αν ένα προϊόν είναι μια μαλακία και μισή, θα το κράξεις ή δεν κάνεις καθόλου βιντεάκι;
αν ένα προϊόν είναι μια μαλακία και μισή, θα το κράξεις ή δεν κάνεις καθόλου βιντεάκι;
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Kαλά σας γαμάει ο εσπρέσσο (ο μόνος ωραίος καφές ιμο). Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο![]()
κραζω ανελεητα. κατι handsfree, κατι iphone, κατι plasma τηλεορασεις, κατι κινητα, κατι acer laptop. γενικα κραζω περισσοτερο παρα προτεινω
υπομονή
Ο γαλλικός είναι νερόπλυμα. Τον προτιμούμε βέβαια από κάτι φραπέδες..
ESPRESSO FREDDO KALOKAIRI ELLINIKOS XEIMWNA...
Τον ελληνικό έχω προσπαθήσει ειλικρινά πάρα πολύ να τον συμπαθήσω, αλλά απλώς ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Είναι ΞΙΝΟΣ ρε παιδιά! Ματημπαναγία είναι ΞΙΝΟΣ!!! =(
Η μόνη φορά που μ'άρεσε ήταν όταν μας έφτιαξε ένα παλικάρι στη φωτιά στο τζάκι κι έκανε κανα 45λεπτο να γίνει.
Ο ελληνικός παλεύεται, ο εσπρεσο καθόλου. Είναι υπερβολικά πικρός ακόμα κι αν βάλεις 3 κουταλιές ζάχαρη ξέρω γω. Και μου φαίνεται η γεύση του είναι σαν καμένο φαγητό :/
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Καλά κι εγώ LATTE τον πίνω..
λοιπον επειδη παιδευεστε!
πιανουμε ενα ποτηρι με το αριστερο*,τον ΝΕΣΚΑΦΕ με το δεξι*!
ανοιγουμε το καπακι και ριχνουμε οση ποσοτητα καφε γουσταρουμε στο ποτηρι (χωρις κουταλια και παπαριες-τσαμπα λερωνουμε)
ριχνουμε νερο,περιπου ενα σφινακι σαν ποσοτητα! ανακατευουμε κυκλικα οριζωντιως
προσθετουμε παγακια και συμπληρωνουμε με νερο
και εχουμε ενα "αχτυπητο" αχτυπητο στο αψε-σβησε και χωρις να λερωσουμε παραπανω σκευη εκτως απο το ποτηρι μας!
*αριστερο,δεξι αλλαζουν αναλογα το main-hand και το off-hand του καθενος!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Αλλιώς πέρνουμε ένα κουταλάκι Alta Rica, τον κάνουμε σκόνη και τον σνιφάρουμε επειδή δεν μπορούμε να πιούμε άλλο καφέ.
Μετά πέρνουμε το πτυχίο και δεν ξαναπίνουμε ζεστό καφε για το υπόλοιπο της ζωής μας από την αηδία των εξετάσεων.
Φραπέ διπλό με λίγο γάλα γεμάτο παγάκια και ας χιονίζει γαμώτο! Το freddo στην ανάγκη, τον ελληνικό (κυπριακό, τούρκικο, λιβανέζικο) στις οικοδομές επειδή είναι αμαρτία να πιείς κάτι άλλο, και ας έχει 40 βαθμούς υπο σκια
ξεχασες το μμμμ-getitnow στο τελος.
υπομονή