Page 178 of 231 FirstFirst ... 78128168176177178179180188228 ... LastLast
Results 2,656 to 2,670 of 3463

Thread: World of Warcraft

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

λες ε?πες τον ρωχαμη να το κανει σιγκ γιατι σε 2 χρονια που θα εχει θαφτει το θρεντ με τις τρυπες θα γελαει ο κοσμος μαζι μου!!!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Και πιστεύεις ότι το eye of the storm είναι καλό KAI σου αρέσουν τα TBC attunements που κατα γενική ομολογία ήταν το χειρότερο πράγμα για raiding guilds. Δεν πας καθόλου καλά.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member cloud's Avatar

Μπα μπα, και οι highborns migrate;
    Θα συμφωνήσω ότι σαν guild είχαν πάντα κάποια ποιότητα, αλλά έχουν κι αυτοί μερίδιο για την κατάντια του σέρβερ, επίσης για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχαν (δεν ξέρω αν έχουν ακόμα) άτομα υπερβολικά αλλαζονικά, χωρίς να έχουν καν λόγο να είναι. Ούτε από tAD ξέρω ποιοί παραμένουν απο τους παλιούς, αν υπάρχουν πάντως θα γελάσουν ΠΟΛΥ με αυτό το migrate
    Βέβαια ο κύριος λόγος που ο σέρβερ ήταν τόσο χάλια δεν ήταν τα guilds αλλά όλο το community, που είναι και το σημαντικότερο. Ίσως τώρα που έχουν φύγει όλοι κι έχουν έρθει αρκετοί καινούριοι να είναι αρκετά καλύτερα. Τώρα είναι η ώρα του Cyclone να αρχίσει να σαπίζει (στον silvermoon και φαντάζομαι και ravencrest ήδη βλέπεις ελληνικές πίπες στο trade)

Για τον shaman έχεις δίκιο, ήταν φοβερή μαλακία που δεν είχαν δώσει το heroism σε άλλο class, γιατί έτσι όπως τα καναν το class δεν είχε καμία ελπίδα παρά να είναι filler/βαρετό/μονότονο.

Επίσης μη κολλάτε με το item quality. Ότι ήταν το μπλεδάκι στο vanilla σήμερα είναι το ilvl200, και ότι ήταν το epic τότε σήμερα είναι το ilvl264+
    Κοινώς, gearscore.

ε δεν πηγαινε αλλο! θελαμε ατομα αλλα δεν ερχοταν κανεις alliance side στον genj!
    την αλλαζονια που λες θα ελεγα πως την ειχαν περισσοτεροι οι pvpαδες highborns αλλα και οι pvpαδες γενικα οποτε ειναι γενικο φαινομενο!

για σαμανο νομιζω δεν καταλαβες τι ειπα,η δεν καταλαβα εγω το δικο σου ποστ! θεωρω καλο οτι ο σαμαν και μονο αυτος ειχε το heroism!απλα επρεπε να γινει raid buff και να δινει και το exhaution!
    οχι ομως να παρεις ολα τα buffs του shaman και να τα δωσεις στα υπολοιπα 9 class! και ο shaman τι θα κανει δηλαδη?? μαλακια μεγαλη! γαμησε ενα ηδη γαμημενο class!!

το gearscore το addon το εβαλα μια φορα! εκανα κατα λαθος mouse over πανω απο εναν παιχτη και ειδα το gs του.....εγω big brother δεν γινομαι! σρυ!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Σωστά γιατί πήραν όλα τα buffs του shaman και τα δώσανε στα άλλα classes ενώ τα άλλα δε δώσανε πουθενά τίποτα. Τι λες;

επίσης δεν σε πιάνω για το heroism...αφού έγινε raid wide και με exhaustion
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

raz smash Abruzzi's Avatar

πως το κανανε ετσι το av.

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    για σαμανο νομιζω δεν καταλαβες τι ειπα,η δεν καταλαβα εγω το δικο σου ποστ! θεωρω καλο οτι ο σαμαν και μονο αυτος ειχε το heroism!απλα επρεπε να γινει raid buff και να δινει και το exhaution!
    οχι ομως να παρεις ολα τα buffs του shaman και να τα δωσεις στα υπολοιπα 9 class! και ο shaman τι θα κανει δηλαδη?? μαλακια μεγαλη! γαμησε ενα ηδη γαμημενο class!!
    Raid-wide έγινε στο wotlk, δε σε πιάνω. Αυτό που ήθελα να πω εγώ είναι ότι δεν γίνεται να έχεις το Heroism unique και να πάρεις μαζί και κάτι νέο, έπρεπε να δώσουν το heroism και σε 2ο class κι ο shaman να πάει για re-balance. Αυτό που θα κάνουν δλδ (τζιμάνια, γρήγορα τα πιάνουν!) στο Cataclysm.

