Page 198 of 301 FirstFirst ... 98148188196197198199200208248298 ... LastLast
Results 2,956 to 2,970 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

The Patient H.'s Avatar

5-6 σελίδες πιο πίσω. Γιατί συζητάω ακόμα για στρατό με κάποιον που δεν έχει πάει όμως? Bye.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Διότι ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ να συζητάς για στρατό σαν σωστός κόπανος, θέλει και ρώτημα;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

υπόσχομαι να ακολουθήσει ώριμο ποστ που θα διαλευκάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣ
    Rock or Nothing

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    5-6 σελίδες πιο πίσω. Γιατί συζητάω ακόμα για στρατό με κάποιον που δεν έχει πάει όμως? Bye.
    Σε ρωταω για να μορφωθω, δε συζηταμε. Η πραγματικη ερωτηση ειναι γιατι δεν πας πισω στρατο να γλιτωσει το τοπικ???

A1DDJZZ Magellan's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    υπόσχομαι να ακολουθήσει ώριμο ποστ που θα διαλευκάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣ
    επιτελους
    να λαμψει η αληθεια
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Το θεμα ειναι, εσυ θα ξαναπηγαινες αν ηξερες πριν πας πως θα ειναι? Η θα επελεγες να κανεις για ενα χρονο κατι αλλο?

αφού κανείς δεν το απάντησε στο φιξξξξξξξξξξξξξξξερ επί της ουσίας και πέρα από οποιαδήποτε συζήτηση περί δικαιωμάτων κτλ (θεωρώ αυτονόητο το γεγονός ότι η θητεία είναι άδικη και άχρηστη):

με δεδομένο ότι υπηρέτησα στα τεθωρακισμένα που θεωρούνται αρκετά εώς πολύ ζόρικο ως όπλο και ότι ήμουν δεα, δηλαδή 1ο 4-5μηνο της θητείας ήταν αρκετά πιο δύσκολο από του μέσου στρατιώτη, το επόμενο 6μηνο ήταν πιο εύκολο και το τελευταίο 6μηνο ήταν δημοσιο-υπαλληλίκι σε βαθμό που αν μου πρόσφεραν τη θέση μόνιμα πιθανώς να καθόμουν, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά ερωτήματα που τα έχω θέσει κ εγώ στο εαυτό μου, τώρα που απομακρύνθηκε η όλη εμπειρία και μπορώ να τη δω με νηφαλιότητα.
    - ήταν όσο δύσκολο περίμενα? όχι
    - αποκόμισα θετικά στοιχεία από αυτό το 17μηνο που έχασα από τη ζωή μου δηλαδή έζησα εμπειρίες που με έκαναν "καλύτερο" (όπως βλέπω εγώ τον εαυτό μου) σε βάθος χρόνου? ναι
    - μου έμειναν μόνιμα κουσούρια? όχι
    - αν είχα την ευκαιρία να ξαναπάω θα το έκανα? με την καμμία
    - αν είχα την ευκαιρία να το αποφύγω, αλλά να υπηρετήσω εναλλακτική θητεία τι θα επέλεγα? τη στρατιωτική. αφού θεωρώ το ίδιο άδικη και την εναλλακτική θητεία, θα επέλεγα την πιο σύντομη.
    - αν είχα την ευκαιρία να αποφύγω ολότελα οποιαδήποτε μορφή θητείας? αν δε χρειαζόταν να κάνω μαϊμουδιές σίγουρα θα επέλεγα να μην υπηρετήσω
    Rock or Nothing

Mazikeen Krux's Avatar

Raven συμφωνώ μαζι σου απο την πρώτη λέξη ως την τελευταία απλά κάποιες παρατηρήσεις.

Σαφώς και δεν το συζητάμε να ξανακάναμε όλη την θητεία αλλά αν ήταν για επίστρατος ή έστω να γινόταν να πας για κανά μήνα, θα σε χαλούσε ? Εχοντας βεβαίως πάντα στο μυαλό οτι θα περάσεις όπως περνούσες τους τελευταίους 2-3 μήνες της κανονικής σου θητείας.

Επίσης όλη η αντίθεση που εξέφραζα στα προηγούμενα μου ποστς βρίσκεται στην τελευταία σου πρόταση. Είναι έτσι το καθεστώς της υποχρεωτικής θητείας που πρέπει να καταφύγεις σε θεατρινισμούς και μαιμουδιές για να μην υπηρετήσεις. Δεν είναι το πρόβλημα αν θα σε αποκαλούν γιωτά ή παιδί της μαμάς ή λοιπές μαλακίες, είναι απλά το θέμα οτι λες ψέματα στον εαυτό σου και παριστάνεις κάποιον που στην πραγματικότητα δεν είσαι.

