Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
Δεν έχω αρχίδια, είμαι μικρό παιδί ανήλικο ακόμα σου λέω!
πες ρε σκατόφλωρε δυο κουβέντες, μόνο εξυπνάδες ξέρετε, μαλακισμένα.
Οκ, δε χαλάω χατήρια.

Φαινόταν εδώ και αρκετούς μήνες ότι θα γίνει κάτι άσχημο από την "άγρια νεολάια του Δεκέμβρη" και δυστυχώς όσοι το έλεγαν (-με) επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Εκτος από την τραγωδία της Μαρφιν, σύντροφοι και διαδηλωτές κινδύνευσαν να τραυματιστούν από διάφορες μαλακίες που έκαναν τα εν λόγω άτομα, δε χρειάζεται να πω λεπτομέρειες νομίζω. Το θέμα είναι ότι σήμερα είχαμε 3 θύματα που τα ΜΜΕ και τα κόμματα θα καταλογίσουν στον αναρχικό χώρο οπωσδήποτε. Γι' αυτό το λόγο ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να δράσει ώστε αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν μαχαίρι και στις πορείες και στα εξάρχεια, από άτομα που οικειοποιούνται τους τρόπους δράσης του αλλά συνεχίζουν να δρουν καπελωτικά για να "ξεσπάσουν τη βία που - πράγματι - υφίστανται καθημερινά".

Βέβαια τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Βγενόπουλος και η διοίκηση της Μαρφιν, να, εδώ τα λέει άριστα ένας εργαζόμενος. Απ' ότι φαίνεται οι εργαζόμενοι θα σκοτώνονταν ακόμη κι αν έπαιρνε για κάποιο άλλο λόγο φωτιά το κτήριο, χωρίς να υποβαθμίζω το γεγονός εννοείται.
Ελπίζουμε όλοι νομίζω να μη φοβηθεί ο κόσμος και πάψει να βγαίνει στο δρόμο.