View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006-2007
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
ta eishthria pou kophkan symfwna me to sportime itan 25500
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=27575
Stormtrooper
27-08-2006, 13:42
Αρχιδάτη νίκη του Ιωνικού που ήθελε να βάλει και τρίτο!
Ήττα του Παναθηναϊκού με ευθύνη του Μπάκε. Νύχτα θα φύγει και αυτός. Δεν υπήρχε σύστημα (όπως και στο 1ο παιχνίδι), δεν υπήρχε ανάπτυξη, δεν υπήρχε τίποτα.
Αλήθεια, πως είναι το katso (δεν ξερω πως σκατά γράφεται) στα Σουηδικά;;;;
Not_saved
27-08-2006, 13:52
To vafan culo pws einai? :lol:
fleshdiver
27-08-2006, 16:22
Έπεσα τελείως έξω στους υπολογισμούς μου για τον κόσμο του ΠΑΟ. Δεν μπορώ να υπολογίσω σε τόσο μεγάλο γήπεδο, αλλά βλέποντας τόσο τεράστιο κομμάτι τελείως άδειο και πολλά κενά διαστήματα μου φάνηκαν τόσοι όσοι έγραψα.
Για τους Ιωνικούς τώρα. Το ένα πούλμαν ήταν γεμάτο, το άλλο στο οποίο ήμουν εγώ είχε 25 άτομα. 75 το όλον + καμιά 40αριά που ήρθαν μόνοι τους με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ήμαστε κάτι παραπάνω από 100.
Ξέρω ότι αυτά σας αφήνουν τελείως αδιάφορους τους περισσότερους ή σας φαίνονται αστεία. Απόλυτα λογικό και κατανοητό. Εμείς που τα ζούμε και ξέρουμε ότι υπάρχει λόγος που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ οι 100 γινόμαστε 50, και που οι 200 γινόμαστε 100 και ΚΥΡΙΩΣ που οι 2.000-2.500 γινόμαστε λιγότεροι από 1000 στην έδρα μας, έχουμε την τάση να είμαστε πολύ σχολαστικοί με αυτά.
Το θέμα είναι βέβαια να μείνουμε στο ίδιο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο κι εμείς κι όλες οι άλλες "μικρές" ομάδες ώστε να μικρύνει η ψαλίδα, αρχικά μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια και στον αριθμό των φιλάθλων.
Το ερώτημά μου είναι όμως: οι οπαδοί των "μεγάλων" ομάδων θέλετε να γίνει αυτό? Θέλετε να πηγαίνετε στο Αιγάλεω, να έχει 5000 Αιγαλεώτες και 1000 το πολύ βάζελους και να χάνετε συχνά? Να πηγαίνει στην Ν. Σμύρνη ο gay, να έχει 8000 Πανιώνιους το γήπεδο και μόνο στην εξέδρα πίσω από το τέρμα γαύρους και να χάνει ο Θρύλος? Ή προτιμάτε την σημερινή πραγματικότητα όπου η 4η καλύτερη ομάδα έχει ελάχιστους τίτλους και δεν μπορεί ούτε καν να κρατήσει τους παίχτες της?
Φιξξξξξερ, σύγκριση μεταξύ της ατμόσφαιρας που δημιουργεί στο γήπεδο η κάθε ομάδα μπορούν να κάνουν μόνο όσοι έχουν τις σχετικές εμπειρίες. Εγώ έχω πάει σε κατάμεστη Τούμπα και νόμιζα ότι γίνεται σεισμός για μιάμισι ώρα και έχω πάει και σε κατάμεστο Καραϊσκάκη και νιώθω ότι έχω πάει για πικνικ (ειδικά τα τελευταία χρόνια). Πώς να μην κάνω τη σύγκριση?
solution_AK-47
27-08-2006, 16:57
Paule, xwris na kserw peri tinos prokeitai, mporw na xazeuw to avatar sou wres. Panw sta osa les den exw na sxoliasw kati, kaluf8hka 101%
fleshdiver
27-08-2006, 17:23
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι, και ο πιτς με είχε ρωτήσει.
Είναι η τύπισσα από τους Kills, ένα punk ντουέτο.
http://www.thekills.tv
http://www.myspace.com/thekills
nothingman
27-08-2006, 17:40
ε, το "πανκ" είναι σχετικό Power Ranger
τι τετραγωνισμένος κύκλος είναι αυτός στη σέντρα του χαριλαου?
επίσης γίνονται επεισόδια στη πλατεία.
και η αεκ είναι 1-1.
ο άρης εναντίον δέκα και παραλίγο να φάει γκολ.
άγνωστοι αλλα καλοί παίχτες έχουν έρθει φέτος στο γκρεσια.
telika
Λάρισα-Ατρόμητος 2-1
Ο.Φ.Η.-Α.Ε.Κ. 1-1
Άρης-Κέρκυρα 0-0
Απ. Καλαμαριάς-Αιγάλεω 0-1
Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0
pitchfork
27-08-2006, 21:10
....Το ερώτημά μου είναι όμως: οι οπαδοί των "μεγάλων" ομάδων θέλετε να γίνει αυτό? Θέλετε να πηγαίνετε στο Αιγάλεω, να έχει 5000 Αιγαλεώτες και 1000 το πολύ βάζελους και να χάνετε συχνά? Να πηγαίνει στην Ν. Σμύρνη ο gay, να έχει 8000 Πανιώνιους το γήπεδο και μόνο στην εξέδρα πίσω από το τέρμα γαύρους και να χάνει ο Θρύλος? Ή προτιμάτε την σημερινή πραγματικότητα όπου η 4η καλύτερη ομάδα έχει ελάχιστους τίτλους και δεν μπορεί ούτε καν να κρατήσει τους παίχτες της?
...
Προσωπικά επιθυμώ το πρώτο. Η ενδεχόμενη ήττα μου δεν θα με ενοχλήσει αν υπάρχει πιθανότητα να χάσει και ο κάθε άλλος. Αν χάνω επιλεκτικά μόνο εγώ γιατί το παράρτημα ανοίγει τα πόδια στον άλλο, αυτό φυσικά με ενοχλεί.
Μεγαλύτερος ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βελτιώσει την ομάδα μου πιστεύω αφού δυστυχώς ο πρόεδρός μου στο ποδόσφαιρο δεν έχει τη δυνατότητα του Μεγάλου μου Ηγέτη στο μπάσκετ να γράψει στ @@ του την ελλαδίτσα και να ασχοληθεί μόνο με την Ευρώπη που ανήκω.
...
Απλα σας θυμιζω αυτη τη μερα (παρομοιες της οποιας υπαρχουν καθε χρονο) που επιλεκτικα παλι θα την ξεχασετε οσοι θα λετε το Μαιο οτι βοηθησε τον Ολυμπιακο η διαιτησια, οτι στηθηκαν αγωνες κτλ ολο τετοιες πιπες. Οχι τιποτα αλλο, φταιει ο Ολυμπιακος μετα που δε μπορει ο ΠΑΟ να κερδισει τον Ιωνικο στην εδρα του, η εστω να κανει 10-15 ευκαιριες και να λεει οτι ηταν ατυχος και δεν εμπαινε η μπαλα....
Αν νομίζεις ότι πρωτάθλημα πρέπει αν παίρνει αυτός που κερδίζει όλα τα παιχνίδια πάω πάσο. Εγώ γνωρίζω ότι πρωτάθλημα παίρνει αυτός που συλλέγει περισσότερους βαθμούς. Αν εσάς σας τους χαρίζουνε, όπως έχει περίτρανα αποδειχθεί την τελευταία δεκαετία από όσους ξέρουν μπάλα, είτε τα κοράκια είτε τα παραρτήματά σας και δεν το βλέπεις δεν σου φταίνε όσοι λένε την αλήθεια.
Ας φορούσε χθες ο γηπεδούχος το σήμα με τη κεφάλα στη φανέλα και θα σου έλεγα αν ο υπάλληλός σου ο τεροβίτσας θα έδινε το πεναλντάκι και δεν θα έλεγε τίποτα κανείς σήμερα.
Αποδεικνυεις οτι δεν καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εγραψα. Ακομα κι αν χαριζουν καποιους βαθμους στον ΟΣΦΠ (γιατι ως γνωστον οι μεγαλες ομαδες ευνοουνται ολες σε ενα μικρο βαθμο, για αγνωστο λογο), δεν θα πρεπε να ειναι αυτο το προβλημα ουτε της ομαδας σου, ουτε των φιλαθλων. Το γεγονος οτι χανει ο ΠΑΟ απο τον Ιωνικο θα επρεπε να σε απασχολει πολυ περισσοτερο απο το αν κερδιζει καθε χρονο ο ΟΣΦΠ 4-5 βαθμους με τη βοηθεια της διαιτησιας.
Αληθεια, οταν τον αδικουν, βλεπε Ξανθη με τα εγκληματα για να μην πω για Κυργιακο στη Λεωφορο, χαρισμα σας το ενα πρωταθλημα στα τοσα, τοτε γιατι δε βγαινεις να πεις για παραρτηματα και κορακια? Οταν επι 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρονια (σεζον 2004-05 και 2005-06) δεν εχει σφυριχτει ουτε ενα πεναλτυ κατα του Παναθηναικου (μετα απο δυο χρονια το κερδισε το Αιγαλεω και οι μαλακες το εχασαν), κι αυτο τυχαιο ειναι? Δηλαδη ο ΠΑΟ θες να μας πεις οτι δεν ευνοειται απο τη διαιτησια?
Αντε συμμαζευτειτε που βγαζετε και γλωσσα με αυτο το γελοιο συνολο που εχετε τα τελευταια χρονια... τη μια Σεριτς και Αντριτς και κατι Μαλεζανηδες και Μπακε για προπονητες... συνεχιστε εκει να κοροιδευετε τον εαυτο σας οτι εχετε γαμω τις ομαδες κι οτι χανετε επιτηδες για το στοιχημα η επειδη σας αδικει ο Τεροβιτσας... Το αστειο ειναι οτι δεν ξερετε ποτε πρεπει να σταματησετε να μιλατε!!!
Dr. Death
27-08-2006, 23:23
1-1 η αεκ με ψιλοχαλια ποδοσφαιρο απ οτι ειδα.
3-0 ο γαυρος με συνολο 6 φασεις στον αγωνα απεναντι σε εναν πανιωνιο που δεν ξερει ο ενας τον αλλο και που εκανε κι αυτος αλλες 4-5 καλες φασεις για γκολ.
θα πεσει γελιο στην ευρωπη ..εχουμε αρχησει ολοι γαμΑτα.
Α ..ηθελα να το γραψω χτες βασικα...δηλαδη ο παο με τη χθεσινη εμφανιση θα παρει βαθμο στο εκτος εδρας με μεταλουργκ?
Tonosalata
27-08-2006, 23:39
to xat trik einai trenti sthn souperlig.
Stormrider
27-08-2006, 23:55
neri neri gamisetous neri ktl ktl..
o pappas maresei para poli kai goustarw na ton vlepw na paizei, o mporxaros ekselisete se terastio palto.
ntax nikisame 3-0 ton panionio,makari na ne kala o kastigio na xwsei kana goal sta vazelakia kai sta aekakia na goustaroume.
provlepw pali to prwtathlima na telwnei nnwris :(
korifeo skiniko stin kerkida simera ..
ekane entones xironomies enas panionios me galazia mplouza kai fonazame "esi esi me tin galazia mplouza feremas tin mana sou na kanoume partouza"
kai o vlakakos katalave pws egine rezili , evgale tin mplouza kai sinexise na kanei xironomies ...
esi esi pou evgales tin mplouza fere mas tin mana sou na kanoume partouza
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
starxidiasas to kserw
egw emeina afwnos apo thn prwtotypia sas
th gomena parathsa ktl
pitchfork
28-08-2006, 00:03
Το γεγονος οτι χανει ο ΠΑΟ απο τον Ιωνικο θα επρεπε να σε απασχολει πολυ περισσοτερο απο το αν κερδιζει καθε χρονο ο ΟΣΦΠ 4-5 βαθμους με τη βοηθεια της διαιτησιας.
Δεν θεωρώ ότι πρέπει αυτός που θα είναι πρωταθλητής να μην έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι από ομάδα επιπέδου Ιωνικού που παίζει μια σοβαρή μπαλίτσα και παρ' όλα αυτά έχει να μας κερδίσει 15 χρόνια.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
Για κάποια δήθεν εγκλήματα που αναφέρεις επέτρεψέ μου να σου πω φιλικά ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση.
dyingfreedom
28-08-2006, 00:12
Χαχαχαχαχα.
Τι απίστευτος ο Σκούφαλης.
blackbird
28-08-2006, 01:09
einai ontws ligo tragiko na paizei 11ada o borja kai o pappas na einai metaksy pagou kai exedras
pisteuw mporei na voithisei epithetika akoma kai sto cl
musthrio h fetinh Aek fetos,ekei pou sou dinei thn entypwsh pws exei xeperasei th persinh podosfairikh sapila exei provlhma sto skorarisma
freak brother
28-08-2006, 01:16
γκολαρα ο Νουαφορ.. Ο Πανιωνιος συμπαθητικος.. επισης το πρωτο του Καστιγιο γκολαρα..
(αμα οταν παει να γινει το 1-1 δινεις ενα μουφε οφσαιντ ε ? :P )
κάποιοι στην 7(και με το δίκιο τους) διαμαρτύρονται χρονια τώρα για τα συνθήματα προς τους νεκρούς...
