Ποιόν λέει ρε?
Ε για αυτόν συμφωνάω κι εγώ...
Εκτός απ'το "αραπάκο".
Τέτοια εμφάνιση πάντως η ίντερ δεν νομίζω να ξανακάνει για αρκετά χρόνια.
Ο Μουρίνιο "μάρκαρε" υποδειγματικά το Μέσσι και γενικά δεν χέστηκαν μετά το 1-0, αλλά παίξαν μπάλα.
Ο Πεπ από την άλλη έδειξε ότι απέχει πολύ ακόμα από το να γίνει προπονητής.
Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το 2-0 στη βαρκελώνη είναι πιθανό.
εδω εγραψες ενα σωρο πιπες, αυτο σε πειραξε?
Εννοώ ότι το 2-0 είναι πιθανό όχι τόσο λόγω προπονητικής ικανότητας Γκουαρντιόλα αλλά λόγω παιχτών.
Η Ίντερ θα περάσει γιατί έχει παίκτες εργάτες και έναν πολύ καλύτερο προπονητή, που δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να πάρει και χ/διπλό μες στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα είχε μια επιτυχημένη συνταγή πέρυσι και την άλλαξε για λόγους μάρκετινγκ να πάρει τον Ιμπραίμοβιτς για να μη μείνουν παραπομένοι οι οπαδοί που η κακιά Ρεάλ κάνει μεταγραφές και εμείς τίποτα. Ο οποίος Ιμπραίμοβιτς χθες καταλάμβανε χώρο που υπό άλλες προυποθέσεις θα επέτρεπε στο Μέσι να κάνει καλύτερη κίνηση, ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να παίζει με πιο μακρινές πάσες (κάτι που βολεύει την Ίντερ με την άμυνά της) και επέτρεπε στον Μαικόν να κάνει ότι θέλει ενώ αλλιώς θα είχε κολλήσει πάνω του ο Μάξγουελ με Αμπιντάλ από πίσω για βοήθειες. Από 'κει και πέρα είναι λογικό όταν βρεθεί απέναντι σε ομάδα που παίζει σκληρά, παθιασμένα και χωρίς να ανεβάζει την άμυνα στο κέντρο να αντιμετωπίζει προβλήματα. Πέρυσι με την Τσέλσι που έπαιξε ακόμα πιο αμυντικά είχε τα ίδια προβλήματα και πέρασε χωρίς να την νικήσει.
Σήμερα στηρίζουμε Μπάγερν πάντως, τελικός Ίντερ-Μπάγερν είναι από τους καλύτερους που θα μπορούσαν να γίνουν για μένα. Επίσης αν αυτός είναι ο τελικός θα μιλάμε για δυο ομάδες που έφτασαν εκεί εκμεταλλευόμενες το ηλίθιο ξεπούλημα των Ρόμπεν, Σνάιντερ από τη Ρεάλ (great success)
Last edited by Kelldorain; 21-04-2010 at 14:07.
Όντως οι Robben και Sneider βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχουν πάρει τις ομάδες τους απο το χέρι και τις έχουν φέρει ως εδώ.Πάντως την Bayern μην περιμένετε να την δείτε να παίζει και καμιά τρελή μπάλα....Παίζει ενα ποδόσφαιρο τελείως συντηρητικό και αναχρονιστικό με τα 2 κεντρικά χαφ της να μην ανεβαίνουν πάνω απο το κέντρο και απο εκεί και πέρα να κάνουν λιτανίεςνα βρεθεί σε καλή μέρα ένας εκ των Robben,Ribery...Ίδωμεν....
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το ματς ανέφερε σοκαρισμένος πως ο Μάρκο Ματεράτσι επιτέθηκε στην φυσούνα στον Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο τελευταίος πέταξε την φανέλα της Ίντερ.
"Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στην θέση του θα τον άφηνα ήσυχο. Αν είχε επιτεθεί έτσι σε μένα θα τον είχα... τελειώσει στο δευτερόλεπτο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.
"Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου και ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Ένας παίκτης όταν η ομάδα του κερδίζει, πανηγυρίζει, δεν κυνηγάει έναν 20άχρονο".
Εγώ πιστεύω οτι δεν τον είχε τον Ματεράτσι, ο Ζλαταν. Και αν τον είχε, δύσκολα.
Γενικά τον κυνηγάνε για μπούφλες αυτόν τον Μαυροτέλι απο εκείνη την συνέντευξη που είχε δώσει και κλαιγόταν γιατί δεν τον βάζει ο Μουρλίνιο και μετά φόρεσε την φανέλα της Μίλαν.
I'll bury you in your god's fucked garden
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()