Log in

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006-2007

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

jack the ripper
22-10-2006, 00:08
http://www.soccerpins.nl/Lyttos%20Ergotelis.jpg

bleeding
22-10-2006, 00:12
Στην εξέδρα οι δικοί μας σε μια έξαρση -ποιητική αηδία- έμπνευσης, φώναζαν:

Νίκαια ολέο ολέο
γαμώ το Αιγαλέω

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

cult

bleeding
22-10-2006, 00:19
κ παραλιγο να το ξεχναγα με την απογοητευση του χ...

Χωρητικότητα: 23.220 (καθήμενοι)
Τα εισιτήρια ήταν 13.280 και οι εισπράξεις 222.125 ευρώ.

απο stadia.gr το πρωτο kai sport24.gr το δευτερο

wanker
22-10-2006, 00:31
de nomizw naxei 23 8eseis
sth 4 de paei kaneis

13 eisithria opote eixe mia 20ara mesa

asxhma?

exei kwloxarto aspromavro sth 3 opoios 8elei na paei na parei

bleeding
22-10-2006, 00:37
Καθολου ασχημα δεν ειναι για εσας. Αλλα παλι δεν κανατε sold out που λεγατε.

Σας αγαπαμε κ ετσι ομως

Kingryche
22-10-2006, 01:45
Μόρας: «Το ντέρμπι εξαρτάται από εμάς»

Ε αφού το λέει και ο Μώρας ok...

Θα άκουσε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στον Supersport Fm και θα πήρε τα πάνω του...Σου λέει στη Μπαρτσελόνα παίζω και δεν το ξέρω.

Και φυσικά, η ΑΕΚούρα τα κάνει όλα καλά, αλλά ως συνήθως αυτό το καταραμμένο το ριζικό της δεν την αφήνει να ησυχάσει...

VirusXI
22-10-2006, 13:58
"θα σας γαμήσουμε" κτλ κτλ

urban legends τα φλέημς του αθλέτικς.

Bullet
22-10-2006, 15:06
εκεί θα είμαστε αύριο ,με κανένα ουζάκι παραμάσχαλα γιατί οι μπύρες όξω από το οακα είναι υπερβολικά πιασωκωλαδικες (2 euro το κουτάκι)

:P

wanker
22-10-2006, 15:53
se ola flwroi eiste
akoma k sto poto

RETSINA MALAMATINA

VirusXI
22-10-2006, 15:58
RETSINA MALAMATINA

:pinks:

House Of Low Culture
22-10-2006, 16:01
πάοκ μαστούρα σεπουλτούρα
άρης ρετσίνα πεγκιζήνα
ηρακλής γιορτή και σχόλη.

solution_AK-47
22-10-2006, 16:09

giati exwme k mnia alfa hlikia.

Bullet
22-10-2006, 16:23
άρης ρετσίνα πεγκιζήνα

:rofl:

_UnHoLyMaRtYr_
22-10-2006, 18:35
Γιο ατρομητάρα. Γιόμες και πανηγύρια.

Bullet
22-10-2006, 18:38
ε καιρός ήτανε να χάσετε και σεις κανα βαθμό μωρέ,αρκεί να κερδίσουμε και μεις αύριο :P

Stormrider
22-10-2006, 18:38
mpalara paiksame pali

Phantom Duck
22-10-2006, 18:44
άρης ρετσίνα πεγκιζήνα

ναι αλλά!

άεκ τζιβάνα δυο μέτρα μοϊκάνα!

_UnHoLyMaRtYr_
22-10-2006, 18:48
Γαμώ την πουτάνα έδειξε στο σάιτ 2-1 για την Ξάνθη και το πήραν πίσω.

οπότε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΟΝΤΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΩΡΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ.

ε αυτά.

Raven Lord
22-10-2006, 19:14
δε σας χαλασε

Angrafan
22-10-2006, 19:18
[quote="House Of Low Culture":gf3nk46y]πάοκ μαστούρα σεπουλτούρα
άρης ρετσίνα πεγκιζήνα

ναι αλλά!

άεκ τζιβάνα δυο μέτρα μοϊκάνα![/quote:gf3nk46y]

episis

wow xasisi anna vissh

Bullet
22-10-2006, 19:20
:rofl:

Dr. Death
22-10-2006, 19:47
αλητεια ζωγραφου να μην αφησει το κορνερ να χτυπηθει στο 94'.

ΕΠΙΣΗΣ ....ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ειμουν ετοιμος να κλαψω πραγματικα :(

Stormrider
22-10-2006, 19:49
:moutza:

Dr. Death
22-10-2006, 19:52

κατα πειραια μερια φιλαρακι

Boom!
22-10-2006, 20:01
ΕΠΙΣΗΣ ....ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ειμουν ετοιμος να κλαψω πραγματικα :(

Ε, οχι κιετσι. Συγκινηση μονο με Πουρουπουπου.

Dr. Death
22-10-2006, 20:02
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, που διαμαρτύρεται σωστά για τη φάση του 45' (δεν του δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Γεωργίου), όμως ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν... άθλιος.

παρακαλουντε οσοι ειδαν το παιχνιδι να επιβεβαιωσουν..εγω δεν θυμαμαι καμμια τετοια φαση

Dr. Death
22-10-2006, 20:33
μαιστα

ξυλο στου ρεντη

νικολακο ειπε οτι εσπασαν κατι γραφεια και περιμεναν την αποστολη ενω κατεφτασαν οι μπατσοι

τι ειπε ο σολιντ για τον κουτσοριμπο?οτι εχει ισαξιες λυσεις? κατι τετοιο αναλογο

freak brother
22-10-2006, 20:34
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, που διαμαρτύρεται σωστά για τη φάση του 45' (δεν του δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Γεωργίου), όμως ο τρόπος παιχνιδιού του ήταν... άθλιος.

παρακαλουντε οσοι ειδαν το παιχνιδι να επιβεβαιωσουν..εγω δεν θυμαμαι καμμια τετοια φαση

εγω θυμαμαι το πεναλτυ που δεν εδωσε στον ατρομητο και ενα καθαρο φαουλ εξω απο την περιοχη.. και νομιζω οτι την θυμαμαι την φαση που λες , ηταν διεκδικησημη η μπαλα με τον στολτιδη .. και καπως την εδιωξε ο αλλος με το χερι του , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Dr. Death
22-10-2006, 20:38
εγω θυμαμαι το πεναλτυ που δεν εδωσε στον ατρομητο και ενα καθαρο φαουλ εξω απο την περιοχη.. και νομιζω οτι την θυμαμαι την φαση που λες , ηταν διεκδικησημη η μπαλα με τον στολτιδη .. και καπως την εδιωξε ο αλλος με το χερι του , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

το μονο που θυμαμαι σε πεναλτυ ειναι του σεζαρ με σπρωξιμο στην γραμμη του αουτ.

μπορει ομως οντως να εγινε η φαση που αναφερεται στο σπορτ 24... γι αυτο ρωταω ..παντως κανενα αλλο σαιτ δεν αναφερει τιποτα.

_UnHoLyMaRtYr_
22-10-2006, 22:05
Λυσσάχτε τσαούσες!!!

Magellan
22-10-2006, 23:16
ela twra den 8elw malakies
gamw tis mpales paiksame apla eimastan ....atixoi :(

Bullet
22-10-2006, 23:17
το μονο που θυμαμαι

από παιδί μικρό

Mitsmann
22-10-2006, 23:48
Καιγεται η Λεωφορος ε? αχαχαχ

Eulogy
23-10-2006, 00:32
arxise pali to mnhmosino tou batraxou sto radio... ere glentia . meta apo sena to xaos :wink:

Boom!
23-10-2006, 00:51
Πριν λιγο ακουγα το Νικολακοπουλο στο supersport fm.
Στα ισα και να ξαναφαει....

Stormrider
23-10-2006, 03:33
afto pou me stenaxwrei periostero einai pws plisiazei to derby me ta kala mas pelatakia...
an den mas kerdisete kai fetos,pigente spitia sas.

Bullet
23-10-2006, 08:22
αρχίσαμε...

Kingryche
23-10-2006, 09:37
Ήταν η πρώτη φορά που μου έδωσαν "από μέσα πληροφορία" για αγώνα.
Για το μόνο που αισθάνομαι βλάκας είναι γιατί δεν πήγα να σπρώξω λεφτά όπως κάνανε αυτοί που με πληροφορήσαν.

Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ματς με υποψία ότι μπορεί και να έχει στηθεί. Και όλα ταιριάζανε super. Το γκολ που τρώει ο Νικοπολίδης είναι κοροϊδίσιο και ούτε που προσπαθεί να το βγάλει, τον Ολυμπιακό να πιέζει για 5 λεπτά μετά το γκολ (ώστε και αν το πετύχει να μπορεί να βάλει 2ο ο Ατρόμητος) και μετά ο Ολυμπιακός δεν πίεζει καν.

Κατά τα άλλα ομορφιές και φοβερό πρωτάθλημα με super derby σήμερα κλπ.

Πείτε μου όμως, δεν έχουν ξεφύγει οι ΑΕΚτζτήδες? Δλδ μέρες τώρα βλέπω στα πρωτοσέλιδα το "πελάτες" και είναι τουλάχιστον αστείο. Και το περσινό 3-0 είναι η μεγαλύτερη μαγική εικόνα που μπορώ να θυμηθώ. Τραγικοί.

psychotron
23-10-2006, 10:27
Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα
:disco::disco::disco:

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 10:46
άρης ρετσίνα πεγκιζήνα

PAOK, SARDELA kai TSAMPA STA MPOYRDELA :P

Jim Dandy Mangrum
23-10-2006, 11:31
πσιτ συμπολιτες...

τωρα ειστε α εθνικη. το κολπο με τον σεκιουριτα που μπαινει μεσα για να κοψει αντεπιθεση ειναι μικροτερων κατηγοριων.

κατα τ'αλλα μπραβο, καταφερατε να μας κοψετε 2 βαθμους.

με τοργκελε μπροστα το ειχαμε παρει το διπλο (ναι, το πιστευω αυτο)

ο ζαγορακης ψυχαρα σημερα, γουσταρα

gia to prwto pou les, etsi einai ayta. ta kousouria de feugoun eukola... :rofl:
kala o torgele 8a to xe xwsei ama htan sth 8esh tou giasoumh. ti aballo ayto to palhkari. egw fwnaza na ton balei alla telika htan arrwstos.

o zagor gamhse!!! gia mena ekane thn kalyterh tou emfanish apo tote pou epestrepse!!!

:worship:

eleventh guardian
23-10-2006, 13:01
Ο,τι και να λέτε, Καναδό από το Μαλάουι δεν πρόκειται να πάρετε ΠΟΤΕ.

http://img79.imageshack.us/img79/9638/nsaliwa4nw.jpg

Τότε κορόιδευα (εδώ που τα λέμε το "Καναδός από το Μαλάουι" ακούγεται σαν ανέκδοτο).

Τώρα τον αγαπώ. Λαχείο. :)

Μακάρι να έκανε ο Γερμανός όλες τις μεταγραφές, όπως έκανε μ' αυτόν εδώ.

Dr. Death
23-10-2006, 14:00
χωρις πλακα ο πανιωνιος αν αφησουν τον γερμανο IMO θα κανει καλη ομαδιτσα

Eulogy
23-10-2006, 14:13
wraia h emfanish h xthesinh

Kingryche
23-10-2006, 14:36
τρελή ενδεκάδα σήμερα...

Μπίσκαν, Ρομέρο, Ιβανσιτς και Βίκτορ στο κέντρο

μόνο για παιχνίδι σκοπιμότητας δεν μου κάνει αυτό.

Απέφυγα να ακούσω ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον Sport Fm γιατί θα τρόμαζα...

Mitsmann
23-10-2006, 14:39
αχαχαχα ακουσα εγω χτες βραδυ την πατησες θα σου κανω σποιλερ.

Λοιπον μαντεψε!! Η ΑΕΚ εχτες ολοκληρωσε την προετοιμασια της για το παιχνιδι με - μαντεψε λεμε - ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!!!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΟΣΜΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!!!

Kingryche
23-10-2006, 14:57
:fear:

:(

γιατί ρε Μήτσε....

πες μου ότι πετάγανε στο οικογενειακό διπλό και πάει αυτό ήταν...δε θα το δω το ματς.

Stormrider
23-10-2006, 15:07
Ήταν η πρώτη φορά που μου έδωσαν "από μέσα πληροφορία" για αγώνα.
Για το μόνο που αισθάνομαι βλάκας είναι γιατί δεν πήγα να σπρώξω λεφτά όπως κάνανε αυτοί που με πληροφορήσαν.

mexri edw pou diavasa nomiza oti eleges gia to panionios- larisa, giati egw ekei eixa pliroforia apo mesa..
asxeta oti eimai malakas kai toxa peksei se ola mou ta deltia asso kai enw epiasa ton panionio exasa kati norvigies :/

eleventh guardian
23-10-2006, 15:43
Καναμε μια (δικαιότατη) νίκη και αρχίσατε τις μαλακίες πάλι;

Ας μου εξηγήσει κάποιος πότε η Λάρισα, που με έξι πανεύκολους αγώνες (εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν στην έδρα της) είχε μαζέψει 12 πόντους, έγινε υπερομάδα που δεν γινόταν να χάσει φυσιολογικά στη Νέα Σμύρνη.

Ας μου εξηγήσει κάποιος πότε ήταν σοβαρός τερματοφύλακας ο Κοτσόλης για να υπάρχουν υποψίες ότι κάτι δεν πήγε καλά και έφαγε αυτά τα δύο γκολ. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μου βρει επαρκείς εξηγήσεις.

Bullet, αυτό ακριβώς που είπες για τον Λίνεν. Εναν γκολτζή επιθετικό θέλουμε και θα έχουμε μια χαρά ομαδίτσα.

warlord
23-10-2006, 15:46
epitelous o olympiakos forese to evropaiko tou kostoumi kai sto ellhniko protathlima

Kingryche
23-10-2006, 15:56
Εγώ όμως δεν μίλησα για το Πανιώνιος - Λάρισα.

Είδα το δεύτερο ημίχρονο και δεν παίζει να ήταν στημένο. Η φάση που χάνει ο πιτσιρικάς που μπήκε σαν 3η αλλαγή στο 89΄ και το σουτ που βγάζει ο αμυντικός του Πανιωνίου με κεφαλιά δε νομίζω πως δείχνουν στήσιμο.

Στο 2ο ημίχρονο που είδα ήταν καλύτερη η Λαρισα αλλά συνολική εικόνα δεν έχω.

Ναι, έλιωσα στη μπάλα χτες. Αυτά παθαίνεις άμα βάζεις Nova. Και είχε όλο αφιερώματα στο rock των 90's το VH1 και όλο και κάτι καλό έπαιζε...

eleventh guardian
23-10-2006, 15:57
Δεν πήγαινε για σένα Kingryche, διάβασα το post σου. :)

Για τις πληροφορίες από μέσα του Stormrider λέω.

Stormrider
23-10-2006, 16:07
eleventh guardian, den eixa skopo na postarw peri stimenwn , alla diavasa to post tou king kai den mporousa na min postarw :P
den eida kan to paixnidi..
pantos proxthes mou eixe pei filos mou pou eixe milisei me kapion gnosto tou ston panionio, " paixto asso,tha erthei "
den kserw an mou elege alitheia h' itan tixaio to apotelesma me afto pou mou pe..
episis , sto internet i apodosi apo to 2.55 pou eixe tin pempti epese sto 2.20 prin to paixnidi

Kingryche
23-10-2006, 16:09
Από εσένα περιμένω πιο σημαντικά πράγματα όπως την άποψή σου για τους Τεξανούς... :D

Επίσης, την πρόβλεψή σου για το ματς με την ΑΕΚ αν θες.

Και να ασχολείσαι με το μπάσκετ όσο είσαι πρώτος. :P

eleventh guardian
23-10-2006, 16:09
Κι εγώ έλεγα ότι θα έρθει άσος εδώ και είκοσι μέρες! Και λοιπόν, ήμουν σίγουρος ότι θα νικήσουμε γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα, πάει να πει αυτό ότι είναι στημένο; Ελεος δηλαδή.

Τα περί στοιχήματος και πτώσης αποδόσεων τα ακούω βερεσέ ειλικρινά. Και 1,80 να πήγαινε ο άσος, είστε αδικαιολόγητοι αν δεν το παίξατε.

edit: το μισό που άκουσα από τους Τεξανούς ΓΑΜΑΕΙ. Αν και ο κιθαρίστας πρέπει να έχει εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι του τον Αγιο Πετρούτσι.

δεύτερο edit: Για το ντέρμπι; Δεν με πείθει ο Παναθηναϊκός γενικά, η ΑΕΚ μου άρεσε πιο πολύ στο ευρωπαϊκό της ματς. Πιο πολύ για Χ το κόβω, αλλά πραγματικά δεν ξέρω.

Kingryche
23-10-2006, 16:15
:D

είναι της θρησκείας το παιδί...

πες για το ματς ρε... :P

eleventh guardian
23-10-2006, 16:29
Είπα όπως είδες, όλα ανοιχτά είναι.

Γενικώς άμα περιμένετε από μένα προβλέψεις, τη βάψατε.

Raven Lord
23-10-2006, 17:21
γμστ, πρώτη φορά είμαι τόσο απαισιόδοξος για την ομάδα. παρόλο που έχει βελτιωθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, παραμένει κλαταρισμένη από φυσική κατάσταση. πραγματικά δεν ξέρω... :?

Raven Lord
23-10-2006, 17:24
α, και την αελ μην τη βάζετε στο στόμα σας. στο 2ο ο πανιώνιος κλάταρε και μόνο από τύχη και τη γνωστή τακτική "γαμάω το παιχνίδι σε κάθε φάουλ" κράτησε τη νίκη.

eleventh guardian
23-10-2006, 17:34
Οσο κακός ήταν ο Πανιώνιος στο δεύτερο, αλλο τόσο ήταν και η ΑΕΛ στο πρώτο. Στο δικό μας καλό ημίχρονο βάλαμε δύο γκολ, αυτοί βάλανε ένα. So simple. :)

Μην μου πεις για τις ευκαιρίες στο τέλος, γιατί με τα αν δεν βγαίνει νόημα... Θα σου π.χ. κι εγώ ότι αν έβαζε ο Μπρέσκα το γκολάκι στο πρώτο ημίχρονο και έκανε το 3-0, το σκορ θα έπαιρνε μετά τεράστιες διαστάσεις.

Και μην ξεχνάμε και τον ψυχολογικό παράγοντα. Εμείς ήμασταν προτελευταίοι, με συνεχόμενες γκαντεμιές στα τελευταία παιχνίδια και η Λάρισα έπαιζε με τον αέρα της αήττητης και της 3ης στη βαθμολογία. Παίζει κι αυτό ρόλο.

Κάτσε να παίξει η Λάρισα κάνα δύσκολο παιχνίδι (γιατί ως τώρα μόνο εύκολα είχε και δεν πήρε κιόλας τους βαθμούς που έπρεπε να πάρει, αν δεχτούμε ότι είναι ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους) και θα δούμε σε ποια θέση θα βρεθεί. :)

Raven Lord
23-10-2006, 17:38
AEL TO THE BONE
MONSTERS

:twisted:

Kingryche
23-10-2006, 18:11
Μεγάλη έκπληξη απο τον Φερέρ σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα ....Σορεντίνο, Γεωργέας, Παουτάσο, Τσιρίλο, Δέλλας, Έμερσον, Ζήκος, Τόζερ, Μαντούκα, Καπάνταης και Λυμπερόπουλος.

:shock:

Ρε μας δουλεύουν?

eleventh guardian
23-10-2006, 18:19
Αρχισαν τα όργανα...
Της πουτάνας στο ΟΑΚΑ.

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 19:33
kalh mpalitsa paizoume gia arxh.... kai o Victor vlepw mphke dunata.... ante na doume.

_UnHoLyMaRtYr_
23-10-2006, 21:15
Νέξτ τάιμ.

Tonosalata
23-10-2006, 21:29
daks, bravo sthn aek, to trifili 2o imixrono prepei na diagrapsei apo thn mnhmh tou oti epekse, de mporousan na alaksoun mia mpalia.

Eulogy
23-10-2006, 21:38
aytos o ferrer einai trellos i proponitara den kserw ti na pw. einai organwmenh ayth h prospatheia me tous mikrous i kiniseis apelpisias?? poly psyxofthora pragmata pantws an kai xreiazontai na tous pisteboume

Sotos_The_Tequiler
23-10-2006, 21:46
ntaks... 2o hmixrono de vlepomastan me tipota

Stormrider
23-10-2006, 22:06
eftixws pou xasame kai einai mono 5 i diafora

Stormrider
23-10-2006, 22:11
Το μήνυμα της θύρας 7

Στην επίσημη ιστοσελίδα της θύρας 7, υπήρξε το παρακάτω μήνυμα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να διατυπώσουμε αυτό που θέλουμε να πούμε.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα που οφείλετε στην προκλητική στάση των παικτών περπατώντας μέσα στο γήπεδο έχετε τελειώσει και τυπικά από την ομάδα. Άλλοι αυτή την ερυθρόλευκη την τίμησαν και την μάτωσαν και εσείς την έχετε πάρει στο σπίτι σας και την ξεφτιλίζετε εδώ και καιρό. Παίκτες που μάτωσαν για αυτήν την φανέλα εσείς την φοράτε κάθε εβδομάδα μόνο και μόνο για να παίρνετε τον παχυλό μισθό σας. Παίκτες που μάτωσαν την φανέλα εσείς την έχετε κάνει πλέον περίγελο σε όλα τα γήπεδα εκτός Ελλάδας και εντός Ελλάδας.

Σηκωθείτε φύγετε μόνοι σας πριν σας φύγουμε εμείς.

Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα ούτε το κύπελλο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να καθαρίσει η ομάδα από όλους αυτούς που κοροϊδεύουν τον κόσμο και έχουν κάνει μαγαζάκι τους την ομάδα. Σε όλα αυτά ευθύνες έχει και ο προπονητής που βάζει αυτούς που σέρνονται κάθε εβδομάδα.. Και αυτόν τον βαραίνουν πολλά διότι αρχίζει να χάνει την ειλικρίνεια και την ισονομία που είχε απέναντι σε όλους τους παίκτες. Με λίγα λόγια ο συμβιβασμός είναι προ των πυλών».

kala tapan pali

wanker
23-10-2006, 22:16
aytos o ferrer einai trellos i proponitara den kserw ti na pw. einai organwmenh ayth h prospatheia me tous mikrous i kiniseis apelpisias?? poly psyxofthora pragmata pantws an kai xreiazontai na tous pisteboume

oles oi 'ekplh3eis' ginan allages omws

jack the ripper
23-10-2006, 22:25
Στο πρωτο παιξαμε καλουτσικα και πετυχαμε το γκολ...Μετα ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να τραβηξεις φανερα τη φανελα του αντιπαλου μεσα στην περιοχη σου...ΗΜΑΡΤΟΝ.......Ε μετα ηρθε το δευτερο ημιχρονο...Σωστη προετοιμασια δεν εγινε και κλαταρε η ομαδα εκει........Παλι λαθος της αμυνας και τερμα....Παντως ο νεος προπονητης μου φαινεται καλος

Not_saved
23-10-2006, 22:27
Kala ta pan alla

πριν σας φύγουμε εμείς.

pethainw

Dr. Death
23-10-2006, 22:28
Πολυ δακρυγονο επεσε.Αλλα γουσταρα τα μπατσονια που κλαιγανε αβερτα και μας αφησαν να περασουμε χωρις ελεγχους και μαλακιες.

Αγωνιστικα στο 1ο ημιχρονο δεν υπηρχε αεκ και στο 2ο παναθηναικος.
Το πεναλτυ καποιοι λεγανε για φαουλ στο γκουμα αλλα δεν εχω δει τιποτα για να κρινω.

Φυσιολογικο το αποτελεσμα.

Εκνευριστικος ο καζναφερης για ακομα μια φορα.

Για μενα μια ισοπαλια θα ηταν λιγο πιο σωστη απο την ηττα του παο καθως τα ημιχρονα ηταν μοιρασμενα με μια μικρη υπεροχη της αεκ.

