Page 50 of 75 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 1117

Thread: Αναρχισμός και αντιφάσεις

Senior Member FaithFails's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by FaithFails View Post
    ρε συ, τι δεν είπα σωστά πάλι?
    Είπα ότι αμφισβητώ το βίντεο? Απλώς να μην έχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα λέω. Οϋτε Λόκι αμφισβήτησα. Σαφώς είδε κάποια πράγματα να συμβαίνουν στα σημεία που ήταν.
    Τα μέτρα και τα σταθμά είναι βίντεο και πηγές. Εγώ έδωσα, εσύ επικαλείσαι κάποιους που πιθανώς δεν ήταν εκεί. Αφού προηγουμένως είχες ισχυριστεί ότι αυτά τα λέγανε οι ίδιοι της Μαρφίν, που τελικά ήταν του Ιανού που "ταυτίζονται" με αυτά των της Μαρφίν. Πες μου εσύ λοιπόν για τα μέτρα και τα σταθμά, πώς τα πήγαμε;
    Είπα ότι μίλησαν και οι μεν και οι δε. Και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω. Το ίδιο είπα για Λόκι. Και ότι θα δούμε εν καιρώ τα πάντα, τι ισχύει και τι όχι.
    Once I was trapped, but now I am free

mad max bara Skalani Caveman's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    ποιος κατηγορησε ρε βλακα τους ανθρωπους ως "απεργοσπαστες"; και ναι, τα ιδια θα ελεγα. ενα μπερτακι στον τυπο που πεταξε την μολοτωφ και πιστολια στο κεφαλι στον βγενοπουλο.

εγώ λέω συστάσεις να κάνουμε, μην το δείρουμε κιόλας το παιδί.

Senior Member

Quote Originally Posted by Skalani Caveman View Post
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    ποιος κατηγορησε ρε βλακα τους ανθρωπους ως "απεργοσπαστες"; και ναι, τα ιδια θα ελεγα. ενα μπερτακι στον τυπο που πεταξε την μολοτωφ και πιστολια στο κεφαλι στον βγενοπουλο.

εγώ λέω συστάσεις να κάνουμε, μην το δείρουμε κιόλας το παιδί.
    Οι Αρχές του Δυναμιστή

Ο Δυναμιστής για να μην οδηγηθεί σε λάθος πρέπει να έχει κατά νου τις Αρχές του Δυναμιστή και οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένες ώστε να μην επιδέχονται κανενός είδους παρερμηνεία.

Ο Δυναμιστής έχει «ιερό» καθήκον να ακολουθεί τις παρακάτω Αρχές:

1) Η δράση του Δυναμιστή έχει ως σκοπό την Δημιουργία σε όλα τα επίπεδα.
    2) Για το Δυναμιστή προέχει η έμπρακτη βοήθεια προς τον σύντροφο Δυναμιστή που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.
    3) Ο εγωισμός είναι μια κατάπτυστη, αρρωστιάρικη συμπεριφορά και δε συνάδει με αυτή του Δυναμιστή.
    4) Οι Δυναμιστές οφείλουν να προστατέψουν την οργάνωση του Δυναμισμού με όλες τους τις φυσικές και πνευματικές Δυνάμεις.
    5) Ο Δυναμιστής είναι ο ακέραιος άνθρωπος. Στην κοινωνία η συμπεριφορά του είναι το πρότυπο και το οποίο θέτει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι θελκτικό για τους μη Δυναμιστές.
    6) Η Αδυναμία αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση. Η καταπολέμησή της επιβάλλεται το συντομότερο δυνατόν.
    7) Ο Δυναμιστής είναι η μετεξέλιξη του νεοέλληνα.
    Ο Δυναμιστής απορρίπτει όσους δεν πείθονται για τα Ιδεώδη του Δυναμισμού.
    9) Όσοι στρέφονται με μίσος εναντίον του Δυναμισμού αποτελούν και οι ίδιοι μισητά πρόσωπα.
    10) Ο Δυναμιστής όταν δρα για να αποκαταστήσει την τάξη α) πρώτα Διασπείρει αποτελεσματικά τις Δυνάμεις του, β) Αναμένει την κατάλληλη ευκαιρία ή το ωρίμασμα των καταστάσεων και γ) κάνει Ολική Επίθεση με ήρεμο αλλά πανίσχυρο κτύπημα το οποίο δρα στην ίδια τη σύσταση του εχθρού.
    11) Ο Δυναμιστής αντλεί τις Δυνάμεις του από τους άλλους Δυναμιστές και γι’ αυτό φροντίζει για την γιγάντωση του Δυναμισμού.
    12) Ο Δυναμιστής που απαρνιέται το Δυναμισμό είναι δυο φορές κατάπτυστος από όλους όσους τον εχθρεύονται.
    13) Το βραχυπρόθεσμο όραμα του Δυναμιστή είναι η ίδρυση των Ακαδημιών του Δυναμισμού, της οργάνωσης του Δυναμισμού όπως και του ομώνυμου πολιτικού φορέα που θα μας οδηγήσει στην κατάληψη της εξουσίας, με το δημοκρατικό πάντα τρόπο.
    14) Ο Δυναμιστής σέβεται τους νόμους του νεοελληνικού κράτους και δεν αντιστέκεται στα όργανα τις τάξης.
    15) Ο Δυναμιστής δέχεται εντολές από τον Αρχηγό του Δυναμισμού ή το Συμβούλιο του Δυναμισμού.
    16) Ο Δυναμιστής εργάζεται συνεχώς για την βελτίωση του Δυναμισμού όπως και για την απόκτηση μελλοντικών προνομίων.
    17) Άρνηση μίας εκ των παραπάνω αρχών έχει σαν συνεπακόλουθο την άμεση διαγραφή από τους κόλπους του Δυναμισμού.
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Vic Ford Prefect's Avatar

E, δεν θα με τρελάνεις κιόλας.
    Λέω:
    Quote Originally Posted by Vic
    Εσύ ήσουν πεπεισμένη ότι όλα είναι βάσει σχεδίου που μας πάει προς NWO
    Μου απαντάς:
    Quote Originally Posted by FaithFails
    Δεν είπα ούτε κατά διάνοια υπαινίχθηκα τίποτα από όσα συμπεράσματα έχεις συνάγει
    Λοιπόν, είτε δεν διαβάζεις καλά τι σου γράφω και νομίζεις ότι σου προσάπτω άσχετα συμπεράσματα (το οποίο ήταν το εξής ένα) είτε κάνεις μελισσανίδειες κωλοτούμπες:

Και όλα ξεκίνησαν από τον Παπαχελά και το χώσιμο που έριξε ο Βγενόπουλος στους κυβερνητικούς της Ελλάδας που ανήκουν στη Bildeberg. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, αυτό λέω.

παγκοσμιοποίηση μάγκες, λουστείτε δολάριο, όποιος τα λέει στο λαό καίγεται, καλά τα λέει ο Γιωργάκης αλλά δε χαμπαριάζουμε
    ρωτάει ο Ρωχάμης:
    Quote Originally Posted by Rwxamhs
    Απορια : Γιατι να καει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η Μαρφιν;
    Απαντάς εσύ:
    Quote Originally Posted by FaithFails
    edit: για να είμαι πιο σαφής είπε επί λέξη και 1000 φορές σε διάφορες ομιλίες του:

"Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

στο pasok.gr και στο primeminister.gr στο youtube και παντού διεθνώς υπάρχει να το δείτε στις ομιλίες του παντού και πάντα.
    Γαμώ την φαιά ουσία και τα δυο λεπτά που ξόδεψα:
    Μπήκες με την πεποίθηση ότι το σκηνικό ήταν στημένο και στόχο είχε τον Βγενόπουλο, ότι αυτοί που το έκαναν ήθελαν νεκρούς και το επιδίωξαν και όλο αυτό ανήκει στο οργανωμένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Υποστηρίζεις ότι όλες οι συζητήσεις μας (εγώ για τις δικές μου κόπτομαι πάντως) είναι ουσιαστικά αποπροσανατολιστικές, όπως τα λέει και όμορφα η Αλέκα.

Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω. Αδυνατώ λόγω χρόνου, υπομονής και ψυχραιμίας.
    Last edited by Ford Prefect; 06-05-2010 at 16:35.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

fleshdiver regularpaul's Avatar

ριξε κ καμια χριστοπαναγια ρε φορδ

Άει ρε και συ!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Loki όντως???

Εσύ ήσουν πεπεισμένη ότι όλα είναι βάσει σχεδίου που μας πάει προς NWO, τώρα κολώνεις να πιστέψεις ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός υπερδαιμονίζοντας τους εγκληματίες ως μιάσματα που ήθελαν νεκρούς με κάθε μέσο, έως την συνειδητή παρεμπόδιση της πυρόσβεσης, τουτέστιν οι πορείες είναι εν γένει επικίνδυνες για τις ζωές μας γιατί εκεί φωλιάζουν αυτά τα ερπετά, μην πάτε. Το οποίο "τουτέστιν" που σου πλασάρει από χτες ο κάθε ρουφιάνος στα κανάλια, για χιλιοστή φορά λόγω της απύθμενης καθυστέρησης της πολιτικής διεργασίας των μπαχαλάκηδων ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ και ας μην διψάνε για αίμα αλλά για καμμένη τράπεζα μόνο.

Αν ήταν βαλτοί, η συσπείρωση είναι καταδικασμένη, διότι θα το κάνουν και αύριο και μεθαύριο.
    Αν όμως ξυπνήσουν από αύριο και λιντσάρουν τα τσουτσέκια με τις μολότωφ, βαλτοί-ξεβαλτοί, ένα ζητούμενο μένει. Αυτό για το οποίο βγήκαν όλοι στους δρόμους. Το να αναρωτιέσαι γιατί ο Βγενόπουλος, γιατί η Μαρφίν, ποιοι ήταν αυτοί, πού πάμε, τι γίνεται, είναι ο ορισμός του αποπροσανατολισμού.

Γι' αυτά τα συμπεράσματά σου είπα ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ισχυρίστηκα εγώ.

A, είναι θέμα ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις λοιπόν. Προφανώς δεν είναι δικά σου συμπεράσματα αυτά, μακάρι να ήταν. Δικά μου είναι. Έχει πολύ πλάκα που δεν μπολντάρεις το σημείο ακριβώς που το διαχωρίζει:

"τώρα κολώνεις να πιστέψεις". Τουτέστιν, δεν πιστεύεις. Πιστεύεις την μπουρδολογία για τον Βγενόπουλο που καίγεται γιατί τα'πε στον Παπαχελά, αλλά κολώνεις να πιστέψεις όλο το μπολνταρισμένο, που το μόνο πράγμα που σου κάθεται περίεργα και είσαι σκεπτικίστρια είναι ότι οι δηλώσεις κάποιων υπαλλήλων, που μάλλον δεν ήταν εκεί, μιλάνε για εσκεμμένη σαδιστική δολοφονία. Ξέρω γω; Πες μου εσύ δηλαδή.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Λοιπόν για να τελειώνω γιατί πολλά είπα.
    Ναι αυτό είναι άσχετο με όσα πιστεύω εγώ και αυτό με παραξένεψε. γιαυτό το μπολνταρα. (edit: εννοώ το συμπέρασμά σου ότι αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο )

Πιστεύω και Λόκι και τους αυτόπτες. Για τον Ιανό: o υπεύθυνος του καταστήματος βγήκε μαζί με άλλους και δήλωσε (και υπάρχει ονλάιν όπως και όσα άλλα ανέφερα ότι με επηρεάζουν στο συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ και είναι υποκειμενικό και προσωπικό) ότι έκλεισαν το μαγαζί λόγω των μολότοφ αλλά βρίσκονταν εκεί όταν ξεκίνησαν απέναντι στη μαρφιν τα μπάχαλα και τα λέει ο άνθρωπος. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΥΤΟΠΤΕΣ. Κανέναν τους.
    Last edited by FaithFails; 06-05-2010 at 17:02.

Εγώ λοιπόν όταν οι αυτόπτες λένε τα αντίθετα, γενικά τείνω να αμφισβητώ ότι τα λένε καλά και οι δύο.

Τον Λόκι δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω, εκεί ήτανε σίγουρα, για μαλάκα ψεύτη δεν τον έχω. Τους άλλους πάλι από το παραδίπλα να ήταν σε θέση να δούνε το σκηνικό που σου περιέγραψα "άσε με να βγω"-"όχι", και χωρίς τον Λόκι, κάτι δεν πάει καλά. Αν τα είπανε έτσι όπως τα λες, που ακόμα δηλαδή με παραπέμπεις σε "αυτά που είδαν όλοι".
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

δεστο στα νεα π.χ. και σε όλα τα μιντια, κυκλοφορεί ονλάιν, εκει σε παραπέμπω εδώ και ώρες

και με μαρτυριες επώνυμες

εδιτ: δεν είπαν τπτ αντίθετο νομίζω, ο Λόκι είπε ότι τους απομάκρυναν από το μαγαζί τους, τπτ άλλο
    Last edited by FaithFails; 06-05-2010 at 17:09.

read between the lines Shadowking's Avatar

εντωμεταξύ, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, να κάθεστε να λέτε για πυρασφάλειες, πυροσβεστήρες, και εξόδους κινδύνου του κτηρίου όταν μιλάτε για ευθύνες Βγενόπουλου και διοίκησης της marfin και να μην εστιάζεται ότι ο τύπος τους απειλούσε να μην απεργήσουν (τι να απεργήσουν δηλαδή οι άνθρωποι για την σωματική τους ακεραιότητα φοβόντουσαν, βαγδάτη θα γινότανε η Αθήνα χθες και το ξέρανε ΌΛΟΙ αυτό) και τους κλείδωσε μέσα όταν άρχισαν τα μπάχαλα. Και επειδή έχω πάει και σε κάμποσες πορείες, μην σας φαίνεται και τόσο ουάου δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, ΟΛΟΙ το κάνουνε για να προστατέψουνε το εμπόρευμα τους. Αλλά όχι, το πρόβλημα είναι ότι είχε κατσαρίδες η τράπεζα.

Λοιπόν για να συνοψίζουμε, πούτσα ξύλο και λαικό δικαστήριο στα φρίκουλα ή ο,τι ήτανε που ανάψανε την τράπεζα, κρεμάλα σε Βγενόπουλο και διοίκηση του καταστήματος της marfin.

Kαι μωρή πατσόλα γεροντοκόρη faithfails, τσίμπα μία ανακοίνωση της ΟΤΟΕ του σωματείου τραπεζουπαλλήλων:

http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1164104

και μία εργαζομένων στο ΥΠΠΟ:

http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1164311

Kαι μην ανησυχείς μέχρι να μιλφώσεις για τα καλά, τον Βγενόπουλο που τόσο συμπαθείς παίζει να τον δεις και πρωθυπουργό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Α και βλάκα χτικιέ πήγαινε σε παρακαλώ αλλού ρε φίλε να κάνεις inside jokes για γκόμενες και για χώσια. Σε λίγο θα σκάσει και ο good son να πούμε εδω μέσα.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Senior Member freak brother's Avatar

δεν παραπεμπεις πουθενα βρε ζωο οταν λες.. σε παραπεμπω στα μιντια.. και σε μαρτυριες επωνυμων οταν δεν ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    εντωμεταξύ, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, να κάθεστε να λέτε για πυρασφάλειες, πυροσβεστήρες, και εξόδους κινδύνου του κτηρίου όταν μιλάτε για ευθύνες Βγενόπουλου και διοίκησης της marfin και να μην εστιάζεται ότι ο τύπος τους απειλούσε να μην απεργήσουν (τι να απεργήσουν δηλαδή οι άνθρωποι για την σωματική τους ακεραιότητα φοβόντουσαν, βαγδάτη θα γινότανε η Αθήνα χθες και το ξέρανε ΌΛΟΙ αυτό) και τους κλείδωσε μέσα όταν άρχισαν τα μπάχαλα. Και επειδή έχω πάει και σε κάμποσες πορείες, μην σας φαίνεται και τόσο ουάου δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, ΟΛΟΙ το κάνουνε για να προστατέψουνε το εμπόρευμα τους. Αλλά όχι, το πρόβλημα είναι ότι είχε κατσαρίδες η τράπεζα.

Λοιπόν για να συνοψίζουμε, πούτσα ξύλο και λαικό δικαστήριο στα φρίκουλα ή ο,τι ήτανε που ανάψανε την τράπεζα, κρεμάλα σε Βγενόπουλο και διοίκηση του καταστήματος της marfin.

Kαι μωρή πατσόλα γεροντοκόρη faithfails, τσίμπα μία ανακοίνωση της ΟΤΟΕ του σωματείου τραπεζουπαλλήλων:

http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1164104

και μία εργαζομένων στο ΥΠΠΟ:

http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1164311

Kαι μην ανησυχείς μέχρι να μιλφώσεις για τα καλά, τον Βγενόπουλο που τόσο συμπαθείς παίζει να τον δεις και πρωθυπουργό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Α και βλάκα χτικιέ πήγαινε σε παρακαλώ αλλού ρε φίλε να κάνεις inside jokes για γκόμενες και για χώσια. Σε λίγο θα σκάσει και ο good son να πούμε εδω μέσα.
    το περι απειλων στους υπαλληλους γιατι δεν βγαινει καπιος ΕΠΩΝΥΜΑ απο τους υπαλληλους να το πει στα μιντια και μαζι με τους αλλους ΕΠΩΝΥΜΑ να προχωρησουν σε καταγγελια?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    το περι απειλων στους υπαλληλους γιατι δεν βγαινει καπιος ΕΠΩΝΥΜΑ απο τους υπαλληλους να το πει στα μιντια και μαζι με τους αλλους ΕΠΩΝΥΜΑ να προχωρησουν σε καταγγελια?

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΦΗ ΚΛΑΔΟ

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;