Quote Originally Posted by carheart View Post
Φίξξξερ, οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αγάπη μένει!

Για το Constant έχω σοβαρές σκέψεις. Πχ, ο λόγος που ο Desmond στο ελικόπτερο ξαφνικά δεν γνωρίζει το Sayid, είναι επειδή αυτό που υποθέταμε όλοι ως τώρα, ή επειδή κάτι άλλο;

Θυμήσου το προτελευταίο επεισόδιο, ο Desmond λιποθύμισε στο στάδιο ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ και ξύπνησε στο ηλεκτρομαγνητικό αιθουσάκι ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι γενικά για την περίπτωσή του, γιατί αντέχει ενώ βρίσκεται σε ηλεκτρομαγνητική έκθεση, γιατί μπορούσε να βλέπει το μέλλον, ειδικά αυτό, του φαινόταν σαν μνήμη αλλά ήξερε πως δεν έχει συμβεί ακόμα, τρίτη season, αρχές, νάομι, ελικόπτερο, επεισοδιάρες Desmond, γιατί να μην συνέβαιναν από τότε όλα αυτά; Και ξαναδές τον τρόπο που απαντάει στο τηλ όταν μιλάει με την Πέννυ, λένε ταυτόχρονα ακριβώς τα ίδια πράγματα, μου είχε κάνει εντύπωση από τότε, τώρα όμως υπάρχουν και ενδείξεις, αυτά, το Constant παραμένει το καλύτερο επεισόδιο έβερ πάντως, γιατημπλάκα.
Α περιμενε, αυτο που λες με το σταδιο και τη λιποθυμια, για μενα ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, νομιζω το εδειξαν αρκετα καθαρα στο επεισοδιο πως οση ωρα διηρκεσε η λιποθυμια μεσα στο θαλαμο του Widmore, η "συνειδηση" του Desmond βρισκοταν στο αλλο συμπαν, γι αυτο και οταν ξυπνησε ρωτησε την αλλη με τα γυαλια "ποση ωρα ημουν λιποθυμος?". Μπορει να λεω και μαλακιες, αλλα δε μου περασε αλλη σκεψη απο το μυαλο να πω την αληθεια. Γι αυτο ειναι και ανετος και σταρχιδια του που πηγε με τον Λοκ, γιατι ξερει οτι σε ενα αλλο συμπαν ειναι παλι με την Πεννυ, κτλ. Δηλαδη πως να το εξηγησω, την ωρα που στο εναλλακτικο συμπαν ο Τσαρλι τον εκανε να ΝΙΩΣΕΙ, δεν μπορουσε να αντιληφθει τι ακριβως γινεται και που ειναι τωρα, αλλα με το που ξυπνησε στο κανονικο συμπαν, ηταν σα να ειχε δει ολα οσα ειδαμε εμεις στο επεισοδιο, δεν ξερω αν βγαζει νοημα αυτο. Θα το δουμε στο επομενο λογικα τι ακριβως συμβαινει με τον Ντεσμοντ στο νησι, αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο εναλλακτικος Desmond κανει τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ και εχει αναλαβει το να τους ξυπνησει ολους. Γενικα ο Ντεσμοντ το ξερουμε οτι ειναι το κλειδι της σειρας και πως θα δωσει τη λυση.