Καλή φάση. Σκέφτομαι να τσιμπήσω καναδυο για τη συλλογή μου από Mercedes![]()
Καλή φάση. Σκέφτομαι να τσιμπήσω καναδυο για τη συλλογή μου από Mercedes![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ακολουθει ποστ βομβα αργοτερα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
.
Mιτσμομπιλ, με κουρασες.
"Τι χτυπαω??"
αυτο με πεταει σαν στυμμενο οδηγο βασικα, αλλα οκ.
"Τι χτυπαω??"
ο λαος θελει μιτσμανΝο-στορυΥ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ε δεν εχω να πω κατι. χωρις να εχει δειξει σημεια τις προτερες μερες, ξαφνικα σημερα πηγα Δαφνη και γυρισα, ητοι 20 χλμ συνολο και ξαφνικα αρχισε να κανει κατι τρελα, βρηκα ενα Νισσαν συνεργειο ευκαιρο οπως πηγαινα (!) και μου πε οτι στανταρ εχει προβλημα ο δισκος πλατω (200 βαλτε στανταρ) οτι παιζει να εχει προβλημα το συστημα ψεκασμου της μηχανης γιατι δε τραβαει ενω παταμε γκαζι (το πηρε και πηγαμε μια βολτα γυρω γυρω) δε ξερω ποσο παει αυτο, και σαν να μην εφταναν αυτα, ενω επεστρεφα, η τελεψαν τα υγρα των φρενων ( η καλη εκδοχη) η μεχρι αυριο δε θα χουμε φρενα (η κακη)
συνολο 400 μινιμουμ λεω γω.
ε, κουραστηκα.
"Τι χτυπαω??"
και τωρα τι θα κανεις?
που θα βρεις τοσο χωρο στο σαλονι σου ωστε να χωρεσει?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Μιτς τι σκέφτεσαι να πάρεις;
Νέα γενιά μιτσμόμπιλ ή κάτι άλλο;
Εγώ έχω κάνει ήδη 4.500 χιλιόμετρα με το δικό μου και το έχω αγαπήσει.
Μιας και ξεθάψατε το τόπικ, πείτε κανα καλό σιντιπλέιερ που να μπορείς να συνδέσεις ipod και νάχει και usb θύρα. Η τοποθέτηση πόσο κοστίζει περίπου;
Nεα γενια Μιτσμομπιλ με την καμμια, ειναι το χειροτερα σχεδιασμενο αμαξι, ολων των εποχωνε (αντε στο τοπ-3). Ακομα και το δικο μου, του 93, ειναι πιο ομορφο οπτικα.
ελεγα Peugeot 206 αλλα θα δουμε. Πειτε και σεις.
Κατ τ αλλα αυτο που ζητας ειναι αυτο :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...OOD-KDC-4047UA
μου το χαν συστησει τα παιδια εδω, το πηρα, γαμει, ειναι απολυτα ευχαριστημενος, θα με χρησιμοποιησουν και σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ σε διαφημιστικο σποτ.
"Τι χτυπαω??"
Ωραίο φαίνεται. Για τοποθέτηση πού πάω και πόσο χρεώνουν συνήθως;
Πεζό(ς) 206 είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει και δε με βόλεψε, αλλά δεν είμαι καθόλου σχετικός με το αντικείμενο οπότε δεν έχει σημασία.
Πόσα λεφτά σε παίρνει να ξοδέψεις για το Διάδοχο;