Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
@μινμιν
Ποιός Μάριος καλέ ? Ο Φραγκούλης ?
I'll bury you in your god's fucked garden
οχι...ενας τετραπληγικος στο μυαλο φασιστας απο το Γουδι...βαζελος...ψαχτους
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Για να συγκροτηθεί μια κοινωνία πρέπει να υπάρχουν κανόνες σωστά; Για να έχουν δικαιώματα τα μέλη της πρέπει να έχουν και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτήν. Στη δική μας κοινωνία εδώ και χρόνια είναι υποχρέωση να πας στρατό. Προφανώς δεν αρέσει σε κανέναν αυτό. Αλλά με το να θεωρείς ότι σου προσβάλλει τα δικαιώματα αυτό είναι σαν να λες το ίδιο για το ότι φορολογείσαι, για το ότι το σχολείο είναι υποχρεωτικό, για το ότι πρέπει να έχεις αστυνομική ταυτότητα και άλλα.
Απο τη στιγμή λοιπόν που έχεις κάποια κοινωνικά οφέλη πρέπει να είσαι συνεπής και απέναντι στις υποχρεώσεις. Οπότε καταλήγουμε αλλού, στο ότι δεν θέλω να έχω υποχρεώσεις προς την κοινωνία που ζω, ή τουλάχιστον να τις έχω επιλεκτικά, ανάλογα με το κέρδος μου από την κάθε μία και το κόστος της κάθε μίας.
Επίσης, εξήγησέ μου γιατί είναι τόσο γελοίο που να μη επιδέχεται συζήτηση να ξέρει ο εργοδότης για την ψυχική υγεία του εργαζόμενου. (Εκτός αν εννοείς ότι ο εν λόγω αναγκάζεται να καταφύγει στο να φαίνεται ψυχικά ασταθής στα αρχεία του στρατού ώστε να αποφύγει τη θητεία, και άρα δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται αυτά στα υπόψη)
Μια ερώτηση για μένα που βαριέμαι να τα δω όλα, οι δημοκράτες εσείς(οι πολλοί) υποστηρίζετε την κατάλυση του συντάγματος; Ή δεν κατάλαβα καλά;
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age