ωραία, μάθατε όλοι το fail και το λέτε παντού, - ευχαριστούμε ιντερνετ - χρησιμοποιείτε το σωστά τουλάχιστον.
ωραία, μάθατε όλοι το fail και το λέτε παντού, - ευχαριστούμε ιντερνετ - χρησιμοποιείτε το σωστά τουλάχιστον.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Spoiler
Last edited by SpiritCrusher; 08-05-2010 at 18:38.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
σχετικα με αναπηρια lock
Spoiler
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Καλα τα λεει ο Σπιριτκρασερ. Μην ξεχναμε και τον Μαικολ που δε μπορουσε να αυτοκτονησει ουτε καν στη Νεα Υορκη με το οπλο. Οι κανονες εχουν γενικα ισχυ, οχι μονο πανω στο νησι.
Καλά τα λες fixxer ο Μαικλ πέθανε όταν έδωσε την άδεια ο Τζέικομπ μέσω κάποιου που ήταν με Μπεν.
Επίσης
Spoiler
Καλά τα λέει ο azza.
Spoiler
χαχα τσάμπα χάρηκα![]()
η azza
Επίσης άλλο τραιλερ Across the Sea Sneak Peek
Spoiler
Spoiler
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα