Results 1 to 15 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Ρεεεεε το αν είναι "μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μου" είναι καθαρά θέμα προσωπικό.. Για κάποιον μπορεί και να είναι.. Και εγώ γαμάτα πέρασα, έχω κάποιες πολύ καλές αναμνήσεις, 3 πολύ καλούς φίλους, αρκετά γελοία σκηνικά να θυμάμαι, αλλά δε θα έλεγα ποτέ, αχ και να ξαναπήγαινα, ή έλα ρε χέστη 12αστερε θα στην κάνω εγώ τη θητεία.. Φυσικά νιώθω ότι μου έκοψε τη ζωή στα 2, επί 1 χρόνο φυτοζωούσα, δεν έμαθα τίποτα απολύτως, απλά κέρδισα κάποιες αναμνήσεις και 3 φίλους.. Αααααα και διαπίστωσα πως γίνεται να σε διατάζουν καθυστερημένοι, που πιστεύουν ότι 1+1 κάνει 11.. (αμίμητη η ατάκα διοικητή-λοχαγού ετών 31, όταν του είπα ότι δεν έχω χώρο να αποθηκεύσω κάποια αρχεία τέσπα, και η απάντηση: "Μα καλά ρε συ Βασίλη μέσα στη βδομάδα δε σου πήρα καινούρια οθόνη, 17' ενώ η προηγούμενη ήταν 15' ; Δεν ξέρω τι θα κάνεις..").. Τώρα αν για όλα αυτά αξίζει να μην κοιμάσαι σπίτι σου, να μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα, να ξυρίζεσαι, να κουρευτείς, να τρως φαϊ όχι δικό σου/γκόμενας/μάνας επί 9 περίπου μήνες ξέρωγω;
    Οπότε μην πολυαναλύουμε το αν θα πάρει γιωτόχαρτο ή όχι ο 12.. Δε θέλει να πάει, δε θέλει στολή, δεν ανέχεται κούρεμα, ΤΕΛΟΣ..
    Last edited by Entrancemperium; 18-04-2010 at 17:24.
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...