oso gamouse το προηγουμενο επεισοδειο αλλο τοσο δε μου αρεσε αυτο
δε πιστευω ακομα οτι ο μαικλ ειναι το φαντασμα του μαικλ που ξεραμε
δε πιστευω την εξηγηση των ψιθυρων. ο μπεικον ειναι. γιατι οτι φαντασμα ενφανιζοταν μεχρι τωρα ειχε καποιο σκοπο που να εχει να κανει με την αποστολη τοπυ μπεικον να δραπετευσει. ολα. απο ματωμενο γουολτ μεχρι οτι θετε. τα εχω σημειωμενα. ο μαικλ δεν κολουσε απλα. οι ψιθυροι ειναι προπομπος του μπεικον εχω ντοκουμεντα αλλωστε
τα συμπαντα αλληλεπιδρουν, θα εκφυλιστουν αλλα αρχιζω να μπερδευομαι με το ποια εναλλακτικη θα προτιμουσαν τελικα οι λοστις. σεζον θα κλεισει με λοστις απο εναλλακτικο να πανε στο νησι, εκφυλιζονται τα 2 συμπαντα, και επειδη ειναι αντιθετα διανυσματα οι λοστις συναντουν τους εαυτους τους οπως η υλη συναντα την αντιυλη γινεται μπουμ και τον πουλο το νησι.
η τζουλιετ ειχε πει στο σωγιερ ολα καλα γιατι τελικα ειχε αλληλεπιδραση με το αλλο συμπαν μιας και ψοφαγε και ειδε τι συμβαινει στο αλλο και χαρηκε χωρις να καταλαβαινει πολλα
οσο για το φιξερ
Ντεσμοντ στο πηγαδι και σταρχιδια ολα?(λογικο αφου ο μπεικον κοιτα το συμφερον του. το οτιεμφανιστηκε παλι προστατης αγιος να υπενθυμησει σε μπεικον να μη κανει μαλακια(που τελικα κανει), μαλλον μας λεει οτι ο ντες ειναι καλα
Παιδακι που παρακολουθει τον black smoke?
Σαντα Ροζα Μενταλ Χελθ Ινστιτουτ?![]()
Ιλανα pulling a Dr. Arzt?![]()
Επιτελους εξηγησεις μεσα στη μαπα?![]()
![]()
αρχιδια
Ντεσμοντ να παταει Λοκ???![]()
![]()
Λιμπυ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολο το επεισοδειο ειναι ενα τεραστιο ντεζαβου παντως με χαρακτηρες που οπως φαινεται εκλεψαν γεγονοτα που εχουν ξαναγινει οπως ατυχημα λοκ ατυχημα ντες που θυμιζει παλι λοκ σε πηγαδι κτλ κτλ