Το gearscore δεν είναι BigBrother. Είναι απλά ένας τρόπος να διαλέξεις άτομα για pug/guild. Πριν από αυτό απλά έκανες link τα περισσότερα από τα items που είχες
    Εκτός αυτού, και απλό inspect να κάνεις, δεν κοιτάς πλέον το χρώμα, κοιτάς το ilvl.

cloud καθε φορα που διαβαζω ποστ σου ριχνω κλεφτες ματιες στην γαλλιδουλα του inglorious ρε!!!
    θεα απλα!!!!

ον-τοπικ
    γνωμη μου οτι δεν επρεπε να παρει ο mage heroism!
    για το raid wide συμφωνουμε απλα το ανεφερα ως τροπο να σταματησεις να stackarεις shamans! αλλα οχι να παρεις τα buffs του!
    τα αλλα classes ειχαν 1 buff κι αν!!! ο shaman bustare τα παντα! τα τοτεμς επρεπε να μεινουν party wide imo ωστε να εχεις εναν στα melee, εναν στους casters, κι αν θελεις εναν στους healers!
    συνολο δηλαδη 2,5 shamans ανα raid! το απολυτο balance δηλαδη! αν ηθελαν τοσο πολυ πια να δωσουν τα buffs στα αλλα classes ας τα κρατουσαν τουλαχιστον party wide!
    τελος παντων διαφωνω σε κατι βασικο με την blizzard...και αυτο ειναι το bring the player not the class! ειδαμε που οδηγησε!

Που οδήγησε;

25/5 = 5 groups. To νούμερο είναι πιο πολύ 4,5 shamans με τη λογική σου και όχι αυτό δεν είναι σωστό. Επίσης έχουν δίκιο στο bring the player και όλο αυτό που προτείνεις δε θα βοηθούσε. To βλέπεις μόνο από τη μεριά σου που σαν shaman/warlock το TBC για εσένα ήταν παράδεισος ενώ ήταν πολύ χάλια για αρκετούς άλλους.

Εδώ μπαίνει και το WotLK. Μπορεί ο Shaman, στην αρχή ειδικά, να μην έχει την ίδια εκτίμηση με το τέλος του TBC αλλά στη τέλικη δεν έπρεπε. Και σε γενικές γραμμές αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι πιο κοντά σε κάποιο PVE balance από ποτέ. Όποιος δεν το βλέπει απλά είναι κολλημένος ή άσχετος.

YOLO Chillin Villain's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    Spoiler
    πωωωω γαμηθηκα να ποσταρετε απο την ωρα που εφυγα
    και ηθελα να παω τραπεζα να βγαλω χρεωστηκη για να κανω migrate στον ravencrest που πηγε το guild μου...οι Highborns!!!
    ειδα πολλους Genjur-ιοτες που ξερω οτι γνωριζουν την ιστορια του guild!
    ειπατε πολλα για Genjuros! ειμαι απο 2006 σε αυτον τον σερβερ! καποτε ηταν κορυφαιος σερβερ και μαλιστα ειχε και world first στο AQ 40 (νομιζω)
    σε καποια φαση εγινε σκατα με μονο τους Highborns να κρατουν καποιο επιπεδο αλλα κι αυτο σχετικα χαμηλοτερο απο την αιγλη του παρελθοντος!
    μετα ηρθαν οι Heist οι οποιοι ειναι 30αδα κοσμου! οποτε μην ακουω μαλακιες για χαλια σερβερ! το κακο του ειναι οτι ηταν φισκα στους ελληνες
    και ολοι ξερουμε τι γινεται οταν ειναι πολλοι ελληνες μαζι! πανηγυρακι παιδικου σταθμου με 3χρονα!
    επεισης να πω οτι οι pvpαδες του genjuros (βλεπε Archmage) ειναι αρκετα ...legendary θα ελεγα! αρα νομιζω οτι ο σερβερ ειχε επιπεδο που το γαμησε η μαζα των ελληνων
    δεν το συνεχιζω περαιτερω γιατι παει προς πολιτικη κουβεντα! αυτα για Genjuros

