Ωραία, μιας κ άνοιξες κ εδώ τόπικ, κάνε ένα edit στο post σου με tracklisting, κ γράψε κ 2 λόγια παραπάνω βρε αδερφέ
Στα του δίσκου τώρα (που με πρόλαβε ο αποπάνω, καθώς ήθελα να γράψω εγώ report), μ αρέσει αρκετά, αν κ νομίζω ότι ο πρώτος τους είναι λίγο πιο πάνω. Την πρώτη φορά που τον άκουσα δεν μου είπε κ πολλά, αλλά στη δεύτερη ακρόαση (κ μετά τη συναυλία τους μαζί με τους Overkill) άρχισε να μ αρέσει αρκετά. Να πούμε ότι υπάρχουν κ 2 αλλαγές μελών (σε μπάσο κ δεύτερη κιθάρα). Στη συναλία μια χαρά λειτούργησε το νέο σχήμα. Η μουσικά κυμαίνεται στα ίδια πλαίσια με του πρώτου, δλδ Slayer κ τα γνωστά ωραία, νομίζω μόνο πως οι ταχύτητες έιναι ένα μικρό κλικ πιο κάτω (όχι πως με χαλάει). Καλή φάση για τη μπάντα σίγουρα το συμβόλαιο με τη Nuclear Blast, νομίζω από την αρχή του χρόνου όλο σε περιοδεία είναι - αρχικά με Kataklysm, μετά με Overkill, σήμερα παίζουν εδώ μαζί με Enforcer - Steelwing - Cauldron, (ναι φυσικά και θα πάω), καλοκαιρινές εμφανίσεις σε φεστιβάλ αβέρτα...άντε να δούμε κ σήμερα πως θα πάιξουν ως headliners κ τα λέμε ξανά αύριο