50-50 8ELOYME.

Telos, den eimai se 8esh na kserw ti zori trabas me tous bazelous, alla e8elotufleis mprosta sto gamhsi pou trws tosa xronia ap' ton Kokalh. K auto gia mena einai egklhmatiko. Enas paoktshs den exei kamia sxesh oute me bazelous, oute me skoulikia k SIGOYRA OXI ME GAYROYS. Oso gia thn alamana pou les me osous gayrous exw milhsei mou lene pws fagame to trelo ksuliki k fugame. Twra an einai etsi ta pragmata ti na sou pw, egw alla kserw...

fandango
07-02-2007, 19:22
Oso gia thn alamana pou les me osous gayrous exw milhsei mou lene pws fagame to trelo ksuliki k fugame. Twra an einai etsi ta pragmata ti na sou pw, egw alla kserw...

θρήνε θυμήσου την Αλαμπάμα, κι έτσι, ε? :P

solution_AK-47
07-02-2007, 19:25
Pote to diabases k pote ekames quote re paoktsaki?

E nai twra as poume apo auta pou exw akousei egw san istoria, erxontai kapoioi k lene ta anti8eta akribws...

fandango
07-02-2007, 19:30
E, καλά τώρα, κλασικά άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος.
Προσωπικά πάντως, την ιστορία ότι βάλαμε φωτιά στα χωράφια που ήταν κρυμμένοι οι γαύροι την άκουσα από οπαδό του οσφπ, όχι του ΠΑΟΚ.

bleeding
07-02-2007, 19:31
Στην Αλαμανα τις ειχαν φαει οι γαυροι αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια.

Αυτο που μας πρεπει να προσεξουμε τωρα ολοι ειναι το εξης:

:spoiler:

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας

"Η δεύτερη θητεία του Γιώργου Χατζάρα, στο Αιγάλεω τελείωσε άδοξα με τον βορειοελλαδίτη τεχνικό να καταθέτει την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή."

Προλαβαινουν να τον παρουν (ξανα) κ να πεσουν (ξανα) οι συμπολιτες?

Dr. Death
07-02-2007, 20:00
ρε μαλακες λιγο ελεος...δηλαδη ο αλλος εκανε μιση σελιδα ποστ στο αθλετιξ για να την πει στουσ βαζελους...ο κομπρεχενσιο απανταει σοβαρα και υπερασπιζεται τις αποψεις του με επιχειρηματα.

δηλαδη νταξ οπως ειπε ο μπουλετ ..την κοβω να ναι το ιδιο ατομο και να αυνανιζεται μπροστα στην οθονη κανωντας λογκιν και λογκαουτ με τα φεικ ακαουντς κιετς.

ΠΑΙΔΓΙΑ ελεος ε ...αν ειστε πολλοι μαζωχτειτε και καντε καμμια μπουρδελοτσαρκα ..αν εισαι ενας να θυμασαι πως στις 32 μαλακιες τη μερα παθαινεις εγκεφαλικο και δεν σε σωνει ουτε ο σουπερ-σαββας ουτε ο αγιος ριβαλντος ο βαζελοκτονος.Το μονο που θα ακουσεις την υστατη στιγμη ειναι ενα βαρυτονο ΧΟ ΧΟ ΧΟ.Γι αυτο calma.

εντιτ: δεν χρειαζεται να κανετε 5-6 συνεχομενα ποστ ε...υπαρχουν και τα εντιτ

pitchfork
07-02-2007, 20:18
@ chris αδελφέ συμφωνώ με όσα είπες. Προσωπικά τις περισσότερες φορές θα δεις ότι δεν απαντώ πλην όμως αφ΄ ενός με παρασύρει ο μαλάκας ο bullet και αφ ετέρου που και που έχω να καταγράψω κάποια σημαντικά επιχειρήματα που θα διευκολύνουν την ανεύρεση της αλήθειας από το σύνολο των χρηστών του er:

....egw toulaxiston apo ton Olympiako ema8a na vlepw mpala...apo sas mono ksylo,....

Κι έχεις να δεις πολύ ακόμα, κοίτα να κρύβεσαι καλά στο λαγούμι σου αρουραίε γτ κάποια στιγμή και το πρωτάθλημα στο τρέξιμο που πανάξια έχεις κατακτήσει δεν θα είναι αρκετό να γλιτώσει το άδειο σου κεφάλι.

...diafores malakies... blah blah klp... treis selides word me enniaria grammata...
Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση εγώ ή οποιοσσδήποτε άλλος σοβαρός φίλαθλος να κάτσει να διαβάσει όλο αυτό το κατεβατό ασυναρτησιών ε?

lebowski
07-02-2007, 20:32
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας

"Η δεύτερη θητεία του Γιώργου Χατζάρα, στο Αιγάλεω τελείωσε άδοξα με τον βορειοελλαδίτη τεχνικό να καταθέτει την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή."

Προλαβαινουν να τον παρουν (ξανα) κ να πεσουν (ξανα) οι συμπολιτες?

Καλο ρε μπαγασα.Το νου σου ομως...

bleeding
07-02-2007, 21:03
εμ ντερμπι ερχεται, καπως πρεπει να μπουμε στο κλιμα σιγα σιγα.

κ πλακα πλακα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα κανει τωρα ο χατζαρας

GNROSAS
07-02-2007, 22:03
As arxiso me o na po oti goustaro tin omada apo ton peiraia..

Fisika dexomai oti O gauros exi perisoteri eunia apo ti Diaitisia ta teleutaia xronia se sxesi me vazelo, paok kai aek..

Omos mi ksexname oti kai o vazelos kai Aek (Idiaitera o Vazelos) exoun tin eunia tis Diaitisias epananti stis mikroteres Omades.

Idika fetos o Vazelos den prepi na milai gia Diaitisia gia to poli aplo logo oti eixi mazepsi arketous vathmous logo ton korakion.

Den simfono omos oti ta perisotera Protathlimata tou gavrou ta teleutaia xronia einai logo tis Eunias tis Diaitisias.

As afisi o Vazelos kai i Aek tin Diaitisia kai As kitaksi ligo ston kathrefti..Einai i omada sas kaliteri apo apopsi podosfairou, organosis kai paikton apo ton Gauro??

Opos katalavate auto pou sas ftai perisotero einai oti prepi na ftiaksetai ta xalia ton omadon sas (Idiaitera o vazelos) kai afiste tin diaitisia i opia opos ipa sas dini kai esas vathnous kata tin diarkia tou protathlimatos....

Tora sto Derby.. Pisteuete oti i AEK epekse kalitera apo ton gauro sto Derby gia na kerdisi?? Aksize na kerdisi i eitan aksia tis moiras tis??

