Page 209 of 301 FirstFirst ... 109159199207208209210211219259 ... LastLast
Results 3,121 to 3,135 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

kala sas gamane oi vazeloi
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Mazikeen Krux's Avatar

Αυτό είπα όμως και αργότερα ρε Havoc οτι όλοι αυτοί οι οποίοι δεν είχαν τίποτα να πουν οντόπικ και αρκούνται σε αφορισμούς βρήκαν πάτημα σε αυτό και ανέπτυξαν φιλοσοφία απο πίσω (φασίστας, κλπ κλπ κλπ)

Είμαι σίγουρος οτι όταν μιλάνε μεταξύ τους ή βλέπουν κάποιο ανάλογων πεποιθήσεων λένε μεταξύ τους "θα σου στείλω μια πολύ αστεία πικ που βρήκα με έναν ομοφυλόφιλο".

Γενικά πολύ δήθεν και πολύ άλλα κάνουμε απο πίσω και άλλα λέμε μπροστά, ειδικά εδώ που η απόσταση δημιουργεί εντυπώσεις.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Mazikeen Krux's Avatar

Αυτό είπα όμως και αργότερα ρε Havoc οτι όλοι αυτοί οι οποίοι δεν είχαν τίποτα να πουν οντόπικ και αρκούνται σε αφορισμούς βρήκαν πάτημα σε αυτό και ανέπτυξαν φιλοσοφία απο πίσω (φασίστας, κλπ κλπ κλπ)

Είμαι σίγουρος οτι όταν μιλάνε μεταξύ τους ή βλέπουν κάποιο ανάλογων πεποιθήσεων λένε μεταξύ τους "θα σου στείλω μια πολύ αστεία πικ που βρήκα με έναν ομοφυλόφιλο".

Γενικά πολύ δήθεν και πολύ άλλα κάνουμε απο πίσω και άλλα λέμε μπροστά, ειδικά εδώ που η απόσταση δημιουργεί εντυπώσεις.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    περιμένω τα επόμενα 27 ποστ του μινμιν για το ποιός είμαι, με ποιούς κάνω παρέα, που μένω, τι μουσική ακούω. ποιές ταινίες μου αρέσουν και γενικότερες πληροφορίες απο το στόμα του μεγάλου ψυχολόγου.
    Γελάω. Ρε γραφικότητα προσωποποιημένη, έχεις εξακοντίσει (σικ) υποθέσεις και συμπεριφορικά προφιλ σχεδόν για τον κάθε συνομιλητή σου (σικ) στο παρόν θρεντ σύμφωνα με τα οποία όλοι εμείς οι δημοκράτες (σικ) είμαστε παιδιά του μπαμπά, βυσματίες φοιτητίσκοι φυγόστρατοι 34 χρονών που πουλάμε μαγκιά μέσω νετ. Και ταυτόχρονα έχεις και το κουράγιο να κάνεις υποδείξεις για το ποιός ταμπελοποιεί (σικ). Σκάσε, κάνε κανα ρηβιου για το Δομάζο Lightsaber.

Senior Member 00i00's Avatar

καποια να ποσταρει την επικια φωτο κρουξ με χου.

Mazikeen Krux's Avatar

Δεν είναι δυνατόν να μιλάς εσύ για αυτό το θέμα. Οχι δεν είναι δυνατόν.

Ποιός πετάγεται σε κάθε ποστ που κάνω και με χαρακτηρίζει εδώ και καιρό (και το κάνεις και με άλλους).

Δημοκράτη δεν χαρακτήρισα κανένα, με μπερδεύεις με άλλον.

Παιδί του μπαμπά είσαι, αρνήσου το.

Φυγόστρατοι 34 χρονών, ο μινμιν τα ξέρασε όλα, εγώ δεν είπα τίποτα.

Πήγαινε τώρα να βάλεις "βασιλιάς σαβούρ" ταγκ σε κάποιο απο τα ρηβιούζ μου.

Κάτι οντόπικ έχεις να πεις ή θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με την περσόνα του Κρούξ που τόσο σε προβληματίζει ?

Solidium HAVOC's Avatar

Κι ετσι να ειναι, υποκριτες δηλαδη, δεν ακυρωνει τον δικο σου χαρακτηρισμο και τις εντυπωσεις που το δικο σου γραπτο αφηνει.

Επισης, το να κρινει ενας εργοδοτης καποιον υποψηφιο προς εργασια με βαση μια πιθανοτατα προχειρη και ψευτικη αναφορα απο Ε.Σ. ειναι το λιγοτερο αδικο, εως επικινδυνο. Το μονο που θα πρεπει να τον απασχολει ειναι αν εχεις τελειωσει με το θεμα της στρατιωτικης θητειας ωστε να μπορεις να ανταπαξελθεις στην θεση που θα αναλαβεις χωρις διακοπες, χωρις μα και μου.

Τοσο απλα οσο το εχεις διπλωμα η δεν εχεις, ξερεις αγγλικα η δεν ξερεις, εχεις εμπειρια η δεν εχεις.

Αν καποιος εχει οντως προβλημα σωματικο η ψυχολογικο σε τετοιο βαθμο που να επηρεαζει την εργασια του δεν θα ζητησει θεση που δεν μπορει να αναλαβει ετσι κι αλλιως. Και αυτο news flash δεν θα το πει ενα στρατοχαρτο με τις συνθηκες που συνηθως δινεται, ελεος.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

.
    Φυγόστρατοι 34 χρονών, ο μινμιν τα ξέρασε όλα, εγώ δεν είπα τίποτα.
    εχω να ξερασω τουλαχιστον 7 μηνες...απο τοτε που ηπια τελευταια φορα πρεζα (οκ ψεμα-ηπια και πριν μια βδομαδα)...τι εννοεις ξερασα?

Δράκος ikonoklast's Avatar

Κάτι οντόπικ έχεις να πεις ή θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με την περσόνα του Κρούξ που τόσο σε προβληματίζει ?
    Α, έχω τοποθετηθεί εμπεριστατωμένα εδώ και ήταν αρκετό, μετά απο αυτό απλώς γουστάρω το τζέρτζελο.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    ok δεν το εξηγησα καλα , ενννουσα αυτους που αντιτιθενται ιδεολογικα στον στρατο και παιρνουν Ι5 οχι τα βυσματικα Ι5 ..
    Fair enough. Όμως το θέμα με τους ναυτοαεροπόρους πήγες να το αποφύγεις σαν αίλουρος αλλά απέτυχες

Για να μην παρεξηγουμε

1) Ο στρατος ειναι σκατα
    2) Οι αξιωματικοι ειναι ΣΚΑΤΑ
    3) Οι υπαξ ειναι σκατα
    4)Ο φανταρος ειναι ο σκλαβος και ο σακος εκτονωσης των ανωτερων (δλδ ολων των καραβαναδων)
    5) Οι συνθηκες υγινεινης ειναι σκατα πραγμα που απορεει απο το απο πανω που εγραψα.
    Το 2 και το 3 είναι και λίγο πως θα σου κάτσει. Ήμουν τυχερός και είχα/έχω μια χαρά υπαξιωματικούς και αξιωματικούς πλην 3-4 ατόμων αλλά έτσι κι αλλιώς με αυτούς τους λίγους δεν είχα και πολλές συναναστροφές. Βασικά εδώ είναι και η πραγματική (μόνη; ) διαφορά στρατού ξηράς με αεροπορία/ναυτικό. Οι ανώτεροι. Στον ξηράς θα σου κάτσει ο κάθε τυχαίος εποπ που θα βγάλει τα κόμπλεξ της μιζέριας πάνω σου, στα άλλα 2 σώματα συνήθως έχεις άτομα από σχολές ή πιο "σοβαρούς" εποπ που δείχνουν και μια α' κατανόηση.
    Last edited by SpiritCrusher; 22-04-2010 at 21:14.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Mazikeen Krux's Avatar

αστο μινμιν σας βαρέθηκα. πάω να ακούσω κανά δίσκο. κάτσε εδώ με τον ικονοκλάψ (θα έρθει και ο καρκλαψ σε λίγο να σας κάνει παρέα) και συζητάτε για το πόσο μαλάκας είναι ο Κρουξ.

Havoc sry αλλά απο το μεσημέρι προσπαθώ να συνομιλήσω και η παρέα τελικά θα πει αυτό που την βολεύει. διάβασε (αν δεν βαριέσαι) όλο το χίστορι και πιστεύω θα σε καλύψουν οι απαντήσεις μου.

μη φυγεις ρε βαζελα σαλονικιε...κατσε...
    θα το γυρισουμε στην τουρκια σε λιγο

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    ok δεν το εξηγησα καλα , ενννουσα αυτους που αντιτιθενται ιδεολογικα στον στρατο και παιρνουν Ι5 οχι τα βυσματικα Ι5 ..
    Fair enough. Όμως το θέμα με τους ναυτοαεροπόρους πήγες να το αποφύγεις σαν αίλουρος αλλά απέτυχες

Για να μην παρεξηγουμε

1) Ο στρατος ειναι σκατα
    2) Οι αξιωματικοι ειναι ΣΚΑΤΑ
    3) Οι υπαξ ειναι σκατα
    4)Ο φανταρος ειναι ο σκλαβος και ο σακος εκτονωσης των ανωτερων (δλδ ολων των καραβαναδων)
    5) Οι συνθηκες υγινεινης ειναι σκατα πραγμα που απορεει απο το απο πανω που εγραψα.
    Το 2 και το 3 είναι και λίγο πως θα σου κάτσει. Ήμουν τυχερός και είχα/έχω μια χαρά υπαξιωματικούς και αξιωματικούς πλην 3-4 ατόμων αλλά έτσι κι αλλιώς με αυτούς τους λίγους δεν είχα και πολλές συναναστροφές. Βασικά εδώ είναι και η πραγματική (μόνη; ) διαφορά στρατού ξηράς με αεροπορία/ναυτικό. Οι ανώτεροι. Στον ξηράς θα σου κάτσει ο κάθε τυχαίος εποπ που θα βγάλει τα κόμπλεξ της μιζέριας πάνω σου, στα άλλα 2 σώματα συνήθως έχεις άτομα από σχολές ή πιο "σοβαρούς" εποπ που δείχνουν και μια α' κατανόηση.

και γω ετυχα και καλους αξιωματικους και υπαξ , αλλα εκτος του οτι ηταν η μειοψηφια , ηταν ολοι αχρηστα κορμια που δεν προσεφεραν εργο σε καμια περιπτωση
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Πω, βαρέθηκα κι εγώ να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια οπότε να συνοψίσω.

Ναι, κάποιοι έχουν πρόβλημα όντως και απαλλάσονται. Κάποιοι έχουν βύσμα και απαλλάσονται. Κάποιοι το παίζουν τρελοί/αδερφές/whatever και απαλλάσσονται.
    Για μένα οι τελευταίοι είναι οι περισσότεροι, και από πίσω δεν κρύβεται κατά μεγάλο ποσοστό ούτε ιδεολογικό πρόβλημα, ούτε είναι όντως ομοφυλόφιλοι αλλά υπάρχει ένα απλό "δε θέλω να ζοριστώ για κάτι που πιστεύω ότι δεν έχει νόημα και να χάσω το χρόνο μου"
    Δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι μπορούν να μην πάνε.
    Αυτό που είπα είναι ότι για μένα υπάρχει ένα όριο στο πόσο χαμηλά θα πέσω για να αποφύγω κάτι. Δεν το θεωρώ αξιοπρεπές να πάω να σκαρφιστώ οποιοδήποτε τρόπο, δικαιολογία, θεατρινισμό για να πείσω γιατρούς να με βγάλουν τρελό, αδερφή ή κάτι συναφές.

Αυτό που είπα για το Ι5 και να γράφεται, και ότι θα αποτελούσε για αρκετούς που έχουν πάει στρατό ένδειξη (τονίζω ΕΝΔΕΙΞΗ, όχι απόδειξη) για το τι μπορεί να είναι ο άλλος, έχει να κάνει με το ότι το μεγαλύτερο ποσοστό κατόχων χαρτιού απαλλαγής ΔΕΝ έχουν πραγματικό πρόβλημα.
    Η όλη συζήτηση αναλώθηκε στο ότι είναι απαράδεκτο να κρίνεις κάποιον ΜΕ πάθηση, ΜΕ το Α ή Β υπαρκτό πρόβλημα από ένα χαρτί. Σε αυτό χιλιοσυμφωνώ, δεν πρέπει.
    Αλλά όπως είπα, όταν η πλειονότητα δεν είναι τέτοια, τότε μπορεί να αποτελεί ένδειξη για το τι είναι ο άλλος.
    Όμως προφανώς δεν γράφεται το Ι και γι'αυτό πάνε και το παίρνουν τόσοι. Άμα γραφόταν, θα ήταν πολλοί λιγότεροι αυτοί που θα το κυνηγούσαν χωρίς να έχουν σοβαρό πρόβλημα και δεν θα το ζήταγε κανείς γιατί θα ήξερε ότι αν το έχει ο άλλος θα είναι θέμα υγείας.

Αυτά λοιπόν

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

αυτό που με συνεπάρει πάντα σε τέτοιες συζητήσεις είναι, ότι οι περισσότεροι από όσους υπερασπίζονται τη θητεία και πόσο ωραίες αναμνήσεις έχουν και πόσο σε κάνει άντρα και υποχρέωση στο σύνταγμα και στους νόμους, πραιντ εντ γκλορι και τα σχετικά, έχουν βάλει βυσμα για να πέσουν στα μαλακά
    Vielen Dank für alles was mal war