Ε ναι οκ το καλοκαιράκι που δεν έχεις επαφή με την ομάδα σου, λέει να διαβάζεις και να "τυρανιέσαι" μ'όλα αυτά. Αλλά απο αρχές Απριλίου ρε μπαγλαμάδες ? Κανίτε πιά !
Ε ναι οκ το καλοκαιράκι που δεν έχεις επαφή με την ομάδα σου, λέει να διαβάζεις και να "τυρανιέσαι" μ'όλα αυτά. Αλλά απο αρχές Απριλίου ρε μπαγλαμάδες ? Κανίτε πιά !
I'll bury you in your god's fucked garden
Ο Λεβαδειακός δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη για την παραμονή στη Σουπερλίγκα παρόλο που το πρωτάθλημα έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Την Τετάρτη, το νομικό τμήμα των Βοιωτών κατέθεσε ένσταση στη διοργανώτρια αρχή υποστηρίζοντας πως στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή η Ξάνθη χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Πρόκειται για τον Σπύρο Βάλλα, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Λεβαδειακού είχε συμπληρώσει 10 κίτρινες κάρτες και όχι 9 όπως είχε αναγραφεί.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανάγκασε τη Σουπερλίγκα να μην επικυρώσει τη βαθμολογία. Επικύρωσε μόνο την τελική κατάταξη στην πρώτη 5άδα προκειμένου να αρχίσουν απρόσκοπτα οι αγώνες των πλέι οφ
Akomi to paleuei o kompotis
Αν είναι να ρίξει το πορνείο του ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ του συμπαραστεκόμεθα!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Ρε γαμώτο, δε γίνεται να βρεί κάτι και ο γαμημένος ώστε τελικά να τους αφαιρεθούν βαθμοί μποθ και να μείνει ο πας;![]()
εγω εδω ειμαι ακομα νταφυ!!!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Rock or Nothing
Καλύτερος προπονητής: Νίκος Νιόπλιας
LOL
kai liga les .
the game is the game