Fisika to koraki tis epnikse Penalti, alla kai i apovoli me kokkini itan travigmeni.

Kai ego tha goustara i diaitisia na itan 50-50 gia oles tis omades alla efoson vazeloi kai Aektsides epofeliste kai esis apo tin Diaitisia sto protathlima, kalitera asxolithitai pos na ftiaksetai kaliteres omades me piotita paikton para me ti diaitisia.

Xonepste apitelous oti o Gauros sas Gami ta teleutaia xronia kirios epidi den exete tis omades pou tha eprepe kai katadeutero logo tis kapias eunias tis diaitisias sta metaksi sas Derby.

MastodontoideaPliokenous
07-02-2007, 22:06
ενω εσεις εχετε ας πουμε την ομαδαρα ε

GNROSAS
07-02-2007, 22:13
ενω εσεις εχετε ας πουμε την ομαδαρα

Oxi den exouma omadara...giauto trome arketes eupopoutses kathe xrono sto Champion Leage

alla toulaxiston sto ellada exoume omada piotikoteri (an kai gerontia) kai pio organomeni apo aek, vazelo, Paok.

regularpaul
07-02-2007, 22:18
επ, ενας gayρος μιλαει λογικα!

ω καιροι ω ηθη

MastodontoideaPliokenous
07-02-2007, 22:21
υπαρχουν και αυτα τα ψηγματα τλκ :!:

dead in magazines
07-02-2007, 23:00
ενω εσεις εχετε ας πουμε την ομαδαρα

Oxi den exouma omadara...giauto trome arketes eupopoutses kathe xrono sto Champion Leage

alla toulaxiston sto ellada exoume omada piotikoteri (an kai gerontia) kai pio organomeni apo aek, vazelo, Paok.

Kala ta les. Exete merikous paixtes (Rivaldo, Castillo klp) pou ama ginei h strabh, 8a sas 3elaspwsoun. Emeis kai to AEKaki den exoume tetoious paixtes (otan eixe er8ei o Gonzales o Mhtsou elege oti isodynamei me 2 Rivaldo... dld gia klamata h katastash). Kai meta paraponiountai oi AEKtzhdes gia diaithsies kai diafora alla xaritomena epeidh den exoun tpt allo na poun. 3eftila.

pitchfork
07-02-2007, 23:08
Το ότι μιλάει λογικά σε σχέση με άλλους gayρους δεν σημαίνει ότι μιλάει λογικά γενικώς.
Αν φιλαράκο εσύ δεν είδες την άεκ που έπρεπε να σου είχε βάλει άλλα δύο γκολ (πέναλντυ - ήτοι 5 όσα και μια μούτζα που επάξια κερδίζεις) και εσύ να είχες βάλει ένα λιγότερο (οφσάιντ) και με το καστίγιο στο πάγκο, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
Η είσαι καθυστερημένος ή δεν γνωρίζεις αριθμητική και κανόνες ποδοσφαίρου.
Λυπάμαι, αλλά οι ηλιθιότητες που λες δεν πείθουν ούτε τα παιδάκια της 5ης δημοτικού.
Η άεκ ήταν καλύτερη και δεν κέρδισε εξ αιτίας της αγορασμένης από εσένα διαιτησίας, αλλά και να μην ήταν καλύτερη πάλι θα έπρεπε να είχε κερδίσει γτ στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος βάλει τα πιο πολλά γκολ όχι όποιος είναι καλύτερος.
Λυπάμαι λοιπόν και περαστικά σου.

regularpaul
07-02-2007, 23:13
Το ότι μιλάει λογικά σε σχέση με άλλους gayρους δεν σημαίνει ότι μιλάει λογικά γενικώς.

Αυτό εννοούσα!

Συμφωνώ και για το αεκ-οσφπ, αυτό είναι ακριβώς κατά τη γνώμη μου και το σημείο που ο γαύρος ευνοείται συστηματικά τα τελευταία 10 χρόνια, το ότι απαγορεύεται να χάσει, άσχετα με το αν ο αντίπαλος είναι χειρότερος, καλύτερος κλπ

dead in magazines
07-02-2007, 23:20
Αν φιλαράκο εσύ δεν είδες την άεκ που έπρεπε να σου είχε βάλει άλλα δύο γκολ (πέναλντυ - ήτοι 5 όσα και μια μούτζα που επάξια κερδίζεις) και εσύ να είχες βάλει ένα λιγότερο (οφσάιντ) και με το καστίγιο στο πάγκο, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
Λυπάμαι, αλλά οι ηλιθιότητες που λες δεν πείθουν ούτε τα παιδάκια της 5ης δημοτικού.
Η άεκ ήταν καλύτερη και δεν κέρδισε εξ αιτίας της αγορασμένης από εσένα διαιτησίας, αλλά και να μην ήταν καλύτερη πάλι θα έπρεπε να είχε κερδίσει γτ στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος βάλει τα πιο πολλά γκολ όχι όποιος είναι καλύτερος.

Se mena paei ayto? Gia gayro me perases?

Tevez
07-02-2007, 23:42
hcponacid poios fake user eisai?rwtaw eygenika epeidh den exw kone me mods kai admins.
:|

GNROSAS
07-02-2007, 23:45

- An o diaititis den eixe dosi ti travigmeni Kokini sto gauro kai paizame me 11 poli pithano na min sinaivenan oi epimaxes fasis gia penalti...

Pantos apo tis 2 fasis mono i mia itan penalti.

Kai esto kai na kerdize i Aek to Derby, pou den to aksize logo tis kakomirias tis kai tis apovolis tou gaurou me kokini kai pali o gauros logika protathlima
tha epairne Kirios logo kaliteris omadas sinolika sto protathlima kai katadeutero logo diaitisias.

Oso gia ta perastika kalitera na ta pis ston proedro sou pou eno exi tin eunia tis Diaitisias kathetai kai asxolitai me to na vgazi DVD gia ta xalia tis diaitisia gia na gelai o kosmos kai i omada sas pigeni apo to kako sto xeirotero.

Tora an ta epixirimata mou ta vlepis 5s dimotikou (Malon se etsouksan ligo) cool,
sinexise na apantas me ta dika sou epixirimata....

Moonspellheim
07-02-2007, 23:47
Symfwnw me to parapanw,mono pou den itan o Maric...!!!
Idiws auti me to Lymperopoulo einai apisteuta geloio theatro kai to antikeimenikotato MEGA tin edeikse san fasi pou adikithike h AEK.Anti na parei mia ksegurismenh kitrinh.

Raven Lord
08-02-2007, 00:51
συνεχίστε

pitchfork
08-02-2007, 01:04
GNROSAS θαυμάσια τα λες.

Τι κρίμα που οι κουτοί άνθρωποι κάνουν ολόκληρη διοργάνωση από Σεπτέμβρη μέχρι Μάη για να δώσουν το πρωτάθλημα αντί να ακούσουν εσένα τον φωστήρα και να το δώσουν από την αρχή στον ευρωθρήλο που αφού είναι κατά τη γνώμη σου καλύτερος, δεν μπορεί, σίγουρα αυτός θα το πάρει...

Και καλά, εδώ στο φόρουμ μέσα στην ανωνυμία μπορείς να λες ότι θέλεις, πρόσεχε όμως καημένε μου μη τα λες και παραέξω αυτά γτ προβλέπω να σου κρεμάνε κουδούνια....

@dead in magazines οχι, είχα την αίσθηση ότι είσαι γκόμενα και μάλιστα γκόμενα κάποιου από δω μέσα αλλά μάλλον σε μπερδεύω με άλλο χρήστη ε?

dead in magazines
08-02-2007, 01:09
dead in magazines οχι, είχα την αίσθηση ότι είσαι γκόμενα και μάλιστα γκόμενα κάποιου από δω μέσα αλλά μάλλον σε μπερδεύω με άλλο χρήστη ε?

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Mallon. Ti 8a kanoume me AEK? Pws to blepeis?

pitchfork
08-02-2007, 01:16
Δεν έχω άποψη. :)

dead in magazines
08-02-2007, 01:23
Okay.

chris
08-02-2007, 01:43
@ chris αδελφέ συμφωνώ με όσα είπες. Προσωπικά τις περισσότερες φορές θα δεις ότι δεν απαντώ πλην όμως αφ΄ ενός με παρασύρει ο μαλάκας ο bullet και αφ ετέρου που και που έχω να καταγράψω κάποια σημαντικά επιχειρήματα που θα διευκολύνουν την ανεύρεση της αλήθειας από το σύνολο των χρηστών του er:

....egw toulaxiston apo ton Olympiako ema8a na vlepw mpala...apo sas mono ksylo,....

Κι έχεις να δεις πολύ ακόμα, κοίτα να κρύβεσαι καλά στο λαγούμι σου αρουραίε γτ κάποια στιγμή και το πρωτάθλημα στο τρέξιμο που πανάξια έχεις κατακτήσει δεν θα είναι αρκετό να γλιτώσει το άδειο σου κεφάλι.

...diafores malakies... blah blah klp... treis selides word me enniaria grammata...
Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση εγώ ή οποιοσσδήποτε άλλος σοβαρός φίλαθλος να κάτσει να διαβάσει όλο αυτό το κατεβατό ασυναρτησιών ε?

Kati asxeto, mipws eisai o Equi-10- ;;;

Boom!
08-02-2007, 02:49
Μαγκες, η φαση ειναι τσιλικια.
Ο Compre και οι λοιποι μας εχουν φτιαξει κατασταση ΓΑΜΩ.
Γουσταρω κιετσι δικιε μου.

GNROSAS
08-02-2007, 07:08
GNROSAS θαυμάσια τα λες.

Τι κρίμα που οι κουτοί άνθρωποι κάνουν ολόκληρη διοργάνωση από Σεπτέμβρη μέχρι Μάη για να δώσουν το πρωτάθλημα αντί να ακούσουν εσένα τον φωστήρα και να το δώσουν από την αρχή στον ευρωθρήλο που αφού είναι κατά τη γνώμη σου καλύτερος, δεν μπορεί, σίγουρα αυτός θα το πάρει...

Pali thelis na parekisgis auta pou leo..
Den Ta leo auta apo tin arxi tou protathlimatos.
Isa Isa fetos perimena tha ipirxe megaliteros Antagonismos apenanti sto xeirotero agonistika gauro to teleutaion xronon...
Ta leo apo to simio sto protathlima prin to Derby pou exi liges agonistikes prin to telos.

To oti pisteuo akomi kai na kerdise to Derby i AEK (To opio opos ipa den aksize - isopalia itan to pio dikaio)
Simfona me tin diafora piotitas ton omadon, ti vathmologia, to programma agonon, ti sxetiki statherotita to gaurou sto protathlima, tous Traumatismous tis AEK kai tin nootropia tis Aek apenanti sto gauro kathos kai ta apotelesmata neoteris Istorias to teleutaion xronon o Gauros 99% tha eperne pali to protathlima.

Auto pou xriazetai na alaksi protistos einai i piotita kai i nootropia
tis Aek, Pao apenanti sto Gauro...kai kata deutero logo i diaitisia i opia min Ksexnas oti dini arketous Vathmous sto vazelo kathe xrono apenanti se mikroteres omades...

Dr. Death
08-02-2007, 07:35
ξες τι δεν εχω καταλαβει ακομα?

αυτη η διαφορα στην ποιοτητα των ομαδων τα τελευταια 11 χρονια εκ των οποιων εχετε παρει 10 πρωταθληματα γιατι δεν αντικατοπτριζεται και εις τα ευρωπας ειτε πεφτετε σε ομιλους με ξυλοκοπους ειτε με καλες ομαδες?

γιατι 11 χρονια τωρα εχεις ΜΙΑ καλη πορεια να επιδειξεις (για να μη μιλησω πιο πριν)

μια ρε μαλακα...

αυτοι οι διαστημικοι παικτες που 10 χρονια τωρα περνουν τα πρωταθληματα και κανουν την διαφορα με τους δικους μας παικτας και με τους παικτας της αεκ..τι ακριβως κανουν μολις περασουν τα συνορα?

εχεις αναρωτηθει γιατι?

τα βουντου οι καταρες ,τα κομπλεξ δεν πιανουνε ε...11 χρονια...11 χρονια που τα χεις κανει ολα μουνι στην ελλαδα.
Και παει στο διαολο να πω πως τα τελευταια 3 χρονια ουτε εμεις εχουμε ομαδες ..αλλα επειδη ανεφερες γκουμομπασιναδες και επειδη κανετε κηδειες με ξενα κολυβα καθως εμεις φωναζαμε για τους γκουμομπασιναδες για την ιδια μας την ομαδα και το χετε παρει αλλωθη και το λετε..για πες μας τι εχουν κανει οι γκουμομπασιναδες αυτα τα 11 χρονακια.
Και βαζω μεσα και τους 2 προδοτες που ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΣΟΥ και που 8 χρονια ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ την διαφορα στον παναθηναικο αλλα μολις αλλαξαν στρατοπεδο αμεσως γινανε ανθρωποι και παικτες αξιας.
Πριν ηταν κοτες και ανικανοι να κανουν την διαφορα.
Για να μην θυμηθω καποιον κυργιακο καποιον σειταριδη καποιον καραγκουνη καποιον μπασινα που τοσα χρονια ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥς ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ και γι αυτο τους θελατε τα τελευταια 2 καλοκαιρια και επιστρατευτηκε η θυρα 7 να τους βριζει για να μην ερθουν.
Α επισης ... "ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ" εγραφε ο πουτανας γιος χριστογλου και οι red believers τον βγαζαν πρωτοσελιδα 5 μηνες πριν ..
Ξες για ποιον λεω? εναν παικτη που δεν κανει την διαφορα και ειναι ενα τιποτα σε σχεση με τους υπερπαικτες τους δικους σας...

Ξες μωρε ..για τον αρχηγο του παναθηναικου τον παπαδοπουλο.
Πως ειπατε? Ακουστηκε και για γκεκα?Ποτε? το καλοκαιρι κι αυτος ?
Αυτος ο τελειωμενος? Απορω τι τους θελετε αυτους ρε γμτ... αφου εχετε παικτας που κανουν την διαφορα...και οπως ειπε καποιος γνωστος ειστε "ΠΛΗΡΕΙΣ".

Και ξες γιατι εκανα αυτο το μαλακισμενο μακροσκελεστατο ποστ αλα κομπρεχεσιο ε?

γιατι βαριεμαι πολυ και γιατι πας να το παιξεις σοβαρος και αντικειμενικος λεγοντας μαλακιουλες.

Αυτα περι οργανωσης (οτι γαματε αεκ - παο σε ποδοσφαιρικο τμημα και οργανωση) δεν τα σχολιασα ... τα θεωρω απλα τραγικα.Και το ευτυχημα ειναι να ισχυσει επιτελους ο γαμωκανονισμος της ουεφα που θελει 2 (μου φαινεται) παικτες εντεκαδας να προερχοντε απο τις ακαδημιες καθε συλλογου.ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...οργανωμενα θα ερχοντε απ την νοτια αφρικη και αμερικη τα καραβανια...κι οτι κατσει.

MastodontoideaPliokenous
08-02-2007, 07:39
oντως βαριεσαι πολυ μαγκα μου,αν υποθεσεις οτι καν δε θα επρεπε να μπεις στο τρυπακι να απαντησεις.τεσπα

Dr. Death
08-02-2007, 07:52
ψαχνω για λοστ μωρε γι αυτο

θα την κανω και σε 3 ωρες για νοσοκομειο οποτε ακουω και τα μουνοπανα τους κολογαυρους στο σπορφς και ειπα να πω τη μαλακια μου.

Bullet
08-02-2007, 07:58
μη ψαχνεις,απλα πηγαινε στο θρεντ :D

ontopic τα ειπες οπως επρεπε

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 08:56
Loipon re vazeloi apla den paizeste.i propaganda sas den exei oria.logiko,mias kai eiste ideologika paidia tou gebels san ta aderfia sas tous kitrinomavrous edw ston vorra(ma toso idioi re pousti mou..)
Pitchfork kai loipoi zeledes,eiste oi TELEYTAIOI pou prepei na milate gia adikia apo diaitisiammias kai eiste oi PRWTOI pou ferate to poustiliki kai tis piasman diaitisies stin ellada(thimithiete 1908 pou epese b katigoria o iraklis poios evale to xeraki tou me ipothesi dwrodokias..thimitheiete ipotheseis mpoumpli..thimitheiete ta pistolia pou travuse o kapetanios ston diaititi tou vazelos –paok to 1986…)eiste kanonika oi mpinedes tou prwtathlimatos,oi poustides me tis gravates kai gia ayto sas sixainontai olio.
Den dikaiologw ton Kokkali kai tis taktikes tou tosa xronia,alla an pote o paok vrethei stin thesi enos gavrou me tetoio dinato proedro tha imoun poli xaroumenos an sas ksekwliaze epi dekaetias me poustikes mthodous..eseis tin ksekinisate tin fasi,eseis tha tin loustite pio poli..”ta kaznaferi poutanas gie den ksexname” einai toulaxiston faidra,otan gia na pareis prwtathlima prepei :
a)na vgei nea dimokratia kivernisi
b)na sou dwsei enas poutanas gios aggelos (o opoios gia osous den kseroun,ekeini tin xronia pou I ginaika tou eixe kanei egxeirisi gia mia poli soavari astheneia,ola ta eksoda tis nosileias ta eixe plirwsei oi oikogeneia vardinogianni) se sindiasmo me vokolo to paixnidi mesa stin toumba,afou prwta o paok pire to paixnidi pou esi den mporeis na pareis edw kai toulaxiston mia dekaetia..ksereis..diplo mesa sto karaiskaki.fysika min nomizeis oti san opadoi thelame na xasoume,thelame na paroume to paixnidi gia ayto kai meta oi paiktes figadeytikan kai pesan klwtsies.
c)edw kollaei kai I malakia poy lete “paok paikse gia tin istoria sou”.kala re malakismena prwta apo ola giati thelete sinexeia na kanete me ksena koliva kideia?arxidia den exete eseis na apaitisete apo enan proedro me LEFTA na sas kanei omada?kai gia to thema istorias pou lete gia ton paok se sxesi me ton gavro,otan o swkratis prwtoanelave ton olimpiako kai apofasise na arxisei na sikwnei ta p anta,ekane mia “sineleusi” pou sigoura oi filoi tou gavrou tin kseroun,me 25 ekproswpous sindesmwn kai aytoi tou ethesan tis apaitiseis tous oi opoies itan oi eksis:
1 opou sas vriskoun esas na sas pidane
2 na sikwnoun panta prwtathlima
3 na min ksanaxasoun POTE stin toumba(27 xronia fapas itan polla gia tous gavrous)
Fysika kai etsi kai egine,kai magia tous.apla min katigoreis ton paok kai ton kathe paok(opws px einai I aek ) oti den thelei na parei ton osfp an apla DEN MPOREI GT APLA DEN GINETAI.kai gia na poume kai tin alitheia,kai o paok kai I aek einai tripimenoi DIOIKITIKA OXI OPADIKA apo ton gavro.alla oxi kai na les oti ta paokia kai ta xanoumia einai gomenes twn gavrwn.eidika oi dikoi mas exoun dwsei maxes treles kai se agwnistiko kai se opadiko epipedo me gavrous,kai gavroi kaloi opws voukelatos,sokolatenios kai ipovrixios mporoun na sou milisoun kai gia tin alamana(kai na sou poun tin alitheia mias kai itan ekei) kai gia to pious sevontai opadika se olokliri tin ellada.pantws aytos den eisai esi.etsi akrivws opws egw sevomai mono tous gavrous opadika stin ellada.
Kai fysika edw kataligoume sto eksis
An o paok eixe omada prwtathlitismou,kai esi isoun stin thesi tou paok,I monadiki megali kontra stin ellada tha itan paok-gavros.des arxes 90 mpasket ti ginotan pou itan noumero 1-2 aytes oi 2 omades.distixws filoi mou vazeloi ston noto iparxei o osfp kais ton vorra o paok.dexteite to giati einai I alitheia.
Kai etsi gia kleisimo….
Den eimai egw autos pou eixe ton prwto fasistiko sindesmo(mazi me tous aderfous sas skwlikes ieroloxites) stin ellada…fysika omws ta plousiopaida tis kifisias molis efagan to mpountroumi vgikan eksw me ton kwlo vazo kai twra to paizoun arxigoi tis kerkidas…re tous tripiokwlides.
Den eimai egw aytos pou anagasa mia olokliri xounta na me steilei ston “teliko” tou wembley,agorazontas paixnidia stin Yugoslavia mias kai i…ginaika tou papadopoulou parakalouse ton antra na sas dei ston teliko
Oute fysika eimai aytos pou lew oti exw paei pantou ekdromes kai exw na dw tin toumba apo to 2001,kai apo ekei to 1998 kai meta kapou sta vathi twn 80s….
Den eimai aytos pou piga stin lewforo na tis pesw se paoktsides propersi,kai panw stin poustia pou piga na kanw se 300 atoma exasa to mati mou kai evgaina meta sto kanali tou proedrou kai klaigomoun(star) kai elega “oi kakoi oi paoktsides mou evgalan to mati”
Kai fysika den eimai egw pou evgala tin iaxi voulgaroi..oxi oti me xalaei,mias kai den exw ethnos oute patrida,alla einai poli asteio enas FASISTAS na se krazei etsi..kai meta na fovatai min xasei tin makedonia.antifasi e vazelakia?
Den eimai egw ekeinos pou to 1989 tin epesa me tin sinodeia tis astynomias se 400 atoma apo dio pleyres,2000 me 2000+ tseoi kai tous evgala eksw apo to gipedo kai na eimai perifanos gia ayto(arage tha peite pote gia to to epathan ta atoma pou itan apo eksw kai mas perimenan sta ilektronika kai sta mixanakia?kapoia moutrakia efagan katourima..)
Opws kai na to kanoume,enas eptalofitis exei perissoteri sxesi me enan koridalliwti,enas neapolitis me enan nikaiwti,enas apo dendropotamo me enan apo to zefyri…etsi kai emeis den mporoume na exoume kamia epafi me kifisiwtes,xolargous,giziwtes,mpraxamiwtes.den to thelei oute o theos re pousti mou…
Kali epitixia ston “agwna “ pou kanete enantia stin oikogeneia(xaxaxaxa) 28 xronia prospatheite,ta prwta 100 einai diskola….toulaxiston egw kanw OTI THELW KAI DEN SKEFTOMAI TIN MPOUZOU.etsi gia na fugei I dikaiologia oti I oikogeneia exei xwsei pollous mesa..enw dikoi mas ligoi einai e?a re vazeloi..
Perastika kai kali xwnepsi me coca cola

:worship: :worship: :worship:

Ntaxei ti na leme twra...an yphrxan kai alloi Ellines san kai esena filaraki to podosfairo 8a eixe ksevrwmisei apo tous kwloxodrous gravatakhdes xartogiakades ths fapas pou exoune thn tarifa tous 4ara ka8e xrono mesa sth Lewforo.
Mono pou ksexases kati.Thn oikonomikh sxesh metaksy Mpouza(palai pote ekdoth twn Spor tou Vorra) kai Vardinogiannh ta prwtoselida opote anevaine panw o Thrilos na paiksei enw o PAO pernouse me xeirokrothmata akoma kai otan epairne 100 pseftika penalti pws pernouse o PAO apo to Xarilaou h kai apo to Kaytantzogleio mia zwh ktl ktl.

MALAKES VAZELOI kaneis den eipe oti o Olympiakos ayta ta 11 xronia den eynoh8hke.Kati tetoio 8a htane teleiws trelo opios to eLege.
Omws malakes vazeloi se polla paixnidia kanate thn trixa trixia...ena sfyrigma na epairne o Olympiakos parapanw akoma kai se plagio out kai thn allh mera ginotane xamos...apo kanalia?apo efhmerides?Na arxisoume na leme ta tou Mega kai ta tou Star 8a teleiwsoume avrio?Na arxisoume na leme gia thn antikeimenikh Sportime :rofl: :rofl: tou kyriou Xydi,thn Sportday pou me to pou apokleisthkame apo to kypello proeksoflhse oti 8a einai diko sas kai posa alla paradeigmata.
To 1997 se ena paixnidi Olympiakou-Pana8hnaikou o Georgiadhs pairnei fora kai klwtsaei en psyxrw apo pisw ton Anatolaki o Milogevic anatrepei ws teleytaios ton Karapialh kai o Goumas ton Aleksandi kai otan apovlh8hkan kai oi 3 dikaiologhmena oloi vghkan na miljsoun gia to kratos Drakokalli.To 1998 to 0-2 pou egine 4-2 sto opio o Kwnstantinidhs exei skotwsei sthn klwtsia Giannakopoulo kai Karapialh otan apovlh8hke paraponiotan kai gia foul dithen pou tou egine.
To 2002 o diaithths Ey8ymiadhs xtypietai anelehta epeidh tolmhse na dwsei penalti.To 1991 otan emeis eixame xtyphsei to diaithth ston agwna me ton Athinaiko mas riksane -5 va8mous kai 7 agwnistikes paizame se Nayplia,Argos,Volo,Lamia ktl.

Alitheia vazelakia gia thn pagkosmia rompa pou mas kanate eseis h megalh evrwpaikh omada me Tsexikes omades antipalous meta to Wembley na vlepoume ton ferefwno proedro sas na xtypaei ton diaithth timwrh8hkate?Me poso me 4 agwnistikes kekleismenwn? :rofl: Me poso eprepe me vash ton kanonismo?

Ayta gia na doume thn diaxronikh eynoia tou PAO...ths omadas pou eixe th mish Ellada me omades pararthmata (thimisou Korin8o,Doksa Dramas,OFI,EAR ktl ktl).

Otan anoiksan sta dikasthria oi fakeloi me tis periousies twn Vardinogiannhdwn kai fanhke oti o OFI apotelei periousiako tous stoixeio mhpws vasei tou kanonismou h diploidiokthsia timwreitai me ptwsh sth B Ethniki?Mhpws?

