κοίτα hyatari.
και εγώ δεν ήθελα να κάνω παρέλαση στο σχολείο αλλά αν δεν έκανα έπαιρνα απουσίες και προτιμούσα να τις κρατάω για καμία κοπάνα.
δεν ήθελα επίσης να φάω τα χρόνια μου διαβάζοντας όταν καθυστερημένα κατάλαβα οτι οι κανόνες στην αγορά είναι ολότελα διαφοροποιημένοι απο αυτούς που σου παρουσιάζουν οι κουστουμάτοι καθηγητές σε σχολές και πανεπιστήμια.
δεν ήθελα επίσης να παρουσιαστώ στο μεγαλό πεύκο και να αναγκαστώ να ζητήσω μετάταξη γιατί είχα χάσει 15 κιλά τις πρώτες 18 μέρες πριν τον όρκο και επειδή είχα τον κάθε στρατόκαβλο λοχαγό που είχε υπηρετήσει στην Σερβία και έβλεπε σε καθημερινή βάση διαμελισμένα παιδάκια, να μου σπάει απο τις 6 το πρωί το ηθικό.
δεν ήθελα ακόμα να φορολογείται η επιχείρηση μου με 40% και να χρειάζεται να πληρώσω 3800 ευρώ στο γαμημένο το ταμείο νομικών για να μεταβιβάσω εταιρικά μερίδια.
δεν ήθελα να έχω να λαμβάνω εδώ και για ένα χρόνο περίπου 25.000 ευρώ επιστροφή φόρου και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στην εφορία και να μου λένε "θα δούμε"
δεν ήθελα πολλά πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου αλλά την πλειοψηφία αυτών αναγκάστηκα να σκύψω το κεφάλι και να τα υποστώ.