το ειδα καιγω το απογευμα.λολ
Για ΚΚΕ και Ακρόπολη με ποιούς είμαστε; Εγώ με το πασοκικό μου το μυαλό πιστεύω ότι είναι δυο φορές πιο φασιστικό να καταστρέφεις με το έτσι θέλω το τελευταίο προπύργιο μιας παραπαίουσας οικονομίας για να "οξύνεις τις αντιθέσεις στο δρόμο προς τον Κομμουνισμό" απ' το να στείλεις μπάτσους να τους διώξουν από 'κει.
Για πείτε κι εσείς.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Respect στην Παπαρήγα που σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί στις δυνάμεις της και εντός ολίγων χρόνων να παράγει και το δικό της πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ειναι η ιδεα μου ή καποιο λαθος υπηρχε στο πανο στην ακροπολη; Οπως και σε ενα αλλο με την πλουτοκρατια...τεσπα, ας μας πει κανας απο τους συντροφους τι κερδιζουν κλεινοντας το λιμανι στους τουριστες.
1) e4, c5
2) Νf3
αυτο με την πλουτοκρατία ήταν όντως γελοιοδέστατο. αυτο με το "peoples" είναι σωστό, με την έννοια οτι όταν μιλάς για "λαούς"¨η λέξη παίρνει "s" ενώ όταν μιλάς για ανθρώπους δεν παίρνει.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Γιατί;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
btw το κκε εκανε αλυσιδες σημερα μπροστα απο τη βουλη για να μην πανε τα προβατα προς τα κει
itan kai dikoi tous ekei mesa ... min tis fane ki autoi eeee
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Ρε Θέμη ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, που λέει και ο λαός, κόψε τα ναρκωτικά.
Είσαι τόσο νέος!
χοχοχοχ είναι στενάχωρο ότι για να μπεις στη βουλή πρέπει να περάσεις πάνω από τους κνίτες. στενάχωρο αλλά ευκολάκιOriginally Posted by ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
επίσης στεναχωριέμαι να βλέπω παλικάρια αναρχικούς να κάνουν αυτοκριτική για τη marfin... o βγενόπουλος τους έφαγε στεγνά, πολιτικά και χωρίς παρεξήγηση .
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".