Page 137 of 151 FirstFirst ... 3787127135136137138139147 ... LastLast
Results 2,041 to 2,055 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

ωραία, μάθατε όλοι το fail και το λέτε παντού, - ευχαριστούμε ιντερνετ - χρησιμοποιείτε το σωστά τουλάχιστον.

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    ωραία, μάθατε όλοι το fail και το λέτε παντού, - ευχαριστούμε ιντερνετ - χρησιμοποιείτε το σωστά τουλάχιστον.
    Χτες το έμαθα..που θα πάει θα το μάθω..

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    Spoiler
    ρε jack!!αφου δεν ηταν στο νησι αφου!!!και αποδειξη ο θανατος των κινεζων απο τους οποιους ο ενας ηταν γραμμενος στο "καταλογο"!και του Σαγιντ!
    Οι δυνάμεις του νησιού δεν περιορίζονται στο έδαφος του μόνο όπως ήδη ξέρουμε. Αλλιώς δε θα χρειαζόταν συγκεκριμένη πορεία για να φύγεις. Ήταν κοντά
    Spoiler
    ακόμα μιας και ούτε κατάδυση δεν πρόλαβαν να κάνουν. Όσον αφορά τους κινέζους, το επεισόδιο δεν το είδες; Ο θάνατος προκλήθηκε από πράξη των losties και όχι του MIB και άρα είναι εφικτός. Το μόνο που απαγορεύεται είναι ο ίδιος ο MIB να τους σκοτώσει κάτι που φρόντισε ο Σώγιερ.

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    Quote Originally Posted by kontan View Post
    Spoiler
    μη ξεχνάμε κ τον ριχάρδος με τον μαηλς κ τον μπεν. τελευταια φορα που τους είδαμε είχανε παει να καταστρεψουν το αεροπλάνο...
    αμ γιατι, ο μπερναρντ κ η ροουζ?
    Αν θυμάμαι καλά όμως κανείς του δεν είναι candidate;
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Spoiler
    χμμ!! λες δηλαδη οτι η βομβα επειδη ηταν ενεργεια του MIB δεν θα εσκαγε αν την αφηναν στην ησυχια της?? (γιατι εγω, λογο της θεωριας μου, οτι αφου εφυγαν απο το νησι, ολα γινονται, πιστευω/α οτι θα εσκαγε ουτως η αλλως)
    αλλα απο την στιγμη που μπηκε ο σωγιερ στην μεση ηταν δικη του μαλακια ξερω γω!!

ναι μου φαινεται πιο σωστο απο την δικη μου σκεψη

διαφωνω ομως στην αιτιολογια σου για το αν τους "επιανε η immunity του νησιου"
    δεν μπορουν να φυγουν ετσι απλα γιατι το νησι δεν τελειωσε μαζι τους!!! γιατι επρεπε ο σωγιερ μετα απο 6 χρονια να σκασει αυτη την βομβα!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Spoiler
    Ρε τύπε, αφού ξέρουμε πως το νησί έχει ένα πεδίο γύρω του στο οποίο ενεργούν οι δυνάμεις του. Είναι ο λόγος που θες συγκεκριμένη πορεία για να φύγεις, ο λόγος που ο Τζιν ταξίδεψε στο χρόνο ενώ ήταν στο τανκερ που ανατινάχθηκε, ο λόγος που η ρουκέτα έκανε διαφορετικό χρονικό διάστημα για να φτάσει από το αναμενόμενο. Είναι π-ε-δ-ί-ο.
    Αυτοί δεν πρόλαβαν καλά καλά να κάνουν κατάδυση, τι νησί να φύγουν; Εδώ αφού διαλύθηκε το υποβρύχιο βγήκαν στη στεριά μέχρι τη νύχτα κουβαλώντας αναίσθητο άνθρωπο, για τόσο κοντά μιλάμε.

Παρ΄όλα αυτά όμως δεν έχει σχέση με το θέμα μας αφού ξέρουμε (δεν υποθέτουμε) ότι ο MIB δεν μπορεί να τους σκοτώσει άμεσα. Είναι οι κανόνες επειδή είναι candidates και μας το έχουν δείξει και πει πόσες φορές. Ακόμα και ο Τζακ στο λέει χύμα στο υποβρύχιο, τι το ψάχνεις; Δεν έχει καμία σχέση το αν είσαι πάνω στο νησί ή όχι.

edit: τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και ο σώγιερ το λέει στη Κέητ στο κλουβί, ότι ο μόνος λόγος που ήξερε πως θα τη σκότωνε είναι επειδή η Κέητ δεν είναι candidate.

@Jack: Το ότι πήρε το όπλο δε πάει να πει πως το παιρνει για τους losties ε, υπάρχει και Widmore με δικούς του στο νησί.
    Last edited by SpiritCrusher; 08-05-2010 at 18:38.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Spoiler
    apo tin proigoumeni selida prospathw na tou ta pw re alla den ta apodexetai

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Spoiler
    δεν ειμαι και σπιτι να ποσταρω καμια αδυνατουλα να με σχωρεσετε
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Senior Member karharias's Avatar

σχετικα με αναπηρια lock

Spoiler
    τελικα ο lock θα δεχτει να κανει ενχειρηση. ετσι ωστε οταν θα ξαναγυρισει στο νησι θα ειναι γιατρεμενος απο τον jack και οχι το νησι
    Hey Bobby Marley, sing something good to me
    this world go crazy, it's an emergency

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καλα τα λεει ο Σπιριτκρασερ. Μην ξεχναμε και τον Μαικολ που δε μπορουσε να αυτοκτονησει ουτε καν στη Νεα Υορκη με το οπλο. Οι κανονες εχουν γενικα ισχυ, οχι μονο πανω στο νησι.

Senior Member azza's Avatar

Καλά τα λες fixxer ο Μαικλ πέθανε όταν έδωσε την άδεια ο Τζέικομπ μέσω κάποιου που ήταν με Μπεν.

Επίσης

Spoiler
    Λέω μπας κι ο Τζιν δεν έχει πεθάνει(ο εφτάψυχος Τζιν =P) Ένας από τους δύο Κουαν είναι υποψήφιος όπως ξέρουμε και αυτός είναι ο Τζιν και γιατί όταν ξαναπήγαν με το αεροπλάνο η Σαν δεν πήγε στα 70s όπως οι άλλοι τρεις υποψήφιοι αλλά έμεινε με Λιπίντις και Μπεν. Και στο τέλος όταν χωρίζονται τα χέρια φαίνεται η Σαν και μόνο λίγο το χέρι του Τζιν ακίνητο κι όχι αναίσθητο σε αντίθεση με το χέρι της Σαν.Τώρα ο Σαγιντ σκατά, είχε πεθάνει και τον ανέστησε ο MIB. Πως τον σκότωσαν όμως τότε εφόσον ήταν υποψήφιος και μάλιστα πάνω στο νησί;;Το όνομά του είχε σβηστεί από τη σπηλιά; Δεν θυμάμαι. Και τι έτσι απλά πέθανε πάει; Ούτε λίγο δράμα ούτε τπτ δλδ επειδής μένουν λίγα επεισόδια; =P

Καλά τα λέει ο azza.
    Spoiler
    Απλά θέλω να τηρήσω μία συνέχεια στα 3 τελευταία ποστ..

Senior Member azza's Avatar

χαχα τσάμπα χάρηκα
    η azza

Επίσης άλλο τραιλερ Across the Sea Sneak Peek

Spoiler

Φιλαράκια λοιπόν από μικρά. το ξανθό πιτσιρίκι που είδαν Λοκ με Σαγίντ καταλάβαμε όλοι ποιος ήταν..

Vic Ford Prefect's Avatar

Spoiler
    Προχώρησε πολύ η ιστορία, μεγάλες εξελίξεις προφανώς τα θανατικά, αλλά πρέπει να το πω, αν όντως ψόφησε ο Σαγίντ, τον καθάρισαν υπερβολικά γρήγορα και εύκολα για το μέγεθος του χαρακτήρα του, δεν του έπρεπε τόσο τηλεγραφική έξοδος.-
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by azza View Post
    η azza
    sorry είμαι σχετικά καινούργιος