Χμ θα έπρεπε όντως να είναι διαφορετική η αντιμετώπιση; Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό δε θα ήταν να σχηματιστούν κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. πολιτικοί όπως είπες) για τους οποίους η δολοφονία τους θα επέφερε ελαφρυντικά στους δολοφόνους; Ποιός θα τις καθόριζε τις κατηγορίες αυτές;
Αν από την άλλη θεσμοθετούνταν η "ποινική πράξη με πολιτικά κίνητρα", η πράξη και όχι ο στόχος δηλαδή, δεδομένου ότι δε θα μπορούσε ποτέ να θεσμοθετηθεί ειδικά για συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες (π.χ. μόνο οι αναρχικοί μπορούν να έχουν πολιτικά κίνητρα), αυτό δε θα σήμαινε ότι και η δολοφονία ενός αναρχικού ή ενός μετανάστη από χρυσαυγίτη θα έπρεπε να δικαστεί διαφορετικά (με ελαφρυντικά);
Γενικά, θέλουμε όντως να το πάμε προς τα κει το πράγμα;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Κοίτα, μανωλέτο, δε με αντιπροσωπεύει τόσο αυτού του τύπου η αντιπαράθεση αλλά αφού κι εσύ στο παρελθόν έχεις αποφασίσει να κάνεις καταιγιστικά ποστ του τύπου "εφτά ευρώ", είπα να το δοκιμάσω το "τρείς νεκροί" μπας και συγκινήσω. Τελικά γέλασες, κι αυτό καλό είναι. Κι οι νεκροί νεκροί βέβαια. Και η μύγα μακριά απο το σπαθί σας, μη μας πούνε και αδερφές ότι συζητήσαμε στα σοβαρά τι συνεβή και πώς και γιατί μακριά απο μαλακίες και ξεράσματα. Όταν πηδιούνται τέτοιες πορείες για τέτοιες μαλακίες, όταν σκάει το κάθε λοβοτομημένο να τα γαμήσει τη μάνα εκεί που λες ότι ανοίγει μια χαραμαδίτσα για πράγματα μεγάλα, και πολύ ειδικά όταν αυτό το μαλακισμένο στέλνει και τρείς εργαζόμενους (όχι μπάτσους, όχι βουλευτές, όχι τραπεζίτες) ανθρώπους στο χάρο, ε τότε ό,τι μου καβλώσει θα λέω και δε θα ζητάω και τα ρέστα από κανένα μαλάκα, μην ξοδεύεις το χρόνο σου να με/μας νουθετήσεις για τα κομπλεξ μας. Και επειδή αναφέρθηκε προηγούμενα από τον κάλκι ή τον άλλο τον γλέιφτη, δεν υπερασπίζομαι καμμία αφηρημένη "αριστερά" σε αυτή τη κουβέντα, υπερασπίζομαι αυτόν τον αριθμό, που είναι η πλειοψηφία, που απήργησε η/και κατέβηκε στο δρόμο ή που είναι δυνητικά μαζί μου ενάντια στη χούντα, στον πούτσο μου η αναρχία σας ή όποια άλλη μαλακία.
προσωπικά δεν έχω καμία δράση. και δε θέλω να καταλήξω κάπου. γι' αυτό και δεν εμπλέκομαι σε συζητήσεις συνήθως. συνεχίστε.
να, αυτό είναι που με εξοργίζει κάθε φορά. πρσωπικά δεν υπερασπίζομαι καμιά αφηρημένη αριστερά, ούτε καμιά αφηρημένη αναρχία. αλλα με βγάζει από τα ρούχα μου βρε αδερφέ, που κάθε φορά που ο κόσμος βγαίνει μαζικά στους δρόμους για σοβαρούς λόγους, τρέχετε να φανείτε οι ταγοί της επανάστασης. ε γάμησε με, αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο πω πιο απλά. είπα μια φορά καλά αποτελέσματα, δεν το ξαναλέω. αν δεν καταλαβαίνεις γιατί εγώ που είμαι σοβαρός άνθρωπος νιώθω πιο κοντά στο βλάκα ούγκανο απ' ο,τι σε σένα, δεν έχει νόημα άλλη κουβέντα.
η πλειοψηφία που απήργησε και κατέβηκε στον δρόμο ήταν κι η δική μου βάση αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πίσω btw την οποία όμως - αντιθέτως με σένα - αντιτάσσω και στην αριστερά και στην αναρχία. απλά ο χώρος επιτρέπει περισσότερο την ελεύθερη δράση, εν αντιθέσει με σας που θέλετε να είστε ομπρέλα στα πάντα.
this is radio freedom.
ας μας ενημερωσει μια το αντικειμενικο ιντιμιντια , υπαρχουν τελικα νεκροι?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Kαλχι, μόνο 1 ερώτηση: πιστεύεις ότι όντως αυτός ο χώρος (η τεσπα οι μπαχαλάκηδες)κάνει ότι κάνει στις πλάτες αλλων , ναι ή ου?
Kill the wise one!
φαντάζομαι εσύ που έχεις κατέβει κ σε κάποιες πορείες κ ξέρεις εκ των έσω, έχεις την απάντηση έτσι??
satan was a lez
Δεν είπα ποτέ ότι ξέρω εκ των έσω. Ότι έχω δει και ότι έχω συζητήσει.
Kill the wise one!
Η σοβαρότητα δεν είναι κάτι με το οποίο αυτοβαπτίζεσαι. Ούτε εγώ λοιπόν μπορώ να αυτοχριστώ σοβαρός αλλά αν παρ' όλα αυτά εσύ νιώθεις ότι συνεννοείσαι καλύτερα με κάποιο τυπάκι που φοκόνει την τράπεζα και καίει και τρείς στο πέρασμα του αμετανόητος και επαναστάτης απο ότι με μένα (όχι εμένα τον ναρ-εαακ-ανταρσυα, εμένα τον απλό διαδηλωτή), τότε έχεις στα σοβαρά σοβαρό πρόβλημα σοβαρότητας.
ναι, ήταν ειρωνικό το σχόλιο μου.
satan was a lez
κοίτα κ εγώ πιστεύω πως τόση ώρα γράφεις βλακείες αλλά βλέπεις πως έχω μια έμφυτη ευγένεια.
έτσι κ αλλιώς τα περισσότερα ειπώθηκαν -προς το παρών.
satan was a lez
Η αναζήτηση - κωλοτούρτα - δε βρήκε κάποιο έγγραφο. Επαναφορά επιλογών αναζήτησης
Υποδείξεις:
* Βεβαιωθείτε ότι η ορθογραφία όλων των λέξεων είναι σωστή.
* Δοκιμάστε άλλες λέξεις-κλειδιά.
* Δοκιμάστε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά.