Για την ευκολία μωρέ και όταν σε κουράζουν ή στο σπίτι ή δουλειά φάση, φοράς γυαλάκι.
Για την ευκολία μωρέ και όταν σε κουράζουν ή στο σπίτι ή δουλειά φάση, φοράς γυαλάκι.
I'll bury you in your god's fucked garden
[εβραίος μόουντ]από εκεί που τα παίρνετε τα γυαλιά πως να μην σπάνε στη μέση?[/εβραίος μόουντ]
i need feminime venoms in order to function with the system.
επίσης wtf δεν είχες αλλάξει πρόσφατα σε καλύτερη εταιρία;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ΕΦ ΕΦ ΕΣ. Μέσα Απριλή με πιάνει συνάχι, φλέματα, βήχας και κρατάει 1.5-2 βδομάδες. Χτες ξυπνάω σαν ερείπιο με τρελό πονοκέφαλο, τρώω μέγιστο κρύο στο λεωφορείο που έμπαζε από παντού(ΚΤΕΛ, οπότε φαντάζεστε αέρας στην εθνική) και το βράδυ καταλήγω με πυρετό και κόψιμο. FML και δεν ξέρω τι να κάνω. Τσαγάκι/Χαμομήλι, χτυπημένη κοακόλα, ψωμί με κασέρι και γιαούρτι. Ρίγος, ιδρώτας μετά τα παναντόλ, κάθε 10λεπτο στη χέστρα για να βγάλω καφετί νερό.
η χτυπημενη χοντροκολα που βοηθαει???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!