σήμερα όμως έδειξαν αρκετοί από αυτούς το επίπεδο τους...
ντροπή και αίσχος,τίποτα άλλο
pitchfork
28-08-2006, 01:31
Ναι.
Μωρέ καλά κάνω εγώ και τους βρίζω σε κάθε ευκαιρία....
Darkling
28-08-2006, 02:21
Τυπικο ματς της δεκαετιας. Μετρια εμφανιση, εκει που θα κολλαγαν ολοι οι αλλοι, εκει που αλλοι εφαγαν 2 απ τον Ιωνικο, τρια γκολ, δυο δοκαρια και παμε γι αλλα.
Οταν εχεις παικτες τυπου Ριβαλντο Καστιγιο απλα θα κερδιζεις.
Ποιος θα επιμεινει ακομα για τον ασο Ρομερο - Καστιγιο ? (σιγα μην περιμενα τα σημερινα για να το πω)
υ.γ. Το συμπερασμα δυστυχως δεν τιμαει κανεναν απο τους υποδελοιπους. Και το συμπερασμα ειναι οτι αν ΔΕΝ μαλακιστουμε εμεις μονοι μας, το 10ο θα ρθει εκει που πρεπει. Και το 11ο θα ρθει μονο του, περπατωντας, απ τη συνηθεια.
Εγω θα εκφρασω αλλη μια φορα την αντιπαθεια μου για το γαμημενο κωλοπαιδο (με επιφυλαξεις οτι ισως σοβαρευτηκε φετος) και θα πω οτι σιγα το μαλακα, με την αμυνα του Πανιωνιου επαιζε, παλι τους ειχαμε ξεσκισει περυσι, μακραν η χειροτερη αμυνα.
Stormrider
28-08-2006, 03:52
κάποιοι στην 7(και με το δίκιο τους) διαμαρτύρονται χρονια τώρα για τα συνθήματα προς τους νεκρούς...
???????????????????????????????????
Stormrider
28-08-2006, 03:54
Εγω θα εκφρασω αλλη μια φορα την αντιπαθεια μου για το γαμημενο κωλοπαιδο (με επιφυλαξεις οτι ισως σοβαρευτηκε φετος) και θα πω οτι σιγα το μαλακα, με την αμυνα του Πανιωνιου επαιζε, παλι τους ειχαμε ξεσκισει περυσι, μακραν η χειροτερη αμυνα.
exei kanei kala paixnidia o neri.
kai afta ta goal pou vazei den ta vazei opios kiopios e
boban
Stormrider
28-08-2006, 04:18
boban
den evrise kanenas ton boban
καλά κρασά,ήσουν και στο γήπεδο πανάθεμα σε
Stormrider
28-08-2006, 04:21
καλά κρασά,ήσουν και στο γήπεδο πανάθεμα σε
egw mpika 5 lepta prin arxisei to paixnidi kai efiga 10 lepta prin telliwsei..den kserw ti egine..
pantos "enos" leptous sigi kratithike.
opoios evrise boban exei oles tis katares apo mena.
dilwsh xans mpake pou eipe den mporw na pw tpt gia tin apododi tis omadas sto mats me ton iwniko giati den exw dei akoma prosektika to video....
dilwsi della makari na mainoun tetoia gkol kai as einai apo antipalous
:moutza:
dilwsh xans mpake pou eipe den mporw na pw tpt gia tin apododi tis omadas sto mats me ton iwniko giati den exw dei akoma prosektika to video....
:rofl:
Σόρυ, δλδ την ώρα του μάτς τι έκανε?
ax de mas ta leei kalaaaaa
jack the ripper
29-08-2006, 01:48
:rofl:
Σόρυ, δλδ την ώρα του μάτς τι έκανε?
Kveldssanger
29-08-2006, 01:51
Γεια σας παιδιά!! είμαι νέος στο φορουμ σας =)))
itan apasxolimenos.evlepe mpala.kai os gnoston otan vlepeis mpala den mporeis na skefteis.
freak brother
29-08-2006, 02:57
itan apasxolimenos.evlepe mpala.kai os gnoston otan vlepeis mpala den mporeis na skefteis.
ευθημισαμε παλι!!!!
freak brother
29-08-2006, 02:57
Γεια σας παιδιά!! είμαι νέος στο φορουμ σας =)))
καλωσορισες νεε γιουζερ !!
House Of Low Culture
29-08-2006, 09:28
ταλιμπάααν ταλιμπάαααν, Ιωνία μου και στο Αφγανιστάαααν.
πάμε καλά φέτος.
Not_saved
29-08-2006, 13:18
''Προβάρει τα γαλανόλευκα
Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο διάγει την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Βασικός στον Ολυμπιακό, προερχόμενος από επιβληπτική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη (σημείωσε τρία γκολ στη νίκη 3-0 επί του Πανιώνιου) και έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης!
Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει πάρει την απόφασή της και ο πρόεδρός της, Βασίλης Γκαγκάτσης, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο άσος του Ολυμπιακού να γίνει διεθνής με την Εθνική της χώρας μας.
Φυσικά, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ έχει και τη συγκατάθεση του Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και εντυπωσιάστηκε από τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.''
Kali fasi :D
Epishs,Piouvelnte gia Borja:
"Έχει πολλές ικανότητες. Πρέπει όμως να ξέρετε, ότι πάντα έπαιζε σε μια χώρα που δεν είχε την σωστή ποδοσφαιρική εκπαίδευση. Όπως για παράδειγμα, κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, ακόμη και γνωστοί. Ο Γιαν Κόλερ ας πούμε.
Δεν τον ξέραμε όταν ήρθε στο Βέλγιο, όλοι γελούσαν μαζί του την πρώτη χρονιά, ακόμη και από τον πρώτο μήνα. Έλεγαν τι είναι αυτός; Δεν είναι ποδοσφαιριστής είναι μπασκετμπολίστας. Δεν μπορεί να παίξει μπάλα, αλλά δούλεψε. Δούλευε κάθε μέρα. Έμαθε το μοντέρνο ποδόσφαιρο και είδατε ότι
μετά πήγε στη Ντόρτμουντ και ίσως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη Τσεχία. Οπότε, ο Μπόρχα, πρώτα από όλα έρχεται από το Εκουαδόρ, όπου το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν είναι όπως εδώ. Δεν είχε κατάλληλη ποδοσφαιρική εκπαίδευση που πολλοί στην ομάδα μας έχουν.
Έχει όμως βασικές ποδοσφαιρικές ικανότητες. Είναι γρήγορος, πηδάει ψηλά,έχει καλό σουτ, αλλά σας παρακαλώ δώστε του ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Ακόμα και οι γνωστοί, πολλοί γνωστοί παίκτες που άλλαξαν ομάδα είχαν δυσκολίες. Δώστε του την ευκαιρία και την αυτοπεποίθηση, γιατί κι
αυτός έχει την καρδιά στο δεξί μέρος. Δώστε του τον χρόνο να προσαρμοστεί και θα δείτε τον αληθινό Φέλιξ Μπόρχα. Όλοι όσοι ξέρουν πραγματικά ποδόσφαιρο, δίνουν στο κόσμο ευκαιρία να αποδείξει τι ξέρει. Και αυτός θα το κάνει, είμαι σίγουρος για αυτό".
axaxaxaxaxaxax :rofl: :rofl: :rofl:
Darkling
29-08-2006, 13:25
αγαπητοι οπαδοι του ΠΑΟ.
Τυχαινει καμμια φορα να διαβαζω διαφορους διαδικτυακους σας τοπους, ιδιως εναν, που εχει τη μεγαλη συμμετοχη στο νετ, οπου βεβαια η αμπαλοσυνη και η μαλακια πανε συννεφο αλλα δε μας απασχολει.
Με δεδομενο το οτι αυτο που θα πω το ειδα να το λενε παραπανω απο ενας πρασινοι καθυστερες και επισης οτι εχετε γαλουχηθει απο ηρωες τυπου Ουρουγουαης με συμμετοχες στις ταινιες Μπατμαν, στην αμπαλια, παρακαλω να μου εξηγησετε ΜΟΝΟ ο πρασινος περηφανος λαος, πως γινεται να θεωρει ασχετο και κακο παικτη το Ζεβλακοφ.
Θα χαρω να δω πολυ τις εμπεριστατωμενες σας αποψεις.
υ.γ. Το κλαμα σε διαφορους διαδικτυακους σας τοπους παντως, παει συννεφο. Παρτε ενα Ζέβασοφτ. η ενα Ζέβλακοφ.
Με ιδιαιτερη αγαπη κι ερωτα.
PainOfSalvation
29-08-2006, 13:30
Kala klassika oloi kanoun ena gamato paixnidi k blepoun erga. Miecel shmera 3 mpalakia sth grioula, se kalh meria, polu kalo paixnidi apo Xaralampidh. Elpizw me to gayro na ton ksekinhsei basiko, to allo to palto o Gonzales -pws diaolo to lene- de blepetai!
Bleeding, Jimid, Pain klp: TI SYN8HMATARA TO KAINOYRGIO RE SEIS?! GAMHSE!
to syn8imataki einai apisteyta gamato....kai etoimazontai (an den ypo8ikan - pou nomizw pws den ypo8ikan) alla 2 se paromoia fash pou einai akrws kavlwtika....
epishs koryfaio syn8imataki ayto gia tous torghelle, xaralampidi, kai k. Dimitrio Salpiggidi
apo kei kai pera, ok de pexame kamia trelh mpalitsa, riame 3 mpalakia kai pame gia diplo sto gayro.
3h isopalia gia to aek
kai auth th phre kai sto tsak
_UnHoLyMaRtYr_
09-09-2006, 21:06
Και τα κοράκια έσφαξαν τον ΠΑΟΚ γαμώτο απόψε :(
Σκατά πρωτάθλημα πάλι
Πς. α ρε κρέας λαμπριάκο.
bleeding
09-09-2006, 21:11
opoios eide ton agona olympiakou - paok k akouge to sxoliasmo pou ekane o aksiotimos proedros tis epitropis sotirias "kyrios" orfanos katalavainei eukola giati i omada vrisketai se tetoia athlia katastasi.
fygete oloi oso einai kairos re paidia, den paei allo
_UnHoLyMaRtYr_
09-09-2006, 21:21
Ωραίο πάντως το ιβαντσιτζ
solution_AK-47
09-09-2006, 21:23
Polu me stenaxwrei auth h omada e. Para polu. Einai dunaton ta kriaria na mhn mporoun n'allaksoun mia pasa re? Einai dunaton na mhn parakolou8ei o enas ton allo sto paixnidi? Ti kseftilki re! To apoluto 0. To na peis kati gia th diaithsia (oti k kala auth eftaige) meta apo tetoio paixnidi einai malakia. 0
Goumenoi, Kapetan Giannhdes, kwlogayroi Orfanoi, Katsarhdes k loipoi swthres/lamogia exoun katanthsei ton PAOK se omada ths poutsas, kurioi. Apla dexteite to...
P.S. logw genikhs eikonas k epeidh apo tosous paiktes ebale to sugkekrimeno mesa: autos o Gonzales 8a fore8ei polu fetos.
P.S.2 Gia mia akoma fora panhli8ia 11ada apo Dumi k apo to 55' eksantlhse tis allages. Wraios....
Magellan
09-09-2006, 21:35
xwma o olympiakos
me mia omada pou den mporouse na perasei tin sentra ebale mono 2 goal kai auta me dosh tixhs enw tis 2 fores pou bgike o paok mprosta exase 2 megales eukairies
elpizw apla na bariontousan kai na kratousan (kai kala ) dinameis
unholy ebales supersport?
_UnHoLyMaRtYr_
09-09-2006, 22:14
ράδιο ;ρ
έχω ένα πιάτο νόβα βασικά , αλλά η συνδρομή... :|
http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/pao_2006_9_9_21_56_20_b.jpg
mlk paizoume me th trith emfanish :touched:
Dr. Death
10-09-2006, 00:21
πηγα παλι γηπεδο
η ομαδα δεν παλευεται ..
απ την πρωτη στιγμη ειπα οτι δεν ηταν πεναλτυ αλλα η φαση ειναι δυσκολη πολυ και απλα ξεγελαστηκε ο βασαρας που εκανε μια μετρια διαιτησια.
Αν και ειναι ευθηνη του εποπτη να βοηθησει το βασαρα στην συγκεκριμενη φαση.
Ο ματζουρακης τεινει να καταντησει αλεφαντος νο 2._
το μουνακι ο αντζας τα ακουσε αγρια και εκανε κολοδαχτυλα και μας εδειχνε τ αρχιδια του ...ε το μαλακα... τετοιο αποτελεσματικο κραξιμο δεν ειχα ξαναδει.
αφου πηραμε 3 βα8μους ολα καλα.
Α εμαθα οτι τον μπακε τον εχουνε αφησει ακομα στον παγκο γιατι τον λυπηθηκαν να του χαλασουν την χειμερια ναρκη.Θα ξυπνησει ακουγεται στο επομενο ματς.Αντε να δουμε.
Εγω κατι ακουσα για συνθημα με Ζαγορακη και Λιλλη στο Καραισκακη. Οποιος το ξερει να ποσταρει,ω-ριξομεν το γελωτα.
pitchfork
10-09-2006, 00:23
Νέο ρεσιτάλ μαλακίας από τον Μπάκε. Ευτυχώς το Σαββατόβραδο σώθηκε από τους 3 βαθμούς, την αποθέωση στον Τρίποδα Μανώλη και τα συνθήματα ενθάρυνσης του κερατά και της γυναίκας του.
Άντε να δούμε τη συνέχεια...
πηγα παλι γηπεδο
η ομαδα δεν παλευεται ..
απ την πρωτη στιγμη ειπα οτι δεν ηταν πεναλτυ αλλα η φαση ειναι δυσκολη πολυ και απλα ξεγελαστηκε ο βασαρας που εκανε μια μετρια διαιτησια.
Αν και ειναι ευθηνη του εποπτη να βοηθησει το βασαρα στην συγκεκριμενη φαση.
Ο ματζουρακης τεινει να καταντησει αλεφαντος νο 2._
το μουνακι ο αντζας τα ακουσε αγρια και εκανε κολοδαχτυλα και μας εδειχνε τ αρχιδια του ...ε το μαλακα... τετοιο αποτελεσματικο κραξιμο δεν ειχα ξαναδει.
αφου πηραμε 3 βα8μους ολα καλα.
Α εμαθα οτι τον μπακε τον εχουνε αφησει ακομα στον παγκο γιατι τον λυπηθηκαν να του χαλασουν την χειμερια ναρκη.Θα ξυπνησει ακουγεται στο επομενο ματς.Αντε να δουμε.
Το πεναλτυ θυμιζει το αλησμονητο εκεινο του Παπουτσελη.
Ο Ματζουρακης εχει δρομο για να φτασει τον Αλε.
Ο Αντζας ειναι λουλου.
pitchfork
10-09-2006, 00:27
...
Ε ρε αμπαλοσύνη που κυκλοφορεί στο κόσμο....
Darkling
10-09-2006, 00:27
αχαχαχαχα ρε Δοκτωρα, οχι οτι με πειραζει, αλλα αυτος ο Βασσαρας ολο με τον ΠΑΟ μπερδευεται...........
α, και μια φορα με τον Ολυμπιακο - ΑΕΚ που παιρναμε πρωταθλημα και τα τρια λεπτα καθυστερηση στο 4-3 επι πρωτης χρονιας Σαντος στο ΑΕΚ, τα εκανε περιπου οχτω. Μπας και...
...
http://img359.imageshack.us/img359/386/pao120069923822bva9.jpg (http://imageshack.us)
Darkling
10-09-2006, 00:45
αχαχαχα μα ειναι μεσα!!!
Οπαδοι του ΠΑΟ γερα και κυνηγηστε τη διαιτησια που σας γαμει τοσα χρονια!!!
ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ. Ομαδα με Κυρος.
Darkling
10-09-2006, 00:49
Ασχετο. Οποιος ειδε το Ολυμπιακος - Παοκ.
Ο Τοργκελε δεν εχει παρει ΧΑΛΑΡΑ 6-7 κιλα???
Dr. Death
10-09-2006, 01:07
τωρα ειδα ριπλει του μπεναλντυ..
το δινεις ανετα...οπως και δεν το δινεις ανετα.
οτι και κανε ο βασαρας θα ειχε δικιο.... ή αδικο.
μαλακες ξυπνησε ο μπακε λεει και πηγε στη συνεντευξη......
εντιτ : μπουμ πρεπει να προσπαθησεις κι αλλο....
εντιτ : μπουμ πρεπει να προσπαθησεις κι αλλο....
Δεν ειπα οτι ειναι καρμπον, ειπα οτι θυμιζει. Τα κοινα σημεια των 2 περιπτωσεων νομιζω οτι ειναι προφανη ομως.
ταλιμπάααν ταλιμπάαααν, Ιωνία μου και στο Αφγανιστάαααν.
ααα?
freak brother
10-09-2006, 03:19
...
ενταξει μωρε το θυμιζει.. 1 μετρο πανω ενα μετρο κατω σιγα..
δε τη παλεύουν οι γαύροι,ρε δε φεύγει η ρετσινιά έτσι ρε :P
btw και πέναλτι και κόκκινη ηταν(σ.σ. γραμμή equal μέσα)
p.s. ο ματζουράκης γιατί δεν έκανε έτσι στο foul-πέναλτι του καραϊσκάκη? :roll:
Ασχετο. Οποιος ειδε το Ολυμπιακος - Παοκ.
Ο Τοργκελε δεν εχει παρει ΧΑΛΑΡΑ 6-7 κιλα???
μονο αυτό?το μουσακομουστακο αλα δον ζουάν αυτουνού και του μπίδη το πρόσεξε κανεις? :P
Darkling
10-09-2006, 12:25
p.s. ο ματζουράκης γιατί δεν έκανε έτσι στο foul-πέναλτι του καραϊσκάκη? :roll:
Φυσικα γιατι ειναι κωλογαυρος και εχει ορκιστει να σας καταστρεψει οπου κι αν σας συναντησει. Τον δε ορκο τον πηρε μια σκοτεινη νυχτα στα Πεντε Πηγαδια που καθρεφτιζοταν το κοκκινο φεγγαρι μαζι με τον Πανοπουλο. Ο ορκος επαρθη πανω στο βιβλιο-συμβολαιο-επικυρωση του παραρτηματος. Ομως υπολογισαν χωρις το σεβασμιο ξενοδοχο-σαμανο.
Ο Παβιο, μπροστα σε τετοιο ανοσιουργημα, θεριεψε. Ο παντοτε Ουμανιστης αμυντικος, βλεποντας τι παει να γινει, δεν το ανεχθηκε αλλο. Η θα υπαρχει ισοτιμια η πεναλτυ. Ετσι κλαδεψε τον, αθωο θυμα ενος βρωμικου πολεμου, Σαλπιόλα, εικοσιτρια εκατοστα και οχτω χιλιοστα μεσα απ την περιοχη. Ο δε, Κυρος, αδιασειστος πρακτορας του Ολυμπιακου, δεν τον απεβαλλε. Ας ειναι. Δε μπορεις να Τους νικας παντα ακομα και με την αυτοθυσια.
fleshdiver
10-09-2006, 13:25
Aυτή η Ξάνθη ρε γαμώτο, έχει τόσους καλούς παίχτες, πώς πέφτει έτσι στο 2ο ημίχρονο? Εντάξει πίεσε κάπως ο -ακόμα ανέτοιμος- ΠΑΟ στο 2ο αλλά οι άλλοι σχεδόν δεν πέρασαν τη σέντρα. Κακή φυσική κατάσταση? Κακή νοοτροπία? Κρίμα.
Αν στο επίπεδο που έχει φτάσει τα τελευταία χρόνια και με τόσο μεγάλη ενίσχυση για τα δεδεμένα επαρχιακής ομάδας, δεν καταφέρνει να πάρει ούτε βαθμό από αυτούς τους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ πότε θα κάνει το κάτι παραπάνω? Απογοήτευση.
Darkling
10-09-2006, 14:08
Αν στο επίπεδο που έχει φτάσει τα τελευταία χρόνια και με τόσο μεγάλη ενίσχυση για τα δεδεμένα επαρχιακής ομάδας, δεν καταφέρνει να πάρει ούτε βαθμό από αυτούς τους ΟΣΦΠ, ΠΑΟ πότε θα κάνει το κάτι παραπάνω?
με τον Ιωνικο.
Darkling
10-09-2006, 14:40
btw και πέναλτι ηταν(σ.σ. γραμμή equal μέσα)
http://www.skodaxanthifc.gr/data/%7B15f5a31f-0523-4a8c-a856-a0fbe226f42a%7D/picture.jpg
Κοιτα κατι πραγματα, προφανως ο Σαλπιγγιδης εκανε κι αλλο βημα μετα και ο Παβιο ειχε προλαβει να σηκωθει και να τον ξανακλαδεψει.
dyingfreedom
10-09-2006, 15:12
Μήπως το τέρμα ήταν από τα αριστερά;
Αν ναι, είναι μέσα.
mia xara mplouzitsa.gamaei!
ola ta lefta :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :arrow: antza malaka psaxe th ntoulapa
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :headbang: :headbang: :headbang: :spin: :spin: :headbang2: :headbang2: :disco: :disco: :happyjump: :happyjump: :D 8) :)
Darkling
10-09-2006, 15:44
Τοτε ο Παβιο δε θα ταν τελευταιος παικτης, χο χο χο.
i pae den eixe kamia oikonokimh xasoura opote to 1-1 einai mia xara apotelesma ...pame gialla twra
gia posa einai to 8ema?
:)
http://www.skodaxanthifc.gr/data/%7B15f5a31f-0523-4a8c-a856-a0fbe226f42a%7D/picture.jpg
Κοιτα κατι πραγματα, προφανως ο Σαλπιγγιδης εκανε κι αλλο βημα μετα και ο Παβιο ειχε προλαβει να σηκωθει και να τον ξανακλαδεψει.
dude,no big deal
apo ena brady kai meta (kapou sto 1996) zw gia thn wra pou 8a paroume penalti apo th sentra se metaksy mas derby,to opoio bebaiws bebaiws 8a krinei kai to match :)
Stormrider
10-09-2006, 16:21
ase pou iparxei k ipopsia ofsaint e
_UnHoLyMaRtYr_
10-09-2006, 17:08
Sold out το εθνικός πειραιώς - καλαμάτα.
Χιχιχι.
8a paizoun karaiskaki telika?
_UnHoLyMaRtYr_
10-09-2006, 17:12
Μπα δε νομίζω.
Darkling
10-09-2006, 17:33
dude,no big deal
apo ena brady kai meta (kapou sto 1996) zw gia thn wra pou 8a paroume penalti apo th sentra se metaksy mas derby,to opoio bebaiws bebaiws 8a krinei kai to match :)
Dude, ζουσα γι αυτη τη στιγμη. ε, την εζησα. Για τον Παπουτσελη ΚΑΙ ΜΟΝΟ, το μονο πραγμα που με λυπει ειναι που δεν το εδωσε στο 93'
freak brother
10-09-2006, 19:12
8a paizoun karaiskaki telika?
ριζουπολη θα παιζει ο εθνικος.
pitchfork
10-09-2006, 21:25
κατάλαβα.
Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι κανονισμοί έχουν αλλάξει.
Άν η ομάδα σου έχει για έμβλημα το δοξασμένο σε όλο το κόσμο Τριφύλλι, πρέπει να σε πυροβολήσουν μέσα στη μικρή περιοχή για να πάρεις πέναλντυ ενώ αν φοράς ένα κουλούρι με μέσα τη κεφάλα ενός πούστη θεωρείται πέναλντυ να σε κοιτάξουν όταν έχεις περάσει τη σέντρα.
Άρα έχετε δίκιο όσοι γκρινιάζετε.
ps Ο Μαντζουράκης διαμαρτυρόταν για οφσάιντ όχι για το πεντακάθαρο πέναλντυ. Το οποίο ήταν υποψία οφσάιντ. Ο νέος όρος μεταξύ του οφσάιντ και του όχι οφσάιντ.
Darkling
10-09-2006, 21:33
Οχι Πιτσφυτιλη, οι κανονισμοι δεν εχουν αλλαξει. Παραμενει το οτι κερδιζεις πεναλτυ οταν σε ανατρεψουν μεσα.
Απ την αλλη αν το λαχανι τσιρκο επαιζε λιγη μπαλα και επισκιαζε ολα αυτα δε θα μιλαγαμε τωρα.
pitchfork
10-09-2006, 21:39
Άλλο αυτό.
edaxei hremhsa.o varouhas eipe oti htan Benaldy kai den htan offside.pali kala.
:lol: :D :) 8)
edaxei hremhsa.o varouhas eipe oti htan Benaldy kai den htan offside.pali kala.
:lol: :D :) 8)
:lol:
http://i19.photobucket.com/albums/b180/StationEleven/atzas.jpg
_UnHoLyMaRtYr_
11-09-2006, 09:45
\μ/
Darkling
11-09-2006, 09:46
Και λιγα σας ειπε μ αυτα που του λεγατε.
Kingryche
11-09-2006, 10:06
Προς το παρόν αυτό το πράγμα που μας έφεραν θυμίζει περισσότερο τον Μπένυ Χιλ (Θεοςχωρεστον) παρά προπονητή ποδοδσφαίρου.
Τέτοια έλλειψη συστήματος είχα να δω από τη χρονιά με Σούμ, μόνο που τότε υπήρχαν 2 μικρές λεπτομέρειες. α) Το άστρο του Εβραίου και β) ο Σανμαρτεάν.
Πραγματικά, δεν έβλεπα καμία ουσία στον τρόπο που έπαιζαν ποδόσφαιρο. Χειρότερος και από τον Μπίσκαν, ο Μπόβιο. Με τέτοια απόδοση στα αμυντικά χαφ δεν πάμε πουθενά.
Επίσης, σε πατέντα παίζαμε με 2 δεξιά μπακ. Ναι μεν ο Νίλσον είναι καλά και πρέπει να πάρει ευκαιρίες, αλλά το Λουκά το παλικάρι μας δεν τον βγάζουμε. Έλεος δλδ. Δεν μπορούσαμε να κατέβουμε από τα δεξιά.
Μοναδικός που προσπάθησε ο Ιβανσιτς, που και αυτός το δεξί πόδι για στήριγμα το έχει.
Θαύματα δεν γίνονται και το να παίξει αυτή η ομάδα τη μπάλα που θέλουμε να δούμε θα ήταν ένα μικρό θαύμα.
Τέλος, ο Μαλεζάνι τα σκάτωνε σχεδόν πάντα και τα ψιλοδιόρθωνε με τις αλλαγές του. Αυτός ο παλικαράς τα σκατώνει και δεν κάνει και αλλαγές.
Τι να πω...Μακάρι να διαψευστώ.
Stormrider
11-09-2006, 10:47
http://i19.photobucket.com/albums/b180/StationEleven/atzas.jpg
kala sas ekane.
dld esena an se legan kerata kai na tous pas tiun ginekasou gia partouza ti tha ekanes?
ola ta lefta sto protoselido eiani pou leei:
evge paraskeva, na xereste tin superligkasas
Darkling
11-09-2006, 10:50
ε βεβαια, αφου δεν εστειλαν περιπολικο να τον συλλαβει αμεσως μετα να την χαιρεστε.
Ειχε πονεσει ασχημα το σκηνικο τοτε, ε?
Stormrider
11-09-2006, 11:28
Ειχε πονεσει ασχημα το σκηνικο τοτε, ε?
para poli
Kingryche
11-09-2006, 14:55
Μήτσμαν σόρυ κιόλας, αλλά το σκηνικό μου θυμίζει τον Τσουκαλά και τον άλλο, όπως τους έκανε ο Μητσικώστας.
Darkling
11-09-2006, 15:02
ε για ποιο αλλο λογο να βριζετε τον Αντζα και τη γυναικα του? Γιατι δεν βριζετε ετσι τον Παντο π.χ. ? η τον Μαριτς? τον Κωστουλα?
υ.γ. τουλαχιστον εγω να μαι ο Τσουκαλας ε. :P
Kingryche
11-09-2006, 15:20
ε ναι εισαι ο..... ΜητσοΤακης Τσουκαλάς :P .
για τον ίδιο λόγο που βρίζετε εσείς τον Κυργιάκο και όχι τον Λεωντίου ή τον Τζιώλη.
fleshdiver
11-09-2006, 15:43
H φάση με τον Άντζα είναι τραγική από όποια πλευρά κι αν την δει κανείς.
Τι δουλειά έχουν οι βάζελοι και οι κάθε οπαδοί (κι οι Ιωνικοί το είχαν κάνει πέρσι, όχι εν χορώ πάντως) να ασχολούνται τόσο εμετικά με το συγκεκριμένο θέμα?
Πού ακούστηκε ποδοσφαιριστής να απαντά με τέτοιο χυδαίο τρόπο στις προκλήσεις της εξέδρας? Όταν οι οπαδοί των ομάδων που έπαιζε/παίζει ο Άντζας (και ο κάθε Άντζας) βρίζουν αντιπάλους του, πάει και τους σταμάτάει? Ελπίζω με βάση αυτές τις φωτογραφίες να τιμωρηθεί παραδειγματικά και από την αθλ. δικαιοσύνη αλλά και από την Ξάνθη.
Και επιτέλους πότε αυτά τα μουνάκια οι διαιτητές θα διακόψουν ματς όπου βρίζεται με αυτό τον τρόπο (τα ίδια και από τους gay με Λαμπριάκο την 1η αγωνιστική) ποδοσφαιριστής, όπως κάνουν όταν βρίζουν τους ίδιους?
Not_saved
11-09-2006, 16:01
Oi gauroi parakalountai na mh milane giati ta idia kai xeirotera kanoun me to labriako kai autos den tous apantaei kiolas.
Kingryche
11-09-2006, 16:05
Στην Ελλάδα ο κάθε νατγλαράς που πάει στο γήπεδο, νιώθει την υποχρέωση να βρίσει τη μάνα, την οικογένεια, το σοϊ κλπ όποιου νομίζει.
Πάντως, σε ένα βαθμό, όποιος προκαλεί καλά να πάθει να τα ακούει μετά. Ο Άντζας ήταν συνεχώς προκλητικός πριν γίνει αυτό που γίνεται.
Darkling
11-09-2006, 16:06
ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΩΛΗ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!!!!!!
τωρα τους βριζουμε ολους. Οχι σαν κι εσας.
Kingryche
11-09-2006, 16:15
άσε ρε γαμώ τον Πάντο, τον Ταραλίδη, τον Μάριτς και των Κωστούλα τους παλιοχαρακτήρες.
_UnHoLyMaRtYr_
11-09-2006, 16:25
1-4 :!: :!: :!: :!: :!: :!:
πάντα ήθελα να το κάνω αυτό
Darkling
11-09-2006, 16:26
λεφτα - μηδεν ρε απογονε.
εντιτ : εμεις οι μη Πειραιωτες οπαδοι του Ολυμπιακου, δεν ειμαστε απογονοι? Δηλαδη ο ντορος γινεται για 200.000 Ολυμπιακους απ τα 2,5 εκατομμυρια?
Κριμα να μην εχει ερθει και αμερικανικο πεζικο ε?
_UnHoLyMaRtYr_
11-09-2006, 16:27
πάμε στοίχημα :wink:
Darkling
11-09-2006, 16:30
Οπως παιζει ο ΠΑΟ μηπως θα ταν καλυτερα να παιξει το συστημα της καλοκαιριατικης εκεινης Ηχους, που ειχε παραταξει τον ΠΑΟ στο εξωφυλλο με συστημα 4-4-3 ?????
Stormrider
11-09-2006, 17:15
Oi gauroi parakalountai na mh milane giati ta idia kai xeirotera kanoun me to labriako kai autos den tous apantaei kiolas.
oute afto einai swsto filos
Ο Άντζας ήταν συνεχώς προκλητικός πριν γίνει αυτό που γίνεται.
Μη λες αστεια τωρα, τι προκλητικος; Ο Αντζας ειναι λουλου.
Raven Lord
11-09-2006, 22:37
ναυπακτιακός αστέρας - αο τρίκαλα 0 - 1
έτσι ρε μουνιά!
fleshdiver
16-09-2006, 15:14
H εκδρομή των rangers μόλις έμαθα ότι αναβλήθηκε λόγω άρνησης της αστυνομίας :|
Κακό σημάδι για το ματς, χάσαμε την μισή μας δύναμη.
Διπλό στο Χαριλάου ρε Ιωνικέ.
bleeding
16-09-2006, 15:29
τι αρνηση της αστυνομιας? δεν σας εχει δωσει εισιτηρια ο αρης?
solution_AK-47
16-09-2006, 15:31
Διπλό στο Χαριλάου ρε Ιωνικέ.
Ainte mwrh omada! :D
fleshdiver
16-09-2006, 15:49
τι αρνηση της αστυνομιας? δεν σας εχει δωσει εισιτηρια ο αρης?
Εισητήρια δεν πήραμε. Aλλά σκόπευαν να πάνε και να βρουν εκεί κάτι που δεν δέχτηκε η αστυνομία, από ό,τι μαθαίνω.
bleeding
16-09-2006, 15:57
επρεπε να κανονιζατε με κανα συνδεσμο τους να βρισκοταν καποια ακρη. τετοιες εκδρομες πρεπει να γινονται
eleventh guardian
16-09-2006, 15:58
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 29450.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/129450.html)
Aρχισε η αντίστροφη μέτρηση και γι' αυτόν.
Οι FMίτες καταλαβαίνουν. :P
xexe,σε λίγο θα χει μάζωξη οπαδών έξω από το γήπεδο για protest :P
fleshdiver
16-09-2006, 21:01
Θα πρεπε να είμαι σκασμένος αλλά μετά από τέτοια μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα και σε τέτοια έδρα, δεν στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, πραγματικά.
Ο Χαβίτο είναι παιχταράς.
Κωλόπαιδα Αρειανοί, μια "μικρή ομάδα" που τα βάζει με όλους τους μεγάλους, παίζει μπροστά σας τόσο καλό ποδόσφαιρο και όμως τους βρίζατε εν χορώ στο τέλος. Είστε άξιοι της μοίρας σας κι εσείς.
Πάω να πνίξω την μικρή μου πίκρα στις μπύρες υπό τους ρυθμούς των Radio Birdman.
Darkling
16-09-2006, 21:07
εμ, δε σας φταιει κανεις. 2-3 τετ α τετ, πεναλτυ, το σουτ του Βουρεξακη....
επειδη δεν ειναι ολες οι ομαδες παναθηναικακι, το φαγατε στο τελος και αντιο ζωη.
Nodoordonotthereisnotry
16-09-2006, 21:12
Πω, τι έκανε η Αρειανάρα σήμερα ωρέ :twisted:
Ο Xavito γιατί να είναι τοοοοοσο παιχτρόνι; Και η εκτέλεση του Βραζιλιάνου(δε θυμάμαι όνομα) απίστευτη ε.
edit: παρέλειψα το πιο σημαντικό. Η διαιτησία που κρατακρεούργησε τον Άρη. Ο Ιωνικός θα έπρεπε να παίζει με maximum 7 παίκτες στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αλλά ούτε και αυτή η διαιτησία δεν εμπόδισε τον πανμέγιστο Γκιλιέρμο Όγιος να παρουσιάσει αυτό το απίστευτο σύνολο... πολύ δουλειά η άμυνα όμως θέλει ακόμα & να σταματήσει να βρέχει το γήπεδο.
fleshdiver
16-09-2006, 21:18
heh
eleventh guardian
16-09-2006, 21:24
Αδικο αποτέλεσμα στο Χαριλάου, αλλά και άξιος της μοίρας του ο Ιωνικός. Ούτε κι εγώ θυμάμαι αν έχει ξαναχάσει πέναλτι τα τελευταία χρόνια, ειδικά ο Μακόρ (εντάξει, δεν του 'χουν δώσει και πολλά).
Ωραιο ματς αν εξαιρεσεις το ξυλο, το ελληνικο πρωταθλημα εχει καταντησει πιο σκατα κι απτο αργεντινικο σε αυτο το θεμα. Θα μου πεις, αφου σημερα παιζαν 65 αργεντινοι, 78 βραζιλιανοι, 35 αφρικανοι τι περιμενεις? Ο μαλακας ο Κουλουχερης εκει που ισως γλιτωνε το πεναλτυ απλωνει και το αριστερο του ποδι και τον ριχνει κατω. Τελος παντων, ωραιες ομαδες και οι δυο, εχουν πολυ καλους παικτες. Ντα Κοστα, Ονουατσι, Μακορ απο Ιωνικο και κανα δυο ακομα και Χαβιτο, Κοκε, και κανα 2 ακομα απο Αρη αρκετα καλοι παικτες. Το κολλησε ασχημα το φαουλ ο καριολακος ο βραζιλιανος.
freak brother
16-09-2006, 23:07
ταλεντο ο αδερφος του Ροναλντινιο.. εφερε καλα παικτακια ,[exagriwmenos valzelos mode on] επισης ρε καραγκιοζη μπακε.. αυτη η ομαδα πως εδεσε και μεις με ανωτερους και πιο εμπειρους παιχτες θελαμε χρονο Ε ΜΑΛΑΚΑ. [apivdismenos vazelos mode on]
solution_AK-47
17-09-2006, 00:38
Phga ghpedo shmera. Kala e, de blepetai h omada. Oi tupoi de mporoun oxi control na kanoun, oute duo seri mpalies n' antallaksoun. Sto b' kati kaname toulaxiston se kapoia shmeia tou agwna eblepes pa8os k filotimo. Epishs, kalutera Torghelle me 40 pureto k katagma peronhs para o muths. O Luca Toni "Gonzo" Gonzalez shmera mou fanhke oti "kati ekane". O kokakias den katalaba giati ebgale ton Hliadh, as mou ekshghsei kapoios.
En telei, en telei, gamw ton ergotelh!
P.S. "PAOK ela sto lao sou!" Mono o Xaralampidhs k o Torghelle hr8ane. K oi duo mporoun na ginoun paidia ths kerkidas, aneta!
bleeding
17-09-2006, 00:44
Κωλόπαιδα Αρειανοί, μια "μικρή ομάδα" που τα βάζει με όλους τους μεγάλους, παίζει μπροστά σας τόσο καλό ποδόσφαιρο και όμως τους βρίζατε εν χορώ στο τέλος. Είστε άξιοι της μοίρας σας κι εσείς.
Λογικο ειναι να σε αντιμετωπιζουν ετσι οι οπαδοι μιας ομαδας που μολις ανεβηκε στην Α Εθνικη, μην τρελλαινεσαι.
Εγω ειδα το πρωτο ημιχρονο μονο κ τωρα που μπηκα νετ κ ειδα οτι ο Ιωνικος εχασε πεναλτυ στο β κ εφαγε το γκολ στο 88 ξενερωσα. Δεν ξερω πως ηταν ο αγωνας στο β αλλα στο πρωτο ημιχρονο ο Ιωνικος ανετε θα μπορουσε να προγειται ακομα κ με 2 γκολ με εκεινο το δοκαρι κ τον πανηλιθιο τον Ντα Κοστα που πρωτα κοιταγε να σουταρει κ μετα να δει αν υπαρχουν συμπαιχτες διπλα του να δωσει πασα.
Τον ΠΑΟΚ δεν τον ειδα καθολου αλλα απο αυτα που διαβασα μαλλον παλι τσουκου-τσουκου-μπολ και απλα 3 βαθμοι.
solution_AK-47
17-09-2006, 00:55
Ksexasa na pw gia thn alhteia pou ekane to koraki sto telos. Eutuxws hmastan 1-0 k 8a perasei etsi, mounopano!
lebowski
17-09-2006, 02:46
Αδικο αποτέλεσμα στο Χαριλάου, αλλά και άξιος της μοίρας του ο Ιωνικός. Ούτε κι εγώ θυμάμαι αν έχει ξαναχάσει πέναλτι τα τελευταία χρόνια, ειδικά ο Μακόρ (εντάξει, δεν του 'χουν δώσει και πολλά).
Σωστος ο παιχτης :wink:
Οσο γι'αυτο....
Λογικο ειναι να σε αντιμετωπιζουν ετσι οι οπαδοι μιας ομαδας που μολις ανεβηκε στην Α Εθνικη, μην τρελλαινεσαι.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ερχεται και η σειρα σας.Δεν ξεχναμε μην φοβαστε...
Οπως τον βλεπω τον ΠΑΟΚ, παιζει σοβαρα μια τριαρα απο τον Αρη στο Χαριλαου.
Not_saved
17-09-2006, 04:28
Ωραιο ματς αν εξαιρεσεις το ξυλο, το ελληνικο πρωταθλημα εχει καταντησει πιο σκατα κι απτο αργεντινικο σε αυτο το θεμα. Θα μου πεις, αφου σημερα παιζαν 65 αργεντινοι, 78 βραζιλιανοι, 35 αφρικανοι τι περιμενεις?
Nai enw oi Ellines me to ganti panta :)
Stormrider
17-09-2006, 04:58
mia ita apo to ofi stin kriti kalo tha kanei stin omada pantos
:kathreftaki: stin moutza pou erxete apo darkling
Third_EyE
17-09-2006, 06:27
Kala tha skisoume to Paok (9i agwnistiki den einai?????) mesa sto xarilaou!Allwste to exoume paradwsi otan anevenoume apo tin b na tou petame mia 4ara etsi gia plaka,etsi den einai???
Thewrw fetos oti o aris paizei makran tin kaliteri mpala apo tis omades tis thessalonikis.
Tourkogyftoi irthame(apo tin b) kai tha sas skisoume!!!!!!!!!
Dr. Death
17-09-2006, 11:04
δε σας χαλασε καθολου μπαοκια ο μπιδης και ο τοργκελε
bleeding
17-09-2006, 13:15
Δεν παιζονται αυτοι οι συμπολιτες ρε γμτ. Με τπτ ομως. Εκαναν μια νικη κ σηκωσαν κεφαλι αμεσως. Α ρε πουστη Ντα Κοστα να μην ειχες δωσει καμμια πασα παραπανω να ηταν 0-2 στο ημιχρονο να εκλαιγε κ ο Ronaldinho τωρα...
Dr. Death
17-09-2006, 20:47
ειλικρινα εχω τοσο κουραστει...δωστε του κολογαυρου αλλο ενα πρωταθλημα γαμω το συμπαν ολο....ειναι πραγματικα κουραση να περιμενουμε 1 ολοκληρο χρονο...
βλεπω το παιχνιδι με τον οφη....μα την παναγια...οποιος το εχει δει κι εχει ακομα αποριες γιατι οι εκπροσωποι μας στην ευρωπη και δη ο ολυμπιακος μαζευουνε πλεον ταριφες πρεπει να ναι απο αλλο πλανητη.
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΕΟΕΟΕ.
ενα τεταρτο ακομα και αρχιζει το 2ο μερος της κωμωδιας.
εν τω μεταξυ εβαλε γκολ ο μπορχα.... και μετα γιατι εφαγε 4 ο γαυρος στο τσου λου...
δώρα σηφάκη μαθαίνω,δεν έχω δει το match
btw
Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη
Άγρια συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού με δυναμέις των ΜΑΤ μία περίπου ώρα πριν την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη
Οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους πάρουν τα διακριτικά που έφεραν.
Η συμπλοκή ήταν σφοδρή και διήρκεσε τουλάχιστον 10 λεπτά, με φωτοβολίδες να εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση ενώ δημιουργήθηκαν και κάποιες μικρές εστίες φωτιές.
Εν τω μεταξύ, ένας άνδρας των ΜΑΤ, έπεσε λιπόθυμος, όταν η διμορία του ξεκίνησε την πορεία της προς το μέρος των οπαδών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε από τα επίσημα συνοδευόμενος από δύο γιατρούς που βρίσκονταν στο γήπεδο, οι οποίοι και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.
fleshdiver
17-09-2006, 21:05
Επειδή του σπήκερ του ξέφυγε, ο Σηφάκης έπνιξε 2 γκολ, όχι ένα. Στο 1ο γκολ, όχι μόνο έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου αλλά πρώτη φορά βλέπω τερματοφύλακα να γυρίζει την πλάτη του σε κεφαλιά :?
Για βλακεία μιλάω ε, όχι για κάτι πονηρό, μην παρεξηγηθώ.
Not_saved
17-09-2006, 21:11
Wraios o epoptis e?Dyo tet-a-tet epnikse.Bravo kai eis anwtera.
Kala gia to Sifaki mh milhsoume.Plaka tha xei na ton ksanakalesei o Rehagel meta ta shmerina.Oute egw yponow kati ponhro,apla thema ikanotitas einai
Stormrider
17-09-2006, 22:53
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΟΕΟΕΟΕ.
up_the_hammers_Festival
17-09-2006, 23:02
XARISTE TO PROATHLIMA STON PANATHINAIKO NA TELIONOUME.ALLH MIA ENDOXH SELIDA STHN ISTORIA TOU EYRO(PEOU) GRAFTIKE SIMERA.POUTANAS GIE FINOKALIOTH
Stormrider
17-09-2006, 23:06
mas lipame :/
Not_saved
17-09-2006, 23:08
XARISTE TO PROATHLIMA STON PANATHINAIKO NA TELIONOUME.ALLH MIA ENDOXH SELIDA STHN ISTORIA TOU EYRO(PEOU) GRAFTIKE SIMERA.POUTANAS GIE FINOKALIOTH
Esy allo match evlepes pantws..
Dr. Death
17-09-2006, 23:17
τι ειναι αυτο το περιεργο πραμα με νικ απ δε χαμερς φεστιβαλ?
παει και αυτη η αγωνιστικη... αυριο τελευταιο παιχνιδι με αεκ και ηρακλη που προβλεπεται μεγαλο ντερμπυ.
οσον αφορα την ομαδα μου πιστευω οτι σημερα επαιξε πολυ καλα και καταφερε να κρατησει το 0 στην αμυνα που ηταν και ο κυριος στοχος.
Επιθετικα ειμασταν αρκετα καλοι θα ελεγα καθως πατησαμε περιοχη με αξιωσεις 5-6 φορες.
Αν νομιζετε οτι κανω πλακα σας γελασανε..μιλαω πολυ σοβαρα.
Το πεναλτυ οποιος το αμφισβητησει ειναι κατι παραπανω απο αμπαλος.
Η σουπερ λιγκα μεχρι τωρα παει περιφημα ..καθε αγωνιστικη και ξυλο και διακοπες αγωνων ..αντικειμενα στον αγωνιστικο χωρο και γηπεδα βομβαρδισμενα.
Ποδοσφαιρο ποιοτητας τιμπουκτου απο τους εκπροσωπους μας στην ευρωπη και παιχνιδια που οχι απλως βαριεσαι να βλεπεις αλλα στο τσακ εισαι να αρχισεις τις μηνυσεις για ψυχικη οδυνη.
Ολα καλα για ολους.
Χαιλαιτ της ημερας το γκολ του μποχα .... εχω την εντυπωση οτι ειναι το πρωτο και τελευταιο του στην ελλαδα και μονο με αυτο τον τροπο θα μπορουσε να μπει...με κανεναν αλλο.
Α για ανκορ το "ΠΑΤΣΑ" στη φανελα πατσατζογλου... η σουρεαλ πινελια σ αυτη την υπεροχη ποδοσφαιρικα μερα.
etrefes elpides gia kati kalytero me super ligka??
Dr. Death
17-09-2006, 23:20
το μονο πραμα που περιμενα για να μιλησω ειλικρινα...καλυτερους αγωνιστικους χωρους
Darkling
17-09-2006, 23:55
Δεν εχω δει το ματς του ΠΑΟ στη Ν. Σμυρνη οποτε δε μπορω να πω. Ξερω ομως 1000% (κι οποιος οπαδος του ΠΑΟ διαφωνει ειναι απλα, ψευτης) οτι μεσα στα 10 χρονια αν ο Ολυμπιακος κερδιζε δυο σερι ματς στο 86' με πεναλτυ, θα σκουζατε πανω στα πληκτρολογια σας. Δεν θα ασχοληθω παραπανω με τον Παναθηναικο, κακως τα γραφω κιολας, απο τη στιγμη που δεν εχω πει κατι για την ομαδα μου.
Και φτανουμε στο Παγκρητιο. Για καποιο λογο ειδατε οτι ευνοηθηκε ο κωλογαυρος στο ματς. Οκ.
Κατα τ αλλα μεσα σε μια τριετια που η ΑΕΚ κερδιζει γυρω στα 20 ματς (χωρις υπερβολη) στο τελευταιο της πενταλεπτο κι ο ΠΑΟ απο δω κι απο κει μαλλον δεν πρεπει να τα χει κι ασχημα με τον παραγοντα τυχη, ηταν ωραιο που ξεκωλωθηκαμε σημερα.
Απ τη στιγμη που ο Σηφακης θελει να κανει κοντρολ, τον ευχαριστουμε θερμα για τους +2 βαθμους.
Δικαιο αποτελεσμα η ισοπαλια, φυσικα. Ο Οφη ειχε αλλη μια ευκαιρια. Ο Ολυμπιακος απεδειξε αλλη μια φορα το λογο που ειναι καλυτερος απ τους αλλους 2, το χω ξαναπει πολλες φορες. Στην σκατα του ημερα θα κανει 5-6 ΚΑΛΕΣ ευκαιριες για γκολ.
Το πρωταθλημα βαδιζει πανω κατω ως τα προηγουμενα, μολις φορμαριστει ο Ολυμπιακος, τα λεεεμεεε.
, μολις φορμαριστει ο Ολυμπιακος, τα λεεεμεεε.
LoL
dld otan formaristei den tha xanei mats ?!?!?
twra dld ti kanei...
Darkling
18-09-2006, 00:10
Θα κερδιζει ευκολοτερα. Περσι φορμαριστηκε λιγακι και εκανε 16/16. Τεσπα, σημερα δεν ηταν για νικη το ματς.
Raven Lord
18-09-2006, 00:16
προς θεού, ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ!!!
ούτε ο αναστασιάδης μου γεμίζει το μάτι, αλλά ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ!
pou sto diaolo einai o victor?
:? :| :?
Not_saved
18-09-2006, 01:22
προς θεού, ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ!!!
Den exw provlima me to na mh theleis to Bajevic,alla panta anarwtiomouna giati Panathinaikoi,Olympiakoi kai Paoktsides ton vrizoun (vlepe vatraxos ktl)
Ρωτα τους να μαθεις. Δε νομιζω να σου πουν και τα καλυτερα για αυτον.
nomizw oti oi apopseis se oles tis omades den einai ex oloklhrou arnhtikes.akoma kai sthn aek exei pesei polles fores xylo se exedres logw bajevic.opws kai ston osfp xerw arketous pou ton phgainan kai meta tis 4res arketoi to fwnazoun kiolas.
:|
pou sto diaolo einai o victor?
:? :| :?
Not_saved
18-09-2006, 09:50
Ρωτα τους να μαθεις. Δε νομιζω να σου πουν και τα καλυτερα για αυτον.
Nai nomizw oi Paoktzides prepei na ton misoun pou tous evgale sto CL kai phre to Kypello.To idio kai oi Olympiakoi pou arxisan na ksanapairnoun prwtathlimata meta apo 10 xronia.Panta tha yparxoun malakes vevaia pou den tha paradextoun tpt
Darkling
18-09-2006, 10:14
Ο Πανιωνιος, αν δεν παρει ενα σεντερ φορ της προκοπης το Γεναρη, παει για ΦΟΥΝΤΟ.
bleeding
18-09-2006, 10:33
[quote="Boom!":1amiv518]Ρωτα τους να μαθεις. Δε νομιζω να σου πουν και τα καλυτερα για αυτον.
Nai nomizw oi Paoktzides prepei na ton misoun pou tous evgale sto CL kai phre to Kypello.To idio kai oi Olympiakoi pou arxisan na ksanapairnoun prwtathlimata meta apo 10 xronia.Panta tha yparxoun malakes vevaia pou den tha paradextoun tpt[/quote:1amiv518]
mi milate gia bajevic k PAOK sas parakalo. den einai anagki na anakateutoume proiniatika.
Δεν εχω δει το ματς του ΠΑΟ στη Ν. Σμυρνη οποτε δε μπορω να πω. Ξερω ομως 1000% (κι οποιος οπαδος του ΠΑΟ διαφωνει ειναι απλα, ψευτης) οτι μεσα στα 10 χρονια αν ο Ολυμπιακος κερδιζε δυο σερι ματς στο 86' με πεναλτυ, θα σκουζατε πανω στα πληκτρολογια σας.
χα,για σκέψου τι είχε να γίνει αν ο παο κέρδιζε χτές στη κρήτη όπως εσεις...το τι θα λέγατε σήμερα για σηφάκη και όφη γενικά δε θα χε προηγούμενο...
Darkling
18-09-2006, 10:50
O ΟΦΗ ειναι πιο ειδικη περιπτωση απ τις αλλες. Στο κατω κατω ενω δεν ειναι ΚΑΘΕ διαιτητης στημενος η φιλοολυμπιακος, ο ΟΦΗ παραμενει παραρτημα. Δε φταιω εγω που δε τον πουλανε οι Βαρδινογιανναιοι.
PainOfSalvation
18-09-2006, 12:09
[quote="Boom!":3ldv7dsw]Ρωτα τους να μαθεις. Δε νομιζω να σου πουν και τα καλυτερα για αυτον.
Nai nomizw oi Paoktzides prepei na ton misoun pou tous evgale sto CL kai phre to Kypello.To idio kai oi Olympiakoi pou arxisan na ksanapairnoun prwtathlimata meta apo 10 xronia.Panta tha yparxoun malakes vevaia pou den tha paradextoun tpt[/quote:3ldv7dsw]
CL me Anastasiadh vgikame...kypelo 2001 htan me bajevic.
(kai 3-3 me panaxaikh apo 0-3 se 10 lepta)
Raven Lord
18-09-2006, 14:03
[quote="Raven Lord":32ku3xeo]προς θεού, ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ!!!
Den exw provlima me to na mh theleis to Bajevic,alla panta anarwtiomouna giati Panathinaikoi,Olympiakoi kai Paoktsides ton vrizoun (vlepe vatraxos ktl)[/quote:32ku3xeo]
καλά, το "βάτραχος" το έβγαλαν οι αεκ(ι)τζήδες. απλά έχει γέλιο και το υιοθέτησα.
εμένα ο μπάγεβιτς δε μου άρεσε από την εποχή που ήταν στην άεκ αν και ομολογουμένως έκανε μια πολύ καλή χρονιά με αεκ και άλλη μια με gayρο. δε μ'αρέσει η αγωνιστική νοοτροπία που επιβάλει στην ομάδα.
αν τον πάρουμε, μακάρι να με διαψεύσει στο γήπεδο. θα είμαι ο πρώτος που θα τον παραδεχθώ. αλλά με την πρώτη μαλακία θα του την έχω στημένη.
nomizw oti oi apopseis se oles tis omades den einai ex oloklhrou arnhtikes.akoma kai sthn aek exei pesei polles fores xylo se exedres logw bajevic.opws kai ston osfp xerw arketous pou ton phgainan kai meta tis 4res arketoi to fwnazoun kiolas.
:|
ta fantasma tou batraxou apo tin AEK den exei fygei akoma kai mexri i omada na ksanpaiksei mpala tha awreite panw apo ta kefalia mas ...dystyxws.
to megalytero problima tou batraxou oso anafora ta agwnistika - giati apo tin AEK efyge logo ekswagwnistikwn problimatwn kyriws - itan h fylosofia tou kyriws stin eyrwpi. gyrnage tin omada pisw enw den ypirxe logos . kai ston osfp to idio ekane. ta pradeigmata einai para polla. na pareis 6 X einai telnto den einai mlkies . tha mou peis den eisai efxaristimenos... oxi giati poly apla tha mporousa na eixa kerdisei epeidh tote eixa omada. twra oute sta pio trella mou oneira :evil:
Raven Lord
18-09-2006, 14:45
ευτυχώς σήμερα φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο βατράχου. παίζει και έκτορ κούπερ τον οποίο εκτιμώ σαν προπονητή, αλλά είναι αιωνίως τριτοδεύτερος :?
genika ektos edras & se dyskoles edres eidika xazeye entelws.
th xronia pou oloi legane oti h aek paizei 8eikh mpala(95 nomizw) eixe konomhsei mia xegyrismenh 3ra sto oaka.dax se ektos sto cl den mpainw kan ston kopo na aradiasw paradeigmata.sto match an strabwne kati dyskola 8a ekane allagh egaira.alla sto na ftiaxnei omades eidika apo mikrous(se hlikia)paixtes einai exairetikos.anywayz den erxetai opote h apopsh mou paramenei isws na htan kalh lysh kai ayth einai oristikh.(wspou na er8ei to 2010 che vale)
:)
einai polla ta paradeigmata ... tote kai ektos me tin milan eixame prohgithei sto 74' kai gyrise olh tin omada pisw kai xasame 2-1 mesa se ena 15
freak brother
18-09-2006, 15:37
τι γκολαρα εβαλε ο Οφορικουε? :shock:
έλα μωρή ηρακλής
το χω παίξει διπλό
freak brother
18-09-2006, 19:23
έλα μωρή ηρακλής
το χω παίξει διπλό
χ διπλο εδινε 2.30 ωραιοτατο .. το διπλο 8 ε? χιχιχι
ναι,το έβαλα μαζί με άλλες βόμβες σε ένα δελτίο με 1 euro,όχι ότι το πίστευα και πολύ δηλαδή :P
Not_saved
18-09-2006, 22:48
Kai epeidi tipota den einai tyxaio se auti ti zwi,na loipon pou erxetai to shmerino keimeno tou Freddou na epivevaiwsei ta legomena mou:
''Ας υποθέσουμε πως ο Μπάγεβιτς έχει πάει στον Παναθηναϊκό.
Κρατήστε λογαριασμό:
-Οι ΑΕΚτζήδες τον βρίζουν επειδή δεν έχουν σταματήσει να το κάνουν από την πρώτη φορά που έφυγε από την ΑΕΚ. Επίσης, επειδή τη δεύτερη φορά γύρισε επί προεδρίας Μάκη Ψωμιάδη, στηρίζοντάς τον έμμεσα. Επίσης, επειδή του ανήκει ένα κινέζικο εστιατόριο στο Κεφαλάρι, στο οποίο όχι μόνο δεν τους έχει καλέσει αλλά αρνείται ΚΑΙ να σερβίρει fortune-cookies τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τη μάνα ΑΕΚ.
-Οι ΠΑΟΚτσήδες τον βρίζουν επειδή δεν άφησε ουσιαστικό έργο στην ομάδα καθώς διαχειρίστηκε τεράστιο μπάτζετ και άφησε πίσω του τεράστια χρέη μέσα στο κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε. Αφήστε που όταν έφυγε, δεν πήρε μαζί του τα "παλτά" που είχε φέρει. Επίσης, λόγω Αμπονσά (μια κατηγορία μόνος του).
-Οι Ολυμπιακοί τον βρίζουν επειδή δεν έβαζε τον Ζιοβάνι και τον Καστίγιο ενώ ήταν εξίσου ενοχλητικό το ότι δεν μπορούσε να νικήσει με τίποτα την ΑΕΚ. Για τις πορείες του στην Ευρώπη; Είναι σαν να μην έγιναν ποτέ, αφήστε που "τώρα για εμάς προέχει το νταμπλ". Επίσης, μια φορά, σύμφωνα με φήμες, είχε διπλοπαρκάρει.
-Οι ΕρυθροΑστεριανοί τον βρίζουν επειδή δεν τους έβαλε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τους άφησε στα κρύα του λουτρού. Επίσης, επειδή στέρεψε ο Νερέτβα.
-Οι Παναθηναϊκοί τον βρίζουν επειδή είχε κοινή πορεία με τον Ολυμπιακό της "παράγκας" (παράγκα; ποιά παράγκα;) και επειδή δεν μπορούσε να κερδίσει την ΑΕΚ ενώ -αντιθέτως- με αυτούς δεν έχανε για χρόνια. Επίσης, επειδή ήταν στον Ολυμπιακό. Επίσης, επειδή -ξαφνικά- στην 11άδα αγωνίζονται μονίμως οι Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Άντριτς, Ίβανσιτς, Τζιώλιτς, Μόριτς, Σαλπιγγίδιτς και Τριποτσέριτς.
no more questions, your honour''
Stormrider
18-09-2006, 22:55
xaxaxa
Για τις πορείες του στην Ευρώπη;
Τις ποιες;
Stormrider
19-09-2006, 00:57
[quote="Not_saved":1dzjdqd2]Για τις πορείες του στην Ευρώπη;
Τις ποιες;[/quote:1dzjdqd2]
2
Raven Lord
19-09-2006, 15:03
[quote="Not_saved":fhsdnibw]Για τις πορείες του στην Ευρώπη;
Τις ποιες;
2[/quote:fhsdnibw]
βαθμούς εκτός έδρας τα τελευταία 10 χρόνια... έλα ρε! σας "ρίχνεις" :twisted:
[quote="Boom!":33m532ey]Ρωτα τους να μαθεις. Δε νομιζω να σου πουν και τα καλυτερα για αυτον.
Nai nomizw oi Paoktzides prepei na ton misoun pou tous evgale sto CL kai phre to Kypello.To idio kai oi Olympiakoi pou arxisan na ksanapairnoun prwtathlimata meta apo 10 xronia.Panta tha yparxoun malakes vevaia pou den tha paradextoun tpt[/quote:33m532ey]
Οχι ρε γιατι το λες αυτο?!?! Εγω ηθελα να μπορουμε να γυρισουμε πισω τον χρονο να επαιρνε ο Κοκκαλης πριν 10 χρονια τον Αλεφαντο, τον Μπιγκον, τον Σολιντ, καναν τυχαιο απο τους 4-5 Ελληνες που ειχαμε τα τελευταια χρονια βλεπε Ματζουρακη, να δεις τοτε τι ωραια που θα ηταν για τον Ολυμπιακο!! Θα ειχε παρει 10 νταμπλ, κι οχι τις ξεφτιλες των 10 τελευταιων ετων με μολις 3 νταμπλ και 9 πρωταθληματα!!! Για να μην πουμε για την Ευρωπη, που θα ειχαμε ξεφτιλισει Ρεαλ και Μιλαν καθε χρονο τελικο θα ηταν ο Ολυμπιακος, φετος ειδικα θα μας ειχαν κρατησει τη θεση επειδη γινεται στο ΟΑΚΑ.
POOOOOOOOOOONTIKIAAAAAAAAAAAAA
VAMOS ARIS
JAVITO
(psa3te edw k poso kairo ta lew )
Darkling
20-09-2006, 09:57
Να μη γινω κακος η να πω οτι big deal η ΑΕΚ και τα τρια γκολ ειναι απο κοντρες.
Εκτος αν εκανε κι αλλες 245 ευκαιριες ξερω γω.
fleshdivers,ο sport fm διαφημίζει ότι με 2 active πηγαίνοντας στον σταθμό παίρνεις 1 διαρκειας του ιωνικού
Darkling
20-09-2006, 15:13
να ποιοι ειστε κι εσεις, και τα σχετικα.
fleshdiver
20-09-2006, 16:34
Θενξ σφαίρα αλλά το έχω αγοράσει (όπως κάθε σωστός οπαδός) το διαρκείας μου εδώ και καιρό.
Stormrider
21-09-2006, 14:40
NERI NERI GAMISETOUS NERI
Stormrider
21-09-2006, 14:41
kai me okka stin entekada ..
souvlakia
το άλλο το θεϊκό το μάθατε?25 euro σε ένα πέταλο στο περιστέρι για το ατρόμητος αεκ και ακριβώς η ίδια τιμή στο σαν σιρο με αντίπαλο την milan...σούπερ λίγκα οε οε οε
ektos bebaia kai an paizeis me ksanthi opote plirwneis 40 giati ntaks ksanthi einai ayth, h an paizeis me gay pou kaaaaatse pou thes kai eishthrio einai ta panta kleismena mexri to 543525 m.kokkali
lebowski
21-09-2006, 22:16
Ακου 40 ευρω εισητηριο με την ξανθη για το πεταλο....
Βρε ουστ!!!Αυτος ο Πανοπουλος εχει καταντησει την ξανθη την πιο αντιπαθητικη ομαδα (μετα απο γαυρο και γυφτους βεβαια).Αντε να πεσει να ησυχασουμε 8)
xexe,alakse avatar alla to concept paremeine to idio
komple3ares sth 3an8h poios 3erei ti 8a ginei th kyriakh
to vlepw gia poly dyskolo paixnidi
lebowski
22-09-2006, 00:16
Μετά την κοινή απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης με τους οργανωμένους φιλάθλους να μην παραλάβουν εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη λόγω της αδικαιολόγητα υψηλής τιμής τους, το Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους φιλάθλους του Αρη!
Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον αγωνιστικό χώρο ώστε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν δωρεάν το ματς με την Ξάνθη από τη Θύρα των επισήμων.
Παράλληλα θα είναι ανοιχτά όλα τα κυλικεία της θύρας των επισήμων, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει μέσα στο γήπεδο και ειδικά διαμορφωμένο ψητοπωλείο!
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης...
WWW.ARISFC.GR (http://WWW.ARISFC.GR)
Stormrider
22-09-2006, 00:26
Μετά την κοινή απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης με τους οργανωμένους φιλάθλους να μην παραλάβουν εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη λόγω της αδικαιολόγητα υψηλής τιμής τους, το Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους φιλάθλους του Αρη!
Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον αγωνιστικό χώρο ώστε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν δωρεάν το ματς με την Ξάνθη από τη Θύρα των επισήμων.
Παράλληλα θα είναι ανοιχτά όλα τα κυλικεία της θύρας των επισήμων, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει μέσα στο γήπεδο και ειδικά διαμορφωμένο ψητοπωλείο!
an einai tsampa to fai, mesa!
re to mpousth to dontia...
Κορυφαίο!!!Έπρεπε να βάλουν εισιτήριο 5 ευρώ με το οποίο θα έπερνες ένα καφέ-ανψυκτικό και ένα παστέλι... :P
pitchfork
23-09-2006, 16:11
Μπράβο στους οπαδούς του άρη.
Έλεος με την εκμετάλευση των οπαδών και της αρρώστιας τους από ομαδούλες της γειτονιάς με γήπεδα αχούρια.
Μόνο ντου και ξύλο και σπάσιμο του μπουρδέλου τους αξίζει σε αυτούς τους κοπρίτες.
το βραβείο του χασογκόλη της χρονιας στον ντελίμπασιτς από τώρα παρακαλώ
freak brother
23-09-2006, 19:54
τι ναυτοι ρεεεεεεε , εμεις τουλαχιστον ΔΕΝ κανουμε ευκαιριες :P
Dr. Death
23-09-2006, 19:54
Το ειπα και την προηγουμενη κυριακη ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση...ειτε με τζουφια φαουλ ειτε με λιγο σπρωξιμο απο τα κορακια...ειτε με ατομικες προσπαθειες ειτε ειτε ειτε...αυτη η τελειωμενη ομαδα θα κερδιζει μια ζωη επειδη ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
αλλα οταν μιλαμε ανυπαρκτοι εννουμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ...
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ....μιλαμε οτι η αεκ για 30 λεπτα τον εκανε πινγκ πονγκ οποτε κατεβαζε τη μπαλα ,εχει 3 τετ α τετ και καταληγει να χανει 10 sec πριν τελειωσει το ημιχρονο με 1-0.
Και τωρα θα βγουνε οι γαυροι στα ραδιοφωνα να φωναζουνε για την υπερομαδα την ναυαρχιδα του πειραια που τους εχει ολους πελατες κλπκλπ.
Ο καταλληλος πρωταθλητης στο καταλληλο πρωταθλημα...
Μα την παναγια εχει καταντησει εμετικο.ΔΩΣΤΕ ΤΟ γαμημενο το πρωταθλημα πριν αρχισει καν να τελειωνουμε ...η ταλαιπωρια δεν αντεχεται με αυτο το επιπεδο ομαδων.
Μαγκια μεγαλη των κολογαυρων βεβαια που με κατι γερασμενα παληκαρια και κατι περιεργους μαυρους τοσα χρονια περνουνε το πρωταθλημα της ανυπαρξιας αλλα για οποιονδηποτε δεν ειναι γαυρος αυτο το πραγμα δεν αντεχεται.
Κι αν καποιοι το αντεχουν και εχουν βασιμες ελπιδες οτι μπορει να πεταχτει καποιος απ την πληρη ανυπαρξια και να κοντραρει τους περιεργους σε οτι επιπεδο υπαρχει μαγκια τους.
Not_saved
23-09-2006, 19:57
Mou fainetai to foul tha pigaine mesa kai xwris ti voitheia tou Emerson :P .
freak brother
23-09-2006, 20:02
Mou fainetai to foul tha pigaine mesa kai xwris ti voitheia tou Emerson :P .
σκασε σε παρακαλω...
καλά ο ουντέζε πως βρέθηκε σε θέση for ρε?
Το ειπα και την προηγουμενη κυριακη ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση...ειτε με τζουφια φαουλ ειτε με λιγο σπρωξιμο απο τα κορακια...ειτε με ατομικες προσπαθειες ειτε ειτε ειτε...αυτη η τελειωμενη ομαδα θα κερδιζει μια ζωη επειδη ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
αλλα οταν μιλαμε ανυπαρκτοι εννουμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ...
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ....μιλαμε οτι η αεκ για 30 λεπτα τον εκανε πινγκ πονγκ οποτε κατεβαζε τη μπαλα ,εχει 3 τετ α τετ και καταληγει να χανει 10 sec πριν τελειωσει το ημιχρονο με 1-0.
Και τωρα θα βγουνε οι γαυροι στα ραδιοφωνα να φωναζουνε για την υπερομαδα την ναυαρχιδα του πειραια που τους εχει ολους πελατες κλπκλπ.
Ο καταλληλος πρωταθλητης στο καταλληλο πρωταθλημα...
Μα την παναγια εχει καταντησει εμετικο.ΔΩΣΤΕ ΤΟ γαμημενο το πρωταθλημα πριν αρχισει καν να τελειωνουμε ...η ταλαιπωρια δεν αντεχεται με αυτο το επιπεδο ομαδων.
Μαγκια μεγαλη των κολογαυρων βεβαια που με κατι γερασμενα παληκαρια και κατι περιεργους μαυρους τοσα χρονια περνουνε το πρωταθλημα της ανυπαρξιας αλλα για οποιονδηποτε δεν ειναι γαυρος αυτο το πραγμα δεν αντεχεται.
Κι αν καποιοι το αντεχουν και εχουν βασιμες ελπιδες οτι μπορει να πεταχτει καποιος απ την πληρη ανυπαρξια και να κοντραρει τους περιεργους σε οτι επιπεδο υπαρχει μαγκια τους.
mlk ntaksei ti klapsa eleos.
Dr. Death
23-09-2006, 20:11
τι ομαδα εισαι ειπαμε?
τι ομαδα εισαι ειπαμε?
den eipame
Dr. Death
23-09-2006, 20:55
ε ας μην πουμε τοτε
ευτυχως που αλλη μια παρωδια εληξε
παμε για την αυριανη
Mitsmann
23-09-2006, 21:02
ε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!1
Χωρις Ριβαλντο. Χωρις Τζολε. Με 10 παικτες για ενα ημιχρονο.
Και να μην κατεβαιναμε στο γηπεδο, 0-0 θα το φερνατε.
υ.γ. σιγα μην πουμε για ναυαρχιδες. οι μισοι παικτες ειναι ντεφορμεοεο.
_UnHoLyMaRtYr_
23-09-2006, 21:03
χαχαχα καθαρό γκόλ
Του Καφέ λες ε; Όντως :(
Σοβαρά τώρα, το ματς ήταν το πιο εκνευριστικό που έχω δει εδώ και χρόνια. Σκατά και οι δύο ομάδες, ο Βασάρας και οι επόπτες έδωσαν ρεσιτάλ μαλακίας με σφυρίγματα κάθε 2 δευτερόλεπτα, οφφσάιντ ανύπαρκτα και φάουλ παντού. Διωξτε τους όλους να παίζουμε σε αλάνα φάση να γουστάρουμε.
fleshdiver
23-09-2006, 21:06
Ο τραγικός Ολυμπιακός (της καμίας ευκαιρίας σε 93'!!!!!!!!!!!) κέρδισε την ανύπαρκτη ΑΕΚ. Πραγματικά δεν έχω αντιπαθήσει ομάδα όσο την ΑΕΚ του 2ου ημιχρόνου.
Dr. Death
23-09-2006, 21:06
δηλαδη χωρις πλακα τωρα υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι υπαρχει αλλη ομαδα που θα χτυπησει το γαυρο οταν περνει τετοια παιχνιδια χωρις να ξεπερασει τα 3 σουτ σε 97 λεπτα??
δε τη θυμάμαι τη φάση του καφέ που λες unholy,το γκολ της αεκ την ώρα που έκανα το post ήταν καθαρό πάντως
Dr. Death
23-09-2006, 21:08
ρε τι να πεις για τη διαιτησια τωρα....
η αεκ εχει 3 λαθος οφσαιντ που φευγουν 2 τετ α τετ και ενα που μπαινει γκολ.
το αυτογκολ προερχεται απο ανυπαρκτο φαουλ
ΚΑΙ?
ρε μιλαμε για ανυπαρξια...πληρη.
Mitsmann
23-09-2006, 21:09
Ελπιζω να μη σταθει καποιος στα 2-3 σουτ του Ολυμπιακου ολο το 90λεπτο. Εχοντας παρατηρησει ολα τα ματς που εχουμε δωσει τα τελευταια χ χρονια με χ>5 αυτο γινεται μια φορα στα 60 ματς.
_UnHoLyMaRtYr_
23-09-2006, 21:09
δε τη θυμάμαι τη φάση του καφέ που λες unholy,το γκολ της αεκ την ώρα που έκανα το post ήταν καθαρό πάντως
Καλά δεν έχει σημασία απλά κανά δίλεπτο πριν από αυτό ο Καφές έβαλε καθαρό γκολ και το ακύρωσε ως οφφσάιντ. Γουοτέβερ.
δε ξέρω τι λέτε πάντως το πρώτο ημίχρονο ήταν ωραίο,τρέξιμο και φάσεις,στο β' γαμήθηκε το match
Stormrider
23-09-2006, 21:24
pragmatika ntrepomai na vlepw ton olympiako se tetia xalia.
imastan aniparktoi simera.
Mitsmann
23-09-2006, 21:32
Απορω πραγματικα πως θεωρειται "διαιτηταρα" ο Βασσαρας. Οσα ματς στην ελλαδα εχω δει τα κανει ΠΟΥΤΑΝΑ. με κεφαλαια γραμματα. Δεν ειναι μονο λαθος αποφασεις, ειναι οτι παει και κανει το ματς σωβρακα. (δε μιλαω για την κοκκινη του Τζολε, μιλαω γενικα.) Στην ελλαδα λοιπον, ειδαμε. Στην ευρωπη καθε τρεις και λιγο, τον κυνηγανε οι μισες ομαδες του Τσου Λου.
Τι διαολο βυσμα εχει ο καριολης?
Not_saved
23-09-2006, 21:46
Stin Ellada mallon ftaiei pou egine diethnis grigora kai htan kai o pateras tou diaititis,opote mallon tou vgike eukola to onoma tou kalou diaititi.
Stin Eurwpi oi diaitites einai sto apyrovlito kai thewreitai oti exoun panta dikio.Den thymamai pote i UEFA na xei timwrisei diaititi gia asximi apodosi oute kan se kati tragika tou Olympiakou opws me to xeri tou Roberto Carlos kai to penalty me ti Macabbi pou thymamai.
Stormrider
23-09-2006, 21:50
to goal pou akirwthike tgou olympiakou eprepe na metrisei lete?
den to exw dei defteri fora..
o vassaras einai aparadextos.
aporw kai egw pws thewrite kalos dietitis aftos
Καλα ρε ντοκτορ ντεθ, αρ γιου κρειζι? Οκ, το ειδαμε ολοι στο ριπλευ του οφσαιντ της ΑΕΚ οτι ηταν πεντακαθαρη η φαση (ναι, λεω για το γκολ που μπηκε τοσο ανετα, απο τη στιγμη που ολοι οι παικτες σταματησαν να παιζουν), αλλα ηταν το ΜΟΝΟ οφσαιντ λαθος στον αγωνα, και αρκετα οριακο. Δεν λεω οτι δεν ηταν λαθος, και δε λεω οτι η διαιτησια ηταν καλη, ΣΚΑΤΑ ηταν και αδικες οι περισσοτερες κιτρινες, και μαλακιες γενικα σφυριζε ο Βασσαρας. Τωρα, οσον αφορα το φαουλ απο το οποιο προηλθε το γκολ, οκ, αν εσυ δηλαδη μπορεσες να δεις αν ακουμπησε πρωτα ο Παντος (ελεος, παιζει ακομα...) η ο αλλος, ε μπραβο εισαι πολυ μαγκας!!
Οσον αφορα το παιχνιδι, απειρια σκατων. Ανυπαρκτες οι δυο ομαδες, οι επιθετικοι του Ολυμπιακου πολυ καλα κλεισμενοι απο την ΑΕΚ, οι επιθετικοι της ΑΕΚ δεν χρειαζονταν και πολυ κλεισιμο, τα χαναν κι απο μονοι τους, γενικα χαλια. Σιχαθηκα, βαρεθηκα. Α ρε Θρυλε μονο για Ευρωπη εισαι ρε γαμωτο, εκει προσφερεις θεαμα...
oute pou to da to mats. apla giati itan san na to eixa dei kai ta efmragmata therizoun... mono to telos eida kai gelasa pou o bassaras sto 92 leei tha diakopsw to mats enw epiktratise i gnwsth atmosfaira tou "i mana mou itan poutana kai o pateras mou mperkis kai egw egina etsi". mprabo kyre nwris to thimithikes eprepe na tous baleis piperi.
se ayth thn omada mono o ferrer kai o zikos exoun ta arxidia mposta oloi oi alloi ta exoun pisw kai den katexoun kai to athlima ektos 1os ante 2. alla oso kai na baras to gaidaro alogo den tha ginei mprabo kai pali sto ferrer makari na meinei kairo
pitchfork
23-09-2006, 22:21
Δυστυχώς δεν είδα το ματς γτ ήμουνα στο βόλεϊ με την κωλοεά πατρών.
Εκπλήσσομαι όμως που ο ευρωθρήλός, ο σχεδόν μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος δεν έπαιξε το σούπερ ποδόσφαιρο που καταπλήσσει τους υπαλ εεε οπαδούς του όλα αυτά τα χρόνια.
Κάποιος θα τον μάτιασε τώρα τελευταία.
Όσο για το αεκάκι με τι αρχίδια να παίξουνε ρε εύλοτζι>
Όταν κάτι είπε ο φερέ (νομίζω) πριν τον αγώνα και μετά έτρεχε να το ανασκευάσει λέγοντας ότι "όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο" και παπαριές αντί να πει "τον πελάτη μας από όσο ξέρω τον γαμάμε καλά όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα τον γαμήσουμε και φέτος, σαν καλή πουτανίτσα που είναι" τι περιμένεις από τους άλλους?
Πως να παίξουν?
o ferer ebale 3 epithetikous kai to ithele to mats apla den mporoun na tin baloun giati den einai paixtes imo. otan o ntemis kai o tsiartas pernane 1+ M den tous ta diname epeidh thelame na ksodepsoume . oi twrinoi paixtes pairnoun ayta pou pairnoun giati ws ekei einai . kai blepeis oti aytoi oi paixtes simera balane 2 gkol ena se lathos terma kai ena pou to kopsane me anyparkto offside. gia tetoia xalia milame.
alla to kalokairi pou legame ferte kana paixth o ntemis eferne ton maduca .
edit : ti eipe stous paixtes den kserw oi dilwseis tou kai genika h nootropia tou emena maresoun . ase pou tetoies dilwseis einai typwn theodwridh kai sia pou i AEK den eixe kai den tha exei pote.. elpizw
Dr. Death
23-09-2006, 22:43
Καλα ρε ντοκτορ ντεθ, αρ γιου κρειζι? Οκ, το ειδαμε ολοι στο ριπλευ του οφσαιντ της ΑΕΚ οτι ηταν πεντακαθαρη η φαση (ναι, λεω για το γκολ που μπηκε τοσο ανετα, απο τη στιγμη που ολοι οι παικτες σταματησαν να παιζουν), αλλα ηταν το ΜΟΝΟ οφσαιντ λαθος στον αγωνα, και αρκετα οριακο.
Aν ξαναδεις τον αγωνα θα δεις οτι εχει κοψει 2 φασεις καθαροτατες η μια τετ α τετ και η μια το γκολ που ειναι μισο σωμα πισω.
Επισης ειπα 3 οφσαιντ αλλα η 3η φαση που βγαινει τετ α τετ στο πεναλτυ ειναι χερι του ντελιμπασιτς που σφυριζει ενω εχει παρει τη μπαλα με το στομαχι.
Τωρα, οσον αφορα το φαουλ απο το οποιο προηλθε το γκολ, οκ, αν εσυ δηλαδη μπορεσες να δεις αν ακουμπησε πρωτα ο Παντος (ελεος, παιζει ακομα...) η ο αλλος, ε μπραβο εισαι πολυ μαγκας!!
Αν θεωρεις τα οφθαλμοφανεστατα πραγματα θεμα μαγκιας οκ.
Με γυμνο ματι φαινεται...οχι απ το διαιτητη που πρεπει να ναι κοντα στη φαση.
Ο φερερ εκανε παραπονα για την κατασταση με τα φαουλ και εχει απολυτο δικιο.
Αν νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι εχετε παρει 2 ντερμπυ στο καραισκακι με μας προπερσυ και φετος με την αεκ απο ανυπαρκτα φαουλ ε οκ ... δε φταιω εγω.
Ο ολυμπιακος περνει φαουλ γυρω απ την περιοχη σχεδον σε καθε πτωση παικτη του._ FACT
Οι κιτρινες που εδωσε ο βασσαρας ηταν ολοσωστες ..αντε να ελεγχετε για την φαση των διαμαρτυριων της αεκ που πεσανε ολοι πανω του..αλλα και παλι δικιο εχει ΙΜΟ.
το γκολ του στολτιδη ειναι μισο σωμα μπροστα απ το ριπλει.
Dr. Death
23-09-2006, 22:50
o ferer ebale 3 epithetikous kai to ithele to mats apla den mporoun na tin baloun giati den einai paixtes imo. otan o ntemis kai o tsiartas pernane 1+ M den tous ta diname epeidh thelame na ksodepsoume . oi twrinoi paixtes pairnoun ayta pou pairnoun giati ws ekei einai . kai blepeis oti aytoi oi paixtes simera balane 2 gkol ena se lathos terma kai ena pou to kopsane me anyparkto offside. gia tetoia xalia milame.
edit : ti eipe stous paixtes den kserw oi dilwseis tou kai genika h nootropia tou emena maresoun . ase pou tetoies dilwseis einai typwn theodwridh kai sia pou i AEK den eixe kai den tha exei pote.. elpizw
ετσι και διωξετε το φερερ ή φυγει απο μονος του επειδη θα απηυδησει καταστραφηκατε.
by far ο καλυτερος προπονητης που εχει περασει την τελευταια δεκαετια απο τα ελληνικα γηπεδα.
Με τους παικτες που εχετε και την νοοτροπια της ομαδας στα πρωτα παιχνιδια ο ανθρωπος εχει κανει απιστευτη δουλεια.
Και στις δηλωσεις του μιλησε για την σωρια φαουλ που εδινε ο βασσαρας και οτι δεν γινοταν παιχνιδι ετσι.Κατα τ αλλα παραδεχτηκε οτι δεν παιξατε οπως επρεπε.
σε γενικές γραμμές μια χαρά τα είπε ο ντέμης
Mitsmann
23-09-2006, 23:30
ναι, εχει γαμω τις πλακες να λενε οτι μας εσπρωξε ο διαιτητης οταν ειναι ο Κυρουλης.
δε μπορειτε να τον πειτε και κωλογαυρο κι οτι κυκλοφορει με το ΦΩΣ αγκαλια κλπ.
Χο χο χο, που θα λεγε και μια φιγουρα της Σουπερ Ληγκας.
η super λίγκα που τα κατάφερε μια χαρά απότι ακούω στο radio για άλλη μια φορα
δεν έκανε καν προθέρμανση η αεκ λέει λόγο συνθηκών τύπου ριζούπολης
μάλιστα...
επίσης έχει πολύ πλακα που έχει κοτσαριστεί ταμπέλα "βάζελος" στον βασσάρα...ειδικά μετά τα περσινά με αεκ και όχι μονο :)
ναι, εχει γαμω τις πλακες να λενε οτι μας εσπρωξε ο διαιτητης οταν ειναι ο Κυρουλης.
δε μπορειτε να τον πειτε και κωλογαυρο κι οτι κυκλοφορει με το ΦΩΣ αγκαλια κλπ.
Χο χο χο, που θα λεγε και μια φιγουρα της Σουπερ Ληγκας.
o ntemis eipe pio poly gia ton epopth
Mitsmann
23-09-2006, 23:45
Ειμαι σιγουρος οτι αν τον ρωτησεις και μπορουσε να σου απαντησει στο τι ομαδα ειναι θα σου λεγε χαλαρα "Αστερας Τριπολης"
ετσι και διωξετε το φερερ ή φυγει απο μονος του επειδη θα απηυδησει καταστραφηκατε.
by far ο καλυτερος προπονητης που εχει περασει την τελευταια δεκαετια απο τα ελληνικα γηπεδα.
Με τους παικτες που εχετε και την νοοτροπια της ομαδας στα πρωτα παιχνιδια ο ανθρωπος εχει κανει απιστευτη δουλεια.
Και στις δηλωσεις του μιλησε για την σωρια φαουλ που εδινε ο βασσαρας και οτι δεν γινοταν παιχνιδι ετσι.Κατα τ αλλα παραδεχτηκε οτι δεν παιξατε οπως επρεπε.
na ton diwksoume emeis d e n p a i z e i oute gia asteio kaneis aektzis den tou katalogizei kati gia to xali eidika meta to simerino pou esprwxne tin omada mprosta alla den... kai bebaia den paiksame kala to prob tha itan na elege to antitheto alla o athrwpos kserei mpala. to na aphydysei me to genikotero klima stin ellada to thewre pithano an ennoouses na aphydysei me tin A.E.K. kai tous paixtes tis den kserw alla iksere oti erxete gia na ftiaksei kati apo tin arxi kai oxi gia na diaxeiristei kati etoimo
ela mwre twra les kai milaei o ntemhs pote gia diaithsia oute kan emeis oi kamenoi den to leme toso. alliws to arxiko mou post tha itan mas sterise tin nikh katharo to gkol klp. to thema den einai gia mena i omada sou alla o tropos pou exasa allo ena mats enw eimai kalyteros kai den ennow diaitisia alla ampalosynh kai anikanotita
Mitsmann
23-09-2006, 23:54
ενταξει ουτε και για μενα ειναι τοσο η διαιτησια. απλα η αεκ ειναι πραγματικα αξια της μοιρας της σημερα.
Τι αλλο να καναμε? παιξαμε αθλια και με -1 παικτη για 40 λεπτα.
2plo mesa sthn 3an8h ARH OLE OLE
Dr. Death
24-09-2006, 00:33
na ton diwksoume emeis d e n p a i z e i oute gia asteio kaneis aektzis den tou katalogizei kati gia to xali eidika meta to simerino pou esprwxne tin omada mprosta alla den... kai bebaia den paiksame kala to prob tha itan na elege to antitheto alla o athrwpos kserei mpala. to na aphydysei me to genikotero klima stin ellada to thewre pithano an ennoouses na aphydysei me tin A.E.K. kai tous paixtes tis den kserw alla iksere oti erxete gia na ftiaksei kati apo tin arxi kai oxi gia na diaxeiristei kati etoimo
με την καταντια και την ανυπαρξια στην οποια ηρθε βασικα θα απηυδησει.Βεβαιο._
Αν θα την κανει ειναι αλλο θεμα.Για μενα αν μεινει και 2η χρονια θα ειναι μεγαλη επιτυχια για ντεμη και αεκ.
Ο ανθρωπος ειλικρινα ειναι απιστευτος προπονητης.Με τετοιο υλικο η αεκ παιζει μπαλα (ναι παιζει μπαλα κατι 5λεπτα) δειχνει να εχει ενα συστημα ..σε καθε αγωνα ο ανθρωπος δειχνει να βλεπει τι στο διαολο συμβαινει στον αγωνα και δουλευει απ τον παγκο και δουλευει με παικτες κυριολεκτικα ρεταλια σε σχεση με αυτα που εχει συνηθισει.
osfp...........................................aek
14 FOULS COMMITTED 24
me enan osfp pou epaize mono amyna ... ante mwrh aekara olo xares eisai
lebowski
24-09-2006, 04:02
2plo mesa sthn 3an8h ARH OLE OLE
Το είδα κι εγώ το ματσάκι. Ανύπαρκτοι και οι δυο, σωστή (φυσικά) η κόκκινη, όντως κόπηκε η ΑΕΚ σε 2 καλές φάσεις (το γκολ που της ακύρωσε δεν το μετράω για τέτοιο, όλοι είχαν σταματήσει να παίζουν, το χέρι στη φάση με τον Ντελίμπασιτς ήταν σημαντικότερο ιμο), ο Καφές ήταν οφ σάιντ στο δικό του ακυρωθέν. Αυτα για τη διαιτησία, το ματς είναι ανάξιο κριτικής διότι και οι δυο ήταν γτπ. Νομίζω ότι ο Τζόρτζεβιτς πάιζει να βγήκε και επίτηδες για να δώσει άλλοθι στον Σόλιντ να πάιξει το τραγικό 5-3-1 της επανάληψης (αφού ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρει η ΑΕΚ σε τόσο κλειστή άμυνα). Αν το κάνει αυτό το κόλπο και στο τσου λου παίζει να γλυτώσει διασυρμούς (όπως έκανε παλιά ο ΠΑΟ και έπαιρνε αποτελέσματα με κάτι συστήματα με λίμπερο, 2 μαντουμαν και 2 κόφτες).
dyingfreedom
24-09-2006, 12:30
Κακοποίηση του αθλήματος χτές.
Μαύρα χάλια.
Raven Lord
24-09-2006, 14:49
osfp...........................................aek
14 FOULS COMMITTED 24
me enan osfp pou epaize mono amyna ... ante mwrh aekara olo xares eisai
αφού ο βασάρας είναι βάζελος :roll:
ωραίο match το ξανθη aris,χάθηκαν τα άχαστα και από τους δυο
διπλό η λάρισα λέει,μαρεσει που σκεφτόμουν να το παίξω άσσο για να κλείσω δελτίο :P
fleshdiver
24-09-2006, 21:25
Λογικά μας κατέσφαξε σήμερα το κοράκι αλλά κρατάω μια πισινή μπας και με διαψεύσει το κουτί.
όσοι έχετε πιάτο free κτλ βάλτε ερτ sat δείχνει το παο παοκ
http://www.wienplan.com/24online/n166/bilder/07_4.jpg
Ο Σαλπιγγίδης συνδύαστηκε άψογα με τον Ίβανσιτς, ο Αυστριακός μέσος απέφυγε δυο παίκτες και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Φερναντέζ και έφυγε... σφαίρα για την εξέδρα των φανατικών οπαδών του Παναθηναϊκού.
Dr. Death
24-09-2006, 22:59
κραταμε μονο το 2ο ημιχρονο που παιχτηκε σχετικα καλη μπαλα ανα διαστηματα
και βεβαια το αποτελεσμα
ο ιβανσιτς εβαλε πολυ ομορφο γκολ
ηταν πεναλτυ
νταξ θα μπορουσε ο σαλπι να μην βαρεσει το πεναλτυ αλλα λογικα ξερει τον φερναντες και θελει και το γκολ για πρωτος σκορερ.
κραταμε ενα συνολικο 15λεπτο-20λεπτο μπαλιτσας και παμε παρακατω.
αυτός ο παπάρας με τα ασπρόμαυρα γυαλιά τι ρολο βαράει στην athletic sunday?
http://www.sport24.gr/ast/cov/iv/ivanschitz_2006_9_24_22_58_59_b.jpg
Dr. Death
24-09-2006, 23:27
η χλεπα
dyingfreedom
24-09-2006, 23:35
η χλεπα
:lol:
freak brother
25-09-2006, 00:33
ειχα παει γηπεδο.. παλι οτιναναι μπαλα.. και παλι εμφραγμα στο τελος..
τρελη συνεργασια Βυντρα - Μπισκαν :rofl: ...... μπραβο στους μαλακες του Μπαοκτζηδες που πεταξαν φωτοβολιδα (περασε απο πανω μου) και χτυπησαν μια κοπελα απο οτι ακουσα..
και μπραβο στον κοσμο μας που χειροκροτησε Χαραλαμπιδη και Ζαγορακη.
aytes tis mlkies kanane ta mpaokia kai me mas eixan perasei stylo kai ta rixnane sto petalo ... epishs to gamiete i aek kai i tourkia den einai antiethniko mono to boulgaroi einai :evil: