δεν ξερω αλλα...favorited!
δεν ξερω αλλα...favorited!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
οταν ημουν ακομα αγουρος και εβλεπα jammin και ακουγα deep purple πιστευα οτι οι whitesnake ειχαν κλεψει το rat pat blue στο in the still of the night
δεν ξερω ποιο ειναι πρωτο και χεστηκα και να δω
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Το 2 Minutes to Midnight αν θυμάμαι καλά μοιοάζει λιγάκι κ στο Accept - Flash Rockin Man (του 82 κιόλας)
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Μαλλον έχουν κλέψει λιγάααααααααααααααααααααααααααααααακι και "Teeth of the Hydra" οι Παρθένες.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Μ' αρέσει να σε πειράζω για τους Maiden!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
wotanίζεις![]()
![]()
![]()
ena auto : Metallica - Blackened
meta to 0:38
kai ena auto :Lamb of God - In Your Words
twra to poios eklepse apo poion, den 3erw..
![]()
πες σοβαρα τωρα
δεν ξερεις ποιος μπορει να εκλεψε ποιον??
edit
ασχετα που δεν ειναι για κανενα λογο κλεψια!