οοοοκ!!!
σεβασμος στην εμπνευση του καλητεχνη!
οοοοκ!!!
σεβασμος στην εμπνευση του καλητεχνη!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ευτυχώς έχει πεθάνει καμιά 50αριά χρόνια, αλλιώς έτοιμο το είχα το ε-μαηλ.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Έκανα το φόντο να εκτείνεται σωστά στο Dark. Αυτό θέλουμε;
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
είσαι μεγάλος! και το bright-fap-fap και το bright-fap-fap!
κονστρουκτιβισμός στην κυριολεξία
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
δεν το συνηθίζω, αλλά.
αν πηγαινε στην μεση??
οχι ε?!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Εσπειρε...
I'll bury you in your god's fucked garden
Μεγαλώστε ρε σεις κι ενα τσακ το ύψος να φύγει αυτή η άχαρη γκρι γραμμούλα. Κατά τ'άλλα γαμει, μπράβο.
εντιτ: και βασικά while you're at it, μεγαλώστε λίγο το ΦΟΡΟΥΜ και σπρώχτε λίγο πιο δεξια το λόγκο να ισορροπήσει η φάση.
Last edited by Drumsick; 01-05-2010 at 02:53.
Μοχθηρο σχεδιο να προσκυνησουν ολοι την κομμουνιστικη Ρωσια που τοσο λατρευει το ταμαγκοθικ, βαζεις μια μαλακια ταμπελα με την Χαλοου Κιτι που ειναι πιο πουστικη και απο δυο αντρες να πηδιουνται για να μην πω κι απο τον μπιζαριο, και ξαφνικα με το που βαζεις αυτο το (γαματο οντως) ταμπελιδι πανω, ολοι ειναι με θαμπζαπ και γουορσιπ!