στα του game τωρα! θα συμφωνησω με cloud σχετικα με την ομοιοποιηση των κλασεων!και περισσοτερο γαμησε εμενα,τον σαμανο!
    οπως ειπα και πριν στο tbc καθε class ειχε τον ρολο του! ετσι και ο σαμανος ειχε τον ρολο του raid healer και του buffer! αρκετα unique ρολος ο οποιος οδηγησε
    στο shaman overstacking με μερικες φορες ακομα και 5 σαμαν στο ιδιο raid!!! ΝΑΙ! ηθελε νερφ
    ομως η ομοιοποιηση οδηγησε τον σαμανο απο την μια ακρη στην αλλη! οπως ακριβως ειπε καποιος οτι η blizz παει απο το ενα ακρο στο αλλο!!
    δεν ξερω για αλλα guilds αλλα οι Highborns επαιρναν 1 shaman στον lich king! και αυτο γιατι ειχε το legendary mace και για το heroism φυσικα!
    σαν class ΓΕΝΗΜΕΝΟ για να κανει QQ και ενα σπασμενο ποντικι μετα...εκανα reroll!'
    καταληγω οτι ο shaman ηταν το class που η ομοιοποιηση γαμησε περισσοτερο απο τα υπολοιπα
    απο κει και μετα διαφωνουσα ακομα και για το MS effect στο aimed shot (που θα ελεγα ηταν απο τα πρωτα c/p spells στο game)
    υστερα εγιναν ολα μια ωραια χωριατικη,και τα 10 ατομα του τραπεζιουν τσιμπουσαν τον κομματι τους!
    πραγματικα δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ hunter και lock (μιλαμε για pve τωρα ε!)
    μεταξυ shadow priest και boomkin και γενικα θα μπορουσα να αναφερω πολλα ζευγαρια και οργια κλασεων που ειναι ιδια!
    φωτεινες εξαιρεσεις ενας holy priest και feral druid dps (μην το σχολιασετε αυτο,μπορει να υπαρχουν κι αλλες,ειναι λιγο υποκειμενικο)
    για αυτο λοιπον TBC > WRATH! και για τις αρενες οτι ειπωθηκε!

για vanilla ? tbc τωρα
    γνωμη μου ειναι οτι EYE of the storm ειναι και γαμω τα bg! οπως και οι αρενες τυπου σκακιερα! με τα μισαωρα matches!τοτε φαινοταν ο παιχτης!
    τα raids γαμουσαν κατα την γνωμη! με μειωμενο grind αλλα ΜΕ grind! με δυσκολιες! με τα ...ξεχασα και πως τα λενε...που επρεπε τελος παντων να πας black morass για να μπεις karazhan...
    γενικα γιατι το γαμησα με το σεντονι το tbc ηταν το πιο balanced απο τα expansions! ο καμμενος παιχτης ειχε 2αδα warblades και ο noobakos ειχε dagger απο heroic! ΑΛΗΘΙΝΟ HEROIC ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!!!
    στο βανιλα ο noobakos θα ηταν παντα μπλε και στο wrath ειναι ολοι μωβ!

αυτα!
    Deadmagic,Antisocial και παναγίες απο Djkris [A] side κλπ έ; Ήμουν Carnage,έζησα στο πετσί μου καλα premades,αλλα επί TBC κυρίως.
    Good times.
    Τώρα για τα world first ισχύουν,αν θυμάσαι τις μπινιές με Penn που πήγε Nihilum,οταν οι Original Sin(Horde Genjuros) είχαν σχεδόν διαφορά 1 wing με τους Nihilum κλπκλπ ( οι οποίοι έφαγαν ωραίο πακέτο σε κατι premades επί premades awake)

και tAD είδα ε; με Pasok,Kurosaki κλπκλπκλπ

Sigh.
    Όποιος δεν έπαιζε Genjuros,η δέν έζησε/πέρασε καλα αν ήταν εκεί ας το βουλώκει ψιλο.

Highborns btw ε;
    Δεν ξέρει αν σε θίγει/σε παίρνει και εσένα η μπάλα,αλλα Zfour και 2-3 άτομα ακόμα έχετε σωστη συμπεριφορά 'κει μέσα max.
    Μπορεί να 'στε γαμώ τα παιδιά κλπ,αλλα η εικόνα που βγάζουν μερικοί είναι χειρότερη και απο τον τελευταίο ελληνόπληκτο scrub.
    Γλοιερές ατάκες,oCaribReMlK,ποιο κουλούρι θέλει boost VoA 25,ατελειώτα και πανεύκολα trolled απο το κάθε μηδενικό,βομβαρδιστικό 0χα0χα0αχ0 σπαμ και λοιπές αηδίες και αθλιότητες.
    Δεν το λέω για κρά,αν θιχτείς σημαίνει οτι τα έκανες και εσυ αρα point taken.
    hang all hope from the nearest tree

Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post
    Sigh.
    Όποιος δεν έπαιζε Genjuros,η δέν έζησε/πέρασε καλα αν ήταν εκεί ας το βουλώκει ψιλο.
    Επειδή θα έχει δίκιο;

Οι μόνοι που περνούσαν καλά εκεί ήταν οι τυπικοί μαλάκες Έλληνες. Δηλαδή οκ, υπάρχουν τίγκα μαλάκες και στον Stormscale και στον Bloodhoof και στον Twilight's Hammer, αλλά σαν τα φυντανια του Genjuros κανείς. Λογικό άλλωστε ε, μιλάμε για άτομα που έκατσαν Crushridge όταν βγήκε το 1ο FCM για TH και έπρεπε να φάνε άλλες 3 μερίδες σκατά εκεί για να αλλάξουν server.

