Quote Originally Posted by Drumsick View Post
1)Δηλαδή, παίζει τα ατομάκια αυτά να είναι τα μόνα ρε πούστη που δε βλάπτουν την κοινωνία, οι περισσότεροι σέβονται τίγκα το περιβάλλον, και τέλος πάντων χρησιμοποιούν το κεφαλάκι και το κορμάκι τους, διαβάζουν κάνα βιβλίο και έχουν ένα δυο ενδιαφέροντα πέρα από ΜΠΑΛΑ και ΜΟΥΝΙ. Τι σκατά σας πειράζει? Οτι έχει γίνει μόδα τελευταία?

2)... αλλά δεν είδα κανέναν να ζαλίζει αρχίδια.

3) Πολύ κόμπλεξ εδώ μέσα γενικά. Θα σας συμβούλευα να το στρέψετε εκεί που αξίζει, εδώ δεν έχετε "εχθρούς".
1) Φυσικά και δεν παίζει να ειναι οι μόνοι που σέβονται το πλανήτη. και είναι πολύ σπαστικό αυτο. Δηλαδή, οτι έχουν δημιουργήσει μια τέτοια εικόνα προς τα έξω. Επίσης αν ειναι για να μην βλαπτουμε τη κοινωνια να ενταχθουμε σε τετοιες "ομάδες", καπου το έχουμε χάσει, λέω εγω σαν μαθητης. Και ετσι οπως το θέτεις, το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία", σημαινει δεν ασχολουμαστε, αφου ετσι κι αλλιως ειμαστε για το πουτσο σαν κοινωνια και αυτο δεν προκειται να αλλάξει. Εδω, πιστευω οτι έχεις λάθος. Εκτος αν εννοεις αλλο πραγμα με το "δεν βλαπτουνε τη κοινωνία". Και δεν διαβαζετε μονο εσεις βιβλια. Αν αυτο νομίζεις.. Τέλος, οσοι δεν ειναι "νεο-χιπηδες" δεν σημαινει οτι βλεπουν ολη μερα μπάλα και τσοντες.Πιστευω να με καταλαβαινεις.

2) Εγω έχω δεί πολλούς να το παίζουν ξερω-γω, πιο ψαγμένοι απο επιπεδα μουσικης μεχρι απόψεων. Δηλαδη, επειδη απο φέτος αρχισα να ακούω και μεταλ, ερχονται και μ λένε : "Μην ακούς αυτες τις καμενιες.. Αυτα θα τα ξεπερασεις. ¨Ακου τριπ-ηοπ να νιώσεις." και αλλα τέτοια.. Και μολις τους βαζεις κατι αλλο.. π.χ. Clutch, Kyuss(δεν τα θεωρω μεταλ, αυτα.) σου λένε"πωπω.. τι βλακεια ειναι αυτη, ." στο 10 δευτερόλεπτο. δλδ, αντε γεια. κολημένοι.

3)χμ..κανεις δε μιλησε για εχθρους νμζ.. "αξιζει"??? πφφφ..