αμστελ σε κουτακι στο σπιτι μπροστα απο τον υπολιγιστη
15 λεπτα σου δινω!
αμστελ σε κουτακι στο σπιτι μπροστα απο τον υπολιγιστη
15 λεπτα σου δινω!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Κλικα των 8.
οριστε.
στην ωρα μας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
τσιτες λεμε
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
κοπελα μου αθηναια τον πολιτισμο εμεις τον εφηβραμε
οταν εδω απαγαγαμε εξωγηινους εσεις εκει κατω τρωγατε ακομα χαλικια
ολοκληρη NASA απο εμας ψωνιζει φαι...google σπιρουλινα παναθεμα...
''υπαρχουν οντως χαπια που βασιζουν την δραση τους στις ιδιοτητες βοτανων''...ολα τα φαρμακα...δεν στο μαθαν στο κατσαβραχο απ οπου κατεβηκε ο μπαμπαμανα σου?
ασπιρινη...ιδου μια ευκολια...που να μασας φυλλα ιτιας τωρα
με αρεσει που απαντησα κιολα...οντως βλαχος
μινμιν - Χ σημειώσατε 1.
I'll bury you in your god's fucked garden
τι ωραία που καλοκαιριάζει!!!!!
Άλλη διάθεση τελείως....
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
soto μεχρι εδω καλά είναι.. αλλά με τις πολλές τις ζέστες δε παλεύεται!
satan was a lez
Πήγα στο φαρμακείο για βιταμίνες και λέω στη (ομολογουμένως ΜΟΥΝΑΡΑ) φαρμακοποιό:
"Ψάχνω καμιά βιταμίνη να με τονώσει, τωρα τελευταία νιώθω πολύ πεσμένος...έχετε κάτι ειδικά για άντρες;" (εννοόντας κάτι πιό δυνατό ξέρωγω)
Δεν κατάλαβε καλά...Ήθελε να μου δώσει βιάγκρα....(πάλι σε λάθος τόπο ποσταρα, αυτό φωνάζει FML)
Έχετε κάτι να προτείνετε που να μην προκαλέσει κράμπες στα πόδια της κοπέλας μου; Κάτι εκτός εφεδρίνης...τη καταστροφή των νεφρών μου την ανέλαβε προ πολλού το αλκοολ
ναι αλλα εδώ είναι αθήνα!
satan was a lez