Αυτά περί progress τα ακούμε βερεσέ. Παντού μπορείς να βρεις top guilds, δεν έχει σχέση ο server. Κι εγώ θα μπορούσα να πάω Bad Omen και να είμαι world top 10, και ο Ingolemoς αμα ήταν καμμένος ίσως να μπορούσε να πάει Core στον Lolscale και να είναι επίσης top 20? δε θυμάμαι. Και θα ήταν και μαζί με τον Athenelol ζομγ!

Το πόσα top guilds έχει ένας σέρβερ δεν παίζουν ρόλο στο πόσο σκατά είναι το community ενός σέρβερ. Να δες τον Magtheridon.

edit: Αυτός ο Penn που λες τι class έπαιζε;
    Last edited by SpiritCrusher; 08-05-2010 at 23:16.

YOLO Chillin Villain's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post
    Sigh.
    Επειδή θα έχει δίκιο;

Οι μόνοι που περνούσαν καλά εκεί ήταν οι τυπικοί μαλάκες Έλληνες. Δηλαδή οκ, υπάρχουν τίγκα μαλάκες και στον Stormscale και στον Bloodhoof και στον Twilight's Hammer, αλλά σαν τα φυντανια του Genjuros κανείς. Λογικό άλλωστε ε, μιλάμε για άτομα που έκατσαν Crushridge όταν βγήκε το 1ο FCM για TH και έπρεπε να φάνε άλλες 3 μερίδες σκατά εκεί για να αλλάξουν server.

Αυτά περί progress τα ακούμε βερεσέ. Παντού μπορείς να βρεις top guilds, δεν έχει σχέση ο server. Κι εγώ θα μπορούσα να πάω Bad Omen και να είμαι world top 10, και ο Ingolemoς αμα ήταν καμμένος ίσως να μπορούσε να πάει Core στον Lolscale και να είναι επίσης top 20? δε θυμάμαι. Και θα ήταν και μαζί με τον Athenelol ζομγ!

Το πόσα top guilds έχει ένας σέρβερ δεν παίζουν ρόλο στο πόσο σκατά είναι το community ενός σέρβερ. Να δες τον Magtheridon.

edit: Αυτός ο Penn που λες τι class έπαιζε;
    Προφανώς ρε άνθρωπε,και αν δείς τα χώνω highborns,αν αγνοούσες τους τύπικαλ μαλάκες όμως παίχτηκαν φοβερές στιγμές,δεν σε λέω μαλάκα by the way.
    Μην κάνεις σαν τυπάς που σε κράζει για την μουσική που ακούς,αμα δεν το έζησες οκ,και στην δικη σου μεριά καλα θα ήταν και δεν θές να ξέρεις και γώ τι rage έριχνα ώρες ώρες,αλλα ναι,ήταν γαμώ οτι και να λές.

Ο Penn ήταν Warrior,είχε γίνει μεγάλη μπινιά γενικά με δ'αύτους.
    Αυτα,και ναι ισχύει οτι ήταν σκατοσέρβερ,αλλα τον αγαπάμε/αγαπούσαμε.

Αλλα ξανατονίζω,1 wing διαφορά=not that typical,ακόμα και για OMFG moments top eu guilds,είναι σημαντικό
    Just cherising the past nothing more Spirit!
    hang all hope from the nearest tree

Παράδειγμα ήταν μωρέ, δεν το έλεγα προσωπικά.

Όσον αφορά τον Penn δεν ξέρω, έλεγα μήπως ήταν ο Έλληνας που είχε πάει Nihilum kαι τον έκραζε πρόσφατα ο buzzkill

cabrón Xtikio's Avatar

pleon enas neos wower ti elpides exei gia end game raiding?

otan epeza eixan gamithei teleiws ta pramata an den eixes KLIKA.

Όχι και πολλές. Είτε θα χώνεσαι σε fail pugs είτε κάνα archavon
    Εγώ που το ξανάπιασα για καναδυό μήνες το πάσχα, μαζί με γνωστούς, βαρέθηκα να φτιάχνω pugs γιατί αλλιώς δεν υπήρχε προκοπή. Κι αυτό επειδή ο Silvermoon είχε άπειρο κόσμο, αν είσαι σε καναν μικρό, η μόνη σου ελπίδα είναι να χωθείς σε guild με τη μία.
    Βέβαια αν είσαι καλός παίχτης κι έχεις βολικό class αρκεί να αφιερώσεις χρόνο 2-3 βδομάδες και θα είσαι σε καλό επίπεδο μετά.