Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ξεχασα το ζελε ανοιχτο και πηρε μια υφη σαν τα γνωστα "κασερια" (οι αντρες ξερουν) και σιχαθηκα λιγο να το βαλω στα μαλλια μου...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Μπιζάριε όλοι αυτοί που γράφουν κάθε μέρα 'kalo!!", "fovero! tha to paro gia to agori mou!!", "stazei kayla!!" κτλ στην προσφορά της ημέρας είναι συγγενείς και φίλοι ή εσύ κάθεσαι και τα γράφεις μόνος σου;
(για 40 χιλιάρικα τόκανα και γω, μη ντραπείς να το πεις)
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
οχι ρε μαλακα, αφου γινεται κληρωση καθε μερα και δινουμε σε εναν τυπο που εκανε κομμεντ απο κατω τσαμπα ενα κομματι απο την προσφορα.
αμα ειναι για τσαμπα ολοι κανουν κομμεντ.
υπομονή
Καλή φάση. Κάποιοι το παίρνουν πολύ σοβαρά βέβαια :
FDEFRAG ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:06
wwww!voum voum!
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ναι γενικα κοσμος ειναι πολυ απελπισμενος να ΚΕΡΔΙΣΕΙ κατι που θα κανει περισσοτερα mail account απο οσες ιδεες για comment μπορει να σκεφτει.
υπομονή
http://www.tlife.gr/
‘Μην υποτιμάτε τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Θα τα καταφέρουμε!
Τατιάνα’
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Λοιπόν, μετά το κλικ στο αποπάνω, μπορώ να πω ότι καταστάλαξα ότι το πιο σιχαμένο γύναιο της ελληνικής επικρατείας είναι η Τατιάνα. Για σίχαμα των αντρών που λένε και στην Κρήτη έχω προ πολλού διαλέξει τον Κούγια.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
"Όσο για σας που δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε ούτε τα προς το ζην, να θυμάστε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που διέπρεψαν στη ζωή τους δεν προέρχονται από εύπορες οικογένειες. Πολλοί σημερινοί μεγιστάνες του πλούτου ξεκίνησαν ξυπόλητοι, πλένοντας πιάτα ή μπαρκάροντας σε πλοία... σε ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!"
Αυτά είναι. American Dream καταστάσεις.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.