Είναι ένα feature που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παίξεις με κάποιον αρχάριο και να μπει στο παιχνίδι. Ή μπορείς να παίξεις εσύ με κάποιον άλλον ώστε να παίζετε επί ίσοις όροις. Ίσως τότε το μόνο που θα παίξει ρόλο στον αγώνα θα είναι η (λίγη) τακτική και η δυναμικότητα των ομάδων, και όχι ποιος πάτησε τι πιο γρήγορα, ή ήξερε ότι αν πατούσε L1+pass αφού έσπρωχνε τη μπάλα με το RAnalog για να περάσει τον αμυντικό θα σκόραρε.
Επίσης όπως είπα θα έχει ακόμα πιο ενδιαφέρουν αν το αναπτύξουν. Θες να παίξεις sim; Τότε παίζεις με τον κλασσικό χειρισμό. Θες να παίξεις κάτι πιο arcade το γυρνάς στο 2 button. Φαντάσου να ανέβαινε λίγο και η ταχύτητα μαζί + πιο ελαστικός διαιτητής και θα είχε ένα game mode που θα έπαιζε σαν Virtua striker.
Θέλω να σου πω πως αν το ψάξουν λίγο σωστά θα έχει τη χάρη του μιας και είναι κάτι καινούριο στο σημερινά ποδοσφαιράκια. Τώρα το λογικό θα είναι πως δε θα δουλεύει τέλεια μιας και θα γίνονται τα κλασσικά "όχι εκεί τη μπάλα ρε μαλακαααα" που όλοι ξέρουμε, οπότε άτομα που ξέρουν τέλεια τον κανονικό χειρισμό όχι μόνο δεν έχουν να φοβούνται τίποτα αλλά έχουν και το πλεονέκτημα.
Πάμε στα του παιχνιδιού. Γραφικά πάνω κάτω ίδια, πολύ πιο ωραίο presentation με τα νέα menu, world maps, nation rivals, voice help για κάθε menu κτλ. + καλύτερο training. Παραπάνω λεπτομέρειες στα "διακοσμητικά" στοιχεία μέσα στο γήπεδο και βελτιωμένο UI όπου βγάζεις παραπάνω άκρη πόση δύναμη βάζεις στο σουτ ή πιο quick tactic ανοίγεις. Από εκεί και μετά μερικά νέα animations και, χωρίς να είμαι σίγουρος, μου βγάζει την αίσθηση ότι τα πάντα κινούνται καλύτερα και πιο φυσικά στο γήπεδο.
Αυτά.