Οι Αρχές του Δυναμιστή
Ο Δυναμιστής για να μην οδηγηθεί σε λάθος πρέπει να έχει κατά νου τις Αρχές του Δυναμιστή και οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένες ώστε να μην επιδέχονται κανενός είδους παρερμηνεία.
Ο Δυναμιστής έχει «ιερό» καθήκον να ακολουθεί τις παρακάτω Αρχές:
1) Η δράση του Δυναμιστή έχει ως σκοπό την Δημιουργία σε όλα τα επίπεδα.
2) Για το Δυναμιστή προέχει η έμπρακτη βοήθεια προς τον σύντροφο Δυναμιστή που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.
3) Ο εγωισμός είναι μια κατάπτυστη, αρρωστιάρικη συμπεριφορά και δε συνάδει με αυτή του Δυναμιστή.
4) Οι Δυναμιστές οφείλουν να προστατέψουν την οργάνωση του Δυναμισμού με όλες τους τις φυσικές και πνευματικές Δυνάμεις.
5) Ο Δυναμιστής είναι ο ακέραιος άνθρωπος. Στην κοινωνία η συμπεριφορά του είναι το πρότυπο και το οποίο θέτει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι θελκτικό για τους μη Δυναμιστές.
6) Η Αδυναμία αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση. Η καταπολέμησή της επιβάλλεται το συντομότερο δυνατόν.
7) Ο Δυναμιστής είναι η μετεξέλιξη του νεοέλληνα.
Ο Δυναμιστής απορρίπτει όσους δεν πείθονται για τα Ιδεώδη του Δυναμισμού.
9) Όσοι στρέφονται με μίσος εναντίον του Δυναμισμού αποτελούν και οι ίδιοι μισητά πρόσωπα.
10) Ο Δυναμιστής όταν δρα για να αποκαταστήσει την τάξη α) πρώτα Διασπείρει αποτελεσματικά τις Δυνάμεις του, β) Αναμένει την κατάλληλη ευκαιρία ή το ωρίμασμα των καταστάσεων και γ) κάνει Ολική Επίθεση με ήρεμο αλλά πανίσχυρο κτύπημα το οποίο δρα στην ίδια τη σύσταση του εχθρού.
11) Ο Δυναμιστής αντλεί τις Δυνάμεις του από τους άλλους Δυναμιστές και γι’ αυτό φροντίζει για την γιγάντωση του Δυναμισμού.
12) Ο Δυναμιστής που απαρνιέται το Δυναμισμό είναι δυο φορές κατάπτυστος από όλους όσους τον εχθρεύονται.
13) Το βραχυπρόθεσμο όραμα του Δυναμιστή είναι η ίδρυση των Ακαδημιών του Δυναμισμού, της οργάνωσης του Δυναμισμού όπως και του ομώνυμου πολιτικού φορέα που θα μας οδηγήσει στην κατάληψη της εξουσίας, με το δημοκρατικό πάντα τρόπο.
14) Ο Δυναμιστής σέβεται τους νόμους του νεοελληνικού κράτους και δεν αντιστέκεται στα όργανα τις τάξης.
15) Ο Δυναμιστής δέχεται εντολές από τον Αρχηγό του Δυναμισμού ή το Συμβούλιο του Δυναμισμού.
16) Ο Δυναμιστής εργάζεται συνεχώς για την βελτίωση του Δυναμισμού όπως και για την απόκτηση μελλοντικών προνομίων.
17) Άρνηση μίας εκ των παραπάνω αρχών έχει σαν συνεπακόλουθο την άμεση διαγραφή από τους κόλπους του Δυναμισμού.
E, δεν θα με τρελάνεις κιόλας.
Λέω:
Μου απαντάς:Originally Posted by Vic
Λοιπόν, είτε δεν διαβάζεις καλά τι σου γράφω και νομίζεις ότι σου προσάπτω άσχετα συμπεράσματα (το οποίο ήταν το εξής ένα) είτε κάνεις μελισσανίδειες κωλοτούμπες:Originally Posted by FaithFails
ρωτάει ο Ρωχάμης:
Απαντάς εσύ:Originally Posted by Rwxamhs
Γαμώ την φαιά ουσία και τα δυο λεπτά που ξόδεψα:Originally Posted by FaithFails
Μπήκες με την πεποίθηση ότι το σκηνικό ήταν στημένο και στόχο είχε τον Βγενόπουλο, ότι αυτοί που το έκαναν ήθελαν νεκρούς και το επιδίωξαν και όλο αυτό ανήκει στο οργανωμένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Υποστηρίζεις ότι όλες οι συζητήσεις μας (εγώ για τις δικές μου κόπτομαι πάντως) είναι ουσιαστικά αποπροσανατολιστικές, όπως τα λέει και όμορφα η Αλέκα.
Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω. Αδυνατώ λόγω χρόνου, υπομονής και ψυχραιμίας.
Last edited by Ford Prefect; 06-05-2010 at 16:35.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Άει ρε και συ!![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
A, είναι θέμα ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις λοιπόν. Προφανώς δεν είναι δικά σου συμπεράσματα αυτά, μακάρι να ήταν. Δικά μου είναι. Έχει πολύ πλάκα που δεν μπολντάρεις το σημείο ακριβώς που το διαχωρίζει:
"τώρα κολώνεις να πιστέψεις". Τουτέστιν, δεν πιστεύεις. Πιστεύεις την μπουρδολογία για τον Βγενόπουλο που καίγεται γιατί τα'πε στον Παπαχελά, αλλά κολώνεις να πιστέψεις όλο το μπολνταρισμένο, που το μόνο πράγμα που σου κάθεται περίεργα και είσαι σκεπτικίστρια είναι ότι οι δηλώσεις κάποιων υπαλλήλων, που μάλλον δεν ήταν εκεί, μιλάνε για εσκεμμένη σαδιστική δολοφονία. Ξέρω γω; Πες μου εσύ δηλαδή.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Λοιπόν για να τελειώνω γιατί πολλά είπα.
Ναι αυτό είναι άσχετο με όσα πιστεύω εγώ και αυτό με παραξένεψε. γιαυτό το μπολνταρα. (edit: εννοώ το συμπέρασμά σου ότι αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο )
Πιστεύω και Λόκι και τους αυτόπτες. Για τον Ιανό: o υπεύθυνος του καταστήματος βγήκε μαζί με άλλους και δήλωσε (και υπάρχει ονλάιν όπως και όσα άλλα ανέφερα ότι με επηρεάζουν στο συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ και είναι υποκειμενικό και προσωπικό) ότι έκλεισαν το μαγαζί λόγω των μολότοφ αλλά βρίσκονταν εκεί όταν ξεκίνησαν απέναντι στη μαρφιν τα μπάχαλα και τα λέει ο άνθρωπος. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟΠΤΕΣ. Κανέναν τους.
Last edited by FaithFails; 06-05-2010 at 17:02.
Once I was trapped, but now I am free
Εγώ λοιπόν όταν οι αυτόπτες λένε τα αντίθετα, γενικά τείνω να αμφισβητώ ότι τα λένε καλά και οι δύο.
Τον Λόκι δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, εκεί ήτανε σίγουρα, για μαλάκα ψεύτη δεν τον έχω. Τους άλλους πάλι από το παραδίπλα να ήταν σε θέση να δούνε το σκηνικό που σου περιέγραψα "άσε με να βγω"-"όχι", και χωρίς τον Λόκι, κάτι δεν πάει καλά. Αν τα είπανε έτσι όπως τα λες, που ακόμα δηλαδή με παραπέμπεις σε "αυτά που είδαν όλοι".
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
δεστο στα νεα π.χ. και σε όλα τα μιντια, κυκλοφορεί ονλάιν, εκει σε παραπέμπω εδώ και ώρες
και με μαρτυριες επώνυμες
εδιτ: δεν είπαν τπτ αντίθετο νομίζω, ο Λόκι είπε ότι τους απομάκρυναν από το μαγαζί τους, τπτ άλλο
Last edited by FaithFails; 06-05-2010 at 17:09.
Once I was trapped, but now I am free
εντωμεταξύ, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, να κάθεστε να λέτε για πυρασφάλειες, πυροσβεστήρες, και εξόδους κινδύνου του κτηρίου όταν μιλάτε για ευθύνες Βγενόπουλου και διοίκησης της marfin και να μην εστιάζεται ότι ο τύπος τους απειλούσε να μην απεργήσουν (τι να απεργήσουν δηλαδή οι άνθρωποι για την σωματική τους ακεραιότητα φοβόντουσαν, βαγδάτη θα γινότανε η Αθήνα χθες και το ξέρανε ΌΛΟΙ αυτό) και τους κλείδωσε μέσα όταν άρχισαν τα μπάχαλα. Και επειδή έχω πάει και σε κάμποσες πορείες, μην σας φαίνεται και τόσο ουάου δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, ΟΛΟΙ το κάνουνε για να προστατέψουνε το εμπόρευμα τους. Αλλά όχι, το πρόβλημα είναι ότι είχε κατσαρίδες η τράπεζα.
Λοιπόν για να συνοψίζουμε, πούτσα ξύλο και λαικό δικαστήριο στα φρίκουλα ή ο,τι ήτανε που ανάψανε την τράπεζα, κρεμάλα σε Βγενόπουλο και διοίκηση του καταστήματος της marfin.
Kαι μωρή πατσόλα γεροντοκόρη faithfails, τσίμπα μία ανακοίνωση της ΟΤΟΕ του σωματείου τραπεζουπαλλήλων:
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1164104
και μία εργαζομένων στο ΥΠΠΟ:
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1164311
Kαι μην ανησυχείς μέχρι να μιλφώσεις για τα καλά, τον Βγενόπουλο που τόσο συμπαθείς παίζει να τον δεις και πρωθυπουργό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Α και βλάκα χτικιέ πήγαινε σε παρακαλώ αλλού ρε φίλε να κάνεις inside jokes για γκόμενες και για χώσια. Σε λίγο θα σκάσει και ο good son να πούμε εδω μέσα.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
δεν παραπεμπεις πουθενα βρε ζωο οταν λες.. σε παραπεμπω στα μιντια.. και σε μαρτυριες επωνυμων οταν δεν ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry