Δεν έχω αρχίδια, είμαι μικρό παιδί ανήλικο ακόμα σου λέω!
Δεν έχω αρχίδια, είμαι μικρό παιδί ανήλικο ακόμα σου λέω!
Τους πρόγκηξες
δε μιλάει κανένας
Once I was trapped, but now I am free
Οκ, δε χαλάω χατήρια.
Φαινόταν εδώ και αρκετούς μήνες ότι θα γίνει κάτι άσχημο από την "άγρια νεολάια του Δεκέμβρη" και δυστυχώς όσοι το έλεγαν (-με) επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Εκτος από την τραγωδία της Μαρφιν, σύντροφοι και διαδηλωτές κινδύνευσαν να τραυματιστούν από διάφορες μαλακίες που έκαναν τα εν λόγω άτομα, δε χρειάζεται να πω λεπτομέρειες νομίζω. Το θέμα είναι ότι σήμερα είχαμε 3 θύματα που τα ΜΜΕ και τα κόμματα θα καταλογίσουν στον αναρχικό χώρο οπωσδήποτε. Γι' αυτό το λόγο ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να δράσει ώστε αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν μαχαίρι και στις πορείες και στα εξάρχεια, από άτομα που οικειοποιούνται τους τρόπους δράσης του αλλά συνεχίζουν να δρουν καπελωτικά για να "ξεσπάσουν τη βία που - πράγματι - υφίστανται καθημερινά".
Βέβαια τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Βγενόπουλος και η διοίκηση της Μαρφιν, να, εδώ τα λέει άριστα ένας εργαζόμενος. Απ' ότι φαίνεται οι εργαζόμενοι θα σκοτώνονταν ακόμη κι αν έπαιρνε για κάποιο άλλο λόγο φωτιά το κτήριο, χωρίς να υποβαθμίζω το γεγονός εννοείται.
Ελπίζουμε όλοι νομίζω να μη φοβηθεί ο κόσμος και πάψει να βγαίνει στο δρόμο.
ορίστε, ωραίο κι όμορφο ποστ, δεν ήταν πολύ δύσκολο. αν τα 'λεγαν αυτά πιο εύκολα οι "του χώρου" και δεν υπήρχαν μόνο κάλκηδες και παρατρεχάμενοι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να στοχοποιηθεί ο αναρχικός χώρος, κι επαγωγικά το κίνημα. (και inb4 κι εσείς τι λέτε, η ανακοίνωση του ναρ πχ που αναφέρεται ελάχιστα στο γεγονός και μόνο πλέκει το εγκώμιο της πορείας είναι γτπ, στην πάτρα η νεολαία έβγαλε πολύ ωραία και ξεκάθαρη ανακοίνωση που καταγγέλει την κτηνώδη ηλιθιότητα των επικίνδυνων απολίτικων γελοίων φρίκουλων [εγώ τα λέω αυτά, όχι η ανακοίνωση]). κι όχι, οι εργαζόμενοι δε θα σκοτώνονταν τόσο εύκολα- κρεμάλα στο δολοφόνο διευθυντή και το βγενό, σίγουρα, αλλά σε μια random φωτιά δε θα βγαίναν οι τρόμπες να πετροβολούν το γαμημένο πυροσβεστικό επειδή "ΑΟΥΑ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ", κι όσο καλή διάθεση κι αν έχω να μην το πιστέψω αυτό, τα πετρίδια σε κωλοφάκιν ασθενοφόρο τα είδα μπροστά μου.
τεσπα, το ζήτημα είναι πράγματι τι θα γίνει από δω και πέρα, άυριο 5.30 προπύλαια και πάμε βουλή για τη συζήτηση των μέτρων, να δούμε διαθέσεις κόσμου και μπάτσων.
αμα ηταν υπαλληλος του βγενο και ειχε τα αρχιδια και τον σεβασμο στους νεκρους συναδελφους της να βγαινε με ονομα να τα πει αυτα.. και οχι στο τρωκτικο που χανουν την σοβαροτητα τους γιατι ο καθε παπαρας γραφει την παπαρια του. δλδ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
οι θεουληδες στο ιντιμιντια ακομα μιλαν για προβοκατσια και οτι δεν υπαρχουν νεκροι...!!
ημουν εκει
από παρων 9:24μμ, Τετάρτη 5 Μαΐου 2010
αφου εκκενωθηκε η περιοχη μεχρι τη γωνια της Χρήστου Λαδά περιμέναμε καμποσες ωρες και κατα τις 6.30 βγαζουν ενα φορείο με μια δεμένη σακουλα πτωματων πανω γυρισμενη στο πλαι και με μια ανεση σαν να μην σηκωναν βαρος. Σε λιγο βγαζουν κι αλλο φορειο με παρομοιο τροπο Την ιδια ωρα βγαινουν δυο πυροσβέστες απο το κτηριο (ταυτοχρονα με τα φορεια) περνανε αναμεσα απ τους συγκεντρωμένους και στην ερωτηση δημοσιογράφων "σε τι κατασταση ηταν οι νεκροι?" η απαντηση ηταν "εμεις παιδια πτώματα δεν ειδαμε" Νωριτερα γυρω στις 3-3.30 που μπορουσαμε ναμαστε κοντα ΟΣΟΥΣ πυροσβεστες κι αν ρωτησαμε μας ειπαν το ιδιο.Οι δημοσιογραφοι (ασχετο με το τι ειπαν τελικα στις ειδησεις) ειχαν απηυδήσει με οσα συνεβαιναν κι εκραζαν. Ακομα και τα χοιρινα που καναν την περιμετρο ηταν αμηχανα και λεγανε "δικιο εχετε" και "εμας αυτο μας ειπαν να κανουμε" κι οτι κι αυτοι δεν ειχαν ακουσει απ τους πυροσβεστες να μιλουν για νεκρους. Προκοκατσια επιπεδου Γκαιμπελς μυριζει
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ρε μαλάκα dythor, είσαι σιχαμερό τυπάκι γενικά, αλλά από τότε που κάποιος σου πε ότι ειναι cool να ασχολείσαι με την πολιτική, στο προσυπογράφω εγώ ότι αν σε πετύχω πουθενά θα φάς μαπίδια. Βούλωστο πια μαλακισμένο, δεν αντέχεσαι σκατομίζερε. Πες για τους νεκρούς άμα θες να κλαφτείς, μην ασχολείσαι με την μεγαλύτερη πορεία (και σε πόλεις εκτός αθηνών) που έχει γίνει τα τελευταία δεν ξέρω και γω πόσα χρόνια. Ή ποσο βεβήλωσε το ΚΚΕ την ακρόπολη. Α, στο διάολο.Originally Posted by Dythor
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Είναι τελικά cool να ασχολείσαι με την πολιτική? Και δεν ειρωνεύομαι.
Σαν μωρό με καπότα στο κεφάλι του.
A loaded gun won't set you free.
So you say.