Ειπα πως η ερωτηση μου-που ειναι και αλλων δεν διεκδικω αποκλειστικοτητες στην σκεψη/κριση-απαντηθηκε επισημως εναν περιπου μηνα μετα.

Απο αυτο, τρεξατε σαν τις πορδουλες να συμπερανετε πως αυτοεπαινουμαι που επεσα μεσα σε δυσοιωνη προβλεψη, για την οποια φυσικα και δεν ειχα την αποκλειστικοτητα, ουτε καν την διεκδικησα.

Δεν θεωρησα πως επρεπε να αναλυσω το αυτονοητο, πως δηλαδη δεν ειμαι η μονη, ουτε η πρωτη, ουτε η ο,τιδηποτε, γιατι δεν σκεφτομαι αλαζονικα οπως προφανως εσεις δειχνετε απο τα συμπερασματα σας για μενα να λειτουργειτε, αλλα διευκρινιζω επισης οτι ουτε θα χαιρομουν ακομη και η μονη η πρωτη αν ημουν που το φανταστηκε και επιβεβαιωθηκε σε κατι τοσο τραγικο.

Μια διαπιστωση εκανα και αντι το θεμα σας να ειναι τι προεκτασεις μπορει να εχει αυτο για τη δικη μας γενια, σας πειραξα εγω και η φανταστικη επαρση μου. Ε, ποσο βληματα μπορει να ειστε στην τελικη.

Απο εκει και μετα, ναι, πτωχευση οταν δεν ειμαστε λατινικη αμερικη δεν θα ειναι να μην εχουμε να φαμε, αλλα το γεγονος οτι θα ζησεις σε ακομη κατωτερες συνθηκες απο αυτες που εχεις μαθει, σε μεγαλυτερη ασταθεια και χωρις να εχεις ευθυνη και λογο στα οσα θα σου επιβληθουν και θα σου συμβουν, ειναι στα πλαισια των οσων ψυχανεμιζομαστε και συζηταμε κι εδω μεσα -ο καθενας απο την εμπειρια του-οτι ξεκινησαν να γινονται και αναποφευκτα θα κορυφωθουν μετα και απο επισημη ανακοινωση και παραδοχη της καταστασης.

Τωρα για το οτι δεν γρυλιζω και ειμαι εκφραστικα για τα δεδομενα σου πομπωδης, ε, μην περιμενεις και να απολογηθω σε ανθρωπο που δεν νοιαστηκε για τα επαγγελματικα του δικαιωματα πριν καν αναφερθουμε σε οικονομικες κρισεις.