γιατί ρε μπέρνι ξεκινάει τόσο καλά , και έχω φτάσει να το βλέπω και να γελάω![]()
γιατί ρε μπέρνι ξεκινάει τόσο καλά , και έχω φτάσει να το βλέπω και να γελάω![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Εμένα μου αρέσει. Μου αρέσουν γενικώς πολλά πράγματα και ας έχουν τρύπες, στα παπάρια μου. Εδώ λέμε δεν γινόταν να κολλήσει την αφίσα μέσα από το λαγούμι ο Τιμ Ρόμπινς.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ένα σωρό απαντήσεις και καλοφτιαγμένες σκηνές δράσης, από τα καλύτερα της σειράς κι ας έχει ακόμα όλα τα κλασσικά προβλήματα. Τουλάχιστον μένουν λίγα για το φινάλε, αν συνεχίσει έτσι θα κλείσει οκ.
Spoiler
ποιος ειναι ο μπαλταρ?
ρε μαλακες σοβαρα
ηειδα και τα 16 επεισοδεια
η σειρα μου αρεσει τρελα
εχει απιστευτο κονσεπτ. σιγουρα αν ειχα σκεφτει εγω το ολο σκηνικο, θα ειχα κανει μια πιο ενδιαφερουσα εξελιξη, ειδικα αν βοηθουσε και ο φιξερ. βασικα αυτο θαν κανω δωρο στην ανθρωποτητα το σεναριο της πιο τελειας ταινιας
ρε σοβαρα τι δε σας αρεσε?
δε το καταλαβαινω.
εκτος απο το οτι η πενυ ειναι καριολοπουτανο που θελω να τη σπασω σρο ξυλο
αν η σειρα κλεισει στη μια σεζον και ξεμπερδεψουμε μιλαμε για τελειοτητες
αν το πανε για λοστ θα γαμηθει η σειρσ οπως στο χιροους
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
οσο για το καγκουρο παιζει μεγαλο ρολο
οσο ο βινσεντ στο λοστ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ο Μπαλταρ ειναι χαρακτηρας απο το Battlestar Galactica
την επομενη σειρα που πρεπει να τσεκαρεις (5 σεζον, εχει τελειωσει)
ο ηθοποιος που τον κανει παιζει στο 17ο του ff
oxi kai edw...
pavle 4 einai oi season tou bsg
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
ναι γραψε λαθος, με μπερδευει παντα το κενο στην μεση της 4ης
galoactica it is loipon agaphtoi. elpizw να μη με απογοητευσει
ποθτανα ολα
iola 11
σκατά.
Όχι το επεισόδιο.
(και αυτό ψιλοσκατά ήταν, αλλά να χαμε να λέγαμε)
ωραιο επεισοδειο
γαμησε βασικα
αν δε τη τραβηξουν τη σειρα και ληξει στην πρωτη σεζον ειμαστε σουπερ
αντε να δω και το ν να δω τι λεει
ποθτανα ολα
iola 11