Τέλειο είναι, αλλά φτιάξτε και άλλο ένα που αντί για electric requiem θα λέει "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου", θα είναι χρήσιμο για μελλοντικά ποστς.
Τέλειο είναι, αλλά φτιάξτε και άλλο ένα που αντί για electric requiem θα λέει "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου", θα είναι χρήσιμο για μελλοντικά ποστς.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Βασικά τα χρώματα από το πάνω λόγκο με τα χρώματα του dark στο profile που έχω δεν ταιριάζουν.
Ενώ το προηγούμενο μωβάκι και τα ροζ λουλουδάκια ε?
Α ωραία, δηλαδή επειδή το προηγούμενο δεν ταίριαζε (που για μένα ταίριαζε), δεν πειράζει που δεν ταιριάζει αυτό.
και για μενα ταιριαζε. φτιαξτε ενα μπιζαριος και βαλτε μου την χελο κιτυ πλς.
υπομονή
Ωρέος ο ροτσένκος, κρατήστε το μόνιμα θα έλεγα. Αμα θέλετε σας κάμω κι εγώ ένα τέτοιου τύπου.
ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ -->http://www.electricrequiem.com/forum...925#post992925
Εγω τον θελω.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
egw lew na kanoume pollme epiloges mpan kai ksylo kai na ton exeis sto msn na sou afierwnei diafora tragoudia i na meinei edw
![]()
apo tous pio wreous new users o trolololo. alloi theloun mpan.