Posa alla akoma...na milhsoume gia to 1999 pou mprosta se olh thn Ellada o kapetanios travhkse pistoli kai plakw8hke me tous mpravous tou Melissanidh?

O hcpunknoacid eipe kati kai me epivevaiwnei...pios ksekinhse tis dwrodokies sthn Ellada(thimisou 1963 Ethnikos-PAO 4-2) tote pou olh h Ellada tragoudouse "roula ra roula ra pes mas kai alla Voutsara" pou o termatofylakas tou PAO Voutsaras apokalypse th dwrodokia "mas eixane yposxe8ei oti 8a kerdizame aneta gia ayto kai emeis mpikame xalara enopsei tou paixnidiou me thn AEK pou erxontan"....

Na milhsoume gia to 5-2 epi tou Paok tou 2001 tote pou o diaithths tou agwna OFI-Paok eixe apovallei sygkekrimenous paiktes tou Paok gia na mhn paiksoune sth Lewforo?

TI NA MAS PEITE LOIPON ESEIS?OTI EISTE OI ADIKHMENOI?OTI MIA ZWH KLEVETE TA PRWTA8LHMATA MIAS KALYTERHS OMADAS?
OTI TO 1991 PAIRNANE PRWTA8LHMA OI KOURBANADES KA8WS TO 1992 KSEKINOUSAN TA FRAGA TOU CHAMPIONS LEAGUE KAI O KAPETANIOS TO ITHELE PASH THISIA?

Ti omada eixate eseis otan pairnate ta prwta8lhmata kai ti emeis...emeis eixame paixtarades (Estai Estai aytos pou sas gamaei)
kai eseis kati api8anous kwphlates typou Kourbana,Xatzia8anasiou ktl ktl....ti omada exete twra (Antrits,Bovio,Ivan o tromeros kai kati tetoioi api8anoi) apenanti se Tzole,Ribo,Giovanni,Zaxovic(gia ligo) Karembe kai ena swro allous paixtarades ayta ta 11 xronia....

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 09:05
Vevaiws den 8elw eseis oi "sovaroi" fila8loi vazeloi na apanthsete..ti na peite allwste...gia ton Koukoula to 1991 pou molis edwse penalti ston Tsaloucxidh akoma kai h gynaika tou mpoulh tou Maragkou xtypouse sth fysouna paixtes tou Olympiakou?

Telos Pitch-vlaka otan lew oti apo esas eidame ksylo ennow ksylo kai traboukismous se anyperaspista an8rwpakia opws o Efthimiadhs pou anyperaspistos dexthke tis "peripoihseis" tou ferefwnou kai twn kwloxodrwn opadwn sas proeksarxontos tou idiokthth kafeterias Spanou.Alitheia o kyrios aytos pou einai twra?Kykloforei eley8eros mallon e....

To pios einai Pitch-blaka prwta8lhths sto treksimo to leei to syn8hma...kwlomagkako...ante mazepse allous 1000 na deirete kanenan anyperaspisto Efthimiadh kwloxodre...o Hcpunk sas ksebrostiazei kistabites gia to pioi eiste mia zwh....

Pitchfork sovara arxizw na pistevw oti eisai kwloxodros.Sto swma vevaiws giati sto myalo ennoeitai oti eisai.

Dr.Death otan tha rikseis pote sou 6 goal se finalist Champions League ela na ta ksanapoume.

A kai de milhsame gia tis oikonomikes sxeseis tou kyriou Vardh sthn Oukrania kai to pws petakse eksw th Dynamo Kievou me tis gounes gia na ginoun oi megales poreies...tou Markou tou Kapouranh tou Kalintzakh kai twn loipon kwphlatwn :rofl: :rofl:

Enough siad vazeloi....radevou to MAH....ADE GEIA...

PITCH-VLAKA ade geia.....

Dr Death tha sou arese poly malakako na eimaste egw kai o hc punk to idio atomo....malakia 8a eprepe na pas na travhkseis esy afou exeis aleiftei prwta ston pwpo me vazelinh gia na to eyxaristh8eis kalytera....THA MILHSOUN KAI OI VAZELOI GIA ADIKIA...E RE POU FTASAME.....

EXOUME OLOI RADEVOU...RADEVOU TO MAH.....

Bullet
08-02-2007, 09:12
μαλακες βαζελοι μπλα μπλα μαλακιες μπολικες,ραντεβου το μαη,αντε γεια μπλα μπλα ,η παραπληροφοριση η ιδια σε καθε ποστ,λαγοι κουνελια φετα με λαδι,ναι οκ,να εισαι σιγουρος πως θα κατσουμε να τα διαβασουμε οοολα αυτα σε 2(εχμ 3) νεα ποστ-τοστ με προσοχη γραμμη γραμμη :)

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 09:15
ξες τι δεν εχω καταλαβει ακομα?

αυτη η διαφορα στην ποιοτητα των ομαδων τα τελευταια 11 χρονια εκ των οποιων εχετε παρει 10 πρωταθληματα γιατι δεν αντικατοπτριζεται και εις τα ευρωπας ειτε πεφτετε σε ομιλους με ξυλοκοπους ειτε με καλες ομαδες?

γιατι 11 χρονια τωρα εχεις ΜΙΑ καλη πορεια να επιδειξεις (για να μη μιλησω πιο πριν)

μια ρε μαλακα...

αυτοι οι διαστημικοι παικτες που 10 χρονια τωρα περνουν τα πρωταθληματα και κανουν την διαφορα με τους δικους μας παικτας και με τους παικτας της αεκ..τι ακριβως κανουν μολις περασουν τα συνορα?

εχεις αναρωτηθει γιατι?

τα βουντου οι καταρες ,τα κομπλεξ δεν πιανουνε ε...11 χρονια...11 χρονια που τα χεις κανει ολα μουνι στην ελλαδα.
Και παει στο διαολο να πω πως τα τελευταια 3 χρονια ουτε εμεις εχουμε ομαδες ..αλλα επειδη ανεφερες γκουμομπασιναδες και επειδη κανετε κηδειες με ξενα κολυβα καθως εμεις φωναζαμε για τους γκουμομπασιναδες για την ιδια μας την ομαδα και το χετε παρει αλλωθη και το λετε..για πες μας τι εχουν κανει οι γκουμομπασιναδες αυτα τα 11 χρονακια.
Και βαζω μεσα και τους 2 προδοτες που ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΣΟΥ και που 8 χρονια ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ την διαφορα στον παναθηναικο αλλα μολις αλλαξαν στρατοπεδο αμεσως γινανε ανθρωποι και παικτες αξιας.
Πριν ηταν κοτες και ανικανοι να κανουν την διαφορα.
Για να μην θυμηθω καποιον κυργιακο καποιον σειταριδη καποιον καραγκουνη καποιον μπασινα που τοσα χρονια ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥς ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ και γι αυτο τους θελατε τα τελευταια 2 καλοκαιρια και επιστρατευτηκε η θυρα 7 να τους βριζει για να μην ερθουν.
Α επισης ... "ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ" εγραφε ο πουτανας γιος χριστογλου και οι red believers τον βγαζαν πρωτοσελιδα 5 μηνες πριν ..
Ξες για ποιον λεω? εναν παικτη που δεν κανει την διαφορα και ειναι ενα τιποτα σε σχεση με τους υπερπαικτες τους δικους σας...

Ξες μωρε ..για τον αρχηγο του παναθηναικου τον παπαδοπουλο.
Πως ειπατε? Ακουστηκε και για γκεκα?Ποτε? το καλοκαιρι κι αυτος ?
Αυτος ο τελειωμενος? Απορω τι τους θελετε αυτους ρε γμτ... αφου εχετε παικτας που κανουν την διαφορα...και οπως ειπε καποιος γνωστος ειστε "ΠΛΗΡΕΙΣ".

Και ξες γιατι εκανα αυτο το μαλακισμενο μακροσκελεστατο ποστ αλα κομπρεχεσιο ε?

γιατι βαριεμαι πολυ και γιατι πας να το παιξεις σοβαρος και αντικειμενικος λεγοντας μαλακιουλες.

Αυτα περι οργανωσης (οτι γαματε αεκ - παο σε ποδοσφαιρικο τμημα και οργανωση) δεν τα σχολιασα ... τα θεωρω απλα τραγικα.Και το ευτυχημα ειναι να ισχυσει επιτελους ο γαμωκανονισμος της ουεφα που θελει 2 (μου φαινεται) παικτες εντεκαδας να προερχοντε απο τις ακαδημιες καθε συλλογου.ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...οργανωμενα θα ερχοντε απ την νοτια αφρικη και αμερικη τα καραβανια...κι οτι κατσει.

Dr vlaka....oi Goumobasinades sou etrwgan 4ares apo tous diasthmikous paiktes mas opws tous les eirwnika kai mesa sth Lewforo kai de milage kaneis....
Oi Goumobasinades den evrisakn brosta tous Robero Carlous na apokrououn sth grammh me ta xeria....

Oi Goumobasinades sou paizane me pe8amenous......

Oi Goumobasinades sou paizane adipodosfairo...

Oi Goumobasinades sou pernane petsina penalti(thimisou me Barca to 1-0)....

Oi Goumobasinades sou den pathsan pote kamia Lyon kai na mhn tous dinontai 2 penalti...

Dr vlaka oi Goumobasinades sou den synanthsan pote kamia antipalo opws th Makabi pou o Ayekbeni phdhkse na apofygei ton Anatolakh kai o allos edwse penalti....

Skepsou ta ayta malakako prin petakseis thn paparia sou....opws epishs skepsou ti mpala exw paiksei egw sto Champiosn League th stigmh pou esy krybosouna sto 5 epi 5 ghpedaki ths Lewforou pou den einai oute 90 metra....3-5-2 systhma oloi pisw ena goal na to krathsoume...oi megales poreies... :rofl: :rofl:

Kerdises esy h megalh evrwpaikh omada th Liverpool?pote....
Th la Korounia?pote....enti8eta to konter grafei 4....
Th Monako?pote.....

Ma tosa xronia paineveste gia megales poreies...oi antipaloi sas?pioi einai?h Zaporizia h Liteks Lovets kai i Mladets?akoma kai apo th Stourm Grats exete faei poulo....ti na peite...

ADE GEIA....

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 09:17
μαλακες βαζελοι μπλα μπλα μαλακιες μπολικες,ραντεβου το μαη,αντε γεια μπλα μπλα ,η παραπληροφοριση η ιδια σε καθε ποστ,λαγοι κουνελια φετα με λαδι,ναι οκ,να εισαι σιγουρος πως θα κατσουμε να τα διαβασουμε οοολα αυτα σε 2(εχμ 3) νεα ποστ-τοστ με προσοχη γραμμη γραμμη :)

De se symferei allwste.Ti na apanthseis re malakismeno.Mporeis na apanthseis kai se tipota?

Bullet
08-02-2007, 09:18
θα είναι ανώφελο φιλε μου

House Of Low Culture
08-02-2007, 11:51
Compreheawnbhe ahb_Hypnosia, είσαι η ντροπή του Ολυμπιακού και απ' τα πιο κουραστικά πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 12:44
Compreheawnbhe ahb_Hypnosia, είσαι η ντροπή του Ολυμπιακού και απ' τα πιο κουραστικά πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.

:gun: vlaka pios sou milhse ai gamis re.

House Of Low Culture
08-02-2007, 13:17
lol.

Stormrider
08-02-2007, 13:57
ποσο ακομα υπομονή εχετε δλδ να απαντάτε στα ποστ του Comprehension_Hypnosia

House Of Low Culture
08-02-2007, 14:01
μίλησε και ο μη-ντροπή.

Mitsmann
08-02-2007, 14:08
αδερφια ενωθειτε να γαμησουμε τους αλλοθρησκους!!

Stormrider
08-02-2007, 14:09
μίλησε και ο μη-ντροπή.
ναι, 4 ποστ πιο πανω

pitchfork
08-02-2007, 18:21
Υπνόσια εκεί που λες για το πόσο κατατρεγμένοι είστε ξέχασες να αναφέρεις το πεντακάθαρο μπέναλτι που δεν έδωσε στον καστίγιο ο αλήτης διαιτητής στο τορίνο από τα τρίτα της Γιούβε.

Επίσης για μένα, από το καλοκαίρι με μια αυστηρή δίαιτα που κάνω αλλά και με τα αθλήματα που ασχολούμαι έχω χάσει 35 κιλά, άλλα 25 άμα χάσω θα είμαι ότι πρέπει – μοντέλο.

Ακόμα σε παρακαλώ ανέλυσε λίγο περισσότερο τα ποστ απαντήσεις σου προς τον dr death και τον bullet. Έχουν αναφέρει κάποια πράγματα οι άνθρωποι τα οποία δεν τα απαντάς.

Hcpunk δεν προτείνεις στο σύνδεσμό σου (αν είσαι τέσπα) να αδελφοποιειθείτε με τους αρουραίους? Όπως βλέπεις υπάρχει μεγάλος αλληλοθαυμασμός και αλληλοεκτίμηση. Θα έχετε και τα άλλα αδέλφια από Σερβία και Ρωσία, και γαμώ τα τόξα θα κάνετε.

@ Chris – καμία σχέση.

dead in magazines
08-02-2007, 18:21
Dr.Death otan tha rikseis pote sou 6 goal se finalist Champions League ela na ta ksanapoume.

6 goal ston finalist kai meta 5 httes e? Megalo kator8wma! Eyge!

Mitsmann
08-02-2007, 18:41
Μην ειστε εμπαθεις υπερβολικοι ομως.

Πηραμε και ενα Χ απ τη μακαμπι εντος.

hcpunksonacid
08-02-2007, 20:25

hcpunksonacid
08-02-2007, 20:28

dead in magazines
08-02-2007, 20:44
pitchfork esi kalitera pane ADERFOPOIISOU me ta fasistakia tis real kai loipous malakes...kai mias kai eipes gia servia,alitheia re gt den anevikate partizan?gt den dwsate eisitiria sto vazelos -partizan?mipws pali kapoioi tha eskagan kai tha ginotan ta panta mouni?toulaxiston me ton gavro exw kontra me esena ti na exw re yperfisike MPOULH tou xolargou..

Emena ena poulaki mou eixe pei oti eixan anebei opadoi tou PAOK sto Beligradi epithdes gia na ypostiri3oun thn Partizan. Isxyei ayto?

Dr. Death
08-02-2007, 20:46
νταξ δεν τιθεται θεμα ..ειναι το ιδιο ατομο...ανετοτατα

αλλαζει ομαδα αναλογα με τα φαρμακα

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 20:55
Υπνόσια εκεί που λες για το πόσο κατατρεγμένοι είστε ξέχασες να αναφέρεις το πεντακάθαρο μπέναλτι που δεν έδωσε στον καστίγιο ο αλήτης διαιτητής στο τορίνο από τα τρίτα της Γιούβε.

Επίσης για μένα, από το καλοκαίρι με μια αυστηρή δίαιτα που κάνω αλλά και με τα αθλήματα που ασχολούμαι έχω χάσει 35 κιλά, άλλα 25 άμα χάσω θα είμαι ότι πρέπει – μοντέλο.

Ακόμα σε παρακαλώ ανέλυσε λίγο περισσότερο τα ποστ απαντήσεις σου προς τον dr death και τον bullet. Έχουν αναφέρει κάποια πράγματα οι άνθρωποι τα οποία δεν τα απαντάς.

Hcpunk δεν προτείνεις στο σύνδεσμό σου (αν είσαι τέσπα) να αδελφοποιειθείτε με τους αρουραίους? Όπως βλέπεις υπάρχει μεγάλος αλληλοθαυμασμός και αλληλοεκτίμηση. Θα έχετε και τα άλλα αδέλφια από Σερβία και Ρωσία, και γαμώ τα τόξα θα κάνετε.

@ Chris – καμία σχέση.

Pitch-vlaka egw den eipa oti eimai katatregmenos esy OMWS EISAI DIAXRONIKA EYNOHMENOS.
Apanthsa se ola osa aneferan oi omoioi sou Gebelistes....alla opws vlepeis o hcpunk me prolavainei synexeia...otan eseis oi vazeloi exete ws protypo sas th Real Madritis mia omda pou 39 oloklhra xronia epairne prwta8lhmata kai kypella Eyrwphs me th xounta tou Franko ti na pei kaneis...
ALH8EIA PITCH-VLAKA MIAS KAI KSEREIS APO ISTORIA GIA PES MAS GIATI OI PAOKTZHDES META TON TELIKO KYPELLOU TOU 77 OPOU XASANE APO SAS ME 2-1 ARNH8HKAN NA PARALAVOUN TA METALLIA TOUS?GIATI PALI TOUS KERDISATE DIKAIA E? :rofl: :rofl:

Ta diaxronika skandala sou ta opoia exw ksanapostarei mporoun na gemisoun antea polla threads...opws gia th dwrodokia tou deksiou back ths Liverpool to 1985 apo thn opoia telika efages mono 4 kai ena swro alla...stamatw edw giati otan milas se vazelous einai san na milas se toixo....egw exw ta @@ na pw oti se polla paixnidia eynoh8hka...esena pou sou exoune xarisei oloklhra prwta8lhmata kai kypella me anhlees sprwksimo?to paradexesai?arxidia....

POTE KSANAGINE PAIKTES OMADAS NA VRISKONTAI SE PARALHRHMA KAI NA THELOUN NA SKOTWSOUN TON DIAITHTH NA TOU KSESKIZOUN TA MANIKIA BROSTA SE OLH THN ELLADA OPWS ME TON YPALLHLO SAS KK MPAKA POU META EGINE KAI PROEDROS TOU ARH? :rofl: :rofl: :rofl:

Pote ksanaginan ta aisxh ths mpounis tou Kyrgiakou ston Giovanni wste na sas xarisei o kyrios Douros ena oloklhro prwta8lhma?

Milaei h PAE PANTHINAIKOS GIA KAFEDES POU GAFANE STHN TOUMPA...POU OPIOS KERDIZE STH LEWFORO TON PERIMENANE STH FYSOUNA O FILIPPIDHS KAI TA LOIPA FEREFWNA KAI ETRWGE KLWTSIES.....

ADE GEIA ME THN KOUPA STON PERAIA KAI ESEIA TA @@ MAS.

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 20:57

Etsi etsi ayto na pisteveis esy...ade parakala me th Lans na sou dwsoune kana penalti ksereis apo ayta pou sou dinoune kata koron mpas kai glytwseis thn 4ara.... :rofl: :rofl:

dead in magazines
08-02-2007, 21:01

Poios einai to idio atomo? Gia na exoume kai kalo erwthma dld.

MastodontoideaPliokenous
08-02-2007, 21:12
πανκης και στο μυαλο

Comprehension_Hypnosia
08-02-2007, 21:24
πανκης και στο μυαλο

Mastodon -blood mountain :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: idea pilokenous kai kati tetoia indonisiaka nickname oti na nai 8a epanalavw oti den eimai to idio atomo me ton Paoktzi alla kala sas gamaei kai me epivevaiwnei.Episihs an den kanw la8os esy eisai Hraklideas..ti na milhseis esy pou se exoune parei partouza oles oi Kypriakes omades....APOEL,Anor8wsh kai de symmazevetai...ADE GEIA KAI SE SENA KAI KALH POREIA STH B apo tou xronou.

dead in magazines
08-02-2007, 21:29
Comprehension_Hypnosia gnwrizeis ton hcpunksonacid? Proswpika ennow.