Επρεπε να σε έχω αρχηγό πληρώματος κατά τ'άλλα. Θα κάναμε βολές με το Leopard και θα ακούγαμε Savatage στην ενδοεπικοινωνία
    I'll bury you in your god's fucked garden

Custom User Title ari-m's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά ερωτήματα που τα έχω θέσει κ εγώ στο εαυτό μου, τώρα που απομακρύνθηκε η όλη εμπειρία και μπορώ να τη δω με νηφαλιότητα.
    - ήταν όσο δύσκολο περίμενα? όχι
    - αποκόμισα θετικά στοιχεία από αυτό το 17μηνο που έχασα από τη ζωή μου δηλαδή έζησα εμπειρίες που με έκαναν "καλύτερο" (όπως βλέπω εγώ τον εαυτό μου) σε βάθος χρόνου? ναι
    - μου έμειναν μόνιμα κουσούρια? όχι
    - αν είχα την ευκαιρία να ξαναπάω θα το έκανα? με την καμμία
    - αν είχα την ευκαιρία να το αποφύγω, αλλά να υπηρετήσω εναλλακτική θητεία τι θα επέλεγα? τη στρατιωτική. αφού θεωρώ το ίδιο άδικη και την εναλλακτική θητεία, θα επέλεγα την πιο σύντομη.
    - αν είχα την ευκαιρία να αποφύγω ολότελα οποιαδήποτε μορφή θητείας? αν δε χρειαζόταν να κάνω μαϊμουδιές σίγουρα θα επέλεγα να μην υπηρετήσω
    +1 apo allon enan mavro (oxi vevaia dea) me moni diafwnia stin apokomisi empeiriwn
    to na xrisimopoiw olmous den mou fainetai kai poly xrisimi kai praktiki empeiria (oxi toulaxiston gia ena xameno 9mino estw)
    oso gi auta pou ezisa auto to 9mino ekei mesa sta 29 mou dyskola 8a me epireazan kai 8a me allazan estw kai sto elaxisto ...
    isws stis mikroteres ilikies na einai ligo diaforetika ...
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

χαχαχαχαχαχ, δεν εννοώ αυτές τις εμπειρίες ρε... δε νομίζω ότι το να μάθω να χρησιμοποιώ 3-4 διαφορετικά πολυβόλα με έκανε καλύτερο άνθρωπο.
    απλά βλέπεις τόση καθυστέρηση εκεί μέσα και βιώνεις τέτοιες καταστάσεις που σε κάνουν να εκτιμήσεις κάποια πράγματα διαφορετικά. σε τέτοιες εμπειρίες αναφερόμουν.
    Rock or Nothing

Custom User Title ari-m's Avatar

hahahahah to katalava gi auto egrapsa tis 2 teleytaies grammes
    opws eipa den 8ewrw oti me epireasan idiaitera oi katastaseis
    isws epeidi perimena tin ka8ysterisi pou synantisa
    isws epeidi imoun o "pappous" anamesa stous fantarous
    isws giati genika eimai ligo arketa starx/ mou se agxwtikes katastaseis
    nomizw opws mpika vgika apla 9mines megalyteros
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

alan turing hyatari's Avatar

μάλιστα.

υποστηρίζετε δηλαδή όλοι οι αποπάνω ότι είναι καλύτερο να "κάνεις μαϊμουδιές" και "θεατρινισμούς", να "λες ψέματα στον εαυτό σου", να "παριστάνεις κάτι που δεν είσαι" για 9-12-18 μήνες απ' ότι για 5-6 μέρες.
    πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση
    και αφού λοιπόν επιμένετε όλοι ότι δεν είναι θέμα οι (όποιες - παπάρια πλέον) συνέπειες της (προσπάθειας έστω) απαλλαγής, θα ήθελα να ακούσω κάποιο επιχείρημα που να υποδεικνύει γιατί είναι προτιμότερο/σωστότερο/αξιοπρεπέστερο/ηθικότερο/γενικά_καλύτερο_βρε_αδερφέ να παριστάνεις το μαλάκα για εννιά μήνες (χανόντας ταυτόχρονα το διάστημα αυτό από τη ζωή σου) από το να παριστάνεις τον τρελό (ή οτιδήποτε άλλο) για 6 μέρες.
    τι να πω. κρίμα που δεν είχατε την εμπειρία να παραθέσετε αυτές τις απόψεις πριν παρουσιαστείτε. θα είχατε πάρει απαλλαγή άμεσα λόγω σχιζοφρένειας

ο μόνος που παρουσίασε ένα σχετικό coherency στα λεγόμενα του ήταν ο μπλακ σνεικ μοαν, παρόλο που η λογική του αυτή με καταθλίβει. είναι μια λογική προσέγγιση nonetheless.

edit : εν ολίγοις, το όλο σκεπτικό "προτιμώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, τον οποίο υποτίθεται ότι σέβομαι, και να χάσω εννιά μήνες απ' τη ζωή μου από το να κοροϊδέψω πέντε αντιπρόσωπους ενός θεσμού τον οποίο δε σέβομαι καν" πραγματικά με ξεπερνάει. ειδικά όταν το βλέπω σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι έχουν μια σχετική αυτοσυγκρότηση και αντίληψη της πραγματικότητας.
    Last edited by hyatari; 22-04-2010 at 12:34.

η εμπειρία είναι προσωπική. πουθενά δεν ανέφερα "είναι καλύτερο". ούτε κατηγορώ κάποιον που παίζει θέατρο για να το γλιτώσει. έχω αρκετούς φίλους που το έκαναν με επιτυχία. προσωπικά, έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν θα το έκανα. αν σε μια ιδανική περίπτωση μου έδιναν 2 επιλογές - μπλε χάπι υπηρετείς - κόκκινο δεν υπηρετείς, εννοείται θα έπαιρνα το κόκκινο. να μπω όμως στη διαδικασία να περάσω από επιτροπές με ψυχιάτρους και να παίρνω αναβολή στην αναβολή χωρίς να ξέρω πού θα καταλήξω, το βρίσκω πιο ψυχοφθόρο ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ. είναι και επαγγελματικό το ζήτημα. δεν μπορείς να ξεκινήσεις μια σοβαρή επένδυση όταν δεν είσαι σίγουρος αν έχεις εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σου.
    Rock or Nothing

Και ο H. είχε μια λογικότατη προσέγγιση όμως, καθόλου καταθλιπτική : Δεν ψήνεται να κάνει τον τρελό/την μαϊμού για μερικές ημέρες, προτιμάει να κάνει τον μαλάκα για εννιά μήνες, διότι αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα και χωρίς κόπο. Και μάλιστα σχεδόν κατακρίνει όσους κάνουν μαϊμουδιές, διότι δεν επέλεξαν και αυτοί την σωστή απόφαση, πως όλοι μπορούμε να γίνουμε κόπανοι και να αρχίσουμε τα "δεν λέω, σκατά στον στρατό, αλλά ρίχναμε με πολυβόλα και ακούγαμε savatage και είχε φάση". Γενικώς όλοι ΜΙΣΟΥΜΕ τον στρατό φυσικά, αλλά το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση και να πας χωρίς μαλακίες, όπως κάνεις με κάθε τι που ΜΙΣΕΙΣ στη ζωή σου. Στο τέλος μπορεί να περάσεις και καλά μάλιστα, ντάξει, όχι ΚΑΛΑ, αλλά καλά.

Mazikeen Krux's Avatar

κοίτα hyatari.

και εγώ δεν ήθελα να κάνω παρέλαση στο σχολείο αλλά αν δεν έκανα έπαιρνα απουσίες και προτιμούσα να τις κρατάω για καμία κοπάνα.

δεν ήθελα επίσης να φάω τα χρόνια μου διαβάζοντας όταν καθυστερημένα κατάλαβα οτι οι κανόνες στην αγορά είναι ολότελα διαφοροποιημένοι απο αυτούς που σου παρουσιάζουν οι κουστουμάτοι καθηγητές σε σχολές και πανεπιστήμια.

δεν ήθελα επίσης να παρουσιαστώ στο μεγαλό πεύκο και να αναγκαστώ να ζητήσω μετάταξη γιατί είχα χάσει 15 κιλά τις πρώτες 18 μέρες πριν τον όρκο και επειδή είχα τον κάθε στρατόκαβλο λοχαγό που είχε υπηρετήσει στην Σερβία και έβλεπε σε καθημερινή βάση διαμελισμένα παιδάκια, να μου σπάει απο τις 6 το πρωί το ηθικό.

δεν ήθελα ακόμα να φορολογείται η επιχείρηση μου με 40% και να χρειάζεται να πληρώσω 3800 ευρώ στο γαμημένο το ταμείο νομικών για να μεταβιβάσω εταιρικά μερίδια.

δεν ήθελα να έχω να λαμβάνω εδώ και για ένα χρόνο περίπου 25.000 ευρώ επιστροφή φόρου και να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στην εφορία και να μου λένε "θα δούμε"

δεν ήθελα πολλά πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου αλλά την πλειοψηφία αυτών αναγκάστηκα να σκύψω το κεφάλι και να τα υποστώ.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ζει ένα δράμα ο Krux.

Μη τα κρατάς μέσα σου φίλε, μόνο κακό σου κάνουν, ΞΕΣΠΑΣΕ, θα νιώσεις καλύτερα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.