Κριμα γιατι καυλωσαμε απο το 1ο 20λεπτο που η αεκ κοιταγε σα χαζη το ματς.
Δυστυχως η κληρονομια μπακε θα τα γαμησει ολα.
Προετοιμασια 0 οι παικτες ερποντε μετα το 50.Δε γινετε να παει πουθενα αυτος ο παναθηναικος.
Ειμαι αισιοδοξος για τη συνεχεια καθως και οι 2 βικτορ του παο δειχνουν απιστευτα πραγματα και η εμφανιση του πρωτου ημιχρονου αφησε καλες εντυπωσεις.

Αυτα ...επι της ουσιας δεν αλλαξε τιποτα.Αν πετυχουμε το γαυρο στα χαλια που ειναι και καταφερουμε να παρουμε τη νικη ολα παιζοντε.Η ηττα επι της ουσιας και βαθμολογικα δεν πονεσε πολυ.

Stormrider
23-10-2006, 22:28
egw tous exw figei poli kairo twra pantos

Not_saved
23-10-2006, 22:34
Skata o PAO sto 2o,kai den nomizw oti ftaiei o Munioz afou den paizei na tous eipe na allaksoun taktiki.Mallon klataran apo dynameis.

Re Eulogy ksekollate me to Ferrer to match to piran oi paiktes sas,diladi kathe niki prepei na eksigeitai me tis magikes kinhseis tou proponiti?Siga to match pou kanane oi mikroi diladi,o Dellas katharise kai oi Lymperopoulos,Georgeas,Emerson epaiksan poly kala sto 2o.Alla vevaia aurio tha diavazoume gia ta tromera mwra tou Ferrer kai tin kinisi mat na riksei sto paixnidi ton Kone.To allo ''mwro'' ton Hetemai ektos 18adas ton eixe.Auto pou vlepw einai oti o Ferrer apla dokimazei synexeia kainourgies entekades kai paiktes me ta oramata pou leei kai o Panoutsos kai araia kai pou tou kathetai kana matsaki.Tespa toulaxiston exase kai o gauros.

_UnHoLyMaRtYr_
23-10-2006, 22:41
Ενδιαφέρουσα αγωνιστική λοιπόν. Τουλάχιστον έχασε κι ο βάζελος.

Eulogy
23-10-2006, 22:51
akribws ayto pou les elega twra se ena filo mou oti ayrio tha lene oloi gia ta magika tou ferrer me to opoio egw den symfwnw den kserw pws katalabes to antitheto. kapantahs :shock: :shock: den kserw alla den nomizw oti exoume na doume kati apo ton sympathesteto kata ta alla kapanthgkol alla to paidi den mporei kai ton ksekinas 11ada

Not_saved
23-10-2006, 22:52
Exei mia sympathestati omologoumenws xaiti :)

Dr. Death
23-10-2006, 22:55
μπραβο σε δελλα και ζηκο που καταδικασαν τα επεισοδια και τους οπαδους τους (που τα αρχισαν).Ο ζηκος δε ,ειπαν οτι ζητησε και συγγνωμη.

Eulogy
23-10-2006, 23:08
ayto me ta episodeia einai entelws geloio eidika metaksy aek pao .einai mia mlkia metaksy organwmenwn ta teleftea 2 xronia eidika.

ta naylwmena bagonia den ftasan gia olous tous aektzides me apotelesma na anakateftoun se merika kai ksekinise apo ekso to ksylo kai to kinigito . hlithies katastaseis gia anthrwpous pou den exoun pws na perasoun alliws to xrono tous

super ligka oeooeoe

Bullet
24-10-2006, 00:25
πλακα είχε και ωραίο καιρό για γήπεδο

επεισόδια δεν έχω ιδέα,προσωπικά δεν είδα τίποτα

για διαιτησία dunno γιατί από κει πάνω που καθόμουν ότι και να πω ψέματα θα είναι,πάντως ήταν υπερβολικά εριστικός ο καζναφέρης

μαρεσε η ομάδα στο πρώτο αλλα στο δεύτερο ήταν λες και έπεσαν οι μπαταρίες,πτώματα εντελώς

τελοσπάντων όντως μηδέν έλεγχος στις πόρτες και επίσης να πω ότι είναι τεράστιοι μπάσταρδοι αυτοί που έχει βάλει η παε στα κισσέ

5 λεπτά πριν το match μας φώναζαν ότι έχουν μείνει μονο εισιτήρια των 45 και των 35 και τελικά ένα παλικάρι είδε από το μισάνοιχτο συρτάρι τους πακετάκια των 15 και έγινε τςi πόρνης

χέστηκαν τόσο που τα έδιναν ακόμα και με 10 euro...

κλασική εκμετάλλευση γαμώ το σπίτι τους,πάλι καλά που εξελίχτηκε όπως εξελίχτηκε(αν και λυπάμαι για όσους πήραν με το ζόρι τα ακριβά)

σε γενικές γραμμές το match ήταν για x,από ένα ημίχρονο ο καθένας

για τα πέσε κάτω δε τα συζητάω,το σίγουρο είναι πως δε ταιριάζουν σε μια αεκ αυτά

ξανα γήπεδο με γαύρο αν και αυτή η ομάδα πλέον μου έχει κάνει το ξενέρωμα συνήθεια και δε περιμένω και πολλά

VirusXI
24-10-2006, 00:30
βρισίδι δεν έχει;
πφφφ.

Mitsmann
24-10-2006, 00:30
epitelous o olympiakos forese to evropaiko tou kostoumi kai sto ellhniko protathlima

ε Warlord σαλιγκαρι !!!!!!! εεε !!!! Σε διακοπτω απ τους πανηγυρισμους σου στο Περιστερι στην πλατεια, για μια γρηγορη ερωτηση.

Πως νιωθεις που την παλευεις να γινεις πελατης ΚΑΙ του Γεωργεα ΚΑΙ του Παουτασο ΚΑΙ του Καμπανταη μαζι μ ολους τους αλλους????

Οταν βρεις χρονο απαντησε.

υ.γ. την αλλη βδομαδα παιζουμε με τον Εργοτελη. Επειδη μπορει να κατεβω Κρητη μες τη βδομαδα πες μου να σου φερω κανα κασκολ.

Mitsmann
24-10-2006, 00:34
σορρυ ξεχασα. ΚΑΙ του Παναγιωτη Κονε.

zihuatanejo
24-10-2006, 00:48
Ο μόνος λόγος, που οφείλεται η πτώση στο βήτα ημίχρονο, είναι μια πιθανή κακή προετοιμασία. Τα παλικάρια δεν την πάλευαν ρε. Καθόλου. Απείρου κάλλους η σκηνή στις καθυστερήσεις που έβγαιναν σε αντεπίθεση, ήραν ο ρομέρο και ο νίλσον με τη μπάλα στη μέση μπροστά τους. Ε, φεύγει ο ένας από δεξιά και ο άλλος από αριστερά και η μπάλα - ω του θαύματος - παραμένει στη μέση και έρχεται ένας κίτρινος και την πάιρνει. Απλή τριγωνομετρία.

Dr. Death
24-10-2006, 00:53
επεισόδια δεν έχω ιδέα,προσωπικά δεν είδα τίποτα

επεσα πανω στα επεισοδια και τα ειδα ολα γιατι πηγα απο νωρις...

τα μουνοπανα ριξανε τοσα δακρυγονα που με τον αερα απλωθηκαν παντου σε χρονο DT που σε καποια φαση σταματησανε τα παντα και μπαινανε ολοι απο παντου βηχωντας και κλαιγοντας...ανοιξανε τις πορτες ..κανενας ελεγχος ..ενα χαος ..οι μπατσοι να κλαινε αβερτα και το βρισιδι να πηγαινει συννεφο.

Αυτοι με τα βρωμικα και το κειτερινγκ τρεχανε και δε φτανανε.

τι να πει κανεις ...απαραδεκτοι ολοι με πρωτους και κυριους τους κολομπατσους που το μονο που ξερουν πλεον να κανουν αποδεδειγμενα ειναι τις κοτες παντου και παντα πετωντας τονους δακρυγονα και σαν χεσμενοι οομορφα κι ωραια να λουφαξουνε αφου διαλυθει το πληθος.

Τα επεισοδια εντος γηπεδου που αρχισαν οι αεκτζηδες σαφεστατα και ειναι εγκληματικο λαθος των μπατσων.

Mitsmann
24-10-2006, 00:58
Ο μόνος λόγος, που οφείλεται η πτώση στο βήτα ημίχρονο, είναι μια πιθανή κακή προετοιμασία.

Και ποσο καιρο εισουν εσυ στη Σουματρα, ειπαμε?

zihuatanejo
24-10-2006, 01:00
Ιάβα φίλος. :D

FIXXXER
24-10-2006, 05:20

Κοιτα, τα πρασινα γυαλια τα βγαζουμε πριν δουμε τον αγωνα γιατι μετα δεν μπορεις να ξεχωρισεις το γρασιδι απο το γηπεδο και νομιζεις οτι οι παικτες παιζουν στον αερα, οποτε που να δεις το χερι... Οχι οτι ειναι καμια δικαιολογια, αλλα μιας και ρωτησες, η φαση ειναι πεντακαθαρη και επρεπε να δοθει πεναλτυ στον Ολυμπιακο γιατι ο παικτης διωχνει την μπαλα με απλωμενο χερι (ενω μπορουσε ο μαλακας και με το κεφαλι, αλλα τι να πεις, αμα εισαι μαλακας). Επισης, η μαλακια που λες για πεναλτυ σε σπρωξιμο του Σεζαρ κι ενω εχει μπροστα του ακριβως στα 50 εκατοστα τη μπαλα και την προστατευει, ουτε στον ΠΑΟ με αντιπαλο τον ΟΦΗ δεν το εδιναν πεναλτυ!!!

Οσον αφορα την εμφανιση της ομαδας, ε ενταξει, αφου δεν ειχε ορεξη ΚΑΝΕΝΑΣ να παιξει. Τα αρχιδια τους εξυναν 80 λεπτα μεσα στο γηπεδο με εξαιρεση το δεκαλεπτο μετα το 1-0. Καταπληκτικο γηπεδο παντως, μου εκανε εντυπωση το χορταρι, καθως σε συρτη μπαλια (οσες δηλαδη προσπαθησε η ομαδα, αφου μονο με γιομες επαιζε) ζητημα να εκανε 1 μετρο η μπαλα πριν σκασει σε λακουβα.

Στο 7χ7 που παιζω εχει καλυτερο ψευτικο γρασιδι!!! Σουπερ λιγκα οεοεοε.

Το ντερμπυ δεν το ειδα, αλλα την προσποιηση του Δελλα δεν την κανει κανεις απο τους επιθετικους της Α Εθνικης.
Αντε ο Αγριτης.

Mitsmann
24-10-2006, 10:33
εννοειται οτι μετα το χτεσινο ματς η "ωρα του Κοσμα" στο σπορφμ, θα ακουγεται ακρως πορωτικα.

Eulogy
24-10-2006, 11:29
liga gia ton kone 8)

Bullet
24-10-2006, 12:19
γιατι εχει τα κονέ

Bullet
24-10-2006, 12:34
να και κάτι ωραίο από χτες

http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/2905.jpg

http://www.greenwebfans.com/files/images/thumb.w374/2906.jpg

Mitsmann
24-10-2006, 12:41
η δευτερη εικονα γιατι ακριβως ειναι ωραια?

Jim Dandy Mangrum
24-10-2006, 12:46

giati ginane kapnos......

Jim Dandy Mangrum
24-10-2006, 12:57
sto sportime.gr exoun ena polla gia to poios 8a parei to fetino prwta8lhma. exoun balei panathinaiko, olympiako kai arh!!!! :rofl:
poly doulema peftei.......

Bullet
24-10-2006, 13:13

στη φωτό δεν αποτυπώθηκε τόσο ωραία όσο ήταν,άσε που πρέπει να άργησε να τη βγάλει οποιος την έβγαλε αλλα τελοσπάντων

άσπρος καπνος στη μέση και στα πλαϊνά πράσινος,σχημάτιζε σημαία

Boom!
24-10-2006, 18:07
άσπρος καπνος στη μέση και στα πλαϊνά πράσινος,σχημάτιζε σημαία

Για κανα δυο δευτερολεπτα μπορει. Τα καπνογονα ειναι για τομπουτσο.

Tevez
24-10-2006, 18:40
ayto me ta episodeia einai entelws geloio eidika metaksy aek pao .einai mia mlkia metaksy organwmenwn ta teleftea 2 xronia eidika.

ta naylwmena bagonia den ftasan gia olous tous aektzides me apotelesma na anakateftoun se merika kai ksekinise apo ekso to ksylo kai to kinigito . hlithies katastaseis gia anthrwpous pou den exoun pws na perasoun alliws to xrono tous

super ligka oeooeoe
poios nohmwn paei na dei match ellhnikou prwta8lhmatos?arazei spiti kai blepei primera,premier klp.superliga einai gia kafrous.pws einai dynaton th mia mera na blepeis messi,drogba kai thn allh na plhrwneis na blepeis maduca kai seric h to paok-arhs?kai kala eisai 40rhs kai les na pas me to mpompira ghpedo.otan 8a fas to dakrygwno kai th fwtobolida xanapas?zeygarakia,pappoudes ta idia.eida kamposes tetoies periptwseis na feygoun apo to ghpedo prin arxisei.ta dakrygwna syginousan kosmo exw apo to ghpedo se apostash 500m che vale.gia ta ypoloipa arrwstakia me thn omada tous pou den 8eloun kai den briskoun kanena logo na spasoun to kefali tou antipalou opadou ti ginetai?tpt.h to kobeis h sto koboun to ghpedo.to mono pou apomenei gia na desei to glyko einai na arxisei na diorganwnei ta match h didi.

:|

Boom!
24-10-2006, 18:48
to mono pou apomenei gia na desei to glyko einai na arxisei na diorganwnei ta match h didi.

:rofl: :rofl:

Bullet
24-10-2006, 19:03
ok,best post of the athletics

Eulogy
25-10-2006, 01:38
poly swstos . prin tin xronia 2004-5 eixa arketa xronia na paw gipedo kyriws gia aytous tous logous kai giati ithela na asxolithw me olo to geloio thema peri mpagebits-organwmenoi klp. ayto omws pou egine tin 1h xronia tou ntemh itan oneiro i party opws swsta legan kai epeidh to exw dei na ginete kai to exw zisei den thelw na pistepsw oti teleiwse i toulaxiston oti den mporoume na to ksanazisoume kai emeis stin aek kai se oles tis omades

Tevez
25-10-2006, 10:22
bullet&boom!: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

epeidh to exw dei na ginete kai to exw zisei den thelw na pistepsw oti teleiwse
makari alla xlwmo mou fainetai...
:?

Raven Lord
25-10-2006, 10:51
δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. κρίμα που έπαιζαν συναισθηματικοί λόγοι γιατί το 3,75 της αεκ ήταν λουκούμι

Mitsmann
25-10-2006, 11:31
το οποιο φυσικα και με πληρωσε.

freak brother
25-10-2006, 14:10
poly swstos . prin tin xronia 2004-5 eixa arketa xronia na paw gipedo kyriws gia aytous tous logous kai giati ithela na asxolithw me olo to geloio thema peri mpagebits-organwmenoi klp. ayto omws pou egine tin 1h xronia tou ntemh itan oneiro i party opws swsta legan kai epeidh to exw dei na ginete kai to exw zisei den thelw na pistepsw oti teleiwse i toulaxiston oti den mporoume na to ksanazisoume kai emeis stin aek kai se oles tis omades

ναι αλλα το γηπεδο πας να δεις και λιγη μπαλα.

Stormrider
25-10-2006, 20:39
xamos

Bullet
26-10-2006, 06:57
Μπορεί να ήρθε στο "τριφύλλι" με τις δάφνες... του πρωταθλητή Ευρώπης, ωστόσο σε καμία στιγμή δεν έπεισε για την αξία του φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η τελευταία του -πάλι απογοητευτική- εμφάνιση με τα "πράσινα" έχουν προκαλέσει τα μένεα στις τάξεις των διοικούντων του συλλόγου.

Ο Ιγκορ Μπίσκαν σε ένα ντέρμπι ακόμα(παρόλο που πέρσι είχε πετύχει το νικητήριο γκολ με την ΑΕΚ) ήταν "σκιά" του εαυτού του αφού ακούμπησε την μπάλα 14 φορές σε όλο το παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους". Πλέον στον Παναθηναϊκό μετά τις παρατεταμένες ευκαιρίες που έχουν δοθεί στον υψηλόσωμο παίκτη η υπομονή φαίνεται να έχει εξαντληθεί και το τέλος του Κροάτη δεν αποκλείεται να έρθει νωρίτερα από την αναμενόμενη λήξη του συμβολαίου του.

Sotos_The_Tequiler
26-10-2006, 12:26
Ο Ιγκορ Μπίσκαν σε ένα ντέρμπι ακόμα(παρόλο που πέρσι είχε πετύχει το νικητήριο γκολ με την ΑΕΚ) ήταν "σκιά" του εαυτού του αφού ακούμπησε την μπάλα 14 φορές σε όλο το παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους". Πλέον στον Παναθηναϊκό μετά τις παρατεταμένες ευκαιρίες που έχουν δοθεί στον υψηλόσωμο παίκτη η υπομονή φαίνεται να έχει εξαντληθεί και το τέλος του Κροάτη δεν αποκλείεται να έρθει νωρίτερα από την αναμενόμενη λήξη του συμβολαίου του.

Vasika akousa to prwi sthn ERASPORT oti paizei kai skhniko gia th metagrafh tou suntoma... (aneferan onoma omadas pou endiaferetai alla den sugrathsa). An vroume kai na ton oulhsoume 8a einai megalh epityxia :P

Angelcurse
26-10-2006, 12:40
dinamo zagreb k rieka lene oti einai oi omades pou ton theloun. Kaloforetos na einai sto neo tou perivallon :P

SpiritCrusher
26-10-2006, 15:31
2 στα 2 ο βάζελος εκείνη τη χρονιά. Τρελή επιτυχία στα παλτά.

freak brother
26-10-2006, 23:09
«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
22.10.2006
Ηταν το κλίμα μας στραβό, Κι ο γάιδαρος το τρώει
Και ρεζιλεύτηκε παιδιά, του Θρύλου μας το σόι.
Λεβέντης ο Ατρόμητος, βρήκε την ευκαιρία,
Και πήρε μας, γαυράκια μου, φέτος την παρθενία.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ αδέλφια μου, μας κάναν σουρωτήρι,
Κι ο Ατρόμητος τον Θρύλο μας, τον έκανε μπατίρι.
Αυτό τον χρόνο ο Θρύλος μας, κάνει κοιλιά μεγάλη,
Και χαίρονται οι αντίπαλοι, το μαύρο μας το χάλι.
Ο Σόλιντ με τις αλλαγές, τραβά μεγάλο λούκι,
Και να περάσει ψύχραιμα, ετούτο το παλούκι.
Γαύροι, τώρα στα δύσκολα μας θέλει η ομάδα,
Για να τραβήξει πάλι μπρος, του Θρύλου η αρμάδα.
Μ. Καραμήτρος, Αγιος Βασίλειος, Πειραιάς».

Bullet
27-10-2006, 11:13
δεν τον γλυτώνει τον υποβιβασμό ο παοκ λέει

επίσης Εκι: "Προτιμώ το πρωτάθλημα"

ok τον αγαπάμε τον εκτιμάμε αλλα καλύτερα να σκάσει και να παίξει όταν έρθει η ώρα με το καλο

Jim Dandy Mangrum
27-10-2006, 14:44
P.A.O.K. 1926-2006. R.I.P. :rip:

:( :evil:

_UnHoLyMaRtYr_
27-10-2006, 15:56
:?:

SpiritCrusher
27-10-2006, 21:58
:?: :?:

Bullet
28-10-2006, 17:33
ρε τώρα που το θυμήθηκα,τη δευτερα τι φωνάζανε οι αεκτσήδες?αεκ-ντούσαν? :?

Stormrider
28-10-2006, 17:36
"ntousan , ntousan " fonazan nai
"kai pavlo thee pare tin pae"

Bullet
28-10-2006, 17:52
όχι καμια σχέση το μονο του το άκουσα καθαρά,ένα άλλο λέγανε που είχε πρώτα το αεκ και μετά (μου φαίνεται) ντούσαν

τελοσπάντων

Stormrider
28-10-2006, 20:08
paraligo name parei o ipnos

Stormrider
28-10-2006, 20:11
rimpooooooooooooooOoOoOOoOoOoOo

Dr. Death
28-10-2006, 21:57
ει..

κερδισε τον εργοτελη ο θρυλος

eleventh guardian
28-10-2006, 21:59
Φύλα λόγια, γιατί θυμόμαστε πως κάνατε κι εσείς όταν τον κερδίσατε πρόπερσι.

Mitsmann
28-10-2006, 22:01
η οταν δεν τον κερδισατε περυσι

Angelcurse
28-10-2006, 22:15
Φύλα λόγια, γιατί θυμόμαστε πως κάνατε κι εσείς όταν τον κερδίσατε πρόπερσι.

o skazni ekane dn kaname emeis. Emeis edw k kairo gelame/klaime me ti katantia mas

wanker
29-10-2006, 18:12
ths poutanas sth tyroupolh

PAME RE ALANIA MONO STHN A8HNA 8A TA KANOUNE POUTANA

VAMOS

wanker
29-10-2006, 18:15
STO BOURDELO THS A8HNAS GIATI DE PETATE DAKRYGONA RE ZWA

ZWA KWLOMPATSOI

bleeding
29-10-2006, 19:09
ma an einai pote dynaton! ti zoa einai auta re?

de leo gia tous opadous (oxi oti einai kala paidia autoi) alla autoi oi mpatsoi einai apisteutoi

spane ta kagkela oi dikoi mas k kathontai k koitane. k anti na mas tin pesoun ta mat pou einai stin eksedra mas k na prostateusoun ta kagkela tin peftoun oi alloi pou einai stous larisaious k den yparxoun kagkela k akolouthoun k oi larisaioi apo piso k pianontai oloi sta xeria

paneksypno sxedio. k meta sou leei rikse k ena dakrygono na teleionoume. zoa einai edo mesa alloste

bleeding
29-10-2006, 20:20
goal & ksylo

i mallon ksylo & goal

Bullet
29-10-2006, 20:26
fleshdiver 1-4?

Mitsmann
29-10-2006, 20:28
Μπουλετ 1-4.

Bullet
29-10-2006, 20:29
Mitsmann 8-2

fleshdiver
29-10-2006, 20:31
Είναι τόσο περίεργα αυτά που γίνονται στο γήπεδο που δεν μπορώ να πάρω θέση χωρίς να αισθανθώ μαλάκας, οπότε δεν θα το κάνω. Ο ένας λέει ότι ο Κανελλάκης εέχει ήδη κλείσει τον Μπρούστερ, ο άλλος τον Χ'Νικολάου, ο άλλος ότι οι πάιχτες θέλουν να στείλουν τον Τσιώλη, άλλος ότι φταίει ο Τσιώλης κλπ κλπ

ένα μπουρδέλο γίναμε σε λίγες βδομάδες

σίγουρα δεν είναι τόσο καλύτερο το Αιγάλεω ή ο Ατρόμητος για τέτοιες ήττες, κάτι άλλο παίζει

Mitsmann
29-10-2006, 20:31
αχαχαχαχχααχαχαχχα

μια που τα συζηταμε ολα αυτα, οποιος απο σας πιστευει οτι υπαρχει μια στο δισεκατομμυριο να μας πειραζει ενα αποτελεσμα το 192κατι, (μια μικρη αντιδιαστολη με το 1-4 που το ειδατε ολοι στην Τιβι, αν οχι στη γηπεδο περιμενοντας να "γαμηστε τον μπουστη τον Ολυμπιακο" και τελικα μετραγατε στην κεφαλα σας) ειναι ελαφρια γραφικος.

Bullet
29-10-2006, 20:33
κλαίω ακόμα για το 1-4

ποιος ο λόγος να θυμάμαι ξεκωλιασματα σε τελικούς 4-0 , 3-1 κτλ ε

:(

Mitsmann
29-10-2006, 20:34
Είναι τόσο περίεργα αυτά που γίνονται στο γήπεδο που δεν μπορώ να πάρω θέση χωρίς να αισθανθώ μαλάκας, οπότε δεν θα το κάνω. Ο ένας λέει ότι ο Κανελλάκης εέχει ήδη κλείσει τον Μπρούστερ, ο άλλος τον Χ'Νικολάου, ο άλλος ότι οι πάιχτες θέλουν να στείλουν τον Τσιώλη, άλλος ότι φταίει ο Τσιώλης κλπ κλπ

σίγουρα δεν είναι τόσο καλύτερο το Αιγάλεω ή ο Ατρόμητος για τέτοιες ήττες, κάτι άλλο παίζει

Χμ το να θελει ο Κανελλακης αλλον, μου κολλαει στο οτι απλα εκανε δεκτη την Τσιωλοπαραιτηση προχτες και τελειωνε το θεμα.

Απο κει και περα δεν ξερω. Για μενα ειναι μαλακια να πλακωνεστε με τους Περιστεριωται (σικ) καθοτι απ τις Αθηναικες ομαδες ειναι γενικα αρκετα "τρου" και αυτονομοφωτες. Απ το να πεσει ο ενας απ τους 2 και ν ανεβουν τιποτα λαμογια τυπου Θρασυβουλου, καλυτερα, να δινετε βαθμους ο ενας στον αλλο. Περιπου οτι κανουν οι Βασκοι μεταξυ τους. (οχι το ιδιο ακριβως, αλλα γκετ μαη ποιντ)

υ.γ. Προσθετω και το Πανιωνακ........ τον Πανιωνιο οκ οκ, μεσα.

Magellan
29-10-2006, 20:40
telika to deutero tou paok einai offside??

o mietchel den einai alla o giasoumis gia ton opoio proorizetai h sentra einai pio mprosta kai kanei prospa8eia goal?

Kingryche
29-10-2006, 20:40
Την κατάρα του βάζελου για το 0-2 πληρώνει ο Ιωνικός.

Όπως, επίσης, το ότι πήραν τα μυαλά τους αέρα για μια νίκη σε έναν αγώνα που πιθανότατα και μόνοι μας να κατεβαίναμε θα χάναμε.

fleshdiver
29-10-2006, 20:41

Χμ το να θελει ο Κανελλακης αλλον, μου κολλαει στο οτι απλα εκανε δεκτη την Τσιωλοπαραιτηση προχτες και τελειωνε το θεμα.

Απο κει και περα δεν ξερω. Για μενα ειναι μαλακια να πλακωνεστε με τους Περιστεριωται (σικ) καθοτι απ τις Αθηναικες ομαδες ειναι γενικα αρκετα "τρου" και αυτονομοφωτες. Απ το να πεσει ο ενας απ τους 2 και ν ανεβουν τιποτα λαμογια τυπου Θρασυβουλου, καλυτερα, να δινετε βαθμους ο ενας στον αλλο. Περιπου οτι κανουν οι Βασκοι μεταξυ τους. (οχι το ιδιο ακριβως, αλλα γκετ μαη ποιντ)

υ.γ. Προσθετω και το Πανιωνακ........ τον Πανιωνιο οκ οκ, μεσα.

Δεν κατάλαβα τι λες για τους Περιστεριώτες. Έγιναν κάποια μικροεπεισόδια εκτός (κλασσικά μεταξύ των ομάδων της ευρύτερης περιοχής) αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα για την αυτονομία των Περιστεριωτων το συζητάμε αλλά έτσι κι αλλιώς βολοδέρνουν μεταξύ Β και Γ Εθνικής τόσα χρόνια πριν την ντροπιαστική συγχώνευση, είναι αναμενόμενο να έχουν σπάσει ως κόσμος και να έχουν κινηθεί προς ΠΑΟ/ΟΣΦΠ. Για του λόγου το αληθές, εισιτήρια 1ης αγωνιστικής Ατρόμητος - ΟΦΗ με τον Ατρόμητο να έχει βγει στο UEFA = 402.

Ο Κανελλάκης ξέρει πολύ καλά πόσο αγαπητός είναι ο Τσιώλης στον κόσμο μας για αυτό και δεν δέχτηκε την παραίτησή του. Αυτό λέει η περιρέουσα ατμόσφαιρα τουλάχιστον, αλλά είπαμε αισθάνομαι μαλάκας που κάθομαι κι ασχολούμαι με όλα αυτά.

bleeding
29-10-2006, 20:47
telika to deutero tou paok einai offside??

o mietchel den einai alla o giasoumis gia ton opoio proorizetai h sentra einai pio mprosta kai kanei prospa8eia goal?

an einai ontos pio mprosta o giasemakis tote einai offside giati symmeteixe sti fasi (kinithike pros ti mpala asxeta an tin akoumpise i oxi)

paizei poly k na itan alla ante na deis tin eutheia tora

Mitsmann
29-10-2006, 20:51
Ρε πουστη Μπληντινγκ, δε με νοιαζει κιολα, δυο ομαδες για το ΟΥΕΦΑ επαιζαν, αλλα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τα σπαγατε με τον Ολυμπιακο στη Τουμπα, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ, ολα τα βλεπατε, μια χαρα.

και λιγο πινκ.

bleeding
29-10-2006, 20:55
filtate geitona den exo dei akoma to replay opos thelo gia na po standard gnomi.

alla an einai offside einai offside. les na to do k na po den einai? gia na miliso meta tous agones me esas katevaza olo ton agona na ton ksanado pio iremos k na epikentrotho stis faseis.

aaa! k gia na min ksexaso. sto telos tou agona itan penalty auto pou edose epithetiko. ekei de xreiazontai polla replay. alla sto offside ego toulaxiston ta xreiazomai.

pinks back :)

Bullet
29-10-2006, 23:23
http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/pao_2006_10_29_22_11_56_b.jpg

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/pao1_2006_10_29_22_40_48_b.jpg

:)

freak brother
30-10-2006, 02:35
ειχαμε αυτοματισμους.. δεν ειχαμε τελειωμα.. το γκολ αποτι ειδα ηταν οφσαιντ.. νταξει.. τωρα γιατι παντου οτι αυτο ηταν το καλυτερο παιχνιδι του Παο φετος δεν ξερω.. τουλαχιστον επαιξε (και ηταν καλος) ο Θεωδοριδης..

ρε ο Πιτσφορκ που χαθηκε?

Kingryche
30-10-2006, 02:46
στη φάση του γκολ πρέπει να δούμε και τον παίκτη που είναι στο κόρνερ σε ποια ευθεία είναι.

σιγά σιγά γίνεται άλλη ομάδα. Αν είχαμε πιο προσεκτικό τελείωμα θα κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα.

Tevez
30-10-2006, 03:08
mia fwtobolida gia ka8e karotida<-pano paoktzhdwn
mlk eleos!!!!!
:shock:

Bullet
30-10-2006, 08:32
από τα χειρότερα πανό ever...

btw ο pitch τριγυρνά σε παναθηναϊκά forums αλλα από δω δε περνάει να μας πει ένα γεια :P

Jim Dandy Mangrum
30-10-2006, 11:51
filtate geitona den exo dei akoma to replay opos thelo gia na po standard gnomi.

alla an einai offside einai offside. les na to do k na po den einai? gia na miliso meta tous agones me esas katevaza olo ton agona na ton ksanado pio iremos k na epikentrotho stis faseis.

aaa! k gia na min ksexaso. sto telos tou agona itan penalty auto pou edose epithetiko. ekei de xreiazontai polla replay. alla sto offside ego toulaxiston ta xreiazomai.

pinks back :)

loipon na pw kai gw th mlkia mou.
sto 2o gkol o mlkas o giasemakhs einai offside - ws synh8ws...- o mietsel pou to vazei den einai, alla o aballos kyprios einai mes sth fash kai dinei dikaiwma gia gkrinies... :evil:

twra gia to penalnti pisteuw oti den yparxei tpt apolytws. vazei to xeri tou o arampatzhs sto omo, alla pio poly peftei monos tou gia na ekviasei to penalnti para logw arampatzh. kai mallon ekei thn pataei

warlord
30-10-2006, 13:03
ε Warlord σαλιγκαρι !!!!!!! εεε !!!! Σε διακοπτω απ τους πανηγυρισμους σου στο Περιστερι στην πλατεια, για μια γρηγορη ερωτηση.

Πως νιωθεις που την παλευεις να γινεις πελατης ΚΑΙ του Γεωργεα ΚΑΙ του Παουτασο ΚΑΙ του Καμπανταη μαζι μ ολους τους αλλους????

Οταν βρεις χρονο απαντησε.

υ.γ. την αλλη βδομαδα παιζουμε με τον Εργοτελη. Επειδη μπορει να κατεβω Κρητη μες τη βδομαδα πες μου να σου φερω κανα κασκολ.

e ntaxei omologo pos einai kalytero na eisai pelaths tou kathe tyxaiou (macabi, molde, hereenveen klp) apo tou paopasso.

sto exo ksanapei, h diafora mas einai oti ego ksero poso xalia einai h omada mou. esy xyse allh mia fora me thn thrylikh nikh epi tou ergotelh kai th trith pou tha erthei h nea tessara ta ksanaleme

Mitsmann
30-10-2006, 13:40

Raven Lord
30-10-2006, 13:45
ok, μείναμε ζωντανοί. χωρίς παπ όμως :?

κατά τα άλλα την τρίτη έρχονται τα καλά :wink:

Mitsmann
30-10-2006, 13:52
α, παιζετε?

Phantom Duck
30-10-2006, 16:10

Χωχω, δεν ξέρω για το Αιγάλεω αλλά.

eleventh guardian
30-10-2006, 16:36
Οσο για μας, συνεχίζουμε σε πείσμα όσων μας θεωρούσαν τελειωμένους. Πού να είχαμε και επιθετικό δηλαδή.

Επίσης, όλα τα λεφτά το ρεπορτάζ της ΕΤ1 από Τρίπολη με τις αντιδράσεις Αναστό μετά την αποβολή του. :lol:

wanker
30-10-2006, 16:46
PITCHFORK TI EGINE PRASINE LAGE DE GRAFOUME EDW PIA???

E FLWRAKO?

we miss u :P

Angelcurse
30-10-2006, 16:57
http://www.sport24.gr/html/ent/543/ent.147543.asp

Παρελθόν ο Τσιώλης

Δημοσίευση: 30 Οκτωβρίου 2006 14:58

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα η παραίτηση του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού να μην έγινε αποδεκτή, όμως μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα χθες από τον Ατρόμητο στην Νεάπολη, αποφασίστηκε από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Κανελλάκη κατέληξαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

"Για το συμφέρον του Ιωνικού"

Αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε:"Μετά και το νέο ατυχές αποτέλεσμα και τη διαμορφωθείσα κατάσταση, συζητήσαμε με τον κ. Κανελλάκη και κρίναμε πως για το συμφέρον του Ιωνικού το πιο πρόσφορο μέτρο είναι η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Ετσι γίνεται πάντα όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά και αυτό έπρεπε να γίνει και στη δική μας περίπτωση, κάτι άλλωστε που είχα επισημάνει και μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω".

Αντίο με ευχαριστώ

Στην συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης έσπευσε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και την οικογένεια Κανελλάκη για την συνεργασία που είχαν λέγοντας:"Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια Κανελλάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω ως προπονητής στον Ιωνικό, την ομάδα που αγαπάω και έχω μέσα στην καρδιά μου και να με στηρίξει με όλες τις δυνάμεις επί 16 μήνες που παρέμεινα στον πάγκο της.

Πραγματικά, έχω μόνο πάρα πολλές ευχαριστίες προς την οικογένεια Κανελλάκη και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Ευχαριστώ για τη στήριξη που μου παρείχε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτό.

Πάντα θα νοιώθω πως είμαι μέλος τόσο της οικογένειας Κανελλάκη, όσο και της μεγάλης οικογένειας του Ιωνικού. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω, τον Παναγιώτη Νταή, το ιατρικό επιτελείο, τους άμεσους συνεργάτες μου (γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, φροντιστές κλπ) για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες, καθώς επίσης τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους δημοσιογράφους που με αντιμετώπισαν πάντα θετικά και πολλές φορές ελαστικά.

