Οτι και να κανεις στο στρατο, μην τους πεις την αποψη σου για τις πιπες
Οτι και να κανεις στο στρατο, μην τους πεις την αποψη σου για τις πιπες
Είχε πάει ο αδερφός μου το Σάββατο σε μια ψαροταβέρνα στην Πεύκη και έσκασε οχαλαρός με τη γυναίκα του και κάτι φίλους (και 6-7 μπράβους απέξω).Spoiler
Αλλά τα κανάλια λέγαν την Κυριακή "μέχρι τα άγρια χαράματα καθόταν ο πρωθυπουργός και ΠΑΛΕΥΕ για τη χώρα" κτλ.
Οπότε μάλλον ψέματα λέει ο αδερφός μου, δεν εξηγείται αλλιώς.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
χθες ειτε με πειραξε το φαγητο ειτε ο καφες και ηταν λες και ειχε κατσει μια πετρα στο στομαχι μου...εκανα 3.30 ωρες να κοιμηθω γιστι με ειχε γαμησει στον πονο οποτε για να τελειωνω και να κοιμηθω χρησιμοποιωντας την κλασσικη μεθοδο με το δαχτυλο στο στομα ξερασα και ολα οκ :/ :/
Μπιζ αποφάσισα τελικά τι θα μου κάνεις δώρο, που σε ψήφιζα. 6.5κ είναι το ριτέηλ πράις αλλά μέσω γνωστού μπορώ να το πάρω στα 4.2κ. Ψήσου οκ ?
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
το πηρες το mail που σου εστειλα? αν τα καταφερεις θα το συζητησουμε![]()
υπομονή
Μέηλ ρισίβντ. Γουί γουίλ μπι ιν τάτς.
I'll bury you in your god's fucked garden
κρουξ να ρωτήσω κάτι 'πειδή φαίνεται ότι ξές.
πως σκατά ποδήλατα με τέτοια δισκόφρενα μπροστά δεν γυρνάνε τούμπα όταν φρενάρεις?
οκ το πιρούνι κάνει δουλειά προφανώς κ αποσβένει αλλά δε μιλάμε κ τρελλό βάρος εε? πόσο ζυγίζει αυτό το πάνω ας πούμε?
επίσης πειδή αυτό φαίνεται ότι είναι για χώμα, πως κ δεν μπλοκάρει τους τροχούς?
όλα αυτά γιατί το βάρος τους είναι ελάχιστο για τον εξοπλισμό που έχουν. στην τελική χρειάζονται όλα αυτά? (κ σε τέτοιες διαστάσεις)
πς. δεν έχω ιδέα από ποδήλατα.
I must have some booze. I demand to have some booze
επειδή τυχαίνει να έχω μπροστά δισκόφρενο, μπορείς να το ρυθμίσεις πόσο σκληρά κι απότομα θα πιάνει όταν το πατάς, δεν είναι τίποτα
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
καλά ναι προφανώς κ ρυθμίζονται αλλά το δικό σου δε νομίζω να έχει ΤΕΤΟΙΟ δισκόφρενο;p
και τα παπιά δλδ πιο μικρό έχουνε (χρειάζονται)
κάθομαι κ το χαζεύω τόση ώρα εε. τι έχουνε φτιάξει οι θεοί
Κρουξ, είσαι ποζεράς μέχρι και στα ποδήλατα?![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
αν έχει κ όλας κάνα τέτοιο, ας είναι όσο ποζεράς θέλει;p
κ μόνο που το λιγουρεύεται δλδ
esy mi gelas kai kane kana review gia protomen e!