Μπορει να το εχουμε ξαναπει αλλα το Orion ειναι το πρωτο post metal κομματι που γραφτηκε ποτε
Μπορει να το εχουμε ξαναπει αλλα το Orion ειναι το πρωτο post metal κομματι που γραφτηκε ποτε
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
@Witchkiller: MLP είναι, 4 κομμάτια, 13 λεπτά σύνολο, βρωμά venomίλα από χιλιόμετρα μακρυά, παραγωγή επιπέδου πρώτων venom, βάλε και λίγο blitzkriegικό nwobhm και έχεις το αποτέλεσμα. Το άκουσα και είπα αυτό είναι για witchkiller. Γενικά η Σουηδία πετά πολλές νέες μπάντες που είναι όπως πρέπει τα τελευταία χρόνια.
@ra: Δεν υπάρχει εύκαιρο λινκ, σρυ.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Για να δούμε.
καποιος το χε προτεινει αυτο?
τι δισκαρα
επισης μου αρεσαν πολυ οι κατωθι πατριωτες (κιθαριστικη παπουτσοκοιταζουσα ποπ)
![]()
Alan Tecchio
.
I'll bury you in your god's fucked garden
Κάπως εμφανίστηκε χαμένος δίσκος Endless Dismal Moan και κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Sabbathid Records. Λίγο που το άκουσα δεν λέει όσο τα παλιότερα και είναι και αρκετά μικρός. Βέβαια με αυτα θυμήθηκα τους Gnome και έβαλα να ξανακούσω το Under The Black Moon που είναι μεγάλη δισκάρα. Οι ψημένοι ακούστε...
bonus γιατί γαμάει
![]()
Last edited by Once_Emperor; 26-04-2010 at 20:40.
We revel in our time.
έχει βγει και νέο modrec, όσοι ενδιαφέρεστε.
καλό είναι σε γενικές γραμμές, δυστυχώς όμως ελαφρώς πιο άψυχο απ'το προηγούμενο.
επίσης για midlake σας αρέσει το trials of van...?
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
US 80's sounding traditional metal με την έννοια (πολύ) παλιών priest, ozzy ή του melissa ...άντε και λίγο iced earth ως προς τις κιθάρες. OK είναι, μελωδικό, αλλά ρε ruthless το βρίσκεις χαρισματικό δλδ?
(+λίγη γκρίνια) Aχώνευτα "drums" για το γούστο μου και lead που αρκετές στιγμές δεν μου λέει πολλά.
Θα μου πεις "και τι να ακούσεις? (στο είδος)" ...σωστό και αυτό
Last edited by wom; 27-04-2010 at 00:50.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Κρίνοντας από το "άχαρο" myspace κάποια κομμάτια τα λες μάλλον... χαρισματικά
Γενικά μιλώντας, πάντως, έχεις να ακούσεις πράγματα από το σύγχρονο ήχο. Σκέψου ότι ακόμα ανακαλύπτουμε τα περσινά! Ancient Cross και Bud Tribe τα τελευταία παραδείγματα.
Αν βρεις link-άκι του tortured soul, πάσαρε.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Η δουλειά στην κιθάρα είναι Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ. OK, και σε leads αλλά κυρίως στα solo. Δηλαδή το solo του Fallen και μόνο φτάνει.
Επίσης ο τύπος έχει ΦΩΝΑΡΑ. Όχι επιτηδευμένη King Diamond φωνή, απλά τις έχει όλες τις οκτάβες για πλάκα.
Στα "αρνητικά" ότι είναι σύγχρονος ήχος, παραγωγή και ότι επακολουθεί αυτά. Όχι απαραίτητα αρνητικό βασικά, εγώ χαίρομαι που βγαίνουν κυκλοφορίες πιο σύγχρονου ήχου με σωστές βάσεις στα 80s αντί για τις συνηθισμένες μαλακίες. Εντάξει, δεν το είπα και κυκλοφορία της χρονιάς, δεν παίζει λόγω ανταγωνισμού άλλωστε. Παραμένει δυνατό album πάντως.
Γενικά το 2010 πάει μάλλον να γίνει η καλύτερη χρονιά της χιλιετίας so far σε απολογισμό ατσαλιού, ειδικά αν συνεχίσει έτσι(που από ότι φαίνεται θα συνεχίσει).
Και κάτι για τα περσινά που λέει ο Ra Pariah, πρόταση ενός φίλου που φαίνεται πολύ καλή:
![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age