Ευχαριστώ και το νέο γενικό αρχηγό, Κώστα Κοττάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του, γιατί πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που το αξίζει. Άφησα τελευταίο, το μεγάλο κεφάλαιο του Ιωνικού, που είναι ο κόσμος του. Νοιώθω μεγάλη αγάπη, εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη προς τον κόσμο του Ιωνικού που μου πρόσφερε απλόχερα την αγάπη του και στάθηκε στο πλευρό μου επί 16 μήνες και στις καλές και τις άσχημες στιγμές.

Τους ευχαριστώ και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι είμαι ένας από αυτούς και τους καλώ να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που γίνεται για να κάνει την υπέρβαση.

Εύχομαι και πιστεύω ότι ο Ιωνικός θα επανέλθει γρήγορα στον δρόμο των επιτυχιών και πολύ σύντομα θα καλύψει το χαμένο έδαφος και τις αποτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες. Ευχαριστώ όλους και εύχομαι κάθε επιτυχία".

fleshdiver
30-10-2006, 17:44
:touched:
Σακη ψυχαρα για παντα Ιωνικαρα.

Ελπιζω ο προεδρος να κανει το καθηκον του.

http://www.eveningtelegraph.co.uk/output/2006/10/27/images/GFBREW27T.jpeg

Mitsmann
30-10-2006, 17:56
χα διαβαζα το πρωι οτι παραιτηθηκε κι ο Μπρουστερ λεει, μαζι με το επιτελειο του απ την Νταντι και σε θυμηθηκα.

Ρε, λες?

fleshdiver
30-10-2006, 17:58
Οτι θα γυρισει καποια στιγμη ειναι βεβαιο. Ερχεται πολυ συχνα στην Ελλαδα, παιζει και να ζησει εδω σε καποια φαση.

Γιατι οχι απο τωρα λοιπον?

wanker
30-10-2006, 21:29
ayta ta a8hnaika kanalia einai gia to poutso

th deytera ginane episodeia sto oaka k de dei3ane tpt

alla gia x8es olws tyxaiws sth larisa MAS PRH3ANE TO POUTSO

Phantom Duck
30-10-2006, 22:01
Δε γαμιέστε λέω εγώ μωρέ, όλο οι Αθηναίοι κι οι Αθηναίοι. Ναι, σιγοντάρει ο Άλφα και το Μέγκα τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ επειδή είναι γείτονες.

wanker
30-10-2006, 22:48
pai3e to poulaki sou na megalwsei pou 8a mas peis na gamh8oume kiolas
FLWRE

Phantom Duck
30-10-2006, 23:49
Unity ρε.

FIXXXER
31-10-2006, 14:57
Την κατάρα του βάζελου για το 0-2 πληρώνει ο Ιωνικός.

Όπως, επίσης, το ότι πήραν τα μυαλά τους αέρα για μια νίκη σε έναν αγώνα που πιθανότατα και μόνοι μας να κατεβαίναμε θα χάναμε.

Ο Ιωνικος εχει δειξει στοιχεια καλης ομαδας ανεξαρτητα απο το 0-2... τωρα εχουν γινει ιχνοστοιχεια βεβαια αλλα οκ.

Κατα τα αλλα, μηδεν το ελληνικο πρωταθλημα.

Kingryche
31-10-2006, 16:40
Έχω την εντύπωση ότι μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ οι αντίπαλοι αντιμετωπίζαν πολύ πιο σοβαρά τον Ιωνικό...

Αυτό που ο fleshdiver έβλεπε ως προκατάληψη στο prediction league...

Πραγματικά, πέραν οπαδικών συναισθημάτων, δεν βλέπεται η μπάλα που παίζουν στην Ελλάδα. Κούραση να κάτσεις να δεις ένα ματς ολόκληρο.

freak brother
31-10-2006, 20:27
στην θυρα 14 πηρα.. θα ειναι κανεις προς τα κει να τα πουμε?

Bullet
31-10-2006, 21:10
στείλε ένα τηλέφωνο pm :D

Eulogy
02-11-2006, 21:17
terobitsas sto ntermpi .xwris istoriko se mats pao-osfp

freak brother
03-11-2006, 04:53
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/terovitsas_3.jpg

:roll:

SpiritCrusher
03-11-2006, 05:43
Μουνόπανο.

Mitsmann
03-11-2006, 10:57
Ωραια, κερδισαμε.

Jim Dandy Mangrum
03-11-2006, 15:50
Στα ήδη υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα, ήρθε να προστεθεί το πρόστιμο στην ομάδα για όσα έγιναν στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι με την Λάρισα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 120.000 ευρώ, απόφαση που προκάλεσε έκπληξη, αφού αναπόφευκτα γίνεται και η σύγκριση με τις 30.000 ευρώ που τιμωρήθηκε η ΑΕΛ.

hmarton re. entaksei eipame oxi ketsi..... :?

Stormrider
03-11-2006, 16:14
Ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος για ακόμα μία φορά χτυπήθηκε από την ατυχία.

Ο διεθνής μέσος εξετάστηκε το πρωί της Παρασκευής (3/11) από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου, ο οποίος διέγνωσε κάκωση του έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Το Σάββατο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και στη συνέχεια θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, ο 27χρονος άσος όχι μόνο θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα δώσει το "παρών" ούτε στα επόμενα δύο παιχνίδια του τετάρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με Βαλένθια και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Όλα αυτά, σε μία περίοδο που έδειχνε να ανεβαίνει σε απόδοση και να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός αυτός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που άφησε τον ποδοσφαιριστή στο περιθώριο για περίπου τρία χρόνια. Ούτε επίσης με την αλλαγή που έγινε στο παιχνίδι με τη Ρόμα…

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

"Ο Χρήστος Πατσατζόγλου επανεξετάστηκε σήμερα το μεσημέρι από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε επιδείνωση της συμπτωματολογίας και σε συνδυασμό με τα ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία είχε υποβληθεί την Πέμπτη, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί με αρθροσκόπηση το πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο) που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής. Η αρθροσκόπηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών".

contra .gr

eleos afto to paidi :(

eleventh guardian
03-11-2006, 16:14
Στα ήδη υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα, ήρθε να προστεθεί το πρόστιμο στην ομάδα για όσα έγιναν στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι με την Λάρισα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 120.000 ευρώ, απόφαση που προκάλεσε έκπληξη, αφού αναπόφευκτα γίνεται και η σύγκριση με τις 30.000 ευρώ που τιμωρήθηκε η ΑΕΛ.

hmarton re. entaksei eipame oxi ketsi..... :?

Οι ΠΑΟΚτσήδες άρχισαν τις φασαρίες. Τι περίμενες; Και οι αντιδράσεις των Λαρισαίων ήταν λογικές. Αν έρχονταν σε σένα οι γαύροι π.χ. και σου πετάγαν καρέκλες μες στο γήπεδό σου δεν θα αντιδρούσες; Οπως και να 'χει, βέβαια, το πρόστιμο είναι εξοντωτικό για τον ΠΑΟΚ.

Jim Dandy Mangrum
03-11-2006, 16:27
kala as poume oti thn arxh thn ekanan oi dikoi mas - pou oute ayto einai sigouro gia mena - alla epeidh to mats to eida, oi larisaioi ekanan xeirotea meta. ase pou eginan kialla kai eksw ap to ghpedo kai prin petaksoun th fwtobolida oi paoktisdes.
ayto pou mou th spaei pio poly omws einai h megalh diafora sta prosthma. oi mpatsoi den koiniountai ka8olou, giati tous symferei na ginoun epeisodia, gia na vgei magkas to kratos apenanti sth skatoleagua kai th plhrwnoume emeis oi mlkes...... :?

eleventh guardian
03-11-2006, 16:32
Κοίτα, ούτε εγώ ήμουν στο γήπεδο αλλά είναι μάλλον βεβαιο ότι οι ΠΑΟΚτσήδες άρχισαν τα επεισόδια. Από κει και πέρα η διαφορά των προστίμων είναι όντως τεράστια. Θα 'πρεπε κατ' εμέ να είναι του στιλ 70-80 για τον ΠΑΟΚ και 30 χιλιάρικα για τη Λάρισα.

Mitsmann
03-11-2006, 16:35
Το να ειστε οπαδοι του ΠΑΟΚ και να βριζετε το κρατος για κατι που εχει οτιδηποτε να κανει με μια προταση που εχει μεσα τη φραση "λεφτα" ειναι too much, νομιζω.

Jim Dandy Mangrum
03-11-2006, 16:38
oooooooooooooo
fovh8hkame aballo!!!!!!! :shock:

kane mas th xarh......

Mitsmann
03-11-2006, 16:41
εε????

Jim Dandy Mangrum
03-11-2006, 17:30
Το να ειστε οπαδοι του ΠΑΟΚ και να βριζετε το κρατος για κατι που εχει οτιδηποτε να κανει με μια προταση που εχει μεσα τη φραση "λεφτα" ειναι too much, νομιζω.

kala toso blhma pou de katalavaineis tpt????

petas th eksypnadas sou aballo sta ksekarfwta kai nomizeis oti kati kaneis????

de ftanei pou eisai pantelws asxetos, eisai kai ponhroulhs.
ma8e prwta ti symbainei pragmatika sto podosfairo - an de se noiazei tote ti petagese san pordh? - kai meta prospa8hse na mas thn peis. ponhroulh....

Stormrider
03-11-2006, 17:35
lol

Mitsmann
03-11-2006, 17:37

kala toso blhma pou de katalavaineis tpt????

petas th eksypnadas sou aballo sta ksekarfwta kai nomizeis oti kati kaneis????

de ftanei pou eisai pantelws asxetos, eisai kai ponhroulhs.
ma8e prwta ti symbainei pragmatika sto podosfairo - an de se noiazei tote ti petagese san pordh? - kai meta prospa8hse na mas thn peis. ponhroulh....

αχαχαχα, θελω να μου τα πεις λοιπον. απ τη σκοπια του Παοκτση ομως. την σκοπια του Ολυμπιακου την ξερω. Τα περι εξυπναδος κλπ, πες τα του Ευαγγελου Βενιζελου και των λοιπων.

fleshdiver
03-11-2006, 18:31
Ε προφανώς ο Jim εννοεί πως όλοι έχουν τις αμαρτίες τους κι ο ΠΑΟΚ το χει παρακάνει εσχάτως αλλά τώρα μην επιστρέψουμε στα περί κράτους/Κοσκωτά/Κόκκαλη, στα ΑΕΚ 44 κλπ

Angelcurse
03-11-2006, 18:41
k stin prasini xounta vevaiws vevaiws :P

fleshdiver
03-11-2006, 19:43
οχι μας ειπε ο Μπρουστερ :( :( :( :( :( :(

Mitsmann
03-11-2006, 19:45
Μπα? Μη αναμενομενο αυτο.

fleshdiver
03-11-2006, 19:48
Πράγματι, μέχρι εχτές είχε συμφωνήσει να έρθει στην Ξάνθη.

Ξενέρωσα αφάνταστα, βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό μας ως ο προπονητής που θα μας οδηγήσει ψηλά και παρα λίγο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο. Next time.

eleventh guardian
03-11-2006, 19:53
Ο Γιάννης ο Χατζηνικολάου πώς θα σου φαινόταν Paul?

fleshdiver
03-11-2006, 20:02
Ε δεν έδειξε τίποτα με ΟΦΗ, εντάξει κι αυτός καλός παίχτης, με επιτυχημένο πέρασμα από εμάς, πολύ καλό παιδί, πολύ αγαπητός στον κόσμο μας, αλλά μέχρι εκεί.

Γενικά δεν είμαι φαν των Ελλήνων προπονητών.

eleventh guardian
03-11-2006, 20:08
Πάντως μετά το ναυάγιο με Μπρούστερ, δεν βλέπω άλλη πιο σοβαρή λύση. Μέχρι και για Βλάχο ακούγεται να φανταστείς (αν και πιθανόν έχεις ακούσει κι εσύ τις φήμες -θα είναι λίγο κουλό όμως)!
Αυτά για τον Μπρίο τα ακούω λίγο βερεσέ, κάθε φορά που μια ελληνική ομάδα μένει χωρίς προπονητή ο μάνατζερ του προσπαθεί να τον πλασάρει.

freak brother
04-11-2006, 19:23
η ησυχια πριν απο την καταιγιδα..

bleeding
04-11-2006, 22:31
τσουκου τσουκου
τσουκου τσουκου

νατοι οι 15 βαθμοι

freak brother
04-11-2006, 22:38
γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο

Kingryche
04-11-2006, 22:50
έξω ο Αυστριακός μέσα ο Παπ.

