Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 285

Thread: νεοχιππισμός

Junior Member

Αν νομίζετε ότι υπάρχουν ακόμα, σας λυπάμαι. Αν από την άλλη χίππης είναι κάποιος / α που φέρει κονδυλώματα και έχει γαμηθεί με όποιον βρει, τότε ναι εδώ μέσα κάποιοι / ες πληρούν τις προϋποθέσεις.
    Το πλήρωμα του χρόνου.

Senior Member supermarket's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    1)Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία?

2)... αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.

3) Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".
    1) Φυσικά και δεν παίζει να ειναι οι μόνοι που σέβονται το πλανήτη. και είναι πολύ σπαστικό αυτο. Δηλαδή, οτι έχουν δημιουργήσει μια τέτοια εικόνα προς τα έξω. Επίσης αν ειναι για να μην βλαπτουμε τη κοινωνια να ενταχθουμε σε τετοιες "ομάδες", καπου το έχουμε χάσει, λέω εγω σαν μαθητης. Και ετσι οπως το θέτεις, το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία", σημαινει δεν ασχολουμαστε, αφου ετσι κι αλλιως ειμαστε για το πουτσο σαν κοινωνια και αυτο δεν προκειται να αλλάξει. Εδω, πιστευω οτι έχεις λάθος. Εκτος αν εννοεις αλλο πραγμα με το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία". Και δεν διαβαζετε μονο εσεις βιβλια. Αν αυτο νομίζεις.. Τέλος, οσοι δεν ειναι "νεο-χιπηδες" δεν σημαινει οτι βλεπουν ολη μερα μπάλα και τσοντες.Πιστευω να με καταλαβαινεις.

2) Εγω έχω δεί πολλούς να το παίζουν ξερω-γω, πιο ψαγμένοι απο επιπεδα μουσικης μεχρι απόψεων. Δηλαδη, επειδη απο φέτος αρχισα να ακούω και μεταλ, ερχονται και μ λένε : "Μην ακούς αυτες τις καμενιες.. Αυτα θα τα ξεπερασεις. ¨Ακου τριπ-ηοπ να νιώσεις." και αλλα τέτοια.. Και μολις τους βαζεις κατι αλλο.. π.χ. Clutch, Kyuss(δεν τα θεωρω μεταλ, αυτα.) σου λένε"πωπω.. τι βλακεια ειναι αυτη, ." στο 10 δευτερόλεπτο. δλδ, αντε γεια. κολημένοι.

3)χμ..κανεις δε μιλησε για εχθρους νμζ.. "αξιζει"??? πφφφ..

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Apokalipsis View Post
    Αν νομίζετε ότι υπάρχουν ακόμα, σας λυπάμαι. Αν από την άλλη χίππης είναι κάποιος / α που φέρει κονδυλώματα και έχει γαμηθεί με όποιον βρει, τότε ναι εδώ μέσα κάποιοι / ες πληρούν τις προϋποθέσεις.
    This thread is now about ER gossip !
    I'll bury you in your god's fucked garden

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά να σταματήσουν να έρχονται στα δάση μου γιατί δεν τους γουστάρουμε εδώ πέρα.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member supermarket's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά να σταματήσουν να έρχονται στα δάση μου γιατί δεν τους γουστάρουμε εδώ πέρα.
    χαχα.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι !
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Malaka feeleash's Avatar

Senior Member

Οι συριζιωτες, μαζι και οι wannabes ειναι τιγκα στους δηθεν και σε πρηζουν αλλα σιγουρα καλυτεροι απο δαπιτες και λοιπα ζωαδια. Θανατος στους ιντελεκτουελ, σνομπ και κατα βαθος ανοργασμικους τυπους που τα χειροποιητα κοζμηματα και οι παντελονες τους κοστιζουν οσο ενα ντυσιμο δαπιτισσας καληωρα και οι διακοπες τους οσο οι διακοπες στη Μυκονο.
    Αλλα να πω πως απο τη λιστα μου ακουγεται παραπανω απο καλο το ελευθερο καμπινγκ που δεν εχω κανει, τα ισπανικα που δεν ξερω, η ρεγκε, τα ζογκλερικα στα οποια ειμαι αχρηστη και η ολη παγανιστικη ταση.
    with change we'll explode and live

Vic Ford Prefect's Avatar

Ζογκλερικά να γίνει διαχωρισμός ε; Αλυσίδες γύρω-γύρω με καμιά φλόγα είναι μεν όμορφα και βγαίνουν ωραίες πιξ αλλά δεν πείθουν κανένα, εγώ στηρίζω τον μαλλιά με το καπέλο με τα κουδουνάκια που ζογκλάρει 5 κορίνες.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Rad Child Nasum's Avatar

Quote Originally Posted by Brazen_Bull View Post
    η ολη παγανιστικη ταση.
    Мама Люба давай, давай, давай

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Δεν θέλουν να ενοχλούνται όταν κάνουν πράγματα που δε βλάπτουν τους γύρω τους και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται, κάνουν τα φεστιβάλς τους και τις συνελεύσεις τους πάνω σε αυτά οι πιο συνασπισμένοι, αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.
    ε λολ.
    Φοβερά τα επιχειρήματά σου, αλλά θα ήθελες να επεκταθείς λίγο παραπάνω?
    Μα αφού ήταν φοβερά!

Όχι μωρέ κυρίως στο υπογραμμισμένο που εμένα προσωπικά μου φάνηκε λίγο λολ δεδομένου ότι το ανέφερες εσύ που ανήκεις στο χώρο. Σαν να λέει ο ρουθλεςς για μουσική αντικειμενικά. Οκ λίγο περίεργη αναλογία αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω γιατί είμαι και άυπνος και δε μου βγαίνει τώρα
    Για το υπόλοιπο, οκ λογικό να μην το δεις εσύ που εκείνη τη στιγμή διασκεδάζεις αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για κάποιους άλλους.

Επίσης να προσθέσω, ανεξάρτητα με το αποπάνω, πως 3/4 όσων "νεοχίππηδων" ( όπως τους ορίζει το θρεντ ) γνωρίζω είναι dythen.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

A rock, an island Drumsick's Avatar

Kαλά, έχουν ειπωθεί απύθμενες μαλακίες εδω μέσα. Ο καθένας μιλάει και για διαφορετικη κατηγορία ανθρώπων. Ξεκαθαρίστε πρώτα στο κεφαλάκι σας σε ποιούς αναφέρεται ο θρεντ στάρτερ και μετά ποστάρετε. Επί τη ευκαιρία ούμπου, εσένα ποια η γνώμη σου?
    Σουπερμάρκετ, απλά φύγε. Πας ακόμα σχολείο. Δεν έχεις δει τίποτα, δεν έχεις μιλήσει με κανέναν και δεν έχεις δικαίωμα να εκφέρεις άποψη.

εντιτ: spiritcrusher, εσύ που είσαι έξω απο τον χώρο, αντικειμενικά, θεωρείς πως δικαιολογημένα απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση? Ή μήπως επωφελείσαι, αντικειμενικά πάλι, από την απαγόρευση της κατανάλωσης της κάνναβης?
    Last edited by Drumsick; 10-05-2010 at 15:38.

cabrón Xtikio's Avatar

φασιστονεοχιπισμός.

sober Ragozin irreligious's Avatar

το ποστ ναθινγκμαν για οπαδούς μπαρτσελόνα τα έλεγε καλά ε.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

Δράκος ikonoklast's Avatar

To τοπικ αναφέρεται φαντάζομαι κυρίως σε γκρούβαλους του Να, Γαύδος, Δονούσες και ρέστα άρα ναι, φωτιά και τσεκούρι. Αντικειμενικά.

Επίσης για το μαύρο στ' αρχίδια μου αλλά αυτούς τους τύπους εγώ θέλω να τους απαγορεύω να μπαίνουν στο μετρό ή στην πλατεία συντάγματος, πόσω δε μάλλον να τους επιτρέπεται να γεμίζουν σαβούρα και τζιβανόγοπες μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Πατρίδος μου.

Τέλος: http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

Tags for this Thread