έξω ο Γεωργάτος, μέσα ο Στολτίδης.

Σημαντική η απώλεια του Ιβανσιτς. Λογικά, Μπισκαν εντεκάδα.

Και φυσικά αυτό που είπε ο Φρικ... :D

Bullet
04-11-2006, 23:12
αύριο είναι κυριακή & πίνουμε από το πρωί

Raven Lord
04-11-2006, 23:15
δυστυχώς, περιμένω τα χειρότερα πάλι... :?

_UnHoLyMaRtYr_
04-11-2006, 23:16
Έχετε έτοιμες τις ρεφεροφωτός μάνγκες ή ακόμα;;;

freak brother
04-11-2006, 23:22
Έχετε έτοιμες τις ρεφεροφωτός μάνγκες ή ακόμα;;;

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 881#580881 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=580881#580881)

Dr. Death
05-11-2006, 00:33
σουπα και under το βλεπω

μακαρι να κερδισουμε

Boom!
05-11-2006, 02:23
Ξεκιναει απο Χ, περναει απο διπλο και πολυ δυσκολα θα καταληξει στον ασο.

Stormrider
05-11-2006, 07:50
1-1 h' 2-1..

an kai tha xisw pollous tonous spermatos (c) an erthei 2o me goal tou neri h' tou mixalaki me proklitikous panigirismous :)

bleeding
05-11-2006, 21:05
ωραιο ματσακι το αρης - αεκ

wanker
05-11-2006, 21:19
vevaia giati h aek de kleisthke san esas

tasos kyriakos goal tou aiwna

wanker
05-11-2006, 21:50
trello matsaki

prwto mats pou xanoume k de me noiazei pragmatika
xarhka podosfairo

bravo sthn aek pou epai3e e3isou wraia

solution_AK-47
05-11-2006, 21:55
Perierga kena sthn amuna sas re... O sekiouritas traumatias einai shmera?

lebowski
05-11-2006, 22:01
Αυτος ο ΑΡΗΣ καταραμενος ειναι ρε πουστη μου?
Βαρεθηκα την καλη μπαλλα.ΠΡΕΠΕΙ να βαζουμε και την μπαλλα μεσα επιτελους!!!
Παρακαλειται οποιος ξερει απο ματι να ξεματιασει την ομαδα γιατι δεν βλεπω αλλη λυση...

JnB
05-11-2006, 22:02
Γκαντεμία...
Βέβαια, αμα δεν μπορείς να βάλεις 3 ευκαιρίες τέτοιες, στο Βου, είναι λογικό...
Είχε και τύχη η αεκ βέβαια στο τελος...
Τεσπα, πολύ καλό ματς.

Not_saved
05-11-2006, 22:03
Kala giati den milaei kaneis gia to PAO-OSFP?Bullet,Freak pou eiste? :P

wanker
05-11-2006, 22:03
Perierga kena sthn amuna sas re... O sekiouritas traumatias einai shmera?

mphke otan epese aytos mesa aptis kerkides :P

SpiritCrusher
05-11-2006, 22:07
Χαχα μεταμφιέστηκε σε φίλαθλος κι έπεσε για να πάρει καθυστερήσεις.

bleeding
05-11-2006, 22:12
περα απο την πλακα ελπιζω να ειναι καλα αυτος που επεσε.

το ματσακι φοβερο παντως. επρεπε να ερχοταν ενα 4-4 να γουσταρουμε περισσοτερο

VirusXI
05-11-2006, 22:12
matchάρα κιε γκολάρες όλες. έπεσα μέσα και στο prediction xD

Χαχα μεταμφιέστηκε σε φίλαθλος κι έπεσε για να πάρει καθυστερήσεις.
hahah κάτι τέτοιο σκέφτηκα στην αρχή.

επίσης μεταδόσεις από χαριλάου rule. πάντα έχουν μικρόφωνο κοντά στη κερκίδα κιε ακούγονται εμφάνταστα μπινελίκια με ΛΛΛΛ.

Raven Lord
05-11-2006, 22:38
μπράβο στο μουνιόθ που κατάφερε να μας κάνει να ξαναπαρακολουθήσουμε μπάλλα. δεν είναι ότι γίναμε ομαδάρα , αλλά ότι έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε το μέλλον με κάποια αισιοδοξία, επιτέλους. ακόμη η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και δεν μας βλέπω να χτυπάμε πρωτάθλημα, εκτός αν δείξουμε κατακόρυφη άνοδο στη συνέχεια. ένας παναθηναϊκός 100% θα είχε πατήσει το σημερινό φάντασμα του gayρου. επίσης, μπράβο στο βίκτορ που δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του όταν χρειαστεί.

όσο για τον gayρο, τι να πω? ο γνωστός φετινός θρήνος, με παίκτες-προπονητές και μια μαρονέτα στον πάγκο. καλά πήγε στα φιλικά προετοιμασίας πάντως. αλήθεια ο σόλιντ γιατί έκανε τις αλλαγές στο '87?

και για να μην ξεχνιόμαστε:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

jack the ripper
05-11-2006, 22:40
Λοιπον για το ματς:

Πρωτα απο ολα ο παναθηναικος ηταν καλυτερος απο τον ολυμπιακο σημερα...Επιτελους παιξαμε με παθος σε ενα ντερμπι και η ομαδα ειχε καλο ρυθμο για το μεγαλυτερο μερος του αγωνα....Εμφανεστατη η βελτιωση στη φυσικη κατασταση και στην ψυχολογια....
Για διαιτησιες κλπ: ηταν τουλαχιστον ενα απο τα δυο πεναλτυ imo και δεν επρεπε να σφυριξει το οφσαιντ του κωνσταντινου ουτε ενα δυο κουλα(οπως οτι βγηκε η μπαλα σε μια σεντρα του καστιγιο).....
Ωραια εστησε την ομαδα ο ισπανος και για μια ακομη φορα θα πω οτι μακαρι να τον κρατησουμε και του χρονου...
Ο Βικτορ ηταν απιστευτος ενω απο τον ολυμπιακο πολυ καλα επαιξε ο Σεζαρ.....
Για τον Σολιντ:γιατι να κανεις δυο αλλαγες στο 87?για καθυστερηση???)
ΑΑΑ->αγαλμα στον εμπεντε για αυτο που εβγαλε στο τελος οπου και μου πηγε το σκατο στην καλτσα.....
Με τη νικη θα βελτιωθει παρα παρα πολυ η ψυχολογια τους...

_UnHoLyMaRtYr_
05-11-2006, 22:49
Κουτσοί - Ανάπηροι 1-0.

Το γκολ το έχασα γιατί είχα πάει να κάνω κουμάντα σε αυτοκίνητα. Μου φάνηκε τρομερά πιο ενδιαφέρον!

Kingryche
05-11-2006, 23:23
ήμασταν καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε.

Ο Βίκτορ είναι λατρεία.
Όπως και ο Εμπέντε. Ρομέρο και Τζιόλης πολύ ωραίοι. Και Νίλσον βασικός.

Ο Σέζαρ είναι μεγάλος αμυντικός. Γλίτωσε κάποιες πολύ δύσκολες φάσεις.

Συνεχώς καλύτεροι.

Raven Lord
05-11-2006, 23:36
γελάω με αθλητική κυριακή. ο καημένος αμανατίδης είναι για κλάματα. και ο ασλανίδης ο κλασσικός μαϊντανός. άντε γεια!

Kingryche
05-11-2006, 23:42
έτσουξε μάλλον.

wanker
05-11-2006, 23:42
h a8lhtikh kyriakh htan einai k 8a einai gia ta panhgyria

Dr. Death
06-11-2006, 00:35
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

εντιτ: πουτσα και στο μπασκετ πουτσα και εδω

http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=34064 (http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=34064)
μαζευτε τον καραγκιοζη η στειλτε τον να κανει τον φουρναρη ναουμ.

επισης

Μετά το τέλος του αγώνα δύο ανεγκέφαλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που μπήκαν στο γήπεδο έριξαν από ένα χαστούκι στον Οκκά και τον Ζεβλάκοφ αλλά ευτυχώς οι τελευταίοι δεν αντέδρασαν και ο θέμα σταμάτησε εκεί.

μαλακια μεγαλη μεν για πολλα γελια δε.

Tevez
06-11-2006, 01:23
wraia ta perasame sthn 3.na er8ete kai seis einai wraia sas lew.

Tevez
06-11-2006, 01:24
στο τελος οπου μου πηγε το σκατο στην καλτσα.....
[quote:2nixbfwr]
kai mena,ebale felix borja.
[/quote:2nixbfwr]

Bullet
06-11-2006, 01:42
γύρισα από γήπεδο

καύλα λέμε

ο παναθηναϊκός έπαιξε παθιασμένα και άψογα

λίγο περισσότερη προσοχή στη τελική προσπάθεια και θα είχαμε ευρύτερο σκορ

ο victor θεός,ο μουνιοθ ακόμα περισσότερο

το ζει ρε πούστη το mats

και για να μη ξεχνιόμαστε βεβαίως

για το σίγουρο διπλό σας...

:wave:

:dick: και στο μπάσκετ και εδώ

http://www.sport24.gr/ast/cov/ph/photo1_2006_11_5_21_11_11_b.jpg

http://www.sport24.gr/ast/cov/ph/photo19_2006_11_5_20_56_44_b.jpg

Dr. Death
06-11-2006, 01:55
ΣΕΙΣΜΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Bullet
06-11-2006, 02:38
«Π... στο μπάσκετ, π... και εδώ», τραγουδούσαν οι "πράσινοι", καθώς μην ξεχνάτε ότι τόσο ο Μουνιόθ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής είχαν πανηγυρίσει έξαλλα τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ την προηγούμενη Κυριακή και ενώ κατευθύνονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Μέρος στα πράσινο πάρτι πήρε και ο Εζεκίελ Γκονζάλες, ο οποίος έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του.

http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=34077 (http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=34077)

freak brother
06-11-2006, 02:44
ειχα να δω τετοιο τσαμπουκα απο το 3-1 στο κυπελο.

εκτος απο βικτορ εμπεντε μποβιο ολκλπ
εγω θα μεινω στην αποδοση του τζιωλη.. εβγαλε ματια το παλικαρι.
επισης οχι αλλος βυντρα μωρε ολο το πρωτο ημιχρονο παρακαλαγα μπας και βαλει τον νιλσον... και ευτυχως για μας δυστυχως για τον βυντρα εισακουστηκαν , και ειδαμε και μια σωστη επελαση ...

κριμα που δεν ηταν μεγαλυτερο το σκορ οπω θα πρεπε. αντε να δουμε τι προπονητη θα φερει ο κυρ σωκρατης τα χριστουγενα.

Dr. Death
06-11-2006, 02:48
αντε να δουμε τι προπονητη θα φερει ο κυρ σωκρατης τα χριστουγενα.

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=64108

freak brother
06-11-2006, 02:54
αξιζει να γινει μνεια στις δηλωσεις του σολιντ , για την χρονικη στιγμη που εφαγε το γκολ.. οτι τους μπερδεψε ΧΑΧΑΧΑΧΑ

επισης σε ολο το παιχνιδι ειχες την αισθηση οτι ο ολυμπιλαγος ειχε το προβαδισμα , γιατι εκανε καθυστερησεις απο το πρωτο λεπτο.. μεχρι το 88.. και δεν ειμαι υπερβολικος..

freak brother
06-11-2006, 03:01
επισης , σαν πολλους ντεμι-μαλλιαδες δεν μαζεψανε.. και απο ψηλα δεν ξεχωριζεις ποιος ειναι ποιος :P

Bullet
06-11-2006, 03:02
heavy metal

Dr. Death
06-11-2006, 03:06
ας παμε και στο παιχνιδι...μιας και ειμουνα μεσα καποια πραγματα δεν μπορεις να τα δεις εντελως παθητικα οπως απ τον καναπε καθως ο ρυθμος της εξεδρας δε σε αφηνει κι ας πηγαινει ψιλοχαλια η ομαδα.

ο παο μπηκε δυνατα οπως σε καθε παιχνιδι επι μουνιοθ και εκανε 2 -3 κατεβασιες με προυποθεσεις απο κει και περα μετα το 10λεπτο ο γαυρος πηρε χωρο και εκανε εντελως ανουσιο πασινγκ γκειμ.

ο παο απλα περιμενε να βγαλει αντεπιθεση και ο γαυρος εκανε το πασινγκ γκειμ του ..αν υπηρχε καποια ομαδα που εκανε υποψια επιθεσεων ηταν ο παο με 3 κατεβσιες ακομα μετα το 15λεπτο.

εντελως σουπα το 1ο ημιχρονο και τελος.

2ο ημιχρονο ανηκει στο παο
εκτος του γκολ εχει 3 φασεις ΜΕΣΑ στην περιοχη και 2 ακομα σουτ εκτος.
δεν ανησυχει σχεδον καθολου εκτος μιας κεφαλιας της κυπριακης φωκιας και της φασης στο 91.
αντιθετα κατεβαινει απ τα πλαγια και αλλαζει παιχνιδι με ανεση ενω ο γαυρος φαινεται χαμενος σε μπολικες φασεις.

αναμφισβητα βικτορ τζιωλης και ρομερο οι διακριθεντες λογω απιστευτων χιλιομετρων και παθους.
ο γιαννακης ο γκουμας πηγε καλα ..ο μποβιο επισης.
ο παπ φανηκε οτι ειχε προβλημα και δεν μπορουσε ειδικα στο 2ο.
σαλπι μετριος...

καστιγιο ειχε γελιο οταν τον εκανε εμετο ο ρομερο και επεσε μονος του ενω ο γεροκαραφλος ηταν γνησιος κλοουν..διασωθεντας της συμπαθους ομαδας του λιμανιου ο σεζαρ που ελεγχεται σε 2 φασεις που δεν εχω αποψη αλλα αρκετοι μιλουν για αυτες.

Και χωρις πλακα ο μαυρος ποπαυ κανει φοβερο παιχνιδι καθε φορα που παιζει.

εντιτ για τον πετρακη κατω απ τα δοκαρια που γαμαει και δερνει

Stormrider
06-11-2006, 03:37
ouf.
anamenwmeni htta.. me tin mpala pou pezei olympiakos den perimena tpt parapanw (ilpiza sto x na pw tin alithia) , o panathinaikos kaliteros giafto kerdise...
stin epomeni gkela... "exoun na pesoun ta tsimenta sto karaiskaki" opws elege to prwtoselido tou fwtos to kalokairi..
sto prwto imixrono fanike pws pigename gia to x kai na kerdisoume...
episis ,nwris to thimithike na kanei o norvigos allagi..
afta

SpiritCrusher
06-11-2006, 03:49
το ζει ρε πούστη το mats

χαχα.

Bullet
06-11-2006, 04:04
το ζει ρε πούστη το mats

χαχα.

που ακριβώς διαφωνούμε?

SpiritCrusher
06-11-2006, 04:18
το ζει ρε πούστη το mats

χαχα.

ναι τι :roll:

διαφωνεις δλδ;

Αλλού κόλλησα.

Μου άρεσε που το γύρισες στα αγγλικά για να γράψεις mats (αντί για match) ενώ μπορούσες απλά να συνεχίσεις έτσι. Μετά μου ήρθε πως αν το διαβάσεις ακριβώς όπως το έχεις θα είναι σαν να μιλάει ο Παλομπαρίνι (κάτι τςςς που βάζει σε ξένες λέξεις κτλ.)

Μπε, δε πάω καλα. :P

Εντιντ: Ρε μην κάνεις τόσα εντιντ μου χαλάς το quote :P

Bullet
06-11-2006, 04:27
:P

Dr. Death
06-11-2006, 04:37
http://img.photobucket.com/albums/v450/ranger13/muniozvw3.jpg

Stormrider
06-11-2006, 04:41
xaxaxa...
edikse kai i tv mia analogi fasi kai eliwsa

eleventh guardian
06-11-2006, 04:47
Εμένα μου λείπει ο pitchfork τέτοια μέρα. :cry:

Bullet
06-11-2006, 04:50
he will be back soon ;)

Raven Lord
06-11-2006, 11:44
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ο gayρος συνέχισε να παίζει αμυντικά και μετά το 1-0. παρατηρούσα ότι όποτε προσπαθούσε να βγάλει μια επίθεση με αυτό το κακέκτυπο του τσουκου-τσουκου που παίζει στα δύσκολα τα τελευταία χρόνια πάντα έμεναν 3 και 4 παίκτες πίσω από τη σέντρα. μέχρι το '87 νόμιζα ότι πάει να κρατήσει το σκορ.

ari-m
06-11-2006, 11:59
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ο gayρος συνέχισε να παίζει αμυντικά και μετά το 1-0. παρατηρούσα ότι όποτε προσπαθούσε να βγάλει μια επίθεση με αυτό το κακέκτυπο του τσουκου-τσουκου που παίζει στα δύσκολα τα τελευταία χρόνια πάντα έμεναν 3 και 4 παίκτες πίσω από τη σέντρα. μέχρι το '87 νόμιζα ότι πάει να κρατήσει το σκορ.

gia ton idio logo pou o norvigos den ekane tis allages nwritera .... fovotan oti 8a mazepsei 3 kai den 8a prolavene oxi ta xristougenna, alla oute kai to polytexneio ....

dyingfreedom
06-11-2006, 12:22
Πάει, πέρασε και αυτό το ντέρμπι.
Και ενώ οι περισσότεροι βάζελοι, πριν το ματσάκι είχαν μια τάση αυτοσαρκασμού / ηττοπάθειας (δεδομένων των στάνταρντς των προηγούμενων ετών), με τη λήξη του παιχνιδιού και αφού η ομάδα τους νίκησε το φάντασμα του Ολυμπιακού, ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ντάξει, δεν κατακρίνω τους πανηγυρισμούς (λογικό είναι να υπάρχουν).Αλλά κάτσε ρε! Κερδίζεις με αυτογκόλ, κάνεις ΜΙΑ μόνο φάση για γκόλ (το τετ-α τετ του Σάλπι), στο πρώτο ημίχρονο είσαι γηπεδούχος και παίζουν 10 παίχτες σου πίσω από την σέντρα. Δλδ όλα καλά και όλα ωραία, αλλά η θριαμβολογία δεν κάνει καλό.
Τέλος πάντων, κατ'εμέ το παιχνίδι πήγαινε για -χ-, αλλά και ο άσσος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν δίκαιος. Ανεξάρτητα του γκόλ κτλ κτλ.

Στα της ομάδας μου τώρα.
Ξεκινάει το παιχνίδι, έχεις τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δεν κάνεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ φάση για γκόλ. Και σε ένα ημίχρονο που η κατοχή ήταν τουλάχιστον 70 - 30 υπέρ του Ολυμπιακού και οι αντίπαλοι κουτούλαγαν μεταξύ τους, ενώ κάθε φορά που άλλαζαν δεύτερη πάσα, άναβε καπνογόνο. Και συ τι κάνεις κε. Σόλιντ από τον πάγκο; Σημειώνεις. Τι σημειώνεις mr Τρόντ; Την ανυπαρξία του Μάριτς; ή την απόδοση του Τζόλε; Γιατί πρέπει να πάει 88 για να κάνεις αλλαγή; Γιατί δεν βάζεις τον Οκκά; Γιατί μου τραβάς τον Καστίγιο πάνω στη γραμμή και δεν τον βάζεις δίπλα στον Κωνσταντίνου; Και το κυριότερο: Γιατί κατεβάζεις την ομάδα για το Χ; Πού είναι ο διάδοχος του Τουρέ, ο Νέ; Γιατί απέκλεισες τον Παππά από την αποστολή; Έχεις καλύτερο για τα εν Ελλάδι μάτς; Γιατί εκθέτεις τον Κωστούλα, βάζοντάς τον πάνω στον Σαλπιγγίδη;
Την αδύναμη πλευρά του βάζελου με τον Βύντρα, γιατί τη βλέπει όλη η Ελλάδα, ενώ εσύ όχι;

Τέλος πάντων, αυτός ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο χειρότερος της 10ετίας, αλλά κάποιοι αδιαφορούν και τον αφήνουν να εκτίθεται από την απομίμηση του Παναθηναϊκού, το πτώμα της Ρόμα και όλους τους τυχάρπαστους.

edit: Οκ, δεν ευθύνεται μονάχα ο Σόλιντ για την κατάσταση, αλλά και οι παίχτες, οι οποίοι με την αδιαφορία τους προκαλούν. Κάποια στιγμή θα συνέλθουν, δεν γίνεται αλλιώς. Ελπίζω να ναι πριν το ματς με την Σαχτάρ πάντως. :?

Bullet
06-11-2006, 12:33
κάνεις ΜΙΑ μόνο φάση για γκόλ

:shock: :shock: :shock: :shock:

dyingfreedom
06-11-2006, 12:40
Τι :shock: :shock: :shock: :shock: ρε μλκ;
Θα μας τρελάνεις; Ή ήταν μεγάλη η φάση του Μάντζιου που έστειλε την μπάλα στα περιστέρια;

Bullet
06-11-2006, 14:23
χωρις να εχω δεί το ματς σε βίντεο,3-4 φάσεις,τουλάχιστον

και το φαουλ του victor που πέρασε ξιστά κτλ

εσυ μπορεί να το λές κλείσιμο πισω απο τη σέντρα αυτό του πρωτου ημιχ. (οχι οτι εσυ εκανες κατι αλλο δλδ,αλλα οκ,εγουει ματς) ,εγω το λέω προπονητική μαγκια του μουνί οθ και κίνηση ματ στον σόλιντ

επίσης ο αυτοσαρκασμός υπαρχει λογο της κατάστασης που βρισκεται η ομαδα τα τελευταια 2 χρονια και μονο

Kingryche
06-11-2006, 15:04
Ο ολυμπιακός είχε μια κεφαλία του Τουρκοκύριου και το σουτ του Κύπριου.

Εμείς είχαμε, πέραν του γκολ, το φάουλ του Βικτορ, το τετ-α-τετ του Σάλπι, το σουτ με το αριστερό του Σαλπι από γύρισμα στη γραμμή δεξιά, το σουτ του Μάντζιου που άσχετα αν πήρε 80 μοίρες κλίση ήταν προσπάθεια μέσα στην περιοχή και από καλή θέση, καθώς και ένα σουτ του Ρομέρο στο 1ο ημίχρονο από καλή θέση, έξω από την περιοχή.

Με Τζιόλη, Μποβιο, Βίκτορ, Ρομέρο, Ιβανσιτς, Γκονζάλες, Λεοντίου, Αντριτς, Μπίσκαν και Θεοδωρίδη θεωρώ πως έχουμε μακράν την πιο πλήρη μεσαία γραμμή.

Για δεξί μπακ ο Νίλσον μου κάνει μια χαρά.

Αριστερό μπακ μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Ένας επιθετικός (ψηλό φορ) και ένας αμυντικός υπο προϋποθέσεις μπορεί να είναι χρήσιμοι αλλά δεν είναι και τόσο απαραίτητοι.

Απαραίτητο είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει από ποδόσφαιρο και προπονητική, όπως φαίνεται να είναι ο Μουνιόθ και να αξιοποιήσει το υπαρχον υλικό.

Η διαφορά μέσα σε 2-3 εβδομάδες είναι χαοτική.

Δεν παίζουμε καμία μεγάλη μπάλα προς Θεού. Αλλά και μόνο ο ρυθμός βελτίωσης είναι ικανός να σου δώσει αισιοδοξία.

iskra
06-11-2006, 15:30
Τι :shock: :shock: :shock: :shock: ρε μλκ;
Θα μας τρελάνεις; Ή ήταν μεγάλη η φάση του Μάντζιου που έστειλε την μπάλα στα περιστέρια;

xaaxxaxaaxxax
aaxxax
axxaxaxa
xaxaxaxaaxaxaxax
axaxaxaxaxax
axaxaxxaxaxaaxxaxaaxaxaxxaxaxxaaxaxaxxaax

kleidoste to athletics.

dyingfreedom
06-11-2006, 15:46
Ακριβώς.
:!: